7/2019 5/ /2019 9/ /2019

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "7/2019 5/ /2019 9/ /2019"

Transkript

1 2 Obec Křtomil Dataprojektor pro chvíle naučné i zábavné Křtomil 60 Křtomil IČO Pořízení dataprojektoru včetně potřebného příslušenství v podobě promítacího plátna pro rozšíření nabídky společensko-kulturního vyžití na malé vesnici , , Dotace bude použita na: pořízení dataprojektoru včetně příslušenství a promítacího plátna Obec Bělotín Stěhování a obnova vybavení knihovny Bělotín 151 Bělotín-Nejdek Bělotín 5/ IČO Obec hromeč hromeč 71 hromeč Zatím neurčeno IČO Pořízení nového inventáře v rámci vybavení při stěhování místní knihovny Bělotín-Nejdek do nových prostor. Dotace bude použita na: pořízení invventáře (nábytku) Program na podporu obnovy drobného majetku v oblasti kultury v Olomouckém kraji v roce 2019 Nákup movitých věcí na podporu chodu a 3 modernizaci knihovny , , Dotace bude použita na: pořízení invventáře (nábytku, informační tabule) 9/2019 A B elkem , , , Návrh v , ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 4 (elkem 24)

2 Obec Biskupice Biskupice 61 Biskupice Vybavení obecní knihovny 8/ Zatím neurčeno IČO Okres Prostějov Vybavení obecní knihovny počítačem a tiskárnou , , Dotace bude použita na: nákup P a tiskárny A B elkem Návrh v ,00 Obec Týn nad Bečvou Náves B. Smetany 68 Týn nad Bečvou Obnova drobného majetku kulturního sálu v Týně nad Bečvou 5/2019 Předmětem projektu je pořízení drobného hmotného majetku - dataprojektoru a , , ,00 promítacího plátna do kulturněspolečenského sálu v Týně nad Bečvou s cílem zkvalitnit podmínky pro konání četných akcí v IČO sále a posílit kvalitu života občanů. Obec Kolšov Kolšov 160 Kolšov Dotace bude použita na: nákup dataprojektoru a promítacího plátna nové vybavení místní knihovny 7 IČO Nákup 8 ks policových skříní a uzamykatelného psacího stolu do místní knihovny , , Dotace bude použita na: nákup policových skříní a psacího stolu. 9/ ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 5 (elkem 24)

3 Město Úsov nám. Míru 86 Úsov Pořízení obalovacího stroje na knihy A B elkem Návrh v 8 IČO Do Městské knihovny Úsov bude zakoupen obalovací stroj na knihy. Tento stroj bude sloužit k obalování knih a časopisů , , ,00 Dotace bude použita na: nákup obalovacího stroje s příslušenstvím Obec Nemile Vybavení obecní knihovny Nemile Nemile 93 Nemile Vybavení místní knihovny v Nemili. 9 IČO , , ,00 Dotace bude použita na: nákup P, regálů, koberce a drobného nábytku Renovace interiéru obecní knihovny v obci Obec Třeština Třeština Třeština 10 1/2019 Třeština Z finančních prostředků krajského dotačního 12 IČO programu budou hrazeny náklady na obnovu interiéru obecní knihovny v obci Třeština , , ,00 Dotace bude použita na: nákup kancelářského a dětského koberce, nábytku Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 6 (elkem 24)

4 Obec Střítež nad Ludinou Střítež nad Ludinou 122 Střítež nad Ludinou Obnova drobného majetku v Sokolovně 1/2019 A B elkem Návrh v Obec Maletín Starý Maletín 21 Maletín Dotace bude použita na: nákup nábytku (stoly a židle) Vybavení místní knihovny Maletín Projekt se zabývá vybavením Sokolovny, která je nyní po rozsáhlé stavební rekonstrukci a , , ,00 potřebuje dovybavit odpovídajícím zázemím, aby mohla plnit svůj účel. Sokolovna slouží jak blízké ZŠ jako tělocvična, tak obci jako kulturní IČO zázemí. 14 IČO Vybavení místní knihovny Maletín nový mobiliářem , , Dotace bude použita na: nákup nábytku 9/ ,00 Obec Bratrušov Bratrušov 176 Bratrušov Pořízení vybavení Kulturního domu Bratrušov 8/2019 Vybavení kulturního domu nábytkem. 16 IČO , , Dotace bude použita na: nákup nábytku ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 7 (elkem 24)

5 Obec Haňovice Haňovice 62 Haňovice Police pro knihy do obecní knihovny. 8/2019 A B elkem Návrh v 17 Okres Olomouc IČO V rámci projektu budou odstraněny regály (některé v havarijním stavu) z roku 1970 a nainstalovány nové , , ,00 Dotace bude použita na: nákup nábytku (regály a police) 9/2019 Město Kostelec na Hané Vybavení knihovny drobným majetkem Jakubské náměstí 138 Kostelec na Hané Obec Držovice SNP 71/37 Držovice Dotace bude použita na: nákup obalovacího přístroje na knihy včetně obalů, sedacího nábytku Rozšíření knihovny Rádi bychom knihovnu vybavili automatickým Okres Prostějov balicím strojem na knihy. Moderní přístroj by 18 výrazně ušetřil čas a usnadnil práci. Také , , ,00 bychom chtěli prostory vybavit dvěma pohovkami a zpříjemnit tak čtenářům pobyt v IČO knihovně. Okres Prostějov Rozšíření knihovny 19 IČO , , Dotace bude použita na: nákup policových skříní 9/2019 5/ ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 8 (elkem 24)

6 Obec Oskava Oskava 112 Oskava Dovybavení knihovny v Oskavě 6/2019 A B elkem Návrh v Obec Měrotín Měrotín 19 Měrotín Dotace bude použita na: nákup mobilní magnetické tabule, obalovacího stroje na knihy, pořízení okenních žaluzií Modernizace interiéru a technického vybavení knihovny Měrotín Obecní knihovna v Oskavě je centrem zábavy a setkávání se. Zaměřuje se na širokou 20 veřejnost a na práci s dětmi školního a , , ,00 předškolního věku. Kromě půjčování knih organizuje řadu akcí pro širokou veřejnost i IČO školu a školku, téměř 70 akcí ročně. 22 Okres Olomouc IČO Finanční prostředky budou vynaloženy na modernizaci knihovny, vytvoření dětského čtenářského koutku a technického zázemí pro pořádání besed a kulturních akcí v místní knihovně , , Dotace bude použita na: nákup nábytku, koberce, regálů, osvětlení Městys Nezamyslice Obnova vybavení knihovny Nezamyslice Tjabinova 111 Nezamyslice 1/ Okres IČO V rámci akce bude vyměněna cca polovina regálů pro uložení knih v knihovně. Dále bude obnoven sedací nábytek pro návštěvníky knihovny , , Dotace bude použita na: nákup nábytku , ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 9 (elkem 24)

7 Obec Horní Moštěnice Dr. A. Stojana 120/41 Horní Moštěnice Nové posezení v knihovně A B elkem Návrh v ,00 Obec Dubicko Velká Strana 56 Dubicko Ozvučení akcí v Dubicku 8/2019 Nákup nové sedačky, židlí a stolků 26 IČO , , ,00 Dotace bude použita na: nákup sedacího nábytku a stolků 9/2019 Obec Horní Studénky Usaďte se prosím Horní Studénky 44 Horní Studénky Nákup židlí a stolů do kulturní místnosti. 27 IČO , , Dotace bude použita na: nákup stolů a židlí 28 IČO Zajištění ozvučovací techniky pro pořádání kulturních a společenských akcích konaných obcí Dubicko , , ,00 Dotace bude použita na: pořízení ozvučovací techniky Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 10 (elkem 24)

8 Obec Daskabát Daskabát 35 Daskabát Rekonstrukce zasedací místnosti Obec Daskabát A B elkem Návrh v ,00 Obec Zborov Zborov 28 Zborov Vybavení knihovny a společenské místnosti č.p. 28 6/2019 Okres Olomouc Rekonstrukce zasedací místnosti Obec 29 Daskabát IČO , , Dotace bude použita na: nákup nábytku (stoly, židle skříně), pořízení stínící techniky na okna 30 IČO Akce "Vybavení knihovny a společenské místnosti č.p. 28" je zaměřena na obnovu a doplnění drobného hmotného vybavení místní knihovny a společenské místnosti v budově obecního úřadu , , Dotace bude použita na: nákup nábytku ,00 Obec Všechovice Všechovice 17 Všechovice Knihovna Všechovice 6/2019 ílem projektu je pořízení vybavení knihovny ve Všechovicích, což přispěje ke zkvalitnění, , , podpoře a rozvoji kulturního a společenského dění nejen v obci Všechovice, ale i okolních obcí, jelikož se jedná o střediskovou knihovnu. IČO Dotace bude použita na: nákup nábytku ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 11 (elkem 24)

9 Obec Malá Morava Vysoký Potok 2 Malá Morava Výměna kamen v kulturním domě 6/2019 A B elkem Návrh v Projekt je zaměřen na výměnu kamen, které 32 jsou osazeny v centrální části sálu kulturního domu v obci Malá Morava. Koupena budou , , ,00 IČO horkovzdušná kamna s příslušenstvím, která jsou určena pro velké prostory. Dotace bude použita na: pořízení nových horkovzdušných kamen včetně příslušenství. Městys Hustopeče nad Bečvou náměstí Míru 21 Hustopeče nad Bečvou Okres IČO Zkvalitnění služeb knihovny Hustopeče nad Bečvou Nákup notebooku a barevné laserové tiskárny , , Dotace bude použita na: nákup P a tiskárny 8/ ,00 Obec Rapotín Šumperská 775 Rapotín Vybavení do knihovny v obci Rapotín Obecní knihovna Rapotín se nachází v budově 34 IČO anonymizovánokulturního domu, jejímž majitelem je Obec Rapotín. Pro zkvalitnění služeb v knihovně chceme pořídit nový balící stroj na knihy, kvalitnější ruční laserový snímač čárového kódu, knihovní vozík a schůdky , , ,00 Dotace bude použita na: nákup obalovacího stroje na knihy, laserového snímače čárových kódů, knihovnického vozíku Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 12 (elkem 24)

10 Obec Suchdol Jednov 38 Suchdol Vybavení kulturního domu v Suchdole 6/2019 A B elkem 35 Okres Prostějov IČO anonymizovánonákup drobného majetku pro pořádání kulturních akcí a pro rozvíjení kulturního a společenského života v obci Suchdol , , Dotace bude použita na: nákup stolů Návrh v ,00 město Velká Bystřice Zámecké náměstí 79 Velká Bystřice Dětský koutek Knihovna Velká Bystřice 36 Okres Olomouc IČO Zřízení dětského koutku ve Veřejné knihovně Jaromíra Balcárka ve Velké Bystřici , , ,00 Dotace bude použita na: nákup dětského sedacího nábytku Obec Tvorovice Vybavení kulturní místnosti Tvorovice 51 Tvorovice 2/ Okres Prostějov IČO Projekt řeší nákup nového nábytku do společenské místnosti. K nákupu židlí a stolů s příslušenstvím došlo v březnu letošního roku. Starý nábytek byl následně zlikvidován , , Dotace bude použita na: nákup stolů a židlí ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 13 (elkem 24)

11 Obec Střeň Střeň 19 Střeň Ozvučení pro obecní akce ve Střeni 38 Okres Olomouc IČO V rámci projektu bude pořízeno ozvučení určené pro potřebu pořádání obecních akcí (letní a zimní kina, divadla, dny obce, atd.) , , Dotace bude použita na: nákup ozvučovací sestavy Pořízení nových židlí do přísálí a části sálu Obec Troubky kulturního domu v Troubkách Dědina 286/29 Troubky IČO V rámci projektu budou do přísálí a části sálu kulturního domu v Troubkách pořízeny nove židle v počtu 90 ks , , Dotace bude použita na: nákup židlí A B elkem Návrh v , ,00 Obec Pěnčín Pěnčín 109 Pěnčín Pořízení projektoru s příslušenstvím 6/ Okres Prostějov IČO , , Dotace bude použita na: nákup dataprojektoru včetně příslušenství ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 14 (elkem 24)

12 Obec Výkleky Výkleky 72 Výkleky Obnova drobného majetku knihovny ve Výklekách 5/2019 Dotace bude použita na: nákup nábytku A B elkem Návrh v ,00 Obec Polom Polom 95 Polom Stoly a židle do knihovny Polom 8/2019 Obec Palonín Palonín 17 Palonín Zkvalitnění zázemí kulturního domu v Paloníně Předmětem projektu je pořízení 8 ks knihovních regálů a 1 ks knihovního pultu s , , kontejnerem a odkládacím vozíkem do knihovny ve Výklekách s cílem zkvalitnit podmínky pro pobyt a konání akcí v prostoře IČO knihovny a posílit kvalitu života občanů. 42 IČO Projekt řeší vybavení knihovny - 4 stoly a 24 židlí , , ,00 Dotace bude použita na: nákup stolů a židlí 43 IČO Obec se snaží, aby KD byl důstojným zázemím pro kulturu/sport a ne jen názvem. Dotaci bychom využili na nové výdejní okénko a dveře kuchyňky, ubrusy a projekční plátno , , Dotace bude použita na: nákup dveří a projekčního plátna ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 15 (elkem 24)

13 Obec Velké Losiny Rudé armády 321 Velké Losiny Modernizace Místní knihovny Velké Losiny A B elkem Návrh v 44 IČO Pořízení nového výpůjčního pultu pro Místní knihovnu Obce Velké Losiny , , ,00 Dotace bude použita na: nákup výpůjčního pultu Obec Postřelmov Nákup 2 stánků a 6 ks laviček Komenského 193 Postřelmov IČO Nákup 6 ks skládacích laviček a 2 ks stánku, které budou využívány při kulturních programech obce , , Dotace bude použita na: nákup stánků a laviček Obec Zámrsky Vybavení knihovny Zámrsky Zámrsky 23 Zámrsky 1/ IČO Pořízení vybavení pro knihovnu: stůl pro knihovnici, stůl pro veřejný internet, stoly a židle. Nynější vybavení knihovny je značně zastaralé a nevyhovující, snižuje atraktivitu knihovny , , Dotace bude použita na: nákup stolu a židlí , ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 16 (elkem 24)

14 Obec Tršice Tršice 50 Tršice Vybavení knihovny obce Tršice 47 Okres Olomouc IČO Nové vybavení obecní knihovny, určené pro pořádání besed, přednášek a kreativního tvoření pro čtenáře , , Dotace bude použita na: nákup stolu, židlí a sedací soupravy 8/2019 Obec Opatovice Ozvučovací sestava - Opatovice Hlavní 170 Opatovice IČO Mobilní ozvučovací sestava pro kvalitní nazvučení kulturních akcí v obci Opatovice , , Dotace bude použita na: nákup mobilní ozvučovací sestavy Zkvalitnění zázemí pro pořádání kulturních Obec Bystročice akcí pod širým nebem Bystročice 6 Bystročice Okres Olomouc IČO Předmětem žádosti o dotaci je zakoupení 35 ks pivních setů a 4 stánků (nůžkové stany) za účelem rozšíření a zkvalitnění zázemí pro pořádání akcí pod širým nebem , , Dotace bude použita na: nákup pivních setů a stánků 8/2019 A B elkem Návrh v , , ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 17 (elkem 24)

15 Obec Hlinsko Hlinsko 13 Hlinsko Podpora kultury v obci Hlinsko 6/2019 A B elkem Návrh v Obec Milotice nad Bečvou Milotice nad Bečvou 59 Milotice nad Bečvou Vybavení Místní knihovny Milotice nad Bečvou - organizační složky obce 58 IČO Předmětem projektu je pořízení zahradního stanu pro kulturní a společenské akce v obci Hlinsko. Pořízením nového vybavení dojde ke zkvalitnění podmínek pro kulturní a společenský život naší obce , , ,00 Dotace bude použita na: nákup párty stanu 60 IČO Vybavení Místí knihovny Milotice nad Bečvou novým nábytkem, když osavadní nábytek je poskládaný z regálů apod. z roku 2002 a nesplňuje již všechny přepdoklady a podmínky pro kvalitní kulturní s společenský život , , ,00 Dotace bude použita na: nákup nábytku a regálů Obec Veselíčko Veselíčské promítání Veselíčko 68 Veselíčko IČO Nákup mobilního dataprojektoru a promítacího plátna pro zlepšení kvality života obyvatel obce , , ,00 Dotace bude použita na: nákup dataprojektoru a promítacího plátna Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 18 (elkem 24)

16 Obec Prosenice Na Návsi 10 Prosenice Program na podporu obnovy drobného majetku v oblasti kultury v Olomouckém kraji v roce /2019 A B elkem Návrh v 62 IČO Obnova vybavení dětského oddělení Obecní knihovny Prosenice , , ,00 Dotace bude použita na: nákup nábytku, osvětlení Obec Bušín Ozvučíme naše akce Bušín 84 Bušín 9/ IČO Předmětem projektu je pořízení ozvučení pro akce pořádané v Bušíně - ozvučení bude využívat na svých akcích jak obec, tak základní škola i místní sbor dobrovolných hasičů , , ,00 Dotace bude použita na: pořízení ozvučovací techniky Obec Libina Stínící technika knihovna Libina Libina 523 Libina 9/ Okres Stínící technika knihovna Libina 64 IČO , , Dotace bude použita na: pořízení závěsů ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 19 (elkem 24)

17 Obec Soběchleby Soběchleby 141 Soběchleby Obnova drobného majetku kulturního domu v Soběchlebích 5/2019 A B elkem 66 IČO Předmětem projektu je pořízení drobného hmotného majetku - dataprojektoru a promítacího plátna do kulturního domu v Soběchlebích s cílem zkvalitnit podmínky pro konání četných akcí v sále a posílit kvalitu života občanů , , Dotace bude použita na: nákup dataprojektoru a promítacího plátna Nákup drobného materiálu pro potřeby MKZ Město Jeseník Jeseník Masarykovo nám. 167/1 Jeseník Návrh v Pro potřeby nové knihovny ve městě Jeseník Okres potřebujeme zakoupit 1 policový a 1 plošinový , , ,00 vozík pro převoz knih a techniky. Dále potřebujeme zakoupit nový nůžkový stan, který je nezbytný pro zajištění IČO venkovních kulturních akcí. Dotace bude použita na: nákup vozíku na převoz knih, nůžkového stanu ,00 Příloha č. 1 - Př.nav.dot. v DP Prog.na podp.ob.drob.maj.v obl.kult.v OK v r.2019 Strana 20 (elkem 24)

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 25008/2013 V Olomouci dne 11. 3. 2013 Sp. Zn.: KÚOK/14849/2013/OŽPZ/861 Skart. znak: 246.14

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA REGIONÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM STAVEBNÍCH ŘEMESEL JM KRAJE BRNO BOSONOHY. PRAŽSKÁ 38b, 642 00 BRNO-BOSONOHY PROJEKT VNITŘNÍHO VYBAVENÍ

TECHNICKÁ ZPRÁVA REGIONÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM STAVEBNÍCH ŘEMESEL JM KRAJE BRNO BOSONOHY. PRAŽSKÁ 38b, 642 00 BRNO-BOSONOHY PROJEKT VNITŘNÍHO VYBAVENÍ REGIONÁLNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM STAVEBNÍCH ŘEMESEL JM KRAJE BRNO BOSONOHY PRAŽSKÁ 38b, 642 00 BRNO-BOSONOHY PROJEKT VNITŘNÍHO VYBAVENÍ TECHNICKÁ ZPRÁVA V Brně, červen 2015 z.č. 13 / 08-1 - 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

VEŘEJNÉ KNIHOVNY A JEJICH PROSTOR. PhDr. Marie Šedá, PhDr. Vít Richter, Mgr. Vladana Pillerová

VEŘEJNÉ KNIHOVNY A JEJICH PROSTOR. PhDr. Marie Šedá, PhDr. Vít Richter, Mgr. Vladana Pillerová VEŘEJNÉ KNIHOVNY A JEJICH PROSTOR PhDr. Marie Šedá, PhDr. Vít Richter, Mgr. Vladana Pillerová O osudu knihoven v obcích rozhodují ti, kteří tam pracují. Knihovny mají potenciál stát se kulturním centrem,

Více

Požadovaná dotace. Není / alternativní možnost národní 14 2012 Obec Bušín Inženýrské sítě pro výstavbu RD, získání pozemků programy - MMR

Požadovaná dotace. Není / alternativní možnost národní 14 2012 Obec Bušín Inženýrské sítě pro výstavbu RD, získání pozemků programy - MMR Č. Doba realizace Žadatel Název projektu TECHNICKÁ INFRASTRUKTURA Požadovaná dotace Dotační zdroj 1 2011 TJ OLPA Provozní budova TJ Olpa 600 000,00 Program rozvoje venkova 2 2013 Jandrt Vlastimil Motocrosová

Více

Identifikace školy, školského zařízení či dalšího subjektu Název projektu: Očekávané celkové náklady na projekt v Kč Očekávaný termín realizace projektu (od do) Soulad s cílem MAP* Cizí jazyk Přírodní

Více

Kotlíková dotace výzva pro fyzické osoby z dotačního programu OPŽP. Orestis Tzimas oddělení projektů a realizace Enexa Projekt s.r.o.

Kotlíková dotace výzva pro fyzické osoby z dotačního programu OPŽP. Orestis Tzimas oddělení projektů a realizace Enexa Projekt s.r.o. Kotlíková dotace výzva pro fyzické osoby z dotačního programu OPŽP Orestis Tzimas oddělení projektů a realizace Enexa Projekt s.r.o. Ostrava Obecné informace V programovacím období 2014-2020 možnost výměny

Více

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY

Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Příloha č. 1 INVESTIČNÍ PRIORITY Tabulka 1 Seznam projektových záměrů pro investiční intervence v SC 2.4 IROP a pro integrované nástroje ITI a CLLD zpracovaný pro území MAP ORP Lipník nad. Identifikace

Více

Ceník základních služeb pro zajištění studijní a vzdělávací akce:

Ceník základních služeb pro zajištění studijní a vzdělávací akce: Ceník základních služeb pro zajištění studijní a vzdělávací akce: uvedené ceny jsou bez DPH *Veškeré technické vybavení není v ceně pronájmu Přednáškový sál (1. patro) 104,8 m 2 Kapacita: cca 40 míst,

Více

Seznam obcí aglomerace

Seznam obcí aglomerace 362 Příloha Seznam obcí aglomerace Příloha č. 5 Strategie ITI Olomoucké aglomerace Seznam obcí aglomerace 506761 Alojzov Prostějov Prostějov 552356 Babice Šternberk Olomouc 589268 Bedihošť Prostějov Prostějov

Více

SEZNAM OBCÍ ITI OLOMOUCKÁ AGLOMERACE

SEZNAM OBCÍ ITI OLOMOUCKÁ AGLOMERACE SEZNAM OBCÍ ITI OLOMOUCKÁ AGLOMERACE Kód územní jednotky Název územní jednotky Úroveň Spadá pod 506761 Alojzov Obec Prostějov 552356 Babice Obec Olomouc 589268 Bedihošť Obec Prostějov 500526 Bělkovice-Lašťany

Více

,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč

,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Poř. číslo Žadatel Název akce/činnosti Stručný popis akce/činnosti Účel použití dotace na akci/činnost Obec Dolní Nětčice Projekt - VODNÍ NÁDRŽ POD SKALKOU Dolní Nětčice 49 Dolní Nětčice 75354 22 Projektová

Více

Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje

Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje Otázky z dotazníkového šetření za účelem zjištění stavu, využitelnosti a rozvoje sportovišt ve v městech Olomouckého kraje 1. Má Vaše škola vlastní sportovní zařízení? 2. Velikost v m2 3. Jaká je vytíženost

Více

ODS není lhostejná k vážné situaci ve zdravotnictví! Nebuďte lhostejní ani Vy! Jde o každého z nás!

ODS není lhostejná k vážné situaci ve zdravotnictví! Nebuďte lhostejní ani Vy! Jde o každého z nás! přehled oblastí, kde bude kvůli ČSSD a KSČM poskytování zdravotní péče vážně ohroženo Šumperk Jeseník ODS není lhostejná k vážné situaci ve zdravotnictví Nebuďte lhostejní ani Vy Jde o každého z nás Šternberk

Více

Nabídka prostor k pronájmu

Nabídka prostor k pronájmu Nabídka prostor k pronájmu 2014 Národní zemědělské muzeum Praha Kostelní 44 170 00 Praha 7 Kontaktní osoby: Ing. Ladislav Petránek, správa budovy, tel.: 220 308 163, e-mail: ladislav.petranek@nzm.cz Mgr.

Více

Organizace: ÚP Brno II. 30.5.2014 (10:28:54) Karty majetku

Organizace: ÚP Brno II. 30.5.2014 (10:28:54) Karty majetku Inv. číslo Prefix Druh Typ majetku Stav Název HOM Pořiz. cena Dat. zařazení 20269 07 DDH M Z Pult odkládací 500 4 500,00 01.09.1992 20322 07 DDH M Z Skříň šatní s vložkou 500 4 305,00 01.09.1993 20476

Více

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje Přehled událostí - celkový přehled zásahů dne datum : 15. 05. 2014 Datum ohlášení Adresa události Zasahující jed. HZS/SDH Popis události Složky IZS 15. 05. 2014

Více

Informace o zavedení dynamických nákupních systémů (DNS) na nákupy nábytku

Informace o zavedení dynamických nákupních systémů (DNS) na nákupy nábytku Informace o zavedení dynamických nákupních systémů (DNS) na nákupy nábytku Dne 21.5.2014 byly zařazením dodavatelů zavedeny DNS Kancelářský nábytek, Školní nábytek a Laboratorní nábytek, a to na dobu do

Více

Název žadatele Okres Název projektu Plánovan é celkové náklady projektu. Požadav ek DOTACE

Název žadatele Okres Název projektu Plánovan é celkové náklady projektu. Požadav ek DOTACE Název žadatele Okres Název projektu Plánovan é celkové náklady projektu Požadav ek DOTACE Anotace Knihovna Kroměřížska příspěvková organizace Kroměříž Tritius 765 000 465 000 430 000 Knihovní systém Tritius

Více

Název akce/projektu. Termín akce/ realizace. Žadatel

Název akce/projektu. Termín akce/ realizace. Žadatel Žadatel hasičů Třeština 64094201 Třeština 123 78973 Třeština hasičů Skorošice Název akce/ Popis akce/ Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl Pohárová soutěž mladých hasičů 24.6.2016, Třeštinská

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE (vyhotovená v souladu s 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ )) I. Identifikace zadavatele Název: Město Valašské

Více

Kód základní sídelní jednotky (včetně dílů)

Kód základní sídelní jednotky (včetně dílů) OKRES PŘEROV *počet obyvatel podle obvyklého pobytu Poř. Název dílu základní sídelní sídelní Název územně 1. Bělotín 512231 1. Bělotín 002003 Bělotín 0020030 Bělotín 602001 1 889 1 253 2. Kunčice 077071

Více

3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov

3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov příloha č. 6 3.2.1 movitý majetek INTERIÉRY - interiér závod Krnov pořadové číslo položky ev.č. název místo ks obvyklá cena za jednotku cena obvyklá celkem 3.2.1.1 A455 skříň policová 2 dveřová (hl.400)

Více

20 000,00 Kč ,00 Kč

20 000,00 Kč ,00 Kč akce/ akce/ Přestavlky Přestavlky 109 Přestavlky 75002 Významné oslavy výročí založení SDH Okres Přerov Významné oslavy výročí založení SDH Přestavlky 60 IČO 64989372 B.Ú. 196454054/0300 20 000,00 Kč 10

Více

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1 STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV Stránka 1 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon A II. NP 11 Zádveří 12 Kuchyně 13 Obývací pokoj Stránka 2 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon B/C I.NP 02 Kancelář 05 Šatna 06 Společenská

Více

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl

Popis akce/projektu. Účel použití dotace na akci/projekt a jeho cíl 111 1 SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Kostelec na Hané 12. ročník soutěže hasičské všestrannosti O hanáckó sekyrko a prezentace techniky a dovedností pro veřejnost Jakubské náměstí 552 79841 Kostelec

Více

Dolní Újezd Lipník nad Bečvou Přerov Doloplazy Olomouc Olomouc Doloplazy Prostějov Prostějov Domašov nad Bystřicí

Dolní Újezd Lipník nad Bečvou Přerov Doloplazy Olomouc Olomouc Doloplazy Prostějov Prostějov Domašov nad Bystřicí P ŘÍLOHA Č. 5 S TRATEGIE ITI O LOMOUCKÉ AGLOMERACE S EZNAM OBCÍ AGLOMERACE Kód obce Název obce ORP okres 506761 Alojzov 552356 Babice Šternberk 589268 Bedihošť 500526 Bělkovice Lašťany 512281 Beňov 512401

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č. j.: KUOK 48173/2014 V Olomouci dne 16. 6. 2014 Sp. Zn.: KÚOK/47822/2014/OŽPZ/861 Skart. znak: 246.2

Více

Jak nebýt Pat a Mat ve venkovské knihovně

Jak nebýt Pat a Mat ve venkovské knihovně Jak nebýt Pat a Mat ve venkovské knihovně Hradec Králové, červen 2016 Helena Gajdušková, Masarykova veřejná knihovna Vsetín Aby knihovna byla.. kulturní a společenské centrum obce, živá, vyhledávaná a

Více

Současný stav prostorového zajištění veřejných knihoven v ČR Výsledky průzkumu

Současný stav prostorového zajištění veřejných knihoven v ČR Výsledky průzkumu Současný stav prostorového zajištění veřejných knihoven v ČR Výsledky průzkumu Architektura knihoven Hradec Králové 14.6.2016 Vít Richter Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Proč průzkum Koncepce rozvoje

Více

ZPRAVODAJSTVÍ Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

ZPRAVODAJSTVÍ Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Oddělení metodiky osy 4 PRV V Praze dne 6. května 2014 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 765 e-mail: info@szif.cz Zpracoval: Ing. Ondřej Vodhánil, kontakt: Ondřej Vodhánil,

Více

Dne obdržel Krajský úřad Olomouckého kraje žádost o poskytnutí následujících informací:

Dne obdržel Krajský úřad Olomouckého kraje žádost o poskytnutí následujících informací: Odpověď dle zákona č. 106/1999 Sb. Předmět žádosti: Dne 5. 2. 2019 obdržel Krajský úřad Olomouckého kraje žádost o poskytnutí následujících informací: - seznam aktuálně vyhlášených veřejných sbírek týkajících

Více

PROSTOROVÉ A TECHNICKÉ VYBAVENÍ VEŘEJNÝCH KNIHOVEN ČR

PROSTOROVÉ A TECHNICKÉ VYBAVENÍ VEŘEJNÝCH KNIHOVEN ČR PROSTOROVÉ A TECHNICKÉ VYBAVENÍ VEŘEJNÝCH KNIHOVEN ČR Výsledky průzkumu Ostrava 6.10.2016 Vít Richter Vladana Pillerová Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Dlouhodobé priority rozvoje veřejných knihoven

Více

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO:

Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: Návrh Závěrečného účtu Obce Rovečné za rok 2018 IČO: 00295281 - dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů - dle 43 zákona č. 128/2000 Sb., o

Více

ZMĚNY JŘ K

ZMĚNY JŘ K 780400 Prostějov Lutín Olomouc ZMĚNY JŘ K 28. 1. 2018 Jízdní řád prošel kompletní revizí, která by jej měla co nejvíce přiblížit ke stavu před 1. 1. 2018. Prosíme cestující, aby si zkontrolovali, zda se

Více

PROSTOROVÉ A TECHNICKÉ VYBAVENÍ VEŘEJNÝCH KNIHOVEN ČR

PROSTOROVÉ A TECHNICKÉ VYBAVENÍ VEŘEJNÝCH KNIHOVEN ČR PROSTOROVÉ A TECHNICKÉ VYBAVENÍ VEŘEJNÝCH KNIHOVEN ČR Výsledky průzkumu Knihovny současnosti 2016 8.9.2016 Vít Richter Vladana Pillerová Národní knihovna ČR vit.richter@nkp.cz Dlouhodobé priority rozvoje

Více

Pracoviště krizového štábu

Pracoviště krizového štábu MĚSTSKÝ ÚŘAD OSTROV Starosta města Část B6 Krizového plánu určené obce Ostrov č.j.:9-34/br/09 listů: 22 Příloha č. 2 Pracoviště krizového 1/22 Obsah 1. Hlavní pracoviště krizového...4 1.1. Dislokace...4

Více

3 Účet: Kino Hvězda kabel. příp. internetu , ,33 Celkem za Su/Au: , ,33

3 Účet: Kino Hvězda kabel. příp. internetu , ,33 Celkem za Su/Au: , ,33 1 Účet: 0130000 513-00000282 Software pro přípravu DCP 0130000 1,00 75 000,00 1 Celkem za Su/Au: 0130000 1,00 75 000,00 3 Účet: 0210500 513-00000271 Kino Hvězda kabel. příp. internetu 0210500 1,00 68 333,33

Více

Kumštýři na horách i v kraji

Kumštýři na horách i v kraji Otevřené zahrady Jičínska Rozvoj Tanvaldska Projekt spolupráce Kumštýři na horách i v kraji Oblasti podpory i. Zvýšení soudržnosti obyvatel, přispění k zachování tradic, upevnění lokální identity a mezilidských

Více

Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku

Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku Poř. č. Název majetku 1 pracovní stůl 61 stůl jednací 121 stolní lampička 2 pracovní stůl 62 rohový stůl 122 holubník - nádstavec na stůl 3 stůl jednací 63 rohový

Více

2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Myslejovice lesní správa

2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Myslejovice lesní správa 2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Myslejovice lesní správa TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty VLS

Více

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 52 SPŠEIT BRNO ks DPH skříň skříň LTD 8mm barva světle šedá U708 a kovově modrá U539 200/2050/600 ÚNOR 205 ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 50 SPŠEIT BRNO maximální ks DPH ks

Více

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. VY_32_inovace_ZZ53

Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56. VY_32_inovace_ZZ53 Název školy Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56 Název projektu Číslo projektu Digitalizace výuky CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ZZ53 Číslo materiálu 53 Autor Bc. Miroslav

Více

www.pujcovna-nabytku.cz na 1-2 dny na 3-5 dní cena Kč / ks cena Kč / ks

www.pujcovna-nabytku.cz na 1-2 dny na 3-5 dní cena Kč / ks cena Kč / ks Půjčovna a pronájem nábytku MADI Veškerý mobiliář je kvalitní, stabilní s vysokou nosností a průběžně udržovaný v dobrém stavu. Ceny uvádíme pro nejžádanější délky půjčení (do jednoho týdne), pro delší

Více

INFORMAČNÍ STŘEDISKO DOBŘÍŠ INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU

INFORMAČNÍ STŘEDISKO DOBŘÍŠ INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU 1 DOBŘÍŠ INFORMAČNÍ STŘEDISKO INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU Investor: Město Dobříš, Mírové nám. 119, 263 01 Dobříš Vypracoval: Ing. arch. Jan

Více

Akce pořádané SH ČMS - SDH Klopina v roce Soutěž v požárním sportu dospělých

Akce pořádané SH ČMS - SDH Klopina v roce Soutěž v požárním sportu dospělých 1 Klopina Klopina 116 Klopina 78973 Akce pořádané SH ČMS - SDH Klopina v roce 2019 - Soutěž v požárním sportu dospělých Okres Šumperk Klopina žádá o dotaci na akci "Soutěž v požárním útoku dospělých".

Více

Příloha č. 1 Nabídky trvale nepotřebného majetku Seznam majetku trvale nepotřebného

Příloha č. 1 Nabídky trvale nepotřebného majetku Seznam majetku trvale nepotřebného Příloha č. 1 Nabídky trvale nepotřebného majetku Seznam majetku trvale nepotřebného Inv. číslo Název Datum pořízení Poznámka Cena minimální nabídková M000284 Skrin KN-41 1.3.1987 poškozená 140,00 M000369

Více

Rk. Družstvo Záp Skóre Body. 1 TJ Sokol Jezernice z.s : Tj Sokol Bělotín, z.s. "B" :51 51

Rk. Družstvo Záp Skóre Body. 1 TJ Sokol Jezernice z.s : Tj Sokol Bělotín, z.s. B :51 51 JANKUSPORT Okresní přebor mužů 1 TJ Sokol Jezernice z.s. 26 20 2 4 80:28 62 2 Tj Sokol Bělotín, z.s. "B" 26 16 3 7 101:51 51 3 TJ SOKOL Opatovice, z.s. "B" 26 15 4 7 70:48 49 4 TJ Sokol Domaželice, z.s.

Více

Pellyho domy Centrum kultury, vzdělávání a sportu Organizační složka města Police nad Metují

Pellyho domy Centrum kultury, vzdělávání a sportu Organizační složka města Police nad Metují Pellyho domy Centrum kultury, vzdělávání a sportu Organizační složka města Police nad Metují CENÍK pronájmů a služeb Účinnost od: 1. 4. 2017 Schváleno: usnesením Rady města č. 13/06/2017 Tento ceník stanovuje

Více

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit

1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen 5-nemohu posoudit 1-zcela spokojen 2-spokojen 3-spíše spokojen 4-nespokojen -nemohu posoudit 1. Jaký je Váš názor na čistotu a celkový vzhled obce? 4 3 2 1 2. Jste spokojen s komunikací Obecního úřadu s občany? 3 3 2 2

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele vyhotovená dle 85 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen ZVZ) o průběhu zadávacího řízení na veřejnou zakázku s názvem: Výběrové

Více

Památky a tradice - jak na to v praxi?

Památky a tradice - jak na to v praxi? MAS -Partnerství Moštěnka Mikroregion Moštěnka Mikroregion Holešovsko Vzájemná spolupráce ve všech oblastech Zámek Dřevohostice Renesanční vodní zámek ze 16.století Do konce 19.stol -hodnotná botanická

Více

identifikace směr (zastávka v tomto směru má vybaveníparametry směr (zastávka v tomto směru

identifikace směr (zastávka v tomto směru má vybaveníparametry směr (zastávka v tomto směru tomto u tomto u Polkovice, rest. 2 Kojetín a a a a a a a a a Oplocany a a a a a a a a a Polkovice, Obecní úřad označníky nenalezeny Polkovice, rozc. 2 Obědkovice a a a a a a a a a a Uhřičice a a a a a

Více

Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí

Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí Městské středisko kultury a sportu, příspěvková organizace města Sezimovo Ústí, spravuje v Sezimově Ústí dvě kina - Spektrum a Letní kino,

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ REGIONU SPOLEČNÁ CIDLINA Strategický rámec

MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ REGIONU SPOLEČNÁ CIDLINA Strategický rámec MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN VZDĚLÁVÁNÍ REGIONU SPOLEČNÁ CIDLINA 2017-2020 Strategický rámec 3. Prioritizace témat při posouzení souladu pro intervence z IROP a OP VVV Investiční priority - seznam projektových záměrů

Více

ic@jesenicko.eu www.jesenik.org ATIC Lázeňské informační centrum - Prieesnitzovy léčebné lázně

ic@jesenicko.eu www.jesenik.org ATIC Lázeňské informační centrum - Prieesnitzovy léčebné lázně Město ATIC Název Adresa PSČ Telefon E-mail, www Bělá pod Pradědem Obecní knihovna a Informační centrumdomašov 4 790 85 584 452 834 mic@bela.cz www.bela.cz Bludov MIS - Kulturní dům Bludov Tř. A. Kašpara

Více

Flexibilní řešení. Školicí středisko VF, a. s. Pronájem prostor

Flexibilní řešení. Školicí středisko VF, a. s. Pronájem prostor Flexibilní řešení Školicí středisko VF, a. s. Pronájem prostor Školicí středisko je určeno k pořádání odborných školicích akcí, seminářů, kurzů, konferencí apod. Nabízíme vám Přednáškový sál a učebny vybavené

Více

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD

STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3 - Žižkov, IČO: 01312774, DIČ: CZ 01312774 Naše značka: SPU 287522/2017 Spisová značka: Vyřizuje.: ID DS: viz rozdělovník z49per3 Datum: 15.

Více

Nabídka firemní prezentace při 21. konferenci Betonářské dny. Výstava BETON. 26. - 27. listopadu 2014 Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové

Nabídka firemní prezentace při 21. konferenci Betonářské dny. Výstava BETON. 26. - 27. listopadu 2014 Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové Nabídka firemní prezentace při 21. konferenci Betonářské dny 2014 a Výstava BETON 2014 26. - 27. listopadu 2014 Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové DRUHY FIREMNÍ PREZENTACE Partner konference Popis,

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 5/ a 6/ Tisk 139/07/19/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 5/ a 6/ Tisk 139/07/19/ /RM Usnesení ze 7. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2018-2022, která se uskutečnila v pondělí 04.02.2019 ve 14:00 hodin v kanceláři starosty města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

1. seminář 29. února - 4. března 2016

1. seminář 29. února - 4. března 2016 Podpořeno z Programu švýcarsko-české spolupráce Supported by a grant from Switzerland through the Swiss Contribution to the enlarged European Union Příloha č. 1 - Technická specifikace požadavků na předmět

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10258/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor organizační oddělení vnitřních služeb Handzlik Krystian mgr Materiál pro 13. zasedání

Více

Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace

Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace Koncepce rozvoje Základní školy a Mateřské školy Jana Ámose Komenského Žeravice, okres Hodonín, příspěvkové organizace Mgr. Andrea Chludilová, 2018 Vize: Vytvořit školu s kvalitními podmínkami pro rozvoj

Více

Inventurní soupis majetku

Inventurní soupis majetku Nastavený filtr: - kód= a zároveň Středisko - kód=2100 a zároveň Vyřazeno ne Výrobní Dodavatel Umístění: - Prodejna LUV - Sušák 28001416 MAJETEK DH ELEKTR. KAMINKA 28001526 MAJETEK DH SKŘINKA POLICOVÁ

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 5. 2015 Bod programu: 14 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Komise pro investice a opravy

Více

Výstava BETON a 21. listopadu 2019 Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové Nabídka firemní prezentace při 26. konferenci Betonářské dny 2019

Výstava BETON a 21. listopadu 2019 Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové Nabídka firemní prezentace při 26. konferenci Betonářské dny 2019 Výstava BETON 2019 20. a 21. listopadu 2019 Kongresové centrum ALDIS Hradec Králové Nabídka firemní prezentace při 26. konferenci Betonářské dny 2019 DRUHY FIREMNÍ PREZENTACE Partner konference Popis,

Více

Podle zprávy předané dne 10. srpna 2009 připravila dne 29. ledna 2010 Eva Křístková.

Podle zprávy předané dne 10. srpna 2009 připravila dne 29. ledna 2010 Eva Křístková. Zpráva o projektu "Botanická zahrada Univerzity Palackého v Olomouci pro rozvoj vzdělávání předškolní a školní mládeže, studentů a veřejnosti" realizovaného z prostředků Olomouckého kraje v roce 2008 Příspěvek,

Více

358 1100 Zahradní nábytek 1813.00. 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00. 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00. 361 1201 Zahradní nábytek 6944.

358 1100 Zahradní nábytek 1813.00. 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00. 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00. 361 1201 Zahradní nábytek 6944. Ceník ID Název Kategorie Cena bez DPH cca: [Kč] 358 1100 Zahradní nábytek 1813.00 360 1101 Zahradní nábytek 3262.00 359 1200 Zahradní nábytek 3111.00 361 1201 Zahradní nábytek 6944.00 205 2202 Sedací soupravy»

Více

Schváleno: Usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/5/30/2017 ze dne

Schváleno: Usnesením Zastupitelstva Olomouckého kraje č. UZ/5/30/2017 ze dne Vyhodnocení žádostí v rámci dotačního titulu č. 1 Podpora prevence kriminality Zveřejněno dne: 22. 6. 2017 12 10 15 Obec Bílá Voda Kamenička 37 Bílá Voda 79069 Okres Jeseník IČO 00302341 B.Ú. 94-2913081/0710

Více

Pro usnadnění přístupu k Vámi požadovaným informacím uvádíme současně adresy el. podatelen ORP, do jejichž působnosti předmětná žádost spadá :

Pro usnadnění přístupu k Vámi požadovaným informacím uvádíme současně adresy el. podatelen ORP, do jejichž působnosti předmětná žádost spadá : Odpověď dle zákona č. 106/1999 Sb. Předmět žádosti (dále předmětná žádost): Na základě zákona č. 106/1999 Sb. Vás žádáme o poskytnutí následujících informací. Předmětem žádosti jsou informace: - které

Více

PODPORA SPOLKŮ Z PROGRAMŮ MMR A OL. KRAJE. Ing. Ludmila Solovská Náměšť na Hané

PODPORA SPOLKŮ Z PROGRAMŮ MMR A OL. KRAJE. Ing. Ludmila Solovská Náměšť na Hané PODPORA SPOLKŮ Z PROGRAMŮ MMR A OL. KRAJE Ing. Ludmila Solovská Náměšť na Hané 29.11.2016 PODPORA OBNOVY A ROZVOJE VENKOVA 2017 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Dotační titul 1 - jen pro vítěze vesnice roku

Více

Střednědobý plán práce školy 2009-2013

Střednědobý plán práce školy 2009-2013 Základní škola Ostrava, Gajdošova 9, příspěvková organizace Střednědobý plán práce školy 2009-2013 Mgr. Krasulová Anna 1 Oblast ekonomicko a materiálně technická Budova: - zajistit výměnu oken a zateplení

Více

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice ( komise likvidační )

Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice ( komise likvidační ) Zápis z jednání komise při Radě města Litoměřice ( komise likvidační ) konané dne 29. 3. 2017 od 11,05 hod. v budově Městského úřadu Litoměřice, kancelář správního odboru č. 5, Mírové náměstí 245 / 8 Přítomni:

Více

Pořadí obce do 500 ob. Pořadí 1 Obec Ostružná 1 2 Obec Mutkov 2 3 Obec Lipina 3 4 Obec Hradčany-Kobeřice 4 5 Obec Hraničné Petrovice 5 6 Obec Komárov

Pořadí obce do 500 ob. Pořadí 1 Obec Ostružná 1 2 Obec Mutkov 2 3 Obec Lipina 3 4 Obec Hradčany-Kobeřice 4 5 Obec Hraničné Petrovice 5 6 Obec Komárov Pořadí obce do 500 ob. Pořadí 1 Obec Ostružná 1 2 Obec Mutkov 2 3 Obec Lipina 3 4 Obec Hradčany-Kobeřice 4 5 Obec Hraničné Petrovice 5 6 Obec Komárov 6 7 Obec Ústín 7 8 Obec Svésedlice 8 9 Obec Branná

Více

zaměstnance poskytující sociálně-právní ochranu dětí Městského úřadu Kralupy nad Vltavou

zaměstnance poskytující sociálně-právní ochranu dětí Městského úřadu Kralupy nad Vltavou Název standardu 2. Prostředí a podmínky Kritérium standardu 2a) Výkon sociálně-právní ochrany je zajištěn v prostorách vhodných pro komunikaci s ohroženými dětmi a rodinami. Orgán sociálně-právní ochrany

Více

Č.j. MV /PO-IZS-2017 Praha 23. února 2017 Počet listů: 6 Krajský úřad Olomouckého kraje Jeremenkova 1191/40a Olomouc.

Č.j. MV /PO-IZS-2017 Praha 23. února 2017 Počet listů: 6 Krajský úřad Olomouckého kraje Jeremenkova 1191/40a Olomouc. *MVCRX03CQZKZ* MVCRX03CQZKZ MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, 148 01 PRAHA 414 IČO: 00007064, bankovní spojení: ČNB, Praha 1, č.ú.:

Více

µ 234.ΝΜΙ.1/00,ΝΜΙΓ?

µ 234.ΝΜΙ.1/00,ΝΜΙΓ? ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁBŘEŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ MĚSTO ÚZEMNÍ PRACOVIŠTĚ OSTRAVA ODBOR ODLOUČENÉ PRACOVIŠTĚ NOVÝ JIČÍN, HUSOVA 1079/11, 741 01 NOVÝ JIČÍN

Více

12 000,00 Kč 8 000,00 Kč

12 000,00 Kč 8 000,00 Kč akce/ Účel použití na akci/projekt/konkrétní účel Bohuslavice 8/2018 103 Okres Šumperk IČO 64094898 B.Ú. Dotace bude použita na nákup cen včetně pohárů, které dostanou nejlepší družstva na soutěži Velká

Více

Ekonomická část výroční zprávy o hospodaření školy (r I. pololetí 2017)

Ekonomická část výroční zprávy o hospodaření školy (r I. pololetí 2017) Příloha Ekonomická část výroční zprávy o hospodaření školy (r. 2016 + I. pololetí 2017) I. Úvod Ekonomická část výroční zprávy o hospodaření školy je předkládána za období školního roku 2016/2017, zatím

Více

PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ. HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov

PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ. HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov PŘÍLOHA Č.4 - SEZNAM PRO ZHOTOVENÍ VZORKŮ název projektu: HOLEČKOVA 106/8, PRAHA 5 - VYBAVENÍ INTERIÉRU Holečkova 106/8, 150 00 Praha 5 Smíchov hlavní projektant: AP STUDIO s.r.o. Na Kopečku 2, 180 00

Více

Ing. Jana Jašová Kněž 7, 582 91 Světlá nad Sázavou Ičo: 87305518 Tel: 737 413 168; Email: j.jasova@email.cz

Ing. Jana Jašová Kněž 7, 582 91 Světlá nad Sázavou Ičo: 87305518 Tel: 737 413 168; Email: j.jasova@email.cz ZÁKLADNÍ ÚDAJE Kraj: Okres: Obec s rozšířenou působností: Obec: Katastrální území: Akce: Místo akce: Investor: Vypracoval: Vysočina Havlíčkův Brod Havlíčkův Brod Bačkov Bačkov Návrh interiéru obecní úřad

Více

Usnesení. 2. Žádost o prodloužení doby realizace díla Naučná stezka Masarykova lípa v Němčicích nad Hanou Tisk 1800/ /RM

Usnesení. 2. Žádost o prodloužení doby realizace díla Naučná stezka Masarykova lípa v Němčicích nad Hanou Tisk 1800/ /RM Usnesení ze 114. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 16.07.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Rozpis příspěvku na výkon státní správy

Rozpis příspěvku na výkon státní správy Rozpis příspěvku na výkon státní správy Bělá pod Pradědem Jeseník 412 100 Bernartice Jeseník 224 800 Bílá Voda Jeseník 68 400 Černá Voda Jeseník 118 100 Česká Ves Jeseník 542 000 Hradec-Nová Ves Jeseník

Více

Rozpis dotace na volby do Poslanecké sněmovny

Rozpis dotace na volby do Poslanecké sněmovny Příloha č. 1 Rozpis dotace na volby do Poslanecké sněmovny v Kč Bělá pod Pradědem Jeseník 79 269 Bernartice Jeseník 26 423 Bílá Voda Jeseník 26 423 Černá Voda Jeseník 26 423 Česká Ves Jeseník 52 846 Hradec-Nová

Více

PŘÍLOHA 4: FINANCOVÁNÍ AKTIVIT V OBLASTI CYKLISTICKÉ DOPRAVY Z DOTAČNÍCH TITULŮ

PŘÍLOHA 4: FINANCOVÁNÍ AKTIVIT V OBLASTI CYKLISTICKÉ DOPRAVY Z DOTAČNÍCH TITULŮ ký kraj Příloha č. 4 Koncepce rozvoje cyklistické dopravy v kém kraji PŘÍLOHA 4: FINANCOVÁNÍ AKTIVIT V OBLASTI CYKLISTICKÉ DOPRAVY Z DOTAČNÍCH TITULŮ Financování aktivit v oblasti cyklistické dopravy z

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 727/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 229 ze dne 20.09.2016 Dodatek č. 4 zřizovací listiny příspěvkové organizace Pečovatelská služba Praha 3, Roháčova 24,

Více

ROZHODNUTÍ. prezidenta republiky. o vyhlášení voleb v. do Senátu Parlamentu Ceské republiky,

ROZHODNUTÍ. prezidenta republiky. o vyhlášení voleb v. do Senátu Parlamentu Ceské republiky, Strana 2354 Sbírka zákonů č. 207 / 2010 Částka 70 207 ROZHODNUTÍ prezidenta republiky ze dne 18. června 2010 o vyhlášení voleb v do Senátu Parlamentu Ceské republiky, do zastupitelstev obcí a zastupitelstev

Více

TURISTICKÝCH AKCÍ 2018 KLUB ČESKÝCH TURISTŮ ODBOR TJ SPARTAK PŘEROV I.

TURISTICKÝCH AKCÍ 2018 KLUB ČESKÝCH TURISTŮ ODBOR TJ SPARTAK PŘEROV I. KALENDÁŘ TURISTICKÝCH AKCÍ 2018 KLUB ČESKÝCH TURISTŮ ODBOR TJ SPARTAK PŘEROV I. čtvrtletí Klub českých turistů odbor TJ Spartak Přerov PLÁN ČINNOSTI NAŠEHO ODBORU NA I. ČTVRTLETÍ 2018 Leden 2018 1.1. NOVOROČNÍ

Více

Oddělení sociálně právní ochrany dětí a sociální práce

Oddělení sociálně právní ochrany dětí a sociální práce Vedoucí oddělení kurátorka mládeže Bc. Martina Škapová obvod HRANICE: Bezručova Galašova Hálkova Husitská Hviezdoslavova Jiřího z Poděbrad K. Světlé Kollárova Kpt. Jaroše Kramolišova Máchova Nádražní Na

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRADČOVICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017

ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRADČOVICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 ZÁKLADNÍ ŠKOLA HRADČOVICE VÝROČNÍ ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2017 PŘÍJMY 1. Dotace od státu za rok 2017 4.633.756 Příspěvek od zřizovatele za rok 2017 674.000 Příspěvek od obce Veletiny 18.000 Celkem

Více

PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Nahrazuje: Proces nový Jméno a příjmení Funkce Podpis Domov pro seniory Jasenka - Vsetín Dolní Jasenka 2274 755 01 Vsetín Zpracování: Marta Bártková vedoucí zařízení

Více

Dohoda o prioritách projektu MAP pro ORP Litovel (reg. Číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ )

Dohoda o prioritách projektu MAP pro ORP Litovel (reg. Číslo projektu: CZ /0.0/0.0/15_005/ ) Dohoda o prioritách MAP pro ORP Litovel (reg. Číslo : CZ.02.3.68/0.0/0.0/15_005/0000288) Podkativita Dohoda o prioritách spočívala ve 3 postupných krocích, a to v analýze území, vytvoření strategického

Více

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice inspekční pokoj 2

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice inspekční pokoj 2 1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 014 Žárovice inspekční pokoj TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty VLS

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2. KLÍČOVÉ AKTIVITY

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2. KLÍČOVÉ AKTIVITY Stimulace profesního potenciálu výchovných pracovníků v Olomouckém kraji ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2. KLÍČOVÉ AKTIVITY TVORBA SCÉNÁŘE VZDĚLÁVACÍHO PROGRAMU VÝCHOVNÝCH PRACOVNÍKŮ 1 Obsah 1 ZADÁNÍ ÚKOLŮ KLÍČOVÉ AKTIVITY

Více

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize . část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Žárovice - ředitelství divize TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty

Více

OCEŇOVACÍ POSUDEK. ředitel územního pracoviště

OCEŇOVACÍ POSUDEK. ředitel územního pracoviště OCEŇOVACÍ POSUDEK o stanovení tržní hodnoty přebytečného movitého majetku-cena obvyklá v evidenci Finančního úřadu pro Jihomoravský kraj Územního pracoviště Brno II Ocenění vyžádal: Ing. Vladimír Slabák,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO

PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO PROVOZNÍ ŘÁD SOKOLOVNY STARÉ MĚSTO Obec Staré Město je vlastníkem objektu Sokolovny č.p. 82, na parcele č. st. 212 v katastrálním území Staré Město u Moravské Třebové. Provozní řád Sokolovny Staré Město

Více

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz

Městské kulturní středisko v Sušici. ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Městské kulturní středisko v Sušici ul. T. G. Masaryka 120 342 01 Sušice IČO 00368512, www.mkssu.cz Výroční zpráva za rok 2008 - 2 - Městské kulturní středisko (příspěvková organizace s právní subjektivitou)

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň. Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Pokoj pro středoškolačku Brno, Líšeň Zpracoval: Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Návrh 724 interiéru 209 441, e-mail:

Více

INFORMAČNÍ CENTRUM PETROVICE. 01/04/2010 projekt. dokumentace pro výběr dodavatele - atypický nábytek

INFORMAČNÍ CENTRUM PETROVICE. 01/04/2010 projekt. dokumentace pro výběr dodavatele - atypický nábytek 047-04 INFORMAČNÍ CENTRUM PETROVICE 01/04/2010 projekt. dokumentace pro výběr dodavatele - atypický nábytek 047-04 INFORMAČNÍ CENTRUM PETROVICE ADR s.r.o. DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE ATYPICKÝ NÁBYTEK

Více

30 000,00 Kč ,00 Kč

30 000,00 Kč ,00 Kč akce/ 1 2 Významné oslavy výročí založení SDH Hvozdečko Bouzov 2 6/2018 Bouzov 78325 Významné oslavy výročí založení SDH Hvozdečko 26 IČO 69210349 B.Ú. 247682939/0300 30 000,00 Kč 10 000,00 Kč 31.07.2018

Více