Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013"

Transkript

1 Kupní smlouva o dodávce IT vybavení 2013 uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějšíchpředpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, Rumburk zastoupenou: Jaroslavem Trégrem, starostou města IČO: DIČ: CZ (dále jen kupující či Město Rumburk ) a Filip RADA - FiMA Tř. 9. Května 1097/41, Rumburk IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: /0100 (dále jen prodávající ) Článek I Předmět smlouvy 1. Prodávající se touto smlouvou zavazuje: 1.1 dodat kupujícímu 11 ks tabletů, dle specifikace uvedené v příloze č. 1 této smlouvy. Dodat kupujícímu 4 ks notebooků dle specifikace uvedené v příloze č. 2 této smlouvy. Dále jen zařízení. Součástí dodávky je dodání ovladačů k nabízeným zařízením, jež nejsou součástí standardní instalace operačního systému, které dodavatel/výrobce doporučuje používat pro běžný provoz, a to na 1 ks CD/DVD médiu. Tyto ovladače či jejich instalační programy budou k dispozici na CD/DVD ve formě, ve které jsou veřejně dostupné na webu dodavatele/výrobce (nakopírováno do samostatného adresáře). Instalační programy těchto ovladačů musí umožnit jejich automatickou bezobslužnou instalaci, 1.2 zaškolit odborné zaměstnance kupujícího (techniky) v počtu 2 až 5 osob v rozsahu minimálně 4 hodin, spočívající v seznámení s konstrukcí, základními pracovními postupy, údržby a správou zařízení. 2. Kupující se zavazuje za poskytnuté plnění uhradit ceny dle čl. IV. Článek II Lhůta, místo a způsob předání plnění 1. Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu plnění dle čl. I odst. 1 bod 1.1 do 4 týdnů od podpisu této smlouvy a plnění dle čl. I odst. 1 bod 1.2 provést do 8 týdnů od dodání zařízení.

2 2. Místem plnění včetně provádění záručních oprav a školení dle této smlouvy je budova městského úřadu Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, Rumburk. 3. Předání a převzetí zařízení bude potvrzeno podpisem dodacího listu pověřenými zaměstnanci prodávajícího a kupujícího. Kupující je povinen dodané zařízení prohlédnout do 10 týdnů od jejich převzetí a prověřit tak kompletnost dodávky ve vztahu k příloze č. 1 a příloze č. 2 této smlouvy. 4. Provedení zaškolení bude potvrzeno protokolem o zaškolení podepsaným pověřenými zaměstnanci prodávajícího a kupujícího. 5. Pověřenými zaměstnanci jsou: za kupujícího: Josef Herák, tel. č.: herak@rumburk.cz; za prodávajícího: Filip Rada, tel. č.: , fima@fima.cz Martin Stárek, tel. č.: , servis@fima.cz Článek III Prohlášení prodávajícího Prodávající prohlašuje, že dodané zařízení bude nové a nepoužité (maximálně z továrny zahořené z výroby), popř. zapnuté pro ověření funkčnosti v rámci případné kompletace a aktualizace u prodávajícího. Článek IV Ceny plnění, množství a platební podmínky 1. Cena plnění dle čl. I odst. 1 a 2 byla stanovena dohodou smluvních stran a činí celkem ,- bez DPH tj ,- Kč s DPH 21 %. 2. Cena jednoho tabletu činí ,50 bez DPH tj Kč s DPH 21%. Cena jednoho notebooku činí ,- bez DPH tj ,75 Kč s DPH 21%. 3. Cena za zaškolení je zahrnuta v ceně. Ceny uvedené v odst. 1 a 2 zahrnují veškeré náklady prodávajícího spojené s plněním podle této smlouvy. 4. Úhrada ceny plnění bude provedena na základě daňového dokladu. Daňový doklad je prodávající oprávněn vystavit nejdříve v den podpisu dodacího listu sestav pověřenými zaměstnanci smluvních stran. 5. Daňový doklad bude vedle náležitostí stanovených zákonem obsahovat i evidenční číslo smlouvy kupujícího. V případě, že daňový doklad bude postrádat některou z těchto náležitostí nebo bude obsahovat chybné údaje, je kupující oprávněn vrátit vadný daňový doklad prodávajícímu. Nová lhůta splatnosti začíná běžet dnem doručení bezvadného daňového dokladu. Daňový doklad zašle prodávající na adresu: Město Rumburk Tř. 9. května 1366/48

3 40801 Rumburk 6. Splatnost daňového dokladu je 21 dnů od doručení kupujícímu. Povinnost zaplatit je splněna odepsáním příslušné částky z účtu kupujícího ve prospěch účtu prodávajícího. Článek V Záruka a záruční servis 1. Prodávající poskytuje kupujícímu na dodané tablety záruku 24 měsíců od výrobce tabletů a 24 měsíců na notebooky od výrobce notebooků. Po tuto dobu se zavazuje odstraňovat na vlastní náklady veškeré záruční závady. Záruční doba počíná běžet dnem podpisu dodacího listu. 2. Reklamace budou prodávajícímu předávány telefonicky na telefonní číslo prodávajícího a následně ve stejný pracovní den bude telefonická reklamace zaslána kupujícím em na ovou adresu ict@rumburk.cz. 3. Záruční opravy budou prováděny v pracovní dny v době od 8:00 do 16:00 hod. a musí být zahájeny nejpozději následující pracovní den na adrese kupujícího a dokončeny do 5 pracovních dnů od nahlášení vady. Hlášení je možno uplatnit u prodávajícího v pracovní dny v době od 8 do 17 hod. 4. Prodávající je povinen nahlásit případnou změnu kontaktních údajů uvedených v odst. 2 tohoto článku nejpozději následující pracovní den po provedení změny na ové adresy pověřených zaměstnanců kupujícího. 5. Prodávající zaručuje kupujícímu dodávky náhradních dílů po dobu 5 let po dodání sestav kupujícímu. 6. Prodávající bere na vědomí, že bude-li kupující v rámci záručních oprav vracet pevné disky, můžou být bezpečně kupujícím smazány buď programovými prostředky nebo, nebude-li možné použít SW nástroj, pak v magnetické peci. Článek VI Přechod nebezpečí škody a vlastnické právo Nebezpečí škody a vlastnické právo k sestavám přechází na kupujícího okamžikem podepsání dodacího listu. Článek VII Smluvní pokuty, úrok z prodlení 1. V případě prodlení prodávajícího s předáním plnění dle čl. I odst. 1 bod 1.1 ve lhůtě stanovené v článku II odst. 1 této smlouvy je kupující oprávněn požadovat smluvní pokutu ve výši 500 Kč za každý den prodlení. 2. V případě prodlení prodávajícího s plnění dle čl. I odst. 1 bod 1.2 ve lhůtě stanovené v článku II odst. 1 této smlouvy je kupující oprávněn požadovat smluvní pokutu ve výši 500 Kč za každý den prodlení.

4 3. V případě prodlení prodávajícího s odstraněním záruční vady ve lhůtě stanovené v čl.v odst. 3 má kupující právo požadovat smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý den prodlení za každou zařízení, u níž byla uplatněna vada. 4. V případě prodlení prodávajícího se zahájením servisu na místě kupujícího ve lhůtě stanovené v čl.v odst. 3 má kupující právo požadovat smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý den prodlení za každou sestavu, u níž byla uplatněna vada. 5. V případě prodlení prodávajícího ukončením servisu ve lhůtě stanovené v čl.v odst. 3 má kupující právo požadovat smluvní pokutu ve výši 500,- Kč za každý den prodlení za každou sestavu, u níž byla uplatněna vada. 6. V případě prodlení kupujícího s úhradou daňového dokladu má prodávající právo požadovat úrok z prodlení podle příslušných ustanovení předpisů obchodního práva. 7. V případě, že zařízení nebudou odpovídat technickým požadavkům specifikovaným v příloze č. 1 a příloze č. 2, má kupující právo požadovat smluvní pokutu ve výši Kč za každou nedodrženou specifikaci. 8. Smluvní pokuta a úrok z prodlení jsou splatné do 14 dnů ode dne doručení platebního dokladu povinné smluvní straně. Povinnost zaplatit je splněna odepsáním příslušné částky z účtu povinného ve prospěch účtu oprávněného. 9. Smluvní pokutou není dotčen nárok na náhradu škody. Článek VIII Odstoupení od smlouvy 1. Kupující si vyhrazuje právo odstoupit od této smlouvy v celém či částečném rozsahu v případě, že: a) dodané zařízení, či některá ze zařízení, nebudou splňovat veškerou specifikaci nebo požadavky dle příloh č. 1 a příloh a č. 2 této smlouvy, b) prodávající bude v prodlení s dodávkou zařízení delším než 30 dnů. 2. Odstoupení od smlouvy je účinné doručením písemného oznámení o odstoupení prodávajícímu. Prodávající se zavazuje nejpozději do 30 dnů od účinnosti odstoupení od smlouvy zajistit na své náklady odvoz plnění, od jehož dodání bylo odstoupeno. Článek IX Závěrečná ustanovení 1. Smlouva může být měněna a doplňována pouze formou písemných vzestupně číslovaných dodatků podepsaných oprávněnými zástupci obou smluvních stran, s výjimkou změny uvedené v čl. V odst. 4 této smlouvy, která bude provedena způsobem uvedeným v uvedeném ustanovení. 2. Smlouva je vyhotovena ve třech vyhotoveních s platností originálu, z nichž kupující obdrží po dvou a prodávající po jednom.

5

6 Příloha č. 2 - Technická specifikace notebooků Komponenta Parametry (minimální) Parametry (dodávané) CPU Intel Core i5 3230M s frekvencí 2,6 GHz, Ivy Bridge Intel Core i5 3230M s frekvencí 2,6 GHz, Ivy Bridge RAM min. 4 GB DDR3 4GB (1x4GB) 1600MHz DDR3 Memory HDD min. 500 GB SATA, 7200 rpm 500GB (7.200 Rpm) Serial ATA Video adaptér - integrovaný integrovaný - podpora Windows 7 prof. podpora Windows 7 prof. DVD mechanika DVD - RW DVD +/-RW Media Bay Drive Komunikace - WiFi a/b/g/n WiFi a/b/g/n - LAN Ethernet 10/100/1000 Mbps LAN Ethernet 10/100/1000 Mbps - Min. Bluetooth 3.0 Bluetooth Webkamera Webkamera - Vestavěný mikrofon Vestavěný mikrofon Rozšiřující sloty - Min. 1x volný slot DIMM 1x volný slot DIMM Konektory - min. 4x USB - Alespoň 2 USB sloty musí být verze Nejmenší povolená verze USB slotů je video výstupy : HDMI, VGA - mikrofon ano - sluchátka ano. 4x USB z toho 2x 3.0 a 2x 2.0 video výstupy : HDMI, VGA mikrofon ano sluchátka ano. Ovládání - Podsvícená klávesnice s numerickou částí a českými polepkami Podsvícená klávesnice s numerickou částí a českými polepkami Audio ANO Ano Reproduktory Externí nebo v LCD Součástí notebooku Klávesnice Anglická/česká, české polepky Anglická/česká, české polepky Myš Touchpad Touchpad Zobrazovací jednotka - Rozlišení 1920* Matný nebo antireflexní displej - Poměr stran 16:9 - Typ panelu LED - Uhlopříčka 15,6 OS Licence: Microsoft Windows 8 Pro 64bit CZ OEM Nainstalovaný: Microsoft Windows 7 Professional SP1 64bit CZ OEM Obal - 1x batoh - 2x taška Rozlišení 1920*1080 Matný displej Poměr stran 16:9 Typ panelu LED Uhlopříčka 15,6 Licence: Microsoft Windows 8 Pro 64bit CZ OEM Nainstalovaný: Microsoft Windows 7 Professional SP1 64bit CZ OEM 1x batoh 2x taška Značka notebooku - DELL Latitude E5530 Záruka od dodavatele PC 24 měsíců 24 měsíců sestavy 5

7 6

8 Příloha č. 1 - Technická specifikace tabletů Komponenta Parametry (minimální) Parametry (dodávané) CPU Min CPU 1,4 GHz, počet jader 4 CPU 1,4 GHz, počet jader 4 RAM min. 2 GB 2 GB Velikost uložiště min. 16 GB 16 GB Grafický čip Součást CPU Součást CPU Funkce WIFI BlueTooth 3G modem GPS Fotoaparát min. 5 Mpx Rozhraní Výstup pro sluchátka Micro HDMI Micro SDHC WIFI BlueTooth 3G modem GPS Fotoaparát 5 Mpix Výstup pro sluchátka Micro HDMI Micro SDHC Audio ANO ANO Reproduktory interní interní Zobrazovací jednotka TFT TFT Rozlišení 1280 x 800 Rozlišení 1280 x 800 Velikost 10,1, dotykový Velikost 10,1, dotykový OS a vyšší Google Android 4.0 Příslušenství Dotykové pero, které je součástí tabletu stejné značky jako tablet 100% kompatibilní pouzdro pro tablet Dotykové pero S-Pen Samsung pouzdro kožené pro Galaxy 10.1, černé Samsung pouzdro kožené pro Galaxy 10.1, černé 3

9 Samsung GALAXY Note 10.1, N8000, 16GB, 3G, G. Red Popis produktu: Operační systém: Android 4.0 Ice Cream Sandwich Procesor - počet jader: 4 Procesor - frekvence (MHz): 1400 Paměť: 16 GB RAM: 2 GB Paměťové karty: Micro SD Úhlopříčka displeje (palce): 10,1 Rozlišení (pix): (WXGA 16:10) Konektivita: Konektor datový: P30pin Konektor nabíjecí/napájecí: P30pin Konektor audio: 3,5 mm Bluetooth: Ano Bluetooth - verze: 4.0 Bluetooth - specifikace: A2DP, AVRCP, GAVDP, GAP, GOEP, HFP, HID, HSP, OPP, SPP Wi-Fi: Ano Wi-Fi - specifikace: a/b/g/n Přenos dat: GPRS, EDGE, 3G, Wi-Fi Fotoaparát: 5 Mpix, 4x digitální zoom, LED blesk, foto efekty, vyvážení bílé, detekce obličeje, detekce úsměvu, Vedlejší fotoaparát: 1,9 Mpix, Baterie: Typ baterie: Li-Ion Kapacita baterie (mah): 7000 Max. pohotovostní doba (hod): 1500 Max doba hovoru (hod): 33 Rozměry (mm): x x 8.9 Hmotnost (g): 583 Obsah balení: Galaxy Note 10.1 (N8000), nabíječka V (bez kabelu), datový a nabíjecí kabel (P30pin), S-Pen, náhradní špičky do pera, kroužek na vytažení špičky z pera, stereo sluchátka (3,5 mm), náhradní špunty ke sluchátkům, dokumentace. 4

Článek I Předmět smlouvy 1. Prodávající se touto smlouvou zavazuje:

Článek I Předmět smlouvy 1. Prodávající se touto smlouvou zavazuje: Smlouva o dodávce sestav osobních počítačů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk

Více

Článek I Předmět smlouvy 1. Prodávající se touto smlouvou zavazuje:

Článek I Předmět smlouvy 1. Prodávající se touto smlouvou zavazuje: Smlouva o dodávce ICT vabavení uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk zastoupenou:

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor informatiky e-mail: informatika@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU V souladu s

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují,

Více

část A) 1) Město Nové Město na Moravě

část A) 1) Město Nové Město na Moravě Technická specifikace části A) předmětu veřejné zakázky "Dodávka výpočetní a kancelářské techniky, Nové Město na Moravě" část A) 1) Město Nové Město na Moravě Laserová tiskárna - 5ks Formát tiskárny A4

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00B1Q5Z KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Statutární město Opava se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava Zastoupeno prof. PhDr. Zdeňkem Jiráskem, CSc., primátorem IČ: 00300535

Více

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018

Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 Technická specifikace ZŠ Židlochovice - Dodávka IT 2018 01 Notebook: Procesor: Intel Core i3-6006u (3M Cache, 2.0 GHz) Paměť: 4GB DDR4 Operační systém: Předinstalovaný operační systém Win 10 Pro (64bit

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Gymnázium Cheb. 1) Název akce. 2) Klasifikace dodávek, které jsou předmětem plnění této veřejné zakázky. 3) Identifikační údaje zadavatele

Gymnázium Cheb. 1) Název akce. 2) Klasifikace dodávek, které jsou předmětem plnění této veřejné zakázky. 3) Identifikační údaje zadavatele Gymnázium Cheb ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku zadávanou dle 21 odst. 1

Více

KUPNÍ SMLOUVA Tablety s OS Android

KUPNÍ SMLOUVA Tablety s OS Android KUPNÍ SMLOUVA Tablety s OS Android uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Čl. 1 Smluvní strany Kupující: Plzeňský

Více

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r.

Mgr. Filip Kořínek, starosta v. r. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 14. 10. 2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup IT - rozšíření OSPOD Město Černošice

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci se sídlem Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, IČ: 467 47 885 (dále jen zadavatel ), po posouzení veškerých předběžných nabídek doručených ve lhůtě

Více

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení

Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Zadávací dokumentace Výběrové řízení na dodávku počítačového vybavení Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0578 Název projektu:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k projektu s názvem: Zkvalitnění výuky na střední zdravotnické škole Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0956 Název zakázky: Nákup ICT a dalšího vybavení pro SZŠ a VOŠZ,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Výzva k podání nabídky Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.4.00/21.3339 Interaktivitou ke vzdělání Dodávka

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-159-013-14 ze dne 27.5.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-159-013-14 ze dne 27.5.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-013-14 ze dne 27.5.2014 Výběr nejvhodnější nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem "Nákup 70 ks PC a multilicence MS Office" Rada

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Národní institut pro další vzdělávání (zařízení pro další vzdělávání pedagogických

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky název zakázky: Dodávka výpočetní techniky II Identifikace zadavatele Název: Gymnázium Jiřího Wolkera, Prostějov, Kollárova 3 Sídlo: Prostějov, 796 01, Kollárova

Více

Kupní smlouva č. SLZ-2132/ČJ-2011-009HVZ

Kupní smlouva č. SLZ-2132/ČJ-2011-009HVZ Kupní smlouva č. SLZ-2132/ČJ-2011-009HVZ uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ), (dále jen smlouva ) I. SMLUVNÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky Veřejná zakázka - pořízení technického vybavení v rámci projektu Řízení, kontrola, monitorování a hodnocení programu v Olomouckém kraji, reg. č. CZ..07/5..00/04.005

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu HSUL-1935-04/ÚE-2015. Nákup mobilních telefonů a příslušenství

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu HSUL-1935-04/ÚE-2015. Nákup mobilních telefonů a příslušenství VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky Název zakázky: Předmět zakázky: HSUL-1935-04/ÚE-2015 Nákup mobilních telefonů a příslušenství Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 19. 5.

Více

Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu. Nákup hardware s operačním systémem a digitální techniky

Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu. Nákup hardware s operačním systémem a digitální techniky Zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu Nákup hardware s operačním systémem a digitální techniky v rámci projektu Zdravé klima školy reg. č. CZ.1.07/1.2.37/02.0022 Strana 1 (celkem 10) 1. Zadávací

Více

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45. Dodávka a instalace zařízení pro interaktivní výuku VYZÝVÁ

ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45. Dodávka a instalace zařízení pro interaktivní výuku VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Základní škola a Mateřská škola Tábor, náměstí Mikuláše z Husi 45 Sídlem: Zastoupený: náměstí Mikuláše z Husi 45, 39001 Tábor Mgr. Dagmar

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. Výzva 2 září 2013

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK. Výzva 2 září 2013 Spisová značka: CN/51/CN/13 Č. j.: 6373/13/CN VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Výzva 2 září 2013 v rámci dynamického nákupního systému Dynamický nákupní systém na dodávky IT vybavení pro Plzeňský kraj - Krajský

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.3.10 /04.0023 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Kupní smlouva uzavřená dle ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "obchodní zákoník")

Kupní smlouva uzavřená dle ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Kupní smlouva uzavřená dle ust. 409 a násl. zákona Č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "obchodní zákoník") Smluvní strany: Kupující Se sídlem Zastoupený IČ DIČ Bankovní

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW Příloha č. 1 název PC 32 požadované parametry Základní deska: 2 sloty na operační paměť RAM DDR4 1xPCIe 16x (plná výška) 2x PCIe 1x (plná výška)

Více

Příloha č. 1. Technická specifikace

Příloha č. 1. Technická specifikace Technická specifikace Dodávka výpočetní techniky a zařízení v rámci realizace projektu Elearning na střední zdravotnické škole 2, registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/02.0077 Technické parametry a jakostní

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci se sídlem Studentská 1402/2, 461 17 Liberec, IČ: 467 47 885 (dále jen zadavatel ), po posouzení veškerých předběžných nabídek doručených ve lhůtě stanovené zadávací dokumentací

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Jiří Pálek Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 5. 6. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

Fujitsu Siemens Lifebook S752

Fujitsu Siemens Lifebook S752 Fujitsu Siemens Lifebook S752 OS: Windows 7 Pro CZ CPU: Intel Core i5 / 2,6GHz RAM: 4GB Pevný disk: 320GB Displej: 14" HD Záruka: 24 měsíců Cena: 5 990,- Kč s DPH Původ zboží Repasované Výrobce Fujitsu

Více

Základní škola Ústí nad Labem, Stříbrnická 3031/4, příspěvková organizace 31. 3. 2011

Základní škola Ústí nad Labem, Stříbrnická 3031/4, příspěvková organizace 31. 3. 2011 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu v rámci projektu reg. č. CZ.1.07/1.4.00/21.0542 ZŠ STŘÍBRNICKÁ-INOVACE Věc: Výzva k podání nabídek Zadavatel ve Výzvě k podání nabídek oznamuje dodavatelům

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky KUPNÍ SMLOUVA Pořízení výpočetní techniky PC All-in-one pro doplnění výpočetní techniky ve školící místnosti ev. č. 16/023-0 uzavřená podle 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Výběrové řízení se neřídí zákonem 137/2006 Sb.o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Číslo zakázky (bude doplěno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) Název programu:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro zadávací řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu se Závaznými postupy pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK na dodávku Notebooky a dataprojektory

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝZVĚ K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ Zadavatel: Technická univerzita v Liberci, IČ 46747885, DIČ: CZ46747885, se sídlem Studentská 1402/2,

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 Adresa: Švermova 4, 591 01 Žďár nad Sázavou 4zszdar.cz

Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 Adresa: Švermova 4, 591 01 Žďár nad Sázavou 4zszdar.cz Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Vybavení počítačové učebny ZŠ Žďár nad Sázavou, Švermova 4" Ve Žďáře nad Sázavou 12.5.2014 Zadavatel: Základní škola Žďár nad Sázavou, Švermova 4 591

Více

Příloha č. ZD DNS na IT Kód Název položky CPV kód Název cpv kódu Minimální požadované Notebook 2 Brašna na notebook 302300-6 48624000-8 Přenosné počítače, CPV balík programů pro operační systém osobního

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 948 ze dne 07.12.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 948 ze dne 07.12.2015 č.j.: 1000/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 948 ze dne 07.12.2015 Nákup pracovních stanic - modernizace IT Úřadu městské části Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřena dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřena dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek KUPNÍ SMLOUVA uzavřena dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi

Více

DNS_PC_ATYP_ _10

DNS_PC_ATYP_ _10 DNS_PC_ATYP_60001321_10 DELL Optiplex 7010 DT Specifikace pokročilý stolní počítač Procesor x86-64 kompatibilní, min čtyřjádrová Intel i5-3470 PassMark CPU Mark min 6600 bodů; TDP max 78W 6633 bodů, 77W

Více

"SUSEN - dodávky základního hardware a základního software, etapa III.

SUSEN - dodávky základního hardware a základního software, etapa III. Příloha č. 1 - Specifikace a ceny jednotlivých položek "SUSEN - dodávky základního hardware a základního software, etapa III. Specifikace a ceny jednotlivých položek číslo položky Název typ Cena v Kč (bez

Více

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013

Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava 31.5.2013 Uchazeč vyplní žlutě označená pole STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Grafika

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodavatele technického vybavení k projektu Zvýšení odborných kompetencí pedagogických pracovníků prostřednictvím dalšího vzdělávání registrační číslo projektu

Více

Rozpis nabídkové ceny - Veřejná zakázka: IT technika pro projekt

Rozpis nabídkové ceny - Veřejná zakázka: IT technika pro projekt Příloha č. 5 Rozpis nabídkové ceny - Veřejná zakázka: IT technika pro projekt Zboží/max. cena včetně DPH Minimální požadavek zadavatele Konkretizace nabídky uchazeče Cena včetně DPH PC 1 ks/ max. cena

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název programu: Název projektu: Registrační číslo projektu: Název zakázky: Druh zakázky: Předmět zakázky: Operační program Praha - Adaptabilita Inovace bakalářského studijního programu

Více

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 11 Notebooků dle specifikace

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 11 Notebooků dle specifikace Reálné gymnázium a základní škola města Prostějova, Studentská ul. 2 IČ: 44159960, tel. 582 301 411 Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídky na dodávku 11 Notebooků dle specifikace Identifikace zadavatele:

Více

85/2013. Dodávka 1. 10. 2013

85/2013. Dodávka 1. 10. 2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH552/SL Notebook Váš nepostradatelný elegantní společník Hledáte velmi tenký notebook vhodný pro každodenní použití? Fujitsu LIFEBOOK AH552/ SL s úhlopříčkou 39,6 cm (15,6

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dodání technického vybavení v rámci projektu Zajištění kvality poskytování sociálně-právní ochrany dětí v Hodoníně (reg.č. CZ.1.04/3.1.03/C2.00090) 1. Zadavatel : Město Hodonín,

Více

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka

Operační systém (OS) Porty. PC zdroj Instalace. Podmínka Záruka Příloha č. 4 - Technické podmínky OPVK 1.4 Stolní počítač žákovský- učebna Platný název zařízení Název výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky výrobce Platný webový odkaz (link) na stránky dovozce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Stránka 1 z 13

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY. Stránka 1 z 13 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE: DODÁVKA VÝPOČETNÍ TECHNIKY Stránka 1 z 13 Obsah Obsah... 2 Identifikace zadavatele... 3 Identifikace projektu... 3 Vymezení předmětu zakázky... 3 Specifikace zakázky...

Více

Technická a ostatní specifikace poptávaného plnění Notebooky (85 ks) A) Notebook STANDARD (66 ks)

Technická a ostatní specifikace poptávaného plnění Notebooky (85 ks) A) Notebook STANDARD (66 ks) Technická a ostatní specifikace poptávaného plnění Notebooky (85 ks) A) Notebook STANDARD (66 ks) Obecné technické podmínky Konstrukční provedení jednotky = Přenosný počítač (notebook) Procesor typ = 64bit

Více

HP EliteBook 8440p. Záruka: 12 měsíců Cena: 5 690,- kč s DPH

HP EliteBook 8440p. Záruka: 12 měsíců Cena: 5 690,- kč s DPH HP EliteBook 8440p Windows 7 Professional CZ CPU: Intel Core i5 / 2,4GHz RAM: 4GB Pevný disk: 250GB Grafická karta nvidia 3100M 512MB Displej: 14" HD+ Záruka: 12 měsíců Cena: 5 690,- kč s DPH Původ zboží

Více

Kancelář starosty a tajemníka Dle rozdělovníku

Kancelář starosty a tajemníka Dle rozdělovníku nám. J. M. Marků 12, Lanškroun Vnitřní Město, 563 16 Lanškroun, www.lanskroun.eu Kancelář starosty a tajemníka Vyřizuje: Kusteinová Telefon: 465 385 210 E-mail: barbara.kusteinova@mulanskroun.cz Čj.: MULA

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Nákup ICT a síťování Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): dodávka Datum vyhlášení zakázky: 14. 5. 2014 Název/ obchodní firma zadavatele: Obchodní akademie,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Výpočetní technika pro účely projektu OP VK ZŠ Brno část 2 Název projektu: Ukaž mi směr a já najdu cestu pro své povolání Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.1.16/01.0056

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

Notebook 15.6" (15 ks)

Notebook 15.6 (15 ks) Příloha č.1 Technická specifikace požadavků na vybavení hardwarem Notebook 15.6" (15 ks) Velikost obrazovky 15.6" Podsvícení LED, matný Rozlišení obrazovky min. 1366 x 768 x86-64 kompatibilní, min. dvoujádrový,

Více

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Střední škola energetická a stavební, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: VZ/1/2009/EEL Výzva k podání nabídky na zajištění předmětu: Dodávka ICT pro řízení projektu

Více

Kupní smlouva. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v, oddíl, vložka (dále jen prodávající )

Kupní smlouva. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v, oddíl, vložka (dále jen prodávající ) Příloha č. 2 - Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Dopravní vzdělávací institut, a.s. vyhlašuje výběrové řízení na dodávku Výpočetní a kancelářské techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro potřeby projektu č. 0047 Outplacement

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: DHM Registrační číslo projektu 80004 Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): Výzva k podání

Více

Výpočetní technika pro město Moravská Třebová

Výpočetní technika pro město Moravská Třebová Město Moravská Třebová nám. T. G. Masaryka 29, 571 01 Moravská Třebová vydává podle vnitřního předpisu č. 4/2011, Směrnice rady města Moravská Třebová pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu výzvu

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky

k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k výběrovému řízení: Najdi si práci ve Zlínském kraji II - dodávka výpočetní techniky ZADAVATEL: MARLIN B&V, s.r.o. zastoupený Mgr. Dušanem Bellovičem Leoše Janáčka 180 686 01 Uherské

Více

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e

Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e k výběrové řízení na dodávku mobilní počítačové učebny k realizaci projektu NOVÁ ŠANCE Název veřejné zakázky: Dodávka mobilní počítačové učebny k realizaci projektu

Více

Seznam příloh. zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Seznam příloh. zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Seznam příloh zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu Vybrané ICT a A/V technika pro ESF MU - 02/2010 příloha A obchodní podmínky o krycí list nabídky o návrh kupní smlouvy o příloha 1

Více

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ

UČITELSKÝ STOLNÍ POČÍTAČ Příloha č. 4 - Nabízené zboží a jeho technické podmínky_oprava_17.5.2013 STOLNÍ POČÍTAČ Minimální technické podmínky Nabízené zboží a jeho technické parametry Uchazeč vyplní žlutě označená pole Výkon procesoru

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku výpočetní a ostatní techniky 1. Název zakázky: Dodávka výpočetní a ostatní techniky určené pro projekt Centrum pro další vzdělávání v elektrotechnice

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST Radniční 1 434 69 Most MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR informačního systému Oddělení správy sítě NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Martin Pouček TEL.: 476 448 331 E-MAIL: Martin.Poucek@mesto-most.cz @ V

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

Výzva a zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Výzva a zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výzva a zadávací dokumentace k veřejné zakázce Výběrové řízení na nákup ICT komponentů a montáže ICT a nákup el. výukových materiálů pro projekt Učení je skryté bohatství - inovace výuky ZŠ Kaznějov Základní

Více

brašna v balení záruka: 3 roky NBD on-site

brašna v balení záruka: 3 roky NBD on-site Pořadové číslo položky: 1586, 1619, 1582, 1579 HP ProBook 4330s/13,3/i5-2450/4G/500/DVD/B/7P HP ProBook Frekvence procesoru 2.45 GHz Úhlopříčka LCD 13,3 500 GB Otáčky pevného disku 7200rpm Bezdrátová síťová

Více

ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY. Dodávka výpočetní techniky a zařízení

ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY. Dodávka výpočetní techniky a zařízení Příloha č. 5 ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY Dodávka výpočetní techniky a zařízení Název nabízeného zboží Minimální požadavek zadavatele Konkretizace nabídky uchazeče Digitální fotoaparát Rozlišení min 12Mpix, optický

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 13. 08. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04. 09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Dodávka 27 notebooků pro Město Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : Např. ASUS G551JW-CN055H, nebo jiný notebook splňující níže uvedené technické DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork HAL3000 EliteWork W8 HAL3000 EliteWork W8; Sestava s kompromisním výkom pro práci s náročnými aplikacemi, rozsáhlými texty a tabulkami. Využívá sílu procesoru Intel i5 s architekturou Haswell, který má

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Slovanské gymnázium Olomouc tř. Jiřího z Poděbrad 13 771 11 Olomouc tel.: +420 585 231 532 fax: +420 585 220 448 e-mail: sgo@sgo.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Identifikace projektu: Program: Operační program

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky podle 2 vyhlášky Veřejný

Více

Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka)

Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka) Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Zadávací dokumentace (Neveřejná zakázka) Výzva: Český svaz žen vyhlašuje v rámci projektu EQUAL Modelový

Více

Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky

Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky Technická specifikace: NPMK Nákup výpočetní techniky Obecná specifikace Kompaktní kancelářský počítač v provedení small form factor. Procesor (CPU) Frekvence procesoru: min. 2,8 GHz Počet jader: 2 Počet

Více

Změna koncepce školy

Změna koncepce školy ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ dodávka výpočetní techniky a periférií pro realizaci projektu : Změna koncepce školy 1. Zadavatel zakázky : Biskupské gymnázium, U Klafárku 1, 591 01 Žďár nad Sázavou,

Více

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork

Vlastnosti produktu. Neutuchající pracovní nasazení s HAL3000 EliteWork HAL3000 EliteWork W10P HAL3000 EliteWork W10 Pro; Sestava s kompromisním výkom pro práci s náročnými aplikacemi, rozsáhlými texty a tabulkami. Využívá sílu procesoru Intel i5 s architekturou Haswell, který

Více

V Ý K O N N É P R A C O V N Í S T A N I C E 1 4 0 2

V Ý K O N N É P R A C O V N Í S T A N I C E 1 4 0 2 K U P N Í S M L O U V A V Ý K O N N É P R A C O V N Í S T A N I C E 1 4 0 2 P R O D Á V A J Í C Í Jméno Sídlem IČO DIČ zapsaná u soudu v oddíl vložka 12345 zastoupen A K U P U J Í C Í Jméno Centrum výzkumu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k zakázce č. C02A/2012: ZAKÁZKA NA DODÁNÍ ICT TECHNIKY PRO ŠKOLNÍ VÝUKU V RÁMCI PROJEKTU VÝUKA ICT NA SPŠ Stránka 1 z 17 Vymezení předmětu zakázky... 4 Předmět plnění zakázky a jeho

Více

Minimální požadavky na HW:

Minimální požadavky na HW: VÝZVA k předložení nabídky veřejné zakázky na nákup notebooků Zadávání zakázky malého rozsahu městem Dvůr Králové nad Labem probíhá podle Vnitřního předpisu města Dvůr Králové nad Labem č. 21/2009 - Pravidla

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce): 2/01/1.2/27/01

Více

Netfox s.r.o. Popis nabídky: Nabízíme Vám dodání zboží dle následující specifikace:

Netfox s.r.o. Popis nabídky: Nabízíme Vám dodání zboží dle následující specifikace: Příloha č.1 Popis nabídky: Dodávka hardware a software a dalšího vybavení dle specifikace. Doprava k zákazníkovi je již v ceně dodávky zahrnuta. Možnost úpravy nabídky co se týká parametrů, nebo počtu

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/02.0050 Název projektu:

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.24/02.0050 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0884; CZ.1.07/1.5.00/34.0906; CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0884; CZ.1.07/1.5.00/34.0906; CZ.1.07/1.1.00/44.0008 ICT 2 NatTech Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka - číslo: Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi:

Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Smlouva o dodávce LCD monitorů uzavřená podle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi: Českou národní bankou Na Příkopě 28 115 03 Praha 1 zastoupenou: Ing.

Více