Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + práce s čakrami a harmonizací pomocí alikvotního zpěvu K. R. Marinova

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + práce s čakrami a harmonizací pomocí alikvotního zpěvu K. R. Marinova"

Transkript

1 a kurz Školy zdraví Kutná Hora akad. malířky Eleny Tomiliny a spolek Heda pořádají 7-mi denní speciální, mnohotematický prázdninový kurz spojený s poznáváním doposud neobjevené panensky čisté přírody přehradní nádrže Slezská Harta na Severní Moravě ( v Razové, centrum Gemec, region Bruntál - JESENÍKY ve dnech neděle 3. až sobota 9. července 2016 NOVINKA! Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + práce s čakrami a harmonizací pomocí alikvotního zpěvu K. R. Marinova Speciální ozdravný kurz pro ženy a muže s možnou osobní masáží, zaměřen nejen na ozdravění a harmonizaci vlastního těla a duše, zvýšení energie Jin a Jang, zlepšení cirkulace krve, posílení sexuální energie, zlepšení pohyblivosti a posílení páteře a kloubů, ale i na umění odstraňování problémů bránících nám být sami sebou. Naučíte se ozdravné způsoby dýchání, omlazující automasáž s ozdravnými zvuky na vnitřní orgány, různé protahovací cviky a komplexy z Taoské jógy, mnoho účinných komplexů z Čchi-kungu (speciální a zapomenuté, jednoduché techniky starých mistrů s rychlými ozdravnými účinky). Pro příklad: Jívový pás - je velmi užitečný pro rozcvičení celého těla. Blahodárně působí na ledviny a střevní trakt, u žen se zpevňují ženská prsa a regeneruje poševní svalstvo, dochází k úbytku tukové tkáně. U mužů se toto cvičení obvykle nazývá Letící drak nebo Tři prstence kolem Měsíce. Pomocí této sestavy lze předejít ohnutí páteře a významně zlepšit držení těla u žen a mužů v pokročilejším věku. Pomůžeme vám pocítit vaši sexuální energii,

2 zkusíte si ji zdravě užívat ve svém těle. Sexuální energie je nejzákladnější a nejmocnější energií v člověku. Představuje prvopočáteční jednotu sil jin a jang a umí naše tělo léčit. Další komplex, který vyzkoušíte - novinka v roce 2016, je cvičení na zpevnění a ozdravení pánevního dna jak pro ženy, tak pro muže a další účinné a jednoduché komplexy. Prožijete krásné meditace a masáže ve dvojicích na zklidnění psychiky a uvolnění organizmu. Budeme se učit diagnostikovat energie čaker a pracovat s nimi. Prochází jimi energie, která ovlivňuje lidskou psychiku a zdraví. Působíme-li na tyto čakry, působíme tím i na libovolnou soustavu nebo orgán v těle, protože každá čakra odpovídá za příslušný systém. Pocítíte svou energii, kterou máme všichni uloženu v genetickém kódu zdraví. Kurz je doplněn o různé meditační techniky na vyrovnávání energie čaker, které pomáhají ke stabilizaci energetické rovnováhy a pročištění energetických kanálů. Hlavním posláním kurzu je zpevnit tělo a zharmonizovat jeho síly tak, aby organizmus mohl vyléčit sám sebe. KDE SI BUDEME UŽÍVAT? Jako součást terapie na kurzu nás čeká program s intuitivně alikvotním zpěvem Karla Richarda Marinova. Seznámíte se s druhem zpěvu, který znali již naši dávní předkové, egyptští kněží, tibetští lámové a šamani. Na vlastní uši si vyzkoušíme, jakou sílu má tato vibrace (zpívaná meditace). Vibrace příznivě působí na naši psychiku, orgány v našem těle a uvolňují tlak, stres a napětí. Dokáží celkově zklidnit a harmonizovat tělo a duši, což Vám K. R. Marinov ( ve svém bloku předvede. V rámci kurzu si můžete na odpolední čas domluvit s K. R. Marinovem osobní nezapomenutelnou masáž s vibračními zvuky. Cena masáže není zahrnuta v ceně kurzu. Školící centrum Slezská Harta se nachází v jižní části obce Razová v Moravskoslezském kraji, v okrese Bruntál, na břehu vodní nádrže Slezská Harta. Celé území leží v turistické oblasti Jeseníky, v mikroregionu Slezská Harta. Vlastní okolí nabízí širokou škálu možností pěší turistiky, cykloturistiky, koupání, rybaření, myslivosti, projížďky na loďkách a člunech, jachting, windsurfing, potápění, projížďky na koních atd. V širším okolí se nachází přírodní zajímavosti: Kromě zmiňované přehradní nádrže Slezská Harta např. sopky Velký a Malý Roudný, Venušina sopka, Razovské tufity, Vápenná pec atd. Po přehradě nás proveze replika lodi Santa Maria, se kterou skutečně Kolumbus objevil Ameriku. Součástí areálu je zcela nově vysazený poznávací sad, ve kterém jsou vysazeny všechny staré kultury, které se v této oblasti odnepaměti pěstovaly a byly zachráněny pro příští generace. Samotná oblast Jeseníků nabízí samozřejmě další široké možnosti vyžití se spoustou přírodních, technických a kulturních památek a turistických či přírodních zajímavostí (Lázně Karlova Studánka, Lázně Lipová, Velké Losiny, Praděd, zámek Bruntál, Uhlířský vrch, rybářství Tylov, hrad Sovinec, elektrárna Dlouhé Stráně.).

3 UBYTOVÁNÍ: Ubytování je situováno v podkrovních prostorách centra a to ve čtyřech apartmánech s kapacitou 20-ti lůžek. Každý z apartmánů se skládá ze dvou 2-3 lůžkových, samostatných pokojů, předsíně a koupelny s WC vše v luxusním dřevěném provedení. STRAVOVÁNÍ: Je velmi citlivě a profesionálně pro Vás připraveno odbornou skupinou i profesionálním kuchařem. Snídaně jsou předkládány formou bufetu, obědy a večeře jsou vařeny našemu kurzu na míru, kultivovaně, originálně a chutně, a to vegetariánsky z místních čerstvých surovin s dopolední ovocnou a odpolední zeleninovou svačinkou. K dispozici je však i pro milovníky masa gril, ohniště i možnost masové stravy. DOSTUPNOST: Autem od Olomouce: Projedete Ecce Homo přes Šternberk směr Bruntál. V Bruntále hned na kraji odbočíte do prava u Kauflandu směr Razová. Projedete Mezinu, jste u paty přehrady a pak už v Razové. Tam se dáte na křižovatce do prava směrem k přehradě. Cca 2 km od křižovatky dávejte pozor, centrum Gemec leží cca 100 m od silnice vpravo. Poznáte podle titulní fotky. Autem od Ostravy: Projedete Horní Benešov a v 360 st. zatáčce nad Miloticemi odbočíte z hlavní silnice do lesa, ten projedete a jste v Razové. Jedete stále rovně, projedete křižovatku a cca 2 km po pravé straně uvidíte centrum Gemec. Pro hosty centra jsou k dispozici parkovací místa střežené kamerovým systémem. Vlak i autobus jede do Bruntálu a tam Vás naložíme a převezeme do Razové.

4 PRAVIDELNÝ ROGRAM: V neděli 3. července 2016 je prezentace a ubytování od 16,00 do 17,00 hod., v 17,00 hod. zahajujeme program. NÁSLEDNÝ ČASOVÝ HARMONOGRAM PRO TENTO POBYT (upřesňuje lektor) : 8,00 9,00 hod. ranní rozcvička 9,00 hod. snídaně v objektu 10,00 13,00 hod. dopolední program 13,00 hod. oběd 15,00 18,00 hod. odpolední osobní volno k odpočinku nebo toulkám po krajině, sportu a relaxu 18,00 hod. večeře 19,00 21,00 hod. večerní program. PROGRAM KURZU: 1. Komplex fyzických cvičení na páteř a klouby (ranní rozcvička venku) 2. Speciální Taoská omlazující masáž s ozdravnými zvuky 3. Umění správného dýchání - dechové techniky na ozdravení celého těla 4. Jívový pás, Letící drak - stimulace vnitřních orgánů k posílení výroby hormonů, zbavení se tukové tkáně v oblasti břicha a zpevnění páteře. 5. Posilování, zpevňování a uvolňování svalů pánevního dna (pro ženy i muže) 6. Unikátní ozdravný komplex Taj-czy - Čchi-kung - 20 kroků: Dynamická meditace, nabírání a rozdělování energie (skvělý ozdravný prostředek, který napomáhá stabilizaci energetické rovnováhy a k pročištění energetických kanálů). 7. Komplex změny stavu šlach, vazů a svalů formující postavu pomocí speciálního dechového cvičení 8. komplex Severní Hvězda - Čchi kung (typ Ba-Gua-Zhang) 9. Dynamické cvičení na zlepšení pohyblivosti páteře a kloubů, zvýšení funkce ledvin a zvětšení energie Jin v těle 10. Dynamické cvičení na posilování páteře a kloubů, zlepšení cirkulace krve a zvětšení energie Jang. 11. Vyrovnávání našeho vnitřního stavu harmonizace (meditační praktiky) 12. Autodiagnostika čaker 13. Meditační techniky na vyrovnávání energie čaker s pomocí dýchání a vibračních zvuků 14. Meditace na obrazy s čakrami a masáže ve dvojicích (Vzhledem k velkému rozsahu výše uvedených komplexů budou tyto střídavě používány na kurzu dle lektorky a přizpůsobeny složení účastníků kurzu a prostředí). Doplňkový program v odpoledních hodinách: Odívání dle principů Feng Shui. Vede: Dana Luňáková Na kurzu je možné zakoupit výuková a cvičební DVD k vybraným komplexům a nový velkoplošný meditační kalendář s čínským lunárním výhledem do roku 2020 a soubor 12. pohlednic obrazů Eleny Tomiliny.

5 CO SI VZÍT S SEBOU? Karimatky, barevné dřevěné pastelky, kreslicí blok A4, deku, plavky, osušku, repelent. Vzhledem k tomu, že společně budeme trávit krásný horký týden prázdnin u překrásné, panenské přírody s přehradou, budeme se těšit na společné chvíle dlouhých nocí u táboráku, grilování masa i zeleniny s večerním posezením u ohně. Pokud někdo hrajete na nějaký přenosný nástroj,budeme rádi,vezmete-li jej. Kurz organizuje a přihlášky na kurz přijímá: Dana Luňáková, osobně Bruntál, Okružní 20 (kancelář), tel mejl: dana.lunakova@seznam.cz, Skype a FB: Dana Luňáková, více na webu: a Případné dotazy rovněž na: Ing. Leoše Lacinu, manažera akademické malířky Eleny Tomiliny na tel.: , mejl: skola.zdravi@seznam.cz, Skype: banana.jack, FB: Škola zdraví. Více informací a aktualizace na webu: Po přihlášení na některém z uvedených kontaktů Vám zašleme k vyplnění přihlášku s pokyny k úhradě nevratné, ale přenosné zálohy na jinou osobu (obsahuje kurzovné, ubytování a stravu 5 x denně z regionálních potravin a pitný režim). Do garantujeme cenu kurzu 6 200,-- Kč, záloha na kurz činí minimálně 2 500,-- Kč (do zprávy pro příjemce uveďte Vaše příjmení a Razová). Tuto částku, stejně jako přihlášku je třeba zaslat k nám zpět nejpozději do do této doby nám centrum rezervuje ubytování na počet maximálně 25 účastníků. Do konce května musíme uhradit za každého účastníka uvedenou zálohu. Konečná cena pro přihlášené po termínu činí 6 600,- Kč. Po termínu zařízení uvolňuje svou ubytovací kapacitu pro ostatní návštěvníky mimo náš kurz. Těšíme se na setkání s Vámi v této zcela nové, zajímavé lokalitě Severní Moravy, Nízkého Jeseníku s doposud neobjevenou nádhernou přehradou Slezská Harta, která je protkána stovkami cestiček pro pěší turistiku, ale i pro cyklistiku a poznávání místní přírody i přírodních památek. Končíme v sobotu snídaní cca v 9,00 hodin, která následuje po ranním programu od 8,00 do 9,00 hodin. Těšíme se na Vás, Elena Tomilina, Leoš Lacina a Dana Luňáková

Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + kreslení v meditaci

Důvěřujte svému tělu - zná cestu ke zdraví + kreslení v meditaci a Škola zdraví akad. malířky Eleny Tomiliny a spolek Heda pořádají 7-mi denní speciální, mnoho-tematický prázdninový kurz spojený s poznáváním doposud neobjevené panensky čisté přírody přehradní nádrže

Více

Eleny Tomiliny. Jak si uspořádat zdravý a šťastný život

Eleny Tomiliny. Jak si uspořádat zdravý a šťastný život Ing. Leoš Lacina a akad. malířka Elena Tomilina Škola zdraví Kutná Hora ve spolupráci s Danou Luňákovou - o. s. Heda Bruntál pořádají prázdninový, více-tematický, ojedinělý kurz Eleny Tomiliny Jak si uspořádat

Více

FIRST LEGO League. Vážení přátelé,

FIRST LEGO League. Vážení přátelé, Vážení přátelé, termín konání republikového kola FLL 2008 v Jeseníku se blíží, proto Vám zasíláme bližší informace a prosíme Vás o brzké zaslání odpovědí na níže položené dotazy. Příjezd týmů do Jeseníku

Více

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 2. 4. 2014 Letohrad

BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 2. 4. 2014 Letohrad BURZA FILANTROPIE 1 V PARDUBICKÉM KRAJI 2. 4. 2014 Letohrad Organizace - název Kontaktní osoba e-mail, telefon Krátké představení organizace - historie, zaměření, počet zaměstnanců/dobrovolníků (max. 800

Více

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky

Slovenská republika. Slovenská republika. Obsah. Z naší nabídky BRATISLAVA Žilina 066 063 067 064 Banská Bystrica Vážení přátelé, milí klienti, pro rok 2010 jsme pro vás připravili řadu zajímavých ubytovacích kapacit i ve Slovenské republice. Slovenskou republiku,

Více

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23.

NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. NABÍDKA MEZINÁRODNÍ DIVADELNÍ WORKSHOP (DÍLNY: DIVADELNÍ, FOTO, HUDEBNÍ, VIDEO) FESTIVAL SCÉNICKÉ DIVADELNÍ TVORBY PLUMLOV, 09. 23. ČERVENCE 2006 Za finanční podpory: TAITO, spol. s r. o. 2006 Plumlov

Více

1. REKVALIFIKAČNÍ MASÉRSKÝ KURZ

1. REKVALIFIKAČNÍ MASÉRSKÝ KURZ INPROV, s.r.o Čichnova 23, 624 00 Brno-Komín Mobil: 601 331 995 Zapsáno v OR u KS Brno, oddíl C, vložka 44777 Vážený přátelé, Již 24-tým rokem Vám nabízíme plán vzdělávacích akcií zejména pro maséry, kosmetičky,

Více

Léčba stresu. Eva Kubenková, Michal Chýlek

Léčba stresu. Eva Kubenková, Michal Chýlek Eva Kubenková, Michal Chýlek 2013 Podrobné informace k programu Léčby stresu, informace o lektorech Léčby stresu a technické informace o místu konání, termínech, cenách, platbách a kontaktech. Podrobný

Více

Feng Shui Ludmila Djemelová

Feng Shui Ludmila Djemelová Feng Shui Ludmila Djemelová Strana 1 Tento e-book je informační produkt a podléhá autorským právům. Jakékoli jeho šíření a poskytování třetím osobám bez souhlasu autorky je nezákonné. Obsah Feng Shui cesta

Více

Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky.

Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky. Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky. Turnus Termín Vila Typ pokoje Množství Počet lůžek 1 2. 5. - 8. 5. 2016 Morava / Čechie dvoulůžkový 1 2 2 9. 5. - 15. 5. 2016 Morava / Čechie dvoulůžkový

Více

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK

OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK ČESKÝ ČERVENÝ KŘÍŽ OBLASTNÍ SPOLEK PRACHATICE Vážení rodiče, OBLASTNÍ STUDIJNÍ STŘEDISKO v roce 2016 aneb MLADÝ ZDRAVOTNÍK V Prachaticích dne 14.3.2016 dovolujeme si pozvat Vaše dítě na Oblastní studijní

Více

Je prvním taoistickým centrem v České republice, které kompletně představuje základní techniky Taoistického systému. TAO CENTRUM

Je prvním taoistickým centrem v České republice, které kompletně představuje základní techniky Taoistického systému. TAO CENTRUM Je prvním taoistickým centrem v České republice, které kompletně představuje základní techniky Taoistického systému. TAO CENTRUM Mistr Mantak Chia světoznámý taoistický mistr, zakladatel systému Léčivého

Více

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2016 Léto v pohybu

Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2016 Léto v pohybu Přihláška na letní dětský tábor ORLÍK VYSTRKOV 2016 Termín : 10. 16. července 2016 Tradiční letní dětský tábor Orlík Vystrkov 2016 Léto v pohybu Potvrzením rezervace dětského tábora je úhrada zálohy ve

Více

Příměstský sportovní tábor v Letenských sadech, Praha 7

Příměstský sportovní tábor v Letenských sadech, Praha 7 Příměstský sportovní tábor v Letenských sadech, Praha 7 (V případě deště je připraven náhradní program) Od pondělí do pátku učíme praktickou a zábavnou formou děti od 4 let, jak bezpečně jezdit na kole

Více

Robinzonáda Alga. http://www.adriadatabanka.com/object/cs/chorvatsko/robinzonada-alga/983/1/ Vytisknout PDF

Robinzonáda Alga. http://www.adriadatabanka.com/object/cs/chorvatsko/robinzonada-alga/983/1/ Vytisknout PDF Robinzonáda Alga Zátoka Divja Vela - Sućuraj / Ostrov Hvar / Chorvatsko Vytisknout PDF Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a konkretní ubytovací jednotce, kterou

Více

Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE. k ambulantní sociální službě.

Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE. k ambulantní sociální službě. Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE k ambulantní sociální službě Denní stacionář Co je denní stacionář Je to ambulantní sociální služba, jejímž

Více

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2016 CHŘENOVICE osada METEOR

LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2016 CHŘENOVICE osada METEOR LETNÍ CAMP HC LEDEČ n.s. 2016 CHŘENOVICE osada METEOR Termín: Letní sportovní Camp proběhne od 19.6.2016 25.6.2016 Nástup : Neděle - 19.6.2016 do 16:00 hod. Odjezd: Sobota - 25.6.2016 do 13:00 hod. Sraz

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2011

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2011 Sociální služby Česká, Česká 1175/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2011 V souladu se zákonem

Více

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník

Jižní Morava. Penzion a chaty Erat. RS Prudká. www.cdtravel.cz Česká republika. Vranovská přehrada Oslnovice. Českomoravská vrchovina Doubravník Jižní Morava Penzion a chaty Erat Vranovská přehrada Oslnovice 32 Penzion s chatovou osadou se nachází v rekreační oblasti, asi 50 m od písečné pláže Vranovské přehrady, která je centrem vodních sportů.

Více

Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012

Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012 Divoký západ na Morganě - letní tábor 2012 Tábor se koná v termínu od 14. 7. do 28. 7. 2012 na táborové základně Morgana. Tábořiště se nachází na rozhraní lesa a louky v romantické krajině nedaleko města

Více

Mendelova univerzita v Brně

Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně Určeno: všem pracovištím MENDELU Brno dne 6. 2. 2014 Č.j.: 2304/2014-989 Oběžník č. 1/2014 Letní podniková rekreace Oddělení personální a sociální Mendelovy univerzity v Brně

Více

Kurz Vedoucí dětského kolektivu 2016

Kurz Vedoucí dětského kolektivu 2016 Kurz Vedoucí dětského kolektivu 2016 Pro zájemce jsou připraveny 2 kurzy. Cíl: 1.kurzu je poskytnout účastníkům základní znalosti z oblasti pedagogiky a psychologie, informace a inspiraci pro přípravu

Více

2. a 3. třída HC Stadion Litoměřice

2. a 3. třída HC Stadion Litoměřice LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ 2. a 3. třída HC Stadion Litoměřice Místo: Doksy Poslův mlýn ( http://www.posluvmlyn.cz ) Doprava: tam i zpět individuální Termín: 7. 14. 8. 2010 (sobota -> sobota, tedy 7 nocí) Ubytování:

Více

Léčebný program Classic

Léčebný program Classic Ceník pobytů Léčebný program Classic plná penze 3 procedury denně Tento program se zaměřuje na terapii konkrétních pohybových obtíží, které vás trápí či omezují v každodenním životě. Každý pobyt zahajujeme

Více

Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE. k pobytové sociální službě

Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE. k pobytové sociální službě Domov seniorů Břeclav příspěvková organizace Na Pěšině 2842/13, 690 03 Břeclav ZÁKLADNÍ INFORMACE k pobytové sociální službě Domov se zvláštním režimem 1 Poslání domova se zvláštním režimem poskytování

Více

Sborový pobyt CB Olomouc. Malenovice

Sborový pobyt CB Olomouc. Malenovice Sborový pobyt CB Olomouc Malenovice 25.-27.10.2019 Konferenční centrum Malenovice provozuje Křesťanská akademie mladých (KAM), nachází se v klidném prostředí u lesa na samém konci obce Malenovice u Frýdlantu

Více

V n i t ř n í p r a v i d l a

V n i t ř n í p r a v i d l a Městský ústav sociálních služeb Klatovy, příspěvková organizace vydává V n i t ř n í p r a v i d l a D o m o v a p r o s e n i o r y v Klatovech, Podhůrecká 815/III platná od 1.7.2015 Článek 1 Vnitřní

Více

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012

Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 STK ŠSČR ------------------ Věc: Přihláška do konkurzu na pořádání Mistrovství ČR mužů a žen 2012 Šachový klub Světlá nad Sázavou o.s. se přihlašuje do konkurzu na pořadatele Mistrovství České republiky

Více

Ferraty v okolí Hallstattu

Ferraty v okolí Hallstattu Ferraty v okolí Hallstattu pá 12.6.2015 ne 14.6.2015 Zdravím všechny sportovně založené milovníky hor a zájemce o vyzkoušení této návykové sportovní aktivity. Na následujících stránkách najdete pár základních

Více

Přihláška Na letní tábor

Přihláška Na letní tábor Přihláška Na letní tábor TÁBOR pro děti (od 10 do 15 let) Tajemný Středověk Tábořiště ve Stříteži nad Bečvou, TEE-PEE stany Pořadatel tábora: Farní sbor Českobratrské církve evangelické Horní sbor ve Vsetíně,

Více

Příloha 10 Vyhodnocení dotazníků mezi představiteli obcí

Příloha 10 Vyhodnocení dotazníků mezi představiteli obcí Příloha Vyhodnocení dotazníků mezi představiteli obcí MAS HRUBÝ JESENÍK Do dotazníkového šetření, které probíhalo formou řízeného rozhovoru na dané otázky, bylo dotazováno všech 8 představitelů obcí MAS

Více

Program Obnovy Venkova

Program Obnovy Venkova Program Obnovy Venkova Obec Kostelec u Heřmanova Městce Aktualizace na časové období 2016-2020 schváleno dne: usnesení č.: 1. Úvod Dosažení vzestupné tendence trvale udržitelného rozvoje venkova je hlavní

Více

Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016

Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016 Šmoulové Skautský stanový tábor v termínu 10.7. - 17.7.2016 Cena: 1400,- Kč Začátek: Mravenečci - nástup na tábořiště 10.7.2014 od 14:00 do 17:00 Konec: neděle 17.7. okolo 12:00 - více informací na schůzkách

Více

POZVÁNKA - PROGRAM - ORGANIZA NÍ POKYNY - DOPRAVA

POZVÁNKA - PROGRAM - ORGANIZA NÍ POKYNY - DOPRAVA POZVÁNKA - PROGRAM - ORGANIZA NÍ POKYNY - DOPRAVA nám. W. Churchilla 2, 113 59 Praha 3 - Žižkov Účastníkům a hostům Setkání mladých odborářů OS KOVO 2011 RS Blaník Louňovice pod Blaníkem VÁŠ DOPIS / ZE

Více

VNITŘNÍ PRAVIDLA SPOLEČNÉHO SOUŽITÍ A POSKYTOVANÉ SLUŽBY

VNITŘNÍ PRAVIDLA SPOLEČNÉHO SOUŽITÍ A POSKYTOVANÉ SLUŽBY Domovy pro osoby se zdravotním postižením Oleška-Kamenice příspěvková organizace Stará Oleška 131, 405 02 Děčín IČ: 47274522 Adresa poskytované služby: DOZP Česká Kamenice, p. o. U Kaple 494, 407 21 Česká

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU OSOBLAŽSKO, OPAVSKO + OSTRAVSKO VE DNECH 24. 27.8.2006

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU OSOBLAŽSKO, OPAVSKO + OSTRAVSKO VE DNECH 24. 27.8.2006 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU OSOBLAŽSKO, OPAVSKO + OSTRAVSKO VE DNECH 24. 27.8.2006 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku ( silnice, trek, MTB ) Závěrečný program expedice příhraničím česka (od roku

Více

v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015

v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015 Škola čar a kouzel MRAVENEČCI BENJAMÍNCI v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015 Cena: Začátek: 900,- Kč Mravenečci - nástup na tábořiště 14. 7. 2015 od 15:00 do 16:30 hodin

Více

Závazná přihláška na letní badmintonový kemp

Závazná přihláška na letní badmintonový kemp Adresa pro přihlášky: Jiří Vašátko Provaznická 53 Ostrava Hrabůvka, 70030 jijov@tiscali.cz tel. +420 724 220 955 Závazná přihláška na letní badmintonový kemp Dítě: Rodné číslo: Město: Adresa: PSČ: Zákonní

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí.

zpravodaj EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. zpravodaj 05 2014 EVROPSKÝ ZEMĚDĚLSKÝ FOND PRO ROZVOJ VENKOVA: Evropa investuje do venkovských oblastí. REGIONEM RENESANCE ZDRAVĚ UŽIJTE SI SPOLEČNĚ S NÁMI NAŠE KVĚTNOVÉ AKCE MAS Třešťsko připravila v

Více

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Odlehčovací služby I. Základní informace

VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Odlehčovací služby I. Základní informace Adresa: Duha o.p.s. J. Fučíka 873, 504 01 Nový Bydžov VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 4 VEŘEJNÝ ZÁVAZEK Odlehčovací služby I. Základní informace Ředitel:Ing.. Štěpánka Holmanová sholmanova@seznam.cz Kontakty: 495

Více

ZÁVĚREČNÁ EXKURZE KPÚ a VVK 21.6. 25.6. 2014

ZÁVĚREČNÁ EXKURZE KPÚ a VVK 21.6. 25.6. 2014 ZÁVĚREČNÁ EXKURZE KPÚ a VVK 21.6. 25.6. 2014 Vašimi průvodci budou: Katka Zímová (KBUK) hlavní organizátor Jakékoli dotazy a komplikace ohledně exkurze řešte zde: zimovak@fzp.czu.cz ; 605 505 529 Vraťka

Více

ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata

ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata ve dnech:17. - 24. 8. 2013 (sobota sobota = 8 dní) místo konání: Třinec -Tyra, Nemocniční chata Cena : 2,200,-Kč, při platbě uvádějte v.s. 109 Jméno a příjmení Datum narození. Rodné číslo. Bydliště.. Pojišťovna.

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky TZP NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 29.5-31.5 2015 Závody jsou konány za podpory Fondu mládeže a tělovýchovy

Více

V blízkosti hotelu trh s ovocem a suvenýry. Dobrá dostupnost dolmušemi do centra Side.

V blízkosti hotelu trh s ovocem a suvenýry. Dobrá dostupnost dolmušemi do centra Side. Doplňující informace k hotelům: SIDE Roma Beach Resort&SPA ***** Krásný, menší, udržovaný hotel v zajímavém architektonickém stylu s kvalitními službami, cca 12 km od Side. Vynikající poloha u pláže, u

Více

Letní dětská rekreace Ředkovec 2015

Letní dětská rekreace Ředkovec 2015 Letní dětská rekreace Ředkovec 2015 Termín: pondělí 27.7. pátek 7.8. 2015 Věk: děti od 6 let do 16 let (v případě domluvy možné výjimky) Cena: 4100 Kč (zahrnuje ubytování, stravu, pitný režim, dopravu,

Více

Pozvánka na 18. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016

Pozvánka na 18. ročník. Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016 Pozvánka na 18. ročník Mezinárodní rychnovský šachový festival a Mistrovství ČR seniorů 20. 28. srpna 2016 1) Mistrovství ČR seniorů nad 50 let 2) Mistrovství ČR seniorů nad 60 let 3) Mistrovství ČR seniorů

Více

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30

PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 1 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 30 PŘÍLOHA Č. 2 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E. 174 PŘÍLOHA Č. 3 VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ, CHATA DOLANY, Č. E.

Více

Celostátní konference projektu SPINNET

Celostátní konference projektu SPINNET Celostátní konference projektu SPINNET Srdečně Vás zveme na celostátní konferenci projektu SPINNET, která se uskuteční v rámci mezinárodní porady ředitelů VTP, v hotelu Park Inn by Radisson Hotel Ostrava

Více

Tábor 2015 Hrádek u Sušice

Tábor 2015 Hrádek u Sušice Tábor 2015 Hrádek u Sušice Vážení rodiče, Vedoucí našeho oddílu již začínají připravovat tábor 2015. Proto jsme pro vás připravili krátký sešit s prvními informacemi o táboře. Podrobnější informace přijdou

Více

NABÍDKA SOCIÁLNÍCH A ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB

NABÍDKA SOCIÁLNÍCH A ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB NABÍDKA SOCIÁLNÍCH A ZDRAVOTNÍCH SLUŽEB ORGANIZACE ZŘÍZENÉ MČ PRAHA 10 Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10,p.o. str. 2-20 Léčebna dlouhodobě nemocných Vršovice str. 21-22 Údaje platné ke

Více

Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Jižní Morava. Vyhodnocení etapy zima 2006/2007

Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Jižní Morava. Vyhodnocení etapy zima 2006/2007 Monitoring návštěvníků v turistickém regionu Jižní Morava Vyhodnocení etapy zima 2006/2007 www.gfk.cz www.czechtourism.cz Agenda 1 Parametry projektu 2 3 Hlavní výsledky Shrnutí Parametry projektu Monitoring

Více

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE

www.berta.cz WELLNESS MASÁŽE WELLNESS MASÁŽE INDICKÁ ANTISTRESOVÁ MASÁŽ MASÁŽ HLAVY, ŠÍJE, RAMEN A HORNÍ ČÁSTI PAŽÍ Tradiční indická masáž hlavy (champi) je stará více než tisíc let a praktikovala se jako součást ayurvédského učení.

Více

Jarní detoxikace jater

Jarní detoxikace jater Jarní detoxikace jater Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Servisní centrum Hradec Králové www.tiandeservis.cz Detoxikace v jarním období 15.2.-15.5. Podle tradiční čínské medicíny platí, že abychom

Více

SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou

SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gyn2016 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 29. 4. 1. 5.2016, Hotel PORT Máchovo jezero, Valdštejnská 530,

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9

ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9 ONDRÁŠOVKA CUP 2014 U9 (2005) 30.5. 1.6.2014 Rosice NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ!!! Rezervace nejpozději do 30.4.2014!!! Koleje Bratří Žůrků Bratří Žůrků 5, 617 00 Brno http://www.skm.muni.cz/ubytovani.php?akce=300&lang=cz

Více

Vernířovice 172 788 15 Velké Losiny www.svagrov.cz. Milí rodiče a milé děti,

Vernířovice 172 788 15 Velké Losiny www.svagrov.cz. Milí rodiče a milé děti, Vernířovice 172 788 15 Velké Losiny www.svagrov.cz Milí rodiče a milé děti, už skutečně ubývá dne a brzy se šeří, proto se nám blíží čas Martinských slavností. Sejdeme se na Švagrově v sobotu 9. 11. 2013

Více

ČÍSLO PROJEKTU: NFP22410220096 NÁZEV PROJEKTU: 20 LET SAMOSTATNOSTI OČIMA OBYVATEL ŽIJÍCÍCH V PŘÍHRANIČNÍCH OBLASTECH POZVÁNKA

ČÍSLO PROJEKTU: NFP22410220096 NÁZEV PROJEKTU: 20 LET SAMOSTATNOSTI OČIMA OBYVATEL ŽIJÍCÍCH V PŘÍHRANIČNÍCH OBLASTECH POZVÁNKA ČÍSLO PROJEKTU: NFP22410220096 NÁZEV PROJEKTU: 20 LET SAMOSTATNOSTI OČIMA OBYVATEL ŽIJÍCÍCH V PŘÍHRANIČNÍCH OBLASTECH POZVÁNKA Budúcnosťregiónov Ploština a Vršatec interaktívnyseminár 3. - 4. 10. 2014

Více

KABARET U TŘÍ VEVEREK

KABARET U TŘÍ VEVEREK DDS BRNKADLA A LUŽÁNKY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU pořádají tradiční letní tábor KABARET U TŘÍ VEVEREK 21.7.-4.8.2012 ŽIROVNICE PROGRAM Velevážení herci, tanečníci, kouzelníci, dramatici, mimové, žongléři,

Více

Šumperákon 2009 27. - 29.11. to vše a ještě mnohem více na největším magicovém Conu letošního podzimu!

Šumperákon 2009 27. - 29.11. to vše a ještě mnohem více na největším magicovém Conu letošního podzimu! Šumperákon 2009 27. - 29.11. Legendární turnaj se vrací! Nejlepší hráči Nejzájímavější turnaje Nejhodnotnější ceny Nejhezčí site Nejbohatší občerstvení Nejlevnější hotelové ubytování to vše a ještě mnohem

Více

Dobrý den, Nabídka divadla Hybernia:

Dobrý den, Nabídka divadla Hybernia: CA Jarda Pilnaj cestovní agentura IČO: 46029940 Pod nádražím 281 411 72 Hoštka tel.: 601590318 objednávky a dotazy: jardapilnaj@email.cz fb: Jarda Pilnaj čú: 213837859/0600 Dobrý den, posílám nabídky nejen

Více

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-558/15-K. Mgr. Šárkou Gabrielovou, ředitelkou školy

Česká školní inspekce Karlovarský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIK-558/15-K. Mgr. Šárkou Gabrielovou, ředitelkou školy INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIK-558/15-K Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 49 753 533 Mateřská škola Ostrov, Palackého 1045, okres Karlovy

Více

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.

1.7. - 31.8.; 26. - 27.10.; - 23.12.; 27.12. - 31.12.; 4.2.; 7.3. - 11.3.; 21.4-22.4.; 12.12.2010 1.7. - 31.8.; 26. - 27.10. Vltava Otavská Výstaviště U Soudu Senovážné nám. - DK Nádraží od.. 0 1 2 5 7 24 25 26 27 28 29 55 46 01 29 44 59 29 47 25h 50 50 50 50 39 59 39 59 32 48 36 52 32 52 37 02 27 57 h 43 Pracovní den Sobota

Více

Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky ČVUT FA letní semestr 2009. AKTUALIZACE PRO WORKSHOP Blok a silnice

Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky ČVUT FA letní semestr 2009. AKTUALIZACE PRO WORKSHOP Blok a silnice Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky ČVUT FA letní semestr 2009 AKTUALIZACE PRO WORKSHOP Blok a silnice Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky vedoucí atelieru Ing. akad. arch. Petr Hájek 737 239 672 Ing. akad.

Více

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny V Pardubicích 8.6.2010 Festival Zrcadlo umění slaví letos 10 let své

Více

Vlastní praxe 1. Sarvótan relaxace

Vlastní praxe 1. Sarvótan relaxace Vlastní praxe Jak již bylo řečeno, jedná se o sestavu velmi dynamických cviků, které musí být vykonávány v přesném pořadí tak, jak budou uvedeny nyní. Popis jednotlivých cviků jsem doplnila dokumentujícími

Více

Hodnoticí standard. Instruktor aqua fitness (kód: 74-025-M) Odborná způsobilost. Platnost standardu

Hodnoticí standard. Instruktor aqua fitness (kód: 74-025-M) Odborná způsobilost. Platnost standardu Instruktor aqua fitness (kód: 74-025-M) Autorizující orgán: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Skupina oborů: Tělesná kultura, tělovýchova a sport (kód: 74) Týká se povolání: Kvalifikační úroveň

Více

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 PROPOZICE 1. a 2. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2016 Pořadatel: Svaz modelářů České republiky Pověřený klub, číslo: KLoM

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Mateřská škola Motýlek, Ústí nad Labem, Keplerova 782/26, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Keplerova 782/26, 400 07 Ústí nad Labem Tel.: 475500030 Email: msmotylek.ul@volny.cz IČO: 70200998 SMĚRNICE č. 7/2012 PROVOZNÍ

Více

SMĚRNICE č. 7/2012 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY

SMĚRNICE č. 7/2012 PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNY Mateřská škola Motýlek, Ústí nad Labem, Keplerova 782/26, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Keplerova 782/26, 400 07 Ústí nad Labem Tel.: 475500030 Email: msmotylek.ul@volny.cz IČO: 70200998 SMĚRNICE č. 7/2012 PROVOZNÍ

Více

I. Osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží v jejich volném čase

I. Osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží v jejich volném čase I. Osvědčení o absolvování odborné přípravy pracovníků s dětmi a mládeží v jejich volném čase II. Denní režim tábora II. Denní režim tábora Denní režim 7:30 budíček 7:30 7:45 rozcvička 7:45 8:00 osobní

Více

Sportovní a zážitkové programy pro školy

Sportovní a zážitkové programy pro školy Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Sportovní a zážitkové programy pro

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 19. 2. 25. 2. 2016. Praha - Sport Hotel Vestec

Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 19. 2. 25. 2. 2016. Praha - Sport Hotel Vestec !! Společnost Nutris, pořadatel odborných seminářů a kurzů (www.nutris.net) ve spolupráci s Aliancí výživových poradců ČR (www.aliance-vyziva.cz) pořádá Intenzivní základní kurz PORADCE PRO VÝŽIVU 19.

Více

LETNÍ TÁBOR PRO DĚTI EUSTACH 2016

LETNÍ TÁBOR PRO DĚTI EUSTACH 2016 LETNÍ TÁBOR PRO DĚTI 2016 Těmice, okres Pelhřimov, kraj Vysočina pokračuje v dlouholeté tradici pořádání letních dětských táborů, které jsou organizovány nejen pro děti zaměstnanců, ale i pro širokou veřejnost.

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Letní tábor Meziboří 2016

Letní tábor Meziboří 2016 68. pionýrská skupina Lvíčata Letní tábor Meziboří 2016 Vážení rodiče, velmi si vážíme Vašeho zájmu o letní tábor pořádaný naší pionýrskou skupinou. Rádi bychom Vás informovali o organizačních a administrativních

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče letní tábor: FLORBAL a HÁZENÁ (pouze pro členy), Nýdek - Hluchová hl. vedoucí tábora: Marcela Strašáková e-mail: telovychova@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 015 tel. číslo na tábor:

Více

Martina Mikeszová. Oddělení socioekonomie bydlení Sociologický ústav AV ČR, v.v.i.

Martina Mikeszová. Oddělení socioekonomie bydlení Sociologický ústav AV ČR, v.v.i. Aktivita A1001: realizace šetření mezi sociálními pracovníky a kvalitativního šetření mezi skupinami obyvatel akutně ohrožených sociálním vyloučením ve vybraných krajích Martina Mikeszová Oddělení socioekonomie

Více

Název veřejné zakázky: Školní exkurze. Sídlo: Praha 7, Jankovcova 1595/14, PSČ 170 00 Nemocniční 987/12, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 27149862

Název veřejné zakázky: Školní exkurze. Sídlo: Praha 7, Jankovcova 1595/14, PSČ 170 00 Nemocniční 987/12, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava IČO: 27149862 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ

EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Klinika dětí a dorostu FNKV ve spolupráci se společností Nutricia a.s. Vás zve na EDUKAČNÍ KURZ PRO ŽENY S PKU V PŘÍPRAVĚ NA MATEŘSTVÍ Období přípravy na mateřství je jedním z nejkrásnějších v životě ženy.

Více

Školní řád mateřské školy

Školní řád mateřské školy Mateřská škola Duha Pardubice - Popkovice a Staré Čívice, Pražská 89 Úvodní ustanovení Školní řád mateřské školy Školní řád je zpracovaný v souladu s vyhláškou MŠMT ČR č. 14/2004 Sb., o předškolním vzdělávání

Více

HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE ****

HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE **** HERSONISSOS - AQUA SUN VILLAGE **** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha a popis : PANClub Hotel. Starší rozlehlý hotelový komplex Aqua Sun Village se skládá z několika mnoho budov, které jsou rozmístěny na

Více

Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy zima 2010

Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy zima 2010 Výzkum zaměřený na domácí cestovní ruch Vyhodnocení etapy zima CELKOVÉ SROVNÁNÍ TURISTICKÝCH REGIONŮ Česká republika IOP č. Sběr informací domácí cestovní ruch Česká republika IOP č. Sběr informací domácí

Více

Projekt Virtuální Univerzita třetího věku www.e-senior.cz

Projekt Virtuální Univerzita třetího věku www.e-senior.cz Projekt Virtuální Univerzita třetího věku www.e-senior.cz Spolupráce s Provozně ekonomickou fakultou České zemědělské univerzity v Praze Manažer VU3V: Ing. Klára Nehodová, nehodova@pef.czu.cz, 224 382

Více

CPDM, o.p.s. Organizační informace. Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu

CPDM, o.p.s. Organizační informace. Přeshraniční spolupráce mládeže Informace o projektu CPDM, o.p.s. Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s. Český Krumlov CZ-381 01 Český Krumlov Špičák 114 Tel. / fax 380 712 427 E-mail:cpdm@icmck.cz www.cpdm.cz Přeshraniční spolupráce mládeže Informace

Více

Modelový závod jednotlivců ve vodní záchraně o pohár primátora statutárního města Jablonec nad Nisou

Modelový závod jednotlivců ve vodní záchraně o pohár primátora statutárního města Jablonec nad Nisou Vodní záchranná služba Českého červeného kříže MS Jablonec nad Nisou Vás zve na: Modelový závod jednotlivců ve vodní záchraně o pohár primátora statutárního města Jablonec nad Nisou Tvrdošíjní V Místo

Více

Letní příměstské tábory

Letní příměstské tábory Všeobecné obchodní podmínky Společnosti se sídlem Rašov 64, Klíny 43601 identifikační číslo: 22802126 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 32403 Letní příměstské tábory 1. Smluvní

Více

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií,

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, Lefkada Řeckem v miniatuře...... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, místo, které uchvátí každého,

Více

(Ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. účinné od 7. dubna 2004) Předmět úpravy. Umístění

(Ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. účinné od 7. dubna 2004) Předmět úpravy. Umístění Vyhláška č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti (Ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. účinné od 7. dubna 2004) Ministerstvo zdravotnictví stanoví podle 108 odst. 1 zákona

Více

Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice

Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ Číslo 11 / 2016 Vyšlo 15. 06. 2016 Obsah Nová minibusová linka 243 obslouží Kazín a Dolní Černošice... 1 Prázdninový provoz PID 2. 7. 2016 27. 8. 2016... 2 Rozšíření PID na Mělnicku

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI VYBRANÝCH CYKLOSTEZEK V REGIONU NUTS2 JIHOVÝCHOD

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI VYBRANÝCH CYKLOSTEZEK V REGIONU NUTS2 JIHOVÝCHOD 1 MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI VYBRANÝCH CYKLOSTEZEK V REGIONU NUTS2 JIHOVÝCHOD ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 1. 6. - 30. 9. 2014 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o monitoringu návštěvnosti

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

Soustředění v Lublině - Ondra Polcar

Soustředění v Lublině - Ondra Polcar Soustředění v Lublině - Ondra Polcar Ve dnech 13.3. 15.3. jsme se zúčastnili s naším oddílem SK Pavlíkov fotbalového soustředění v Liblíně. Byli jsme tam my, mladší žáci společně s mužstvem starších žáků.

Více

ŽÁDOST O PŘIJETÍ KLIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY

ŽÁDOST O PŘIJETÍ KLIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY ŽADATEL Kdo převezme péči o klienta po jeho propuštění NEJBLIŽŠÍ OSOBA ŽADATEL ŽÁDOST O PŘIJETÍ KLIENTA DO ODLEHČOVACÍ SLUŽBY Příjmení: Jméno: Titul: Datum narození: Zdravotní pojišťovna: Příspěvek na

Více

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv pobyt na táboře...

Údaje o zdravotní způsobilosti, popřípadě o zdravotních obtížích, které by mohly mít vliv pobyt na táboře... Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A poř. číslo Přihlašuji své dítě na letní pobytový tábor: Já, padouch V termínu: 23.7.-30.7.2016 Cena: 3.800 Kč Jméno a příjmení účastníka:.... Národnost:. Státní občanství:...

Více

Qi Gong víkend. Beskydy 11-13. 10. 2013

Qi Gong víkend. Beskydy 11-13. 10. 2013 Qi Gong víkend Beskydy 11-13. 10. 2013 Společnost Feng Shui for Life v spolupráci s centrem,,berkana a školou jógy Karakal pro Vás připravila jedinečnou Qi Gong akci, plnou cvičení, Zenových meditací a

Více

POZVÁNKA. Společně s dalšími partnery

POZVÁNKA. Společně s dalšími partnery Město Domažlice POZVÁNKA Plzeňský kraj, Západočeská univerzita, město Domažlice, Svazek obcí Domažlicka, Státní fond dopravní infrastruktury a Asociace měst pro cyklisty Společně s dalšími partnery Ministerstvo

Více

TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec

TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec TANEČNÍ SOUSTŘEDĚNÍ v MĚSTEČKU TRNÁVKA 2014 27.červenec- 2.srpen 2014 Street dance - Dance Clip Club - Mažoretky - Společenský tanec Pořadatelé: Taneční škola A+A Mědílkovi, Klub společenských tanců Aleše

Více