Professional for your healthy cooking.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Professional for your healthy cooking."

Transkript

1 Professional for your healthy cooking.

2 TITANOVÝ HRNEC Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Vepřová panenka (pro 2 osoby) 200 g vepřové panenky 1 kukuřičný klas 10 g květáku 2 plátky sušené šunky 1 jarní cibulka 6 dkg nivy (modrý sýr) Olivový olej (panenský) ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno Na olivovém oleji opečeme 2 cm široké plátky vepřové panenky po dobu 2 min. na každé straně. Potom položíme šunku na pánev a na ní maso, nakrájíme na plátky nivu, položíme na vepřové medailonky a vložíme do předehřáté trouby (200 C) cca na 4 min. Do hrnce nalijeme vodu a přidáme limetku (nejdříve vymačkáme), tymián a trochu olivového oleje. Do nástavby vložíme květák, kukuřici a jarní cibulku cca na 8 min., vše osolíme až na konci.

3 TITANOVÝ HRNEC T 2012 TL průměr: 200 mm výška: 115 mm váha: cca 1,63 kg tloušťka dna: 8 mm

4 TITANOVÝ HRNEC Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Krůtí prsíčka (pro 2 osoby) 200 g krůtích prsou 100 g brokolice 3 chřesty Cherry rajčátka Máslo Olivový olej (panenský) Sůl ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno Do hrnce nalijeme vodu a přidáme limetku (nejdříve vymačkáme), tymián a trochu olivového oleje. Krůtí prsíčka nakrájíme na medailonky cca 2 cm silné a vložíme do parní nástavby společně se zeleninou a osolíme. Vaříme cca 6-8 minut. Máslo rozehřejeme a polejem chřest připravený na talíři. Typ: Místo vody s limetkou a tymiánem můžeme použít kuřecí vývar.

5 TITANOVÝ HRNEC T 2412 TL průměr: 240 mm výška: 118 mm váha: cca 1,70 kg tloušťka dna: 8 mm

6 TITANOVÝ HRNEC Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Losos (pro 2 osoby) 360 g lososa ½ limetky 200g listového špenátu Brambory Olivový olej (panenský) Tymián Cherry rajčátka ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno Do hrnce nalijeme vodu a přidáme limetku (nejdříve vymačkáme), tymián a trochu olivového oleje. Do skleněné nástavby vložíme lososa, vedle listový špenát a bramboru (předvařenou ve slupce), posolíme, promícháme špenát a polijeme vše olivovým olejem. Až se začne vařit voda, položíme nástavbu na hrnec a přikryjeme poklici, občas promícháme špenát, necháme vařit 5-7 min. Na pánev dáme olivový olej a osmažíme cherry rajčátka, jakmile puknou, jsou hotové.

7 TITANOVÝ HRNEC T 2485 TL průměr: 240 mm výška: 85 mm váha: cca 1,31 kg tloušťka dna: 7,5 mm

8 TITANOVÁ PÁNEV Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Omeleta (pro 2 osoby) 2 velká vejce 2 lžíce smetany (100%) Listový špenát (hrst) Cibule (hrstka jemně nasekané) Máslo Brambory (předvařené ve slupce) Sůl ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno Na másle zpěníme cibulku. V misce vyšleháme žloutky se smetanou a zalijeme jimi zpěněnou cibulku. Necháme mírně ztuhnout a přidáme hrstku listovéhu špenátu. Omeleta by neměla být úplně tuhá. Brambory opečeme na másle nebo olivovém oleji a dáme jako přílohu.

9 TITANOVÁ PÁNEV T 2438 TL průměr: 240 mm výška: 38 mm váha: cca 1 kg tloušťka dna: 6 mm

10 TITANOVÁ PÁNEV Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Chřest 5 chřestů Máslo Cherry rajčátko Strouhanku ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno Do hrnce nalijeme vodu a přidáme limetku (nejdříve vymačkáme), tymián a trochu olivového oleje. Chřest vložíme do parní nástavby cca na 6 min., na sucho opečeme do zlatova strouhanku, rozehřejeme máslo a polejem chřest připravený na talíři. Typ: Místo vody s limetkou můžeme použít citrón.

11 TITANOVÁ PÁNEV T 2477 TL průměr: 240 mm výška: 77 mm váha: cca 1,34 kg tloušťka dna: 6 mm

12 TITANOVÝ PEKÁČ Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Bramborový krém s loupanou kukuřicí (polévka) 1 lžíce másla 5 cl olivového oleje 0,45 dcl smetany Loupaná kukuřice 0,5 kg brambor ½ cibule Trochu vývaru Sůl ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno Nasekáme na jemno cibulku a vložíme do hrnce na rozehřáté máslo a olivový olej (poměr 1:1), necháme jen zpěnit, přidáme na malé kousky nakrájené brambory a vývar. Osolíme, povaříme a potom zahustíme smetanou a rozmixujeme. Na konec přidáme kukuřici (možnost použití jakékoliv zeleniny). Typ: Místo kukuřice můžeme použít třeba špenát, nebo brokolici.

13 TITANOVÝ PEKÁČ T 2685 TL průměr: 260 mm výška: 85 mm váha: cca 2,03 kg tloušťka dna: 8 mm

14 TITANOVÝ PEKÁČ Zesílené dno Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěru Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku, a zajišťující rychlé a úsporné čištění Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin) Plastové úchyty jsou z tepelně odolného plastu do 260 C Poklice vyrobené z bezpečnostního borokřemičitého varného skla Zeleninový talíř (vegetariánské) 1 kukuřičný klas 2 růžičky květáku 2 růžičky brokolice 2 chřesty Cherry rajčátka (sezóní zelenina) ZDRAVÍ Titanový povrch umožňuje úsporné a zdravé vaření, pečení, dušení bez použití tuku NEPŘIPALOVÁNÍ Díky antiadhezivní vrstvě se jídlo nepřichytává ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách Vložíme do nástavby cca 8 min. vaříme, osmažíme cherry rajčátka na olivovém oleji a servírujeme, nejlépe s opečenou bagetkou. THERMO-LIGHT Thermo-light ukáže, kdy je váš hrnec perfektně předehřátý pro uchování chuti vašeho jídla VYSOKÁ STABILITA Zesílené dno

15 TITANOVÝ PEKÁČ T 2875 TL průměr: 280 mm výška: 75 mm váha: cca 2,40 kg tloušťka dna: 8 mm

16 PARNÍ NÁSTAVBA Skleněná parní nástavba pro vaření v páře. TYPY A RADY: Pokud vložíte do vody pod parní nástavbu jakékoliv koření, nechte ho cca 3 minuty povařit, aby se uvolnily vůně. Teprve poté položte nástavbu na hrnec. ZDRAVÍ Zachovává až o polovinu více vitamínů, minerálů a stopových prvků. ÚSPORA (čistící prostředky) Snadné čištění DLOUHÁ ŽIVOTNOST Bez deformace při vysokých a nízkých teplotách VYSOKÁ ÚČINNOST Mírně vzhůru vypouklé dno se speciálními tryskami. Pokud si nejsme jisti zda je maso hotové, píchneme doprotřed masa párátko, které posléze přiložíme na vlastní pokožku. Pokud je párátko celé teplé, je maso hotové. Pokud vaříte na páře vše dohromady i s bramborem, doporučujeme před tím předvařit brambory ve slupce, aby bylo vše hotové ve stejnou dobu. Uvařený listový špenát před podáváním trochu vymačkejte, aby nebyla přebytečná voda na talíři. Brambory vaříme vždy vcelku se slupkou, aby se nevyplavily vitamíny. U grilování vždy solíme maso až na konci, protože sůl narušuje strukturu masa a tím uniká z masa šťáva. Pokud vaříme zeleninu v páře, měla by být křupavá, ne rozvařená. Do dvoupatrové nástavby vkládejte dolů vždy potravinu, která se vaří déle.

17 PARNÍ NÁSTAVBA PN 24 průměr: 240 mm výška: 60 mm váha: cca 2,40 kg

18 UNIKÁTNÍ SLOŽENÍ PRODUKTŮ LAMART 1. Zesílené dno 2. Primer - základní utěsňovací vrstva obsahující nanočástice titanu, které mají díky své tvrdosti mimořádnou odolnost vůči otěřu. 3. Mezivrstva určena pro optimální spojení antiadhezivní vrstvy a podkladu. 4. Top Coat - antiadhezivní vrstva vyztužená částicemi titanové keramiky zamezující přichytávání připravovaných pokrmů s možností přípravy jídel naprosto bez použití tuku a zajišťující rychlé a úsporné čištění. 5. Speciální ventilační systém zajišťující mírný přetlak páry v nádobě pro rychlé a zdravé vaření (zachování živin)

19 VÝROBA Lití (5 mezikontrol kvality) Všechny naše nádoby jsou odlévány metodou gravitačního ručního lití do kokilové licí formy ze speciální slitiny Siluminu nakupované pro tyto účely výhradně v německých hutích. Tyto výrobky jsou i v dalších, technicky velmi náročných operacích, opracovávány kus po kuse ručně s využitím špičkových technologií. Z tohoto důvodu nelze zabránit malým nepřesnostem především při odlévání, řezání a broušení. Malé nerovnosti na plášti nádob jsou právě pro konečného zákazníka známkou ručního zpracování. Těmito znaky se odlišuje naše nádobí od laciného, užitnou hodnotou a kvalitou nesrovnatelného nádobí z hliníku vyráběného v obrovských sériích strojově např. lisováním, tažením nebo tlakovým litím. Tvarování dna (2 mezikontroly kvality) Dna nádob jsou obrobena speciálními diamantovými nástroji k dosažení povrchu pro nejoptimálnější přenášení tepla ze zdroje do nádoby. Konečná montáž, balení a výstupní kontrola: Nádoby jsou opatřeny 1 rukojetí nebo 2 uchy, zkontrolovány, zabaleny do PE-sáčků a vloženy do krabic. Tryskání (2 mezikontroly kvality) Před aplikací špičkových antiadhezivních povlaků je povrch nádob sjednocen otryskáním korundem na speciálním, počítačem řízeném, vysokokapacitním tryskacím zařízení naší jedinečné konstrukce, která zajišťuje optimální a rovnoměrné sjednocení povrchu tryskaných nádob s důrazem na co nejlepší přilnutí keramického povlaku k základnímu materiálu nádoby a zároveň co nejvyšší odolnost proti mechanickému opotřebení následně nanášené antiadhezivní úpravy. Nános keramických vrstev (4 mezikontroly kvality): V další High-Tech operaci nanášíme na vnitřní části nádob keramickou vrstvu s obsahem titanu a to výhradně plasmovou metodou. Teplota v hořáku speciální pistole se pohybuje okolo C a rychlost, kterou jsou částečky keramiky nastřelovány na vnitřní povrch nádob je 2-násobek rychlosti zvuku. Nános antiadhezivních vrstev (6-8 mezikontrol kvality) V další, na preciznost také velmi náročné, operaci jsou na vnitřek (3 vrstvy) i vnějšek (2 vrstvy) nádob nanášeny pro tyto účely vyvinuté a odzkoušené potravinářské antiadhezivní vrstvy vyztužené keramikou s přísadou titanu. Příslušenství Neoddělitelnou součástí výše popsaných nádob jsou skleněné poklice s madlem. Tyto jsou odolné proti vysokým teplotám (350 C - poklice, 260 C - madlo) a umožňují právě v kombinaci s naším varným nádobím velmi rychlé a úsporné vaření s možností stálého sledování stavu vařených pokrmů. Klenutí poklice a speciální zámek umožňují optimální zadržení a cirkulaci horké páry, čímž jsou vytvořeny tlakové podmínky pro dodatečné velmi jemné tepelné zpracování pokrmů párou při zachování všech vitamínů, minerálů a živin. Takto upravované pokrmy zůstávají šťavnaté, velmi chutné a především podporují zdravou výživu.

20 Professional for your healthy cooking.

Recepty pro týden 12.9.-18.9.

Recepty pro týden 12.9.-18.9. Těstoviny po italsku 2 rajčata 250 g cherry rajčat 2 papriky paprika 200 g celozrnných těstovin dle chuti cibule, česnek, bazalka, sůl, pepř, koření na špagety, tymián - nejlépe čerstvý olivový olej (do

Více

Recepty pro týden 19.9.-25.9.

Recepty pro týden 19.9.-25.9. Penne s pestrou zeleninou 6 rajčat 150 ml zeleninového vývaru 3 cukety 1 lžíce posekaného tymiánu 200 g lilku 500 g těstovin penne 3 stroužky česneku 2 snítky bazalky 2 lžíce olivového oleje sůl, pepř

Více

Recepty pro týden 20.6.-26.6.

Recepty pro týden 20.6.-26.6. Koprová omáčka s vejcem a brambory 3 polévkové lžíce hladké mouky 4 vejce hrudka másla 8 brambor 4 dl nízkotučné smetany čerstvý kopr 1 polévková lžíce hnědého cukru ocet 1 kostka zeleninového bujónu sůl

Více

VEPŘOVÉ SMAŽENÉ Obrácené řízky

VEPŘOVÉ SMAŽENÉ Obrácené řízky VEPŘOVÉ SMAŽENÉ Obrácené řízky 4 krůtí, kuřecí nebo vepřové řízky, pepř hořčice sekaná pažitka nebo petrželka olej Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli

Více

Recepty pro týden 15.8.-21.8.

Recepty pro týden 15.8.-21.8. Kapr na kmínu 400 g kapra 20 g hladké mouky 40 g másla 40 g citrónu kmín, zelená petrželka sůl Očištěného, na kusy nakrájeného kapra osolíme, obalíme v mouce a vložíme do pekáče, ve kterém jsme rozpustili

Více

Předkrm. Frittata s jarními cibulkami a koprem

Předkrm. Frittata s jarními cibulkami a koprem Předkrm Frittata s jarními cibulkami a koprem Receptura na 1 fritátu Gril: Performer Deluxe GBS, Spirit, Genesis Příslušenství: Pánev GBS Metoda grilování: nepřímá, středně silný žár (175-230 C) Doba přípravy:

Více

Recepty pro týden 24.10.- 30.10.

Recepty pro týden 24.10.- 30.10. Kuře s lilkem Na 1 porci: 150 g kuřecích prsou nebo ¼ kuřete bez kůže 1stroužek česneku 400 g lilku tymián, dragon, bazalka směs koření na kuře Kuře omyjeme a osušíme, lilek nakrájíme na silnější plátky,

Více

4.měsíc Masozeleninová kaše s kukuřicí Ingredience: 30 g kuřecího nebo krůtího masa bez kůže,1 malá mrkev,3 růžičky brokolice,1 lžíce mražené cukrové kukuřice,1 malá brambora,instantní rýžová moučka,slunečnicový

Více

Dýňová polévka. sezam, chia)

Dýňová polévka. sezam, chia) Dýňová polévka sezam, chia) 1,5 máslové dýně olivový olej 1 střední cibule 3 stroužky česneku 1,5l zeleninového vývaru 2 bobkové listy 1/4 lžičky muškátového oříšku 15 ml citrónové šťávy 200g smetany (stačí

Více

Červená omáčka barbecue. Olivová majonéza. Bílá omáčka barbecue. Křenová omáčka. Omáčky

Červená omáčka barbecue. Olivová majonéza. Bílá omáčka barbecue. Křenová omáčka. Omáčky KOŘENICÍ SMĚSI, MARINÁDY A OMÁČKY Omáčky K Bílá omáčka barbecue Červená omáčka barbecue 185 ml jablečné šťávy 125 ml kečupu 3 lžíce jablečného octa 2 lžičky sójové omáčky 1 lžička worcesterské omáčky 1

Více

Začínáme Bezpečnostní doporučení

Začínáme Bezpečnostní doporučení Začínáme Bezpečnostní doporučení Vždy udržujte Cobb čistý. Nenechávejte rozpálený tuk bez dozoru. Hrozí riziko požáru. Pozor: Při hořícím palivu a při vaření se kovový povrch zahřívá. Nezapalujte Cobb

Více

RECEPTY Z CHŘESTU NA RADIU DECHOVKA

RECEPTY Z CHŘESTU NA RADIU DECHOVKA RECEPTY Z CHŘESTU NA RADIU DECHOVKA Polévka Krémová polévka z vojkovického chřestu Máslový chřest v křupavé strouhance s novým bramborem Holandská omáčka Hlavní chod / Main course Kuřecí prsa plněná bílým

Více

Micro plus nádoba. Zpracovala: Simona VRABCOVÁ

Micro plus nádoba. Zpracovala: Simona VRABCOVÁ Micro plus nádoba Mikrovlnná trouba (dále jen MT) (osvětové okénko) Mikrovlny nemají ionizující účinek (jako rentgenové záření) proto nedochází k rozbíjení chemických vazeb a ani změně nutričních hodnot.

Více

Perfektní v nízké spotřebě energie. green

Perfektní v nízké spotřebě energie. green green Perfektní v nízké spotřebě energie FOTO PIATTO DA FARE NUOVA da decidere tipo di piatto Vždy přináší na stůl perfektní výsledek. Ze zkušeností společnosti Lainox přichází nový Heart Green, ekologicky

Více

Recepty Microgourmet talíř + kalíšky

Recepty Microgourmet talíř + kalíšky Recepty Microgourmet talíř + kalíšky Talíř microgourmet Rýže Suroviny: Cca 100 g rýže (1/2 kalíšku) a 1 hrnek vody, sůl Postup: Do talíře nasypeme rýži a přelijeme vodou. Talíř dáme na základ microgourmeta.

Více

Vaříme s babičkami. Str. 1

Vaříme s babičkami. Str. 1 Str. 1 2 kg brambor 1 kg kysaného zelí 1 kg uzené maso 1 kg polohrubé mouky 1 sádlo 2 vajíčka cukr sůl Brambory oloupeme a nastrouháme. Přimícháme mouku, vajíčka a sůl. Těsto nesmí být tuhé. Do vařící

Více

Danuše Machovská C UKETY, PATIZONY, TYKVE, ZELENINOVÉ SALÁTY

Danuše Machovská C UKETY, PATIZONY, TYKVE, ZELENINOVÉ SALÁTY Danuše Machovská C UKETY, PATIZONY, TYKVE, ZELENINOVÉ SALÁTY Danuše Machovská CUKETY, PATIZONY, TYKVE, ZELENINOVÉ SALÁTY 142 receptů Danuše Machovská 1999 ISBN 80-7021-326-4 OBSAH Cukety..............................................

Více

Recepty pro týden 31.10.-6.11.

Recepty pro týden 31.10.-6.11. Těstoviny s brokolicí a citrónem Na 4 porce: 300 g brokolice 2 lžíce mandlových lupínků 1 citron 5 lžic zeleninového vývaru nebo bílého vína 2 stroužky česneku 50 g strouhaného parmazánu 400 g těstovin

Více

RECEPTOVÝ KALKULAČNÍ LIST

RECEPTOVÝ KALKULAČNÍ LIST Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny Cena 1 porce: 26,00 Kč Hmotnost 1 porce (hrubá hmotnost za všechny suroviny) 654 g 211030 Kuřecí stehenní

Více

Ovocné knedlíky Smažený kuřecí řízek,obloha Knedlo,vepřo,zelo Svíčková omáčka Boloňské špagety

Ovocné knedlíky Smažený kuřecí řízek,obloha Knedlo,vepřo,zelo Svíčková omáčka Boloňské špagety Ovocné knedlíky Smažený kuřecí řízek,obloha Knedlo,vepřo,zelo Svíčková omáčka Boloňské špagety Hovězí guláš Rizoto Bramborák Palačinky Halušky Zapečené filé Rajská omáčka Suroviny: 30 dkg hrubé mouky,

Více

1 BUBNOVÁ BRZDA. Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi.

1 BUBNOVÁ BRZDA. Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi. 1 BUBNOVÁ BRZDA Bubnové brzdy používané u vozidel jsou třecí s vnitřními brzdovými čelistmi. Nejdůležitější části bubnové brzdy : brzdový buben, brzdové čelisti, rozporné zařízení, vratné pružiny, štít

Více

Vážená paní, vážený pane!

Vážená paní, vážený pane! Vážená paní, vážený pane! Na následujících stránkách Vám přináším ukázku z receptů ke snižování nadváhy konkrétně několik variant večeří. Tyto recepty jsou sestaveny z takových surovin a v takovém poměru,

Více

Bagetové soudky. Ingredience: Postup přípravy receptu. 2 dlouhé bagety 2 vejce

Bagetové soudky. Ingredience: Postup přípravy receptu. 2 dlouhé bagety 2 vejce Bagetové soudky 2 dlouhé bagety 2 vejce Náplň 250 g salámu nebo mletého masa 250 g hub, ale stačí i žampiony 1 menší cibule olej nebo máslo pepř drcený kmín Na tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli,

Více

STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA

STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA ÚVOD Při válcování za studena je povrch vyválcovaného plechu znečištěn oleji či emulzemi, popř. dalšími nečistotami. Nežádoucí

Více

SLANÝ DORT SLANÝ DORT PEČENÝ. Korpus: 800 g hladké mouky, 4 dl vlažné vody, 0,8 dl mléka, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 2 lžíce octa, 4 dkg droždí

SLANÝ DORT SLANÝ DORT PEČENÝ. Korpus: 800 g hladké mouky, 4 dl vlažné vody, 0,8 dl mléka, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 2 lžíce octa, 4 dkg droždí SLANÝ DORT Korpus: 800 g hladké mouky, 4 dl vlažné vody, 0,8 dl mléka, 2 lžičky soli, 2 lžičky kmínu, 2 lžíce octa, 4 dkg droždí 1. pomazánka: 1 pomazánkové máslo, 1 vrchovatá lžíce flory, 1 plechovka

Více

KUCHAŘKA S RECEPTY PRO VAŘENÍ V PÁŘE

KUCHAŘKA S RECEPTY PRO VAŘENÍ V PÁŘE KUCHAŘKA S RECEPTY PRO VAŘENÍ V PÁŘE OBSAH KRÉMOVÁ DÝŇOVÁ POLÉVKA S KUSKUSEM STR. 3 SLADKOKYSELÁ ZELENINA SE SOJOVOU OMÁČKOU A ZÁZVOREM STR. 3 SALÁT Z HRÁŠKU A AVOKÁDA S NÍZKOTUČNÝM JOGURTEM STR. 4 ARTYČOKOVÁ

Více

Doba podávání večeří, servis večeří, jednoduché a složité menu, způsoby obsluhy, recepty pokrmů

Doba podávání večeří, servis večeří, jednoduché a složité menu, způsoby obsluhy, recepty pokrmů Název školy Název projektu Odborná škola výroby a služeb, Plzeň, Vejprnická 56, 318 00 Plzeň Digitalizace výuky Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0977 Číslo šablony VY_32_inovace_ST34 Číslo materiálu 34

Více

Hovězí roštěnky Obsah:

Hovězí roštěnky Obsah: Hovězí roštěnky Obsah: 1. Roštěná po Lyonsku... 2 2. Roštěnky na pivě... 2 3. Roštěnky na kmíně... 2 4. Roštěnky na víně s višňovou omáčkou... 2 5. Roštěnky alla Hošek... 2 6. Roštěná s omeletou a párkem...

Více

biowaba-kompakt-1-stv-uvc

biowaba-kompakt-1-stv-uvc Popis produktu biowaba-kompakt-1-stv-uvc První plně automatické zařízení na světě pro biologickou úpravu vody v soukromých bazénech nebo jezírcích. Zařízení je vhodné i pro vnitřní bazény. biowaba-kompakt-1-stv-uvc

Více

ST-EC1078. Elektrická trouba. Návod k použití Záruční podmínky

ST-EC1078. Elektrická trouba. Návod k použití Záruční podmínky ST-EC1078 Elektrická trouba Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

ST-EC 1183. Parní hrnec Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-EC 1183. Parní hrnec Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-EC 1183 Parní hrnec Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

Mrkvová pomazánka (syrová mrkev) mrkev (syrová, strouhaná) petržel kořenová (syrová, strouhaná) vejce (natvrdo uvařené, ustrouhané)

Mrkvová pomazánka (syrová mrkev) mrkev (syrová, strouhaná) petržel kořenová (syrová, strouhaná) vejce (natvrdo uvařené, ustrouhané) Celerová pomazánka celer 1 pomazánkové zakysaná smetana ananas pórek 15 g Celer ustrouháme najemno a přidáme k vyšlehanému máslu. Zjemníme zakysanou smetanou a promícháme s nakrájeným ananasem a pórkem.

Více

RECEPTY ROUBENKA 31. 5. 2016

RECEPTY ROUBENKA 31. 5. 2016 RECEPTY ROUBENKA 31. 5. 2016 ITALSKÉ 1. Crostini s treskou 0,5 kg tresky uvaříme v osoleném mléce a vodě 1 l mléka 1 smetana Sůl, pepř, citrón, olivový olej 2. Crostini s tuňákem 0,5 kg tuňáka ve vlastní

Více

SF6922XPZ Novinka. Victoria HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM NEREZ. Energetická třída A. EAN13: 8017709204280 LCD display.

SF6922XPZ Novinka. Victoria HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM NEREZ. Energetická třída A. EAN13: 8017709204280 LCD display. SF6922XPZ Novinka HORKOVZDUŠNÁ TROUBA, 60CM NEREZ Energetická třída A EAN13: 8017709204280 LCD display Rotační knoflíky VLASTNOSTI/ VOLBY/ TEPLOTA 9 funkcí vaření "Pizza" funkce Čistící funkce: Vapor clean

Více

Průtokové křivky Funkční schémata Technické tabulky 0 0. Uzavírací ventily 50 - T50 1. Šroubení s funkcí 55 2

Průtokové křivky Funkční schémata Technické tabulky 0 0. Uzavírací ventily 50 - T50 1. Šroubení s funkcí 55 2 Mechanicky a manuálně ovládané rozváděče, doplňkové ventily Série Kapitola Průtokové křivky Funkční schémata Technické tabulky 0 0 S.p.A. 50 LURANO (BG) Italia Via ascina Barbellina, 0 Tel. 05/9777 Fax

Více

Obr. 30 - Příklady ručních nástrojů

Obr. 30 - Příklady ručních nástrojů Často je zapotřebí opracovat pultrudované profily před jejich konečným použitím. Jde o jednoduchý proces. Obrábění pultrudovaných profilů se dá porovnat s obráběním dřeva, a proto se také používá stejného

Více

ST-EC 1075. Elektrická trouba

ST-EC 1075. Elektrická trouba ST-EC 1075 Elektrická trouba Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že náš výrobek se stane

Více

OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ OHNĚ

OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ OHNĚ OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ -1- OHNĚ, OHNIŠTĚ, TÁBOŘIŠTĚ OHNĚ ZÁKLADNÍ POKYNY PRO MANIPULACI S OHNĚM oheň nikdy nezakládáme sami, musí být u toho dospělá osoba způsoby zapálení ohně: třením dřeva, křesadlem,

Více

Venkovní Elektrický Keramický Gril Beem Barbecue Plus

Venkovní Elektrický Keramický Gril Beem Barbecue Plus Venkovní Elektrický Keramický Gril Beem Barbecue Plus Návod k použití Strana 1 PODĚKOVÁNÍ Děkujeme Vám, že jste si zakoupili výrobek značky BEEM od společnosti EURONAKUPY.CZ a přejeme Vám, abyste byli

Více

SFP6925PPZ. Victoria PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM CREME. Energetická třída A. EAN13: 8017709204334 Velký LCD displej

SFP6925PPZ. Victoria PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM CREME. Energetická třída A. EAN13: 8017709204334 Velký LCD displej PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM CREME Energetická třída A EAN13: 8017709204334 Velký LCD displej Příslušenství - efekt nerezové oceli Rotační spínače FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 10 funkcí Pizza funkce Čisticí funkce:

Více

ČR SATURN HOME APPLIANCES

ČR SATURN HOME APPLIANCES ST-EC1070 Elektrická trouba Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme

Více

BAREVNÝ ŠÁTEK MAJORÁNKA NA VODĚ

BAREVNÝ ŠÁTEK MAJORÁNKA NA VODĚ BAREVNÝ ŠÁTEK Motivace: Příprava dárku k Vánocům, svátku či narozeninám, děti si vytvoří originální šátek (kapesník, prostírání, dečku apod.). Přírodní látky obsahují barviva, která využijí k obarvení

Více

ZÁKLADNÍ POŽADAVKY BEZPEČNOSTI PRO OBSLUHU A PRÁCI NA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍCH

ZÁKLADNÍ POŽADAVKY BEZPEČNOSTI PRO OBSLUHU A PRÁCI NA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍCH ZÁKLADNÍ POŽADAVKY BEZPEČNOSTI PRO OBSLUHU A PRÁCI NA ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍCH 1 Základní pojmy Obsluha elektrických zařízení Pracovní úkony spojené s provozem zařízení jako jsou spínání, ovládání, regulování,

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

Recepty pro racionální jídelníček č. 6

Recepty pro racionální jídelníček č. 6 Bylinkové závitky s nudlemi 2 vepřové řízky (cca po 100 g) 2 snítky petrželky 2 lžíce mouky 1/2 svazku pažitky 200 g bezvaječných nudlí 300 ml zeleninového vývaru 100 g tvarohového sýra zrnka červeného

Více

SFP750AX. Funkce. Verze. cortina. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM ANTRACIT Silver estetika Energetická třída A

SFP750AX. Funkce. Verze. cortina. PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM ANTRACIT Silver estetika Energetická třída A PYROLYTICKÁ TROUBA, 60CM ANTRACIT Silver estetika Energetická třída A EAN13: 8017709172343 Analógové hodiny s elektronickým časovačem 10 funkcí FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA 9 funkcí vaření včetně: TURBO, ECO

Více

Akumulační nádrže typ NADO

Akumulační nádrže typ NADO Návod k obsluze a instalaci Akumulační nádrže typ NADO Družstevní závody Dražice strojírna Dražice 69 29471 Benátky nad Jizerou Tel.: 326 370911,370965, fax: 326 370980 www.dzd.cz dzd@dzd.cz CZ - Provozně

Více

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky

KLADENÍ VEDENÍ. VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky VŠB TU Ostrava Fakulta elektrotechniky a informatiky Katedra obecné elektrotechniky KLADENÍ VEDENÍ 1. Hlavní zásady pro stavbu vedení 2. Způsoby kladení vedení Ostrava, prosinec 2003 Ing. Ctirad Koudelka,

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Datum přijetí: 6. září 2000 Datum účinnosti od: 1. července 2001

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY. Datum přijetí: 6. září 2000 Datum účinnosti od: 1. července 2001 SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÉ REPUBLIKY Profil předpisu: Titul předpisu: Vyhláška Ministerstva průmyslu a obchodu, kterou se stanoví řady jmenovitých hmotností a jmenovitých objemů přípustných pro některé druhy

Více

toast ( kuřecí maso, čerstvá zelenina, majonéza ) 3 50g Uzený losos na toastu s koprovým máslem 85,-

toast ( kuřecí maso, čerstvá zelenina, majonéza ) 3 50g Uzený losos na toastu s koprovým máslem 85,- STUDENÉ PŘEDKRMY 1 50g Hovězí CARPACCIO s hoblinkami parmezánu, toast 115,- 2 80g Chřest obalovaný v parmské šunce,dijonský dresing 85.- toast ( kuřecí maso, čerstvá zelenina, majonéza ) 3 50g Uzený losos

Více

HŘÍDELE, LOŽISKA, SPOJKY

HŘÍDELE, LOŽISKA, SPOJKY HŘÍDELE, LOŽISKA, SPOJKY STROJE A ZAŘÍZENÍ ČÁSTI A MECHANISMY STROJŮ CHARAKTERISTIKA HŘÍDELŮ A ČEPŮ Podle funkce a použití jsou hřídele: - nosné, které jsou uloženy nepohyblivě v rámu stroje (nepřenáší

Více

A5-8 SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 150CM, NEREZ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA

A5-8 SPORAK OPERA MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 150CM, NEREZ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA A5-8 SPORAK "OPERA" MULTIFUNKČNÍ (DVĚ TROUBY) 150CM, NEREZ PLYNOVÁ VARNÁ DESKA EAN13: 8017709154844 Display: VFT Pravá trouba FUNKCE / VOLBY / TEPLOTA TROUBY 8 funkcí vaření Objem 77 l Defrost Elektronický

Více

Kniha receptur. Příloha č. 1 Smlouvy o zajištění stravovacích služeb OBSAH. Úvod. Seznam zkratek a definice pojmů

Kniha receptur. Příloha č. 1 Smlouvy o zajištění stravovacích služeb OBSAH. Úvod. Seznam zkratek a definice pojmů Kniha receptur OBSAH Úvod Seznam zkratek a definice pojmů Seznam použitých zkratek Přílohy k jídlům Vývary Polévky Hlavní jídla 1. cenová hladina 1. jídlo výběr (minutka) 2. cenová hladina 2. a 3. jídlo

Více

Pokud máte doma dítě s atopickým ekzémem, jistě pro vás není novinkou, že tímto onemocněním trpí každé páté dítě v Evropě.

Pokud máte doma dítě s atopickým ekzémem, jistě pro vás není novinkou, že tímto onemocněním trpí každé páté dítě v Evropě. Máme tu jaro a s ním, bohužel, zhoršení stavu většiny atopiků. Příroda se probouzí, tráva se zelená, první květiny a stromy kvetou a vzduch se alergeny jen hemží Co dělat s tím, aby to naši nejmenší přežili

Více

KONTROLA HYGIENY VÝROBNÍHO PROCESU

KONTROLA HYGIENY VÝROBNÍHO PROCESU Aktivita Název inovace Inovace předmětu Registrační číslo projektu Název projektu Název příjemce podpory KA 2350/4-10up KONTROLA HYGIENY VÝROBNÍHO PROCESU H1DKZ - Hygiena a technologie drůbeže, králíků

Více

Závěrečné shrnutí jednoduché pokusy z fyziky

Závěrečné shrnutí jednoduché pokusy z fyziky I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY Laboratorní práce č. 10 Závěrečné shrnutí jednoduché

Více

Halloweenská kuchařka

Halloweenská kuchařka Halloweenská kuchařka z receptů dětí k příležitosti,,halloweenského karnevalu a,,dýňového odpoledne 10.11.2011 Nejatraktivnější a nejpestřejší zeleninou zahrad jsou bezesporu dýně. Stejně různorodé jako

Více

Tel/fax: +420 545 222 581 IČO:269 64 970

Tel/fax: +420 545 222 581 IČO:269 64 970 PRÁŠKOVÁ NITRIDACE Pokud se chcete krátce a účinně poučit, přečtěte si stránku 6. 1. Teorie nitridace Nitridování je sycení povrchu součásti dusíkem v plynné, nebo kapalném prostředí. Výsledkem je tenká

Více

Fototermika a fotovoltaika [1]

Fototermika a fotovoltaika [1] Fototermika a fotovoltaika [1] Číslo projektu Název školy Předmět CZ.1.07/1.5.00/34.0425 INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA TECHNICKÁ BENEŠOV Černoleská 1997, 256 01 Benešov BIOLOGIE A EKOLOGIE Tematický okruh

Více

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA

ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA ELEKTRICKÁ MINIBRUSKA PT-5201A/B Návod k obsluze PROKIT'S INDUSTRIES CO., LTD. HTTP://WWW.PROKITS.COM.TW E-MAIL: PK@MAIL.PROKITS.COM.TW 1 Popis 1. Upínací matice 2. Pojistka vřetena 3. Vypínač 4. Přívodní

Více

KAPITOLA 6.3 POŽADAVKY NA KONSTRUKCI A ZKOUŠENÍ OBALŮ PRO INFEKČNÍ LÁTKY KATEGORIE A TŘÍDY 6.2

KAPITOLA 6.3 POŽADAVKY NA KONSTRUKCI A ZKOUŠENÍ OBALŮ PRO INFEKČNÍ LÁTKY KATEGORIE A TŘÍDY 6.2 KAPITOLA 6.3 POŽADAVKY NA KONSTRUKCI A ZKOUŠENÍ OBALŮ PRO INFEKČNÍ LÁTKY KATEGORIE A TŘÍDY 6.2 POZNÁMKA: Požadavky této kapitoly neplatí pro obaly, které budou používány dle 4.1.4.1, pokynu pro balení

Více

NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU PRO. čistící pistole s tlakovou nádobou obj. č. AA 5000 rozprašovací čistící pistole obj. č. AA 3080

NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU PRO. čistící pistole s tlakovou nádobou obj. č. AA 5000 rozprašovací čistící pistole obj. č. AA 3080 autorizovaný distributor NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU PRO čistící pistole s tlakovou nádobou obj. č. AA 5000 rozprašovací čistící pistole obj. č. AA 3080 AA 5000 AA 3080 ATMOS Chrást, s.r.o.; Plzeňská 168;

Více

SKLÁDANÉ OPĚRNÉ STĚNY

SKLÁDANÉ OPĚRNÉ STĚNY Široký sortiment betonových prvků pro vnější architekturu nabízí také prvky, z nichž lze buď suchou montáží anebo kombinací suché montáže a monolitického betonu zhotovit opěrné stěny. Opěrná stěna je velmi

Více

Krém: 3 kostky měkkého tvarohu ½ kostky másla dle chuti cukr. Pudinková poleva: šťáva z kompotu 2 balíčky vanilkového pudinku voda

Krém: 3 kostky měkkého tvarohu ½ kostky másla dle chuti cukr. Pudinková poleva: šťáva z kompotu 2 balíčky vanilkového pudinku voda Hruškové řezy - Babická 1 ½ hrnku polohrubé mouky 1 ½ hrnku cukru krupice 2 lžičky sody Do všeho přidat rozmixovaný hruškový kompot. Upéct na plechu, po vychladnutí namazat krém. 4 pomazánková másla 2

Více

DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE. Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi

DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE. Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi DD TECHNIK NÁVOD K OBSLUZE Prořezávače desénů pneumatik RS 88 Electronic TL profi Výrobce: DD Technik s.r.o. Tel : 380 331 830 J.V.Kamarýta 72 Fax: 380 331 091 382 32 Velešín E mail : ddtechnik @ ddtechnik.cz

Více

H o t e l S v o r n o s t

H o t e l S v o r n o s t H o t e l S v o r n o s t p Provozovatel: Svornost, s.r.o. Telefon: 420 / 281 932 122 Novozámecká 284 420 / 281 931 513 19012 Praha 9 - Dolní Počernice Fax: 420 / 281 931 100 Bankovní spojení: ČSOB Praha

Více

1. Účel použití. Univerzální hořáky (27kW až 90kW)

1. Účel použití. Univerzální hořáky (27kW až 90kW) 1. Účel použití Univerzální hořáky (27kW až 90kW) Univerzální hořáky jsou určeny pro spalování tuhých paliv do zrnitosti 30mm. Hořáky jsou konstruovány tak, že k běžným materiálům, jako je hnědé uhlí ořech

Více

Firma VEKA má rozmanitý program. Plastové profily pro okna, domovní a posuvné dveře existují v různých rodinách systémů TOPLINE, SOFTLINE 70, SWINGLINE a SOFTLINE, které se liší designem a technikou. Takže

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ

ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ Technické podmínky 1 RK 12 1075 R A Y M A N spol. s r. o. KLADNO ZAŘÍZENÍ PRO ODBĚR VZORKŮ VZ RK 12 1075 Obr. 1 Zařízení pro odběr vzorků LEGENDA: 1. Pneumatický válec 2. Těleso vzorkovacího zařízení 3.

Více

Technická zpráva ke konstrukční části:

Technická zpráva ke konstrukční části: Technická zpráva ke konstrukční části: ČOV Skalka: Popis navrženého konstrukčního systému: Objekt ČOV je dvoupodlažní. Nadzemní část je provedena jako tradiční zděná stavba, kterou lze charakterizovat

Více

TITAN ip se závěsy Si-line KF. Všechny zavírací plechy a zavírací čepy S-ES mažte tukem příp. olejem!

TITAN ip se závěsy Si-line KF. Všechny zavírací plechy a zavírací čepy S-ES mažte tukem příp. olejem! Návod na údržbu TITAN ip se závěsy Si-line KF Všechny zavírací plechy a zavírací čepy S-ES mažte tukem příp. olejem! Používejte výhradně tuk nebo olej, neobsahující kyseliny a pryskyřice. = mazací místa

Více

Péče o prodloužené vlasy

Péče o prodloužené vlasy Péče o prodloužené vlasy Prodlužování vlasů je moderní záležitostí - stále více žen si nechává vlasy prodlužovat nebo zhušťovat. O prodloužené vlasy následně musíte pečovat odlišně než o své vlastní. V

Více

BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace)

BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace) a seřízení CZ BC1S jeden topný had BC2S dva topné hady (solární aplikace) Dodatečná montáž elektrické topné vložky (volitelné) Popis a určení spotřebiče Zásobníky BC1S, BC2S jsou určeny pro ohřev teplé

Více

Možnosti zavedení jednotné metodiky m ení korozní rychlosti na kovových úložných za ízeních.

Možnosti zavedení jednotné metodiky m ení korozní rychlosti na kovových úložných za ízeních. Možnosti zavedení jednotné metodiky m ení korozní rychlosti na kovových úložných za ízeních. František Mí ko Úvod SN EN 12954 (03 8355) Katodická ochrana kovových za ízení uložených v p nebo ve vod Všeobecné

Více

Pedig, miska na vodu, nůžky, provázek nebo drátek, korálek ( dřevěný či keramický ).

Pedig, miska na vodu, nůžky, provázek nebo drátek, korálek ( dřevěný či keramický ). Práce s pedigem I. PEDIG II. Užití pedigu při výrobě předmětů a dekorací. Pedig je přírodní materiál, který se k nám dováží ze subtropického pásma. Jedná se o vzdušné kořeny palmy - calamus rotang. VĚNEČEK

Více

Vodopád Hagen Exo Terra EX

Vodopád Hagen Exo Terra EX Vodopád Hagen Exo Terra EX Čerpadlo součástí balení Vodopád přírodního vzhledu, který může být integrován do jakéhokoliv typu terária Stimuluje přirozené chování plazů při pití Zvyšuje vlhkost vzduchu

Více

1 50g Hovězí CARPACCIO s hoblinkami parmezánu, toast 115,- 2 80g Kuřecí pohárek, toast 65,- 3 50g Uzený losos na toastu s koprovým máslem 85,-

1 50g Hovězí CARPACCIO s hoblinkami parmezánu, toast 115,- 2 80g Kuřecí pohárek, toast 65,- 3 50g Uzený losos na toastu s koprovým máslem 85,- STUDENÉ PŘEDKRMY 1 50g Hovězí CARPACCIO s hoblinkami parmezánu, toast 115,- 2 80g Kuřecí pohárek, toast 65,- (kuřecí ( maso,čerstvá, čerstvá zelenina,majonéza, majonéza ) ) 3 50g Uzený losos na toastu

Více

Návod k montáži a obsluze EB 5866 CS. Elektrické regulační ventily. Pneumatické regulační ventily

Návod k montáži a obsluze EB 5866 CS. Elektrické regulační ventily. Pneumatické regulační ventily Elektrické regulační ventily 3222/5857, 3222/5824, 3222/5825, 3222/5757-3, 3222/5757-7, 3222/5724, 3222/5725, 3222/5725-7 Pneumatické regulační ventily Typ 3222/2780 Typ 3222/5857 Typ 3222/5757-3 Typ 3222/5757-7

Více

Návod k použití. Vestavné odsavače par STD6.1, STD6, BT06.6, BT08.6, BT09.1, BT09.2, BT11, BT11.1, BT13.1, BT16, CAN52.1, CAN54, CAN75, CAN75.

Návod k použití. Vestavné odsavače par STD6.1, STD6, BT06.6, BT08.6, BT09.1, BT09.2, BT11, BT11.1, BT13.1, BT16, CAN52.1, CAN54, CAN75, CAN75. Návod k použití Vestavné odsavače par STD6., STD6, BT06.6, BT08.6, BT09., BT09., BT, BT., BT., BT6, CAN5., CAN54, CAN75, CAN75. OBECNÉ ÚDAJE PRO KONEČNÉHO UŽIVATELE OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Likvidace

Více

Dieta šetřící. Leidemanová Blanka Vrchní nutriční terapeut NEMOCNICE JIHLAVA

Dieta šetřící. Leidemanová Blanka Vrchní nutriční terapeut NEMOCNICE JIHLAVA Dieta šetřící Leidemanová Blanka Vrchní nutriční terapeut NEMOCNICE JIHLAVA Dietu podáváme: Při vředové chorobě žaludku a dvanáctníku v klidovém období při chronických chorobách jater po infarktu myokardu

Více

Kompresorové ledničky

Kompresorové ledničky EBERSPÄCHER PRAHA S.R.O. Pod Višňovkou 29 140 00 Praha 4 Tel.: 234 035 800 Fax: 234 035 820 www.eberspaecher.cz cz-info@eberspaecher.com Kompresorové ledničky NÁVOD NA POUŽITÍ Pozor Před použitím ledničky

Více

Návod k instalaci a obsluze

Návod k instalaci a obsluze CORREX MP Anoda s cizím zdrojem napětí CZ Návod k instalaci a obsluze MAGONTEC Group MAGONTEC GmbH Obsah Strana 1 Bezpečnostní pokyny...3 2 Používání v souladu s určením...5 3 Funkce...5 4 Objem dodávky...5

Více

Použití. Výhody stavebnicový systém pro montáž snímačů ze sortimentu ZPA Nová Paka, a.s. ale i ostatních výrobců (normalizované. Technické parametry

Použití. Výhody stavebnicový systém pro montáž snímačů ze sortimentu ZPA Nová Paka, a.s. ale i ostatních výrobců (normalizované. Technické parametry str. /6 Použití Příslušenství odporových a termoelektrických snímačů teploty je učeno k montáži snímačů teploty vyřáběných v ZPA Nová Paka, a.s., ale i snímačů teploty jiných výrobců. Jímky (str. až 8)

Více

Akumulační nádrže. www.dzd.cz NAD, NADO 250, 500, 750, 1000 [1]

Akumulační nádrže. www.dzd.cz NAD, NADO 250, 500, 750, 1000 [1] Akumulační nádrže NAD, NADO 250, 500, 750, 0 www.dzd.cz [] FUNKCE AKUMULAČNÍCH NÁDRŽÍCH NAD A NADO Akumulační nádrže slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje. Zdrojem mohou být kotel na tuhá

Více

PŘEDKRMY. 100 g Pikantní hermelín s olivami a feferonkou 65,- Kč s košíkem pečiva

PŘEDKRMY. 100 g Pikantní hermelín s olivami a feferonkou 65,- Kč s košíkem pečiva PŘEDKRMY 100 g Pikantní hermelín s olivami a feferonkou 65,- Kč s košíkem pečiva 80 g Králičí paštika v anglické slanině 55,- Kč s brusinkami a bagetkou POLÉVKY 0,3 l Kozí brada 45,- Kč (smetanová zelná

Více

Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla

Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla Návod k obsluze, údržbě a montáži výměníků tepla Úvod Tepelné výměníky společnosti WätaS jsou koncipované jako výměníky tepla vzduch-voda. Používají se pro chladiče nebo ohřívače, přímé výparníky / kondenzátory

Více

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, 373 72 LIŠOV 387994489 JÍDELNÍČEK. Od 01.02.2016 do 05.02.2016

Základní škola a Mateřská škola Lišov ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ 611, 373 72 LIŠOV 387994489 JÍDELNÍČEK. Od 01.02.2016 do 05.02.2016 Od 01.02.2016 do 05.02.2016 Polentová kaše, čaj (1,7) 01.02. Polévka zeleninová s fazolemi(1) 1. Přírodní roštěná, jasmínová rýže(1) sirup, voda 2. Cuketový nákyp s rajčaty, vařené brambory(1,3,7), sirup,

Více

ROVNICE HARRISE-BENEDICTA 655 + 9,6 x hmotnost (kg) + 1,8 x výška (cm) 4,7 x věk 66,5 + 13,8 x hmotnost (kg) + 5 x výška (cm) 6,8 x věk

ROVNICE HARRISE-BENEDICTA 655 + 9,6 x hmotnost (kg) + 1,8 x výška (cm) 4,7 x věk 66,5 + 13,8 x hmotnost (kg) + 5 x výška (cm) 6,8 x věk SEZNAM PŘÍLOH Příloha A Brocův index Příloha B Queteletův index (BMI) Příloha C Klasifikace tělesné hmotnosti podle BMI Příloha D Metabolické riziko podle obvodu pasu Příloha E Výpočet bazálního metabolického

Více

ČÁST PÁTÁ POZEMKY V KATASTRU NEMOVITOSTÍ

ČÁST PÁTÁ POZEMKY V KATASTRU NEMOVITOSTÍ ČÁST PÁTÁ POZEMKY V KATASTRU NEMOVITOSTÍ Pozemkem se podle 2 písm. a) katastrálního zákona rozumí část zemského povrchu, a to část taková, která je od sousedních částí zemského povrchu (sousedních pozemků)

Více

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H

Strojní pásová pila ProLine 520.450 H FIPAS-pily na kov s.r.o. Czech Strojní pásová pila ProLine 520.450 H 1. Zobrazení stroje Vyobrazení stroje slouží k informačním účelům a ukazuje konstrukčně podobný typ v ručním provedení. 2. Krátký popis

Více

k OBSLUZE a instalaci TŘÍCESTNÉ MÍSÍCÍ ARMATURY VERNER ČSN EN ISO 9001: 2009

k OBSLUZE a instalaci TŘÍCESTNÉ MÍSÍCÍ ARMATURY VERNER ČSN EN ISO 9001: 2009 NÁVOD k OBSLUZE a instalaci v TŘÍCESTNÉ MÍSÍCÍ ARMATURY VERNER ČSN EN ISO 9001: 2009 NÁVOD K OBSLUZE OBSAH 1. CHARAKTERISTIKA, ÚČEL A POUŽITÍ 2 2. TECHNICKÝ POPIS 2 3. TECHNICKÉ PARAMETRY 2 4. MONTÁŽ

Více

Čl. I. Vyhláška č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb.

Čl. I. Vyhláška č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. 320 VYHLÁŠKA ze dne 15. listopadu 2010, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004 Sb. Ministerstvo

Více

Ruční bezesponkový páskovač na ocelovou pásku Typ BO-7 SWING

Ruční bezesponkový páskovač na ocelovou pásku Typ BO-7 SWING Ruční bezesponkový páskovač na ocelovou pásku Typ BO-7 SWING Páskovač je určen pro páskování těžších plochých předmětů nebo pro paletizaci. Základní technické údaje Hmotnost 3.75 (kg) Rozměry (DxVxŠ) 380x280x110

Více

Dopravníky třísek. doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě. www.hennlich.cz/dopravnikytrisek

Dopravníky třísek. doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě. www.hennlich.cz/dopravnikytrisek Dopravníky třísek doprava třísek a drobných součástek úspora času čistota ve výrobě Pásový dopravník třísek Tabulka minimálních rozměrů pro jednotlivé rozteče Poz. Rozteč 75 mm Rozteč 100 mm Koe cient

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE NAD, NADO 250, 500, 750, 1000 UKV 102, 300, 500. Tradice od roku 1956

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE NAD, NADO 250, 500, 750, 1000 UKV 102, 300, 500. Tradice od roku 1956 KUMULČNÍ NÁDRŽE ND, 250, 500, 750, 1000 UKV 102, 300, 500 Tradice od roku 1956 KUMULČNÍ NÁDRŽE kumulační nádrže slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje. Zdrojem tepla může být kotel na tuhá

Více

Tepelné ztráty v potrubí se sníží až o 80 %.

Tepelné ztráty v potrubí se sníží až o 80 %. Několik rad pro montáž Rady pro montáž izolace Několik rad pro montáž tepelně izolačních trubek TUBEX Předpokladem dobré a účinné funkce tepelně izolačních trubek z lehčeného polyetylénu je správně zvolená

Více

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51

Horkovzdušná pistole. Obj. č.: 81 19 51 NÁVOD K OBSLUZE Horkovzdušná pistole Obj. č.: 81 19 51 Vč. 4-dílů. Souprava trysek (bodová-, otočná-, širokoúhlá- a okrajová tryska). Ideální pro domácnost, hobby, domácí dílnu apod. k odstranění barev,

Více

OPTIMUM M A S C H I N E N - G E R M A N Y

OPTIMUM M A S C H I N E N - G E R M A N Y www.1bow.cz tel. 585 378 012 OPTIMUM Návod k obsluze Verze 1.1 Dělící hlava TA 125 Návod pečlivě uschovejte pro další použití! OPTIMUM Dělící hlava 1 Rozsah aplikací Dělící hlava TA 125 se používá jako

Více

PROJEKT: ZLEPŠENÍ ROSTLINNÉ PRODUKCE V PROVINCII DORNOGOBI

PROJEKT: ZLEPŠENÍ ROSTLINNÉ PRODUKCE V PROVINCII DORNOGOBI PROJEKT: ZLEPŠENÍ ROSTLINNÉ PRODUKCE V PROVINCII DORNOGOBI Posudek na využití skleníků s akumulací tepla v provincii Dornogobi ZPRACOVAL: Ing. Karel Vítek, CSc. Dobříš, prosinec 2009 2 Obsah 1 ÚVODNÍ INFORMACE...4

Více

Elektronická mikrovlnná trouba, objem 30 litrů Uživatelská příručka MWB 3010 EX

Elektronická mikrovlnná trouba, objem 30 litrů Uživatelská příručka MWB 3010 EX Elektronická mikrovlnná trouba, objem 30 litrů Uživatelská příručka MWB 3010 EX Čtěte pozorně a uschovejte návod pro budoucí použití DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY ČTĚTE POZORNĚ A USCHOVEJTE PRO BUDOUCÍ

Více