Skvělé titulky okamžitě!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Skvělé titulky okamžitě!"

Transkript

1 Skvělé titulky okamžitě! 1) Titulek s přímým prohlášením Tento titulek obsahuje jednoduché tvrzení o Vašem produktu/službě. Obvykle je poměrně krátký a jde přímo k věci. Není v něm nic rafinovaného. Ideální titulek tohoto typu způsobí, že čtenáři spadne čelist pokud toho titulek dosáhne, máte mnohem vyšší šanci na dokončení prodeje. Titulek tedy musí obsahovat něco, čím čtenáře zaujme. Níže naleznete příklady tohoto typu titulku: Šokující pravda o tom, jak se stát milionářem! Jemná péče o zuby pro dospělé i děti. 5 miliard dolarů. Během dvou dní Vás mohu naučit, jak si ukrojit svůj spravedlivý podíl z této obrovské příležitosti (Robert Allen). Objevte svět přírodní krásy. Nejlepší čokoládový dort, který jste kdy jedla (ženský magazín). Finanční strategie pro úspěšný odchod do důchodu. Volejte za 1 Kč/min, kdykoliv a do jakékoliv sítě! 2) Titulek s otázkou Tento typ titulku je užitečný díky tomu, že čtenáře více zapojí do dění. Otázka často čtenáři přikazuje nějak reagovat, čímž ho zahrnuje do nějakého konceptu/nápadu či procesu. Otázky si žádají odpovědi. Nicméně klíčem k úspěšnému použití tohoto typu titulku je to, že se otázka musí jasně soustředit na čtenáře. Musíte se jej zeptat na nějakou otázku, která jej zaujme a přiměje k tomu, aby pokračoval ve čtení (a nakonec našel kýženou odpověď). Při vytváření otázky musíte brát v potaz svou cílovou skupinu zákazníků (jejich zájmy, tužby atd.) jedině tak vytvoříte otázku, která daného člověka opravdu zaujme. Cílem je to, abyste čtenáře přiměli k rychlému vyhodnocení jeho momentální situace. Brzdí Vás obavy? Cítíte se frustrovaní ohledně částky, kterou vyděláváte? (Jeff Paul) Chtěli byste na své příští dovolené ušetřit 45% nákladů? Stojí Vaše budoucnost za deset dolarů? (Gordon Alexander) Co byste dělali, kdybyste měli peníze? Co činí některé společnosti tak úspěšné v potěšování zákazníků? Otázky jsou často používány jako výchozí složka titulku, která má za úkol čtenáře zaktivovat a zapojit jej do dění. Za otázkou často okamžitě následuje představení nějaké výhody či nabídky (ať už jako součást hlavního titulku či podtitulku). Jakmile Vaši čtenáři (potenciální zákazníci) začnou o otázce přemýšlet (byť klidně jen na okamžik), musíte jim představit zbytek textu, který bude doslova nabitý výhodami Vašeho produktu/služby.

2 Platíte příliš mnoho za pojištění svého vozidla? Objevte nyní, jak ušetřit tisíce korun! Co je klíčem ke zvýšení Vašeho příjmu o 917%? Pokud nevíte, pokračujte ve čtení. Zjistíte, co je skutečně třeba k tomu, abyste navýšili počet úspěšných prodejů z jakéhokoliv inzerátu či sales letteru, který kdy použijete! Myslíte to vážně s vyděláváním peněz na internetu? Zde naleznete, jak vydělat USD prodejem informací po u! ZARUČENO (v opačném případě dostanete své peníze zpátky)! 3) Titulek s referencí (testimonialem) Tento typ titulku funguje nejlépe tehdy, když jsou Vámi použité komentáře výrazně odlišné od testimonialů, na které čtenář narazí v jiných propagačních materiálech. Jedná se o skutečná slova spokojeného zákazníka, takže tento titulek Vám poskytuje výhodu v podobě zvýšení důvěryhodnosti a porozumění ze strany potenciálního zákazníka. CARD je důležitou součástí mého dne. Nemohl bych bez něj dělat svou práci. WalkFit je ta nejlepší věc, která mne kdy potkala! Zaplatil jsem tomuto marketingovému géniovi USD během jednoho roku. Proč? Protože mi vydělal USD! Nyní jej může najmout za méně než desetinu ceny, kterou si naúčtoval, když pro mne pracoval. (Jay Abraham) Zoufale jsem toužila po zhubnutí. Ale zdálo se mi, že jsem už vyzkoušela vše a nic nezabíralo. Takže jsem logicky byla ohledně programu SlimTrim skeptická, nicméně jsem strašně moc ráda, že jsem si jej objednala! Během prvních 75 dní jsem shodila více než 20 kilo a od té doby si stále udržuji štíhlou linii! Testimonialy mohou být také součástí delšího titulku. Níže naleznete dva příklady: Přidejte se k více než milionu Kanaďanů, kteří říkají Děkuji, Molly Maid!, od roku 1978, kdy jsme začali provádět úklid domů. Ztratila jsem 10 kilogramů během jednoho měsíce! Ne, nebyla to dieta. A ne, nebylo to ani cvičením. Čtěte dále a objevte tajemství, které pomohlo již tisícům lidem. 4) Titulek s příkazem Tento titulek obsahuje pokyn, který čtenáře dostane z jeho komfortní zóny tím, že mu dá jasně najevo, co by měl udělat. Skutečný příkaz titulku začíná slovesem. Jedná se o nějaký typ výzvy k akci. Níže opět naleznete několik příkladů: Přestaňte trpět kvůli! Tajemství rychlého čtení od světově nejrychlejšího čtenáře. Už nemusíte bojovat s přebytkem informací. Přečtěte si toto tajemství nyní! Toto je Vaše okno úspěchu. Otevřete jej! Zvolte si novou kariéru. Vyberte si z našich 15ti bezplatných brožurek. Přidejte se nyní! Vyzkoušejte si NRI kurz po dobu 60 dní ve Vašem volném čase!

3 5) Titulek typu jak na Tento formát nabízí nejjednodušší a často zároveň i nejefektivnější přístup k vytváření titulku. Vše, co musíte udělat, je začít slovy jak na a pokračovat slovy o nějaké výrazné výhodě, kombinaci výhod, nabídce atd. Jak na technika je také formátem, se kterým můžete proces tvorby titulku započít. Pokud někdy potřebujete vytvořit dobrý titulek, ale máte málo času, neexistuje žádná lepší volba než právě jak na titulek. Rovněž se jedná také o oblíbenou techniku některých vysoce uznávaných a velice dobře placených copywriterů. Použitím slovní kombinace Jak na nebo jednoduše slova Jak můžete nějaké ne příliš zajímavé prohlášení proměnit v prohlášení, na které budou čtenáři skvěle reagovat. Vysvětlíme si to na příkladu níže. 1) Příprava půdy může Vaší zahradě pomoci k lepší produkci plodin. Nyní do tohoto titulku přidáme pouze jedno jediné slovo a uvidíte, jak se titulek rázem stane mnohem více apelujícím: 2 Jak může příprava půdy Vaší zahradě pomoci k lepší produkci plodin? Všimli jste si rozdílu? V druhém titulku je příslib přínosu. Není to jen oznámení jako v případě prvního titulku jedná se o nabídku odhalení informací, o které má čtenář zájem. Jak propagovat svou webovou stránku tak, aby se Vám dostalo maximální odezvy? Jak zvýšit zisky v jakémkoliv ekonomickém prostředí? Objevte, jak přeměnit to, co už víte o své práci či svém hobby, na milionové impérium informačních produktů! (Anthony Blake) Jak zákazníkům poskytnout výjimečné služby? Jak získat přesné jméno a adresu každého muže, ženy a dítěte, u kterých je pravděpodobné, že se stanou Vašimi zákazníky? (Gary Halbert) Jak provést pohovor a následně najmout správného člověka. Systém, kterým Vám krok po kroku vysvětlí, jak najmout nejlepšího člověka na danou pozici. Jak mít nejlepší sex! Jak ho nemilosrdně škádlit, pomalu jej svést a následně otřást jeho světem způsoby, o kterých doposud jen snil! (Cosmopolitan) Jak zvládnout více projektů najednou, plnit termíny a dosahovat vytyčených cílů. Jak pochopit a používat internet. Jak používat levné malé klasifikované inzeráty tak, abyste díky nim vydělali až USD denně! (Gary Halbert) Jak vytvářet semináře a workshopy. Jak z obyčejného byznysu udělat neobyčejný stroj na peníze! Jak přilákat klienty a efektivně, levně a bez rizika vydělávat peníze online 24 hodin denně! (Mark Lengies)

4 Další možností, jak upravit standardní jak na titulky, je vytvoření varianty jak můžete. Jak můžete vydělávat USD ročně jako úspěšný pisatel magazínu! (Steve Manning) Jak můžete zdarma procestovat celý svět jako pisatel cestopisných reportáží. 6) Nepřímý titulek Úkolem nepřímého titulku je to, aby v čtenáři vzbudil zvědavost a přiměl jej k pokračování ve čtení. Titulek tedy musí čtenáře dostatečně poškádlit a navnadit. Jinak čtenář nebude pokračovat ve čtení. Vytvoření kvalitního titulku tohoto typu je poměrně náročné. Důvodem je také to, že samotný titulek tohoto typu bez dalšího textu většinou nedává smysl. Většinou si tedy tento titulek vyžaduje připojení nějakého jiného komponentu (například obrázku), který by s ním kooperoval a zajistil tak, že titulek bude kompletně pochopen. Pokud bych Vám měl říct, kterému formátu titulku byste se měli úplně vyhnout, byl by to právě nepřímý titulek. Tento formát titulku láme prakticky všechna pravidla tvorby kvalitních titulků. Není sám o sobě jasný. Nepřímý titulek je spíše jako malý potůček tekoucí krajinou. Potůček, který nedokáže dát čtenáři přímý úder, který je tak charakteristický pro skvělé titulky. Tento formát titulku je používán často, nicméně osobně mám podezření, že míra neúspěchu tohoto titulku je oproti jiným typům výrazně vyšší. K vytvoření kvalitního nepřímého titulku je třeba vysoce dovedného pisatele a také silného konceptu. V opačném případě si nepřímý titulek nedokáže získat pozornost čtenáře. V cíli na Vás čeká odměna v podobě 10 dolarů. Nejlepší z obou světů na Vás čeká uvnitř. Čeká na Vás opravdu velice speciální příležitost KTERÁ NA SOBĚ MÁ VAŠE JMÉNO! Jak můžete vidět výše, většina nepřímých titulků není schopná v čtenáři vzbudit požadované množství zájmu. Tyto titulky v čtenáři nevzbuzují žádné nutkání k tomu, aby pokračoval ve čtení. Titulek tohoto typu zanechává až příliš mnoho otázek otázek, na které časově zaneprázdněný čtenář nemá čas odpovídat či dokonce ještě pracně hledat odpověď. V prvním případě titulek čtenáři neříká, za co dostane zmiňovanou odměnu. Místo toho autor titulku doufá v to, že čtenář si udělá čas na to, aby na to přišel sám. Ale kdo na to v dnešní době má čas? Nikdo. Druhý a třetí příklad jsou prakticky tím samým. Titulek čtenáři říká, že na něj něco čeká, nicméně nesdělí mu, co to něco je. Výsledkem tedy je, že titulek na čtenářovu pozornost působí slabě a obvykle ho nepřiměje k tomu, aby pokračoval ve čtení.

5 7) Titulek poskytující záruku Tento titulek je efektivním způsobem, jak získat čtenářovu pozornost zejména tehdy, pokud použijete nějakou záruku, která je v daném odvětví něčím novým (resp. ji čtenář neslyší na každém kroku). Takový titulek získá čtenářovu pozornost, protože Vaše záruka vybočuje z řady. Přidáte-li k záruce k efektivnímu titulku pojednávajícímu o nějaké výhodě, učiníte titulek ještě silnějším. Pokud nabízíte lepší záruku než Vaši konkurenti (nebo pokud si myslíte, že víte jak na to), popřemýšlejte o jejím zahrnutí do titulku. Zdvojnásobte počet svých schůzek během 30ti dní jinak Vám vyplatím 500 USD na ruku! Naučím Vás, jak dosáhnout prodejů, jaké si přejete! Zaručeno! V opačném případě Vám vyplatím 50 USD za Váš promarněný čas! Naučím Vás, jak zvládat managment projektů tak, abyste vždy splnili termíny, vyšli se svým rozpočtem a vypracovali projekt dle svých představ! Díky Umění vyjednávání se zaručeně stanete lepším vyjednavačem! Zaručené nové techniky pro zvládání stresu a redukování únavy! 8) Titulek obsahující problém/příčinu frustrace Efektivita tohoto typu titulku spočívá v tom, že čtenáři připomene bolest, kterou si právě pochází a následně mu nabídne řešení v podobě Vašeho produktu/služby. Prvním krokem je definice problému. Obvykle je použit formát, kdy je problém definován otázkou směrem k cílové skupině s tím, že po otázce okamžitě přichází nabízená výhoda (řešení). Abyste dosáhli propojení se čtenářem, musíte mu připomenout příčinu jeho frustrace resp. jeho problém. Nicméně dejte si pozor na to, abyste to s připomenutím nepřehnali směrem ke čtenáři musíte být empatičtí. Po připomenutí problému/příčiny frustrace mu musíte okamžitě nabídnout řešení jeho bolestivé situace. Platíte příliš hodně peněz opravářské firmě, která nestojí za nic a navíc nedodržuje termíny? Dejte jim sbohem a udělejte si vše sami! S touto novou sérií videí je to snazší, než byste si kdy mysleli! Už jste unavení z toho, že lístky na dobrý zápas seženete jen za nelidskou cenu od překupníků? Níže naleznete, jak najít volné lístky na jakoukoliv událost ještě předtím, než je najdou ostatní! Během minulého roku proběhlo vykradení domu celkem 63 různými způsoby. Jsou Váš domov a Vaše rodina v bezpečí? Pořiďte si naši ochrannou sadu a získejte klid! Jste už unavená ze všech těch amatérských kadeřnictví, ve kterých Vás ostříhají jako koště? Navštivte náš profesionální salón garantujeme 100% spokojenost. V opačném případě Vám vrátíme peníze!

6 9) Titulek s velkou slevou Jedná se o přímočarý přístup, který staví na speciální ceně, nabídce k příležitosti uvedení produktu/služby na trh nebo na skutečně neuvěřitelně nízké ceně navržené k okamžitému zachycení pozornosti čtenáře. Používá se například při prodeji knih a CD, nicméně vysoce efektivní může být také ve vysoce konkurenčních oblastech jako jsou elektronika nebo oblečení. Ušetřete až 30% na pojištění a získejte 15 minut hovoru do zahraničí zdarma za jeden bezplatný hovor (bez jakýchkoliv závazků)! Kupte 100 psacích per za cenu 10 Kč/kus a získejte dalších 100 kusů ZDARMA! Bestseller nyní v prodeji se slevou 25%! Čtyři knihy. Čtyři dolary. Žádné závazky. Žádné vtipkování. Pokud rádi čtete, tuto nabídku nemůžete propásnout! 12 CD za cenu jednoho! Získejte šest knih za jeden jediný dolar (včetně poštovného a balného)! Milionová tajemství za pouhých 19,97 USD! Kupte si naši kuchařku k 10. výročí existence společnosti a získejte jako poděkování kupon na slevu 10% na všechny výrobky v našem obchodě! 10) Personalizovaný titulek Tento formát titulku je jistým způsobem, jak zaujmout cílovou skupinu lidí. Nic nefunguje tak dobře jako komunikace mířící přímo na daného člověka. Naprosto ideální je oslovení křestním jménem pouze několik málo výrazů přijde lidem atraktivnějších než zvuk vlastního křestního jména. Necítíte se přirozeně lépe, když Vás někdo oslovuje jménem? Při takovém jednání se dostavuje pocit důvěry a přátelství, což je pro Vás dobře. Tento typ titulku si získá pozornost čtenáře a navíc ještě zvýší jeho zájem, jelikož čtenář si uvědomí, že promlouváte specificky k němu. Tímto způsobem dojde v očích čtenáře ke zvýšení hodnoty Vaší zprávy. Použijete-li personalizovaný přístup, získáte si obecenstvo, které bude naslouchat každému Vašemu slovu až do okamžiku, kdy je vyzvete k akci (pokud nic nepokazíte resp. neuděláte něco, kvůli čemu by opadl jejich zájem). Roberte, přijměte prosím tento dar společně s voucherem na 50% slevu. Ale pospěšte si! Voucher platí pouze 10 dní! Karolíno, chcete-li připravit něco vzrušujícího a odlišného pro svůj večírek, ZDE naleznete finančně nenáročný a zároveň 100% zaručený způsob, jak to udělat! Konečně! Níže naleznete, jak Vy, Karel Novák, můžete použít 1479 nejlepších receptů světových kuchařů k ohromení svých hostů! Formu personalizace můžete použít i na samotném začátku zprávy dosáhnete tím toho, že cílové skupině bude jasné, že text pojednává o něčem, co se jich týká a také toho, že Vaše slova budou mít větší důležitost. Ve výsledku si tak Váš text přečte více (cílových) osob a dosáhnete vyššího zisku.

7 Poselství mým kolegům z hasičských sborů! (následuje titulek) Upozornění všem chatařům! (následuje titulek) Nudisté! (následuje titulek) Fanoušci Formule 1! (následuje titulek) 11) Titulek nabízející nějakou výhodu Prakticky všechny titulky by měly obsahovat nějakou formu výhody. Pokud není nějaká silná výhoda součástí titulku, měla by se nacházet hned v podtitulku či v úvodní větě textu. Trikem tohoto typu titulku je to, že čtenářům představíte nějakou obrovskou výhodu. Něco, co čtenáři budou chtít. Pokud budete schopni lidem nabídnout něco, po čem touží, bude pro Vás snadné si udržet jejich pozornost a také je snadněji přimějete k odezvě na Váš propagační materiál. Tento titulek funguje dobře ve všech různých typech a velikostech inzerátů (zejména výhodný je tento formát v inzerátech, ve kterých nemáte tolik prostoru, takže si nemůže dovolit vytvořit dlouhý titulek). 15 způsobů, pomocí kterých získáte pracovní pozici, jakou chcete! Tajemství úspěšného inzerování em. 15 způsobů, jak získat pozornost lidí. 50 jednoduchých způsobů, jak na internetu vydělávat peníze! Tipy, nástroje a taktiky, díky kterým zvýšíte své zisky z online prodejů o tisíce dolarů! 43 tipů pro jemnou a sexy pokožku! USD měsíčně díky malým klasifikovaným inzerátům! Jakmile objevíte tato skrytá tajemství, budete toho schopni také! Prožijte tak hluboce uspokojivý sex, o jakém většina mužů jen sní! Sexy účes během několika minut. 12) Titulek obsahující důvod, proč Tento typ titulku může dobře fungovat proto, že slibuje odhalení nějaké důležité informace, o které čtenář (zatím) neví. Tento typ titulku obvykle začíná specifickým číslem a láká čtenáře přístupem, který v nich vzbudí zvědavost. Lidé rádi získávají odpovědi na otázky a právě tento typ titulku takové odpovědi slibuje. Pro čtenáře se prakticky jedná o výzvu zjistit, o jaké důvody se jedná a porovnat je s vlastními nápady a názory. 7 důvodů, proč si pro koupi počítače vybrat právě společnost! 3 důvody, proč je náš týden slev elektroniky jedinou událostí, na kterou během roku opravdu musíte dorazit! 47 neodolatelných důvodů, proč si užít víkend v našich nových lázních. 9 důvodů, proč byste nás měli navštívit před 31. květnem.

8 13) Krátký titulek Občas může být tím pravým titulek, jež se skládá pouze z 1-3 slov. A jelikož je takový titulek krátký, musí o to víc zaujmout svou přímočarostí a vizuální prezentací. Krátké titulky mají nejlepší využití v malých inzerátech, kde není příliš volného místa. Ve většina případě jsou takové inzeráty obklopeny mnoha dalšími inzeráty, což znamená, že jednotlivé inzeráty spolu soupeří o čtenářovu pozornost. Například v případě Yellow Pages jsou ostatní inzeráty Vašimi přímými soupeři (resp. byly vystaveny Vašimi konkurenty v daném odvětví), takže zde tvorba kvalitního titulku představuje ještě větší výzvu. Nejlepším způsobem, jak zařídit, aby si titulek získal pozornost čtenáře, je jednoduše zvětšit jeho velikost. Udělejte titulek maximálně velký (a ideálně i tučným písmem), aby čtenáře hned po příchodu na danou stránku zaujal. Co když Ten sotva slyšitelný výkřik o pomoc, o kterém jste si minulou noc myslela, že se Vám jen zdál, opravdu vydalo VAŠE dítě? Tělo inzerátu bude zde. Toto není skutečný text. Tělo inzerátu bude zde. Toto není skutečný text. Tělo inzerátu bude zde. Toto není skutečný text. Tělo inzerátu bude zde. Toto není skutečný text. Cílem krátkého titulku je upoutání pozornosti čtenáře. Tento typ titulku láme všechna pravidla pro tvorbu kvalitních titulků kromě jednoho díky zvětšení písma si dokáží získat čtenářovu pozornost. Nejlepší krátké titulky si zachovají svou délku o 1-3 slovech a zároveň čtenáře zasáhnou vhodně zvoleným klíčovým slovem nebo frází. Máte kýlu? prostřednictvím tohoto titulku okamžitě upoutáte pozornost lidí trpících kýlou. Ve skutečnosti již tato klíčová fráze byla použita jednou společností, která s ní zaznamenala vskutku ohromný úspěch. Další důležité věci (výhody, nabídky, záruka) atd. by měly být umístěny v následném textu (popř. podtitulku). Trpíte kýlou? Únik moči? Tajemství milionářů! Můj Bože! Páni! Hledá se žena Získejte pomoc

9 14) Titulek ilustrující možná očekávání Tento typ titulku čtenáři skrze skutečné příklady ukazuje, jaké výsledky může očekávat. Tímto postupem tedy dosáhnete toho, že čtenář si bude moci udělat pravdivý obraz o skutečných měřitelných výsledcích. Tento typ titulku je velice podobný titulku s referencí (testimonialem). Popravdě je prakticky stejný, jediný rozdíl je v tom, jakým způsobem čtenáři podáváte informace. V případě titulku s referencí čtenář dostává informace přímo od osoby, která s Vámi propagovaným produktem/službou již má zkušenosti. V případě titulku ilustrujícího možná očekávání naopak většinou mluvíte ve třetí osobě. Jedná se o pravdivý příběh konkrétní osoby, nicméně je vyjadřován někým jiným, kdo jej vypraví z perspektivy dané osoby. Způsob je tedy stejný jako způsob psaní různých reportáží novináři interpretují informace, které předtím získali. Svobodná matka Vám řekne, jak se z ženy s dluhem USD na krku stala milionářkou během pouhých 34 měsíců. Ukáže Vám, jak můžete jednoduše začít vydělávat peníze prací z domova a během 5-10 let jít jako spokojený milionář do důchodu! Můžete začít s méně než 100 dolary a díky klasifikovaným inzerátům vydělat mnoho peněz! Já to dokázal. A nyní Vás naučím, jak na to! (Melvin Powers) Úžasný příběh o tom, jak se z frustrovaného knihovníka stal úspěšný podnikatel v oblasti stavebnictví, který během ani ne 10ti let nashromáždil více než USD! 15) Titulek obsahující nějakou novinku Většina z nás má zájem o novinky určitého druhu. Například nás fascinují nové objevy. Některé obecné novinky nejsou nijak zvlášť apelující, takže člověka nemusí zaujmout nicméně vhodně zvolená novinka, která se nějak týká Vaší cílové skupiny si pozornost čtenáře získá. Novinka tedy musí být cílená a hlavně musí být hodnotná. Pokud si čtenář přečte titulek obsahující novinku a řekne si, že je to nějaký blábol, ve čtení pokračovat nebude. Nejtypičtějším příkladem tohoto typu titulku jsou titulky v novinách, nicméně tyto titulky mohou skvěle fungovat také v mnoha jiných oblastech. Překvapivé nové informace pro jedince, kteří si vždy mysleli, že mají to, co je třeba na to, aby uspěli v podnikání, ale ještě nezačali. Bývalý marketingový ředitel mezinárodního vydavatelství Vám představí neocenitelné obchodní tajemství, které si pro sebe po mnoho let uchovávala jen skupinka vyvolených! Objevte nová tajemství sexuálního zdraví, která nikdy neuslyšíte od svého doktora, manžela, manželky nebo (Bože chraň) od své matky! 100% necenzurovaná sexuální anketa 3500 mužů se podělilo o své nejdivočejší zážitky, nejtrapnější momenty a nejpodivnější praktiky ve svém sexuálním životě. (Cosmopolitan)

10 16) Titulek obsahující počet tipů/způsobů/rad atd. Tento typ titulku obsahuje specifický počet bodů k danému tématu. Titulek je podobný typu titulkům typu důvod, proč, ale číslo zde může skutečně odrážet mnoho jedinečných bodů (jako například počet tajemství, které Vámi propagovaná kniha odhaluje nebo počet výhod, které čtenář používáním Vašeho produktu/služby získá). Číselné titulky fungují dobře, jelikož poukazují na specifické číslo, díky čemuž jsou v očích čtenáře mnohem důvěryhodnější. 47 jednoduchých způsobů, jak vycvičit jakéhokoliv psa během pouhých 30ti dní! 7 tajemství, díky kterým se můžete stát lepším řečníkem. 13 tajných marketingových nástrojů, které Vám pomohou s budováním Vašeho byznysu, dopřejí Vám více volného času a také díky nim každý týden vyděláte víc peněz! 9 kroků k úspěšnému sponzorství. Co dělat a kdy to dělat. Přihlásíte-li se k odběru, získáte zdarma příručku o 32 stranách! 6 způsobů, jak Vaši stránku optimalizovat pro vyhledávače. 12 symptomů, které nesmíte ignorovat. 17) Titulek typu ne, ale! Tento přístup je navržen čistě pro to, aby jasně a rozhodně odlišil Vaši firmu, produkt či službu od Vaší konkurence. Prvotní identifikací toho, co nejste, získáte jedinečnou pozici takovou, která je od těch ostatních velice odlišná. Žádné MLM, žádné řetězové dopisy, žádné rekrutování lidí a žádné podvody typu rychle zbohatni! Naleznete zde osvědčené strategie, které může každý využít k prodeji jakéhokoliv produktu/služby na internetu a vydělávat tak víc peněz! Žádné horoskopy. Žádné módní tipy. Žádné recenze parfémů. Jen chytré a jasné finanční rady pro nezávislé ženy. (Jerry Fischer) Žádné otravování s platební kartou. Žádný tlak. Žádné nechtěné zásilky. Získejte nyní absolutně zdarma 12 CD! 18) Titulek typu pokud, pak! Tento typ titulku ve své první části nastiňuje problém, který je třeba vyřešit, cíl, kterého je třeba dosáhnout nebo podmínky, které je nutné splnit pro dosažení určitého cíle (o kterém titulek pojednává ve své druhé části). Jedná se o skvělou strategii, jelikož čtenáři připomenete jeho problém (kterého se chce zbavit) a zároveň mu nabídnete také řešení. Díky tomu se čtenář bude moci lépe soustředit na text, jelikož očekává více informací k Vámi navrhovanému řešení.

11 Pokud jste se nedopustili nějakých dopravních přestupků, na horizontu se Vám rýsují lepší ceny pojistného Pokud splňujete podmínky, Vy a Vašich 5 přátel si celý příští týden můžete užívat lyžování v Alpách! Pokud je Váš dům zamořen mravenci, šváby či jinou podobnou havětí, můžeme tento problém jednoduše a jednou pro vždy eliminovat pomocí naší služby Fast-Blast! Za výsledek plně ručíme! Pokud byste rádi napsali nějaký svůj vlastní bestseller a budete jedním z prvních 75 lidí, kteří na tuto jednorázovou nabídku odpoví, naučíme Vás nejen 21 krokům k tomu, jak se stát úspěšným autorem ale také dostanete rozsáhlou sadu nástrojů v hodnotě 979 USD k rychlému nastartování své kariéry! Chcete-li pohodlně během 3 týdnů shodit 5 kilo, Gold s Health Club Vám s tímto cílem pomůže! Stačí 30 minut denně, 3 dny v týdnu. 100% garantováno. Pokud si do 15. března koupíte měsíční permanentku, získáte ji za pouhých 29 USD! 19) Titulek obsahující pozvání Přímočará forma titulku. Při jejím použití na čtenáře nijak netlačíte, ale spíše jej pozýváte k tomu, aby pokračoval ve čtení. Jedná se o komunikativní přístup, který má u čtenáře vysokou šanci na přijetí. Tento titulek je jednoduchou nabídkou, která cílí na konkrétní skupinu lidí. Čím výraznějšího dojmu exkluzivity dosáhnete, tím máte vyšší šanci na úspěch. Tato metoda funguje nejlépe v rámci inzerce skrze y. Pozvánka k pozoruhodnému vylepšení Vašeho života! Jste srdečně zváni k využití naší speciální nabídky! Jste zváni na slavnostní otevření našeho obchodu! Navštivte náš obchod a získejte speciální 15% slevu, která platí i na již zlevněné zboží! 20) Titulek obsahující nabídku Tento titulek se často soustředí na nějakou speciální nabídku (zaváděcí cena, dočasná sleva, bezplatné vyzkoušení produktu/služby atd.) Titulek obsahující nabídku funguje nejlépe tehdy, když má nabídka velkou hodnotu a reprezentuje něco, o co má čtenář hluboký zájem. Tento typ titulku je podobný titulkům s velkou slevou, nicméně to neznamená, že nabídka se musí nutně týkat ceny. Vyzkoušejte si náš nový program na 15 dní zdarma! Možnost nákupu nábytku na splátky. Nyní s NULOVÝM ÚROKEM! Tato kniha je neocenitelná, nepostradatelná a je ZDARMA! Využívejte po dobu 60ti dní pisatelský kurz NRI dle svého vlastního výběru bez rizika! Více detailů níže! Nyní máte speciální možnost rezervace pokročilé verze nejefektivnějšího nástroje ke sběru informací. Chcete-li využít této speciální příležitosti, odepište na tento do 30. května. Nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost!

12 21) Titulek s přílohou Tento typ titulku je trochu jiný. Odlišuje se totiž tím, že obvykle je u zprávy fyzicky připojen nějaký předmět. Přílohou zde může být cokoliv pokerový žeton, korálky na šňůrce nebo jednoduše jakýkoliv dárkový předmět/hračka/vzorek atd. Už tedy jistě chápete, že tato forma titulku se používá spíše u fyzických propagačních předmětů rozesílaných poštou, nicméně může být použita i u různých brožur a pohlednic. Pointou je to, že díky přiloženému předmětu se Vaše zpráva odlišuje. Možná se jedná o úplně nejdramatičtější způsob, jak čtenáře přimět k tomu, aby Vaší zprávě věnovali pozornost. Tuto strategii jsem osobně použil a sklidil jsem díky ní úspěch, takže ji řadím mezi mé oblíbené strategie. Přílohy si čtenář jistě všimne, vlivem čehož otevře dopis/balíček, což je naprosto klíčový bod. Pokud by dopis/balíček hodil do koše, asi těžko by pokračoval ve čtení Vaší zprávy. Tajemstvím úspěchu je správná volba předmětu. Přiložený předmět se musí perfektně hodit k Vašemu titulku. Při používání této strategie se tak často budete nejdříve rozhodovat o tom, jaký předmět použijete a až poté začnete tvořit samotný titulek. Takže ještě jednou: Pamatujte si to, že titulek musí být v očividném spojení s přiloženým předmětem. V opačném případě byste cílovou osobu pouze zmátli a takový člověk bude jen těžko pokračovat ve čtení (a o provedení nákupu ani nemluvě). Jedním z prvních příkladů titulku tohoto typu byl Penny dopis, jehož autorem byl Robert Collier. Ten ke každému dopisu připevnil blyštivý penny (obdoba haléřů u britské libry) a vytvořil titulek Je to úžasná věc Schopnost peněz vydělávat víc peněz! Další podobný příklad má na svědomí časopis Reader's Digest. V tomto případě byly na dopisu připevněny rovnou dva penny a titulek zněl takto: Máte dva penny. Za jeden si kupte chleba. A za ten druhý si kupte hyacinty pro svou duši. Níže naleznete několik dalších příkladů titulků s přílohou: Příloha: Sada hracích kostek Titulek: Proč byste měli se svým byznysem hazardovat, když s našim kurzem můžete mít takřka zajištěn úspěch? Příloha: Balíček gurmánské kávy Titulek: Sedněte si, dejte si šálek této lahodné kávy a přijďte na to, jak si můžete užívat tuto čerstvě praženou kolumbijskou kávu každý den! Příloha: Miniaturní šroubovák Titulek: Budete-li mít ve správný čas ten správný nástroj, zajistíte si úspěšný výsledek! Příloha: Početní tabulka (Abakus) Titulek: Toto je staromódní způsob vedení účetnictví. Pro nejnovější, nejúčinnější a cenově nejefektivnější služby v oblasti účetnictví mi, prosím, zavolejte! (Jerry Goodis) Příloha: Kousek čerstvého borůvkového koláče Titulek: Vím, že chcete větší kus koláče. A já Vám mohu pomoci jej získat! (Jerry Goodis)

13 Příloha: 2 malé kousky příze červené a modré Titulek: (Ve skutečnosti se jednalo o úvod sales letteru) Jen dva malé kousky příze ale budete se divit, jak důležitý příběh Vám poví! Sales letter následně pokračoval tímto textem: Zatáhněte za konce červené příze a uvidíte, jak snadno se vlákno třepí. Zatáhněte za konce modré příze a uvidíte rozdíl netřepí se! Červenou přízi spřádal stroj, modrá příze byla spřádána ručně v daleké Persii! 22) Kombinovaný titulek Již jste se naučili tvorbě řady typů titulku. Níže naleznete další zvrat, díky němuž získáte takřka neomezené možnosti při tvorbě titulků, které mohou sloužit pro prakticky jakoukoliv formu komunikace. Tato metoda je velice efektivní! Správný mix může vyvolat doslova lavinu odezvy! Kombinovaný titulek není ničím jiným než kombinací dvou (či více) jiných typů titulku. Výsledkem kombinace několika různých typů titulku bude nová verze, která si bude moci ještě efektivněji získávat pozornost čtenářů a vzbuzovat v nich zájem. Níže naleznete několik různých kombinací. Uvidíme, zda budete schopni určit, které typy titulku byly v těchto kombinacích použity. Co je klíčovým tajemstvím zvýšení zisku až o 917%? Pokud nevíte, pokračujte ve čtení. Zjistíte, co je třeba k tomu, abyste díky každému použitému inzerátu či sales letteru dosáhli vyššího množství prodejů a tedy i vyššího zisku! Bezplatné video odhaluje 11 nových způsobů, jak vydělat velké množství peněz i během ekonomické krize! Objevte klíč k vydělávání peněz kdykoliv a kdekoliv. Převezměte jednou provždy kontrolu nad svými financemi! Máte, co je třeba na to, abyste uspěli s vlastním podnikáním? Tato bezplatná kniha Vám pomůže to zjistit! ZDARMA získáte velké množství užitečných rad a také se naučíte 12ti krokům k úspěchu při zakládání Vašeho vlastního byznysu! Nyní se můžete snadno naučit, jak zdvojnásobit svůj příjem tak, že se naučíte tajemstvím nejvíce úspěšných autorů knih, kteří své knihy sami i publikovali. Osobně Vám ručím za to, že budete spokojení! Pokud provedete nákup nyní, získáte ZDARMA sadu hodnotných nástrojů v celkové hodnotě 299 USD! Jste zaneprázdnění? Chcete nápady, které fungují? Investujte 20 minut měsíčně do své kariéry. Získáte více než 100 komunikačních tipů a technik nápadů, které pomohou Vám i Vašim zaměstnancům. Budete tak schopni udělat víc, nebudete muset vynaložit tolik úsilí a nesetkáte se s odporem. GARANTOVÁNO (v opačném případě Vám vrátíme peníze)!

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží

60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží 60 a tři sexy nadpisy článků, po kterých vaši čtenáři touží Jak., který Příklad: Jak napsat článek, který vám přivede návštěvnost Jak. v x jednoduchých krocích Příklad: Jak založit blog ve třech jednoduchých

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ

PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ PSYCHOLOGIE SLOVA: 100 NEJPŘESVĚDČIVĚJŠÍCH OBRATŮ Slova a psychologie jde to vůbec dohromady? Ano, a dokonce více, než se může na první pohled zdát! Volba vhodných slovních spojení, přesvědčivých obratů,

Více

Proč číst zrovna tenhle e-book?

Proč číst zrovna tenhle e-book? Proč číst zrovna tenhle e-book? Máte zájem se dozvědět, proč námitky ve skutečnosti vznikají? Jak na nich vydělat, zvládnout je a jak co nejvíce omezit ty zbytečné, rýpavé, jedovaté a ponižující. Je to

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?...

Obsah. 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2. 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4. 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... Obsah 1. KROK: Víte, za co utrácíte?... 2 2. KROK? Máte odpovídající životní úroveň?... 4 3. KROK: Využíváte finančního trhu?... 5 4. Nechejte si poradit od odborníka... 6 www.anekamickova.cz 1 Zdravím

Více

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC

1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC Conversion Academy Živé vysílání 8 KROKŮ K AUTOMATIZOVANÉ PRODEJNÍ CESTĚ ZÁKAZNÍKA NA VAŠEM WEBU Co se dnes naučíte 1. PŘESNÝ POSTUP KROK ZA KROKEM, JAK ZAČÍT POUŽÍVAT SYSTÉM APC 1 Co se dnes naučíte 2.

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

První revshare světový program na sociální platformě.

První revshare světový program na sociální platformě. První revshare světový program na sociální platformě. Nápad na FutureNet 2012 Start FutureNet 2014 Nový vzhled stránek 2015 FUTUREADPRO START DUBEN 2016 REKLAMA ONLINE - POTENCIÁL Online reklamní trh roste

Více

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz...

Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Přemýšlíte o investici do nového stroje? Příštích 60 sekund vám můžete ušetřit hodně peněz... Správně hned od začátku Rozdíl je v chytrém způsobu práce Začít správně hned od začátku je více než dobrý nápad,

Více

- Stanislava Mrázková

- Stanislava Mrázková K ČEMU JE TENTO CHECKLIST VLASTNĚ DOBRÝ? Víte, že předtím, než ebook pustíte do světa, je potřeba zkontrolovat více než 40 jednotlivých kroků? Nechci Vás děsit. Napsání ebooku je totiž snadné, pokud máte

Více

Jak napsat e-mail, který prodává

Jak napsat e-mail, který prodává Jak napsat e-mail, který prodává Tři kouzla prodejních mailů Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Obsah Prodejní e-mail str. 3 Principy prodejního e-mailu str. 6 Načasování str. 7 Odesílatel

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

Tvoříme tradici Wellness

Tvoříme tradici Wellness Tvoříme tradici Wellness Kdo je NHT Global? Stabilní americká společnost, která láme rekordy už 13 let Revoluční online model podnikání, který nám ostatní závidí Působí na 38 trzích světa a své produkty

Více

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Abeceda volání po internetu. Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s Abeceda volání po internetu Jak telefonovat zdarma nebo za málo s O 2 Internet ADSL 8 Mb/s či 16 Mb/s

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně

Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně Prodejte všechno! naučíme vás prodávat chytře a úspěšně Toto firemní školení vychází ze stejnojmenné publikace a přináší nejnovější poznatky z oblasti prodeje a psychologie zákazníka. Je určeno zejména

Více

FINANČNÍ ŘEŠENÍ VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI

FINANČNÍ ŘEŠENÍ VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI www.mojeinvestice.cz Pro Váš domov Ať již nemovitost vlastníte, nebo se na to právě chystáte, dříve či později zjistíte, že vlastnictví

Více

ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ

ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ ebook: Jak dosáhnout svých finančních cílů HEDVIKA GABRIELOVÁ Nyní čekáte všichni jediné - návod, jak to udělat. Ráda Vám ho dám, ale pozor - existuje pouze jediné řešení - 1 návod = jedna osoba, jedna

Více

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ

JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ JAK BÝT ÚSPĚŠNÁ NA SCHŮZCE S MUŽEM 55 TIPŮ Nedělejte pořád stejné chyby, udělejte ten nejlepší dojem na muže, o kterého máte zájem a připravte se na úspěch. Nechte si poradit, jakých chyb se vyvarovat,

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

JAK PROMĚNIT NÁVŠTĚVNÍKY V ZÁKAZNÍKY

JAK PROMĚNIT NÁVŠTĚVNÍKY V ZÁKAZNÍKY DRUHÁ STRATEGIE: KONVERZE V minulém videu jsem vám ukázal postup, díky kterému se velmi jednoduše dají zdvojnásobit zisky na každého zákazníka. Pokud jste toto video ještě neviděli, doporučuji se na něj

Více

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY MOŽNOSTI UZAVŘENÉHO PLATEBNÍHO SYSTÉMU SMARTSHOP JSOU TÉMĚŘ NEOMEZENÉ: VLASTNÍ VĚRNOSTNÍ SYSTÉM, DÁRKOVÉ, ZÁKAZNICKÉ NEBO ZAMĚSTNANECKÉ KARTY NEBO TŘEBA E-VOUCHER. JEDNODUCHÁ

Více

kroky, KTERÉ VÁM PMOHOU ZMĚNIT VÁŠ OBCHOD A BUDETE PRODÁVAT VÍCE (A NEVYŽADUJÍ VELKÉ INVESTICE)

kroky, KTERÉ VÁM PMOHOU ZMĚNIT VÁŠ OBCHOD A BUDETE PRODÁVAT VÍCE (A NEVYŽADUJÍ VELKÉ INVESTICE) 4 kroky, KTERÉ VÁM PMOHOU ZMĚNIT VÁŠ OBCHOD A BUDETE PRODÁVAT VÍCE (A NEVYŽADUJÍ VELKÉ INVESTICE) 1 PRAVIDELNĚ MĚŇTE SVŮJ OBCHOD (SMYSLUPLNĚ)! Pokud máte více místa, zkuste vytvořit zákoutí, které bude

Více

Přihláška Motivační dopis

Přihláška Motivační dopis - Úvod Vážený pane, Formální, příjemce muž, jméno neznámé Vážená paní, Formální, příjemce žena, jméno neznámé Vážený pane / Vážená paní, Formální, jméno a pohlaví příjemce neznámé Vážený pane, Vážená paní,

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Kontextová reklama. Tereza Balabánová 109381@mail.muni.cz

Kontextová reklama. Tereza Balabánová 109381@mail.muni.cz Kontextová reklama Tereza Balabánová 109381@mail.muni.cz Normální vs. kontextová reklama Méně trpělivý čtenáři Na upoutání pozornosti máte 4 sekundy Vaše reklama se nachází v okolí reklamy konkurence ->

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

Finanční gramotnost pro SŠ -4. modul Rodinný rozpočet

Finanční gramotnost pro SŠ -4. modul Rodinný rozpočet Modul č. 4 Ing. Miroslav Škvára O rozpočtu: Jak na to Rozpočet Rozpočetje obecně seznam veškerých plánovaných příjmů a výdajů. Existuje: Státní rozpočet Obecní rozpočet (domácí účetnictví) Rozpočet stavby

Více

O čem je Historická příležitost?

O čem je Historická příležitost? Pro partnery O čem je Historická příležitost? Historická příležitost je více jak 24týdenní online program o tom, jak vydělat na neopakovatelné politicko-ekonomické změně důchodového systému v České republice,

Více

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu?

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Spotřebitel Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Specifikujte např. 3-5 různých skupin spotřebitelů pro Váš koncept a rozpracujte popis typického zástupce

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

Postavení vs. konkurence

Postavení vs. konkurence Kapitola 2 Modul 1: Postavení výrobků na trhu Postavení vs. konkurence Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger OBSAH MODUL 1 POSTAVENÍ VÝROBKU NA TRHU Kapitola 2: Postavení vs. konkurence Autorky: Dr. Andrea

Více

Téma 7 : Podnikání. Jak začít podnikat. Povinnosti podnikatelů.

Téma 7 : Podnikání. Jak začít podnikat. Povinnosti podnikatelů. Téma 7 : Podnikání. Jak začít podnikat. Povinnosti podnikatelů. A Nastupuji do zaměstnání 2 A1 Úvod.2 A2 Slovní zásoba: Kariéra..5 A3 Čtení: Agenturní zaměstnávání..6 A4 Video: Jak zvládnout první den

Více

Pracovní list č. 1 ze série pod názvem Studentská obchodní snídaně NETWORKING

Pracovní list č. 1 ze série pod názvem Studentská obchodní snídaně NETWORKING Pracovní list č. 1 ze série pod názvem Studentská obchodní snídaně NETWORKING Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Klíčová slova Druh učebního materiálu Druh interaktivity

Více

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Řešení problému může být nalezeno v oblasti, kde byste jej přirozeně nehledali.

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Řešení problému může být nalezeno v oblasti, kde byste jej přirozeně nehledali. Srovnávání Řešení problému může být nalezeno v oblasti, kde byste jej přirozeně nehledali. Pokud chcete vymyslet nový způsob rychlého občerstvení, budete se přirozeně směřovat do restauračního businessu,

Více

Plánování ve stavební firmě

Plánování ve stavební firmě Co je to podnikatelský plán? Podnikatelský plán je dokument, který popisuje podnik (ideu pro stávající nebo začínající) a způsob, jak dosáhne ziskovosti Plán by měl zahrnovat: všechny náklady a marketingový

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

Vrabci v hrsti a holubi na střeše

Vrabci v hrsti a holubi na střeše Vrabci v hrsti a holubi na střeše Tomáš Bleša @bizwiz @bizwiz Tomáš Bleša Podnikání od 1993 (na VŠ) Mac aplikace www.bizwiz.cz Web aplikace Systém InTouch CRM (www.intouch-crm.cz) Zpravodajský agregátor

Více

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ

REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ REVOLUČNÍ MARKETING - nejpoužívanější on-line vzdělávací systém pro síťový marketing v Česku a na Slovensku. REVOLUČNÍ SPONZOROVÁNÍ Naučte se pomocí transformačního a zároveň jednoduchého a velice účinného

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 2. lekce Nadčasový obchodní nástroj jménem NETWORKING Co je vlastně byznys networking? Networking představuje velmi efektivní metodu pro malé

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM

MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM MODUL 1 ZAČÍNÁME S BLOGEM V prvním modulu se dozvíte, jak vám blog může ve vašem podnikání pomoci. Stanovíte si téma blogu, jeho cíl a také cílového návštěvníka, kterému budete přizpůsobovat obsah na vašem

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

chtěl bych Vám ukázat úplně jinou možnost spoření, než jakou jste nejspíš znali doposud.

chtěl bych Vám ukázat úplně jinou možnost spoření, než jakou jste nejspíš znali doposud. VS Dobrý den, chtěl bych Vám ukázat úplně jinou možnost spoření, než jakou jste nejspíš znali doposud. Můj názor je, že když si spořím, tak ať to stojí za to. Nyní Vám ukážu na porovnání, jak a kde lze

Více

Podnikatelský plán. Název projektu. Logo. Jméno živnostníka / firmy

Podnikatelský plán. Název projektu. Logo. Jméno živnostníka / firmy Podnikatelský plán Název projektu Logo Jméno živnostníka / firmy (Cílem tohoto návodu je pomoci Vám k vytvoření podnikatelského plánu k Vaší myšlence do podnikání. Není potřeba odpovědět na všechny otázky,

Více

Pokročilé funkce (pokr.)

Pokročilé funkce (pokr.) Co je Kompas Slev? Kompas Slev je moderním portálem umožňujícím uživatelům listovat letákovými nabídkami obchodníků a využívat různé pokročilé funkce. Historie: 7/2012 prvotní nápad ohledně projektu letáků

Více

Přeji Vám hodně inspirace. Upozornění

Přeji Vám hodně inspirace. Upozornění Str. 1 V tomto Ebooku Vám odhalím pozadí textů několika mých e-mailů, které reálně přinášejí různé výsledky. Dozvíte se, jaký účel mají jednotlivé odstavce a proč volím právě tato slova. Na následujících

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

Příprava na přijímací pohovor

Příprava na přijímací pohovor JAZYKOVÁ LEKCE pracovní listy Projekt Změňte to! Podpora uplatnění migrantů na trhu práce (reg. číslo CZ.2.17/2.1.00/34351) Jazyková lekce 3 Obsah pracovních listů Úkoly a cvičení 2-5 Důležité fráze a

Více

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem.

INTRO. Očekávaný přínos pro byznys však u drtivé většiny těchto značek nikdy nepřijde. Na českém Facebooku vydělává pouze 15 % firem. INTRO Založit si facebookový profil nic nestojí, proto to dříve či později udělá každá druhá firma, neziskovka nebo živnostník. Hned po webových stránkách je dnes v Česku Facebook nejběžnější online platformou.

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

LEAN STARTUP. Nyní se na jednotlivé fáze podívejme podrobněji a rozebereme si hlavní body.

LEAN STARTUP. Nyní se na jednotlivé fáze podívejme podrobněji a rozebereme si hlavní body. 2016 2017 LEAN STARTUP Lean startup je startup, který používá lean metodiku. Tato metodika může být použitá i jinde než u Startupu. Základním principem tzv. Lean Startupu je opakování cyklu, který má tři

Více

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu?

Start Trh Spotřebitel Nápad Koncept Hodnocení. Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Spotřebitel Kdo jsou cíloví spotřebitelé konceptu? Specifikujte např. 3-5 různých skupin spotřebitelů pro Váš koncept a rozpracujte popis typického zástupce v každé skupině. Příklad níže. Spotřebitelský

Více

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY MOŽNOSTI UZAVŘENÉHO PLATEBNÍHO SYSTÉMU SMARTSHOP JSOU TÉMĚŘ NEOMEZENÉ: VLASTNÍ VĚRNOSTNÍ SYSTÉM, DÁRKOVÉ, ZÁKAZNICKÉ NEBO ZAMĚSTNANECKÉ KARTY NEBO TŘEBA E-VOUCHER. JEDNODUCHÁ

Více

Dan Svoboda Partner, Business Ottima as

Dan Svoboda Partner, Business Ottima as Dan Svoboda Partner, Business Consulting @ Ottima as Proč loajalita zajímá mě Příležitost vytvářet pozitivní příležitosti a zkušenosti "Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi" Uchopitelné

Více

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém

Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Představujeme vám nový objednávkový a platební systém Snažili jsme se udělat objednávání co nejjednodušší a zároveň dodat informace o veškerém dění okolo vašich dětí a našich obědů. Snažíme se vše usnadnit

Více

5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU

5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU 5 FATÁLNÍCH CHYB, KTERÝCH BYSTE SE NEMĚLI DOPUSTIT PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE V NORSKU 1. JE MI JEDNO, CO BUDU DĚLAT Spousta z vás to často říká. I my jsme to na začátku říkali. Bylo nám to prostě jedno, jen jsme

Více

Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v

Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v National Health Service Tato příbalová informace vysvětluje, jak National Health Service (NHS), práce v UK. Národní zdravotní služba poskytuje zdravotní péči ve Velké Británii a je financován zdanění.

Více

problém s Vaší... můžeme Vám pomoct Vaše stížnost a ombudsman ZDARMA FÉROVĚ PRO KAŽDÉHO

problém s Vaší... můžeme Vám pomoct Vaše stížnost a ombudsman ZDARMA FÉROVĚ PRO KAŽDÉHO problém s Vaší... Vaše stížnost a ombudsman můžeme Vám pomoct ZDARMA FÉROVĚ PRO KAŽDÉHO O ombudsmanovi Pokud nejste spokojeni s něčím, co Vám provedla finanční instituce, můžete se obrátit na Službu finančního

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

Kdo jste vy a co můžete nabídnout. Pomocné otázky

Kdo jste vy a co můžete nabídnout. Pomocné otázky Kdo jste vy a co můžete nabídnout Pomocné otázky Co přesně děláte? Jaké produkty či služby nabízíte V jaké situaci to pomáhá zákazníkům Co jim vaše služba/produkt přesně umožňuje Proč tohle všechno děláte?

Více

Práce jen pro OZP Úřad práce

Práce jen pro OZP Úřad práce CESTA ZA PRACÍ Tady můžete najít důležité informace, která se týkají pracovní smlouvy. Pokud některým slovům nerozumíte, požádejte někoho, komu věříte, aby Vám při čtení pomohl. Když hledáte práci, měli

Více

Osobní finanční plán. Tak jedinečný jako Vy. www.vhi.cz

Osobní finanční plán. Tak jedinečný jako Vy. www.vhi.cz Osobní finanční plán Tak jedinečný jako Vy www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe bude krátkodobě

Více

SMARTRATING je nezávislý server provozovaný občanským sdružením, které bylo založeno za účelem:

SMARTRATING je nezávislý server provozovaný občanským sdružením, které bylo založeno za účelem: SMARTRATING je systém, který průběžně shromažďuje a vyhodnocuje zkušenosti zákazníků se službami poskytovanými živnostníky a firmami. Tato hodnocení a komentáře průběžně publikuje na webu SMARTRATING s

Více

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina

HODNOTY. svoboda krása úspěch soucit odvaha vzdělání fyzická kondice pokora humor láska loajalita trpělivost respekt duchovnost rodina Cvičení 1: Vyjasněte si své hodnoty HODNOTY Žijete v souladu se svými hodnotami? Jste si vědomi svých hodnot? Dali jste si někdy čas na jasné definování a sepsání svých hodnot? Naplánovali jste si, že

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM

Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM Hlavní zákony Přitažlivého Marketingu, neboli nauka, která vám umožní pochopit moderní techniky budování obchodu MLM http://pritazlivymarketing.prokazdeho.eu/ 1. Proč "Stará škola" MLM již nefunguje a

Více

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW

Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Akademie zákaznické zkušenosti Nejlíp nám to šlape, když vám to klape. Koučovací model GROW Role kouče Každý kouč by se měl snažil odemknout potenciál ostatních. Model GROW přináší jednoduchý návod, jak

Více

www.milionoveimperium.cz

www.milionoveimperium.cz www.milionoveimperium.cz David Kirš, autor Miliónového impéria a EmailAcademy uvádí ebook WEB MILIONÁŘE A KRUH BOHATSTVÍ Tento ebook (dokument) můžete šířit a přeposílat dále, ale pouze jako celek. Není

Více

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013

Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Marketingový plán základ podnikatelského plánu část 1 MUDr. Jan Šrogl 14.5.2013 Co je podnikatelský plán? Psaný dokument, ve kterém je sepsána Vaše podnikatelská činnost Má odpovídat skutečnosti bez příkras

Více

Test obecné finanční gramotnosti

Test obecné finanční gramotnosti Test obecné finanční gramotnosti Finanční inteligence je něco, co se ve škole nenaučíte. A přitom je to obor stejně důležitý ne-li důležitější než algebra v matematice nebo historie literatury v češtině.

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A rádi! Věnováno našim klientům Ať právě peníze máte, či je zrovna potřebujete, chcete je rozmnožit nebo

Více

Byclosure Lisabon, Portugalsko www.byclosure.com

Byclosure Lisabon, Portugalsko www.byclosure.com Vznik podnikatelského záměru je mladá, novátorská internetová firma působící v portugalském Lisabonu. Založili ji v roce 2008 tři přátelé Vasco, Duarte a Luís. Za dva roky své existence zaznamenala celou

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

ZNÁSOBTE SVŮJ VLIV POKROČILÉ PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI VZHLEDEM K MAXIMALIZACI ÚČINKU NA POSLUCHAČE

ZNÁSOBTE SVŮJ VLIV POKROČILÉ PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI VZHLEDEM K MAXIMALIZACI ÚČINKU NA POSLUCHAČE ZNÁSOBTE SVŮJ VLIV POKROČILÉ PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI VZHLEDEM K MAXIMALIZACI ÚČINKU NA POSLUCHAČE Všichni jsme potencionálně svobodni naučit se tomu, co chceme, dělat to, co chceme, a stát se tím, čím chceme.

Více