Datec News 2012/2. Moderní mobilní technologie v maloobchodě. Nová éra mobilních zařízení. OBSAH Datum vydání: Nová éra mobilních zařízení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Datec News 2012/2. Moderní mobilní technologie v maloobchodě. Nová éra mobilních zařízení. OBSAH Datum vydání: 8.10.2012. Nová éra mobilních zařízení"

Transkript

1 1 OBSAH Datum vydání: Moderní mobilní technologie v maloobchodě Nová éra mobilních zařízení Platba pomocí mobilního telefonu - Mobito POP - Point of Payment Paperless on-line pokladna Success Story BLK DNM SPIDERO Web Shop Skutečný mobilní marketing Nová éra mobilních zařízení Standardně bývá zvykem, že vydáváme vždy těsně před konáním našeho pravidelného Workshopu. Tentokrát jsem byl já i mí kolegové přesvědčeni, že přicházíme s takovými novinkami, že je škoda si nechat ujít moment překvapení. Dovolím si začít svůj článek stejně jako Workshop, citací z denního tisku: Chytrý mobil nebo tablet versus PC? Lidé už rozhodli osobní počítače jsou na ústupu, svět se přehoupl do NOVÉ ÉRY. Datec však nedodává hračky, ale relativně složitá softwarová řešení, která by měla hlavně maloobchodníkům usnadnit jejich život a nejlépe pomoci navýšit jejich profit. Nosnou myšlenkou následujících informací není jenom Vás seznámit s technologickými novinkami, ale pokusit se ovlivnit Vaše myšlení ve směru proč a jak investovat do adresného a měřitelného marketingu. Jak přesunout část zdrojů vyčleněných pro klasický marketing do technologií, které umožní změnu. V tomto článku se již nebudu vracet k fenoménu QR kódu a zákaznických kartiček na chytrý telefon. Projekt běží, diskutujeme s potenciálními pilotními zákazníky a doba nám dává za pravdu. Od minulého Workshopu s modifikací téže myšlenky přišel jak Apple v IOS6, tak Google. Náš přístup je samozřejmě, jak dále uvidíte, více zaměřen na konkrétního, Vašeho zákazníka, konkrétního člena zákaznického klubu.

2 2 Novinka platba telefonem MOBITO Firma MOPET CZ dne spustila projekt platby mobilním telefonem hned v několika scénářích (více na Datec má tu čest být první technologickou firmou v ČR, která řešení zaintegrovala do svého pokladního systému. V každém případě mne i naše zákazníky překvapila jednoduchost použití, spolehlivost a rychlost platby u pokladny. Já osobně věřím, že se jedná o životaschopný projekt, který si najde své místo na slunci. Určitě tomu nasvědčují první reakce pilotních zákazníků a rychlost jejich jednání. Nemalým bonusem (vracím se k motu článku) je možnost využít celý systém k masivnímu a adresnému marketingu Vašich produktů, které, jen tak mimochodem, za Vás dělají banky a všichni telefonní provideři. Dalším plus je, že pro tento typ platby jsme se rozhodli rozšířit i náš promoční systém, což znamená, že slevu dostane pouze ten, kdo na adresný marketing reaguje a platí MOBITEM. můžete bezpečně platit a posílat peníze ze svého telefonu na jiný telefon okamžitě a kdykoliv. Mobito má placení hlavně zjednodušit. Snadná registrace ke službě Mobito Možnosti využití unikátního Mobito čísla místo telefonního Na telefonu nezáleží Platby z telefonní peněženky nebo přímo z banky Rychlé a bezpečné platby na internetu i u obchodníka Okamžité dobíjení kreditu telefonu Okamžité převody peněz mezi lidmi Plná kontrola Mobita přes přehledný portál Platby na internetu i v obchodě. Postupně bude Mobito umět platit i za jízdenky, parkování nebo faktury a složenky Pro uživatele zřízení a používání bez poplatků Stručné info o službě: Mobito je služba, která umožňuje platit mobilem pomocí jednoduchého propojení s bankovním účtem nebo s platební kartou. S Mobitem

3 3 Point of Payment Z POS (Point of Sale) se stává POP (Point of Payment resp. Point of Printing of the bill). Aktivní servis zákazníkovi a poskytování kvalitních informací se přesouvají od pokladny na prodejní plochu. V současném přetlaku nabídky zboží se zákazník velmi často rozhoduje o tom, kde a co koupí, podle toho, jak se k němu chovají a jestli prodavač ví o konkrétním výrobku více nebo aspoň to, co se zákazník dočetl na internetu. Velkou slabinou všech retailových IT systémů je, že nejdražší technika na prodejně a nejvíce informací je dostupných na pokladně. Bohužel je to místo, které většinou obsluhuje pokladní, která nerada podává informace a navíc je to místo nejvíce frekventované. IOS, Android, či Windows tablet nebo telefon s přístupem na internet), ale také vydefinovat JAKÝKOLIV proces nastavený v DRS na tablet či telefon. Není problém pořídit objednávku zákazníka nebo třeba i prodejní doklad pomocí telefonu či tabletu. Dokážeme skenovat pomocí bluetooth externích skenerů, přídavných skenerů nebo klidně kamerou daného zařízení. Obsluha je jednoduchá a rychlá. Dodatečná hardwarová zařízení pro skenování již jsou na trhu. Není problém poskládat pokladnu z ipodu a skenovacího nástavce za cca 8000 CZK. Datec přichází na trh se zcela novým způsobem komunikace obsluha-zařízení (prodavač-tablet, telefon), který se podobá prohlížení fotografií, resp. filmů na telefonech či tabletech. Datec se svou technologií WEB Player přesouvá informační servis poskytovaný obsluhou na prodejně na tablet a telefon. Technologie nejenom že umožňuje přizpůsobit vzhled a počet informačních obrazovek na zařízení, které se rozhodnete zakoupit (zcela libovolný

4 4 Seznam technických záležitostí, které jsme museli vyřešit a otestovat: Velmi jednoduchou obsluhu a orientaci na mobilním zařízení Snadné centrální (DRS) nastavení chování různých zařízení Nezávislost na OS (IOS, Android) i hardwaru Skenování čarového kódu a QR kódu kamerou Skenování vestavěným skenerem Skenování přídavným skenerem Skenování bluetooth skenerem Tisk na AIR tiskárnu A4, tisk na AIR tiskárnu POS Integrace do software POSFlow Čtení RFID čipů Integrace MOBITOPLATITO Externí čtečka kreditních karet Podpis na tabletu či telefonu A již dnes Vám můžeme nabídnout na tabletu či telefonu: Testovali jsme na následujících zařízeních: Apple IOS zařízení ipod Touch, iphone 4. iphone 4S, ipad, ipad 2, ipad 3 New Apple IOS ipod a iphone se skenerem Lineapro 4 MSR 1D Ukázku funkcí WEB Player naleznete na:

5 5 Paperless on-line pokladna je realitou Success Story BLK DNM Datec dostal příležitost prezentovat a následně realizovat svou novou mobilní ON-Line pokladnu na zařízení ipod se skenerem čarového kódu a kreditních karet Lienea Pro pro firmu BLK DNM a její obchod na Manhattanu v New Yorku. Začátkem září úspěšně proběhla jedinečná implementace zmiňovaného řešení u zákazníka BLK DNM (Black Denim) na prodejně v New Yorku na Lafayette Street. Značku BLK DNM založil v roce 2010 švédský módní návrhář a stylista Johan Lindeberg, který byl mimo jiné ředitelem firmy Diesel US. Pro zákazníka byl navržen koncept jednoduchého klienta DRS na centrále a na prodejně vznikly speciální klienti pro servis zákazníkům na zařízeních ipod a ipad. Obsluha dokáže realizovat identifikaci zákazníka, celý prodej i platbu hotovostí nebo kartou na ipod či iphone. Na tabletu ipad může též prodávat, resp. prodej zahájit. Není problém vše dokončit na jiném zařízení či počítači. Nic se neinstaluje, všechno běží v pár vteřinách. Celý systém DRS je interfacován z a do PLM aplikace Visual2000. Pevně věřím, že brzy najdeme zájemce o podobné technologie i mezi naší klientelou. Především v kombinaci se současným POS (data se ukládají naprosto stejně) může být vítanou a levnou variantou pro exponovaná období, jakými je vánoční trh atd. Cena HW zařízení, kterým se realizuje plnohodnotný prodej na prodejně je v přepočtu na CZK cca 13000,-. Zcela mobilní pokladní řešení se skládá z multimediálního zařízení Apple ipod vloženého do skeneru / čtečky magnetických karet LineaPro a webové aplikace SPIDERO Shop (viz. další kapitola), která na zařízení běží a obsluhuje jej. Řešení je jedinečné z mnoha pohledů: Do této doby nebývale nízká cena HW (ipod, ipad,...). Rychlá příprava, prakticky nic se neinstaluje. Naprostá mobilita POS (personál se volně pohybuje se zařízením po prodejně). Rozsáhlý zákaznicky systém, systém slev i promocí. Tisk na libovolnou tiskárnu, která je v dané chvíli k dispozici (je volná). Odpadají vysoké počáteční náklady, SW se pronajímá pouze na potřebnou dobu. Data ze SPIDERO pokladny jsou v DRS uloženy stejným způsobem jako z POSFlow. Lze kombinovat se stávajícím POSFlow.

6 6 Funkce, které Spidero Shop obsahuje jsou: Tvorba libovolného dokladu (prodej, příjem zboží, přesuny, inventura,..) z libovolného místa na prodejně. Online vyhledávání artiklů a zákazníků z DRS. Reportování (předvolené reporty o prodeji, obratu, skladech, ). Skenování čárových kódů do dokladů. Čtení platebních karet a autorizace podpisem na touch screenu. Automatizované odeslání prodejního dokladu zákazníkovi na . Tisk dokladů přes Air Print na libovolné podporované tiskárně.

7 7 Profesionální WEB Shop do 24 hodin Možná ne tak inovativní, ale na druhé straně okamžitě použitelná je dnes poslední zmiňovaná novinka. Společně s firmou Redenge jsme zaintegrovali jejich profesionální WEB Shop přímo do DRS pod názvem produktu Spidero Shop. Co to znamená? Chcete-li nad daty, která již máte v DRS, spustit WEB Shop, stačí ve speciální složce DRS nastavit kategorizaci zboží dle pravidel a zvyklostí WEB Shopů, vybrat si a nastavit design WEB Shopu, ostatní standardní funkce WEB Shopu (bannery, ostatní agendy - obchodní podmínky, marketingová sdělení, formuláře atd.) a je to. Taková práce nemůže vašemu administrátorovi, resp. nám (pokud si objednáte), trvat déle než jeden pracovní den. odborníky pro diskuze a integraci dvou SW produktů (sklad a E-Shop) od dvou různých dodavatelů a zatěžuje je dvojí udržování týchž dat. Druhou skupinou uživatelů mohou být zákazníci, kteří mají profesionální E-Shop napojený dohodnutými interface na DRS a čas od času potřebují zprovoznit jednoduchý konkurenční či výprodejový E-Shop. Okamžitě poté máte k dispozici WEB Shop, který přijímá, administruje i vyskladňuje zákaznické objednávky. Registruje zákazníky a poskytuje jim kompletní přehled o jejich objednávkách. Pro koho je Spidero Shop určen? Pro malé a střední firmy, které mají zájem provozovat profesionální WEB Shop a nemají sílu ani Ing. Jidřich Hegmon

8 8 Skutečný mobilní marketing Vzhledem k současným trendům málokterý retailer pochybuje o tom, že mobilní telefon se během pár let stane nejdůležitějším prodejním a marketingovým kanálem. Je však již dnes plně využíván jeho potenciál? Zdaleka ne! Mobilní komerce se omezuje na dvě aplikace: reklamu do mobilu a mobilní platby. Obě však trpí nedostatky, způsobenými pomalou a nespolehlivou identifikací zákazníka. Reklama do mobilu tak slouží pouze k distribuci plošných slev ( virtuálních letáků ),ale nelze ji bez rizika zneužití využít např. k doručování ceniny na 200 Kč slevu pro konkrétního věrného zákazníka. Virtuální letáky navíc nejsou dobře cílené a zákazníci se jimi proto cítí obtěžováni. Mobilní platby u pokladny jsou pro změnu zpomalovány ručním zadáváním identifikátoru zákazníka nebo obchodníka. Retaileři proto k identifikaci zákazníka i nadále využívají tradiční plastové zákaznické karty, které však vzhledem k jejich vzrůstajícímu počtu zákazníci stále méně často nosí při sobě. Teprve vyřešením těchto problémů se retailerům i zákazníkům otevře svět skutečného mobilního marketingu. Svět, ve kterém: Zákazník i jeho lokalita jsou okamžitě a jednoznačně identifikováni i bez předložení plastové věrnostní karty, pomocí univerzálního identifikátoru. Retailer může ihned zareagovat a zaslat na mobil zákazníka osobní nabídku šitou na míru preferencím zákazníka, případně iniciovat mobilní platbu bez ručního zadávání identifikátoru zákazníka. Zákazník má plnou kontrolu nad tím, kteří obchodníci či značky mu mohou zasílat nabídky, i nad tím, kdy a kde svolí ke své identifikaci; Nedochází tedy ke spamování zákazníka a útoku na jeho soukromí.

9 9 Jde o vzdálenou vizi? Naštěstí ne! Firma Rivendel přichází na trh s unikátní platformou Personalized Marketing and Loyalty Platform (PMLP), která je umístěna v cloudu a je tudíž přístupná odkudkoliv. Díky spolupráci s firmou Datec byla tato platforma zaintegrována do DRS včetně pokladen a je proto již dnes přístupná všem zákazníkům firmy Datec na celém území ČR. Obrázek univerzální identifikátor dle vlastního výběru zákazníka. Univerzálním identifikátorem může být jakákoliv karta s bezkontaktním čipem, kterou již zákazník používá (např. In-karta ČD, zaměstnanecká vstupní karta, karta MHD v Praze, Liberci, Plzni, atd), mobilní telefon s podporou NFC, nebo klíčenka, kterou firma Rivendel dodá s potiskem dle přání obchodníka. Volba je na zákazníkovi. Stanislav Kůra CEO společnosti Rivendel!

10 10 Vážení zákazníci a partneři, pokud Vás cokoliv z textu zaujalo, neváhejte se na nás obrátit. Rádi ukážeme, odprezentujeme či vysvětlíme víc. Pro ty, kteří mají k dispozici testovací prostředí DRS a mají uzavřenou smlouvu maintenance Datec nabízí zprovoznění kteréhokoliv z výše uvedených produktů za účelem testování a seznámení se zdarma. Stačí kontaktovat servisní help-desk, Vašeho konzultanta či obchodníka.

Datec News 2012/1. Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions. OBSAH Datum vydání: 20.4.2012

Datec News 2012/1. Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions. OBSAH Datum vydání: 20.4.2012 1 OBSAH Datum vydání: 20.4.2012 Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions webové aplikace mobilní technologie QR kódy Moderní marketingové technologie v řešení Datec Retail Solutions

Více

Datec News 2013/1. Co nového v Datecu. OBSAH Datum vydání: 8.5.2013

Datec News 2013/1. Co nového v Datecu. OBSAH Datum vydání: 8.5.2013 1 OBSAH Datum vydání: 8.5.2013 Úvod - Co nového v Datecu Spolupráce s novými partnery DRS Release 3.0. Mobilní aplikace - Vývoj aplikace Web Player - E-dealer - MySpidero Scann - Loyalitizer Platformy

Více

Datec News 2011/2. Klient DRS pro Smart Phones & Tablets DRS WEB Player. OBSAH Datum vydání: 10.10.2011. DRS WEB Player

Datec News 2011/2. Klient DRS pro Smart Phones & Tablets DRS WEB Player. OBSAH Datum vydání: 10.10.2011. DRS WEB Player 1 OBSAH Datum vydání: 10.10.2011 1. Klient DRS pro Smart Phones & Tablets DRS WEB Player 2. Success Story - implemetace Business Intelligence Qlik View Klient DRS pro Smart Phones & Tablets DRS WEB Player

Více

Datec News 2009/1. OBSAH Datum vydání: 1.4.2009

Datec News 2009/1. OBSAH Datum vydání: 1.4.2009 1 OBSAH Datum vydání: 1.4.2009 1. 2. 3. 4. Úvodník - Jindřich Hegmon Profylaxe pokladního systému - Petr Mrázek BASIC školení obsluhy produktů - Petr Mrázek Připojení e-shopu k Datec obchodnímu systému

Více

Datec News 2010/2. OBSAH Datum vydání: 8.11.2010

Datec News 2010/2. OBSAH Datum vydání: 8.11.2010 1 OBSAH Datum vydání: 8.11.2010 1. 2. 3. Konzultanti nebo cestovatelé? - Implementace skladu a prodejen na čínském trhu Maintenance - podmínky spolupráce ipad hračka nejenom pro managery Konzultanti nebo

Více

Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine

Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine Uživatelský manuál pokladního systému Cash OnLine stránka #1 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybrali náš pokladní systém. Cash OnLine je vyvíjen s tou největší péčí a důrazem na spolehlivost a bezpečnost

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce. RNDr. Jan Krejčí, PhD.

Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce. RNDr. Jan Krejčí, PhD. Moderní trendy využívání mobilních (dotykových) zařízení nejen ve výuce RNDr. Jan Krejčí, PhD. Nezapomeneme Vyplnit dotazník na: http://dotyk.ujep.cz/dotaznik.php Kritéria pro výběr zařízení Mobilita zařízení

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. www.excard.cz. powered by

INSTALAČNÍ MANUÁL. www.excard.cz. powered by INSTALAČNÍ MANUÁL JAKÉ PARTNERY HLEDÁME Budujeme věrnostní programy pro prémiové klienty. Tomuto zaměření odpovídá i volba partnerů. Měli by to být leadři ve svém oboru, poskytovatelé kvalitních služeb,

Více

Uživatelský manuál. Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios

Uživatelský manuál. Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios Uživatelský manuál Mobilní platební terminál icmp pro operační systémy Android a ios Obsah ÚVOD... 2 PLATEBNÍ TERMINÁL icmp... 2 Provozní podmínky... 2 Údržba... 2 Popis platebního terminálu... 3 Funkce

Více

E.C.S. řada 900 - nová generace obrat o 360 ( Systém vyvinut ve Florencii v r.2009 )

E.C.S. řada 900 - nová generace obrat o 360 ( Systém vyvinut ve Florencii v r.2009 ) E.C.S. řada 900 - nová generace obrat o 360 ( Systém vyvinut ve Florencii v r.2009 ) Filozofie vývoje nové řady E.C.S. CNC klade důraz především na vyspělou technologii a nadčasový vzhled. Vývoji nového

Více

Manuál na obsluhu objednávkového systému Antivirového centra ESET objednávka licence

Manuál na obsluhu objednávkového systému Antivirového centra ESET objednávka licence Manuál na obsluhu objednávkového systému Antivirového centra ESET objednávka licence 1. Do systému se přihlásíte na www.antivirovecentrum.cz v horní čísti tlačítko Přihlásit 2. Zadejte přístupové údaje

Více

myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu

myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu myavis NG MOBILE SOLUTIONS CRM s podporou obchodních procesů v terénu KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ CRM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ OBCHODNÍCH, MARKETINGOVÝCH A DISTRIBUČNÍCH ČINNOSTÍ, S PODPOROU PRÁCE V TERÉNU, PRO EFEKTIVNÍ

Více

Příručka ipad jako prezentační nástroj

Příručka ipad jako prezentační nástroj Příručka ipad jako prezentační nástroj Financováno z OPVK Sdílím, sdílíš, sdílíme aneb využití ICT pro efektivnější výuku Reg. č.: CZ.1.07/1.3.00/51.0039 Jak prezentovat V následujících stránkách si popíšeme

Více

Průzkum MasterCard co chceme od MHD

Průzkum MasterCard co chceme od MHD 44 Veřejná doprava Průzkum MasterCard co chceme od MHD Přestup z osobního vozu do MHD je výzvou pro dopravní podnik i samotné řidiče aut. Aby to vůbec mohlo nastat, je nutné dát cestování v MHD větší komunikační

Více

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje www.auto-gps.eu Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické knihy jízd AutoGPS Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat pohyb všech Vašich vozidel,

Více

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry

Kentico CMS. Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Hledáte rychlý, snadný a efektivní způsob jak si vytvořit firemní web? Dál už hledat nemusíte. Snadné použití pro marketéry Kvalitní a nepřetržitá globální podpora Flexibilní nástroj pro vývojáře Kentico

Více

Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26)

Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26) Technik PC a periferií (kód: 26-023-H) Autorizující orgán: Ministerstvo vnitra Skupina oborů: Elektrotechnika, telekomunikační a výpočetní technika (kód: 26) Týká se povolání: Technik PC a periférií Kvalifikační

Více

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby

mediakit 2016 úspešné ˇ technické výstavy a konference populární strojírenské magazíny a publikace navštevované ˇ oborové weby mediakit 2016 populární strojírenské magazíny a publikace úspešné ˇ technické výstavy a konference navštevované ˇ oborové weby 2 Uděláme vám dobrou reklamu Pokud hledáte příležitosti ke zviditelnění vašich

Více

NÁVRH EFEKTIVNÍ STRATEGIE MOBILNÍHO BANKOVNICTVÍ: NALEZENÍ SPRÁVNÉHO OBCHODNÍHO MODELU Mobile tech 2014

NÁVRH EFEKTIVNÍ STRATEGIE MOBILNÍHO BANKOVNICTVÍ: NALEZENÍ SPRÁVNÉHO OBCHODNÍHO MODELU Mobile tech 2014 NÁVRH EFEKTIVNÍ STRATEGIE MOBILNÍHO BANKOVNICTVÍ: NALEZENÍ SPRÁVNÉHO OBCHODNÍHO MODELU Mobile tech 2014 Mojmír Prokop, Head of Direct Channels, Komerční banka, a.s. Praha 27.března 2012 Kdo jsme : Silná

Více

Datec News 2010/1. OBSAH Datum vydání:

Datec News 2010/1. OBSAH Datum vydání: 1 OBSAH Datum vydání: 25.1.2010 1. 2. Jak lze rozšířit své obchodní aktivity v době krize s minimem investic a maximem profitu - Ing. Jindřich Hegmon Rozšíření zákaznických a promočních systémů - Karel

Více

Aktuální trendy a inovace v on-line platbách. Václav Keřka Product Manager GP webpay Global Payments Europe

Aktuální trendy a inovace v on-line platbách. Václav Keřka Product Manager GP webpay Global Payments Europe Aktuální trendy a inovace v on-line platbách Václav Keřka Product Manager GP webpay Global Payments Europe 1 Stav e-commerce v České republice se zaměřením na platební metody a porovnání s Evropou 2 Nakupování

Více

aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka

aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka aplikace SeeMe Mobile uživatelská příručka 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE MOBILE SeeMe Mobile Pokud je práce prováděna mimo kancelář a je důležité vědět, kde se nachází zaměstnanec a ne jen jeho vozidlo,

Více

SAMOOBSLUŽNÉ BEZPEČNOSTNÍ BOXY PRO PARKOVÁNÍ JÍZDNÍCH KOL WWW.BIKESAFEBOX.CZ

SAMOOBSLUŽNÉ BEZPEČNOSTNÍ BOXY PRO PARKOVÁNÍ JÍZDNÍCH KOL WWW.BIKESAFEBOX.CZ SAMOOBSLUŽNÉ BEZPEČNOSTNÍ BOXY PRO PARKOVÁNÍ JÍZDNÍCH KOL WWW.BIKESAFEBOX.CZ Výrobce : BS Bike company s.r.o. V Úhlu 36/5 32300 Plzeň Litice IČO: 04078608 DIČ: CZ04078608 E info@bikesafebox.cz W Společnost

Více

AKCEPTACE PLATEBNÍCH KARET prostřednictvím České spořitelny. Renata Badalíková Kartové centrum Odbor obchodní vztahy

AKCEPTACE PLATEBNÍCH KARET prostřednictvím České spořitelny. Renata Badalíková Kartové centrum Odbor obchodní vztahy AKCEPTACE PLATEBNÍCH KARET prostřednictvím České spořitelny Renata Badalíková Kartové centrum Odbor obchodní vztahy Česká Spořitelna a.s. nabízí službu přijímání/akceptace platebních karet od roku 1994

Více

Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol

Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol Podmínky použití webu Shopletaky.cz Seznam kapitol 1. Co jsou Shopletáky.cz... 2 2. Jak webová služba Shopletáky.cz funguje... 3 3. Registrační údaje...... 5 4. Podmínky použití webu Shopletáky.cz... 6

Více

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V Nejčastější dotazy ke Kuki TV Nejčastější otázky a odpovědi ke Kuki TV Tvoje otázka? 1. Jak dlouho trvá vyexpedování STB Kuki? Set-top boxy ke službě Kuki expedujeme zpravidla do 3 (pracovních) dnů od

Více

Využití NFC technologie v obchodních řetězcích

Využití NFC technologie v obchodních řetězcích Využití NFC technologie v obchodních řetězcích RETAIL SUMMIT 2010 Richard WALITZA TELEFÓNICA O2 CZ Strategy & BD Manager NFC and Mobile payments 02.02.2010, Praha Co je NFC (Near Field Communication) NFC

Více

Prezentace pro konferenci Smart city Brno

Prezentace pro konferenci Smart city Brno Prezentace pro konferenci Smart city Brno - Česká spořitelna, a.s. CHYTRÁ řešení v dopravě, Brno Vývoj odbavení cestujících Včera Dnes Zítra PAPÍROVÉ JÍZDENKY DOPRAVNÍ KARTY, SMS BANKOVNÍ KARTY, MOBILNÍ

Více

MANUÁL MOBILNÍ APLIKACE GOLEM PRO OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 4.X A VYŠŠÍ

MANUÁL MOBILNÍ APLIKACE GOLEM PRO OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 4.X A VYŠŠÍ MANUÁL MOBILNÍ APLIKACE GOLEM PRO OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 4.X A VYŠŠÍ 1 OBSAH 1.Popis... 3 2.Ovládání aplikace...3 3.Základní pojmy... 3 3.1.Karta...3 3.2.Čtečka...3 3.3.Skupina...3 3.4.Kalendář...3 3.5.Volný

Více

MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ)

MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ) Ostravská univerzita v Ostravě, Pedagogická fakulta MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ) ROSTISLAV FOJTÍK MOBILNÍ ZAŘÍZENÍ (TABLET I NOTEBOOK) V PRÁCI UČITELE (PRO SŠ) ROSTISLAV

Více

2N Access Unit. 2N IP video interkomy podporují detekci pohybu

2N Access Unit. 2N IP video interkomy podporují detekci pohybu Zobrazit email online 26/02/2015 2N Access Unit 2N Access Unit je spolehlivý přístupový systém využívající IP technologie. Již na první pohled upoutá reprezentativním designem a potěší svou jednoduchostí.

Více

Vývoj SW pro mobilní zařízení s ios. Petr Hruška, Skymia s.r.o. Teorie a praxe IP telefonie, 6.12.2012

Vývoj SW pro mobilní zařízení s ios. Petr Hruška, Skymia s.r.o. Teorie a praxe IP telefonie, 6.12.2012 Vývoj SW pro mobilní zařízení s ios Petr Hruška, Skymia s.r.o. Teorie a praxe IP telefonie, 6.12.2012 Perspektiva 3 roky zkušeností s vývojem aplikací pro ios 1 rok vývoj pro Android desítky aplikací Obsah

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE K TŘETÍ ČÁSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Výběrové řízení na dodavatele modulů pro CED, ELP a SW pro WEBové aplikace II S NÁZVEM: APLIKACE PRO SMARTPHONY POSEIDON OBSAH 1 PŘEHLED ZKRATEK...

Více

software ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ALBACON, prodej a servis poštovní techniky

software ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ALBACON, prodej a servis poštovní techniky software ProfiPost ALBACON, softwarová podpora poštovní techniky ovládání frankovacích strojů přes PC evidence příchozí a odchozí pošty implementace frankovacích strojů do informačních systémů ALBACON,

Více

Novinky programu POSKA. !!! Před nasazením verze nejprve ukončete všechny rozpracované objednávky!!!

Novinky programu POSKA. !!! Před nasazením verze nejprve ukončete všechny rozpracované objednávky!!! Novinky programu POSKA!!! Před nasazením verze nejprve ukončete všechny rozpracované objednávky!!! Novinky verze POS 1.00.44 k 2.2.2014 Pro prodejnu 530 ve Velkém Meziříčí je možné zakládat pohyby, které

Více

ICT plán školy. pro období školního roku 2012/2013 2013/2014. 1. Základní údaje o škole. ZŠ Ostrava, Gen. Píky 13A, příspěvková organizace

ICT plán školy. pro období školního roku 2012/2013 2013/2014. 1. Základní údaje o škole. ZŠ Ostrava, Gen. Píky 13A, příspěvková organizace ZŠ Ostrava, Gen. Píky 13A, příspěvková organizace ICT plán školy pro období školního roku 2012/2013 2013/2014 1. Základní údaje o škole Název školy: ZŠ Ostrava, Gen. Píky 13A, příspěvková organizace Ulice:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ELEKTRONICKÝ STYK S BANKOU SBERBANK ONLINE BANKING

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO ELEKTRONICKÝ STYK S BANKOU SBERBANK ONLINE BANKING Účinné od 1. 10. 2014 Část I. Úvodní ustanovení (1) Tyto Obchodní podmínky pro elektronický styk s bankou Sberbank Online Banking (dále jen Podmínky ) stanoví závazná pravidla pro elektronický styk s bankou

Více

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů.

Správce financí. Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc. až 2 000 Kč. Správce financí od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Správce od společnosti Home Credit a jejích partnerů. Vážený pan Ing. Jan Novák Nádražní 365/3 3 45 Praha Objevte způsob, jak ušetřit každý měsíc Správce až 2 000 Kč Vážený pane Nováku, Váš průvodce aplikací

Více

Obrazovka. Návod k aplikaci

Obrazovka. Návod k aplikaci Návod k aplikaci Změněno: St, 18 Květen, 2016 at 4:24 PM Uživatelská příručka pro aplikaci není k dispozici v tištěné podobě, protože je neustále aktualizována tak, aby odpovídala dalším funkcím průběžných

Více

Tuzemský platební styk a jeho nástroje

Tuzemský platební styk a jeho nástroje Tuzemský platební styk a jeho nástroje Obsah: 1. Charakteristika platebního styku 2. Rozdělení platebního styku 3. Tuzemský platební styk 4. Hotovostní platební styk a jeho nástroje 5. Bezhotovostní platební

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios - iphone)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios - iphone) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios - iphone) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

mycash Moderní styl maloobchodního prodeje RETAIL MANAGEMENT

mycash Moderní styl maloobchodního prodeje RETAIL MANAGEMENT mycash RETAIL MANAGEMENT Moderní styl maloobchodního prodeje UCELENÉ SOFTWAROVÉ ŘEŠENÍ VEŠKERÝCH PROCESŮ MALOOBCHODNÍHO PRODEJE, VHODNÉ PRO STŘEDNÍ A VĚTŠÍ PRODEJNÍ SÍTĚ, VČETNĚ PODPORY MODELU FRANŠÍZOVÝCH

Více

Členské příspěvky a členství v KČT

Členské příspěvky a členství v KČT Klub českých turistů Organizační rada SMĚRNICE KČT ORG 3/2015 Září 2015 1. Členy KČT se stáváme podáním přihlášky a zaplacením členského příspěvku na běžný rok. Přihlášky nezletilých (do 18 let věku) podává

Více

Nová aplikace v telefonu na platby mobilem

Nová aplikace v telefonu na platby mobilem Nová aplikace v telefonu na platby mobilem slevy až do 10% z každé platby Payment Institution NFD a.s., SWIFT code: NFDNSKBA Povolení na činnost platební instituce evidované pod č. rozhodnutí: ODB-10851/2014-7,

Více

SDC aplikace - návod k instalaci. Somfy Digital Control application

SDC aplikace - návod k instalaci. Somfy Digital Control application SDC aplikace - návod k instalaci Somfy Digital Control application 1 Tento návod popisuje, jak nainstalovat do svého tabletu, chytrého telefonu nebo počítače (dále vaše zařízení) SDC aplikaci. Somfy SDC

Více

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací

Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Zhotovení interaktivního webového portálu a mobilních aplikací 1 Členění zakázky... 2 1.1 Webový portál... 2 1.1.1 Obecné požadavky... 2 1.1.2 Seznam databází...

Více

Obsah. Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO Obecná konfigurace Nastavení zobrazení Základní informace

Obsah. Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO Obecná konfigurace Nastavení zobrazení Základní informace Obsah Základní informace... 4... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 9... 10 Obecná konfigurace...10 GPS pozice... 13 Nastavení zobrazení...13...16 2 24. 10. 2016 Tvorba dokumentu Související

Více

Time Tracking, Attendance a Billing sledování času pro vaše projekty a úlohy

Time Tracking, Attendance a Billing sledování času pro vaše projekty a úlohy Time Tracking, Attendance a Billing sledování času pro vaše projekty a úlohy Jednoduše zaznačte příchod a odchod v docházce Sledujte čas strávený na projektech, u zákazníků anebo různými aktivitami Proměňte

Více

Vynikající výkon a kvalita

Vynikající výkon a kvalita Vynikající výkon a kvalita PIXMA pro práci Průvodce řadou www.canon.cz/pixma Produktivita Optimalizujte své pracovní postupy ušetříte čas a peníze Vyberte si z řady stylových inkoustových tiskáren, jež

Více

1.1. Správa a provozní podpora APV ROS, HW ROS a základního SW

1.1. Správa a provozní podpora APV ROS, HW ROS a základního SW Příloha č. 4 - Specifikace a informace o předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je řízení projektu, správa a údržba programového vybavení pro informační systém Základní Registr osob (dále rovněž

Více

Vítejte v naší Wi-Fi síti

Vítejte v naší Wi-Fi síti Co je MarketingBox Marketing Box - unikátní komunikační Wi-Fi přístroj mezi Vámi a Vašimi klienty Marketing Box - efektivní nástroj pro online marketing Marketing Box - alternativa věrnostních kartiček

Více

Digitální hudební knihovna. Martin Šigut

Digitální hudební knihovna. Martin Šigut Digitální hudební knihovna Martin Šigut Co budeme řešit? Agenda Co bylo a co je? Jak? Obsah Nástroje Zkušenosti Co bylo: I.generace - mp3 přehrávání na počítači mp3 kdesi na disku Formát: mp3 Jak Přehrávač

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

Identifikátor materiálu: ICT-1-17

Identifikátor materiálu: ICT-1-17 Identifikátor materiálu: ICT-1-17 Předmět Informační a komunikační technologie Téma materiálu Operační systémy Autor Ing. Bohuslav Nepovím Anotace Student si procvičí / osvojí operační systémy. Druh učebního

Více

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM CELKOVÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ: KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK INTEL vpro NAMÍSTO SAMOSTATNÉHO NOTEBOOKU A TABLETU PŘINÁŠÍ ÚSPORY KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM TABLET A NOTEBOOK V JEDINÉM ZAŘÍZENÍ

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Vítejte ve světě platebních karet

Vítejte ve světě platebních karet Vítejte ve světě platebních karet Vážení klienti, KARTA ZBLÍZKA rádi bychom vám poděkovali, že využíváte našich služeb. S mezinárodní platební kartou získáváte jednoduchý přístup ke svým financím. Věříme,

Více

137M 111M 94M 80M 59M 33M 29M +2376% +1669% +927% +282%

137M 111M 94M 80M 59M 33M 29M +2376% +1669% +927% +282% INTERNET 2012 +2376% +1669% Už 513 milionů Číňanů využívá ve své zemi přístup k internetu. Za loňský rok narostl počet uživatelů celosvětové sítě v Číně o 19%. Alespoň to tak uvádí čínské centrum pro informace

Více

PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ APLIKACE ČSOB NANÁKUPY

PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ APLIKACE ČSOB NANÁKUPY PODMÍNKY POUŽÍVÁNÍ APLIKACE ČSOB NANÁKUPY Všeobecná ustanovení 1., se sídlem, IČO 00001350, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B: XXXVI, vložka 46 (dále jen ČSOB ) vydává

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

Dobíjení Plzeňské karty v bankomatech unikátní řešení samoobslužného dobíjení multifunkční čipové karty

Dobíjení Plzeňské karty v bankomatech unikátní řešení samoobslužného dobíjení multifunkční čipové karty Dobíjení Plzeňské karty v bankomatech unikátní řešení samoobslužného dobíjení multifunkční čipové karty Jiří VAJGL Česká spořitelna, a. s. Martin CHVAL Plzeňské městské dopravní podniky, a. s. obsah prezentace

Více

Přímý kanál pro obchodníky - Informace pro příjemce platebních karet

Přímý kanál pro obchodníky - Informace pro příjemce platebních karet Vážení obchodní partneři, jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout moderní a bezpečný způsob distribuce výpisů akceptace z platebních karet. V případě, že Vám budou výpisy z platebních karet předávány elektronickou

Více

INTERNET SERVIS MANUÁL

INTERNET SERVIS MANUÁL INTERNET SERVIS MANUÁL VÍTÁME VÁS! Právě jste otevřeli manuál Raiffeisen stavební spořitelny a.s. (dále jen RSTS ) pro práci s první aplikací internetového servisu s aktivními operacemi pro stavební spoření

Více

Projekt Konsolidace IT a nové služby TC ORP Litomyšl

Projekt Konsolidace IT a nové služby TC ORP Litomyšl Projekt Konsolidace IT a nové služby TC ORP Litomyšl Technická specifikace C Minimální specifikace parametrů jednotlivých komponent včetně akceptačních podmínek. a Elektronické workflow č. parametr / požadavek

Více

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Úvod Blahopřejeme ke stažení aplikace Interton. Aplikace Interton slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Interton. Díky inovativní

Více

Mobilní aplikace pro WinSignals 3.0 Online

Mobilní aplikace pro WinSignals 3.0 Online Mobilní aplikace pro WinSignals 3.0 Online Jak WinSignals 3.0 fungují? WinSignals nejsou robot (AOS), využívají zkušeností reálných obchodníků pracujících se živými účty. Na základě aktuálního sledování

Více

Ekonomika 1. 10. Hotovostní platební styk

Ekonomika 1. 10. Hotovostní platební styk S třední škola stavební Jihlava Ekonomika 1 10. Hotovostní platební styk Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284 Šablona: III/2 - inovace

Více

Kategorie Základní školy

Kategorie Základní školy Obsah: Kategorie základní školy... 3 1. kolo... 3 2. kolo... 6 3. kolo... 9 Kategorie Střední školy...13 1. kolo...13 2. kolo...16 3. kolo...2 Porovnání stejných otázek u ZŠ a SŠ...23 Kategorie Základní

Více

Jak zvyšovat zisk pomocí online plateb Agenda 1. Online platby ve světě a ČR 2. Platební metody, jejich užívání a specifika 3. Checkout a zvyšování konverze 4. Případové studie Trendy v internetové bezpečnosti

Více

Určeno k použití s aplikacemi podporujícími skener / čtečku kódů QR.

Určeno k použití s aplikacemi podporujícími skener / čtečku kódů QR. Aplikace Xerox QR Code Příručka pro rychlé spuštění 702P03999 Určeno k použití s aplikacemi podporujícími skener / čtečku kódů QR. Aplikaci QR (Quick Response) Code můžete použít s těmito aplikacemi: aplikace

Více

Příručka k programu Wkasa Obchodní verze

Příručka k programu Wkasa Obchodní verze Příručka k programu Wkasa Obchodní verze Obsah : I. Instalace...3 1. Instalace...3 II. Objednávka ostré verze, licence...7 III. Příručka obsluhy...9 1. Spouštění programu, přihlášení...9 2. Základní prodej...9

Více

Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb

Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb Vybrané informační systémy cestovního ruchu Pěší navigace pomocí lokálně kontextových služeb Archalous Tomáš Hájková Lucie Hovorková Milena Jinochová Bohdana Hradec Králové 2014 Obsah Úvod... 2 Základní

Více

Příručka k programu Wkasa Restaurační verze

Příručka k programu Wkasa Restaurační verze Příručka k programu Wkasa Restaurační verze Obsah : I. Instalace...3 1. Instalace...3 II. Objednávka ostré verze, licence...7 III. Příručka obsluhy...9 1. Spouštění programu, přihlášení...9 2. Základní

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0410 Číslo šablony: 20 Název materiálu: Android vs ios Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět:

Více

Vývoj mobilních telefonů. Barbora Bartlíková

Vývoj mobilních telefonů. Barbora Bartlíková Vývoj mobilních telefonů Barbora Bartlíková 1. Mobilní telefon První mobilní telefon spatřil svět v r. 1983. vynalezl ho americký konstruktér Martin Cooper. Byla to Motorola DynaTAC 8000X. Tento přistroj

Více

NFC a mobilní platby. konference Mobilní platby 2014 5. listopadu 2014 Jan Nezbeda Produktové inovace, ČSOB

NFC a mobilní platby. konference Mobilní platby 2014 5. listopadu 2014 Jan Nezbeda Produktové inovace, ČSOB NFC a mobilní platby konference Mobilní platby 2014 5. listopadu 2014 Jan Nezbeda Produktové inovace, ČSOB Obsah Mobilní platby nejsou jen NFC NFC co přináší a znamená NFC nejsou jen mobilní platby Co

Více

Inovace ve vaší společnosti

Inovace ve vaší společnosti Efektivní řízení meetingů hladce a jednoduše MeetingRoomApp je moderní digitální rezervační systém určený pro správu zasedacích a konferenčních místností. Chytrá technologie umožňuje efektivně řídit a

Více

popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) 2010-2015 MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ

popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) 2010-2015 MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ 2010-2015 popis funkcí a nastavení (verze 2. 8) MILAN PASTOR DIS., ING. MICHAL KOPECKÝ FIRMADAT S.R.O. Havlíčkova 1280,765 02 Otrokovice, tel.: 571 112 089 Obsah 1. Nastavení... 2 1.1. První přihlášení...

Více

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce

Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy. Zdokonalte styl své práce Komplexní řešení podnikové komunikace pro malé a středně velké firmy Zdokonalte styl své práce Pokud podnikáte, je pro vás zásadní spokojenost zákazníků, produktivita zaměstnanců a kontrola nákladů. Spokojenost

Více

Mobilní aplikace pro WinSignals Online

Mobilní aplikace pro WinSignals Online Mobilní aplikace pro WinSignals Online Jak WinSignals fungují? WinSignals nejsou robot (AOS), využívají zkušeností reálných obchodníků pracujících se živými účty. Na základě aktuálního sledování trhu a

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

Objednejte si Microsoft Office Professional Plus 2013 na domácí počítač za necelých 400 Kč!

Objednejte si Microsoft Office Professional Plus 2013 na domácí počítač za necelých 400 Kč! Objednejte si Microsoft Office Professional Plus 2013 na domácí počítač za necelých 400 Kč! Díky výhodné smlouvě se společností Microsoft si můžete objednat nejvyšší a nejnovější sadu Microsoft Office

Více

Město Police nad Metují tajemník

Město Police nad Metují tajemník Město Police nad Metují Masarykovo náměstí 98, PSČ 549 54 Vážený pan Ladislav Vaněk NA Sibiři 242 549 54 POLICE NAD METUJÍ Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / tel. V Polici nad Metují, dne

Více

Zabezpečení Uživatelská příručka

Zabezpečení Uživatelská příručka Zabezpečení Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené

Více

Obchodní podmínky IZIO účinné od 2. 4. 2016

Obchodní podmínky IZIO účinné od 2. 4. 2016 Obchodní podmínky IZIO účinné od 2. 4. 2016 společnosti IReSoft, s.r.o., se sídlem: Cejl 62, Brno, 602 00, IČ: 26297850, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 42453

Více

Proč si vybrat nás. Oblasti využití našich platebních automatů. Recyklace. Vlastní vývoj HW i SW. Rozsáhlé reference v EU. Certifikace ČNB, ECB

Proč si vybrat nás. Oblasti využití našich platebních automatů. Recyklace. Vlastní vývoj HW i SW. Rozsáhlé reference v EU. Certifikace ČNB, ECB O firmě Společnost Financial Systems Development, s.r.o. byla založena v roce 2000 a za dobu své existence expandovala z ryze vývojářské firmy až do dnešní podoby společnosti, která je dominantní na poli

Více

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o.

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Workshop DSP 2013 Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Co je to imos? CRM aplikace se specializací na farmaceutický segment umožňující práci s výsledky zpracovaných dat Datové sběrné pošty a

Více

Obchodní a dodací podmínky platné od: 03.03.2016 (DD.MM.RRRR)

Obchodní a dodací podmínky platné od: 03.03.2016 (DD.MM.RRRR) Obchodní a dodací podmínky platné od: 03.03.2016 (DD.MM.RRRR) OBCHODNÍ PODMÍNKY Česká republika, Slovenská republika firmy Petr Pejchal INSPIRACTIVE pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ DIGITÁLNÍ PENĚŽENKY MASTERCARD MOBILE 1 Podporované platformy Aplikace MC Mobile je podporovaná na zařízeních: iphone (iphone 3GS, iphone 4, iphone 4S, iphone 5) ipad (ipad, ipad 2, ipad 3rd generation) Android. Pozn.: minimální podporované

Více

Pay+ kiosky franšízová nabídka

Pay+ kiosky franšízová nabídka Pay+ kiosky franšízová nabídka Nabídka Nákup platebních samoobslužných kiosků/terminálů je jedním z nejvíce osvědčených způsobů, jak s malým kapitálem investovat ve všech zemích východní Evropy od roku

Více

UNIVERSAL SHOP. www.uninet.cz/pokladny, pokladny@uninet.cz. Přehlednost. Pokladní modul POS

UNIVERSAL SHOP. www.uninet.cz/pokladny, pokladny@uninet.cz. Přehlednost. Pokladní modul POS UNIVERSAL SHOP www.uninet.cz/pokladny, pokladny@uninet.cz Pokladní modul POS Program POS je výkonný síťový pokladní modul pro obchody a restaurace pracující na platformě Windows XP, Vista a Win7, námi

Více

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač

Projekt: 1.5, Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0304. Osobní počítač Osobní počítač Osobní počítač PC uvedla na trh firma IBM na trh v roce 1981. Jedná se o stavebnicovou konstrukci. Konkurenci se podařilo konstrukci napodobit a tak vznikly počítače IBM PC kompatibilní

Více

Trendy v mobilním placení

Trendy v mobilním placení Trendy v mobilním placení David Brendl, brendld@visa.com Visa Europe 18 March 2015 Spolehlivost Rozsah Visa: silný byznys, o který se lze opřít 516 milionů karet 1 z každého 6.00 36,7 miliardy transakcí

Více

Office 2016. Průvodce uživatele. Office 2016. Průvodce uživatele. Josef Pecinovský, Rudolf Pecinovský. www.grada.cz. Průvodce uživatele

Office 2016. Průvodce uživatele. Office 2016. Průvodce uživatele. Josef Pecinovský, Rudolf Pecinovský. www.grada.cz. Průvodce uživatele Kniha vám odpoví na otázky: Jak ukládat data do cloudu (na internetové úložiště) Jak vytisknout data na papír nebo do dokumentu PDF Jak kontrolovat pravopis a gramatiku Jak rychle a účelně formátovat vzhled

Více

specializovaný dopravní software Odbavení mobilním telefonem v dopravních prostředcích

specializovaný dopravní software Odbavení mobilním telefonem v dopravních prostředcích specializovaný dopravní software Odbavení mobilním telefonem v dopravních prostředcích Úvod do problematiky Užití mobilních aplikací v dopravě - nárůst počtu aplikací aktuální stav - nárůst užití nativních

Více