VELKÁ KRAŠ. ZPRAVODAJ OBCE č. 1/2012. SLOVO STAROSTKY Recept na hezký rok Něco málo informací z matriky k

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VELKÁ KRAŠ. ZPRAVODAJ OBCE č. 1/2012. SLOVO STAROSTKY Recept na hezký rok 2012. Něco málo informací z matriky k 31.12. 2011"

Transkript

1 ZPRAVODAJ OBCE č. 1/2012 VELKÁ KRAŠ Tel.: Fax: SLOVO STAROSTKY Recept na hezký rok 2012 Vezme se 12 měsíců, pořádně se očistí od veškeré zlomyslnosti, chamtivosti a nenávisti. Každý měsíc se rozdělí střídavě na 28, 30 a 31 dílků tak, že vystačí na celý rok. Potom se každý den upraví tak, že se vezme: 1 porce důvěry 1 dávka poctivé práce aspoň 2 dávky pěkných vzpomínek 2 dávky dobré nálady přidají se 3 vrchovaté lžíce optimismu čajová lžička snášenlivosti zrnko taktu a špetka trpělivosti. To vše se promíchá a bohatě zalije láskou. Takto připravený pokrm se ozdobí kytičkou pozornosti. Podává se s milým úsměvem a dobrým slovem. Něco málo informací z matriky k K je v naší obci hlášeno 791 obyvatel k trvalému pobytu. Z toho 645 dospělých (342 mužů a 303 žen) a 146 dětí. V roce 2011 Přistěhovaní... Odstěhovaní... Narození... Úmrtí... Sňatky... Průměrný věk obyvatel v naší obci je 39 let. 12 osob 20 osob 7 osob 9 osob 4 manželství

2 UPOZORNĚNÍ! ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MGR. VÁCLAV VOTAVA Oznamuji, že ke dni zahájila svou činnost advokátní kancelář Mgr. Václava Votavy se sídlem Míru 150, Javorník. Předmětem činnosti advokátní kanceláře je poskytování právních služeb ve všech oblastech práva s důrazem na právo občanské, obchodní, pracovní, rodinné, správní a trestní, včetně realizace smluv, zastupování v soudních sporech, vypracovávání právních rozborů apod. K dispozici jsem v sídle advokátní kanceláře ve všední dny od 8:00 hod do 16:00 hod., po telefonické, osobní či mailové domluvě i mimo úřední hodiny. Těším se na spolupráci. Mgr. Václav Votava, advokát Míru Javorník tel.: mobil: votava.advokat@seznam.cz ZÁPIS K POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZCE ZÁKLADNÍ ŠKOLA VIDNAVA, okres Jeseník příspěvková organizace oznamuje, že ZÁPIS k povinné školní docházce do 1. ročníku ZŠ Vidnava se uskuteční v úterý dne 7. února 2012 od 13:00 do 16:15 hodin v budově Základní školy Vidnava. Zapisují se děti narozené a starší. K zápisu vezměte s sebou: občanský průkaz zákonného zástupce, rodný list dítěte, průkaz zdravotní pojišťovny dítěte, telefonický kontakt na rodiče (případně prarodiče) dítěte. SBĚRNÝ DVŮR VE VELKÉ KRAŠI Mobilní telefony Nově je možnost odevzdávat staré mobilní telefony. Spoustu mobilních telefonů, jež by mohly ještě posloužit těm, kteří je potřebují, leží doma v šuplících a není pro ně využití. Díky vám a společnosti Asekol se část těchto mobilních telefonů dostane k dětem do dětských domovů a ty telefony, které již oživit nepůjdou, přijdou k zasloužené recyklaci. Telefony je možno odevzdávat ve SBĚRNÉM DVOŘE VE VELKÉ KRAŠI. TĚLOCVIČNA VE VELKÉ KRAŠI PROVOZNÍ DOBA Zájemci o zapůjčení tělocvičny se mohou telefonicky domluvit s paní Mirkou Doruškovou mobil: Cena za 1 hodinu užívání tělocvičny činí 60,- Kč.

3 POPLATKY Poplatek za TKO v roce ,- Kč na osobu a rok (Abychom nemuseli zvedat poplatek za TKO, přistupujeme v příštím roce od 1.4. do ke čtrnáctidennímu vývozu popelnic) Termíny vývozů budou: 2.4., 16.4, 30.4, 14.5., 28.5., 11.6., 25.6., 9.7., 23.7., 6.8., 20.8., 3.9, a dále pak od opět každý týden v pondělí. Poplatek za psa v roce ,- Kč 1 pes 150,- Kč 2 a každý další pes (poplatek se nemění a zůstává ve stejné výši jako v roce 2011) Poplatek za vodu 12,- Kč/m3 + DPH (jelikož se dochází ke zvýšení DPH v roce 2012 z 10% na 14%, bude cena vodného 13,68 Kč/m³) SPLATNOST POPLATKŮ V ROCE 2012 POPLATEK ZA TKO I.POLOLETÍ POPLATEK ZA TKO II.POLOLETÍ POPLATEK ZA TKO ROČNÍ POPLATEK ZA PSA ROČNÍ POPLATEK ZA PRONÁJEM POZEMKU

4 Tříkrálová sbírka opět rekordní Lidé na Jesenicku začali nový rok dobrým skutkem. V duchu motta letošní Tříkrálové sbírky se i přes dlouhotrvající ekonomickou krizi podařilo vykoledovat částku ,- Kč. Loňský výtěžek tak byl překonán o ,- Kč! Opět se potvrdilo, že umíme otevřít svá srdce a pomoci lidem, kteří naši pomoc potřebují. Po rozdělení bude výtěžek sbírky použit na bezbariérové úpravy sociálních zařízení v Domově pokojného stáří sv. Františka v Javorníku. Všem dárcům velmi DĚKUJEME! Velké poděkování patří také koledníkům a koordinátorům letošní sbírky. Zajímavosti sbírky nejčastěji byla v pokladničkách dvacetikoruna, a to x ve srovnání s loňskou sbírkou přibylo v kasičkách 6 tisícovek mezi mincemi se při sčítání objevila šupina z kapra, baterka do hodin, staré mince nebo žeton do vozíku Zdroj: Mgr. Helena Paschkeová, ředitelka V naši obci v loňském roce bylo vykoledováno ,- Kč a v letošním roce ,- Kč. Celkem bylo v letošním roce dárci poskytnuto ,- Kč. Všem dárcům a koledníkům děkujeme.

5 Kulturní akce na co se můžeme těšit!!! (sobota) od 14:30 hodin začíná Dětský maškarák v Kulturním domě Na Zastávce Děti mají vstup zdarma. Vstupné pro dospělé: 20,- Kč. Od 20:00 hodin MAŠKARNÍ BÁL PRO DOSPĚLÉ Bohatá tombola jejíž výtěžek bude již tradičně předán Mateřské škole ve Velké Kraši. K tanci a poslechu nám tentokrát bude hrát ŘEBŘIŇÁK z Vrbna pod Pradědem. A kdo ví, možná nám zatančí i Krašské orientální tanečnice - břišnice. Vstupné: 50,- Kč (sobota) od 13:00 hodin Turnaj v šipkách v HOSPODĚ U SYSLA Startovné 100,- Kč (ze startovného je hrazeno jídlo - řízek a bramborový salát a ceny pro soutěžící). Zúčastnit se může každý, kdo si myslí, že se trefí... :-D Soutěžící, nechť se nahlásí do v HOSPODĚ U SYSLA!!! Jubilanti V měsíci lednu slaví své jubileum tito občané: I. Karel (55), H. Covalová (85), R. Havlová (50) V měsíci únoru oslaví své jubileum tito občané: J. Honková (75), V. Švajková (50), A. Ferenc (80), M. Špangerová (65), L. Sadílková (65), J. Macík (75), S. Mrázková (50), J. Juhanyaková (50), V. Karásková (83), E. Filipčíková Vám všem, vážení spoluobčané, kteří v tomto období oslavíte nebo jste již oslavili své narozeniny a významná životní jubilea, přejeme při dobrém zdraví ještě mnoho spokojených let v životě.

6 Knihovna Žádáme čtenáře, kteří mají zapůjčené knihy z výměnného fondu (tato informace je uvedena v dotčené knize), aby je co nejdříve vrátili, jelikož tituly z výměnného fondu se budou obnovovat. Děkuji za pochopení. Marie Danielová, knihovnice Informace z knihovny Knihovní fond čítá 2128 kusů knih. V roce 2011 byly nakoupeny knihy v celkové hodnotě 2.809,- Kč. Máme 42 čtenářů a z toho jsou jen 4 děti do 15 let. V roce 2011 bylo uskutečněno 1012 výpůjček knih. Nové knihy Staré Řecké báje Hry osudu Kráska a špion Srdceboly Nebezpečná zóna Operace stonewall Šelma Mistr klamu Saxana a lexikon kouzel Tintin tajemství jednor. Kateřina Petiška Eduard Victor Cynthia Callen Gayle Monyová Simona Fieldingová Joy Šulc Jiří Smith Wilbur Forsyth Frederick Březinová Ivona Irvine Alex Černá Jaroslava Cestovatelská přednáška Také letos připravujeme již tradiční cestovatelskou přednášku s panem Jiřím Márou a tentokrát o Jižní Africe (JAR, NAMIBIE, BOTSWANA, ZIMBABWE). Přednáška se uskuteční ve čtvrtek v Obecní knihovně ve Velké Kraši od 16:00 hodin. Noc s Andersenem Tentokrát se sejdeme v pátek 30. března 2012 v 18:00 hodin v MŠ. Pro děti bude připraven program a noční procházka. Prosíme rodiče, aby dětem nedávali žádné cenné věci a už vůbec ne mobilní telefony, MP3 a jiné technické vymoženosti. Přihláška na tuto akci je součástí tohoto zpravodaje, nebo si ji můžete vyzvednout osobně v MŠ nebo na OÚ.

7 NOC S ANDERSENEM přihláška Přihlašuji svou dceru / svého syna (termín pro odevzdání přihlášky je do MŠ) škrtněte, co se nehodí: dceru/syna si vyzvednu v pátek do... hodin (program si můžete vyzvednout v knihovně) dcera/syn v knihovně přespí podpis rodičů: tel. číslo: NOC S ANDERSENEM Začátek: v pátek 30. března 2012 v Konec: v sobotu 31. března 2012 v Telefon do Mateřské školy: Děti budou potřebovat: na spaní: polštářek, karimatku (deku), spací pytel nebo deku nebo peřinu na přikrytí, pyžamo (nebo jiné převlečení na spaní), ručník, hygienické potřeby všechny děti: přezůvky, horší oblečení, pití, baterku Nedávejte, prosím, dětem zbytečně moc jídla a mobily! Večeři zajistíme, v případě potřeby vám zavoláme. Uvítáme buchty (apod.) k snídani!

8 Vtipy :-) Předmět: Celoživotní vzdělávání Staršího, na kole jedoucího pána, zastaví v noci policejní hlídka: Kam jedete tak pozdě v noci? Jedu na přednášku o špatném vlivu alkoholu, tabáku a nočního života na lidský organismus. Policista se ptá nedůvěřivě: Prosím vás, kdo organizuje takovou přednášku ve dvě hodiny v noci? Muž odpoví: Jako obyčejně - moje žena... Zabezpečení chalupy Jak zabezpečit chalupu: 1. Kupte si v sekond handu pár pracovních bot č Dejte je před dveře a podložte je výtiskem časopisu Policista. 3. Vedle bot položte hodně velkou misku na žrádlo pro psa. 4. Na dveřích nechte lístek s následující zprávou: Kámo, s Honzou a Martinem jsme šli pro pivo. Vydrž venku, jsme za chvíli zpátky. S pitbulama nelaškuj, jsou nějaký nervózní, včera jeden pokousal pošťáka. Pro jistotu jsou zavřený v baráku. Tisková konference Včera na tiskové konferenci představil Calvin Rickson, inženýr a výzkumník z Oxfordské university, svůj nejnovější vynález. Calvin navrhl podprsenku, která zamezuje, aby se ženská prsa houpala ze strany na stranu nebo nahoru a dolu a dokonce zamezí, aby byly bradavky vidět skrz blůzu, když se ochladí. Po tiskové konferenci ho přítomní muži pozvali na dvůr a rozbili mu držku. Ve Velké Kraši Vlasta Kočí, starostka Vydává: Obec Velká Kraš, IČO: Telefon: Adresa: Velká Kraš čp podatelna@velkakras.cz Vychází: občasník v nákladu 280 ks. Povoleno: MK ČR E 20424

VELKÁ KRAŠ UPOZORNĚNÍ. ZPRAVODAJ OBCE č. 5/2012 SLOVO STAROSTKY

VELKÁ KRAŠ UPOZORNĚNÍ. ZPRAVODAJ OBCE č. 5/2012 SLOVO STAROSTKY ZPRAVODAJ OBCE č. 5/2012 VELKÁ KRAŠ www.velkakras.cz Tel.: 584 436 141 Fax: 584 436 029 SLOVO STAROSTKY Když se nás někdo zeptá, co je sedm divů světa, obvykle je seřadíme takto: Pyramidy v Gaze Taj Mahal

Více

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ

Mladecké noviny ČÍSLO 66 NEPRODEJNÉ Mladecké noviny ČÍSLO 66 PROSINEC NEPRODEJNÉ 12/2015 Vážení spoluobčané, přeji vám všem i vašim blízkým příjemné prožití vánočních svátků, které budou naplněny radostí, štěstím, vnitřní harmonií a pohodou.

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE PLNÉ KLIDU, RODINNÉ POHODY A PO VŠECH STRÁNKÁCH ÚSPĚŠNÝ ROK VŠEM NAŠIM OBČANŮM A JEJICH BLÍZKÝM PŘEJE

KRÁSNÉ VÁNOCE PLNÉ KLIDU, RODINNÉ POHODY A PO VŠECH STRÁNKÁCH ÚSPĚŠNÝ ROK VŠEM NAŠIM OBČANŮM A JEJICH BLÍZKÝM PŘEJE ZPRAVODAJ Obce Rudná pod Pradědem P r o s i n e c 2 0 1 4 ----------------------------------------------------------------------------- Ustavující zasedání První ustavující zasedání nově zvoleného zastupitelstva

Více

Písecký zpravodaj Leden 2012

Písecký zpravodaj Leden 2012 Písecký zpravodaj Leden 2012 Silvestr 2011 a novoroční přání Poslední den letošního roku jsem měl nevšední možnost pozorovat silvestrovské veselí celého našeho údolí od Bukovce přes Písek až po Jablunkov

Více

Číslo 1/2013 Obecní úřad Libějovice Leden 2013 Libějovice 26 38772 Libějovice. Termíny svozu komunálního odpadu na rok 2013:

Číslo 1/2013 Obecní úřad Libějovice Leden 2013 Libějovice 26 38772 Libějovice. Termíny svozu komunálního odpadu na rok 2013: Občasník obcí Libějovice, Nestanice a Lomec 1/2013 Číslo 1/2013 Obecní úřad Libějovice Leden 2013 Libějovice 26 38772 Libějovice Tel: 383382064 Tel. Starosta: 606692079 web: www.libejovice.cz email: libejovice@tiscali.cz

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015 21. ročník květen 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. května 2015 Usnesením č. 23/2015 zastupitelé vzali na vědomí rozpočtové opatření č. 3/2015. Usnesením č. 24/2015 zastupitelé schválili

Více

Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52

Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52 Křenovický zpravodaj Únor 2009 Zdarma vydává obec Křenovice ročník 52 Ze zasedání zastupitelstva * Firma BÁRTEK ROZHLASY s.r.o. přišla s nabídkou na instalaci bezdrátového rozhlasu formou domácích přijímačů

Více

Borotínský zpravodaj

Borotínský zpravodaj Opravená terasa na výstavním pavilonu v arboretu v Borotíně foto: Fr. Chlup ml. Borotínský zpravodaj Březen 2013 vydává zastupitelstvo Obce Borotín www.obecborotin.cz Důležitá tel. čísla: Tísňové volání

Více

Obecní občasník č. 5

Obecní občasník č. 5 Obecní občasník č. 5 vydává obec Rataje KVĚTEN 2016 Vážení spoluobčané, jistě se vám do rukou již dostala pozvánka na setkání rodáků obce Rataje. Během této víkendové akce přijede do Rataj mnoho návštěvníků

Více

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1

Slovo starosty. www.bela.cz. Strana 1 Slovo starosty Vážení spoluobčané, snažím se vždy na konci roku seznámit Vás s tím, co se nám podařilo a nepodařilo uskutečnit z hlediska investičních akcí v loňském roce a co plánujeme na rok letošní.

Více

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. Číslo 1/2013. DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK Číslo 1/2013 DS Věstonická Domovníček č. 1/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolfa Nytla Vážení čtenáři, dnes se Vám dostává do rukou první vydání našeho zpravodaje,

Více

ročník 1. číslo 1 zima 2016 vydává: Základní škola a Mateřská škola Vinařice, okres Kladno

ročník 1. číslo 1 zima 2016 vydává: Základní škola a Mateřská škola Vinařice, okres Kladno ročník 1. číslo 1 zima 2016 vydává: Základní škola a Mateřská škola Vinařice, okres Kladno Vážení čtenáři a příznivci naší školy, naše škola začíná vydávat nový školní časopis. Bude vycházet 4x ročně a

Více

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE

PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE Vydáno 3. června 2013 PROTIPOVODŇOVÁ OPATŘE Í OBCÍ TŘEBOVICE A RUDOLTICE V současné době začínáme s realizací akce Protipovodňová opatření obcí Třebovice a Rudoltice. Na tuto investiční akci naše obec

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY ZŠ PERLIČKA ČÍSLO JEDNACÍ: 038 /2015 PLATNOST: 1.9.2015 ZPRACOVALY: Mgr. Martina Schejbalová, MUDr. Darina Gurutidu OBSAH: 1. JAKÁ MÁM PRÁVA JAKO ŽÁK NAVŠTĚVUJÍCÍ ŠKOLNÍ DRUŽINU

Více

Mokrovratský zpravodaj

Mokrovratský zpravodaj číslo 1 leden 2015 Mokrovratský zpravodaj Měsíčník pro Mokrovraty, Pouště a okolí Milí spoluobčané, přejeme Vám příjemné zimní měsíce, hlavně hodně zdraví a pohody. Zprávy z obce Usnesení ze zápisu č.

Více

DÁLE INFORMUJEME. ZPRÁVY OBECNÍHO ÚŘADU úřední doba v pondělí od 16 do 19 hodin MATEŘSKÁ ŠKOLA

DÁLE INFORMUJEME. ZPRÁVY OBECNÍHO ÚŘADU úřední doba v pondělí od 16 do 19 hodin MATEŘSKÁ ŠKOLA 17. ročník říjen 2011 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. října 2011 Usnesením č. 44/2011 zastupitelé přijali Vlastní hodnocení Mateřské školy Zahrádky za školní rok 2010 2011. Zastupitelé byli

Více

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK

ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK ŠKOLNÍČEK MŠ NOVÝ HRÁDEK LÉTO ZPRÁVY ZE ŽIVOTA ŠKOLKY Blíží se konec školního roku, všichni se těšíme na léto a prázdniny a školáci na to, jak si v září nasadí aktovku a vykročí do nového světa. Leccos

Více

Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice

Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Číslo 1/2014 Obecní úřad Libějovice leden 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Tel: 383382064 Tel. starosta: 606692079 web: www.libejovice.cz email: libejovice@tiscali.cz Knihovna: Pátek 16-17 hod. Veřejný

Více

SVOZ PLASTŮ V úterý 9. června 2009 provede firma LIKO a.s. Svitavy druhý svoz plastů. Plasty, uložené ve žlutých pytlích, ponechte u popelnic.

SVOZ PLASTŮ V úterý 9. června 2009 provede firma LIKO a.s. Svitavy druhý svoz plastů. Plasty, uložené ve žlutých pytlích, ponechte u popelnic. R 1 č e r v e n Dobří rodiče dávají svým dětem kořeny a křídla. Kořeny proto, aby věděly, kde jsou doma, a křídla proto, aby mohly odletět a vyzkoušet si to, co se naučily. B. Zoungsovi Mezinárodní den

Více

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod.

ZÁPIS DĚTÍ DO MATEŘSKÉ ŠKOLY NOŠOVICE na školní rok 2013-2014 se uskuteční ve středu 6. března 2013 v budově MŠ od 8:00 do 14:00 hod. Oběžník č. 2/2013 Četnost vydání: cca 1x měsíčně Místo vydávání: Nižní Lhoty Číslo a den vydání: 2/2013 ze dne 26. 2. 2013 Evidenční číslo: MK ČR 10232 Název, sídlo a IČO vydavatele: Obecní úřad Nižní

Více

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr

ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č. Obecní úřad informuje. Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E L E D E N 2 0 1 6 / C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Rozšíření sběru plastů - pytlový sběr Již mnoho let v Závišicích separujeme odpady - plasty, papír,

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

Zpravodaj. obce Dobratice

Zpravodaj. obce Dobratice Zpravodaj obce Dobratice www.dobratice.cz Dne 18. 3. 2010 č. 3/2010 Další zasedání zastupitelstva Obce Dobratice se bude konat ve středu 14. dubna 2010 v 17. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Více

Střediska YMCA-SKAUT Břeclav

Střediska YMCA-SKAUT Břeclav KVĚTEN 2009 Střediska YMCA-SKAUT Břeclav ročník XV, číslo 5. Milé skautky a skauti, vážení rodiče, máme tady předposlední měsíc školního roku, který by v nás měl vyvolat zvýšené úsilí zejména ve škole.

Více

BRANIŠOVSKÉ NOVINKY. č. 1/2016

BRANIŠOVSKÉ NOVINKY. č. 1/2016 BRANIŠOVSKÉ NOVINKY č. 1/2016 Milí spoluobčané, máte v rukou jarní číslo zpravodaje Branišovské novinky a zároveň jubilejní vydání, jelikož je to přesně rok, co jste do svých stránek dostali úplně první

Více

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010. Volby jsou už minulostí MORAVâAN Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.moravka.info V Morávce 15. listopadu 2010 ã. 6/2010 Volby jsou už minulostí Vážení spoluobčané, děkuji všem, kteří jste přišli k volbám, a svými

Více

MONITOR listopad 2014

MONITOR listopad 2014 MONITOR listopad 2014 Ahoj Hanačáci! Máme tu další měsíc, tentokrát už tuplovaně podzimní listopad. Milovníci žlutých, červených a hnědých barev teď můžou chodit po světě s úsměvem na rtech a koukat na

Více

Zpravodaj obce Kaliště

Zpravodaj obce Kaliště Ročník 2., vydání 1. Březen 2015 Zpravodaj obce Kaliště Obsah: 1. Slovo úvodem 2. Ohlédnutí za zimou 3. Masopust 2015 a hasičský ples 4. Informace obecního úřadu 5. Tříkrálová sbírka 2015 6. GoSMS buďte

Více

INFORMACE starosty, ZO, výborů ZO

INFORMACE starosty, ZO, výborů ZO + Háj 2014 www.obechabartice.cz, podatelna@obechabartice.cz OÚ 463 73 čp.191, 482 345 024, 607 973 670, -------------------------------------------------------------------- Sbor pro občanské záležitosti

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Obecní zpravodaj Ročník 14 číslo 3 červenec-září 2008

Obecní zpravodaj Ročník 14 číslo 3 červenec-září 2008 Obecní zpravodaj Ročník 14 číslo 3 červenec-září 2008 Rada obce zasedala v 1. čtvrtletí letošního roku 3x. Projednala: -smlouvy o zřízení věcného břemene, -harmonogram postupu voleb do školské rady Základní

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 14 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 10.Maletínský zpravodaj-prosinec 2005 vytvořeno: 22.12.2005

Více

Luãinsk. 8. prosince 1999 5/1999

Luãinsk. 8. prosince 1999 5/1999 Luãinsk zpravodaj 8. prosince 1999 5/1999 K vánoční brance po oříšku pod lískou sklouzneš. Ale sám otevřít musíš v srdci mřížku jak zvuky koled o Ježíšku, než mír a pokoj najdeš tam. Vážení spoluobčané,

Více

Leden 2015. 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz. Nazdar bratři a sestro,

Leden 2015. 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz. Nazdar bratři a sestro, Leden 2015 94. brněnský oddíl caryvlka@seznam.cz www.94bo.cz Nazdar bratři a sestro, doufám, že jste zdárně oslavili Vánoce i Silvestr! Skautská oslava Vánoc byla letos opravdu parádní a všichni si ji

Více

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce

Letecký snímek části obce Cotkytle Starosta obce 1. Zpravodaj Cotkytle en, listopad, prosinec, 4/2003 říj Z obsahu zpravodaje:? Události v obci?? Co nového v obci?? Co připravujeme?? Kultura v obci? Socha sv. Jana Nepomuckého Podzimní práce na polích

Více

V Ř E S K O V Á K leden 2016

V Ř E S K O V Á K leden 2016 V Ř E S K O V Á K leden 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, začínáme další již 26.rok samostatné obce Vřeskovice. V tomto roce bude velká část činnosti uschována v dokumentech - Příprava nového územního

Více

Kunínský zpravodaj. březen 2013 ZASTUPITELSTVO. Starostka obce Kunín svolává 13. zasedání Zastupitelstva obce Kunín

Kunínský zpravodaj. březen 2013 ZASTUPITELSTVO. Starostka obce Kunín svolává 13. zasedání Zastupitelstva obce Kunín Kunínský zpravodaj březen 2013 Váţení spoluobčané, letošní zima uţ je za námi a s ní i plesová sezóna. Ráda bych hned na úvod svého březnového příspěvku poděkovala všem, kteří v naší obci podporují kulturní

Více

Městská knihovna Loštice rozbor činnosti za rok 2015

Městská knihovna Loštice rozbor činnosti za rok 2015 Městská knihovna Loštice rozbor činnosti za rok 2015 Městská knihovna Loštice zajišťuje pro obyvatele města pravidelné služby v oblasti půjčování knih a časopisů, informační služby ze všech oblastí dostupných

Více

Co připravujeme na rok 2010...

Co připravujeme na rok 2010... Leden 2010 OBEC PASEKA Co připravujeme na rok 2010... Prioritou v letošním roce je získání dotace na půdní vestavbu učeben cizího jazyka a počítačové učebny v naší ZŠ. O zafinancování této akce se snažíme

Více

Číslo 4. Ročník 2010 Vydává Obec Otovice. Informace Obecního úřadu. Informace ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.6.2010

Číslo 4. Ročník 2010 Vydává Obec Otovice. Informace Obecního úřadu. Informace ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 18.6.2010 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁVIŠAN. Obecní úřad informuje. Placená inzerce. Poplatek za odpad na 1. pololetí 2011. Revize komínů. Zpravodaj /únor 2011. Zpravodaj/únor 2011

ZÁVIŠAN. Obecní úřad informuje. Placená inzerce. Poplatek za odpad na 1. pololetí 2011. Revize komínů. Zpravodaj /únor 2011. Zpravodaj/únor 2011 Placená inzerce ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E / Ú N O R 2 0 1 1 / C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Poplatek za odpad na 1. pololetí 2011 Žádáme občany, kteří neuhradili poplatek

Více

SLOVO STAROSTKY: Vážení spoluobčané, kalendářní rok 2015 pomalu končí, máme před sebou jedny z nejkrásnějších svátků v roce a v našich domácnostech vrcholí vánoční přípravy. Vám se dostává do rukou poslední

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ střediska Přerov 1/2005 Vážení přátelé knihoven, dovolte, abychom Vás přivítali nad stránkami prvního čísla Informačního zpravodaje střediska Přerov. Prostřednictvím tohoto občasníku

Více

Pár slov úvodem. Úřední hodiny OÚ 15.00 18.00 St 8.00 9.00 16.00 18.00 bankovní spojení ČSOB č.účtu : 108207476/0300

Pár slov úvodem. Úřední hodiny OÚ 15.00 18.00 St 8.00 9.00 16.00 18.00 bankovní spojení ČSOB č.účtu : 108207476/0300 vydání 1 OÚ Trpísty Trpísty 18, 349 01 Stříbro Telefon : 374696134, fax:374696134 e-mail : trpisty@wo.cz IČO : 00573710 Obecní web:www.trpisty.cz ročník IX Úřední hodiny OÚ Po 15.00 18.00 St 8.00 9.00

Více

Koncertní prosinec ŽPS

Koncertní prosinec ŽPS Koncertní prosinec ŽPS Ženský pěvecký sbor v prosinci nezahálel. 7.1 2. jsme přijaly pozvání zábřežského sboru Slavice. Společně jsme vystupovaly na prvním adventním koncertu v galerii Tunklův dvorec v

Více

Co přinesl čas - leden 2011

Co přinesl čas - leden 2011 Co přinesl čas - leden 2011 Vzhledem k tomu, že nevydáváme žádný časopis o naší činnosti, rozhodli jsme se Vám přiblížit každodenní činnost práci v úřadu, zastupitelů, zaměstnanců či jiné podněty, které

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2007 V tomto roce pracovala knihovnice p. Ouředníková na zkrácený úvazek, poté, co ji v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený úvazek,

Více

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD

KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD KOMPLEXNÍ ROZBOR ČINNOSTI MĚSTSKÉ KNIHOVNY VYŠŠÍ BROD ROK 2008 V roce 2008 pracovala p. Romana Ouředníková jako knihovnice na zkrácený úvazek poté, co jí v tomto ohledu zaměstnavatel vyhověl. I přes zkrácený

Více

ZPRÁVA AEROBIK STUDIA OREL DOBŘÍŠ prosinec 2012 - zpráva č.5

ZPRÁVA AEROBIK STUDIA OREL DOBŘÍŠ prosinec 2012 - zpráva č.5 ÚVODNÍK Milí přátelé, ZPRÁVA AEROBIK STUDIA OREL DOBŘÍŠ prosinec 2012 - zpráva č.5 Rok se s rokem sešel a my jsme i v Orlovně ukončili kalendářní rok 2012 a nastartovali rok 2013. Všem bychom rádi touto

Více

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá.

Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. 2015 Říjen hodně větrů, dešťů mívá, někdy přece vesele se dívá. Vážení spoluobčané, je tu konec října, před námi poslední dva měsíce roku a opět vám do schránek přinášíme náš zpravodaj. V obecním zastupitelstvu

Více

INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU:

INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU: OKENSKÝ ZPRAVODAJ LISTOPAD 2 0 1 1 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU: Veřejné zasedání zastupitelstva obce se konalo ve středu 16.listopadu 2011. Zastupitelstvo bylo mimo jiné také informováno o možnosti odkoupení

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. listopadu 2014

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. listopadu 2014 20. ročník listopad 2014 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. listopadu 2014 Usnesením č. 45/2014 zastupitelé schválili zvolení jednoho místostarosty. Usnesením č. 46/2014 zastupitelé obce Zahrádky

Více

Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež. Nabídka knihovnických lekcí a besed

Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež. Nabídka knihovnických lekcí a besed Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež Nabídka knihovnických lekcí a besed Rádi bychom Vám nabídli přehled lekcí a besed, které připravuje naše oddělení pro všechny žáky mateřských a

Více

Veselé Vánoce. přeje. Zastupitelstvo obce. Nové Dvory

Veselé Vánoce. přeje. Zastupitelstvo obce. Nové Dvory Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok 1997 přeje Zastupitelstvo obce Nové Dvory Vážení spoluobčané! Tak jako každý rok i letos se blíží konec roku. Je třeba se zamyslet nad tím co nám tento rok dal či co nám

Více

Oslavy Vánoc v cizích zemích Aleš Kůtek

Oslavy Vánoc v cizích zemích Aleš Kůtek Vážení čtenáři! Dnešním dnem k Vám přichází poslední číslo našeho školního časopisu v roce 2006. Blíží se Vánoce, proto nám dovolte, abychom Vám všem, našim příznivcům, popřáli šťastné a veselé prožití

Více

Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co

Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co Vážení spoluobčané, uplynula již polovina roku 2008, a proto bych Vás rád seznámil s tím, co jsme během této doby v naší obci realizovali a co připravujeme. Po vyřešení problémů s výkupem pozemků bylo

Více

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář SLOVO STAROSTKY: Vážení občané, dovolte mi pár slov k aktuálnímu dění v obci. Právě byla dokončena stavební část rekonstrukce bytových prostor v 1.p. a rekonstrukce podlah v přízemí budovy hasičské zbrojnice.

Více

VELKÝ SLET ČARODĚJNIC

VELKÝ SLET ČARODĚJNIC e.č. MK ČR A 10345 Vydal: Městský úřad Úsov dne: 25. dubna 2008 2/2008 Vlastivědné muzeum v Šumperku Lovecko lesnické muzeum v Úsově Vás zvou na VELKÝ SLET ČARODĚJNIC v sobotu 26. dubna 2008, na úsovském

Více

Obecní zpravodaj Ročník 19 Číslo 2 duben-červen 2014

Obecní zpravodaj Ročník 19 Číslo 2 duben-červen 2014 Obecní zpravodaj Ročník 19 Číslo 2 duben-červen 2014 Z jednání Rady a Zastupitelstva obce Brumovice Rada obce Projednala: -Novou smlouvu o zajištění zpětného odběru a využití odpadů z obalů s firmou EKO-KOM,

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. srpna 2014

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. srpna 2014 20. ročník září 2014 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 7. srpna 2014 Usnesením č. 36/2014 zastupitelé pověřili starostu jednáním k zajištění realizace projektu Zahrádka v Zahrádkách a výběrového

Více

Prosinec 2015. Vážené kolegyně a kolegové, E-mail : crs.olomouc@seznam.cz, www.rybsvaz-ol.cz

Prosinec 2015. Vážené kolegyně a kolegové, E-mail : crs.olomouc@seznam.cz, www.rybsvaz-ol.cz Prosinec 2015 E-mail : crs.olomouc@seznam.cz, www.rybsvaz-ol.cz Vážené kolegyně a kolegové, čas letí jako bláznivý, rok s rokem se opět schází a my začínáme bilancovat rok 2015, ve kterém se podařila řada

Více

Jabok Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická. www.jabok.cz

Jabok Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická. www.jabok.cz Jabok Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická www.jabok.cz ZÁKLADNÍ INFORMACE ADRESA: Salmovská 8, 120 00 Praha 2 TELEFON: 211 222 440 (sekretariát) 211 222 404 (studijní oddělení) E-MAIL:

Více

Pokyny k odjezdu na tábor

Pokyny k odjezdu na tábor Dům dětí a mládeže, Chlumec nad Cidlinou, 9. května 198, 503 51 Chlumec nad Cidlinou Tel.,fax.: 495 485 357, www.ddmchlumec.net Název tábora: Všeobecný II. - Kobliha Termín: 3. 8. 17. 8. 2013 Cena: 4 450,--

Více

Plesová sezóna je za námi. V Hřívové je nový vrt pitné vody. Korduliak starosta

Plesová sezóna je za námi. V Hřívové je nový vrt pitné vody. Korduliak starosta V Hřívové je nový vrt pitné vody Dne 18. února byl obci předán nový posilový zdroj pitné vody. Nový vrt o průměru 250 mm a hloubce 102 m byl vybudován na soutoku Bystřice a Tísňavského potoka. Vrt provedený

Více

Žďárský zpravodaj 5/2014

Žďárský zpravodaj 5/2014 Žďárský zpravodaj 5/2014 Obecní úřad Žďár nad Metují úřední hodiny Pondělí 8 11:30 a 13-17 hod. Středa 8 11:30 a 13-17 hod. Kontakty: tlf.č. 491 541 142 obec.zdarnm@tiscali.cz www.zdarnadmetuji.cz č.ú.

Více

Zpravodaj. obce Dobratice

Zpravodaj. obce Dobratice Zpravodaj obce Dobratice Výstavba tělocvičny u základní školy byla zahájena Obec Dobratice získala po několikaletém úsilí dotaci z evropských fondů prostřednictvím Regionálního operačního programu ve výši

Více

Družinová výprava Růžovek 26.4. aneb Po stopách josefodolských čarodějnic

Družinová výprava Růžovek 26.4. aneb Po stopách josefodolských čarodějnic A Editorial, Zprávy z hradu Akce, které nás čekají hoj, vítám vás všechny u dalšího vydání akély. Kolombo odeslal příspě vek s vtipy, takže se pořádně posmějeme. Ale už tu máme pozdní jaro a doufám, že

Více

Oslavencům gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a spokojenosti do dalších let.

Oslavencům gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka a spokojenosti do dalších let. OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2012 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V červnu oslaví své narozeniny: Babica Jan, Kubečka Jiří, Kowalzce Zdeněk, Stehlík Antonín, Hajníková Miloslava, Loužilová

Více

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce ÚSTECKÝ ZPRAVODAJ Březen (obecní čtvrtletník líbilo a registrace: nestíhali MK jsme ČR dolévat E 19788) do várnice s kohoutkem 1/2013 1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim

Více

Zpravodaj Městyse Knínice u Boskovic 32008 připravuje společenskou akci Košt vín 2008 V sobotu 26. dubna

Zpravodaj Městyse Knínice u Boskovic 32008 připravuje společenskou akci Košt vín 2008 V sobotu 26. dubna Zpravodaj 3 Městyse Knínice u Boskovic 2008 Městys Knínice u Boskovic ve spolupráci s místními zájmovými organizacemi připravuje společenskou akci Košt vín 2008 V sobotu 26. dubna bude probíhat v prostorách

Více

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004

Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Svěcení znaku a praporu. 1. Zpravodaj Cotkytle červenec, srpen, září, 3/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci. Vystoupení dětí ZŠ Cotkytle. I když

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři,

1/2014. Náš obecní kronikář. Vážení čtenáři, 1/2014 Vážení čtenáři, vítám Vás u prvního letošního čísla našeho Zpravodaje, kterým se Vám snažíme již čtvrtým rokem přinášet informace o dění v obci i místních spolcích. V letošním roce nás kromě jiného

Více

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu:

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu: BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vánoční speciál rok 2014 Z obsahu: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Úvodní slovo Informace k budově obce v Sedlecku Akce v roce 2015 Oslavy 900. výročí obce Bušovice Advent v Bušovicích Vítání

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

K a m ý c k é l i s t y II

K a m ý c k é l i s t y II K a m ý c k é l i s t y II zpravodaj nezávislých ----------------------------------------------------------- Ročník XIX. / číslo 1, leden 2016, zdarma volně navazuje na KL ročník XXII. Neprošlo jazykovou

Více

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané,

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané, ÚVODNÍK Vážení spoluobčané, rád bych Vám všem popřál hezký a pohodový podzim, bez zbytečných problémů. Jsou však věci v naší obci, které mě jako občana a potažmo i jako zastupitele trápí. Především je

Více

ZPRAVODAJ OBCE Č. 1/2014 VELKÁ KRAŠ

ZPRAVODAJ OBCE Č. 1/2014 VELKÁ KRAŠ ZPRAVODAJ OBCE Č. 1/2014 VELKÁ KRAŠ www.velkakras.cz Tel.: 584 436 141 Fax: 584 436 029 SLOVO STAROSTKY Vážení přátelé, spoluobčané! Nezadržitelně se přiblížil okamžik ukončení volebního období současného

Více

Životický portál. Od 19. října do 26. října 2015

Životický portál. Od 19. října do 26. října 2015 Životický portál Od 19. října do 26. října 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci říjnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk Jméno Č.p. Věk ŠKORŇA Michal MACÍČEK Stanislav ŠPUNAR Robert KUNC Jan 170 165 154 189 92 80 70

Více

v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015

v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015 Škola čar a kouzel MRAVENEČCI BENJAMÍNCI v Bradavicích Skautský stanový tábor v termínu 14. 7. - 19. 7. 2015 Cena: Začátek: 900,- Kč Mravenečci - nástup na tábořiště 14. 7. 2015 od 15:00 do 16:30 hodin

Více

Jesenické dožínky 1.9.

Jesenické dožínky 1.9. Jesenické dožínky 1.9. Letos se konal již 9. ročník Jesenických dožínek, které společně pořádá Obec Bělá pod Pradědem, Zemědělské družstvo Jeseník a Okresní agrární komora Jeseník. Dožínkový průvod vyšel

Více

Lipovský ZPRAVODAJ LEDEN 2013 OBECNÍ ÚŘAD

Lipovský ZPRAVODAJ LEDEN 2013 OBECNÍ ÚŘAD Lipovský ZPRAVODAJ LEDEN 2013 vydává obec Lipová-lázně www.lipova-lazne.cz www. ic-lipova.cz vydáno: 21. 1. 2013 OBECNÍ ÚŘAD Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vám všem jménem svým, jménem Rady obce

Více

Zastupitelstvo obce Dobratice na svém 28. řádném zasedání dne 8. 10. 2012 projednalo:

Zastupitelstvo obce Dobratice na svém 28. řádném zasedání dne 8. 10. 2012 projednalo: obce DOBRATICE www.dobratice.cz č. 9/2012 Zastupitelstvo obce Dobratice na svém 28. řádném zasedání dne 8. 10. 2012 projednalo: 1) Úvod, volba ověřovatelů zápisu. 2) Schválení programu jednání. 3) Poskytnutí

Více

OBCASNÍK KRINICE. Vydává OÚ Křinice. Vážení spoluobčané, dnes Vám nabízíme osmou část cyklu z historie obce Křinice.

OBCASNÍK KRINICE. Vydává OÚ Křinice. Vážení spoluobčané, dnes Vám nabízíme osmou část cyklu z historie obce Křinice. OBCASNÍK KRINICE leden 2004 Vydává OÚ Křinice Vážení spoluobčané, dnes Vám nabízíme osmou část cyklu z historie obce Křinice. Technika a pokrok Sedlák Josef Volke z čp. 39 byl pro ves podporovatelem pokroku,

Více

Březen 2015 Vydání č. 1

Březen 2015 Vydání č. 1 BÍLSKÝ ZPRAVODAJ Březen 2015 Vydání č. 1 Pár slov úvodem Milí spoluobčané, s pomalu přicházejícím jarem se Vám po více než deseti letech dostává do rukou první vydání našeho Bílského zpravodaje, který

Více

Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu

Košetický zpravodaj. košetických. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu. stromu Košetický zpravodaj číslo 58 Slavnostní rozsvícení vánočního stromu Na první adventní neděli 3. prosince připravujeme od 16 hodin Slavnostní rozsvícení vánočního stromu před místním kostelem. Srdečně zveme

Více

1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007

1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007 1 Řepnický zpravodaj č. 20 prosinec 2007 vydává Obec Řepníky tel. a fax : 469 671 501 úřední hodiny: pondělí a středa 17.00 19.00 Vážení spoluobčané, Blíží se konec roku 2007 a jako každý rok se Vám pokusím

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 19. ročník duben 2013 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 4. dubna 2013 Usnesením č. 14/2013 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 3/2013. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 4

Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 4 ŽĎÁRSKÉ L I S T Y oficiální zpravodaj Obce Žďár vydávaný zastupitelstvem obce Ročník: 2015 www.ou-zdar.cz info@ou-zdar.cz Číslo: 4 Vážení spoluobčané, právě se Vám dostalo do rukou poslední číslo obecního

Více

309. oddíl skautů Střelka, 309. smečka vlčat Lišáci Tábor Sedlo u Jindřichova Hradce, 10. 31. 7. 2010 Nakládání zavazadel na tábor se uskuteční v

309. oddíl skautů Střelka, 309. smečka vlčat Lišáci Tábor Sedlo u Jindřichova Hradce, 10. 31. 7. 2010 Nakládání zavazadel na tábor se uskuteční v 309. oddíl skautů Střelka, 309. smečka vlčat Lišáci Tábor Sedlo u Jindřichova Hradce, 10. 31. 7. 2010 Nakládání zavazadel na tábor se uskuteční v pátek 9. 7. 2010 v 17 hod. u klubovny Černokostelecká 50

Více

KABARET U TŘÍ VEVEREK

KABARET U TŘÍ VEVEREK DDS BRNKADLA A LUŽÁNKY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU pořádají tradiční letní tábor KABARET U TŘÍ VEVEREK 21.7.-4.8.2012 ŽIROVNICE PROGRAM Velevážení herci, tanečníci, kouzelníci, dramatici, mimové, žongléři,

Více

Provozní doba knihovna Dolní náměstí a Informační centrum pondělí pátek: 10:00 18:00 sobota: 9:00 12:00 (Informační centrum + půjčovna 2.

Provozní doba knihovna Dolní náměstí a Informační centrum pondělí pátek: 10:00 18:00 sobota: 9:00 12:00 (Informační centrum + půjčovna 2. únor 2/2009 Masarykova veřejná knihovna Vsetín Dolní náměstí 1356, 755 01 Vsetín tel.: 571 412 143, mobil: 720 449 454 web: http://www.mvk.cz, e-mail: mvk@vs.inext.cz Informační centrum Dolní náměstí 1356,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva najdete nejen na úřední desce, ale webových stránkách www.hermankovice.cz.

Zápis z jednání zastupitelstva najdete nejen na úřední desce, ale webových stránkách www.hermankovice.cz. H e ř m á n e k Starostanský občasník číslo 2, ročník 2009 Březen 2009 Úvodem: Sníh pomalu mizí, z čehož má většina z nás určitě radost. Jaro je však ještě daleko. A předjaří, to, bohužel, ještě nejsou

Více

10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno

10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno 10.číslo Červen 2015 Ročník XXVI. Měsíčník turistického oddílu mládeže Roháči 2713 Kladno Co nás čeká v červnu a o prázdninách? 4.6. Oddílovka 5.-7.6. Pleskoty v Českém Ráji (závěrečný turnaj ve víceboji)

Více

Kronika obce Sytno 2012

Kronika obce Sytno 2012 Kronika obce Sytno 2012 1.0. Obyvatelstvo a jeho migrace 1.1 Významná životní výročí 85 let Zdvořanová Marie (č.p.55 ) 75 let Bouzková Vlasta (č.p.55 ) 70 let Hanzalová Jaroslava (č.p.30),palmová Anna

Více

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY

ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY ROČNÍ PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 1. Hlavní úkoly školního roku 2012/2013 a) - učit se znát - učit se žít společně - učit se být - učit se jak na to - plnit funkci relaxační, sociální, kompenzační a výchovnou

Více

Ročník XVI. 1,2/2010 leden/únor ***************************************************************************

Ročník XVI. 1,2/2010 leden/únor *************************************************************************** O m i c k ý zpravodaj Ročník XVI. 1,2/2010 leden/únor *************************************************************************** Velmi se omlouváme všem čtenářům, kteří čekali na lednové číslo zpravodaje,

Více