DATA, olej moderní ekonomiky!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DATA, olej moderní ekonomiky!"

Transkript

1 DATA, olej moderní ekonomiky! Copyright 2014

2 OBSAH: Pronájem ových adres Kvalifikace a segmentace databází... 6 Integrovaný menežment kampaně... 8 Směrování kampaně Dizajn ů ový boom Charta kvality typů pro výběr správných ingových marketingových seznamů. 19

3 Důvěřovali nám: Naše mezinárodní firma je známá svojí odborností. Naše služby využívají stovky klientů. Na co ještě čekáte?

4 PRONÁJEM OVÝCH ADRES: 11 MILIONŮ OBCHODNÍCH KONTAKTŮ V RÁMCI EVROPY! USA: Brazílie: Kanada: Austrálie: Čína: OPT-IN adresa: zdroj, lp, datum a čas. Kontakty jsou mimo jiné: oficiální adresy společností (95 % jsou malé společnosti, kde y čte manažer/ka, nebo jeho/její sekretářka) adresy manažérů a vedoucích pracovníků (všeobecné, komerční, lidské zdroje, logistika, finance, další funkce).

5 Můžete pracovat na každém segmentu těchto databází, přičemž jimi můžete procházet, sbírat je a třídit podle: Oblasti činnosti: Finanční aktivity Veřejná správa Pojištění Maloobchod FMCG a skupiny kupujícich Prodej a opravy aut Stavebnictví Vzdělávání Skladování a logistika Hotely a restaurace Nemovitosti Hornictví a energetický průmysl Zpracovatelské průmysly Pronájem Mezinárodní organizace Zdravotní a sociální péče Všeobecné služby (informační technologie, nábor, lidské zdroje, úklid, atd.) Kolektivní, sociální a osobní služby Služby v domácnosti Telekomunikace Doprava

6 Charakteristické znaky společnosti: Oficiální - ová adresa Název společnosti Adresa a město Telefonní číslo Číslo faxu Identifikační číslo Obrat Počet zaměstnanců Oblast činnosti (NAF, Nace-Bel, Nace, SIC) Kvalifikace a segmentace databází Usilujeme o obohacení našich databází, abychom vám umožnili segmentovat vaše kampaně a aktivity podle 3 skupin kritérií: Znaky společnosti: O každé, námi registrované společnosti, se snažíme získat co nejpřesnější údaje:

7 oficiální ová adresa, webová stránka název poštovní (doručovací) adresa telefon a fax DIČ obrat počet zaměstnanců oblast činnosti Pozice manažerů: Podobně se snažíme získat co nejpřesnější údaje o manažerech a osobách zodpovědných za rozhodnutí: pozice, odpovědnost, atd. Oblast aktivit: Pre tento účel používáme mezinárodní nebo národní název ekonomických činností.

8 INTEGROVANÁ KAMPAŇ ŘÍZENÍ Nemáte potřebné odborné znalosti? Jsme schopni zvládnout vaši kampaň v plném rozsahu! Využijte na maximum naše značné odborné znalosti, které jsme získali v průběhu několika tisíc kampaní. Naši konzultanti vám poradí v průběhu všech fází kampaně, aby vám zajistili úspěch. Budete doprovázeni od začátku až do konce. 1. Definování strategie V průběhu první fáze se detailně stanoví vaše požadavky a očekávání, ať již strategické, funkční, nebo kvantitativní. Cíle jsou následně vybrány za účelem optimálního náboru potenciálních partnerů. Správná identifikace cílů tvoří 50% úspěšné strategie. 2. Výběr souborů Cíl by měl mít přesné zaměření, a to podle odvětví činnosti, právní formy, geografické oblasti, názvu společnosti, počtu jejích zaměstnanců a obratu atd. Poté vám budeme moci představit soubory, které budou nejvíce odpovídat vašim požadavkům.

9 3. Tvorba zpráv a médií Máte možnost zasílání zpráv v různých formátech: text, HTML, bohatá media. S úpravou, nebo bez úpravy zpráv (název, obsah, atd.) Vaše zpráva by měla být atraktivní a jednoduchá na používání. S pomocí našich grafiků umíme vytvořit nejjednodušší, nebo velmi složité zprávy. Prohlédněte si několik příkladů. 4. Nasměrování kampaní Vyberte si čas odesílání zprávy a kontaktujte až potenciálních zákazníků v průběhu jediné hodiny, a to díky našim výkonným směrovacím platformám. Před akcí bude vypracován podrobný harmonogram. Bude zohledňovat rozličně dlouhou dobu na zpacování (příprava kampaně, testování, přenos, menežment návratu, atd.) a kalendář (školní prázdniny, státní svátky, atd.) 5. Podávání zpráv Je důležité, aby bylo možné měřit výnos kampaně. Poskytneme vám bezpečný přístup pro monitorování průběhu kampaně v reálném čase. Díky poskytnutým statistikám, budete schopní měřit návratnost investic vaší kampaně.

10 SMĚROVÁNÍ KAMPANĚ Využijte nejvýkonnější směrovací a sledování platformy v Evropě! Využijte naší odbornost, kterou jsme získali během několika tisíc úspěšně zvládnutých kampaní. Naši konzultanti vás provedou rozličnými fázemi vaší kampaně, abyste dosáhli svůj konečný cíl. Budete mít užitek z kompletní služby. Můžete mít vlastní soubory, nebo si soubory pronajmete. V každém případě máte k dispozici nejvýkonnější ové platformy v Evropě. Díky našim platformám můžete spravovat svoje kampaně: Naprosto nezávisle: přímý přístup k platformám Naprosto efektivně: přestaňte sa bát nadměrných anti-spamových filtrů Naprosto transparentně: přímý přístup k výsledkům ZDE JE PŘEHLED JEJICH FUNKCÍ: 1. Shromažďování a import údajů a ových adres Automatický nebo manuální import, Import z aplikace Excel, Access, textových souborů, atd. Adresy získané z textu, nebo pomocí kopírování a vkládání Standardní nebo parametrizovatelné pole (např.: pohlaví, jméno, příjmení, atd.)

11 2. Analýza a oprava databáze Analýza a oprava názvů domén, syntax adres,... Odstranění duplikátů před importovaním, nebo po importovaní (dostupné 3 režimy), Zobrazení statistik přihlašovatelů v reálném čase, Vytvoření, úprava a třídění databází systémem filtrů. 3. Segmentace a zaměření cílů Segmentace cílů vašich kampaní prostřednictvím filtrů, Zaměření cíle je možné v rámci všech kritérií databáze, Zaměření cíle na klikání při vašich předchozích kampaních, Křížové odkazy podle kritérií souboru a klikání. 4. Příprava a odesílání zprávy Vytvoření a import zpráv v html, a nebo textových zpráv, Vkládání sledovaných linků se všeobecnou úvodní stránkou, Úprava podle kritérií databáze nebo pevných hodnot, Parametrizovatelná, původní, přijímací a odpovídající adresa 5. Sledovací a přenosové statistiky Detaily poslaných a prerušených ov (s príčinami) Míra otvírání (s identifikací) Míra klikání (s identifikací) Míra konverze (s identifikací) Přenosová míra (s identifikací) Sledování linků otevřených na vícero přenosech Statistiky exportu do souborů MS Excel, Zaznamenávání kampaní a jejich statistik online.

12 SPRÁVA O VAŠÍ KAMPANI

13 DIZAJN Ů Jak navrhovat graficky efektivní y? Aby vaše zprávy vynikaly mezi y, které vaši potenciální zákazníci každý den dostávají, musí se lišit grafickou úpravou a jednoduchostí použití. Cílem dobrého návrhu je: upoutat pozornost především na Váš zvýšit zapamatovatelnost vaší zprávy zlepšit imidž vaší společnosti zvýšit míru ohlasů

14 Naši grafici jsou zde od toho, aby vás touto fází provedli. Zároveň se postarají o to, aby byly dodrženy technické standardy: důležitost u formát u (text, HTML, Rich Media) technická kompatibilita optimizace přihlášek (rezervace, semináře, atd.)

15 OVÝ BOOM Proč je ový marketing posledních 5 let na vzestupu? Výhody přímého interaktivního marketingu: nekonečné možnosti plynulé segmentace žádní zástupci, prodejci, či sklady úplná rozpočtová kontrola nákladů, bez nepředvídaných nákladů rozšiřitelnost aktivit (od 100, do kontaktů) snížené provozní náklady náklady na vyhledávání, rozdělené dvěmi nebo třemi rychlost návrhu a použití (maximálně pár dní) přizpůsobivost a úprava zpráv vysoká míra konverze agilnost a vysoká reaktivita v období kampaní schopnost měřit výsledky v reálném čase

16 Proč by měl ing tvořit součást vaší obchodní strategie? zvýšení vaší známosti rozšíření vaší zákaznické spádové oblasti identifikování potenciálních zákazníků kvalifikování kontaktů získávání nových zákazníků testování nabídek, produktů, akcí atd. uvedení nových služeb nebo produktů získávání loajality vašich odběratelů správa portfólia zákazníků nabídka doplňkových produktů realizace studií a anket marketing vám nabízí úžasnou příležitost pro: optimalizaci vaší prodejní strategie rozšíření vašich geografických trhů kontaktování té správně osoby, na správném místě, ve správný čas o mnoho rychlejší reakce manažování vztahů se zákazníkem racionalizaci výdajů ová marketingová kampaň stojí 3 až 5 krát méně, než kampaň tradiční poštou. ing značně redukuje, nebo dokonce odstraňuje: routingové náklady administrativní náklady (splnění) poštovné náklady na menežment vráceného zboží atd.

17 CHARTA KVALITY -Brokers se zavazuje dodržovat následující pravidla, která byla ustanovena v jejích právních předpisech, postupech a smlouvách: 1. Připravenost na míru Již od prvního kontaktu nasadíme odborné znalosti, abychom se ujistili, že vaše požadavky plně chápeme a sladíme je do efektivního projektu, nebo komunikačního plánu. Tento lidský vztah bude pokračovat až do ukončení projektu. 2. Komerční transparentnost a podrobná kalkulace Naše nabídky a předběžné odhady jsou BEZPLATNÉ, v souladu s našimi zveřejněnými všeobecnými podmínkami a komerční politikou. Poté, co je s vámi prodiskutujeme, vám zašleme na odsouhlasení podrobný odhad, který prezentuje rozličné fáze projektu, cíle v rámci kvality atd. Ten popisuje naše závazky a vaše garance, společně s našimi termíny a finančními podmínkami. V nabídce nejsou žádné pasti, nebo skryté náklady. Nabízíme vám 100%-ní transparentnost 3. Kvalifikace a aktualizace databází Veškeré údaje v našich databázích jsou ověřeny, testovány a vyhovující, oprávnění jsou zkontrolována. Tyto databáze jsou denně udržovány a aktualizovány. Tím se vyhneme pro vás významenému riziku: přílišnému využití.

18 4. Platba při dodání výsledků V závislosti na poskytovaných službách platíte pouze za konečný výsledek. Nikoliv nákup či pronájem adres, které již vlastníte, žádná fakturace nesprávných adres. 5. Poradenství, lehké a pohodlné využití Spolupráce mezi vašimi a našimi službami, může zahrnovat převzetí veškeré odpovědnosti za vývoj marketingu: vztahy se subdodavateli, tvorbou zpráv a různé reakce na zprávy, menežment odhlášení, atd. 6. Sledovatelnost a podávání zpráv Informační technologie nám umožňují přesně vědět, kdo, co, kdy a jak. Jako náš zákazník v ovém marketingu, budete o kampaních dostávat podrobné zprávy: počet odeslaných zpráv, rychlost čtení, rychlost konverze, atd. 7. Důvěrnost a bezpečnost Naše údaje a vývojové servery, společně s našimi marketingovými platformami, jsou vysoce bezpečné a podléhají přísným záložním a obnovovacím politikám. Neexistuje riziko, že by získané, nebo nám svěřené údaje, padly do nesprávných rukou. Podobným způsobem jsou i naši zaměstnanci vázáni největší mírou důvěrnosti. 8. Právo a etika E-marketing je v Evropě vysoce regulován. Nejen tím, že jsme vázáni nejvyššími právními požadavky, (černé seznamy, odhlášení, atd.), ale také dodržujeme nejpřísnější etické normy.

19 13 TIPŮ pro výběr správných ových marketingových seznamů 1. Zorientujte se v džungli seznamů. Některé seznamy jsou navrženy jako originály, dodávány a udržovány svými vydavateli; většina z nich jsou kompilace, vytvořené z jiných zdrojů. Jiné jsou vytvořeny na základě anket, průzkumů, nebo soutěží. Mohou to být i seznamy deklarovaných či obvyklých forem chování ( kupující nebo účastníci). 2. Máte řádný souhlas adresátů? Komunikace business-to-consumer si vyžaduje "jasný, explicitní a informovaný" souhlas se zasíláním reklamy přes mail (princip opt-in); komunikace business-to-business (mezi obchodními společnostmi) se může uspokojit, v závislosti od různých zemí, s podmínkami optout (automatické zařazení s možností vyjmutí). Víte, jak byly údaje získány a jaký je právní status kontaktů? 3. Jaký podíl na trhu vašich cílových zákazníků reprezentuje daný seznam? Existuje mnoho mikro-seznamů, ale jaký to má smysl, jestliže nezasáhnete více než 10% vašeho cíle?

20 4. Jaká kritéria segmentace trhu používate? Nevyhnutné jsou přinejmenším následující: adresa, druh činnosti, obrat a úroveň zaměstnanosti. Dejte si pozor na profesionální činnost: společnost možná vyhlásila svojí primární činnost na jinou, vedlejší činnost, kterou obchodní život zvrátil. Některé dražší seznamy vám také poskytnou přístup k detailnějším finančním údajům. Přinejmenším používají dobré seznamy standardy formátování. 5. Je seznam otevřený a je udržován? Bojujte proti zastaralosti. Je možné, že platnost 10% až 30% údajů, týkajících se osob, každý rok vyprší. Nejen preference nebo chování, ale také funkce, adresa atd. 6. Dbejte na to, aby nebyl seznam příliš často využíván! Adresy, ktoré jsou pronajímané několikrát do týdne, musí ztratit svou rychlost a také míru klikání. 7. Používejte správnou měrnou jednotku. Neprodlužujte svůj komunikační cíl na neurčito. Čím dále sa dostanete od svého "základu", tím více klesne reaktivita na vaší kampaň. 8. Strategie skimming nebo vysokého pronikání trhu? Lacinější "light"-seznamy jsou vhodnejšíe pro strategii skimming, ale určite ne pro politiku vysokého prúniku. Pro tento účel upřednostněte kvalitní seznamy s adresáty oslovenými jménem, v rámci kontextu jejich práce. 9. Segmentujte svoje seznamy pro přispůsobenou komunikaci. Deset, vysoko zákazníkovi přizpůsobených zpráv, bude mít vždy větší účinek, než všeobecný text, poslaný bez osobních nuancí, nebo detailů. 10. Testujte svoje nové seznamy. Neriskujte. Jste si jistí kompatibilitou svého seznamu s vaší zprávou? Udělejte pilotní kampaň a otestujte svůj seznam, dohromady se zprávou na reprezentativním vzorku.

21 11. Před použitím seznamy porovnejte a vyčistěte. Před použitím nikdy nezapomeňte odstranit duplikáty vašich seznamů a odstraňte odhlášené předplatitele, nebo potenciální zákazníky, z předešlé kampaně atd. Dobrá routingová smlouva je taková, kdy platíte za skutečně kontaktované adresáty. 12. Garance doručení. Míra doručení dobrého seznamu by měla být lepší než 90%, nebo dokonce 95% (výjimku tvoří firewalls a anti-spamový software). 13. Nezapomeňte na svoje interní seznamy. Není nic lepšího, než starostlivě kvalifikovaný, dobře udržovaný soubor zákazníků, nebo vztahů, pro dosažení nejlepších výsledků. Naše databáze jsou originální, nejsou jen sestavené a vyměněné! Jakou úroveň kvality můžete očekávat? Naše databáze jsou živé a denně udržované. Kromě toho jsou obohacovány díky našim partnerským kontaktům. Nakonec jsou údaje kontrolovány i manuálně.

22 -BROKERS Chililaan, 7 / Avenue du Chili, Brussels, Belgium Tél : +32 (0) Fax : +32 (0) TVA BE : RC Nivelles : Contact: info@ -brokers.com CEO: William Vande Wiele wvw@ -brokers.com

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

pokud zvolená kritéria ve vyhledávací masce odpovídají vašim uloženým údajům

pokud zvolená kritéria ve vyhledávací masce odpovídají vašim uloženým údajům Pro přijetí do Online Databanky ConDataPool vyplňte prosím údaje ve vašem profilu přímo do políček formuláře v oblasti sběru dat. Poté dokument uložte a vytiskněte. Formulář můžete také vytisknout prázdný

Více

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8

ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 ADRESNÁ DISTRIBUCE 2 NEADRESNÁ DISTRIBUCE 5 LCD REKLAMNÍ PANELY 8 TISK a LOGISTIKA 10 1 ADRESNÁ DISTRIBUCE Zajistíme adresnou distribuci listovních zásilek, klientských časopisů, obálek, katalogů: - do

Více

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky

Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Zásady ochrany osobních údajů webové zásady pro webové stránky Kdo jsme je nezisková organizace, se sídlem Plzeňská 951/125, Praha, 150 00, zapsaná v rejstříku ústavů vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ÚVOD Jsme společnost Axis Optik s.r.o. vedená u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou C 8671, IČ 252 08 161, se sídlem Kostelní 168, Město, 344 01 Domažlice Tyto

Více

Microsoft Windows Server System

Microsoft Windows Server System Microsoft Windows Server System ČRa spouští jako první telekomunikační operátor v České republice služby pro malé a střední firmy, které požadují kancelářské aplikace, e-mail, sdílený kalendář a kontakty

Více

Jak mi může pomoci věrnostní program?

Jak mi může pomoci věrnostní program? Jak mi může pomoci věrnostní program? POSÍLENÍM VZTAHŮ SE ZÁKAZNÍKY Zavedení věrnostního programu je stávajícími zákazníky vnímáno jako krok vstřícnosti a ocenění ze strany Vás, obchodníka. PŘI ZÍSKÁVÁNÍ

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK

Leady & MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Integrace Microsoft Dynamics CRM s aplikacemi Leady a MERK Strana 1 z 12 Obsah 1. Leady... 3 a. Shrnutí... 3 b. Popis modulu... 3 c. Technické podrobnosti o modulu... 5 2. MERK... 6 a. Shrnutí... 6 b.

Více

VÝZVA č. 15/2019. k předkládání žádostí o dotaci v rámci Státního programu na podpor úspor energie na období , program EFEKT pro rok 2019

VÝZVA č. 15/2019. k předkládání žádostí o dotaci v rámci Státního programu na podpor úspor energie na období , program EFEKT pro rok 2019 VÝZVA č. 15/2019 k předkládání žádostí o dotaci v rámci Státního programu na podpor úspor energie na období 2017-2021, program EFEKT pro rok 2019 Rozpočet programu na rok 2019 Podprogram: Aktivita: Název

Více

INCOMA GfK RegioGraph 2009 Guided Tour

INCOMA GfK RegioGraph 2009 Guided Tour RegioGraph představuje komplexní řešení pro Vaše regionální analýzy! Analýzy potencionálních a stávajících zákazníků, konkurence, oblastí prodeje atp. Plánování prodejních teritorií, optimalizace obchodní

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

E-mailové kampaně. 2013 Byznys CRM s.r.o.

E-mailové kampaně. 2013 Byznys CRM s.r.o. E-mailové kampaně 2013 Byznys CRM s.r.o. Zákazník: Dne: 31. 5. 2015 Vytvořil: Pavel Šlesingr Schválil: Petr Hampejs Verze: 5.0 Emailové kampaně v CRM 2011 Strana 2 z 15 Obsah Obsah... 3 1. Popis... 4 1.1.

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE

E-ŘEŠENÍ INTERNETOVÉ APLIKACE NAD SOFT-4-SALE E-ŘEŠENÍ E-řešení je společným názvem pro skupinu internetových nadstaveb. V systému Soft-4-Sale poskytují podporu e-řešením, která Vám pomohou s prodejem a propagací zboží a služeb na internetu. Systém

Více

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace

HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ. Obecná prezentace HAYS CZECH REPUBLIC POSILUJEME VAŠI SPOLEČNOST NAŠÍ ODBORNOSTÍ Obecná prezentace JSME PŘEDNÍM SVĚTOVÝM ODBORNÍKEM NA NÁBOR KOMPETENTNÍCH, PROFESIONÁLNÍCH A KVALIFIKOVANÝCH ZAMĚSTNANCŮ Presenter's name

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJ Společnost Motivace a úspěch s.r.o., IČO: 02624109, se sídlem Na Pankráci 1618/30, Nusle, 140 00 Praha 4, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddíle

Více

WEBMARKETING K VÝSLEDKŮM

WEBMARKETING K VÝSLEDKŮM WEBMARKETING K VÝSLEDKŮM STATISTIKY 5,7 millionu uživatelů (10+) 7 miliard Pageviews 500+ Joined Websites (Site Centric) 100 minutes Daily Average Time Spent (ATS) 60 % Internet Penetration CZK 9 miliard

Více

návod Bidvest dealer 4

návod Bidvest dealer 4 návod Bidvest dealer 4 Nové menu Synchronizace pro data a odesílání objednávek Synchronizace dat Nyní je několik způsobů synchronizace: pro data, pro kalendáře a zprávy, pro soubory a kontrolu stavu objednávek.

Více

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete:

netauto komplexní informační systém pro autobazary netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: netauto komplexní informační systém pro autobazary Hlavní pohled na systém netauto netauto je komplexní obchodní řešení pro Váš autobazar. Díky systému netauto budete: mít dokonalý přehled o vykoupených

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

Ochrana osobních údajů Společnost ROCKWOOL, a.s. ( ROCKWOOL ) se zavazuje chránit vaše soukromé údaje online.

Ochrana osobních údajů Společnost ROCKWOOL, a.s. ( ROCKWOOL ) se zavazuje chránit vaše soukromé údaje online. Ochrana osobních údajů Společnost ROCKWOOL, a.s. ( ROCKWOOL ) se zavazuje chránit vaše soukromé údaje online. Z tohoto důvodu přijala společnost ROCKWOOL sadu závazných firemních pravidel (ZFP), která

Více

Bude mě to něco stát? Tady je pro vás ta skvělá zpráva! V rámci testovacího provozu je pro majitele bytů i zájemce o bydlení služba zcela zdarma.

Bude mě to něco stát? Tady je pro vás ta skvělá zpráva! V rámci testovacího provozu je pro majitele bytů i zájemce o bydlení služba zcela zdarma. Co je RentRocket? RentRocket je služba, která ulevuje od starostí s pronájmem. Přináší moderní způsob, jak nalézt nájemce pro váš byt na pár kliknutí bez nutnosti manuálního prověřování zájemců, bleskově

Více

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC partner pro byznys inovace MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Hlavní zaměření: Odborná specializace: EKONOMIKA a MANAGEMENT Inovační management Informační a komunikační technologie

Více

jj ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (Penzion Solnice Znojmo)

jj ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (Penzion Solnice Znojmo) jj ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (Penzion Solnice Znojmo) new label s.r.o. Sídlo: Kuchařovická 3611/11, 669 02 Znojmo, Identifikační číslo: 5551773 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v

Více

Software pro analýzu energetických dat W1000

Software pro analýzu energetických dat W1000 Software pro analýzu energetických dat W1000 Data pro snadný život vašich zákazníků Manage energy better Mít správné informace ve správný čas je základem úspěchu každého snažení, tedy i řízení spotřeby

Více

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Vklady do balíků vhodné pro výrobce a distributory FMCG,

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

DHL EXPRESS 10:30. Se službou DHL EXPRESS 10:30 udáváte tempo Vašemu podnikání.

DHL EXPRESS 10:30. Se službou DHL EXPRESS 10:30 udáváte tempo Vašemu podnikání. Import Export Domestic DHL EXPRESS 10:30 Rychlé a spolehlivé doručení dokumentů i zboží ze stolu na stůl do 10.30 hodin následujícího pracovního dne do obchodních center v USA, s automatickým oznámením

Více

Pomůžeme vám vyhnout se sporům a žádostem o chargeback

Pomůžeme vám vyhnout se sporům a žádostem o chargeback Pomůžeme vám vyhnout se sporům a žádostem o chargeback Občas se stane, že se vyskytne problém s objednávkou. Proto jsme pro vás připravili tohoto praktického průvodce, který vám pomůže předcházet sporům

Více

KDE KOUPIT TY NEJLEPŠÍ DATABÁZE?

KDE KOUPIT TY NEJLEPŠÍ DATABÁZE? KDE KOUPIT TY NEJLEPŠÍ DATABÁZE? Praha, 16. dubna 2010 Úvod - obsah Hodnocení kvality dat mýty a realita Význam DM roste získávání nových zákazníků, i CRM K čemu se DM pouţívá? Zdroje dat: vlastní x veřejné

Více

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP)

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) Všeobecná ustanovení a smluvní podmínky The Insiders Listopad 2018 Účastí v této kampani se stáváte registrovaným uživatelem Insiderové sítě (The

Více

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz

Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz Vzhled a popis hlavních funkcí systému SMSbrána.cz www.smsbrana.cz Hlavní stránka a přihlášení do systému 4 Neogenia s.r.o. +420 5 9 260 info@smsbrana.cz www.neogenia.cz Odesílač SMS Nejdůležitější část

Více

Dejte sbohem papírovým fakturám. Vítejte ve světě elektronických faktur!

Dejte sbohem papírovým fakturám. Vítejte ve světě elektronických faktur! Dejte sbohem papírovým fakturám. Vítejte ve světě elektronických faktur! Obsah ÚVOD: CO: PROČ: JAK: Elektronická fakturace a spolupráce mezi ČS a Skupinou ČEZ Popis služby Přínosy elektronické fakturace

Více

Elektronická fakturace - chytře a ekonomicky na faktury Pohled ze strany společnosti Synthesia

Elektronická fakturace - chytře a ekonomicky na faktury Pohled ze strany společnosti Synthesia smooth business flow Elektronická fakturace - chytře a ekonomicky na faktury Pohled ze strany společnosti Synthesia con4pas, s.r.o. Novodvorská 1010/14A, 140 00 Praha 4 tel.: +420 261 393 211, fax: +420

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 11. 02. 2019 Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ

Více

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Přeměna vašeho podniku Canon Business Services Chování zákazníků se mění rychleji než kdykoliv předtím a vaše organizace musí být připravena na změnu ve způsobu, jakým vytváříte

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ 1. ÚVOD PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ Toto Prohlášení o ochraně údajů se vztahuje na zpracování veškerých osobních údajů spotřebitelů, zákazníků, dodavatelů a obchodních partnerů ( obchodní

Více

17 TIPŮ OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 TIPŮ  OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 TIPŮ EMAILOVÝ MARKETING AUTOMATIZ ACE PRODEJE SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou

Více

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.

Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. www.zajdo.cz Vítejte při sledování prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o. Jsme velmi potěšeni Vaším zájmem o podrobnější informace o naší společnosti a dovolte nám tedy, abychom se stručně

Více

Obsah ČÁST I JAK SE UCHÁZET O ZÁKAZNÍKY NA WEBU KAPITOLA 1

Obsah ČÁST I JAK SE UCHÁZET O ZÁKAZNÍKY NA WEBU KAPITOLA 1 Obsah O autorech 11 Poděkování 13 Předmluva 15 Úvod 17 Proč byste se měli přečíst tuto knihu 17 Co tato kniha obsahuje 18 Jak používat tuto knihu 19 Zpětná vazba od čtenářů 20 Errata 20 ČÁST I JAK SE UCHÁZET

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

INDUSTRY DAYS & MACH-TECH

INDUSTRY DAYS & MACH-TECH Ve dnech 14. - 17. května 2019 se bude v hlavním městě Maďarska konat největší mezinárodní veletrh prezentující všechny odvětví průmyslové výroby v Maďarsku. Hlavním tématem je digitalizace a průmysl 4.0

Více

Eaton Váš zdroj záložního napájení

Eaton Váš zdroj záložního napájení Program PowerAdvantage pro obchodní partnery společnosti Eaton Eaton Váš zdroj záložního napájení Správci IT a vnitropodnikových elektrických rozvodů mají v rámci firmy a vůči jejím zákazníkům odpovědnost

Více

ANALÝZA NÁKUPNÍHO KOŠÍKU SEMINÁŘ

ANALÝZA NÁKUPNÍHO KOŠÍKU SEMINÁŘ ANALÝZA NÁKUPNÍHO KOŠÍKU SEMINÁŘ 18.11.2012 Radim Tvardek, Petr Bulava, Daniel Mašek U&SLUNO a.s. I Sadová 28 I 702 00 Ostrava I Czech Republic PŘEDPOKLADY PRO ANALÝZU NÁKUPNÍHO KOŠÍKU 18.11.2012 Daniel

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Přikládáme velký význam ochraně Vašich osobních údajů a práv na zachování důvěrnosti soukromí na internetu. Přečtěte si, prosím, naše zásady pro nakládání s osobními údaji

Více

Checklist: Než rozešlete e-mailing

Checklist: Než rozešlete e-mailing Checklist: Než rozešlete e-mailing Prosinec 2009 Spam Máte v e-mailingu odkaz na odhlášení a nastavení preferencí pro klienty? Je odhlášení skutečně jednoduché? Zasíláte kampaň na aktivní e-mailové adresy?

Více

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace

Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu. Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Jak využít PPC reklamu v cestovním ruchu Ondřej Krišica, Manažer obchodního týmu PPC konzultace Co se dozvíte? Co je PPC reklama Jak naplánovat úspěšnou PPC kampaň Jak investuje konkurence v CR Jak lidé

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU

NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU NABÍDKOVÝ KATALOG INTERNETOVÉHO MARKETINGU Platný od 1. 1. 2017 Komplexní Internetový marketing pod jednou střechou! Mít stránky krásně graficky zpracované, responsivní, plné funkcí usnadňující uživatelům

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI ARKON FLOW SYSTEMS, S.R.O. Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Arkon Flow Systems, s.r.o., IČ: 27683826, DIČ: CZ27683826, se sídlem Berkova 534/92, PSČ

Více

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010

MƏj úĭet Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 M j ú et Uživatelský manuál Verze 1.01/2010 Obsah 1 Přihlášení do aplikace Klientské centrum.......................................................................................... 4 2 Zprávy systému...................................................................................................................

Více

Uživatelský manuál.

Uživatelský manuál. Uživatelský manuál www.dpd.cz/objednavkaprepravy Obsah 1 Úvod 1 2 Přihlášení 1 2.1 Nový uživatel, zapomenuté heslo 1 3 Nastavení 2 3.1 Nastavení 2 3.2 Uživatelé 3 3.3 Bankovní účty 4 3.4 Adresář 5 3.4.1

Více

www.posticka.cz Jak to funguje?

www.posticka.cz Jak to funguje? Poštička.cz je webová aplikace, díky které budete moci ukládat kontaktní údaje svých zákazníků a přátel a následně je oslovit hromadně rozeslaným e-mailem. www.posticka.cz Jak to funguje? 1. Poštička.cz

Více

Městský úřad Horažďovice profesionalita s lidskou tváří Reg.č. CZ.1.04/4.1.01/89.00036

Městský úřad Horažďovice profesionalita s lidskou tváří Reg.č. CZ.1.04/4.1.01/89.00036 V lednu 2013 obdrželo město Horažďovice od Ministerstva vnitra České republiky v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Rozhodnutí o poskytnutí dotace na projekt Městský úřad Horažďovice

Více

Word Lekce III. a IV.

Word Lekce III. a IV. Word 2007 Lekce III. a IV. Záložní kopie Povolení a nastavení automatického obnovení a automatického uložení může být žádoucí ve chvíli, kdy aplikace Word nahlásí neočekávanou chybu, kolizi aplikace a

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému

LEAD-CRM. Přehled vybraných typů implementace systému LEAD-CRM Informační systém LEAD-CRM sjednocuje a analyzuje veškeré aktivity firmy. Zahrnuje kompletní řízení zakázky, výrobní proces, efektivní správu klientů a ekonomickou oblast firmy. Jednoduše analyzujete

Více

1.1 Totožnost a kontaktní údaje správce

1.1 Totožnost a kontaktní údaje správce Následující text popisuje, jakým způsobem používáme a zpracováváme osobní údaje, které jste nám poskytl/a. Najdete zde také informace o tom, jak nás kontaktovat, pokud máte dotazy ohledně osobních údajů.

Více

2. Pokud se zákazník rozhodne objednávku zrušit, učiní tak co nejdříve od uskutečnění objednávky, aby nedošlo k jejímu odeslání.

2. Pokud se zákazník rozhodne objednávku zrušit, učiní tak co nejdříve od uskutečnění objednávky, aby nedošlo k jejímu odeslání. Obchodní podmínky pro www.fler.cz/evaseli a www.fler.cz/evaselimaterial platné od 1.1.2014 1. Veškeré objednávky jsou považovány za závazné. Zákazník odesláním objednávky potvrzuje, že souhlasí s obchodními

Více

SMS Marketing. Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS

SMS Marketing. Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS SMS Marketing Komunikace s potencionálními i stávajícími zákazníky pomocí zpráv SMS 31.5.2012 Úvod do SMS Marketingu SMS zprávy přinášejí ze všech nástrojů palety mobilního marketingu nejvyšší efektivitu.

Více

Zásady ochrany osobních údajů. NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZACE: Červenec 2017

Zásady ochrany osobních údajů. NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZACE: Červenec 2017 Zásady ochrany osobních údajů NEJNOVĚJŠÍ AKTUALIZACE: Červenec 2017 Vítejte na stránkách www.obtampony.cz, jež jsou vlastnictvím společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. Společnost Johnson & Johnson, s.r.o.

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ 1 Obchodní skupina ENREI-group PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ ÚDAJŮ OBCHODNÍCH PARTNERŮ 1. ÚVOD Toto Prohlášení o ochraně údajů se vztahuje na zpracování veškerých osobních údajů spotřebitelů, zákazníků, dodavatelů

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání.

Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. Závazné nabídky. Okamžitá rezervace. Bez čekání. SEND Objednávejte leteckou přepravu rychleji než kdykoli předtím. Změna je ve vzduchu Získávání nabídek, provádění rezervací a sledování zásilek představuje

Více

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch

Unser Plan. Unser. Náš Plan. plán. Pro Váš úspěch Pro Váš úspěch Nabízíme jednoduchou obchodní příležitost Jste nezávislí ale nikdy sami! Co je pro Vás důležité? vedlejší příjem / alternativa k Vašemu povolání dlouhodobý, trvalý příjem být svým šéfem

Více

LBS jako nová forma marketingu

LBS jako nová forma marketingu LBS jako nová forma marketingu Vize beevendo: Promptní informování vašich klientů prostřednictvím mobilních telefonů v čase a dané lokalitě. 1 Pokrytí smartphony Podíl operačních systémů Důležitost smartphonů

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRIVACY POLICY Správa a zpracování osobních údajů Tyto níže popsané zásady ochrany osobních údajů (společně s našimi smluvními podmínkami) stanoví podmínky, za kterých společnost

Více

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru

Testing as a Service. Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru. Kompletní portfolio služeb testování softwaru Testing as a Service Přístupné, flexibilní a cenově výhodné řešení pro ověření kvality softwaru Kompletní portfolio služeb testování softwaru Předem známé náklady na testování, umožňující efektivní tvorbu

Více

Pravidla nakládání s osobními údaji DOLCZE traditional manufacturing s.r.o.

Pravidla nakládání s osobními údaji DOLCZE traditional manufacturing s.r.o. Pravidla nakládání s osobními údaji DOLCZE traditional manufacturing s.r.o. 1. O DOLCZE 1.1. Tato pravidla nakládání s osobními údaji přijala společnost DOLCZE traditional manufacturing s.r.o., IČO: 01451596,

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EGY ENERGY 2016 Mezinárodní veletrh se zaměřením na energetiku Místo konání: Cairo International Convention Center (CCIC) Obor: energetika Egyptský mezinárodní energický

Více

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts...

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts... Přehled modulů Zoho CRM Modul Zoho CRM Vám nabízí kompletní řešení v oblasti řízení vztahů se zákazníky s funkcemi, které lze individuálně přizpůsobit Vašim procesům. Každé pole lze kromě toho libovolně

Více

Maximalizujte výkon display kampaní. Jana Bujalková Analytical Lead

Maximalizujte výkon display kampaní. Jana Bujalková Analytical Lead Maximalizujte výkon display kampaní Jana Bujalková Analytical Lead Jak si vybrat z množství cílení POVĚDOMÍ ZVAŽOVÁNÍ IN-MARKET PODOBNÁ PUBLIKA REMARKETING Efektivní zásah dle marketingových cílů DEMOGRAFIE

Více

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE Ing. Jiří Nosek Sector Leader Financial Services & Digital Technology Praha, hotel Boscolo Prague, 3.10.2012 GfK 2012 CFO

Více

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012

Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012 Statistika vyplněnosti databáze HBI www.hbi.cz 3Q / 2012 1. Kompletní databáze firem (RES) Vyplněnost RES firem Popis Záznamů Firem Název firmy 816 282 635 150 Adresa 635 212 635 184 Tel. 173 117 138 815

Více

Marketingové aktivity B2B firem v ČR v roce 2012

Marketingové aktivity B2B firem v ČR v roce 2012 Marketingové aktivity B2B firem v ČR v roce 2012 Duben 2013 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048 048 www.b-inside.cz

Více

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu.

Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Redakční systém JSR Systém pro správu obsahu webových stránek Řešení pro soukromé i firemní webové stránky Systém JSR představuje kompletní řešení pro webové stránky malého a středního rozsahu. Je plně

Více

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním

televize A Step Ahead sledovanost Dále nabízíme: informace o respondentech, které jsou doplňovány údaji o jejich životním stylu a spotřebním sledovanost televize Provádíme elektronické měření sledovanosti televize (TV metry). Máme vlastní měřicí technologii a komplexní systém pro sběr, údržbu a zpracování dat. Náš tým odborníků má k dispozici

Více

Obchodní partnerství s ELO

Obchodní partnerství s ELO Přidaná hodnota k vašemu úspěchu S certifikací ELO Vytěžte z růstů trhu ECM co nejvíce Enterprise content management (ECM) je centrální platforma pro digitalizaci obchodních procesů. Na rozdíl od jiných

Více

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s.

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Obsah 1 Nové technologie pro získávání adres 2 Listbroking 3 Výběr cílové skupiny - příklad Seite 2 Nové technologie

Více

Vzdělávací obsah vyučovacího předmětu

Vzdělávací obsah vyučovacího předmětu V.9.3. Vzdělávací obsah vyučovacího předmětu Vzdělávací oblast: Inormatika a informační a komunikační technologie Vyučovací předmět: Informatika Ročník: 1. ročník + kvinta chápe a používá základní termíny

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPO MONGOLIA 2015 Mezinárodní veletrh se zaměřením na těžbu a stavebnictví Místo konání: Buyant Ukhaa Sportpalace, Ulánbátar, Mongolsko Datum konání: 23.-25. března 2015

Více

Práce s daty pro větší úspěšnost prodeje a kvalitnější péči

Práce s daty pro větší úspěšnost prodeje a kvalitnější péči Práce s daty pro větší úspěšnost prodeje a kvalitnější péči Petr Bucher, ComGate, 2011 ComGate, a.s. Strana 1 Osnova Kdo jsme / představení ComGate Co nás trápí v oblasti prodeje po telefonu Jak pomůže

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

Příloha č. 1 Kontrolní seznam o připravenosti na nařízení GDPR Checklist

Příloha č. 1 Kontrolní seznam o připravenosti na nařízení GDPR Checklist Příloha č. 1 Kontrolní seznam o připravenosti na nařízení GDPR Checklist Kategorie osobních údajů a subjektů údajů Prvky osobních údajů obsažené v každé kategorii dat Zdroj osobních údajů Účely, pro které

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI Tomáš Staša

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ. SPOLEČNOSTI Tomáš Staša ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI Tomáš Staša Čl. I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Tomáš Staša, IČ: 42618118, DIČ: CZ25527886, se sídlem Napajedla, Na Kapli 1622, PSČ 76361, ŽLč.j.:NA-L/5/96-F,

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Divize společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2

OBSAH. 2 Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2012 2 2012 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Divize společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz studio 0 jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz 02 CM 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 JOPIXEL POHLÍŽÍ NA SVÉ SLUŽBY JAKO

Více

Příloha č. 1 Verze IS esyco business

Příloha č. 1 Verze IS esyco business Příloha č. 1 Verze IS esyco business 1.10.1.1. Nasazení nové verze IS esyco business 1.10.1.1. proběhne u zákazníků postupně od 23. 4. 2018. V rámci nasazování verze budete kontaktováni konzultantem společnosti

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC. Nabídka Inovačních voucherů

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC. Nabídka Inovačních voucherů MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Nabídka Inovačních voucherů MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Hlavní zaměření: Odborná specializace: EKONOMIKA a MANAGEMENT Inovační management Informační a komunikační technologie

Více

Webmarketing Inspirace od úspěšných online kampaní v zahraničí

Webmarketing Inspirace od úspěšných online kampaní v zahraničí Webmarketing Inspirace od úspěšných online kampaní v zahraničí Polsko 3 000 publisherů Německo 1 500 publisherů Turecko 50 publisherů Rusko 50 publisherů Skandinávie 250 publisherů ČR/SR. 300 publisherů

Více