Z á p i s o průběhu zasedání č. 6 Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v hodin v zasedací místnosti OÚ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s o průběhu zasedání č. 6 Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 14.09. 2015 v 17.00 hodin v zasedací místnosti OÚ"

Transkript

1 Z á p i s o průběhu zasedání č. 6 Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v hodin v zasedací místnosti OÚ Bod č. 1: Technický bod Starosta všechny přivítal a zahájil zasedání zastupitelstva obce č.6 (dále jen ZO) Klentnice v hod. Dále sdělil, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce Obecního úřadu Klentnice, na webových stránkách obce a byla vyhlášena místním rozhlasem. Dále konstatoval, že je přítomno 5 členů zastupitelstva. Zastupitelé Ing. Juraj Patka a Ing. Petr Gondáš se omluvili z pracovních důvodů. ZO je tedy usnášení schopné. Přítomni - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu. Omluven 2 Bod č. 2: Určení zapisovatelky a ověřovatelů zápisu č. 6 Zapisovatelkou byla jmenována Táňa Heráková. Dle čl.7/3 jednacího řádu ZO starosta navrhuje ověřovatele zápisu o průběhu 6. zasedání ZO. Navrženi byli pan Marcel Vašíček a paní Jarmila Čevelíková, kteří vyslovili s návrhem souhlas. Hlasování k bodu č. 2 pro : 5 proti: 0 zdržel se: 0 Usnesení k bodu č.2: ZO Klentnice schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 6. zasedání ZO Klentnice pana Marcela Vašíčka a paní Jarmilu Čevelíkovou, zapisovatelku paní Táňu Herákovou. Bod č. 3: Program jednání Starosta obce přednesl návrh programu zasedání. Program: Projednávat se bude: 1. Technický bod 2. Určení ověřovatelů a zapisovatelky ZO 3. Informace o programu jednání 4. Zřízení účtu u KB pro potřeby opatrovnictví 5. Schválení smlouvy o zřízení věcného břemene č. HO / Projednání žádosti obce Bavory napojení na trasu splaškové kanalizace Klentnice Mikulov 7. Rozpočtová opatření č. 4/ Projednání žádosti o vyjádření stanoviska ke změně dokončené stavby na p.č Projednání žádosti o vyjádření stanoviska ke změně účelu užívání stavby na p.č. 11 a 10/1

2 10. Projednání žádosti o vyjádření stanoviska k novostavbě parkoviště na pozemku p.č Projednání žádosti Ing. Jaroslava Pazoura vyvěšování moravské vlajky o st. svátku ČR 12. Záměr na prodej obecních pozemků a prodej pozemku p.č. 648/7 obálkovou metodou 13. Schválení smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi obcí Klentnice a ČR UZSVM 14. Diskuse různé 15. Závěr Předsedající se dotázal, zda zastupitelé souhlasí s takto navrženým programem, nebo chtějí program doplnit a zda souhlasí s veřejným hlasováním, tedy zvednutím ruky. Usnesení k bodu č. 3: Hlasování k bodu č. 3: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Zastupitelstvo obce s c h v a l u j e program zasedání ZO č. 6 v celém rozsahu. Dále se ZO shodlo na veřejném hlasování ve všech bodech programu. Bod č. 4 Zřízení účtu u KB pro potřeby opatrovnictví Obec Klentnice koná opatrovnické povinnosti u 45 klientů Srdce v domě p.o. JMK. Nyní probíhají přezkumy svéprávnosti u všech klientů zařízení a soud vydává nová rozhodnutí. Česká správa soc. zabezpečení nám bude nyní zasílat všechny důchody a soc. dávky, které se budou přeposílat klientům do zařízení. Komentář podá účetní OÚ. Hlasování č. 4: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Usnesení k bodu č. 4: Zastupitelstvo Obce Klentnice schvaluje zřízení nového účtu u KB Mikulov pro potřeby opatrovnictví a platby důchodů z ČSSZ. Bod č. 5 Schválení smlouvy o zřízení věcného břemene č. HO /001 Zastupitelům byla předložena Smlouva o zřízení věcného břemene č.: HO /001 (souhlas s umístěním distribučního zařízení) ke stavbě Klentnice přel NN, EMOS. Povinným je obec Klentnice, oprávněným E.ON Česká republika s.r.o. Jedná se o umístění venkovního vedení NN, 2 podpěrné body na pozemcích p.č. 206 a 443 v k.ú. Klentnice Usnesení k bodu č. 5: Hlasování č. 5: pro 5 proti 0 zdržel se 0 ZO nesouhlasí s uzavřením Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: HO /001 (souhlas s umístěním distribučního zařízení) ke stavbě Klentnice přel NN, EMOS. ZO nesouhlasí zejména s umístěním podpěrného sloupu na pozemku p.č ZO pověřuje starostu obce komunikovat se společností E.ON Distribuce a.s. ve smyslu tohoto usnesení.

3 Bod č. 6 Projednání žádosti obce Bavory napojení na trasu splaškové kanalizace Klentnice Mikulov Zastupitelé obdrželi v písemné podobě žádost o stanovisko k uvažovanému záměru obce Bavory k likvidaci splaškových vod výtlakem na ČOV Mikulov s částečným souběhem výtlaku na trase Klentnice Mikulov dále viz žádost z Dále kopii stanoviska VaK Břeclav k uvažovanému záměru a studii proveditelnosti kanalizace Bavory. Hlasování č. 6: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Paní Rapantová se dotázala, zda připojení Obce Bavory neohrozí čerpání dotace. Na dotaz bylo odpovězeno a bylo také vysvětleno, jak by bylo vše technicky vyřešeno. Usnesení k bodu č. 6: ZO bere na vědomí žádost obce Bavory k uvažovanému záměru likvidace splaškových vod výtlakem s částečným souběhem výtlaku z obce Klentnice. Souhlas s uvažovaným záměrem může dát ZO Klentnice za těchto podmínek: - Obec Bavory předloží obci Klentnice návrh smlouvy, která bude jasně specifikovat povinnosti obce Bavory z hlediska finančních závazků a kompenzaci již vzniklých nákladů pro obec Klentnice, veškeré výdaje s tím spojené hradí obec Bavory - Případné napojení splaškové kanalizace obce Bavory na trasu Klentnice ČOV Mikulov nesmí nijak ohrozit dotaci evropských fondů a jakkoliv časově zpozdit realizaci projektu Klentnice splašková kanalizace na koncovku ČOV Mikulov Bod č. 7 Rozpočtová opatření č. 4/2015 Zastupitelé obdrželi v písemné podobě Rozpočtová opatření č.4/2015. RO se týkají především použití nových rozpočtem nezajištěných výdajů a příjmů. V tomto případě zejména prostředků na zajištění opatrovnického pohřbu. V příjmech přijetí dotace na obecní knihovnu program Clavius. RO č.4/2015 Příjmy: ,-Kč Výdaje: ,-Kč Financování: ,-Kč Hlasování č. 7: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Usnesení k bodu č. 7: ZO schvaluje Rozpočtová opatření č.4/2015 jak byla předložena členům ZO. Bod č. 8 Projednání žádosti o vyjádření stanoviska ke změně dokončené stavby na p.č. 9 Žádost vlastníků objektu na p.č. 9 v k.ú. Klentnice (č.p. 31) Radka a Petry Džiubanových, Ulrychova 1256/12c, Brno v zastoupení Atelier Štěpán, Konečného nám. 3, Brno. Jedná se o vyjádření k dokumentaci Dům u babičky ke změně dokončené stavby a ke změně účelu užívání stavby. Dále viz žádost vlastníka. Hlasování č. 8: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení k bodu č. 8:

4 ZO souhlasí se změnou dokončené stavby a změnou účelu užívání stavby dům u babičky na p.č. 9 v k.ú. Klentnice tak, jak byl popsán v záměru a přiložené žádosti. Vzhled stavby se nezmění, způsob využití objektu nezatíží nadále provoz v ulici kolem kostela sv. Jiří ani nebude jinak zatěžovat pohodu bydlení přilehlých rodinných domů. Do původního RD budou vestavěny pouze toalety a místnost technického zázemí. Odpadní vody z jímky budou pravidelně odváženy. U vrat do objektu nebude instalován stojan na kola, poněvadž to negativně ovlivňuje průjezdnost ulicí kolem kostela. V objektu bude provozováno pouze muzeum v současném rozsahu. V případě nedodržení těchto podmínek pozbývá souhlas platnosti. Bod č. 9 Projednání žádosti o vyjádření stanoviska ke změně účelu užívání stavby na p.č. 11 a 10/1 Žádost vlastníků objektu na p.č. 10/1 a 11 v k.ú. Klentnice (č.p. 33) Radka a Petry Džiubanových, Ulrychova 1256/12c, Brno v zastoupení Atelier Štěpán, Konečného nám. 3, Brno. Jedná se o vyjádření k dokumentaci Dům Pavlinec ke změně účelu užívání stavby. Má se jednat o drobné oživení a nové využití prostorů objektu pro rekreační využití návštěvníků areálu Cafe Fara. Dále viz žádost vlastníka. Usnesení k bodu č. 9: Hlasování č. 9: pro 5 proti 0 zdržel se 0 ZO nesouhlasí se změnou účelu užívání stavby dům Pavlinec na p.č. 11 a 10/1 č.p. 33 Klentnice. Nejedná se o drobné oživení objektu, ale jak je popsáno v odstavci 3 žádosti o zásadní změnu užívání a stavební úpravy. Již v tomto roce se potvrdilo, že návštěvníci tohoto objektu obtěžují svým jednáním a chováním nad míru běžnou obyvatele okolních RD a zásadním způsobem negativně mění pohodu bydlení v lokalitě kolem kostela sv. Jiří. Provozovatel nebyl schopen regulovat vhodným způsobem ubytované návštěvníky tak, aby nedocházelo k obtěžování okolí zejména v nočních hodinách. ZO dále nesouhlasí, aby byl tento objekt povolen stavebním úřadem MěÚ Mikulov k užití za účelem ubytování osob. Bod č. 10 Projednání žádosti o vyjádření stanoviska k novostavbě parkoviště na pozemku p.č. 7 Žádost vlastníků objektu na p.č. 7 v k.ú. Klentnice Radka a Petry Džiubanových, Ulrychova 1256/12c, Brno v zastoupení Atelier Štěpán, Konečného nám. 3, Brno. Jedná se o vyjádření k dokumentaci parkoviště - stanovisko k územnímu souhlasu. Dále viz žádost vlastníka. Usnesení k bodu č. 10: Hlasování k bodu č. 10: pro 5 proti 0 zdržel se 0 ZO souhlasí s novostavbou parkoviště na pozemku p.č. 7 v k.ú. Klentnice tak, jak byl popsáno v záměru a přiložené žádosti.

5 Bod č. 11 Projednání žádosti Ing. Jaroslava Pazoura vyvěšování moravské vlajky o st. svátku ČR Ing. Jaroslav Pazour zaslal obci žádost jménem svým i jménem pana Prof. Josepha Rostinského o vyvěšování moravské vlajky o st. svátku ČR Den slovanských věrozvěstů vždy 5. Července společně se státní vlajkou ČR na budově OÚ Klentnice. Usnesení nebylo přijato. Usnesení k bodu č. 11: Hlasování k bodu č. 11: pro 3 proti 1 zdržel se 1 ZO Klentnice souhlasí s vyvěšováním moravské vlajky o st. svátku 5. července. Vlajka bude pořízena z rozpočtu obce Klentnice. Bod č. 12 Záměr na prodej obecních pozemků a prodej pozemku p.č. 648/7 obálkovou metodou 12/a Žádost Ing. Pavlíny Čajkové a Ing. Jaroslava Čajky Klentnice 76, na prodej části pozemku KN p.č. 293 v k.ú. Klentnice v šířce RD č.p. 76 viz text žádosti. Usnesení k bodu č.12/a: Hlasování 12/a: pro 5 proti 0 zdržel se 0 ZO nesouhlasí s prodejem části pozemku KN p.č. 293 v k.ú. Klentnice v šířce RD č.p. 76. Na tomto pozemku je možné zřídit dočasný pronájem pro umístění jímky do doby přepojení na splaškovou kanalizaci. 12/b ZO přijalo na svém jednání č. 5 v bodě č. 12/c následující usnesení - ZO souhlasí se záměrem na prodej stavebního pozemku p.č. 648/7 v k.ú. Klentnice. Případný prodej bude realizován obálkovou metodou platnou pro obec Klentnici. Záměr prodeje byl řádně vyvěšen na úřední desce v době až Hlasování 12/b: pro 4 proti 0 zdržel se 1 Usnesení k bodu č. 12/b: ZO vyzývá zájemce o podání nabídek na odkoupení stavebního pozemku p.č. 648/7 v k.ú. Klentnice, který je ve vlastnictví obce Klentnice. Prodej bude realizován za podmínek obálkové metody platné pro obec Klentnici, jeho text je zveřejněn na webových stránkách obce Klentnice. Nabídky je možné podávat na podatelnu OÚ Klentnice osobně nebo poštou do Uzavřená obálka s nabídnutou cenou musí být označena slovy: neotvírat nabídka k pozemku p.č. 648/7. 12/c Žádost Josefa a Heleny Martincových, bytem Pavlov, Klentnická 172 o povolení provést stavbu (jímku u sklepa) na pozemku p.č. 250/1 v k.ú. Klentnice viz text žádosti. Hlasování 12/c: pro 5 proti 0 zdržel se 0

6 Usnesení k bodu č.12/c: ZO souhlasí s dočasným pronájmem části pozemku p.č. 250/1 pro Josefa a Heleny Martincových, bytem Pavlov, Klentnická 172 na stavbu jímky u sklepa p.č Dále bude postupováno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., O obcích a o pronájmu rozhodne starosta obce. Informace k bodu č. 12/b jednání ZO č.5 - žádost pana Martina Bláhy, Klentnice 70, Mikulov na odkup pozemku p.č. 251/2 ostatní plocha v k.ú. Klentnice. Pan Bláha vzal písemným prohlášením žádost zpět. Bod č. 13 Schválení smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene mezi obcí Klentnice a ČR UZSVM Obci byla zaslána Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene SŘ 098/II MM mezi Obcí Klentnice, Klentnice 24, Mikulov a ČR úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových. Jedná se o zřízení věcného břemene ve smyslu služebnosti k budoucímu služebnému pozemku p.č o výměře m2 ke stavbě Klentnice napojení kanalizace obce Klentnice na kanalizační síť města Mikulov. Hlasování č. 13: pro 5 proti 0 zdržel se 0 Usnesení k bodu č. 13: ZO schvaluje Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene SŘ 098/II MM mezi Obcí Klentnice, Klentnice 24, Mikulov a ČR úřadem pro zastupování státu ve věcech majetkových, Rašínovo nábřeží 390/42, Nové Město, Praha 2 a pověřuje starostu obce k jejímu podpisu Diskuse a různé: 1. starosta obce informace - dne v 16.00hod proběhlo výběrové řízení otevírání obálek na akci Obnova krajiny v k.ú. Klentnice část LBK 16 na pozemku p.č. 2686/1 v k.ú. Klentnice, pozemek o výměře 3.825m² je evidován jako ostatní plocha zeleň a je ve vlastnictví obce Klentnice, zaslány byly celkem dvě nabídky, vítězem soutěže je společnost Hortiscentrum s.r.o. Židlochovice s nižší nabídnutou cenou ,- Kč, realizace biookoridoru se plánuje dle poskytnutí dotace ještě letos - koncem měsíce září končí dvouletá následná péče na projektu obnova klentnických sadů prvky USES firmou Kavyl, dále bude zastupitelstvo obce řešit pronájmy těchto ploch na dlouhodobou údržbu, pastvu, sečení, péče o stromy atd, na úřední desce OÚ bude zveřejněn záměr na pronájem těchto ploch, poté mohou zájemci podávat nabídky na podatelnu OÚ nebo poštou, všechny rekultivované plochy budou nadále veřejně přístupné mimo dočasné oplocenky - již byla dokončena stavba sběrného dvora Klentnice, nyní bude DSO Čistší střední Podyjí soutěžit provozovatele, provoz pro občany bude spuštěn pravděpodobně od ledna 2016, bližší informace obdrží občané v dalším čísle občasníku - v této souvislosti se bude opravovat poškozená komunikace k bývalé farmě, kde dodá materiál na opravu firma Tymet a.s. a majitel vinařství pan Lupač (materiál

7 není doposud potvrzen), dávám tímto na vědomí zastupitelům, že samotné práce na opravě bude hradit obec z rozpočtu 2015 a to formou objednávky - svoz elektroodpadu a nebezpečného odpadu proběhne v obci v době hod. - starosta obce poděkoval organizátorům výletu na Svatý kopeček do Olomouce ZOO Olomouc za uspořádání akce a přítomným podal informace o předpokládaných možnostech čerpání dotací na opravy chodníků ze SFDI - další akce organizované v letošním roce obcí budou vánoční posezení s důchodci (termín bude upřesněn a zveřejněn) a beseda s občany nad kronikou obce - dne proběhne akce 72 hodin, informace podá paní Táňa Heráková - MUDr. Papaj upozornil na špatné parkování v obci - MUDr. Papaj měl připomínku k věci prodeje pozemku KN p.č. 648/7 obálkovou metodou s tím, že by obec měla mít právo nevybrat žádného ze zájemců (např. kvůli nízké ceně). Bylo mu odpovězeno, že toto ustanovení je ve směrnici. - P. Rapantová se dotázala na akci ul. Pod Kostelem - P. Jaroslav Blaha se dotázal na výstavbu komunikace do viniční Starosta obce ukončil zasedání č. 6 ZO Klentnice v 17:55 hodin. V Klentnici dne Zapsala: Táňa Heráková v.r. Ověřovatelé zápisu Marcel Vašíček v.r.... Jarmila Čevelíková v.r Bc. Roman Koprivňanský v.r. Ing. Juraj Patka v. r.

8

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 1 Obec Kostice Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 2 Zápis o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 27.4.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 45. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 25.3.2013, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz

OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz OBECNÍ ÚŘAD HNANICE Znojemská 113, 66902 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 128/2011, konaného dne 17. května

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 15.09.2014 v 17:00 h. v zasedací místnosti Městského úřadu Smiřice Přítomno: Omluveni: 9 členů ZM dle prezenční listiny Karel Šust MUDr.

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Zápis 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá, konaného dne 8. 11. 2012 v 18.30 hod. v kanceláři OÚ Libá.

Zápis 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá, konaného dne 8. 11. 2012 v 18.30 hod. v kanceláři OÚ Libá. Zápis 19. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá, konaného dne 8. 11. 2012 v 18.30 hod. v kanceláři OÚ Libá. Přítomní zastupitelé: K. Halla, J. Kühn, J. Najmanová, O. Semotánová, M. Sirakova, M. Vondrášek

Více

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě.

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení závěrečného účtu za rok 2015 3. Schválení účetní

Více

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007

Město Pohořelice. Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Město Pohořelice Zápis z VII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 10.9. 2007 Účast zastupitelů: 17, při zahájení 14 Omluven: Počet přítomných občanů: 3 Zahájení: 16.00 hodin ad 1) Zahájení Zasedání

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Přítomni: dle prezenční listiny : 4 Omluveni : PhDr. Doušová Neomluveni : 0 Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Ověřovatelé zápisu: MUDr.Dvořák,

Více

Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 30.09. 2015 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, Ing. P. Holzhauserová, JUDr.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 17. 12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Velehrad

Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 17. 12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Velehrad Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 17. 12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Velehrad Dne: 17. 12. 2014 Začátek: 19,00 hodin Konec: 21,20 hodin Počet členů

Více

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 ZO Tvrdonice schvaluje: Program: Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 Usnesení č. 83 Zastupitelstvo obce schválilo následující program zasedání: 1. Zahájení 2.

Více

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu.

Zápis č. 3/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenné Žehrovice konaného dne 7. 5. 2015 v 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu. Přítomni: Soňa Černá, JUDr. Marek Starý, Petr Bolina, Jan Franc,

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Podmoky Zastupitelstvo obce Podmoky Zápis č. 4 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Podmoky, konaného dne 7. 12. 2015, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 8 Datum: 1.10.2008 Zápis: Veřejné zasedání ZO Přezletice ze dne 1.10.2008 Program: 1. Rozpočtová opatření 2. Příprava výběrového řízení na zhotovitele Zahradní II

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Dokument č.: Datum vyvěšení: Datum sejmutí: ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZÁBŘEZÍ ŘEČICE Konaného dne: 12.11.2010 Číslo: 010/2010 Ověřovatelé: Ing. Petr SAMEK Martin JUKL Přítomní zastupitelé:

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011

Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 Zápis ze 3. zasedání ZO Vráž dne 16. 3. 2011 1. Zahájení, úvod Zasedání bylo zahájeno v 18.05 hodin, kdy paní starostka přivítala přítomné zastupitele a občany, kteří se na zasedání dostavili. Přítomných

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

ZÁPIS o průběhu druhého zasedání Zastupitelstva obce Tučapy konaného dne 27. 6. 2012 v 19,00 hodin.

ZÁPIS o průběhu druhého zasedání Zastupitelstva obce Tučapy konaného dne 27. 6. 2012 v 19,00 hodin. ZÁPIS o průběhu druhého zasedání Zastupitelstva obce Tučapy konaného dne 27. 6. 2012 v 19,00 hodin. Starosta zahájil druhé zasedání zastupitelstva obce Tučapy v roce 2012 (dále jen zastupitelstvo obce)

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 6. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 375/2015/OUNE Celkem přítomno: 9 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ): 7

Více

Program 20. veřejné schůze ZO

Program 20. veřejné schůze ZO Zápis z 20. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 23.9.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 20. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň ze dne 4.10.2010 Poslanci: Fišer, Ing.Horák, Podval, Ing.Dubský, Urbanová Omluveni: Baloun, David Zapisovatel: Podval Ověřovatelé zápisu: Ing.Dubský, Urbanová

Více

Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016

Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016 Zápis č. 1 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 28. 1. 2016 Přítomní zastupitelé: Bc. Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) - omluvena Ing. Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš

Více

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015

ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 ZÁPIS ze zasedání Komise sociální a bytová dne 13.07.2015 Celkový počet členů komise: 17 Přítomno dle prezenční listiny: 10 Hosté: Klára Vlková, Jana Čejková Omluveni: p. Chuchlíková, p. Jansa, p. Kotrmanová,

Více

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala

Z á p i s. p. Fialová, MUDr. Veselý, MUDr. Koblása, MUDr. Tichý, p. Fiala Z á p i s z 30. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2012 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka (N2.903) RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č.5 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 20. 03. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Glaser, Lacina, Šťastná, Winzberger Omluven:

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly.

1. Kontrola usnesení. V usnesení ze zasedání OZ dne 18.6.2003 nebyly uloženy žádné konkrétní úkoly. Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva Sadov konaného dne 16.7.2003 Starosta přivítal všechny přítomné. Přítomni : p. R.Sýkora, p.f.farář, p.v.farář, p.l.dyková, p.b.wolf, p. H.Kovářová, p.k.schwarz,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012

Město Rosice. Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Město Rosice Kontrolní výbor zastupitelstva města Z á p i s č. 04/2012/14 Č.j.: MR-C 2786/12-PKR/KVZM ze 14. zasedání kontrolního výboru konaného dne 16. 04. 2012 Přítomni: JUDr. Polák, pan Světlík, Bc.

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 konaném dne 18.11.2014 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 1/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 10.2.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Vojtěch Šín, Bc. Marek Karger, Ladislav Karn, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin.

Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Obec Žitenice Zastupitelstvo obce Žitenice Zápis č. 2/2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Žitenice, konaného dne 29. dubna 2013 od 19.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin

Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Zápis z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 13.4.2016 od 18.00 hodin Přítomni: p. Ladislav Bohuslav, pí. Lenka Boudová, Ing. Taťána Smutná DiS., p. Lubomír Kopecký,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008

Město Pohořelice. Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Město Pohořelice Zápis z XVII. zasedání zastupitelstva města konaného dne 22.10. 2008 Účast zastupitelů při zahájení: 14 při zahájení, celkem 16 Počet přítomných občanů: 4 Hosté: Bc. Novák, vedoucí finančního

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Žerotice, konaného dne 27. 11. 2010 v 19. 00 hod. v místnosti Obecního úřadu Žerotice Starosta Mgr. Jindřich Nožka zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015.

Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Zápis ze zasedání zastupitelstva č. 10 obce Starý Poddvorov, konaného dne 15. 7. 2015. Přítomni: 6 členů dle prezenční listiny Nepřítomni: Josef Jež, Eduard Gertner Omluveni: Vít Sasínek Zasedání bylo

Více

Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu

Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu Z Á P I S členské schůze Bytového družstva STUDENTSKÁ, konané dne 30.11. 2010 Program: 1. Zahájení a schválení programu 2. Volba mandátové a návrhové komise, zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Zpráva

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.04/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 25.03.2015 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Vladislav

Více

Zápis č. 2/2014. z jednání zastupitelstva Městyse Jimramov konaného dne 6. 3. 2014 v budově radnice v Jimramově

Zápis č. 2/2014. z jednání zastupitelstva Městyse Jimramov konaného dne 6. 3. 2014 v budově radnice v Jimramově Zápis č. 2/2014 z jednání zastupitelstva Městyse Jimramov konaného dne 6. 3. 2014 v budově radnice v Jimramově Přítomni: Mgr. Bartošová Jaroslava, Bureš Zdeněk, Hejtmánek Oldřich, Ing. Homolka Josef, Mgr.

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 25. 3. 2015 35/3/2015 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Přítomni: p. Antonín Brašna, p. Petr Grün, p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 4), Bc. Jitka Martínková,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

ad 1) Zahájení Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008

ad 1) Zahájení Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008 Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008 z 8. zasedání ZMČ Brno-jih konaného dne 13.12.2007 v kinosále VUVL-SM, s.r.o., Mariánské náměstí 1, Brno-Komárov Materiály:

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Plaňany, které se konalo 4. listopadu 2003 v l8 hodin v jídelně základní školy Plaňany

Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Plaňany, které se konalo 4. listopadu 2003 v l8 hodin v jídelně základní školy Plaňany Zápis č. 5 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Plaňany, které se konalo 4. listopadu 2003 v l8 hodin v jídelně základní školy Plaňany Přítomni: Petr Brůžek, Martin Charvát, Ladislav Krouman, Bohuslav

Více

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 20. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 20 z 20. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 23. 5. 2013 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis zastupitelstva 2004-03

Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis č. 03-2004 ze zasedání Zastupitelstva obce Kozlovice konaného dne 13. 5. 2004 v 18.00 hodin v místnosti bývalé pošty v budově OÚ Přítomno: 14 členů zastupitelstva Nepřítomen:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:03 hodin starostou obce Petrem

Více

z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 19. září 2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 19. září 2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 19. září 2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň pozn. zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne 6. 5. 2010

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne 6. 5. 2010 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva Města Sedlec-Prčice v roce 2010 konaného dne 6. 5. 2010 Přítomni: 12 členů při zahájení Omluveni: Fr. Hrma, J. Mára Připomínky k zápisu ze dne 18. 3. 2010: bez připomínek

Více

U 17.12.2008 U 72 ZMP

U 17.12.2008 U 72 ZMP U s n e s e n í z 19.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 17.12.2008 U 72 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady města Planá od 17.jednání. 2. informaci o kontrole plnění uložených úkolů.

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Nelahozeves, které se konalo dne 19. 10. 2015 v kulturním domě v Nelahozevsi Zahájeno: 18:00 Ukončeno: 20:20 Zapsala: Zuzana Dvořáková Zápis vyhotoven dne: 20.

Více

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5

Z Á P I S. Praha-Lysolaje, Kovárenská 8/5 Z Á P I S z 11. zasedání Zastupitelstva městské části Praha-Lysolaje konaného dne 7. března 2012, od 18:00 hodin v budově Úřadu městské části Praha-Lysolaje, kancelář starosty (1. patro) Praha-Lysolaje,

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově

ZÁPIS. o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově ZÁPIS o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 28.6.2012 na Obecním úřadě v Bezkově Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov v roce 2012 v 19.00 hod. a přivítal

Více

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM 1. Předmět působnosti PRAVIDLA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM Pravidla stanoví postup při prodeji nemovitostí z vlastnictví města. Zastupitelstvo města může rozhodnout,

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Blažek, Mgr. Hošková, M. Pavlíček, Fořt, Tvrdík, M. Matoušek Omluveni: Alexandr Matoušek

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 20. ZÁŘÍ 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 20. ZÁŘÍ 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XV. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 20. ZÁŘÍ 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) - omluven Teodor

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. Zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015

ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 ZÁPIS ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO 16.1.2015 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00-21.15 hod. Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s ustanovením 103 odst.

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 11.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 13. 10. 2015 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 13. 10. 2015 v 19,00 hod. Počet přítomných členů dle prezenční

Více

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa,

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa, Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 1/2011 z veřejného jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 5. 1. 2011 v 18.00 hod. v sále kulturního domu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více