Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p."

Transkript

1 Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.kubíček Rada začala jednat v 10:06 h v kanceláři SPKFree.NET 1. Volba zapisovatele zapisovatelem byl zvolen Tomáš Horníček 5-PRO, 0-PROTI, 1-ZDRŽEL 2. Zápis volební komise pan Symerský informoval o zápise z volební komise.volební komise doporučuje provedení změn volebního řádu viz. Zápis volební komise. Rada předává úkol KK, aby upravila volební řád do příštího zasedání rady. 4-PRO, 0-PROTI, 2-ZDRŽEL 3. Schválení nových členů. Pan Horníček předložil ke schválení seznam 46 nových členů 5-PRO, 0-PROTI, 1-ZDRŽEL Dorazil pan Sojka. T1) Pan Kubíček požádal radní o včasné příchody na jednání rady. 4. Vyloučení členů za prohřešky proti stanovám Rada vylučuje za porušení stanov tyto členy: Slavík, Šumperk, VS Polášek, Slavoňov, VS T2) Pan Symerský navrhnul a rada schválila prohození bodů programu 5 a 7. T3) Pan Symerský upozornil radní na jednací řád a z něj plynoucí termíny předávání podkladů k jednání rady.

2 5. Projednání závěrů komise pro Raškov.NET Rada projednala zprávu komise pro spolupráci s Raškov.NETem.Rada došla k závěru,že je v souladu s cíli SPKFree.Net provést sloučení obou sdružení, protože Raškov.NET končí svou činnost. Návrh hlasování: Ing.Kubíček navrhuje přesné vyčíslení majetku a aktiv Raškov.NETu a po té bude určena výše vstupního příspěvku. 3-PRO, 3-PROTI, 0-ZDRŽEL Návrh hlasování: Pan Symerský navrhuje,aby se určila výše vstupního příspěvku na 500Kč na osobu pro lidi,kteří jsou členové Raškov.NETu. 3-PRO, 3-PROTI, 0-ZDRŽEL. Hlasem předsedy bylo rozhodnuto o druhé variantě tzn. Vstupním příspěvku ve výši 500Kč. Z tohoto vznikají následující úkoly: Pro technologickou komisi: Provést společně se zástupci RaskovNetu inventuru majetku a do vyčíslit stav majetku, který bude vycházet ze současných cen. Pro zástupce Raškov.NETu: Provést společně s TK inventuru majetku a odsouhlasit vyčíslení majetku do Zjistit konečný stav účtu. Obejít členy, informovat o konci sdružení Raškov.NET k , předat základní informace a přihlášku pro SPKFree.NET. T4) Ing.Kubíček navrhnul a rada schválila vytvoření hlasovacího fóra rady, které by sloužilo pouze pro hlasování. Diskuse by se vedly na stávajícím fóru rady. 6. Rozdělení úkolů radních Pan Symerský předložil návrh na rozdělení úkolů.rada tento návrh prodiskutovala a pan Symerský předloží upravenou podobu na příštím zasedání ke schválení. 5-PRO, 0-PROTI, 1-ZDRŽEL 7. Servisní zpráva pana Symerského Rada vzala na vědomí servisní zprávu pana Symerského

3 8. Projednání zprávy KK pro udělování statusu VIP Pan Horníček předložil součastný stav VIP členů a do příště nachystá návrh změn. 9. Projednání předloženého návrhu rozpočtu pro rok 2008 Rada vzala na vědomí a schvaluje rozpočet viz příloha. Martin Symerský připraví do příště přehled všech existujících i plánovaných projektů a u schválených rozvržení do času podle čerpání financí z rozpočtu. T5) Pan Symerský požádal radní o předkládání neuzamčených dokumentů, s kterými se má elektronicky pracovat. T6) Rada schválila prodej vyřazeného materiálu. Pro začátek by se jednalo o RB112 a ASD17. KK připraví seznam položek ke schválení prodeje. 10. Projednání předloženého návrhu rozpočtu na rok 2009 Rada vzala na vědomí předložení rozpočtu pro rok Do příštího zasedání si radní připraví připomínky k rozpočtu. 11. Projednání návrhů rozpočtové komise ke změnám pravidel účtování Rada bere na vědomí informaci, že se pravidla účtování nemění. Na příští jednání rady předloží RK směrnici, který tato pravidla oficiálně stanoví. Bude se jednat o druhé čtení. 12. Rada projednala finance pro oblastní správce Rada projednala zápis ze schůze OS, kde byly k realizaci vybrány projekty v rozsahu 50 tis Kč. Rada tedy rozhodla o realizaci některých vybraných projektů. 13. Projednaní projektů radních Rada rozhodla o realizaci vybraných projektů.

4 14. Projednání závěrů výběrového řízení na komponenty čárových kódů Pan Sojka neměl připravené výsledky výběrového řízení a rada tedy posouvá tento úkol na příští schůzi rady. 15. Projednání pracovních postupů na řízení skladu od pana Člupného Pan Člupný předložil radě návrh směrnice skladu. Rada požaduje předělání textu do formy směrnice a na příští schůzi proběhne první čtení. 16. Projednání postupu s trasou pro Rudu nad Moravou Pan Symerský informoval radu o pozemku v Olšanech a do příští schůze připraví postup. 17. Projednání návrhu mzdové politiky Pan Symerský připravil návrh mzdové politiky. Návrh byl schválen beze změn a v platnost bude od Schválení mezd Rada schválila mzdy pracovníků za předchozí měsíc. 19. Projednání zprávy z vývoje kauzy Moravikum s.r.o. Rada byla seznámena s vývojem kauzy Moravikum s.r.o. 20. Projednání věcného záměru rozvoje pro rok 2008 Rada vzala na vědomí věcný záměr pana Sojky pro rozvoj roku Na příště si radní připraví priority. Pan Sojka dostal za úkol zjistit varianty financování. Příští schůze rady by tedy měla rozhodnout o tom, které spoje a jak budou posíleny. TK zajistí prodiskutování svého návrhu na schůzi TK, kam budou přizváni všichni, kteří budou mít zájem se k danému tématu vyjádřit.

5 21. Projednání stavu zavedení bodového systému Informace byla obsažena v servisní zprávě pana Symerského. Z větší části jsou naprogramovány nové funkce a pracovnice podpory kontrolují výkazy práce za 10/2008. Během listopadu ověří p. Symerský a p. Sojka příjmy bodů za paušální činnosti a na příští radě předloží výsledky. 22. Projednání návrhu pro řešení VOIP Lukáš Člupný má tento bod rozpracovaný a příště předloží další fázi vývoje. 23. Projednání koncepce školení Školení se bude konat v závislosti na zájmu správců, který bude sledovat KK a stanovovat termíny. V nejbližší době proběhnou tato školení: Základní školení je v plánu na měsíc prosinec. Rozšířené školení navazující na základní zatím nemá přesný termín. Školení jazyka SQL je v plánu na listopad. 24. Projednání zprávy o nesplněných úkolech z působení minulé rady. Pan Horníček předložil zprávu o nesplněných úkolech ze zápisů poslední rady. Vzhledem k tomu, že schůze rady trvá už 6 hodin se rada usnesla, že správu prostuduje a zařadí k diskusi na příští schůzi rady. 25. Provoz sdružení o Vánocích rada projednala celozávodní dovolenou a rozhodla, že od do bude kancelář uzavřena.během této doby bude zajištěn pouze technický dohled nad sítí. Pro členy bude k dispozici SMS brána. 4-PRO, 2-PROTI, 0-ZDRŽEL T7) Dle jednacího řádu rada hlasovala o zařazení bodů na program jednání schůze.

6 26. Projednání směrnice o směrnicích Pan Kubíček a pan Symerský předložili návrh směrnic do prvního čtení. a) Rada schvaluje směrnici o směrnicích v prvním čtení a posílá návrh do druhého čtení. b) Byla předložena směrnice o hotovostních pokladnách která byla rovněž schválena v prvním čtení a poslána do druhého čtení. T8) Pan Kubíček předložil stav hospodaření k a radní si do příště připraví připomínky. 27. Odměny radních Radní diskutovali o zavedení odměn radních. Vyvstaly otázky k metodice vyčíslení odměn a ke formě vztahu, na základě kterého by odměny vznikly. Rada vyčíslila své odměny za období 10/2008 a 11/2008. Rada se jednomyslně vzdala odměn pro rok 2008 (do doby než se vyřeší vzniklé otázky) 28. Návrh fondu komunikační komise Rada schválila vytvoření fondu (pravidelných měsíčních příspěvků) pro KK, finance jsou určeny na úhradu nákladů spojených s akcemi (aktuálně sportovními akcemi) pořádanými pro členy sdružení. Návrh hlasování: Pan Kubíček navrhuje částku Kč. 2-PRO, 3-PROTI, 1-ZDRŽEL Návrh hlasování: Pan Horníček navrhuje částku Kč. 2-PRO, 0-PROTI, 4-ZDRŽEL Návrh hlasování: Pan Symerský navrhuje částku Kč. 2-PRO, 0-PROTI, 4-ZDRŽEL Hlasem předsedy byla schválena třetí varianta tzn. Měsíční příspěvek ve výší Kč

7 29. Schválení financí na pokrytí Vánoční besídky Rada schválila příspěvek na Vánoční besídku. Jedná se o akci pro členy na ukončení roku. Rada schválila příspěvek maximálně 200 Kč na člena přítomného na besídce. Maximálně však do částky částky Kč. 30. Řešení situace s vysílačem Vyhlídka V poslední době jsou velké problémy s rušením na vysílači Vyhlídka. Tento problém bude řešit neprodleně technologická komise. Nejprve se pokusí využít více směrovější antény. Využije se v maximální míře materiál ze skladových zásob. 31. Návrh smlouvy o spolupráci s partnery Pan Symerský předložil návrhy textů smluv. Nyní projedná tyto texty s druhými stranami a na příští schůzi projedná rada závěry. 32. Školení a semináře I4shop,Ha-vel. V průběhu měsíce listopadu budou probíhat školení zaměřená na technologické novinky. Rada schvaluje vyslání pana Symerského a pan Sojky na školení v Praze (i4) a v Brně (havel). Na vlastní školení rada uvolňuje částku Kč. 33. Zpráva servisní komise,návrh servisní smlouvy a podmínky výběrového řízení Pan Symerský informoval radu o stávajících výsledcích servisní komise. Rada schvaluje v prvním čtení texty pro vyhlášení výběrového řízení a postupuje je do druhého čtení. Pan Symerský abdikoval na místo člena servisní komise z důvodu možného střetu zájmů. Rada deleguje místo pana Symerského pana Člupného. Zapsal: Ověřil: Tomáš Horníček Martin Symerský předseda KK předseda sdružení

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree.

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree. Pořadí schůze: III / 4 Termín: 11.1.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p. Symerský, p. Berka, p. Kaňovský, p. Novák, p. Frýda, p. Valouch p. Sojka, sl. Gabrielová, p. Kubíček, p. Horníček, sl. Dostálová Program

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015

Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Zápis ze schůze ZO Předslavice ze dne 29.5.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 29.5.2015 18.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu

Více

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá Pořadí schůze: V/4 Termín: 12.2.2011 Místo konání: Šumperk Přítomni: Nepřítomni: p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá p. Horníček Rada začala jednat v 10:10 hod v kanceláři sdružení. 1.

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání komise pro likvidaci majetku, konaného dne 9.3.2016 od 15:00 hodin v místnosti A306

Zápis č. 1/2016 ze zasedání komise pro likvidaci majetku, konaného dne 9.3.2016 od 15:00 hodin v místnosti A306 Komise pro likvidaci majetku Přítomni Zápis č. 1/2016 ze zasedání komise pro likvidaci majetku, konaného dne 9.3.2016 od 15:00 hodin v místnosti A306 Členové komise: Jiří Pokorný, Alexandr Vodička, Pavel

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 8 / 04 Dne 27.1.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,10 hod Přítomno: 11 členů zastupitelstva

Více

Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek

Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Pořadí schůze: III / 3 Termín: 8.12.2007 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů za období 11/2007.

Více

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních :

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních : Rada 14.6.08 Pořadí schůze III / 9 - Šumperk 10:00 h Přítomni : p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, p.frýda Nepřítomni: sl..gabrielová - Nemoc ------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. z 2. schůze Rady obce Rohatec konané dne 18. 11. 2014 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 15:00 hodin.

Zápis. z 2. schůze Rady obce Rohatec konané dne 18. 11. 2014 v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 15:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Vlasta Sedláková Omluveni: Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Přizvaní hosté: Eva Luskačová Ing. Jarmila Gurská

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 20.2.2015 19.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu 3. Využití

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice

Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Zápis ze schůzky Výboru partnerství, konané dne 12. ledna 2010 v kanceláři MAS, Hranice Přítomni: Jiří Čoček, soukromý zemědělec Střítež n/l Libor Vykopal, obec Ústí Ludmila Juráňová, JUKO Rouské Miluše

Více

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - 31. HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č.

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - 31. HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín. Zápis č. Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů - 31 HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 9/2010 z jednání představenstva družstva konaného dne 29. 9.

Více

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011

Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Z á p i s z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 14. 9. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.45 hod. Přítomni: Ing. Bednář, V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková,

Více

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10

Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 Zápis z jednání 9. Shromáždění Společenství vlastníků jednotek domu Chudenická 1063-1068, Praha 10 konaného ve Středisku ekologické výchovy Hl. m. Prahy Toulcův dvůr, Kubátova 1/32, Praha 10 dne 4.5.2016

Více

O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00145/06 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Těchobuz č. 2/2006

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Bod č.1 Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu.

Bod č.1 Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu 1. Technický bod zahájení, přivítání přítomných, projednání programu. Zápis o průběhu dvacátého osmého veřejného zasedání zastupitelstva obce Stošíkovice na Louce konaného dne 06.01.2009 v 19.00hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod

Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Obec Černíč Zastupitelstvo obce Černíč Zápis z 2 zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konaného dne 8. 12. 2014 od 19,00 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Černíč (dále též

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin.

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin. Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 5. 2011, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 65. schůze rady města konané dne 17.4.2013

Zápis z 65. schůze rady města konané dne 17.4.2013 Město Pohořelice Zápis z 65. schůze rady města konané dne 17.4.2013 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, Mgr. Janičatová, Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák, tajemník Mgr. Kejík, Mgr.

Více

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly:

Usnesení R 0360/011. Rada města Úvaly: Zápis z jednání Rady města Úvaly č. R- 15/2011 které se konalo ve středu 14. 12. 2011 od 18:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni: Členové rady města : 5 MUDr. Jan Šťastný JUDr. Ing. Petr Petržílek,

Více

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno.

Obec Chraštice, okres Příbram 2011. Ad 1) Volba zapisovatele pan místostarosta K.Derfl navrhl, aby zapisovatelem byla paní D. Čejková. Bylo schváleno. Obec Chraštice, okres Příbram 2011 Zápis č.3/2011 ze zasedání Obecního zastupitelstva (ze dne 18.4.2011, 19.00-21.00 hodin) PŘÍTOMNI: D.Čejková, K.Derfl, M.Cíza, P.Jouja, J.Vostarek, H.Krejčová, M.Peterková,

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Veřejné zasedání č. 19

Veřejné zasedání č. 19 Veřejné zasedání č. 19 Dne 19.9.2006 se v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu konalo veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni: p.dostalý, p.duda, p.sliacký, p.hošek, p.vašulín,

Více

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010.

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Jednání zastupitelstva obce Drahonín dne 25.1.2008

Jednání zastupitelstva obce Drahonín dne 25.1.2008 Čas zahájení: 18:30 Čas ukončení: 22:00 Přítomni: Omluveni: Lukášek, Pleva, Réman, Kocůr, Rous, Krábek Kotas Zapisovatel: Ing. Pavel Kocůr Ověřovatelé: Luboš Pleva, Miloš Réman Program jednání: 1. Zahájení,

Více

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě.

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. 8:00h 9:00h prezence Slečny podpory evidují všechny příchozí účastníky a rozdávají

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 3. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 10. 12. 2014 Čas zasedání: 19:00 22:45 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: František Poláček,

Více

Zápis č. 54. z jednání výboru Vodovodního svazu Císařská studánka ze dne 1. 10. 2013 konaného v malém sále společenského domu v Solnici.

Zápis č. 54. z jednání výboru Vodovodního svazu Císařská studánka ze dne 1. 10. 2013 konaného v malém sále společenského domu v Solnici. Zápis č. 54. z jednání výboru Vodovodního svazu Císařská studánka ze dne 1. 10. 2013 konaného v malém sále společenského domu v Solnici. Přítomni: dle prezenční listiny, která je součástí zápisu. 1. Samotnému

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 05/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 7. 1. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Městský úřad Slaný Den konání: 18. 2. 2015 číslo jednání: 10/2015/RM Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, RNDr. Ladislav Peška, Ing. Tomáš Drholec,

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného dne 2. prosince 2010, od 19:00 hodin.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného dne 2. prosince 2010, od 19:00 hodin. Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva obce Běleč, konaného dne 2. prosince 2010, od 19:00 hodin. Přítomni: Stanislav Šmejkal, Josef Hájek, Josef Mareš, Pavel Krejčí, Jaroslav Čech, Rudolf Šedivý Omluven:

Více

Zápis ze zasedání valné hromady

Zápis ze zasedání valné hromady MAS PODBRDSKO, z.s. IČO: 270 51 935, sídlo: Hvožďany 80, 262 44 Zápis ze zasedání valné hromady konané dne 12.1.2016 od 17.00 hod. ve Společenském centru v Rožmitále pod Třemšínem Konání této valné hromady

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

OBEC PÍSEČNÉ Písečné č.25, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem

OBEC PÍSEČNÉ Písečné č.25, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem OBEC PÍSEČNÉ Písečné č.25, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem Zápis č.1/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Písečné Místo konání: Obecní úřad PÍSEČNÉ Datum konání : 14.01.2011, 18:00 hod. Přítomni : 9 členů

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č. 35/2012

Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č. 35/2012 Zápis ze schůze Správní rady SC Kolín č. 35/2012 Správní rada SC Kolín (dále SR SC) se sešla v tomto složení: Přítomni: Jindra A., Nedbal V., Ing. Franc O., Ing. Bydžovský B., Hušek M. Hosté : Krejčíková

Více

Zápis. Účast: 8 členů zastupitelstva, viz presenční listina. Určení zapisovatele: Ing. Markéta Gabrlíková. pro 7 proti 0 zdržel se 1.

Zápis. Účast: 8 členů zastupitelstva, viz presenční listina. Určení zapisovatele: Ing. Markéta Gabrlíková. pro 7 proti 0 zdržel se 1. Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Skrbeň, které se konalo 14. prosince 2015 ------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast: 8 členů zastupitelstva,

Více

-1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007

-1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007 -1- Zápis č. 1/2007 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. ledna 2007 Přítomni: dle presenční listiny Omluveni: - Hosté: Jiřina Velková-hospodářka obce Program: viz příloha zápisu 1), 2) a 3) Zasedání

Více

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ Zápis ze Shromáždění Společenství vlastníků jednotek pro dům Jablonecká 698-711, Praha 9 - Prosek konaného dne 3. 10. 2012 ve velkém sále Hotelu DUO, Teplická 492, 190 00 Praha 9 1. PREZENCE, ÚČAST A ZAHÁJENÍ

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

David Hlouch, Jan Dvořák, Jiří Pilný, Marcela Konečná, Kateřina Ruszová, Jakub Novotný, Matěj Moša, Jakub Kajzler a Michal Straka

David Hlouch, Jan Dvořák, Jiří Pilný, Marcela Konečná, Kateřina Ruszová, Jakub Novotný, Matěj Moša, Jakub Kajzler a Michal Straka Obec Tehov, okr. Praha-východ Zastupitelstvo obce Tehov Zápis č. 5 Ze zasedání Zastupitelstva obce Tehov konaného dne 9. února 2015 od 19:00 v jednacím sále Sboru dobrovolných hasičů Tehov Přítomni: Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

ZÁPIS z jednání Výkonného výboru Okresního sdružení hasičů Olomouc, konaného dne 31. března 2015 v jednací síni HZS Ol. kraje

ZÁPIS z jednání Výkonného výboru Okresního sdružení hasičů Olomouc, konaného dne 31. března 2015 v jednací síni HZS Ol. kraje ZÁPIS z jednání Výkonného výboru Okresního sdružení hasičů Olomouc, konaného dne 31. března 2015 v jednací síni HZS Ol. kraje Volební období 2015 2020 Přítomni: se. Vlastimila Švubová, se. Lenka Trnková,

Více

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Eva Gréeová Jaroslav Kučera

Více

Zápis z členské schůze občanského sdružení Bašť se baví, konané dne 26. 3. 2013od 19 hod.

Zápis z členské schůze občanského sdružení Bašť se baví, konané dne 26. 3. 2013od 19 hod. Zápis z členské schůze občanského sdružení Bašť se baví, konané dne 26. 3. 2013od 19 hod. Zasedání členské schůze občanského sdružení Bašť se baví (dále jako členská schůze) bylo zahájeno v 19 hodin předsedkyní

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70. Z á p i s

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70. Z á p i s Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 28. května 2012 od 16.00 hod. v kulturním domě AKORD v Ostravě-Zábřehu Počet přítomných

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Zahájení

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70

Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Stavební bytové družstvo Hlubina Ostrava-Zábřeh, Rudná 70 Z á p i s ze shromáždění delegátů SBD Hlubina konaného dne 9. června 2015 od 16:00 hod. v kulturním domě města Ostravy, ul. 28. října 124 Počet

Více

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Kaloudová Lucie, Konečný Roman, Koutný

Více

Zápis č. 6/2014. z 1. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Hrachovice konaného dne 22.11.2014

Zápis č. 6/2014. z 1. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Hrachovice konaného dne 22.11.2014 Zápis č. 6/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Hrachovice konaného dne 22.11.2014 Přítomni: Jméno Přítomen Starosta Bronec Miroslav X Místostarosta Kříž Karel X Zastupitel Knotková Eva X Zastupitel

Více

Veřejné zasedání č. 3 / 2007

Veřejné zasedání č. 3 / 2007 Veřejné zasedání č. 3 / 2007 Dne 29.3.2007 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína. Přítomni : 9 členů p. Jozef Sliacky, p.miloš Dostalý, p. Petr

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov

Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Zápis č. 20 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE MUKAŘOV konaného dne 9.10. 2012 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Mukařov Přítomni: Omluveni: Hosté: T. Bergmann, M. Eichnerová, O. Jakob, J. Klimentová,

Více

ZÁPIS č. 6/2006. Program: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz ze dne 7.12.2006 konaného v sídle obecního úřadu

ZÁPIS č. 6/2006. Program: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz ze dne 7.12.2006 konaného v sídle obecního úřadu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz ze dne 7.12.2006 konaného v sídle obecního úřadu ZÁPIS č. 6/2006 Zahájení 16:00hod Přítomni: Hrabec, Nožička P., Nožička M., Pršala, Čmelík, Šimek 6 občanů

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 01. 06. 2011 od 17.15 hod. v Kulturním středisku č. 7/2011 Přítomni: Omluveni: Jitka Leflerová, Petr Sejkora, Miroslava Burešová,

Více

International Forum of Social Studies, o. s.

International Forum of Social Studies, o. s. International Forum of Social Studies, o. s. Zápis z ustavující členské schůze International Forum of Social Studies, o. s. (IFSS), se sídlem Písek, Budějovické Předměstí, Budovcova 105/4, PSČ 397 01 Zápis

Více

21. schůze RO Kobylnice dne 22.10.2015

21. schůze RO Kobylnice dne 22.10.2015 21. schůze RO Kobylnice dne 22.10.2015 Přítomni: Šmíd, Dolanský, Štefková, Ulbrichová, Florian pozdní příchod v 18:25 hod. Program schůze: 1. Smlouva o dodávce plynu 2. Smlouva o dodávce elektřiny 3. Nadstandard

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 209

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 209 Datum: 5. 6. 2014 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 209 Od do: 9:45 16:00 h Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), Ing. Miroslav Janeček,

Více

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva obce Lodín dne 11. února 2015 od 17,30 hodin Zasedání byli přítomni členové zastupitelstva obce viz prezenční listina. Jednání přítomna účetní OÚ Lodín p. Dana Fučíková.

Více

Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad. Vltavou. Program : - začátek 14:00. Prezenční listina účastníků.

Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad. Vltavou. Program : - začátek 14:00. Prezenční listina účastníků. Zápis z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 4. 08. 2014 Místo konání: Vltavou Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad Program : - začátek 14:00 1. Zahájení,

Více

Další předložené body k rozhodnutí přta neprojednalo a tyto budou předány k projednání VR zajistí KaTA (2). O2: KaTA T: 23. 7.

Další předložené body k rozhodnutí přta neprojednalo a tyto budou předány k projednání VR zajistí KaTA (2). O2: KaTA T: 23. 7. Datum: 3. 7. 2014 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 215 Od do: 13:10 18:30 h Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Přítomni: Ing. Rut Bízková (RB), Ing. Miroslav Janeček,

Více

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962

Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 Zápis ze shromáždění vlastníků Společenství Píškova 1959-1962 IČ: 24289086, Píškova 1961/42, 155 00 Praha 5 Datum konání: 10. 12. 2014 Místo konání: Fakultní základní škola Brdičkova 1878 Přítomni: prezenční

Více

Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky.

Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky. Zasedání SR č.03/2014 Zápis Ze zasedání správní rady Svazku obcí Mikroregionu obcí Památkové zóny 1866, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 od 17 hod. Obec Benátky. Přítomni členové SR: T. Bouček (Benátky),

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 172

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 172 Datum: 3. 10. 2013 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 172 Od do: 9:15 15:50 h Místo: Kancelář TA ČR, Evropská 33b, Praha 6 Přítomni: Bízková, Janeček, Bunček, Kebo, Komárek, Ondračková,

Více

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Rada začala jednat v 17:20 v kanceláři sdružení. 1.Volba zapisovatele schůze

Více

Zápis z 22. schůze představenstva, která se konala ve dnech 12. a 13. října 2015 v zasedací místnosti ČAK, Národní 16, Praha 1

Zápis z 22. schůze představenstva, která se konala ve dnech 12. a 13. října 2015 v zasedací místnosti ČAK, Národní 16, Praha 1 Zápis z 22. schůze představenstva, která se konala ve dnech 12. října 2015 PŘÍTOMNI: JUDr. Martin Vychopeň JUDr. Antonín Mokrý JUDr. Petr Poledník JUDr. Radim Miketa Mgr. Robert Němec JUDr. František Smejkal

Více

Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450,

Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450, Zápis ze Shromáždění vlastníků Společenství pro dům čp. 450, ul. Místecká 450, Praha 18 Letňany ze dne 25. června 2013, konaného od 18:15 hodin, v suterénu domu čp. 450 (sušárna) Program: 1. prezence a

Více

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015

Z Á P I S. z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Z Á P I S z 5/2015 mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lukov, konaného dne 24. června 2015 Řídil: Místo: Zahájení: Přestávka: Ukončení: Přítomni: Omluven: Jiří Jangot, starosta zasedací místnost OÚ

Více

Stanovy spolku Činoherák Ústí, spolek ve znění schváleném Členskou schůzí dne 13. 1. 2015

Stanovy spolku Činoherák Ústí, spolek ve znění schváleném Členskou schůzí dne 13. 1. 2015 Stanovy spolku Činoherák Ústí, spolek ve znění schváleném Členskou schůzí dne 13. 1. 2015 Čl. 1 Název a sídlo 1. Název spolku zní: Činoherák Ústí, spolek (dále jen spolek ) 2. Spolek je právnickou osobou

Více

ZÁPIS ZE IV. VOLEBNÍHO SNĚMU JUNÁKA-PARDUBICKÉHO KRAJE

ZÁPIS ZE IV. VOLEBNÍHO SNĚMU JUNÁKA-PARDUBICKÉHO KRAJE ZÁPIS ZE IV. VOLEBNÍHO SNĚMU JUNÁKA-PARDUBICKÉHO KRAJE Pardubice, 22. ledna 2011 1. Zahájení sněmu hymna ČR 2. Uvítání Předseda KRJ br. Stejskal přivítal delegáty sněmu. Jako hosté se sněmu účastnili Pavel

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Homole u Panny č. 03/2014, konaného dne 05. 06. 2014 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací síni obecního úřadu od 18:00 hodin, ukončeno bylo v 19:30 hodin. Přítomni:

Více

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015

Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Zápis ze 7 jednání Zastupitelstva města Kaznějov dne 16.12.2015 Přítomni: dle prezenční listiny Program: pro 13, proti 0, zdržel se 0 1. kontrola usnesení 2. zpráva o činnosti rady 3. plnění příjmů a výdajů

Více

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012.

Zápis. z 13. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 18. května 2012. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 Č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 13. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 15.12.2010 konaného od 18.00 hodin Obecním úřadě Úherce

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 15.12.2010 konaného od 18.00 hodin Obecním úřadě Úherce Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 15.12.2010 konaného od 18.00 hodin Obecním úřadě Úherce Přítomni: Blažek, Mgr. Hošková, Ing.Urbášková, Fořt, Matoušek M., Matoušek A., Pavlíček Omluveni: Zapisovatel :

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 11. 10. 2015 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 16:00 16:40 hodin přítomni:

Více

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis z řádného 4/2010 jednání zastupitelstva Obce Tuřany ze dne 26. ledna 2010 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce Tuřany

Více

Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 13/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 21. 5. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014

Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014 Zápis č.179 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 3.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Z Á P I S ze zasedání 34. Valné hromady svazku VODOVODY A KANALIZACE konaného dne 10. 4. 2015

Z Á P I S ze zasedání 34. Valné hromady svazku VODOVODY A KANALIZACE konaného dne 10. 4. 2015 VODOVODY A KANALIZACE Kubišova 1172, 674 01 Třebíč Z Á P I S ze zasedání 34. Valné hromady svazku VODOVODY A KANALIZACE konaného dne 10. 4. 2015 Přítomni: V řádném termínu počet obcí 55 (119 hlasů) nebylo

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 5. 11. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka, Gajdošova 18-22, Brno Zápis č. 1/2016 z jednání předsednictva župy dne 13.1.2016

Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka, Gajdošova 18-22, Brno Zápis č. 1/2016 z jednání předsednictva župy dne 13.1.2016 Sokolská župa Dr. Jindry Vaníčka, Gajdošova 18-22, Brno Zápis č. 1/2016 z jednání předsednictva župy dne 13.1.2016 Přítomni: br.růžička, Rafaj, Němec, Hlobil, Rychlovský, Mandát, Mojžíš, Svědínek ses.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 214

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 214 ZÁPIS Z JEDNÁNÍ PŘEDSEDNICTVA TECHNOLOGICKÉ AGENTURY ČR č. 214 Datum: 26. 6. 2014 Od do: 13:30 16:20 h Místo: Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace, Bendlova 1407/7, Liberec Přítomni:

Více

Hosté: tajemník Úřadu MČ Praha - Ďáblice Vlastimil Fouček, Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Hosté: tajemník Úřadu MČ Praha - Ďáblice Vlastimil Fouček, Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 16. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 11. 12. 2013 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Město Pohořelice Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, DiS., Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák a zapisovatelka Mgr. Babčanová Omluveni:

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele Ověřovatelé zápisu: Ing. Lenka Šípková, Jaroslav Bartizal Zapisovatel: Radka Šímová

2. Určení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele Ověřovatelé zápisu: Ing. Lenka Šípková, Jaroslav Bartizal Zapisovatel: Radka Šímová Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva města Velešín konaného dne 18. 4. 2011 Přítomen: Jaroslav Bartizal, Mgr. Danuše Grillová, Bořivoj Havlíček, Ing. Vladimír Jantač, Mgr. Josef Klíma, Zuzana

Více

Zápis. z řádné schůze shromáždění Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10 konané dne 04.06.2015.

Zápis. z řádné schůze shromáždění Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10 konané dne 04.06.2015. Zápis z řádné schůze shromáždění Společenství Vršovická 1461, 1462, Uzbecká 1463, Moskevská 1464, Praha 10 konané dne 04.06.2015. Svolavatelem řádné schůze shromáždění byl výbor Společenství Vršovická

Více