Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek"

Transkript

1 Pořadí schůze: III / 3 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.berka, p.novák, p.frýda, p.sojka, p.macek Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů za období 11/2007. Hlasování: Rada schvaluje předložený seznam členů. 2. p.frýda a p.symerský podali vysvětlení k rozdílnému počtu členů v administračním rozhraní a na stránkách spkfree.cz. Rozdíly plynou z jiného přístupu k začátku členství. Čísla se tedy liší o pár členů v závislosti na běhu času. Rada se rozhodla tolerovat tyto rozdíly, protože umožňují rychlejší zobrazení stránek. Hlasování: Rada bere na vědomí, že se obě čísla budou mírně lišit, protože se nejedná o nic podstatného, není třeba to nijak řešit. 3. p. Frýda jako jediný předseda komise předložil dokument popisující vnitřní fungování komise. Rada si tento dokument prostuduje a na příští schůzi proběhne připomínkování. Hlasování: Rada bere na vědomí existenci dokumentu a na příště si připraví připomínky. 4. p. Frýda seznámil radu se stavem dokumentace s odkazem na zápis z jednání komunikační komise. Hlasování: Rada bere na vědomí stav dokumentace a případné připomínky budou řešeny průběžně, jak se objeví. 5. p. Symerský informoval radu, že přístup na WEBový server je zajištěn tak, aby se vyhnul řízení rychlosti. Hlasování: Rada bere na vědomí informaci. 6. p. Frýda seznámil radu se stavem dokumentu popisující způsob využívání VoIP v SPKFree. Zatím existuje kostra, kterou začal dopracovávat Rosťa Faltýnek. Hlasování: Rada bere na vědomí informaci. 7. p. Novák nepředložil zprávu k nabídce SLOANE na pronájem pojítek Ceragon. Rada zvážila možnosti, jak požadované informace získat a rozhodla se pověřit vypracováním zprávy pana Sojku. Hlasování: Rada požaduje přípravu zprávy od pana Sojky.

2 8. p. Symerský informoval radu o stavu zaměstnanců. Od pracuje na podpoře na plný úvazek slečna Dostálová a od k ní nastoupila slečna Neugebauerová. Dále od nastoupil p. Sojka do pozice technika. Na poslední dva jmenované získalo sdružení dotace od ÚP na pokrytí části měsíčných nákladů. Rada dále jednala o rozsahu dovolených. Dovolené budou vycházet z principů v zákoníku práce s tím, že minimální doba bude 3 dny (27.12., a 1.1). Z debaty vyplynula celozávodní dovolená od do V této době bude zajištěna jen pohotovostní služba pro zajištění chodu vysílačů. Hlasování: Rada bere na vědomí a schvaluje dovolené. 9. p. Symerský přednesl servisní zprávu o provedených akcích, provedených servisních akcích, plánovaných servisních akcích, informaci o datových tocích a zprávu o funkčnosti administračního rozhraní. Dále p. Symerský doporučil technologické komisi, aby urychleně řešila problematiku napojení Loštic a záložní zdroje. Hlasování: Rada vzala na vědomí servisní zprávu p.symerského 10. p. Novák nepředložil informace k budoucím záměrům s konektivitou. p. Sojka předložil projekt, řešící jen Šumperskou část. Rada zvážila možnosti, jak požadované informace získat a rozhodla se pověřit vypracováním zprávy pana Sojku. Hlasování: Rada požaduje přípravu zprávy od pana Sojky. Hlasování: Rada si prostuduje materiály předložené panem Sojkou a příště k nim zaujme stanovisko. 11. Rada vyjádřila potěšení nad splněním plánovaného přírůstku. Prostředky slíbené oblastním správcům na prosinec budou uvolněny na projekty vybrané oblastními správci a schválené technologickou komisí. Hlasování: Rada uvolňuje slíbenou částku na projekty OS v prosinci. Hlasování: Rada není schopna na leden uvolnit žádné prostředky, protože nejsou podklady z rozpočtové komise. 12. p. Frýda informoval radu, že zatím nebyly udělány žádné kroky k plánování přírůstku členů. 13. p. Kaňovský nepředložil žádné požadované zprávy rozpočtové komise. Hlasování: Rada bere na vědomí situaci.

3 14. p. Novák nepředložil plán spuštění nových rychlostí. Rada zvážila možnosti, jak požadované informace získat a rozhodla se pověřit vypracováním zprávy pana Sojku. Hlasování: Rada požaduje přípravu plánu od pana Sojky. 15. p. Symerský informoval radu o tom, že byl zakoupen a sestaven náhradní server ve smyslu posledního zápisu. 16. p. Symerský předložil pracovní náplň technika. Při diskusi bylo zdůrazněno, že práce technika se zcela odlišuje od práce správců. Úkolem technika je především zajišťovat chod páteřních zařízení. Hlasování: Rada schválila náplň a kriteria hodnocení technika. 17. p. Frýda s p. Mackem informovali radu, že ve věci nepořádků v dodávání materiálů bez faktur nezjistili žádné podvodné jednání. V prověřených případech se jednalo o nevhodný, ale pochopitelný postup. Rada požaduje písemnou zprávu, na základě které věc uzavře. Hlasování: Rada požaduje písemnou zprávu od vyšetřovací komise. 18. p. Symerský informoval radu o stavu servisní komise. Kritizoval přístup oblastních správců, kteří nevybrali své tři zástupce. Kvůli tomu nemůže servisní komise začít pracovat. Výstupy servisní komise budou tedy dostupné až v únoru. Dále p. Symerský požádal p. Frýdu, aby ze zúčastnil schůze OS a tuto situaci řešil. Hlasování: Rada bere na vědomí zprávu servisní komise a s ohledem na situaci očekává v únoru 2008 informace k novému servisnímu modelu. 19. p. Symerský informoval radu o zakoupení schválené ledničky a mikrovlnky. 20. p. Sojka informoval radu, že testování ALIXů probíhá a výsledná zpráva bude připravena na příští radu. Jeden kus se začal testovat v ostrém provozu na převaděči Lukavice. 21. p. Symerský informoval radu, že připravuje návrh smlouvy o spolupráci pro DDM. Hlasování: Rada bere na vědomí a výsledný dokument bude schvalovat na fóru rady.

4 22. p. Frýda předložil návrh na dovybavení kanceláře o kancelářská křesla. Hlasování: Rada schvaluje nákup dvou křesel v ceně do 2.500Kč za jedno. 23. Rada prozkoumala stav členství člena Kundrátová. Bylo zjištěno, že členka členství neukončila ani nebyla vyloučena a proto je brána jako pozastavená. 24. Rada diskutovala o subjektech s VIP členstvím. p. Frýda v rámci komunikační komise prozkoumá důvody a podmínky přidělení VIP a připraví pravidla. Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi připravit návrh zacházení se statutem VIP. 25. Rada diskutovala o vizitkách a průkazkách správců. Rada se shodla, že je nezbytné, aby správci mohli prokázat členům, že jsou skutečně správci sdružení. Rozhodnutí je uděláno především s ohledem na množící se případy různých podvodníků a je dobré udělat předem preventivní opatření. U vizitek zdůraznil p. Symerský fakt, že když správce nechá u člena svou vizitku (třebas s telefonem na kancelář), bude člen vědět kdo u něj byl a bude mít po ruce i telefon, kde najde pomoc. Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi připravit pravidla pro používání průkazek a vizitek a zajistit jejich přípravu. 26. Rada diskutovala nad množstvím servisních OVISů. Hlasování: Rada schvaluje nákup servisních OVISů tak, aby jich bylo k dispozici celkem 3x5 umístěných v určených lokalitách. Rada zdůrazňuje, že odpovědnost za tyto OVISy mají určení správci. 27. Rada zhodnotila hlasování na fóru rady. Hlasování: Rada hlasuje o požadavcích na zabezpečení techniky v Brníčku. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada hlasuje o vyloučení člena svacha.jakub pro neplacení příspěvků. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada hlasuje o zajištění školení pro správce. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada schválila nákup case pro Gamenet. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada schválila speciální odměnu v podobě 3 měsíců INTERNET128 zdarma pro tři nejaktivnější správce. Výsledek hlasování (PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Hlasování: Rada schválila pracovní dobu nové podpory. Hlasování: Rada schválila nákup počítače por technika a LCD. Hlasování: Rada schválila přednostní výměny jednoho typu antén, který nepracuje ve sněhu.

5 28. Rada provedla hodnocení plnění úkolů z posledního zápisu. Rada konstatovala, že to dopadlo tragicky. p. Symerský kritizoval nefungování rozpočtové a technologické komise. Nebyl připraven jediný požadovaný dokument a tento fakt může vážně ohrozit fungování sdružení. p. Symerský apeloval na radní, že nelze být radním a nebýt ochoten nebo schopen plnit úkoly předsedů komisí. p. Symerský vyjádřil svou nelibost nad tím, že i když na členské schůzi výslovně na toto upozornil, členové to ignorovali. Když vyjdeme z toho, že rada vypadá přesně tak, jak hlasovala většina lidí, tak p. Symerský nechápe záměry těchto členů. Nezvolit do rady žádného ekonoma je jednoznačný hazard a pokud by bylo cílem zničit sdružení, je to zajisté krok správným směrem. Nicméně p. Symerský respektuje vůli členů snaží se situaci řešit a doufá, že členové sledují co svou volbou způsobili. p. Frýda doplnil, že tato volba zřejmě pramení z nedostatečné informovanosti členů. Dále při diskusi zaznělo, že předseda komise by měl být buď odborník nebo manager a nejlépe obojí. Pokud totiž není ani jedno, není schopen komisi řídit a způsobuje tím sdružení škody. Hlasování: Rada souhlasí s tím, že takto nelze dál pokračovat a je nezbytné přijmout řešení. V radě musí být lidé schopni plnit úkoly předsedů komisí. Všichni radní si do příště rozmyslí, jak z dané situace ven. 29. p. Novák informoval radu, že abdikuje na funkci předsedy technologické komise. Funkce, podle slov pana Nováka, vyžaduje velké znalosti a mnohem větší objem času, než si představoval. Hlasování: Rada bere na vědomí abdikaci pana Nováka a do příští schůze pověřuje pana Sojku vedením technologické komise. 30. Schůze byla ukončena ve 12:00 a další rada bude v Rudě nad Moravou na Záložně od 9:00. Zapsal: Ověřil: Martin Symerský předseda sdružení Pavel Frýda radní

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree.

Hlasování: Rada ukládá komunikační komisi upravit formulář na přípravu projektů o kolonku Přínos pro SPKFree. Pořadí schůze: III / 4 Termín: 11.1.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p. Symerský, p. Berka, p. Kaňovský, p. Novák, p. Frýda, p. Valouch p. Sojka, sl. Gabrielová, p. Kubíček, p. Horníček, sl. Dostálová Program

Více

Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p.

Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p. Pořadí schůze: III / 2 Termín: 10.11.2007 Místo: Lukavice Přítomni: p.symerský, p.berka, p.kaňovský, p.novák, p.frýda, p.valouch, p.sojka Program jednání: 1. Rada projednala předložený seznam nových členů

Více

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net

Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net Zápis z V. náhradní členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net 1. Zahájení schůze - prezentace. Přítomno 22 členů sdružení. + 1 příchozí během jednání Schůze je dle stanov usnášení schopná bez ohledu

Více

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá

p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá Pořadí schůze: V/4 Termín: 12.2.2011 Místo konání: Šumperk Přítomni: Nepřítomni: p.blažek, p.kaňovský, p.sojka, p.symerský, sl. Nevrlá p. Horníček Rada začala jednat v 10:10 hod v kanceláři sdružení. 1.

Více

Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl.

Pořadí schůze: III / 5 Termín: Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl. Pořadí schůze: III / 5 Termín: 9.2.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.frýda, p.sojka, sl.gabrielová, p.kaňovský p.horníček, sl.dostálová Program jednání: omluven pro nemoc - p.berka 1. p.symerský

Více

Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p.

Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p. Pořadí schůze: III / 7 Termín: 12.4.2008 Místo: Šumperk Přítomni: p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, sl.gabrielová, p. Frýda Program jednání: 1. p. Symerský zahájil schůzi bodem mimo program. Zaměřil

Více

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.

Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p. Pořadí schůze: IV/ 2 Termín: 08.11.2008 Místo: Kancelář sdružení Přítomni: p.symerský, p.sojka,, p.horníček, p.dvořák, p.člupný, p.kubíček Rada začala jednat v 10:06 h v kanceláři SPKFree.NET 1. Volba

Více

(PRO-PROTI-ZDRŽEL SE):

(PRO-PROTI-ZDRŽEL SE): Pořadí schůze: III / 1 Termín: 20.10.2007 Místo: Restaurace Záložna Přítomni: p.vlček, p. Dvořák p.berka, p.symerský, p. Kaňovský, p.novák, p.valouch, p.frýda p. Sojka, p.straka, p.horníček, p. Čížek,

Více

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě.

Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. Zápis z VII. Členské schůze občanského sdružení SPKFree.Net, konané 9. 10. 2010 v sále kulturního domu Lukavice na Moravě. 8:00h 9:00h prezence Slečny podpory evidují všechny příchozí účastníky a rozdávají

Více

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský

Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Pořadí schůze: V/2 Termín: 9.12.2010 Místo: Šumperk Přítomni: p.blažek, p.horníček, p.kaňovský, sl. Nevrlá, p.sojka, p.symerský Rada začala jednat v 17:20 v kanceláři sdružení. 1.Volba zapisovatele schůze

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 527/2017

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 527/2017 č.j.: 527/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 512 ze dne 09.08.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis z Valné hromady MAS Moravský kras konané dne v zasedací místnosti ZEMSPOL a.s. Sloup

Zápis z Valné hromady MAS Moravský kras konané dne v zasedací místnosti ZEMSPOL a.s. Sloup Zápis z Valné hromady MAS Moravský kras konané dne 12.4.2007 v zasedací místnosti ZEMSPOL a.s. Sloup Valnou hromadu MAS Moravský kras zahájil v 17 hodin předseda Miloslav Novotný a konstatoval, že je přítomno

Více

Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p.

Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p. Schůze radních dne 11. 7. 2008 Pořadí schůze III/10 - Hostice, 20:30 Přítomni: p. Symerský, p. Sojka, p. Frýda, p. Kaňovský, p. Berka, sl. Gabrielová, hostem byl p. Kubíček 1) Zápisy ze schůzí radních

Více

Zápis ze zasedání Kongresu České evaluační společnosti, o.s. (konaného dne 13. 12. 2013 od 16:30)

Zápis ze zasedání Kongresu České evaluační společnosti, o.s. (konaného dne 13. 12. 2013 od 16:30) Zápis ze zasedání Kongresu České evaluační společnosti, o.s. (konaného dne 13. 12. 2013 od 16:30) Dle ustanovení čl. VIII, odst. 6 Stanov Sdružení řídí Kongres předseda Správní rady; Kongres tedy řídil

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 479/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 445 ze dne 19.07.2017 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 z 19.6.2017 Rada městské

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 24. listopadu 2011 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 11. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 25.6.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici

Zápis č. 6/2006. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Zápis č. 6/2006 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Český Dub konaného v úterý dne 6. listopadu 2006 od 18 hodin na radnici Jednání zahájil p. Műller. Přivítal přítomné členy zastupitelstva, občany

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních :

1) Plnění úkolů radních z minulého zasedání rady Seznam úkolů radních : Rada 14.6.08 Pořadí schůze III / 9 - Šumperk 10:00 h Přítomni : p.symerský, p.sojka, p.kaňovský, p.berka, p.frýda Nepřítomni: sl..gabrielová - Nemoc ------------------------------------------------------------------

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 11.12.2003 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky

Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky Zápis z řádné členské schůze bytového družstva Hracholusky konané dne 10.6.2015 od 18.00 hod. v kinosálu budovy SOŠ, SOU, OU a U, Neklanova 1806, Roudnice nad Labem. 1. PREZENCE Schůzi bytového družstva

Více

Z Á P I S z členské schůze MAS Rozvoj Tanvaldska, konané dne v Jiřetíně pod Bukovou ve vile Schowanek od hodin

Z Á P I S z členské schůze MAS Rozvoj Tanvaldska, konané dne v Jiřetíně pod Bukovou ve vile Schowanek od hodin Z Á P I S z členské schůze MAS Rozvoj Tanvaldska, konané dne 19.03.2014 v Jiřetíně pod Bukovou ve vile Schowanek od 16.00 hodin Přítomni : Omluveni : Dle prezenční listiny Tilion, s.r.o., o.s. Malé Polsko

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 27.4.2017 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 9.12.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou č.j.: 928/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 862 ze dne 11.12.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 11 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 05. 2015; čas jednání 16:08-18:38 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T.

Více

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne

Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu Zápis. ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne Stavební bytové družstvo Pelhřimov, K Silu 1154 Zápis ze schůze představenstva SBD Pelhřimov, konané dne 2.4.2015 v zasedací místnosti SBD Pelhřimov od 14:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Matiášek, Ing. Michal

Více

Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.konané dne 14. 1. 2012 v Čelákovicích, v restauraci u Najmanů

Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.konané dne 14. 1. 2012 v Čelákovicích, v restauraci u Najmanů Zápis z výroční členské schůze klubu Obedience CZ o.s.konané dne 14. 1. 2012 v Čelákovicích, v restauraci u Najmanů Předseda schůze Radek Böhme zahájil v 11.15 hodin výroční členskou schůzi Klubu Obedience

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 29.06.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Václav Chrz, Marie Somrová a Jakub Dvořák. 2. Omluveni ze zasedání

Více

KOMISE PRO BEZPEČNOST RADY MĚSTA PLZNĚ Zápis č. 3/2011

KOMISE PRO BEZPEČNOST RADY MĚSTA PLZNĚ Zápis č. 3/2011 KOMISE PRO BEZPEČNOST RADY MĚSTA PLZNĚ Zápis č. 3/2011 Ze dne 22. června 2011 Zasedací místnost náměstí Republiky č. 16 Plzeň Začátek jednání: 14:00 hod. Konec jednání : 15.30 hod. Přítomni : dle prezentační

Více

Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 3/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 30.5.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.2.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

Zápis z jednání 17. členské schůze. Lísky občanského sdružení pro EVVO ve Zlínském kraji

Zápis z jednání 17. členské schůze. Lísky občanského sdružení pro EVVO ve Zlínském kraji Zápis z jednání 17. členské schůze 29. 05. 2015 Lísky občanského sdružení pro EVVO ve Zlínském kraji Místo konání: Centrum Veronica Hostětín Čas zahájení: 29. května 2015 v 11:00 hodin Přítomni: členové

Více

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5

Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, Praha 5 Zápis z náhradního zasedání členské schůze Českého občanského spolku proti plicním nemocem se sídlem Kartouzská 6, 150 98 Praha 5 Datum konání: 13. 6. 2016 Místo konání: Nemocnice Na Bulovce, Budínova

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO M A S MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk Zápis Valné hromady Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku Dne: 25. května 2007. Účastníci: členové občanského

Více

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách

Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne v Dolních Studénkách Zápis z valné hromady MAS Šumperský venkov, z.s. konané dne 15. 12. 2015 v Dolních Studénkách Jednání zahájeno v 18:00 hod. Přítomni: viz prezenční listina, která tvoří nedílnou přílohu tohoto zápisu.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Ruda nad Moravou č. 6 konaného dne 14. 09. 2011 v 17.00 hodin v sále Kulturního domu Na Záložně v Rudě nad Moravou

Zápis z jednání zastupitelstva obce Ruda nad Moravou č. 6 konaného dne 14. 09. 2011 v 17.00 hodin v sále Kulturního domu Na Záložně v Rudě nad Moravou Zápis z jednání zastupitelstva obce Ruda nad Moravou č. 6 konaného dne 14. 09. 2011 v 17.00 hodin v sále Kulturního domu Na Záložně v Rudě nad Moravou Přítomni: 12 členů zastupitelstva, od bodu Ad 4 MVDr.

Více

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830

HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje Most, Budovatelů 2830 HSR-ÚK Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje 434 37 Most, Budovatelů 2830 U S N E S E N Í U S N E S E N Í z 54. jednání Předsednictva Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje dne 3. 10. 2011 v

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 4. 10. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hodin, ukončeno

Více

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV

Statutární město Opava. Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Statutární město Opava Městská část Podvihov ZÁPIS O PRŮBĚHU ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PODVIHOV Zápis z 20. Řádného zasedání zastupitelstva městské části statutárního města Opavy městské části

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina. konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina. konaného dne Obec Vřesina Zastupitelstvo obce Vřesina Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 05. 11. 2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Vřesina začalo

Více

Zápis z členské schůze

Zápis z členské schůze Zápis z členské schůze konané dne 23.5.2019 v 18:00 hod. v sušárně v suterénu domu Přítomni: Dle prezenční listiny, která tvoří přílohu zápisu, se schůze zúčastnilo 19 členů. Z toho 15 členů bylo přítomných

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015

ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 ZÁPIS č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 18:00 hodin dne 14. dubna 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 7 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 21. 10. 2015 Místo

Více

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J

R E G I O N Á L N Í S V A Z H O K E J B A L U P R O P A R D U B I C K Ý A K R Á L O V E H R A D E C K Ý K R A J Přítomni: Patrik Ticháček, Martin Komárek, Eva Králová, Pavel Štefka, Josef Kozel Omluven: - Program jednání: 1. Kontrola plnění úkolů a usnesení Výboru RSHb (od poslední řádné schůze Výboru RSHb) 2. Rekapitulace

Více

ZÁPIS RADY VF 1/2018

ZÁPIS RADY VF 1/2018 ZÁPIS RADY VF 1/2018 z jednání Rady Vinařského fondu konaného dne 24.1. 2018 od 10:00 hodin v Brně, v budově Krajského úřadu JMK, místnost č. 010A. Účastníci jednání: Rada Vinařského fondu: Přítomni: Omluveni:

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání dne ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání dne 1.11.2018 Přítomni: Zuzana Bidrmanová, MUDr. Michal Buk, Mgr. Jan Halamka, Ing. Roman Mokoš, Viktor Novotný, Tomáš Párys,

Více

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018

Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Rada pro vnitřní hodnocení Univerzity Pardubice Zápis z jednání dne 12. března 2018 Místo konání: zasedací místnost rektora, budova rektorátu, 3.NP, Studentská 95, Pardubice. Přítomni: z 9 členů rady přítomno

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

Zápis z jednání 15. členské schůze. Lísky občanského sdružení pro EVVO ve Zlínském kraji

Zápis z jednání 15. členské schůze. Lísky občanského sdružení pro EVVO ve Zlínském kraji Zápis z jednání 15. členské schůze 11. 4. 2014 Lísky občanského sdružení pro EVVO ve Zlínském kraji Místo konání: ENVIcentrum Vysoké Pole Čas zahájení: 11. dubna 2014 v 9:30 hodin Přítomni: členové občanského

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Z Á P I S. z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 9. prosince 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3.

Z Á P I S. z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3, konané dne 9. prosince 2013 v zasedací místnosti č. 16 ÚMO Plzeň 3. Zastupitelstvo Městského obvodu Plzeň 3 Kontrolní výbor ZMO Plzeň 3 sady Pětatřicátníků 7 9, 30100 Plzeň; tel: +420 378 036 500; email: skarda@plzen.eu Z Á P I S z 33. schůze Kontrolního výboru ZMO Plzeň

Více

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub

MAESTRO CLUB Kolovraty Občanské sdružení sportovní klub Zápis z členské schůze občanského sdružení - sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty ze dne 9.12.2006 Účast: počet členů: 17 v čase: 16:05-16:10 18 16:10-17:30 17 17:30-17:50 16 17:50-18:45 Pozn. V čase

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 7/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 21. 12. 2015 v 17:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7

Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Zápis č. 1/2019 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva městské části Praha 7 Datum jednání: 21. 01. 2019 Místo jednání: kancelář č. 22, nábř. kpt. Jaroše 1000 Začátek jednání: 17:05 hodin Konec jednání:

Více

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ:

Navržený program 13. zasedání Zastupitelstva MČ: Městská část Praha-Dolní Chabry Zastupitelstvo městské části Zápis č. 13/08/ ZMČ ze dne 14.05. 2008 Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: - MUDr. Dvořák, PhDr. Doušová, p. Malina Neomluveni: 0 Hosté:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 8 Datum 22.11.2007 Zápis: Veřejné zasedání ZO Přezletice ze dne 22.11.2007 Program: (po změně) 1. Diskuze s občany k výstavbě VaK 2. Žádost p.bohmové 3. Dostavba

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nezbavětice konaného dne 3.3.2011 Místo konání : salónek místního pohostinství Přítomní zastupitelé : paní Andrlíková, Šlajerová, pánové Dudek, Macourek, Sedlák L.,

Více

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ:

Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, Beroun, IČ: Zápis z náhradní členské schůze BD Palouček, bytové družstvo se sídlem Palouček 1709, 266 01 Beroun, IČ: 267 20 795 konané dne 20. 6. 2017 od 18:00 hodin v restauraci sportovního centra EDEN, Pod Homolkou

Více

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele

Ad 1) Zahájení, schválení programu členské schůze, volba zapisovatele Zápis z členské schůze SBD Rybníčky II družstvo IČ: 26265940, se sídlem: Kroměříž, Talichova 3272/33, konané dne 22.6.2017 v prostorách domu č.p. 3271, Kroměříž Začátek schůze v 18,00hod.; Přítomni: dle

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016 č.j.: 754/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 692 ze dne 26.09.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zasedání zahájeno v 19:00 hodin Přítomni: zastupitelé podle přiložené prezenční listiny Omluveni: - Neomluven: -

Zasedání zahájeno v 19:00 hodin Přítomni: zastupitelé podle přiložené prezenční listiny Omluveni: - Neomluven: - OBEC VŠESTARY, okr. PRAHA-VÝCHOD Zastupitelstvo obce Zápis č. 1 z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všestary, konaného ve čtvrtek 6.11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Všestarech.

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 20.2.2015 19.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu 3. Využití

Více

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu).

Z Á P I S. Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice: (listiny přítomných členů ZO a hostů - přílohy zápisu). Z Á P I S o průběhu ustavujícího (prvního) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice konaného dne 10. listopadu 2010 v pohostinství Nová Husarůvka Počet přítomných členů Zastupitelstva obce Soběšovice:

Více

ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE

ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE 26. 11. 2019 Zápis číslo 17/2018 Datum, čas 26. 11. 2018 od 19:00 do 22:10 Místo Přítomni (9) Hlásná Třebaň, Obecní úřad Ing. Tomáš Snopek,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y Z A S T U P I T E L S T V O O B C E T U Č A P Y zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce ze dne 28.července 2015 Přítomen : Petr Elis,Mgr.Zdeněk Gajdoš, Bronislav Rezek, PhDr.Jiřina Rozsypalová Radek

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru ze dne 20. 2. 2012 Naše č.j.: MMPr/025227/2012/VNITŘ/OK/Be Sp. sk. zn.: 101.2.3 A 10 Datum: 22. 2. 2012 Přítomni: Petr Laga Ing. Ladislav Janda Ing. Jiří Kohout

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Výpis za zápisu ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne od 17 hodin.

Výpis za zápisu ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne od 17 hodin. 1. Zahájení Výpis za zápisu ze zasedání zastupitelstva obce Kadlín konaného dne 11. 3. 2015 od 17 hodin. Zasedání zastupitelstva obce Kadlín bylo zahájeno v 17 hod. starostkou obce M. Gregorovou s informací,

Více

Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne v Přibyslavicích

Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne v Přibyslavicích Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne 12.9.2018 v Přibyslavicích Přítomní zastupitelé: Klaus Josef, Kořínek Bohuslav, Novák Oldřich, Pavlas Stanislav, Pavlas Václav, Semrádová Bohumila,

Více

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne

Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 4/2016 konaného dne 28. 4. 2016 1. Josef Mlynář 7. Vít Filipenský 2. Břetislav Pour 8. Tomáš Kučera (předseda) 3. Petr Vašíček

Více

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 4. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 4 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 27.09.2017 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,

Více

Obec Chýnice Karlštejnská Tachlovice. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chýnice, konaného dne 5.11.

Obec Chýnice Karlštejnská Tachlovice. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chýnice, konaného dne 5.11. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chýnice, konaného dne 5.11.2018 v 18:00 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Chýnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 1 / 2018 z jednání Správní rady MAS Naděje o.p.s., ze dne 19. března 2018 konaného v zasedací místnosti sídla MAS Naděje o.p.s. (dále také Společnost) Přítomni: P. Klouček,

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 11. 11. 2010 Přítomni : Josef Morávek Zuzana Prokšová Stanislav Vrtal Rostislav Mutl Přemysl Moravec Milan Machovec Zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Z á p i s. ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání: Dne 17. června 2005 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 10.00 hod. do 14.00 hod. Přítomni:

Více