Z Á P I S. z veřejné schůze s občany m. č. Loučka konané dne 21. května 2013 v sále restaurace U Chovatelů v Loučce.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. z veřejné schůze s občany m. č. Loučka konané dne 21. května 2013 v sále restaurace U Chovatelů v Loučce."

Transkript

1 Z Á P I S z veřejné schůze s občany m. č. Loučka konané dne 21. května 2013 v sále restaurace U Chovatelů v Loučce. Přítomni: prezence občanů nebyla prováděna, veřejné schůze se zúčastnilo 43 občanů, včetně členů Osadního výboru v Loučce. Hosté: starosta PhDr. Jaroslav Dvořák, místostar. Ing. Přemysl Kramoliš, ved. odd. rozvoje a investic Ing. Olga Veverková, ved. odb. ŽP Ing. Eva Bártková, ředitel TSM Ing. Milan Grestenberger, ředitel MěP Ing. René Škoda, rajón. strážník p. Pavel Němec, ved. odb. ŠKS Ing. Oldřiška Navrátilová, ved. odb. dopr. Libor Macíček, ved. odb. bytov. Ing. Vladimír Benko, tisk. mluvčí MěÚ Mgr. Marie Machková Program: 1. Zahájení, přivítání občanů a hostů 2. Informace o činnosti Osadního výboru m. č. Loučka 3. Informace o akcích realizovaných v m. č. Loučka v r a 2013 s výhledem na rok Diskuse - dotazy, připomínky a podněty občanů Ad. 1. Veřejnou schůzi zahájil místopředseda OV Ing. Antonín Vrba, který přivítal občany m. č. Loučka, přivítal a představil hosty z MěÚ a jím řízených organizací a seznámil je s programem. Starosta města PhDr. Jaroslav Dvořák přivítal občany m.č. Loučka, poděkoval členům OV a zejména předsedovi p. Kotasovi za dosavadní práci, připomněl přítomným slavnosti 690 let založení Loučky ve dnech 14. až , na který město vyčlenilo částku 100 tis. Kč. Dále sdělil přítomným, že m.č. Loučka se svými 3500 občany je významnou součástí města, že v minulém roce se investovalo do provozu, oprav a údržby 3,2 mil. Kč, kromě kanalizace, že investice v roce 2012 činily 21 mil. Kč. V roce 2013 jsou realizovány investice ve výši 7 mil. Kč a 3 mil. Kč na kanalizaci. Starosta dále ocenil založení svazku obcí při realizaci kanalizace, zejména dostupnější financování této akce, na příspěvky, které město schválilo na přípojky občanů k této kanalizaci, informoval o plánovaných akcích - dokončení chodníkového tělesa a přechodu pro chodce na ulici Císařská od bývalého zemědělského družstva směrem k pile p. Pírka, informoval, že na opravy komunikací je vyčleněno 1,45 mil. Kč, dále je plánována oprava domu v majetku města Jičínská 275. Připravuje se zpracování strategického plán rozvoje města, k čemuž vyzval občany k aktivnímu zapojení do jeho tvorby vyplněním rozesílaných dotazníků. V závěru vyslovil přání konstruktivní komunikace a ujistil přítomné, že zástupci města jsou připraveni odpovídat na dotazy občanů. Ad. 2. Předseda OV p. Jaroslav Kotas přednesl zprávu o činnosti osadního výrobu viz. samostatná příloha.

2 Ad. 3. DISKUZE, PŘIPOMÍNKY, NÁMĚTY, POŽADAVKY Dotaz: pí. Šárka Kovalíková Je možné upravit jízdní řád MHD tak, aby děti přijížděly do školy dříve. Jedná se o linku, která odjíždí z Loučky v 07:45 a mezi školami Dlouhá a Jičínská zastavuje před 08:00. Kdyby jezdil o 15 minut v hod. dříve. Odpověď: ředitel TSM. Všechny linka MHD na sebe musí navazovat, přislíbil hledání řešení této žádosti, což bude velmi složité Dotaz: p. Štěpánek, ul. Ke Svinci Při výjezdu z komunikace Ke Svinci do komunikace Za Humny, platí přednost zprava, kterou řidiči, jedoucí po komunikaci Za Humny nerespektují. Je možné situaci řešit dopravním značením, např. křižovatka nebo zrcadlem. Komunikace jsou úzké a při výjezdu z ulice Ke Svinci není dostatečný výhled. Odpověď: odbor dopravy p. Macíček. Je to skutečně tak a jde o nekázeň řidičů, bohužel nelze každou křižovatku regulovat dopravním značením. Na dotaz, zda by nebylo možné umístit na křižovatku zrcadlo, konstatoval, že jeho cena je Kč. Dotaz: p. Jan Knop, ul. Za Humny 185 V této ulici platí průjezd zakázán, jsou tam zpomalovací pásy, ale novu výstavbou RD v této lokalitě je provoz intenzivnější, bylo by vhodné tento zákaz kontrolovat. Dotaz: p. Holub, ul. Mlýnská Ulice Mlýnská je úzká, někde nemá ani požadované 3 m šířky. Je možné, aby to byla jednosměrná ulice (ze směru od křižovatky Křenová Mlýnská až ke křižovatce Mlýnská Pod Žlabcem). Odpověď: odbor dopravy p. Macíček. Bude-li podán návrh většiny obyvatel tohoto úseku komunikace Mlýnská, je to možné. Poznámka jednatele OV Každý jednosměrný provoz zvýší intenzitu provozu. Ti, co bydlí na druhém konci ulice by přijížděli od křižovatky Křenová Mlýnská celou ulicí a ti, co jedou ze začátku úseku ul. Mlýnská by odjížděli do města přes celou ulici ke křižovatce Mlýnská Pod Žlabcem, nebo naopak. Další problém je v tom, že je to cyklostezka a ta je značena oboustranně. Podobný návrh byl přezkoumáván v ul. Mlýnská od úseku křižovatek Za Potokem Mlýnská a Mlýnská Křenová a byl občany této ulice většinou zamítnut. Dotaz: p. Krumpolc ul. Za Potokem Z MěÚ při řešení provozu v ul. za Potokem, kde bydlí v úseku dnešní prodejny Hruška, byl dán zákaz vjezdu jedním směrem, v druhém směru (od bývalé COOP Jednoty) přislíbená (schválená?) DZ dosud chybí. Poznámka jednatele OV: Prověřit závěr z vyřízení žádosti řešené v roce 2012, případně urgovat doplnění dopravního značení.

3 Dotaz: p. Kovalík, Jičínská 272 Neuvažuje se o prodeji bytů v majetku města v tomto čísle popisném. Odpověď: NE Dotaz: p. František Žemla,Císařská 9 Proč nebylo chodníkové těleso postaveno až k ulici Pod Horama a končí 30 m před ní? Odpověď: p. Kramoliš pravděpodobně kvůli majetkovým vztahům, MěÚ (p. Ing. Veverková) to prověří. Dotaz: p. Zoniga V chodnících jsou vyjeté koleje od multikár, které provádí jejich zimní údržbu. Jedná se o chodník z ulice Jičínská podél ulice B. Martinů směrem ke Kauflandu. Odpověď: ŘTS Chodníky jsou z dlažby 6 cm, tato dlažba není na těžkou techniku uzpůsobena. TSM nemají jiné prostředky, stávající musí použít na velké množství chodníků, patřících městu. K řešení opravy se nevyjádřil. Dotaz: p. Zahradníček, Za Potokem 85 Kritika postupu čištění koryta potoka Grasmanka. Schody se metou odshora. Některé úseky nejsou vyčištěné, např. pod mosty v ulici Za Potokem a pod mostem přes ulice Jičínská. Na připomínky při čištění dělníci řekli, že si máme vzít lopatu a udělat to sami. Bagr se tam nedoslat. Odpověď: p. Kotas předseda OV. Správcem vodního toku Grasmanka je Povodí Odry. OV poukazoval na nekvalitní práci, Povodí Odry provádělo zaměření koryta potoka a sdělilo OV, že údržba potoka byla provedena v souladu s projektem (úroveň dna). V diskusi se objevil názor, že to byly vyhozené peníze názor více občanů. Dotaz: pí. Hrušková Chceme stavět dům na vlastním pozemku v prostoru za obchodem Hruška, nechali jsme zpracovat projekt, a při čekání na stavební povolení nám bylo sděleno, že povolení nedostaneme, protože místo bude aktivní záplavová zóna. Dosud nás to stálo Kč, tímto rozhodnutím se nám znehodnocuje majetek a brání ve výstavbě bydlení. Odpověď: Odbor životního prostředí Ing. Bártková Výpočet a návrh aktivních záplavových zón provedl vodoprávní úřad na základě hydrologických výpočtů. Na Odboru životního prostředí toto řeší p. Kocián. MěÚ obdržel návrh vodoprávního úřadu a má tyto aktivní záplavové zóny vyhlásit. Dotaz: p. Vlastimil Zahradníček, Za Potokem 85 Problém se záplavami měla řešit přehrada, na té se nedá regulovat průtok, při větších deštích přeteče, odpouštět se nedá. Odpověď: odbor životního prostředí Ing. Bártková Jedná se o vztah kompetence mezi státní správou a samosprávou nebude vztahy vysvětlovat, je to na dlouho. V této otázce se musí jednat s Povodím Odry.

4 Dotaz a kritika: p. Vlastimil Zahradníček, Za potokem 85, p. Krumpolc, pí. Hrušková, pí. Zahradníčková, p. Janyška a další (diskuse vypjatá a emotivní): Jestliže MěÚ schválí a vyhlásí aktivní záplavové zóny, omezí práva vlastníků pozemků a nemovitostí v dosahu potoka Grasmanka a to nevratně. Lidé tam bydlí od nepaměti. Vznikne zákaz výstavby, kterého se město v případě schválení nezbaví a tím se zastaví další rozvoj na pozemcích, kterých se aktivní záplavová zóna dotýká. Byla vznesena výzva, aby se město proti vyhlášení aktivní záplavové zóny postavilo a nevyhlašovalo ji. p. Vlastimil Zahradníček a pí. Danuše Zahradníčková Bydlíme Za Potokem č. p. 85. V roce 2008 byl dům 60 cm pod vodou proto, že se most na ulici Jičínská obalil větvemi a vznikla překážka pro průtok vody, hladina vstoupla a dům zatopila. Máme 4 děti, všechny mají chronickou rýmu. Koupili jsme dům U Hráze č. p. 48, abychom zajistili dětem důstojné a zdravé bydlení, a vy nám ho stejně jako dům Za Potokem č.p. 85 nedovolíte opravit a přistavět, i když je na kopci. kdyby se potok pořádně vyčistil, tak v tomto úseku k záplavám nedojde. p. Pavel Hruška Pokud to ještě není vyhlášeno jako záplavová oblast, proč už je pozastaveno stavební řízení Odpověď: odbor životního prostředí Ing. Bártková Musíte jednat se správcem vodního toku Povodí Odry. Dotaz: p. Zahradníček a další Když není aktivní záplavová zóna vyhlášená, proč se nevydávají stavební povolení!? Odpověď: odbor stavební Protože není souhlas vodoprávního úřadu, ten souhlas nedá právě proto, že je připravené vyhlášení aktivní záplavové zóny a nyní se čeká na stanovisko města k tomuto návrhu. Občané opakovaně vyzývají město, aby tuto zónu neodsouhlasilo a uvědomilo si důsledky souhlasu s aktivní záplavovou zónou. Dotaz: pí. Vavříková Dotaz, zda by MHD kolem Tatrovanky (ul. B.Martinů) mohla jezdit přes Loučku. Odpověď: ředitel TSM Dotaz bere na vědomí, pokusí se hledat řešení na požadovanou změnu v návaznosti na další linky. Informace a výzva: p. Sedlář, Za Potokem 324 Postavil jsem dům, mám ho pojištěný bez problémů. Město aktivní záplavovou zónu nepotřebuje. Město by se mělo postavit proti jejímu vyhlášení. Dotaz: p. Holub, Mlýnská 62 Třikrát jednal s p. Bittnerem o propadání komunikace po výstavbě kanalizace (v prostoru u jeho domu), praskání vozovky, navezení recykláž místo zeminy na krajnice komunikace Mlýnská na původní zemědělskou půdu, tento recyklát a kamení padá přes plot do zahrady, a místo trávy, kterou mezi komunikací a domem měli před výstavbou kanalizace, nyní roste v recyklátu býlí a plevel. Po výstavbě byly ohnuté sloupky oplocení zahrady, rozbité betonové patky. Před zahájením stavby chodili zástupci zhotovitele a fotili zdi domu, naštěstí dosud k prasklinám zdí nedošlo. Svinčík v ulici nikdo neřeší, vozovka má být 3m a je cca 2,8 m, vedle stojí auta, která objíždí další auta po krajnici, vyjíždí tam kolej. MěP i PČR tam pravidelně jezdí a nic s tím nedělají (má být průjezd 3m). Když to strážníkům řekl, řekli mu, aby to vyfotil a donesl na služebnu. Odpověď: starosta PhDr. Jaroslav Dvořák.

5 Výstavba kanalizace se týkala přibližně 1000 lidí a reklamace jsou možné. Nechá tento úsek kolem č. p. 62 prověřit. Odpověď: Mgr. Škoda, řed. MěP Daný úsek projde a zjistí kritizovanou situaci strážník p. Němec. Dotaz: p. Hub, Mlýnská 65 Kanalizační vpusť k našemu domu opravoval zhotovitel a potom další firma 5x, také další kanálové vpusti nejsou dobře udělány. Bude se to řešit v rámci 5 let záruky? Dotaz: p. Josef Číp. Mlýnská 59 (předseda ZO ČSCH) Při stavbě kanalizace byl pokácen strom, pařez zůstal v zemi a při asfaltování vozovky jej firma obešla. V areálu ZO ČSCH jeden starý strom také zůstal, jeho kořeny ničí podezdívku oplocení a je jen otázkou času, co udělají jeho kořeny s vozovkou a kanalizací. Tento strom se měl také odstranit, tak jako ostatní. Dotaz: p. Jan Knop, ul. Za Humny V letech 1992(3) až 1995 byl zpracován plán zástavby (architekt Raška). Problémy se obcházejí, stačí se do tohoto materiálu podívat. Dotaz: p. Vlastimil Zahradníček, Za Potokem č. p. 85 Jsem členem OV a chci poděkovat městu, dále vyzval MěÚ, aby město problémy v Loučce řešilo, lidé se o rozvoj m.č. Loučka zajímají, zejména původní rodáci a majitelé rodinných domů, pokud se problémy řešit nebudou, může se osamostatnit. Poukázal, že město zajišťuje pravidelné sečení trávy na sídlišti, ale na sečení pozemků města kolem místních komunikací, i před opakované požadavky OV, nereaguje. Odpověď: starosta PhDr. Jaroslav Dvořák MěÚ m. č. pozornost věnuje, bylo investováno 27 mil. Kč, z toho m. č. Loučka 7 mil. Kč, mimo kanalizace. Obec Libhošt se osamostatnila a má splácet 30 mil. úvěr, přitom její rozpočet je cca 15 mil. Kč, obec se zadlužila na dlouhou dobu. Osamostatnění nic neřeší. Problém aktivní záplavové zóny je problém, který bude MěÚ řešit mezi samosprávou a státní správou. Odpověď: p. Rešl, člen ZM Bydlí v Žilině, nebyly záplavové oblasti a při povodni umírali lidé. Postavil si dům na kopci, na poli byla kukuřice a přívalové deště vytopí dům i na kopci. Buďme rádi, že máme kanalizaci, hodnoťme věci objektivně. Dotaz: p. Holub, Mlýnská 69 Splašková kanalizace sice je, ale povrchová voda teče do zahrad, kanalizace povrchových v ulici Mlýnská není. Proč se neudělala. V závěru místopředseda OV Ing. Antonín Vrba ukončil diskusi, a poděkoval hostům a občanům m. č. Loučka za účast. Předseda OV p. Jaroslav Kotas pozval přítomné na Slavnosti k 690. výročí založení Loučky ve dnech 14 až a požádal občany o zapůjčení podkladů (fotky, noviny apod.) o historii Loučky, které by doplnily připravovanou výstavu v tělocvičně TJ Orel. Zapsal: Jaromír Bohuš, jednatel OV V Novém Jičíně - Loučce Obdrží: vedení města, tajemnice MěÚ, bude vyvěšeno ve vývěsních skřínkách OV a na webových stránkách Loučky.

OSADNÍ VÝBOR MĚSTSKÉ ČÁSTI NOVÝ JIČÍN - LOUČKA

OSADNÍ VÝBOR MĚSTSKÉ ČÁSTI NOVÝ JIČÍN - LOUČKA OSADNÍ VÝBOR MĚSTSKÉ ČÁSTI NOVÝ JIČÍN - LOUČKA Z Á P I S z 31. jednání Osadního výboru m. č. Loučka konaného dne 10. září 2013 v Klubu seniorů Loučka. Přítomni: Jaroslav Kotas, Ing. Antonín Vrba, Mgr.

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 7 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Z Á P I S z 6. jednání Osadního výboru m. č. Loučka konaného dne 13. září 2011 v klubu seniorů v Loučce

Z Á P I S z 6. jednání Osadního výboru m. č. Loučka konaného dne 13. září 2011 v klubu seniorů v Loučce Z Á P I S z 6. jednání Osadního výboru m. č. Loučka konaného dne 13. září 2011 v klubu seniorů v Loučce Přítomni: Jaroslav Kotas, Ing. Antonín Vrba, Mgr. Jarmila Boháčová, Ing. Jaromír Bohuš, Petr Jaroň,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 32

ZÁPIS A USNESENÍ č. 32 ZÁPIS A USNESENÍ č. 32 z 31. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 23. 05. 2013 od 18,00 hod. na obecním úřadě v Lukové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005

Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Z Á P I S Z 52. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 16. 3. 2005 Místo konání: MĚSTSKÝ ÚŘAD SLANÝ Čas konání: 16. března 2005 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek (dostavil se 16.40), Ing. Pavel Bartoníček,

Více

KOMISE MĚSTSKÉ ČÁSTI Č. 2 OLOMOUC DROŽDÍN

KOMISE MĚSTSKÉ ČÁSTI Č. 2 OLOMOUC DROŽDÍN KOMISE MĚSTSKÉ ČÁSTI Č. 2 OLOMOUC DROŽDÍN Zápis z jednání ze dne 7. 8. 2017 Zápis č. 08 1. Jednání KMČ č. 2 Olomouc - Droždín bylo zahájeno v 18:00 hodin Předseda KMČ přivítal všechny přítomné, seznámil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj obce Šenov u Nového Jičína

Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj obce Šenov u Nového Jičína Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj Šenov u Nového Jičína Dne: 14.1.2015 od 16:00 Místo: Obecní úřad Účast: Ing. Frömel, p.horák, Mgr. Kovář, p., Ing. Pozvaní hosté: starosta JUDr. Třetina, stavební úsek

Více

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 9/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 27. 8. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 27. 8. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 14.08. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na srpen 2013 Termín: středa 14. 08. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 18:00 hodin v budově čp. 61, Družstevní ulice v Písku

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 18:00 hodin v budově čp. 61, Družstevní ulice v Písku Osadní výbor Hradiště V Písku dne 23.01.2018 Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne 23. 01. 2018 od 18:00 hodin v budově čp. 61, Družstevní ulice v Písku Přítomni Ing. Bártíková, Ing. Burešová,

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Usnesení č. 09330371: Zastupitelstvo obce Babice u Rosic s c h v a l u j e následující program zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic:

Usnesení č. 09330371: Zastupitelstvo obce Babice u Rosic s c h v a l u j e následující program zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic: Z Á P I S o průběhu 33. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 1. 7. 2009 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 33. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00595/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr B, Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel Ch,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Obec Nemojany, Nemojany 10, 683 03 Luleč, IČ: 00292125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne 01. 11. 2018 v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12.

ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE Bytového družstva Cafourkova, se sídlem Cafourkova 523/7, Praha 8, IČ: 24727300, konané dne 10.12. ZÁPIS Z ČLENSKÉ SHŮZE ho družstva, se sídlem 523/7, Praha 8,, konané dne 10.12.2012 v KD Krakov Tato členská schůze byla svolána jako řádná, členové byli o jejím konání a navrženém programu informováni

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D.

Z Á P I S. ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice. Datum konání: 12. prosince 2012. Ing. Potluka Oto, Ph.D. Z Á P I S ze 16. zasedání zastupitelstva MČ Praha Kunratice Datum konání: 12. prosince 2012 Řízení: Přítomni: Omluveni: Ing. Lenka Alinčová 8 členů Zastupitelstva MČ dle presenční listiny Ing. Potluka

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Přítomní členové OV: Omluvení členové OV: 0 Hosté: 0 Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Sýkora Ondřej, Kocourek Pavel, Šrámek Jaroslav, Böhm Petr, Böhm Martin, Opěla Ondřej,

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Z Á P I S z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Návrh rozpočtu na rok

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 6 / 2016 ze dne 22. 6. 2016 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 6. 2016 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství

150921_11_01 Odbor dopravy a silničního hospodářství Odbor dopravy a silničního hospodářství nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 31309/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 15 Spisový znak:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 2/2010 konaného dne v 19.00 Druhé zasedání zastupitelstva obce se konalo 25.3.2010 a hlavním bodem jednání bylo projední žádostí Ústavu sociální péče pro mentálně postižené Těchobuz a kraje Vysočina o pořízení změny územního plánu

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 17:00 hodin v budově Obecního úřadu, Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 17:00 hodin v budově Obecního úřadu, Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 2. 8. 2016, od 17:00 hodin v budově Obecního úřadu, Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 8747/2017 25. 1. 2017 Zápis a usnesení z 15. schůze Výboru pro strategický rozvoj, výstavbu, územní plán Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 25. 1.

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného. dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Srubec konaného dne 16. 8. 2012 v 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Srubec (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19,00 hod.

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Zápis č. 3/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 4. 4. 2018 Čas konání: od 18:27 hod. do 19:43 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Lenka Dunčková, Zdeněk Zachař, Attila Szűcs Nepřítomni:

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 30. září 2010 v 19 hodin v Domě kultury v Komárově Přítomni: Členové ZM Václav Hošek, ing. Pavel Houdek, Mgr. Miroslav Karásek,

Více

Osadní výbor Hájek Hajánky

Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky (dále jen OV ) Zápis č. Přítomni: Hosté: 11/2015 ze dne 20.12.2015 v areálu kulturního domu v Hajánkách L. Kotouček, P. Pospíšilová, M. Nejez, V. Pospíšil,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2011) obce Cotkytle konaného dne 16. 9. 2011 v zasedací místnosti Obecního úřadu Cotkytle Přítomni: Omluven: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček, Jiří Filipi, Václav

Více

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 8/13 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 12.08.2013 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

OKRESNÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO Z Á P I S

OKRESNÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO Z Á P I S OKRESNÍ STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO Z Á P I S z jednání shromáždění delegátů OSBD Liberec svolaného dle článku 73/1 stanov družstva na 15.5.2014 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OSBD, Kamenická ul. č.p.

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, L. Marek, V. Huml, P. Urx

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, I. Blahovcová,B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, L. Marek, V. Huml, P. Urx ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 2. května 2012 od 19.00 hodin v přístavbě Lidového

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Pozemek sousedí s nemovitostmi ve vlastnictví žadatele. Pozemek má v nájmu Zemědělské družstvo Jeseník za účelem kosení a sečení.

Pozemek sousedí s nemovitostmi ve vlastnictví žadatele. Pozemek má v nájmu Zemědělské družstvo Jeseník za účelem kosení a sečení. Zápis č. 2 ze zasedání komise pro stanovení prodejní ceny pozemků, konané dne 10.03.2011, v zasedací místnosti MěÚ Jeseník, Tovární 1287/4 Přítomni: Ivo Trsťan, Ing. Stanislav Peša, Roman Peša, Lubomír

Více

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 22 z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z jednání dopravní komise konané dne na MÚ v Žatci. ing. Pešina, Happich, ing. Kafka, Janouš, ing. Dušek, Makuka

Zápis z jednání dopravní komise konané dne na MÚ v Žatci. ing. Pešina, Happich, ing. Kafka, Janouš, ing. Dušek, Makuka Zápis z jednání dopravní komise konané dne 05.10.2016 na MÚ v Žatci Přítomni: členové: tajemník komise: hosté: ing. Pešina, Happich, ing. Kafka, Janouš, ing. Dušek, Makuka Kopřivová Špička, Dobruský, Solar

Více

Z á p i s z 30. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne

Z á p i s z 30. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne Z á p i s z 30. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 18.12. 2017 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19:10 hod. Přítomni: Ing. J. Bednář, Mgr. I. Benadová, O. Burda, Mgr. M. Čermáková,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 18. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 21. 09. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Ing. Dana Charvátová Odbor dopravy a životního prostředí Městská část Praha 6 Československé armády 23 160 52 Praha 6 V Praze dne 27.10.

Ing. Dana Charvátová Odbor dopravy a životního prostředí Městská část Praha 6 Československé armády 23 160 52 Praha 6 V Praze dne 27.10. Ing. Dana Charvátová Odbor dopravy a životního prostředí Městská část Praha 6 Československé armády 23 160 52 Praha 6 V Praze dne 27.10.2011 Vážená paní inženýrko, Věc: podnět k údržbě chodníků v Šáreckém

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis č. 7 /2015. ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 30. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 7 /2015. ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 30. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 7 /2015 ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 30. listopadu 2015 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.4.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 5 zastupitelů (B.Holeček a R Svoboda omluveni), 12 občanů,

Více

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 8/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 8/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 7. 9. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 36 ze dne

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Kořenice schvaluje zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 36 ze dne Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 37, konaného dne 12. 2. 2014, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. 20. června 2014. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. 20. června 2014. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 20. června 2014 Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef Truhlář František Program

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009

Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Zápis ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Chrást konaného dne 11.6.2009 Přítomni: p. Bohuslav, p.berenreiter, p. Ing. Kraus, pí. Vyletová, p. Krisman, p. Štaif, PhDr. Koubová, pí. Boudová,

Více

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003

Zápis. z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva města, v Telči dne 07.07.2003 Přítomni: členové zastupitelstva města Ing. Jan Bartošek, MUDr. Ludmila Brzková, Mgr. Roman Fabeš, Milena Kopečná, RNDr. Stanislav Máca,

Více

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009

Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Zápis číslo 21/2009 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 29.4.2009 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jiří Hložek, Nepřítomni: Petr

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 3/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 3/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 3/2016 ze dne 6. 4. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Mgr. Josef Tuček, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Ing. Marta

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Štarnova ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Štarnova ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Štarnova ze dne 12.12.2012 Přítomni: členové ZO dle presenční listiny Omluveni: J. Veselská,. J. Boštík, P. Bartoň Určení zapisovatele: J. Jemelková Určení ověřovatelů:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis č. 4 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 4 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne v hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 4 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 4. 3. 2019 v 18.30 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina 15 přítomných zastupitelů Volba ověřovatelů zápisu:

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Spis. zn.: 32/2017/STUDENA-4 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.5.2017 v 19:00 Ve Studené dne 30.5.2017 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu

Více

ZÁPIS. z 5. schůze rady obce, která se konala ve čtvrtek v kanceláři starosty obce. Začátek v hodin.

ZÁPIS. z 5. schůze rady obce, která se konala ve čtvrtek v kanceláři starosty obce. Začátek v hodin. ZÁPIS z 5. schůze rady obce, která se konala ve čtvrtek 10.01.2019 v kanceláři starosty obce. Začátek v 13.00 hodin. Přítomni členové rady: Omluven: Libor Beránek, Ivanka Hamanová, Vladimír Kotolan, Tomáš

Více

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36.

Z Á P I S. z X. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Kohoutovice, konaného dne od 17:00 h v zasedací místnosti ÚMČMB, Bašného 36. V Brně dne 21.09.2016 Členům ZMČ Brno-Kohoutovice Předsedům výborů ZMČ Předsedům komisí RMČ Tajemníkovi ÚMČMB Vedoucím odborů ÚMČMB Organizačnímu odboru MMB Pozn. * - upraveno podle zák. č. 101/2000 Sb.

Více

Zápis č. 33 z 26. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice

Zápis č. 33 z 26. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne na Úřadu MČ Praha Nebušice MCPNE 01763/2017 Zápis č. 33 z 26. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva MČ Praha Nebušice konaného dne 18. 9. 2017 na Úřadu MČ Praha Nebušice Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: Jana Dvořáková,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin Přítomní:

Více

Město Ždírec nad Doubravou

Město Ždírec nad Doubravou Město Ždírec nad Doubravou, konaného dne 20. dubna 2017 v zasedací síni městského úřadu Přítomni: Omluveni: Hosté: 13 členů zastupitelstva dle listiny přítomných Ing. Jiří Souček, p. Josef Marek 16 hostů

Více

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění:

shromáždění vlastníků jednotek na den 27.5.2014, od 19,00 hodin, v sušárně domu 479/8. Program shromáždění: Předseda výboru Společenství vlastníků jednotek pro dům č. p. 478, 479 ulice Mazovská, Praha 8, svolává v souladu s 1207 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (NOZ): shromáždění vlastníků jednotek

Více

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 17/2017. z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 17/2017 z 17. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 28. srpna 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Pavel Studený, František Novák,

Více

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany

Upravený zápis. ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Č.j.: MUOS/02112/2017 Upravený zápis ze 4. zasedání zastupitelstva města Oslavany konaného dne 21.06.2017 v zasedací místnosti MěÚ Oslavany Program: 1. Zahájení 2. Náměty a připomínky občanů 3. Majetek

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418 www.obecrusinov.cz e mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a čas konání: 2.9.2015

Více

Zápis č. 22 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 22 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 22 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 28. 6. 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více

Trocnov Zápis z veřejné schůze 26.1.2015

Trocnov Zápis z veřejné schůze 26.1.2015 Trocnov Zápis z veřejné schůze 26.1.2015 Obsah Organizačně... 1 Představení osadního výboru... 1 Internetové stránky... 1 Osadní výbor projednal... 2 Projednané závady... 2 Odsouhlasené investiční akce...

Více

Místní výbor Vinary Přerov XI

Místní výbor Vinary Přerov XI 751 24 Přerov XI Zápis z 13. jednání Místního výboru místní části Vinary ze dne 27.1. 2016 Místo konání: Přítomni: Omluveni: Hosté: Vinary Ing.Tomáš Grapl předseda Ing. Tomáš Přikryl pí.dita Kraváková

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 9. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.12.2015 v 17. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul. Výbor pro rozvoj a investice města V Písku dne 27.04.2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne 22.04.2016 od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 9. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 6. 10. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 12/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 16. 4. 2012 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Městys Drnholec Kostelní 368, Drnholec Tel.:

Městys Drnholec Kostelní 368, Drnholec Tel.: Městys Drnholec Kostelní 368, Drnholec 691 83 Tel.: 519 519 210 E-mail: podatelna@obecdrnholec.cz Z Á P I S z 9. zasedání zastupitelstva Městyse Drnholec konaného dne 15. 12. 2011 na Úřadu městyse Drnholec

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 9 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 24. června 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Václav Janovský, Ing. Pavlína

Více

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 10. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 10 z 10. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 8. 9. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne

Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne Zápis z 48. jednání Rady města Dobříše ze dne 29. 11. 2005 Přítomni: MUDr. Stanislav Holobrada, JUDr. Jaroslav Musil, Ing. Jiří Krotil, Josef Němec, Milan Tichý, PhDr. Jaromír Žák, Stanislav Valtr. a)

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 6.11.2013 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6.9.2011 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Ing. František Veselý,

Více