Povinná příloha elektronické 5. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Povinná příloha elektronické 5. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999"

Transkript

1 Povinná příloha elektronické 5. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu % v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace projektu za sledované období Popis realizace projektu Ve sledovaném období probíhaly tyto aktivity ( ): Prosinec od Akce: -Jednání marketingová skupiny v Hořicích. Termín představení reklamního spotu -Prezentace stavu projektů starostům (Kuks, Stanovice, Vlčkovice, Choustníkovo Hradiště). Termín: Koordinace a řízení projektu: -Zpracování podkladů pro NPÚ naučná stezka. Termín: Zpracování připomínek ke konečnému návrhu reklamního spotu. Termín: a Převzetí reklamních spotů. Termín: Příprava oznámení o změně Termín: Příprava textů a názvů zastavení pro naučnou stezku. Termín: Monitoring médií -Sledování rozpočtu, jeho plnění a úpravy -Odevzdání 4. Žop a monitorovací zprávy. Termín: Studie Kuks a okolí příprava zadání pro územní plán. Termín: prosinec Zpracování podkladů pro NPÚ naučná stezka. Termín: Zpracování připomínek ke konečnému návrhu reklamního spotu. Termín: a Leden 2012 Akce: -Účast na veletrhu Regiontour, Brno prezentace produktů a aktivit společnosti. Termín: Účast na veletrhu ITF SLOVAKIATOUR, Bratislava prezentace aktivit společnosti. Termín: Přednáška, Bratislava Staré město prezentace projektů Revitalizace Kuks o.p.s. Termín: 18.

2 Účast na veletrhu TOURISM EXPO, Olomouc prezentace aktivit společnosti. Termín: Koordinace a řízení projektu: -Příprava zadávací dokumentace a smlouvy VŘ Zajištění nábytku pro turistické informační centrum. Termín: Výroba informačních tabulí turistická naučná stezka, zajištěna třemi dílčími objednávkami. 1. zhotovení tabulí, 2. zhotovení štítků v braillově písmu, 3. umístění tabulí do terénu. Termín: Odstranění nedostatků s 4. ŽoP. Termín: Vypalování DVD a propagace nového reklamního spotu. Termín: Aktualizace webových stránek. Termín: Zajištění dodavatele a umístění virtuální prohlídky Kuksu na webové stránky Revitalizace KUKS o.p.s. Termín: Monitoring médií -Sledování rozpočtu, jeho plnění a úpravy Únor 2012 Akce: -Jednání marketingová skupiny v Hořicích. Termín představení reklamního spotu -Účast na veletrhu REGIONY ČR, Lysá nad Labem prezentace aktivit společnosti. Termín: Účast na zastupitelstvu obce Kuks. Termín: Jednání se ZOO o spolupráci v roce Termín: Koordinační schůzka křest známek. Termín: Koordinace a řízení projektu: -Příprava oznámení o změně č. 10. Termín: Odeslání výzvy a zadávací dokumentace VŘ Zajištění nábytku pro turistické informační centrum. Termín: únor Příprava VŘ Nákup technologie informace přes bluetooth. Termín: Odstranění nedostatků s 4. ŽoP. Termín: Průzkum trhu a firem - technologie informace přes bluethoot. Termín: Příprava dokumentace pro poptávku VŘ interaktivního panelu. Termín: Příprava a podání oznámení o změně č. 11. Termín: Monitoring médií -Sledování rozpočtu, jeho plnění a úpravy

3 Březen 2012 Akce: -Účast na veletrhu DOVOLENÁ A REGION, Ostrava prezentace aktivit společnosti. Termín: Jednání marketingová skupiny v Hradci Králové. Termín Seznámení s průběhem realizace projektu Kuks Braunův kraj -Seminář kraj s Czechtourismem. Termín: Křest poštovní známky v lapidáriu hospitalu Kuks. Termín: Účast na veletrhu INFOTOUR A CYKLOTURISTIKA, Hradec Králové prezentace aktivit společnosti. Termín: Účast na konferenci Voda a CR, Hradec Králové propagace společnosti. Termín: Účast na tiskové konferenci, Hradec Králové prezentace projektů Kuks Braunův kraj. Termín: Podpis Memoranda o podpoře vodního turismu na řece Labi. Termín: Schůzka se zástupcem Regie Radio Music nabídka rozhlasové propagace projektů. Termín: Koordinační schůzka Vítání jara na Kuksu. Termín: Účast na Zastupitelstvu obce Kuks. Termín: Účast na veletrhu Glob Katovice. Termín: Koordinace a řízení projektu: -Příprava a podání oznámení o změně č. 12. Termín: Poptávka interaktivního panelu. Termín: Příprava a podání oznámení o změně č. 13. Termín: Příprava podkladů pro tisk Trhací mapy. Termín: Otevírání obálek a hodnocení nabídek VŘ nábytek pro informační centrum. Termín: Příprava a zpracování dokladů k 5. ŽOP. Termín: Účast na semináři k novele Zákona o veřejných zakázkách. Termín: Aktualizace webových stránek. Termín: průběžně 1.2.Plnění harmonogramu Harmonogram projektu je dodržován dle Smlouvy o poskytnutí dotace Popis změn Harmonogram odpovídá stavu dle schválených změn řídícím orgánem. Dochází k drobné změně úprava termínů VZ na vybavení stezky systémem informace přes Bluetooth a odklad nákupu interaktivního panelu.

4 1.3.Plánované klíčové aktivity projektu v dalším monitorovacím období Předpokládané další sledované období realizace Od Do Popis a cíl klíčových aktivit -Vytištění a převzetí trhací mapy. Termín: Příprava překladu webových stránek Revitalizace KUKS o.p.s. do dvou jazykových mutací (PL, AJ). Termín: červen Převzetí informačních tabulí pro naučnou stezku. Termín: duben Uzavření smlouvy na zajištění nábytku pro informační centrum. Termín: duben Zadávací dokumentace nákup technologie informace přes Bluetooth. Termín: květen Výroční zpráva společnosti za rok Termín: květen Příprava podkladů pro vydání pohlednic. Termín: červen Problémy při realizaci projektu Popis problémů spojených s realizací projektu, které mohou mít vliv na plnění jeho cílů Vzhledem k řešení autorských práv k aktivitě 2, tzn. lisování DVD s filmem Příběh utrpení a nadějí člověka - křížová cesta je zvažována alternativní aktivita adekvátní kvality a rozsahu. Popis opatření na odstranění těchto problémů Průběžná konzultace s dotačním orgánem, příprava možných alternativních řešení, následně nahlášení změny řídícímu orgánu k vyjádření a schválení změny v realizaci projektu.

5 1.5.Změny v projektu Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? Pořadí změny 10. Popis změny 1.Vzhledem k vývoji realizace projektu, příjemce aktualizuje údaje týkající se plánovaných a realizovaných veřejných zakázek - VŘ č. 6 příprava zakázky vedla k upřesnění očekávané ceny zakázky a současně k tomu, že je výhodné zakázku zadat třemi dílčími zakázkami v režimu odpovídajícímu součtu všech tří zakázek. Jednotlivé části původní zakázky budou řešeny objednávkami a předloženy s příslušnou žádostí o platbu ke kontrole řídícímu orgánu. Současně bude jejich stav sledován prostřednictvím Povinné přílohy elektronických monitorovacích zpráv. 2.V návaznosti na změnu popsanou žádáme o převod 4.157,-- z položky 1.4 do položky 1.6 v členění rozpočtu BEFIT 7, související DPH zůstává v položce 1.7. Vzniklý rozdíl plánujeme využít ke krytí rostoucích nákladů na účast na veletrzích (náklady na budoucí plánované veletrhy výdaje na stánek, dopravu, ubytování). Jedná se o přesun z neukončeného zadávacího řízení typu VZMR I. do budoucích objednávek opět typu VZMR I. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla řídícím orgánem odsouhlasena. Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? Pořadí změny 11. Popis změny Ve studii proveditelnosti uvádíme, že v rámci aktivity č. 4 - Webové stránky včetně informačního a mapového systému, bude z projektu pořízena jazyková mutace česká a současně anglická a německá. Místo němčiny je daleko nezbytnější zpřístupnit polskou mutaci a to hlavně z důvodu oslovení většího počtu turistů. Vnitřní studie nám také ukázala, že počet polských turistů na Kuksku je větší než německých návštěvníků. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla řídícím orgánem odsouhlasena.

6 Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? Pořadí změny 12. Popis změny 1.Příjemce hlásí změnu částky 5. žádosti o platbu a následné 6. žádosti o platbu. Důvodem změny jsou skutečně profinancované výdaje projektu ve čtvrtém monitorovacím období. Současně hlásí odložení termínu předložení 5. etapové monitorovací zprávy se žádostí o platbu. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla schválena. Proběhly v monitorovacím období změny v projektu? Pořadí změny 13. Popis změny 1.Příjemce hlásí změnu částky 5. žádosti o platbu a následné 6. žádosti o platbu. Důvodem změny jsou skutečně profinancované výdaje projektu ve čtvrtém monitorovacím období. Změna byla řádně nahlášena na příslušném ÚORP Datum nahlášení Řešení změny (vyjádření ŘO) Změna byla schválena.

7 1.6. Kontroly Byla provedena kontrola v monitorovaném období? Název subjektu, který provádí / provedl kontrolu Datum kontroly Číslo kontroly Závěry kontroly Nápravná opatření uložena Nápravná opatření splněna Částečně Poznámky

8 2.FINANČNÍ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 2.1.Příjmy projektu (vyplňte pouze v případě Závěrečné monitorovací zprávy) a.vytváří projekt příjmy (definované v bodě 1 přílohy č. 9 PPŽP Metodika projektů generujících příjmy např. vstupné, poplatky hrazené návštěvníky, mýtné účtované řidičům za užívání dálnic) ano ne nerelevantní b. Vytváří projekt s celkovými výdaji projektu >1 mil. EUR čisté příjmy [čisté příjmy kumulativně za celé referenční období = příjmy (viz bod 1 přílohy č. 9 PPŽP) provozní náklady + zůstatková hodnota investice], tj. jedná se o projekt generující příjmy ano ne nerelevantní K závěrečné monitorovací zprávě s žádostí o platbu je doložena tabulka 9a Tabulka pro výpočet maximální výše dotace. ano ne nerelevantní příjmy projektu provozní výdaje čisté příjmy (příjmy projektu provozní výdaje) (Tabulku vyplňte pouze v případě, když bude v bodě b zaškrtnuto ano) částka v Kč kumulativně za všechna již účetně uzavřená období (od počátku realizace projektu) c. Vytváří projekt s celkovými výdaji projektu < 1mil. EUR příjmy (viz bod 1 přílohy č. 9 PPŽP) větší než provozní náklady kumulativně za celé referenční období? ano ne nerelevantní příjmy projektu částka v Kč kumulativně za všechna již účetně uzavřená období (od počátku realizace projektu) provozní výdaje čisté příjmy (příjmy projektu provozní výdaje) (Tabulku vyplňte pouze v případě, když bude v bodě c zaškrtnuto ano)

9 2.2.Výběrová řízení VZMR I. Kategorie Seznam ukončených VZMR I. Kategorie za sledované období (ostatní VŘ je nutno vyplnit do záložky Výběrová řízení v elektronické monitorovací zprávě v BEFIT7) Název VŘ Název dodavatele Částka bez DPH Regiontour nájem Podzvičinsko z. s. p. o ,-- Regiontour ubytování účastníka Robert Richter 3.508,80 3.OSTATNÍ 3.1. Ostatní relevantní informace pro monitorovací zprávu (např. kontaktní osoba zřizovatele pro zasílání avíza o platbě včetně její ové adresy,...) Popis Případné požadavky na doplnění/vysvětlení směřujte, prosím, na následující osoby současně: Mgr. Jiří Skalický (skalicky@revitalizacekuks.cz) Ing. Jiří Mošna, MBA (mosna@cep-rra.cz), případně telefonicky na

Povinná příloha elektronické monitorovací zprávy o zajištění udržitelnosti projektu

Povinná příloha elektronické monitorovací zprávy o zajištění udržitelnosti projektu Povinná příloha elektronické monitorovací zprávy o zajištění udržitelnosti projektu v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1. VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Stav projektu Popis

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Prioritní osa 13.4. Rozvoj podnikatelského prostředí Oblast podpory 13.4.2. Podpora rozvoje spolupráce se středními školami

Více

Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu

Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu Program přeshraniční spolupráce Cíl 3 Česká republika Bavorsko 2007-2013 Průběžná zpráva o realizaci dílčí části projektu Číslo zprávy: 3 Zpráva za období: 1.9.2010-30.11.2010 1. Údaje o projektu: Číslo

Více

Program rozvoje venkova na období 2014-2020

Program rozvoje venkova na období 2014-2020 Program rozvoje venkova na období 2014-2020 OBECNÉ PODMÍNKY PRO 1. KOLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ Ing. Josef Tabery ředitel odboru Řídicí orgán PRV PRVNÍ KOLO PŘÍJMU ŽÁDOSTÍ Veškeré informace jsou zveřejněny na webových

Více

Povinná příloha elektronické 4. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999

Povinná příloha elektronické 4. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999 Povinná příloha elektronické 4. etapové monitorovací zprávy o realizaci projektu %14.00999 v rámci Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod 1.VĚCNÁ ČÁST MONITOROVACÍ ZPRÁVY 1.1. Realizace

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Prioritní osa 7 -Technická pomoc Praha - prosinec 2010 Verze 1.0 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní

Více

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku. Obec Slaník, Slaník č. 55, Strakonice 386 01 tel. 383 326 768, e-mail: ou@obec-slanik.cz VÝZVA k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu č. 4

Oznámení příjemce o změnách v projektu č. 4 Oznámení příjemce o změnách v projektu č. 4 Prioritní osa Oblast podpory 13.3. Cestovní ruch 13.3.1. Rozvoj základní infrastruktury a doprovodných aktivit v oblasti cestovního ruchu Název projektu: Vybudování

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV

2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Zpráva o činnosti státní agentury pro konopí pro léčebné použití 2 ZPRÁVA O STAVU KONOPÍ PRO LÉČEBNÉ POUŽITÍ V ČR Bc. Helena Kordačová 3 Situace Změna zákona č. 378/2007Sb. a zákona č. 167/1998Sb. konopná

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Cíle programu Grantový program podporuje činnost a chod sportovních,kulturních a ostatních

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci:

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Město Jevíčko předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Zpracování projektové dokumentace na akci oprava vodovodu, kanalizace a komunikace na

Více

Operační program Životní prostředí 2007 2013

Operační program Životní prostředí 2007 2013 PODPORY A DOTACE Z OPERAČNÍHO PROGRAMU ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Operační program Životní prostředí 2007 2013 Prioritní osa 5 Omezování průmyslového znečišťování a snižování environmentálních rizik Ing. Miroslava

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

IS BENEFIT7 POKYNY PRO VYPLNĚNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU EX-ANTE ZÁLOŽKA ŽÁDOST O PLATBU

IS BENEFIT7 POKYNY PRO VYPLNĚNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU EX-ANTE ZÁLOŽKA ŽÁDOST O PLATBU IS BENEFIT7 POKYNY PRO VYPLNĚNÍ ZJEDNODUŠENÉ ŽÁDOSTI O PLATBU EX-ANTE ZÁLOŽKA ŽÁDOST O PLATBU Vážení příjemci, upozorňujeme Vás na skutečnost, že v případě financování projektu v režimu ex-ante není možné

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková

POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ. Olga Ondráčková POSTUP REALIZACE ŠABLONY PRO MŠ A ZŠ Olga Ondráčková VÝZVY k podávání žádosti 1. vlna Avízo duben 2016 (označení 02_16_022) Výzva průběžná, vyhlášení květen 2016 Podávání žádostí 5/2016 cca 6/2017 2. vlna

Více

OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA ADMINISTRACE PROJEKTU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND

OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA ADMINISTRACE PROJEKTU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA ADMINISTRACE PROJEKTU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MAGISTRÁT HL. M. PRAHY, JUNGMANNOVA 29, PRAHA 1 2008 STRUKTURA PREZENTACE Předkládání

Více

U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013

U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013 Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013 Usnesení č. RM 13 20B 29 01 Rada města projednala žádost firmy Jabor pro, s.r.o., Folknářská 21, Děčín 2, o

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje IČO: 75151502

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 1 ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA Název: Sdružení Českolipsko Právní forma: zájmové sdružení Adresa: náměstí T. G. M. 165, 470 01 Česká Lípa IČO: 75059843 Účelem sdružení je zajištění efektivní

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTA č. 27/2015 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Město Holice, (dále jen zadavatel), se sídlem Holubova 1, 534 14 Holice, IČ 00273571, zastoupené starostou města Mgr. Ladislavem

Více

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI

Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko. vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko Úřad Regionální rady Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko vyhlašuje VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI v souladu s Regionálním operačním

Více

ZJEDNODUŠENÝ POSTUP PRO DOPLNĚNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K ZAKÁZKÁM PŘES PORTÁL FARMÁŘE

ZJEDNODUŠENÝ POSTUP PRO DOPLNĚNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K ZAKÁZKÁM PŘES PORTÁL FARMÁŘE ZJEDNODUŠENÝ POSTUP PRO DOPLNĚNÍ A ZASLÁNÍ ŽÁDOSTI O DOTACI A PŘÍLOH K ZAKÁZKÁM PŘES PORTÁL FARMÁŘE 1. kolo příjmu žádostí Programu rozvoje venkova (2014 2020) Probíhá v případě zjištění nekompletní dokumentace/vyplněné

Více

Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015. Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014

Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015. Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014 Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015 Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014 Povinnosti kraje Zajišťuje dostupnost poskytování sociálních služeb na svém území v souladu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ IČO: 41693205 Sídlo/místo podnikání: Na břehu

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky vyhlašuje 21. výzvu k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program MUZEA

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky vyhlašuje 21. výzvu k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program MUZEA Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky vyhlašuje 21. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MUZEA Přehled změn k 19. červenci 2016 Položka Popis

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Zasedací místnost MAS, Žamberk 11. 11. 2010, od 10:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing.

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Jednotná digitální technická mapa Moravskoslezského kraje" (JDTM MSK)

Jednotná digitální technická mapa Moravskoslezského kraje (JDTM MSK) Informace o přípravě a stavu projektu Jednotná digitální technická mapa Moravskoslezského kraje" (JDTM MSK) Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 17. 11. 2008 Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: 17. 9.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, v.v.i. IČO: 00027049 Sídlo/místo podnikání:

Více

Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV. CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 26. 10. 2015 Mgr.

Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV. CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 26. 10. 2015 Mgr. Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 26. 10. 2015 Mgr. Zuzana Slimáková Obsah semináře I. Základní informace k výzvě II. Metodický

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Státní pozemkový úřad IČO: 01312774 Sídlo/místo podnikání: Husinecká 1024/11a 13000

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

1. Přehled formulářů pro evidenci akce(projektu) v informačním systému

1. Přehled formulářů pro evidenci akce(projektu) v informačním systému 1. Přehled formulářů pro evidenci akce(projektu) v informačním systému Formuláře pro EDS/ISPROFIN S 09 110 Identifikační údaje a systém řízení akce (projektu) S 09 120 Harmonogram přípravy a realizace

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 7.2.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. WOBENZYM 800 drg. WOBENZYM 800 drg 1 / 6

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 7.2.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. WOBENZYM 800 drg. WOBENZYM 800 drg 1 / 6 Česká republika Ministerstvo obrany WOBENZYM 800 drg WOBENZYM 800 drg 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: DLS - Poptávkové řízení dlouhodobá smlouva Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje: Movitý Způsob evidence:

Více

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Podmínky pro poskytnutí dotace se řídí Obecnými pravidly pro poskytování dotací městské části Praha 5 (dále

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. na dodání služby: Příprava periodického šetření o kvalitě procesu hodnocení

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. na dodání služby: Příprava periodického šetření o kvalitě procesu hodnocení Česká republika - Ministerstvo vnitra České republiky zastoupená PhDr. Robertem Ledvinkou vrchním ředitelem sekce veřejné správy náměstí Hrdinů 3, 140 21 Praha 4 DIČ: CZ 00007064 IČ: 00007064 Výzva k podání

Více

Registr práv a povinností. PhDr. Robert Ledvinka vrchní ředitel sekce veřejné správy MV

Registr práv a povinností. PhDr. Robert Ledvinka vrchní ředitel sekce veřejné správy MV Registr práv a povinností PhDr. Robert Ledvinka vrchní ředitel sekce veřejné správy MV Základní registry Řízení poskytování služeb egovermentu Převodník identifikátorů fyzických osob (ORG) Úřad pro ochranu

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011:

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Otázky k veřejným zakázkám uvedeným v příloze žádosti evidované pod č.j. IZ-16/VZ/2011 1. Jaká byla vysoutěžená cena bez DPH?, 2. Kolik prostředků bylo

Více

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014

Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Závěrečný účet Svazku obcí Mikroregionu Zábřežsko za rok 2014 Svazek obcí Mikroregionu Zábřežsko Masarykovo nám. 510/6, 789 01 Zábřeh IČO : 484 28 311 Při hospodaření s finančními prostředky Svazku obcí

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona Název

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku Městské služby Písek s.r.o V Písku dne 27.4.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

Postup zadávání veřejných zakázek jednotlivé druhy řízení

Postup zadávání veřejných zakázek jednotlivé druhy řízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor analýz a podpory řízení Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Postup zadávání veřejných zakázek jednotlivé druhy řízení V dokumentu jsou stručně popsány kroky, které

Více

Seminář pro dílčí knihovníky ústavů fakult MENDELU

Seminář pro dílčí knihovníky ústavů fakult MENDELU Seminář pro dílčí knihovníky ústavů fakult MENDELU Program Knihovnické a informační služby na MENDELU, role Ústřední knihovny a dílčích knihoven v kostce Připravovaná aktualizace Směrnice vedení dílčích

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. března 2015 13,15 hod. jednání komise pro otevírání obálek a hodnocení nabídek Název zadavatele: Institut pro veřejnou správu Praha,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: DIPLOMATICKÝ SERVIS IČO: 00000175 Sídlo/místo podnikání: Václavské náměstí 816/49

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

Novinky na úseku územního plánování MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR

Novinky na úseku územního plánování MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Novinky na úseku územního plánování MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Ing. Roman Vodný, Ph.D. Odbor územního plánování MMR Setkání uživatelů GEPRO a ATLAS, 20. 21. 10. 2015 Obsah prezentace krátká informace

Více

FKSP - nákup vánočních kolekcí

FKSP - nákup vánočních kolekcí Česká republika Ministerstvo obrany FKSP - nákup vánočních kolekcí FKSP - nákup vánočních kolekcí 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje:

Více

18.12.2015. Rozpočtové hospodaření obcí

18.12.2015. Rozpočtové hospodaření obcí Rozpočtové hospodaření obcí Rozpočtové hospodaření územních samosprávných celků rozpočtový výhled rozpočtové provizorium rozpočet rozpočtové změny závěrečný účet Rozpočtový výhled Sestavuje se na 2 až

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Závěrečný účet 2015. Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2015 včetně účetních výkazů a příloh.

Závěrečný účet 2015. Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2015 včetně účetních výkazů a příloh. Závěrečný účet 2015 Souhrnné informace o hospodaření Mikroregionu Strážnicko, dobrovolného svazku obcí za rok 2015 včetně účetních výkazů a příloh. 1 Obsah: Identifikace... 3 Statutární orgán svazku...

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 044 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008 Název projektu: Podpora přírodovědného a

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek. KKC - stavební práce OOP Letohrad, Požárníků 330

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek. KKC - stavební práce OOP Letohrad, Požárníků 330 KRPE-17355-19/ČJ-2011-1700NE-VZ V Pardubicích dne 1 prosince 2011 Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek dle 80 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) na veřejnou

Více

TJ-Harrachov-Reko základny lyžování

TJ-Harrachov-Reko základny lyžování ISPROFIN Identifikační údaje a systém řízení akce S 05 110 Vstupní data: lhůta k vyřízení žádosti (dnů) Vstupní data ISPROFIN zaslána účastníkem programu (žadatelem o dotaci) e-mailem správci programu

Více

ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ/ SOUTĚŽE O NÁVRH

ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ/ SOUTĚŽE O NÁVRH ZRUŠENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ/ SOUTĚŽE O NÁVRH 1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Adresa: Jihlavská 20 Obec: Brno PSČ: 625 00 Stát: CZ Kontaktní údaje: Oddělení právních věcí Telefon: +420 532 232 708

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Doklady požadované k Rozhodnutí o poskytnutí dotace a ke smlouvě o poskytnutí podpory v Operačním programu Životní prostředí PRIORITNÍ OSA 1

Doklady požadované k Rozhodnutí o poskytnutí dotace a ke smlouvě o poskytnutí podpory v Operačním programu Životní prostředí PRIORITNÍ OSA 1 Příloha č. 1 k č. j.: 4469/M/12, 72511/ENV/12 Doklady požadované k Rozhodnutí o poskytnutí dotace a ke smlouvě o poskytnutí podpory v Operačním programu Životní prostředí Doklady, které jsou požadovány

Více

Rámcová osnova modulu

Rámcová osnova modulu Rámcová osnova modulu Název modulu: Evaluace organizace Tento modul je součástí akreditačního systému Ministerstva práce a sociálních věcí. 1. Typ vzdělávání 1) Specializované profesní Obecné x 2. Oblast

Více

*MVCRX00VCOW4* MVCRX00VCOW4 prvotní identifikátor

*MVCRX00VCOW4* MVCRX00VCOW4 prvotní identifikátor Protokol o čtvrtém jednání hodnotící komise DNE 16.1.2012 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE *MVCRX00VCOW4* MVCRX00VCOW4 prvotní identifikátor Podle ustanovení 97 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen

Více

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek DATUM: 02.01.2011 ČÍSLO JEDNACÍ: VÝTISK ČÍSLO: BR-1/2011-2 Jediný POČET LISTŮ (STRAN): 3 (5) Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek vydaný k zabezpečení 8 nařízení vlády č. 462/2000

Více

Osnova projektu pro opatření 2.2.

Osnova projektu pro opatření 2.2. 1. Název projektu 1.1. Stručný a výstižný název projektu - uveďte stručný a výstižný název projektu, návaznost projektu k prioritě, opatření, podopatření a investičnímu záměru; 1.2. Návaznost na téma schválené

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1

Výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Výzva pro předkládání ţádostí v rámci ROP SV oblast podpory 5.1 Datum zveřejnění: 10. 1. 2011 ~ 1 ~ REGIONÁLNÍ RADA REGIONU SOUDRŢNOSTI SEVEROVÝCHOD VYHLAŠUJE VÝZVU PRO PŘEDKLÁDÁNÍ ŢÁDOSTÍ O POSKYTNUTÍ

Více

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy

Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ. Rady hlavního města Prahy Rada hlavního města Prahy Hlavní město Praha RADA HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY USNESENÍ Rady hlavního města Prahy číslo 2665 ze dne 3.11.2015 k vypracování koncepční studie horní úrovně Dvořákova nábřeží I. souhlasí

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje IČO: 75151499

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku OBEC POHOŘÍ Pohoří Chotouň 100, 254 01 Jílové u Prahy, IČ: 00241555 tel: 241 950 299, email: info@obec-pohori.info Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku v zadávacím řízení zakázky malého rozsahu stavebních

Více

Č.j.: 100/2016 10.února 2016

Č.j.: 100/2016 10.února 2016 Č.j.: 100/2016 10.února 2016 Vyřizuje: Lucie Jedličková Věc: Výzva k podání nabídek na zakázku malého rozsahu s názvem Zajištění pravidelných úklidových prací v objektech Divadla Drak 1. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Středočeského kraje IČO: 75151481

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 84. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 03.07.2014 v 15 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 1. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 12.11.2014 v 15.30 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: SNEO, a.s. se sídlem: Praha 6, Na Dračkách 405/49, PSČ 162 00 IČO: 27114112 Veřejná zakázka: Obytný areál Na Dračkách zadávaná v otevřeném řízení podle ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU, Horní náměstí 73,463 34 Hrádek nad Nisou

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU, Horní náměstí 73,463 34 Hrádek nad Nisou PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK, POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK 1. Evidenční číslo (číslo jednací) a název zakázky: VZMR/číslo Název veřejné zakázky VZMR/2012301 Realizace výběrových řízení v rámci projektu

Více

Předkládání žádostí. Olomouc, 19. listopadu 2007. Seminář k Operačnímu programu přeshraniční spolupráce Česká republika Polská republika 2007 2013

Předkládání žádostí. Olomouc, 19. listopadu 2007. Seminář k Operačnímu programu přeshraniční spolupráce Česká republika Polská republika 2007 2013 Předkládání žádostí Olomouc, 19. listopadu 2007 Seminář k Operačnímu programu přeshraniční spolupráce Česká republika Polská republika 2007 2013 Seminář spolufinancován z prostředků EU Předložení žádosti

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad vlády České republiky IČO: 00006599 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Greenway Jizera v úseku Dolánky - Líšný,

Greenway Jizera v úseku Dolánky - Líšný, Greenway Jizera v úseku Dolánky - Líšný, informace o projektu Název projektu: Greenway Jizera v úseku Svijany a Dolánky Líšný Dotační program: Regionální operační program NUTS 2 Severovýchod Oblast podpory:

Více

Základníregistry. Finanční náročnost plán x skutečnost

Základníregistry. Finanční náročnost plán x skutečnost Základníregistry Finanční náročnost plán x skutečnost Základníregistry ISZR Informační systém základních registrů (MV ČR) ROB Registr obyvatel (MV ČR) RPP Registr práv a povinností (MV ČR) ROS Registr

Více

Operační program Rybářství 2007-2013

Operační program Rybářství 2007-2013 OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci opatření 3.1. a) (6.kolo OP Rybářství) Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín VAVREČKA, Ing. Miroslav

Více

Zkušenosti z implementace IS PROXIO - Město Žďár nad Sázavou Ing. Libor Vostrejš vedoucí odboru IT, Ing. Jiří Berkovec MARBES CONSULTING s.r.o.

Zkušenosti z implementace IS PROXIO - Město Žďár nad Sázavou Ing. Libor Vostrejš vedoucí odboru IT, Ing. Jiří Berkovec MARBES CONSULTING s.r.o. Zkušenosti z implementace IS PROXIO - Město Žďár nad Sázavou Ing. Libor Vostrejš vedoucí odboru IT, Ing. Jiří Berkovec MARBES CONSULTING s.r.o. Město Žďár nad Sázavou Historie města sahá až do poloviny

Více

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9.. OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

č.j.: HSOS - 11611-6/2015

č.j.: HSOS - 11611-6/2015 č.j.: HSOS - 11611-6/2015 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Počet stran: 8 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Materiál č.: 32 Pro 23. zasedání ZASTUPITELSTVA KRAJE, konané dne 24. 4. 2008 Věc: Zahájení realizace, profinancování a kofinancování projektu Novostavba Moravskoslezské

Více

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci ZKVALITNĚNÍ NAKLÁDÁNÍ S ODPADY - HORNÍ SMRŽOV 1. Předmět zadávané zakázky Dovolujeme

Více

VNITŘNÍ KONTROLNÍ SYSTÉM řídící kontrola

VNITŘNÍ KONTROLNÍ SYSTÉM řídící kontrola VNITŘNÍ KONTROLNÍ SYSTÉM řídící kontrola Povinnost vytvořit vnitřní kontrolní systém zákon č. 320/2001 Sb. (1) Finanční kontrola vykonávaná podle zákona je součástí systému finančního řízení zabezpečujícího

Více