Důvodová zpráva: Rada města Pardubic rozhoduje podle 102 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Důvodová zpráva: Rada města Pardubic rozhoduje podle 102 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů."

Transkript

1 Příloha č. 1 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Klubíčko Pardubice- Polabiny, Grusova 448 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Klubíčko Pardubice- Polabiny, Grusova 448 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO II jako odborník Mgr. Ivana Blažková inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Mgr. Bc. Ludmila Marková odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Radka Stieberová pedagogický pracovník příslušné MŠ Jiří Srbek starosta ÚMO II s hlasem poradním Vlastního konkursního řízení se zúčastnila jediná uchazečka paní Mgr. Iva Škaloudová (stávající ředitelka MŠ). Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že paní Mgr. Iva Škaloudová je vhodná pro výkon činnosti ředitele uvedené mateřské školy. Mateřské školy Klubíčko Pardubice-Polabiny, Grusova 448 paní Mgr. Ivu Škaloudovou.

2 Příloha č. 2 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice-Dražkovice 146 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli příspěvkové organizace, který vykonává ke dni nabytí účinnosti tohoto zákona činnosti ředitele v příslušné škole nebo školském zařízení podle 166 zákona č. 561/2004 Sb. nepřetržitě po dobu kratší než 3 roky, končí výkon práce na daném pracovním místě vedoucího zaměstnance dnem Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice-Dražkovice 146 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne v souladu s vyhláškou č. 54/2005 Sb., o náležitostech konkursního řízení a konkursních komisích (dále jen vyhláška). podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO V jako odborník Mgr. Ivana Blažková inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Mgr. Bc. Ludmila Marková odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Mgr. Jan Novotný pedagogický pracovník příslušné MŠ MVDr. Karel Norek zastupitel ÚMO V s hlasem poradním Vlastního konkursního řízení se zúčastnila jediná uchazečka paní Marie Dostálová (stávající ředitelka MŠ). Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že paní Marie Dostálová je vhodná pro výkon činnosti ředitele uvedené mateřské školy. Mateřské školy Pardubice-Dražkovice 146 paní Marii Dostálovou.

3 Příloha č. 3 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice-Rosice nad Labem, Prokopa Holého 160 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli příspěvkové organizace, který vykonává ke dni nabytí účinnosti tohoto zákona činnosti ředitele v příslušné škole nebo školském zařízení podle 166 zákona č. 561/2004 Sb. nepřetržitě po dobu kratší než 3 roky, končí výkon práce na daném pracovním místě vedoucího zaměstnance dnem Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice-Rosice nad Labem, Prokopa Holého 160 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne v souladu s vyhláškou č. 54/2005 Sb., o náležitostech konkursního řízení a konkursních komisích (dále podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO VII jako odborník Mgr. Ivana Blažková inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Mgr. Bc. Ludmila Marková odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Eva Kaufmanová pedagogický pracovník příslušné MŠ Vítězslav Čapek starosta ÚMO VII s hlasem poradním Vlastního konkursního řízení se zúčastnila jediná uchazečka paní Mgr. Vladislava Dubánková (stávající ředitelka MŠ). Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že paní Mgr. Vladislava Dubánková je vhodná pro výkon činnosti ředitele uvedené mateřské školy. Mateřské školy Pardubice-Rosice nad Labem, Prokopa Holého 160 paní Mgr. Vladislavu Dubánkovou.

4 Příloha č. 4 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Duha Pardubice- Popkovice a Staré Čívice bylo vyhlášeno na základě rezignace stávající ředitelky paní Olgy Sodomkové, a to ke dni Na základě toho rada vyhlásila dne 11. března 2014 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Duha Pardubice- Popkovice a Staré Čívice proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO VI jako odborník Mgr. Ivana Blažková inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Mgr. Bc. Ludmila Marková odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Drahomíra Vernerová pedagogický pracovník příslušné MŠ Václav Ráliš zastupitel ÚMO VI s hlasem poradním Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že všechny uchazečky jsou vhodné pro výkon činnosti ředitele a stanovila dle 6 písm. f) vyhlášky konečné pořadí: 1. Naděžda Kirschová Mateřské školy Duha Pardubice-Popkovice a Staré Čívice paní Naděždu Kirschovou. Výsledné pořadí stanovené konkursní komisí má pro zřizovatele doporučující charakter.

5 Příloha č. 5 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice, Wintrova II/579 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice, Wintrova II/579 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO I jako odborník Mgr. Ladislava Jindrová inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Bc. Milena Pokorná odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Vladimíra Praxová pedagogický pracovník příslušné MŠ Marcela Jelínková místostarostka ÚMO I s hlasem poradním Ivana Čermáková Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že pro výkon činnosti ředitele je vhodná paní Ivana Čermáková. Paní není vhodná pro výkon činnosti ředitele schváleno všemi hlasy členů KK, proto nebylo konkursní komisí dle 6 písm. f) vyhlášky stanoveno výsledné pořadí. Mateřské školy Pardubice, Wintrova II/579 paní Ivanu Čermákovou.

6 Příloha č. 6 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice, K Polabinám 626 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice, K Polabinám 626 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO I jako odborník Mgr. Ladislava Jindrová inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Bc. Milena Pokorná odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Ivana Beková pedagogický pracovník příslušné MŠ Marcela Jelínková místostarostka ÚMO I s hlasem poradním Mgr. Miloslava Mňuková Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že obě uchazečky jsou vhodné pro výkon činnosti ředitele a stanovila dle 6 písm. f) vyhlášky konečné pořadí: 1. Mgr. Miloslava Mňuková 2. Mateřské školy Pardubice, K Polabinám 626 paní Mgr. Miloslavu Mňukovou.

7 Příloha č. 7 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Zvoneček Pardubice- Polabiny, Sluneční 284 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Zvoneček Pardubice- Polabiny, Sluneční 284 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO II jako odborník Mgr. Ladislava Jindrová inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Bc. Milena Pokorná odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Bc. Ivana Kolaříková pedagogický pracovník příslušné MŠ Jiří Srbek starosta ÚMO II s hlasem poradním Lenka Klasová Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že obě uchazečky jsou vhodné pro výkon činnosti ředitele a stanovila dle 6 písm. f) vyhlášky konečné pořadí: 1. Lenka Klasová 2. Mateřské školy Zvoneček Pardubice-Polabiny, Sluneční 284 paní Lenku Klasovou.

8 Příloha č. 8 ke zprávě č. 24 Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice-Polabiny, Brožíkova 450 bylo vyhlášeno s odvoláním na čl. II Přechodná ustanovení zákona č.472/2011 Sb., kterým se mění zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, kde je v odst. 5 c) uvedeno, že řediteli Konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Mateřské školy Pardubice-Polabiny, Brožíkova 450 proběhlo v prezentační místnosti Magistrátu města Pardubic dne v souladu s vyhláškou č. 54/2005 Sb., o náležitostech konkursního řízení a konkursních komisích (dále jen vyhláška). podrobeni znalostnímu testu a ke konkursnímu řízení bude přizván zástupce ÚMO II jako odborník Mgr. Ladislava Jindrová inspektorka Pardubického inspektorátu ČŠI Bc. Milena Pokorná odborník v oblasti státní správy, organizace a řízení v oblasti Eva Veverková pedagogický pracovník příslušné MŠ Jiří Srbek starosta ÚMO II s hlasem poradním Marcela Nováčková Konkursní komise se usnesla ve smyslu 6 písm. e) vyhlášky, že obě uchazečky jsou vhodné pro výkon činnosti ředitele a stanovila dle 6 písm. f) vyhlášky konečné pořadí: 1. Marcela Nováčková 2. Mateřské školy Pardubice-Polabiny, Brožíkova 450 paní Marcelu Nováčkovou.

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Vrchlického 63, Beroun. Vrchlického 63, 266 01 Beroun. Identifikátor školy: 600 042 821

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola Vrchlického 63, Beroun. Vrchlického 63, 266 01 Beroun. Identifikátor školy: 600 042 821 Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola Vrchlického 63, Beroun Vrchlického 63, 266 01 Beroun Identifikátor školy: 600 042 821 Termín konání inspekce: 3. října 2006

Více

Obec Štědrá. Zřizovací listina

Obec Štědrá. Zřizovací listina Obec Štědrá Zřizovací listina Usnesením zastupitelstva obce č.j. 33/02/01 ze dne 9. 9. 2002 Obec Štědrá zřizuje s účinností od 1. 1. 2003 v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

Příkaz ředitele č. 4 ze dne 9. května 2016 II. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNI ROK 2016/2017

Příkaz ředitele č. 4 ze dne 9. května 2016 II. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNI ROK 2016/2017 Příkaz ředitele č. 4 ze dne 9. května 2016 II. KOLO PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNI ROK 2016/2017 Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace v souladu s 59, 60, 165 odst. 2

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 20.08.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č. 3 ke zřizovací listině ZŠ E. Beneše NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.05.2015 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 04.05.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 65. schůze Rady města Slavičína konané dne 12.3.2013

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 65. schůze Rady města Slavičína konané dne 12.3.2013 V Ý P I S U S N E S E N Í z 65. schůze Rady města Slavičína konané dne 12.3.2013 Usnesení č. 65/1214/13 Rozpis rozpočtu města Slavičín na rok 2013 rozpis závazných ukazatelů rozpočtu města Slavičín na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 16.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zápis do školského rejstříku kapacita školních klubů NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

OBEC PŘIBYSLAVICE. Zastupitelstvo obce Přibyslavice. Obecně závazná vyhláška. Obce Přibyslavice Č. 1/2015

OBEC PŘIBYSLAVICE. Zastupitelstvo obce Přibyslavice. Obecně závazná vyhláška. Obce Přibyslavice Č. 1/2015 OBEC PŘIBYSLAVICE Zastupitelstvo obce Přibyslavice Obecně závazná vyhláška Obce Přibyslavice Č. 1/2015 O stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních

Více

Program zasedání zastupitelstva obce:

Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č.3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 17:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Zadavatel ve smyslu zákona: Název zadavatele Sídlo zadavatele Právní forma zadavatele IČ/DIČ Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele Telefon +420 54114 2902 E-mail vlckova@skm.vutbr.cz

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 35

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 35 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 35 DNE: 8. 2. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 516/2016/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení konkursního řízení na ředitele/ku PO ZŠ Komenského 6 a na ředitele/ku PO MŠ ve Žďáře nad Sázavou ANOTACE: Vyhlášení

Více

S B Í R K A O B S A H :

S B Í R K A O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2002 V Praze dne 9. prosince 2002 Částka: 46 O B S A H : Část I. 46.

Více

MĚSTO HANUŠOVICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2014 O ZÁKAZU ŽEBRÁNÍ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ

MĚSTO HANUŠOVICE. OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2014 O ZÁKAZU ŽEBRÁNÍ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ MĚSTO HANUŠOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 3/2014 O ZÁKAZU ŽEBRÁNÍ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ Zastupitelstvo města Hanušovice se na svém zasedání dne 15.12.2014 2014 usnesením č. 28/2014 usneslo vydat na

Více

ČESKÁ REPUBLIKA. Odůvodnění:

ČESKÁ REPUBLIKA. Odůvodnění: Soud: Nejvyšší soud Datum rozhodnutí: 21.07.2015 Spisová značka: 21 Cdo 3145/2014 ECLI: ECLI:CZ:NS:2015:21.CDO.3145.2014.1 Typ rozhodnutí: ROZSUDEK Heslo: Jmenování Výpověď z pracovního poměru Dotčené

Více

Příkaz ministra č. 34/2006

Příkaz ministra č. 34/2006 Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Č. j.: 2006/73784-101 V Praze dne 27. prosince 2006 Příkaz ministra č. 34/2006 Věc: Poskytování informací v působnosti Ministerstva práce a sociálních věcí podle

Více

1309 testových otázek BOZP

1309 testových otázek BOZP 1309 testových otázek BOZP 1. aktualizace k 1. 1. 2012 V celé knize se k datu 1. dubna 2012 pojem,,zařízení závodní preventivní péče nahrazuje termínem,,poskytovatel pracovnělékařských služeb. PODKAPITOLA

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

ŽÁDOST O ZMĚNU VE ŠKOLSKÉM REJSTŘÍKU

ŽÁDOST O ZMĚNU VE ŠKOLSKÉM REJSTŘÍKU HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY ODBOR ŠKOLSTVÍ A MLÁDEŽE ŽÁDOST O ZMĚNU VE ŠKOLSKÉM REJSTŘÍKU Informace k provádění změn, zápisu a výmazu škol a školských zařízení do školského rejstříku

Více

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění

Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění Poskytování informací podle zákona 106/1999 Sb. v platném znění 1. Pravomoci a působnost ředitele školy Ředitel školy: Ing. Luděk Šnajdar, jmenován dne rozhodnutím Rady hl. města Prahy č. 1961 ze dne 14.

Více

59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014

59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014 U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu s ch v a l u j e Program 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Průtah obcí schválení zadávací

Více

Obecně závazná vyhláška městyse Netvořice

Obecně závazná vyhláška městyse Netvořice Městys Netvořice Obecně závazná vyhláška městyse Netvořice č.2/2015 o poplatku za komunální odpad Zastupitelstvo městyse Netvořice se na svém zasedání dne 12.2.2015 usneslo vydat na základě 17 odst. 2

Více

Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny. Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009

Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny. Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009 Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009 1 Ženská příjmení Příjmení žen se tvoří v souladu s pravidly české mluvnice. Při zápisu uzavření

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Na základě usnesení Rady města Slavkov u Brna ze dne 21.01.2015, číslo usnesení 139/6/RM/2015 a Zastupitelstva obce Kobeřice u Brna ze dne

Více

Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní

Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní Název školy: Střední odborné učiliště Domažlice Číslo projektu:cz.1.07/1.5.00/34.0639 Předmět: Právo Tematický okruh: Pracovní právo Téma: Pracovní poměr 3. ročník obor 66-41-L/01 Obchodník 3. ročník obor

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Řevničov okres... Rakovník konaných ve dnech (dne)... 15.10. - 16.10.2010 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

ORGANIZAČNÍ ŘÁD I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ ORGANIZAČNÍ ŘÁD I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Organizační řád Střední průmyslové školy, Klatovy, nábřeží Kpt. Nálepky 362 upravuje organizační strukturu a řízení, formy a metody práce školy a práva a povinnosti

Více

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa Registrační číslo ÚP: CHPM-provoz Úřad práce ČR krajská pobočka v: Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa 76 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění

Více

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl

PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl PŘIHLÁŠKA KE STUDIU NA STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÉ ŠKOLE a VYŠŠÍ ODBORNÉ ŠKOLE ZDRAVOTNICKÉ v LIBERCI, p. o. I. oddíl SZŠ a VOŠ zdr. Název oboru a kód oboru vzdělávání Zvolte položku. Termín zkoušky: Forma vzdělávání

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 680/3

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 680/3 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VII. volební období 680/3 Usnesení rozpočtového výboru č. 428 ze dne 30. března 2016 k vládnímu návrhu zákona, kterým se mění některé zákony v souvislosti

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Oblastní pracoviště č. 7 České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Oblastní pracoviště č. 7 České Budějovice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 074 72/99-1250 Signatura: bg4as107 Oblastní pracoviště č. 7 České Budějovice Okresní pracoviště Písek INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: 2. mateřská škola, Protivín, B.

Více

PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ

PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ Obecným cílem projektu je podpora vzdělávání na středních a vyšších odborných školách v souladu se vzdělávací strategií MŠMT a s využitím akčního plánování. Uvedený

Více

Směrnice č. 01/2015. Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení do prvních ročníků školního roku 2015/2016

Směrnice č. 01/2015. Vyhlášení 1. kola přijímacího řízení do prvních ročníků školního roku 2015/2016 Střední průmyslová škola stavební Střední odborná škola stavební a technická Ústí nad Labem, příspěvková organizace tel.: 477 753 822 e-mail: sts@stsul.cz www.stsul.cz Směrnice č. 01/2015 Vyhlášení 1.

Více

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV tel. Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz Poznamenáno do spisu dne 13.02.2013 SP. ZN. VYŘIZUJE/LINKA DATUM SUKLS7843/2012 MUDr.

Více

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY. A) Platné právní předpisy

MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY. A) Platné právní předpisy MINISTERSTVO ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A TĚLOVÝCHOVY A) Platné právní předpisy Vyhláška MŠMT o dalším studiu, popřípadě výuce, které se pro účely státní sociální podpory a důchodového pojištění považují za studium

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 1049/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 158 ze dne 22.12.2015 Prodej nemovité věci dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění - pronajatých

Více

z 9. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje, konaného dne 5. 11. 2009 ve velké zasedací síni sídla Jihomoravského kraje,

z 9. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje, konaného dne 5. 11. 2009 ve velké zasedací síni sídla Jihomoravského kraje, http://www.kr-jihomoravsky.cz/default.aspx?pubid=1270&typeid=1 V Ý P I S U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva Jihomoravského kraje, konaného dne 5. 11. 2009 ve velké zasedací síni sídla Jihomoravského

Více

Vývoj mezd ve zdravotnictví v Jihomoravském kraji v I. pololetí 2002

Vývoj mezd ve zdravotnictví v Jihomoravském kraji v I. pololetí 2002 Informace ze zdravotnictví Jihomoravského kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Brno 13 5.11.2002 Vývoj mezd ve zdravotnictví v Jihomoravském kraji v 2002 Informace o mzdách

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 077 20/99-001301 Oblastní pracoviště č. 7 Signatura: bg7as106 Okresní pracoviště Tábor INSPEKČNÍ ZPRÁVA Předškolní zařízení: Mateřská škola, Veselí nad Lužnicí,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 447/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 212 ze dne 21.06.2016 Dodatky zřizovacích listin příspěvkových organizací - základních škol a mateřských škol zřizovaných

Více

Konference Kvalita v dalším vzdělávání v rámci Týdnů vzdělávání dospělých 2011

Konference Kvalita v dalším vzdělávání v rámci Týdnů vzdělávání dospělých 2011 Konference Kvalita v dalším vzdělávání v rámci Týdnů vzdělávání dospělých 2011 Autorizovaná osoba a kvalita Střední škola Lomnice nad Popelkou PaedDr. Lubomír Charousek 20.10.2011 Právní rámec autorizovaných

Více

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 9. schůze Rady města Český Brod konané dne 19.4. 2006 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, MUDr. Forstová, p. Fořt, p. Brom - tajemník města, JUDr. Marková

Více

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 649/0

PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA. VII. volební období 649/0 PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY POSLANECKÁ SNĚMOVNA VII. volební období 649/0 Návrh poslanců Petra Fialy, Zbyňka Stanjury, Jany Černochové, Miroslavy Němcové a dalších na vydání zákona, kterým se mění zákon

Více

USNESENÍ z III. zasedání Zastupitelstva města Semily konaného dne 09.05.2016

USNESENÍ z III. zasedání Zastupitelstva města Semily konaného dne 09.05.2016 Rok 2016 USNESENÍ z III. zasedání Zastupitelstva města Semily konaného dne 09.05.2016 Zastupitelstvo města Semily po projednání bere na vědomí 160509/ZM/38 kontrolu plnění usnesení ze zasedání Zastupitelstva

Více

VYHLÁŠKA. ze dne 9. února 2006, kterou se mění vyhláška č. 14/2005 Sb., o předškolním vzdělávání

VYHLÁŠKA. ze dne 9. února 2006, kterou se mění vyhláška č. 14/2005 Sb., o předškolním vzdělávání 43 VYHLÁŠKA ze dne 9. února 2006, kterou se mění vyhláška č. 14/2005 Sb., o předškolním vzdělávání Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy stanoví podle 23 odst. 3, 24 odst. 5, 35 odst. 2 a 123 odst.

Více

Obecně závazná vyhláška obce Leskovec nad Moravicí č. 1/2010,

Obecně závazná vyhláška obce Leskovec nad Moravicí č. 1/2010, Obecně závazná vyhláška obce Leskovec nad Moravicí č. 1/2010, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce

Více

Nařízení vlády č. 590/2006 Sb., kterým se stanoví okruh a rozsah jiných důležitých osobních překážek v práci

Nařízení vlády č. 590/2006 Sb., kterým se stanoví okruh a rozsah jiných důležitých osobních překážek v práci Nařízení vlády č. 590/2006 Sb., kterým se stanoví okruh a rozsah jiných důležitých osobních překážek v práci (ze dne 12. prosince 2006) Vláda nařizuje podle 199 odst. 2 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník

Více

Primátor města Hradec Králové

Primátor města Hradec Králové Primátor města Hradec Králové podává podle 16 písm. f) zákona číslo 62/2003 Sb., o volbách do Evropského parlamentu a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, informaci o počtu a sídle volebních

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06.

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 29.06.2015 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo: CZ.1.07/1. 5.00/34.0084 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada:

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE ) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Žilina okres... Kladno konaných ve dnech (dne)... 0.0. -.0.204 byly

Více

Vítáme všechny děti ve školce a přejeme radostný a bezproblémový školní rok 2014/2015

Vítáme všechny děti ve školce a přejeme radostný a bezproblémový školní rok 2014/2015 Vítáme všechny děti ve školce a přejeme radostný a bezproblémový školní rok 2014/2015 V letošním roce se budete setkávat s těmito zaměstnanci : učitelky : logopedie : kuchyně : úklid : stravování : Monika

Více

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina

Česká školní inspekce Inspektorát v Kraji Vysočina PROTOKOL O KONTROLE Kontrola dodržování právních předpisů podle 174 odst. 2 písm. d) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění

Více

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Vysočany se na svém zasedání dne 23.02.2011 usnesením č.3/2011/26 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-46/12-C. Sídlo: E. Rošického 364/9, České Budějovice, 370 05

Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIC-46/12-C. Sídlo: E. Rošického 364/9, České Budějovice, 370 05 Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název kontrolované osoby: DOCEO Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, v.o.s. Sídlo: E. Rošického 364/9, České Budějovice, 370 05

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor dopravní správy Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno O P A T Ř E N Í O B E C N É P O V A H Y - N Á V R H S t a n o v e n í m í s t n í ú p r a v y p r o v o z u n

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIZ-780/11-Z. Příspěvková organizace. Zdeňkou Michutovou, ředitelkou školy

Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Č. j. ČŠIZ-780/11-Z. Příspěvková organizace. Zdeňkou Michutovou, ředitelkou školy Česká školní inspekce Zlínský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č. j. ČŠIZ-780/11-Z Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Vsetín, Na Kopečku 13, příspěvková organizace Na Kopečku

Více

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov Č.j. : XXXXX NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zbinohy, X.X.2010 Zastupitelstvo obce Zbinohy, jako věcně příslušný správní orgán podle 6 odst. 6 písm.a) zákona

Více

Obec Láz Láz 7 26241 Bohutín IČ: 00242608

Obec Láz Láz 7 26241 Bohutín IČ: 00242608 Obec Láz Láz 7 26241 Bohutín IČ: 00242608 Závěrečný účet obce za rok 2011 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů Zpracovala:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 167 ze dne 14.03.2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 167 ze dne 14.03.2016 č.j.: 189/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 167 ze dne 14.03.2016 Žádost o zábor veřejného prostranství za účelem pořádání akce Jom hašoa 2016 - Den vzpomínání na oběti holocaustu

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE k veřejné zakázce podlimitní, zadané v otevřeném řízení podle zákona č. 3/00 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon) a uveřejněné ve Věstníku

Více

Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu

Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ čtvrtek 3. prosinec 2009 9:00 14:30 hodin Kulturní klub U Hradeb

Více

Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy. Praha, 11. června 2012

Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy. Praha, 11. června 2012 Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy Praha, 11. června 2012 Program Legislativa 1. Zákon č. 167/2012 Sb., kterým se mění zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Kořenov okres... Jablonec nad Nisou konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.:154 37/99-11089 Signatura: bo4bs104 Oblastní pracoviště č. 15 Zlín Okresní pracoviště Vsetín INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Základní škola Kunovice 756 44 Kunovice 43

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Ředitel Střední školy služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvkové organizace, na základě zákona č. 561/2004 Sb., Školský zákon ve znění pozdějších předpisů

Více

USNESENÍ rady města Slatiňany ze schůze č. 77/2013 konané dne 7.října 2013

USNESENÍ rady města Slatiňany ze schůze č. 77/2013 konané dne 7.října 2013 USNESENÍ rady města Slatiňany ze schůze č. 77/2013 konané dne 7.října 2013 1148/77/2013/RMS schválila rozšířený návrh programu 77. schůze rady města Slatiňany 1149/77/2013/RMS 1) schválila uzavření Dodatku

Více

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz

STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV tel. Šrobárova 48, 100 41 PRAHA 10 272 185 111, fax 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz V souladu s ustanovením 39o zákona č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006) Základní škola a mateřská škola Příbram na Moravě, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006) Příbram na Moravě č.p. 102, 664 84 Zastávka

Více

Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence

Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence Aktuální nabídka akreditovaných programů MŠMT - Vzdělávání školních metodiků prevence Vzdělávání školních metodiků prevence Každý školní metodik prevence má možnost získat kvalifikaci pro svoji činnost

Více

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.

INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám. Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34. INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0767 Šablona: III/2 2. č. materiálu: VY_ 32_INOVACE_135 Jméno

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,,Petra Ernestová, Květa Křivánková, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

Oblastní pracoviště. Střední Čechy. Inspekční zpráva. Integrovaná střední škola - Centrum odborné přípravy, Pod Šachtami 335, Příbram IV

Oblastní pracoviště. Střední Čechy. Inspekční zpráva. Integrovaná střední škola - Centrum odborné přípravy, Pod Šachtami 335, Příbram IV ČESKÁ ŠKOLNÍ INSPEKCE Oblastní pracoviště Střední Čechy Inspekční zpráva Integrovaná střední škola - Centrum odborné přípravy, Pod Šachtami 335, Příbram IV Pod Šachtami 335, 261 02 Příbram IV Identifikátor

Více

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců

Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců Určeno pro záznamy Úřadu práce ČR: RZ Tiskopis vyplňte, prosím, strojem nebo hůlkovým písmem Žádost o úhradu nákladů na zabezpečení rekvalifikace zaměstnanců 110 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace. 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Česká školní inspekce Moravskoslezský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední průmyslová škola, Frýdek-Místek, příspěvková organizace 28. října 1598, 738 02 Frýdek-Místek Identifikátor školy: 600 016 323

Více

Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb

Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb Krajský úřad Jihočeského kraje Odbor sociálních věcí a zdravotnictví U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb dle 18 zákona č. 372/2011

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší

Více

Základní škola, Praha 4, Jižní IV 1750/10

Základní škola, Praha 4, Jižní IV 1750/10 Základní škola, Praha 4, Jižní IV 1750/10 Č.j.: 1988 2015 O2 Str V 5 1/3 Přijímání žáků do 1. ročníku ZŠ Jižní pro školní rok 2016/2017 1. Zápis a jeho organizace se řídí následujícími ustanoveními zákona

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program )

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH AKTIVIT A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT DĚTÍ A MLÁDEŽE (dále jen program ) Město Luby nám.5. května 164 tel.: 354 420 410 351 37 Luby tel./fax.: 354 420 419 IČO 00254053 e-mail: starosta@mestoluby.cz PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA LUBY NA PODPORU SPORTOVNÍCH

Více

Spolek rodičů pro podporu waldorfské pedagogiky v Pardubicích o.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2013

Spolek rodičů pro podporu waldorfské pedagogiky v Pardubicích o.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2013 Spolek rodičů pro podporu waldorfské pedagogiky v Pardubicích o.s. Výroční zpráva o činnosti a hospodaření v roce 2013 V Pardubicích 21. 1. 2014 za představenstvo Dita Kes Poustecká, Denisa Lechnýřová

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE ) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Vlčice okres... Trutnov konaných ve dnech (dne)... 0.0. -.0.204 byly

Více

Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864

Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864 Školní řád Mateřské školy v Podivíně, Sadová 864 Č.j.:MŠ 103 /2015 Účinnost od: 1.9.2015, projednáno na poradě dne 27.8.2015 Spisový znak:1.2 Skartační znak: V5 Změny: 1. Přijímací řízení Zápis dětí do

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

kterým se mění zákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů

kterým se mění zákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů PARLAMENT ČESKÉ REPUBLIKY Poslanecká sněmovna 2009 V. volební období 763 Návrh poslanců Ladislava Skopala, Bohuslava Sobotky, Ivana Ohlídala a dalších na vydání zákona, kterým se mění zákon č. 111/1998

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov.

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov. MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV Č. j. MUTI 6127/2016/ODŽÚ/Dv-2 V Tišnově, 2. 5. 2016 Vyřizuje: Oprávněná úřední osoba: Luboš Dvořáček Tel.: 549 439

Více

Statut Kolejí a menz v Brně

Statut Kolejí a menz v Brně Návrh Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy v Brně Statut Kolejí a menz v Brně Článek I Úvodní ustanovení 1. Statut Kolejí a menz Vysokého učení technického v Brně (dále jen Kolejí a menz v Brně

Více

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov Závěrečný účet za rok 2014 Obec Bílichov zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Vyvěšeno: 10.6.2015 Sejmuto: 25.6.2015

Více

Vyhláška č. 107/2005 Sb. o školním stravování

Vyhláška č. 107/2005 Sb. o školním stravování Vyhláška č. 107/2005 Sb. o školním stravování Částka: 34/2005 Sb. Datum účinnosti: 8. března 2005 Změny a doplňky předpisu: vyhláškou 463/2011 Sb. s účinností dnem 1. ledna 2012 Ministerstvo školství,

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce Ústecký inspektorát. Hotelová škola, Teplice, příspěvková organizace

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Česká školní inspekce Ústecký inspektorát. Hotelová škola, Teplice, příspěvková organizace Česká školní inspekce Ústecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Hotelová škola, Teplice, příspěvková organizace Adresa: Smetanovo nám. 786, 415 02 Teplice Identifikátor: 600 170 675 Termín konání inspekce:

Více

Číslo účtu: 107-8460310217 Kontaktní osoba ve věci zakázky: Mgr. Petr Solich, tel.: 558421214, 606630612, e-mail: solich@ssed-fm.

Číslo účtu: 107-8460310217 Kontaktní osoba ve věci zakázky: Mgr. Petr Solich, tel.: 558421214, 606630612, e-mail: solich@ssed-fm. Příloha č. 5: KUPNÍ SMLOUVA Prodávající: Sídlo: Zápis v OR: Oprávněný zástupce: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kontaktní osoba ve věci zakázky: Kupující: Střední škola elektrostavební a dřevozpracující,

Více

Tržní řád Obce Boháňka

Tržní řád Obce Boháňka Tržní řád Obce Boháňka Nařízení Obce Boháňka č. 1/2014 Zastupitelstvo obce Boháňka se na svém zasedání dne 11. 3. 2014 usnesením č. 2 usneslo vydat na základě 18 odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském

Více

1. Plán kontrol výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí

1. Plán kontrol výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí 1. Plán kontrol výkonu přenesené působnosti svěřené orgánům obcí POLOLETÍ: 2/2016 PLÁN plánovaný termín kontrolovaná osoba 13. 9. 2016 Město Albrechtice druh kontrolované osoby/kat. obce MÚ/II. Aplikace

Více

EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách

EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Projekt : EU peníze školám - OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/21.0815 Číslo a název šablony klíčové aktivity

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Chotěvice okres... Trutnov konaných ve dnech (dne)... 10.10. - 11.10.2014 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 16 ze dne 10.3.2016 v Kampeličce ve Velkých Výklekách

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 16 ze dne 10.3.2016 v Kampeličce ve Velkých Výklekách Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 16 ze dne 10.3.2016 v Kampeličce ve Velkých Výklekách Přítomno: Omluveni: P r o g r a m: 8 členů zastupitelstva obce 3 členi zastupitelstva obce 1) Zahájení,

Více

Povinně zveřejňované údaje o škole

Povinně zveřejňované údaje o škole Název školy: Adresa školy a adresa pro doručování dokumentů v analogové podobě a digitální podobě doručovaných na přenosných technických nosičích dat Povinně zveřejňované údaje o škole Střední škola hotelnictví

Více

Systém uznání kvality specializované ambulantní péče. The System of Acreditations of the Specialised Ambulatory (Outpatient s) Care (ASAC)

Systém uznání kvality specializované ambulantní péče. The System of Acreditations of the Specialised Ambulatory (Outpatient s) Care (ASAC) Systém uznání kvality specializované ambulantní péče The System of Acreditations of the Specialised Ambulatory (Outpatient s) Care (ASAC) AKREDITAČNÍ ŘÁD Hlava prvá: Vlastnictví systému ASAC 1 Systém ASAC

Více

92/2015 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY

92/2015 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY 92/2015 Sb. NAŘÍZENÍ VLÁDY ze dne 8. dubna 2015 o pravidlech pro organizaci služebního úřadu Vláda nařizuje podle 205 písm. a) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě: 1 Základní ustanovení (1) Organizační

Více

Město Janovice nad Úhlavou

Město Janovice nad Úhlavou Město Janovice nad Úhlavou SMĚRNICE číslo 01/2007 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Zásady postupu zadavatele I. Úvodní ustanovení 1. Touto směrnicí se stanovuje závazný postup Města Janovice

Více