Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilator USER MANUAL

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilator USER MANUAL"

Transkript

1 Epilátor NÁVOD K OBSLUZE Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU Epilator USER MANUAL GB SK CZ

2 CZ Popis částí a příslušenství Ochranná krytka Epilační disky Epilační hlava Osvětlení neviditelných chloupků Vypínač epilátoru Vypínač osvětlení Pojistka osvětlené pinzety Osvětlená pinzeta Čistící štěteček

3 Před použitím Eta 1349 si prosím přečtěte pozorně celý návod. Eta 1349 je důmyslný epilátor, spojující dva přístroje do jednoho. Kombinuje patentovaný diskový systém odstraňovače chloupků s osvětlenou pinzetou k odstraňování jednotlivých chloupků. Epilátor je vybaven 18 disky pro vytrhávání chloupků z nohou, tváře, třísel a podpaží, které zanechávají vaši pleť hedvábně hladkou po dobu 6 týdnů. Nerezová pinzeta se pak hodí k tvarování obočí a odstraňování jednotlivých chloupků z citlivých oblastí. Vestavěné osvětlení vám umožňuje přesný zásah na první pokus. Eta 1349 tak zůstává jediným strojkem, který pro dosažení hladké pleti potřebujete. CZ Při prvním použití epilátoru doporučujeme vyzkoušet strojek na méně porostlé oblasti, abyste se seznámili s požadavky epilačního procesu. Pozor Nepokládejte epilátor Eta 1349 tak, aby mohl spadnout do vany, umyvadla nebo jiné nádoby s vodou. Před prvním použití epilátoru Eta 1349 doporučujeme strojek vyzkoušet na zadní straně rukou nebo kotníků, abyste se seznámili s přístrojem. Případný nepříjemný pocit, který může být spojen s prvním použitím, se při dalším používání Eta 1349 zeslabí. Použití epilátoru Pro dosažení nejlepších výsledků: Vykoupejte se nebo se osprchujte v horké vodě, aby se otevřely póry kůže, a pomocí lufy nebo peelingového krému očistěte oblasti, z nichž chcete odstraňovat chloupky. Tato opatření před použitím Eta 1349 zvláční kůži a odstraňování chloupků bude příjemnější. 1. Používejte Eta 1349 v prostorách s příjemnou teplotou, která zabrání pocení. 2. Ujistěte se, že jsou oblasti použití přístroje suché, čisté a zbavené krémů a oleje. 3. Otevřete kryt baterií, vložte 2 alkalické baterie AA podle obrázku v bateriovém prostoru a uzavřete kryt. 4. Opatrným tahem sejměte krytku z Eta Posunutím vypínače epilátoru přístroj zapnete, posunutím dolů jej vypnete. 6. Světlo při použití epilátoru rozsvítíte jedním stiskem tlačítka vypínače světla, světlo vychází z hlavice epilátoru. Dalším stiskem tlačítka světlo vypnete. 7. Uchopte přístroj do dlaně pod úhlem 90 tak, aby logo Eta 1349 směřovalo k vám. 8. Udržujte napnutou kůži okolo oblasti, z níž odstraňujete chloupky, zmenšíte tak nepohodlí při procesu. 9. Jemně posouvejte Eta 1349 krátkými, rychlými tahy ve směru růstu chloupků. Poznámka: Pro vaši bezpečnost dotykový spínač Eta 1349 zastaví přístroj v případě, že je příliš silně přitlačen na pokožku. 10. Před odstraňováním chloupků z oblasti třísel a podpaží je nutné použít lufu nebo peelingový krém v horké vodě, aby se odstranila mrtvá vrstva kůže a zarostlé chloupky. Pokud od poslední epilace proběhla již delší doba, zkraťte chloupky v podpaží a tříslech nůžkami nebo holícím strojkem. Při odstraňování chloupků udržujte vždy kůži napnutou druhou rukou. 11. Přístroj Eta 1349 je určen pouze k odstraňování jednotlivých chloupků z horního rtu a brady. Držte kůži napnutou a používejte malé pohyby jako při kartáčování. Přístroj nikdy nepoužívejte na celý obličej jako holící strojek!

4 CZ 12. Postup opakujte pro každou oblast, z níž chcete odstranit chloupky. Čas potřebný k odstranění nechtěných chloupků závisí na typu chloupků. 13. Po každém použití Eta 1349 očistěte, viz Čistění epilátoru. 14. Pokud přístroj nepoužíváte, vždy nasaďte ochrannou krytku. 15. Ochranná krytka je navržena tak, aby chránila přístroj před nechtěným zapnutím. Proto ji po každém použití vždy řádně nasaďte. Použití pinzety 1. Vysuňte pinzetu z epilátoru stlačením pojistky směrem ke spodní části epilátoru a vytažením pinzety z epilátoru. 2. Zapněte světlo jedním stiskem vysunutého tlačítka. Dalším stiskem tlačítka světlo vypnete. Poznámka: Osvětlení pinzety se automaticky vypne po 7 minutách. 3. Pinzetu použijte k tvarování obočí a odstraňování jednotlivých chloupků z citlivých oblastí. 4. Po každém použití pinzetu očistěte, viz Čistění pinzety. Čistění epilátoru Pravidelné čistění a správná údržba zajistí optimální výsledky a prodlouží životnost stroje Eta Před čistěním vždy přístroj vypněte. 2. Přiloženým štětečkem odstraňte chloupky ze všech stran disků. 3. Nasaďte ochrannou krytku na epilátor. Odstranění zbytků: Ostatní zbytky odstraníte otíráním špiček pinzet vatovou tyčinkou navlhčenou alkoholem a vyždímanou do sucha. Poznámka: Zajistěte, aby vata nebyla nasáklá alkoholem. Čistění pinzety 1. Přiloženým štětečkem odstraňte chloupky z pinzety. 2. Špičky pinzety očistěte vatovou tyčinkou navlhčenou alkoholem a vyždímanou do sucha. Výměna baterie pinzety 1. Odšroubujte tlačítko pinzet s logem a vyjměte baterii. 2. Vybité baterie zlikvidujte podle místních předpisů. 3. Opatrně vyměňte baterie (3 kusy AG3/LR41) v osvětlení. 4. Zašroubujte tlačítko zpět, až je bezpečně upevněno na pinzetě. 5. Ověřte, zda po zašroubování víčka na pinzetu směřuje vystouplé tlačítko osvětlení vzhůru.

5 Varování/důležité Před použitím epilátoru si pozorně přečtěte tento návod. Eta 1349 používejte pouze pro účely popsané v tomto návodu. Uschovejte si tento návod k dalšímu použití. Tento přístroj je určen pro jednu osobu. Nedoporučujeme jeho sdílení s jinými osobami. Tento přístroj není určen pro osoby s omezenými fyzickými, rozpoznávacími nebo mentálními schopnostmi (včetně dětí) a pro osoby bez dostatečné zkušenosti a znalostí k jeho použití. Takové osoby musejí pracovat pod dohledem nebo být poučeny k použití zkušenou osobou, která odpovídá za jejich bezpečnost. Přístroj je určen pouze k domácímu použití. Udržujte přístroj v suchu. Udržujte mimo dosah dětí, dbejte, aby si s výrobkem nehrály. Přístroj je určen k použití nasucho. Nevystavujte výrobek přímému slunci. Výrobek skladujte na suchém chladném místě s teplotou v rozsahu 0-40 C. Přístroj neodkládejte na místech, kde hrozí jeho pád do vany, umyvadla či jiné nádoby s kapalinou. Varování - Nepoužívejte Eta 1349 při koupání ani ve sprše. Přístroj Eta 1349 není vodotěsný a nesmí být používán v blízkosti vody, ve sprše ani ve vaně. Přístroj nepokládejte do vody ani jej nevystavujte kapající vodě. Nepoužívejte přístroj v případě, že je epilační hlava poškozená, může dojít ke zranění. Nikdy nepoužívejte přístroj, který je poškozený nebo spadl do vody. Nepoužívejte přístroj v případě, že je epilační hlava poškozená, může dojít ke zranění. Nevkládejte žádné cizí předměty do otvorů v přístroji. Nepoužívejte přístroj ve venkovním prostředí. Nepoužívejte přístroj v místech, kde se používají aerosolové a kyslíkové přípravky. Udržujte mimo dosah dětí. Tento výrobek nesmějí používat děti ani invalidé. Používejte pouze na čistou, suchou pokožku bez kosmetických přípravků. Pracovní části nečistěte vodou ani jinými kapalinami, používejte pouze otírání alkoholem. Jak zabránit nehodě, zranění nebo poškození přístroje - při použití Eta 1349 jej udržujte z dosahu vlasů na hlavě, očních řas, uší, oblečení, kartáčů, drátů, kabelů a jiných přívodů, tkaniček od bot a dalších provázků apod. Eta 1349 nepoužívejte, pokud trpíte alergickou nebo citlivou pokožkou, která reaguje na kosmetiku, kovy, oblečení apod., pokud trpíte akné, bradavicemi, kožní plísní a jinými kožními chorobami, cukrovkou, Raynaudovou nemocí, ekzémy, lupénkou, svrabem, hemofilií, sníženou imunitou, rosaceou, křečovými žilami, máte kůži poraněnou, spálenou nebo podrážděnou. Pokud trpíte některou z uvedených potíží nebo jinou chorobou, poraďte se před použitím s lékařem. Nepoužívejte přístroj před menstruací nebo během ní, během těhotenství a prvního měsíce po porodu bez konzultace s lékařem. Změny hormonální aktivity (hormonální léčba, těhotenství apod.) ovlivňují barvu a sílu chloupků. Tyto změny nejsou způsobeny přístrojem, jedná se o přirozený vliv hormonálních změn. CZ

6 CZ Pokud trpíte jinými zdravotními a kosmetickými komplikacemi, pozorujete změny nebo máte další otázky, obraťte se před použitím tohoto přístroje na svého lékaře. Pokud používáte srdeční stimulátor, konzultujte použití přístroje se svým lékařem. První použití epilátoru doporučujeme volit v době, kdy nebude vadit případné zarudnutí nebo podráždění pokožky, které přejde do dalšího dne. Doporučujeme postupné testování přístroje v rozmezí dvou až tří dnů, aby se kůže přizpůsobila. Pokud jste nikdy neabsolvovali epilaci (nebo před velmi dlouhou dobou), pocítíte při použití přístroje pocit píchání v kůži. Tento pocit je způsoben vytrháváním chloupků s kořínky. Po několika použitích se pocit zeslabí. Odstraňování chloupků s kořínky může vést k zarůstání podráždění kůže (zarudnutí, bolestivé pocity, pálení). Pokud trpíte zarůstáním chloupků, nemůžete zřejmě tento způsob odstraňování chloupků používat. Pravidelné používání masážních rukavic nebo lufy může zarůstání chloupků omezit. Po použití epilátoru můžete aplikovat tělový krém s aloe vera k uklidnění pokožky a zmenšení možného podráždění. Použití epilátoru může způsobit zarudnutí nebo podráždění kůže. Jedná se o normální reakci, která rychle odezní. Pokud podráždění trvá déle než 3 dny, přerušte používání přístroje a obraťte se na svého lékaře. Zřídka se může objevit i zánět kůže, způsobený infekcí bakteriemi. Riziko infekce snížíte čistěním hlavy epilátoru před a po každém použití. Přístroj Eta 1349 je určen pouze k odstraňování jednotlivých chloupků z horního rtu a brady. Držte kůži napnutou a používejte malé pohyby jako při kartáčování. Přístroj Eta 1349 NENÍ elektrický holící strojek a NESMÍ být nikdy použit na celý obličej jako holící strojek! Použití Eta 1349 jako holícího strojku na obličej bez přidržení kůže může vést k tomu, že přístroj zachytí kůži a způsobí její poškození a zranění. Před odstraňováním chloupků z oblasti třísel a podpaží používejte lufu nebo peelingový krém v kombinaci s horkou koupelí, aby se odstranila stará kůže a zabránilo se zarůstání chloupků. Pokud již uplynula delší doba od posledního odstraňování chloupků v těchto místech (chloupky jsou delší než 5 mm), zkraťte je nůžkami nebo holícím strojkem. Při odstraňování chloupků vždy kůži druhou rukou napínejte. Některé ženy mohou při prvním odstraňování chloupků v oblasti třísel a podpaží pociťovat podráždění. Doporučujeme v těchto partiích nejprve vyzkoušet přístroj na malé oblasti. Nepoužívejte opakovaně strojek na stejnou oblast a netlačte na strojek. Pokud přístroj nepoužíváte, nasaďte vždy ochrannou krytku. Často kladné otázky Q: Bolí použití Eta 1349? A: Při prvním použití Eta 1349 můžete mít pocit píchání v důsledku vytrhávání chloupků s kořínky. Po několika použitích se pocit zeslabí a použití je příjemné i pro osoby se zvýšenou citlivostí. Q: Jak bych měla držet Eta 1349? A: Nepohodlí snížíte přidržením kůže v okolí místa, z něhož odstraňujete chloupky. Nechte Eta 1349 lehce klouzat bez vyvíjení tlaku, krátkými, rychlými pohyby jako při kartáčování ve směru růstu chloupků. Poznámka: Eta 1349 je vybaven ochranou, která zpomalí nebo zastaví chod při vysokém tlaku přístroje na kůži. 6

7 Q: Mohu použít epilátor Eta 1349 i na horní ret? A: Ano, Eta 1349 se hodí výborně i k odstraňování jednotlivých vousů z horního rtu. Důležité: Kůži horního rtu udržujte při odstraňování chloupků vždy napnutou. K odstraňování jednotlivých chloupků kdekoli na těle a k úpravě obočí můžete rovněž použít osvětlenou pinzetu. Q: Mohu použít Eta 1349 kdekoli na tváři? A: Ne, Eta 1349 je určen pouze k odstraňování jednotlivých chloupků z horního rtu a brady. Přitom držte kůži vždy napnutou a pracujte krátkými pohyby. Nepoužívejte přístroj Eta 1349 na celý obličej jako holící strojek! Osvětlenou pinzetu můžete použít na jednotlivé chloupky kdekoli na tváři. Q: Mohu použít Eta 1349 v oblasti třísel a v podpaží? A: Ano. Před odstraňováním chloupků z oblasti třísel a podpaží používejte lufu nebo peelingový krém v kombinaci s horkou koupelí, aby se odstranila stará kůže a zabránilo se zarůstání chloupků. Tyto oblasti jsou citlivější, proto vždy kůži druhou rukou napínejte. Q: Narostou chloupky po odstranění stejně rychle, jako po oholení? A: Ne. Při holení pouze uřežete chloupky na povrchu, takže rychle dorostou. Při použití Eta 1349 jsou chloupky vytrženy i s kořínky a jejich obnovení trvá déle, 4-6 týdnů. Q: Co mám dělat, jestliže kůže po použití Eta 1349 zčervená? A: Po vytrhávání chloupků kůže zpravidla zčervená a je podrážděná. Pro zmírnění tohoto stavu můžete použít tělové mléko s aloe vera nebo mast s antibiotiky. Q: Co mohu dělat se zarostlými chloupky? A: Doporučujeme před odstraňováním chloupků použít lufu nebo peelingový krém v kombinaci s horkou koupelí, kůže se změkčí a zarostlé chloupky se uvolní, aby je mohl Eta 1349 odstranit. Pokud zůstane kůže podrážděná déle než 3 dny, přerušte používání přístroje a poraďte se s lékařem. Q: Trpím křečovými žilami, mohu používat Eta 1349? A: Stejně jako při ostatních zdravotních potížích je nutné se před použitím přístroje poradit s lékařem. Q: Musím čistit Eta 1349? A: Ano. Doporučujeme čistění přístroje po každém použití. Před čistěním přístroj vypněte. Sejměte kryt disků a očistěte disky ze všech stran přiloženým štětečkem. Q: Mohu půjčit Eta 1349 jiné osobě? A: Ne. Z hygienických důvodů doporučujeme používání Eta 1349 pouze jednou osobou. Q: Jak zapnu světlo na epilátoru? A: Jedním stiskem tlačítka Light On/Off světlo rozsvítíte, dalším stiskem tlačítka zhasnete. Q: Jak vyjmu pinzetu z těla epilátoru? A: Zatlačte pojistku pinzety dolů a vytáhněte pinzetu ven. Q: Je pinzeta nerezová? A: Ano. Pro zachování kvality a trvanlivosti. Q: Jak zapnu osvětlení pinzety? A: Stisknutím vystouplého tlačítka světlo rozsvítíte, dalším stiskem je zhasnete. CZ

8 CZ Návod k použití Pro dokonalý výsledek vezměte lázeň nebo horkou sprchu a krouživými pohyby lufou odstraňte vrstvu staré kůže a otevřete póry. Usnadníte tak použití epilátoru Eta 1349 a učiníte je příjemnějším. Otevřete kryt baterií, vložte 2 alkalické baterie AA podle obrázku v bateriovém prostoru a uzavřete kryt. Sejměte plastovou ochrannou krytku. Posunutím vypínače nahoru epilátor zapnete, posunutím dolů jej vypnete. Uchopte přístroj do dlaně pod úhlem 90 tak, aby logo směřovalo k vám. Na přístroj netlačte, pro vaši bezpečnost dotykový spínač zastaví přístroj v případě, že je příliš silně přitlačen na pokožku. Pouze jemně posouvejte přístroj po povrchu kůže. Používejte krátké, rychlé tahy jako při kartáčování ve směru růstu chloupků. Dbejte na to, aby při odstraňování chloupků pod kolenem byla noha napnutá. Použití v tříslech (druhou rukou udržujte kůži napnutou). Epilátor můžete použít i k odstranění jednotlivých chloupků na horním rtu a bradě. 8

9 CZ Můžete odstraňovat i chloupky v podpaží (kůži udržujte napnutou natažením ruky). Před čistěním přístroj jej vypněte. Jemně otírejte disky epilační hlavy štětečkem a odstraňte všechny chloupky. Osvětlenou pinzetu uvolněte zatlačením na pojistku pinzety směrem dolů, pak pinzetu vyjměte. Zapněte světlo stiskem vystouplého tlačítka. Dalším stiskem tlačítka světlo vypněte. Osvětlenou pinzetu můžete použít k odstraňování jednotlivých chloupků na těle. Po použití pinzetu vraťte zpět do těla epilátoru. Při použití epilátoru můžete využít funkci osvětlení; stiskněte jednou vypínač světla, světlo vychází z hlavy epilátoru.

10 CZ Na výrobek bylo vydáno ES prohlášení o shodě podle zákona č. 22/1997 Sb. v platném znění. Výrobek splňuje požadavky níže uvedených nařízení vlády v platném znění: NV č. 17/2003 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na elektrická zařízení nízkého napětí (odpovídá Směrnici Rady č. 2006/95/ES v platném znění) NV č. 616/2006 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na výrobky z hlediska jejich elektromagnetické kompatibility (odpovídá Směrnici Rady č. 2004/108/ES v platném znění). Na výrobek bylo vydáno prohlášení o shodě podle zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví v platném znění. Nepodstatné odchylky od standardního provedení, které nemají vliv na funkci výrobku, si výrobce vyhrazuje. HOUSEHOLD USE ONLY Pouze pro použití v domácnosti DO NOT IMMERSE IN WATER OR OTHER LIQUIDS Neponořovat do vody nebo jiných tekutin. TO AVOID DANGER OF SUFFOCATION, KEEP THIS PLASTIC BAG AWAY FROM BABIES AND CHILDREN. DO NOT USE THIS BAG IN CRIBS, BEDS, CARRIAGES OR PLAYPENS. THIS BAG IS NOT A TOY. Nebezpečí udušení. PE sáček odkládejte mimo dosah dětí. Sáček není na hraní. VÝROBCE: ETA a.s., Poličská 444, Hlinsko, Česká republika 10

11 Popis častí a príslušenstva Ochranný kryt Epilačné disky SK Epilačná hlava Osvetlenie neviditeľných chĺpkov Vypínač epilátora Vypínač osvetlenia Poistka osvetlenej pinzety Osvetlená pinzeta Čistiaci štetec 11

12 Pred použitím výrobku ETA 1349 si prosím prečítajte pozorne celý návod. SK Eta 1349 je dômyselný epilátor, spájajúci dva prístroje do jedného. Kombinuje patentovaný diskový systém odstraňovača chĺpkov s osvetlenou pinzetou na odstraňovanie jednotlivých chĺpkov. Epilátor je vybavený 18 diskami na vytrhávanie chĺpkov z nôh, tváre, slabín a podpazušia, ktoré zanechávajú vašu pleť hodvábne hladkú počas 6 týždňov. Antikorová pinzeta sa potom hodí na tvarovanie obočia a odstraňovanie jednotlivých chĺpkov z citlivých oblastí. Vstavané osvetlenie vám umožňuje presný zásah na prvý pokus. Eta 1349 tak zostáva jediným strojčekom, ktorý na dosiahnutie hladkej pleti potrebujete. Pri prvom použití epilátora odporúčame vyskúšať strojček na menej zarastenej oblasti, aby ste sa zoznámili s požiadavkami epilačného procesu. Pozor Neklaďte epilátor Eta 1349 tak, aby mohol spadnúť do vane, umývadla alebo inej nádoby s vodou. Pred prvým použitím epilátora Eta 1349 odporúčame strojček vyskúšať na zadnej strane rúk alebo členkov, aby ste sa zoznámili s prístrojom. Prípadný nepríjemný pocit, ktorý môže byť spojený s prvým použitím, sa pri ďalšom používaní Eta 1349 oslabí. Použitie epilátora Pre dosiahnutie najlepších výsledkov: Vykúpte sa alebo sa osprchujte v horúcej vode, aby sa otvorili póry pokožky, a pomocou lufy alebo peelingového krému očistite oblasti, z ktorých chcete odstraňovať chĺpky. Tieto opatrenia pred použitím Eta 1349 zvláčnia pokožku a odstraňovanie chĺpkov bude príjemnejšie. 1. Používajte Eta 1349 v priestoroch s príjemnou teplotou, ktorá zabráni poteniu. 2. Uistite sa, že sú oblasti použitia prístroja suché, čisté a zbavené krémov a oleja. 3. Otvorte kryt batérií, vložte 2 alkalické batérie AA podľa obrázka v batériovom priestore a uzavrite kryt. 4. Opatrným ťahom snímte kryt z Eta Posunutím vypínača epilátora hore prístroj zapnete, posunutím dole ho vypnete. 6. Svetlo pri použití epilátora rozsvietite jedným stlačením tlačidla vypínača svetla, svetlo vychádza z hlavice epilátora. Ďalším stlačením tlačidla svetlo vypnete. 7. Uchopte prístroj do dlane pod uhlom 90 tak, aby logo Eta 1349 smerovalo k vám. 8. Udržujte napnutú pokožku okolo oblasti, z ktorej odstraňujete chĺpky, zmenšíte tak nepohodlnosť pri procese. 9. Jemne posúvajte Eta 1349 krátkymi, rýchlymi ťahmi v smere rastu chĺpkov. Poznámka: Pre vašu bezpečnosť dotykový spínač Eta 1349 zastaví prístroj v prípade, že je príliš silne pritlačený na pokožku. 10. Pred odstraňovaním chĺpkov z oblasti slabín a podpazušia je nutné použiť lufu alebo peelingový krém v horúcej vode, aby sa odstránila mŕtva vrstva pokožky a zarastené chĺpky. Pokiaľ od poslednej epilácie prebehol už dlhší čas, skráťte chĺpky v podpazuší a slabinách nožnicami alebo holiacim strojčekom. Pri odstraňovaní chĺpkov udržujte vždy pokožku napnutú druhou rukou. 11. Prístroj Eta 1349 je určený iba na odstraňovanie jednotlivých chĺpkov z hornej pery a brady. Držte pokožku napnutú a používajte malé pohyby ako pri kefovaní. Prístroj nikdy nepoužívajte na celú tvár ako holiaci strojček! 12

13 12. Postup opakujte pre každú oblasť, z ktorej chcete odstrániť chĺpky. Čas potrebný na odstránenie nechcených chĺpkov závisí od typu chĺpkov. 13. Po každom použití Eta 1349 očistite, pozrite Čistenie epilátora. 14. Pokiaľ prístroj nepoužívate, vždy nasaďte ochranný kryt. 15. Ochranný kryt je navrhnutý tak, aby chránil prístroj pred nechceným zapnutím. Preto ho po každom použití vždy riadne nasaďte. SK Použitie pinzety 1. Vysuňte pinzetu z epilátora stlačením poistky smerom k spodnej časti epilátora a vytiahnutím pinzety z epilátora. 2. Zapnite svetlo jedným stlačením vysunutého tlačidla. Ďalším stlačením tlačidla svetlo vypnete. Poznámka: Osvetlenie pinzety sa automaticky vypne po 7 minútach. 3. Pinzetu použite na tvarovanie obočia a odstraňovanie jednotlivých chĺpkov z citlivých oblastí. 4. Po každom použití pinzetu očistite, pozrite Čistenie pinzety. Čistenie epilátora Pravidelné čistenie a správna údržba zaistia optimálne výsledky a predĺžia životnosť stroja Eta Pred čistením vždy prístroj vypnite. 2. Priloženým malým štetcom odstráňte chĺpky zo všetkých strán diskov. 3. Nasaďte ochranný kryt na epilátor. Odstránenie zvyškov: Ostatné zvyšky odstránite otieraním špičiek pinziet vatovou tyčinkou navlhčenou alkoholom a vyžmýkanou dosucha. Poznámka: Zaistite, aby vata nebola nasiaknutá alkoholom. Čistenie pinzety 1. Priloženým štetcom odstráňte chĺpky z pinzety. 2. Špičky pinzety očistite vatovou tyčinkou navlhčenou alkoholom a vyžmýkanou do sucha. Výmena batérie pinzety 1. Odskrutkujte tlačidlo pinziet s logom a vyberte batériu. 2. Vybité batérie zlikvidujte podľa miestnych predpisov. 3. Opatrne vymeňte batérie (3 kusy AG3/LR41) v osvetlení. 4. Zaskrutkujte tlačidlo späť, až je bezpečne upevnené na pinzete. 5. Overte, či po zaskrutkovaní viečka na pinzetu smeruje vystúpené tlačidlo osvetlenia nahor. 13

14 Varovanie/dôležité SK Pred použitím epilátora si pozorne prečítajte tento návod. Eta 1349 používajte iba na účely popísané v tomto návode. Uschovajte si tento návod na ďalšie použitie. Tento prístroj je určený pre jednu osobu. Neodporúčame jeho zdieľanie s inými osobami. Tento prístroj nie je určený pre osoby s obmedzenými fyzickými, rozpoznávacími alebo mentálnymi schopnosťami (vrátane detí) a pre osoby bez dostatočnej skúsenosti a znalostí na jeho použitie. Také osoby musia pracovať pod dohľadom alebo byť poučené na použitie skúsenou osobou, ktorá zodpovedá za ich bezpečnosť. Prístroj je určený iba na domáce použitie. Udržujte prístroj v suchu. Udržujte mimo dosahu detí, dbajte na to, aby sa s výrobkom nehrali. Prístroj je určený na použitie nasucho. Nevystavujte výrobok priamemu slnku. Výrobok skladujte na suchom chladnom mieste s teplotou v rozsahu 0-40 C. Prístroj neodkladajte na miestach, kde hrozí jeho pád do vane, umývadla či inej nádoby s kvapalinou. Varovanie - Nepoužívajte Eta 1349 pri kúpaní ani v sprche. Prístroj Eta 1349 nie je vodotesný a nesmie byť používaný v blízkosti vody, v sprche ani vo vani. Prístroj neklaďte do vody ani ho nevystavujte kvapkajúcej vode. Nepoužívajte prístroj v prípade, že je epilačná hlava poškodená, môže dôjsť k zraneniu. Nikdy nepoužívajte prístroj, ktorý je poškodený alebo spadol do vody. Nepoužívajte prístroj v prípade, že je epilačná hlava poškodená, môže dôjsť k zraneniu. Nevkladajte žiadne cudzie predmety do otvorov v prístroji. Nepoužívajte prístroj vo vonkajšom prostredí. Nepoužívajte prístroj v miestach, kde sa používajú aerosólové a kyslíkové prípravky. Udržujte mimo dosahu detí. Tento výrobok nesmú používať deti ani invalidi. Používajte iba na čistú, suchú pokožku bez kozmetických prípravkov. Pracovné časti nečistite vodou ani inými kvapalinami, používajte iba utieranie alkoholom. Ako zabrániť nehode, zraneniu alebo poškodeniu prístroja - pri použití Eta 1349 ho udržujte z dosahu vlasov na hlave, očných rias, uší, oblečenia, kief, drôtov, káblov a iných prívodov, šnúrok od topánok a ďalších povrázkov a pod. Eta 1349 nepoužívajte, pokiaľ trpíte alergickou alebo citlivou pokožkou, ktorá reaguje na kozmetiku, kovy, oblečenie a pod., pokiaľ trpíte akné, bradavicami, kožnou plesňou a inými kožnými chorobami, cukrovkou, Raynaudovou chorobou, ekzémami, lupienkou, svrabom, hemofíliou, zníženou imunitou, rosaceou, kŕčovými žilami, máte kožu poranenú, spálenú alebo podráždenú. Pokiaľ trpíte niektorou z uvedených ťažkostí alebo inou chorobou, poraďte sa pred použitím s lekárom. Nepoužívajte prístroj pred menštruáciou alebo počas nej, počas tehotenstva a prvého mesiaca po pôrode bez konzultácie s lekárom. Zmeny hormonálnej aktivity (hormonálna liečba, tehotenstvo a pod.) ovplyvňujú farbu a hrúbku chĺpkov. Tieto zmeny nie sú spôsobené prístrojom, ide o prirodzený vplyv hormonálnych zmien. 14

15 Pokiaľ trpíte inými zdravotnými a kozmetickými komplikáciami, pozorujete zmeny alebo máte ďalšie otázky, obráťte sa pred použitím tohto prístroja na svojho lekára. Pokiaľ používate srdcový stimulátor, konzultujte použitie prístroja so svojím lekárom. Prvé použitie epilátora odporúčame voliť v čase, kedy nebude prekážať prípadné sčervenanie alebo podráždenie pokožky, ktoré prejde do ďalšieho dňa. Odporúčame postupné testovanie prístroja v rozmedzí dvoch až troch dní, aby sa pokožka prispôsobila. Pokiaľ ste nikdy neabsolvovali epiláciu (alebo pred veľmi dlhým časom), pocítite pri použití prístroja pocit pichania v koži. Tento pocit je spôsobený vytrhávaním chĺpkov s korienkami. Po niekoľkých použitiach pocit zoslabne. Odstraňovanie chĺpkov s korienkami môže viesť k zarastaniu, podráždeniu pokožky (začervenanie, bolestivé pocity, pálenie). Pokiaľ trpíte zarastaním chĺpkov, nemôžete zrejme tento spôsob odstraňovania chĺpkov používať. Pravidelné používanie masážnych rukavíc alebo lufy môže zarastanie chĺpkov obmedziť. Po použití epilátora môžete aplikovať telový krém s aloe vera na upokojenie pokožky a zmenšenie možného podráždenia. Použitie epilátora môže spôsobiť začervenanie alebo podráždenie pokožky. Ide o normálnu reakciu, ktorá rýchle odznie. Pokiaľ podráždenie trvá dlhšie než 3 dni, prerušte používanie prístroja a obráťte sa na svojho lekára. Zriedka sa môže objaviť i zápal kože, spôsobený infekciou baktériami. Riziko infekcie znížite čistením hlavy epilátora pred a po každom použití. Prístroj Eta 1349 je určený iba na odstraňovanie jednotlivých chĺpkov z hornej pery a brady. Držte pokožku napnutú a používajte malé pohyby ako pri kefovaní. Prístroj Eta 1349 NIE JE elektrický holiaci strojček a NESMIE byť nikdy použitý na celú tvár ako holiaci strojček! Použitie Eta 1349 ako holiaceho strojčeka na tvár bez pridržania kože môže viesť k tomu, že prístroj zachytí pokožku a spôsobí jej poškodenie a zranenie. Pred odstraňovaním chĺpkov z oblasti slabín a podpazušia používajte lufu alebo peelingový krém v kombinácii s horúcim kúpeľom, aby sa odstránila stará pokožka a zabránilo sa zarastaniu chĺpkov. Pokiaľ už uplynul dlhší čas od posledného odstraňovania chĺpkov v týchto miestach (chĺpky sú dlhšie než 5 mm), skráťte ich nožnicami alebo holiacim strojčekom. Pri odstraňovaní chĺpkov vždy pokožku druhou rukou napínajte. Niektoré ženy môžu pri prvom odstraňovaní chĺpkov v oblasti slabín a podpazušia pociťovať podráždenie. Odporúčame v týchto partiách najprv vyskúšať prístroj na malej oblasti. Nepoužívajte opakovane strojček na rovnakú oblasť a netlačte na strojček. Pokiaľ prístroj nepoužívate, nasaďte vždy ochranný kryt. SK Často kladené otázky Q: Bolí použitie Eta 1349? A: Pri prvom použití Eta 1349 môžete mať pocit pichania v dôsledku vytrhávania chĺpkov s korienkami. Po niekoľkých použitiach pocit zoslabne a použitie je príjemné i pre osoby so zvýšenou citlivosťou. Q: Ako by som mala držať Eta 1349? A: Nepohodlnosť znížite pridržaním pokožky v okolí miesta, z ktorého odstraňujete chĺpky. Nechajte Eta 1349 ľahko kĺzať bez vyvíjania tlaku, krátkymi, rýchlymi pohybmi ako pri kefovaní v smere rastu chĺpkov. 15

16 SK Poznámka: Eta 1349 je vybavený ochranou, ktorá spomalí alebo zastaví chod pri vysokom tlaku prístroja na pokožku. Q: Môžem použiť epilátor Eta 1349 aj na hornú peru? A: Áno, Eta 1349 sa hodí výborne aj na odstraňovanie jednotlivých fúzov z hornej pery. Dôležité: Pokožku hornej pery udržujte pri odstraňovaní chĺpkov vždy napnutú. Na odstraňovanie jednotlivých chĺpkov kdekoľvek na tele a na úpravu obočia môžete tiež použiť osvetlenú pinzetu. Q: Môžem použiť Eta 1349 kdekoľvek na tvári? A: Nie, Eta 1349 je určený iba na odstraňovanie jednotlivých chĺpkov z hornej pery a brady. Pritom držte pokožku vždy napnutú a pracujte krátkymi pohybmi. Nepoužívajte prístroj Eta 1349 na celú tvár ako holiaci strojček! Osvetlenú pinzetu môžete použiť na jednotlivé chĺpky kdekoľvek na tvári. Q: Môžem použiť Eta 1349 v oblasti slabín a v podpazuší? A: Áno. Pred odstraňovaním chĺpkov z oblasti slabín a podpazušia používajte lufu alebo peelingový krém v kombinácii s horúcim kúpeľom, aby sa odstránila stará pokožka a zabránilo sa zarastaniu chĺpkov. Tieto oblasti sú citlivejšie, preto vždy pokožku druhou rukou napínajte. Q: Narastú chĺpky po odstránení rovnako rýchlo, ako po oholení? A: Nie. Pri holení iba odrežete chĺpky na povrchu, takže rýchlo dorastú. Pri použití Eta 1349 sú chĺpky vytrhnuté aj s korienkami a ich obnovenie trvá dlhšie, 4-6 týždňov. Q: Čo mám robiť, ak pokožka po použití Eta 1349 sčervenie? A: Po vytrhávaní chĺpkov pokožka spravidla sčervenie a je podráždená. Na zmiernenie tohto stavu môžete použiť telové mlieko s aloe vera alebo masť s antibiotikami. Q: Čo môžem robiť so zarastenými chĺpkami? A: Odporúčame pred odstraňovaním chĺpkov použiť lufu alebo peelingový krém v kombinácii s horúcim kúpeľom, koža zmäkne a zarastené chĺpky sa uvoľnia, aby ich mohol Eta 1349 odstrániť. Pokiaľ zostane pokožka podráždená dlhšie než 3 dni, prerušte používanie prístroja a poraďte sa s lekárom. Q: Trpím kŕčovými žilami, môžem používať Eta 1349? A: Rovnako ako pri ostatných zdravotných ťažkostiach je nutné sa pred použitím prístroja poradiť s lekárom. Q: Musím čistiť Eta 1349? A: Áno. Odporúčame čistenie prístroja po každom použití. Pred čistením prístroj vypnite. Snímte kryt diskov a očistite disky zo všetkých strán priloženým štetcom. Q: Môžem požičať Eta 1349 inej osobe? A: Nie. Z hygienických dôvodov odporúčame používanie Eta 1349 iba jednou osobou. Q: Ako zapnem svetlo na epilátore? A: Jedným stlačením tlačidla Light On/Off svetlo rozsvietite, ďalším stlačením tlačidla zhasnete. Q: Ako vyberiem pinzetu z tela epilátora? A: Zatlačte poistku pinzety dole a vytiahnite pinzetu von. Q: Je pinzeta antikorová? A: Áno. Pre zachovanie kvality a trvanlivosti. Q: Ako zapnem osvetlenie pinzety? A: Stlačením vystúpeného tlačidla svetlo rozsvietite, ďalším stlačením ho zhasnete. 16

17 Návod na použitie Pre dokonalý výsledok absolvujte kúpeľ alebo horúcu sprchu a krúživými pohybmi lufou odstráňte vrstvu starej pokožky a otvorte póry. Uľahčíte tak použitie epilátora Eta 1349 a urobíte ho príjemnejším. SK Otvorte kryt batérií, vložte 2 alkalické batérie AA podľa obrázka v batériovom priestore a uzavrite kryt. Snímte plastový ochranný kryt. Posunutím vypínača hore epilátor zapnete, posunutím dole ho vypnete. Uchopte prístroj do dlane pod uhlom 90 tak, aby logo smerovalo k vám. Na prístroj netlačte, pre vašu bezpečnosť dotykový spínač zastaví prístroj v prípade, že je príliš silne pritlačený na pokožku. Iba jemne posúvajte prístroj po povrchu kože. Používajte krátke, rýchle ťahy ako pri kefovaní v smere rastu chĺpkov. Dbajte na to, aby pri odstraňovaní chĺpkov pod kolenom bola noha napnutá. Použitie v slabinách (druhou rukou udržujte pokožku napnutú). Epilátor môžete použiť aj na odstránenie jednotlivých chĺpkov na hornej pere a brade. 17

18 SK Môžete odstraňovať i chĺpky v podpazuší (pokožku udržujte napnutú natiahnutím ruky). Pred čistením prístroja ho vypnite. Jemne utierajte disky epilačnej hlavy malým štetcom a odstráňte všetky chĺpky. Osvetlenú pinzetu uvoľnite zatlačením na poistku pinzety smerom dole, potom pinzetu vyberte. Zapnite svetlo stlačením vystúpeného tlačidla. Ďalším stlačením tlačidla svetlo vypnite. Osvetlenú pinzetu môžete použiť na odstraňovanie jednotlivých chĺpkov na tele. Po použití pinzetu vráťte späť do tela epilátora. Pri použití epilátora môžete využiť funkciu osvetlenia; stlačte raz vypínač svetla, svetlo vychádza z hlavy epilátora. 18

19 Deklarovaná hodnota emisie hluku tohto spotrebiča je 60 db, čo predstavuje hladinu A akustického výkonu vzhľadom na referenčný akustický výkon 1 pw. Na výrobok bolo vydané ES vyhlásenie o zhode podľa zákona č. 264/1999 Z.z. v platnom znení. Výrobok spĺňa požiadavky nižšie uvedených nariadení vlády v platnom znení: NV č. 308/2004 Z.z., ktorým sa ustanovujú podrobnosti o technických požiadavkách a postupoch posudzovania zhody pre elektrické zariadenia, ktoré sa používajú vurčitom rozsahu napätia (zodpovedá Smernici Rady č. 2006/95/ES v platnom znení) NV č. 194/2005 Z.z. o podrobnostiach o technických požiadavkách na výrobky z hľadiska elektromagnetickej kompatibility (zodpovedá Smernici Rady č. 2004/108/ES v platnom znení). Na výrobok bolo vydané vyhlásenie o zhode podľa zákona č. 272/1994 Z.z. o ochrane zdravia ľudí v platnom znení. Výrobca si vyhradzuje nepodstatné zmeny štandardného vyhotovenia, ktoré nemajú vplyv na funkciu výrobku. SK HOUSEHOLD USE ONLY Len na použitie v domácnosti. DO NOT IMMERSE IN WATER OR OTHER LIQUIDS Neponárať do vody alebo iných tekutín. TO AVOID DANGER OF SUFFOCATION, KEEP THIS PLASTIC BAG AWAY FROM BABIES AND CHILDREN. DO NOT USE THIS BAG IN CRIBS, BEDS, CARRIAGES OR PLAYPENS. THIS BAG IS NOT A TOY. Nebezpečenstvo udusenia. PE vrecko odkladajte mimo dosahu detí. Vrecko nie je na hranie. VÝROBCA: ETA a.s., Poličská 444, Hlinsko, Česká republika. VÝHRADNÝ DOVOZCA PRE SR: ETA Slovakia, spol. s r.o., Stará Vajnorská 8, Bratislava 3 19

20 Parts Description/Accessories Name GB Protective Cap Tweezers Epilation Head Illustrating Light for hard to see hair Epilator On/Off Switch Light On/Off Button Light Up Tweezers Release Button Light Up Tweezers Cleaning Brush 20

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilator USER MANUAL

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilator USER MANUAL Epilátor NÁVOD K OBSLUZE Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU Epilator USER MANUAL GB SK CZ Popis částí a příslušenství Ochranná krytka Epilační disky Epilační hlava Kryt disků Pojistka krytu disků Vypínač s pojistkou

Více

Elektrické podlahové vysavače NÁVOD K OBSLUZE

Elektrické podlahové vysavače NÁVOD K OBSLUZE Elektrické podlahové vysavače NÁVOD K OBSLUZE 1 mimořádná výbava 2 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 3 13 14 15 16 17 19 18 4 Elektrické podlahové vysavače eta x460 NÁVOD K OBSLUZE I. BEZPEČTNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ -

Více

Elektrický vysoušeč vlasů NÁVOD K OBSLUZE. Elektrický sušič vlasov NÁVOD NA OBSLUHU

Elektrický vysoušeč vlasů NÁVOD K OBSLUZE. Elektrický sušič vlasov NÁVOD NA OBSLUHU Elektrický vysoušeč vlasů NÁVOD K OBSLUZE Elektrický sušič vlasov NÁVOD NA OBSLUHU 3-6 7-10 1 2 Elektrický vysoušeč vlasů eta 6311 NÁVOD K OBSLUZE I. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před prvním uvedením do provozu

Více

Elektronická pinzeta Návod k použití

Elektronická pinzeta Návod k použití CZ Elektronická pinzeta Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosím, přečtěte si tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Nepoužívejte výrobek

Více

VEGA 0660_CZ+SK 15.3.2005 13:16 Stránka 1. model 0660. MasáÏní strojek NÁVOD K OBSLUZE 3-5. MasáÏny strojãek NÁVOD NA OBSLUHU 6-8

VEGA 0660_CZ+SK 15.3.2005 13:16 Stránka 1. model 0660. MasáÏní strojek NÁVOD K OBSLUZE 3-5. MasáÏny strojãek NÁVOD NA OBSLUHU 6-8 VEGA 0660_CZ+SK 15.3.2005 13:16 Stránka 1 model 0660 MasáÏní strojek NÁVOD K OBSLUZE 3-5 MasáÏny strojãek NÁVOD NA OBSLUHU 6-8 VEGA 0660_CZ+SK 15.3.2005 13:16 Stránka 2 1 2 2 VEGA 0660_CZ+SK 15.3.2005

Více

Nerezová varná konvice NÁVOD K OBSLUZE. Nerezová varná kanvica NÁVOD NA OBSLUHU

Nerezová varná konvice NÁVOD K OBSLUZE. Nerezová varná kanvica NÁVOD NA OBSLUHU Nerezová varná konvice NÁVOD K OBSLUZE Nerezová varná kanvica NÁVOD NA OBSLUHU 3-6 7-10 1 2 Nerezová varná konvice eta 2596 NÁVOD K OBSLUZE I. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Před prvním uvedením do provozu si

Více

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilation device USER MANUAL

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilation device USER MANUAL Epilátor NÁVOD K OBSLUZE Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU Epilation device USER MANUAL GB 3-6 7-10 11-14 1 2 2 Epilátor eta 6347 NÁVOD K OBSLUZE S epilačním strojkem můžete odstranit nechtěné chloupky (již od

Více

3-5. Příslušenství (nástavce na těstoviny) Návod k obsluze 6-8. Príslušenstvo (nadstavce na cestoviny) Návod NA obsluhu

3-5. Příslušenství (nástavce na těstoviny) Návod k obsluze 6-8. Príslušenstvo (nadstavce na cestoviny) Návod NA obsluhu Příslušenství (nástavce na těstoviny) Návod k obsluze Príslušenstvo (nadstavce na cestoviny) Návod NA obsluhu 3-5 6-8 16/6/2015 2 Příslušenství (nástavce na těstoviny) pro víceúčelový kuchyňský robot ETA

Více

Návod na obsluhu a údržbu Nabíječka baterií Sharks SH 631 Obj. číslo SHK386

Návod na obsluhu a údržbu Nabíječka baterií Sharks SH 631 Obj. číslo SHK386 Návod na obsluhu a údržbu Nabíječka baterií Sharks SH 631 Obj. číslo SHK386 Distributor: Steen QOS, s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor do SR: Sharks Slovakia, s.r.o., Športová 198/61, Hozelec PLASTOVÝ

Více

Zastřihovač chloupků Návod k obsluze. Zastrihovač chĺpkov Návod NA obsluhu

Zastřihovač chloupků Návod k obsluze. Zastrihovač chĺpkov Návod NA obsluhu Zastřihovač chloupků Návod k obsluze Zastrihovač chĺpkov Návod NA obsluhu 3-5 6-8 Zastřihovač chloupků VAL000092327 CZ Návod k obsluze Přečtěte si podrobně tento návod k obsluze, zahrnuje důležité informace

Více

Quick Start Guide. Clear. Rychlý průvodce nastavením

Quick Start Guide. Clear. Rychlý průvodce nastavením CZ EN Quick Start Guide Clear Rychlý průvodce nastavením Measurement Měření Před Fully prvním charge použitím the blood plně pressure dobijte monitor baterii before přístroje. first use. 1 Rest your bare

Více

Get started Začínáme Začíname

Get started Začínáme Začíname Get started Začínáme Začíname Get started Začínáme Začíname 1 Insert the included AA batteries before proceeding with the installation. Před zahájením instalace vložte přiložené baterie AA. Pred začatím

Více

NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUCTION MANUAL

NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUCTION MANUAL EP 310 G Sensual Skin EP 310 R Sensual Skin NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUCTION MANUAL Epilátor / Epilátor / Epilator Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před uvedením

Více

Litosil - application

Litosil - application Litosil - application The series of Litosil is primarily determined for cut polished floors. The cut polished floors are supplied by some specialized firms which are fitted with the appropriate technical

Více

Elektrické ruční vysavače NÁVOD K OBSLUZE

Elektrické ruční vysavače NÁVOD K OBSLUZE Elektrické ruční vysavače NÁVOD K OBSLUZE Elektrické ručné vysávače NÁVOD NA OBSLUHU 4-8 9-13 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 CLICK 11 2 12 13 14 CLICK 15 16 17 3 Elektrické ruční vysavače eta 0430, eta 1430, eta

Více

Popis. 1) Kryt 2) Omyvatelná holicí hlava 3) Nástavec pro podpaží 4) Nástavec pro zastřižení 5) On/off

Popis. 1) Kryt 2) Omyvatelná holicí hlava 3) Nástavec pro podpaží 4) Nástavec pro zastřižení 5) On/off P2386Ambr osi a Hol i císt r oj ek 2 Popis 1) Kryt 2) Omyvatelná holicí hlava 3) Nástavec pro podpaží 4) Nástavec pro zastřižení 5) On/off 3 Bezpečnostní pokyny a pokyny pro použití Používejte tento přístroj

Více

Epilátor na obličej. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 97917FV05X06VIII

Epilátor na obličej. Návod k použití. Tchibo GmbH D Hamburg 97917FV05X06VIII Epilátor na obličej cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 97917FV05X06VIII 2018-05 Vážení zákazníci, Váš nový epilátor na obličej umožňuje důkladné odstranění nepříjemných chloupků na různých

Více

Elektrická víceúčelová pánev NÁVOD K OBSLUZE

Elektrická víceúčelová pánev NÁVOD K OBSLUZE Elektrická víceúčelová pánev NÁVOD K OBSLUZE Elektrická viacúčelová panvica NÁVOD NA OBSLUHU 3-6 7-10 1 2 Elektrická víceúčelová pánev eta 7160 NÁVOD K OBSLUZE Elektrická víceúčelová pánev je určena pro

Více

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016

Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Návod na použitie ŽEHLIACA KEFA HM-3016 Pred použitím tohto spotrebiča sa prosím, oboznámte s návodom na jeho obsluhu. Spotrebič používajte iba tak, ako je popísané v tomto návode na použitie. Návod uschovajte

Více

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilation device USER MANUAL

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilation device USER MANUAL Epilátor NÁVOD K OBSLUZE Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU Epilation device USER MANUAL GB 3-6 7-10 11-14 1 2 2 Epilátor eta 0349 NÁVOD K OBSLUZE S epilačním strojkem můžete odstranit nechtěné chloupky (již od

Více

Elektronická chůva NÁVOD K OBSLUZE. Elektronická pestúnka NÁVOD NA OBSLUHU

Elektronická chůva NÁVOD K OBSLUZE. Elektronická pestúnka NÁVOD NA OBSLUHU Elektronická chůva NÁVOD K OBSLUZE Elektronická pestúnka NÁVOD NA OBSLUHU 3-10 11-18 1 2 Elektronická chůva eta 1305 NÁVOD K OBSLUZE Elektronická chůva je pouze vaším pomocníkem a nemůže nahradit vaši

Více

PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ

PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ NÁVOD K OBSLUZE Elektrický kráječ Professor CZ-402X PERFEKTNÍ PLÁTKY - LEHCE A BEZPEČNĚ Před prvním použitím přístroje si pozorně přečtěte tento návod k obsluze a poté jej uschovejte pro případ pozdější

Více

1 F D C E H G A CH 2 F D C B E H G A CH 2

1 F D C E H G A CH 2 F D C B E H G A CH 2 1 F D C G H CH A E 2 G H CH A F D C B E 2 Elektrické konvektory VEGA x654 NÁVOD K OBSLUZE Elektrický konvektor slouží nejen jako zdroj tepla v období chladna a zimy, ale i jako přístroj zajišťující cirkulaci

Více

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM

5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM IN 257462 M 5 MOTORS MASSAGE CUSHION WITH HEAT 5-MOTOROVÁ MASÁŽNA PODLOŽKA S VYHRIEVANÍM Návod na použitie PRED POUŽITÍM MODELU E-1360 SI DÔKLADNE PREČÍTAJTE VŠETKY POKYNY DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ Použitie diaľkového

Více

NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023

NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023 NÁVOD K POUŽITÍ dřevník SA023 Distributor: Steen QOS s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor v SR: Sharks Slovakia s.r.o., Športová 198/61, Hozelec (CZ) PLASTOVÝ OBAL ODSTRAŇTE Z DOSAHU DĚTÍ, HROZÍ NEBEZPEČÍ

Více

Ultrazvukový. čistič PRO'SKIT SS - 803 F

Ultrazvukový. čistič PRO'SKIT SS - 803 F Ultrazvukový čistič PRO'SKIT SS - 803 F Ultrazvukový čistič Děkujeme, že jste zakoupili tento ultrazvukový čistič. Dříve, než začnete s přístrojem pracovat, prostudujte pečivě návod k použití. Návod uložte

Více

NÁVOD K SESTAVENÍ Skleník s polykarbonátem SH 3350 Obj. č. SA021

NÁVOD K SESTAVENÍ Skleník s polykarbonátem SH 3350 Obj. č. SA021 NÁVOD K SESTAVENÍ Skleník s polykarbonátem SH 3350 Obj. č. SA021 Distributor: Steen QOS s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor do SR: Sharks Slovakia s.r.o., Športová 198/61, Hozelec (CZ) PLASTOVÝ OBAL

Více

UPM3 Hybrid Návod na ovládání Čerpadlo UPM3 Hybrid 2-5 Instruction Manual UPM3 Hybrid Circulation Pump 6-9

UPM3 Hybrid Návod na ovládání Čerpadlo UPM3 Hybrid 2-5 Instruction Manual UPM3 Hybrid Circulation Pump 6-9 www.regulus.cz UPM3 Hybrid Návod na ovládání Čerpadlo UPM3 Hybrid 2-5 Instruction Manual UPM3 Hybrid Circulation Pump 6-9 CZ EN UPM3 Hybrid 1. Úvod V továrním nastavení čerpadla UPM3 Hybrid je profil PWM

Více

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilator USER MANUAL

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilator USER MANUAL Epilátor NÁVOD K OBSLUZE Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU Epilator USER MANUAL GB SK CZ CZ Systém dvojitých protilehlých pinzet odstraňuje chloupky s kořínky a poskytuje týdny hladné pokožky Eta 7347 je revoluční

Více

GUIDELINES FOR CONNECTION TO FTP SERVER TO TRANSFER PRINTING DATA

GUIDELINES FOR CONNECTION TO FTP SERVER TO TRANSFER PRINTING DATA GUIDELINES FOR CONNECTION TO FTP SERVER TO TRANSFER PRINTING DATA What is an FTP client and how to use it? FTP (File transport protocol) - A protocol used to transfer your printing data files to the MAFRAPRINT

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol. illness, a text

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol. illness, a text Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze do škol ZŠ Litoměřice, Ladova Ladova 5 412 01 Litoměřice www.zsladovaltm.cz vedeni@zsladovaltm.cz Pořadové číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.0948

Více

ROLZ-2. Portable AV/Conference Center. Assembly Instructions

ROLZ-2. Portable AV/Conference Center. Assembly Instructions 1 ROLZ-2 Portable AV/Conference Center Assembly Instructions Rolz-2 Portable AV/Conference Center Part Drawing Description Qty Part Drawing Description Qty Hardware List A 1 ½ Flat Head Screw 2 EA P-1

Více

Bezdrôtová nabíjačka K7

Bezdrôtová nabíjačka K7 Bezdrôtová nabíjačka K7 kompatibilné UŽÍVATEĽSKÝ MANUÁL 1 Úvod Ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred prvým použitím si pre Vašu pozornosť, prosím pozorne prečítajte tento manuál. Prosíme Vás o

Více

36/26 Manual. Odvíjač Anelabel je určený na umiestnenie a odvíjanie roliek etikiet Anelabel v zdravotníctve.

36/26 Manual. Odvíjač Anelabel je určený na umiestnenie a odvíjanie roliek etikiet Anelabel v zdravotníctve. 36/26 Manual Odvíječ Anelabel je určen pro umístění a odvíjení rolí etiket Anelabel ve zdravotnictví. Odvíjač Anelabel je určený na umiestnenie a odvíjanie roliek etikiet Anelabel v zdravotníctve. The

Více

TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE MONTÁŽ. Bezpečnostné upozornenie

TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE MONTÁŽ. Bezpečnostné upozornenie TOALETNÝ STOLÍK NÁVOD NA POUŽÍVANIE SK Ďakujeme Vám za zakúpenie tohto výrobku. Prosím, prečítajte si pozorne tento návod a dodržujte uvedené inštrukcie. Vkladanie batérií 2x AA 1.5V batéria 2x AA 1.5V

Více

CZ EN SK. U-Smart. WiFi Desk Lamp

CZ EN SK. U-Smart. WiFi Desk Lamp CZ EN SK U-Smart WiFi Desk Lamp U-Smart WiFi Desk Lamp CZ časovač EN timer SK časovač CZ tlačítko M EN M button SK tlačidlo M CZ tlačítko ON/OFF EN ON/OFF button SK tlačidlo ON/OFF CZ Kliknutím na tlačítko

Více

Ponorný ohřívač Návod k obsluze. Ponorný ohrievač Návod NA obsluhu

Ponorný ohřívač Návod k obsluze. Ponorný ohrievač Návod NA obsluhu Ponorný ohřívač Návod k obsluze Ponorný ohrievač Návod NA obsluhu 2-7 8-13 CZ Ponorný ohřívač eta 0191, eta 1191 Návod k obsluze Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Tento návod

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Plni víry a naděje míříme kupředu. S odhodláním zlepšujeme své dovednosti. Zapomeňte na zklamání, ale nikoli na svůj nevyužitý potenciál. Touha překonat sám sebe a dosáhnout hranice

Více

USER'S MANUAL FAN MOTOR DRIVER FMD-02

USER'S MANUAL FAN MOTOR DRIVER FMD-02 USER'S MANUAL FAN MOTOR DRIVER FMD-02 IMPORTANT NOTE: Read this manual carefully before installing or operating your new air conditioning unit. Make sure to save this manual for future reference. FMD Module

Více

Satinelle super sensitive HP6445/00

Satinelle super sensitive HP6445/00 Satinelle super sensitive HP6445/00 3 1 A B C D E K F J G H I 5 ENGLISH 6 POLSKI 14 ROMÂNĂ 22 РУССКИЙ 30 ČESKY 39 MAGYAR 47 SLOVENSKY 55 УКРАЇНСЬКА 63 HRVATSKI 72 EESTI 80 LATVISKI 88 LIETUVIŠKAI 96 SLOVENŠČINA

Více

PROFI HOLÍCÍ STROJEK

PROFI HOLÍCÍ STROJEK PROFI HOLÍCÍ STROJEK NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si pečlivě tento návod k použití. Pokud výrobek předáváte další osobě, předejte jí i tento návod. BEZPEČNOSTNÍ

Více

Postup objednávky Microsoft Action Pack Subscription

Postup objednávky Microsoft Action Pack Subscription Postup objednávky Microsoft Action Pack Subscription DŮLEŽITÉ: Pro objednání MAPS musíte být členem Microsoft Partner Programu na úrovni Registered Member. Postup registrace do Partnerského programu naleznete

Více

BEZDRÁTOVÝ TERMOSTAT SARV105

BEZDRÁTOVÝ TERMOSTAT SARV105 affiliates reserve the right to make improvements or changes to this document and the products and services described at any time, without notice or obligation. Hereby, Emos spol. s r. o., declares that

Více

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilation device USER MANUAL

Epilátor NÁVOD K OBSLUZE. Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU. Epilation device USER MANUAL Epilátor NÁVOD K OBSLUZE Epilátor NÁVOD NA OBSLUHU Epilation device USER MANUAL GB 3-7 8-12 13-17 1 2 2 Epilátor eta 2349 NÁVOD K OBSLUZE S epilačním strojkem můžete odstranit nechtěné chloupky (již od

Více

Holicí strojek Návod k obsluze

Holicí strojek Návod k obsluze Návod k obsluze CZ SMS 4011BL SMS 4012GR SMS 4013RD SMS 4014TQ Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním spotřebičů

Více

Elektrický podlahový vysavač NÁVOD K OBSLUZE

Elektrický podlahový vysavač NÁVOD K OBSLUZE Elektrický podlahový vysavač NÁVOD K OBSLUZE Elektrický podlahový vysávač NÁVOD NA OBSLUHU 6-12 13-20 1 2 1 2 3 4 5 6 7 8 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 4 21 22 23 5 Elektrický podlahový vysavač

Více

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO

POWLI Fig. A Copyright 2014 VARO POWLI421 1 7 6 2 3 4 5 Fig. A Copyright 2014 VARO www.varo.com POWLI421 Fig 1 Copyright 2014 VARO www.varo.com LED BATERKA 1,5 W POWLI421 POWLI421 SK 1 POPIS (OBR. A) 1. Otočná hlava 2. Hlavný vypínač

Více

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM

Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA KVALITY Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3688 EU PENÍZE ŠKOLÁM ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, 779 00 OLOMOUC tel.: 585 427 142, 775 116 442; fax: 585 422 713 email: kundrum@centrum.cz; www.zs-mozartova.cz Projekt: ŠKOLA RADOSTI, ŠKOLA

Více

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití

KH 2. Termoventilátor s oscilací. Návod k použití KH 2 Termoventilátor s oscilací CZ Návod k použití Tento spotřebič není určený pro použití osobami (včetně dětí) se sníženými fyzickými, senzorickými nebo mentálními schopnostmi, nebo bez dostatečných

Více

Návod na obsluhu a údržbu Tester baterií Sharks SH 102 Obj. číslo SHK387

Návod na obsluhu a údržbu Tester baterií Sharks SH 102 Obj. číslo SHK387 Návod na obsluhu a údržbu Tester baterií Sharks SH 102 Obj. číslo SHK387 Distributor: Steen QOS, s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor do SR: Sharks Slovakia, s.r.o., Športová 198/61, Hozelec PLASTOVÝ

Více

SERVISNÍ MANUÁL PEGAS 250 E CEL OVO SERVICE MANUAL PEGAS 250 E CEL OVO

SERVISNÍ MANUÁL PEGAS 250 E CEL OVO SERVICE MANUAL PEGAS 250 E CEL OVO MG136-1 PEGAS 250 E CEL OVO SERVICE MANUAL page 1 SERVISNÍ MANUÁL PEGAS 250 E CEL OVO SERVICE MANUAL PEGAS 250 E CEL OVO 1. VAROVÁNÍ WARNING UPOZORNĚNÍ Pouze osoba splňující kvalifikaci danou zákonem je

Více

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu

MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX Návod na obsluhu MERAČ TEPLOTY / VLHKOSTI / ROSNÉHO BODU AX-5001 Návod na obsluhu 1.Úvod Ďakujeme vám, že ste si kúpili merací prístroj teploty, vlhkosti a rosného bodu. Pred začatím práce venujte niekoľko minút prečítaniu

Více

Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* SKIN RESPECT EP EP8020F0

Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* SKIN RESPECT EP EP8020F0 SKIN RESPECT EP8020+21 EP8020F0 Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* Účinná epilace ohleduplná k vaší pokožce Skin Respect kombinuje účinné odstraňování chloupků s inovativní a k

Více

1 Bezpečnostní upozornění Bezpečnostné upozornenia

1 Bezpečnostní upozornění Bezpečnostné upozornenia Elektronischer Durchlauferhitzer CDX 11-U Gebrauchsanleitung für den Anwender Elektronicky řízený průtokový ohřívač CDX 11-U 03.10 Návod k obsluze pro uživatele D 2 GB 2 CDX 11-U 1 Bezpečnostní upozornění

Více

EU peníze středním školám digitální učební materiál

EU peníze středním školám digitální učební materiál EU peníze středním školám digitální učební materiál Číslo projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Tematická oblast, název DUMu: Autor: CZ.1.07/1.5.00/34.0515 III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

SS-989. uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou definována následovně: UPOZORNĚNÍ: Nedodržení upozornění může mít za následek vážné zranění

SS-989. uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou definována následovně: UPOZORNĚNÍ: Nedodržení upozornění může mít za následek vážné zranění BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ Ke kritickým bodům v tomto návodu jsou přiloženy upozornění a varování, aby SS-989 Horkovzdušná stanice kombinovaná s pájecí stanicí uživatele navedly k podstatným informacím. Jsou

Více

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 25/12. Název materiálu: Anatomy 2 - Senses Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/

Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 25/12. Název materiálu: Anatomy 2 - Senses Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: Název materiálu: Anatomy 2 - Senses Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1486 Zpracoval: Jana Jourová Anatomy 2 - Senses 1. Before you watch the videos, try to answer the questions. How many

Více

Get Started Začínáme Začíname

Get Started Začínáme Začíname Get Started Začínáme Začíname Get started Začínáme Začíname 1 Insert the included ½ AA battery and place Eve Door & Window so that the areas marked with dots are facing each other. Use the included spacers

Více

2N LiftIP. Voice Alarm Station. Communicator for Lifts. Version

2N LiftIP. Voice Alarm Station. Communicator for Lifts. Version 2N LiftIP Communicator for Lifts Voice Alarm Station Version 2.4.0 www.2n.cz Description The 2N Voice Alarm Station is a switch that helps you extend 2N LiftIP with one or more audio units installed on

Více

Pieskovisko s hracím priestorom

Pieskovisko s hracím priestorom Pieskovisko s hracím priestorom SANDBOX www.jurhan.com NÁVOD! Len pre domáce a nekomerčné použitie. Pozor! Nezaťahujte skrutky napevno pokiaľ výrobok nie je zostavený úplne. Ich predčasné úplné dotiahnutie

Více

NÁVOD. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Professor Z70

NÁVOD. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Professor Z70 NÁVOD Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Professor Z70 Dodržujte základní zásady bezpečnosti : přečtěte si pozorně tento návod i bezpečnostní pokyny. Dodržujte všechny provozní a bezpečnostní pokyny. Návod

Více

VY_32_INOVACE_06_Předpřítomný čas_03. Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace

VY_32_INOVACE_06_Předpřítomný čas_03. Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace VY_32_INOVACE_06_Předpřítomný čas_03 Autor: Růžena Krupičková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu: Zkvalitnění ICT ve slušovské škole Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.2400

Více

Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu

Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu 4-184-724-11(1) Držák pro montáž na stěnu Konzola pre montáž na stenu CZ SK Návod k instalaci Návod na použitie (pre zariadenie) WS-F1000 2010 Sony Corporation 4-184-724-11(1) Držák pro montáž na stěnu

Více

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8350. Příručka pro uživatele

Straightener. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP8350. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8350 CS Příručka pro uživatele Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti Philips! Chcete-li

Více

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C

Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Masážní přístroj chodidel Jett 350 C Uživatelská příručka Poslední revize: 17. 5. 2013 Upozornění: Před použitím, si prosím, pečlivě prostudujte tuto příručku a uschovejte ji pro budoucí použití. Obsah

Více

Gril na prasiatko s elektromotorom

Gril na prasiatko s elektromotorom Gril na prasiatko s elektromotorom 10026798 Vážený zákazník, gratulujeme Vám k zakúpeniu produktu. Prosím, dôkladne si prečítajte manuál a dbajte na nasledovné pokyny, aby sa zabránilo škodám na zariadení.

Více

Návod na obsluhu a údržbu Nabíječka baterií Sharks START SH6016 Obj. číslo SHK419

Návod na obsluhu a údržbu Nabíječka baterií Sharks START SH6016 Obj. číslo SHK419 Návod na obsluhu a údržbu Nabíječka baterií Sharks START SH6016 Obj. číslo SHK419 Distributor: Steen QOS, s.r.o., Bor 3, Karlovy Vary Distributor do SR: Sharks Slovakia, s.r.o., Športová 198/61, Hozelec

Více

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze

Masážní přístroj. m 286. Návod k obsluze Masážní přístroj m 286 CZ Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ Přečtěte si pozorně tento návod. Obsahuje důležité pokyny pro bezpečnou instalaci, obsluhu a údržbu. Uschovejte tyto pokyny pro případ příštího použití.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. Elektronická kuchyňská váha Professor KV 514X

NÁVOD K POUŽITÍ. Elektronická kuchyňská váha Professor KV 514X NÁVOD K POUŽITÍ Elektronická kuchyňská váha Professor KV 514X Přečtěte si, prosím, pečlivě tento návod k použití, aby bylo zajištěno správné užívání váhy a její dobrá údržba. Nosnost (Max.) Rozlišení (g)

Více

Pokyny k použití. Model-300. Napájecí zdroj. Návod na obsluhu Operating Instructions. se systémem Aquacontrol Napájací zdroj

Pokyny k použití. Model-300. Napájecí zdroj. Návod na obsluhu Operating Instructions. se systémem Aquacontrol Napájací zdroj Pokyny k použití Model-300 Návod na obsluhu Operating Instructions Napájecí zdroj se systémem Napájací zdroj so systémom Power Supply with System BK 0011900 / PC AQUACONTROL Kryt aquacontrol Kryt aquacontrol

Více

NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUCTION MANUAL

NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUCTION MANUAL EP 312 BPB Sensual Body EP 312 BPP Sensual Body NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUCTION MANUAL Epilátor a holící strojek / Epilátor / Epilator Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu.

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ. Vlasová žehlička CZ-305

NÁVOD NA POUŽITÍ. Vlasová žehlička CZ-305 NÁVOD NA POUŽITÍ Vlasová žehlička CZ-305 strana 1 Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Před uvedením tohoto spotřebiče do provozu si pečlivě přečtěte návod k použití včetně bezpečnostních upozornění a vyobrazení

Více

FIRE INVESTIGATION. Střední průmyslová škola Hranice. Mgr. Radka Vorlová. 19_Fire investigation CZ.1.07/1.5.00/

FIRE INVESTIGATION. Střední průmyslová škola Hranice. Mgr. Radka Vorlová. 19_Fire investigation CZ.1.07/1.5.00/ FIRE INVESTIGATION Střední průmyslová škola Hranice Mgr. Radka Vorlová 19_Fire investigation CZ.1.07/1.5.00/34.0608 Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/21.34.0608 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

NÁVOD. DuFurt automat

NÁVOD. DuFurt automat NÁVOD Odpadkový koš s automatickým/nášlapným otevíráním DuFurt automat OK12NX Před prvním použitím si pozorně přečtěte tento návod k obsluze a poté jej uschovejte pro případ pozdější potřeby. Bezdotykový

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

TECHNICKÁ DATA PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, Vysavač Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením instrukcí

Více

EX 252. eduard F-16C Block 25 Fighting Falcon 1/48. Tamiya. scale 1/48 KIT R10, R11 J11 INTERIOR COLOR BARVA INTERIÉRU RUBBER COLOR BARVA GUMY MASCOL

EX 252. eduard F-16C Block 25 Fighting Falcon 1/48. Tamiya. scale 1/48 KIT R10, R11 J11 INTERIOR COLOR BARVA INTERIÉRU RUBBER COLOR BARVA GUMY MASCOL 1/2 EX 252 eduard F-16C Block 25 Fighting Falcon 1/48 EX 252 The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the Tamiya scale 1/48 KIT R10, R11 J11 R9 LIQUID MASK MASCOL 1.) 2.) N2 3.) INTERIOR

Více

Elektrický mlýnek na kávu NÁVOD K OBSLUZE

Elektrický mlýnek na kávu NÁVOD K OBSLUZE Elektrický mlýnek na kávu NÁVOD K OBSLUZE Elektrický mlynček na kávu NÁVOD NA OBSLUHU 3-5 6-9 1 2 3 4 5 6 7 2 Elektrický mlýnek na kávu eta 0067 NÁVOD K OBSLUZE I. BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - Před prvním

Více

HandiClamp. Single Band Repair Clamp Jednodílný Opravný Třmen INSTALLATION INSTRUCTIONS

HandiClamp. Single Band Repair Clamp Jednodílný Opravný Třmen INSTALLATION INSTRUCTIONS HandiClamp Single Band Repair Clamp Jednodílný Opravný Třmen INSTALLATION INSTRUCTIONS Montážní návod GB CZ Pioneers in pipe solutions INSTALLATION INSTRUCTIONS - English Single Band Repair Clamp 1 2 3

Více

CENÍK / PRICE LIST WELLNESS

CENÍK / PRICE LIST WELLNESS CENÍK / PRICE LIST WELLNESS PŘED OŠETŘENÍM DOPORUČUJEME PŘÍCHOD 10 MINUT PŘEDEM, NALADÍTE SE TAK NA ODPOČINEK S ŠÁLKEM ČAJE NEBO VODY, PŘÍPADNĚ MŮŽETE VYUŽÍT SPRCHU. KAŽDÝM OŠETŘENÍM SE K VÁM CHCEME PŘIBLÍŽIT,

Více

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku 1 Důležité 1Před použitím Tento holící strojek pro mokré/suché holení se používá pro mokré holení s pěnou na holení nebo pro suché holení. Tento holící strojek je vodotěsný, a lze jej tudíž používat ve

Více

Elektrické masážní lehátko Weelko Sphen

Elektrické masážní lehátko Weelko Sphen Elektrické masážní lehátko Weelko Sphen Model: 2241C VAROVÁNÍ Nikdy za žádných okolností se nepokoušejte o otevření nebo kontrolování vnitřní součásti nebo příslušenství lehátka. Pokud to bude nezbytné,

Více

SPECIFICATION FOR ALDER LED

SPECIFICATION FOR ALDER LED SPECIFICATION FOR ALDER LED MODEL:AS-D75xxyy-C2LZ-H1-E 1 / 13 Absolute Maximum Ratings (Ta = 25 C) Parameter Symbol Absolute maximum Rating Unit Peak Forward Current I FP 500 ma Forward Current(DC) IF

Více

Hairdryer. Register your product and get support at HP4996. CS Příručka pro uživatele

Hairdryer.   Register your product and get support at HP4996. CS Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4996 CS Příručka pro uživatele c b a d e f g h Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

2N Voice Alarm Station

2N Voice Alarm Station 2N Voice Alarm Station 2N Lift1 Installation Manual Version 1.0.0 www.2n.cz EN Voice Alarm Station Description The 2N Voice Alarm Station extends the 2N Lift1/ 2N SingleTalk with an audio unit installed

Více

F-4N S.A. D22. ball pen 4. Film FILL TMELIT ORIGINAL KIT PARTS PÙVODNÍ DÍLY STAVEBNICE PARTS TO BE REMOVED DÍLY K ODSTRANÌNÍ

F-4N S.A. D22. ball pen 4. Film FILL TMELIT ORIGINAL KIT PARTS PÙVODNÍ DÍLY STAVEBNICE PARTS TO BE REMOVED DÍLY K ODSTRANÌNÍ /5 F-4N S.A. /48 scale detail set for Hasegawa kit sada detailù pro model /48 Hasegawa 49 54 eduard 49 54 APPLY EXPRESS MASK AND PAINT BEFORE GLUING POUŽÍT EXPRESS MASK NABARVIT PØED SLEPENÍM SYMETRICAL

Více

Epilátor na obličej. Vážení zákazníci, Bezpečnostní pokyny

Epilátor na obličej. Vážení zákazníci, Bezpečnostní pokyny Epilátor na obličej Návod k použití Vážení zákazníci, tento nový epilátor na obličej umožňuje důkladné odstranění jemných chloupků v obličeji. Technologie spirály umožňuje snadné a cílené používání. Díky

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze

Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Chladič na víno a šampaňské Návod k obsluze Před uvedením tohoto výrobku do provozu se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného

Více

JX 070. P-47D-20 Thunderbolt 1/32. eduard. 3x X14. 6x X6. The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the Trumpeter scale 1/32 KIT

JX 070. P-47D-20 Thunderbolt 1/32. eduard. 3x X14. 6x X6. The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the Trumpeter scale 1/32 KIT 1/1 JX 070 eduard JX 070 P-47D-20 Thunderbolt 1/32 The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the Trumpeter scale 1/32 KIT 3x X14 6x X6 Y1 Y1 Y2 Y2 Y1 Y1 Y2 Y2 EDUARD M.A. 2007 www.eduard.com

Více

Switch on the appropriate breaker and verify that the light is working properly.

Switch on the appropriate breaker and verify that the light is working properly. Package contents Name: MONA WALL PC970 wall light 445 Components included with unit: glass shade with light source, 1x metal light body, 1x wall mount, 3x terminal connectors, 2x hex screws M5, 1x hex

Více

Invitation to ON-ARRIVAL TRAINING COURSE for EVS volunteers

Invitation to ON-ARRIVAL TRAINING COURSE for EVS volunteers Invitation to ON-ARRIVAL TRAINING COURSE for EVS volunteers (český text pro hostitelské organizace následuje na str. 3) 6.11. 11.11. 2015 Hotel Kaskáda, Ledeč nad Sázavou Husovo nám. 17, 584 01 Ledeč nad

Více

Always here to help you. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. HQ6900 series. User manual

Always here to help you. Register your product and get support at www.philips.com/welcome. HQ6900 series. User manual Always here to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome HQ6900 series User manual 1 18 Čeština Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme vás ve světě výrobků Philips.

Více

Holicí strojek Návod k obsluze

Holicí strojek Návod k obsluze Návod k obsluze CZ SMS 3011BL / SMS 3012GR SMS 3013RD / SMS 3014TQ Před použitím tohoto přístroje se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním přístrojů

Více

Gymnázium, Brno, Slovanské nám. 7 WORKBOOK. Mathematics. Teacher: Student:

Gymnázium, Brno, Slovanské nám. 7 WORKBOOK.   Mathematics. Teacher: Student: WORKBOOK Subject: Teacher: Student: Mathematics.... School year:../ Conic section The conic sections are the nondegenerate curves generated by the intersections of a plane with one or two nappes of a cone.

Více

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky

ST-HC Fén. Návod k použití Záruční podmínky ST-HC 7322 Fén Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více

JX 075. P-47D-25 Thunderbolt 1/32 The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the. eduard. Trumpeter scale 1/32 KIT X14 1/1 JX 075

JX 075. P-47D-25 Thunderbolt 1/32 The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the. eduard. Trumpeter scale 1/32 KIT X14 1/1 JX 075 1/1 JX 075 eduard JX 075 P-47D-25 Thunderbolt 1/32 The die-cut mask for accurate canopy frame painting of the Trumpeter scale 1/32 KIT 3x X14 6x X6 Z3 LIQUID MASK Z4 EDUARD M.A. 2008 Made in Czech Republic

Více

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP4829/00. Příručka pro uživatele

Hairdryer. www.philips.com/welcome. Register your product and get support at HP4829/00. Příručka pro uživatele Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4829/00 CS Příručka pro uživatele c d b e g a f Čeština Gratulujeme k nákupu a vítáme Vás mezi uživateli výrobků společnosti

Více

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie

AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO. Návod na používanie AUNA RADIO GAGA, INTERNETOVÉ RÁDIO Návod na používanie 10022778 Vážený zákazník, V prvom rade sa Vám chceme poďakovať za nákup tohto produktu. Aby sa zabránilo možnému technickému poškodeniu, prosíme Vás,

Více

B-17 Flying Fortress landing flaps

B-17 Flying Fortress landing flaps 1/2 72 458 B-17 Flying Fortress landing flaps 1/72 scale detail set for Academy kits sada detailů pro modely 1/72 Academy eduard 72 458 APPLY EXPRESS MASK AND PAINT BEFORE GLUING POUŽÍT EXPRESS MASK NABARVIT

Více