S OMNIplus vždy přesná trefa.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "S OMNIplus vždy přesná trefa."

Transkript

1 Doba trvání akce od do S OMNIplus vždy přesná trefa. OMNIplus kontrola podvozku od ,00 Kč* OMNIplus brzdové sady bez kompromisu pro Vaši bezpečnost. Tlumiče pérování, měchy pérování & -ventily: OMNIplus originální náhradní díly za přijatelnou cenu. Servis pro Váš autobus Mercedes-Benz a Setra

2 OMNIplus kontrola podvozku. OMNIplus kontrola podvozku Váš autobus překonává obvykle po celý rok dlouhé vzdálenosti při cestách tam a zpět a pohybuje se znovu a znovu po nerovném povrchu. Váš autobus Mercedes-Benz nebo Setra je vlastně neustále na cestách. Proto mu dopřejte krátký oddechový čas, zastavte se v našem servisním místě, kde ho zkontroluje náš proškolený personál. od , Kč* Rozsah naší kontroly podvozku: Měření a nastavení sbíhavosti a odklonu kola Kontrola a seřízení Nastavení polohy pro přímou jízdu předních kol Nastavení rozvoru kol zadní nápravy Parametrizace snímače úhlu natočení volantu pro autobusy s ESP Adaptivní tempomat ( ART ) nové nastavení Pouze jedno, ke všem potřebám optimálně vyladěné odpružení, poskytuje nejlepší možnou bezpečnost a komfort jízdy. Pro Vaše cestující jen to nejlepší, tak ať je podvozek Vašich Mercedes Benz a Setra autobusů pravidelně seřizován. Využijte speciální nabídky od OMNIplus servisních míst v České republice! Užijte si následující výhody: Nižší spotřeba paliva Zvýšená bezpečnost jízdy Rovnoměrné opotřebení Optimalizované brždění Volejte servisní středisko ve vaší blízkosti a domluvte si schůzku již dnes. Typ autobusu cena bez ART** cena s ART** 2-osý dálkový ,- Kč ,- Kč 3-osý dálkový ,- Kč ,- Kč 2-osý městský ,- Kč - 3-osý městský ,- Kč - * V době trvání akce,bez DPH. V zúčasněném servisním místě. **Zkratka pro adaptivní tempomat.

3 Jsme k nezastavení. OMNIplus brzdová sada Naše služby, Vaše bezpečnost: OMNIplus brzdová sada kombinuje výhody příslušné instalace Vašeho brzdného systému a použití při montáži správných originálních dílů to vše za atraktivní nabídkové ceny. Výhody: Kontrola a seřízení ložiska kola a závěrečný test brzd na brzdové stolici. Za materiál a práci pevně stanovené ceny Optimalizované hodnoty brzdění (nízké slábnutí brzd. účinku, vodoodolnost ) Dlouhá životnost, což má za následek nízké náklady životního cyklu brzd Nabízíme nejvyšší bezpečnost pro Vaše cestující díky naší servisní kvalitě a kvalitě a životnosti originálních náhradních dílů. Nabídková cena pro autobusy Mercedes-Benz a Setra Typ autobusu Výrobní série Obložení kompletní* Kotouče a obložení VA* Kotouče a obložení HA* Kotouče a obložení Vlečená -/ Střední náprava* Travego M, Travego 17 SHD , ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Travego M, Tourismo RHD-M , ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Travego, Tourismo RH , ,- Kč ,- Kč ,- Kč Travego, Tourismo RHD , ,- Kč ,- Kč ,- Kč Tourismo RHD , ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč G ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč G ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Setra S 431 DT ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Setra S 417 HDH, S 416 GT-HD , ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč Setra S 415 HD, GT-HD, UL , , ,- Kč ,- Kč ,- Kč Setra S 415 NF ,- Kč ,- Kč ,- Kč Účastnící se servisní středisko ve Vašem okolí Vám rádo připraví individuální servisní nabídku k Vaší spokojenosti. *V době trvání akce, bez DPH. V zúčasněném servisním místě. K přesnénu určení náhradního dílu prosíme používat VIN kód vozidla. Chyby a změny jsou vyhrazeny.

4 Lakované díly od OMNIplus. Od krytů kol po nárazníky všechny povrchové úpravy našich originálních dílů ve vyzkoušené OMNIplus kvalitě. Malé odření poškozený roh nárazníku, kryt kola nebo kryt zrcátka? Tak je třeba rychlé pomoci, a nejlépe za nízkou cenu! Dobře, my v OMNIplus můžeme nabídnout originální náhradní díly v příslušné barvě vozu rychle a v obvyklé kvalitě. Dodáváme do druhého dne nabarvené originální díly ve vyzkoušené OMNIplus kvalitě pro Vaše autobusy Mercedes-Benz und Setra. Naši, pravidelně na autobusové specifikace školení lakýrníci, pracují výhradně s barvami doporučenými koncernem Daimler a postupy schválenými výrobce vozidel. Lakované části je možné si vyzvednout ve Vašem servisním středisku, kde budou v krátké době připraveny nebo Vám budou přímo zaslány k montáži. Využijte naší nabídky dvakrát k Vašemu prospěchu a profitujte z pevných transparentních cen a krátkých prostojů Vašich autobusů. Náš výkon Vaše výhody: Lakováné díly (kryty kol, kryty zrcátek, nárazníky a rohy) v barvě vozu za pevné ceny (metalické barvy za 15 % příplatek) Na vyžádání doprava k Vám zdarma Do 9 hodin objednané, dopoledne druhého dne dodané. Nízké prostoje v důsledku předem hotových lakovaných dílů Předvídatelné náklady díky pevné cenové nabídce. Vrstva barvy daná výrobcem ze schválených a výrobcem testovaných nátěrových hmot. Výhradní použití originálních dílů v OMNIplus kvalitě Vždy atraktivní a čistý vzhled Vašich Mercedes-Benz a Setra autobusů pro Vaše zákazníky. Příklady pevných cen pro lakované kryty kol Popis/ Objednací číslo Omnibus Pevná cena* baz montáže Kryt kola TopClass ,- Kč Kryt kola A MultiClass ,- Kč Kryt kola A A ,- Kč Další nabídky lakovaných dílů obdržíte na vyžádání u Vašeho OMNIplus servisního místa! Zeptejte se na cenu. * V době akce nelakované díly bez DPH, u zúčastněných servisních míst. K přesnému určení dílu použijte VIN kód vozidla. Chyby a změny vyhrazeny.

5 Ukažte skutečné barvy OMNIplus lakuje pro Vás. Příklady cen lakovaných nárazníků a rohů. Popis/Objednací číslo typ autobusu Pevná cena* bez montáže Nárazník zadní levý 4.785,- Kč A Roh zadní pravý 6.600,- Kč A Nárazník zadní Setra 415 NF 6.600,- Kč A Nárazník přední ,- Kč A Nárazník přední Setra 415 NF ,- Kč A Roh zadní levý 6.600,- Kč A Nárazník zadní, Conecto 4.950,- Kč A Roh přední pravý Conecto 8.030,- Kč A Roh přední pravý Travego 9.653,- Kč A roh zadní levý Travego 5.390,- Kč A Nárazník přední MultiClass 300 UL, H, GT ,- Kč Nárazník zadní střední MultiClass 300 UL, H, GT ,- Kč Příklady cen lakovaných zrcátek a krytů zrcátek Popis/Objednací číslo Typ autobusu Pevná cena* bez montáže Zrcátko vnější levé TopClass 300, ,- Kč Zrcátko vnější pravé TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass ,- Kč A Zrcátko vnější levé TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass ,- Kč A Kryt zrcátka pravý TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass ,- Kč A Kryt zrcátka levý Travego, Tourino 2.998,- Kč A Kryt zrcátka Integro,, MultiClass 400, MultiClass ,- Kč A Kryt zrcátka Integro,, MultiClass 400, MultiClass ,- Kč A Kryt hlavního zrcátka A Tourismo 2.860,- Kč * V době akce nelakované díly bez DPH, u zúčastněných servisních míst. K přesnému určení dílu použijte VIN kód vozidla. Chyby a změny vyhrazeny.

6 Levné originální díly od OMNIplus. Ventilky pérování a vodicí tyče Popis/ Objednací číslo Typ autobusu Montáž Akční cena* A A l A Travego, Tourismo, Integro, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400, TopClass 300, Travego, Integro, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400, Travego, Integro, TopClass 300, přední/ přední/ 3.548,- Kč 2.723,- Kč 2.723,- Kč A Travego, Tourismo, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultClass ,- Kč A Travego, Tourismo, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass ,- Kč A Travego, Tourismo, Intouro, ComfortClass 400, MultiClass 400 přední náprava 4.923,- Kč A A Tourismo, Conecto 4.923,- Kč Tourismo, Conecto 4.923,- Kč Tourismo, Integro, TopClass 300, přední náprava 4.923,- Kč Popis/ Objednací číslo Typ autobusu Montáž Akční cena* Integro, dole 9.488,- Kč Tač vodicí Integro, Intouro, TopClass 300, ComfortClass 300, MultiClass 300 nahoře 4.648,- Kč A Travego, Integro, vlečená náprava nahoře 4.620,- Kč A vlečená náprava dole 4.813,- Kč A vpravo 5.005,- Kč A Tourismo, O 404 dole 4.950,- Kč Triangl A Tourismo, O 404 dole ,- Kč Triangl A Tourismo, O 404 nahoře ,- Kč A Travego, Tourismo, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400 vlevo 3.080,- Kč A Travego, Tourismo, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400 v pravo 3.080,- Kč *V době trvání akce bez DPH, DPH dle místa servisního střediska. Pro přesnou identifikaci jednotlivých dílů používejte VIN kód vozidla. Chyby a změny vyhrazeny. **Platí pouze při účasti servisního střediska na údržbové akci. Poplatky a náhradní díly jsou z této akce obecně vyloučeny.

7 Tlumiče pérování od OMNIplus. Tlumiče pérování Popis/ Objednací číslo Tlumič A Popis/ Typ autobusu Travego, Tourismo,, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400 Akční cena* 4.373,- Kč Tlumič A Tlumič A Tlumič vlečená náprava A Tlumič A Tlumič /vlečená náprava A Tlumič Travego, Tourismo, Integro, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400 Travego, Tourismo, Integro, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400, Travego, Integro, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400, Travego, Integro, Intouro, TopClass 400, ComfortClass 400, MultiClass 400, Integro, Intouro, TopClass 300, ComfortClass 300, MultiClass ,- Kč 3.823,- Kč 3.712,- Kč 3.713,- Kč 3.713,- Kč 4.098,- Kč Tlumič A Intouro, 5.198,- Kč Přijďte s tímto letákem a ušetříte! Vaše příležitost na zvýhodněnou údržbu. Práce Vám bude provedena ve zúčastněném servisním středisku 7 % sleva na všechny údržby Vašich autobusů Mercedes-Benz a Setra. Váš autobus by měl znovu podstoupit údržbu? Tak neváhejte a přijďte s tímto letákem přímo do Vašeho servisního střediska Platí pro údržbu jednoho z Vašich autobusů Mercedes-Benz nebo Setra 7 %-požadavek na akční slevu uplatněte před objednávkou Tato dodatečná sleva nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami Tato nabídka platí do 31. července 2014 Lze uplatnit jen u zúčastněného servisního střediska *V době trvání akce bez DPH, DPH dle místa servisního střediska. Pro přesnou identifikaci jednotlivých dílů používejte VIN kód vozidla. Chyby a změny vyhrazeny. **Platí pouze při účast servisního střediska na údržbové akci. Poplatky a náhradní díly jsou z této akce obecně vyloučeny.

8 Tyto ceny platí celý rok. OMNIplus má dlouhou životnost. U těchto náhradních dílů jsou ceny sníženy po celý rok Kvalita nemusí být drahá! Svědčí o tom níže uvedené položky náhradních dílů, které mají sníženou cenu po celý rok Takže můžete využívat nízké ceny bez dalších slev až do konce roku Originální náhradní díly za přijatelnou cenu na Vašich OMNIplus Servisních místech! Měchy pérování a vodicí tyče Popis/Objednací číslo Pro typ autobusu Cena Měch pérování A Měch pérování A Měhc pérování A Vodicí tyč, horní A , horní A Nastavovací vodicí tyč, A Integro, TopClass 400, Integro, Intouro, TopClass 400, TopClass 300, Tourismo O 405 O 405 O ,00 Kč 2.448,00 Kč 3.548,00 Kč 9.047,00 Kč 9.048,00 Kč 9.048,00 Kč EvoBus s.r.o., Na hůrce 211/10, Praha 6 Ruzyně Nabídka od EvoBus Společnost koncernu Daimler

S OMNIplus stále v pohybu od léta do podzimu.

S OMNIplus stále v pohybu od léta do podzimu. Doba trvání akce od 12. 08. do 30. 11. 2013 S OMNIplus stále v pohybu od léta do podzimu. OMNIplus kontrola podvozku zajišťuje bezpečnost a pohodlí. OMNIplus originální náhradní díly atraktivní ceny pro

Více

S OMNIplus zůstanete na výši. Bezpečný. Spolehlivý. Kompetentní.

S OMNIplus zůstanete na výši. Bezpečný. Spolehlivý. Kompetentní. Doba trvání akce: 01. 03. 31. 07.2016 S OMNIplus zůstanete na výši. Bezpečný. Spolehlivý. Kompetentní. Kontrola klima od OMNIplus. OMNIplus originální náhradní díly za rozumnou cenu. Servis pro Váš autobus

Více

Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky.

Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky. Doba trvání akce od 07.04. do 31.07.2015 Dobrá jízda s OMNIplus. Spolehlivě, s jistotou, ekonomicky. Filtrační vložky od OMNIplus. OMNIplus spojkové sady a dvouhmotnostní setrvačníky. Servis pro Váš autobus

Více

Horká nabídka od OMNIplus pro přicházející roční období.

Horká nabídka od OMNIplus pro přicházející roční období. Doba trvání akce od 15. 09.15 28. 02.16 Horká nabídka od OMNIplus pro přicházející roční období. Výměnné díly v OMNIplus kvalitě. OMNIplus kontrola výhledu. Servis pro Váš autobus Mercedes-Benz a Setra

Více

Příslib kvality od OMNIplus trvá celou dlouhou životnost autobusu.

Příslib kvality od OMNIplus trvá celou dlouhou životnost autobusu. Termín akce od 10.12.2014 do 15.03.2015 Příslib kvality od OMNIplus trvá celou dlouhou životnost autobusu. OMNIplus údržba topení. OMNIplus originální stírátka: Dobrý výhled za nízkou cenu. Servis pro

Více

OMNIplus Vás ani na podzim nenechá stát v dešti

OMNIplus Vás ani na podzim nenechá stát v dešti Doba trvání akce od 01.10. do 31.12.2016 OMNIplus Vás ani na podzim nenechá stát v dešti OMNIplus BestAge Repair pro delší život Vašich autobusů na Vaší straně. Náklady pod kontrolou OMNIplus. Servisní

Více

OMNIplus Váš doprovod na cestách. Spolehlivý. Bezpečný. Kompetentní.

OMNIplus Váš doprovod na cestách. Spolehlivý. Bezpečný. Kompetentní. Trvání akce od 17.3.2014 do 30.06.2014 OMNIplus Váš doprovod na cestách. Spolehlivý. Bezpečný. Kompetentní. OMNIplus čištění interiérů servisní nabídka pro čistý autobus. OMNIplus Originální zpětná zrcátka:

Více

Bezpečnost, originalita, cena - zimní specialita od OMNIplus.

Bezpečnost, originalita, cena - zimní specialita od OMNIplus. Termín konání akce od 03.12.2012 do 28.02.2013 Bezpečnost, originalita, cena - zimní specialita od OMNIplus. S OMNIplus bezpečnostní trénink jistá jízda. OMNIplus sklo servis všechno na jednom místě. Servis

Více

www.renault.cz DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME

www.renault.cz DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME www.renault.cz DEJTE NÁM 200, MY VÁM DÁME AKČNÍ ZIMNÍ PROHLÍDKA VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, jistě Vám nemusíme připomínat, jak je včasná a důkladná prohlídka důležitá pro bezproblémovou funkčnost Vašeho vozu během

Více

Naše OMNIplus jarní nabídka nechá Váš autobus ožít.

Naše OMNIplus jarní nabídka nechá Váš autobus ožít. Doba trvání akce od 01.03.2018 do 31.05.2018 Naše OMNIplus jarní nabídka nechá Váš autobus ožít. OMNIplus originální díly & servis pro klimatizace. S námi máte teplotu ve Vašem vozidle stále pevně v rukách.

Více

S OMNIplus jasně přes tmavé roční období.

S OMNIplus jasně přes tmavé roční období. Termín konání akce: od 24. 09. do 30. 11. 2012 S OMNIplus jasně přes tmavé roční období. Testovali jsme: Čelní skla v OMNIplus kvalitě. Využijte možnosti seřízení světel zdarma. Po dobu promoční akce v

Více

S OMNIplus připravíme Váš autobus na jaro.

S OMNIplus připravíme Váš autobus na jaro. Doba trvání akce od 06.03.2017 do 31.05.2017 S OMNIplus připravíme Váš autobus na jaro. OMNIplus klima akce Pro chladnou hlavu v horkém ročním období. Lesklý v nové sezóně s atraktivními nabídkami pro

Více

Jaro, radost, potěšení z jízdy s Vaším partnerem OMNIplus.

Jaro, radost, potěšení z jízdy s Vaším partnerem OMNIplus. Doba trvání akce od 18.03. do 30.06.2013 Jaro, radost, potěšení z jízdy s Vaším partnerem OMNIplus. 3.975,00 Kč OMNIplus čištění interiérů servisní koncept čistoty v autobuse. OMNIplus kontrola čelních

Více

ECOSAVER JE DRAHÝ A NENÍ PRO KAŽDÉHO, ALE JE NEJLEPŠÍ. S VELKÝM NÁSKOKEM PŘED OSTATNÍMI. TO JE PROSTĚ FAKT.

ECOSAVER JE DRAHÝ A NENÍ PRO KAŽDÉHO, ALE JE NEJLEPŠÍ. S VELKÝM NÁSKOKEM PŘED OSTATNÍMI. TO JE PROSTĚ FAKT. ECOSAVER JE DRAHÝ A NENÍ PRO KAŽDÉHO, ALE JE NEJLEPŠÍ. S VELKÝM NÁSKOKEM PŘED OSTATNÍMI. TO JE PROSTĚ FAKT. ECOSAVER Modelová řada 216 je nyní úspornější, bezpečnější a v atraktivním provedení. Označení

Více

Obsah. Úvod...9 Popis vozidla...10. Ovládání automobilu...25. Technický popis... 10. Zámky a alarmy... 25

Obsah. Úvod...9 Popis vozidla...10. Ovládání automobilu...25. Technický popis... 10. Zámky a alarmy... 25 Úvod............................................................9 Popis vozidla...................................................10 Technický popis................................................. 10

Více

BRZDY V NOVÉM SVĚTLE. www.hella.com/brakesystems

BRZDY V NOVÉM SVĚTLE. www.hella.com/brakesystems BRZDY V NOVÉM SVĚTLE www.hella.com/brakesystems 12 1 TÝM SLOŽENÝ Z NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ Docílili jsme souhry vynikající brzdové technologie s profesionální podporou prodeje, inovačního potenciálu se špičkovým

Více

Poznámky k verzi. Scania Diagnos & Programmer 3, verze 2.27

Poznámky k verzi. Scania Diagnos & Programmer 3, verze 2.27 cs-cz Poznámky k verzi Scania Diagnos & Programmer 3, verze 2.27 Verze 2.27 nahrazuje verzi 2.26 programu Scania Diagnos & Programmer 3 a podporuje systémy ve vozidlech řady P, G, R a T a řady F, K a N

Více

Rozměry vozidla... 13 Hmotnostní a váhové parametry... 15. Vlastní jízda se Škodou Octavia... 31

Rozměry vozidla... 13 Hmotnostní a váhové parametry... 15. Vlastní jízda se Škodou Octavia... 31 Obsah Úvodem................................................. 9 Seznámení s vozidlem.................................. 11 Všeobecný technický popis............................... 12 Rozměry vozidla........................................

Více

Nabídka nepotřebného majetku ve smyslu zákona č. 219/2000 Sb.

Nabídka nepotřebného majetku ve smyslu zákona č. 219/2000 Sb. Váš dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje/linka Vimperk dne Věc Ing. Kubiš/388 450 243 3. 6. 2016 Nabídka nepotřebného majetku ve smyslu zákona č. 219/2000 Sb. 2004 Správa Národního parku Šumava se

Více

První hanácká BOW. Návod k obsluze. Hydraulická zakružovačka. profilů a trubek PRM 80 FH PRM 100 FH PRM FH PRM 80 FH

První hanácká BOW. Návod k obsluze. Hydraulická zakružovačka. profilů a trubek PRM 80 FH PRM 100 FH PRM FH PRM 80 FH Návod k obsluze Hydraulická zakružovačka profilů a trubek PRM 80 FH PRM 100 FH PRM 80 FH PRM FH Obsah 1 Úvod... 5 1.1 Autorská práva...5 1.2 Zákaznický servis...5 1.3 Omezení odpovědnosti...5 2 Bezpečnost...

Více

Vše, co musíte vědět o AKUMULÁTORU DOPORUČUJE

Vše, co musíte vědět o AKUMULÁTORU DOPORUČUJE Vše, co musíte vědět o AKUMULÁTORU DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O AKUMULÁTORU Vše začíná u akumulátoru: zajišťuje starto vání a provoz elektronických a elektrických zařízení Vašeho vozidla (světla,

Více

Žádost o přidělení značky kvality

Žádost o přidělení značky kvality Žádost o přidělení značky kvality podaná národní komisi značky kvality pro Českou republiku. 1. Žadatel Společnost: Kontaktní osoba: Ulice: Město/země: Tel.: Fax: E-mail: Člen Asociace pro využití tepelných

Více

Bezpečnost a komfort přes léto s OMNIplus na Vaší straně

Bezpečnost a komfort přes léto s OMNIplus na Vaší straně Doba trvání akce: od 13.6. do 31.8.2012 Bezpečnost a komfort přes léto s OMNIplus na Vaší straně OMNIplus Euro 2012 typovací hra : Od 1. června 2012 online typování, bodování, výhry Sedadla řidiče ve vyzkoušené

Více

Kazetové pastorky. Příručka prodejce CS-M9000 CS-M9001 CS-M8000 CS-HG500-10 CS-HG400-9 CS-HG300-9 CS-HG200-9 CS-HG200-8 CS-HG50-9 CS-HG50-8

Kazetové pastorky. Příručka prodejce CS-M9000 CS-M9001 CS-M8000 CS-HG500-10 CS-HG400-9 CS-HG300-9 CS-HG200-9 CS-HG200-8 CS-HG50-9 CS-HG50-8 (Czech) DM-CS0003-05 Příručka prodejce Kazetové pastorky CS-M9000 CS-M9001 CS-M8000 CS-HG500-10 CS-HG400-9 CS-HG300-9 CS-HG200-9 CS-HG200-8 CS-HG50-9 CS-HG50-8 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce

Více

M7061 ROTAČNÍ POHONY VENTILŮ

M7061 ROTAČNÍ POHONY VENTILŮ M7061 ROTAČNÍ POHONY VENTILŮ TECHNICKÉ INFORMACE VLASTNOSTI Chráněno proti přetížení a zablokování Bezúdržbový elektrický pohon pro rotační ventily Zřetelný indikátor polohy Přímá montáž na rotační ventily

Více

Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek

Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek Platnost od 1.7.2015 Každý zájemce o práci se systémovou instalací KNX se

Více

Nabídka dopravních automobilů

Nabídka dopravních automobilů Nabídka dopravních automobilů 1. Přehled nabízených modelů ve specifikaci DA-L1Z Standardně nabízíme níže popsaná vozidla, nicméně na základě poptávky jsme schopni nabídnout jakékoliv vozidlo dle požadované

Více

OMNIplus BestAge Repair: Pro autobusy v nejlepších letech.

OMNIplus BestAge Repair: Pro autobusy v nejlepších letech. Platí do 31. 12. 2019 OMNIplus BestAge Repair: Pro autobusy v nejlepších letech. Originální díly: OMNIplus originální repasované díly nejvýhodnější alternativa Originální díly za akční ceny pro váš nestárnoucí

Více

Postup práce s elektronickým podpisem

Postup práce s elektronickým podpisem Obsah 1. Obecné informace o elektronickém podpisu... 2 2. Co je třeba nastavit, abyste mohli používat elektronický podpis v MS2014+... 2 2.1. Microsoft Silverlight... 2 2.2. Zvýšení práv pro MS Silverlight...

Více

BVA300 Rotační pneumatické pohony pro kulové ventily Spirax Sarco

BVA300 Rotační pneumatické pohony pro kulové ventily Spirax Sarco Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. Copyright 2015 TI-P372-23 CH Vydání 9 V300 Rotační pneumatické pohony pro kulové ventily Spirax Sarco Popis

Více

Ocenění vozidla 1/2016 Cena v Kč včetně DPH 66 000,00 Kč

Ocenění vozidla 1/2016 Cena v Kč včetně DPH 66 000,00 Kč Ocenění vozidla 1/2016 Cena v Kč včetně DPH 66 000,00 Kč RZ 4L78605 Rok výroby 12/2005 WIN WV2ZZZ7HZ6H065903 Výrobce vozidla VW Stav km 406953 Model vozidla T5 Popis stavu vozidla STK+ME do 3.12.2016 Značná

Více

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat.

FITNESS PLÁN FITNESS PLÁN. Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. SEAT SERVIS. seat. SEAT SERVIS Porsche Česká Republika s. r. o. Radlická 740/113d 158 00 Praha 5 PS80512115 Změny vyhrazeny. seat.cz POUKAZY Z U MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba

Více

Filtrace olejů a čištění strojů

Filtrace olejů a čištění strojů Filtrace olejů a čištění strojů Moderní technologie současnosti kladou vysoké nároky nejen na kvalitu olejů po stránce složení a aditivace, ale také nízké míry znečištění mechanickými částicemi vzniklých

Více

Jezděte s námi na CNG

Jezděte s námi na CNG Jezděte s námi na CNG MOTOR JIKOV seriózní partner nejen v oblasti CNG strojírenský koncern s tradicí 117 let celosvětový dodavatel pro automobilový průmysl S námi ušetříte Zjišťujeme potenciální úspory

Více

Fig B36 Košový nebo 'T' filtr z nerez oceli

Fig B36 Košový nebo 'T' filtr z nerez oceli Místní předpisy mohou omezit použití výrobků. Výrobce si vyhrazuje právo změn uvedených údajů. opyright 2013 TI-P161-01 ST Vydání 1 Fig 36 Košový nebo 'T' filtr z nerez oceli Popis Fig 36 košový filtr

Více

DUM téma: KALK Výrobek sestavy

DUM téma: KALK Výrobek sestavy DUM téma: KALK Výrobek sestavy ze sady: 2 tematický okruh sady: Příprava výroby a ruční programování CNC ze šablony: 6 Příprava a zadání projektu Určeno pro : 3 a 4 ročník vzdělávací obor: 23-41-M/01 Strojírenství

Více

Obsah studie. REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA. elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla

Obsah studie. REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA. elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla REFERENČNÍ STUDIE V-systém elektro s.r.o. RD OSTRAVA elektrické podlahové vytápění hlavní a jediný zdroj tepla Obsah studie Základní informace o objektu - informace o stavbě - vytápěná plocha - instalovaný

Více

Mřížky a vyústky NOVA-C-2-R2. Vyústka do kruhového potrubí. Obr. 1: Rozměry vyústky

Mřížky a vyústky NOVA-C-2-R2. Vyústka do kruhového potrubí. Obr. 1: Rozměry vyústky -1-1-H Vyústka do kruhového potrubí - Jednořadá 1 Dvouřadá 2 L x H Typ regulačního ústrojí 1) R1, RS1, RN1 R2, RS2, RN2 R, RS, RN Lamely horizontální 2) H vertikální V Provedení nerez A- A-16 Povrchová

Více

Sada 2 Microsoft Word 2007

Sada 2 Microsoft Word 2007 S třední škola stavební Jihlava Sada 2 Microsoft Word 2007 04. Text v záhlaví, zápatí, číslování stránek Digitální učební materiál projektu: SŠS Jihlava šablony registrační číslo projektu:cz.1.09/1.5.00/34.0284

Více

Nakupte více, získejte více!

Nakupte více, získejte více! Novinka! Nakupte více, získejte více! Navyšte svoji slevu s Avonem a prožijte snové léto! Chtěli byste až 50 % slevu? Chtěli byste až 500 Kč od Avonu jako dárek na nákup dalších výrobků? Neváhejte a využijte

Více

Seznam náhradních dílů pro FOTON 254 Europard Pro jednoduché ovládání klikni na odkaz v Obsahu

Seznam náhradních dílů pro FOTON 254 Europard Pro jednoduché ovládání klikni na odkaz v Obsahu Seznam náhradních dílů pro FOTON 254 Europard Pro jednoduché ovládání klikni na odkaz v Obsahu Obsah Vzduchový filtr... 4 Chladící systém... 5 Ruční plyn... 6 Nožní plyn... 7 Výfuk... 9 Spojka... 10 Spojkové

Více

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY

FITNESS PLÁN SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT SERVIS TECHNOLOGY TO ENJOY POUKAZY Z FITNESS PLÁNU MOHOU UPLATNIT ZÁKAZNÍCI ZA NÁSLEDUJÍCÍCH PODMÍNEK: Zákazníkem je fyzická osoba nepodnikající. Případně dle posouzení a rozhodnutí participujího

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou IČ: 712 200 11 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝMĚNA DŘEVĚNÝCH OKEN ZA PLASTOVÁ

Více

Univerzální karbidové stopkové frézy VariMill GP ADVANCES 2015 Metrické

Univerzální karbidové stopkové frézy VariMill GP ADVANCES 2015 Metrické Univerzální karbidové stopkové frézy VariMill GP ADVANCES 2015 Metrické Univerzální 2-břité stopkové frézy VariMill GP VariMill GP jsou určené pro zapichování, drážkování a kopírování široké řady materiálů

Více

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně PGRT

Automatická poloha neutrálu. Všeobecně PGRT Všeobecně Všeobecně Tato funkce je k dispozici na vozidlech s následujícími funkcemi: Automatická převodovka Plně automatický systém Opticruise (vozidla bez pedálu spojky) Pro zvýšení komfortu řidiče,

Více

FEROMAGNETICKÉ ANALOGOVÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE TYP EA16, EB16, EA17, EA19, EA12

FEROMAGNETICKÉ ANALOGOVÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE TYP EA16, EB16, EA17, EA19, EA12 FEROMAGNETICKÉ ANALOGOVÉ MĚŘICÍ PŘÍSTROJE TYP EA16, EB16, EA17, EA19, EA12 AMPÉRMETRY a VOLTMETRY EA12 144x144 EA19 96x96 EA17 72x72 EA16 48x48 EB16 DIN 35 EA16, EB16, EA17, EA19 a EA12 feromagnetické

Více

Egger VDS Rozšíří prostor vašich představ o 80 dalších : naše virtuální designové studio.

Egger VDS Rozšíří prostor vašich představ o 80 dalších : naše virtuální designové studio. Egger VDS Rozšíří prostor vašich představ o 80 dalších : naše virtuální designové studio. Pro kanceláře VDS Profi VDS Profi je flexibilní vizualizační software a perfektní nástroj pro práci na PC & notebooku.

Více

C v celé výkonnostní třídě.

C v celé výkonnostní třídě. Dobrý den. Aktuální informace k 01.09.2013 Emisní třída 4 a automatický kotel na uhlí = Benekov C S potěšením Vám mohu oznámit, že jako první v ČR má firma Benekov certifikovaný automatický kotel na uhlí

Více

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY

JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY JAK PŘIDAT UŽIVATELE PRO ADMINISTRÁTORY Po vytvoření nové společnosti je potřeba vytvořit nové uživatele. Tato volba je dostupná pouze pro administrátory uživatele TM s administrátorskými právy. Tento

Více

Průtočné armatury. Krátký popis. Typová řada 202810. Typový list 20.2810. Strana 1/6. Další armatury

Průtočné armatury. Krátký popis. Typová řada 202810. Typový list 20.2810. Strana 1/6. Další armatury Strana 1/6 Průtočné armatury Typová řada 202810 Krátký popis Průtočné armatury slouží k uchycení snímačů pro elektrochemická měření (např. elektrody pro ph a redox, skleněné sondy vodivosti, kompenzační

Více

Nabídka platí do 31. 12. 2015. CB Auto a.s.

Nabídka platí do 31. 12. 2015. CB Auto a.s. Nabídka platí do 31. 12. 2015 CB Auto a.s. Startovací baterie Startovací baterie je jediným zdrojem energie pro nastartování motoru a slouží zároveň jako úložiště energie vyrobené alternátorem během jízdy.

Více

podvozek 1 POHON / VÝŠKA PODVOZKU / ROZVOR NÁPRAV (rozměry v dm) Podvozek k dostavbě 8 6 Podvozek k dostavbě 6 2 Podvozek k dostavbě, 8 2

podvozek 1 POHON / VÝŠKA PODVOZKU / ROZVOR NÁPRAV (rozměry v dm) Podvozek k dostavbě 8 6 Podvozek k dostavbě 6 2 Podvozek k dostavbě, 8 2 POHON / VÝŠKA PODVOZKU / ROZVOR NÁPRAV (rozměry v dm) Podvozek k dostavbě 63 65 67 63 65 67 Podvozek k dostavbě 4 4 X Podvozek k dostavbě 6 2 48 48 Podvozek k dostavbě 6 4 Podvozek k dostavbě X X X Podvozek

Více

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka 1. Registraci je možné provést na našich webových stránkách určených přímo pro registraci výrobků: www.registrace zaruka.cz (Česká republika) www.registracia

Více

Radiální vrtačky RD 1400 x 50 Vario / RD 1600 x 60 Vario RD 2000 x 70 Vario / RD 2500 x 80 Vario

Radiální vrtačky RD 1400 x 50 Vario / RD 1600 x 60 Vario RD 2000 x 70 Vario / RD 2500 x 80 Vario Radiální vrtačky RD 1400 x 50 Vario / RD 1600 x 60 Vario RD 2000 x 70 Vario / RD 2500 x 80 Vario 1. Výškově nastavitelný ochranný kryt BEZPEČNOST Použité, výškově nastavitelné, ochranné kryty sklíčidel

Více

Glanc. obsah. Orbis 16 Trubka s kroužky Ø 16 mm

Glanc. obsah. Orbis 16 Trubka s kroužky Ø 16 mm 2 Glanc obsah Orbis 16 Trubka s kroužky Ø 16 mm ( Kruhový ) Jednořadá i dvouřadá provedení str.6, 7 Libere 16 Kruhový profil s pojezdovou drážkou a teflonovými jezdci Ø 16 mm ( Svobodný ) Jednořadá i dvouřadá

Více

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL

STROPNÍ DÍLCE PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL 4.1.1 PŘEDPJATÉ STROPNÍ PANELY SPIROLL POUŽITÍ Předpjaté stropní panely SPIROLL slouží k vytvoření stropních a střešních konstrukcí pozemních staveb. Pro svou vysokou únosnost, odlehčení dutinami a dokonalému

Více

Postup pro instalaci a nastavení programu X-lite

Postup pro instalaci a nastavení programu X-lite Postup pro instalaci a nastavení programu X-lite Zde se dozvíte jak nainstalovat a nastavit program X-lite. Tento program doporučujeme jako softwarové řešení pro používání naší služby VoIPEX. Program X-lite

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

- barva Mandlová Espresso kávovar KitchenAid Artisan 5KES2102 - barva Mandlová

- barva Mandlová Espresso kávovar KitchenAid Artisan 5KES2102 - barva Mandlová - barva Mandlová Espresso kávovar KitchenAid Artisan 5KES2102 - barva Mandlová Naše cena bez DPH : 20.157 Kč Naše cena s DPH : 24.390 Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: 5KES2102EAC EAN: 5413184800550

Více

Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Podklady ke školení

Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Podklady ke školení Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Podklady ke školení 7.10.2015 Denková Barbora, DiS. Datum tisku 7.10.2015 2 Modul účetnictví: Kontrolní výkaz DPH (SK) Modul u c etnictví : Kontrolní vý kaz DPH

Více

1/10 Číslo protokolu: arval3 cr 8128

1/10 Číslo protokolu: arval3 cr 8128 1/10 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 196 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: Tovární značka (výrobce): Obchodní označení: Barva: Typ karoserie

Více

E-ZAK. metody hodnocení nabídek. verze dokumentu: 1.1. 2011 QCM, s.r.o.

E-ZAK. metody hodnocení nabídek. verze dokumentu: 1.1. 2011 QCM, s.r.o. E-ZAK metody hodnocení nabídek verze dokumentu: 1.1 2011 QCM, s.r.o. Obsah Úvod... 3 Základní hodnotící kritérium... 3 Dílčí hodnotící kritéria... 3 Metody porovnání nabídek... 3 Indexace na nejlepší hodnotu...4

Více

Díly karoserie pro autobusy

Díly karoserie pro autobusy www.europart.net Díly karoserie pro autobusy vhodné pro MAN vhodné pro Mercedes-Benz vhodné pro Setra vhodné pro Solaris Všechny díly karoserie* jsou za příplatek dodávány také v požadovaném barevném odstínu.

Více

HEYMAN ve strojírenství. V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů.

HEYMAN ve strojírenství. V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů. HEYMAN ve strojírenství V této prezentaci jsme pro Vás shrnuli různé možnosti použití našich produktů při stavbě strojů a přístrojů. Použití ve strojírenství Sklopná olejová chladící jednotka: teleskopické

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

Rozšíření počítadla okruhů pro českou autodráhu s roztečí drážek 90 mm (ev. č.: 21103-2)

Rozšíření počítadla okruhů pro českou autodráhu s roztečí drážek 90 mm (ev. č.: 21103-2) Rozšíření počítadla okruhů pro českou autodráhu s roztečí drážek 90 mm (ev. č.: 21103-2) Rozšíření počítadla okruhů pro českou autodráhu umožňuje počítadlu ev. č.: 21102-2 zvětšit počet měřených drah až

Více

Sportovní půjčovna, obchod a cykloservis přímo na náměstí ve Frymburku u Lipna

Sportovní půjčovna, obchod a cykloservis přímo na náměstí ve Frymburku u Lipna Sportovní půjčovna, obchod a cykloservis přímo na náměstí ve Frymburku u Lipna Vítejte na stránkách půjčovny&sportu Řezáč-Frymburk, která se nachází přímo na náměstí v městečku Frymburk (žlutá budova Apartmány

Více

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny

J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny J80 Ultra - odstředivka ovoce a zeleniny Naše cena bez DPH : 32.420 Kč Naše cena s DPH : 39.229 Kč Dostupnost: Skladem v Brně Katalogové číslo: 56000A EAN: 8595620604537 Stáhněte si katalog s nabídkou

Více

ZA5472. Flash Eurobarometer 312 (Future of Transport) Country Questionnaire Czech Republic

ZA5472. Flash Eurobarometer 312 (Future of Transport) Country Questionnaire Czech Republic ZA5472 Flash Eurobarometer 312 (Future of Transport) Country Questionnaire Czech Republic FL 312 EUROBAROMETER PREPARATION FOR THE WHITE PAPER ON THE FUTURE OF TRANSPORT DEMO SECTION D1. Pohlaví [NEPTEJTE

Více

Připravte si prosím tyto produkty Instalace hardwaru Výchozí nastavení z výroby

Připravte si prosím tyto produkty Instalace hardwaru Výchozí nastavení z výroby Instalace hardware Poznámka Než začnete, ujistěte se, všechny počítače, které budou sdílet tiskárnu, mají nainstalován ovladač tiskárny. Podrobnosti naleznete v instalační příručce vaší tiskárny. Připravte

Více

Uživatelský manuál PuSCH App. windows-phone

Uživatelský manuál PuSCH App. windows-phone Uživatelský manuál PuSCH App windows-phone Obsah S PuSCH App v mobilním telefonu se objednávání výrazně zjednoduší a zrychlí! P u S C H A p p j e m o b i l n í d o p l n ě k k P a r t n e r p o r t a l

Více

X-GUARD X-GUARD BEZPEČNOST ZAŘÍZENÍ BEZ OMEZENÍ TECHNICKÝ LIST

X-GUARD X-GUARD BEZPEČNOST ZAŘÍZENÍ BEZ OMEZENÍ TECHNICKÝ LIST X-GUARD X-GUARD BEZPEČNOST ZAŘÍZENÍ BEZ OMEZENÍ TECHNICKÝ LIST X-Guard je zcela nová řada ochranných oplocení, která splňuje požadavky na pevná oplocení vyplývající z nové směrnice pro strojní zařízení

Více

PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK

PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK PŘÍRUČKA K POUŽÍVÁNÍ APLIKACE HELPDESK Autor: Josef Fröhlich Verze dokumentu: 1.1 Datum vzniku: 4.4.2006 Datum poslední úpravy: 10.4.2006 Liberecká IS, a.s.;jablonecká 41; 460 01 Liberec V; IČ: 25450131;

Více

Česky. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete horní kryt a vložte do myši dvě baterie AA.

Česky. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete horní kryt a vložte do myši dvě baterie AA. Ú vod Traveler 9005BT je postaven pro počítače či notebooky s funkcí Bluetooth. Umožňuje snadné upevnění myši, když si váš notebook berete na porady. Instalace hardwaru 1. Stisknutím tlačítka otevřete

Více

PRŮMYSLOVÉ SEGMENTY OPO 201 OPO 251

PRŮMYSLOVÉ SEGMENTY OPO 201 OPO 251 PRŮMYSLOVÉ SEGMENTY OPO 201 OPO 251 Průmyslové segmenty OPO 201 jsou vyráběné v otevřené konstrukci: výplň z uzavřených profilů 20 x 20 mm, svařované průchodně k příčkám z tvarované oceli 40 x 30 mm, maximální

Více

On-line datový list DFV60A-22PC65536 DFV60 ENKODÉR S MĚŘICÍM KOLEČKEM

On-line datový list DFV60A-22PC65536 DFV60 ENKODÉR S MĚŘICÍM KOLEČKEM On-line datový list DFV60A-22PC65536 DFV60 A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. DFV60A-22PC65536 1051309 další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/dfv60

Více

Escort Servis Night Prague

Escort Servis Night Prague Escort Servis Night Prague Escortní služby po celé Praze Vize projektu Vypracovali: Jiří Blažek, Cyril Filcík, Michal Dvořák Obsah Cíl projektu...2 Zainteresované instituce a osoby...2 Zadavatel...2 Uživatelé

Více

XARC_OCRBPRINT Schindler CZ, a.s. Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 Tel: 257 293 111 Fax: 257 221 523

XARC_OCRBPRINT Schindler CZ, a.s. Řevnická 170/4 155 21 Praha 5 Tel: 257 293 111 Fax: 257 221 523 XARC_OCRBPRINT Schindler CZ, a.s. Tel: 257 293 111 Fax: 257 221 523 Daňový doklad - FAKTURA Číslo (variabilní symbol): 484151076 Datum vystavení: 18.01.2016 Objednávka č.: Zákaznické č.: 2061125 DÚZP:

Více

řešení pro vytápění a ohřev teplé vody

řešení pro vytápění a ohřev teplé vody Otopná tělesa Logatrend Příslušenství k otopným tělesům Ceny platné od 02/2014 Kompaktní a ventilová ocelová desková otopná tělesa Koupelnová otopná tělesa Příslušenství Tepelná čerpadla k otopným Buderus

Více

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 40-80 F. Výrobní č.

Název společnosti: PUMPS-ING.BAKALÁR. Telefon: +421557895701 Fax: - Datum: - Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 40-80 F. Výrobní č. Pozice Počet Popis 1 MAGNA1 4-8 F Telefon: +42155789571 Výrobní č.: 97924176 Pozn.: obr. výrobku se může lišit od skuteč. výrobku Oběhové čerpadlo MAGNA1 s jednoduchou volbou možností nastavení. Toto čerpadlo

Více

Vodovod Ostroměř III. etapa, přívodní řad do Domoslavic

Vodovod Ostroměř III. etapa, přívodní řad do Domoslavic PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Obec Ostroměř se sídlem: T. G. Masaryka 103, 507 52 Ostroměř IČ: 002 71 900 DIČ: CZ00271900 jejímž jménem jedná:

Více

Platí od 06.06. do 19.06.2016. Karta výhod. 20 kupónů. Výhodné Dny. Platí pouze pro kamennou prodejnu Plzeň. pouze s Kartou výhod.

Platí od 06.06. do 19.06.2016. Karta výhod. 20 kupónů. Výhodné Dny. Platí pouze pro kamennou prodejnu Plzeň. pouze s Kartou výhod. Platí od 06.06. do 19.06.2016 Karta výhod pouze s Kartou výhod 20 kupónů Výhodné Dny Platí pouze pro kamennou prodejnu Plzeň. UMCZ23-6-a Novinka pouze u nás 3D plánování kuchyní u Vás doma Objednejte si

Více

Kvalitní podzim života, z.ú., Vestecká 11, 252 50 Vestec, IČ: 033 38 878 CENÍK PŮJČOVNY ZDRAVOTNICKÝCH POTŘEB

Kvalitní podzim života, z.ú., Vestecká 11, 252 50 Vestec, IČ: 033 38 878 CENÍK PŮJČOVNY ZDRAVOTNICKÝCH POTŘEB Kvalitní podzim života, z.ú., Vestecká 11, 252 50 Vestec, IČ: 033 38 878 CENÍK PŮJČOVNY ZDRAVOTNICKÝCH POTŘEB Číslo Položky zdravotnická pomůcka - kategorie nájem na 1 týden nájem na 1 měsíc Prodejní cena

Více

Sachs planetové - Z M S. menší hluk - vyšší komfort. Dvouhmotové setrvaèníky Sachs pro autobusy a tìžká užitková vozidla

Sachs planetové - Z M S. menší hluk - vyšší komfort. Dvouhmotové setrvaèníky Sachs pro autobusy a tìžká užitková vozidla Sachs planetové - Z M S menší hluk - vyšší komfort Dvouhmotové setrvaèníky Sachs pro autobusy a tìžká užitková vozidla ÚLOHA: Hnací soustava motorového vozidla je nerovnomìrným rotaèním pohybem motoru

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE 19. 9. 2016 26. 9. 2016 (15:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL

PRODEJ VOZIDEL AUKCE 19. 9. 2016 26. 9. 2016 (15:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL PRODEJ VOZIDEL 19. 9. 2016 26. 9. 2016 (15:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL Vozidlo bude

Více

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu Podle tohoto návodu postupujte tehdy, pokud jste osoba zacházející se zdravotnickými prostředky,

Více

Návod k montáži pro Pracovní stůl

Návod k montáži pro Pracovní stůl Návod k montáži pro Pracovní stůl Katalogové číslo: 106001-106005 Rozměry š x v x h 120 x 80 x 60 cm Vybavení 5x zásuvka 1x uzamykatelná skříňka Popis výrobku Konstrukce rámu stolu je tvořena z kovu, který

Více

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko

Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Apartmány Bugenvila Vytisknout PDF Rogoznica Lozica / Riviéra Šibenik / Chorvatsko Vážený zákazníku, do tohoto PDF jsou vloženy pouze základní informace o objektu a jeho ubytovacích jednotkách, který Vás

Více

V současné době máme již 2300 typů.

V současné době máme již 2300 typů. by AKTUALIZOVANÁ VERZE CD KATALOGU ZÁSUVKOVÝCH KOMBINACÍ Pokud v nabídce tohoto tištěného katalogu zásuvkových kombinací NG ENERGY nenajdete vámi požadovanou variantu, vyžádejte si naší aktuální verzi

Více

INMED 2013. Klasifikační systém DRG 2014

INMED 2013. Klasifikační systém DRG 2014 INMED 2013 Klasifikační systém DRG 2014 Anotace Příspěvek bude sumarizovat připravené změny v klasifikačním systému DRG pro rok 2014. Dále bude prezentovat datovou základnu produkčních dat v NRC a popis

Více

Metodika pro učitele

Metodika pro učitele Metodika pro učitele Úprava a práce s fotografiemi v programu PhotoScape Obrázkový editor PhotoScape je zdarma dostupný program, který nabízí jednoduchou úpravu obrázků a fotek, je určen začátečníků a

Více

imedicus - internetové objednávání

imedicus - internetové objednávání imedicus - internetové objednávání verze: 27. červenec 2009 2 1. Medicus Komfort imedicus - internetové objednávání imedicus slouží k internetovému objednávání pacientů. Přispívá ke zvýšení pohodlí pacientů

Více

Specifikace a celková cena vozidla:

Specifikace a celková cena vozidla: Specifikace a celková cena vozidla: Sprinter - 316 CDI KA 4X2 Tento obrázek se může lišit od vozidla v nabídce a je nezávazný. Změny vyhrazeny. Výrobní vzor: 90663713 Pohon: 4X2 Celk. hmotnost: 3500 kg

Více

Protokol kontroly motorového vozidla. Lexus RX350

Protokol kontroly motorového vozidla. Lexus RX350 Protokol kontroly motorového vozidla Lexus RX50 Datum kontroly 0.12.2015 Cena 570 000 Kč Kód technika UZ0001 Základní informace Rok výroby 2012 Počet 5 200 Motor.5i Výkon 20 kw Převodovka Automatická VIN

Více

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Servisní prohlídka za 199 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu. Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA:

PEČOVAT JE NORMÁLNÍ. Servisní prohlídka za 199 Kč. Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu. Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: PEČOVAT JE NORMÁLNÍ Servisní prohlídka za 99 Kč Dopřejte svému vozu péči v autorizovaném servisu Váš autorizovaný servisní partner ŠKODA: Autosalon ASTRA a.s. Jarní 8 0 Jablonec nad Nisou Tel.: 8 - www.astra-auto.cz

Více

Díly karoserie MAN. objednací číslo název aplikace obrázek Q - 81251016521 Mlhový světlomet - levý

Díly karoserie MAN. objednací číslo název aplikace obrázek Q - 81251016521 Mlhový světlomet - levý Q - 81251016521 Mlhový světlomet - levý Q - 81251016522 Mlhový světlomet - pravý Q - 81251016581 Světlomet - pravý bez motorku 81251016452 Q - 81251016582 Světlomet - levý bez motorku 81251016453 Q - 81251016657

Více

Novinky v programu Účtárna 2.09

Novinky v programu Účtárna 2.09 Novinky v programu Účtárna 2.09 Podpora pro Kontrolní hlášení Popis: Program obsahuje podporu pro plátce DPH, pro něž platí od 1.1.2016 nová legislativní povinnost Kontrolní hlášení. V knihách prvotních

Více

Kontrolní seznam před instalací

Kontrolní seznam před instalací Revision Date: 08/2012 Kontrolní seznam před instalací Prosím proveďte všechny body tohoto seznamu a odešlete ho podepsaný na adresu: 1 Úvod Vaše společnost by měla splnit

Více

RX STO RIALTO XS Otočné dveře do niky

RX STO RIALTO XS Otočné dveře do niky RX STO RIALTO XS Otočné dveře do niky Bezpečnostní nejvyšší kvality podle evropské normy EN 12150, tloušťka skla 6. Standardní. Na přání výška 2000 za příplatek 10%.. Vyhotovení na míru: nestandardní šířky

Více

ST-FP1023. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-FP1023. Mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-FP1023 Mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí, že

Více