Store. Share Sync. Secur. Servi. Dedikovaný operační systém pro NAS. DiskStation Manager

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Store. Share Sync. Secur. Servi. Dedikovaný operační systém pro NAS. DiskStation Manager 4.3. www.synology.com"

Transkript

1 Store Secur Servi e Share Sync ce Dedikovaný operační systém pro NAS DiskStation Manager 4.3

2 Společnost Synology plně využívá výhod nejnovějších technologií, aby mohla poskytnout podnikům a domácím uživatelům spolehlivé a cenově dostupné způsoby centralizovaného ukládání dat, jednoduchého zálohování dat, sdílení a synchronizace souborů napříč různými platformami a přístupu k datům na cestách. Synology si klade za cíl dodávat výrobky s průkopnickými funkcemi a nejlepší zákaznickou podporou ve své třídě.

3 Storing all possibilities To je to, v co věříme.

4 01-02 Co je DiskStation Manager (DSM)? DiskStation Manager je intuitivní webový operační systém, který běží na každém zařízení DiskStation a RackStation. Je navržen tak, aby vám co nejvíce pomohl spravovat vaše data: dokumenty, fotografie, hudbu, videa a veškerý další důležitý obsah. DiskStation Manager ale znamená více než pouhé ukládání dat. Můžete si vybrat z celé palety aplikací a služeb, které přinesou více zábavy do vašeho života a zefektivní vaši práci. 02/ Co je DiskStation Manager (DSM)? 11/ Bezpečnost dat a serveru 03/ Centrum balíčků 12/ Synology Cloud 04/ Sdílení souborů a zdrojů 13/ Zálohování dat 05-06/ Aplikace pro váš byznys 14/ Připraveno na virtualizaci 07 08/ Multimediální aplikace 15 16/ Monitoring 09/ Účty a oprávnění 17 18/ Mobilní aplikace 10/ Správa serveru

5 DiskStation Manager 4.3 Centrum balíčků Vše, co potřebujete pro vaši práci i zábavu, naleznete právě zde stačí jen vybrat aplikaci a kliknutím ji nainstalovat. Je to rychlé a snadné. Všechno, co potřebujete, je zde Najděte, co chcete Projděte si aplikace podle kategorií. Rychle najdete, co potřebujete. Aplikace přehledně Všechno, co potřebujete vědět o aplikacích jejich nároky, aktualizace, screenshoty a popis zjistíte před samotnou instalací. Snadně a pohodlně Snadná instalace Instalace aplikace je snadná jako jediné kliknutí myší. Ať už je to aktualizace jediné aplikace nebo všech najednou, stačí jen několik kliknutí a vše bude připraveno. Kontrola vašich stažených souborů MyDS Center uchovává záznam o všech aplikacích, které jste nainstalovali. Administrátoři, kteří spravují více zařízení DiskStation, mohou zobrazit všechny nainstalované balíčky nainstalované na každém z nich. Notifikace Centrum balíčků za Vás monitoruje aktuální stav aplikací. Kdykoli se objeví nová aktualizace, budete okamžitě upozorněni. Nyní Vám už nic neunikne a vaše aplikace budou stále aktuální. Vyvíjejte vlastní aplikace Synology nabízí rozsáhlou dokumentaci a mnoho nástrojů pro programátory. Využijte těchto možností a udělejte existující software kompatibilní se systémem DiskStationManager.

6 03-04 Sdílení souborů a zdrojů Ať už pracujete na PC či Mac, z domova či na cestách, sdílení je se zařízením DiskStation vždy snadné. File Station Používejte aplikaci File Station pro správu a sdílení všech vašich souborů přes webový prohlížeč. Díky HTML5 je dosaženo rychlého nahrávání a prohlížení. Příjemné uživatelské rozhraní Potřebujete sdílet soubory? Vytvořte během vteřiny odkaz na sdílení. Chcete-li soubor naopak nahrát, stačí jej jednoduše přetáhnout do FileStation. Podpora Hot key Ve File Station můžete nyní používat hot keys pro následující úkony: kopírovat, vyříznout, vložit, označit vše - jak si budete přát! Účty a privilegia Při vytváření sdílených složek přidělujte přístupy podle uživatele či skupiny (podporováno Windows ACL). Lepší prohlížení Přepínejte mezi zobrazením ikon či seznamem, abyste viděli soubory tak, jak chcete. Díky podpoře scrollování je procházení mnohem plynulejší. FTP DS file Jednoduché a bezpečné Zřízení přístupu přes FTP nevyžaduje nic víc než pár kliknutí myší. Díky podpoře SFTP budou vaše důležité soubory v bezpečí. FXP FXP vám umožnuje výměnu souborů přímo mezi dvěma FTP stránkami, aniž byste museli data nejdříve stáhnout. PXE a TFTP Použijte TFTP protokol k vytvoření PXE prostředí. Hromadné bootování, upgrade a správa mohou být nyní mnohem efektivnější a levnější. Správa obsahu na cestách Díky aplikaci DS file můžete přes mobilní zařízení bez námahy sdílet, nahrávat a kopírovat soubory uložené na vašem zařízení DiskStation. Prohlížení souborů odkudkoliv Aplikace DS file vám dovoluje snadno prohlížet dokumenty, obrázky a videa na svém mobilním zařízení kdekoli a kdykoli. Sdílení na všech platformách DiskStation podporuje sdílení přes různé platformy, kdy mohou být soubory jednoduše vyměňovány mezi Windows, Mac a Linuxovými klienty. Bezpečné přenosy Přenášení souborů je se zařízením DiskStation bezpečné a zajištěné. Podpora HTTPS znamená, že se vždy během přenosu můžete spolehnout na šifrování.

7 DiskStation Manager 4.3 Aplikace pro váš byznys Synology nabízí celou škálu aplikací, které zvýší produktivitu a efektivitu vašeho podnikání Poštovní služba Intuitivní rozhraní Můžete sledovat poštovní aktivity v reálném čase, sledovat vytíženost sítě či kontrolovat poštovní záznamy. Provádějte změny pouze několika kliknutími. Zabezpečte váš server Díky prvkům, jako je filtrovací modul nevyžádané pošty s blacklist seznamem DNS adres a SSL/TLS připojením, bude váš server v bezpečí před jakoukoli hrozbou zvenčí. Nainstalujte ClamAV jako další vrstvu zabezpečení. Jednoduchá správa Poštovní server podporuje automatické odpovědi či vícenásobné aliasy domén pro snadnou správu účtů. Služba Syslog Kompletní řešení Centralizujte sběr a správu protokolů, anebo proměňte svoje zařízení DiskStation do syslog klienta s aplikací Syslog Server. Rychlejší hledání protokolů Zabudovaný vyhledávač vám dovoluje vyhledávat dle klíčových slov, data, kategorie a dalších parametrů, aby hledání bylo rychlejší. Inteligentní archivace Můžete automaticky archivovat protokoly na základě jejich velikosti, počtu či stáří a ukládat je jako prostý text. Antivirus Užijte si plnohodnotné bezpečnostní prvky a chraňte svoje zařízení DiskStation před viry pomocí Synology Antivirus Essential nebo McAfee. RADIUS Server RADIUS Server posiluje síťovou bezpečnost a dodává Wi-Fi síti ověření, které zabraňuje neoprávněným přístupům k citlivým datům. *McAfee je placený balíček v Centru balíčků (volitelné obnovení licence až na dva roky).

8 05-06 Služba VPN Úsporná Snižte pořizovací a provozní náklady díky používání balíčku VPN Server a proměňte svoje zařízení DiskStation v plnohodnotný, funkcemi nabitý VPN server. Jednoduché nastavení VPN kanál můžete nastavit jednoduše propojením dvou zařízení Diskstation jako server a klient, což vám umožní okamžitý přístup k datům na pobočce. Zabezpečený přístup S SSL/TLS šifrováním, L2TP přes IPsec, PAP a MS-CHAP autorizací a kontrolou oprávnění je zabezpečení vaší VPN jednodušší než kdykoli předtím. DNS Server Plná kontrola domén Použijte DNS server pro hostování svého vlastního správce domén a zlepšete přidělování jmen v rámci své organizace. Flexibilita při používání Jednoduše přidělte rozdílné IP adresy rozdílným serverům jako FTP, poštovní server či webová služba. Úsporný Bez nutnosti dalšího fyzického serveru pro funkci DNS serveru použijte stávající infrastrukturu. Web Hosting Díky zabudované podpoře PHP a MySQL mohou firmy na zařízení Diskstation snadno vytvořit a hostovat až 30 webových stránek. Tiskový server Připojením multifunkční tiskárny k zařízení DiskStation může kdokoli z vaší kanceláře začít okamžitě využívat sdíleného tisku, skenování a faxování. Odpadá tak potřeba dedikovaného tiskového serveru.

9 DiskStation Manager 4.3 Multimediální aplikace Obohaťte svůj digitální život úžasnými multimediálními aplikacemi. Ukládejte svoje videa, fotky a hudbu v jednom jediném zábavním centru a získejte vice potěšení z vaší sbírky. Budete překvapeni, jak je její sdílení mezi vaše přátele snadné, a to kdykoli a kdekoli chcete! Photo Station Photo Station vám dává neomezený prostor pro vytvoření online foto alb a blogů. Vaše fotogalerie je jako stvořená pro sdílení s přáteli a rodinou. Navíc si každý může snadno vytvořit svůj vlastní individuální účet. Okamžitá online galerie Nahrávání fotek je jednoduché a plynulé. Jakmile jsou fotky nahrány, zobrazí se v chronologickém pořadí jako galerie nebo v dalších volitelných zobrazeních. Přímo na sociální sítě Fotky a videa lze sdílet na různých sociálních sítích. Můžete synchronizovat fotky na Facebook, sdílet přes Twitter, Picasa a Plurk. Prohlížení & úprava obrázků Podívejte se na fotky, kde je označen váš pes; prohlédněte si na mapě světa místa, která jste navštívili. Dodejte svým fotkám nádech kreativity úpravou pomocí nástrojů jako Aviary. Organizace alb Organizujte alba do rozdílných kategorií. Je to další intuitivní způsob, jak dodat vaší galerii profesionální a uspořádaný vzhled.

10 07-08 Video Station Mějte nejlepší filmy a televizní pořady vždy na dosah ruky. Video Station je centrálním místem zábavy pro každého. Organizujte si svůj video obsah úhledným způsobem, který vám nejvíce vyhovuje. Domácí kino Více informací o vaší sbírce Sledujte filmy, kdykoli chcete. Pokračujte ve sledování přesně tam, kde jste naposled přestali. Vytvořte uživatelské účty, abyste uchránili děti před nevhodným obsahem. Informace o filmech a seriálech jsou automaticky stahovány ve vámi zvolené řeči. Sledujte a nahrávejte zároveň AirPlay a DLNA přenos Sledujte nebo nahrávejte TV programy díky DTV tunerům. Vícenásobný přenos pomocí hardwarového klíče a podpora HDHomeRun zajišťují větší flexibilitu. Video Station podporuje přehrávání na televizi přes AirPlay nebo DLNA protokol. Užijte si širokoúhlou zábavu s přáteli a rodinou. Audio Station Zabudovaný hudební přehrávač vám dovoluje přehrávat hudbu z webového prohlížeče do reproduktorů nebo DMR zařízení. Vytvořte si jednoduchý audio cloud s vaší osobní hudební knihovnou a seznamy skladeb. Texty písní Internetová rádia Poslech hudby bez hranic Užívejte si hudbu a karaoke díky textům písní zobrazovaným uprostřed obrazovky s možností dalších individuálních nastavení. Poslouchejte rádio přes web a sestavte si vlastní seznam oblíbených stanic, aby byly dostupné pouhým kliknutím myší. Poslouchejte hudbu na několika AirPlay zařízeních a ovládejte je na dálku přes mobilní zařízení. Svoje skladby můžete díky podpoře A2DP přehrávat také na vysoce kvalitních Bluetooth zařízeních.

11 DiskStation Manager 4.3 Účty a oprávnění Zvyšte výkonnost díky centralizované správ účtů a dalších zdrojů. Správa DiskStation Místní účty & skupiny Vytvořte v zařízení DiskStation místní uživatelské účty a skupiny a přidělujte oprávnění ke sdíleným složkám. Nastavte uživatelům datové a přenosové limity. Sdílená složka Jednoduše vytvořte, upravte, zaheslujte či dokonce použijte pravidla NFS k jakékoliv sdílené složce zařízení DiskStation. Udržujte vaše soubory dobře organizované a splňující bezpečnostní požadavky. Windows ACL Správa s DSM ACL oprávnění mohou být konfigurována přímo přes DSM rozhraní. Přiřaďte přístupová pravidla podle účtu ke každému souboru, ale stejně tak ke službám AFP, NFS, FTP a WebDAV. Delegování práv Práce spojená se správou může být rozdělena mezi IT manažery rozšířením práv k přidělování ACL oprávnění na ně samotné. Adresářová & doménová podpora Windows AD DiskStation se může bez zvláštního úsilí připojit ke stávající skupině Windows AD domén. IT personál tak může snadno spravovat uživatelská doménová přístupová práva k DSM službám, aplikacím a sdíleným složkám. Integrace DSM aplikací Od sdílení souborů až po y - uživatelé se mohou přihlásit se svými Windows AD a LDAP účty a používat rozličné DSM aplikace pro zefektivnění pracovních úkonů. Služba LDAP Používejte DiskStation jako LDAP server pro centrální správu účtů a omezení administrativní zátěže. DiskStation lze navíc připojit ke stávající LDAP adresářové službě, takže uživatelé mohou přistupovat ke všem službám se stejnými přihlašovacími údaji. Přihlášení do Google Apps Adresářový server se synchronizuje s mnoha systémy účtů. Uživatelé se tedy například mohou přihlásit do Google Apps se svými LDAP přihlašovacími údaji.

12 09-10 Správa serveru DiskStation přichází s celou řadou funkcí, které správu serveru výrazně zjednoduší. Sledování zdrojů Kontrolujte zatížení systému Díky nástroji Sledování zdrojů můžete sledovat zatížení procesoru, paměti, pevných disků a sítě. Monitorujte aktuální procesy Získejte přehled o všech běžících procesech a o tom, kolik výkonu spotřebovávají. Správa šířky pásma Kontrola provozu Upřednostňujte a rezervujte přenosovou rychlost sítě jednotlivým DSM službám, aby nedošlo k přetížení vaší podnikové sítě. Rychlostní limit Rychlostní limit nastavuje mez přenosové rychlosti pro jednotlivé uživatele či skupiny uživatelů. Naplánujte využívání přenosové kapacity dle vašich firemních požadavků. Plánovač úloh Plánovač úloh Vám umožňuje vidět a spravovat všechny úkoly rychle a přehledně. Vytvořte si vlastní plán pro automatické provádění různých úkolů. Upozornění Aktivujte si upozornění SMS zprávou, em nebo jejich přesměrování na svoje mobilní zařízení a budete dostávat varovná hlášení pokaždé, když se změní status serveru. Hlášení o využití disku Sledujte stav vašich disků Naplánujte si periodickou tvorbu reportů, nebo si nechte vygenerovat jednorázový, kdykoli jej budete potřebovat. Tak můžete mít využití místa na úložišti neustále pod kontrolou. Efektivní monitoring Pomocí reportů můžete také identifikovat trendy a cykly v míře využití vašich úložišť, což vám usnadní optimalizaci serverů a plánování do budoucna. Najděte a odstraňte duplikáty svých souborů.

13 DiskStation Manager 4.3 Bezpečnost dat a serveru Zajištění integrity dat a dostupnosti systému díky všestranným řešením Synology Synology High Availability (SHA) Díky využití dvou serverů v clusterovém uspořádání dokáže SHA zabezpečit, že při selhání primární jednotky budou veškeré pracovní úkoly automaticky a bez odstávky převedeny na sekundární jednotku, která se stane primární. Praktický průvodce konfigurací vám pomůže zřídit a nastavit tak pokročilé funkce, jako je funkce Link aggregation či VLAN, aby byl zajištěn plynulý a efektivní chod vašeho podnikání. Global Hot Spare Váš úložný prostor bude účinně střežen proti ztrátě dat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Hot spare náhradní disky jsou vždy připraveny fyzicky nahradit vypadnuté disky a obnovit data bez přerušení provozu bez ohledu na používaný typ nebo skupinu RAID. 2stupňové ověření Rozšiřte ochranu svého centrálního úložiště o další úroveň. Kromě přihlašovacích údajů, je pro přihlášení k DSM vyžadován 6místný jednorázový kód, který je dostupný pouze přes vaše mobilní zařízení. Další bezpečnostní opatření DiskStation zajišťuje komplexní ochranu pomocí bezpečnostních prvků, které zabraňují narušení systémů nebo úniku důvěrných dat. Firewall Nastavte a povolte jen určité DSM služby, síťové porty nebo IP adresy pro přístup na vaše zařízení DiskStation. Blokování IP adres & povolené seznamy Odepřete nestandardní připojení a vyberte důvěryhodná připojení s nastavitelnými IP seznamy. Zajistěte kontrolu přístupu k vašemu zařízení DiskStation díky IP filtrování. DoS ochrana Potlačte DoS útoky přes Internet a zachovejte plynulý chod síťového provozu. Stupeň síťové bezpečnosti, který máte na dosah ruky. AES šifrování Certifikace FIPS a vládou doporučované AES 256bitové šifrování zaručí, že sdílené složky zůstanou důvěrné.

14 11-12 Synology Cloud Správa cloudu jednodušší než kdykoli předtím Cloud Station S aplikací Cloud Station je synchronizace snadná a vaše soubory přístupné kdykoli a odkudkoli je to bezpečné cloudové úložiště pro dokumenty, hudbu, fotky a video. Kdykoli, když večer skončíte s úpravou dokumentu, stačí ho uložit a dokument se automaticky objeví i na vašem druhém počítači, až ho zapnete další den ráno. Vaše soubory budou odteď vždy aktuální. Přístup odkudkoliv Cloud Station funguje jak na PC, tak na Mac. Na cestách použijte pro okamžitou synchronizaci souborů mobilní aplikaci DS cloud. Kontrola verzí a výběrová synchronizace Uchováte až 32 verzí každého souboru, takže už se nemusíte obávat, že úpravy budou přepsány dalšími uživateli. Zvolte typy souborů, které se mají synchronizovat, a uspořte tak výpočetní výkon i přenosovou kapacitu. Neomezené možnosti Cloud Station podporuje neomezené množství uživatelů a synchronizovaných složek, pro potřeby firem je tedy ideální. Velikost jednotlivých souborů pak může být až 10 GB. Offline přístup Vaše data budou dostupná dokonce i bez připojení k internetu Cloud Station synchronizuje soubory automaticky, jakmile je připojení obnoveno. QuickConnect QuickConnect je navržen tak, aby Vám umožnil zprovoznit cloud během několika kliknutí a bez nutnosti nastavovat váš router. Zapnutím aplikace QuickConnect budete moci přistupovat k vašemu obsahu kdykoliv a kdekoliv. Synology DDNS Synology poskytuje kompletní DDNS službu a umožňuje vytvořit osobního doménového jména pro vaše zařízení DiskStation pomocí několika kliknutí. Proč? Protože tímto způsobem si nebudete muset pamatovat neustále se měnící IP adresy. MyDS Center Mějte přehled o DDNS a dostaňte okamžitě upozornění, pokud se spojení stane nedostupným. 13 doménových jmen Nejenže si můžete založit jedno zdarma, ale můžete si vybrat dokonce z 13 různých variant. Která je vaše oblíbená?

15 DiskStation Manager 4.3 Zálohování dat Spolehněte se na komplexní řešení zálohování dat od společnosti Synology Zálohování serveru Zálohování přes síť Zálohujte s šifrováním a kompresí dat z jedné stanice DiskStation do druhé anebo do rsync kompatibilního serveru. Zálohování cloudu S balíčkem Glacier Backup budou vaše data archivována na službě Amazon Glacier levně a efektivně. Synchronizace sdílených složek Sdílené složky lze synchronizovat v reálném čase z více serverů na jeden cílový server, což minimalizuje dobu nutnou pro zotavení po havárii. Zálohování konfigurací Vytvořte rozvrh pro zálohování, takže změny budou vždy zachovány a připraveny pro migraci systému. Nastavení mohou být obnovena na různých úrovních podle rozsahu změn. Synology Time Backup Kontrola verzí Funkce Snapshots Vám dovoluje zálohovat současný stav sdílených složek. Můžete vytvořit různé verze záloh a obnovit složky z určitého časového bodu. Přizpůsobení záloh Vytvořte automatické plány zálohování, aby bylo zajištěno, že se nikdy na nic nezapomene. Nebo provádějte vzdálené zálohování a vaše data budou k dispozici na vzdálené stanici DiskStation. Smart Recycle Služba Smart Recycle automaticky maže nepotřebné verze záloh, zatímco vybrané zálohy se uchovávají. Přebytečné verze již nebudou zatěžovat vaše úložiště. Zálohování stolního počítače Z PC na DiskStation Uživatelé Windows mohou použít pro bezproblémové zálohování souborů na stanice DiskStation aplikaci Synology Data Replicator 3 nebo jiné aplikace třetích stran. Z Mac na DiskStation DiskStation spolupracuje s nástrojem TimeMachine od společnosti Apple. Zde se tedy nic nemění a vy můžete i nadále pokračovat v zálohování nejvíce intuitivním způsobem.

16 13-14 Připraveno na virtualizaci Vyspělé úložné řešení maximalizuje rychlost, efektivitu správy a systémové vytížení Certifikace pro virtualizaci Plná podpora virtualizace Synology modely s dvěma LAN porty nabízejí širokou podporu virtualizace, která zahrnuje VMware vsphere 5.1, VAAI, Windows Server 2012, Microsoft ODX a Citrix XenServer. Dimenzováno pro všechny velikosti Synology má kompletní řadu serverů připravených na virtualizaci. Nejen velcí korporátní zákazníci, ale také malé a středně velké podniky mohou využít efektivní správy umožněné virtualizačními řešeními. Funkce LUN Clone Okamžitě k použití LUN klony lze vytvořit bez čekání a okamžitě tak snížit náročnost vaší IT správy. Efektivnost IT správci budou využívat vysoce efektivní datové řešení, které je díky minimálním nárokům na místo na disku zároveň úsporné. Vysoká produktivita Díky rychlé instalaci a vysoké efektivitě může LUN klon významně urychlit nasazení informačních technologií a vývojových procesů při současné redukci administrativní zátěže. Funkce LUN Snapshot Vysoký výkon Vytvoření a provoz momentek LUN nemá téměř žádný vliv na výkon, což pomáhá zachovat hladký provoz datových center. Rychlá záloha & obnovení Z momentky v určitém čase je během okamžiku vytvořena záložní verze, která umožňuje velmi rychlou obnovu dat. Až 256 momentek Můžete vytvořit až 256 momentek na jeden LUN. Nároky na místo jsou vzhledem k tomu, že každá momentka zabere přibližně tisícinu originální velikosti LUN, minimální.

17 DiskStation Manager 4.3 Monitoring Chraňte svůj majetek s naším spolehlivým a komplexním NVR systémem Živé zobrazení Sledujte vše, co se děje na vašich IP kamerách. Stále na cestách? Živé zobrazení a nahrávky je možné sledovat ve všech hlavních prohlížečích a mobilních zařízeních. Správa kamer Nastavení kamery v aplikaci Surveillance Station je velmi snadné a intuitivní. Na stavovém panelu najdete kompletní sadu nástrojů pro správu: vždy po ruce a kdykoliv je potřeba. Souběžné živé zobrazení Sledujte zároveň až 49 kanálů a využijte paletu nástrojů jako zobrazení typu rybí oko či nastavitelné rozvržení kanálů. Analýza živého zobrazení Využijte poskytované analytické funkce pro odhalení podezřelých pohybů. Systém například může rozpoznat, pokud objekt zůstane v zóně bez setrvání déle, než je stanoveno, a spustí alarm. Kamerová hlídka Chraňte vaše okolí pomocí funkce hlídací trasy a automatického nahrávání. Pokud je zjištěn pohyb, spustí se nahrávání a vaše kamera může pro lepší pokrytí prostoru natáčet z různých úhlů, které jste si sami nastavili. Široký systém podpory kamer Vyberte si z více než 1600 kamer od známých výrobců. Dlouhodobá spolupráce s vybranými dodavateli umožňuje stále větší míru přizpůsobení konkrétním projektům. Centralized Management System (CMS) Systém centrální správy - CMS - ulehčuje správu rozsáhlých monitorovacích systémů využívajících několik serverů. Poskytuje centralizovanou kontrolu nastavení kamer, správu oprávnění a nahrávek vše přes jedno rozhraní. Upozornění Vyberte události, které by měly odeslat hlášení: budete vždy upozorněni a připraveni reagovat během vteřin. Příjem upozornění je možný přes SMS, nebo oznámení přesměrovaná na mobilní zařízení či Skype.

18 15-16 Správa nahrávání Spravujte nahrávky efektivně díky vhodným nástrojům. Použijte analýzu obrázků pro určení kritických událostí. Zachyťte moment Seznam nahrávek, kalendář a časová osa vám umožní snadno nalézt konkrétní záznam. Pomocí ladicích nástrojů můžete zvýšit kvalitu videa, nebo během několika vteřin pomocí funkce inteligentního vyhledávání a jejích 8 různých typů analýzy nalézt jakoukoli kritickou událost. Archivace a oprávnění Nahrávky jsou exportovány přímo na vaše zařízení DiskStation. V případech, kdy musíte prokázat svoje tvrzení, nabízí nástroj Evidence Integrity Authenticator možnost ověření, že vaše nahrávka nebo vyfocený obrázek z aplikace Surveillance Station jsou zcela jedinečné a bez úprav. Mobilní Nainstalujte si DS cam na svoje mobilní zařízení, abyste i kdekoli na cestách byli stále v centru dění. Můžete sledovat živé vysílání a nahrané události až na 6 kanálech a kdykoli pořizovat momentky. Kalendář nahrávání Vytvořte plány nahrávání přesně podle svých potřeb: použijte chytré nahrávání s různými režimy jako Ruční, Plynulý, Detekce pohybu, Poplašné zařízení a Poplašné zařízení s detekcí pohybu. VS240HD Zařízení VisualStation slouží jako úsporná a užitečná monitorovací stanice určená pro nasazení ve velkém rozsahu. Přenosy naživo můžete sledovat až na 24 kanálech v 720p HD rozlišení.

19 DiskStation Manager 4.3 Mobilní aplikace Mobilní aplikace Synology vám umožní spojení s vaším zařízením DiskStation a veškerým jeho obsahem, dokonce i když jste na cestách. DS video Užívejte si vaše videa, kdekoli chcete S aplikací DS video můžete sledovat filmy a televizní vysílání uložené ve vaší filmotéce, když jste na cestách nebo jen jedete do práce. Doma si DS video užijete na Roku TV. Přehrávání přes AirPlay DS video lze použít jako dálkový ovladač pro filmy přehrávané na vaší televizi prostřednictvím AirPlay nebo DLNA. Užijte si širokoúhlou zábavu se svými přáteli a rodinou. Chytrá obnova Aplikace DS video si pamatuje, kde jste se sledováním přestali, a nabídne vám pokračovat od tohoto bodu. DS download Vzdálená tvorba úkolů S aplikací DS download můžete hledat dle klíčových slov a vytvářet nová stahování na dálku přes vaše ios nebo Android mobilní zařízení. Snadná správa stahování Z mobilních zařízení můžete také spustit časové plány stahování a upravovat šířku pásma sítě. DS photo+ Sdílejte vzpomínky DS photo+ vám umožňuje sdílet svoje krásné vzpomínky, kdykoli budete chtít. Stáhněte si alba, abyste je na svých mobilních zařízeních měli na dosah i tehdy, pokud nemáte k dispozici připojení k síti. Okamžité nahrávání Každý váš snímek bude automaticky nahrán do aplikace Photo Station. Tímto způsobem nikdy nepřijdete ani o jedinou z vašich cenných vzpomínek. DS audio Osobní knihovna Zvolte si pro vaše cestování ten pravý playlist podle vaší momentální nálady. Hudební knihovna na cestách Přenášejte sebou terabyty hudby uložené na vašem zařízení DiskStation, ať už se vydáte kamkoli. Offline přehrávání Díky offline módu aplikace DS audio Vás od poslechu oblíbených kapel a zpěváků nezastaví ani nedostupné připojení k internetu.

20 17-18 DS cloud Synchronizace souborů přes cloud Díky aplikaci DS cloud jsou všechny vaše pracovní soubory k dispozici na mobilních zařízeních i bez připojení k internetu. Váš bezpečný osobní cloud Všechny vaše soubory jsou uchovány bezpečně na osobním cloudu: na vašem zařízení DiskStation. Podpora SSL šifrování zaručuje, že přenos dat je vždy zabezpečen. Volitelná nastavení Máte možnost synchronizace souborů podle typu a velikosti tak, aby odpovídaly dostupnému úložnému prostoru. Zvolte synchronizaci pouze při připojení přes Wi-fi a vyhnete se vysokým poplatkům za datové přenosy. DS cam Vždy na stráži S aplikací DS cam můžete sledovat živé zobrazení, pořizovat snímky, používat PTZ funkce nebo sledovat zaznamenané nahrávky, kdykoliv to budete potřebovat. Stále informován Vyberte si z devíti různých typů alarmu, které spustí hlášení a obdržíte upozornění přesměrované na mobilní zařízení. Nikdo Vás již nikdy nezastihne nepřipravené. DS finder Najdi mě Nemůžete najít DiskStation? Stisknutím tlačítka Najít mě jej vyhledáte okamžitě a okamžitě tak budete reagovat na případné problémy. Zapnutí a vypnutí S aplikací DS finder lze DiskStation také vypnout či zapnout a to i z druhé strany světa. DS file Přístup k souborům odkudkoliv Díky aplikaci DS file, můžete procházet a prohlížet obsah svého zařízení DiskStation dokumenty, videa nebo fotografie na vašem mobilním zařízení. Správa obsahu na cestách Udělejte změny v souborech či složkách na poslední chvíli kopírování, odstranění nebo úpravu ještě než se dostanete do práce. DSM mobile Správa DiskStation na dálku Můžete spravovat téměř vše účty, sdílené složky, DSM služby, aplikace a mnoho dalšího přímo na svém mobilním zařízení. Monitorujte stav PC S aplikací DSM mobile můžete sledovat procesor, síť, využití paměti či systémové protokoly v reálném čase.

21 Systémové nároky Pro další informace o systémových nárocích a omezeních u některých funkcích prosím navštivte O programu Synology DiskStation Manager Synology DiskStation Manager (DSM) nabízí intuitivní webové rozhraní, které pomáhá domácnostem a organizacím různých velikostí se správou dat, síťových zdrojů a každodenních úkolů na zařízeních DiskStation a RackStation. Jeho záběr sahá od sdílení souborů, zálohování dat, bezpečnost, systém účtů, aplikace, přes cloudové služby, mobilní aplikace, monitoring až po multimediální podporu. Pro více informací Pokud chcete zjistit více o programu Synology DiskStation Manager a o tom jakým způsobem může pomoci se správou vašich dat, navštivte prosím Zákazník je odpovědný za dodržování zákonných povinností. Je výhradně na zákazníkovi, zda využije právního poradce pro identifikaci a interpretaci veškerých příslušných zákonů a regulativních požadavků, které mohou mít vliv na zákazníkovo podnikání a jakýchkoliv úkonů, které může být zákazník nucen učinit tak, aby byl v souladu s nimi. Synology neposkytuje právní poradenství a ani nezaručuje, že její služby a produkty zajišťují soulad zákazníka s jakýmkoliv zákonem či předpisem. Copyright Synology Incorporated Synology Incorporated 3F-3, No.106, Chang An W. Rd., Taipei 10351, Tchaj-wan Designed in Taiwan Říjen 2013 Všechna práva vyhrazena Synology a další známky, loga a produkty společnosti Synology nebo názvy služeb a sloganů obsažených v tomto dokumentu jsou ochranné známky společnosti Synology a jejích dodavatelů či poskytovatelů licencí a nesmí být kopírovány, napodobovány nebo používány, ať jako celek nebo zčásti, bez předchozího písemného souhlasu společnosti Synology nebo příslušných vlastníků ochranných známek. Všechny ostatní ochranné známky, registrované ochranné známky, názvy produktů a společností nebo loga zmíněné v tomto dokumentu jsou majetkem příslušných vlastníků. Žádná část tohoto dokumentu nesmí být kopírována ani šířena v jakékoli podobě bez písemného souhlasu společnosti Synology Incorporated. Produktové informace jsou revidované k datu prvního vydání. Údaje a informace o výrobku mohou být změněny bez předchozího upozornění. Veškerá prohlášení týkající se budoucího vývoje a záměrů společnosti Synology podléhají změnám bez předchozího upozornění a představují pouze cíle a plány.

22 Synology Inc. 3F-3, No. 106, Chang An W. Rd., Taipei, Taiwan Tel: Fax: Synology America Corp NE Bel-Red Road, Bellevue, WA USA Tel: Synology SARL 39 rue Louis Blanc, Courbevoie Francie Tel: Synology GmbH Grafenberger Allee Düsseldorf Deutschland Tel: Synology UK Ltd. Etheridge Avenue, Brinklow, Milton Keynes, MK10 0BP, UK Tel: Synology může kdykoli a bez předchozího upozornění provádět změny specifikací a popisy produktů. Copyright 2013 Synology Inc. Všechna práva vyhrazena. Synology a ostatní názvy produktů společnosti Synology jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Synology Inc. Ostatní názvy společností a produktů zde uvedených jsou ochrannými známkami jejich příslušných vlastníků.

NAS SYNOLOGY DS115j. Copyright Hotline:

NAS SYNOLOGY DS115j. Copyright   Hotline: NAS SYNOLOGY DS115j Kód: Výrobce: Záruční doba: P02035 SYNOLOGY 24 měsíců Osobní NAS server za příjemnou cenu. Ocenění HD World Excellent! Tento NAS doporučujeme zejména pro ukládání audiosouborů.. Klíčové

Více

NAS SYNOLOGY DS214SE. Osobní NAS server za příjemnou cenu.

NAS SYNOLOGY DS214SE. Osobní NAS server za příjemnou cenu. NAS SYNOLOGY DS214SE Kód: Výrobce: Záruční doba: DS214SE SYNOLOGY 24 měsíců Osobní NAS server za příjemnou cenu. - pozice pro 2 SATA disky (Basic/JBOD/RAID 0/1) - kapacita až 8TB - rychlost čtení až 102

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ 2014 KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ ÚLOŽIŠTĚ DAT

PŘEHLED PRODUKTŮ 2014 KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ ÚLOŽIŠTĚ DAT PŘEHLED PRODUKTŮ 2014 KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ ÚLOŽIŠTĚ DAT www.synology.com j Série SNADNÉ POUŽÍVÁNÍ. VOLBA Č. 1 PRO DOMÁCNOSTI A OSOBNÍ UŽIVATELE. Synology j série umožňuje přehrávání médií, sdílení souborů

Více

DISKSTATION MANAGER 5.0 DEDIKOVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM PRO NAS

DISKSTATION MANAGER 5.0 DEDIKOVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM PRO NAS DISKSTATION MANAGER 5.0 DEDIKOVANÝ OPERAČNÍ SYSTÉM PRO NAS www.synology.com Synology je hlavním prodejcem NAS na celosvětovém trhu. Jako specializovaný dodavatel NAS serverů se snažíme využívat nejnovější

Více

Cluster high-availability

Cluster high-availability Cluster high-availability RackStation RC805xs+ / Rozšiřovací jednotka RXD25sas Cluster high-availability společnosti Synology obsahuje dva servery RackStation RC805xs+ sloužící jako dva výpočetní uzly

Více

Bezpečí před vodou a požárem. Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat.

Bezpečí před vodou a požárem. Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat. Bezpečí před vodou a požárem Chraňte vše, co je pro Vás nejcennější, a ještě něco navíc úložiště dat. b a c d e f f BL ACK BOX* Automatický tlakovací systém, detekce vody, mechanický zámek, vodotěsnost

Více

Pro uživatele nástroje RICOH Smart Device Connector: Konfigurace zařízení

Pro uživatele nástroje RICOH Smart Device Connector: Konfigurace zařízení Pro uživatele nástroje RICOH Smart Device Connector: Konfigurace zařízení OBSAH 1. Pro všechny uživatele Úvod... 3 Jak číst tuto příručku... 3 Ochranné známky...4 Co je to RICOH Smart Device Connector?...

Více

O bezpečnost se postaráme my. Vy se soustřeďte jen na svoji práci.

O bezpečnost se postaráme my. Vy se soustřeďte jen na svoji práci. O bezpečnost se postaráme my. Vy se soustřeďte jen na svoji práci. Opravdu je možné, aby byla ochrana podniku takto snadná? Taková dnes jednoduše je. Zapotřebí jsou jen věci: Jedna webová platforma, prostřednictvím

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding

Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery. Dynamic Transcoding Náš záměr je nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kamery Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Nepřetržitý vzdálený přístup a vzdálené ovládání kdykoli a odkudkoli Do mobilních zařízení

Více

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu:

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: 410173-221 Leden 2006 Obsah 1 ešení pro správu klientských počítač Konfigurace a nasazení....................... 1 2 Správa a aktualizace

Více

Symantec Protection Suite Small Business Edition Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy

Symantec Protection Suite Small Business Edition Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy Přehled Sada Symantec Protection Suite Small Business Edition představuje jednoduché a cenově dostupné řešení zabezpečení a zálohování.

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes internet 1. Úvodní stránka Stránku, kde si můžete nastavit nahrávání,

Více

SharePoint Online. Vyhledávání Můžete hledat weby, osoby nebo soubory. Vytvoření webu nebo příspěvku

SharePoint Online. Vyhledávání Můžete hledat weby, osoby nebo soubory. Vytvoření webu nebo příspěvku Úvodní příručka Zvládněte toho více, ať jste kdekoli, se zabezpečeným přístupem, sdílením a ukládáním souborů. Přihlaste se ke svému předplatnému Office 365 a ve spouštěči aplikací vyberte SharePoint.

Více

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren

Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Řešení správy tiskáren Pro jednoduchou centralizovanou správu tiskáren a multifunkčních systémů ŘÍZENÍ PROVOZU SNADNÁ METODA PRO SPRÁVU VAŠICH TISKÁREN A MULTIFUNKČNÍCH SYSTÉMŮ Udržet

Více

Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011

Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011 Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011 Obnova vašeho systému kdykoli, kamkoli a během několika minut Co je Symantec System Recovery? Symantec System Recovery 2011, dříve známý jako

Více

Představení Kerio Control

Představení Kerio Control Představení Kerio Control UTM - Bezpečnostní řešení bez složitostí Prezentující Pavel Trnka Agenda O společnosti Kerio Kerio Control Přehled jednotlivých vlastností Možnosti nasazení Licenční model O společnosti

Více

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení Přístup a správa souborů NAS z ios a Android zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Spravovat soubory z NAS aplikací pro

Více

NAS SYNOLOGY DS214 Play

NAS SYNOLOGY DS214 Play NAS SYNOLOGY DS214 Play Kód: Výrobce: Záruční doba: DS214P SYNOLOGY 24 měsíců Tento malý a vysoce výkonný výkonný dvoudiskový server je určený zejména pro náročné domácí uživatele, kterým nabízí vysokou

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

DiskStation DS418j. Ideální společník pro váš vlastní cloud. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami

DiskStation DS418j. Ideální společník pro váš vlastní cloud. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami DiskStation DS418j Synology DiskStation DS418j je čtyřšachtový server NAS určený pro domácnosti a soukromé uživatele, kteří chtějí efektivně spravovat, chránit a sdílet data. Jeho nový 64bitový dvoujádrový

Více

Uživatelská příručka T UC-One pro windows

Uživatelská příručka T UC-One pro windows Co je to T UC-One? T UC-One poskytuje koncovým uživatelům jednotnou komunikaci (UC) skrz všední mobily (tablety a mobilní telefony) a počítačové platformy (počítače a notebooky) včetně Windows, Mac, ios

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

1. Přidání hostitele. 1. Spusťte GV-Edge Recording Manager

1. Přidání hostitele. 1. Spusťte GV-Edge Recording Manager 1. Přidání hostitele Pro připojení GV-DVR / GV-NVR / GV-VMS, ověřte, že jsou zapnuty služby Control Center a Remote ViewLog. Služby zapnete v síťovém nastavení GV-DVR/NVR/VMS. 1. Spusťte GV-Edge Recording

Více

PŘÍRUČKA SÍŤOVÝCH APLIKACÍ

PŘÍRUČKA SÍŤOVÝCH APLIKACÍ PŘÍRUČKA SÍŤOVÝCH APLIKACÍ Uložení protokolu tisku na síť Verze 0 CZE Definice poznámek V celé Příručce uživatele používáme následující ikony: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat,

Více

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR Stránka 1 Webové rozhraní Dahua XVR Obsah Spuštění webového rozhraní XVR...3 Hlavní pracovní plocha...3 Menu Správa...4 Kamera... 4 Síť... 5 Úložiště... 5 Systém... 5 Účet... 6 Menu Ikony...6 Živě... 7

Více

Jak používat program P-touch Transfer Manager

Jak používat program P-touch Transfer Manager Jak používat program P-touch Transfer Manager Verze 0 CZE Úvod Důležité upozornění Obsah tohoto dokumentu a technické parametry příslušného výrobku podléhají změnám bez předchozího upozornění. Společnost

Více

EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENCE / INTERNATIONAL COMPUTER DRIVING LICENCE - Online Collaboration SYLABUS 1.0 (M14)

EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENCE / INTERNATIONAL COMPUTER DRIVING LICENCE - Online Collaboration SYLABUS 1.0 (M14) EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENCE / INTERNATIONAL COMPUTER DRIVING LICENCE - Online Collaboration SYLABUS 1.0 (M14) Upozornění: Oficiální verze ECDL/ICDL Sylabu Online Collaboration 1.0 je publikovaná

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV Získejte ze svého elektromobilu Nissan co nejvíc se systémem NissanConnect EV. Podle následujících pokynů můžete ovládat svůj vůz přes počítač nebo chytrý telefon.

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

DiskStation DS218j. Univerzální řešení nepřetržitě dostupného osobního cloudu. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů napříč platformami

DiskStation DS218j. Univerzální řešení nepřetržitě dostupného osobního cloudu. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů napříč platformami DiskStation DS218j Synology DiskStation DS218j je 2šachtový server NAS, pomocí kterého mohou domácnosti a osobní uživatelé snadno vytvořit svůj osobní cloud. Jednoduché a přesto výkonné zařízení Synology

Více

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation

Více

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání

Návod k použití. O 2 TV Nahrávání Návod k použití O 2 TV Nahrávání Pomocí Tv Pomocí internetu Pomocí telefonu Pomocí iphone O 2 TV Nahrávání nastavení nahrávání přes mobil 1. Úvodní stránka Pro nastavení nahrávání přes mobil jděte na stránky

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P

WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1516778124 VÝROBNÍ ČÍSLO WiFi kamera venkovní bezpečnostní Wanscam HW0043 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti

Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti Není cloud jako cloud, rozhodujte se podle bezpečnosti Marcel Jánský Manažer útvaru produktů a podpory prodeje 26. 2. 2013 České Radiokomunikace Vysílací služby Profesionální telekomunikační operátor Poskytovatel

Více

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor

Návod pro použití Plug-in SMS Operátor Verze: 1.06 Strana: 1 / 17 Návod pro použití Plug-in SMS Operátor 1. Co to je Plug-in modul SMS Operátor? Plug-in modul (zásuvkový modul) do aplikace MS Outlook slouží k rozšíření možností aplikace MS

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

Aplikace GoGEN Smart Center

Aplikace GoGEN Smart Center Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu

Více

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění.

Začínáme NSZ-GS7. Síťový multimediální přehrávač. Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. Začínáme CZ Síťový multimediální přehrávač NSZ-GS7 Obsah obrazovek, způsob ovládání a technické parametry se mohou změnit bez předchozího upozornění. První kroky: ON/STANDBY Zapne nebo vypne přehrávač.

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

www.eset.cz ESET Anti-Theft: Ochrana pro váš notebook

www.eset.cz ESET Anti-Theft: Ochrana pro váš notebook www.eset.cz ESET Anti-Theft: Ochrana pro váš notebook Co je Anti-Theft? Anti-Theft pomáhá uživatelům ztracený notebook nalézt a získat zpět. Co s ESET Anti-Theft dostanete? Lokalizace Sledování ztraceného

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

DiskStation DS119j. Ideální první zařízení NAS pro každého. Klíčové vlastnosti. Snadné nastavení a správa

DiskStation DS119j. Ideální první zařízení NAS pro každého. Klíčové vlastnosti. Snadné nastavení a správa DiskStation DS119j Synology DiskStation DS119j je finančně výhodný, jednošachtový server NAS se snadným ovládáním. Soukromým uživatelům dává možnost hostování, sdílení a ochrany dat. Díky nejrůznějším

Více

Memeo Instant Backup Průvodce rychlým. Krok 1: Vytvořte si bezplatný účet Memeo. Krok 2: Připojte vaše úložné zařízení k počítači

Memeo Instant Backup Průvodce rychlým. Krok 1: Vytvořte si bezplatný účet Memeo. Krok 2: Připojte vaše úložné zařízení k počítači Úvod Memeo Instant Backup představuje jednoduché řešení zálohování pro celý digitální svět. Automatickým a nepřetržitým zálohováním vašich cenných souborů na disku C aplikace Memeo Instant Backup chrání

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Lukáš Valenta +420 724 739 057 lukas.valenta@acronis.cz. Acronis Presentation www.acronis.cz 1

Lukáš Valenta +420 724 739 057 lukas.valenta@acronis.cz. Acronis Presentation www.acronis.cz 1 Lukáš Valenta +420 724 739 057 lukas.valenta@acronis.cz Acronis Presentation www.acronis.cz 1 Physical, Virtual, Cloud (PVC) Fyzické prostředí Windows a Linux operační systémy, servery a pracovní stanice

Více

Příručka nastavení funkcí snímání

Příručka nastavení funkcí snímání Příručka nastavení funkcí snímání WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_CS 2004. Všechna práva vyhrazena. Uplatňovaná ochrana autorských práv se vztahuje na všechny formy a záležitosti

Více

SMB a Enterprise řešení

SMB a Enterprise řešení SMB a Enterprise řešení Václav Štajner Business Development Manager, vaclavstajner@qnap.com Přední NAS výrobce. Úložiště vše v jednom: Souborové úložiště, Zálohování, iscsi, QvPC, Virtualizace, Kontejnery,

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. NÁVOD K POUŽITÍ IP kamerový systém www.slkamery.cz 1 1. Práce se systémem CMS 1. Instalace aplikace Aplikaci CMS nainstalujeme z přiloženého CD. Pokud není CD součástí balení, stáhneme instalační soubory

Více

DiskStation DS118. Klíčové vlastnosti. Optimální poměr ceny a výkonu. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami

DiskStation DS118. Klíčové vlastnosti. Optimální poměr ceny a výkonu. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami DiskStation DS118 Synology DiskStation DS118 je vysoce výkonné a kompaktní 1šachtové zařízení NAS, určené zejména kancelářím a domácím uživatelům pro efektivní správu, zabezpečení a sdílení dat. Jeho nový

Více

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra Symantec pcanywhere 12.0 Špičkové řešení vzdáleného ovládání pro odbornou pomoc a řešení problémů Co je Symantec pcanywhere 12.0? Symantec pcanywhere, přední světové řešení vzdáleného ovládání*, pomáhá

Více

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive

Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Základní uživatelský manuál služby WMS Drive Uživatelský manuál Obsah Uživatelský manuál Obsah 2 Webový klient Základní prostředí 3 Webový klient Oblíbené položky 4 Webový klient Upload souborů 5 Webový

Více

DiskStation DS218. Optimální poměr ceny a výkonu. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami

DiskStation DS218. Optimální poměr ceny a výkonu. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami DiskStation DS218 Synology DiskStation DS218 je vysoce výkonné a všestranné 2šachtové zařízení NAS, určené malým kancelářím a domácím uživatelům pro efektivní správu, zabezpečení a sdílení dat. Jeho 64bitový

Více

Zálohování a obnova. Uživatelská příručka

Zálohování a obnova. Uživatelská příručka Zálohování a obnova Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

PŘÍRUČKA PRO MONITORING 2014 VAŠE SPOLEHLIVÉ ŘEŠENÍ NVR

PŘÍRUČKA PRO MONITORING 2014 VAŠE SPOLEHLIVÉ ŘEŠENÍ NVR PŘÍRUČKA PRO MONITORING 2014 VAŠE SPOLEHLIVÉ ŘEŠENÍ NVR www.synology.com Synology je hlavním prodejcem NAS na celosvětovém trhu. Jako specializovaný dodavatel NAS serverů se snažíme využívat nejnovější

Více

Návod k obsluze. GeoVision ViewLog SW verze 8.12. Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1

Návod k obsluze. GeoVision ViewLog SW verze 8.12. Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1 Návod k obsluze GeoVision ViewLog SW verze 8.12 Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1 Obsah : Přehrávání videosouborů úvod strana 3 Přehrávání v hlavním systému (ViewLog) strana 4 1. Základní obrazovka

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

Nokia Nseries PC Suite 2.1. 1. vydání

Nokia Nseries PC Suite 2.1. 1. vydání Nokia Nseries PC Suite 2.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation.

Více

Mobilní skener Eye-Fi Stručná uživatelská příručka

Mobilní skener Eye-Fi Stručná uživatelská příručka Mobilní skener Eye-Fi Stručná uživatelská příručka Funkce skeneru Eye-Fi Skenování dokumentů a odesílání souborů do počítače (s nainstalovanou aplikací Eye-Fi Center) Naskenujte dokument Naskenovaný obraz

Více

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka

Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka Technické podmínky a doporučení provozu OneSoftConnect na infrastruktuře zákazníka verze 2018-06 Pokud nechcete využít provoz v cloudu a chcete provozovat systém na vaší infrastruktuře, tak je to možné

Více

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti.

Přístup k poště MS Office 365 mají pouze studenti 1. a 2. ročníku EkF prezenčního studia. Přístup k ostatním službám mají všichni studenti. Obsah Přihlášení k Office 365... 1 Nastavení přeposílání (předávání) doručené pošty... 2 Instalace plného balíku aplikací Office 365 Pro Plus pro studenty... 3 Přihlášení v plné verzi Office 365 Pro Plus

Více

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015

GOOGLE APPS FOR WORK. TCL DigiTrade - 22.10.2015 GOOGLE APPS FOR WORK TCL DigiTrade - 22.10.2015 Seminář 22.10.2015 9.00-9.25 Co jsou Google Apps for Work (Stanislav Marszalek - TCL DigiTrade) 9.30 9.55 Praktické příklady použití Google Apps ve firmě

Více

NAS 107 Seznámení s Control Center

NAS 107 Seznámení s Control Center NAS 107 Seznámení s Control Center Naučte se používat Control Center pro základní správu vašeho NAS A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat Control Center pro základní

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

Interaktivní funkce Selfnet TV

Interaktivní funkce Selfnet TV Interaktivní funkce Selfnet TV Uživatelská příručka Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody interaktivní televize Selfnet TV. Svoji Selfnet TV budete ovládat přes velmi jednoduchou

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

VPCO - video pult centrální ochrany

VPCO - video pult centrální ochrany VPCO - video pult centrální ochrany VPCO Video Pult Centrální Ochrany 1. Úvod 2. 4-monitorový systém 3. Vlastnosti VPCO 4. Práce operátora s VPCO 5. Televizní stěna VPCO 1. Úvod VPCO je operační pracoviště

Více

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx)

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) OBSAH: 1. Úvod 2. Set Top Box (STB) 3. MENU IPTV portálu 3.1. Hlavní nabídka 3.2. Přepínání TV kanálů 4. Samoobsluha 5. Videopůjčovna 6. Zabezpečení 7. Doplňkové

Více

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P

Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1526364818 VÝROBNÍ ČÍSLO Bezpečnostní kamera Wanscam HW0028 HD 720P 1. POPIS Proč si právě vybrat tuto kameru? Hned z několika důvodů. Tím prvním je možnost nastavit kameru bez připojení síťového kabelu.

Více

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14 Uživatelský manuál XMEye aplikace pro zválený dohled 1/14 www.patronum.cz Vítejte! Děkujeme za nákup digitálního videorekordéru PATRONUM! Součástí vlastností tohoto DVR je možnost zváleného dohledu přes

Více

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE SYMANTEC JE ZÁLOHOVÁNÍ. Symantec nyní dodává rychlou, důvěryhodnou ucelenou datovou a systémovou ochranu pro virtuální i fyzické systémy. SYMANTEC JE OBNOVOVÁNÍ. Virtualizace serverů je Připojte se k rostoucímu

Více

mobile device management. Martin Hnízdil Michal Vávra

mobile device management. Martin Hnízdil Michal Vávra . Martin Hnízdil Michal Vávra MDM jako součást produktů rodiny AuditPro. AuditPro TOP nástroj pro efektivní ITAM v rámci EMEA regionu Expresní instalace, výsledky během 10 minut, intuitivní ovládání Instalovaná

Více

ABRA Software a.s. ABRA on- line

ABRA Software a.s. ABRA on- line ABRA Software a.s. ABRA online ÚVOD 2 2.1 ABRA on-line - úvod 1 ČÁST 1 2 1.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené aplikace z prostředí OS MS Windows 1 ČÁST 2 11 2.1 ABRA on-line - připojení do vzdálené

Více

Google Apps. Administrace

Google Apps. Administrace Google Apps Administrace Radim Turoň 2015 Administrátorská konzole Google Apps Místo, ve kterém se nacházejí administrační nástroje pro správu vašeho Google Apps Administrátorská konzole - kde ji naleznete

Více

Manuál k použití aplikace Antik SmartCam Verze 2.13

Manuál k použití aplikace Antik SmartCam Verze 2.13 Manuál k použití aplikace Antik SmartCam Verze 2.13 ANTIK Technology Krok č.1 Stáhněte si aplikaci z App Store (AntikCam) nebo z Google Play (Antik SmartCam) a vytvořte si účet v aplikaci. 1 Krok č.2 Na

Více

Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management Enterprise Mobility Management Množství různých typů a celkové počty mobilních zařízení, pomocí kterých jsou dostupná firemní data, se neustále zvyšují. To na jedné straně zvyšuje efektivitu práce zaměstnanců,

Více

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ Zmodo kamerové systémy Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ 1 Uživatelský manuál CZ OBSAH Obsah... 2 Rekordér... 3 Kamery... 4 Volitelné příslušenství... 5 Instalace pevného disku... 6 Propojení

Více

schopni vysvětlit, co znamená protokol NFS a k čemu se používá; umět rozpoznat autorské dílo a znát autorská práva;

schopni vysvětlit, co znamená protokol NFS a k čemu se používá; umět rozpoznat autorské dílo a znát autorská práva; POKYNY KE STUDIU 1 Rozšiřující data na Internetu Pracovní materiály Doprovodné obrázky a videa na Internetu Rejstřík pojmů 7 SDÍLENÍ DAT Čas ke studiu: 1,5 hodiny Cíl: Po prostudování této kapitoly budete:

Více

DiskStation DS418. Optimální poměr ceny a výkonu. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami

DiskStation DS418. Optimální poměr ceny a výkonu. Klíčové vlastnosti. Sdílení souborů a synchronizace dat mezi platformami DiskStation DS418 Synology DiskStation DS418 je vysoce výkonné a všestranné 4šachtové zařízení NAS, určené zejména kancelářím a domácím uživatelům pro efektivní správu, zabezpečení a sdílení dat. Jeho

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

DiskStation DS218play

DiskStation DS218play DiskStation DS218play Zařízení Synology DiskStation DS218play je dvoušachtový server typu tower s mnoha funkcemi a 64bitovým čtyřjádrovým procesorem. Díky možnosti výkonného zpracování multimédií podporuje

Více

Internet. dobrý sluha, zlý pán

Internet. dobrý sluha, zlý pán Internet dobrý sluha, zlý pán 13. Picasa Picasa je celosvětově nejrozšířenější galerií obrázků, kterou provozuje firma Google. Její použití je zdarma včetně využití poměrně velikého diskového prostoru

Více

Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P

Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P Obsah A. Úvod a trocha teorie... 3 1. Předstartovní příprava a výchozí stav... 3 2. Stažení aplikace CCTV Guard... 3 B. Nastavení DVR... 4

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP v4.0

Více