MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor dopravy V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ceník jízdného MHD Písek návrh dopravce na vyrovnání ceny časového jízdného a návrh na úpravu cen jednotlivého jízdného z důvodu zvýšení DPH NÁVRH USNESENÍ A. Zastupitelstvo města I.a) I.b) I.c) schvaluje nové ceny časového jízdného podle návrhu dopravce* nové ceny časového jízdného podle návrhu dopravce neschvaluje, schvaluje pouze úpravu stávajících cen časového jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu* nové ceny časového jízdného podle návrhu dopravce ani úpravu stávajících cen časového jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu neschvaluje II.a) schvaluje úpravu jednotlivého jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu* II.b) úpravu jednotlivého jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu neschvaluje * s platností od a ukládá vedoucímu odboru dopravy předložit zastupitelstvu města v rámci cenového dodatku pro rok 2012 kompletní Ceník jízdného MHD Písek. B. Jiné usnesení. Ing. Vojtěch Bubník, 1. místostarosta Návrh předkládá Ing. Michal Kovařík, vedoucí odboru Návrh zpracoval

2 Důvodová zpráva: Odbor dopravy předkládá zastupitelstvu města návrh na změnu Ceníku jízdného MHD Písek s platností od , která zahrnuje : I. vyrovnání ceny časových kuponů s aktuální cenovou úrovní jízdenek pro jednotlivou jízdu, II. úpravu cen jednotlivého jízdného z důvodu zvýšení snížené sazby DPH z 10 na 14%. I. VYROVNÁNÍ CENY ČASOVÉHO JÍZDNÉHO S AKTUÁLNÍ CENOVOU ÚROVNÍ JÍZDENEK PRO JEDNOTLIVOU JÍZDU V roce 2000 byl tehdejším zastupitelstvem města schválen ceník jízdného MHD Písek platný od , kde byla stanovena cena jízdného : - jednotlivé jízdné jízdenka pro jednotlivou jízdu plnocenná 6,- Kč - jednotlivé jízdné jízdenka pro jednotlivou jízdu zlevněná 3,- Kč - časové jízdné měsíční síťová jízdenka plnocenná 190,- Kč - časové jízdné měsíční síťová jízdenka zlevněná 95,- Kč Pro stanovení výchozí ceny síťových jízdenek ve vztahu k ceně jednotlivého jízdného platného k byl použit algoritmus uvedený v příloze č.1 na konci materiálu. Zatímco cena jednotlivého jízdného se od jiţ 2x měnila, nejprve na Kč a posléze na současných Kč, tak cena síťových jízdenek zůstala po celých 11 let na stejné úrovni. Tím se však neúměrně rozevřely nůţky mezi cenami jednotlivého a časového jízdného. V současné době činí náklady na provoz MHD v Písku celkem tis. Kč ročně ( cena platná pro rok 2011 ), z toho : tržby činí tis. Kč, dotace z rozpočtu města činí tis. Kč. Z toho plyne, že na kaţdou jednu korunu získanou od cestujících v trţbách město Písek ze svého rozpočtu připlácí formou dotace dalších 1,86 Kč, tedy že skutečná cena plnocenné jízdenky pro jednotlivou jízdu v nominální hodnotě 10 Kč činí 28,60 Kč. Promítneme-li tuto spoluúčast města do současných cen jednotlivého a časového jízdného, pak nám vyjádřeno v procentech vychází, že : - kaţdou jednotlivou plnocennou jízdenku v nominální hodnotě 10 Kč dotuje město Písek ze svého rozpočtu částkou 18,60 Kč, coţ je 65% z její celkové ceny, - naproti tomu ale kaţdou měsíční síťovou plnocennou jízdenku v nominální hodnotě 190 Kč dotuje město Písek ze svého rozpočtu při předpokládaném počtu 42 jízd v měsíci ( viz příloha č.1 ) částkou 1011,20 Kč, coţ je 84% z její celkové ceny!!! Procentuální poměr nominální hodnoty a dotace města u zlevněného jízdného je stejný. Stránka 2 ( celkem 5 )

3 Dopravce firma ČSAD AUTOBUSY České Budějovice a.s. proto navrhuje zvýšení cen časového jízdného takto : Typ časového jízdného stávající cena nová cena rozdíl ceny rozdíl ceny vč. 10% DPH vč. 14% DPH bez DPH vč. DPH - měsíční síťová jízdenka plnocenná 190,- Kč 260,- Kč 55,40 Kč 70,- Kč - měsíční síťová jízdenka zlevněná 95,- Kč 130,- Kč 27,70 Kč 35,- Kč - čtvrtletní síťová jízdenka plnocenná 420,- Kč 600,- Kč 144,50 Kč 180,- Kč - pololetní síťová jízdenka zlevněná 420,- Kč 600,- Kč 144,50 Kč 180,- Kč Nárůst trţeb vlivem navrhovaného zvýšení cen časového jízdného dopravce vykalkuloval na částku cca 523 tis. Kč bez DPH ročně ( cca 596 tis. Kč vč. DPH 14% ) a podíl města na celkové ceně měsíční síťové jízdenky by se sníţil ze stávajících 84% na 76%. Pokud by nebylo schváleno dopravcem navržené navýšení, ale došlo by pouze k úpravě cen časového jízdného z důvodu zvýšení snížené sazby DPH z 10 na 14%, byly by nové ceny časového jízdného ( po zaokrouhlení ) následující : Typ časového jízdného stávající cena stávající cena rozdíl ceny vč. 10% DPH vč. 14% DPH vč. DPH - měsíční síťová jízdenka plnocenná 190,- Kč 200,- Kč 10,- Kč - měsíční síťová jízdenka zlevněná 95,- Kč 100,- Kč 5,- Kč - čtvrtletní síťová jízdenka plnocenná 420,- Kč 435,- Kč 15,- Kč - pololetní síťová jízdenka zlevněná 420,- Kč 435,- Kč 15,- Kč Vyjádření zpracovatele k bodu I : Při posuzování tohoto bodu je potřeba si zejména uvědomit, že od roku 2001, od kdy se ceny časového jízdného neměnily, došlo téměř ke stoprocentnímu nárůstu ceny nafty, která představuje rozhodující nákladovou položku na provoz MHD. Odbor dopravy proto v každém případě d o p o r u č u j e návrh dopravce na zvýšení cen časového jízdného akceptovat, neboť stávající podíl dotace města na celkové ceně měsíční síťové jízdenky ve výši 84% je již dále neudržitelný. II. ÚPRAVA CEN JEDNOTLIVÉHO JÍZDNÉHO Z DŮVODU ZVÝŠENÍ SNÍŢENÉ SAZBY DPH Z 10 NA 14 % Vzhledem k tomu, že s platností od dochází ke zvýšení snížené sazby DPH, ve které je zahrnuto i jízdné ve veřejné dopravě, z 10 na 14%, navrhuje odbor dopravy současně provést tomu odpovídající úpravu cen jednotlivého jízdného : Typ jednotlivého jízdného stávající cena nová cena vč. 10% DPH vč. 14% DPH - plnocenná jízdenka z elektronické peněženky 10,- Kč 10,40 Kč - zlevněná jízdenka z elektronické peněženky 5,- Kč 5,20 Kč - jízdenka zakoupená v hotovosti ve vozidle 15,- Kč 16,- Kč Stránka 3 ( celkem 5 )

4 Poznámka k navrhovaným cenám jednotlivého jízdného : Cena jednotlivé jízdenky zakoupené ve vozidle je z důvodu hotovostní platby zaokrouhlena na celé Kč, ceny jízdenek placených bezhotovostně z elektronické peněženky jsou zaokrouhleny na 0,10 Kč. Doporučení zpracovatele: Odbor dopravy doporučuje schválit usnesení uvedená pod body I.a) a II.a). Pokud by k navrhovanému zvýšení cen jízdného nedošlo, musela by být o adekvátní částku zvýšena dotace z rozpočtu města na provoz MHD viz kapitola Vztah k rozpočtu níže. Vztah k rozpočtu: Přijetí jednotlivých usnesení k opatřením popsaným v důvodové zprávě by mělo na výši dotace na provoz MHD z rozpočtu města následující dopad ( přehled je vztažen k jednotlivým návrhům na usnesení, usnesení doporučovaná zpracovatelem jsou zvýrazněna žlutě ) : I. VYROVNÁNÍ CENY ČASOVÉHO JÍZDNÉHO S AKTUÁLNÍ CENOVOU ÚROVNÍ JÍZDENEK PRO JEDNOTLIVOU JÍZDU : I.a) I.b) I.c) schvaluje nové ceny časového jízdného podle návrhu dopravce toto usnesení sniţuje potřebu dotace z rozpočtu města cca o 523 tis. Kč nové ceny časového jízdného podle návrhu dopravce neschvaluje, schvaluje pouze úpravu stávajících cen časového jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu toto usnesení je k rozpočtu města neutrální nové ceny časového jízdného podle návrhu dopravce ani úpravu stávajících cen časového jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu neschvaluje toto usnesení navyšuje potřebu dotace z rozpočtu města cca o 60 tis. Kč II. II.a) II.b) ÚPRAVA CEN JEDNOTLIVÉHO JÍZDNÉHO Z DŮVODU ZVÝŠENÍ SNÍŢENÉ SAZBY DPH Z 10 NA 14% : schvaluje úpravu jednotlivého jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu toto usnesení je k rozpočtu města neutrální úpravu jednotlivého jízdného z důvodu nárůstu sazby DPH dle návrhu neschvaluje toto usnesení navyšuje potřebu dotace z rozpočtu města cca o 75 tis. Kč Schválené ceny jízdného platné od budou podkladem pro zpracování cenového dodatku na provoz MHD pro rok 2012, který bude předložen k projednání na příštím zasedání zastupitelstva města. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění, zákon č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, v platném znění Stránka 4 ( celkem 5 )

5 Vztah ke strategickému plánu: Nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: Příloha č. 1 Stanovení ceny síťových jízdenek ve vztahu k ceně jednotlivého jízdného : Pro stanovení výchozí ceny síťových jízdenek ve vztahu k ceně jednotlivého jízdného platného k byl použit následující algoritmus : Cílovou skupinou pro kterou jsou síťové jízdenky ( časové jízdné ) především určeny jsou osoby denně dojíždějící do zaměstnání resp. do škol. Vycházelo se tedy z předpokladu, že při průměrném počtu 21 pracovních dnů v měsíci držitel časového kuponu v průměru využije MHD ke 42 jízdám za měsíc. Pokud by si tento cestující kupoval jednotlivé jízdenky, zaplatil by za jízdné v průměru : 6,- Kč za 1 jízdu x 21 prac. dnů za měsíc x 2 jízdy za den = 252,- Kč Základním motivem pro nákup časového jízdného je jeho cenový benefit, který jde však vždy k tíži zřizovatele služby. Proto byl jako přiměřený cenový benefit pro výpočet nominální ceny měsíčního časového jízdného ve vztahu k nominální ceně jednotlivé jízdenky stanoven poměr 3 : 1, jinými slovy že každou čtvrtou jízdu zaplatí držiteli časové jízdenky město Písek jako zřizovatel MHD ze svého rozpočtu. Cena měsíční síťové jízdenky v poměru k ceně jednotlivé jízdenky pak byla vykalkulována takto : 252 x 0,75 = 189, po zaokrouhlení 190,- Kč Nominální cena zlevněné měsíční síťové jízdenky ( 95,- Kč ) ve vztahu k nominální ceně zlevněné jednotlivé jízdenky ( 3,- Kč ) byla určena obdobným způsobem. Stránka 5 ( celkem 5 )

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 16.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Nový ceník jízdného MHD Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města přílohu č. 5

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 Odbor dopravy V Písku dne: 21.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Cenový dodatek pro rok 2012 a ceník jízdného MHD Písek. NÁVRH USNESENÍ Návrhy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 05.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Petice č. 4/2015 MHD Smrkovice NÁVRH USNESENÍ Rada města žádost o obnovu spoje MHD Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor dopravy V Písku dne: 20.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Oprava usnesení č. 261/11. NÁVRH USNESENÍ a) Zastupitelstvo města po překalkulaci

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 02.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Autobusová doprava Nový Dvůr NÁVRH USNESENÍ Rada města informaci o plnění usnesení č. 732/15

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 12.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Obecně závazné vyhlášky č. x/2016, kterou se mění Obecně závazná vyhláška

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 13.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Hradišťská ulice, připojovací pruh na silnici I/20 ve směru na Plzeň a Prahu NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy Písek 27.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dopravní komise na umístění úsekového měření rychlosti na silnici I/29 ulici Táborská NÁVRH

Více

Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů. MHD Písek

Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů. MHD Písek Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů MHD Písek Prosinec 2018 A. CENÍK MHD PÍSEK platný od 01.01.2019 (ceny jsou uvedeny včetně DPH) V systému MHD Písek mohou být přepravovány pouze osoby, které zaplatily

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 01.06.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.06.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města Dodatek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 k pojistné smlouvě č. 265-71795-14 NÁVRH USNESENÍ Rada města dodatek č. 2

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 21.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 22.11.2017 01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 07.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odměny, náhrada ušlého výdělku a příspěvky členů zastupitelstva NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 02.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ MHD obnova vozového parku NÁVRH USNESENÍ Rada města deklaraci na podporu žádosti dopravce

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

Územní plán Čelákovic

Územní plán Čelákovic Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 27. 11. 2014 Podkladový materiál předkládá Ing. Petr Studnička, místostarosta II Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Kateřina Kandlová, referent odboru

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 25.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Náklady na odbornou přípravu a praktický výcvik členů JSDH města Písek NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 08.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst na území města Písku - žadatelé

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 12.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ I. Rozšíření pěší zóny u Putimské brány II. Žádost o výjimku k vydání rezidentní parkovací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 6.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 15.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zhodnocení finančních prostředků města - smlouvy NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. smlouvu o

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, 686 19 Uherské Hradiště

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, 686 19 Uherské Hradiště ceník č. 1 CENÍK JÍZDNÉHO PRAVIDELNÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY (PAD) PLATNÝ OD 1. 1. 2015 PRO LINKY DO 100 KM Údaje v Kč Zlevněné jízdné obyčejné jízdné poloviční jízdné ZTP žákovské studentské Zavazadla nad

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

Ceník předplatních časových jízdenek - stručný přehled

Ceník předplatních časových jízdenek - stručný přehled http://www.ropid.cz/article.php?doit=print&aid=0&sid=89&lang=cs Page of Ceník předplatních časových jízdenek - stručný přehled platí od..0 Obsah Ceny předplatních jízdenek pro cestování po Praze - nepřenosné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 14.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace a schválení rozdělení státní dotace z rezervy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Městské středisko sociálních služeb V Písku dne: 04.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zvýšení ceny stravného pro seniory a zdravotně postižené občany města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Snížení minimální kupní ceny při prodeji pozemku st. parc. č. 590, jehož

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor oddělení starosty V Písku dne: 12.11.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 27.11.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Stanovení odměn za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor životního prostředí V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh opatření pro vyrovnání rozdílu mezi příjmy a výdaji na systém odpadového

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 25.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení žádosti Rekonstrukce Sladovny 7. etapa k předložení do 29. výzvy ROP NUTS II Jihozápad.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

Občanské předplatní časové kupony - plné (obyčejné) časové jízdné

Občanské předplatní časové kupony - plné (obyčejné) časové jízdné Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1740 ze dne 17. 7. 2018 Změny cen jízdného od 1. 9. 2018, popřípadě do data vyhlášení v souvislosti s rozvojem společného integrovaného dopravního systému Prahy a Středočeského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 01.06.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.06.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zprostředkování prodeje realitní kancelář RE/MAX návrhy smluv NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města

Více

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, Uherské Hradiště

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, Uherské Hradiště ceník č. 1 CENÍK JÍZDNÉHO PRAVIDELNÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY (PAD) PLATNÝ OD 23. 11. 2016 PRO LINKY DO 100 KM Údaje v Kč Zlevněné jízdné obyčejné jízdné poloviční jízdné ZTP žákovské studentské Zavazadla nad

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 27.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh ceníku pro společenství vlastníků a neuplatnění inflační doložky.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31.10.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Ukončení mandátní smlouvy s Ing. Pavlem Kozákem NÁVRH USNESENÍ

Více

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, Uherské Hradiště

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, Uherské Hradiště ceník č. 1 CENÍK JÍZDNÉHO PRAVIDELNÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY (PAD) PLATNÝ OD 1. 1. 2019 PRO LINKY DO 110 KM Údaje v Kč rodiče k návštěvě dětí ZTP žáci 6-18 studenti 18-26 senioři nad 65 1 2 3 4 5 6 1-2 10,00

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 V Písku dne: 05.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Příloha č. 1 Ceník jednotlivého jízdného

Příloha č. 1 Ceník jednotlivého jízdného 1 den** 60 / 90 * 1 den** 60 240 180 120 90 60 Příloha č. 1 Ceník jednotlivého jízdného Tarifní jednice Poloviční ZTP, ZTP/P Poloviční ZTP, ZTP/P 0-2* 13 Kč 3 Kč 3 Kč 6 Kč 3 Kč 11,70 Kč 2,70 Kč 2,70 Kč

Více

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, Uherské Hradiště

ČSAD BUS Uherské Hradiště a.s., Tř. Maršála Malinovského 874, Uherské Hradiště ceník č. 1 CENÍK JÍZDNÉHO PRAVIDELNÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY (PAD) PLATNÝ OD 1. 9. 2018 PRO LINKY DO 110 KM Údaje v Kč rodiče k návštěvě dětí Zlevněné jízdné Ceník dovozného ZTP žáci 6-18 studenti 18-26 senioři

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Inflační doložka NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a) schvaluje b) schvaluje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 26.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o poskytování právních služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE k bodu 10) Výkupy Odbor správy majetku Písek 20.04.2018 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 k bodu 10) Výkupy MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. Odbor správy majetku Písek 08.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Doplnění cenové mapy o nájemné pro poskytovatele sociálních a zdravotních služeb. NÁVRH

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 11.01.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů a nebytového prostoru. NÁVRH USNESENÍ

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh cen za pronájem hřišť na Základní škole Tomáše Šobra a Mateřské škole Písek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Pečovatelská služba a jesle města Písku V Písku dne: 21.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zvýšení úhrad za stravné a pobyt dětí v jeslích s účinností od

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Vyplelík Vladimír, tajemník MěÚ. Ing. Bc. Vladimír Vyplelík, tajemník MěÚ

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Vyplelík Vladimír, tajemník MěÚ. Ing. Bc. Vladimír Vyplelík, tajemník MěÚ MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 14. 12. 2017 Bod programu: 28 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Vyplelík Vladimír, tajemník MěÚ Ing. Bc. Vladimír

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 71

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 71 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 71 DNE: 28.08.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1178/2017/POL NÁZEV: Financování PO Poliklinika ANOTACE: Dle vládního nařízení číslo 168/2017 došlo od 1.7.2017

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 62

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 62 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 62 DNE: 13. 3. 2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 993/2017/OKS NÁZEV: MHD ANOTACE: Žádost dopravce o navýšení provozní dotace MHD a schválení úpravy ceníku NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Společná deklarace o spolupráci na rozvoji a implementaci konceptu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a.s. a Městem

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 7. 9. 2017 Bod programu: 10 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Pavel Slovák

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 06.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Prodej bytů, záměry prodeje bytů, žádosti o udělení výjimky,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor dopravy V Písku dne: 29.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci

Více

Ceník jednotlivého jízdného (jízdní doklady pouze v papírové podobě)

Ceník jednotlivého jízdného (jízdní doklady pouze v papírové podobě) Příloha č. 1 Ceník jednotlivého jízdného Obyčejné Zlevněné, ZTP a ZTP/P* Tarifní jednice Platba v hotovosti Platba el. Platba v peněženkou hotovosti Platba el. peněženkou 0-2 13 Kč 11,70 Kč 3 Kč 2,90 Kč

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 23.07.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.08.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o

Více

Zápis č. 15/06/2016 z jednání Finančního výboru zastupitelstva města konaného dne výjezdní zasedání Městské lesy Hradec Králové a.s.

Zápis č. 15/06/2016 z jednání Finančního výboru zastupitelstva města konaného dne výjezdní zasedání Městské lesy Hradec Králové a.s. Zápis č. 15/06/2016 z jednání Finančního výboru zastupitelstva města konaného dne 15.6.2016 výjezdní zasedání Městské lesy Hradec Králové a.s. Přítomni: Ing. M. Sommer, Ing. Bc. O. Kramářová, Ing. L. Štěpán,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28. 02. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 03. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti Vodárenská správa Písek s.r.o. NÁVRH

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne 15. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Financování rekonstrukce domů č.p. 1467, č.p. 1468, nábřeží 1. máje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č.1 ke Smlouvě o dílo uzavřenou mezi městem Písek a firmou SWEITELSKY

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 20.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Střednědobý výhled rozpočtu 2019 2022 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města střednědobý

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 02.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení majetku nepřevzatého Centrem kultury p.o. Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

Ceník jednotlivého jízdného (jízdní doklady pouze v papírové podobě)

Ceník jednotlivého jízdného (jízdní doklady pouze v papírové podobě) Příloha č. 1 Ceník jednotlivého jízdného Zlevněné, ZTP a ZTP/P* Tarifní jednice Platba v hotovosti Platba el. Platba v peněženkou hotovosti Platba el. peněženkou 0-2 13 Kč 11,70 Kč 3 Kč 2,90 Kč 3-4 15

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola, Dobrovského

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne: 17. 3. 2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23. 4. 2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ ZTRANSPARENTNĚNÍ BANKOVNÍCH ÚČTŮ MĚSTA NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města Písek a) schvaluje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Územní plán Písek - informace o podáních učiněných na základě výzvy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola E. Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 Základní škola J. K. Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 19.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Pečovatelská služba a jesle města Písku V Písku dne: 18.07.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zvýšení úhrad za stravné a pobyt dětí v jeslích s účinností od

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0004/16/0905/DS na akci Rekonstrukce

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ

STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ STATUTÁRNÍ MĚSTO HRADEC KRÁLOVÉ Nařízení města Hradec Králové č. o maximálních cenách jízdného městské hromadné dopravy ve městě Hradec Králové a v dopravně připojených obcích Rada města Hradec Králové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Vodárenská správa Písek V Písku dne: 2.3.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.3.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odsouhlasení změnového listu stavby Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. V Písku dne 21.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plán oprav a rekonstrukcí komunikací v majetku města zajišťovaných MSP s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více