Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku"

Transkript

1 Komise sociální V Písku dne Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík, Jana Bartůňková, Erika Kuruová, Bc. Daniela Nechvátalová, Matej Šarközi, Mgr. Vladimíra Zborníková Omluveni Lukáš Nebes Neomluveni Jana Kozáková, Mgr. Alexandra Zajíčková Hosté Mgr. Michaela Baslerová, vedoucí odboru SV PROGRAM 1. Informace o již poskytnutých dotacích 2. Projednání nových žádostí o dotace 3. Různé JEDNÁNÍ Jednání komise řídil předseda Ing. Petr Hladík. Přivítal přítomné členy a vedoucí odboru sociálních věcí Mgr. Michaelu Baslerovou. Je přítomno šest členů komise, komise je usnášeníschopná. Jednání začalo v 15,10 hod. Ad 1) Informace o již poskytnutých dotací Sekretářka komise podala informace o již rozdělených dotacích a zbývajících částkách k rozdělení v registrovaných službách Kč ,-- na, neregistrovaných službách Kč ,--, z toho Kč ,-- na. Finanční prostředky určené pro pobytová zařízení byly rozděleny beze zbytku.

2 Příspěvky na sociální účely na rok 2015 Registrované služby Neregistrované služby Pobytová zařízení rozděleno zůstatek rozděleno zůstatek rozděleno zůstatek Celkem rozpočet Rozpočet 0, ,-- 0, ,-- 0, , ,-- k , , , , ,- 0, ,-- Z toho vyčleněno na , ,-- Ad 2) Projednání nových žádostí o dotace Registrované služby 1. Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s. Supervize pro klíčového pracovníka registrované služby následné péče, odborný seminář a individuální konzultace Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- Supervize Kč ,-- (20 hod./kč 500,--/hod.) Odborný seminář a individuální konzultace Kč ,-- (20 hod./kč 500,--/hod.) Celkem Kč ,-- příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., Husovo nám. 2/24, Písek, IČ , na úhradu supervizí pro klíčového pracovníka registrované služby následné péče, odborný seminář a individuální konzultace. Sociální komise doporučuje dotaci dále nekrátit. 2. Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s. Nádoby na medicinální odpad nutné při poskytování služeb terénního programu Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- stránka 2 (celkem 7)

3 příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., Husovo nám. 2/24, Písek, IČ , na nákup nádob na medicinální odpad. Sociální komise doporučuje dotaci dále nekrátit. 3. Centrum MARTIN o.p.s. Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- kancelářské potřeby Kč 8.000,-- suroviny pro trénink Kč ,-- částečně nájemné 12/2015 Kč ,-- Kancelářské potřeby, suroviny pro trénink a částečná úhrada nájemného za prosinec 2015 příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- organizaci Centrum MARTIN o.p.s., Chelčického 911/2, Praha 3, IČ , na nákup kancelářských potřeb. 4. Fokus Písek, o.s. Celkové náklady: Kč 9.511,-- Požadovaná částka: Kč 9.511,-- Pracovní i Sada rydel na linoryt Kč 1.549,-- Linorytové barvy Kč 1.350,-- Váleček na linoryt Kč 260,-- Vypalovací pájka do dřeva a kůže Kč 342,-- Nářadí na zpracování drátu Kč 870,-- Materiál textilie Kč 790,-- Denní aktivity Tlakový hrnec Kč 3.000,-- Teflonová pánev Kč 500,-- Lis na česnek Kč 150,-- Sada nožů Kč 500,-- Sada sklenic Kč 200,-- Materiál pro sociálně terapeutickou dílnu pro pracovní i a denní aktivity stránka 3 (celkem 7)

4 příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- organizaci Fokus Písek, o.s., Kollárova 485, Písek, IČ , na nákup sady rydel na linoryt, linorytové barvy, váleček na linoryt, vypalovací pájka do dřeva a kůže, nářadí na zpracování drátu, materiál textilie. 5. Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- kancelářské potřeby Kč ,-- hyg., zdrav. a úklidové prostř. Kč ,-- potřeby pro kroužky a akce Kč ,-- energie Kč ,-- poštovné a internet Kč ,-- údržba soc. automobilu a VT Kč ,-- služby pro klienty Kč ,-- Dofinancování sociálně aktivizačních služeb a sociálního poradenství příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, Družstevní 61, Písek, IČ , na nákup kancelářských, hygienických a zdravotnických potřeb a úklidových prostředků při poskytování sociálně aktivizační služby. 6. HORIZONT, o.s. Celkové náklady: Kč 8.000,-- Požadovaná částka: Kč 8.000,-- Doprava na akce v rámci sociálně aktivizační i Kč ,-- Doprava na akce pořádané v Prachaticích (organizace STROOM Dub Prachatice, sportovní den Spartakiáda pod Libínem, Setkání bez hranic Prachatice 2015) příspěvků na sociální účely ve výši Kč 8.000,-- organizaci HORIZONT, o.s., K lomu 239, Protivín, IČ , na dopravu na akce pořádané organizací STROOM Dub Prachatice, stránka 4 (celkem 7)

5 sportovní den Spartakiáda pod Libínem a Setkání bez hranic Prachatice 2015, kterých se uživatelé služby zúčastňují v rámci sociálně aktivizačních í. Sociální komise doporučuje dotaci dále nekrátit. Neregistrované služby 1. Svaz neslyšících a nedoslýchavých akce Rekondice s kurzem odezírání, zájezdy, návštěva kulturních programů, zdravotní masáže Celkové náklady: Kč ,-- Požadovaná částka: Kč ,-- rekondice Jupiter Bechyně Kč ,-- (25 osob/kč 5.100,--) Rekondice welnes MAS Kč ,-- (30 osob/kč 4.899,--) Doprava Kč 4.500,-- Zájezd ZOO Praha a muzeum Kč ,-- Česká mše vánoční Kč 6.000,-- Památník A. Heyduka s přednáškou Kč 1.400,-- Masáže (40 osob/kč 220,--) Kč 8.800,-- Sociální komise nedoporučuje ZM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1b) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Svaz neslyšících a nedoslýchavých, Palackého sady 166, Písek, IČ , na úhradu rekondičních pobytů s kurzem odezírání, zájezdů, návštěv kulturních programů a zdravotních masáží. Ad 3) Různé Mgr. Baslerová podala informaci o tvorbě nových zásad. Sdělila, že vzhledem k nové legislativě odbor ke spolupráci přizval Z klub s.r.o. Informace proběhla i tiskem. Předpoklad je, že projednány v ZM budou až koncem roku. Proběhla diskuze ke vznesenému dotazu pana Šarköziho na poskytování příspěvku Naději na volnočasové aktivity. Taneční kroužek dětí, který vede paní Černá nemá dostatečné prostory. Ing. Hladík objasňuje, že volnočasové aktivity poskytuje registrovaný poskytovatel v rámci sociálně aktivizačních í, případně í nízkoprahového zařízení pro děti a mládež. Přitom musí splňovat a dodržovat kritéria pro registrovanou službu. Mgr. Baslerová nabízí společnou schůzku s Nadějí a vedoucí kroužku na půdě OSV, kde se mohou na dalším řešení domluvit. stránka 5 (celkem 7)

6 Paní Kuruová poukazuje na způsob, jakým je uskutečňováno doučování školních dětí v Naději. Z diskuze vyplynulo, že Naděje u všech dětí nemůže suplovat klasickou nebo dokonce individuální výuku. Dalším závěrem diskuse je konstatování, že je obecně nedostatečná kapacita doučování dětí v Písku. Nehlasováno Odchod: paní Bartůňková 16,30 hod. Příští jednání komise: Komise se sejde k dalšímu jednání dle potřeby. Ukončení jednání: 16,55 hod. Návrhy usnesení komise jako podnět pro zastupitelstvo města: Ad 2) příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., Husovo nám. 2/24, Písek, IČ , na úhradu supervizí pro klíčového pracovníka registrované služby následné péče, odborný seminář a individuální konzultace. Sociální komise doporučuje dotaci dále nekrátit. příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Arkáda sociálně psychologické centrum, o.s., Husovo nám. 2/24, Písek, IČ , na nákup nádob na medicinální odpad. Sociální komise doporučuje dotaci dále nekrátit. příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., Klub Krteček v Písku, Družstevní 61, Písek, IČ , na nákup kancelářských, hygienických a zdravotnických potřeb a úklidových prostředků při poskytování sociálně aktivizační služby. příspěvků na sociální účely ve výši Kč 8.000,-- organizaci HORIZONT, o.s., K lomu 239, Protivín, IČ , na dopravu na akce pořádané organizací STROOM Dub Prachatice, sportovní den Spartakiáda pod Libínem a Setkání bez hranic Prachatice 2015, kterých se stránka 6 (celkem 7)

7 uživatelé služby zúčastňují v rámci sociálně aktivizačních í. Sociální komise doporučuje dotaci dále nekrátit. Sociální komise nedoporučuje ZM poskytnout dotaci dle čl. 3 odst. 1b) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč ,-- organizaci Svaz neslyšících a nedoslýchavých, Palackého sady 166, Písek, IČ , na úhradu rekondičních pobytů s kurzem odezírání, zájezdů, návštěv kulturních programů a zdravotních masáží. Návrhy usnesení komise jako podnět pro radu města: příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- organizaci Centrum MARTIN o.p.s., Chelčického 911/2, Praha 3, IČ , na nákup kancelářských potřeb. příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- organizaci Fokus Písek, o.s., Kollárova 485, Písek, IČ , na nákup sady rydel na linoryt, linorytové barvy, váleček na linoryt, vypalovací pájka do dřeva a kůže, nářadí na zpracování drátu, materiál textilie. Předseda komise Ing. Petr Hladík Zapsala: Kateřina Vlnová stránka 7 (celkem 7)

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 12.02.2015 Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne 11.02.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 04.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace na sociální účely přehled čerpání v roce 2015 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Pravidel

Více

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 22.03.2018 Z Á P I S č. 01/2018 z jednání, které se konalo dne 21.03.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 07.02.2014 Z Á P I S č. 01/2014 z jednání, které se konalo dne 05.02.2014 od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni MUDr. Rudolf Tyll,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 11.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely dle Zásad pro

Více

ID identifikátor služby. Druh služby

ID identifikátor služby. Druh služby Výše dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni 29.2016) dotace v kole AC Facility, s.r.o. 24240931 7825745 domovy se zvláštním režimem 1

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí finančních příspěvků na sociální účely na rok 2015

Více

DOTAZNÍK pro poskytovatele sociálních služeb

DOTAZNÍK pro poskytovatele sociálních služeb DOTAZNÍK pro poskytovatele sociálních služeb v rámci akce Aktualizace komunitního plánování sociálních služeb v ORP Prachatice, reg. č. : CZ.1.04/3.1.03/65.00008 Název poskytovatele: Právní forma:. Registrovaná

Více

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID

Název poskytovatele IČO Druh sociální služby ID Pověření AC Facility, s.r.o. 24240931 domovy se zvláštním režimem 7825745 OSOV/190/ 21.1. 39 087 000 Kč AC Facility, s.r.o. 24240931 pečovatelská služba 6431239 OSOV/51/ 21.1. 5 021 000 Kč Alzheimercentrum

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE Důvod neposkytnutí dotace

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE Důvod neposkytnutí dotace AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 2162000 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 Obecně prospěšná 7446328 domovy pro osoby se zdravotní 2460000 Alzheimercentrum

Více

Druh služby Stav žádosti

Druh služby Stav žádosti Druh Stav žádosti 1 3 28149599 8098268 57 Azylové domy stornována 1 045 179 neposkytnutí 2 3 28149599 Rybka, 8098268 57 Azylové domy stornována 1 045 179 neposkytnutí 3 3 28149599 Rybka, 8098268 57 Azylové

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části. č.j.: 795/2012. č. 712 ze dne Podněty komise sociální a zdravotní

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části. č.j.: 795/2012. č. 712 ze dne Podněty komise sociální a zdravotní č.j.: 795/2012 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 712 ze dne 28.11.2012 Podněty komise sociální a zdravotní Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. zápis

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 1291000 109000 AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení6431239 pečovatelská služba 0 0 Není splněna podmínka

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely dle článku 3 odst. 1a) a

Více

Zápis č. 5 z jednání Sociální a zdravotní komise Rady městské části

Zápis č. 5 z jednání Sociální a zdravotní komise Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 5 z jednání Sociální a zdravotní komise Rady městské části Datum jednání: 20. 11. 2012 Místo jednání: Seifertova 51, OSV, kancelář

Více

analýza sociálních služeb jednotlivých organizací pro cílové skupiny PS

analýza sociálních služeb jednotlivých organizací pro cílové skupiny PS ZÁPIS SETKÁNÍ Pracovní skupina Číslo zápisu: 2 Datum: 25. listopadu 2008 Místo setkání: místnost 153, 1.patro, Malinovské nám. 3 Program: 1. přivítání, představení programu, prezence 2. analýza sociálních

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručení 7825745 domovy se zvláštním režimem 402 101 255 000 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 Obecně prospěšná 4542627 domovy se zvláštním režimem 825 000

Více

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE

Název poskytovatele IČ Právní forma ID Druh služby DOTACE AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručením omezeným7825745 domovy se zvláštním režimem 1023000 93200 AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ručením omezeným6431239 pečovatelská služba 0 0 nesoulad

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 14. 12. 2015 42 Věc: Rozhodnutí o změnách v rozpočtech sociálních služeb v roce 2015 Důvod předložení: Rozhodnutí o změnách v rozpočtech sociálních

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

Navýšení dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni ) identifikátor služby

Navýšení dotace v rámci dotačního řízení Jihočeského kraje pro poskytovatele sociálních služeb v roce 2016 (ke dni ) identifikátor služby Název posktovatele IČ ID identifikátor služb Druh služb 1 AC Facilit, s.r.o. 24240931 7825745 domov se zvláštním režimem 1023000 75500 1098500 2 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 4542627 domov se

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 18.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2019 a schválení vzorových

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 961/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 259 ze dne 20.12.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části

Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 2 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části Datum jednání: 5. 6. 2014 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/132/17/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Název poskytovatele IČO Právní forma ID Druh služby

Název poskytovatele IČO Právní forma ID Druh služby AC Facility, s.r.o. 24240931 Společnost s ruče 7825745 domovy se zvláštním režimem 276 000 Alzheimercentrum Prácheň o.p.s. 25156349 Obecně prospěšn 4542627 domovy se zvláštním režimem 190 000 APLA Jižní

Více

Zápis č. 25 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 14.2.

Zápis č. 25 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 14.2. Zápis č. 25 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 14.2.213 Přítomni: Ing. Slivka Jan Černocká Ludmila Stárková Alena RNDr. Karabina

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Bod programu: 14. 12. 2015 42.1 Věc: Rozhodnutí o změnách v rozpočtech sociálních služeb v roce 2015 druhá část Důvod předložení: Rozhodnutí o změnách v rozpočtech

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 224 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 719/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 224 ze dne 20.09.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

Zápis č. 15 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 8.3.

Zápis č. 15 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 8.3. Zápis č. 15 z jednání Komise pro hospodaření s obecními byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města a ze dne 8.3.212 Přítomni: Ing. Slivka Jan Černocká Ludmila JUDr. Dutko Petr RNDr. Karabina

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 414 ze dne k podnětům komise sociální a zdravotní Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 414 ze dne k podnětům komise sociální a zdravotní Rady městské části č.j.: 559/2011 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 414 ze dne 20.7.2011 k podnětům komise sociální a zdravotní Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II.

Více

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 12. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 12 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 7. 3. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková Mgr. Bc. Věra Václavíčková

Více

Přehled poskytovatelů sociálních a souvisejících služeb v Nejdku

Přehled poskytovatelů sociálních a souvisejících služeb v Nejdku Přehled poskytovatelů sociálních a souvisejících služeb v Nejdku Název organizace: Pečovatelská služba S NÁMI DOMA o.p.s. Právní forma: obecně prospěšná společnost Adresa: Okružní 1191, Nejdek Kontaktní

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

Oblastní charita Most

Oblastní charita Most Zápis z jednání PRACOVNÍ SKUPINY pro oblast sociální práce, vzdělávání, neziskový sektor Strategie komunitně vedeného místního rozvoje ze dne 10. ledna 2017 Přítomni: dle prezenční listiny Datum a čas:

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Ústecký kraj Zasedání

Více

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne

Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru Zastupitelstva města Přerova ze dne Zápis č. 12 ze zasedání Kontrolního výboru ze dne 20. 2. 2012 Naše č.j.: MMPr/025227/2012/VNITŘ/OK/Be Sp. sk. zn.: 101.2.3 A 10 Datum: 22. 2. 2012 Přítomni: Petr Laga Ing. Ladislav Janda Ing. Jiří Kohout

Více

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole

Z Á P I S. Bod 1. Zahájení a schválení pomocného sčitatele hlasů na 3. zasedání ZMČ Brno Královo Pole Zastupitelstvo městské části Brno Královo Pole Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva městské části Brno Královo Pole, konaného v pondělí dne 27. prosince 2011 v 16,30 hod. v zasedací místnosti Úřadu městské

Více

Zápis č. 35 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne

Zápis č. 35 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne Zápis č. 35 z jednání Komise pro hospodaření s byty, pro sociální a zdravotní záležitosti Rady města Přerova ze dne 25. 2. 2014 Přítomni: Ludmila Černocká JUDr. Dutko Alena Stárková RNDr. Václav Karabina

Více

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 1 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 26.02. 2014 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu Omluven:

Více

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0

Výsledek hlasování pro 9 proti 0 zdržel se hlasování 0 Zápis č. 1/2013 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 11. března 2013 od 17:30 hodin ve velké zasedací místnosti MÚ Tišnov Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 21. listopadu 2017 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno

Více

Qenoyé komise: Mgr. Dušan Tomčo, Ing. Jan Simko, Jan Bečvář, Ing. Martin Soukup, Petr

Qenoyé komise: Mgr. Dušan Tomčo, Ing. Jan Simko, Jan Bečvář, Ing. Martin Soukup, Petr Komise pro sport a sportovní dotace Rady města Beroun ZÁPIS č. 4/2018 zjednání Komise pro sport a sportovní dotace, konaného dne 3. 9. 2018 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Beroun Přítomni:

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Ústecký kraj Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Do zasedání ZÚK Bod programu: 11.2 16. zasedání zastupitelstva konané dne 10. 12. 2018 Věc: Povinně hlášené změny poskytovatelů sociálních služeb Materiál

Více

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková

Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM. p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková, p.mištíková Zastupitelstva města, které se konalo 1/10 Zápis ze 17. zasedání Finančního výboru ZM Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: viz. presenční listina p. Horáková, p. Šimoník p.peterková, p.weiss, p.veindlová,p.žižková,

Více

Zápis z informační schůzky pro potenciální členy pracovních skupin projektu SPRSS

Zápis z informační schůzky pro potenciální členy pracovních skupin projektu SPRSS Zápis z informační schůzky pro potenciální členy pracovních skupin projektu SPRSS 12. 9. 2017 Velká zasedací místnost MěÚ Humpolec, Horní náměstí 300, Začátek jednání 9:00 Přítomní dle prezenční listiny

Více

Důvodová zpráva 6. zasedání zastupitelstva města Jablonec nad Nisou konané 18. 6. 2015 Důvodová zpráva Na dnešním jednání Zastupitelstva města Jablonec nad Nisou je předkládán návrh na rozdělení dotací

Více

Zápis ze zasedání Komise Rady statutárního města Opavy pro komunitní plán č. 20/2016

Zápis ze zasedání Komise Rady statutárního města Opavy pro komunitní plán č. 20/2016 Zápis ze zasedání Komise Rady statutárního města Opavy pro komunitní plán č. 20/2016 Termín jednání: 16. listopadu 2016 Místo jednání: MMO, Krnovská 71C, Opava Začátek jednání: 15.30 hod. Konec jednání:

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. Z Á P I S volebního výboru ze 7. schůze, dne 17. ledna 2002

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období. Z Á P I S volebního výboru ze 7. schůze, dne 17. ledna 2002 Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2002 3. volební období Z Á P I S volebního výboru ze 7. schůze, dne 17. ledna 2002 Přítomni: posl. Yvona Jungová, Zdeněk Klanica, Vladimír Mlynář, Vlasta Parkanová,

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 18184/2018 26.02.2018 Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny Datum a hodina zahájení schůze: 21.02.2018, 15:30 hod. Místo konání schůze: budova MěÚ,

Více

Zápis z 20. jednání Komise prorodinných aktivit, sociální a zdravotní ze dne ve Žďáru nad Sázavou

Zápis z 20. jednání Komise prorodinných aktivit, sociální a zdravotní ze dne ve Žďáru nad Sázavou Zápis z 20. jednání Komise prorodinných aktivit, sociální a zdravotní ze dne 15. 2. 2017 ve Žďáru nad Sázavou Garant komise: Předseda komise: Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Josef Klement, místostarosta

Více

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB

PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PŘÍLOHA: POPIS JEDNOTLIVÝCH REGISTROVANÝCH SOCIÁLNÍCH SLUŽEB Zdroj: 1) Webové stránky poskytovatelů 2) Registr poskytovatelů sociálních služeb k datu 16.10.2015 3) Informace od poskytovatelů sociálních

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul. Výbor pro rozvoj a investice města V Písku dne 27.04.2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne 22.04.2016 od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Více

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne

Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne Zápis z jednání Finančního výboru ZMO ze dne 25.4.2018 Přítomni : viz prezenční listina Program jednání : 1. Zahájení 2. Výsledky hospodaření SMOl za rok 2017 3. Účetní závěrka SMOl k 31.12.2017 včetně

Více

ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. území ORP Strakonice

ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. území ORP Strakonice ANALÝZA POTŘEB POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB území ORP Strakonice 1 POSKYTOVATELÉ SOC. S LUŽEB A POSKYTOVANÉ SLUŽBY 1.1 Přehled poskytovatelů sociálních služeb na území ORP Strakonice Centrum pro zdravotně

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne 12. 4. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Bc. Blanka Žánová, Jaroslav Král, Ing. Jiří Haspeklo, Mgr. Viktor Liška, Lubomír Kocman, RNDr. Ladislav

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání č. 7/2017 konaného dne 13. 10. 2017 Přítomni: 1. Petr Krčál (předseda) 8. Zdeňka Marková 2. Marie Bohuslavová 9. Pavla Krejzlová 3. Pavla Kučerová 10. Kamil Vejvoda 4. Petr Běhunek 11.

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Usnesení. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Myslinka, konaného dne 14. prosince 2015

Usnesení. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Myslinka, konaného dne 14. prosince 2015 1/V 2/V Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Myslinka, konaného dne 14. prosince 2015 - Starosta obce zahájil veřejné zasedání v 17:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Myslinka. - Zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 6. 3. 2019 Zahájení

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/66/15/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

DOTACE. Název poskytovatele KRAJSKÝ DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ROK Žádost o dotaci z KDP IČO

DOTACE. Název poskytovatele KRAJSKÝ DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ROK Žádost o dotaci z KDP IČO Druh 1 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 2 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 3 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 4 26594463 Jihočeské centrum pro zdravotně 5 26594463 Jihočeské centrum

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2012 konaného dne 13. 3. 2012 1. Rudolf Chloupek 6. Oldřich Sedlák 2. Jaroslav Soukup 7. Zdeněk Dobrý (předseda) 3. Jiří Kvasnička

Více

pracovní skupina regionu vyjádření města zařazení do zs Ano Ano Ano Ano 59 ok Jedná se o novou službu Zařazena do sítě

pracovní skupina regionu vyjádření města zařazení do zs Ano Ano Ano Ano 59 ok Jedná se o novou službu Zařazena do sítě pořadí Příloha č. 4 Návrh odborné pracovní skupiny odboru SV - Žádosti o změnu kapacit sociálních služeb a stávající sociální služby v Základní síti sociálních služeb Ústeckého kraje poskytovatel identifikátor

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis ze zasedání pracovní skupiny Duševní zdraví k projektu Plánování sociálních služeb v ORP Pelhřimov

Zápis ze zasedání pracovní skupiny Duševní zdraví k projektu Plánování sociálních služeb v ORP Pelhřimov Zápis ze zasedání pracovní skupiny Duševní zdraví k projektu Plánování sociálních služeb v ORP Pelhřimov Datum konání: 20. 3. 2018 Místo konání: Zasedací místnost budovy č. 1 Městského úřadu Pelhřimov

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 22. 5. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 862 ze dne Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou č.j.: 928/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 862 ze dne 11.12.2017 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

ZÁPIS č. 27. z jednání Rady města Prachatice ze dne 9.11.2015, konaného od 9,00 hodin v zasedací síni na MěÚ Prachatice

ZÁPIS č. 27. z jednání Rady města Prachatice ze dne 9.11.2015, konaného od 9,00 hodin v zasedací síni na MěÚ Prachatice ZÁPIS č. 27 z jednání Rady města Prachatice ze dne 9.11.2015, konaného od 9,00 hodin v zasedací síni na MěÚ Prachatice Přítomni: Ing. Martin Malý (odchod 9:45 hod, příchod 10:50 hod.), PaedDr. Jan Klimeš,

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

Omluveni: Mgr. Jana Hlináková, Jiřina Mimrová, Ing. Kateřina Poludová Neomluveni: Bc. Alexandra Rybářová, Alena Losová, dipl. um.

Omluveni: Mgr. Jana Hlináková, Jiřina Mimrová, Ing. Kateřina Poludová Neomluveni: Bc. Alexandra Rybářová, Alena Losová, dipl. um. Zastupitelstva města Česká pro výchovu Strana č. 1 / 6 Přítomni: Bc. Eva Vlastníková, Mgr. Gabriela Fišarová (od 17:00), Mgr. Zdeněk Ježák (odchod 17:10), Mgr. Radim Fojtů, Mgr. Tomáš Vlček (odchod 17:10),

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 479/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 445 ze dne 19.07.2017 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 z 19.6.2017 Rada městské

Více

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek Zápis z 14. jednání Výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 5. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti N2.903 v RegioCentru Nový pivovar

Více

Zastupitelstvem kraje schválené dotace subjektům poskytujícím sociální služby na území JK pro rok 2006

Zastupitelstvem kraje schválené dotace subjektům poskytujícím sociální služby na území JK pro rok 2006 Příloha usnesení č. 39/2006/ZK Zastupitelstvem kraje schválené dotace subjektům poskytujícím sociální služby na území JK pro rok 2006 Poř. č. Název organizace Nemocnice Vimperk, o.p.s., 1. Obora 317, 385

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 44143/2016 17.05.2016 Zápis a usnesení z 14. schůze komise sociální a zdravotní. Datum a hodina zahájení schůze: 16.05.2016 v 16:00 hod., Místo konání schůze: Klub pro seniory,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 6. dubna 2016 od 17:30 hodin v krizové místnosti radnice Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Zastupitelstva města 1/6 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, p. Libuše Horáková, PaedDr. Jiřina Ledvinková, Ing. Petr Máška, p. Irena Patková, p. Miloslav Václav, JUDr. Jana Zejdová, p. Jaroslava Kořínková

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 532 ze dne k podnětům komise sociální a zdravotní Rady městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 532 ze dne k podnětům komise sociální a zdravotní Rady městské části č.j.: 688/2011 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 532 ze dne 5.10.2011 k podnětům komise sociální a zdravotní Rady městské části Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II.

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Ing. Miroslava Rychtáriková vedoucí odboru. Ing. Jolana Janková referent školství a volnočasových aktivit

Ing. Miroslava Rychtáriková vedoucí odboru. Ing. Jolana Janková referent školství a volnočasových aktivit S T A T U T Á R N Í M Ě S T O O S T R A V A M Ě S T S K Ý O B V O D M O R A V S K Á O S T R A V A A P Ř Í V O Z Zastupitelstvo městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz Evidenční č. M1418/0071/17 15.

Více

Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1

Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1 Příloha č. 6 Struktura financování sociálních služeb v Karlovarském kraji v letech 2011 2014 1 Azylové domy Celkové finanční zdroje v letech 2011-2014 1 Údaje ze žádostí poskytovatelů sociálních služeb

Více

pořadí stanovisko skupiny registrace body Poznámka Závěr Příloha č. 3

pořadí stanovisko skupiny registrace body Poznámka Závěr Příloha č. 3 pořadí Příloha č. 3 Žádosti nové sociálná služby o zařazení do Základní sítě kraje k 1.7.2018 důvod pracovní vyjádření poskytovatel identifikátor druh služby místo poskytování podání soulad s AP skupina

Více

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa

Zápis ze zasedání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa Zastupitelstva města 1/5 Přítomni: Mgr. Eva Stehlíková, Mgr. Zdeňka Cibulková, Ing. Petr Máška, MUDr. Jana Kalousová - Jansová, p. Miloslav Václav, PaedDr. Jiřina Ledvinková, JUDr. Jana Zejdová, pí. Irena

Více

Zápis ze dne 26. října Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech

Zápis ze dne 26. října Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech Zápis ze dne 26. října 2013 Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech Komunitní plán rozvoje sociálních služeb města Poděbrady a okolí Projekt CZ.1.04/3.1.03/78.00009 dále jen (KPRSSMP) Přítomni:

Více

Centrum sociálních služeb Znojmo, p.o. Město Znojmo. Ve Znojmě dne

Centrum sociálních služeb Znojmo, p.o. Město Znojmo. Ve Znojmě dne Ve Znojmě dne 4.4.2007 Věc: Oslovující dopis k zápisu z veřejného připomínkování rozvoje sociálních služeb na období 2007-2010 Vážený pane / Vážená paní, v příloze přikládám zápis z veřejného setkání,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 51199/2015 16.06.2015 Zápis a usnesení z 6. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 15.06.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

Zápis z 8. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 4. 6. 2015 od 15.00 hodin

Zápis z 8. jednání výboru pro sociální politiku Zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 4. 6. 2015 od 15.00 hodin Zastupitelstva města, které se konalo 115 Příloha č. 3 7. Dotace Výboru pro sociální politiku bylo předloženo celkem 46 žádostí o poskytnutí dotace v sociální oblasti. Žádosti byly podávány ve 2 kategoriích

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 27. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 12. 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita Hradec Králové Přítomni: JUDr.

Více

Zápis č. 3 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Přerova

Zápis č. 3 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Přerova Zápis č. 3 z jednání Finančního výboru Zastupitelstva města Přerova Účel jednání: Finanční výbor Datum jednání: 10.06.2019 Místo jednání: zasedací místnost ROZ, Bratrská 34 Přítomní členové výboru: Jméno,

Více