TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÁ SPECIFIKACE"

Transkript

1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmětem zakázky je dodávka, instalace, programování, oživení, zaškolení obsluhy a další služby související s realizací zakázky Digitální rádiový systém standardu ETSI pro hlasovou a datovou komunikaci pro Městskou policii Hodonín. Veškerá nabízená zařízení musí splňovat všechny zákonné požadavky na radiové vysílací zařízení. Kmitočtové pásmo Digitální šifrování hovorů Počet kanálů MHz softwarová encrypce minimálně 2 semiduplexní komunikační kanály simplexní komunikační kanál Zadavatel bude v nově pořizované rádiové síti přenášet hovorem i osobní údaje. Z tohoto důvodu požaduje zadavatel dodávku stupně softwarové encrypce potřebného pro zajištění bezpečnosti hlasové komunikace tak, aby přenášené osobní údaje byly vhodně zabezpečeny před zneužitím, podle Zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Použití kanálů: a) Vyhrazený hlasový kanál pro komunikaci operačního střediska, b) druhý kanál určený pro přenos polohy GPS (možnost záložní hlasové komunikace), c) jeden simplexní kanál pro komunikaci mimo převaděč (kmitočet vysílací strany převaděče d) simplexní kanály dle platného všeobecného oprávnění ČTÚ Komunikační schéma: a) Hlasový a datový semiduplexní provoz v oblasti pokrytí území signálem převaděče, b) hlasový simplexní provoz mezi kapesními a vozidlovými stanicemi (snížený výkon vozidlových stanic), c) hlasový simplexní provoz základnové stanice s vozidlovými a kapesními radiostanicemi mimo převaděč. d) Hlasový simplexní provoz ručních stanic Radiostanice musí být vybaveny sledováním polohy pomocí systému GPS umožňující vysílání polohových informací na základě kritérií: a) Časový interval (parametr sek/ min ), b) změna polohy, (parametr dráha v m ) c) kombinace předešlých možností. Jednotlivá kritéria včetně parametrů musí být nastavitelná vzdáleně pro každou radiostanici individuálně - například vozidlová radiostanice podle kritéria časový interval, ruční radiostanice dle kritéria změna polohy.

2 Dodaný rádiový systém musí umožňovat: a) Hlasovou komunikaci jeden k jednomu, b) hlasovou komunikaci ve skupině, c) zasílání SDS na jednotlivou radiostanici, d) zasílání SDS do skupiny radiostanic, e) zablokování (zakázání) komunikace radiostanice (např. ukradené), f) vzdálený odposlech okolí radiostanice po definovatelný čas, g) zobrazování aktuální polohy radiostanic, h) zobrazování polohy radiostanic ze záznamu, i) sledování geografických oblastí například podle katastrálních hranic, j) zobrazení pohybu v mapě, k) vysílání signálu nouze, i) příjem signálu nouze, 1. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ A TECHNOLOGICKÉ INFORMACE 1) Převaděč Název Počet a) Převaděč retranslační radiostanice 1 ks b) zdroj se záložním akumulátorem 1 ks c) anténní systém 1 ks d) HW pro propojení včetně zálohování 1 ks Specifikace převaděče: a) Určen pro trvalé vysílání, b) možnost automatického digitálního a analogového provozu, c) vyzářený výkon včetně anténního systému - 10W, d) vhodné datové rozhraní pro připojení na server dispečerského systému (např. ethernet), e) rozhraní pro připojení napájení, f) rozhraní pro připojení záložní baterie. Rozhraní převaděče pro ethernet musí umožňovat: a) Sběr dat přenášených z vozidlových a kapesních radiostanic pro dispečerský systém pomocí datového propojení převaděče dispečerský systém, b) připojení 1 dalšího převaděče pro rozšíření pokrytí (vysílání na různých kmitočtech - multisite).

3 Převaděč bude umístěn na adrese Národní třída 40, Hodonín s následující specifikací: a) Geografické souřadnice: N 48 51'12", E 17 07'27" b) výška antény nad terénem: 34 m, c) kmitočet vysílače 168,300 MHz d) kmitočet přijímače 163,800 MHz e) Maximální vyzářený výkon 5W ERP f) Hlavní směr záření 320 Anténní stožár: Jedná se o trubku připevněnou do konstrukce střešní nástavby. Demontáž stávajících zařízení (skříň převaděče, anténní svod, anténa) zajistí dodavatel. Zadavatel požaduje využití jediné antény umístěné na stávajícím stožáru: a) Umístění anténního stožáru dle fotografie stávající stožár bude zachován, b) minimální celkový zisk antény: 5-6 dbi.

4 Umístění převaděče: a) Umístění v prostoru schodiště pod střešní nástavbou dle fotografie, b) napájení V/ 300W. c) Součástí dodávky je i závěsná skříň 19 vhodná pro umístění dle obrázku. Zadavatel požaduje zálohování převaděče na 6 hodin provozu při výpadku napájení včetně všech souvisejících technologií. Převaděč bude propojen pomocí optické sítě do sídla Městské policie Hodonín. Zadavatel zabezpečí v místě instalace převaděče a v místě instalace serveru dispečerské aplikace rozhraní LAN. Další požadavky: Součástí dodávky je i programovací SW a HW pro dodaný převaděč. Zadavatel předepisuje VF parametry anténního systému a předpokládá pokrytí v souladu s těmito parametry. Uchazeč odpovídá za nevyhovující pokrytí pouze v případě nedodržení požadavků ZD, nebo technické závady dodaného zařízení. Zadavatel požaduje budoucí možnost připojení minimálně jednoho dalšího převaděče. Stávající převaděč bude vybaven SW a HW tak, aby bylo možné další převaděč připojit.

5 2) RUČNÍ RADIOSTANICE Název Počet a) ruční radiostanice s GPS bez displeje a klávesnice, 10 ks Lion baterie, anténa, klips, pouzdro b) ruční radiostanice s GPS s displejem a klávesnicí, 2 ks Lion baterie, anténa, klips, pouzdro c) Lion baterie záložní o shodné kapacitě 6 ks d) nabíječ stojanový bez displeje shodný pro všechny dodané radiostanice 2 ks e) multinabíječ ručních radiostanic 1 ks (min. 6 slotů pro nabíjení) bez displeje, shodný pro všechny dodané radiostanice Ruční radiostanice musí umožňovat digitální a analogový provoz. Radiostanice musí být vhodné pro výkon služby strážníků městské policie (teplotní rozsah/ krytí/ mechanická odolnost). Specifikace 1 setu ruční radiostanice: a) Zvýrazněné tlačítko nouze (výrazná barva) - musí být součástí radiostanice, b) regulace hlasitosti otočným regulátorem s aretací minimální hlasitosti, c) provoz na 1 nabití baterie minimálně 15 hodin při provozním cyklu 5/5/90 (digitální provoz), baterie Lion nebo Lion polymer kapacitou odpovídající požadované délce provozu, kompatibilní s dodaným inteligentním nabíječem d) robustní a odolná, hmotnost včetně baterie do 390 g, e) pouzdro vhodné pro typ radiostanice bez displeje/ s displejem se zajištěním proti vypadnutí radiostanice, f) radiostanice vhodné pro uchycení na opasek (opasek šířka 5 cm, tloušťka 0,5 cm) g) klips vhodný na opasek (opasek šířka 5 cm, tloušťka 0,5 cm), Součástí dodávky je i programovací SW a HW pro dodané ruční radiostanice. Pro nabíjení ručních radiostanic zadavatel požaduje dodat následující provedení inteligentních nabíječů (péče o baterie): - Provedení pro jednu radiostanici Nabíjecí stojan bez displeje, shodný pro všechny dodané typy radiostanic - Provedení pro šest radiostanic Provedení bez displeje, shodný pro všechny dodané typy radiostanic

6 3) VOZIDLOVÁ RADIOSTANICE Název Počet a) Vozidlová radiostanice s GPS, velký grafický barevný displej 3 ks b) anténa kombinovaná 3 ks Vozidlová radiostanice musí umožňovat digitální a analogový provoz. Radiostanice musí být vhodné pro výkon služby v podmínkách zadavatele (teplotní rozsah/ krytí/ mechanická odolnost). Specifikace 1 setu vozidlové radiostanice: a) Možnost nastavení nízký/ vysoký výkon na kanálovou pozici b) Ruční mikrofon c) Kombinovaná anténa rádio/ GPS (pouze jeden otvor ve střeše vozidla) d) Napájení z palubní sítě vozidel zadavatele 12V. Součástí dodávky je i programovací SW a HW pro dodané vozidlové radiostanice. Zadavatel požaduje připojení programovacího HW na čelním panelu vozidlové radiostanice. Zadavatel upozorňuje, že ve vozidlech je již nainstalován systém pro sledování polohy vozidel/ knihu jízd komunikující pomocí GSM. Nově dodané zařízení nesmí stávající systém rušit. 4) ZÁKLADNOVÁ RADIOSTANICE Název Počet a) Základnový komplet s velkým grafickým barevným displejem 1 ks b) zdroj se záložním akumulátorem 1 ks Základnová radiostanice musí umožňovat digitální a analogový provoz. Radiostanice bude využívána pro komunikaci s pohyblivými radiostanicemi prostřednictvím převaděče a dále jako nouzový komunikační prostředek v případě poruchy převaděče na simplexním kmitočtu. Specifikace základnové radiostanice: a) Možnost nastavení nízký/ vysoký výkon na kanálovou pozici, b) funkcionalita přerušení probíhajícího vysílání (přerušení probíhajícího hovoru v nouzi), c) velký grafický displej, d) reproduktor, e) zdroj se zálohováním na 6 hodin provozu, f) připojení základnové radiostanice na nahrávací zařízení RecorDat pomocí nf konektoru (možno použít stávající připojení analogové radiostanice Motorola GM360 ukončené na nf konektoru základnové radiostanice).

7 RecorDat je digitální záznamové zařízení výrobce AŽD. Připojení proběhne na stávajícím analogovém rozhraní radiostanice Motorola GM360. Případné přizpůsobení úrovní signálů provede dodavatel na dodávaném zařízení. Nahrávána bude veškerá hlasová komunikace dispečera. Základnová radiostanice bude umístěna na adrese Dvořákova 3, Hodonín v místnosti operačního střediska s následující specifikací: a) Geografické souřadnice: N 48 51'17", E 17 07'20" b) výška antény nad terénem: 10 m, c) kmitočet vysílače 163,800 MHz, 168,300 MHz d) kmitočet přijímače 163,300 MHz e) Maximální vyzářený výkon 5W ERP f) Hlavní směr záření 320 Zadavatel požaduje provést měření kvality stávajícího anténního systému, výstupem z měření dodavatel pořídí protokol s technickými parametry anténního systému. Výměna tohoto anténního systému není součástí zakázky. Součástí dodávky je i programovací SW a HW pro dodanou základnovou radiostanici. 5) DISPEČERSKÝ SYSTÉM Název Počet a) Dispečerský systém 1 ks b) monitor 42 1 ks c) server pro dispečerskou aplikaci 1 ks d) mobilní přístup zobrazování polohy radiostanic 1 ks Jedná se o dodání dispečerského systému datově propojeného s převaděčem (ethernet a městská optická síť) s kompletní lokalizací uživatelských rozhraní v českém jazyce. Datové propojení zajistí zadavatel. Pracovní aplikace dispečera musí minimálně umožnovat : a) zasílání SDS na jednotlivou radiostanici, b) zasílání SDS do skupiny radiostanic, c) zablokování (zakázání) komunikace radiostanice (např. ukradené), d) zobrazování aktuální polohy radiostanic, e) zobrazování polohy radiostanic ze záznamu, f) sledování geografických oblastí například podle katastrálních hranic, g) zobrazení pohybu v mapě, h) příjem nouzových zpráv, i) administrace radiostanic/ uživatelů, j) zobrazení radiostanice ve stavu nouze, k) export uložených seznamů ve vhodném formátu.

8 Záznam hovorů dispečera bude proveden na systém AŽD RecordDat, který disponuje nf vstupem, na který je připojena stávající analogová dispečerská radiostanice viz bod Základnová radiostanice. Serverová a uživatelská část dispečerského systému bude instalována na PC dodaném dodavatelem v sídle Městské policie. PC bude umístěno ve stávající skříni 19, zadavatel požaduje provedení PC pro montáž do racku. Požadavek na pracoviště dispečera a) Na pracovišti dispečera budou umístěny pouze ovládací prvky dispečerské aplikace, jako je klávesnice, polohovací zařízení apod. Od serverového/ uživatelského PC provede dodavatel vedení propojovacích kabelů v lištách včetně všech potřebných průrazů zdí (stropů), PC bude disponovat připojením na monitor VGA a HDMI. Vzdálenost skříně pro umístění PC je 20 metrů b) Monitor/ TV o velikosti 42" včetně ukotvení monitoru do stěny dispečinku MP zajistí zadavatel. Dodavatel provede vedení propojovacích kabelů v lištách včetně všech potřebných průrazů zdí (stropů) mezi serverovým/ uživatelským PC a monitorem. Vzdálenost skříně pro umístění PC je 20 metrů. Mapové podklady Zadavatel požaduje dodání mapových podkladů například typu Open Street Map, Google maps a podobně). Zadavatel požaduje možnost importu mapových podkladů města Hodonína v běžných GIS vektorových formátech. Uchazeč uvede typ nabízených mapových podkladů. Mapové podklady musí splňovat následující: - aby byl mapový podklad s popisy ulic - aby byl graficky standardně uživatelský přehledný pro PC, tablety a telefony. - aby byly jasně vyznačeny hranice katastrálního území města Hodonína - aby byla zaručena standartní aktuálnost map - aby dané mapy nebyly do budoucna vázány nějakými licenčními či obdobnými poplatky. Zadavatel nepřipouští jakékoli další poplatky za využívání dodaných mapových podkladů. Zadavatel nepřipouští hostování nabízeného dispečerského řešení na serverech umístěných mimo sídlo zadavatele. Mapové podklady musí umožňovat vhodnou změnu měřítka.

9 Propojení převaděče s budovou městské policie: - Propojení převaděče a dispečerského PC zajistí zadavatel pomocí optické sítě města Hodonína. Zadavatel pro potřeby datových přenosů mezi dispečerským PC a převaděčem připraví pro dodavatele rozhraní LAN/ ethernet. - Dodavatel provede konfiguraci síťových rozhraní jím dodaných zařízení pro zabezpečení všech požadovaných funkcionalit. Požadavek na mobilní přístup zobrazování polohy radiostanic a) Zadavatel požaduje přístup z internetu k aktuálním datům o poloze radiostanic z mobilního zařízení (smartphone, tablet, PC) nezávislý na platformě mobilního zařízení (Apple, Android, Windows mobile), b) Zadavatel požaduje přístup z internetu k aktuálním datům o poloze radiostanic na desktopových OS Microsoft, plná podpora více prohlížečů. c) připojení prostřednictvím sítě mobilního operátora (bez ohledu na konkrétního poskytovatele mobilních služeb), nebo prostřednictvím poskytovatele dat v pevném místě (poskytování datových služeb ani HW zařízení není součástí dodávky) d) na mobilním zařízení budou v mapě zobrazeny všechny radiostanice aktuálně v provozu. Radiostanice, které jsou řádně vypnuty, zobrazeny nebudou. e) výběr jedné konkrétní radiostanice, ostatní radiostanice nebudou vykreslovány, f) zobrazení identifikace radiostanic pro snadnou orientaci, včetně zobrazení provozních údajů (rychlost) g) možnost nastavení parametru obnovy zobrazení polohy (minimálně 60 vteřin - uchazeč doporučí vhodné rozpětí), h) možnost výběru a vykreslení historie pohybu za definovaný časový úsek (minuty, hodiny) jedné radiostanice nebo skupiny radiostanic. Zadavatel požaduje možnost využít mobilní přístup zobrazování polohy radiostanic na 5 různých zařízeních dle bodu a) a b) Požadavek na bezpečnost přístupu mobilního zařízení k údajům o poloze z Internetu - Přístup k aplikaci bude proveden šifrovaným protokolem. - Autentizace do aplikace uživatelským jménem a heslem zadavatel preferuje autentizaci vůči doménovým kontrolérům - Publikační server bude umístěn v zóně LAN-DMZ - Zabezpečení aplikace (předpokládáme webovou aplikaci) dosáhne minimálně známky A v testu Qualys SSL Labs - 6) ZÁRUČNÍ DOBA A DOBA ŽIVOTNOSTI Zadavatel požaduje záruku v trvání 36 měsíců. U Lion baterií požaduje zadavatel životnost v délce 12 měsíců, u baterií pro zálohu převaděče a základnové stanice 36 měsíců.

10 2. DODÁVKA DALŠÍCH TECHNICKÝCH SLUŽEB, KTERÉ JSOU SOUČÁSTNÍ ZAKÁZKY Demontáž stávajícího převaděče, anténních svodů a antény. Příprava podkladů pro změnu platného Individuálního oprávnění k provozování rádiových zařízení na ČTÚ vyvolané řešením dodavatele. Dodávka, montáž a oživení převaděče včetně anténního systému Dodávka, montáž a oživení základnové stanice Dodávka, montáž a oživení dispečerského systému Dodávka, montáž a oživení vozidlových stanic do vozidel zadavatele (2x Škoda Yeti, 1 x Citroen C3 Picasso) Dodávka a oživení ručních stanic Oživení dodávky jako kompletního celku Zaškolení uživatelů v rozsahu 2 x 3 hodiny Zaškolení technika v programování stanic 2 x 4 hodiny Návod v českém jazyce pro obsluhu radiostanic včetně navrženého systému v tištěné a elektronické podobě v běžném formátu (pdf, Word apod.) 1x Návod v českém jazyce pro obsluhu dispečerského pracoviště včetně navrženého systému v tištěné a elektronické podobě v běžném formátu (pdf, Word apod.) 1x Úprava SW konfigurace po 30 denním provozu Potřebné revizní zprávy Protokoly z měření anténních systémů Licence, certifikáty a atesty potřebné pro provoz dodaných zařízení a aplikací Zpracování implementační a provozní dokumentace Zkušební provoz 7 dnů.

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Dodávka radiového systému a technologií pro Městskou policii Břeclav Město Břeclav S00RP00K2U1J Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR - '4-^M Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 519 324 560, mobil 607 515 510 e-mail: Stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: / X. ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmětem zakázky je dodávka, instalace, programování, oživení, zaškolení obsluhy a další služby související s realizací zakázky Nový digitální rádiový systém standardu ETSI pro hlasovou

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Rekonstrukce radiové sítě Horské služby ČR 2015

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Rekonstrukce radiové sítě Horské služby ČR 2015 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 1 k zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Rekonstrukce radiové sítě Horské služby ČR 2015 Zadavatel: Právní forma: Horská služba ČR, o.p.s. Obecně prospěšná společnost Sídlo:

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Registrační číslo projektu: Název projektu: Střední škola Pohoda s.r.o., Na Vinici 2244, Litoměřice CZ.1.07/1.5.00/34.0613 Moderní škola Identifikační

Více

Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje - část II.

Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje - část II. Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Dodávka základního SW pro projekt DMVS PK Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje - část II. Zadávací dokumentace výběrového řízení: "Dodávka základního SW pro

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

Příloha č. 3 Technická specifikace

Příloha č. 3 Technická specifikace Příloha č. 3 Technická specifikace 1. Popis systému Smyslem projektu je vybudování sítě varovného a vyrozumívacího systému k ochraně před povodněmi pro město Hradec nad Moravicí. Vyrozumívací systém rozšíří

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení ZLEPŠENÍ SYSTÉMU PROTIPOVODŇOVÉ OCHRANY MĚSTA TŘINEC (OTEVŘENÉ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky: Zlepšení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE

ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE Příloha с. 1 Výzvy к podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENT ACE 1. Podmínky a požadavky na zpracování nabídky 1.1. Předmětem zakázky je dodávka těchto mobilních zařízení: 10 ks počítačů ALL in One, 3 ks počítačů

Více

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ

Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Příloha č.1 - Krycí list k podání nabídky do VŘ Zadavatel: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07./1.4.00/21.2511 Název projektu: Moderní škola

Více

Technická specifikace Notebooky 210 ks

Technická specifikace Notebooky 210 ks Technická specifikace Notebooky 210 ks Typ processoru CPU o výkonu min. 9000 bodů dle nezávislého testu Passmark CPU Mark Display 14, IPS, rozlišení 1920x1080, LED podsvícení, matný, antireflexní Konstrukce

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 V Praze dne 1. 8. 2016 Čj.: 5779/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Dodávka komponentů digitální radiové sítě ÚVN 2016 Zadávací dokumentace

Více

Vysílací zařízení musí umožňovat přímé vysílání mluveného hlášení pro obyvatele.

Vysílací zařízení musí umožňovat přímé vysílání mluveného hlášení pro obyvatele. Technické podmínky Následující technické podmínky jsou souhrnem požadavků zadavatele na charakteristiku a hodnoty technických parametrů dodávaného místního informačního systému, řídícího pracoviště, bezdrátových

Více

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky

Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790. Technické podmínky INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR Příloha č. 20 k Č.j.: PPR-17905-10/ČJ-2012-990790 Technické podmínky Technologie pro operační řízení operačních středisek Policie ČR a napojení na Národní informační

Více

Mgr. Jan Marenčík tel ,

Mgr. Jan Marenčík tel , Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín, příspěvková organizace Název zakázky: Dodávka technického a programového vybavení počítačové učebny Předmět zakázky

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku

CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841. vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB TLOSKOV TLOSKOV 1 257 56 NEVEKLOV IČO 00640841 ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákona) vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa. Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1. Zadavatel požaduje, aby uchazečem

Více

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře

Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Příloha č. 1 Technická specifikace a kalkulace předmětu veřejné zakázky Dodávka prezentační techniky a jazykové laboratoře Název projektu: Přírodní vědy moderně Reg. číslo projektu: CZ.1.10/2.1.00/30.01592

Více

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění: Příloha č. 4 Technické podmínky Veřejná zakázka: Dodávka seismických aparatur a datových spojů II Tato příloha obsahuje technické podmínky pro jednotlivé části veřejné zakázky v níže uvedeném členění:

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR 58793/2013 Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 519 324 560, mobil 607 515 510 e-mail: stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 5. 9. 2013 ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ

Více

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby

Příloha č. 1. Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby Příloha č. 1 Informační systém pro Městskou policii Česká Lípa (II.) Specifikace požadavků minimálního plnění pro IS MP a integrační vazby 1. Způsob prokázání splnění požadavků minimálního plnění 1.1.

Více

Specifikace předmětu plnění

Specifikace předmětu plnění Specifikace předmětu plnění Notebook Procesor Operační systém Operační paměť Pevný disk Min. 2000 dle Passmark CPU mark Win7 Pro CZ nebo Win 8 Pro CZ min. 4 GB min. 300 GB Displej matný, 13,3"-15,6" Rozlišení

Více

PRACOVNÍ NÁVRH VYHLÁŠKA. ze dne o způsobu stanovení pokrytí signálem televizního vysílání

PRACOVNÍ NÁVRH VYHLÁŠKA. ze dne o způsobu stanovení pokrytí signálem televizního vysílání PRACOVNÍ NÁVRH VYHLÁŠKA ze dne 2008 o způsobu stanovení pokrytí signálem televizního vysílání Český telekomunikační úřad stanoví podle 150 odst. 5 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet)

Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Dodavatel Příloha č. 2: Oceněný položkový rozpočet (nabídková cena - položkový rozpočet) Zadavatel: Název: Název Požadované minimální technické parametry Množství Splněno/nesplněno (uchazeč doplní toto

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS zajišťuje příjem, zpracování a vyhodnocování informace z elektronických zabezpečovacích systémů (EZS) připojených střežených

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE S NÁZVEM. 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E ČÁST 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) S NÁZVEM 19/1 AudioVideo technika PFUK I.Č. EDS: 133D21E000042

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

Souhrn technických požadavků na Varovný monitorovací systému před povodněmi

Souhrn technických požadavků na Varovný monitorovací systému před povodněmi PŘÍLOHA Č. 3 Souhrn technických požadavků na Varovný monitorovací systému před povodněmi Tyto technické podmínky jsou souhrnem požadavků zadavatele na charakteristiky a hodnoty technických parametrů, provozních

Více

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Čj. 18458/2016-OIT Vysvětlení zadávací dokumentace č. 2 nadlimitní veřejné zakázky Pořízení výpočetní techniky PC se speciálním určením Zadavatel obdržel dne

Více

na období od do (dle metodického pokynu MŠMT č.j / )

na období od do (dle metodického pokynu MŠMT č.j / ) ICT plán školy na období od 1. 9. 2016 do 30. 6. 2017 (dle metodického pokynu MŠMT č.j. 30 799/2005-551) Co se realizovalo v přecházejícím roce: Uspořádání a propojení kabeláží u počítačových stolů ve

Více

Technické požadavky - plnění B

Technické požadavky - plnění B 1 /10 Technické požadavky - plnění B Předmět plnění (místo plnění: aula Procháskův pavilon, Karlovarská 585/48, Plzeň) Předmětem plnění zakázky je náhrada/modernizace stávajícího AV vybavení pro výukovou

Více

CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru

CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru Obecný popis produktu CCS Monitor CCS Monitor je vynikající řídící a kontrolní prostředek pro veškerá služební vozidla jak ve státní správě tak i v soukromém sektoru systém je založen na využívání celosvětové

Více

Technické požadavky na Bezdrátový místní informační systém (BMIS)

Technické požadavky na Bezdrátový místní informační systém (BMIS) PŘÍLOHA Č. 5 K ZD Technické požadavky na Bezdrátový místní informační systém (BMIS) Záměrem je vybudovat nový varovný a informační systém, aby bylo možné předpovídat a varovat ohrožené obyvatelstvo v době

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č.1 výzvy Technická dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Obsah Technická dokumentace... 1 Předmět zadání k podání cenové nabídky:... 3 Dodávka a služby budou zahrnovat:... 3 Specifikace

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Město Odry Masarykovo náměstí 16/25 742 35 Odry Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 Název zakázky: Technologické centrum a kybernetická bezpečnost města Odry Zadavatel: Město Odry, se sídlem: Masarykovo

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 Zadavatel: Sídlem: Česká republika Ministerstvo zemědělství Těšnov 17, 117 05 Praha 1 Česká republika Název veřejné zakázky: OBNOVA CENTRÁLNÍ HW INFRASTRUKTURY V DATOVÉM CENTRU Evidenční číslo veřejné

Více

Upřesňující minimální HW konfigurace

Upřesňující minimální HW konfigurace Upřesňující minimální HW konfigurace Technická dokumentace V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net zadavatel uchazečům pro lepší orientaci

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Č. j.: 2060/2015OIT Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných

Více

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace

Dodávka výpočetní techniky. Zadávací dokumentace technická specifikace Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek na zakázku malého rozsahu Dodávka výpočetní techniky Zadávací dokumentace technická specifikace Základní informace o zakázce: Název programu: Operační program Vzdělávání

Více

Technické informace pro montáž a provoz. Technické informace pro montáž a provoz. econtrol - Inteligentní komunikace pro bytové stanice.

Technické informace pro montáž a provoz. Technické informace pro montáž a provoz. econtrol - Inteligentní komunikace pro bytové stanice. Technické informace pro montáž a provoz econtrol - Inteligentní komunikace pro bytové stanice LOGOaktiv Systém umožňující vzdálené řízení, konfiguraci a dohled bytových stanic LOGOaktiv včetně vzdálených

Více

HiPath Cordless Office pro HiPath 3000

HiPath Cordless Office pro HiPath 3000 HiPath Cordless Office pro HiPath 3000 HiPath Cordless Office je integrované řešení pro IP komunikační systémy HiPath 3000 pro bezšňůrovou komunikaci s komfortními účastnickými a systémovými funkcemi.

Více

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího)

Příloha č. 1 kupní smlouvy Technická dokumentace zadavatele (kupujícího) Příloha č. 1 kupní smlouvy (kupujícího) Upřesňující minimální HW konfigurace VZMR PC, NB a LCD V případě požadavku na výkon procesoru stanovený minimální bodovou hodnotou v benchmarku www.cpubenchmark.net

Více

00 - Technická zpráva

00 - Technická zpráva Část dokumentace: SYSTÉM ŘÍZENÍ A DISTRIBUCE AUDIO A VIDEO SIGNÁLŮ ŠKOLÍCÍCH MÍSTNOSTÍ 00 - Technická zpráva Stavba: Investor: Místo stavby: Stupeň: Mendelova univerzita v Brně Mendelova univerzita v Brně

Více

PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC

PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC Roman Gajda, Zahradní 14, 701 00 Ostrava 1, CZECH REPUBLIC tel. : (+ 420) 59 661 12 19 tel.: (+420) 603 18 18 41 e-mail: info@garni-meteo.cz PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC Profesionální

Více

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín

ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, Hlučín ČESKÁ REPUBLIKA ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Opavská 29, 748 01 Hlučín K č.j. : ZU-67-30/2012 V Hlučíně dne 29.11. 2012 Počet listů: 5 Dodatečné informace č. 1 Uchazeči o veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Praha 13. ledna 2010 Čj. 97 059/2009-613 Český telekomunikační úřad (dále jen Úřad ) jako příslušný orgán státní správy podle 108 odst. 1 písm. b) zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky

Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Věc: Oznámení o zahájení výběrového řízení a výzva k podání nabídky Jako zadavatel Vám tímto oznamujeme, že zahajujeme výběrové řízení v níže uvedené věci a vyzýváme Vás k podání nabídky. 1. Zadavatel:

Více

Technická specifikace nabídky

Technická specifikace nabídky Příloha č. Dodatečné informace. PC učebna Technická specifikace nabídky Mark min. 3800), RAM GB, HDD 500GB, Ethernet Gb, WiFi 802.n (kompatibilní s IEEE 802.a/b/g), Bluetooth.0, min. x USB (min. 2x USB

Více

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky

Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Úřad vlády České republiky Odbor informatiky Čj. 9040/2016-OIT Dodatečná informace č. 2 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky Pořízení 60 počítačových sestav Zadavatel poskytuje v souladu s

Více

levné pc pro nenáročné použití specifikace/ minimální požadavek zadavatele o výkonu min bodů v programu Passmark CPU Mark (www.cpubenchmark.

levné pc pro nenáročné použití specifikace/ minimální požadavek zadavatele o výkonu min bodů v programu Passmark CPU Mark (www.cpubenchmark. Pokyny pro vyplnění: Uchazeč vyplní prázdná šedá pole následujícím způsobem. Všechna prázdná šedá pole musejí být vyplněna. V buňce C15 uveďte název nebo typové označení nabízeného zařízení, ve sloupci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

Specifikace - Vyvolávací systém pro městský úřad ve Frýdlantu nad Ostravicí

Specifikace - Vyvolávací systém pro městský úřad ve Frýdlantu nad Ostravicí Specifikace - Vyvolávací systém pro městský úřad ve Frýdlantu nad Ostravicí Požadovaná specifikace Interní objednávání klientů Popis systému Systém musí umožňovat objednání a rovněž rezervaci termínu příští

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

ALTEA EVO Track. Uživatelský manuál

ALTEA EVO Track. Uživatelský manuál ALTEA EVO Track Uživatelský manuál ver. 11/2009 Obsah Obsah... 2 Úvod a seznámení... 3 Jak pracuje EVO Track... 4 Baterie EVO Tracku... 5 Dobíjení EVO Tracku... 5 Instalace a obsluha... 6 Výklad signalizace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo zakázky: 27/2013 Název zakázky: Server pro Městský úřad Předmět zakázky (služba, Dodávka HW včetně instalace SW dodávka, stavební práce)

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR )

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) Název veřejné zakázky: Uživatelské notebooky pro zónu MIS obnova HW v roce 2016 Identifikace zadavatele: Zadavatel: Se sídlem:

Více

INTERNÍ TECHNICKÝ STANDARD ITS

INTERNÍ TECHNICKÝ STANDARD ITS Vypracoval/Ersteller Gestor/Fachgarant Schválil/Genehmigt Listů/Blätter Příloh/Anlagen Mgr. Rešl EO VF 5 Směrnice platí pro všechny závody ŠkodaAuto. Obsah: 1. Použité zkratky 2. Plánování a nákup IT 3.

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky s názvem ICT technika pro moderní školu Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky 1) DOMÉNOVÝ SERVER Počet kusů: 1 Specifikace: Založený na platformě Microsoft

Více

Návod k obsluze. IP kamera Minitar MWIPC-1510G

Návod k obsluze. IP kamera Minitar MWIPC-1510G Návod k obsluze IP kamera Minitar MWIPC-1510G Úvod MWIPC-1510G je bezdrátová web kamera, která umožňuje přes internet zprostředkovat obraz odkudkoliv na světě, aniž by musel být zapnutý počítač. Může se

Více

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018

POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky POŘÍZENÍ POČÍTAČŮ A STROJŮ NA ZPRACOVÁNÍ DAT 2018 Notebooky... 2 Dokovací stanice... 9 Mini PC... 10 Zobrazovací zařízení... 11 Tablety... 12 Uložiště...

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Název zařízení / sestavy:

Název zařízení / sestavy: Počet sestav: 10 Bateriový systém na napájení měřícího zařízení Sestava musí obsahovat 4 baterie, 2 skříně na baterie,2 nabíječky akumulátorů a 1 solární panel. Nabíječky a baterie slouží k dobíjení venkovních

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

Centrální řízení pro elektrické topení

Centrální řízení pro elektrické topení Centrální řízení pro elektrické topení Centrální regulace českého výrobce BMR Dovolujeme si Vám představit systém BMR RT pro centrální řízení elektrického vytápění rodinných domů, bytů, bytových domů,

Více

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Dataloggery s GSM modemem Klávesnice se dvěma

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky: Zadavatel: Dodávka ICT vybavení Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, Ruská 355, 353 69 Mariánské Lázně POLOŽKA č. 1 PC SESTAVA 34

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

XL-ITB-103EZ IP set-top box. Uživatelský návod

XL-ITB-103EZ IP set-top box. Uživatelský návod XL-ITB-103EZ IP set-top box Uživatelský návod Obsah 1. Představení produktu... 3 1.1. Hardwarové vlastnosti zařízení... 3 1.2. Softwarové vlastnosti zařízení... 4 2. Fyzický vzhled zařízení... 4 3. Základní

Více

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu příloha č. 1 k PPR-15689-2/ČJ-2013-990656 Část 1 Technická specifikace Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu Předmět Veřejné zakázky: Řešení pro dodání speciálního SW pro

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení min. FullHD - 1920 1080; PROCESOR - PassMark min. 8200, min. 4 jádra, technologie

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka, instalace, konfigurace a migrace Pultu centrální ochrany a dodávka, instalace a konfigurace

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Ostrý bezpilotní prostředek (dále jen BLP nebo dron ) (nosič): 7 ks Minimálně 8 samostatných motorů nejlépe v koaxiálním provedení. Schopnost dokončit bezpečně let i v případě vysazení

Více

1. Vymezení technických parametrů zakázky

1. Vymezení technických parametrů zakázky 1. Vymezení technických parametrů zakázky 1.1. Záměr Protipovodňová opatření pro město Nové Město na Moravě Účelem projektu je vybudování nového varovného a monitorovacího protipovodňového systému pro

Více

CENOVÁ NABÍDKA. Městský kamerový systém Česká Lípa obměna systému. Telmo a.s., Štěrboholská 560/73, Praha 10, IČO: , DIČ: CZ

CENOVÁ NABÍDKA. Městský kamerový systém Česká Lípa obměna systému. Telmo a.s., Štěrboholská 560/73, Praha 10, IČO: , DIČ: CZ Telmo a.s., Štěrboholská 560/73, Praha 10, IČO: 47307781, DIČ: CZ47307781 CENOVÁ NABÍDKA Městský kamerový systém Česká Lípa obměna systému Datum: 12.11.2015 Vypracoval: Pavel Michálek číslo zakázky: 101016

Více

Příloha č. 2 TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Příloha č. 2 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č. 2 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Název veřejné zakázky: ŠKOLA JAZYKŮM OTEVŘENÁ Zadavatel: Základní škola Šumperk, 8. května 63, 787 01 Šumperk IČ: 008 52 317 Statutární orgán: Mgr. Radovan Pavelka, ředitel

Více

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks

Dílčí část A. Specifikace předmětu plnění. Limitní cena za 1 ks bez DPH: 29 533 Kč. Cena za 1 ks bez DPH * Cena za 1 ks Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku Dodávka ICT zařízení pro Základní školu a Mateřskou školu Vřesina, okres Ostrava město, příspěvkovou organizaci Specifikace předmětu

Více

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC VÍTEJTE Obsah Úvodník 2 WEBDISPEČINK: Novinky a přehledy 3 Téma měsíce : Vedení knihy jízd 1. 4 GPS on-line jednoty 5 Redakce Adresa redakce: HI Software Development

Více