Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT a návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT NÁVRH USNESENÍ I. Zastupitelstvo města vzorovou smlouvu o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, která bude jednotlivě uzavírána s žadateli o příspěvek II. Zastupitelstvo města 1. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové náměstí 1466, IČ: ve výši Kč ,-- 2. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce IHC Písek - občanské sdružení, IČ: ve výši Kč ,--

2 3. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce HC Švantlův Dvůr Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 4. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 5. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek ČR 1.středisko Šipka, IČ: ve výši Kč ,-- 6. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Sportovní klub policie Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 7. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek, středisko Oheň života Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 8. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Fotbalový klub FC Písek o.s., IČ: ve výši Kč ,-- 9. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce W sdružení Písek o.s., IČ ve výši Kč ,-- stránka 2 (celkem 10)

3 10. příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce LezeTop s.r.o., IČ: ve výši Kč , příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Dům dětí a mládeže Písek, IČ: ve výši Kč , příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Seniorský klub Písek, o.p.s., IČ: ve výši Kč , příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Atletika Písek, o.s., IČ: ve výši Kč ,-- III. Zastupitelstvo města přesun finančních prostředků na položky rozpočtové skladby dle právní formy příjemce příspěvků rozdělených v bodu II. IV. Zastupitelstvo města jednorázový přesun finančních prostředků ve výši Kč ,-- z účelu pro podporu kulturní činnosti mládeže na účel podpory sportovní činnosti mládeže v rámci Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT stránka 3 (celkem 10)

4 Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA, místostarosta Návrh zpracoval Ing. Roman Svoboda, MBA, vedoucí odboru Yvona Káplová, oddělení rozpočtu, daní a poplatků Důvodová zpráva: I. Schválení smlouvy o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT Zastupitelstvu města je předkládána vzorová smlouva o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT (příloha č. 1). Na základě statutu fondu o přidělení jednotlivých příspěvků rozhoduje výkonný výbor fondu, následně dojde k jejich schválení zastupitelstvem. Tato smlouva bude následně uzavřena se všemi příjemci příspěvku. II. Návrh na rozdělení finančních příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT Zastupitelstvu města jsou předkládány žádosti o poskytnutí příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT. Žádosti jednotlivě projednal výkonný výbor fondu, příspěvky byly schváleny dle statutu fondu nadpoloviční většinou všech jeho členů. Navržené příspěvky jsou souhrnně uvedeny v příloze č. 2. III. Dle vyhlášky o rozpočtové skladbě jsou finanční příspěvky členěny na investiční a neinvestiční a dále dle příjemců příspěvku. Proto je nutné vyslovit souhlas zastupitelstva s přesunem finančních prostředků na položky rozpočtové skladby dle právní formy příjemce příspěvku. IV. Zastupitelstvu města je předkládán návrh, který vzešel z jednání výkonného výboru dne Vzhledem k dlouhodobě nízkému počtu žádostí s kulturním zaměřením přebývají na prostředcích vyčleněných na podporu kulturní činnosti mládeže prostředky, které se naopak nedostávají na sportovní účely, kde jsou náklady a potřeba prostředků na uspokojení žádostí vyšší. Výkonný výbor navrhuje jednorázový přesun prostředků z účelu podpory kulturní činnosti mládeže ve prospěch podpory sportovní činnosti mládeže ve výši ,-- Kč. Doporučení zpracovatele: I. Zpracovatel doporučuje usnesení II. Zpracovatel doporučuje usnesení III. Zpracovatel doporučuje usnesení IV. Zpracovatel doporučuje usnesení Vztah k rozpočtu: Finanční prostředky určené na výplatu z fondu jsou zapojeny v kapitole 741. Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb. o obcích 85 písm. c) Vztah ke strategickému plánu: --- Přílohy: Příloha č. 1 Návrh vzorové smlouvy o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT ke schválení Příloha č. 2 Návrh na rozdělení příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT ke schválení stránka 4 (celkem 10)

5 Příloha č.1: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU uzavřená dle 85 zákona č. 128/2000 Sb., zákon o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany město Písek, zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovou Velké náměstí č.114/3, Písek, IČ jako poskytovatel příspěvku a.. zastoupené. IČ jako příjemce příspěvku, II. Předmět smlouvy Předmětem smlouvy je poskytnutí finančního příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT na.... III. Výše příspěvku Město Písek poskytne na základě usnesení zastupitelstva města ze dne příspěvek na účel uvedený v čl. II této smlouvy ve výši Kč. (slovy: korun). Příspěvek bude bezhotovostně převeden z účtu poskytovatele příspěvku na účet příjemce příspěvku č.... IV. Povinnosti příjemce příspěvku 1. Příjemce příspěvku se zavazuje použít příspěvek pouze na účely stanovené v čl. II této smlouvy. stránka 5 (celkem 10)

6 2. Příspěvek bude vyúčtován městu Písek do a nevyčerpaný příspěvek nebo část příspěvku vrácen městu Písek do Příjemce příspěvku předloží finančnímu odboru tyto doklady: a/ doklady o skutečně vynaložených nákladech dle čl. II této smlouvy b/ písemné vyúčtování poskytnutého příspěvku Na požádání umožní pověřeným zaměstnancům města Písek kontrolu účetních dokladů. 3. Příjemce bere na vědomí, že každé porušení povinností podle této smlouvy z jeho strany je považováno za porušení rozpočtové kázně podle ustanovení 22 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů a poskytovatel je oprávněn požadovat úhradu penále za porušení rozpočtové kázně a tudíž bude postupováno dle tohoto právního předpisu včetně povinnosti zaplatit penále. V. Další ustanovení 1.Tuto smlouvu lze měnit, nebo doplňovat pouze formou písemného dodatku. 2. Práva a závazky z této smlouvy přecházejí na případné právní nástupce smluvních stran. 3.V případě neplnění podmínek vyplývajících z této smlouvy, za kterých byl příspěvek poskytnut, bude tento poskytovateli vrácen v plné výši, v jaké byl poskytnut nejdéle do 15 dnů od doručení písemné výzvy na č.ú /0100 KB Písek. 4.Tato smlouva je uzavřena na základě shodné vůle obou smluvních stran, což tyto níže stvrzují svým podpisem. 5.Tato smlouva je vyhotovena ve 4 výtiscích, z nichž každá ze stran obdrží po dvou výtiscích. Každý z vyhotovených výtisků má stejnou platnost. 6.Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami. Byla schválena zastupitelstvem města dne V Písku dne: město Písek Mgr. Eva Vanžurová Starostka.... stránka 6 (celkem 10)

7 Příloha č. 2: Rozdělení prostředků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT ( ) Subjekt 1 NOMAK s.r.o., IČ: Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové náměstí právní forma s.r.o. Účel na akci Hokejová škola pro děti a mládež ze sociálně slabých rodin z Písku a okolí - 2.ročník - mentální trénink a teambuilding (4500,-), výživa a regenerace (4500,-), angličtina v hokeji (4800,-), trenéři (19200,-), ošetřovatel sledge hokejistů (8400,-), pronájem ledové plochy (25.000,- ), pronájem tělocvičny (1200,-) pronájem tenisových kurtů (3600,-) encyklopedie, naučná literatura, stolní a deskové hry do školní družiny Částka v Kč volnočasové aktivity sport hřiště a zahrady MŠ a jeslí kulturní činnost 1466, IČ: PO 3 IHC Písek - občanské sdružení, IČ: HC Švantlův Dvůr Písek, IČ: Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ: Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ: na odměny trenérů mládeže - období červenec, srpen a září 2014 ( ,-) a na hokejové sety a stulpny pro mládež ( ,-) na pořízení brankářských vest pro přípravku, hráčských čepelí pro přípravku, brankářských betonů pro mini přípravku a brankářských holi pro starší žáky a přípravku na startovné, pronájem tělocvičen, odměny pořadatelů turnajů, náležitosti rozhodčích, odměny trenérů mládeže, nákup tréninkového vybavení - pro oddíl florbalu na odměny mládežnických trenérů pro mládežnické oddíly házené stránka 7 (celkem 10)

8 7 Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ: Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové náměstí 1466, IČ: PO 9 Junák - svaz skautů a skautek ČR 1.středisko Šipka, IČ: Sportovní klub policie Písek, IČ: Junák - svaz skautů a skautek, středisko Oheň života Písek, IČ: Fotbalový klub FC Písek o.s., IČ: Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ: na projekt Cesta z nudy 2014: na základní pohybovou průpravu a psychomotorický rozvoj - nájemné prostor, psychomotorická dráha, ochranné kryty na trampolínu, na cykloturistické výlety, orientaci v přírodě - sada nářadí, náhradní duše a souprava na opravu defektu, lékárnička, bezpečnostní prvky pro zvýšení viditelnosti, mapy, na lukostřelbu - 2 lukostřelecké sety, na lezení - na nájem prostor, lezecké vybavení, na plavání - nájem plaveckého stadionu, doplnění plaveckých pomůcek pro výuku, plastové boxy na uložení materiálu, na vodní turistiku - doplnění vodáckých pomůcek a vybavení pro výuku Obnova a rekonstrukce zahrady 2.MŠ - doplnění o zastínění pískoviště, branky fotbalové, koše na streetball, houpačku vahadlovou a lavičky pro děti (inves.) na nákup stanu pro táborovou jídelnu a teepee pro letní tábory na finanční odměny trenérům oddílů mládeže na deskové společenské hry (12.000,-), dokoupení sportovního vybavení (13.000,-) a projektor (12.000,-) na sportovní vybavení a oblečení, startovné do turnajů v přípravném období, energie, náklady na trenéry mládeže a náležitosti rozhodčích utkání mládeže na odměny trenérů mládeže (55.000,-) a vybavení - dresy, obuv, rozcvičovací soupravy, tréninkové pomůcky (95.000,- ) - oddíl basketbalu stránka 8 (celkem 10)

9 14 W sdružení Písek o.s., IČ Harmony dětský klub, IČ: Harmony dětský klub, IČ: LezeTop s.r.o., IČ: s.r.o. 18 Dům dětí a mládeže Písek, IČ: Seniorský klub Písek, o.p.s., IČ: Ekologické centrum - Elektrárna královského města Písku, o.p.s., IČ: Atletika Písek, o.s., IČ: na nákup tábornických potřeb (stany, spacáky, plynová lampa a nářadí) na nákup sportovních potřeb pro dětské kurzy (24.920,-) a komplexní celoroční pojištění členů spolku a účastníků pořádaných aktivit (3.271,-) na dofinancování letního příměstského tábora a prázdninového sportovně zážitkového týdenního dětského pobytu - pomůcky, odměny dětem, diplomy, příspěvek na odměnu trenérkám (6.000,-) a podporu účasti na dětských sportovních soutěžích - podzim startovné, kostýmy (4.500,-) na nájemné na období říjen - prosinec PO jiný zřiz. na nákup žíněnek - tatami pro zájmový útvar Aikido o.p.s. o.p.s. na vernisáž výstavy fotografií "Stáří v objektivu středoškoláka" - na výtisky fotografií vč. klipsů ze skla (14.400,-) a na stojany na fotografie (5.000,-) na dovybavení kroužku mladých techniků - Píseckých debrujárů - pořízení regálů na knihy a časopisy na dresy a materiál pro děti: tretry, mikiny, tílka, trička, kriketové míčky, rakety pro nácvik hodu oštěpem, cvičné oštěpy a frekvenční žebřík Celkem celkem rozděleno stránka 9 (celkem 10)

10 Rekapitulace Částka v Kč volnočasové aktivity sport hřiště a zahrady MŠ a jeslí kulturní činnost Objem nevyčerpaných prostředků z minulého období , , , , ,93 Navýšení pro toto období , , , , ,88 Celkem na účtu fondu: , , , , ,81 zůstatek po přidělení příspěvků: , ,89 530, , ,81 stránka 10 (celkem 10)

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Volnočasové aktivity přehled čerpání příspěvků v roce 2014 NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích uzavřená níže uvedeného

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 14.02.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.02.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek ke smlouvě o poskytnutí bezúročné půjčky pro sportovní klub IHC Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení vzorových smluv o poskytnutí příspěvku na sportovní činnost

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 12.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a

Více

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 26.02.2018 čís. 1909/RMObM-Svi/1418/32-1913/RMObM-Svi/1418/32 Ing. Helena Wieluchová Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018

Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 Smlouva o poskytnutí dotace č.190/59/oškasv/2018 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č.

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 23.3.2016 126/13/16 135/13/16 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 126/13/16 M. č. 0 s c h v a l u j e program

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku. Ing. Radomír Bradáč Ing. Dagmar Čabalová Vlasta Zapatová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor správy majetku. Ing. Radomír Bradáč Ing. Dagmar Čabalová Vlasta Zapatová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Ing. Dagmar

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Smluvní strany Poskytovatel: Název : Město Jirkov se sídlem : nám. Dr. E. Beneše 1, 431 11 Jirkov zastoupen : Ing. Radkem Štejnarem, starostou města Jirkov IČ

Více

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 22.09.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace z programu Záštita starostky - 2. výzva NÁVRH USNESENÍ Rada města I. vzorovou

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o realizaci překládky sítě elektronických komunikací

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Smlouvy o poskytnutí dotace

Smlouvy o poskytnutí dotace Odbor školství a kultury 4.6. Pro jednání zastupitelstva města dne 20.3.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Mgr. David Šimek Smlouvy o poskytnutí dotace Důvodová zpráva:

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Dnešního dne uzavřely tyto smluvní strany: Město Golčův Jeníkov se sídlem náměstí TGM 110, Golčův Jeníkov, IČO: 00267406, zastoupené starostou města Mgr. Vlastimilem Marušákem bankovní spojení: 27-1123656389/0800

Více

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 02.03.2017 čís. 175/ZMOb-Svi/1418/20-183/ZMOb-Svi/1418/20 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace

TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. Smlouva o poskytnutí dotace TEXT SMLOUVY BUDE DÁLE UPŘESNĚN PŘI SCHVALOVÁNÍ DOTACÍ. VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Pro dotační titul 3 Dotace na získání trenérské licence Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Ing. Radka Ondriášová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Ing. Radka Ondriášová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 22 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Ing. Radka Ondriášová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Preambule. Výše dotace a úhrada

Preambule. Výše dotace a úhrada Smlouva o poskytnutí individuální neinvestiční dotace uzavřena v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vintířov

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vintířov O B E C V I N T Í Ř O V 357 44 Vintířov 62 Telefon: 352 665416 e-mail: vintirov@vintirov.cz Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu obce Vintířov OBSAH: i. Úvod II. Žadatelé o dotace III. Podávání žádostí

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o výpůjčce mezi Městem Písek, ZŠ T. G. Masaryka a Fotbalovým klubem

Více

Směrnice č. 1/2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Jíkev Čl. I Úvodní ustanovení Čl. II Žádost o dotaci

Směrnice č. 1/2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Jíkev Čl. I Úvodní ustanovení Čl. II Žádost o dotaci Směrnice č. 1/2015 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Jíkev Čl. I Úvodní ustanovení 1. Dotací se pro účely těchto pravidel rozumí finanční prostředky poskytnuté dle ustanovení 85 písm. c)

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 19.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh veřejnoprávní smlouvy s Diakonií ČCE středisko Blanka NÁVRH USNESENÍ

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu. ze dne 17. 12. 2014. č.

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu. ze dne 17. 12. 2014. č. Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu ze dne 17. 12. 2014 č. 16/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) Pravidla Rady Kraje

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 3.6.213 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 2.6.213 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města s

Více

ZM_01 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD

ZM_01 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD NÁVRH NA USNESENÍ Datum projednání v PV 15. 02. 2016 Zpracoval Bc. Lenka Švecová, DiS. odbor Datum projednání v RM 22. 02. 2016 finanční Datum projednání v ZM 29. 02. 2016

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace na rok 2017 OÚ/SDH/20 17II. Obecná ustanovení

Smlouva o poskytnutí individuální dotace na rok 2017 OÚ/SDH/20 17II. Obecná ustanovení Smlouva o poskytnutí individuální dotace na rok 2017 OÚ/SDH/20 17II I. Obecná ustanovení Smlouva o poskytnutí individuální dotace (dále jen dotace) na rok 2017 byla uzavřena ve smyslu 159 a násl. Zákona

Více

Smlouva č. PZV - /2016 o poskytnutí dotace dle Programu na zvelebení vzhledu obce Křimov

Smlouva č. PZV - /2016 o poskytnutí dotace dle Programu na zvelebení vzhledu obce Křimov Vzor smlouvy Příloha č. 3 Smlouva č. PZV - /2016 o poskytnutí dotace dle Programu na zvelebení vzhledu obce Křimov uzavřená v souladu s 159 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

uzavírají tuto veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace:

uzavírají tuto veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace: VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č. 01/2016 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2) zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a ust. 10a odst. 5) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

1. Preambule. 2. Výše dotace a úhrada. Celková výše dotace činí X,- Kč. Zdrojem krytí dotace je v plné výši rozpočet Poskytovatele.

1. Preambule. 2. Výše dotace a úhrada. Celková výše dotace činí X,- Kč. Zdrojem krytí dotace je v plné výši rozpočet Poskytovatele. 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z programu Dotační program obce Hrušovany u Brna 2014-2018 podle 10a zákona 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů

Více

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva )

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva ) 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo

Více

Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 65 programu:

Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne Materiál k bodu č. 65 programu: Rada Jihomoravského kraje 175. schůze konaná dne 23.8.2012 Materiál k bodu č. 65 programu: Dotace na hospodaření v lesích (důvodová zpráva je uvnitř materiálu) Projednáno: Komise venkova, zemědělství a

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Předkládá: Zpracoval: Návrh usnesení Zastupitelstvo města Doksy Rekonstrukce silnice III/0381 Staré Splavy - poskytnutí účelové dotace Libereckému kraji

Více

1952/2, DIČ: CZ

1952/2, DIČ: CZ Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Jihočeského kraje na realizaci projektu Badatelsky orientovaná výuka" schváleného Regionální radou regionu soudržnosti Jihozápad pro financování

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku. Investiční příspěvek Tělocvičné Jednotě Sokol Hranice

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku. Investiční příspěvek Tělocvičné Jednotě Sokol Hranice MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 24 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Vlasta Zapatová

Více

Program pro poskytování stipendií studentům vysokých škol v České republice z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 5/2015 Výtisk č.

Program pro poskytování stipendií studentům vysokých škol v České republice z rozpočtu města Moravská Třebová Číslo předpisu: 5/2015 Výtisk č. Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Program pro poskytování stipendií studentům vysokých škol v České republice z Číslo předpisu: 5/2015 Výtisk č.: 01 Platnost od: 22.06.2015

Více

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo Odbor školství a kultury 4.8. Pro jednání zastupitelstva města dne 11.9.2019 Zpracoval: Mgr. Jiří Petr, odbor školství a kultury Předkládá: Pavel Čížek Fond regenerace památek města Svitavy 2019 III. kolo

Více

Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města

Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města uzavřená podle ustanovení 10a zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů mezi smluvními stranami město

Více

Obec Dlouhá Loučka. Obec Dlouhá Loučka vyhlašuje pro období PROGRAM

Obec Dlouhá Loučka. Obec Dlouhá Loučka vyhlašuje pro období PROGRAM Obec Dlouhá vyhlašuje pro období 2015 2018 PROGRAM pro poskytování dotací neziskovým organizacím a spolkům z rozpočtu obce Dlouhá 1. Účel poskytnutí dotace Podpora aktivit v oblasti zájmové činnosti pro

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa B /2015

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa B /2015 Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa B08-7368/2015 1. Město Česká Lípa sídlo: nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní spojení:

Více

Náklady projektu v Kč % % %

Náklady projektu v Kč % % % Návrh 1 Auto klub Příbram v AČR Mariánská 146 Příbram VI-Březové Hory 261 01 IČ: 70541418 Podpora činnosti Auto klubu Příbram v AČR pronájem prostor, náklady na nákup cen a pohárů, kancelářské potřeby

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVU O POSKYTNUTÍ DOTACE Smlouva č.04/2019 sport, mládež, vzdělávání MĚSTO KUTNÁ HORA dále jen m ě s t o nebo p o s k y t o v a t e l Sportovní klub Sršni Kutná Hora, z.s. zastoupené starostou Ing. Josefem Viktorou sídlem Havlíčkovo

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Martínkov

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Martínkov Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Martínkov Dle 10 zák. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územního rozpočtu (dále jen Zákon ) Poskytovatel: Obec Martínkov Martínkov 29

Více

Č.j. 741/2017-Tr. Smluvní strany:

Č.j. 741/2017-Tr. Smluvní strany: Smlouva o poskytnutí individuální neinvestiční dotace uzavřena v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. 30/2015

Smlouva o poskytnutí dotace č. 30/2015 Smlouva o poskytnutí dotace č. 30/2015 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a dále podle části páté zákona č. 500/2004 Sb.,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE Městský obvod Pardubice IV SMĚRNICE Č. 3/2015 ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTSKÉHO OBVODU PARDUBICE IV Poskytování dotací z Programu podpory sportu, volného času

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 2017005 Smluvní strany: MĚSTO DOKSY se sídlem: náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy zastoupené: starostkou Města Doksy, Ing. Evou Burešovou IČ : 00260444

Více

VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál. se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál

VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál. se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál VEŘEJNOPRÁVNf SMLOUVA o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Bruntál Město Bruntál, se sídlem : Nádražní 994/20,79201 Bruntál zastoupeno: Ing. Petr Rys, MBA, starosta města I~: 00295892 DI~ : CZ 00295892

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

1385/RMObM-SVi/1418/19

1385/RMObM-SVi/1418/19 19. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 23.02.2017 čís. 1379/RMObM-Svi/1418l19 1385/RMObM-SVi/1418/19 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE č. 1/2015/ZM Smluvní strany: Město Vrchlabí se sídlem: Zámek čp.1, 6543 01 Vrchlabí IČ: 002 78 475 zastoupené: Ing. Janem Sobotkou, starostou města (dále jen Poskytovatel

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové dotace z Dotačního programu Města Hrádek nad Nisou na rok 2018, Podprogramu na podporu volnočasových činností, č.. schválená Zastupitelstvem města Hrádek nad

Více

Městská část Praha Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha Ďáblice Zastupitelstvo městské části 2. zasedání dne 19.12. 2018 USNESENÍ č. 29/18/ZMČ k Veřejnoprávní smlouvě TTC Praha-klub stolního tenisu Zastupitelstvo MČ po projednání I. schvaluje

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MĚSTO KAMENICE NAD LIPOU nám. Čsl. armády 52, Kamenice nad Lipou

MĚSTO KAMENICE NAD LIPOU nám. Čsl. armády 52, Kamenice nad Lipou MĚSTO KAMENICE NAD LIPOU nám. Čsl. armády 52, 394 81 Kamenice nad Lipou VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTA č. 2/2015 Pravidla podpory spolků, skupin, mládeže a jednotlivců Město Kamenice nad Lipou, se sídlem Kamenice

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Spis. znak/skart. znak: 82.1/V10 Čj. MUO -^/2018/HSFO/ÚD Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s ustanovením 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Pravidla pro hodnocení žádostí a poskytování dotací v rámci Programu obnovy městské památkové zóny Chomutov

Pravidla pro hodnocení žádostí a poskytování dotací v rámci Programu obnovy městské památkové zóny Chomutov SMĚRNICE ZSMCH Platnost od: 1.7.2017 Číslo: 008/07-17 Autor dokumentu: Zastupitelstvo města Chomutova Správce dokumentu: vedoucí odboru ekonomiky Název dokumentu: Pravidla pro hodnocení žádostí a poskytování

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n. N. dne 16. 5. Bod pořadu jednání: 15. 2. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC

Více

SMLOUVA. I. Smluvní strany

SMLOUVA. I. Smluvní strany SMLOUVA o poskytnutí účelové finanční dotace na činnost Sboru dobrovolných hasičů Chotíkov na rok 2016 I. Smluvní strany Obec Chotíkov Se sídlem: Chotíkov 118 IČO: 00257834 DIČ: CZ 00257834 zastoupená:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0343/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová Jaroslav Strnad

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar Čabalová Jaroslav Strnad MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 17 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta Ing. Dagmar

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 14. 09. 2016 Věc: Individuální dotace z grantového fondu za období 2016 Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka města Zpracoval

Více

mlouva o poskytnutí grantu

mlouva o poskytnutí grantu KUJCP014EL4K mlouva o poskytnutí grantu SDO/OEZI/1569/14 reg. č. 06-026/14 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů I. Obecná ustanovení Zastupitelstvo

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 12.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Podchod pro pěší v Písku - Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 22.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace na volnočasové a společenské akce z programu Záštita starostky NÁVRH USNESENÍ

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 4.2. Pro jednání zastupitelstva města dne: 20.03.2019 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Poskytnutí

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 3. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 3. 2014 Bod pořadu jednání: Návratná finanční výpomoc - Základní škola, Liberec, Kaplického 384, příspěvková organizace Zpracoval:

Více

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura Grantové priority pro rok 2012 Obecná ustanovení Tyto Grantové priority stanoví podmínky pro poskytování grantů v jednotlivých oblastech pro rok 2012 v souladu se Zásadami pro poskytování grantů z rozpočtu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 7.1.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ CEROK, z.s. Písek žádost o odpuštění poplatku za provozní náklady NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

žádost o dotaci z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou

žádost o dotaci z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou Příloha č.l žádost o dotaci z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou Žádáme o finanční příspěvek z rozpočtu obce Jeseník nad Odrou na rok pro: uvést přesný název spolku, organizace, adresu, IČ Počet členů spolku:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace Číslo smlouvy! 2016/00046 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace Smluvní strany: Město Poděbrady, IČ: 00239640 se sídlem Jiřího náměstí 20/1, 290 01 Poděbrady zastoupeným PhDr. Ladislavem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 23.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. Husa, ZŠ E. Beneše, ZŠ J. K. Tyla,

Více

Smlouva o poskytnutí grantu z Fondu sportu, kultury a volného času Města Poděbrady

Smlouva o poskytnutí grantu z Fondu sportu, kultury a volného času Města Poděbrady T Smlouva č. 2011/82 Smlouva o poskytnutí grantu z Fondu sportu, kultury a volného času Města Poděbrady i. Smluvní strany Město Poděbrady, Jiřího náměstí 20/1,290 31 Poděbrady, zastoupené starostou města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh nové Dohody o poskytování zimního stadionu v Písku - změna

Více

Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice

Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice Obec Šestajovice Husova 60 250 92 Šestajovice Směrnice č. 1 / 2015 Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice Čl. 1 Základní ustanovení 1. Hlavním posláním

Více

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace uzavřená podle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

mezi: 1.2. Dotace ve výši 220.000,- Kč je poskytnutá v souladu se schváleným rozpočtem obce na rok 2015.

mezi: 1.2. Dotace ve výši 220.000,- Kč je poskytnutá v souladu se schváleným rozpočtem obce na rok 2015. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Pičín (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Obec

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace č. 2016004 Smluvní strany: MĚSTO DOKSY se sídlem: náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy zastoupené: starostkou Města Doksy, Ing. Evou Burešovou IČ : 00260444

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/0344/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 34 číslo bankovního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Darovací smlouvy AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014

Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smlouva o poskytnutí neinvestiční účelové dotace z rozpočtu Libereckého kraje č. OLP/932/2014 Smluvní strany: Liberecký kraj sídlem U Jezu 642/2a, 461 80 Liberec 2 zastoupený Martinem Půtou, hejtmanem

Více

Podmínky pro poskytnutí dotačního programu v oblasti podpory sportovních aktivit spolků MČ P15 pro rok 2015.

Podmínky pro poskytnutí dotačního programu v oblasti podpory sportovních aktivit spolků MČ P15 pro rok 2015. Příloha č. 2 USN R-377 Podmínky pro poskytnutí dotačního programu v oblasti podpory sportovních aktivit spolků MČ P15 pro rok 2015. I. Úvodní ustanovení 1. Dotační program v oblasti podpory sportovních

Více