U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů ZM (dle prezenční listiny) Omluveni J. Kudrlová PROGRAM 1) a) Zahájení, složení slibu člena zastupitelstva města, volba ověřovatelů zápisu b) Schválení programu jednání 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny 3) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, vzorová smlouva 4) Záměr podání žádosti o neinvestiční dotaci na program Úřadu vlády ČR Podpora terénní práce pro rok ) Převod práv a povinností byty 6) Nesouhlas občanů s umístěním kontejneřiště před domem ul. Třebízského č.p ) Stanovení konkrétních úkolů pro uvolněné členy zastupitelstva města 8) Pověření člena zastupitelstva města řídit Městskou policii Písek 9) Určení zastupitele ke spolupráci s pořizovatelem při pořizování územně plánovací dokumentace pro město Písek 10) Zřízení výborů zastupitelstva města 11) Jednací řád zastupitelstva města 12) Jednací řád výborů zastupitelstva města 13) Stanovení odměn za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva města 14) Stanovení odměn a darů členům výborů a komisí, členům zastupitelstva města a spolupracovníkům města 15) Návrh na pověření členů zastupitelstva města k přijímání prohlášení o uzavření manželství ve volebním období ) Informace o přehledu zastoupení členů zastupitelstva města v orgánech společností, svazcích obcí, sdruženích a družstvech 17) Různé, interpelace 18) Závěr

2 JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1a) zápisu Zahájení, složení slibu člena zastupitelstva města, volba ověřovatelů U s n e s e n í č. 213/14 1) Zákonem předepsaný slib člena zastupitelstva města složil MUDr. Karel Chytrý. 2) Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání pana Jiřího Hladkého a pana Romana Ondřicha, Dis. K bodu 1b) Schválení programu jednání U s n e s e n í č. 214/14 Zastupitelstvo města schvaluje program jednání dle předloženého návrhu. K bodu 2) Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny U s n e s e n í č. 215/14 Zastupitelstvo města schvaluje návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny č. 65/14 76/14. Ing. R. Svoboda K bodu 3) Návrh na poskytnutí příspěvků z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, vzorová smlouva U s n e s e n í č. 216/14 I. Zastupitelstvo města schvaluje vzorovou smlouvu o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT, která bude jednotlivě uzavírána s žadateli o příspěvek. II. Zastupitelstvo města 1. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové náměstí 1466, IČ: ve výši Kč ,-- 2. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce IHC Písek - občanské sdružení, IČ: ve výši Kč ,-- 3. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce HC Švantlův Dvůr Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 4. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Tělocvičná jednota Sokol Písek, IČ: ve výši Kč ,-- stránka 2 (celkem 7)

3 5. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek ČR 1. středisko Šipka, IČ: ve výši Kč ,-- 6. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Sportovní klub policie Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 7. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Junák - svaz skautů a skautek, středisko Oheň života Písek, IČ: ve výši Kč ,-- 8. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Fotbalový klub FC Písek o.s., IČ: ve výši Kč ,-- 9. schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce W sdružení Písek o.s., IČ ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce LezeTop s.r.o., IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Dům dětí a mládeže Písek, IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Seniorský klub Písek, o.p.s., IČ: ve výši Kč , schvaluje příspěvek z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT pro příjemce Atletika Písek, o.s., IČ: ve výši Kč ,-- III. Zastupitelstvo města schvaluje přesun finančních prostředků na položky rozpočtové skladby dle právní formy příjemce příspěvků rozdělených v bodu II. IV. Zastupitelstvo města schvaluje jednorázový přesun finančních prostředků ve výši Kč ,-- z účelu pro podporu kulturní činnosti mládeže na účel podpory sportovní činnosti mládeže v rámci Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z výnosů VHP a VLT Ing. R. Svoboda K bodu 4) Záměr podání žádosti o neinvestiční dotaci na program Úřadu vlády ČR Podpora terénní práce pro rok 2015 U s n e s e n í č. 217/14 Zastupitelstvo města po projednání schvaluje záměr podání žádosti o neinvestiční dotaci na program Podpora terénní práce pro rok 2015 ze státního rozpočtu České republiky s finanční spoluúčastí Města Písek ve výši 30 % z celkového rozpočtu projektu v souladu s podmínkami jejího čerpání, které jsou stanoveny Směrnicí vedoucího Úřadu vlády České republiky č. 24/2014 o poskytování neinvestičních dotací k financování programů v oblasti lidských práv. Mgr. M. Baslerová stránka 3 (celkem 7)

4 K bodu 5) Převod práv a povinností byty U s n e s e n í č. 218/14 1. Zastupitelstvo města schvaluje převod práv a povinností vyplývající ze Smlouvy o záloze a o smlouvách budoucích na byt č. 14, v čp. 1832, nábřeží 1. máje, Písek, z žadatelky, bytem třída Přátelství 2022, Písek, na příjemce, bytem Na Sídlišti 485, Bavorov. 2. Zastupitelstvo města schvaluje převod práv a povinností vyplývající ze Smlouvy o záloze a o smlouvách budoucích na byt č. 13, v čp. 1834, nábřeží 1. máje, Písek, z žadatele, bytem nábřeží 1. máje 1834, Písek, na příjemce, bytem Zvíkovské Podhradí 52, Písek. Ing. Z. Šartnerová K bodu 6) Nesouhlas občanů s umístěním kontejneřiště před domem ul. Třebízského č.p. 381 U s n e s e n í č. 219/14 Zastupitelstvo města neschvaluje přemístění kontejneřiště před domem ul. Třebízského č.p. 381 Písek na jiné místo. Bc. V. Filip K bodu 7) Stanovení konkrétních úkolů pro uvolněné členy zastupitelstva města U s n e s e n í č. 220/14 Zastupitelstvo města schvaluje určení konkrétních úkolů pro starostku a místostarosty dle přílohy č. 1. K bodu 8) Pověření člena zastupitelstva města řídit Městskou policii Písek U s n e s e n í č. 221/14 Zastupitelstvo města pověřuje řízením Městské policie Písek 2. místostarostu Mgr. Ing. Jiřího Hořánka. J. Liška K bodu 9) Určení zastupitele ke spolupráci s pořizovatelem při pořizování územně plánovací dokumentace pro město Písek U s n e s e n í č. 222/14 Zastupitelstvo města určuje zastupitele pana Karla Vodičku ke spolupráci s pořizovatelem při pořizování územně plánovací dokumentace pro město Písek. Ing. J. Jambura K bodu 10) Zřízení výborů zastupitelstva města stránka 4 (celkem 7)

5 U s n e s e n í č. 223/14 Zastupitelstvo města: 1. zřizuje s účinností od do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí tyto výbory: - finanční - kontrolní - pro rozvoj a investice města - Osadní výbor Hradiště - Osadní výbor Nový Dvůr - Osadní výbor Semice - Osadní výbor Smrkovice - Osadní výbor Svatý Václav 2. určuje počet členů výborů maximálně 10 + předseda 3. žádá zástupce jednotlivých stran a hnutí zastoupených v Zastupitelstvu města Písku o podání nominací na členy výborů do ukládá 2. místostarostovi připravit a zveřejnit šablonu prohlášení k práci do komisí a výborů města na webových stránkách města 5. navrhuje pracovní skupinu pro bazén v tomto složení: JUDr. Ondřej Veselý, Ing. Roman Drnec, Josef Hrádek, Ing. Petr Matoušek, Ing. arch. Josef Zábranský, JUDr. Josef Knot, Ing. arch. Petra Trambová, Ing. Zdeněk Kulič, Ing. Václav Blažek K bodu 11) Jednací řád zastupitelstva města U s n e s e n í č. 224/14 Zastupitelstvo města odkládá své rozhodnutí o přijetí Jednacího řádu Zastupitelstva města Písku za účelem zapracování připomínek vznesených v rozpravě. Mgr. Ing. J. Hořánek K bodu 12) Jednací řád výborů zastupitelstva města U s n e s e n í č. 225/14 Zastupitelstvo města schvaluje Jednací řád výborů Zastupitelstva města Písku s účinností od s připomínkou - v čl. 3 bude místo bodu 6 zařazen nový Výbor pro rozvoj a investice města, původní bod 6 bude přečíslován na bod 7. Mgr. Ing. J. Hořánek K bodu 13) města Stanovení odměn za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva U s n e s e n í č. 226/14 Zastupitelstvo města pro stávající funkční období zastupitelstva města schvaluje: 1. způsob stanovení výše odměny neuvolněných členů zastupitelstva města a způsob stanovení výše této odměny včetně termínu účinnosti při změně právního předpisu je stanoven tak, že výše odměny pro stávající funkční období zastupitelstva města se určuje jako součet odměny za funkci, za kterou přísluší nejvyšší odměna a příplatku podle počtu obyvatel. Odměna přísluší ode dne stránka 5 (celkem 7)

6 Pokud na uvolněné místo v zastupitelstvu města nastupuje náhradník, výše odměny se stanoví obdobně, odměna přísluší ode dne, kdy náhradník složí slib člena zastupitelstva města. V případě změny právního předpisu se výše odměny určuje obdobně, nová výše odměny platí ode dne nabytí účinnosti právního předpisu. 2. za dobu potřebnou k výkonu funkce neuvolněného člena zastupitelstva města pro účely náhrady ušlého výdělku dobu trvání jednání orgánů města (zejména zastupitelstva města, rady města, komisí a výborů); tato doba se navyšuje o jednu hodinu pro každý kalendářní den jednání jako doba potřebná k cestě na jednání a zpět. 3. neuvolněným členům zastupitelstva města, kteří nejsou v pracovním nebo jiném obdobném poměru, na období , náhradu ušlého výdělku paušální částkou 340 Kč za hodinu času stanoveného podle bodu 2). Úhrada bude provedena na základě vystavené faktury. 4. doplnění usnesení zastupitelstva města č. 455/2002 ze dne , kterým zastupitelstvo určilo, že poskytování cestovních náhrad pro členy zastupitelstva města se bude řídit stejnou právní úpravou jako u zaměstnanců zařazených do městského úřadu o tento text: O vyslání člena zastupitelstva města na tuzemskou nebo zahraniční pracovní cestu rozhoduje a dohodu o použití soukromého vozidla k pracovní cestě uzavírá a prohlášení podepisuje u starostky první místostarosta a u ostatních členů zastupitelstva města starostka. Ing. Z. Hofmanová K bodu 14) Stanovení odměn a darů členům výborů a komisí, členům zastupitelstva města a spolupracovníkům města U s n e s e n í č. 227/14 Zastupitelstvo města 1. rozhodlo o peněžitých plněních za výkon funkce členů výborů a komisí dle návrhu s účinností ode dne do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí 2. rozhodlo o poskytnutí peněžitých darů spolupracovníkům města dle návrhu s účinností ode dne do prvního dne voleb do zastupitelstev obcí K bodu 15) Návrh na pověření členů zastupitelstva města k přijímání prohlášení o uzavření manželství ve volebním období U s n e s e n í č. 228/14 Zastupitelstvo města bere na vědomí, že prohlášení snoubenců, vstupujících spolu do manželství, přijímá: - Mgr. Eva Vanžurová, starostka - JUDr. Josef Knot, MBA, 1. místostarosta - Mgr. Ing. Jiří Hořánek, 2. místostarosta a pověřuje k přijímání prohlášení snoubenců, že spolu vstupují do manželství, tyto členy rady města: - Marka Anděla - Ing. Tomáše Franců - JUDr. Luboše Průšu - Ing. Miroslava Sládka a další členy zastupitelstva města: - Jiřího Hladkého, Karla Vodičku, Ing. Václava Gavlasze, Ing. Petra Hladíka stránka 6 (celkem 7)

7 K bodu 16) Informace o přehledu zastoupení členů zastupitelstva města v orgánech společností, svazcích obcí, sdruženích a družstvech Zastupitelstvo města projednalo materiál. K bodu 17) Různé, interpelace K bodu 18) Závěr V Písku stránka 7 (celkem 7)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor oddělení starosty V Písku dne: 12.11.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 27.11.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Stanovení odměn za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 22.11.2017 01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 07.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Odměny, náhrada ušlého výdělku a příspěvky členů zastupitelstva NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. zasedání zastupit elstva měst a, které se konalo dne 31.10.2018 1/1/ZM/2018 Schválení volebního a hlasovacího řádu I. Zastupitelstvo města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

1. Zahájení a schválení Jednacího řádu ustavujícího zastupitelstva obce

1. Zahájení a schválení Jednacího řádu ustavujícího zastupitelstva obce Usnesení z ustavujícího 1.zasedání Zastupitelstva obce Dolany konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 od 17.00 hod. v zasedací místnosti Domu služeb v Dolanech č.p.53. 1. Zahájení a schválení Jednacího řádu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK12548/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 05. listopadu

Více

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne

U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne U S N E S E N Í z 1. zasedání Zastupitelstva města konaného dne 03.12.2018 Přítomno: 19 Nepřítomno: 2 Omluveno: 2 Zasedání zastupitelstva města bylo usnášení schopné. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 22. jednání Rady města Žatce konané dne Usnesení č. 710 / /18

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 22. jednání Rady města Žatce konané dne Usnesení č. 710 / /18 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 22. jednání Rady města Žatce konané dne 19.11.2018 Usnesení č. 710 /18-735 /18 710/18 Schválení programu 711/18 Kontrola usnesení 712/18 Informace o investičních akcích odboru rozvoje

Více

USNESENÍ. z 1. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne

USNESENÍ. z 1. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne USNESENÍ z 1. zasedání Zastupitelstva města Olomouce, konaného dne 5. 11. 2018 1 Slib členů Zastupitelstva města Olomouce že 45 členů Zastupitelstva města Olomouce složilo zákonem předepsaný slib bez výhrady

Více

Usnesení. 2. Zastupitelstvo města stanovuje, že budou voleni dva místostarostové.

Usnesení. 2. Zastupitelstvo města stanovuje, že budou voleni dva místostarostové. Město Jeseník Usnesení přijatá na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 1.11.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1. Zastupitelstvo města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

2. Zpráva pracovnice registračního úřadu o průběhu a výsledcích voleb do zastupitelstva města

2. Zpráva pracovnice registračního úřadu o průběhu a výsledcích voleb do zastupitelstva města Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Obec Vysoká u Příbramě

Obec Vysoká u Příbramě Výpis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 28. 10. 2018 Místo: Zapisovatel: Sál místního pohostinství A. Cempírka Mgr. Martina Heroldová Ověřovatel zápisu: Lucie

Více

USNESENÍ Ustavujícího zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne

USNESENÍ Ustavujícího zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne USNESENÍ Ustavujícího zastupitelstva Města Turnov ze zasedání dne 30.10.2018 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

Městská část Praha 14. Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha 14. Zastupitelstvo městské části Městská část Praha 14 Zastupitelstvo městské části U s n e s e n í 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva městské části Praha 14 konaného dne 31. 10. 2018 č. 50/ZMČ/2018 k návrhu programu ustavujícího

Více

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 17.12. 2018 v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného 12. prosince 2017, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín,

Více

Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 29.09.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 27.11.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z

Více

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 01/01/14-15/01/14

MĚSTO FULNEK. Usnesení. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne čís. 01/01/14-15/01/14 MĚSTO FULNEK Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Fulnek konaného dne 10.11.2014 čís. 01/01/14-15/01/14 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 05.03.2015 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Výpis - Usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva města Vsetín, konaného dne 5. listopadu 2018

Výpis - Usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva města Vsetín, konaného dne 5. listopadu 2018 Výpis - Usnesení z 1. zasedání Zastupitelstva města Vsetín, konaného dne 5. listopadu 2018 1/1/ZM/2018 Složení slibu členů Zastupitelstva města Vsetín bere na vědomí složení slibu členů zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Kašperské Hory konaného dne 22. listopadu 2018

U S N E S E N Í. z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Kašperské Hory konaného dne 22. listopadu 2018 U S N E S E N Í z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Kašperské Hory konaného dne 22. listopadu 2018 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města schvaluje jako ověřovatele zápisu z ustavujícího

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018

Z á p i s z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva města Ivančice konaného dne 5. listopadu 2018 P ř í t o m n i : Adamová Michaela Bc. Buček Milan Fajks Pavel Feith Erik Ing., MBA Halbich Jan Ing. Heřmanová Jana Mgr. Horáková Růžena Chytka Tomáš Mgr. Marek Tomáš Ing. Bc. Obršlík Jiří Bc. Skála Radoslav

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018

Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018 Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 5. listopadu 2018 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉHO DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉHO DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 25 KONANÉHO DNE 7. 12. 2017 od 17.00 hod. Zastupitelstvo obce Krhová v souladu s ustanovením zákona

Více

3. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Předsedající navrhla dva ověřovatele zápisu Mgr. Michala Žaluda a Mgr. Marii Gottfriedovou.

3. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Předsedající navrhla dva ověřovatele zápisu Mgr. Michala Žaluda a Mgr. Marii Gottfriedovou. Z á p i s z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva města Trmice, které se konalo dne 5. listopadu 2018 od 17.00 hodin na sále restaurace U Kastnerů v Trmicích -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Výpis usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 01.11.2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Ustavující zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil

Více

USNESENÍ. z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne

USNESENÍ. z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne USNESENÍ z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Černošice ze dne 6.11.2014 Přítomni: Mgr. Filip Kořínek, Ing. Tomáš Hlaváček, Mgr. Šimon Hradilek, PhDr. Lenka Kalousková, PhD., Ing. Milena Paříková,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

Bod Komentář. Číslo bodu. 1. Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Mohelnice Zahájení zasedání v 16:02 hodin.

Bod Komentář. Číslo bodu. 1. Zahájení ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Mohelnice Zahájení zasedání v 16:02 hodin. Č. j.: MUMO-KT/30502/18 Sp. zn.: KT/5189/2018/Hroe Zastupitelstvo města Mohelnice Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva m ěsta Mo helnice, které se ko nalo dne 31.10.2018 o d 16:00 hodin v sále dom u

Více

Návrh programu ustavujícího zasedání:

Návrh programu ustavujícího zasedání: Zápis z ustavujícího zasedání členů Zastupitelstva města Nýrska konaného dne 29. 10. 2018 v 18,00 hodin v sále Kulturního domu v Nýrsku -------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

výbor kultury a sportu předseda Bc. Vojtěch Luža členové Anna Kremplová, Mgr. Pavla Zábranská, Miroslav Mazůrek, Mgr.

výbor kultury a sportu předseda Bc. Vojtěch Luža členové Anna Kremplová, Mgr. Pavla Zábranská, Miroslav Mazůrek, Mgr. U s n e s e n í č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 7. listopadu 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu ve Velehradě Zastupitelstvo obce Velehrad v souladu s ustanovením

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velehrad, konaného dne 7. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Velehrad bylo zahájeno v 19,00

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 12.12.2018 Přítomni: dle presenční listiny Návrhová komise: Bc. Hynek Daňa PRO: 15 Kamil Hrabec PRO: 15 Ověřovatelé: JUDr. Dagmar Hrudová PRO:

Více

Zápis a Usnesení z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne

Zápis a Usnesení z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne Zápis a Usnesení z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 26.11.2014 (dle 91, odst. 1, zákona č. 128/2000 Sb.,o obcích) Místo konání: sál Motorestu Přestanov Zahájení: 18:01 hodin

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

I) Složení slibu zastupitelů

I) Složení slibu zastupitelů Z á p i s ustavující zasedání Zastupitelstva města Benátky nad Jizerou konané dne 04.11.2014 od 17.00 hodin ve společenském sále Záložna Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva města Benátky

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.12.2017 203/17/ZM/2017 Změna č.13 územního plánu Vrchlabí - doplněné pořízení Z13-2

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ z 2. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 4. prosince 2018,

Více

Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 18.12.2014

Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 18.12.2014 Usnesení z 6. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 18.12.2014 176/6/14. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 1. ustavujícího zasedání ZMě konaného dne 6.11.2014. 177/6/14. ZMě schvaluje

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.3/2018 z 3. zasedání

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: Zastupitelstvo obce Krhová. USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: Zastupitelstvo obce Krhová. USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 Zastupitelstvo obce Krhová USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KRHOVÁ č. 4 KONANÉHO DNE 23.4.2015 Zastupitelstva obce Krhová v souladu s ustanovením

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

8. Informace o plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Šluknov za období leden až březen 2014 Usnesení č. 10/23Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov

8. Informace o plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Šluknov za období leden až březen 2014 Usnesení č. 10/23Z/2014: Zastupitelstvo města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ ze 7. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 29.11.2018 Usnesení č. 163 /18-212 /18 163/18 Schválení programu 164/18 Sloučení návrhové a volební komise 165/18 Složení návrhové

Více

Výpis z Ustavujícího zasedání OZ dne

Výpis z Ustavujícího zasedání OZ dne Zahájeno v 19:05 Výpis z Ustavujícího zasedání OZ dne 31. 10. 2018 Přítomni: Prexl, Voráček, Šipla, Plánička, Frančík, Bechynský, Kutka, Procházka, Kirpal Omluven: - Zasedání zastupitelstva obce Zavlekov

Více

U S N E S E N Í Z 1.USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE

U S N E S E N Í Z 1.USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE U S N E S E N Í Z 1.USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ PRAHA-KUNRATICE ZE DNE 5.11. 2018 K bodu 1 1.1/1. o v ě ř u j e platnost volby všech členů Zastupitelstva MČ Praha-Kunratice K bodu 2 1.2/1.

Více

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 19.3.

- 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE ZE DNE 19.3. - 1 - STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PETŘKOVICE U S N E S E N Í 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉHO OBVODU PETŘKOVICE 22/3 Zastupitelstvo městského obvodu 1) určuje ZE DNE 19.3. 2015 (usnesení

Více

Z Á P I S č. 13/2018

Z Á P I S č. 13/2018 OBEC DRAŽIČKY 391 75 MALŠICE Z Á P I S č. 13/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Dražičky ze dne 31.10.2018 v 19.00 hod. v úřadovně Obecního úřadu Přítomni: Eliška Dvořáková Trochová, Ing.

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 05.11.2018 od 17:00 hodin v sále MěKS Vimperk Přítomni: MVDr. Šárka Janásková, Ing. Petr Samek, Jan Hanžl, Mgr. Dagmar Rűckerová,

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kunžak dne 06. 11. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Čapek Jaroslav, Mgr. Jan Dobeš, Mgr. Eva Krafková, Král Petr, Kudrna Josef, Ing.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Dobříše konaného dne 1. listopadu 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Dobříše konaného dne 1. listopadu 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Dobříše konaného dne 1. listopadu 2018, od 17.00 hodin Program : 1) Zahájení zasedání zastupitelstva města 2) Složení slibu členů zastupitelstvu města

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 26.11.2014 v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Běchovice číslo 001/01/18

U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Běchovice číslo 001/01/18 číslo 001/01/18 k návrhu na schválení programu ustavujícího 1. zasedání ZMČ I. program 1. zasedání ZMČ Praha Běchovice číslo 002/01/18 k návrhu na projednání a schválení jednacího řádu ZMČ návrh jednacího

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 10. prosince 2014

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 10. prosince 2014 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 2 konaného dne 10. prosince 2014 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

U s n e s e n í z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne

U s n e s e n í z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne U s n e s e n í z I. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 13. 12. 2018 Zastupitelstvo obce bere na vědomí: Ad 1.) složení slibu člena Zastupitelstva obce Bořetice (viz. písemná

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lipová-lázně č. 1/2018 Datum: 31.10.2018 od 17.00 hodin, Národní dům ************************************************** Prezence: Přítomni: Mgr. Eva Bubíková,

Více

O B E C Z D I B Y. Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne od hod v kulturním domě ve Veltěži

O B E C Z D I B Y. Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne od hod v kulturním domě ve Veltěži Zápis z ustavujícího jednání zastupitelstva obce Zdiby, konaného dne 5.11.2014 od 19.00 hod v kulturním domě ve Veltěži Zahájení 19.00 Přítomni: Ing. Dubský, p. Jurkeník, p.tvrdý, p.jandovská, p. Wachtl,

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 2. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 21.11.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0

M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 2 0 Zastupitelstvo městské části Praha 20 1. jednání datum konání: 05.11.2018 čís. ZMC/1/1/0004/18 - ZMC/1/9/0019/18 číslo ZMC/1/1/0004/18 Určení počtu členů Rady a počtu

Více

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny

Usnesení č. 12/11Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje Změnu zřizovací listiny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne , od hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Střílky, konaného dne 31.10.2018, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Střílky (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014

Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Obec Rudník Zastupitelstvo obce Rudník Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rudník dne 06. listopadu 2014 Přítomni: Ing. Aleš Maloch, Jiří Vondrák, Václav Lhota, Michal Šindelář, Miroslav

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/10Z/2016: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 10. zasedání pp. Bc. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1

USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1 USNESENÍ z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 1 Přítomni: pp.brož,horek,kořán,kříž,lehká,mareš,navrátilová,papež,roubal, Smola, Sekyra A., Sekyra M., Šnebergr Nepřítomni: - Omluveni:

Více

Obec Drahelčice Obecní úřad Drahelčice

Obec Drahelčice Obecní úřad Drahelčice ,, Obec Drahelčice Obecní úřad Drahelčice Výpis přijatých usnesení z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Drahelčice konaného dne 1. listopadu 2018 v 19,30 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 1. listopadu 2018 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Zahájení zasedání

Více

Odměňování členů zastupitelstva obce od

Odměňování členů zastupitelstva obce od Odměňování členů zastupitelstva obce od 1. 1. 2018 Stav k 1. 1. 2018 Zpracovala: Bc. Jitka Pohnerová Poskytování odměn: neuvolněným členům zastupitelstva obce uvolněným členům zastupitelstva dalších náhrad

Více

Odměňování členů zastupitelstva obce od Právní rámec. Velikostní kategorie/počet obyvatel

Odměňování členů zastupitelstva obce od Právní rámec. Velikostní kategorie/počet obyvatel Odměňování členů zastupitelstva obce od 1. 1. 2018 Stav k 1. 1. 2018 Zpracovala: Bc. Jitka Pohnerová Poskytování odměn: neuvolněným členům zastupitelstva obce uvolněným členům zastupitelstva dalších náhrad

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 1 Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 30. 10. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné Přítomno: 7 zastupitelů, zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více