Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1"

Transkript

1 Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 Sekce řízení úřadu Odbor veřejných zakázek a právních služeb Č. j.: 97278/16/ Vyřizuje: Bc. Nikola Hozáková Tel.: Nikola.Hozakova@fs.mfcr.cz 3. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám dle 49 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Veřejná zakázka v otevřeném podlimitním řízení: ÚzP v Karviné stavební úpravy budovy č. p. 974 II. etapa Zadavatel: Česká republika Generální finanční ředitelství, Lazarská 15/7, Praha 1 Zadavatel obdržel dne 24. a žádosti o dodatečné informace k předmětné veřejné zakázce. Zadavatel v souladu s 49 ZVZ poskytuje dodatečné informace v tomto znění: Dotaz č. 1 (citace uchazeče): Ve výpise výrobků stavebně architektonické části jsou pod společným nadpisem Ocelová madla a zábradlí uvedeny výrobky v provedení hliník (povrch nerez). Platí tento popis (hliník) pro všechny výrobky? Tj. pro Z1 až Z1g + Z2 až Z5? Prosím upřesněte. Odpověď č. 1: Ano, platí pro všechny výrobky, v záhlaví je uveden společný popis. Dotaz č. 2 (citace uchazeče): V rozpočtu stavební části je položka číslo 279 D+M doplnění ocel. prvků zábradlí hlavního schodiště vč. povrchové úpravy. O jaké prvky se jedná (z výkresů nelze zjistit)? Vzhledem k popisu nových zábradlí, prosím o upřesnění, zda se jedná o ocel nebo hliník. Prosím upřesněte. Odpověď č. 2: Jedná se o doplnění stávajícího zábradlí na hlavním schodišti. Nosná konstrukce zábradlí je ocelová trubková, výplň nerezové vodorovné prvky. Požadujeme dodávku včetně montáže 5 ks nerezových výplní viz Obrázek č. 1 - Chybějící spodní příčel.

2 Obrázek č. 1 - Chybějící spodní příčel Dotaz č. 3 (citace uchazeče): V rozpočtu stavební části je položka č. 283 D+M Z11 brána s brankou (u garáží) vč. stavební části a připravenosti. Kde jsou uvedeny další údaje a podrobnosti? Prosím upřesněte. Odpověď č. 3: Jedná se o dvoukřídlovou bránu rozměru 4000 x 1730 mm (šířka x výška) s postranní brankou šíře cca 800 mm. Brána bude poháněna 2 ks bočními elektropohony ovládané elektronickým čipem. Součástí dodávky brány bude 20 ks ovládacích čipů. Rám brány bude provedený z profilů 60 x 60 mm s výplní 25 x 25 mm s roztečí 110 mm. K bráně a brance budou použity typové sloupky, v šířce 1300 mm bude doplněn pevný díl oplocení. Detail vjezdové brány zadavatel upřesňuje v Příloze č. 1 této dodatečné informace - výkres Z11 vjezdová brána. Základní údaje jsou popsány v Příloze č. 6 ZD, v Souhrnné technické zprávě. Dotaz č. 4 (citace uchazeče): Jsou mříže výrobek Z9 (položky rozpočtu 277 a 278) vnitřní nebo vnější? Na výkrese jsou umístěny z vnější strany. Prosím, upřesněte. Odpověď č. 4: K výrobku Z9 mříže uvedeného v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl Konstrukce zámečnické 2 poskytuje zadavatel následující informace: mříže, tj. výrobky Z9 jsou vnější dle Přílohy č. 6 ZD - Projektové dokumentace pro provádění stavby. Dotaz č. 5 (citace uchazeče): V rozpočtu stavební části je položka číslo 71 D+M instalace závory el. ovládané čipem vč. dorozumívacího zařízení vč. stavební části vč. připravenosti. V dokumentaci chybí další potřebná data pro ocenění. Nelze nalézt žádný výkres ani popis. Prosím upřesněte.

3 Odpověď č. 5: Jedná se o elektromechanickou ovládanou závoru s indukční smyčkou při výjezdu. Sada do 5 m průjezdu obsahující 1 závoru s kotvení deskou do betonu, rameno vč. reflexních nápisů, úchyt a tlačítkový panel s nálepkami. Hliníkový sloupek s krytým hnízdem pro 1 fotočlánek, výška 500 mm. Pár povrchových fotočlánků s LED indikací kvality příjmu paprsku, dosah 30 m. Blikající výstražná lampa z nárazuvzdorného polykarbonátu 24Vac pro A824-A924. Instalace závory, nastavení limitních hodnot závory, naprogramování elektroniky závory. Poloha osazení závory je upřesněna ve výkresu situace uvedeného v Příloze č. 3 této dodatečné informace. Dotaz č. 6 (citace uchazeče): Ve vloženém rozpočtu 1.6 Rekonstrukce střechy jsou položky neodpovídající dokumentaci. a) Výpis klempířských prvků (K8 až K 12), nesouhlasí s položkami rozpočtu (protože položky nejsou ani očíslované nelze uvést přesně které, takže jsou to všechny Klempířské). b) Kde je oplechování zdiva (K8) a kde je ukončovací L profil (K/12)? Z výkresu střechy to nejde zjistit a detail není jasný. c) Plocha OSB desek v rozpočtu neodpovídá výpisu K8. d) Na výkrese je detail dilatační spáry. V rozpočtu není uvedena vůbec (např. délka). e) První tři položky rozpočtu nemají měrnou jednotku a množství. Navíc je v jedné položce uvedena dodávka všech pomocných materiálů jako komplet. f) V rozpočtu je uvedena demontáž hromosvodu a montáž hromosvodu. Bude použit kompletně původní materiál (lana, podpěry, svorky)? A nebo bude pro hromosvod použit nový materiál? g) Položka "Drobný spojovací materiál" nevyjadřuje potřebu materiálu. Ani její množství 29% z něčeho (asi montáže) nemůže definovat potřebu. Prosím upřesněte body a) až g). Odpověď č. 6: Zadavatel požaduje, aby uchazeč v souladu s 2. Dodatečnou informací ze dne ocenil a do své nabídky vložil Přílohu č. 1 Dodatečné informace č. 2, tj. Doplněný položkový rozpočet č. 1.6 Rekonstrukce střechy. Ad a)výpisy klempířských prvků jsou pouze vzorové, při realizaci budou řešeny dle zvoleného výrobce krytiny, jak je popsáno v Příloze č. 6 ZD, v Souhrnné technické zprávě. Ad b) Jedná se o dodávku střešní krytiny a detaily ve výkrese jsou pouze vzorové. Tyto detaily jsou zahrnuté v položce č. 18 Ostatní materiál položkový rozpočet č. 1.6 Rekonstrukce střechy. Ad c) Výpis K8 je pouze orientační, platí plocha desek uvedená v rozpočtu č Rekonstrukce střechy. Ad d) Detaily (atika, lemování, dilatace) budou použity od zvoleného výrobce krytiny dle jeho technických předpisů, jak je uvedeno v Příloze č. 6 ZD, v Souhrnné technické zprávě. Ad e) viz 2. Dodatečná informace, Odpověď č. 2. Ad f) Pro montáž hromosvodu bude použit nový materiál (lana, podpěry, svorky). Ad g) Položka uvedená na řádku č. 40 Drobný spojovací materiál v % je z dodávky materiálu.

4 Dotaz č. 7 (citace uchazeče): V tabulce zámečnických výrobků se pro prvky Z/1a-e uvádí materiál hliník (povrch nerez). Prosím o jednoznačné vyjádření, zda se má použít pro konstrukci zábradlí nerezová ocel nebo hliník. Odpověď č. 7: Zámečnické výrobky Z1a e konstrukce zábradlí jedná se dle Přílohy č. 6 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ), tj. Projektová dokumentace pro provádění stavby o systémové zábradlí, z hliníkového, eloxovaného a lesklého materiálu a nerezového designu. Dotaz č. 8 (citace uchazeče): Ve výpise výrobků stavebně architektonické části jsou pod označením V/1 (rozpočet pol. 143) Vybavení WC pro invalidy pod body a) až g) uvedeny požadované výrobky. Není zde uveden druh materiálu, velikost a umístění všech prvků. Prosím upřesněte. Odpověď č. 8: Pro položku č. 143 Dod+mont V1 vybavení WC pro invalidy viz popis ostatní výrobky body a) až g) uvedenou v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl 95 poskytuje zadavatel následující informace: Druh materiálu pro požadované výrobky nerez. Zrcadlo invalidní nastavitelné sklopné s páčkou pro naklánění, rozměr 450 x 600 mm. Dávkovač mýdla o objemu výměnných náplní 880 ml, velikost šířka 130 mm, výška 255 mm, hloubka 120 mm. Zásobník na toaletní papír max. průměr role 190 mm, rozměr 223 x 234 x 115 mm. Zásobník na papírové utěrky uzamykatelný na klíč s bočním okénkem na kontrolu obsahu utěrek s kapacitou 250 ks, rozměr 255 x 155 x 120 mm. Umístění prvků bude určeno v průběhu stavby. Dotaz č. 9 (citace uchazeče): Ve výpise výrobků stavebně architektonické části jsou pod označením V/2 (body a) až e)) Vybavení soc. zařízení (rozpočet položky 144 až 148) uvedeny požadované výrobky. Není zde uveden druh materiálu, velikost a umístění. Podle zadávacích podmínek se soutěží na nejnižší cenu. Bez podrobného upřesnění těchto prvků jsou pak nejlevnější výrobky např. plastové s nejmenším obsahem položené volně na umyvadle (dávkovač) či rozměrem (zrcadlo), bez zamykání (zásobník) a podobně u ostatních. Prosím upřesněte. Odpověď č. 9: Pro položky č V2 uvedené v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl 95 poskytuje zadavatel následující informace: Druh materiálu pro požadované výrobky nerez. Zrcadlo lepené na obklad bez rámu, rozměr 900 x 600 mm. Dávkovač mýdla o objemu výměnných náplní 880 ml, velikost šířka 130 mm, výška 255 mm, hloubka 120 mm. Zásobník na toaletní papír max. průměr role 190 mm, rozměr 223 x 234 x 115 mm. Zásobník na papírové utěrky uzamykatelný na klíč s bočním okénkem na kontrolu obsahu utěrek s kapacitou 250 ks, rozměr 255 x 155 x 120 mm. Umístění prvků bude určeno v průběhu stavby.

5 Dotaz č. 10 (citace uchazeče): Ve výpise výrobků stavebně architektonické části je pod společným názvem Informační systém vnitřní uveden mimo jiné popis Jsou zakončeny plastovými bočnicemi. V popise u orientačních tabulí je uvedeno boční zakončení hranatým profilem z hliníku. Co platí? Prosím upřesněte. Odpověď č. 10: Informační systém vnitřní podrobná ukázka je uvedena v Příloze č. 2 této dodatečné informace. Orientační tabule objektové a orientační tabule patrové jsou zakončeny hranatým profilem z hliníku. Dveřní tabulky a piktogramy mají zakončení plastovými bočnicemi. Dotaz č. 11 (citace uchazeče): Ve výpise výrobků stavebně architektonické části je pod společným názvem Informační systém vnitřní uveden popis provedení, který odpovídá několika konkrétním typům. Je vzhledem k nejnižší ceně na rozhodnutí dodavatele, jaký zvolí typ? Anebo by měl zvolený typ IS a velikosti odpovídat už použitému systému v objektu? Prosím upřesněte. Odpověď č. 11: Zvolený typ informačního systému musí odpovídat již použitému systému v objektu. Dotaz č. 12 (citace uchazeče): Položka rozpočtu 152 (výrobek I/1) Orientační tabule celého objektu. Ve výpise není uveden základní rozměr (šířka x výška), ani počet a velikost vložených lišt. Prosím upřesněte. Odpověď č. 12: K položce č. 152 s názvem Dod+mont informační systém I/1 orientační tabule objektová uvedená v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl 95 poskytuje zadavatel následující informace: šířka 600 mm, výška 990 mm, počet vložených lišt 32. Dotaz č. 13 (citace uchazeče): Položka rozpočtu 153 (výrobek I/2) Orientační tabule na patře. Ve výpise není uveden základní rozměr (šířka x výška), ani počet a velikost vložených lišt. Prosím upřesněte. Odpověď č. 13: K položce č. 153 s názvem Dod+mont informační systém I/2 orientační tabule patrová uvedená v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl 95 poskytuje zadavatel následující informace: šířka 300 mm, výška 990 mm, počet vložených lišt 33. Dotaz č. 14 (citace uchazeče): Položka rozpočtu 154 (výrobek I/3) Piktogramy. Ve výpise není uveden základní rozměr (šířka x výška), ani velikost vložených lišt. Prosím upřesněte.

6 Odpověď č. 14: K položce č. 154 s názvem Dod+mont informační systém I/3 piktogramy uvedená v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl 95 poskytuje zadavatel následující informace: šířka 100 mm, výška 90 mm, vložené 2 moduly. Dotaz č. 15 (citace uchazeče): Položka rozpočtu 155 (výrobek I/4) Piktogramy. Ve výpise není uveden základní rozměr (šířka x výška), ani velikost vložených lišt. Prosím upřesněte. Odpověď č. 15: K položce č. 155 s názvem Dod+mont informační systém I/4 dveřní tabulky uvedená v Příloze č. 2 ZD, v rozpočtu č. 1.0, objektu 01 Stavební část Díl 95 poskytuje zadavatel následující informace: šířka 180 mm, výška 180 mm, počet vložených lišt 6. Zadavatel neprodlužuje lhůtu pro podání nabídek. V souladu s ustanovením 49 odst. 3 ZVZ zadavatel odesílá tyto dodatečné informace všem uchazečům, kteří požádali o zadávací dokumentaci nebo kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta a dále bude dodatečná informace vyvěšena na profilu zadavatele Mgr. Anna Bednářová ředitelka Odboru veřejných zakázek a právních služeb Příloha: Příloha č. 1 - výkres Z11 vjezdová brána Příloha č. 2 Informační systém vnitřní Příloha č. 3 Situace

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4

Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE JIHOMORAVSKÉHO KRAJE varu Č.j. KRPB-12131-50/ČJ-2015-0600VZ Brno 19. února 2015 Počet listů: 4 Dodatečné informace XVI. k zadávacím podmínkám veřejné zakázky - odpověď na dotazy

Více

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 1 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XVII.

DODATEČNÉ INFORMACE XVII. V Praze dne 21. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XVII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ),

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

Vážená paní / Vážený pane,

Vážená paní / Vážený pane, Dodatečné informace k zadávacímu řízení s názvem Zhotovitel stavebních prací u projektů Energetické úspory MNO centrální sklad/sklad oddělení zásobování, energetické úspory MNO centrální laboratoř OKH

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 8654/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Váňa Telefon: 541 651 244 Počet listů: 7 Počet příloh/listů:

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

měřítko datum revize projekt investror developer zadavatel hlavní architekt projektu hlavní inženýr projektu zpracovatel části stupeň projektu etapa

měřítko datum revize projekt investror developer zadavatel hlavní architekt projektu hlavní inženýr projektu zpracovatel části stupeň projektu etapa Výškopisný systém BpV Polohopisný systém JTSK revize vypracoval popis projekt investror developer zadavatel hlavní architekt projektu hlavní inženýr projektu m 3 m zpracovatel části m 3 m stupeň projektu

Více

ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR

ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR ODHAD NÁKLADŮ SANACE - OCENĚNÝ VÝKAZ VÝMĚR A. ÚDAJE O STAVBĚ Název akce : Místo stavby : SANACE PANELOVÉHO DOMU Štúrova 1701, Praha 4 - Krč. B. STATICKÉ SANACE Objekt A Sanace vnějších vrstev obvodových

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 11703/2015-900000-090 Mgr. Carbolová/261332570 25. 02. 2015 Dodatečná informace Veřejná zakázka na stavební práce zadaná v otevřeném řízení

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Snížení energ. náročnosti MŠ Horní Bečva Zakázka malého rozsahu V Horní Bečvě dne 16. 12. 2014 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci

Více

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr.

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr. Dotaz č.1 VYJÁDŘENÍ PROJEKTANTA K VZNESENÝM DOTAZŮM 1) ve výkazu výměr v oddílu 766 Konstrukce truhlářské chybí montáž a dodávka 9 kusů oken: O03.6 kusů O04.3 kusy Prosíme o doplnění do výkazu výměr. 2)

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL "

Otázka č. 2:,, Můžete prosím uvést z jakého vzorníku jsou číselná označení maleb? Případně prosím o nejbližší RAL Dodatečná informace č. 1 V Brně dne 9. 11. 2015 Vážení, v zastoupení zadavatele, jímž je Pardubický kraj, se sídlem Krajský úřad Pardubického kraje, Komenského nám. 125, 532 11 Pardubice, zasíláme odpovědi

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace Hradec Králové - výměna oken a balkónových dveří, oprava lodžií - ubytovna zaměstnanců Třebeš Demontáž a montáž zábradlí balkónu Práce zahrnuje demontáž a snesení zábradlí do vyhrazených

Více

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny.

Výkaz výměr. Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Kč. Uchazeč je povinen zajistit ekologickou likvidaci odstraněné podlahové krytiny. Výkaz výměr Příloha č. 3 Výkaz výměr Místnost č. S 13: Úkon Rozměr / Počet Požadavky zadavatele Cena v Kč bez DPH Výše DPH v Kč Cena v Kč vč. DPH Odstranění stávající podlahové krytiny, včetně ekologické

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady http: www.inprojekt-podebrady.cz, e-mail: info@inprojekt-podebrady.cz, tel.: +420/325610079, fax: +420/325610215 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ

Více

TABULKY ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ

TABULKY ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ TABULKY ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ PŘÍLOHA V. Stránka 1 OZNAČENÍ NA VÝKRESE - x/z POPIS ROZMĚR (mm) 1.NP 2.NP 3.NP STŘ. CELKEM POVRCH. ÚPRAVA ODSTÍN KATALOGOVÝ LIST POZNÁMKA 1 HLINÍKOVÝ ŠACHTOVÝ POKLOP, VČETNĚ

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 122/PJ/OVZ/2015 dne: 20. března 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1 K podlimitní veřejné

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE předmětu dodávky

TECHNICKÁ SPECIFIKACE předmětu dodávky 1.)Výměna oken na objektu čp. 420 v Jičínské ulici v Sobotce (Spořitelna) Objekt čp. 420 je kulturní památkou a na záměr výměny oken v přízemí bylo vydáno závazné stanovisko oddělení státní památkové péče

Více

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU

OPRAVA FASÁDY OSSZ V PARDUBICÍCH U Stadionu 2729, Pardubice. ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv D1- DOKUMENTACE STAVEBNÍHO OBJEKTU ±0,000 = 218,25 m n.m. Bpv OBJEDNATEL ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502 00 Hradec Králové tel.: 495 076 291 e-mail: iva.smolikova@cssz.cz SCHÉMA AUTORIZACE STAVEBNÍK ČSSZ Hradec Králové Slezská 839 502

Více

Výpis dveří. Množství Ks. Rozměr Popis 1NP. Náhled OZN. Dveře exteriérové dvoukřídlé, plastové, bílé, prosklené, U=1,1 W/m2K

Výpis dveří. Množství Ks. Rozměr Popis 1NP. Náhled OZN. Dveře exteriérové dvoukřídlé, plastové, bílé, prosklené, U=1,1 W/m2K 00 00 970 300 Výpis dveří Náhled Rozměr Š(mm) v(mm) Popis NP Množství Ks NP 3NP 4NP 5NP Ks D 600 300 Dveře exteriérové dvoukřídlé, plastové, bílé, prosklené, U=, W/mK 600 D 970 Dveře exteriérové, plastové,

Více

Zájemcům o veřejnou zakázku Ekologická a návštěvnická revitalizace skalního masivu v areálu ZOO Praha. V Poličce dne 12.

Zájemcům o veřejnou zakázku Ekologická a návštěvnická revitalizace skalního masivu v areálu ZOO Praha. V Poličce dne 12. Zájemcům o veřejnou zakázku Ekologická a návštěvnická revitalizace skalního masivu v areálu ZOO Praha V Poličce dne 12. července 2011 Věc: Dodatečná informace k zadávacím podmínkám č. 7 Z pověření zadavatele

Více

Hydraulické dopravní závory

Hydraulické dopravní závory Hydraulické dopravní závory CZ Hydraulické dopravní závory BARRI 88 str. 92 BAYT 980 str. 94 manuální hydraulická 4 1 5 2 3 6 ZÁKLADNÍ SCHÉMA ZAŘÍZENÍ 1» Dopravní závora BAYT 980 2» Bezpečnostní světelné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 700 30 Ostrava - Zábřeh, Výškovická 40 Váš dopis značky: Ze dne: Naše značka: HSOS-8927-3/2013 ke zveřejnění na profilu zadavatele Vyři zuje: Marie Šumná

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/000911/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/11 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 1 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Domov pro seniory Havlíčkův Brod - přístavba Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/039397/16/VZKÚ/Bit Sp. zn.: S-SMO/289773/15/ZFUN/79 Vyřizuje: Ing. Martina Bittová Telefon: +420 599 442 074 E-mail: mbittova@ostrava.cz

Více

Věc: Výzva k podání nabídek

Věc: Výzva k podání nabídek Krásná Hora nad Vltavou 90 262 56 Krásná Hora nad Vltavou Věc: Výzva k podání nabídek Zadavatel: Název: Sídlo: IČ: 00242535 Právní statut: Město Informace o předmětu veřejné zakázky: Zadavatel,, vyhlašuje

Více

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU...

VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 96 VÝSUVNÉ KOŠE... 98 PRÁDELNÍ KOŠE... 100 DOPLŇKY ŠATNA... 101 SKLOPNÉ ŠATNÍ TYČE... 104 BOTNÍKY... 105 ŠATNÍ SYSTÉM NA MULTIFUNKČNÍM SLOUPU... 106 UNIVERZÁLNÍ SYSTÉM ŠATNA... 122 97 ::: VÝSUVNÉ KOŠE

Více

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3

SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 SADA DODATEČNÝCH INFORMACÍ K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 3 dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Druh veřejné zakázky Druh zadávacího

Více

Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 068/PB/OVZ/2015 dne: 23. února 2015 Věc: Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 2 K nadlimitní veřejné

Více

ZÁVORY. made in Italy

ZÁVORY. made in Italy ZÁVORY made in Italy AUTOMATICKÁ ZÁVORA RBLO Pro ramena 3-4 m 800RBLO P/L Stejnosměrná automatická závora, skříň z lakované oceli, pro trubkové rameno do 4 m, elektronická řídící jednotka s přijímačem,

Více

x 8 cm CEbo TE TECEbox 8 cm Seznam sortimentu 2015

x 8 cm CEbo TE TECEbox 8 cm Seznam sortimentu 2015 Seznam sortimentu 2015 popis výrobku 8cm splachovací nádržka od TECE se hodí do každé stěny Nádržka TECE je extrémně plochá a proto se hodí do 8 cm silné stěny. Konstrukce vychází z německého know-how

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 421 - A - objekt I POZNÁMKY: Součástí dodávky budou veškeré kotevní prvky, ukončovací prvky, napojovací prvky

Více

D ±0,000 = výšková úroveň podlahy 1.NP. D Architektonicko stavební řešení VÝPIS PRVKŮ. Razítko: Číslo paré: Název :

D ±0,000 = výšková úroveň podlahy 1.NP. D Architektonicko stavební řešení VÝPIS PRVKŮ. Razítko: Číslo paré: Název : Razítko: Číslo paré: ±0,000 = výšková úroveň podlahy 1.NP Název : REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍCH ZAŘÍZENÍ Mateřská školka Klausova 2448/6, Praha 13 - Inženýrské a projektové služby - Provádění a sanace staveb

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

POLOŽKOVÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 1361-52 Česlovna JKSO Objekt SKP SO 01.3 Česlovna Měrná jednotka Stavba Počet jednotek 0 1361-52 Tábor AČOV rekonstrukce a opravy Náklady na m.j. 0 Projektant Typ rozpočtu Zpracovatel

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum.

Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. V Ostravě dne 14.12.2011 Oznámení o dodatečných informacích č.6 k zadávací dokumentaci k veřejné zakázce Novostavba budovy Světa techniky Science and Technology Centrum. Dne 21.10.2011 byla zveřejněná

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR PROJEKTANT CHARAKTER STAVBY ZAK.ČÍSLO : 3385 : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček : 28. října

Více

POLOŽKOVÝ ROZPOČET Rozpočet 1 nabídkový JKSO Objekt Název objektu SKP SO 04 IUSy-Správa počítačové sítě Měrná jednotka Stavba Název stavby Počet jednotek 0 2012-069a Realizace opatření úspor ener.kntb

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Stavební úpravy objektu bývalé fary čp. 9 Chřibská za účelem změny užívání na informační centrum

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Stavební úpravy objektu bývalé fary čp. 9 Chřibská za účelem změny užívání na informační centrum DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen jako ZVZ ), ve znění

Více

SKYFORCE. Jednoduchá a rychlá montáž Různé povrchové úpravy Je k dispozici pro různé tloušťky skel jako předem sestavený set

SKYFORCE. Jednoduchá a rychlá montáž Různé povrchové úpravy Je k dispozici pro různé tloušťky skel jako předem sestavený set SKYFORCE Jednoduchá a rychlá montáž Různé povrchové úpravy Je k dispozici pro různé tloušťky skel jako předem sestavený set Maximální šířka 3000 mm vhodné pro všechny konstrukce oken: plast, dřevo, hliník

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE

DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výměna oken budovy MěÚ ve Vrbně pod Pradědem 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE DOPLŃUJÍCÍ INFORMACE Dotaz č.1: Lze Vám nabídnout okna s otevřenou ocelovou pozinkovanou výztuhou tl. 1,5 mm 3 mm (v závislosti na velikosti oken) za předpokladu dodržení statiky a tuhosti oken? Poznámka

Více

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 DODATEČNÁ INFORMACE č. 12 Zadavatel: Ústav struktury a mechaniky hornin

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 1 Název veřejné zakázky: UK KAM - ZATEPLENÍ KOLEJE BOLEVECKÁ, PLZEŇ Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení Předmět veřejné zakázky: Stavební práce Režim

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 08. 11. 2017 VZ9/OST/2017 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 2 k veřejné zakázce č. VZ/9/2017 MŠ Vokovická

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K L H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 412 - A TABULKA OKEN - objekt H TABULKA OKEN OBJEKT "H" POZNÁMKY: napojovací prvky na konstrukci (např. nesystémové

Více

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str.

Ovládací prvky DGT 61 SAPE 69 CHIS 37 CHIS-E 37 DOPLŇKOVÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO DGT 61 / SAPE 69 / CHIS 37 / CHIS-E FADINI. str. Ovládací prvky CZ Ovládací prvky DGT 61 Digitální kódovací klávesnice str. 118 SAPE 69 Snímač karet nebo magnetických klíčů str. 119 CHIS 37 Klíčový spínač str. 120 CHIS-E 37 Klíčový spínač str. 121 DOPLŇKOVÉ

Více

SPOLEČENSKÁ A SPORTOVNÍ HALA V NEBOVIDECH uveřejněná v IS VZ US dne pod evidenčním číslem zakázky

SPOLEČENSKÁ A SPORTOVNÍ HALA V NEBOVIDECH uveřejněná v IS VZ US dne pod evidenčním číslem zakázky Dotaz 02: -Jakou požaduje kategorii strukturované kabeláže, v částech dokumentace je to uvedeno rozdílně Odpověď 02: Cat 6 Dotaz 03: - jaká je požadovaná specifikace ústředny EZS uvedeno rozdílně v technické

Více

Ceník - podomítkové moduly JIKA

Ceník - podomítkové moduly JIKA dp danex-plast : cena pro konečného spotřebitele A BASIC TANK SYSTEM pro samostatně stojící klozety - zazdění - k namontování na zeď s nutností obezdění 8.9565.0.000.000.1 1 616 2 053 BASIC WC SYSTEM pro

Více

Dodatečná informace č. 36

Dodatečná informace č. 36 Dodatečná informace č. 36 VD Šance převedení extrémních povodní Veškeré dotazy se týkají objektu SO 71.4 Provozní budova stavební část Dotaz uchazeče 1) ze dne 2.3.2015: Odkaz T 07 ve schématu je mřížka,

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/040008/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/17 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

* CENOVOU KALKULACI NA VÝMĚNU DVEŘNÍHO OTVORU O8 VČETNĚ MONTÁŽE PROVÉST ZVLÁŠŤ ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ

* CENOVOU KALKULACI NA VÝMĚNU DVEŘNÍHO OTVORU O8 VČETNĚ MONTÁŽE PROVÉST ZVLÁŠŤ ARCHITEKTONICKÉ A STAVEBNĚ TECHNICKÉ ŘEŠENÍ POZNÁMKA: * SCHEMA OKEN I DVEŘÍ JE KRESLENO PŘI POHLEDU ZEVNITŘ * VŠECHNY UVEDENÉ ROZMĚRY JE NUTNÉ OVĚŘIT PŘED ZADÁNÍM OKEN A DVEŘÍ DO VÝROBY * OKNA I DVEŘE BUDOU Z PLASTOVÝCH PROFILŮ V BÍLÉM ODSTÍNU RÁMU,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m.

K L J O. ± 0.000 = 206,50 m.n.m. I K L H M G J O N ± 0.000 = 206,50 m.n.m. VÝŠKOVÝ SYSTÉM Bpv - - 12/2013 DPS 01.AST DPS 01 AST 461 - A TABULKA ZÁMEČNICKÝCH PRVKŮ - areál Z01 400 plotová výplň kotevní tyčovina 15/15 pro zazdění 18 18

Více

Cenová nabídka. Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších

Cenová nabídka. Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších Cenová nabídka Objednatel: SVJ Fantova 9,9,9 Zhotovitel: Jan Šugár WISNIOWSKI ČECHY,Útulná 0/,Praha 0 Akce: BD ul. Fantova 9 9, Praha Stodůlky Název položky M.j. Cena za m.j. Celkem Úpravy povrchů vnějších

Více

a) Účel objektu Záměrem investora je provést u panelového domu v Hrdlovské ulici v Oseku dodatečné zateplení fasády a střechy a výměnu všech oken, vně

a) Účel objektu Záměrem investora je provést u panelového domu v Hrdlovské ulici v Oseku dodatečné zateplení fasády a střechy a výměnu všech oken, vně Obsah dokumentace: A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA B. SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C. SITUACE STAVBY D. DOKLADOVÁ ČÁST E. ZÁSADY ORGANIZACE VÝSTAVBY F. DOKUMENTACE STAVBY (OBJEKTŮ) 1) Stavební objekty SO 2) Inženýrské

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 1/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 1/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 1/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 Zadavatel : Město Nové Město na Moravě Sídlo: Vratislavovo náměstí 203 592 31 Nové Město na Moravě IČ: 00294900 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3 V souladu s 49 zákona č.137/2006sb. o veřejných

Více

*MVCRX02NU0FD* MVCRX02NU0FD prvotní identifikátor

*MVCRX02NU0FD* MVCRX02NU0FD prvotní identifikátor *MVCRX02NU0FD* MVCRX02NU0FD prvotní identifikátor odbor veřejných zakázek a centrálních nákupů náměstí Hrdinů 1634/3 Praha 4 140 21 Č. j. MV- 38599-39/VZ-2015 Praha 23. října 2015 Dodatečné informace č.

Více

v užším řízení Městská část Praha 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 140 46 IČ 00063584, DIČ CZ00063584

v užším řízení Městská část Praha 4 se sídlem Praha 4, Antala Staška 2059/80b, 140 46 IČ 00063584, DIČ CZ00063584 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM v užším řízení Relaxační centrum Kosmos stavební úpravy a změna užívání části stavby č.p. 1013, k.ú. Lhotka, Praha podle 21 odst. 1 písm. b) zákona č. 137/2006

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dotaz č. 1 Dobrý den, Dodatečné informace č. 1 Mám dotazy k výběrovému řízení Obecní úřad Orel: V rozpočtu Obecní úřad stavba pol.194, 195 je zde uvedeno: 194 195 taška základní 1/1 33x42cm (hnědá) kus

Více

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici

Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Dodatečné informace č. 4 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce MŠ ve Valašské Bystřici Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Obec Valašská Bystřice, Valašská

Více

TECEbox Seznam sortimentu

TECEbox Seznam sortimentu TECEbox Seznam sortimentu TECEbox popis výrobku TECEbox Splachovací nádržka TECE pro obezdění Splachovací nádržky TECE jsou dlouhá léta prověřovány praxí. Pro zděné instalace se dodávají ve variantě TECEbox.

Více

Venkovní skříně. CS nástěnné skříně Dvoustěnné...204

Venkovní skříně. CS nástěnné skříně Dvoustěnné...204 Venkovní skříně CS nástěnné skříně Dvoustěnné...204 CS New Basic Jednostěnné a jednodveřové, šířka: 600 a 800 mm...205 Jednostěnné a dvoudveřové, šířka: 1200 mm...206 CS Toptec Dvoustěnné, platforma TS

Více

Pohled zvenku. Půdorysný pohled

Pohled zvenku. Půdorysný pohled ŠESTIDÍLNÁ SESTAVA PLASTOVÝCH OKEN S ROHOVÝM SPOJEM 9790 (9040+750)x2150mm Horní nadvětlíky zaskleny hladkou izolační výplní 24mm ovládané jednotlivě pákovými ovladači umístěnými na rámu. Konstrukce profilů

Více

1ks. cenový přehled této naší nabídky:

1ks. cenový přehled této naší nabídky: Nabídka dodavatele: Pro poptávajícího: výrobek označení pohon konstrukce povrch dodání výplň platby záruka výroba Prezentace nabízených služeb a výrobků vratových systémů na www.chcivrata.cz základní specifikace:

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 161/PJ/OVZ/2016 dne: 17. 08. 2016 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

Ceník nerezového zábradlí

Ceník nerezového zábradlí Ceník nerezového zábradlí Zakázková výroba zábradlí orientační cena bez DPH za 1 bm od zábradlí s bezpečnostním sklem, s bočním kotvením, oblý držák skla, kulatý sloupek 9 600,00 zábradlí s prutovou výplní,

Více

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY

PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY NÁZEV STAVBY: KANCELÁŘSKÉ PROSTORY V PODKROVÍ MÍSTO STAVBY: SEDLÁČKOVA 13, PLZEŇ Podklad pro výkaz výměr: PROJEKT PRO PROVEDENÍ STAVBY VÝKAZ VÝMĚR datum: 20.7.2014 Stavba: 0,00 Část: Poznámky Poznámky

Více

v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Oprava střechy nad 7.oddělením,oprava verandy 9. oddělení,oprava WC pro personál na 9. oddělení a oprava chodníku před budovou Ds Domov u rybníka Víceměřice, příspěvková organizace

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576. k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku Přístavba 4 učeben v ZŠ a MŠ Bělotín

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576. k zadávacím podmínkám na veřejnou zakázku Přístavba 4 učeben v ZŠ a MŠ Bělotín Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI č. 14 Název veřejné zakázky: Perinatologické centrum přístavba a stavební úpravy stávajícího pavilonu na parc.č. 1270 Zadavatel: Nemocnice České Budějovice a.s.

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 30. 3. 2017 a č. 03 ze dne 30. 3. 2017 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. 1 dle 49 odst. 2 a 4 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zadavatele: Dopravní podnik hl. m.

Více

OBSAH... 3 TECHNICKÁ ZPRÁVA Údaje o stavbě B. Údaje o stavebníkovi C. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...

OBSAH... 3 TECHNICKÁ ZPRÁVA Údaje o stavbě B. Údaje o stavebníkovi C. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace... SOUz Chvaletice - rekonstrukce sociálního zařízení OBSAH... 3 TECHNICKÁ ZPRÁVA... 4 A. Identifikační údaje... 4 Údaje o stavbě... 4 B. Údaje o stavebníkovi... 4 C. Údaje o zpracovateli projektové dokumentace...

Více

Hydraulické Ruční Pevné Sklopné. vjezdové zábrany. Sloupy. pro zamezení vjezdu. Prodejce:

Hydraulické Ruční Pevné Sklopné. vjezdové zábrany. Sloupy. pro zamezení vjezdu. Prodejce: Hydraulické Ruční Pevné Sklopné vjezdové zábrany Sloupy pro zamezení vjezdu Prodejce: Zásuvné hydraulické STRABUC 918/930 STRABUC 918/930 - pancéřový zásuvný sloup s výškou vysunutí 700 mm Hydraulický

Více