Provozní řád Penzion Žralok Šošůvka 46

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Provozní řád Penzion Žralok Šošůvka 46"

Transkript

1 Provozní řád Penzion Žralok Šošůvka 46 Platný od I. Údaje o provozovateli Provozovatel: Hydroart s.r.o., Na Lukách 2306/2, Blansko IČO: DIČ:CZ Telefon: Odpovědná osoba: Arnošt Hlaváčik, nar Vzdělání: středoškolské II. Druh a rozsah poskytovaných služeb Ubytování a stravování Kapacita: 10 Počet ubytovacích jednotek: 5 Provoz: celoroční Vybavení ubytování: na podlaze jsou umístěny zátěžové koberce, pokoje jsou odděleny chodbou, dveře dřevěné, postele,skříň, malá komoda, TV,všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení Vybavení restaurace: podlaha dlažba, stoly, židle, bar Kolaudace: 03/2011 Počet pracovních míst: 4 III. Zásady předcházení vzniku přenosných a jiných onemocnění 1. dezinfekce v zařízení: a. koupelna a wc se denně dezinfikují, v případě nutnosti častěji. Dezinfekce se provádí po mechanické očistě vhodnými dezinfekčními prostředky dle návodu uvedeném na obalu přípravku (např: Savo, Incidur apod.). Plošný úklid se provádí denně běžným saponátovým roztokem(jar), 1x za měsíc desinfekčním prostředkem (Savo, Incidur). Při kontaminaci ploch biologickým materiálem se potřísněné místo nejprve dekontaminuje mulem namočeným v dezinfekčním prostředku s virucidním účinkem (např. SA-5) a poté se provede běžný úklid. Ředění roztoku se provádí před použitím pomocí odměrky. b. při práci je povinnost používat ochranné pomůcky a dodržovat zásady ochrany zdraví. Při kontaminaci s biologickým materiálem se použijí jednorázové gum. rukavice, event. rouška.

2 c. dezinfekční prostředky se střídají nejméně 1x za 3 měsíce, vždy dezinfekční prostředky s různými aktivními látkami. d. dezinfekční prostředky a pomůcky jsou uloženy v odděleném prostoru, úklidové místnosti s originálních obalech. 2. deratizace je prováděna nejméně 2x za rok. Pouze odborná firma. 3. desinsekce je prováděna v případě sebemenšího náznaku výskytu hmyzu Biolit následné větrání dle návodu nebo odbornou firmou. VI. Úklid 1. denní úklid - vysávání koberců, mytí podlah a hladkých povrchů, vysypání a desinfekce odpadkových košů. Dezinfekce WC a koupelen. Dle potřeby se doplňují hygienické potřeby. 2. týdenní úklid - navíc prováděna dezinfekce s použitím desinfekčních prostředků. Mytí nábytku apod. 3. měsíční úklid - navíc- mytí oken, čištění vybavení, mytí dveří apod. 4. čtvrtletní úklid - navíc- čištění matrací, čištění židlí a všeobecný úklid tzv:sanitární den. 5. veškeré úklidové pomůcky jsou uloženy v úklidové komoře v přízemí budovy. 6. při kontaminaci ploch biologickým materiálem je potřísněné místo nejprve dekontaminováno překrytím mulem nebo papírovou vatou s dezinfekčním prostředkem s virucidním účinkem a poté proveden úklid. 7. za správnost odpovídají vždy majitelé podniku Odpadkové koše se vyprazdňují, očistí a desinfikují denně. Pomůcky pro úklid se ukládají v úklidové komoře. Odpovědná osoba: Hlaváčik Arnošt V. Manipulace s prádlem 1. Čisté prádlo: a. při dovozu čistého prádla z čistírny/prádelny je povinnost ihned prádlo uložit do vlastního suchého skladu v 1. patře. b. Sklad prádla je určen jen a pouze na prádlo penzionu. c. Vždy po odebrání potřebného prádla je povinnost sklad prádla ihned uzavřít a v případě zjištění nedostatku jej ihned odstranit. 2. Manipulace s prádlem: a. prádlo (ložní prádlo a ručníky) se mění vždy po odjezdu hostů, při delším pobytu po 2-7dnech ubytování hosta (při dlouhodobém pobytu výměna po 14 dnech). V případě nutnosti kdykoliv.

3 b. Špinavé se odnáší do samostatného skladu špinavého prádla v 1. patře, kde se připraví k odvozu do prádelny. Prádlo je transportováno na vozíku nebo v nepropustném obalu (např. jednorázové pytle). c. Špinavé prádlo se odváží do čistírny/prádelny nejméně 1x týdně a nebo dle potřeby. d. Špinavé prádlo se nesmí dostat do styku s jiným prádlem či jiným materiálem. Použité prádlo musí být skladováno odděleně od prádla čistého. e. Při práci s prádlem se používají vždy ochranné pomůcky a dodržují se zásady ochrany zdraví. f. Při kontaminaci prádla biologickým materiálem je povinnost ihned prádlo zabalit do nepropustného obalu a odvést do čistírny/prádelny. V tomto případě je povinnost používat ochranné pomůcky (rukavice na jedno použití, provést dezinfekci rukou.). g. V případě nechtěné kontaminace prádla praného svépomocí nebo při výskytu inf. onemocnění je provedena jeho dezinfekce vyprání při teplotě 90 o C po dobu 20 min., nebo vypráním při teplotě 40 o 50 o C s použitím dezinfekčního prostředku a virucidním účinkem (např. SAVO perex). Chemicko-termický proces je vhodný pro prádlo kontaminované krví. Sušení je prováděno v sušičce nebo v samostatné, dostatečně větrané místnosti a poté vyžehleno. h. Pracovník je vždy povinen být v pracovním oblečení a mít připravené ochranné pomůcky na pracovišti. Pracovní oblečení musí mít vždy v bezvadné čistotě a měnit ho dle potřeby. (i několikrát denně při znečištění) i. Za správnost odpovídají majitelé podniku 3. Pracovní oděv zaměstnanců oddělen od civilního, udržován v čistotě, výměna dle potřeby i v průběhu směny. Odpovědná osoba: Hlaváčik Arnošt VI. Další údaje způsob zásobování pitnou vodou obecní veřejný vodovod Vodárenská a. s. Boskovice způsob výroby teplé vody- je vyráběna z samostatného plynového kotle způsob odvádění odpadních vod nepropustnou žumpou (odpad z kuchyně je vyveden do lapolu umístěného v areálu penzionu) způsob větrání pokoje,chodby - přirozené, okny WC, sprchy, umývárny nucené větrání pomocí ventilátoru způsob osvětlení sdruženým osvětlením způsob vytápění vlastní plynový kondenzační kotel,vyvedení spalin přes střechu

4 povrchová úprava stěn bílá barva Primalex sociální zázemí zaměstnanců - šatna, WC, sprcha umístěny v přízemí penzionu Odpady z provozu ubytovacího zařízení manipulace s ním v rámci provozu, odvoz pevné odpadky jsou ukládány do uzavřených nádob,umožňující snadnou sanitaci nebo do jednorázových plastových obalů. Obaly z plastů jsou ukládány zvlášť do nádob k tomu určených a zneškodňovány 1x do týdne firmou zajišťující odvoz a likvidaci odpadu. Na provozovně je k dispozici lékárnička PP, vybavená dle charakteru poskytovaných služeb. První pomoc 155 Hasiči 150 Policie 158 Provozní penzionu Zákaz pobytu se zvířaty. Zákaz kouření ve všech prostorách. Vážení hosté, žádáme Vás tímto o dodržování pokynů uvedených v provozním řádu penzionu a věříme, že se níže uvedená omezení setkají s Vaším pochopením. Omezení musela být přijata proto, abychom mohli vytvořit dobré podmínky pro pobyt všem hostům. Přejeme Vám příjemný a ničím nerušený pobyt v našem penzionu Penzion může ubytovat pouze hosta, kterého řádně přihlásí. Host předloží pracovníkovi penzionu při příchodu platný doklad totožnosti a seznámí se s provozním řádem. Při počátku ubytování přebírá host pokoj bez závad, případné závady je povinen neprodleně oznámit na recepci. Pokud dojde k poškození pokoje i jiného zařízení penzionu z nedbalosti nebo úmyslně, je host povinen škodu nahradit. Způsob úhrady za ubytování proběhne dle dohody, hotově nebo převodem. Host nesmí bez souhlasu vedení pensionu přemisťovat vybavení, provádět jakékoliv úpravy a jakékoliv zásahy do elektrické sítě nebo jiné instalace. Host je povinen udržovat pořádek a čistotu jak v penzionu tak v přilehlém okolí. Z bezpečnostních důvodů nesmí host ponechávat děti do 10-ti let věku bez dozoru dospělých v pokoji a ostatních společenských prostorách areálu. V pokoji může host přijímat návštěvy neubytovaných osob pouze se souhlasem recepce. V době od 22 hod do 6 hod je host povinen dodržovat noční klid. Rezervace platí do 18 hod není-li objednávkou sjednáno jinak. Host je povinen při odchodu z pokoje uzavřít vodovodní uzávěry, zhasnout v pokoji a jeho příslušenství světla, uzavřít dveře a klíč odevzdat na recepci. Podávání snídaně je od 7 hod do 10 hod.

5 Příjezd a ubytování hostů dle domluvy s personálem, host je povinen opustit pokoj do 11 hod. dopoledne.při přesažení této doby mu bude účtován další započatý den. Požádá-li host o prodloužení ubytování,může mu být nabídnut jiný pokoj,než ten,ve kterém byl původně ubytován. V všech prostorách penzionu je přísný zákaz kouření. Do penzionu je zákaz vstupu všech zvířat. Při nedodržení provozního řádu je obsluha oprávněna zrušit hostu ubytování s tím, že host uhradí poskytnuté služby. Další pokyny pro ubytované hosty jsou uvedeny v domovním řádu,který je vyvěšen v prostorách penzionu.

Provozní řád sauny. Větrání jednotlivých místností je zajištěno centrální vzduchotechnickou jednotkou.

Provozní řád sauny. Větrání jednotlivých místností je zajištěno centrální vzduchotechnickou jednotkou. Provozní řád sauny 1 ÚVOD Název provozovny : Penzion Horácko Adresa : 592 04 Tři Studně 104 Majitel objektu : Dana Dušková IČO 62838512 Živnostenské oprávnění č.j. MU/OŽ/213/2013/U/3 vydán ŽÚ Žďár n.s.

Více

Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry

Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry 5.6.17.6. Holičství, kadeřnictví, pedikúry a manikúry http://www.guard7.cz/lexikon/lexikon-bozp/sektory-bozp/holicstvikadernictvi-pedikury-a-manikury Pracovní činnosti při provozování kadeřnictví, pedikúry,

Více

Masérská a lázeňská péče

Masérská a lázeňská péče Masérská a lázeňská péče VY_32_INOVACE_184 AUTOR: Mgr. Andrea Továrková ANOTACE: Prezentace slouží k seznámení s podmínkami provozování masérských služeb, základní legislativou. KLÍČOVÁ SLOVA: Podmínky

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I.

PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST. (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. PROVOZNÍ ŘÁD ZAŘÍZENÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB DENNÍ STACIONÁŘ RATOLEST (v souladu s 46 zákona 108/2006 Sb. a s 12 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Název a adresa zařízení: Denní stacionář Ratolest

Více

Provozní řád ubytovny 1. část (hygienické zásady)

Provozní řád ubytovny 1. část (hygienické zásady) Ovčáry, 280 02 Provozní řád ubytovny 1. část (hygienické zásady) 2. část (technické a provozní zajištění) Ubytovna Ovčáry Platnost od 01.06.2014 Schválil: Provozní řád ubytovny 1. část (hygienické zásady)

Více

Ubytovací řád. Hotel Lotrinský **** Dlouhá 1177/69, Velké Pavlovice

Ubytovací řád. Hotel Lotrinský **** Dlouhá 1177/69, Velké Pavlovice Ubytovací řád **** společnosti S.M.K., a.s., IČ 49432036, se sídlem Skalní mlýn 96, 678 01 Blansko 1. Hotel může ubytovat pouze hosta, kterého řádně přihlásí. Za tímto účelem host vyplní podle údajů svého

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE platný od

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE platný od Střední průmyslová škola stavební a Obchodní akademie, Cyrila Boudy 2954, Kladno PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE platný od 1. 9. 2016 7 odst. 1 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně

Více

Zpracoval : Bc. Andrea Vachtlová, DiS., Mgr. Petra Havlíčková, Ing. Jana Salcmanová, DiS.

Zpracoval : Bc. Andrea Vachtlová, DiS., Mgr. Petra Havlíčková, Ing. Jana Salcmanová, DiS. PROVOZNÍ ŘÁD Středisko: Diakonie ČCE Středisko Praha Adresa: Vlachova 1502, Praha 13, 155 00 Služba: SOCIÁLNĚ TERAPEUTICKÁ DÍLNA (STD) Adresa: Mohylová 1965/6, Praha 13, 155 00 PROVOZNÍ ŘÁD Tato směrnice

Více

Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka

Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka Ubytovací podmínky Chalupy Žernovka Vážení a milí hosté, vítáme Vás v naší chalupě a dovolte, abychom Vás seznámili s pravidly provozu: * Po příjezdu host předloží svůj platný občanský průkaz nebo cestovní

Více

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí.

Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Vážení hosté! Dovolte, abychom Vás přivítali v hotelu Colloseum. Tato brožura je speciálně pro Vás, naleznete zde veškeré potřebné informace o odpočinku v našem hotelu a jeho okolí. Budete li mít jakékoliv

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola a Mateřská škola Nymburk, Tyršova 446 příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Provozní řád školy Č.j.: /2014 Číslo směrnice: /2014 Vypracovala: Schválila: Mgr. Hana Procházková, vedoucí

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA Dr. Farského 300, příspěvková organizace 512 11 Vysoké nad Jizerou IČO: 00087891, DIČ: CZ 00087891 PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE Provozní řád domova mládeže 1. Údaje o zařízení

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Zásady provozního řádu mateřských škol, dle zákona č.258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví. 1. Údaje o zařízení Název školy: Základní škola a mateřská škola Hlučín-Bobrovníky,

Více

ÚKLID LEGISLATIVA A PRAXE. Jarmila Kohoutová Oddělení nemocniční hygieny FNOL

ÚKLID LEGISLATIVA A PRAXE. Jarmila Kohoutová Oddělení nemocniční hygieny FNOL ÚKLID LEGISLATIVA A PRAXE Jarmila Kohoutová Oddělení nemocniční hygieny FNOL XXVI. mezinárodní konference, NEMOCNIČNÍ EPIDEMIOLOGIE A HYGIENA, Brno, 16. 17.května 2017 LEGISLATIVA 1/2 zákon č. 258/2000

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE PRO STUDENTY VOŠ, VŠ A ZAMĚSTNANCE Budova C

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE PRO STUDENTY VOŠ, VŠ A ZAMĚSTNANCE Budova C PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA MLÁDEŽE PRO STUDENTY VOŠ, VŠ A ZAMĚSTNANCE Budova C Střední škola stavebních řemesel Brno Bosonohy, příspěvková organizace, Pražská 38b S platností a účinností od 1. 9. 2016 Vypracoval:

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY KOMETKA, s.r.o.

PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY KOMETKA, s.r.o. PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY KOMETKA, s.r.o. I. Údaje o zařízení Adresa: Kometka, Střední 26, 60200 Brno Telefon: 549 439 284, mob. 739 219 156 IČO: 01873784 Odpovědná osoba: Mgr. Lenka Řeholová, ředitelka

Více

PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU. tel.: +420 723 627 896 březiny 18, 572 01 polička www.nabelisku.cz

PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU. tel.: +420 723 627 896 březiny 18, 572 01 polička www.nabelisku.cz PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU tel.: +420 723 627 896 březiny 18, 572 01 polička www.nabelisku.cz PROVOZNÍ ŘÁD PENZIONU NA BĚLISKU Vážení hosté, žádáme Vás tímto o dodržování pokynů uvedených v provozním

Více

Základní škola a Mateřská škola Olomučany, okres Blansko, příspěvková organizace. Provozní řád MŠ

Základní škola a Mateřská škola Olomučany, okres Blansko, příspěvková organizace. Provozní řád MŠ Základní škola a Mateřská škola Olomučany, okres Blansko, příspěvková organizace I. Údaje o zařízení Provozní řád MŠ Oficiální název: Základní škola a Mateřská škola Olomučany, okres Blansko, příspěvková

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. tel: , ,

PROVOZNÍ ŘÁD. tel: , , PROVOZNÍ ŘÁD I. Údaje o zařízení Fakultní mateřská škola se speciální péčí Arabská 681/20 160 00 Praha 6 tel: 235 350 410, 246 024 322, 731 181 954 e-mail: www stránky: irena.holema@skolka.org www.skolka.org

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU:

UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU: UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU: Vydaný provozovatelem - Penzion V Pivovaru, Žacká 1783,286 01 Čáslav,ČR Jako všeobecné podmínky smlouvy o ubytování Podle 754 a násl. Občanského zákoníku: 1. Po předání příjmového

Více

Osnova provozního řádu provozovny služeb péče o tělo dle 21 odst. 3 zákona o ochraně veřejného zdraví

Osnova provozního řádu provozovny služeb péče o tělo dle 21 odst. 3 zákona o ochraně veřejného zdraví Osnova provozního řádu provozovny služeb péče o tělo dle 21 odst. 3 zákona o ochraně veřejného zdraví Provozovna holičství, kadeřnictví, manikúry, pedikúry, kosmetických, masérských, regeneračních a rekondičních

Více

Provozní řád posilovny

Provozní řád posilovny 17. listopadu 177, Provozní řád posilovny Vlastníkem a provozovatelem posilovny je Bezpečnostně právní akademie, s.r.o., střední škola, 17.listopadu 177,. 1. Provozovatel Provozovatelem posilovny je BPA

Více

Režim hotelového provozu

Režim hotelového provozu Režim hotelového provozu na koleji Jarov I. E pro hosty VŠE Zpracoval: Ing. Drahoslav Zerzáň Ing. Jana Guregová Správa účelových zařízení VŠE 3.12.2009 Režim hotelového provozu na koleji Jarov I. E Provozovatel:

Více

Provozní řád pro ubytovací služby DM VOŠ a OA Chotěboř

Provozní řád pro ubytovací služby DM VOŠ a OA Chotěboř Provozní řád pro ubytovací služby DM VOŠ a OA Chotěboř I. Základní údaje Místo podnikání: Domov mládeţe VOŠ a OA Chotěboř, Na Valech 690 telefon: 734693682 e-mail: xpalan@oachot.cz Identifikace provozovatele:

Více

Hygiena a sanitace potravinářských výrob. Aneta Hniličková Tereza Matějcová

Hygiena a sanitace potravinářských výrob. Aneta Hniličková Tereza Matějcová Hygiena a sanitace potravinářských výrob Aneta Hniličková Tereza Matějcová Pojmy na úvod Správná výrobní praxe postupy zaměřené na zajišťování celkové jakosti výrobků tzn. způsobilosti k uvedenému či předpokládanému

Více

Provozní řád Ústavu lékařské genetiky FNOL

Provozní řád Ústavu lékařské genetiky FNOL 1 Materiálně technické vybavení Provozní řád Hygienická a protiepidemická opatření k předcházení vzniku a šíření nemocničních nákaz 1.1 Ústav lékařské genetiky je umístěn v -1 NP, 2 4 NP budovy T, dispoziční

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA PRO SENIORY HÁJE zařízení sociálních služeb ( 79 odst. 5 písm. g) zák.č. 108/2006 Sb.)

PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA PRO SENIORY HÁJE zařízení sociálních služeb ( 79 odst. 5 písm. g) zák.č. 108/2006 Sb.) PROVOZNÍ ŘÁD DOMOVA PRO SENIORY HÁJE zařízení sociálních služeb ( 79 odst. 5 písm. g) zák.č. 108/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Domov pro seniory Háje, K Milíčovu 734, Praha 4-Háje, 149 00 2. Zřizovatel

Více

Návrh zásad provozního řádu mateřských škol

Návrh zásad provozního řádu mateřských škol Návrh zásad provozního řádu mateřských škol ( 7 odst. 2 zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů) Zařízení pro výchovu a vzdělávání jsou povinna vypracovat

Více

Úklidové služby pro Domov pro seniory Háje. Popis činností

Úklidové služby pro Domov pro seniory Háje. Popis činností Úklidové služby pro Domov pro seniory Háje Popis činností Denní úklid včetně sobot a nedělí Pokoje klientů včetně dezinfekce, koupelen koupelen mytí zařizovacích předmětů hygienických zařízení včetně dezinfekce,

Více

Provozní řád Školní turistické ubytovny při Gymnázium, Střední odborné škole a Vyšší odborné škole, Nový Bydžov

Provozní řád Školní turistické ubytovny při Gymnázium, Střední odborné škole a Vyšší odborné škole, Nový Bydžov Č. j.: 294/2018 Provozní řád Školní turistické ubytovny při Gymnázium, Střední odborné škole a Vyšší odborné škole, Nový Bydžov podle 21 a, zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně

Více

Židovská obec Brno Směrnice 24/2006

Židovská obec Brno Směrnice 24/2006 Židovská obec Brno Směrnice 24/2006 PROVOZNÍ ŘÁD REGENERAČNÍHO CENTRA OBSAH 1.) LEGISLATIVA 2.) PODMÍNKY ČINNOSTI 3.) POUŽITÍ PŘÍSTROJŮ, NÁSTROJU, POMŮCEK A DALŠICH ZAŘÍZENÍ 4.) ZÁSADY PREVENCE INFEKČNÍCH

Více

OBOROVÁ SPECIFIKACE září 2011

OBOROVÁ SPECIFIKACE září 2011 OBOROVÁ SPECIFIKACE září 2011 Praní - Odborné ošetření prádla z potravinářských provozů OS 80-02 Předmluva Vydávání oborových specifikací Textilním zkušebním ústavem (Centrum technické normalizace) bylo

Více

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici

Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Provozní řád areálu sportovního stadionu v Jilemnici Část I. Základní ustanovení Článek 1 Název, adresa: Sportovní stadion v Jilemnici 514 01 Jilemnice e-mail: info@sport-jilemnice.cz www.sport-jilemnice.cz

Více

HARMONOGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ

HARMONOGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Příloha č. 6 HARMONOGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Zadavatel: Právní forma zadavatele: Domov Sluníčko, Ostrava-Vítkovice, příspěvková organizace 331-Příspěvková organizace IČ zadavatele: 70631832 Sídlo zadavatele:

Více

Zpráva o kontrolní akci GULÁŠFEST konané ve dnech na fotbalovém stadionu ve Valašském Meziříčí

Zpráva o kontrolní akci GULÁŠFEST konané ve dnech na fotbalovém stadionu ve Valašském Meziříčí Krajská hygienická stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Havlíčkovo nábřeží 600, 760 01 Zlín Tel.: 577 006 737, e-mail: khs@khszlin.cz, podatelna@khszlin.cz, ID: xwsai7r Zpráva o kontrolní akci GULÁŠFEST

Více

( 7 odst. 2 zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů)

( 7 odst. 2 zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů) Mateřská škola Vrčeň, okres Plzeň jih, příspěvková organizace Provozní řád mateřské školy Projednáno v ped.radě: Účinnost od: 2.9.2016 1.9.2016 Změny: ( 7 odst. 2 zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného

Více

MALENOVICE, SOKOLOVSKÁ 967 (SO - 01, 03, 04) MALENOVICE, SOKOLOVSKÁ 967 (SO - 02) MALENOVICE MASARYKOVA 443 SOBŮLKY 210, KYJOV ZLÍN, ZARÁMÍ 4077

MALENOVICE, SOKOLOVSKÁ 967 (SO - 01, 03, 04) MALENOVICE, SOKOLOVSKÁ 967 (SO - 02) MALENOVICE MASARYKOVA 443 SOBŮLKY 210, KYJOV ZLÍN, ZARÁMÍ 4077 DEZINFEKČNÍ REŽIM PRO VYBRANÉ OBJEKTY ORGANIZACE VE VZTAHU KE KSS 2013 SOBŮLKY 210, KYJOV ZLÍN, ZARÁMÍ 4077 MALENOVICE, SOKOLOVSKÁ 967 (SO - 02) MALENOVICE, SOKOLOVSKÁ 967 (SO - 01, 03, 04) MALENOVICE

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD. I. Obecná pravidla

UBYTOVACÍ ŘÁD. I. Obecná pravidla UBYTOVACÍ ŘÁD I. Obecná pravidla Ubytování hostů v chalupě. probíhá na základě uzavřené smlouvy o ubytování podle 754 a následujících zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník. Smlouva o ubytování je uzavřena

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ODLEHČOVACÍ SLUŽBY. (v souladu s 44 zák. č.108/2006 Sb. a s 10 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje

PROVOZNÍ ŘÁD ODLEHČOVACÍ SLUŽBY. (v souladu s 44 zák. č.108/2006 Sb. a s 10 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje PROVOZNÍ ŘÁD ODLEHČOVACÍ SLUŽBY (v souladu s 44 zák. č.108/2006 Sb. a s 10 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Název a adresa zařízení: Diakonie ČCE středisko Praha Vlachova 1502/20, 155 00, Praha

Více

Provozní řád tělocvičny

Provozní řád tělocvičny Základní škola a mateřská škola Dobratice, okres Frýdek-Místek příspěvková organizace Provozní řád tělocvičny Článek I. Základní ustanovení Tělocvična v Dobraticích je majetkem obce Dobratice, která pověřila

Více

PROVOZNÍ ŘÁD TÝDENNÍHO STACIONÁŘE NA PALUBĚ. ( v souladu s 47 zák.č.108/2006 Sb. a s 13 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje

PROVOZNÍ ŘÁD TÝDENNÍHO STACIONÁŘE NA PALUBĚ. ( v souladu s 47 zák.č.108/2006 Sb. a s 13 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje PROVOZNÍ ŘÁD TÝDENNÍHO STACIONÁŘE NA PALUBĚ ( v souladu s 47 zák.č.108/2006 Sb. a s 13 vyhlášky 505/2006 Sb.) I. Základní údaje 1. Název a adresa zařízení: Diakonie ČCE středisko Praha Vlachova 1502/20,

Více

Příloha č. 4 rozsah prací

Příloha č. 4 rozsah prací Příloha č. 4 rozsah prací Místo plnění: Dům Kněžny Emmy domov pro seniory Kojetická 14 27711 Neratovice Rozsah úklidových prací Jídelna Setření stolů a židlí od prachu a m Mytí klik a dveří (madel na dveřích)

Více

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN

VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN VZOROVÉ PROVOZNÍ ŘÁDY KOUPALIŠŤ VE VOLNÉ PŘÍRODĚ, UMĚLÝCH KOUPALIŠŤ A SAUN Koupaliště ve volné přírodě podle 6 (3c) zákona č.258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví (dále zákon.) Název koupaliště a umístění,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉHO MÍSTA PRO OPUŠTĚNÁ A TOULAVÁ ZVÍŘATA MĚSTA CHODOV

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉHO MÍSTA PRO OPUŠTĚNÁ A TOULAVÁ ZVÍŘATA MĚSTA CHODOV PROVOZNÍ ŘÁD ZÁCHYTNÉHO MÍSTA PRO OPUŠTĚNÁ A TOULAVÁ ZVÍŘATA MĚSTA CHODOV Část I. Základní ustanovení Název a sídlo Záchytné místo pro zatoulaná a opuštěná zvířata Města Chodov Komenského 1077, 354 35

Více

320/2010 Sb. VYHLÁŠKA

320/2010 Sb. VYHLÁŠKA 320/2010 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 15. listopadu 2010, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 106/2001 Sb., o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti, ve znění vyhlášky č. 148/2004

Více

PŘÍLOHA Č. 1 KE SMLOUVĚ (o poskytování sociální služby azylový dům)

PŘÍLOHA Č. 1 KE SMLOUVĚ (o poskytování sociální služby azylový dům) PŘÍLOHA Č. 1 KE SMLOUVĚ (o poskytování sociální služby azylový dům) VNITŘNÍ PRAVIDLA (stanovená poskytovatelem pro poskytování sociální služby azylový dům v Domě Žofie) Poskytovatel: Pečovatelská služba

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, OKRES OLOMOUC DASKABÁT 72, OLOMOUC

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, OKRES OLOMOUC DASKABÁT 72, OLOMOUC ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA DASKABÁT PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE, OKRES OLOMOUC DASKABÁT 72, 77200 OLOMOUC IČO 70985901, IZO 1030480323, TEL. 585358278, 739653604 PROVOZNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY Zpracovaný

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD. Na začátku pobytu je vybrána záloha ve výši Kč pro případ způsobené škody.

UBYTOVACÍ ŘÁD. Na začátku pobytu je vybrána záloha ve výši Kč pro případ způsobené škody. UBYTOVACÍ ŘÁD Ubytovaný dává souhlas ke zpracování osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů v platném znění. Za ubytovaného je v tomto dokumentu

Více

Provozní řád dle 21 odst. 3 zákona o ochraně veřejného zdraví

Provozní řád dle 21 odst. 3 zákona o ochraně veřejného zdraví Provozní řád dle 21 odst. 3 zákona o ochraně veřejného zdraví I.Podmínky činnosti Údaje o poskytovateli: Fyzická osoba: Dagmar Kloučková Místo podnikání: Prostřední Nová Ves 56, 507 81 Lázně Bělohrad Telefon:

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Mateřské školy Rozdrojovice, okres Brno venkov, příspěvkové organizace

PROVOZNÍ ŘÁD. Mateřské školy Rozdrojovice, okres Brno venkov, příspěvkové organizace PROVOZNÍ ŘÁD Mateřské školy Rozdrojovice, okres Brno venkov, příspěvkové organizace Údaje o zařízení Adresa: Rozdrojovice, Šafránka 54, 664 34 p. Kuřim Telefon: 538700471, 538700472 IČO: 75003759 Ředitel:

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Hygiena v gastronomických zařízeních

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi. Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Hygiena v gastronomických zařízeních Projekt: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Registrační č.: CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Škola: Hotelová škola, Vyšší odborná škola hotelnictví

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2014. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2014. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2014 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

Ubytovací řád. II. Příjezd a odjezd hosta

Ubytovací řád. II. Příjezd a odjezd hosta Ubytovací řád I. Obecná pravidla Ubytování hostů v penzionu chata Pod Lipami, chata Alice a Depandance chaty Pod Lipami probíhá na základě uzavřené smlouvy o ubytování podle 754 a následujících zák. č.

Více

Dezinfekční plán. Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán

Dezinfekční plán. Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán Příloha č. 1 Provozního řádu Útulku pro psy v Ostravě Třebovicích Dezinfekční plán Jednotlivé druhy dezinfekčních prostředků budou voleny dle vhodnosti pro jednotlivá pracoviště Vyšetřovací a zákrokové

Více

Domácí řád. Domov důchodců v Poličce DOMOV DŮCHODCŮ V POLIČCE

Domácí řád. Domov důchodců v Poličce DOMOV DŮCHODCŮ V POLIČCE DOMOV DŮCHODCŮ V POLIČCE Eimova 1020, 572 01 Polička, tel.: 461 722 700, 732 340 882, e-mail: ddpolicka@tiscali.cz, IČO: 7506 1457 Domácí řád Domov důchodců v Poličce Úvodní ustanovení Domácí řád obsahuje

Více

Příloha č. 11. Auditovaná škola: Datum auditu: Jméno auditora: Seznam kontrolních otázek

Příloha č. 11. Auditovaná škola: Datum auditu: Jméno auditora: Seznam kontrolních otázek Příloha č. 11 Auditovaná škola: Datum auditu: Jméno auditora: Seznam kontrolních otázek Vymezení činnosti a odpovědnosti provozovatele poř. č. zadání otázky / zjištění: ano / ne 1. Byla vymezena výrobní

Více

Základní škola a Mateřská škola Švihov, okres Klatovy, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Švihov, okres Klatovy, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Švihov, okres Klatovy, příspěvková organizace Provozní řád školní jídelny Školní stravování se řídí Vyhláškou č. 107/2005 Sb., ve znění pozdějších předpisů a zákonem č.258/2000

Více

Zpráva o průběhu letní dětské rekreace v roce 2006 Liberecký kraj

Zpráva o průběhu letní dětské rekreace v roce 2006 Liberecký kraj Zpráva o průběhu letní dětské rekreace v roce 2006 Liberecký kraj Níže uvedený přehled shrnuje průběh letní dětské rekreace v roce 2006 ve čtyřech okresech Libereckého kraje. Různorodá a krásná příroda

Více

Provozní řád a režim užívání SLUŽEBNÍ BYTY SERVICE TRADING s.r.o.

Provozní řád a režim užívání SLUŽEBNÍ BYTY SERVICE TRADING s.r.o. Provozní řád a režim užívání SLUŽEBNÍ BYTY SERVICE TRADING s.r.o. Služební byty SERVICE TRADING s.r.o. (dále jen byty) slouží k dlouhodobému ubytování nájemníků. I. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Adresa služební bytů:

Více

Regionální certifikace

Regionální certifikace Regionální certifikace Provozovatel: IČO: Název provozovny: Adresa: Kontaktní osoba: Telefon: Kritéria REGIONÁLNÍ CERTIFIKACE bronze silver gold diamond Legenda: pov = povinné, pv = povinně volitelné pov.

Více

Domovní řád. Společenství pro dům Ružinovská 1227/16, Praha 4

Domovní řád. Společenství pro dům Ružinovská 1227/16, Praha 4 Domovní řád SVJ Ružinovská 1227 1/ Domovní řád Společenství pro dům Ružinovská 1227/1, Praha 4 Za účelem zabezpečení pořádku a čistoty v domě, k zajištění podmínek řádného užívání bytových jednotek a společných

Více

Návrh zásad provozního řádu školských výchovných a ubytovacích zařízeních

Návrh zásad provozního řádu školských výchovných a ubytovacích zařízeních Návrh zásad provozního řádu školských výchovných a ubytovacích zařízeních ( 7 odst. zákona č.58/000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů)

Více

PROVOZNÍ ŘÁD MASÉRNY v Boskovicích

PROVOZNÍ ŘÁD MASÉRNY v Boskovicích Služby Boskovice, s.r.o. Boskovice, U Lázní 2063/3, PSČ 680 01 IČO: 269 44 855 PROVOZNÍ ŘÁD MASÉRNY v Boskovicích Adresa: SAUNA U Lázní 2063/3 680 01 Boskovice Schváleno KHS Jm kraje se sídlem v Brně rozhodnutím

Více

Všeobecné podmínky ubytování na Turistické chatě KČT Pláně pod Ještědem

Všeobecné podmínky ubytování na Turistické chatě KČT Pláně pod Ještědem Všeobecné podmínky ubytování na Turistické chatě KČT Pláně pod Ještědem Provozovatel, ubytovatel: Pláňská sportovní s.r.o., IČ 29058074, sídlem Revoluční 762/13, 110 00 Praha 1 zapsaná v OR vedeném Městským

Více

POPIS ÚKLIDOVÝCH PRACÍ

POPIS ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Příloha č. 1 POPIS ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Standard úklidových prací: kanceláře, recepce, zasedačky chodby, schodiště toalety, kuchyňky denní úklid denní úklid denní úklid vyprazdňování odpadkových košů vyprazdňování

Více

Nemocniční hygiena a kvalita. RNDr. Renata Podstatová Úsek hygieny FN Ostrava

Nemocniční hygiena a kvalita. RNDr. Renata Podstatová Úsek hygieny FN Ostrava Nemocniční hygiena a kvalita RNDr. Renata Podstatová Úsek hygieny FN Ostrava Hygiena, epidemiologie a protiepidemická opatření Prevence a snižování rizik, redukce a monitorování rizik NN a PI personálu

Více

Oddělení Oblast použití Četnost Způsob Dezinfekční prostředek Střídání Koncentrace Expoziční doba

Oddělení Oblast použití Četnost Způsob Dezinfekční prostředek Střídání Koncentrace Expoziční doba vyšetřovací a zákrokové stoly, vozíky, instrumentární stolky, přístroje, teploměry, pracovní nástroje, ochranné pomůcky rozprašovačem nastříkat na plochy nebo, nechat působit, otřít ubrouskem Desprej,

Více

DOPRAVNĚ PROVOZNÍ ŘÁD

DOPRAVNĚ PROVOZNÍ ŘÁD DOPRAVNĚ PROVOZNÍ ŘÁD GARÁŽOVÉHO OBJEKTU CORSO Účinnost: 1.7.2005 Zpracovatel: MS Provozovatel: MS Datum vydání: 24.6.2005 I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Popsané jednopodlažní garáže, jsou částí stavebního areálu

Více

PROVOZNÍ ŘÁD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ŠKOLY SPMP MODRÝ KLÍČ aktualizovaný ke dni 1.10.2008

PROVOZNÍ ŘÁD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ŠKOLY SPMP MODRÝ KLÍČ aktualizovaný ke dni 1.10.2008 1 PROVOZNÍ ŘÁD SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ŠKOLY SPMP MODRÝ KLÍČ aktualizovaný ke dni 1.10.2008 zpracovaný podle 15 odst. 2, zákona č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů

Více

2. Mobilhaus je v provozu každý den, nepřetržitě.

2. Mobilhaus je v provozu každý den, nepřetržitě. Ubytovací řád "Mobilhaus" Ubytovací řád je platný pro všechny ubytované v "Mobilhausu". Host převzetím klíče od "Mobilhausu" vyjadřuje souhlas s tímto řádem a zavazuje se jím řídit. Mobilhaus je v provozu

Více

602/2006 Sb. VYHLÁKA

602/2006 Sb. VYHLÁKA 602/2006 Sb. VYHLÁKA ze dne 18. prosince 2006, kterou se mění vyhláka č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky

Více

CHALUPA U TŘÍ MEDVĚDŮ UBYTOVACÍ ŘÁD

CHALUPA U TŘÍ MEDVĚDŮ UBYTOVACÍ ŘÁD CHALUPA U TŘÍ MEDVĚDŮ UBYTOVACÍ ŘÁD UBYTOVÁNÍ V pensionu může být ubytován pouze host, který je k ubytování přihlášen po předložení občanského průkazu, platného cestovního pasu, nebo jiného dokladu o totožnosti.

Více

FN HK SM_81 verze 1 účinnost od 1. 8. 2008

FN HK SM_81 verze 1 účinnost od 1. 8. 2008 FN HK SM_81 verze 1 účinnost od 1. 8. 2008 9. PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ ÚKLIDU VE FN HK Úklid prostor FN HK se řídí vyhláškou č. 195/2005. Požadavky na úklid jsou stanoveny v obecných Technologických postupech

Více

Úklidové práce v ubytovacím zařízení - pokojská (kód: E)

Úklidové práce v ubytovacím zařízení - pokojská (kód: E) Úklidové práce v ubytovacím zařízení - pokojská (kód: 65-015-E) Autorizující orgán: Ministerstvo pro místní rozvoj Skupina oborů: Gastronomie, hotelnictví a turismus (kód: 65) Týká se povolání: Úklidový

Více

Výroba a prodej zmrzliny Prodej hlubokozmrazené zmrzliny

Výroba a prodej zmrzliny Prodej hlubokozmrazené zmrzliny 1 Program k zajištění bezpečnosti poskytovaných stravovacích služeb Upozornění: Návod pro vytvoření postupu založeného na zásadách HACCP v odkazu čl. 5 Nařízení EP a Rady (ES) č. 852/2004 je zpracován

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁMECKÉ KOČÁROVNY

PROVOZNÍ ŘÁD ZÁMECKÉ KOČÁROVNY PROVOZNÍ ŘÁD ZÁMECKÉ KOČÁROVNY 1 Provozní řád zámecké kočárovny Účelem provozního řádu je zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví zúčastněných osob, ochrany majetku, cílem provozního řádu je zajištění příjemné

Více

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Vydáno dne: 3. 2. 2014 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) SU OPF Karviná

Více

UBYTOVACÍ ŘÁD MYSLIVECKÉ CHATY GRŮŇ

UBYTOVACÍ ŘÁD MYSLIVECKÉ CHATY GRŮŇ UBYTOVACÍ ŘÁD MYSLIVECKÉ CHATY GRŮŇ PODMÍNKY ZAPOČETÍ A UKONČENÍ UBYTOVÁNÍ Ubytování poskytujeme hostům na základě rezervace. Nemá li host rezervovaný pokoj, lze jej ubytovat jen pokud to kapacita a obsazení

Více

Hygienické požadavky na dětskou skupinu

Hygienické požadavky na dětskou skupinu Hygienické požadavky na dětskou skupinu Odbor hygieny dětí a mladistvých Krajská hygienická stanice Libereckého kraje MUDr. Jana Pilnáčková 12.4.2017, seminář Dětská skupina v praxi Legislativa Zákon č.

Více

PROVOZNÍ ŘÁD DENNÍ STACIONÁŘ

PROVOZNÍ ŘÁD DENNÍ STACIONÁŘ PROVOZNÍ ŘÁD DENNÍ STACIONÁŘ Právní subjekt: Ruka pro život o.p.s. sídlo: Rajmonova 1199/4, 180 00 Praha 8 - Kobylisy ředitelka: Mgr. Lenka Janištinová IČO : 27017699 číslo účtu: 1978381309/0800 telefon:

Více

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov

Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Smlouva o pronájmu Chata Zelenov Zde je plné znění smlouvy: Pronajímatel: Domažlické městské lesy spol. s r.o. Tyršova 611, 344 01 Domažlice IČO: 26322994 a nájemce: a Trvalý pobyt: Číslo občanského průkazu:..

Více

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD TĚLOCVIČEN SPORT KLUB RB

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD TĚLOCVIČEN SPORT KLUB RB NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD TĚLOCVIČEN SPORT KLUB RB 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Tento návštěvní řád určuje zásady chování uživatelů tělocvičny, jejich práva a povinnosti. Návštěvní řád se vztahuje na všechny uživatele tělocvičny

Více

Standard 3 PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY. č. rev.: 02/2017

Standard 3 PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY. č. rev.: 02/2017 Standard 3 PROSTŘEDÍ A PODMÍNKY č. rev.: 02/2017 Termín poslední revize: 19. 5. 2017 Návrh revize zpracoval: Návrh revize schválil: PhDr. Tomáš Ochotnický Mgr. Jana Kocourková Termín platnosti revize:

Více

Provozní řád Farní školka Rybičky

Provozní řád Farní školka Rybičky Provozní řád Farní školka Rybičky Příloha č. 1 ke Smlouvě o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině v rámci projektu Dětská skupina Valašské Meziříčí reg. č. CZ.03.1.51./0.0/0.0/17_073/0008243

Více

Ubytovací řád Penzionu Edrovice

Ubytovací řád Penzionu Edrovice Ubytovací řád Penzionu Edrovice Ubytovanému hostu vznikne právo na přechodné ubytování, na dohodnutou dobu v penzionu Edrovice, J.Fučíka 58/86,Rýmařov,79501 Host při nástupu k ubytování předloží osobní

Více

Obec Nezvěstice, provozovatel,,domu klidného stáří Nezvěstice 350. vydává. Provozní řád

Obec Nezvěstice, provozovatel,,domu klidného stáří Nezvěstice 350. vydává. Provozní řád Dům klidného stáří v Nezvěsticíh Příloha č.2 Obec Nezvěstice, provozovatel,,domu klidného stáří Nezvěstice 350 účinnost od 1.2. 2008 vydává Provozní řád Čl.1 Úvodní ustanovení Tento provozní řád stanoví

Více

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií DPS PRŮBĚŽNÁ název m 2 poznámkarozsah úkl.prací denní práce týdenní práce měsíční práce číslo místnosti 1. NP 424,382 101 denní místnost 97,29 kromě 14:00-15:00 otírání dveří, věšákové otírání stěny a

Více

PROVOZNÍ ŘÁD INFRASAUNY

PROVOZNÍ ŘÁD INFRASAUNY Mateřská škola Příbor, Pionýrů 1519, okres Nový Jičín, příspěvková organizace ČJ: 2013/63 tel. 556 725 067, e-mail: mspionyru@tiscali.cz, www.mspriborpionyru.unas.cz PROVOZNÍ ŘÁD INFRASAUNY Provozní doba

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-085-013-16 ze dne 22.8.2016 Provozní a ubytovací řád ubytovacího zařízení v budově na adrese Modřanská 1061, Praha 4 - Modřany Rada městské části

Více

Hotel Dvorana. Ubytovací a reklamační řád. Ubytovací řád 2. Reklamační řád 5

Hotel Dvorana. Ubytovací a reklamační řád. Ubytovací řád 2. Reklamační řád 5 Hotel Dvorana Ubytovací a reklamační řád Ubytovací řád 2 Reklamační řád 5 Ubytovací řád 1. Hotel může ubytovat pouze hosta, kterého řádně přihlásí. Za tímto účelem host vyplní hotelovou registrační kartu

Více

PROVOZNÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV

PROVOZNÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV PROVOZNÍ ŘÁD HOTELU PROVOZOVANÉHO ZSMV I.ZÁKLADNÍ ÚDAJE Lovecká chata Na Tokáni Rynartice 82 Chřibská 407 44 tel.: + 420 412 381 397 fax: + 420 412 381 397 e-mail: tokan@zsmv.cz Provozovatel: Zařízení

Více

Čj.: KHSSC 45619/2014. 1. Pravomoc k výkonu kontroly: 82 odst. 2 písm. b), písm. o) zákona 258

Čj.: KHSSC 45619/2014. 1. Pravomoc k výkonu kontroly: 82 odst. 2 písm. b), písm. o) zákona 258 Čj.: KHSSC 45619/2014 PROTOKOL o kontrole pořízený z kontroly vykonané podle zákona č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád), a 88 zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých

Více

ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova

ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova ČASOVÝ PROGRAM ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Závod Olomouc - Administrativní budova A/ VSTUP DO BUDOVY - zametání vstupní haly, setření na vlhko - úklid čistící zóny ve vchodu - vytírání, mopování vstupní haly, zádveří

Více

MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP ÚKLIDU A SPECIFIKACE PRAVIDELNÝCH ÚKLIDOVÝCH PRACÍ

MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP ÚKLIDU A SPECIFIKACE PRAVIDELNÝCH ÚKLIDOVÝCH PRACÍ MINIMÁLNÍ POŽADAVKY NA TECHNOLOGICKÝ POSTUP ÚKLIDU A SPECIFIKACE PRAVIDELNÝCH ÚKLIDOVÝCH PRACÍ Standard úklidu Všechny osoby provádějící úklid musí používat k této práci přidělené OOPP ( ochranné osobní

Více

čl. 1 Základní ustanovení

čl. 1 Základní ustanovení DOMOVNÍ ŘÁD čl. 1 Základní ustanovení Domovní řád upravuje podmínky a způsob užívání domu Bramboříková 2995/2, Praha 10 Záběhlice včetně jeho bytů a společných prostor. Základní úprava práv a povinností

Více

Domovní řád ČÁST I. Čl.1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Domovní řád ČÁST I. Čl.1 OBECNÁ USTANOVENÍ Bytové družstvo Varnsdorfská 346 IČO: 25681010 se sídlem: Praha 9, Varnsdorfská 346 zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze v oddíle Dr., vložce 4169 Domovní řád ČÁST I. Čl.1 OBECNÁ USTANOVENÍ

Více

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA

DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA DOMOVNÍ ŘÁD BYTOVÉHO DRUŽSTVA čl.1 Úvodní ustanovení Domovní řád upravuje podmínky a způsob užívání bytů, nebytových prostor a společných částí domu bytového družstva, přičemž základní úprava vzájemných

Více

Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům

Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům Příloha č. 1 Historické fotografie IH Moskva dříve Společenský dům Vzácnou knihu z roku 1935, Zlín město životní aktivity, má ve své knihovně Jan Beránek ze Zlína. Na jednom ze snímků je i autobusové nádraží,

Více

Provozní řád mateřské školy

Provozní řád mateřské školy Mateřská škola Radovesice, příspěvková organizace Radovesice 97 410 02 Radovesice Provozní řád mateřské školy Č.j.: 22/2018 Účinnost od: 01. 09. 2018 S platností k: 31. 8. 2018 Skartační znak: S10 Změny:

Více

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNA

PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ JÍDELNA Příloha č.ii. Základní škola s rozšířenou výukou tělesné výchovy, Praha 4, Bítovská 1/1246 ******************************************************************************************** PROVOZNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ

Více