HERNÍ SYSTÉM: BRANKÁŘI Oprava podmínek odpískání nedovoleného bránění brankáře kvůli přesnějšímu posuzování porušení pravidel. Vylepšení schopností

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "HERNÍ SYSTÉM: BRANKÁŘI Oprava podmínek odpískání nedovoleného bránění brankáře kvůli přesnějšímu posuzování porušení pravidel. Vylepšení schopností"

Transkript

1 HERNÍ SYSTÉM: BRANKÁŘI Oprava podmínek odpískání nedovoleného bránění brankáře kvůli přesnějšímu posuzování porušení pravidel. Vylepšení schopností uživatelem ovládaného brankáře zakročit proti tečovaným pukům. Přidání možnosti uživateli při ovládání brankáře stisknout tlačítko pro zakrytí puku, pokud má gólman puk na hokejce a ne jen v lapačce. Vylepšení kvality hry z pohledu nové pevné kamery brankáře. Vylepšení logiky zákroků hráčem ovládaného brankáře tak, že už nedělá reflexivní zákroky, pokud není v pohybu, nebo se skutečně musí roztáhnout, aby byl schopen zakročit. To vyřeší případy, kdy brankář udělal automaticky dramatický zákrok i proti neškodné přihrávce či mimo branku směřujícímu puku. Také nezůstane bezbranně sedět v pozici, když první pokus o střelu nakonec z jeho strany nevyžadoval reflexivní zákrok. Přidány nové kontrolované zákroky lapačkou, pokud je brankář v dobré pozici. Vyřešeny případy, kdy se brankář zasekl uprostřed změny postavení, pokud uživatel změnil jeho ovládání z manuálního na automatické. Oprava situací, kdy brankář v držení puku promáchl hokejku mantinelem a obdržel trest. Zvýšení prostoru pokrytí při návratu ze skluzu v rozkleku provedeného pravou páčkou. Vylepšení logiky brankářů ovládaných hrou při řešení situací, kdy puk letí na branku z velmi ostrého úhlu. Vylepšení logiky brankářů ovládaných hrou při sledování střelce pohybujícího se napříč prostorem před brankou. Brankáři si teď jsou více vědomi střeleckých možností útočících hráčů. Vylepšení problému s kinetickou energií při snaze sklapnout betony. Vylepšení logiky zákroků hráčem ovládaného brankáře v situacích, kdy jde střela těsně kolem těla a kdy se proti ní musí natáhnout. To by mělo pomoct brankářům v lepších pozicích a znevýhodnit ty, kteří zůstanou zataženi do branky. Opravy přechodu do a z pozice, kdy se brankář nalepí na tyč, z různých postavení a úhlů. Opravy situací, kdy se brankář otáčel špatným směrem při pokusu o přechod k tyči. Zvýšení konzistence přikrývání puku. Přidání dalších reakcí brankáře po gólu. Přidání možnosti přejít přímo ze základního postavení přitisknutí k tyči do přitisknutí v rozkleku. To odstraňuje omezení v podobě nutnosti stisknout tlačítko pro rozklek před přitisknutím k tyči. Různé opravy animací brankářů. Zlepšení reakcí při přesných pohybech, zejména při bočních přesunech.

2 OBRANA Vylepšení náhodných kontaktů hokejky či puku s brankářem z důvodu zvýšení přesnosti. Různá vylepšení náhodných kontaktů hokejek z důvodu zvýšení přesnosti. Oprava problému, kdy náhodný kontakt hokejkami neměl žádný vliv na hráče s pukem při určitých způsobech převzetí volného puku či přihrávky. Natáhnutí ve snaze přizvednout hokejku soupeře přejde do souboje u mantinelu, pokud se u něj pohybuje hráč s pukem. Snížení náročnosti k zaujmutí správné pozice pro souboj před brankou a natažení ve snaze zdvihnout hokejku soupeře. Různé opravy animací uchopení hokejky v rukavicích. Přidání schopnosti přizvednout hokejku s natažením na celé ploše kluziště. Původně toto fungovalo jen při soubojích před brankou. Vylepšení přechodu mezi klasickým pokusem o přizdvižení hokejky a pokusem s natažením, tak aby reakce více odpovídala tomu, co hráč zamýšlí udělat. Vylepšení účinnosti přizdvižení hokejky s natažením vůči schopnosti převzít nebo udržet puk. Vylepšení animací strkání tak, aby lépe respektovaly pozici bránícího hráče před samotnou strkanicí. Vylepšení kalkulace fyzické připravenosti na náraz, pokud hráč inkasuje hit uprostřed pohybu při přihrávání puku. Předtím byla tato připravenost chybně vyšší. Lepší defenzivní pokrytí křídelního hráče na silné straně při soupeřově útočné akci. Vylepšení umělé inteligence obránců při přesilové hře. Lepší využití přesily k minimalizaci možností hráčů oslabeného týmu udělat něco s pukem. Vyřešení problémů, kdy obránci řízení hrou vyrazili dopředu ze svého pásma tak, že se potom nestíhali dostatečně rychle vracet dozadu. Hráči řízení hrou už nebudou automaticky střídat, pokud je jejich tým v držení puku v útočném pásmu, ale jen v případech, kdy nejsou extrémně unaveni. Vylepšení situací, kdy se obránce chce zbavit puku v případě, že by si ho mohl srazit do vlastní branky. Pokud obránce doveze puk do vlastní branky, bude to počítáno jako gól. PŘEVZETÍ PUKU A JEHO ZPRACOVÁNÍ Vylepšeno převzetí puku v případě, kdy je puk za hráčem. Přidání rozsahu pokrytí puku při jeho přikopnutí bruslí pro snazší zpracování nohou nebo v situaci, kdy je puk těsně za hráčem. Úprava animací pro přebírání puku, kdy hokejka nebyla v jedné rovině s ledem. Úprava podmínek a dosahu pro přebírání puku při zatočení. Úprava míry asistence u přihrávek, aby se po nich hráč příliš nenatahoval v případě, že by jej vystavily do ofsajdu. Úprava pokusu o převzetí přihrávky v případě změny trajektorie puku. RŮZNÉ Vylepšeno fungování signalizovaného vyloučení z důvodu přesnějšího pískání. Možnost manuálně nastavit minimální/maximální rychlost přihrávek pomocí příslušných posuvníků.

3 AUDIOVIZUÁLNÍ PODOBA: DIVÁCI Vylepšená reakce a chování diváků při dosažení velkých milníků (například 500 gólů). Úprava transparentů evropských fanoušků. V režimu Světový pohár zlepšeno rozmístění fanoušků, značení a přiřazování týmového oblečení. Všeobecná vylepšení chování a reakcí fanoušků. KAMERY Na několika stadionech přidány nové představovací kamery. Vylepšeno sledování kamerou, když se puk nachází v rohu. GRAFICKÁ STRÁNKA: PROSTŘEDÍ Opraveny problémy s barvou sedadel během promo večera s tričky na stadionu v Arizoně. Úprava umístění promo puků a figurek s maxi hlavou na několika stadionech kvůli možným kolizím se spojnicemi plexiskla. Vylepšeny animace maskota týmu New Jersey Devils u hrazení a plexiskla. Vylepšeno nasvícení v rozích kluziště na stadionu Carolina PNC Arena. Vylepšení autentičnosti brankového světla na stadionu Scottrade Center. Vylepšení autentičnosti světelné tabule na stadionu Scottrade Center. Při vstřelení gólu ze strany domácího týmu během play-off je nyní vypouštěn kouř. Vylepšeno nasvícení spojnic plexiskla v několika oblastech tvůrčí zóny. Vylepšena realističnost stínů na stadionech v několika oblastech tvůrčí zóny. Přidány kruhy na vršek světelné tabule na stadionu First Niagara Center týmu Buffala Sabres. Vylepšení autentičnosti transparentů v New Jersey. Na všech stadionech ECHL budou brankové konstrukce modré. HRÁČI Vylepšení účesů u několika hvězdných hráčů. Přidány nové výtvarné návrhy brankářských helem pro několik týmů (například Anaheim, Boston, Buffalo, Calgary, Chicago, Detroit, Edmonton, Minnesota, Montreal, Nashville, New Jersey, NY Islanders, Ottawa, Philadelphia, St. Louis, Tampa Bay, Washington). Vylepšení kvality některých generických účesů v tvůrčí zóně. VYBAVENÍ Úprava grafické podoby ocenění zlaté hokejky. Vylepšení autentičnosti vybavení CCM Extreme Flex Pro. Vylepšení autentičnosti dvojice nožů bruslí Bauer. Vylepšení autentičnosti loga Krefeld Pinguine. Vylepšení autentičnosti vyrážečky, betonů a lapačky ze sady Bauer Supreme Totalone NXG. Vylepšení autentičnosti vyrážečky a betonů ze sady Brian s G-Netik.

4 Vylepšení autentičnosti vyrážečky CCM Extreme Flex 2. Vylepšení autentičnosti lapačky KOHO Revolution 587. Vylepšení autentičnosti vyrážečky Vaughn V Do tvůrčí zóny přidány brankářské betony CCM Extreme Flex III Pro. DRESY Přidán alternativní dres týmu Bakersfield Condors. Přidán alternativní dres týmu Chicago Wolves. Přidán domácí, venkovní a třetí dres týmu Cleveland Monsters. Přidán domácí a venkovní dres týmu Wilkes-Barre/Scranton Penguins. Přidán domácí a venkovní dres týmu Toronto Marlies. Přidán domácí, venkovní a třetí dres týmu Hartford Wolf Pack. Přidán alternativní dres týmu Hershey Bears. Přidán alternativní dres týmu Stockton Heat. Přidán domácí, venkovní a třetí dres německého národního týmu. Úprava typu fontu na domácím a venkovním dresu týmu Acadie-Bathurst Titan. Úprava barvy u fontu čísel na domácím dresu týmu Orlando Solar Bears. Úprava barvy kalhot u domácího a venkovního dresu českého národního týmu. AUDIO: KOMENTÁŘ Sampl Lake Erie Monsters změněn na Cleveland Monsters. Přidána replika pro milníky 2000 a 3000 bodů. Mnohá vylepšení v oblasti všímavosti/přesnosti komentáře. ZVUKOVÉ EFEKTY Zvýšena hlasitost gólových sirén. Úprava zvukových efektů pro kolize v bitkách. Úprava zvukových efektů pro odraz puku od brankářovy helmy. DIVÁCI Vylepšení diváckého nadšení po vstřeleném gólu. Při důležitých zápasech nyní diváci odpočítávají čas do závěrečného hvizdu. Vylepšení divácké reakce a nadšení při dosažení osobního milníku ze strany některého z hokejistů. HUDBA Vylepšené načasování u motivů NBC a Wednesday Night Rivalry. Hudba nyní přestane hrát v okamžiku zčernání obrazovky. ON-LINE: OBECNÉ Přidán nový úhel kamery s názvem Pásmo, který se původně jmenoval Vlastní 3 (dostupný kdekoli).

5 VŠECHNY ON-LINE REŽIMY Na obrazovku ovládání přidán posuvník Podíl asistence při přihrávkách (on-line). o Výchozí nastavení má hodnotu 100 %, což je i výchozí nastavení pro on-line zápasy. Uživatel tak může hodnotu pouze snižovat pro menší pomoc při přihrávkách. POUŽITELNOST: Na obrazovky nastavení ovládání přidány obrázky ovladače. EASHL: Ikona kapitána pro lídra místnosti zůstává neměnná od šatny po výběr stran. V úpravách profíka opraveno několik problémů s volbou Nastavit pro všechny pozice. Opravena chyba chatovacího pole v šatnách režimů drop-in a kluby, pokud byl vložen určitý speciální znak. Opraveny různé problémy s kamerou na malých a velkých obecních kluzištích. Do úprav týmu v EASHL přidán standardní týmový branding. o Umožní klubu používat ve hře standardní logo. o Umožní klubu používat ve hře standardní dresy jako své domácí, venkovní a alternativní. o Standardní týmový branding neumožňuje přebarvení log nebo dresů. o Standardní týmový branding byl přidán do systému klubového postupu a provázán s následujícími požadavky: Možnost používat standardní týmový branding dokončení 35 utkání Možnost používat standardní historické dresy dosažení klubové prestiže úroveň Možnost používat standardní alternativní dresy dosažení klubové prestiže úroveň Přidán zvednutý chránič očí jako odemykatelný předmět do systému hráčského postupu. o Dosažení hráčské prestiže 1 7. úroveň Na konec zápasu přidána obrazovka s přehledem hráčů. o Ukazuje profilová jména uživatelů ve hře a jejich statistiky. o Slouží k porovnání a pro klubové generální manažery ke skautování hráčů. o Generální manažeři mohou z této obrazovky pozvat hráče do svých klubů. Přidána možnost vstoupit do editace hráče nebo týmu z šaten režimů drop-in a kluby. o Umožní hráčům upravovat své hokejisty nebo kluby mezi zápasy bez nutnosti opustit skupinu. o U zápasů drop-in tak mohou hráči zůstat ve své lobby/šatně. Do šatny režimu drop-in přidán ukazatel přítomnosti. o Hráči díky tomu vidí, že jejich spoluhráči z předchozího utkání se stále nachází v pozápasových nabídkách. o Hráči díky tomu vidí, že jejich spoluhráči si upravují své hokejisty (také dostupné v klubové šatně). Hráči ovládající brankáře mohou nyní odjet z brány a zaujmout roli dalšího útočníka naskakujícího z lavičky.

6 Do EASHL přidány milníky komentátorský tým oznámí následující gólové a bodové milníky v EASHL: o 50 gólů o 100 gólů o 200 gólů o 300 gólů o 400 gólů o 499 gólů o 500 gólů o 999 gólů o 1000 gólů o 2000 gólů o 3000 gólů o 200 bodů o 300 bodů o 400 bodů o 500 bodů o 1000 bodů o 2000 bodů o 3000 bodů BE A PRO: Hráč v BAP se nyní může zranit na několik zápasů. Herní situace za 2x ZK se nyní ukazují na časovém ukazateli pro střídání. Na obrazovku s pozápasovým hodnocením trenéra v BAP byl přidán graf se souhrnem pěti utkání. Třetí a čtvrté formace nyní dostávají při rychlých utkáních v BAP víc času na ledě. Do rozhraní připomínek trenéra přidána zpráva upozorňující uživatele, že další hodnocení jsou k dispozici v nabídce přerušení. Vyladěny některé herní situace za 2x ZK. Vylepšeno načasování animace ukazatele pro střídání z důvodu shody s vizuální nápovědou na ledě. Vylepšena logika, pokud jsou v expertním režimu přeskočeny rady / navrhovaná zaměření. Vylepšena kamera v BAP. Úpravy v oblasti zahájení střídání naskočením z lavičky, bruslení na lavičku z důvodu vystřídání, sledování vypálených střel a různé další úpravy důležitých okamžiků. PŘIPOMÍNKY TRENÉRA: Úprava logiky při zobrazování určitých rad. Přihrávky vzduchem nejsou nadále považovány za slabé přihrávky. Brankáři nejsou nadále penalizováni za nedbalé potulování se při cestě na lavičku při signalizovaném vyloučení / odvolání brankáře a naskočení dalšího útočníka. REŽIM ORGANIZACE: Propagační večery lze nyní plánovat po celou dobu základní části.

7 Přidáno osm nových cílů majitele: o Vylepšit útočníky pro první dvě formace (pouze týmy aspirující na titul) o Vylepšit obránce pro první dvě formace (pouze týmy aspirující na titul) o Vylepšit prvního brankáře (pouze týmy aspirující na titul) o Tyto úkoly se objeví pouze v případě, když si tým nevede v dané situaci dobře. o Vyprodat v sezóně X utkání (pro všechny týmy) o Vyhrát v sezóně X utkání (pro všechny týmy) o Vyhrát v sezóně X domácích utkání (pro všechny týmy) o Vyhrát v sezóně X venkovních utkání (pro všechny týmy) o Zlepšit týmovou souhru o X (pro všechny týmy) Přidání možnosti, kdy uživatel obdrží další prostředky za splnění majitelových cílů. Přidána možnost změny majitelových cílů v oblasti výkonů týmu podle toho, jak si mužstvo vede v průběhu sezóny. Přidání možnosti, kdy cíle majitele v oblasti vylepšení stadionu jsou zpracovány okamžitě a nikoli až na konci výstavby. Na obrazovku trejdu přidány status týmu a jeho bilance. Do centrální dlaždice statistik přidána možnost zobrazení pavouka play-off. Přidána obrazovka s odchody do důchodu, kde uživatelé najdou všechny hráče z ligy, kteří pověsili brusle na hřebík. Další vylepšení: o Nahrazení aktuálního procesu vylepšování/údržby novou průhledovou obrazovkou úpravy stavu daného objektu. o Přidán ukazatel objektů týkajících se majitelových cílů. o Pokud není předmět možné prodat na aukci, objeví se další informace. o Rychlý odkaz na obrazovku s provozním rozpočtem z důvodu rychlého rozdělení financí. Na obrazovku s přehledem organizace přidána sekce s cíli majitele. Na obrazovku s přehledem organizace přidáno sedm nových kategorií do sekce informací o týmu: o Počet vyprodaných utkání v této sezóně o Dny do konce přestupového období o Dny do nováčkovského draftu o Dny do období jednání s volnými hráči o Dny do fáze prodloužení smluv o Počet zraněných hráčů o Aktuální dostupné prostředky Přidáno sedm nových možností k přestěhování: o Atlanta, GA o Birmingham, AL o Markham, ON o Regina, SK o San Francisco, CA o Miami, FL o Sacramento, CA Přidána připomínka upozorňující uživatele, že by měl po spuštění kampaně k prodeji ročních permanentek nastavit marketingový rozpočet.

8 HUT: Vylepšen systém kompletace sad. o Vyhledávací filtry u sbírek a v aukčním domě se automaticky uzamknou na příslušných typech předmětů při pokusu o přidání předmětů do sady. o Přidána nová animace, když uživatel přidal všechny předměty potřebné ke zkompletování sady. o Vylepšena obrazovka s potvrzující zprávou o zkompletování sady. Přidán rychlý odkaz na obrazovku neotevřených balíčků z druhé a třetí úrovně obrazovky sad, pokud má uživatel dostupné balíčky k otevření. o Díky této nové funkci se uživatelé rychle dostanou po zkompletování sad k odměnám. Na obrazovku Glosář synergií přidán posuvník, který upozorní hráče, že má k dispozici další styly synergií.

pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží tříd

pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží tříd Vnitřní směrnice Českého svazu ledního hokeje z.s. č. 104 upravující pravidla ledního hokeje v utkáních soutěží 2. - 4. tříd Článek I. PŮSOBNOST Tato směrnice upravuje pravidla ledního hokeje v utkáních

Více

Základem pro uvolnění se hráče s míčkem jsou dovednosti tzv. Vedení míčku :

Základem pro uvolnění se hráče s míčkem jsou dovednosti tzv. Vedení míčku : Metodika nácviku situace 1 vs. 1 Situace 1 vs. 1 je v utkání mnohonásobně opakovanou herní událostí, jejíž nácvik je důležitý, jak z pohledu útočné fáze, tak z pohledu obranné fáze. Úspěšné ovládnutí ofenzivních

Více

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015

ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 ROZDÍLY V PRAVIDLECH 2010 2014 2014 2018 22. 8. 2015 PRAVIDLO 7 DEFINICE BREJKU hráč má puk pod kontrolou nebo je ve zjevné pozici jej získat PRAVIDLO 23 NEOPRÁVNĚNÝ HRÁČ ÚČASTNÍCÍ SE UTKÁNÍ gól neplatil,

Více

Hra tělem v žákovských kategoriích

Hra tělem v žákovských kategoriích Hra tělem v žákovských kategoriích Posun věkové hranice a. Od roku 2005 byla v platnosti směrnice ČSLH, omezující hru tělem pro kategorii žáků 5. tříd a mladších. b. Od září 2012 se věková hranice posouvá

Více

HRACÍ SYSTÉM TURNAJE HRACÍ ČAS BODOVÁNÍ A POSTUPOVÝ KLÍČ

HRACÍ SYSTÉM TURNAJE HRACÍ ČAS BODOVÁNÍ A POSTUPOVÝ KLÍČ PRAVIDLA IHC Obsah HRACÍ SYSTÉM TURNAJE...2 HRACÍ ČAS...2 BODOVÁNÍ A POSTUPOVÝ KLÍČ...2 VÝSTROJ A VÝZBROJ HRÁČE OBSAHUJE...3 BRANKA JE UZNÁNA,...3 BRANKA NENÍ UZNÁNA...3 ROZHODČÍ...3 ZAPISOVATEL UTKÁNÍ...4

Více

Obsah. Prvotní příprava 3 Úplné ovládání 4 novinky v NHL Na ledě 12 Herní režimy 13 Nevíte si rady? 16

Obsah. Prvotní příprava 3 Úplné ovládání 4 novinky v NHL Na ledě 12 Herní režimy 13 Nevíte si rady? 16 Obsah Prvotní příprava 3 Úplné ovládání 4 novinky v NHL 17 10 Na ledě 12 Herní režimy 13 Nevíte si rady? 16 2 Prvotní příprava Připravte se zakusit opravdovou energii hokeje NHL ve hře NHL 17! Při prvním

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Během utkání... 4 2.3 Po skončení

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov s. r. o. NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE spolupráce s námi je trefa do branky strana 1 s. r. o. Vážení obchodní přátelé, s blížící se novou sezónou Vám nabízíme možnost využití reklamních ploch pro

Více

Systematika hokejbalu

Systematika hokejbalu Metodika ČMSHb Témata: Systematika sportovní hry hokejbal Herní činnosti jednotlivce (HČJ) Herní kombinace (HK) Herní systémy (HS) Herní kombinace - útočné Systematika herní kombinace - útočné Cíle výchova

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Po skončení třetiny... 4 2.3

Více

ZMĚNY PRAVIDLA 11 OFSAJD

ZMĚNY PRAVIDLA 11 OFSAJD Aktivní zapojení do hry ZMĚNY PRAVIDLA 11 OFSAJD předseda pravidlové komise FAČR Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce Pravidla fotbalu 2013-2014 Moderní pojetí ofsajdu Aktivní zapojení do hry : ovlivňuje

Více

Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12

Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12 Obsah 2 Útok 4 Obrana 7 Vhazování 8 Brankář 9 Strategie pro koučing 11 Bitky 12 Souboje před brankou 12 Obsah 3 Oslavy gólů 13 Na ledě 14 Nové a vylepšené funkce! 16 Herní režimy 19 Tvůrčí zóna 21 Centrum

Více

UČEBNÍ PLÁN LEDNÍ HOKEJ LICENCE A TEORIE A PRAXE

UČEBNÍ PLÁN LEDNÍ HOKEJ LICENCE A TEORIE A PRAXE UČEBNÍ PLÁN LEDNÍ HOKEJ LICENCE A TEORIE A PRAXE 1. TEORIE SPORTOVNÍHO TRÉNINKU V LH 1.1. Koučink Profesní etika Základ koučování Vzdělanost a zkušenost jako základ pro koučování Inovace tréninku neustálý

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018

ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 ROZPIS MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ v ledním hokeji pro sezónu 2017/2018 MINIHOKEJ a VELKÝ HOKEJ Ročník 2008,2009 a 2010 Krajský výkonný výbor ČSLH Libereckého kraje www.libereckykraj.cslh.cz Krajský přebor žáků

Více

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST

TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE. oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE. Met Life Cup. tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 5. ROČNÍKU HALOVÉHO TURNAJE Met Life Cup tentokrát určeného pro MLADŠÍ DOROST (hráči narození v roce 1997 a mladší) SOBOTA 14. PROSINCE 2013,

Více

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA...3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ...4 NOVINKY V NHL 16... 11 NA LEDĚ...13 HERNÍ REŽIMY...15 NEVÍTE SI RADY?...19

OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA...3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ...4 NOVINKY V NHL 16... 11 NA LEDĚ...13 HERNÍ REŽIMY...15 NEVÍTE SI RADY?...19 1 OBSAH PRVOTNÍ PŘÍPRAVA...3 ÚPLNÉ OVLÁDÁNÍ...4 NOVINKY V NHL 16... 11 NA LEDĚ...13 HERNÍ REŽIMY...15 NEVÍTE SI RADY?...19 2 PRVOTNÍ PŘÍPRAVA Připravte se zakusit opravdovou energii hokeje NHL ve hře NHL

Více

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006)

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) Soutěž řídí: STK Zlínského KVV ČSLH Počet družstev: 7 družstev Startují: - hráči ročníku 2006 - mladší hráči po splnění ustanovení čl. 219 SDŘ.

Více

Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12

Obsah. Útok 4. Obrana 7. Vhazování 8. Brankář 9. Strategie pro koučing 11. Bitky 12. Souboje před brankou 12 Obsah 2 Útok 4 Obrana 7 Vhazování 8 Brankář 9 Strategie pro koučing 11 Bitky 12 Souboje před brankou 12 Obsah 3 Oslavy gólů 13 Na ledě 14 Nové a vylepšené funkce! 16 Herní režimy 19 Tvůrčí zóna 21 Centrum

Více

KNIHA PŘÍKLADŮ K PRAVIDLŮM LEDNÍHO HOKEJE 2014 2018

KNIHA PŘÍKLADŮ K PRAVIDLŮM LEDNÍHO HOKEJE 2014 2018 KNIHA PŘÍKLADŮ K PRAVIDLŮM LEDNÍHO HOKEJE 2014 2018 červenec 2015 Zpracováno podle anglického originálu IIHF CASE BOOK vydaného v lednu 2015 Překlad Gabriela Malá, Rudolf Potsch, Ladislav Rouspetr, červenec

Více

Školení zisku licence B. Kladno Martin Komárek

Školení zisku licence B. Kladno Martin Komárek Školení zisku licence B Kladno 12.8.2017 Martin Komárek Obranné kombinace Základní otázka zní?: Ø Coje to obranná činnost? Ø Obranná fáze = situace, ve které jeden z celků není v držení míčku a snaží se

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více

Mělnická rybníková liga 2018

Mělnická rybníková liga 2018 Vážení sportovní nadšenci, Mělnická rybníková liga 2018 vzhledem k tomu, že přes zimu si kvůli počasí venkovního kluziště téměř neužijeme a pro běžného občana, který nemá hokejovou výstroj, je hraní klasického

Více

Viktoria Plzen 1:1 Sparta Praha

Viktoria Plzen 1:1 Sparta Praha Czech Republic. Cup.5. : :, Czech Republic. Cup Statistika tymu Vsechny akce Souboje Indexy Viktoria Plzen Sparta Praha Viktoria Plzen Sparta Praha Viktoria Plzen Sparta Praha Viktoria Plzen Sparta Praha

Více

Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě

Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě Praktická příručka k projektu Pojď hrát hokej Část 2 Příprava na ledě PŘÍPRAVA NA LEDĚ V RÁMCI HOKEJOVÉHO DNE Tato provozní příručka obsahuje zásady pro uskutečnění přípravy na ledě a praktické informace

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

Hrací plocha. Rozměry Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka: 90 m (100 yardů) - 120 m (130 yardů) Šířka: 45 m (50 yardů) - 90 m (100 yardů)

Hrací plocha. Rozměry Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka: 90 m (100 yardů) - 120 m (130 yardů) Šířka: 45 m (50 yardů) - 90 m (100 yardů) Pravidla fotbalu Hrací plocha Hrací plocha Rozměry Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka: 90 m (100 yardů) - 120 m (130 yardů) Šířka: 45 m (50 yardů) - 90 m (100 yardů) Míč musí být kulatý, musí

Více

Herní činnosti jednotlivce obranné Základem Herních činností jednotlivce (HČJ) je herní činnost, která obsahuje složku technickou, taktickou, kondiční a intelektovou. HČJ dělíme na obranné a útočné tak,

Více

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Článek I. Počet hráčů 1. Hraje se systémem 4+1, tj. 4 hráči v poli a brankář. Brankář je od ostatních hráčů barevně odlišen. 2. Obdrží-li hráč žlutou nebo červenou

Více

PRAVIDLO XI - OFSAJD. Pravidla fotbalu 2013-2014. Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce. Pravidlová komise FAČR a Komise rozhodčích FAČR

PRAVIDLO XI - OFSAJD. Pravidla fotbalu 2013-2014. Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce. Pravidlová komise FAČR a Komise rozhodčích FAČR PRAVIDLO XI - OFSAJD Změny a doplňky výkladu Pokyny a instrukce Pravidla fotbalu 2013-2014 Pravidlová komise FAČR a Komise rozhodčích FAČR IFAB s decision on 2 March, 2013: Interfering with an opponent

Více

Herní kombinace útočné Herní kombinace jsou základní složkou hry hokejbalu, bez kombinace není možné ve hře uspět. Rozlišujeme herní kombinace obranné a útočné. Základním prvkem v obranné a útočné spolupráci

Více

Změny pravidel pro sezónu 2014/2015. zpracoval: Tomáš Battěk 09/2014

Změny pravidel pro sezónu 2014/2015. zpracoval: Tomáš Battěk 09/2014 Změny pravidel pro sezónu 2014/2015 zpracoval: Tomáš Battěk 09/2014 nové vydání každé 4 roky Pravidla LH 2014-2018 vychází nové vydání pravidel STÁVAJÍCÍ FORMA: Pravidla LH pravá strana text, levá strana

Více

Mělnická rybníková liga 2019

Mělnická rybníková liga 2019 Mělnická rybníková liga 2019 Představuji 2.ročník Mělnické rybníkové ligy 2019. V nové sezóně se uskuteční dvě výkonnostní kategorie a soutěž bude probíhat v období 23.března až 25.května 2019. Co všechno

Více

SOUHRN HLAVNÍCH ZMĚN PRAVIDEL HOKEJBALU

SOUHRN HLAVNÍCH ZMĚN PRAVIDEL HOKEJBALU SOUHRN HLAVNÍCH ZMĚN PRAVIDEL HOKEJBALU 2018 1. Došlo ke změnám některých pravidel s ohledem na aktuální trendy viz tabulka níže. 2. Rozšířený výklad a přílohy 3. Přečíslování pravidel kvůli přehlednosti

Více

LHM 2007 Tutoriál Lubomír Dobrovolský, 2007

LHM 2007 Tutoriál Lubomír Dobrovolský, 2007 LHM 2007 Tutoriál Lubomír Dobrovolský, 2007 Před spuštěním hry apod. Před samotným spuštěním hry je dobré povypínat všechny programy jako průzkumník, icq Spuštění hry Hra se spouší souborem LHM2007.exe.

Více

Obsah. Obrana. Přihrávání. Úplné ovládání. 6 Plavání na ledě 7 nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 režim Hrát teď. 9 další režimy hry

Obsah. Obrana. Přihrávání. Úplné ovládání. 6 Plavání na ledě 7 nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 režim Hrát teď. 9 další režimy hry NHL 13 2 Úplné ovládání 6 Plavání na ledě 7 nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 režim Hrát teď Obsah 8 hockey Ultimate Team 9 další režimy hry 10 Xbox LIVE 12 Moje nhl 13 Přihrávka Přihrávka vzduchem

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14

SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 SOUTĚŽE MLÁDEŽE DO 12 let sezóna 2013/14 1. Věkové hranice U6 mini 1.7. 2007 a mladší U8 benjamínci 1.7. 2005 a mladší U10 přípravka 1.7. 2003 a mladší U12 mladší žactvo 1.7.2001 a mladší Od podzimu 2014

Více

Obsah. Obrana. Úplné ovládání. 6 Na ledě 7 Nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 Režim Hrát teď. 10 Hraní on-line 12 MOJe nhl 13

Obsah. Obrana. Úplné ovládání. 6 Na ledě 7 Nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 Režim Hrát teď. 10 Hraní on-line 12 MOJe nhl 13 NHL 13 2 Úplné ovládání 6 Na ledě 7 Nové a vylepšené prvky a vlastnosti hry! 8 ežim Hrát teď Útok Bruslení/Míření Zrychlení Klouzání ychlá zasekávačka Blafák Blafák s volným pukem Ovládání pohledu/bruslení

Více

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina

Propozice 30.ročník Mezinárodního žákovského halového turnaje. Memoriál Evžena Hadamczika 12. 14. 11. 2010. Sportovní hala Dubina Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava Bukovanského /0, 0 00 Slezská Ostrava. Pořadatel, a. s. Bukovanského, 0 00 Slezská Ostrava. Datum turnaje... 00 Propozice 0.ročník Mezinárodního žákovského halového

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 09.02.2019 skupina B Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

Hřiště: m m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže

Hřiště: m m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže Pravidla hry 7+1 Základní organizační ustanovení Hráči: 7+1:7+1 Hřiště: 43-50 m 50-70 m Branka 2 5 m (opatřená sítěmi), nebo 7,32 2,44 m po domluvě, viz níže Čas: 3 30-35 minut (5 minut přestávka) Míč:

Více

MANUÁL TRÉNOVÁNÍ HOKEJOVÝCH BRANKÁŘŮ RADEK TOTH

MANUÁL TRÉNOVÁNÍ HOKEJOVÝCH BRANKÁŘŮ RADEK TOTH MANUÁL TRÉNOVÁNÍ HOKEJOVÝCH BRANKÁŘŮ RADEK TOTH JAK TRÉNOVAT BRANKÁŘE Pravděpodobně tím největším faktorem při trénování hokejistů je naučit je nové dovednosti. Jako trenér máte za cíl udělat z nich ty

Více

Přesilová hra Přesilová hra je početní převaha hráčů na hřišti vzniklá zpravidla vyloučením hráčů soupeře. Význam přesilové hry pro vývoj utkání je nedocenitelný, jak z pohledu vstřelení branky v případě

Více

REVIZE PRAVIDEL FOTBALU

REVIZE PRAVIDEL FOTBALU REVIZE PRAVIDEL FOTBALU Základní změny a novinek v Pravidlech fotbalu 2016 platných od 1.6.2016 FIFA a 1.7.2016 FAČR Podkladový materiál k semináři R a DFA Pravidla fotbalu 2016/17 Jedná se o nejobsáhlejší

Více

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA

OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA OFS TŘEBÍČ HORÁCKÉ NOVINY ZIMNÍ LIGA 2019 STARŠÍ PŘÍPRAVKA SOBOTA 02.02.2019 skupina A Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz

Více

1. Na hrací ploše se nachází pouze jedna značka. Tato značka značí bod pro úvodní buly a leží v místě, kde se protíná podélná a příčná osa hřiště.

1. Na hrací ploše se nachází pouze jedna značka. Tato značka značí bod pro úvodní buly a leží v místě, kde se protíná podélná a příčná osa hřiště. 1. HRACÍ PLOCHA 101 Rozměry hřiště 1. Hřiště má rozměry 20 m x 10 m a je ohraničeno mantinely s rohy do pravého úhlu. Mantinely byly vyrobeny jen pro účely Red Bull Urban Buly. Hřiště je obdélníkové, rozměry

Více

ZMĚNY PRAVIDEL HÁZENÉ IHF 2016

ZMĚNY PRAVIDEL HÁZENÉ IHF 2016 ZMĚNY PRAVIDEL HÁZENÉ IHF 2016 ZÁKLADNÍ PŘEHLED (překlad materiálu IHF pro národní federace, červen 2016) zpracoval a přeložil J.Konečný Tento materiál je překladem dopisu, který rozeslala světová federace

Více

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a

Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a Abeceda české házené aneb hrajte s námi českou házenou Tento malý průvodce českou házenou byl inspirován z velké části knihou Hrajte s námi českou házenou, Mašita A., z které jsou použity texty a ilustrace.

Více

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů

Český svaz ledního hokeje. Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Pokyny pro sběr a zpracování statistických údajů Obsah 1 Sběr statistik v soutěžích ČSLH... 3 2 Spolupráce statistického týmu a e-zapisovatele... 4 2.1 Před utkáním... 4 2.2 Během utkání... 4 2.3 Po skončení

Více

1. HRACÍ PLOCHA. 102 Značky na hřišti. 104 Prostory pro střídání. 105 Trestné lavice a zapisovatelský stolek. 106 Kontrola hřiště

1. HRACÍ PLOCHA. 102 Značky na hřišti. 104 Prostory pro střídání. 105 Trestné lavice a zapisovatelský stolek. 106 Kontrola hřiště 1. HRACÍ PLOCHA 102 Značky na hřišti 6. Body pro vhazování jsou vyznačeny na středové čáře a na pomyslných prodloužených brankových čarách, 1,5 m od dlouhých stran hřiště a nepřesahují v průměru 30 cm.

Více

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE JEDEN SCOREBOARD PRO VŠECHNY DRUHY SPORTŮ! od 39000 Kč - výhradní distributor MNOHO MOŽNOSTÍ KRASOBRUSENÍ RAGBY TANCE HOKEJ NOHEJBAL FOTBAL FLORBAL FUTSAL BASKETBAL TENIS

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015

PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015 PODROBNÁ PRAVIDLA ZAJEČOVSKÉHO POHÁRU 2015 1. HRACÍ PLOCHA Veškeré zápasy turnaje jsou hrány na hřištích s travnatým povrchem (TJ Zaječov) Rozměr hřiště: 20x40m. 2. DÉLKA HRY Délka hrací doby ve skupinách

Více

PRAVIDLA ČSLH PLATNOST PRO SOUTĚŽ SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA V1.01

PRAVIDLA ČSLH PLATNOST PRO SOUTĚŽ SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA V1.01 PRAVIDLA ČSLH PLATNOST PRO SOUTĚŽ SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA V1.01 Obsah ČÁST 1... 6 PRAVIDLO 1... 6 PRAVIDLO 2 ROZHODČÍ NA LEDĚ... 6 PRAVIDLO 3 (8) LEDOVÁ PLOCHA ZPŮSOBILÁ KE HŘE... 6 PRAVIDLO 4 (9) HRÁČSKÉ

Více

VÝKLAD P R A V I D E L

VÝKLAD P R A V I D E L Svaz národní házené Zátopkova 100/2, PO BOX 40, 160 17 Praha 6, telefon a fax 220513274, tel. ústředna 233017111 linka 441, E-mail narodnihazena@cstv.cz, mobil +420721820755, sekretář Luboš Dlouhý VÝKLAD

Více

ČÁST 4 - PRAVIDLA HRY

ČÁST 4 - PRAVIDLA HRY ČÁST 4 - PRAVIDLA HRY 1. Každý tým smí mít v průběhu hry na ledě vždy jen jednoho brankáře. 2. Brankář smí být z hřiště odvolán a nahrazen hráčem. Tento hráč však nesmí využívat výhod brankáře. 400 - HRÁČI

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová pořádá 08. 02. 2014 turnaj starší přípravky ročníku 2004 a mladších Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 08. 02. 2014 Startovné: Místo: Hrací plocha: 1.500,- Kč (na

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj Pořadatel: Kategorie: Místo konání: r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín: neděle 8.12.2013

Více

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE

HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE HALOVÝ TURNAJ V KATEGORII PŘÍPRAVEK (ročník narození 2007 a mladší po dosažení věku 6-ti let) PROPOZICE TURNAJE Sportovní hala Otrokovice, Šterkoviště 17. února 2018 Pořadatel: Zlínský krajský fotbalový

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ RESIDOMO HAVÍŘOV Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si předložit nabídku

Více

SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA

SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA SLEZSKÁ HOKEJOVÁ LIGA Pravidla SHL Obsah Obsah... 1 Kontakt... 1 Vedení ligy... 2 Pravidla ligy... 2 Týmy... 2 Barvy dresů... 3 Hráči... 3 Přestupy a hostování... 3 Rozhodčí... 3 Poplatky... 4 Herní systém...

Více

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka)

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) A.F.C. HUMPOLEC POŘÁDÁ HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) pořadatel: fotbalový klub A.F.C. HUMPOLEC Kdy: turnaj v neděli 22.12.2013 od 8.30 hod.- 15.00 hod. Startovné:

Více

Městská liga neregistrovaných

Městská liga neregistrovaných Turnaj v ledním hokeji o přeborníka města Velkého Meziříčí Městská liga neregistrovaných 13. ročník Zimní stadion ve Velkém Meziříčí 2015/2016 Organizace: Řídící orgán jsou manažeři jednotlivých mužstev,

Více

ZÁVĚREČNÁ ABSOLVENTSKÁ PRÁCE IX. ročník Lední hokej, Jan Drábek. 1) Hra 2) Hřiště 3) Puk 4) Hokejové Turnaje a Soutěže 5) Některé týmy NHL.

ZÁVĚREČNÁ ABSOLVENTSKÁ PRÁCE IX. ročník Lední hokej, Jan Drábek. 1) Hra 2) Hřiště 3) Puk 4) Hokejové Turnaje a Soutěže 5) Některé týmy NHL. 1) Hra 2) Hřiště 3) Puk 4) Hokejové Turnaje a Soutěže 5) Některé týmy NHL Obsah - 1 - Hra Lední hokej se hraje na 3 třetiny po 20 minutách, celkem tedy 60 minut čistého času. Hraje se na hokejovém hřišti,

Více

Vážení sportovní přátelé,

Vážení sportovní přátelé, Vážení sportovní přátelé, rád bych Vás přivítal u nás v Hradci Králové, již na 7. ročníku mezinárodního turnaje starších a mladších žáků v kopané O pohár primátora města Hradce Králové, který se koná každoročně

Více

PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY

PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY Pořadatel : KTM OFS Třebíč Místo : Městská sportovní hala TJ Spartak Třebíč Termín : sobota 16.2. 2013 Sraz účastníků : skupina,,kraj - 8.00 hod.,

Více

Pravidla lední hokej BNB Arborea CUP 2013/2014

Pravidla lední hokej BNB Arborea CUP 2013/2014 Pravidla lední hokej BNB Arborea CUP 2013/2014 Průběh soutěže: Turnaj se hraje bezkontaktním způsobem,(tzn. je povalená souběžná jízda ve středním pásmu, v obranných třetinách je zakázána veškerá hra tělem.

Více

Úvod...2. Hokej...3 - nabídka týmů - národní dresy...6 - ceník...7. Basketbal...8 - nabídka týmů - ceník...10

Úvod...2. Hokej...3 - nabídka týmů - národní dresy...6 - ceník...7. Basketbal...8 - nabídka týmů - ceník...10 obsah Úvod...2 Hokej...3 - nabídka týmů - národní dresy...6 - ceník...7 Basketbal...8 - nabídka týmů - ceník...10 Fotbal...11 - nabídka týmů - národní dresy...17 - ceník...18 Vlastní dresy...20 ceník minidresů...21

Více

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320

Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým. Radek Kuchař - Marketingová a administrativní podpora tel: 725 074 320 Náš turnaj o.s. satelitní turnaje na míru pro Váš tým Pořadatel: Náš turnaj o.s., Voroněžská 28, Praha 10 Startovné: Kontakty: 1 800 Kč (platí se za každý turnaj samostatně) Radek Kuchař - Marketingová

Více

Obsah. -Wayne Gretzky -Gordie Howe -Brett Hull -Marcel Dionne -Phil Esposito -Mike Gartner -Jaromír Jágr -Mark Messier -Steve Yzerman -Mario Lemieux

Obsah. -Wayne Gretzky -Gordie Howe -Brett Hull -Marcel Dionne -Phil Esposito -Mike Gartner -Jaromír Jágr -Mark Messier -Steve Yzerman -Mario Lemieux Téma jsem si vybral, protože mě to baví a sleduji ho. Obsah -Wayne Gretzky -Gordie Howe -Brett Hull -Marcel Dionne -Phil Esposito -Mike Gartner -Jaromír Jágr -Mark Messier -Steve Yzerman -Mario Lemieux

Více

Obsah. Úplné ovládání...3 Na ledě...6 novinky v NHL 15...7. Hrát...9 Upravit... 10 Nevíte si rady?...12

Obsah. Úplné ovládání...3 Na ledě...6 novinky v NHL 15...7. Hrát...9 Upravit... 10 Nevíte si rady?...12 Obsah Úplné ovládání...3 Na ledě...6 novinky v NHL 15...7 Hrát...9 Upravit... 10 Nevíte si rady?...12 2 Úplné ovládání Útok Základní pohyby Bruslení/Míření střel levá páčka Zrychlení tlačítko B Klouzání

Více

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina

Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou. Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA KRAJE VYSOČINA Město Jihlava Město Pelhřimov Město Žďár nad Sázavou Ve spolupráci s KVV ČSLH Kraje Vysočina VI. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE O POHÁR HEJTMANA

Více

Mezinárodní Hokejový Turnaj U16 pa - ne 12. - 14. dubna 2013

Mezinárodní Hokejový Turnaj U16 pa - ne 12. - 14. dubna 2013 PROSTEJOV Ceská Republika Vážený pane/paní, dovolte mi pozvat Váš klub k účasti na mezinárodním hokejovém turnaji U16 který se koná v Prostějově - Česká Republika. Mezinárodní Hokejový Turnaj U16 pa -

Více

Míčové hry. Přehazovaná - pravidla

Míčové hry. Přehazovaná - pravidla Míčové hry Přehazovaná - pravidla http://www.oknet.cz/jiki/sport/site/prehaz.htm Pravidla jsou stejná jako u volejbalu (počítání, střídání, změny postavení, hráči přední a zadní řady atd.), ale míč se

Více

Změny pravidel basketbalu 2012 platné od 1. října 2012

Změny pravidel basketbalu 2012 platné od 1. října 2012 Změny pravidel basketbalu 2012 platné od 1. října 2012 zpracoval: Robert Vyklický Jan Baloun 2.4.5 Území lavičky družstva Území lavičky družstva je označeno vně hřiště a ohraničeno dvěma čárami tak, jak

Více

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení

22.12.2010. Systémy soutěží Základní legislativa Pravidla florbalu Florbalové vybavení Systémy soutěží Základní legislativa Florbalové vybavení Systémy soutěží 1 Systémy soutěží - sezóna 2010/2011 se hraje v rámci ČFbU 98 soutěží - Pohárové soutěže mužů a žen (finále prosinec) Nejvyšší celostátní

Více

OSTRAVA Avion Shopping park, Rudná 3114, Ostrava sobota 28. července 2018

OSTRAVA Avion Shopping park, Rudná 3114, Ostrava sobota 28. července 2018 OSTRAVA Avion Shopping park, Rudná 3114, Ostrava sobota 28. července 2018 Informační bulletin pro účastníky kvalifikačního turnaje ČESKÁ POJIŠTOVNA STREET FLOORBALL LEAGUE Obsah Důležité informace a pokyny

Více

Témata: Herní činnosti Herní systémy útočné Herní systémy obranné Charakteristika obranné hry v obranném pásmu Transition Bekčeking

Témata: Herní činnosti Herní systémy útočné Herní systémy obranné Charakteristika obranné hry v obranném pásmu Transition Bekčeking Metodika ČMSHb Témata: Herní činnosti Herní systémy útočné Herní systémy obranné Charakteristika obranné hry v obranném pásmu Transition Bekčeking Systematika hokejbalu Útok a obrana zahrnují herní činnosti:

Více

Číslo testu: 802. Pravidlová komise FAČR Testy. Tento test vypracoval:

Číslo testu: 802. Pravidlová komise FAČR Testy. Tento test vypracoval: Tento test vypracoval: Pravidlová komise FAČR Testy Číslo testu: 802 Dne: 1 Je hráč v ofsajdu, převezme-li v ofsajdové pozici míč přímo z kopu z rohu? 2 Je rozhodčí povinen dát po dosažení branky znamení

Více

Přílohy. 1. Metodika. Základní postoj Výhoz vrchem Clonění brankáři

Přílohy. 1. Metodika. Základní postoj Výhoz vrchem Clonění brankáři Přílohy Příloha č. 1 - metodika Příloha č. 2 - dotazník Příloha č. 3 seznam tabulek Příloha č. 4 seznam grafů Příloha č. 5 mužské věkové kategorie Příloha č. 6 testová baterie 1. Metodika Základní postoj

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

FAAZ PRAHA

FAAZ PRAHA Fotbalový turnaj pro ročník 2007 Propozice dopoledního turnaje Pořadatel: Fotbalová a Sportovní Akademie Praha 5, z.ú. Termín: Sobota 03.12.2016 Výkop: 9:00 hod Místo konání: - RADOTIN, U Starého stadionu

Více

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty

Důležité zdravotní upozornění: fotosenzitivní záchvaty UPOZORNĚNÍ Než začnete hrát tuto hru, přečtěte si příručky k systému Xbox One i veškerému příslušenství, kde najdete důležité informace o bezpečnosti a ochraně zdraví. www.xbox.com/support. Důležité zdravotní

Více

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019

HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U /2019 HALOVÁ SEZÓNA ČR U15 + U13 2018/2019 1. Přihlášky a kritéria pro zařazení Komise mládeže FAČR pořádá v soutěžním ročníku 2018/2019 halové turnaje mládežnických družstev pro kategorie: a/ starší žáci U15

Více

HŘIŠTĚ. Šířka = 2600 až 3000. Brankový rozhodčí. Brankoviště. Hráčská lavice družstva A Hráčská lavice družstva B. Střední bod pro.

HŘIŠTĚ. Šířka = 2600 až 3000. Brankový rozhodčí. Brankoviště. Hráčská lavice družstva A Hráčská lavice družstva B. Střední bod pro. HŘIŠTĚ Šířka = 2600 až 3000 1500 1500 800 700 700 800 Brankový rozhodčí 1/ 3 1/ 3 1/ 3 400 min. 1000 200 200 min. 1000 1000 400 Délka = 5600 až 6100 150 1000 150 400 400 Hráčská lavice družstva A Hráčská

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

ŠVP - učební osnovy - Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání - (hokej)

ŠVP - učební osnovy - Školní vzdělávací program pro základní vzdělávání - (hokej) 1 Učební osnovy 1.1 Člověk a zdraví 1.1.1 Lední hokej Obsahové, organizační a časové vymezení předmětu Vzdělávání v předmětu: - vychovává hráče ledního hokeje na vrcholové sportovní úrovni, - vštěpuje

Více

Střelecký trénink s využitím malých prostorů pro brankáře

Střelecký trénink s využitím malých prostorů pro brankáře 4.1.5. Střelecký trénink s využitím malých prostorů pro brankáře Střelba mezi kruhy Tři hráči stojí před brankou na úrovni bodů pro vhazování a jeden hráč za brankou s kotoučem. Tento hráč nahrává hráčům

Více

23. 24. 5. 2009. 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji

23. 24. 5. 2009. 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji Zdravotnická záchranná služba Jihomoravského kraje, p.o. pořádá ve dnech 23. 24. 5. 2009 1. ročník turnaje Zdravotnických záchranných služeb ČR v ledním hokeji konaný pod záštitou hejtmana Jihomoravského

Více

AC Napoleon Cup 2012 pravidla a propozice langsam style tournament

AC Napoleon Cup 2012 pravidla a propozice langsam style tournament Termín konání: 14. a 15.7. 2012 AC Napoleon Cup 2012 pravidla a propozice langsam style tournament Místo konání: Čas konání: Pravidla: Areál SK Prace Sobota dopolední skupina 9.00 hod 13.00 hod. Odpolední

Více

Každá liga musí mít alespoň jednoho Garanta. Garantem Školních lig je Pražský svaz

Každá liga musí mít alespoň jednoho Garanta. Garantem Školních lig je Pražský svaz Miniházená 4 + 1 1. Garant ligy Každá liga musí mít alespoň jednoho Garanta. Garantem Školních lig je Pražský svaz házené (PSH). Garant dává k dispozici svůj personál pro organizaci jednotlivých turnajů

Více

Propozice 31.ročník Mezinárodní halový turnaj mladších žáků kategorie U-12

Propozice 31.ročník Mezinárodní halový turnaj mladších žáků kategorie U-12 Propozice 31.ročník Mezinárodní halový turnaj mladších žáků kategorie U-12 Memoriál Evžena Hadamczika 11. 13. 11. 2011 1. Pořadatel FC Baník Ostrava, a. s. Bukovanského 4, 710 00 Slezská Ostrava 2. Datum

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek U11 (ročník 2007 a mladší) FAIR PLAY CUP /28. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: 9. 10. 12. 2017

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více