Million Dollar Pigeon Race Závody holubů v Sun City o více než 1 milion dolarů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Million Dollar Pigeon Race Závody holubů v Sun City o více než 1 milion dolarů"

Transkript

1 Million Dollar Pigeon Race Závody holubů v Sun City o více než 1 milion dolarů Největší světový závod, při němž má každý soutěžící stejnou šanci uspět! Podmínky přihlášení do soutěže 1. Holubi musí být okrouţkování oficiálně uznanými krouţky pro daný rok. 2. Závodní tým se skládá ze tří holubů tedy jeden aktivovaný a dva rezervní. 3. Aktivovaný je ten holub, za nějţ byl zaplacen aktivační poplatek ve výši USD 4. O ceny mohou soutěţit pouze aktivovaní holubi 6. Holubi aktivovaní do závodního týmu jiţ nesmí být převedeni do jiného týmu Neprohrajete - ztracené týmy 1.Jestliţe se váš aktivovaný holub ztratí během návratu do holubníku, je do soutěţe automaticky přihlášen rezervní holub bez dodatečných nákladů. Jestliţe se ztratí všichni holubi během tréninku a ţádný nevyhraje některou z cen, máte moţnost bezplatné účasti na příštím závodě MDPR, s výjimkou platby registračního poplatku (25 USD). Toto pravidlo se vztahuje pouze na úplné týmy registrované individuálně. Registrace a způsob platby 1. Platí se registrační poplatek ve výši 25 dolarů. 2. Registrace je moţná od 1. ledna 2010 do 31. července 2010 (není stanoven ţádný limit na počet přihlášených na jednu osobu, nebo přihlášku, podle relevance). 3. Odeslání holubů do Sun City a registraci pro Vás zajistí Váš koordinátor. Zápisné a způsob úhrady 1 Zápisné, které činí USD pro jednoho aktivovaného holuba a dva rezervní, musí být uhrazeno před odesláním/přepravou holubů. 2. Zadejte příkaz své bance k převodu finančních prostředků elektronicky přímo na bankovní účet Air Sport International Limited 3. Kontaktní bankovní údaje Jméno účtu: Air Sport Internationale SA Banka: UBS SA Ţeneva Číslo účtu: D Číslo IBAN: CH D Číslo SWIFT: UBSWCHZH80A Adresa banky: 35 Rue des Noirettes, Case Postale, CH-1211 Ţeneva 2, Švýcarsko 4. Zašlete faxem potvrzení o převodu na Air Sport Internationale Limited (mezinárodní) nebo (Jiţní Afrika)

2 Náhradní holubi volba je na vás 1. Máte moţnost nezasílat náhradní holuby, ale bude to mít dopad na pravidlo Ztraceného týmu 2. Pokud se zaplacený rezervní holub ztratí před závodem, bude nahrazen jiným rezervním holubem, pokud jej máte, pokud nikoli, získáte dobropis pro další závod, nebo vám můţe být zápisné s odečtením nákladů refundováno za předpokladu, ţe rezervní holub nezískal ţádnou peněţní výhru. 3. Rezervního holuba je moţné aktivovat kdykoli zaplacením zápisného USD. 4. Pokud se aktivovaný holub ztratí a nevrátí se do dvou týdnů, nahradí jej rezervní holub. Jestliţe se pak preferovaný holub vrátí, bude převeden do pozice rezervního holuba. Jestliţe se ztratí před Hot Spot, nahradí rezervní holub ztraceného holuba okamţitě. Neaktivovaní holubi 1. Neaktivovaní holubi mohou být podle uváţení pořadatelů přihlášeni do závodů třetí osobou. Tento postup bude zahájen týden po konání posledního Hot Spot. Otevření holubníků pro období karantény 1. Holubi budou přijímáni k umístění do karanténní stanice v Sun City od 12. května do 28. května Celý areál holubníků bude uzavřen po celou dobu karantény od 29. května do 30. června Při pozdním mezinárodním přihlášení a přihlášení náhradních holubů bude činit poplatek dalších 25 USD za jednoho holuba na úhradu dodatečných nákladů na karanténu vzniklých v souvislosti s umístěním holubů do schváleného karanténního zařízení. Opoţděné přihlášky budou přijímány do 9. července Jihoafričtí chovatelé holubů mohou, pokud budou mít zájem, téţ zasílat své holuby v této době. Tito holubi budou umístněni do karantény. 4.Karanténa končí 30. června Holubníky se znovu otevřou a holubi, kteří nebudou vyţadovat umístění do karantény, budou přijímáni v Sun City do 31. července Bezpečnost a trénink Fair play ţádný doping 1. Vaši holubi budou přepraveni do Sun City, přibl. 150 km od Johannesburgu, kde budou opatřeni elektronickým štítkem. 2. Minulé zkušenosti ukazují, ţe starší holubi létají lépe a neztrácejí se při usazování. Protoţe byl komplex Sun City vybudován v kráteru vyhaslé sopky, usnadňuje tato přirozená bariéra holubům lepší orientaci. 3. Holubi budou označeni elektronickým čipem. Příslušné informace se uloţí do chráněné počítačové databáze. 4. Identifikační krouţek bude pokryt speciálním plastovým krytem k zamezení zfalšování, takţe nebude moţné zvýhodnit ţádného holuba oproti jinému a všichni holubi budou mít naprosto stejnou šanci na úspěch. 5. V závodech MDPR se uplatňují mezinárodní pravidla pro zneuţívání drog. U vítězných holubů mohou být odebrány vzorky pod odborným dohledem, které budou zkoumány v mezinárodně uznávané laboratoři. Pouze holubi s naprosto čistým vzorkem mohou vyhrát tento závod! 6. Pouţívá se elektronický časový systém, čísla holubníků jsou vedena podle jejich elektronické identifikace.

3 7. Průběţné informace o celé situaci v průběhu závodů jsou poskytovány prostřednictvím internetu. 8. Všichni účastníci obdrţí informaci, zda jejich holubi dokončili poslední Hot Spot. 9. Tréninky na závod budou zahájeny , kdy holubi budou postupně překonávat vzdálenosti aţ do přibl. 350 km před hlavním závodem. 10. Hlavní závod se letí vţdy na konci ledna. Hot Spots 1. Úspěch v hlavním závodě vyţaduje správnou přípravu všech holubů. Tedy 5 tréninkových letů na vzdálenost od přibl. 200 do 350 km (Hot Spot). Všichni aktivovaní holubi budou soutěţit v těchto tzv. Hot Spots, tedy holubi, za něţ byl zaplacen přihlašovací poplatek USD. Neaktivovaní rezervní holubi nebudou mít nárok na výhru některé z finančních cen při Hot Spot. 2. Při tréninkových letech Hot Spot bude vyplaceno 20 cen ve výši USD kaţdému z prvních 20 aktivovaných holubů, kteří se vrátí. 3. Jestliţe je nutné Hot Spot odloţit a nelze stanovit náhradní termín, převedou se peníze za soutěţ do příštího Hot Spot. Automobil 1. Při kaţdém z pěti Hot Spotů bude kromě 20 cen ve výši USD navíc věnováno auto za prvního navrátivšího se holuba. 2. Automobil nelze proměnit za cenu v hotovosti a bude předán v zemi vítězného účastníka. Nejlepší holub v Hot Spot Hot Spot Ace Pigeon 1. Účastní se všichni holubi, kteří jsou aktivovaní před 1. Hot Spot. 2. Nejlepší holub v Hot Shot je holub, který překoná kombinované vzdálenosti závodů Hot Spot v co nejkratší době. 3. V případě nerozhodného výsledku po dokončení závodů Hot Spot se stane vítězem holub s nejlepším umístěním při posledním tréninkovém letu Hot Spot a získá cenu USD. Sun City Grand Average Ace 1. Soutěţí pouze aktivovaní holubi 2. Sun City Grand Average Ace Pigeon je holub, který překoná kombinovanou vzdálenost ve všech závodech Hot Spot nad přibl. 50 km a hlavní závod v co nejkratší době. 3. Holubi, kteří se nevrátí ve stanoveném čase při hlavním závodě, nebudou do této soutěţe zahrnuti. 4. V případě nerozhodného výsledku po dokončení hlavního závodu získá titul Sun City Grand Average Ace holub s nejlepším umístěním ve finálovém závodě. 5. Výhra USD, USD a USD bude vyplacena třem nejlepším holubům v tomto pořadí. Pravidla závodu dvou holubů 1. Minimálním poţadavkem této soutěţe je aktivování jednoho holuba a jednoho rezervního holuba z jednoho týmu. Jestliţe byly aktivováni dva rezervní holubi zaplacením aktivačního poplatku USD za kaţdého, pak soutěţí nejlepší kombinace těchto tří holubů.

4 2. Nejlepší kombinace soutěţních týmů z hlediska rychlosti v kaţdém z pěti závodů Hot Spot vyhraje USD. Na pravidlo závodu dvou holubů Two Pigeon Challenge se vztahují předpisy týkající se rezervních holubů. Mezinárodní Challenge Pohár 1. Tento závod se bude konat současně s posledním, tedy pátým závodem Hot Spot. 2. Závodů se mohou zúčastnit aktivovaní holubi. 3. První aktivovaný holub z kterékoli z přihlášených zemí vyhrává jednu z pěti cen ve výši USD. 4. Pouze první holub z kaţdé země můţe získat jednu z pěti cen. 5. První holub ze zemí s více neţ třemi účastníky obdrţí rovněţ cenu USD za předpokladu, ţe holub skončí mezi prvními 250 holuby, kteří se vrátili do holubníku v den závodu Hot Spot. Vyřazovací závod Knock Out Pět kol Jeden Vítěz USD 1. Tato soutěţ se bude konat v průběhu posledních čtyř závodů Hot Spot a hlavního závodu. 2. Kvalifikují se holubi, kteří byli aktivováni před prvním Hot Spot. 3. Pokud dojde ke zrušení některého ze závodu Hot Spot, budou pouţity výsledky z jednoho z tréninkových letů před hlavním závodem pro určení holubů do dalšího kola. 4. Vyřazení holubi dále soutěţí v ostatních soutěţích Vyřazovací kolo 1 Hot Spot2 65% aktivovaných holubů, kteří se vrátili z Hot Spot, postoupí do dalšího kola. Vyřazovací kolo 2 Hot Spot3 55% z výše uvedeného počtu holubů, kteří se vrátili z Hot Spot, postoupí do dalšího kola. Vyřazovací kolo 3 Hot Spot4 35% z výše uvedeného počtu holubů, kteří se vrátili z Hot Spot, postoupí do dalšího kola Vyřazovací kolo 4 Hot Spot5 20% z výše uvedeného počtu holubů, kteří se vrátili z Hot Spot, postoupí do vyřazovacího finále. Vyřazovací finálové kolo Hlavní závod poslední holub z vyřazovacího kola s nejlepším časem získá USD. Boj o zlato 10 nejlepších výherců získá krásný zlatý přívěsek o váze 0/2 oz z ryzího zlata. Hlavní Závod 1. Hlavní závod se bude konat na takovou vzdálenost, podle okolností, která umoţní objektivně otestovat schopnost holubů překonat cestu zpět do Sun City v den vypuštění za přibl. devět nebo deset hodin. Holubi budou vypuštěni co nejdříve podle rozhodnutí organizátorů. Závod bude ukončen rovněţ podle rozhodnutí organizátorů. 2. V den přípravy holubů na závod (basketting) budou holubi veřejně elektronicky zaregistrováni a ověřeni kontrolory, křídla budou orazítkována a identifikační krouţky zakryty.

5 3. Po vypuštění holubů bude oznámeno, která elektronická čísla holubníků odpovídají kterým údajům na krouţku holuba. Protoţe byla identita holuba drţena do této doby v tajnosti, půjde o první odtajnění totoţnosti holuba. 4. Elektronický časový systém umístí holuby podle pořadí jejich návratu do holubníků a zaznamená čas ve zlomcích vteřin. Tým pouze ten nejlepší Určený tým ( ředitel závodu, trenéři, veterinář a pomocníci u holubníků) zajistí, aby se dostalo všem holubům nejlepší moţné péče po celou dobu tréninku a byly pro závod v nejlepší kondici. Mají jiţ velmi dobré výsledky s holuby i za velmi tvrdých podmínek, coţ svědčí o kvalitě holubů i péči, které se jim dostává. Aukce 1. Všichni holubi, kteří dokončí závod, budou prodáni na aukci podle rozhodnutí pořadatele. 2.Holubi, kteří se umístí na prvních 100 místech v oficiálních výsledcích, budou prodání na aukci v Sun City následující den po hlavním závodě. 3.Výnosy z aukcí, za předpokladu, ţe jsou dostatečně vysoké s ohledem na přepravu a po odečtení nákladů na aukci, budou rozděleny mezi původního vlastníka, tedy osobu, která holuba registrovala, a Správu závodů v poměru 50: Holubi, kteří nebyli prodáni na aukci v Sun City, budou prodání na jiných aukcích, které se konají po celé Jiţní Africe, během následujících tří měsíců. Seznam těchto míst je zveřejněn na webových stránkách. Předkladatel Internetová adresa Kontaktní údaje Pořadatel Air Sport Internationale Ltd.) 15, Rue du Jeu-del Arc PO Box 6105 CH-1211 Ţeneva 6 Švýcarsko IBC Ředitel: S. Blackshaw (Švýcarsko). Na této internetové stránce jsou uvedeny přehledy zpráv, výsledky cvičných letů a další obecné informace. Účastníci obdrţí přihlašovací jméno a heslo k získání detailnějších informací o své účasti. Předkladatel pověřil svou jihoafrickou pobočku správou organizace závodu PO Box Bertsham 2013 Jiţní Afrika tel.: (mez.) fax: (mez.) Tel.: (RSA) fax: Sun International Private Bag x700 Sandton 2146 Jiţní Afrika tel.:

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 11. července 2019 NABÍZENÁ KAPACITA: 1 000 000 MWh SKLADOVACÍ OBDOBÍ: 1. dubna

Více

Nácviky a závody v TS Řečany 2012

Nácviky a závody v TS Řečany 2012 Dobrý den Po úspěšně absolvovaném prvním ročníku TS Řečany nad Labem,bych vás chtěl pozvat na 2.ročník TS Řečany nad Labem 2013. Na programu bude 10x trénink (5-100km) a 5x závod (125km-155km-205km-270km

Více

PROPOZICE SOUTĚŽÍ ČASOPISU LETU ZDAR 2011 VELKÝ TRHÁK - VELKÉ OCENĚNÍ - VELKÁ KONKURENCE

PROPOZICE SOUTĚŽÍ ČASOPISU LETU ZDAR 2011 VELKÝ TRHÁK - VELKÉ OCENĚNÍ - VELKÁ KONKURENCE PROPOZICE SOUTĚŽÍ ČASOPISU LETU ZDAR 2011 VELKÝ TRHÁK - VELKÉ OCENĚNÍ - VELKÁ KONKURENCE Máme před sebou již XXI. ročník jediné společné soutěže pro Čechy a Slováky. Podmínky účasti máte detailně uvedeny

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Organizační řád a propozice soutěţe Finanční gramotnost

Organizační řád a propozice soutěţe Finanční gramotnost Organizační řád a propozice soutěţe Finanční gramotnost ČÁST PRVNÍ POVAHA A CÍL SOUTĚŢE FINANČNÍ GRAMOTNOST Čl. 1 Povaha a cíl soutěţe Finanční gramotnost (1) Soutěţ Finanční gramotnost (dále téţ jen soutěţ

Více

SMĚRNICE ŘEDITELE ÚSI č. 9/2008 PRO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA ÚSTAVU SOUDNÍHO INŢENÝRSTVÍ VUT V BRNĚ PRO AKADEMICKÝ ROK

SMĚRNICE ŘEDITELE ÚSI č. 9/2008 PRO PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA ÚSTAVU SOUDNÍHO INŢENÝRSTVÍ VUT V BRNĚ PRO AKADEMICKÝ ROK Akademický senát VUT v Brně v souladu s 27 odst. 1 písm. e) zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů, na návrh

Více

PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE. (dále jen Podmínky )

PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE. (dále jen Podmínky ) PODMÍNKY VĚDOMOSTNÍ SOUTĚŽE (dále jen Podmínky ) I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost TAKTIK MEDIA s.r.o., se sídlem Argentinská 38, 170 00 Praha 7, IČ: 242 89 281, zapsaná v obchodním rejstříku spisová

Více

P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY. 27. národních her zimní speciální olympiády. konaných ledna 2018.

P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY. 27. národních her zimní speciální olympiády. konaných ledna 2018. P R O P O Z I C E Manuál č.3 PŘIHLAŠOVÁNÍ PLATBY 27. národních her zimní speciální olympiády konaných 13. 19.ledna 2018 Horní Malá Úpa Pořadatel : České hnutí speciálních olympiád www.specialolympics.cz

Více

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ

CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ CZECH OPEN 2018 MEZINÁRODNÍ FLORBALOVÝ TURNAJ 26. ročník Termín: 9. - 12.8.2018 Pořadatel: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Objevte. 1. Mezinárodní Dětské Hokejové Hry. 30. března 2011-3. dubna 2011

Objevte. 1. Mezinárodní Dětské Hokejové Hry. 30. března 2011-3. dubna 2011 Objevte 1. Mezinárodní Dětské Hokejové Hry 30. března 2011-3. dubna 2011 Sportareál Česká Lípa v České Republice. Jste srdečně zváni k účasti na první Mezinárodní dětské hokejové hry na světě, které sdruţují

Více

Na základě ustanovení zákona o správních poplatcích je žadatel povinen za podání žádosti uhradit správní poplatky.

Na základě ustanovení zákona o správních poplatcích je žadatel povinen za podání žádosti uhradit správní poplatky. UST- 36 verze 1 Správní poplatky, náhrady výdajů za odborné úkony prováděné na žádost dle zákona č. 296/2008 Sb., o zajištění jakosti a bezpečnosti lidských tkání a buněk určených k použití u člověka a

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2018 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se IX. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km

SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km SPORT LIFE RUN 2014 Propozice Ženský běh na 5 km Běh probíhá v době konání sportovního veletrhu Sport-life. Přijďte si zaběhat a podívat se na novinky nejen v běžeckém sportu. Přijďte a běhejte! Start

Více

PODMÍNKY OPAKOVANÉ ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. PRO ROČNÍ SMLOUVU O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU

PODMÍNKY OPAKOVANÉ ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. PRO ROČNÍ SMLOUVU O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU PODMÍNKY OPAKOVANÉ ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. PRO ROČNÍ SMLOUVU O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 26. 9. 2014 NABÍZENÁ KAPACITA: 15 000 000 m 3 SKLADOVACÍ OBDOBÍ: 1.

Více

Tento pokyn nahrazuje pokyn UST-36 verze 4 s platností od

Tento pokyn nahrazuje pokyn UST-36 verze 4 s platností od UST- 36 verze 5 Správní poplatky, náhrady výdajů za odborné úkony prováděné na žádost dle zákona č. 296/2008 Sb., o zajištění jakosti a bezpečnosti lidských tkání a buněk určených k použití u člověka a

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA STÁVAJÍCÍ SKLADOVACÍ KAPACITU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA STÁVAJÍCÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA STÁVAJÍCÍ SKLADOVACÍ KAPACITU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 21. 3. 2011 NABÍZENÁ KAPACITA: 43 176 165 m 3 SKLADOVACÍ OBDOBÍ: 1. 4. 2011 31. 3.

Více

Týden s Masarykem Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A

Týden s Masarykem Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A Muzeum Blanenska, příspěvková organizace, pořádá tematický zážitkový program Týden s Masarykem Z Á V A Z N Á P Ř I H L Á Š K A Termín: 9. - 13. 7. 2018 Kde: Cena: 2.000 Kč v ceně je zahrnuto: stravování

Více

Organizační řád a propozice soutěţe SAPERE vědět, jak ţít

Organizační řád a propozice soutěţe SAPERE vědět, jak ţít Organizační řád a propozice soutěţe SAPERE vědět, jak ţít ČÁST PRVNÍ POVAHA A CÍL SOUTĚŢE SAPERE vědět, jak ţít Čl. 1 Povaha a cíl soutěţe SAPERE vědět, jak ţít (1) Soutěţ SAPERE vědět, jak ţít (dále jen

Více

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěžního kvízu

Více

Na základě ustanovení zákona o správních poplatcích je žadatel povinen za podání žádosti uhradit správní poplatky ,00 Kč laboratoře

Na základě ustanovení zákona o správních poplatcích je žadatel povinen za podání žádosti uhradit správní poplatky ,00 Kč laboratoře UST- 36 Správní poplatky, náhrady výdajů za odborné úkony prováděné na žádost dle zákona č. 296/2008 Sb., o zajištění jakosti a bezpečnosti lidských tkání a buněk určených k použití u člověka Platnost

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MEZINÁRODNÍ ŠESTIDENNÍ SOUTĚŽ ENDURO FIM (IMN 401/01) Navarra, Španělsko 2016

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MEZINÁRODNÍ ŠESTIDENNÍ SOUTĚŽ ENDURO FIM (IMN 401/01) Navarra, Španělsko 2016 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ MEZINÁRODNÍ ŠESTIDENNÍ SOUTĚŽ ENDURO FIM (IMN 401/01) Navarra, Španělsko 2016 MISTROVSTVÍ SVĚTA PRO NÁRODNÍ TÝMY Světová trofej FIM Juniorská světová trofej FIM Světová trofej žen FIM

Více

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE

PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE PROPOZICE CHODOVSKÉ BERUŠKY 2011 SOUTĚŢ AEROBIKU A TANCE Organizátor: Termín: 21. 5. 2011 Místo: Časový harmonogram: Určeno pro: Dům dětí a mládeţe Jiţní Město za podpory hlavního města Prahy TJ Chodov

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

HSBC BANK PLC POBOČKA PRAHA OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO BĚŢNÉ ÚČTY PRÁVNICKÝCH OSOB PLATNÉ OD 1. ZÁŘÍ 2013

HSBC BANK PLC POBOČKA PRAHA OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO BĚŢNÉ ÚČTY PRÁVNICKÝCH OSOB PLATNÉ OD 1. ZÁŘÍ 2013 HSBC BANK PLC POBOČKA PRAHA OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO BĚŢNÉ ÚČTY PRÁVNICKÝCH OSOB PLATNÉ OD 1. ZÁŘÍ 2013 OBSAH Článek Strana A OBECNÁ ČÁST... 2 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 2 2. IDENTIFIKACE KLIENTA... 2 3. DŮVĚRNOST

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 5.března 2010 NABÍZENÁ KAPACITA: 4 611 165 m

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA STÁVAJÍCÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA STÁVAJÍCÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA STÁVAJÍCÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 6. 9. 2011 NABÍZENÁ KAPACITA: 80 000 000 m

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. CELOROČNÍ KURZY 1.2. INTENZIVNÍ KURZY 1.3. WORKSHOPY A SEMINÁŘE OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Společnost NEJEN NA MEDICÍNU (dále jen NNM ) ve službách Celoročních kurzů, Intenzivních kurzů, Individuálních konzultací, besed, workshopů a seminářů v předmětech

Více

Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka Název akce: 7. INAS mistrovství světa v cyklistice

Akce probíhá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka Název akce: 7. INAS mistrovství světa v cyklistice Název akce: 7. INAS mistrovství světa v cyklistice SPORT: cyklistika DATUM (včetně příjezdu / odjezdu): 16. - 22. června 2014 HOSTITELSKÁ ORGANIZACE: Český svaz mentálně postižených sportovců ZEMĚ: Česká

Více

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2018 XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2018 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN

Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN Úplná pravidla FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže FRÍÍ BARUM CZECH RALLY ZLÍN (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Herní řád soutěžního pořadu,,kde domov můj?

Herní řád soutěžního pořadu,,kde domov můj? Herní řád soutěžního pořadu,,kde domov můj? I. Soutěž a pořadatel soutěže 1. Pořad Kde domov můj? je vědomostní televizní soutěž, v níž soutěžící odpovídají na soutěžní otázky vztahující se zejména k České

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 14. 6. 2017 Rezervace ubytování pro studenty budoucích prvních ročníků Akademický rok 2017/18 Studenti budoucích prvních ročníků

Více

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do

Místo a termín soutěže: Soutěž bude probíhat v prodejnách společnosti AHOLD na území České republiky ve dnech od do Úplná pravidla soutěže značky ULTIME o dárkové poukazy PANDORA Ahold (Albert) Kupte 2 výrobky značky Schwarzkopf a z toho alespoň jeden značky Ultime a 25 z Vás může vyhrát poukázky na šperky Pandora v

Více

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2019 XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2019 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice - Běh za sedmizubým hřebenem na 12,5 km Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Závod je určen všem, kteří se oficiálně

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU PRO ROČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU PRO ROČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU PRO ROČNÍ SMLOUVY O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 3.2.2010 NABÍZENÁ KAPACITA: 5 000 000 m 3 SKLADOVACÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVU O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVU O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. PRO MĚSÍČNÍ SMLOUVU O USKLADŇOVÁNÍ PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 28. 5. 2012 NABÍZENÁ KAPACITA: 10 000 000 m 3 SKLADOVACÍ OBDOBÍ: 1. 6. 2012

Více

Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce

Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce Pravidla marketingové soutěže Egyptské Velikonoce Stručná pravidla 1. Každý, kdo na Lékárna.cz nakoupí v období od 15. do 21. dubna 2014 alespoň za 700 Kč a zaplatí svůj nákup platební kartou, okamžitou

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN

3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA PRAHA RADOTÍN 3.KOLO NÁRODNÍ POHÁR DOROSTENCŮ, JUNIORŮ, U21 A SENIORŮ 3.KOLO LIGA KUMITE TÝMŮ DOROSTENCŮ, JUNIORŮ A SENIORŮ SOBOTA 11.11.2017- PRAHA RADOTÍN Partneři: Mediální partner: Pořadatel: SK KAMIWAZA KARATE

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, Brno V Brně dne

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, Brno V Brně dne Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 21.8.2014 Informace k podávání žádostí o ubytování na kolejích VUT v Brně, výběru pokoje a podpisu smlouvy o ubytování pro

Více

OPCE PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU

OPCE PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU OPCE PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI INNOGY GAS STORAGE, S.R.O. PRO ROČNÍ SKLADOVACÍ KAPACITU PLYNU TERMÍN KONÁNÍ AUKCE: 11. července 2019 NABÍZENÁ KAPACITA: 800 000 MWh SKLADOVACÍ OBDOBÍ: 1. 4.

Více

Soutěž. Základní informace

Soutěž. Základní informace Soutěž 5 důvodů, proč se přihlásit do soutěže U příležitosti jubilejního pátého ročníku soutěže jsme pro Vás připravili přehled pěti základních důvodů, proč se vyplatí se soutěže zúčastnit jako soutěžící:

Více

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU

PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE, s.r.o. NA VOLNOU SKLADOVACÍ KAPACITU RWE Gas Storage, s.r.o. V Olšinách 75/2300 100 00 Praha 10 - Strašnice T +420 26 797 4444 F +420 26 797 6906 www.rwe-gasstorage.cz aukce@rwe.cz PODMÍNKY ELEKTRONICKÉ AUKCE SPOLEČNOSTI RWE GAS STORAGE,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Účinné od 1. 4. 2015 Tyto Všeobecné obchodní podmínky (dále jen podmínky ) upravují vztahy vznikající mezi poskytovatelem a objednavatelem při objednávání a poskytování vzdělávacích

Více

2014 CITROËN RACING TROPHY CZ

2014 CITROËN RACING TROPHY CZ JEZDCOVO FOTO 2014 2014 CITROËN RACING TROPHY CZ Tato přihláška musí být zaslána poštou nebo emailem na: 2014 CITROËN RACING TROPHY ČESKÁ REPUBLIKA GEKON RACING s.r.o. Tomáš Pletka 5.května 100/67 Milovice,

Více

Vyhledejte webové stránky Seznamte se s položkami v menu

Vyhledejte webové stránky   Seznamte se s položkami v menu www.socioklima.eu Vyhledejte webové stránky www.socioklima.eu Seznamte se s položkami v menu Registrace kontaktní osoby 1. Otevřete položku Přihláška do programu SOCIOKLIMA 2. Přečtěte si registrační proces

Více

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA

POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA POZVÁNKA A ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA 2. BĚH ŠKOLENÍ Česká betonářská společnost ČSSI www.cbsbeton.eu a ČBS Servis, s. r. o. www.cbsservis.eu ve spolupráci s Kloknerovým ústavem ČVUT v Praze Školení ZATÍŽENÍ STAVEBNÍCH

Více

ŠACH LANNŮV SOUTĚŢNÍ ŘÁD KRÁLOVSKÉ HRY O LANNÚV POHÁR V ŠACHU

ŠACH LANNŮV SOUTĚŢNÍ ŘÁD KRÁLOVSKÉ HRY O LANNÚV POHÁR V ŠACHU ŠACH LANNŮV Šach Lannův v zásadě není hrou soutěžní k poměření sil, taktik, umu a nervů. Je stánkem osvětovým, kulturním, jenž mám ve spojení se svým příběhem a partnery, silně se vázající na České Budějovice,

Více

Manuál aplikace PrimaRun

Manuál aplikace PrimaRun Manuál aplikace PrimaRun Část 2: Webová aplikace verze 1.0 Obsah: 1. Úvod 3 2. Základní popis aplikace PrimaRun Web 3 2.1 Členění aplikace 3 2.2 Postup organizace závodu 3 3. Aktivace přihlášek 4 3.1 Aktivace

Více

Karate Lions Pardubice

Karate Lions Pardubice Datum 2. června 2018 Místo Tipsport arena (kapacita 10 000+ míst), Pardubice, Česká republika Registrace Online registrace by měla být provedena přes www.sportdata.org do 31. května 2018. Pozdější registrace

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE JA MANAŽEREM NANEČISTO 2019

PROPOZICE SOUTĚŽE JA MANAŽEREM NANEČISTO 2019 PROPOZICE SOUTĚŽE JA MANAŽEREM NANEČISTO 2019 ZÁKLADNÍ INFORMACE Mezinárodní soutěž je určena studentům bakalářského a magisterského studia universit a vysokých škol v ČR a SK bez rozdílu věku a pohlaví.

Více

10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU

10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU 10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU 23. 6. 2018 O KRÁLE A KRÁLOVNU DLOUHÉ A KRÁTKÉ DRÁHY Stránka 1 z 5 PROPOZICE ZÁVODU Pořadatel: IN-LINE VESELÍ, z.s. Organizátor: IN-LINE VESELÍ,

Více

A. Všeobecná ustanovení

A. Všeobecná ustanovení A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Mgr. Jindřich Slunečko telefon: 776 193 603 e-mail: jindrichslunecko@seznam.cz. 3. Termín a

Více

WORLD SPORTS FESTIVAL '09 Dolní Rakousko / Vídeň: 9.7. 12.7.2009 Přihláška

WORLD SPORTS FESTIVAL '09 Dolní Rakousko / Vídeň: 9.7. 12.7.2009 Přihláška WORLD SPORTS FESTIVAL '09 Dolní / Vídeň: 9.7. 12.7.2009 Přihláška PROSÍME VYTISKNĚTE A VYPLNĚNÉ ODFAXUJTE NA ČÍSLO +43/1/478 80 90 42 DĚKUJEME! Jméno týmu Chlapci Dívky Den příjezdu Den odjezdu Národnost

Více

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity

Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Obchodní podmínky registračního systému Právnické fakulty Masarykovy univerzity Tyto obchodní podmínky upravují registraci a úhradu účastnických poplatků prostřednictvím registračního systému Právnické

Více

PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ

PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ MMBF & HUNGARIAN PGA BY CZECHONE Pannónia Golf & Country Club, 23. 25. 6. 2016 Hra na rány, 36 jamek PRIZE MONEY: 15.000 EUR PROPOZICE TURNAJE HLAVNÍ SOUTĚŽ PROFESIONÁLŮ DATUM: 23. 24. 6. 2016 POŘADATEL:

Více

FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK

FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK FARMACEUTICKÁ FAKULTA V HRADCI KRÁLOVÉ UK adresa: Heyrovského 1203, 500 05 Hradec Králové web: http://www.faf.cuni.cz Den otevřených dveří Bakalářské studium:23.11.2011, (od 9,00 hod. do 13,00 hod.) Navazující

Více

NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII

NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII Pravidla soutěže NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII Pořadatel soutěže: Plzeňský Prazdroj, a.s., U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň, Česká republika Organizátor soutěže: Kubis Interactive SRL, Spatarului

Více

Vysoké učení technické v Brně Koleje a menzy Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 9. 5. 2016 Rezervace ubytování pro studenty budoucích prvních ročníků Akademický rok 2016/17 Studenti budoucích prvních ročníků

Více

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 4

Ekonomická směrnice. P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 4 Ekonomická směrnice 2014 P l a t n o s t o d 1. 1. 2 0 1 4 EKONOMICKÁ SME RNICE ( 0 1 / 2 0 1 4 ) L i c e n c e, p o p l a t k y a o d m ě n y Č l á n e k I. L i c e n c e a p o p l a t k y z k u š e b

Více

Podmínky pro přijetí ke studiu do prezenční formy magisterského studijního programu Informatika pro akademický rok 2018/2019

Podmínky pro přijetí ke studiu do prezenční formy magisterského studijního programu Informatika pro akademický rok 2018/2019 FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ Podmínky pro přijetí ke studiu do prezenční formy magisterského studijního programu Informatika pro akademický rok 2018/2019 1. Preambule 2. Tento dokument (dále jen Podmínky

Více

Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku

Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku Změnový list k Základním Produktovým podmínkám Běžného účtu a Základním Produktovým podmínkám platebního styku Vážená klientko / Vážený kliente, dovolujeme si Vás informovat, že s účinností od 01.12.2015

Více

(Pozn. Uvedená data, jména, kapacity termínů atd. jsou pouze pro ilustraci. Grafická podoba se může změnit až budou hotovy oddílové stránky)

(Pozn. Uvedená data, jména, kapacity termínů atd. jsou pouze pro ilustraci. Grafická podoba se může změnit až budou hotovy oddílové stránky) Přihlašovací systém SKI AVIA Praha: (Pozn. Uvedená data, jména, kapacity termínů atd. jsou pouze pro ilustraci. Grafická podoba se může změnit až budou hotovy oddílové stránky) I.) Systém je umístěn na

Více

(dále jen Internetové stránky soutěže ).

(dále jen Internetové stránky soutěže ). Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s OMV palivo na rok zdarma (dále jen soutěže ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Pravidla soutěže Smart Life 2014

Pravidla soutěže Smart Life 2014 Pravidla soutěže Smart Life 2014 Tato pravidla upravují soutěž s názvem Smart Life (dále jen soutěž ) a jsou jediným závazným dokumentem pro organizování této soutěže. 1. Obecné podmínky realizace soutěže

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby:

SIPO. Proč platit přes SIPO. Jak si SIPO pořídit. SIPO lze platit následujícími způsoby: SIPO Proč platit přes SIPO SIPO Vám umožní sdružit všechny pravidelné platby (voda, plyn, nájem, telefon, pojistné, předplatné novin atd.) do jediné platby. Každý měsíc samozřejmě dostáváte podrobný výpis

Více

Český pohár Rebel 2014

Český pohár Rebel 2014 Český pohár Rebel 2014 XII. ročník seriál závodů v běhu na 100 m s překážkami v kategoriích mužů, žen a dorostu. Český pohár Rebel 2014 Pořadatelem seriálu Český pohár Rebel 2014 je Sdružení hasičů Čech

Více

DUM - Digitální Učební Materiál

DUM - Digitální Učební Materiál DUM - Digitální Učební Materiál Název školy : Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839 460 01 Liberec 6 IČO: 25018507 REDIZO: 600010520 Vzdělávací oblast : Účetnictví Název a číslo DUMu : Valutová

Více

uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami:

uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o finanční spoluúčasti na organizaci Her IX. letní olympiády dětí a mládeže ČR 2019 v Libereckém kraji evidenční číslo pro Liberecký kraj OLP/82/2019 evidenční číslo pro Karlovarský kraj KK 00860/2019

Více

Pravidla registrace domén EU registrátora ZONER software, s.r.o. pro objednávky před a v období Sunrise period

Pravidla registrace domén EU registrátora ZONER software, s.r.o. pro objednávky před a v období Sunrise period Pravidla registrace domén EU registrátora ZONER software, s.r.o. pro objednávky před a v období Sunrise period OBSAH 1. VYMEZENÍ POJMŮ...2 2. PŘEDMĚT A ROZSAH PRAVIDEL...2 3. OMEZENÍ ŽÁDOSTÍ NA DOMÉNOVÁ

Více

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy

BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy BOSKOVICKÉ BĚHY 2017 Propozice Dětské běhy Zúčastněte se VIII. ročníku a buďte společně s námi u největší sportovně kulturní akce regionu. Přijďte běhat, fandit, bavit se! Nejlepší tři závodníci z každé

Více

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky

SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky SMĚRNICE O EVIDENCI ČLENSKÉ ZÁKLADNY Svazu lyžařů České republiky Čl. 1 Úvodní ustanovení Hlavním cílem evidence členské základny Svazu lyžařů České republiky, o.s. (dále jen SLČR) je získání trvalého

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Soutěž pro zákazníky Fair Credit FAIR MÁNIE

Soutěž pro zákazníky Fair Credit FAIR MÁNIE I. Organizátor soutěže a Zákazník Soutěž pro zákazníky Fair Credit FAIR MÁNIE 1. Organizátorem soutěže Fair Mánie (dále jen Soutěž") je společnost Fair Credit Czech s.r.o., se sídlem Kubánské náměstí 1391/11,

Více

SOUTĚŢNÍ ŘÁD. soutěţí sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

SOUTĚŢNÍ ŘÁD. soutěţí sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ SOUTĚŢNÍ ŘÁD soutěţí sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Soutěţní řád soutěţí sekce orientačního běhu (dále SŘ) stanovuje podmínky mistrovských a dlouhodobých

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem Užijte si léto s Hamánkem. Pravidla soutěže jsou

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019

PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019 PROPOZICE SOUTĚŽE NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2019 ZÁKLADNÍ INFORMACE Tato soutěžní kategorie je určena studentům středních škol výukového programu JA TITAN v ČR. Soutěž je příležitostí pro ty z Vás, kteří se

Více

Emisní podmínky dluhopisů společnosti Lloyds Carl Capital CO. LTD

Emisní podmínky dluhopisů společnosti Lloyds Carl Capital CO. LTD Emisní podmínky dluhopisů společnosti Lloyds Carl Capital CO. LTD Tyto emisní podmínky vymezují práva a povinnosti Emitenta a Vlastníka dluhopisů, jakož i náležitosti dluhopisů a jejich emise. Dluhopisy

Více

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, Uherský Brod. Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD

STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, Uherský Brod. Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ UHERSKÝ BROD Svatopluka Čecha 1110, 688 01 Uherský Brod Mezinárodní soutěţ ţáků oboru MALÍŘ UHERSKÝ BROD 31.3.-1.4.2016 Záštitu nad soutěží převzal hejtman Zlínského kraje MVDr.

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 1. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET MODRÉ KONTO Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby

Více

10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU

10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU 10. ROČNÍK VESELSKÝCH IN-LINE ZÁVODŮ VESELÍ NAD MORAVOU 23. 6. 2018 O KRÁLE A KRÁLOVNU DLOUHÉ A KRÁTKÉ DRÁHY Stránka 1 z 5 PROPOZICE ZÁVODU Pořadatel: IN-LINE VESELÍ, z.s. Organizátor: IN-LINE VESELÍ,

Více

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 4. září 2016 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika

CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet, dětské závody KDY? Neděle, 4. září 2016 KDE? Rekreační areál Matylda, Most, Česká republika MOST42INLINE Open Vršanská uhelná maraton - MČR, Mosteckej tucet, dětské závody, večerní jízda, pestrý doprovodný program. Skvělá zábava pro celou rodinu. CO? Open Vršanská uhelná maraton, Mosteckej tucet,

Více

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků

Vyhlášení obchodních veřejných soutěží na prodej zemědělských pozemků POZEMKOVÝ FOND ČESKÉ REPUBLIKY Sídlo: Husinecká 1024/11a, 130 00 Praha 3, IČ: 457 97 072, DIČ: CZ45797072 Zapsán v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, odd. A. vložka 6664 Adresa pro doručování:

Více

NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS

NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS NÁVOD PRO SPRÁVU ODDÍLŮ NA WEBU ČHS PŘIHLÁŠENÍ A ZÁKLADNÍ NABÍDKA 1. PŘEDSEDA - přihlášení do systému (Obr. 1 a 2) Úvodní stránka www.horosvaz.cz - horní šedá lišta - PŘEDSEDA (Obr. 1) Vyplňte přihlašovací

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ Společnost ORCA ESTATE a.s., Vyšehradská 420/19, 128 00 Praha 2 Nové Město, IČ: 039 27 431 (dále provozovatel ) je provozovatelem internetových

Více

Obchodní podmínky Avelingua

Obchodní podmínky Avelingua Obchodní podmínky Avelingua Platné od 17. 5. 2016 1. Preambule Pořadatelem jazykových kurzů je Mgr. Eva Klánová - Avelingua, IČ: 71067272, se sídlem Mezipolí 1299/11, Praha 4 (dále jen Avelingua ). Tyto

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 20. 2. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ Korunový běžný účet Modré konto Modré konto je poskytováno klientům úseku Privátní

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE KUP PRODUKTY JACOBS A VYHRAJ! 28. 5. - 1. 7. 2018 1) POŘADATEL: Společnost Jacobs Douwe Egberts CZ s.r.o., se sídlem Praha 5 - Smíchov, Moulíkova 3286/1b, PSČ 150

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 DEFINICE POJMŮ Není-li výslovně stanoveno jinak, mají pojmy s velkým počátečním písmenem obsažené v těchto VOP nebo ve Smlouvě o Půjčce následující význam: 1.1 Dlužník znamená

Více