Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu)"

Transkript

1 Sp.Zn.: S-MVNM/37774/2014 KS Č.j.: MVNM/24468/2015 Z á p i s z 22. schůze RMV konané dne od 16:35 hod. na městském úřadu (usnesení jsou součástí textu) Přítomni: Omluveni: Hosté: Program: Ing. Kozumplík, PhDr. JUDr. Kolář, Ph.D., Ing. Mgr. Kolařík, Ph.D., Štica, MUDr. Bezděková, Ing. Korta Mgr. Jochová, MUDr. Doupovec k bodu 3ost-2 a 3ost-3 (16:40 až 17:05 hod) - Ing. Větříček 1. Zahájení 2. Informace o událostech 3. Výkon pravomocí RMV dle 102 zákona o obcích b) Zakladatelské a zřizovatelské pravomoci e) Návrhy, připomínky, podněty členů ZMV a komisí RMV Ostatní 4. Různé 5. Nové úkoly 6. Závěr ad 1) Zahájení Schůzi zahájil starosta v 16:35 hod. RMV schvaluje 1-1 program probíhající 22. schůze RMV a zápis z 21. schůze konané dne ad 2) Informace o událostech DSO Baťův kanál S Veselská redakční rada 2MS Komise pro strategický rozvoj města S,1MS,2MS Komise majetku, výstavby a investic Slavnosti bratrství Čechů a Slováků s informacemi o významnějších událostech od 21. schůze konané dne ad 3) Výkon pravomocí RMV dle 102 zákona o obcích ad 3b) Zakladatelské a zřizovatelské pravomoci 3b-1 Mimořádná inventarizace v ZŠ Hutník Ředitel Základní školy Hutník 1456 se vzdal ke dni funkce ředitele. Z uvedeného důvodu zřizovatel nařizuje příspěvkové organizaci mimořádnou inventarizaci veškerého majetku a závazků. s vzdáním se pracovního místa ředitele Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace, k datu Od je statutárním zástupcem ZŠ Hutník zástupkyně ředitele Mgr. Šárka Vávrová.

2 RMV nařizuje 3b-1 provedení mimořádné inventarizace veškerého majetku a závazků k datu v příspěvkové organizaci zřízené městem Základní škola Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace, IČ b-2 Výsledek šetření stížnosti ZŠ Hutník Česká školní inspekce Jihomoravského inspektorátu prošetřila stížnost rodiče ve věci sociálně nežádoucího jednání žáků ve třídě V. A v ZŠ Hutník. Výsledek šetření stížnosti ČŠI je předkládán k projednání zřizovateli. s dopisem České školní inspekce, Jihomoravský inspektorát, Křížová 22, Brno, Výsledek šetření stížnosti, týkající se prošetření stížnosti, které probíhalo ve dnech 16. až 18. června 2015 v Základní škole Hutník, zaměřené na postup školy při řešení podezření na sociálně nežádoucí jednání a zajištění bezpečnosti žáků třídy V. A. Dále viz bod 5) Nové úkoly. 3b-3 Konkurzní řízení na pracovní místo ředitele p.o. ZŠ Hutník K se vzdal pracovního místa ředitel p.o. Základní škola Veselí n. M., Hutník Na pracovní místo ředitele je nutno vyhlásit konkurs. RMV vyhlašuje 3b-3a konkursní řízení na obsazení pracovního místa ředitele/ky Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace, s předpokládaným nástupem RMV stanovuje 3b-3b text veřejného oznámení konkursního řízení na pracovní místo ředitele/ky Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace dle předloženého návrhu. RMV pověřuje 3b-3c vedoucí oddělení KS požádat Krajský úřad, Českou školní inspekci a školskou radu o delegování jejich zástupce za člena konkursní komise na obsazení pracovního místa ředitele/ky Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1496, okres Hodonín, příspěvková organizace. RMV pověřuje 3b-3d vedoucí oddělení KS požádat Mgr. Risto Ljasovského, ředitele ZŠ Strážnice, Školní 283, o souhlas se svým jmenováním za člena konkursní komise na obsazení pracovního místa ředitele/ky Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace. RMV pověřuje 3b-3e vedoucí oddělení KS vyzvat statutárního zástupce Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvkové organizace, aby zorganizoval volbu zástupce z řad pedagogických pracovníků školy do konkursní komise a doložil ji zápisem o volbě. 2

3 Dále viz bod 5) Nové úkoly. ad 3e) Návrhy, připomínky, podněty členů ZMV a komisí RMV 3e-1 Komise pro rodinu a sociální záležitosti Byl předložen zápis z 11. schůze Komise pro rodinu a sociální záležitosti konané dne se zápisem z 11. schůze Komise pro rodinu a sociální záležitosti konané dne e-2 Veselská redakční rada Byl předložen zápis ze 16. schůze Veselské redakční rady konané dne se zápisem ze 16. schůze Veselské redakční rady konané dne ad 3) Ostatní 3ost-1 Žádost Trasig s.r.o. o vyjádření k objízdné trase Trasig s.r.o. zaslala žádost o vyjádření k objízdné trase obce Kozojídky. RMV souhlasí 3ost-1 s navrženou dočasnou objízdnou trasou obce Kozojídky. 3ost-2 Smlouva o zajištění přeložky plynárenského zařízení a úhradě nákladů s ní souvisejících, Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a Nájemní smlouva V rámci přípravy investiční akce Veselí nad Moravou, rozvoj sportovně rekreačního a kulturního centra, navazujícího na areál koupaliště bude proveden inženýrský objekt IO 15 Přeložka STL plynovodu PE dn63x6,8. Na provedení přeložky STL plynovodu je nezbytné uzavřít se společností RWE GasNet, s.r.o. Ústí nad Labem, Klíšská 940 Smlouvu o zajištění přeložky plynárenského zařízení a úhradě nákladů s ní souvisejících a Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene a se společností Povodí Moravy, s.p., Dřevařská 932/11, Veveří, Brno Nájemní smlouvu pro stavbu dočasné přeložky STL plynovodu. RMV schvaluje 3ost-2a uzavření Smlouvy o zajištění přeložky plynárenského zařízení a úhradě nákladů s ní souvisejících mezi Městem Veselí nad Moravou a společností RWE GasNet, s.r.o. Ústí nad Labem, Klíšská 940, PSČ , IČ: , dle předloženého návrhu. RMV schvaluje 3ost-2b uzavření Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnost inženýrské sítě mezi Městem Veselí nad Moravou a společností RWE GasNet, s.r.o. Ústí nad Labem, Klíšská 940, PSČ , IČ: , dle předloženého návrhu. RMV schvaluje 3ost-2c uzavření nájemní smlouvy mezi Městem Veselí nad Moravou a podnikem Povodí Moravy, s.p., Dřevařská 932/11, Veveří, Brno, IČ: , dle předloženého návrhu. 3

4 3ost-3 Jednací řízení bez uveřejnění a dodatek č. 1 na dodatečné stavební práce stavby Veselí nad Moravou dopravní infrastruktura ul. Sudomírky Součástí investiční akce Veselí nad Moravou dopravní infrastruktura ul. Sudomírky je provedení stavebního objektu 301 (SO 301) Napojení střešních svodů na kanalizační řád. Realizace řešení SO 301 předpokládá provedení dodatečných stavebních prací spočívajících v prodloužení původně navržených přípojek dešťových svodů do kanalizační stoky ulice Sudomírky. RMV schvaluje 3ost-3a výsledek jednacího řízení bez uveřejnění podle 34 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, na veřejnou zakázku Veselí nad Moravou dopravní infrastruktura ul. Sudomírky - dodatečné stavební práce dle předložené důvodové zprávy. RMV schvaluje 3ost-3b uzavření Dodatku č. 1 smlouvy o dílo na realizaci investiční akce Veselí nad Moravou dopravní infrastruktura ul. Sudomírky mezi Městem Veselí nad Moravou a společností TUFÍR, spol. s r.o., se sídlem Na Drahách 881, Kunovice, IČ: , dle předloženého návrhu. 3ost-4 Vývoj cen pohonných hmot Na 110. schůzi RMV bylo Městské policii uloženo sledovat vývoj cen pohonných hmot na čerpacích stanicích na území města Veselí nad Moravou. s vývojem cen pohonných hmot na čerpacích stanicích na území Města Veselí nad Moravou. ad 4) Různé Nebyl projednán žádný materiál. ad 5) Nové úkoly z bodu 3b-2 R 22/109 Po projednání ve školské radě předložit návrh opatření ve věci sociálně nežádoucího jednání žáků a ochrany a bezpečnosti žáků, zvláště před sociálně patologickými jevy na ZŠ Hutník k projednání Komisi školství, mládeže a volnočasových aktivit a následně na RMV. Z: statutární zástupce ZŠ Hutník KT: R 22/110 Projednat navržená opatření ve věci sociálně nežádoucího jednání žáků a ochrany a bezpečnosti žáků, zvláště před sociálně patologickými jevy na ZŠ Hutník a předložit stanovisko KŠMV na schůzi RMV. Z: KŠMV KT: z bodu 3b-3 R 22/111 Zajistit potřebné úkony ve věci konkursního řízení na obsazení pracovního místa ředitele/ky Základní školy Veselí nad Moravou, Hutník 1456, okres Hodonín, příspěvková organizace, dle předložené zprávy. Z: KS KT:

5 ad 6) Závěr 22. schůzi RMV ukončil starosta ve 18:15 hod. Příští schůze RMV se koná v pondělí od 16:00 hod v zasedací místnosti č. 211 a následně v kanceláři starosty Ing. Miloš Kozumplík v. r. JUDr. PhDr. Petr Kolář, Ph.D. v. r. starosta místostarosta 5

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 5. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 07.01.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS. z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne od 16:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 36. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 11.01.2016 od 16:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající: MUDr.

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 31. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 02.11.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 63. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.02.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 17. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 17. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 17. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.06.2019 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 55. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 10.10.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 61. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 09.01.2017 od 15:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 57. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 07.11.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 9. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 14. 05. 2018 Přítomni: Omluveni: Lukáš Pohanka starosta Lenka Tarabová člen rady Mgr. Vladimíra Hoření člen rady Ing.

Více

Město Vrchlabí Rada města

Město Vrchlabí Rada města Město Vrchlabí Rada města Zápis a ze 47. jednání dne 25.05.2010 od 15 hodin konaného v malé zasedací síni městského úřadu Přítomni: Ing. L. Dlabola, JUDr. M. Dušková, Ing. J. Konvalina, Mgr. B. Paulů,

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 59. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 05.12.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

KONANÉ DNE

KONANÉ DNE Z Á P I S Z 14. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 12. 09. 2016 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar místostarosta Ing. Vladislav Krušina člen rady Lenka

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 85. zasedání dne 1. listopadu 2017

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 85. zasedání dne 1. listopadu 2017 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 85. zasedání dne 1. listopadu 2017 Číslo jednací zápisu: MCH 6203/2017 Číslo spisu jednání: Místo zasedání: 6201/2017/OVV kancelář starostky Začátek a konec jednání:

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 32. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 16.11.2015 od 16:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu Program 54. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 27. 3. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Konkursní řízení na obsazení místa ředitele ZŠ

Více

Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 3. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.12.2014 Číslo: 70/3 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.12.2014 Číslo: 71/3 Zodpovídá: FO Termín: 31.12.2014 druhé vydání směrnice

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 47. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 06.06.2016 od 15:00 hodin v kanceláři starosty Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 6 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 17. 6. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetčice Palackého 177, Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 3/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 15. 03. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu,

Více

MĚSTYS DRNHOLEC. Přítomni: Ivičič Jan, Ing. Bronislav Kocman, RNDr. Kalandrová Jana, Bc. Pavla Seveldová Omluveni: Bejdák Karel

MĚSTYS DRNHOLEC. Přítomni: Ivičič Jan, Ing. Bronislav Kocman, RNDr. Kalandrová Jana, Bc. Pavla Seveldová Omluveni: Bejdák Karel MĚSTYS DRNHOLEC Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů,

Více

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích

Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Zápis ze 2. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.2.2018 v budově městského úřadu v Dolních Kounicích Přítomní: Ing. Radka Formánková - starostka Lumír Konečný - místostarosta. MUDr. Petr Fila-radní,

Více

Usnesení 81. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 14. února 2018

Usnesení 81. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 14. února 2018 Usnesení 81. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 14. února 2018 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1565/81/18 1) schvaluje program 81. schůze rady

Více

Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015

Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015 Usnesení 12. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. května 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 219/12/15 schvaluje program 12. schůze rady městského

Více

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013

Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Usnesení 55. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 10. dubna 2013 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1298/55/13 schvaluje program 55. schůze rady

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 56. zasedání Rady města Veselí nad Moravou

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S. 1. Zahájení a schválení programu 56. zasedání Rady města Veselí nad Moravou Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 56. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 24.10.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 34. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Ing. Bc. Tomáš Letocha Ing. Vladimír Elšík Radoslav Němeček Jiří Švanyga Vlasta Sedláková Ing. Zdeněk Škromach Omluveni: Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 34.

Více

K projednávání daného bodu byla přizvána paní Plchová, bytová správa.

K projednávání daného bodu byla přizvána paní Plchová, bytová správa. Město Pohořelice Zápis ze 4. schůze rady města konané dne 19. 12. 2018 Účast: Bc. Novák, Ing. Svoboda, Mgr. Veselý, Ing. Kudrna, Mgr. Polák, MBA, Kloudová, DiS., Ing. Blecha, tajemník a Mgr. Babčanová,

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

Usnesení 35. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. dubna 2016

Usnesení 35. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. dubna 2016 Usnesení 35. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 6. dubna 2016 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 684/35/16 schvaluje program 35. schůze rady městského

Více

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti

z 21. jednání rady města Velká Bystřice dne v 16,00 hod. v zasedací místnosti U s n e s e n í z 21. jednání rady města dne 14.12.2011 v 16,00 hod. v zasedací místnosti UR/21/1/2011 schválení programu jednání Rada města pro projednání 1. s c h v a l u j e program 21. jednání rady

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-90-2018 Termín jednání 28. března 2018 Začátek jednání 13:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Stanislav

Více

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice

Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Zápis z jednání Rady městyse Častolovice Číslo jednací RM-53-2016 Termín jednání 12. října 2016 Začátek jednání 15:00 Přítomni Ing. Zdeněk Praus Bc. Miloš Tichý Antonín Podzimek Mgr. Alena Zvěřinová Miloslav

Více

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 21.09.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Mgr. Kateřina Čechová, Zdeněk Gürtler, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch,

Více

Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 14 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 9. 11. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Město Slavičín U S N E S E N Í. 9. schůze Rady města Slavičín, konané dne

Město Slavičín U S N E S E N Í. 9. schůze Rady města Slavičín, konané dne Město Slavičín U S N E S E N Í 9. schůze Rady města Slavičín, konané dne 20. 2. 2007 Usnesení č. 9/0163/07 Ve věci: Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 9. 2. 2015 čís. 65/7 73/7 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 13.04.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. května 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. května 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. května 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 92/2018 1. bere na vědomí a) předložený protokol o kontrole čj. ČŠIK-132/18-K ze dne 08.03.2018

Více

Výpis - Usnesení z 89. schůze Rady města Vsetín, konaného dne 23. října 2018

Výpis - Usnesení z 89. schůze Rady města Vsetín, konaného dne 23. října 2018 Výpis - Usnesení z 89. schůze Rady města Vsetín, konaného dne 23. října 2018 1/89/RM/2018 Program 89. schůze Rady města Vsetín program 89. schůze Rady města Vsetín, s následujícími změnami: - Doplnění

Více

Usnesení 18. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. července 2015

Usnesení 18. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. července 2015 Usnesení 18. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 29. července 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 346/18/15 schvaluje program 18. schůze rady

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program:

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: Zápis a usnesení 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na pondělí dne 29. 5. 2017 v 17 hodin v

Více

Usnesení 22. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 23. září 2015

Usnesení 22. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 23. září 2015 Usnesení 22. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 23. září 2015 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 427/22/15 schvaluje program 22. schůze rady městského

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 30. schůzi 14.05.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis z 7. zasedání rady města

Zápis z 7. zasedání rady města Zápis z 7. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 08. 01. 2019 od 08.15 hod do 9.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Tisk č. 1 Smlouva o budoucí

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 58. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 21.11.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 18. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 21. 09. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Příloha k usnesení. ze 49. zasedání rady obce konané dne v 17. hodin v kanceláři starosty obce

Příloha k usnesení. ze 49. zasedání rady obce konané dne v 17. hodin v kanceláři starosty obce 49/02/2018- RO-U Příloha k usnesení ze 49. zasedání rady obce konané dne 5. 2. 2018 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, Ing. Pavla Novosadová

Více

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008

Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 Anonymizováno dle Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů Zápis R8/008 z 8. schůze RMČ Brno-jih konané dne 06.02.2019 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí

Více

Rada města po projednání schválila:

Rada města po projednání schválila: Usnesení z 16. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 28.11.2018 od 13.30 h Přítomni: dle prezenční listiny - 5 Rada města po projednání schválila: v kanceláři starosty města!upraveno! Usnesení č.

Více

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.)

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM

MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM Zastupitelstvo a rada - ADW MĚSTO ČERVENÝ KOSTELEC PROGRAM 15. řádné jednání Rady města, konané dne 25.6.2014 kancelář starosty 1. (1) Optický kabel mezi MěÚ - Stará radnice - Městská policie, Červený

Více

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání

Rada města Červený Kostelec. Usnesení z 18. jednání Červený Kostelec Usnesení z 18. jednání Rady města Červený Kostelec konané dne 4.10.2017 R-2017/18/1-18. Červený Kostelec 4.10.2017 Chodník "Obalovna - Devět křížů" Červený Kostelec uzavření Smlouvy o

Více

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S

Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S Rada města Veselí nad Moravou Z Á P I S z 82. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 09.10.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

ZÁPIS. Z 58. schůze Rady města Přerova konané dne 12. března Zahájení primátor. 2. Školské záležitosti Mgr. Hluzín

ZÁPIS. Z 58. schůze Rady města Přerova konané dne 12. března Zahájení primátor. 2. Školské záležitosti Mgr. Hluzín ZÁPIS Z 58. schůze Rady města Přerova konané dne 12. března 2013 PROGRAM: --------------- 1. Zahájení primátor 2. Školské záležitosti Mgr. Hluzín 3. Závěr, tiskové zprávy primátor Přítomni: A. Předsedající:

Více

Zápis. z 12. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci

Zápis. z 12. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci Přítomni: - Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. - Ing. Vladimír Elšík - Lenka Hostýnková - Mgr. Miroslav Králík - Ing. Alexander Krejčí - Radek Matěj - Radoslav Němeček Zapisovatelka: L. Hostýnková Omluven: - Zápis

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 90. řádné schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 24.9.2014 1394/90/RM/2014 Zpráva o připravenosti ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977, okres Vyškov na školní rok

Více

USNESENÍ RADY OBCE. Obec LUČINA Rada obce. 9. schůze konaná dne: 9. 5. 2011. Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, Ing. Boček, Ing.

USNESENÍ RADY OBCE. Obec LUČINA Rada obce. 9. schůze konaná dne: 9. 5. 2011. Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, Ing. Boček, Ing. USNESENÍ RADY OBCE 9. schůze konaná dne: 9. 5. 2011 Přítomni: Ing. Blahutová, Ing. Veselá, Ing. Boček, Ing. Pavlas, Omluven: p. Hruška Ing. Dagmar Veselá místostarostka obce Ing. Soňa Blahutová starostka

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 8. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 25. 03. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013

Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 R6 50/2013 Statutární město Brno Městská část Brno-Medlánky Rada MČ Brno-Medlánky Zápis z mimořádné schůze Rady MČ Brno-Medlánky ze dne 27. listopadu 2013 Přítomni: JUDr. Marek Michal, Doc. Ing. Sedlák

Více

Zápis. Z 88. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 21.7.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. Z 88. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 21.7.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 88. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 21.7.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Zbyněk Parma Hosté Omluveni

Více

U S N E S E N Í MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 12. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne čís.

U S N E S E N Í MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE. z 12. schůze Rady městského obvodu Proskovice. konané dne čís. V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, je dokument zveřejněn v upravené podobě. MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í z 12. schůze Rady městského

Více

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE Z Á P I S Z 68. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 15.01.2014 Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 15.01.2014 Přítomni: p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, p. Petr Čapek, p. Libor Dobner, p.

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.)

ZÁPIS č. 22/2008 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 17,00 hod. do 20,30 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

4. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 4. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 5. prosince 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 66. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 66. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í z 66. schůze Rady města Slavičína konané dne 26.3.2013 Usnesení č. 66/1230/13 Schválení účetních závěrek příspěvkových organizací města k 31.12.2012 a) účetní závěrku příspěvkové

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 24. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo ve středu dne 30.3. 2016 v 16 : 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

USNESENÍ Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU ZE DNE

USNESENÍ Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU ZE DNE USNESENÍ Z 14. JEDNÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE NAD NISOU ZE DNE 12. 09. 2016 Usnesení č. 386/09/2016 Rada Městského obvodu Liberec Vratislavice nad Nisou po projednání program 14. zasedání

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 30.9.2014 v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích.

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 30.9.2014 v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 30.9.2014 v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích. Přítomni: Josef Prudík, Ivana Dočkalová, Marie Krištofová, Mgr. Irena

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis č. 5/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 26. února 2013 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 5/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 26. února 2013 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 5/2013 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 26. února 2013 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, František Skála, Karel Hloušek, Pavel Čermák, Mgr. Lenka Žežulková 5. zasedání

Více

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 36. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne

Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 36. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne Obec Branka u Opavy Usnesení č. 36. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 30.04.2014 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS

Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS Rada města Veselí nad Moravou ZÁPIS z 33. schůze Rady města Veselí nad Moravou, která se konala dne 30.11.2015 od 16:20 hodin v zasedací místnosti B-211 Přítomni: Omluveni: Nepřítomni: Hosté: Předsedající:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS z 17. schůze, konané dne 07.08.2013 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Přítomni: Přizváni k jednání: Ing.

Více

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019

Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Usnesení 17. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 31. července 2019 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo usnesení Obsah 305/17/19 1) schvaluje program 17. schůze

Více

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ).

Host: pí Mgr. Voženílková, Ph.D., oddělení komunikace, vnějších vztahů a infocentra OKT ÚMČ. Ing. Matoušová (= 2 radní MČ). Z á p i s ze 111. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. května 2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Petrus; PhDr. Ing. Fichtner,

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 04/2014, konané dne 26. února 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:03 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomno: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014

Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014 Město Holešov,, Masarykova 628, Holešov Usnesení z 16. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala dne 24. června 2014 přijaté usnesení č. 203/2014 - N 3293 v z a l a n a v ě d o m í informaci tajemníka

Více

Usnesení č. 1/8/01/2018 Rada města projednala a s t a n o v u j e v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. b)

Usnesení č. 1/8/01/2018 Rada města projednala a s t a n o v u j e v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. b) U s n e s e n í z 1. schůze Rady města Česká Skalice konané dne 10.01.2018 Usnesení č. 1/1/01/2018 Rada města projednala a s c h v a l u j e uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo na akci "Přírodní koupací

Více

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 01. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 07. 01. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: Lukáš Pohanka starosta Ing. Vladislav Krušina - místostarosta Mgr. Libor

Více

Z Á P I S. I. Zahájení zasedání zastupitelstva

Z Á P I S. I. Zahájení zasedání zastupitelstva Z Á P I S z 32. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 22.05.2014 od 18.00 hodin, v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, okres České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva Přítomni:

Více

U S N E S E N Í ze 19. schůze rady města konané dne 21. června 2005

U S N E S E N Í ze 19. schůze rady města konané dne 21. června 2005 Město Děčín U S N E S E N Í ze 19. schůze rady města konané dne 21. června 2005 Usnesení č. RM 05 19 30 01 Rada města projednala kontrolu plnění usnesení rady města a b e r e n a v ě d o m í usnesení č.

Více

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice

U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice U s n e s e n í z 36. jednání rady města, konaného dne 30.08.2012 ve 14:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu Velká Bystřice UR/36/1/2012 program jednání 1. s c h v a l u j e program 36. jednání

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Usnesení 10. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 27. března 2019

Usnesení 10. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 27. března 2019 Usnesení 10. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 27. března 2019 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 158/10/19 1) schvaluje program 10. schůze rady

Více

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 23/2016

Více

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

16. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 16. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 20. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ).

Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková (= 2 radní MČ). Z á p i s z 19. schůze Rady městské části Praha 8, konané v pondělí dne 15. dubna 2019 od 11:00 hodin v zasedací místnosti Starosty městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Vítek; Slabihoudek, Bc. Švarc,

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 17. ČERVNA 2014 R A D A M Ě S T A N E J D K U 95. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Drobný, p. Cingroš, p. Kaššák přišel v 8:20 Omluveni: 0 Hosté: 0 Rada města schvaluje předložený

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros.

17. schůzi Rady městské části Praha 8 (dále též jen Rada MČ nebo RMČ ) ve 14:00 hodin zahájil a řídil Starosta MČ p. Gros. Z á p i s ze 17. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 27. března 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Starosty Městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Výpis - Usnesení z 13. schůze Rady města Vsetín, konané dne 29. května 2019

Výpis - Usnesení z 13. schůze Rady města Vsetín, konané dne 29. května 2019 Výpis - Usnesení z 13. schůze Rady města Vsetín, konané dne 29. května 2019 1/13/RM/2019 Program 13. schůze Rady města Vsetín program 13. schůze Rady města Vsetín s následujícími změnami: - Doplnění o

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více