Zápis z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., konaného dne"

Transkript

1 Zápis z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., konaného dne Program zasedání: 01/SR14/11 Přehled o činnosti o.p.s. k a návrh činnosti na další období. 02/SR14/11 Plnění úkolů z minulého zasedání správní rady. 03/SR14/11 Přistoupení a vystoupení členů HYJÉ koně Zlínského kraje o.p.s. ze společnosti. 04/SR14/11 Ředitel HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s. dle změn v Zákoně o o.p.s. 05/SR14/11 Příprava valné hromady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. 06/SR14/11 Ekonomická situace HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. 07/SR14/11 Mediální materiály 08/SR14/11 Přeshraniční projekt ČR - SR 09/SR14/11 Hipostezky ve Zlínském kraji v roce 2010 a /SR14/11 Ostatní Účast členů správní rady: Ing. Josef Balaštík, Mgr. Ivana Majíčková, Ing. Petr Galatík. Další osoby účastnící se zasedání: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Iva Hlobilová, Ing. Lenka Šomanová, Radomír Kavka, Mgr. Milan Stašek. Omluveni: MVDr. Antonín Černocký, Pavel Urbánek, Ing. Jana Koldová. 01/SR14/11 Přehled o činnosti o.p.s. k a návrh činnosti na další období. Správní rada byla seznámena a vzala na vědomí přehled o činnosti společnosti v období Galavečer jezdectví - vyhodnocení Středomoravské jezdecké ligy Prezentace společnosti a zakladatelů proběhla na této kulturní události. Zástupci správní rady Mgr. I. Majíčková a ing. P. Galatík předávali ceny oceněným sportovcům. Projekt Bezpečná hipoturistika Správní rada vzala na vědomí informace o průběhu projektu Bezpečná hipoturistika z Programu rozvoje venkova SZIF. Správní rada byla informována o přípravě vyúčtování projektu. Správní rada vyslovuje poděkování zakladatelům J. Novosadovi a ing. P. Galatíkovi za spolupráci na projektu.

2 Go a Regiontour 2011 Naše společnost HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s. prezentovala hipoturistiku Zlínského kraje na dvou místech. Prvním byl stánek Centrály cestovního ruchu Východní Moravy, o.p.s. a druhým stánek Klubu českých turistů, který nám, jako řádným členům sekce Turistika na koni každoročně poskytuje tuto výsadu. O prezentované materiály byl velký zájem. Výroční konference Centrály cestovního ruchu Východní Moravy proběhla na zámku v Holešově. Společnost se této akce zúčastnila a podpořila zastřešovatele cestovního ruchu ve Zlínském kraji. Návrh činnosti společnosti pro rok ) Jednání správní rady se uskuteční v měsících únor, květen, srpen, listopad. 2) Jednání dozorčí rady by se mělo uskutečnit v měsíci dubnu. 3) Valná hromada zakladatelů společnosti proběhne v měsíci březnu. 4) Hipoakce budou prezentovány na webu Hyjé, dále na Jezdectví, Equichannelu, turistických webech Kudy z nudy, Kam zajdeme. 5) Prezentace na výstavách Regiontour v Brně (leden), Tlumačov (červenec), Topolčianky (srpen), Pardubice (září), Těšánky (září). Zakladatelé budou vyzváni k dodání svých propagačních materiálů k prezentaci jak na výstavách, závodech i jiných akcích. 6) Prezentace společnosti na závodech mediální podpora, prezentace společnosti a zakladatelů ( banery, propagační panely, propagační materiály), věcná cena do výher deka. Seznam akcí: Voltižní závody Tlumačov Skokové závody Holešov Mistrovství Zlínské oblasti ČJF ve skocích Kroměříž Chovatelská akce Výstava Tlumačov Mistrovství Zlínské oblasti ČJF v drezuře Těšánky Mistrovství České republiky ve westernovém ježdění Koryčany Drezurní závody Holešov Dostihy Slušovice. Listopad - Galavečer Zlínské oblasti ČJF Holešov. 7) Výtvarná soutěž Svět koní pro úspěch fotosoutěže Svět koní, která probíhala v minulém roce, jsme připravili podobnou soutěž, tentokrát s výtvarnou tématikou. Zahájení soutěže proběhne rozesláním informací po jezdeckých a regionálních webech, zakladatelům. Konečná uzávěrka pro zaslání výrobků je Od proběhne hlasování veřejnosti na webu do Slavnostnímu vyhlášení vítěze proběhne na Mistrovství Zlínské oblasti ČJF ve skocích v Kroměříži. Správní rada souhlasí s návrhem výtvarné soutěže Svět koní, tak jak byl návrh předložen. 8) Semináře a kurzy pořádání v průběhu léta a podzimu. 02/SR14/11 Plnění úkolů z minulého jednání Úkoly z 13. jednání správní rady: 1) WEB nastalá situace kolem úprav se řeší s ing. J. Koldovou. 2) Byl vyhledán nový kancelářský prostor v Kroměříži Nám. Míru 3287, Kroměříž v budově polikliniky ve 2. patře, dveře č Dle dohody s pronajímatelem je zde možné zřídit sídlo společnosti.

3 3) Byl uzavřen dodatek č. 2. k pracovní smlouvě Ivy Hlobilové. Pracovní poměr byl sjednán do ) Proběhlo jednání s A. Nevřivou jezdecké trasy na Ranči Nevada. 03/SR14/11 Přistoupení a vystoupení členů HYJÉ koně Zlínského kraje o.p.s. ze společnosti Žádost o přistoupení do společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. podaly: Martina Horáková (f.o.) Mgr. Kristýna Dolínková (f.o.) Žádost o vystoupení ze společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. podali: Libor Doležel (f.o.) Iva Vašková (f.o.) HIPOCEMTRUM KORYČANY, v.o.s. (p.o.) Městys Pozlovice (obec) Správní rada souhlasí s přistoupením uvedených žadatelů a souhlasí s vystoupením výše uvedených žadatelů. 04/SR14/11 Ředitel HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s. dle změn v Zákoně o o.p.s Na post ředitele společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje byla jmenována ing. Jana Fatěnová. Správní rada souhlasí z jmenováním ing. Jany Fatěnová na post ředitele společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s.. Smlouva ředitele bude vyřešena na dalším jednání SR. 05/SR14/11 Příprava valné hromady HYJÉ koně Zlínského kraje o.p.s. Valná hromada se uskuteční v 16 hod. v restauraci u hřebčince Tlumačov s možností prohlídky hřebčince Tlumačov od 15 hod. pro zakladatele společnosti. Zakladatelé budou vyzváni, aby zaslali návrhy členů do správní rady Potřebné materiály na VH připraví projektové manažerky. Členové správní rady byli seznámeni s návrhem programu valné hromady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. Předběžný návrh kandidátů bude sestaven po /SR14/11 Ekonomická situace HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. Správní rada byla seznámena s předběžnou analytickou výsledovkou roku Byly upraveny pracovní smlouvy projektových manažerek, dle požadavků SR bylo předáno vyúčtování dotace Zlínského kraje na odbor ing. M. Peterkovi v rozsahu 550 str., přičemž bylo na tento odbor předáno požadované předběžné vyúčtování této dotace. Správní rada byla seznámena s přehledem smluv, které má společnost uzavřené s Zlínským krajem, ing. Kunčíkem, ing. Kašickou, společností Perfekta a.s. Správní rada souhlasí s návrhem úprav v rozpočtu HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s. pro rok 2011 v celkové výši příjmů a výdajů , - Kč.

4 07/SR14/11 Mediální materiály Byla zhotovena prezenční kniha společnosti mapující její aktivity a prezentující zakladatele společnosti, pro propagaci společnosti na akcích. Byly zhotoveny propagační přenosné nástěnky k prezentaci aktivit a zakladatelů společnosti. Pro lepší a lepší informovanost jsme připravili další číslo HYJÉ pro Vás 1/2011. Byl zpracován pro propagační účely Přehled akcí na rok 2011 aneb Koně na vlastní oči, na vlastní kůži. JK KVATRO - EKOSTATEK, o.s. nabídla naší společnosti spolupráci formou propagace společnosti HYJÉ v regionu Slovácka. JK nabízí umístění propagačního panelu společnosti v areálu JK v měsících duben listopad a propagaci společnosti HYJÉ při Chovatelském dnu JK, formou umístění reklamy v katalogu a prezentace materiálů společnosti a zakladatelů. Správní rada souhlasí se spoluprací s JK KVATRO EKOSTATEK, o.s. Správní rada souhlasí s návrhem propagace společnosti HYJÉ u JK KVATRO EKOSTATEK, o.s v regionu Slovácko v nabídnutém rozsahu. 08/SR14/11 Přeshraniční projekt ČR - SR proběhla příprava projektu OP přeshraniční spolupráce I. Mezinárodní sraz turistů ČR SR, kde jsme se stali partnery obce Kopčany. Žádost podána slovenskými žadateli V rámci projektu se zúčastníme I. Mezinárodního srazu jezdeckých turistů v obci Kopčany (náklady hradí žadatel), kde zajistíme vystoupení voltižní skupiny (náklady hradí žadatel). My uspořádáme na naše náklady workshop na téma Hipoturistika a její rozvoj dne v Bojkovicích (předběžný termín i místo, předběžně přislíben příplatek na občerstvení, zaplacení lektorů) žadatelé nám poskytnou lektory ze Slovenska, my poskytneme svoje. V jednání je znovu podání žádosti na Pohár moravsko-slovenského partnerství. Jednání v Kopčanech proběhla v termínech a /SR14/11 Hipostezky ve Zlínském kraji 2010, 2011 Stručný přehled stezek, jejichž provoz byl spuštěn v roce 2009: - jezdecký okruh Beskydy (Valašsko) v okolí Velkých Karlovic o délce cca 16 km. Hlavním zázemím okruhu je statek Dvůr u kříža ve Velkých Karlovicích, který nabízí možnost ustájení i ubytování. Zaměstnanci zařízení Dvůr u Kříža zajišťují také správu této atraktivní trasy. - jezdecký okruh Vizovicko (Zlínsko) o délce cca 48 km. Okruh je tvořen malým a velkým okruhem: malý okruh v okolí Lipiny o délce cca 20 km. Hlavním zázemím okruhu je Stáj Lipina, která nabízí možnost ubytování, stravování i ustájení. Správu malého okruhu zajišťuje Ing. Lenka Šomanová, Stáj Lipina. Značen zeleně. velký okruh v okolí obcí Újezd, Vysoké Pole, Drnovice, Vlachova Lhota o délce cca 28 km. Garantem této trasy je starosta obce Vlachova Lhota Libor Mana. Značen zeleně.

5 Stručný přehled stezek, jejichž provoz byl spuštěn v roce 2010: - koňská stezka v okolí Koryčan směr Kyjov o délce 8 km. Hlavním zázemím okruhu je Hipocentrum Koryčany, které nabízí možnost ubytování, stravování i ustájení. Správu stezky zajišťuje Milan Dolínek, Hipocentrum Koryčany. Značená zeleně. - koňská stezka v okolí Buchlovic o délce 6 km. Hlavním zázemím je Ranch Nevada, který nabízí ubytování a ustájení. Správu stezky zajišťuje Antonín Nevřiva. Značená žlutě (?).

6 Usnesení z čtrnáctého zasedání správní rady HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. ze dne Správní rada vzala na vědomí: 1. Správní rada vzala na vědomí přehled o činnosti společnosti v období v období Správní rada vzala na vědomí informace o průběhu projektu Bezpečná hipoturistika z Programu rozvoje venkova SZIF. 3. Správní rada vzala na vědomí návrh činnosti společnosti pro rok Správní rada vzala na vědomí plnění úkolů z minulého jednání. 5. Správní rada vzala na vědomí přípravu valné hromady společnosti. 6. Správní rada byla seznámena s předběžnou analytickou výsledovkou roku 2010, dále s vyúčtováním dotace ze Zlínského kraje a přehledem smluv společnosti s dodavateli. 7. Správní rada vzala na vědomí propagační mediální materiály společnosti. 8. Správní rada byla informována o přeshraničním projektu I. Mezinárodní sraz turistů ČR SR. 9. Správní rady byla informována o přehledu hipostezek ve Zlínském kraji. 10. Správní rada byla informována, že Mgr. M. Stašek je pověřený městem Kunovice ke komunikaci se společností HYJÉ. Správní rada schválila: 1. Správní rada souhlasí s návrhem výtvarné soutěže Svět koní, tak jak byl návrh předložen. 2. Správní rada souhlasí s přistoupením do společnosti M. Horákové a Mgr. K. Dolínkové. Správní rada souhlasí s vystoupením ze společnosti L. Doležal, I. Vašková, HIPOCENTRUM KORYČANY, v.o.s. a Městys Pozlovice. 3. Správní rada jmenovala a schválila na post ředitele společnosti ing. Janu Fatěnovou. 4. Správní rada souhlasí s návrhem úprav v rozpočtu HYJÉ - koně Zlínského kraje, o.p.s. pro rok 2011 v celkové výši příjmů a výdajů , - Kč. 5. Správní rada souhlasí se spoluprací s JK KVATRO EKOSTATEK, o.s. Správní rada souhlasí s návrhem propagace společnosti HYJÉ u JK KVATRO EKOSTATEK, o.s v regionu Slovácko v nabídnutém rozsahu.

7

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

IX. schůze sdružení v Kroměříži.

IX. schůze sdružení v Kroměříži. I. Program: IX. schůze sdružení 3.7.2015 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další osoby účastnící se zasedání: - Omluveni: Ing.

Více

VI. schůze sdružení v Kroměříži.

VI. schůze sdružení v Kroměříži. VI. schůze předsednictva sdružení 29.10.2014 I. Program: VI. schůze sdružení 29.10.2014 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další

Více

III. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p.

III. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p. III. schůze sdružení 20.2.2014 v ZH Tlumačov, s.p. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Radomír Kavka, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka Šomanová. Další osoby účastnící se zasedání:

Více

VII. schůze sdružení v Kroměříži.

VII. schůze sdružení v Kroměříži. I. Program: VII. schůze sdružení 23.2.2015 v Kroměříži. Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka. Další osoby účastnící se zasedání: MVDr. Antonín

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

II. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p.

II. schůze sdružení v ZH Tlumačov, s.p. II. schůze sdružení 23.1.2014 v ZH Tlumačov, s.p. Účast členů předsednictva: Ing. Lenka Šomanová, František Šoman, Ing. Jana Fatěnová. Další osoby účastnící se zasedání: Ing. Josef Balaštík, MVDr. Antonín

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Právní forma: obecně prospěšná společnost Datum založení: 12.3. 2008 Rejstřík obecně prospěšných společností vedený u Krajského soudu v Brně: oddíl O, vložka číslo 353 IČ: 282

Více

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ Vážení zakladatelé společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s. a příznivci koní, při dlouhých pozimních večerech se můžete začíst do našeho občasníku a nechat si

Více

V. schůze sdružení v Kroměříži.

V. schůze sdružení v Kroměříži. V. schůze sdružení 12.8.2014 v Kroměříži. I. Program: Účast členů předsednictva: Ing. Jana Fatěnová, Radomír Kavka, Mgr. Jana Svárovská, František Šoman, Ing. Lenka Šomanová. Další osoby účastnící se zasedání:g.

Více

1/2012 HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ

1/2012 HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ 1/2012 HYJÉ pro Vás únor Kde to řehtá tam je HYJÉ Vážení zakladatelé společnosti HYJÉ koně Zlínského kraje, o.p.s., vážení příznivci koní, srdečně Vás vítáme u prvního čísla našeho občasníku roku 2012.

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko Zpráva za období: 3. etapa 2012 (1.9.2012 31.12.2012) Název MAS: zpracovatel zprávy: kontakt: MAS Východní Slovácko Ing. Pavel projektový manažer SPL

Více

MEMORIÁL ING. VĚRY VOJÁČKOVÉ

MEMORIÁL ING. VĚRY VOJÁČKOVÉ Rozpis drezurních závodů Těšánky 718L1 MISTROVSTVÍ ZLÍNSKÉ OBLASTI V DREZUŘE 18. 19.7. 2015 MEMORIÁL ING. VĚRY VOJÁČKOVÉ 1. Základní údaje: 1.1. Pořadatel: JS Galatík Těšánky, Centrum vzdělávání a chovu

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko Zpráva za období: 2. etapa 2013 (1. 5. 2013 31. 8. 2013) Název MAS: zpracovatel zprávy: kontakt: MAS Východní Slovácko Ing. Pavel Rada, projektový manažer

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A MLADÝCH JEZDCŮ VE VYTRVALOSTI 2014

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A MLADÝCH JEZDCŮ VE VYTRVALOSTI 2014 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A MLADÝCH JEZDCŮ VE VYTRVALOSTI 2014 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Místo: Těšánky u Zdounek Datum: 13.9.2014 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: JS GALATÍK TĚŠÁNKY

Více

V. ROČNÍK O POHÁR MORAVSKÉHO VENKOVA ČESKÝ DREZURNÍ POHÁR 2011

V. ROČNÍK O POHÁR MORAVSKÉHO VENKOVA ČESKÝ DREZURNÍ POHÁR 2011 Č. 716L1 Rozpis jezdeckých závodů Těšánky V. ROČNÍK O POHÁR MORAVSKÉHO VENKOVA 16. 17.7. 2011 ČESKÝ DREZURNÍ POHÁR 2011 Základní údaje: 1. 1 Pořadatel: JS Galatík Těšánky Centrum vzdělávání a chovu koní

Více

PROGRAM ZASEDÁNÍ. ANO NE ZDRŽELO SE Výsledek hlasování 8 0 0

PROGRAM ZASEDÁNÍ. ANO NE ZDRŽELO SE Výsledek hlasování 8 0 0 Z Á P I S z 24. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 7. října 2008 v 16:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Hlína Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Právní forma: spolek Datum založení: 19. 7. 2013 Sídlo: Křekov 40, 766 01 Valašské Klobouky, Tel: +420 733 739 502 IČO 01918087 DIČ: CZ01918087 č.ú. 263093261/0300 Hyjekone@seznam.

Více

Z Á P I S z 19. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 6. března 2007 v 16:00 hod.

Z Á P I S z 19. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 6. března 2007 v 16:00 hod. Z Á P I S z 19. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 6. března 2007 v 16:00 hod. na MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Jaromír Schoř, Ladislav

Více

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne 5. 3. 2019 od 16:30 hodin Zapisovatel: Lucie Šulcová Ověřovatel 1: Luděk Šíma Ověřovatel 2: Aneta Tomová

Více

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ

HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ Vážení členové společnosti HYJÉ a příznivci koní, přinášíme vám náš občasník HYJÉ koně pro Vás. Na našich řádcích si přečtete a zavzpomínáte na aktivity HYJÉ koně,

Více

Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015. 1.Základní údaje

Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015. 1.Základní údaje Těšánky č.závodů : 508L2 ZÁVODY VE VŠESTRANNOSTI 8.5. 2015 KVALIFIKACE KMK / C - 2015 1.Základní údaje 1.1. Pořadatel: JS Galatík Těšánky ML 0029 1.2. Technické zajištění: ML 0029 JS Galatík Těšánky 1.3.

Více

Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky PO PODZIMNÍCH FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI

Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky PO PODZIMNÍCH FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Rozpis jezdeckých závodů ve vytrvalosti Těšánky PO PODZIMNÍCH FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: IV. ROČNÍK PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Místo:

Více

Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI

Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Hobby závody v rámci IV. Ročníku PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: IV. ROČNÍK PO FORMANSKÝCH CESTÁCH HŘÍBĚCÍMI HORAMI Místo: Těšánky u Zdounek Datum:

Více

KRITERIA MLADÝCH KONÍ 1. 2.8. 2015

KRITERIA MLADÝCH KONÍ 1. 2.8. 2015 Rozpis drezurních závodů Těšánky 801L1 KRITERIA MLADÝCH KONÍ 1. 2.8. 2015 MISTROVSTVÍ ZLÍNSKÉ OBLASTI V DREZUŘE PONY 1.8.2015 HOBBY DREZURNÍ ZÁVODY 2.8.2015 1. Základní údaje: 1.1. Pořadatel: JS Galatík

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: 2. etapa 20.5.-20..9. 2011 Název MAS: Uničovsko, o.p.s. zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce):ing. Iveta Kopcová, projektový manažer kontakt:

Více

His i to t ri r e i S CHPMT 2000

His i to t ri r e i S CHPMT 2000 Historie S CHPMT 2000 9.1.2000 1. chovatelské besedy v Uhřičicích se zúčastnilo 29 členů. Byla zhodnocena činnost svazu za loňský rok a přednesena náplň činnosti pro rok letošní. 15.1. 2000 Výroční schůze

Více

Zápis ze zasedání Rady ČJF dne 14.2.2007

Zápis ze zasedání Rady ČJF dne 14.2.2007 Zápis ze zasedání Rady ČJF dne 14.2.2007 Přítomni (dle abecedního pořádku): Ing. Josef Balaštík, Václav Drbal, Pavel Hudeček, Ing. Miloslav Mentlík, Ing. Jan Metelka, Ing. Václav Nágr, MVDr.Jiří Orlický,

Více

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010

Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 1.3.2010 1 Priority v oblasti cestovního ruchu na Vysočině pro rok 2010 Setkání u kulatého stolu na téma Jak dál rozvíjet cestovní ruch na Vysočině? Tomáš Čihák, Vysočina Tourism Jihlava, 25. 2. 2010 1.3.2010

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Zpráva za období: 1. ledna 2014 19. září 2014 Název MAS: MAS LAG Strakonicko, o.s. Zpracovatel zprávy: Ing. Václav Ouška manažer kontrol MAS Kontakt:

Více

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava

Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Marketingové aktivity a formy spolupráce k propagaci turistického regionu Východní Morava Konference CESTOVNÍM RUCHEM K POZNÁVÁNÍ A PROSPERITĚ Valašské Meziříčí 24. 2. 2011 Centrála cestovního ruchu Východní

Více

Zpráva o činnosti MAS Sokolovsko za rok 2009

Zpráva o činnosti MAS Sokolovsko za rok 2009 Zpráva o činnosti MAS Sokolovsko za rok 2009 V průběhu hodnoceného období se uskutečnila zasedání orgánů MAS v těchto dnech: Valná hromada: dne 11. 6. 2009 Dozorčí rada: dne 11. 6. 2009 Správní rada: dne

Více

Zápis ze závěrečného hodnocení projektu Otevřené brány 2015

Zápis ze závěrečného hodnocení projektu Otevřené brány 2015 Zápis ze závěrečného hodnocení projektu Otevřené brány 2015 Obecný úvod Projekt Otevřené brány má tradici na území kraje již od roku 2009, každým rokem nabývá na kvalitě i profesionalitě a s každou sezónou

Více

Zápis z valné hromady Svazku obcí Podbrdského regionu ze dne 24. 11. 2011

Zápis z valné hromady Svazku obcí Podbrdského regionu ze dne 24. 11. 2011 Zápis z valné hromady Svazku obcí Podbrdského regionu ze dne 24. 11. 2011 Přítomni: Ing. Martin Matuna (Bohutín), Ladislav Turek (Bohutín) Milan Kříž (Podlesí), Milan Smíšek (Trhové Dušníky), Jiří Kufa

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATÉHO JANA Z NEPOMUKU, ZE DNE 14.10.2008 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI MÚ NEPOMUK

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATÉHO JANA Z NEPOMUKU, ZE DNE 14.10.2008 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI MÚ NEPOMUK ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATÉHO JANA Z NEPOMUKU, ZE DNE 14.10.2008 V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI MÚ NEPOMUK Přítomni: dle prezenční listiny Jednání valné hromady zahájil předseda Místní akční

Více

Český drezurní pohár (ČDP) kolo

Český drezurní pohár (ČDP) kolo Jezdecká stáj Galatík Těšánky subjekt ČJF (ML0029) Rozpis jezdeckých závodů ČJF v drezuře 12.8.2017 13.8.2017 Drezurní závody Český drezurní pohár (ČDP) 2017 6. kolo Národní pohár ČJF dětí a mládeže (NPDM)

Více

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne 8. 3. 2018 od 16:30 hodin Zapisovatel: Lucie Šulcová Ověřovatel 1: Pavlína Nermutová Ověřovatel 2: Mgr.

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Omluven: Hosté: Zapisovatelka: Zasedací místnost Městského úřadu v Žamberku (budova pošty) 8. 11. 2011, ve 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský

Více

Zápis z 26. zasedání VV ČJF

Zápis z 26. zasedání VV ČJF Zápis z 26. zasedání VV ČJF - 10. 01. 2017 Přítomni (dle abecedního pořádku): Jaroslav Hupka, Veronika Jiroutová, Ing. Eva Pařenicová, Ing. Olga Plachá, Bohumil Rejnek, JUDr. Kateřina Říhová (příchod 9:55)

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Zpráva za období: 22. května 2013 24. září 2013 Název MAS: MAS LAG Strakonicko, o.s. Zpracovatel zprávy: Ing. Václav Ouška manažer kontrol MAS Kontakt:

Více

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014.

Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Rozvoj Krnovska o.p.s., Na náměstí 106, Osoblaha IČO 26838401 Výroční zpráva obecně prospěšné společnosti za rok 2014. Přehled činností vykonávaných v kalendářním roce s uvedením vztahu k účelu založení

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: 1. 1. 30. 4. 2013 Název MAS: Místní akční skupina Blanský les Netolicko o.p.s. zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce): Václav Kolář, manažer SPL,

Více

Národní endurance závod a OM S stř. kraje. Kozlova stezka

Národní endurance závod a OM S stř. kraje. Kozlova stezka Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE vytrvalostního závodu Název: Národní endurance závod a OM S stř. kraje Kozlova stezka Místo: Kašovice u Velkých Popovic Datum: 15. 16. dubna 2011 101.6 1.2

Více

Přihláška na závody:

Přihláška na závody: Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CDN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: A08L1 1.1.3. Název závodů: Podzimní drezurní závody Hobby

Více

Přihláška na závody:

Přihláška na závody: Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 521L1 1.1.3. Název závodů: Spřežení Těšánky 2016 kvalifikace

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 21. 1. 2013 v 15 00 hodin Kancelář MAS SP - Kovářov Přítomni Hroch Pavel, Ing. Čunát Miroslav, Ing. Málek Bohumil, Souhrada Pavel Omluveni: Tollinger Jindřich,

Více

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích

Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Zápis z jednání programového výboru Místní akční skupiny Hlučínsko, které se uskutečnilo dne 21. 11. 2016 od 9 30 hod. ve Velkých Hošticích Přítomní: PV: pp. Josef Teuer, Josef Slivka, Petr Halfar, Lukáš

Více

Závěrečná zpráva o realizaci mikroprojektu PARTNERSTVÍ PRO VENKOV

Závěrečná zpráva o realizaci mikroprojektu PARTNERSTVÍ PRO VENKOV Závěrečná zpráva o realizaci mikroprojektu PARTNERSTVÍ PRO VENKOV Údaje o mikroprojektu: Číslo mikroprojektu CZ.3.22/3.3.02/12.03017 Název mikroprojektu Partnerství pro venkov Konečný uživatel Hradecký

Více

STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO Veřejné projednávání SCLLD Ostrožská Nová Ves

STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO Veřejné projednávání SCLLD Ostrožská Nová Ves STRATEGIE KOMUNITNĚ VEDENÉHO MÍSTNÍHO ROZVOJE MAS HORŇÁCKO A OSTROŽSKO 2014 2020 Veřejné projednávání SCLLD 2014 2020 Ostrožská Nová Ves 18. 3. 2016 STRUKTURA STRATEGIE A JEJÍ VÝZNAM Strategie = komplexní

Více

2) Informace o realizaci SPL (1. - 3. výzva)

2) Informace o realizaci SPL (1. - 3. výzva) 7.6.2010 Prezentace pro VS MAS Partnerství Moštěnka, KuH 8. 6. 2010 Program 1. Úvod, volba zapisovatele a ověřovatelů 2. Informace o realizaci SPL (MM) 3. Informace o projektech spolupráce PRV IV.2.1.

Více

HYJÉ pro Vás. Kde to řehtá tam je HYJÉ. Úvodní slovo. Vážení zakladatelé a příznivci koní,

HYJÉ pro Vás. Kde to řehtá tam je HYJÉ. Úvodní slovo. Vážení zakladatelé a příznivci koní, HYJÉ pro Vás Kde to řehtá tam je HYJÉ Úvodní slovo Vážení zakladatelé a příznivci koní, připravili jsem pro Vás druhé číslo zpravodaje HYJÉ koně Zlínského kraje pro Vás. Přinášíme Vám informace o dění

Více

Pravidla k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje. cykloturistiky a cyklodopravy

Pravidla k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje. cykloturistiky a cyklodopravy Pravidla k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje cykloturistiky a cyklodopravy V Praze, 14. února 2008 Pravidla soutěže Unilever Sprinter roku 2008 Společnost UNILEVER ČR, spol. s r.o. ve spolupráci

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva města Holešova, které se konalo 23.04.2018 18/2/ZM/2018 Zveřejnění záměru prodeje části pozemku p. č. 520, k. ú. Všetuly zveřejnění záměru prodeje

Více

Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava

Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy 2015 10. února 2015 Kongresové centrum REC GROUP Staré Město Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava Zdeněk

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko Monitorovací zpráva o činnosti MAS Východní Slovácko Zpráva za období: 1. etapa 2012 (1.1.2012 30.4.2012) Název MAS: zpracovatel zprávy: MAS Východní Slovácko Ing. Pavel Rada, projektový manažer SPL Milan

Více

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012 J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích 2012 26. května 2012 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 26.

Více

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody:

Jezdecká stáj Galatík Těšánky ML0029 Rozpis jezdeckých závodů ČJF Přihláška na závody: 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN-ZP 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 180505L2 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2018 Zlatá podkova 2018 1.1.4. Pořadatel: Jezdecká

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko

Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Monitorovací zpráva o činnosti MAS LAG Strakonicko Zpráva za období: 19. ledna 2013 21. května 2013 Název MAS: MAS LAG Strakonicko, o.s. Zpracovatel zprávy: Ing. Václav Ouška manažer kontrol MAS Kontakt:

Více

Místní akční skupina. Podhostýnska, o. s.

Místní akční skupina. Podhostýnska, o. s. Místní akční skupina Podhostýnska, o. s. Mapa území Rozloha: 215,5 km² Počet ob.: 18 937 Počet obcí: 17 Členská základna: 51 Právní forma: o.s. MAS Podhostýnska - představení MAS Podhostýnska, o. s. byla

Více

Zápis ze zasedání valné hromady Sdružení obcí Kokořínska, konané dne ve Velkém Borku

Zápis ze zasedání valné hromady Sdružení obcí Kokořínska, konané dne ve Velkém Borku Zápis ze zasedání valné hromady Sdružení obcí Kokořínska, konané dne 14. 12. 2017 ve Velkém Borku Ověřovatelé zápisu: Ing. Elena Maryšková, Vl. Šesták Návrhová komise: M. Nezbeda, J. Vraná Zápisem pověřena:

Více

FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU

FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE : ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE. ROZPIS VŠESTRANNOST. FINÁLE 50. ROČNÍKU SERIÁLU ZÁVODŮ ZLATÁ PODKOVA 2015. 1.2. ČÍSLO ZÁVODU : 821V1 1.3. POŘADATEL ZÁVODU : SOUTĚŽE PODKOVY, O.P.S. HUMPOLEC,

Více

Výroční zpráva Svazku obcí Mikroregionu Mohelnicko o naplňování Integrované strategie za rok 2012

Výroční zpráva Svazku obcí Mikroregionu Mohelnicko o naplňování Integrované strategie za rok 2012 Výroční zpráva Svazku obcí Mikroregionu Mohelnicko o naplňování Integrované strategie za rok 2012 Svazek obcí Mikroregionu Mohelnicko sdružoval v roce 2012 celkem 14 obcí: Klopina, Krchleby, Líšnice, Loštice,

Více

Pořadatel: Selská jízda Čakovičky MB 0154

Pořadatel: Selská jízda Čakovičky MB 0154 Rozpis Závody v jízdě spřežení CAN 2*H1 H2 P2 Č. závodu 523B1 Pohár Selské CAN 2*H1 H2 Mistrovství severočeské oblasti ČJF A1,A2Pony-pár CAN 2*H1 P2 Pořadatel: Selská jízda Čakovičky MB 0154 Místo konání

Více

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura

Obecná ustanovení. Priority v grantové oblasti: Kultura Grantové priority pro rok 2012 Obecná ustanovení Tyto Grantové priority stanoví podmínky pro poskytování grantů v jednotlivých oblastech pro rok 2012 v souladu se Zásadami pro poskytování grantů z rozpočtu

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ČLENSKÉ SCHŮZE PRO Šumavsko, z.s. Datum jednání: 20. dubna 2017 Čas jednání: od 16.30 do 18.00 Místo jednání: Výletní restaurace Vodník, Vimperk Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Mgr.

Více

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY

ČJF KVALIFIKACE ZLATÉ PODKOVY Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CCN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 507L1 1.1.3. Název závodů: Všestrannost Těšánky 2016 kvalifikace

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2008. Senioři a Mladí jezdci. MČR-C/ Sen. ayr. se koná zároveň se závody CIC** a CCI* Humpolec 2008. 1.Základní údaje:

Více

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS

Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Jezdecký areál Panská lícha, Panská lícha 6, 614 00 Brno e-mail: info@panskalicha.cz; www.panskalicha.cz tel.: +420 545 228 221 ROZPIS Donau - Bohemia Trophy Mistrovství Jihomoravské oblasti v drezuře

Více

Jezdecká stáj Galatík Těšánky subjekt ČJF (ML0029)

Jezdecká stáj Galatík Těšánky subjekt ČJF (ML0029) Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CDN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 813L1 1.1.3. Název závodů: 1.1.4. Pořadatel: Jezdecká

Více

Jezdecká stáj Galatík Těšánky subjekt ČJF (ML0029)

Jezdecká stáj Galatík Těšánky subjekt ČJF (ML0029) Přihláška na závody: http://prihlasky.cjf.cz 1. Základní ustanovení. 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CDN 1.1.2. Číslo závodů ČJF: 716L1 1.1.3. Název závodů: Český drezurní pohár (ČDP)

Více

Hobby závod & Vytrvalostní ukázka dětí na pony

Hobby závod & Vytrvalostní ukázka dětí na pony Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE vytrvalostního závodu Hobby závod & ní ukázka dětí na pony Místo: Kolesa u Kladrub nad Labem Datum: 22. 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: Adresa: JK Donarova

Více

Informace pro města a obce České republiky k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje. cykloturistiky a cyklodopravy

Informace pro města a obce České republiky k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje. cykloturistiky a cyklodopravy Informace pro města a obce České republiky k 1. ročníku soutěže měst a obcí v oblasti rozvoje cykloturistiky a cyklodopravy V Praze, 14. února 2008 Vážení zastupitelé měst a obcí v České republice, společnost

Více

ZÁPIS Z AKCE. Veřejné fórum k celkovému rozvoji obce Křižánky

ZÁPIS Z AKCE. Veřejné fórum k celkovému rozvoji obce Křižánky Obec Křižánky Moravské Křižánky 116, 592 02 Svratka 561 202 238, obec.krizanky@wordonline.cz www.obeckrizanky.cz ZÁPIS Z AKCE Veřejné fórum k celkovému rozvoji obce Křižánky 10.září 2014 Základní údaje

Více

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2.

13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. 13. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 13.8.2012. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Hušek Josef, Hátle Vítězslav, Hojda Jan Omluveni: Renata Festová, Otakar Rejfek, Černý Milan, Novák

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 10. 2013 v 14 00 hodin Restaurace Obecní Dům v obci Sepekov Přítomni: Hroch Pavel, Tollinger Jindřich, Ing. Čunát Miroslav, Ing. Málek Bohumil, Souhrada

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady:

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015. Průběh a jednání a přijatá usnesení této valné hromady: ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ 6. VALNÉ HROMADY MAS Jablunkovsko, konané dne 21.09.2015 Valná hromada MAS Jablunkovsko, z.s. se sídlem v Bystřici 334, 739 95 Bystřice,, zaregistrovaná Krajským úřadem Moravskoslezského

Více

Přihláška na závody: (uzávěrka )

Přihláška na závody:   (uzávěrka ) Přihláška na závody: https://www.jezdectvi.org/zavody (uzávěrka 10. 9. 2018) 1. Základní ustanovení 1.1. Základní informace 1.1.1. Kategorie závodů: CNC / CNC-P / CNC-Hobby / CNC-OM 1.1.2. Číslo závodů

Více

Z á p i s. z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 4. března 2010 od 16 hod. v kulturním domě Club, Šluknov. Přítomni: dle prezenční listiny

Z á p i s. z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 4. března 2010 od 16 hod. v kulturním domě Club, Šluknov. Přítomni: dle prezenční listiny Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Strategický plán LEADER Z á p i s z Valné hromady MAS Šluknovsko, konané dne 4. března 2010 od 16 hod. v kulturním

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE o.s. JEZDECKÝ KLUB LOŠTICE MH0006. IX. PODZIMNÍ MILITARY Rozpis OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ VE VŠESTRANNOSTI

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE o.s. JEZDECKÝ KLUB LOŠTICE MH0006. IX. PODZIMNÍ MILITARY Rozpis OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ VE VŠESTRANNOSTI ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE o.s. JEZDECKÝ KLUB LOŠTICE MH0006 IX. PODZIMNÍ MILITARY Rozpis OBLASTNÍ MISTROVSTVÍ VE VŠESTRANNOSTI Všestrannost LOŠTICE 21. - 22. 9. 2013 1.Základní údaje: 1.1. Pořadatel : JK

Více

Sportovní centra mládeže

Sportovní centra mládeže Sportovní centra mládeže Metodické pokyny I. Vymezení pojmu Sportovní centra mládeže (SCM) 1) SCM je vybraný subjekt ČJF, ve kterém se na základě smluvního vztahu s ČJF zabezpečuje zvyšování výkonnostní

Více

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka

PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Střední Morava Sdružení cestovního ruchu PROJEKTY ROP Střední Morava turistická destinace Moravská jantarová stezka Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Více

Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2010

Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2010 Výroční zpráva místní akční skupiny RÝMAŘOVSKO, o.p.s. za kalendářní rok 2010 Činnost společnosti RÝMAŘOVSKO, o.p.s. je zaměřena na podporu rozvoje regionu naplňovaném pomocí dotačního titulu Programu

Více

HOBBY MIKULOV 2013. Článek 1. OBECNÉ INFORMACE. www.mikyfarm.cz 823 2. OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELÉ ZÁVODŮ 3. OBECNÉ PODMÍNKY 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE.

HOBBY MIKULOV 2013. Článek 1. OBECNÉ INFORMACE. www.mikyfarm.cz 823 2. OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITELÉ ZÁVODŮ 3. OBECNÉ PODMÍNKY 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE. Článek 1. OBECNÉ INFORMACE 1.1 ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Místo: HOBBY MIKULOV 2013 Mikulov areál JK Datum: 14. -15. 6. 2013 101.6 1.2 ORGANIZAČNÍ VÝBOR Název: Adresa: JK Mikulov MG033 ve spolupráci s Stáj

Více

Zápis z konání Pléna zakladatelů a Valné hromady Královské stezky o.p.s.

Zápis z konání Pléna zakladatelů a Valné hromady Královské stezky o.p.s. Zápis z konání Pléna zakladatelů a Valné hromady Královské stezky o.p.s. Dne: 7. 3. 2016 Místo: Sokolovna v Habrech Zapisovatel: Karolína Ortová Ověřovatel 1: Eliška Zdražilová Ověřovatel 2: Petr Bárta

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 24. 9. 2012 v 16 00 hodin Kancelář MAS SP - Kovářov Přítomni Hroch Pavel, Tollinger Jindřich, Ing. Čunát Miroslav, Mgr. Kolářová Ludmila, Ing. Málek Bohumil

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o Zpráva za období: září prosinec 2014 Název MAS: MAS Český les, z. s. zpracovatel zprávy (jméno, příjmení, funkce): Sylva Heidlerová, ředitelka kontakt: heidlerova@masceskyles.cz,

Více

Zápis z Valné hromady, která se konala dne 24. 11. 2014 v obci Číčovice.

Zápis z Valné hromady, která se konala dne 24. 11. 2014 v obci Číčovice. Zápis z Valné hromady, která se konala dne 24. 11. 2014 v obci Číčovice. Program: 1) Zahájení a přivítání přítomných. 2) Volby orgánů mikroregionu. 3) Organizační a různé: - Návrh rozpočtu mikroregionu

Více

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz

Aktivity CCRJM. březen 2013. www.ccrjm.cz Aktivity CCRJM březen 2013 Souhrn aktivit CCRJM Tvorba turistických produktů, programů, výletů Propagační materiály (distribuce), webové prezentace Fam tripy a press tripy domácí i zahraniční (Německo,

Více

Zámecký park Holešov 5. Září 2015

Zámecký park Holešov 5. Září 2015 POHÁR STAROSTY MĚSTA HOLEŠOVA X. ROČNÍK POHÁR MORAVSKO-SLOVENSKÉHO PARTNERSTVÍ VI. ROČNÍK Zámecký park Holešov 5. Září 2015 Záštitu udělil ministr zemědělství ing. Marian Jurečka a hejtman Zlínského kraje

Více

Zápis z jednání Rady MAS

Zápis z jednání Rady MAS Zápis z jednání Rady MAS Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Omluven: Zapisovatelka: Ověřovatel: Ski areál Dlouhoňovice, objekt Chaty Rolba, první patro 7.4.2010, od 13:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing.

Více

PROPOZICE ZÁVODŮ. BOX 350,-Kč/den, v ceně seno, voda, podestýlka, platí se každý započatý den NUTNO OBJEDNAT TELEFONICKY (Fred)

PROPOZICE ZÁVODŮ. BOX 350,-Kč/den, v ceně seno, voda, podestýlka, platí se každý započatý den NUTNO OBJEDNAT TELEFONICKY (Fred) PROPOZICE ZÁVODŮ Název: PARAMETA POHÁR Místo konání: HIPOCENTRUM KORYČANY Datum: 25.5.2019 Typ závodů: B Základní údaje Pořadatel: SEKCE 62 WRC KORYČANY Showmanager: JANA ŽÁRSKÁ Office: Alena Dlouhá Hlasatel:

Více

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S.

ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. ČESKÁ JEZDECKÁ FEDERACE, O.S. R O Z P I S. Mistrovství České republiky ve všestrannosti 2009. Senioři a Mladí jezdci. MČR-C/ Sen. ayr. se koná zároveň se závody CIC2* a CCI 1* Humpolec 2009. 1.Základní

Více

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 2. 4. 2011 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště : povrch pískový 60x50 m/skoky/, 20x60m/drezura/

Více

Destinační společnost Východní Čechy

Destinační společnost Východní Čechy Destinační společnost Východní Čechy Setkání zástupců TIC Pardubického a Královéhradeckého kraje, Pardubický pivovar Pernštejn - 31. 10. 2018 Pardubický kraj Pardubicko Orlické hory a Podorlicko Králický

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti

VÝROČNÍ ZPRÁVA Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Koruna Vysočiny, z.s. destinační management turistické oblasti Koruna Vysočiny, z.s., Kancelář managementu destinace se sídlem Příční 405, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem, IČ: 04415868

Více

Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku. Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3.

Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku. Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3. Cestovní ruch ve Zlínském kraji a na Slovácku Jan Pijáček, člen Rady Zlínského kraje Setkání starostů ORP Uherské Hradiště Boršice, 3. května 2018 Základní koncepční dokumenty pro cestovní ruch Aktualizace

Více