NIDays Soutěž příspěvků Ceny NI za technický přínos

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NIDays 2015. Soutěž příspěvků Ceny NI za technický přínos"

Transkript

1 NIDays 2015 Soutěž příspěvků Ceny NI za technický přínos

2 OBSAH NIDAYS MÍSTA A DATA... 3 KATEGORIE APLIKACÍ JAK SE PŘIHLÁSIT?... 4 POSUZOVÁNÍ A KRITÉRIA... 5 CENY... 5 CO SE STANE DÁLE?... 6 DŮLEŽITÉ TERMÍNY... 6 CO VÁM NIDAYS NABÍZÍ... 6 POKYNY K PŘÍPRAVĚ PŘÍSPĚVKU... 6 POKYNY K PSANÍ... 7 DOTAZY... 7 ŠABLONA PŘÍSPĚVKU... 8

3 Vážená paní, vážený pane, děkujeme za Váš zájem o soutěž příspěvků v rámci NIDays - Ceny NI za technický přínos. Tento dokument určený autorům vysvětluje, jak můžete odeslat svůj abstrakt a příspěvek, a popisuje kritéria pro výběr příspěvků, které dostanou prostor k prezentaci. Tento dokument obsahuje také formulář Svolení s publikováním a licence k autorským právům (Right to Publish and Copyright License Form) - který je třeba vyplnit a zaslat se svým příspěvkem. Žádáme Vás, abyste si důkladně přečetli všechny informace a specifikace a použili šablonu příspěvku uvedenou v této příručce. NIDAYS 2015 NIDays je mezioborová profesní konference a výstava pro techniky, vědce a pedagogy. Součástí této akce jsou praktické workshopy a podrobné technické přednášky věnující se nejnovějším technologiím NI pro testování, řízení a měření. Stejně tak budou k vidění ukázky inovativních aplikací navržených v grafickém vývojovém prostředí LabVIEW. MÍSTA A DATA Budapešť Varšava Praha Bukurešť Sofie Záhřeb Lublaň KATEGORIE APLIKACÍ Přihlaste svůj nejinovativnější projekt do soutěže NIDays Graphical System Design Case Study Contest soutěže technických článků, které ukazují nejinovativnější použití virtuální instrumentace a grafického návrhu systémů. Kategorie aplikací 1. Pokročilá výroba a řízení Příklady v této kategorii ukazují, jak technici používají architekturu LabVIEW RIO při návrhu, stavbě prototypů a nasazování vestavných řídicích a monitorovacích systémů pro komunikaci napříč průmyslovým vybavením, zařízeními, stroji, nástroji a systémy a umožňují tak lepší využití softwaru v pokročilých řídicích aplikacích.

4 2. Pokročilý výzkum Příklady v této kategorii zahrnují způsoby, jakými výzkumné instituce a laboratoře zkoumají a ověřují životaschopnost konceptů různých technologií. 3. Letectví a obrana Příklady v této kategorii zahrnují způsoby, jakými organizace z celé oblasti letectví/obrany prokazují inovativnost v návrhu, vývoji a nasazování systémů. 4. Testování spotřební elektroniky Příklady v této kategorii ukazují inovativní návrh testovacích systémů, které používají softwarově definovanou instrumentaci a řeší problematiku, jako je zvýšení efektivity, maximalizace propustnosti a/nebo zajištění kvality výroby či verifikace. 5. Energetika Příklady v této kategorii ukazují, jak technici, vědci a výzkumníci řeší mnoho z dnešních nejpalčivějších problémů z oblasti energetiky, od vývoje spolehlivějších a efektivnějších zdrojů obnovitelné energie, až po vylepšené systémy pro monitoring distribučních soustav. 6. VF a komunikace Příklady v této kategorii ukazují, jak technici testují VF/bezdrátovou funkcionalitu svých produktů, případně jak vyvíjejí novou generaci algoritmů pro použití v nasazených bezdrátových systémech s pomocí softwarově definované platformy. 7. Doprava Příklady v této kategorii ukazují, jak technici používají hardware a software od NI v rozmanitých aplikacích zahrnujících návrh, testování a řídicí systémy pro automobily, vlaky, lodě, letadla, lodě a těžkou techniku.» Zjistěte více podrobností o jednotlivých kategoriích Kategorie se do jisté míry překrývají, proto máte možnost vybrat si tu, která podle Vašeho názoru nejvíce odpovídá Vaší aplikaci. JAK SE PŘIHLÁSIT? Abyste se naší akce mohli zúčastnit aktivně, zašlete nám prosím svůj abstrakt o délce 200 slov v angličtině a ve svém jazyce nejpozději do Můžete prezentovat ve svém jazyce, ale žádáme Vás, abyste svůj abstrakt poslali také v angličtině.»odešlete svůj abstrakt online Abstrakt by měl popisovat téma Vaší prezentace s důrazem na konkrétní výhody použitých produktů NI a shrnutí celého obsahu. Abstrakt musí obsahovat kontaktní informace autora (telefonní číslo a e- mailovou adresu). Prosíme také o specifikaci toho, které akce/ve které zemi byste se chtěli zúčastnit v roli přednášejícího. Na základě požadavku Vám může být umožněno prezentovat i na konferencích v jiných zemích.

5 POSUZOVÁNÍ A KRITÉRIA Komise technických expertů z NI posoudí a zhodnotí přihlášené aplikace podle následujících kritérií: 1. Jak technicky náročné je dané řešení? 2. Jsou zřetelně vyjádřeny výhody plynoucí z použití grafického návrhu systému? 3. Jde o řešení inovativní nebo přinášející úsporu v čase či nákladech? 4. Je dané řešení výborným příkladem grafického návrhu systémů? Autoři vybraných řešení ve všech kategoriích v rámci každé země dostanou příležitost prezentovat svůj příspěvek na NIDays Další pokyny k přípravě finální verze příspěvku jsou uvedeny dále, v části Co se stane dále. Každý příspěvek, který bude prezentován v rámci série NIDays bude posouzen z hlediska možnosti jeho publikace v podobě případové studie na stránkách V případě, že Vám nebudeme moci nabídnout prostor k prezentaci, ale vybereme Váš abstrakt jako zajímavý a relevantní, dostanete možnost zveřejnit svůj příspěvek na stránkách v sekci případových studií. CENY V letošním ročníku vypisujeme dvě kategorie výherců: 1. Zákazníci NI Jeden výherce z oblasti střední a východní Evropy a jeden výherce z České republiky a Slovenska budou za svůj úspěch oceněni. Výherce z regionu střední a východní Evropy: Jedna vstupenka na NIWeek 2016, který se bude konat ve městě Austin v Texasu v srpnu 2016, včetně letenky a ubytování. (NI provede rezervaci letů i ubytování.) Výherce z České republiky a Slovenska: LEGO MINDSTORMS EV3 2. Partneři NI V této kategorii budou vyhodnoceny příspěvky členů programu NI Alliance Partners. Za svůj úspěch bude oceněn jeden výherce z oblasti střední a východní Evropy. Výherce z oblasti střední a východní Evropy: LEGO MINDSTORMS EV3 (Všechny ceny jsou nepřenosné, nelze požadovat jejich výměnu či jinou kompenzaci.) Hodnoticí komise si vyhrazuje právo neudělit cenu, pokud žádný ze zaslaných příspěvků nebude splňovat kritéria uvedená v této příručce. Toto pravidlo se vztahuje na všechny výherní kategorie.

6 CO SE STANE DÁLE? Bude Vám zasláno potvrzení o přijetí Vašeho příspěvku. Autoři vybraných příspěvků budou informováni do 1. července Jakmile potvrzení obdržíte, zašlete svůj příspěvek v angličtině spolu s formulářem o svolení k publikaci (připojen na konci tohoto dokumentu) em, a to nejpozději do na adresu niee.papercontest@ni.com. Podrobné pokyny k přípravě příspěvku jsou uvedeny na konci tohoto dokumentu. Všechny příspěvky jsou po zaslání považovány za důvěrné. Všichni přihlášení účastníci budou požádáni, aby společnosti National Instruments udělili právo k publikování obsahu prezentace v souladu s formulářem Svolení s publikováním. Prosíme o vyplnění a podepsání formuláře Svolení s publikováním a o jeho odeslání em. Autoři vybraných příspěvků budou následně kontaktováni našimi kolegy, se kterými proberou podrobnosti o své prezentaci. Prezentaci můžete mít ve svém jazyce, ale žádáme Vás o zaslání Vašeho příspěvku i v angličtině. DŮLEŽITÉ TERMÍNY Zaslání abstraktu příspěvku Informování autorů vybraných příspěvků Vybraní autoři zašlou finální podobu příspěvku Odeslání prezentace CO VÁM NIDAYS NABÍZÍ Možnost prezentovat před publikem složeným z odborníků z průmyslu, akademické sféry a výzkumu Navázání kontaktu se specialisty, partnerskými firmami, dodavateli, manažery Propagace prostřednictvím přímé marketingové kampaně National Instruments. Výstavní prostor - možnost vystavovat produkty a aplikace v předsálí konferenčních prostor a ukázat tak Vaši práci ostatním účastníkům Vybrané prezentace budou zveřejněny v elektronických marketingových materiálech National Instruments, na webové stránce, v elektronickém zpravodaji a v podobě samostatného článku v elektronické brožuře. POKYNY K PŘÍPRAVĚ PŘÍSPĚVKU Žádáme Vás, abyste se drželi obecného stylu NI Customer Solution, aby byla zajištěna konzistence jednotlivých příspěvků. Tyto materiály obsahují šablonu s pokyny pro formátování, použijte ji prosím při tvorbě svého příspěvku. Délka příspěvku musí být mezi 800 a 1200 slovy. Vyhrazujeme si právo odmítnout jakýkoliv příspěvek, který nebude v souladu s omezením na počet slov či na použití stylu Customer Solution.

7 Článek Maximální délka článku je slov (zhruba 2-3 stránky) Preferovaný font je Arial, 10 bodů, s dvojitým řádkováním Vytvořte soubor ve formátu Microsoft Word či kompatibilní aplikaci Grafika a obrázky Pro každý obrázek zašlete jeden elektronický soubor ve formátu png Všechny obrázky musí mít popis (maximálně 2 řádky) Pokud používáte software National Instruments, zahrňte také snímky obrazovky, pokud je to možné Všechny obrázky musí mít minimální rozlišení 300 dpi při 100% velikosti, snímky obrazovky mohou používat True Colour (24 bit), High Colour (16 bit) či 256 barev je také akceptovatelný formát POKYNY K PSANÍ Při přípravě svého článku se prosím držte následujících pokynů. 1. Název společnosti. 2. Popište svou aplikaci či projekt. 3. Jaký problém jste se snažili vyřešit? 4. Jaká byla alternativní řešení, než jste se rozhodli pro použití technologií NI? 5. Proč jste se rozhodli pro technologie NI? 6. Jaké produkty NI používáte ve svých aplikacích? (software a hardware) 7. Jakou součást Vaší aplikace tvoří produkty NI? 8. Popište prosím vlastnosti a funkce produktů NI, které ve své aplikaci používáte. 9. Byly pro Vaše řešení potřebné i technologie třetích stran? (tj. integrace specifických senzorů, software, operační systémy, specifické protokoly atd.) 10. Můžete popsat interakce s obchodními či technickými zástupci NI v rámci celého projektu? 11. Jak toto řešení splnilo Vaše cíle? 12. Dosáhli jste díky této nové aplikaci i nějakých dalších výhod, jako jsou úspora času či nákladů, redukce dopadu na životní prostředí, možnost využití stávající instrumentace či zvýšená efektivita? DOTAZY Pokud máte jakékoliv dotazy, zašlete v angličtině na adresu niee.papercontest@ni.com.

8 ŠABLONA PŘÍSPĚVKU Žádáme Vás, aby byl Váš příspěvek v souladu s níže uvedeným stylem NI Customer Solution. Příklady zákaznických řešení naleznete na ni.com/casestudies Titulek článku (maximálně 60 znaků) Autor, funkce, název společnosti, země Použité produkty: Uveďte všechny produkty NI, včetně verzí softwaru, každý na zvláštní řádek. Odvětví: {Vyberte pouze JEDNU kategorii z následujícího seznamu, ostatní prosím smažte.} Automatické testování / Instrumentace Letectví a kosmonautika Automobilový průmysl Biotechnologie Stavebnictví Spotřební zboží Vzdělávání Mechatronika Elektronika Energetika/silnoproud Potravinářství Vláda/Obrana Průmyslové řízení/ zařízení/ systémy Strojové vidění /Zobrazování Stroje/Mechanika Výroba Lékařství Rafinérský průmysl Zpracovatelský průmysl Papírenství VF/Komunikace Výzkum Polovodiče Telekomunikace Textil/ Vlákna/ Plastické hmoty Doprava Voda/Čističky Aplikační oblast: Automatizace Kalibrace Řízení Sběr dat, generování Manipulace s daty Digitální sběrnice, protokoly Vestavné systémy Ekologické aplikace Matematika VF Robotika Zpracování signálů Simulace Zvuk a audio Deformace Testování a měření Vidění Hardwarová integrace Integrace produktů třetích stran

9 Zadání: {15 40 slov o problému, který jste řešili.} Řešení: {15 40 slov o tom, jak jste Vy (společnost/osoba) problém řešili s použitím produktů NI.} Text článku: { slov, prosím použijte i podtitulky } První odstavec: Představte svou společnost (kdo jste, čím se zabýváte, v jaké oblasti, apod.) Rozveďte technický problém, který jste se snažili vyřešit; popište, proč bylo řešení tohoto problému důležité Pokud si Vás pro vývoj vybrala jiná firma, uveďte prosím detaily, proč si vybrali zrovna Vaši společnost (uveďte prosím, zda jste National Instruments Alliance Partner) Dalších několik odstavců: Popište fungování své aplikace či projektu z vysokoúrovňového systémového pohledu Pokud je to možné, uveďte nástroje, které jste pro svá řešení používali před tím, než jste si zvolili produkty NI Vysvětlete další možnosti, které jste pro své řešení zvažovali kromě produktů NI Vysvětlete, proč jste pro vývoj svého řešení použili produkty NI o Získali jste díky komunitě LabVIEW konzultantů, členů NI Alliance Partners, doplňkům pro LabVIEW a dostupným výukovým materiálům větší jistotu s používáním produktů NI? Uveďte podrobnosti o tom, které produkty NI ve své aplikaci používáte (software a hardware); které funkce produktů a které softwarové moduly/sady nástrojů jste využili nejvíce? Popište nejdůležitější vlastnosti a funkce LabVIEW, které jste využili, a vysvětlete, proč byly důležité pro úspěch Vaší aplikace. Umožnila Vám tato platforma přistupovat k veškerému hardwaru, technologiím a funkcionalitě, které jsou důležité pro jakýkoliv technický či vědecký systém? Uveďte prosím podrobnosti o tom, které služby a/nebo nabídky výuky NI jste využili a proč byly důležité a/nebo užitečné pro Váš projekt, včetně: o Služeb softwarové podpory, jako jsou Standard Service Program (SSP) či NI Volume License Agreements (NI VLAs), případně hardwarové služby o Výuky a certifikace v podobě kurzů, on-line školení či výuky přímo pro Vaši společnost o Odborných služeb, jako jsou konzultace, kontrola návrhu či start-up asistence Dalších několik odstavců: Vysvětlete výhody svého nového řešení Vysvětlete výhody použití produktů NI o Podařilo se Vám ušetřit čas potřebný pro vývoj a snížit celkové náklady díky technologiím a programátorskému přístupu, který je založen na abstrakci složitosti na nejnižší úrovni? o Mohli jste využít investic do stávajícího vybavení, zvýšit efektivitu, případně jsou Vaše produkty v souladu se zákonnými požadavky díky produktům NI? Pocítili jste i jiné výhody, které jste neočekávali? Popište veškerou komunikaci, kterou jste v rámci projektu měli se zástupci NI pro prodej, školení a/nebo technickou podporu. Poslední odstavec: Jak toto řešení, produkty a služby NI splnili Vaše požadavky? Kontaktní informace (vyžadováno) Pokud má případová studie více autorů, vyberte prosím jednu osobu, kterou uvedete s alespoň jednou z následujících informací: ová adresa, telefonní číslo, profil NI Community či jiné kontaktní informace v rámci sociálních médií, a/nebo adresa spolu s webovými stránkami Vaší společnosti.

10 Ukázky dobře napsaných případových studií: {Popište prosím veškeré grafické materiály. Popis uveďte pod každou fotografii či obrázek. Připojte všechny grafické materiály. Mějte prosím na paměti, že pro každý obrázek je třeba poskytnout zvláštní elektronický soubor. Fotografie umístěte do článku za první zmínku všechny obrázky musejí být v textu zmíněny. Pokud používáte softwarové produkty NI, přiložte také snímky obrazovky. Snímky obrazovky musí mít při plné velikosti rozlišení minimálně 72 dpi. Veškeré ostatní grafické soubory musí mít rozlišení minimálně 300 dpi.} Článek Maximální délka článku je slov (zhruba 2-3 stránky) Preferovaný font je Arial, 10 bodů, dvojité řádkování Vytvořte soubor ve formátu Microsoft Word, či v kompatibilních aplikacích Grafika a obrázky Pro každý obrázek zašlete zvláštní elektronický soubor png Všechny obrázky musí mít popis (maximálně 2 řádky) Pokud používáte software National Instruments, přiložte také snímky obrazovky s aplikací, pokud je to možné Všechny obrázky musí mít při plné velikosti rozlišení minimálně 300 dpi, snímky obrazovky mohou používat True Colour (24 bit), High Colour (16 bit) je také akceptovatelný formát

11 RIGHT TO PUBLISH AND COPYRIGHT LICENSE FORM Please send it by to To: National Instruments Corporation including its worldwide affiliates and subsidiaries ( NI ) From - Author s Name: Title and Company: Address: Telephone: Fax: Description of Presentation(s)/Article(s) Article(s)/presentation provisionally entitled: Author hereby grants to NI a royalty-free, fully paid, nonexclusive, perpetual (until such time that NI receives a written notice of revocation from the author) right and license to publish, reproduce, display, distribute and use the presentation/article(s), including abstracts, described above (individually and collectively, the Article ) throughout the world in whole or in part and in any form and in any media (now existing or hereafter developed), either separately or as part of a collective work, including (but not limited to) the right to publish the Article (including excerpts) in any or all of the following: Publication in National Instruments electronic marketing materials, including but not limited to the National Instruments Website, Software Showcase CD, or individual software demonstration CDs Publication in Newsletter Publication as a stand-alone customer solutions article Publication in National Instruments marketing materials, including but not limited to brochures, catalogues, press releases, or direct mail items Publication of entire text or excerpts and art provided in any trade or industry journal Publications

12 Author agrees that NI may edit and translate the Article as NI (in its sole opinion) deems suitable for publication. To the extent that NI edits amount to copyrightable works of authorship, Author agrees that NI shall own all right, title and interest (including all intellectual property rights in the same) in such edits. Author represents and warrants to NI that Author is the sole and exclusive author and owner of the Article, that Author is authorized to grant to NI the rights set forth above, and that the Article (and use of the Article by NI as permitted herein) does not infringe the intellectual property rights of any third party. Author acknowledges and agrees that: (i) NI will not pay (or otherwise compensate) Author for the rights granted herein, (ii) the decision to publish or otherwise make the Article available is at the sole discretion of NI, (iii) NI does not and cannot guarantee that the Article will be published or otherwise made available, or that if the article is published, the duration of such publication, (iv) NI is in the business of developing and distributing computer software and hardware and that nothing herein or in the Article shall prevent or otherwise hinder NI from such development or distribution or otherwise conducting its business; (v) Author will indemnify, hold harmless, and (if requested by NI) defend NI from any and all claims or actions resulting from a breach of any of the above representations and warranties of Author; and (vi) this document embodies the entire understanding between Author and NI regarding the subject matter hereof and supersedes all prior representations, discussions, and communications, whether oral or written, and no change, alteration, or modification hereof may be made except in a writing signed by NI and Author. Signature of Author/Author s Representative: Date: Printed or Typed Name:

NIDays Soutěž příspěvků

NIDays Soutěž příspěvků NIDays 2014 Soutěž příspěvků Vážená paní, vážený pane, děkujeme za Váš zájem o soutěž příspěvků v rámci NIDays. Tento dokument určený autorům vysvětluje, jak můžete odeslat svůj abstrakt a příspěvek, a

Více

produktů. produkty: AutoCAD Mechanical Showcase Autodesk Autodesk Designer SketchBook Autodesk Mudbox Vault Autodesk Ultimate Intel Xeon Intel Core

produktů. produkty: AutoCAD Mechanical Showcase Autodesk Autodesk Designer SketchBook Autodesk Mudbox Vault Autodesk Ultimate Intel Xeon Intel Core Autodesk Product Design Suite Standard 20122 Systémové požadavky Typičtí uživatelé a pracovní postup Konstruktérům a inženýrům, kteří vyvíjejí pozoruhodné produkty, nabízí sada Autodesk Product Design

Více

Granit 1280i. Stručný návod k použití. Industrial Full Range Laser Scanner CZ-QS Rev A 1/14

Granit 1280i. Stručný návod k použití. Industrial Full Range Laser Scanner CZ-QS Rev A 1/14 Granit 1280i Industrial Full Range Laser Scanner Stručný návod k použití 1280-CZ-QS Rev A 1/14 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu

Více

Dnešní program. Jak síť využít. Přínosy sítě. Nasazení sítě. Proč síť

Dnešní program. Jak síť využít. Přínosy sítě. Nasazení sítě. Proč síť Dnešní program Proč síť Jak síť využít Přínosy sítě Nasazení sítě 2 SLADĚNÍ SE STRATEGIÍ FIRMY Každá firma má ve své strategii napsáno, že požaduje větší zapojení zaměstnanců do dění ve firmě. NASAZOVÁNÍ

Více

pokud zvolená kritéria ve vyhledávací masce odpovídají vašim uloženým údajům

pokud zvolená kritéria ve vyhledávací masce odpovídají vašim uloženým údajům Pro přijetí do Online Databanky ConDataPool vyplňte prosím údaje ve vašem profilu přímo do políček formuláře v oblasti sběru dat. Poté dokument uložte a vytiskněte. Formulář můžete také vytisknout prázdný

Více

Supplier Web Uživatelská příručka. Supplier Web. Copyright Telefónica O2 Czech Republic, a.s. All rights reserved. 1/10

Supplier Web Uživatelská příručka. Supplier Web. Copyright Telefónica O2 Czech Republic, a.s. All rights reserved. 1/10 Supplier Web 1/10 OBSAH: Supplier Web 1 ÚVOD... 3 1.1 POUŽITÍ... 3 1.2 ZNAČENÍ... 3 2 VSTUP DO APLIKACE... 4 3 OBJEDNÁVKY... 7 4 LEGAL DISCLAIMER... 10 2/10 1 Úvod 1.1 Použití Dokument slouží jako uživatelská

Více

Jak Vám partnerské programy pomohou v rozvoji podnikání. Víte, že můžete získat software v hodnotě tisíců USD za zlomek ceny?

Jak Vám partnerské programy pomohou v rozvoji podnikání. Víte, že můžete získat software v hodnotě tisíců USD za zlomek ceny? Jak Vám partnerské programy pomohou v rozvoji podnikání. Víte, že můžete získat software v hodnotě tisíců USD za zlomek ceny? Robert Havránek Channel Audience Manager Microsoft Partner Network a jeho výhody

Více

Od Czech POINTu k vnitřní integraci

Od Czech POINTu k vnitřní integraci Od Czech POINTu k vnitřní integraci Radek Novák Direct Account Manager Co mají společné??? - Czech POINT - Datové schránky (ISDS) - Vnitřní integrace úřadu 2 Projekt Czech POINT - 28.3.2007 zahájen pilotní

Více

Jak postupovat při řízení kontinuity činností. Risk Analysis Consultans

Jak postupovat při řízení kontinuity činností. Risk Analysis Consultans R k is An al is ys C on ns lta su Jak postupovat při řízení kontinuity činností Jak postupovat při řízení kontinuity činností THE ROUTE MAP TO Business Continuity Management Naplnění požadavků BS 25999

Více

Mobilní počítač Dolphin TM 6100. Stručný návod k použití

Mobilní počítač Dolphin TM 6100. Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin TM 6100 Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin 6100 Pro začátek Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 6100 (terminál) Hlavní bateriový

Více

Potřebujete mít vaše IS ve shodě s legislativou? Bc. Stanislava Birnerová

Potřebujete mít vaše IS ve shodě s legislativou? Bc. Stanislava Birnerová Potřebujete mít vaše IS ve shodě s legislativou? Bc. Stanislava Birnerová Direct Account Manager sbirnerova@novell.com Komplexnost, Nátlak, Nulová tolerance Nařízení Business Continuity Interní hrozby

Více

Série Voyager 1400g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. VG1400-CZ-QS Rev A 10/12

Série Voyager 1400g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. VG1400-CZ-QS Rev A 10/12 Série Voyager 1400g Kabelový skener Stručný návod k použití VG1400-CZ-QS Rev A 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete

Více

CzechPOINT@office a konverze na úřadech Martin Řehořek

CzechPOINT@office a konverze na úřadech Martin Řehořek CzechPOINT@office a konverze na úřadech Martin Řehořek Novell Professional Services ČR, s.r.o. mrehorek@novell.com Agenda CzechPOINT@office Lokální administrátor Autorizovaná konverze na žádost Autorizovaná

Více

DOTAZNÍK KVALITY ŽIVOTA THE WORLD HEALTH ORGANIZATION QUALITY OF LIFE (WHOQOL) -BREF

DOTAZNÍK KVALITY ŽIVOTA THE WORLD HEALTH ORGANIZATION QUALITY OF LIFE (WHOQOL) -BREF DOTAZNÍK KVALITY ŽIVOTA THE WORLD HEALTH ORGANIZATION QUALITY OF LIFE (WHOQOL) -BREF The World Health Organization Quality of Life (WHOQOL)-BREF World Health Organization 2004 All rights reserved. Publications

Více

Moderní technologie (nejen) ve výuce. Vladimíra Pavlicová, Dům zahraniční spolupráce Národní konference etwinning, 8. 10. 10.

Moderní technologie (nejen) ve výuce. Vladimíra Pavlicová, Dům zahraniční spolupráce Národní konference etwinning, 8. 10. 10. Moderní technologie (nejen) ve výuce Vladimíra Pavlicová, Dům zahraniční spolupráce Národní konference etwinning, 8. 10. 10. 2015, Praha eskills for Jobs 2015 ESKILLS.EC.EUROPA.EU Představení kampaně Celoevropská

Více

SZIF - Evropské dotace s plnou elektronickou podporou a kontrolou

SZIF - Evropské dotace s plnou elektronickou podporou a kontrolou SZIF - Evropské dotace s plnou elektronickou podporou a kontrolou Charakteristiky řešení IS SZIF SAP Realizace platební agentury SZIF je řešení: o A komplexní, o B integrované, o C podporující standardizaci

Více

Windows na co se soustředit

Windows na co se soustředit Windows na co se soustředit Lukáš Křovák Manažer divize Windows 1 Agenda Čemu se obchodně věnovat před uvedením Windows 8 Jak se mění trh počítačů Správa počítačů s Windows Intune Internet Explorer 9 Doplňkové

Více

Copyright by Silca S.p.A All Rights Reserved. products quality.

Copyright by Silca S.p.A All Rights Reserved. products quality. Jediná dostupná technologie pro klonování Texas 80 bit Ford, Toyota, Hyundai and Kia Silca T80+ je jedinečné řešení pro klonování transpondérů pro mnoho modelů značek Ford, Toyota, Hyundai a Kia. Silca

Více

LLP-LDV-TOI-2009-SK-93100530 DOTAZNÍK

LLP-LDV-TOI-2009-SK-93100530 DOTAZNÍK LLP-LDV-TOI-2009-SK-93100530 DOTAZNÍK Vážení školitelé a konzultanti Dovolujeme si Vás požádat o vyplnění dotazníku, kterým chceme zjistit Vaše požadavky na vzdělávání pomocí soudobých prostředků e-learningu.

Více

Vytvoření účtu pro studenty na webových stránkách Student Community

Vytvoření účtu pro studenty na webových stránkách Student Community Vytvoření účtu pro studenty na webových stránkách Student Community Přístup k účtu Pomůcka k pozvání studentů Vážení učitelé, kolegyně a kolegové, registrujte se na adrese: http://students.autodesk.com

Více

Souprava aktualizace softwaru Integrity R1.2 pro systém Integrity R1.1. Produkt: Integrity R1.1. Datum: 21. listopadu 2013 FCO:

Souprava aktualizace softwaru Integrity R1.2 pro systém Integrity R1.1. Produkt: Integrity R1.1. Datum: 21. listopadu 2013 FCO: Souprava aktualizace softwaru Integrity R1.2 pro systém Integrity R1.1 Produkt: Integrity R1.1 Datum: 21. listopadu 2013 FCO: 200 01 502 035 Informace v tomto upozornění Vám poskytujeme, abychom Vás upozornili

Více

Granit 1981i. Stručný návod k použití. Průmyslový bezdrátový skener. Crdlss-GRNT1981-CZ-QS Rev A 1/15

Granit 1981i. Stručný návod k použití. Průmyslový bezdrátový skener. Crdlss-GRNT1981-CZ-QS Rev A 1/15 Granit 1981i Průmyslový bezdrátový skener Stručný návod k použití Crdlss-GRNT1981-CZ-QS Rev A 1/15 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu

Více

Xenon 1900/1910. Stručný návod k použití. Kabelový skener. NG2D-CZ-QS Rev C 10/12

Xenon 1900/1910. Stručný návod k použití. Kabelový skener. NG2D-CZ-QS Rev C 10/12 Xenon 1900/1910 Kabelový skener Stručný návod k použití NG2D-CZ-QS Rev C 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete stáhnout

Více

Vuquest 3310g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. 3310-CZ-QS Rev C 1/13

Vuquest 3310g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. 3310-CZ-QS Rev C 1/13 Vuquest 3310g Kabelový skener Stručný návod k použití 3310-CZ-QS Rev C 1/13 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete stáhnout

Více

MASTER TL-D 90 De Luxe

MASTER TL-D 90 De Luxe MASTER TL-D 90 De Luxe Nízkotlaké rtuťové zářivky o průměru 6 mm Vlastnosti: Vysoce kvalitní fluorescenční pokrytí Dostupné v mnoha barevných charakteristikách Výhody: Velmi dobrá věrnost barevného podání.

Více

Technické parametry transformátorů RESIBLOC Unikátní technologie pro speciální aplikace

Technické parametry transformátorů RESIBLOC Unikátní technologie pro speciální aplikace Technické parametry transformátorů RESIBLOC Unikátní technologie pro speciální aplikace Již kolem 40-ti let ABB vyrábí a dodává transformátory RESIBLOC do celého světa. Naše těžko zápalné a ekologické

Více

Xenon XP 1950g. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener CZ-QS-01 Rev A 07/19

Xenon XP 1950g. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener CZ-QS-01 Rev A 07/19 Xenon XP 1950g Kabelový plošný skener Stručný návod k použití 1950-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Agenturní model: 1950 Poznámka: Pokyny pro čištění zařízení naleznete v uživatelské příručce. Začínáme Před připojením

Více

IPR v H2020. Matěj Myška myska@ctt.muni.cz

IPR v H2020. Matěj Myška myska@ctt.muni.cz IPR v H2020 Matěj Myška myska@ctt.muni.cz Zdroje [1] KRATĚNOVÁ, J. a J. Kotouček. Duševní vlastnictví v projektech H2020. Technologické centrum AV ČR, Edice Vademecum H2020, 2015. Dostupné i online: http://www.tc.cz/cs/publikace/publikace/seznampublikaci/dusevni-vlastnictvi-v-projektech-horizontu-2020

Více

aktuality, novinky Ing. Martin Řehořek

aktuality, novinky Ing. Martin Řehořek CzechPOINT@office aktuality, novinky Ing. Martin Řehořek Novell Professional Services ČR, s.r.o. mrehorek@novell.com Agenda CzechPOINT@office Aktuality z provozu KzMU statistiky Mám zájem o konverzi Kde

Více

Efektivní provoz koncových stanic

Efektivní provoz koncových stanic Efektivní provoz koncových stanic Jan Vávra SSP Datacenter Trendy a výzvy Trend a situace Více starostí Co chtějí uživatelé Překvapivě více pracovat. IT. Co udělá? Musí reagovat. Různorodá zařízení, mobilita,

Více

Granit 1980i. Stručný návod k použití. Průmyslový Full Range Area-Imaging skener. GRNT1980-CZ-QS Rev A 1/15

Granit 1980i. Stručný návod k použití. Průmyslový Full Range Area-Imaging skener. GRNT1980-CZ-QS Rev A 1/15 Granit 1980i Průmyslový Full Range Area-Imaging skener Stručný návod k použití GRNT1980-CZ-QS Rev A 1/15 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto

Více

Web of Science. Bibliotheca Academica

Web of Science. Bibliotheca Academica Web of Science Bibliotheca Academica 2018 31. 10. 2018 2 vyhledávat objevovat Web of Science ResearcherID Publons identifikovat a zviditelnit publikační činnost Research Cycle psát, citovat a publikovat

Více

RAW s programem Adobe Photoshop CS

RAW s programem Adobe Photoshop CS RAW s programem Adobe Photoshop CS RAW s programem Adobe Photoshop CS Jiří Heller Bruce Fraser Peachpit Press Authorized translation from the English language edition, entitled REAL WORLD CAMERA RAW WITH

Více

Windows Live@edu - bezplatné služby pro školy. Jakub Vlček Live@edu Specialist Microsoft Corporation

Windows Live@edu - bezplatné služby pro školy. Jakub Vlček Live@edu Specialist Microsoft Corporation Windows Live@edu - bezplatné služby pro školy Jakub Vlček Live@edu Specialist Microsoft Corporation Co je Windows Live? Windows Live Fotky Kalendář Komunikace Sdílení Přístup odkudkoliv Soubory Kontakty

Více

Cambridge International Examinations Cambridge International General Certificate of Secondary Education

Cambridge International Examinations Cambridge International General Certificate of Secondary Education Cambridge International Examinations Cambridge International General Certificate of Secondary Education *0123456789* FIRST LANGUAGE CZECH 0514/02 Paper 2 Writing For Examination from 2016 SPECIMEN PAPER

Více

Národní informační den společných technologických iniciativ ARTEMIS a ENIAC

Národní informační den společných technologických iniciativ ARTEMIS a ENIAC Národní informační den společných technologických iniciativ ARTEMIS a ENIAC 21. března 2011, Praha Pravidla a podmínky účasti v projektech ARTEMIS a ENIAC v ČR Úvod k finančním pravidlům JTIs (ARTEMIS

Více

TCW215 2xTL-D36W IC PI

TCW215 2xTL-D36W IC PI IC PI Popis produktové skupiny Pacific je funkční svítidlo odolné proti prachu a vodě pro zářivky TL-D. Svítidlo Pacific TCW216 je také odolné proti nárazům a poškození a lze je osadit zářivkami TL-D i

Více

Ing. Tomáš Řemelka. KAAS/JIP. Informace pro vývojáře agendových informačních systémů

Ing. Tomáš Řemelka. KAAS/JIP. Informace pro vývojáře agendových informačních systémů KAAS/JIP Informace pro vývojáře agendových informačních systémů Ing. Tomáš Řemelka tremelka@novell.cz JIP Jednotný identitní prostor Co je to JIP? Jednotný identitní prostor Zabezpečené adresářové úložiště

Více

Jediný. AutoCAD. Často kladené dotazy zákazníků.

Jediný. AutoCAD. Často kladené dotazy zákazníků. Jediný. AutoCAD. Často kladené dotazy zákazníků. 1. Co je nového v nové předplatitelské verzi aplikace AutoCAD 2019? Chceme poskytnout vyšší hodnotu našim předplatitelům nové předplatné aplikace AutoCAD

Více

Veritas Information Governance získejte zpět kontrolu nad vašimi daty

Veritas Information Governance získejte zpět kontrolu nad vašimi daty Veritas Information Governance získejte zpět kontrolu nad vašimi daty Josef Honc Veritas Presale, Avnet Technology Solutions Databerg Report Veritas EMEA Research Content Metodologie Průzkum provedený

Více

Tutorial Pohyblivá zatížení

Tutorial Pohyblivá zatížení Tutorial Pohyblivá zatížení 2 The information contained in this document is subject to modification without prior notice. No part of this document may be reproduced, transmitted or stored in a data retrieval

Více

GDPR compliance v Cloudu. Jiří Černý CELA

GDPR compliance v Cloudu. Jiří Černý CELA GDPR compliance v Cloudu Jiří Černý CELA Jaké klíčové změny přináší GDPR? Soukromí jednotlivce Posílení práv jednotlivce: Přístup ke svým osobním údajům Oprava chyb Výmaz osobních údajů Omezení zpracování

Více

Stav podnikové bezpečnosti, 2010. Globální zpráva Jakub Jiříček, Symantec ČR a SR

Stav podnikové bezpečnosti, 2010. Globální zpráva Jakub Jiříček, Symantec ČR a SR Stav podnikové bezpečnosti, 2010 Globální zpráva Jakub Jiříček, Symantec ČR a SR Agenda 1 Metodologie studie 2 Klíčová zjištění 3 Obecná doporučení 4 Symantec a podniková řešení 5 Konkrétní řešení pro

Více

Zabezpečení infrastruktury

Zabezpečení infrastruktury Zabezpečení infrastruktury Hybridní management Michal Horáček michal.horacek@microsoft.com 1 Any cloud Hybridní správa infrastruktury Any platform Hybridní IT management Zjednodušený management, který

Více

TCW216 2xTL-D36W IC PI

TCW216 2xTL-D36W IC PI TCW216 IC PI Popis produktové skupiny Pacific TCW215 je funkční svítidlo odolné proti prachu a vodě pro zářivky TL-D. Svítidlo Pacific TCW216 je také odolné proti nárazům a poškození a lze je osadit zářivkami

Více

Granit 1910i. Stručný návod k použití. Průmyslový area imaging snímač. GRNT-CZ-QS Rev A 10/12

Granit 1910i. Stručný návod k použití. Průmyslový area imaging snímač. GRNT-CZ-QS Rev A 10/12 Granit 1910i Průmyslový area imaging snímač Stručný návod k použití GRNT-CZ-QS Rev A 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 153/2008 Sb. Příloha k čj.:

Příloha č. 3 k vyhlášce č. 153/2008 Sb. Příloha k čj.: Příloha k čj.: Žádost povolení k jednorázovému (opakovanému) vývozu, dovozu a tranzitu výbušnin *) Application permit for single (multiple) export, import and tranzit of the explosives *) A. Identifikační

Více

Cambridge International Examinations Cambridge International General Certificate of Secondary Education

Cambridge International Examinations Cambridge International General Certificate of Secondary Education Cambridge International Examinations Cambridge International General Certificate of Secondary Education *9633669495* FIRST LANGUAGE CZECH 0514/01 Paper 1 Reading May/June 2017 Candidates answer on the

Více

Metody automatického texturování 3D modelu měst s využitím internetových fotoalb 3D town model for internet application

Metody automatického texturování 3D modelu měst s využitím internetových fotoalb 3D town model for internet application Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Katedra informatiky Pedagogické fakulty Metody automatického texturování 3D modelu měst s využitím internetových fotoalb 3D town model for internet application

Více

Přihláška do soutěže Národní cena za studentský design 2011

Přihláška do soutěže Národní cena za studentský design 2011 !Nevyplňujte! Registrační číslo:.../11 Registrační číslo přiděleno dne:. Přihláška do soutěže Národní cena za studentský design 2011 V souladu s propozicemi soutěže zašlete nebo doručte na adresu: Nadace

Více

Dolphin 60s Stručný návod k použití

Dolphin 60s Stručný návod k použití Dolphin 60s Stručný návod k použití 60s-CZ-QS Rev A 9/13 Po vybalení Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní terminál Dolphin 60s Nabíjecí baterie 3,7 V Li-Ion Nabíjecí a komunikační

Více

Dům zahraniční spolupráce

Dům zahraniční spolupráce Dům zahraniční spolupráce Evropské projekty a jejich možnosti Vladimíra Pavlicová Konference projektu Matematika s radostí, 15. 5. 2015 Programy v gesci DZS European Schoolnet Scientix EUN Academy e-skills

Více

Obchodní partnerství s ELO

Obchodní partnerství s ELO Přidaná hodnota k vašemu úspěchu S certifikací ELO Vytěžte z růstů trhu ECM co nejvíce Enterprise content management (ECM) je centrální platforma pro digitalizaci obchodních procesů. Na rozdíl od jiných

Více

ELEKTRONICKÉ STUDIJNÍ OPORY PRO VÝUKU ZDRAVOTNÍCH SESTER A PORODNÍCH ASISTENTEK ELECTRONIC STUDY SUPPORT FOR EDUCATION OF NURSES AND MIDWIVES

ELEKTRONICKÉ STUDIJNÍ OPORY PRO VÝUKU ZDRAVOTNÍCH SESTER A PORODNÍCH ASISTENTEK ELECTRONIC STUDY SUPPORT FOR EDUCATION OF NURSES AND MIDWIVES ELEKTRONICKÉ STUDIJNÍ OPORY PRO VÝUKU ZDRAVOTNÍCH SESTER A PORODNÍCH ASISTENTEK ELECTRONIC STUDY SUPPORT FOR EDUCATION OF NURSES AND MIDWIVES O. Zahradníček Mikrobiologický ústav LF MU a FN u sv. Anny

Více

Informace o možnosti vstupu do GNSS Centre of Excellence

Informace o možnosti vstupu do GNSS Centre of Excellence Informace o možnosti vstupu do GNSS Centre of Excellence 1 Krátké představení GNSS Centre of Excellence GNSS Centre of Excellence je organizace založená v roce 2012. Jedná se o zájmové sdružení právnických

Více

2. Začlenění HCI do životního cyklu software

2. Začlenění HCI do životního cyklu software Jan Schmidt 2011 Katedra číslicového návrhu Fakulta informačních technologií České vysoké učení technické v Praze Zimní semestr 2011/12 EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJENE DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

Více

Tutorial Kombinace zatěžovacích stavů

Tutorial Kombinace zatěžovacích stavů Tutorial Kombinace zatěžovacích stavů 2 The information contained in this document is subject to modification without prior notice. No part of this document may be reproduced, transmitted or stored in

Více

Průvodce rychlým nastavením

Průvodce rychlým nastavením Průvodce rychlým nastavením Cisco Small Business Switche Série 200 Obsah balení Switch série 200 Kit pro uchycení do racku (rackové modely) Napájecí adaptér / Napájecí kabel Ethernetový kabel Průvodce

Více

Víte, kdo pracuje s vašimi dokumenty? Stanislava Birnerová

Víte, kdo pracuje s vašimi dokumenty? Stanislava Birnerová Víte, kdo pracuje s vašimi dokumenty? Stanislava Birnerová Direct Account Manager sbirnerova@novell.com Agenda Proč elektronické originály? Kdo pracuje s elektronickými originály? Proč Novell? 2 Rok 2010

Více

Průvodce rychlým nastavením

Průvodce rychlým nastavením Průvodce rychlým nastavením Cisco Small Business RV320/RV325 Gigabit Dual WAN VPN Router Obsah balení Router RV320/RV325 Napájecí adaptér Ethernetový kabel Průvodce rychlým nastavením CD-ROM s uživatelským

Více

Sociální síť informatiků v regionech České republiky

Sociální síť informatiků v regionech České republiky SoSIReČR Sociální síť informatiků v regionech České republiky Martin Nečaský, Ph.D. Katedra softwarového inženýrství MFF UK Systémová Integrace 2010 Strategie projektu Vize Sociální síť IT profesionálů

Více

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel

Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel Registrační formulář přihláška do soutěže je na konci těchto pravidel PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE 1 TÉMA FOTOSOUTĚŽE 2 DOBA TRVÁNÍ A MÍSTO KONÁNÍ FOTOSOUTĚŽE 3 OBECNÉ PODMÍNKY ÚČASTI 4 PRAVIDLA PRO VSTUP DO FOTOSOUTĚŽE

Více

Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší smlouvy Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka: B5FC3178 Číslo smlouvy: 6526657

Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší smlouvy Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka: B5FC3178 Číslo smlouvy: 6526657 2010-10-22 Stredni zdravotnicka skola Kromeriz (00637939) Czech Republic Kopie: Servodata, a.s. Vážený zákazníku, Přijetí registrace přidružené společnosti do vaší Microsoft Select Plus Veřejné číslo zákazníka:

Více

Vyplňte prosím následující list souhrnu na jednu stránku. Délka nesmí překročit jeden list papíru A4 (přibližně 500 slov).

Vyplňte prosím následující list souhrnu na jednu stránku. Délka nesmí překročit jeden list papíru A4 (přibližně 500 slov). Souhrn přihlášky Vyplňte prosím následující list souhrnu na jednu stránku. Délka nesmí překročit jeden list papíru A4 (přibližně 500 slov). EVROPSKÉ CENY ZA PODPORU PODNIKÁNÍ 2015 Shrnutí přihlášky Seznam

Více

Gymnázium, Brno, Elgartova 3

Gymnázium, Brno, Elgartova 3 Gymnázium, Brno, Elgartova 3 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: GE Vyšší kvalita výuky Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0925 Autor: Mgr. Petra Holzbecherová

Více

NÁVOD PRO NEZÁVAZNOU REGISTRACI VYSTAVOVATELE NA VELETRHY MESSE FRANKFURT

NÁVOD PRO NEZÁVAZNOU REGISTRACI VYSTAVOVATELE NA VELETRHY MESSE FRANKFURT NÁVOD PRO NEZÁVAZNOU REGISTRACI VYSTAVOVATELE NA VELETRHY MESSE FRANKFURT 1. První fáze registrace základní informace a. Registrace nového vystavovatele Hned na počátku záleží na tom, zda jste se účastnili

Více

The following is intended to outline our general product direction. It is intended for information purposes only, and may not be incorporated into

The following is intended to outline our general product direction. It is intended for information purposes only, and may not be incorporated into The following is intended to outline our general product direction. It is intended for information purposes only, and may not be incorporated into any contract. It is not a commitment to deliver any material,

Více

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení

P R A V I D L A. Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL. 1 Obecná ustanovení P R A V I D L A Fotografická soutěž HISTORIE MĚST V OBJEKTIVU MĚSTO OČIMA OBYVATEL 1 Obecná ustanovení 1. Fotografická soutěž s názvem Historie měst v objektivu město očima obyvatel (dále jen Soutěž ),

Více

Novinky Autodesk Revit 2016

Novinky Autodesk Revit 2016 Autodesk Building Design Suite 2016 Premium a Ultimate editions Novinky Autodesk Revit 2016 Ing. Jiří Drahotuský CAD konzultant Nové vlastnosti a vylepšení Autodesk Revit 2016, Autodesk Revit Architecture

Více

Průvodce rychlým nastavením

Průvodce rychlým nastavením Průvodce rychlým nastavením Cisco Small Business WAP121, WAP321, WAP551 a WAP561 Obsah balení Bezdrátový přístupový bod WAP Montážní kit Ethernetový kabel Průvodce rychlým nastavením CD-ROM s uživatelským

Více

MASTER TL-D Super 80 58W/827 1SL

MASTER TL-D Super 80 58W/827 1SL MASTER TL-D Super 80 58W/827 1SL Popis produktové skupiny Nízkotlaké rtuťové zářivky o průměru 26 mm Vlastnosti: Vysoce účinné třípásmové fluorescenční pokrytí ve spojení s technologií přídavného pokrytí

Více

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství

Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství Oddělení metodiky OP Rybářství V Praze dne 15. 8. 2014 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 871 fax: 222 871 764 e-mail: info@szif.cz Portál farmáře možnosti využití pro žadatele OP Rybářství Žádosti

Více

Shrnutí kampaně v roce 2014

Shrnutí kampaně v roce 2014 E-zpravodaj 3. vydání, leden 2015 Shrnutí kampaně v roce 2014 Na podzim 2014 proběhlo na základních školách v České republice první kolo dopravní kampaně Oblékáme hada Edu. Kampaň je zaměřená na podporu

Více

BIG GREEN EGG PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ. Verze ze dne 29. srpna 2018

BIG GREEN EGG PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ. Verze ze dne 29. srpna 2018 BIG GREEN EGG PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ SOUKROMÍ Verze ze dne 29. srpna 2018 ÚVOD Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se týká všech osobních údajů o zákaznících, které shromažďuje a / nebo používá společnost

Více

Pravidla publicity FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE. Příloha č. 13.1.

Pravidla publicity FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE. Příloha č. 13.1. FOND PRO NESTÁTNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE PŘÍRUČKA PRO ŽADATELE Příloha č. 13.1. Pravidla publicity Obsah: 1. Obecná pravidla zajišťování publicity projektu 1 2. Informační výstupy 2 3. Webové stránky 2 4.

Více

Gymnázium, Brno, Elgartova 3

Gymnázium, Brno, Elgartova 3 Gymnázium, Brno, Elgartova 3 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název projektu: GE Vyšší kvalita výuky Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0925 Autor: Mgr. Petra Holzbecherová

Více

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídek

Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídek Zadávací dokumentace k výzvě k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Registrační číslo projektu Název

Více

O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016

O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016 fotograficka soutez Vyhlašujeme fotografickou soutěž o zajímavé ceny. Soutěž probíhá do 31.8. 2016 Vyhlášení soutěže: O nejkrásnější zahradu, předzahrádku nebo balkón s RAKOZAHRADOU 2016 Spolek RAKOZAHRADA,

Více

Třetí ročník jednokolové soutěžní přehlídky pro studenty vysokých škol a architekty do 40 let

Třetí ročník jednokolové soutěžní přehlídky pro studenty vysokých škol a architekty do 40 let Třetí ročník jednokolové soutěžní přehlídky pro studenty vysokých škol a architekty do 40 let Soutěžní podmínky Vyhlašovatel Vyhlašovatel: Centrum české architektury, občanské sdružení, Závěrka 3, 169

Více

8th ANNUAL CONFERENCE ON ARCHITECTURE AND URBANISM 2019 CONTEMPORARY RESEARCH na FA VUT v Brně

8th ANNUAL CONFERENCE ON ARCHITECTURE AND URBANISM 2019 CONTEMPORARY RESEARCH na FA VUT v Brně 8th ANNUAL CONFERENCE ON ARCHITECTURE AND URBANISM 2019 CONTEMPORARY RESEARCH 13. 11. 2019 na FA VUT v Brně Dovolte, abych vás jménem vědeckého výboru, pozval na mezinárodní konferenci 8th ANNUAL CONFERENCE

Více

MASTER CityWhite CDO-TT 70W/828 E27 1SL

MASTER CityWhite CDO-TT 70W/828 E27 1SL MASTER CityWhite CDO-TT 70W/828 E27 1SL Popis produktové skupiny Halogenidový světelný zdroj s čirou trubkovou baňkou pro venkovní aplikace Vlastnosti: Robustní zdroj s dlouhou životností Přímá náhrada

Více

trendence radius of action

trendence radius of action Czech Total Edition trendence radius of action Professionals School leavers Students over 500,000 participants 27 countries over 1,000 universities 2 3 trendence customers Metodologie: trendence Graduate

Více

FLEMA Agentury Média Zadavatelé

FLEMA Agentury Média Zadavatelé www.flema.cz je jediná soutěž v Česku a na Slovensku zaměřená na mediální kampaně a jednotlivých mediatypů. Díky tomu umožňuje srovnání úrovně mediálního plánování a inovativních komunikačních strategií

Více

Thor VM3. Stručný návod k použití. Počítač do vozidla. VM3-CSCZ-QS Rev A 1/16

Thor VM3. Stručný návod k použití. Počítač do vozidla. VM3-CSCZ-QS Rev A 1/16 Thor VM3 Počítač do vozidla Stručný návod k použití VM3-CSCZ-QS Rev A 1/16 Součásti - přední P1 P8 P2 P9 P3 P10 P4 P11 P5 P12 P6 P13 P7 P14 Systémo vé LED diody Tlačítko napájení LED diody připojení Součásti

Více

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání

Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání Informační systém MŠMT pro elektronické řešení dotačních programů - oblast podpora výuky plavání určeno pro žádosti na rok 2017 (a dál) Mgr. Radek Maca, NIDV Cíle prezentace 1. Seznámit vás s elektronickým

Více

Ekonomika v prostředí samosprávy

Ekonomika v prostředí samosprávy Ekonomika v prostředí samosprávy Martin Chmelař Competence Leader Finance Solutions, IDS Scheer ČR Agenda Celkový přehled aplikací AISMB Klíčové ekonomické části SAP ERP Vnitřní a vnější integrace ekonomických

Více

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP)

The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) The Insiders: kampaň HP (originální inkousty a tonery HP) Všeobecná ustanovení a smluvní podmínky The Insiders Listopad 2018 Účastí v této kampani se stáváte registrovaným uživatelem Insiderové sítě (The

Více

Dlouhodobé zkoušení spalovacích motorů v1.0

Dlouhodobé zkoušení spalovacích motorů v1.0 Název software v originále Dlouhodobé zkoušení spalovacích motorů v1.0 Název software česky (anglicky) Engine Long Duration Test v1.0 Autoři Ing. Martin Beran Id. číslo (Apollo) 25116 Datum předání 22.

Více

Press book English Language

Press book English Language Press book English Language The Czech Republic March 2018 Cofunded by European Union Author Jana Szomolanyiova SEVEn The Energy Efficiency Center, z.u. This document has been elaborated in the project

Více

Studentská kreativní soutěž KREAS

Studentská kreativní soutěž KREAS Studentská kreativní soutěž KREAS V rámci podpory spolupráce s neziskovými organizacemi vyhlašuje Fakulta multimediálních komunikací Kreativní soutěž KREAS pro studenty Fakulty multimediálních komunikací

Více

Příklady podpory žadatelů o ERC granty v zahraničí

Příklady podpory žadatelů o ERC granty v zahraničí Služby TC AV ČR Příklady podpory žadatelů o ERC granty v zahraničí Informační den zaměřený na Advanced Grants ERC 21. listopadu 2011, Praha Adéla Vožechová, TC AV ČR (vozechova@tc.cz) CZELO A NICER Co

Více

Elektronická konference «Věda a civilizace 2016»

Elektronická konference «Věda a civilizace 2016» Účely provedení konference Výhody elektronické konference Směry práce konference Požadavky k úpravě článků Publikace výsledků konference Poslední termíny Konferenční řád Organizační výbor Datum konference

Více

Olympus High Res Shot Raw File Photoshop Plug-in. Uživatelská příručka

Olympus High Res Shot Raw File Photoshop Plug-in. Uživatelská příručka Olympus High Res Shot Raw File Photoshop Plug-in Uživatelská příručka Úvod Děkujeme, že jste zakoupili tento výrobek společnosti Olympus. Modul "Olympus High Res Shot Raw File Photoshop Plug-in" slouží

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

Xenon XP 1950h. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener pro zdravotnictví. 1950HC-CZ-QS-01 Rev A 07/19

Xenon XP 1950h. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener pro zdravotnictví. 1950HC-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Xenon XP 1950h Kabelový plošný skener pro zdravotnictví Stručný návod k použití 1950HC-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Agenturní model: 1950 Poznámka: Pokyny pro čištění zařízení naleznete v uživatelské příručce.

Více

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty.

Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Příručka pro uživatele, jak správně pracovat s webovými stránkami určenými pro preventivní filmové projekty. Úvodem Webové stránky www.videoskolam.cz vznikly za účelem efektivnějšího zprostředkování našich

Více

Příručka uživatele systému Museion. Aplikace Helpdesk

Příručka uživatele systému Museion. Aplikace Helpdesk Příručka uživatele systému Museion Aplikace Helpdesk Autorská práva Copyright 2012-2015 MUSOFT.CZ, s.r.o.. Všechna práva vyhrazena. Tato příručka je chráněna autorskými právy a distribuována na základě

Více

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní

Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní Moderní metody automatizace a hodnocení marketingových kampaní SAS CI Roadshow 2014 24/09/2014 Vít Stinka Agenda Představení společnosti Unicorn Systems Aliance Unicorn Systems a SAS Celkový koncept Customer

Více

resperanto Základní funkčnost a případy užití Resperanto Group Business

resperanto Základní funkčnost a případy užití Resperanto Group Business r resperanto Základní funkčnost a případy užití Resperanto Group Business 2015-11-30 Ptáte se Co to vlastně Resperanto je a jaké výhody přináší? Která aplikace k čemu slouží? Jak službu nastavit a aktivovat?

Více