ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2015

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2015"

Transkript

1 ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2015 Zpracoval: Roman KALOUS sportovní ředitel ČSJu Vydání ze dne

2 1 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE ČSJU Pořadatel ROZSAH MISTROVSKÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ POŘÁDANÝCH ČSJu Hmotnostní kategorie, věkové kategorie a doba utkání NÁLEŽITOSTI STARTUJÍCÍCH ZÁVODNÍKŮ KIMONA... 6 Pravidla pro kimona STARTOVNÉ V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍCH ČSJu (mistrovství a přebory ČR) STARTOVNÉ V KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍCH ČESKÉHO POHÁRU TITULY, MEDAILE A DIPLOMY ROZHODČÍ SPORTOVNÍ ŘEDITEL SOUTĚŽE (SŘS) NÁMITKY (PROTESTY) CHOVÁNÍ TRENÉRŮ A VEDOUCÍCH DRUŽSTEV VEDOUCÍ DRUŽSTVA USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ SYSTÉM SOUTĚŽE ÚHRADA PŘIHLÁŠKY, UZÁVĚRKY, VYDÁNÍ STARTOVNÍ LISTINY ROZPISY TURNAJŮ SYSTÉM POSTUPU NA UZAVŘENÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE RANKING LIST SYSTÉM BODOVÁNÍ SYSTÉM BODOVÁNÍ PRO RANKING LIST ČESKÝ POHÁR - NEMISTROVSKÉ KVALIFIKAČNÍ CELOSTÁTNÍ SOUTĚŽE SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU SYSTÉM SOUTĚŽE TECHNICKÉ USTANOVENÍ SOUTĚŽE ÚHRADA INFORMATIVNÍ ÚDAJE K SOUTĚŽÍM JEDNOTLIVCŮ MISTROVSTVÍ ČR - MUŽI A ŽENY MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR VETERÁNŮ A KATA MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A JUNIOREK MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DOROSTENCŮ A DOROSTENEK PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍ ŽÁCI A ŽÁKYNĚ PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY MLADŠÍ ŽÁCI A ŽÁKYNĚ USTANOVENÍ PRO DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV DLOUHODOBÉ SOUTĚŽE SYSTÉM SOUTĚŽE INTERLIGA MUŽŮ EXTRALIGA MUŽI I. LIGA- MUŽI DOROSTENECKÁ LIGA ÚHRADA PŘEDPIS PODMÍNKA ÚČASTI HODNOCENÍ VÝSLEDKU KONTUMAČNÍ VÝSLEDKY A POŘÁDKOVÉ POKUTY NÁLEŽITOSTI DRUŽSTEV A POVINNOSTI VEDOUCÍCH DRUŽSTEV POVINNOSTI POŘADATELE POVINNOSTI HOSTUJÍCÍHO ODDÍLU ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI POŘAD SOUTĚŽE USTANOVENÍ PRO JEDNORÁZOVÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV SYSTÉM SOUTĚŽE PŘEDPIS Strana 2 (celkem 34)

3 8.3 ROZHODČÍ A SPORTOVNÍ ŘEDITEL SOUTĚŽE HODNOCENÍ VÝSLEDKŮ INFORMAČNÍ ÚDAJE K JEDNOTLIVÝM SOUTĚŽÍM DRUŽSTEV Mistrovství České republiky družstev dorostenek, žen a starších žákyň Přebor České republiky starších žáků družstev KVALIFIKAČNÍ SOUTĚŽ O POSTUP DO I. LIGY MUŽI KVALIFIKAČNÍ SOUTĚŽ O POSTUP DO DOROSTENECKÉ LIGY ÚHRADA NÁKLADŮ NA KVALIFIKAČNÍ TURNAJE SYSTÉM BODOVÁNÍ PRO HODNOCENÍ JUDISTY ROKU TERMÍNOVÁ LISTINA ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ ADRESÁŘ Strana 3 (celkem 34)

4 ÚVOD Ve všech mistrovských soutěžích judo v ČR v roce 2015 se soutěží podle platných pravidel juda včetně změn platných od , Soutěžního řádu juda, jeho dodatků a výjimek (SŘJ) a ustanovení tohoto rozpisu. 1 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE ČSJU 1.1 Pořadatel Mistrovské soutěže v judu v ČR technicky zajišťují a pořádají oddíly a kluby juda z pověření Českého svazu juda. Pořádání jednorázových soutěží zajišťují oddíly - kluby juda na základě podepsaných dohod a odsouhlasených pravidel. U dlouhodobých soutěží a příslušných kvalifikací technické uspořádání zajišťují oddíly na základě vylosovaného pořadatelství jednotlivých kol. 1.2 ROZSAH MISTROVSKÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ POŘÁDANÝCH ČSJu JEDNOTLIVCI Mistrovství ČR: Přebor ČR: Mužů a žen Veteránů KATA Juniorů a juniorek Dorostenců a dorostenek Starších žáků a žákyň Mladších žáků a žákyň Kvalifikační soutěž pro MČR mužů - Český pohár Pro MČR dorostenců a dorostenek Pro PČR starších žáků a žákyň Pro PČR mladších žáků a žákyň DRUŽSTVA DLOUHODOBÉ SOUTĚŽE: JEDNORÁZOVÉ SOUTĚŽE: Mistrovství ČR družstev: Přebor ČR družstev: Kvalifikační soutěž o postup: Český pohár družstev FPD Interliga mužů Extraliga mužů 1. liga mužů Dorostenecká liga Žen a dorostenek Starších žáků Starších žákyň do 1. ligy mužů do dorostenecké ligy Družstva staršího žactva Strana 4 (celkem 34)

5 1.3 Hmotnostní kategorie, věkové kategorie a doba utkání Mužské kategorie Kategorie Mladší žáci U13 Starší žáci U15 Dorostenci U18 Junioři U21 Muži Věk let let let let let Rok nar a starší Váha 27 kg 30 kg 34 kg 38 kg 42 kg 46 kg 50 kg 55 kg 60 kg + 60 kg 34 kg 38 kg 42 kg 46 kg 50 kg 55 kg 60 kg 66 kg 73 kg + 73 kg 46 kg *) 50 kg 55 kg 60 kg 66 kg 73 kg 81 kg 90 kg + 90 kg 55 kg 60 kg 66 kg 73 kg 81 kg 90 kg 100 kg +100 kg 60 kg 66 kg 73 kg 81 kg 90 kg 100 kg +100 kg Čas utkání 2 min (GS NE) 3 min (GS 1 min.) 4 min (GS ANO) 4 min (GS ANO) 5 min **) (GS ANO) Kategorie Mladší žákyně U13 Starší žákyně U15 Ženské kategorie Dorostenky U18 Juniorky U21 Ženy Věk let let let let let Rok nar a starší Váha 28 kg 32 kg 36 kg 40 kg 44 kg 48 kg 52 kg 57 kg + 57 kg 36 kg 40 kg 44 kg 48 kg 52 kg 57 kg 63 kg + 63 kg 44 kg 48 kg 52 kg 57 kg 63 kg - 70 kg + 70 kg 44 kg 48 kg 52 kg 57 kg 63 kg 70 kg 78 kg + 78 kg 48 kg 52 kg 57 kg 63 kg 70 kg 78 kg + 78 kg Čas utkání 2 min (GS NE) 3 min (GS 1 min.) 4 min (GS ANO) 4 min (GS ANO) 4 min (GS ANO) *) v dlouhodobé soutěži - Dorostenecká liga a v kvalifikační soutěži o postup do DL je první hmotnostní kategorií -50 kg **) v dlouhodobé soutěži družstev I.liga a v kvalifikační soutěži o postup do I.ligy mužů je čas utkání 4 minuty Strana 5 (celkem 34)

6 1.4 NÁLEŽITOSTI STARTUJÍCÍCH ZÁVODNÍKŮ Závodníci jsou povinni prokázat se hlavnímu rozhodčímu soutěže platnými doklady: - Evidenční kartou ČSJu se všemi náležitostmi - Evidenční karta ČSJu je platným dokladem, splňuje-li tyto podmínky: o je vytištěna v takové kvalitě a formátu, aby byly všechny údaje čitelné a identifikovatelné o není mechanicky poškozená a je úplná o Mimo povinné údaje obsahuje: o fotografii identifikující člena v barevném provedení o platné údaje technické vyspělosti člena KYU nebo DAN o údaje o hostování - pokud je uděleno o platné údaje o dosažené kvalifikaci (trenér, rozhodčí, zk. komisař) o údaj o uhrazeném členském poplatku za daný rok a jeho výši o V případě změny povinných a výše uvedených údajů se EK stává neplatnou a je třeba vytisknout novou, s aktuálními údaji - Závodník, který se nemůže prokázat platnou evidenční kartou ČSJu (dle podmínek SŘ čl ), nesmí být připuštěn k soutěži (pokud je to technicky možné, může výjimku po kontrole řádně vyplněných údajů v Centrální evidenci ČSJu, splňujících podmínky pro platnou Evidenční kartu, udělit hlavní rozhodčí nebo sportovní ředitel soutěže. Za tuto kontrolu může být ČSJu účtován manipulační poplatek 50,- Kč. Platí pro soutěž jednotlivců i družstev. 1.5 KIMONA - Rozměry, materiál, umístění a velikost reklam se řídí pravidly ČSJu. Výjimka je povolena pouze pro dlouhodobou soutěž Extraliga mužů (viz. Příloha SŘ - kimona pro dlouhodobé soutěže) - Na všech mistrovských a kvalifikačních soutěžích jednotlivců, musí druhý čtený závodník nastoupit k utkání buď v modrém kimonu nebo v bílém s červenou nebo modrou šerpou. - V modrém kimonu může závodník k utkání nastoupit (i na soutěži, kde povinnost požívání modrých kimon není stanovena), avšak pouze jako druhý čtený závodník. - V soutěži družstev musí mít každé družstvo jednotná kimona t.j. modrá nebo bílá s červenou nebo modrou šerpou. - Povinnost nastoupit k utkání v modrém kimonu pro druhého čteného závodníka je u těchto mistrovských soutěží: PLAY OFF Extraligy mužů MČR mužů a žen MČR juniorů a juniorek MČR dorostenců a dorostenek Strana 6 (celkem 34)

7 - Pokud závodník nastupuje k utkání s kimonem s tzv. Backnumbers, musí být jméno uvedené na backnumbers shodné s příjmením nastoupivšího závodníka. V případě, že nejsou jména shodná, bude závodník rozhodčím diskvalifikován pro nevyhovující závodní úbor. Závodník není vyloučen z celé soutěže a může v soutěži pokračovat. Pravidla pro kimona Platné od 1. ledna 2015 RUKÁVY KIMONA - Rukávy kimona musejí krýt celou paži včetně zápěstí v kontrolní pozici kabátu kimona KABÁT KIMONA - Vzdálenost mezi oběma klopami kabátu kimona v horizontální rovině u pásku musí být minimálně 20 cm - Vzdálenost mezi vrchem hrudní kosti a křížením klop kabátu kimona musí být maximálně 10 cm 20 cm 10 cm Strana 7 (celkem 34)

8 1.6 STARTOVNÉ V MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍCH ČSJu (mistrovství a přebory ČR) Věková kategorie Jednotlivci Družstva (jednoráz. soutěže) Seniorská a juniorská + Veteráni 300,- Kč 1200,- Kč Dorostenecká 250,- Kč 1000,- Kč Žákovská 250,- Kč 800,- Kč Pokud je rozpisem soutěže stanovena povinnost přihlášení a oddíl-klub nepřihlásí pořadateli mistrovské soutěže stanoveným způsobem a ve stanoveném termínu své závodníky družstvo, nebo se nepřihlásí vůbec, může startovat, avšak zaplatí zvýšené startovné dle platných ekonomických směrnic. Jednorázové startovné v dlouhodobých soutěžích: za účast družstva v INTERLIZE za účast družstva v EXTRALIZE za účast družstva v I. LIZE a DOROSTENECKÉ LIZE stanoveno rozpisem Interligy 2.500,- Kč 1.400,- Kč 1.7 STARTOVNÉ V KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍCH ČESKÉHO POHÁRU Věková kategorie Seniorská, juniorská, dorostenecká a žákovská 200,- Kč Pouze seniorská 250,- Kč 1.8 TITULY, MEDAILE A DIPLOMY Vítězové žákovských věkových kategorií v jednotlivých hmotnostních kategoriích příslušné mistrovské soutěže získávají titul Přeborník ČR v JUDU pro rok 2015 a obdrží diplom a medaili. Vítězové věkových kategorií od dorostu výše v jednotlivých hmotnostních kategoriích příslušné mistrovské soutěže získávají titul Mistr ČR v JUDU pro rok 2015 a obdrží diplom a medaili. Závodníci a závodnice, kteří se umístí na 2. a 3. místě, obdrží diplom a medaili. Vítězná družstva příslušné jednorázové žákovské mistrovské soutěže získávají titul Přeborník ČR v JUDU družstev pro rok Vítězné družstvo Extraligy a Dorostenecké ligy získává titul Mistr ČR v JUDU družstev pro rok 2015 a členové družstva obdrží diplom a medaili. Členové družstev, která skončila na 2. a 3. místě, obdrží diplom a medaili. 1.9 ROZHODČÍ Deleguje komise rozhodčích ČSJu SPORTOVNÍ ŘEDITEL SOUTĚŽE (SŘS) Na mistrovské soutěže deleguje STK ČSJu sportovního ředitele soutěže viz. SŘJ čl Sportovní ředitel soutěže (+ asistenti) je členem sboru rozhodčích NÁMITKY (PROTESTY) Námitky se podávají podle ustanovení SŘJ čl. 20. Strana 8 (celkem 34)

9 1.12 CHOVÁNÍ TRENÉRŮ A VEDOUCÍCH DRUŽSTEV Zakázaná jednání: - Jakékoliv poznámky k výrokům rozhodčích nebo jejich kritika - Dožadování se opravy výroků rozhodčího - Jakákoliv urážlivá, posměšná gesta směrem k rozhodčím, činovníkům, nebo publiku - Opírání se, údery, nakopnutí apod. reklamních panelů, nebo jiného zařízení - Jakékoliv projevy neúcty k soupeři, jeho trenérovi, rozhodčím, činovníkům, vlastnímu závodníkovi, personálu, obecenstvu, atd. - Koučování závodníků z místa pro trenéra je možné pouze při přerušeném utkání. Pravidla oblékání: - Ve vyřazovacích kolech a pro program finálového bloku: týmová tepláková (šusťáková) souprava s kalhotami sahajícími k obuvi. - V případě televizního přenosu sako, košile a kravata (musí být oznámeno rozpisem soutěže) Následující je nepřípustné vždy: - Kratší kalhoty, nezahalený trup, vykrojená trička, jakékoliv kšiltovky a pokrývky hlavy vůbec, džíny, svetry nebo podobné oblečení nevážící se ke sportu, sandály. Postihy: - Každý trenér nebo vedoucí družstva, který poruší tato pravidla, bude vyloučen, nebude smět doprovázet své sportovce do zápasové zóny a zasednout na židli trenéra do konce celé soutěže (ne pouze na příslušný den). - V případě neakceptování výše uvedených postihů, může být chování trenéra nebo vedoucího družstva řešeno disciplinárním řízením. Následující činovníci jsou oprávněni postihovat trenéry: - Sportovní ředitel soutěže, členové sportovně technické komise a členové komise rozhodčích a instruktoři rozhodčích 1.13 VEDOUCÍ DRUŽSTVA V soutěžích jednotlivců vysílající složka (oddíl/klub) stanoví vedoucího družstva. Vedoucí družstva musí být starší 18-ti let. V případě potřeby sdělí vedoucí družstva své jméno hlavnímu rozhodčímu, sportovnímu řediteli nebo řediteli soutěže. Pokud v průběhu soutěže musí vedoucí družstva soutěž opustit, ustanoví nového vedoucího družstva. Vedoucí družstva je povinen: - Dbát na kázeň a pořádek členů hostujícího oddílu/klubu. - Vyplnit startovní lístky nebo jiné požadované doklady řádně a včas tak, aby mohly být spolu s platnými doklady závodníků předány ke kontrole pověřenému rozhodčímu. - Znát a dodržovat všechna ustanovení tohoto soutěžního řádu, pravidel juda, disciplinárního řádu, rozpisů soutěží a dalších směrnic a pokynů vydaných řídícími orgány a řídícím orgánem soutěže. Strana 9 (celkem 34)

10 - Před soutěží, v průběhu i po její skončení respektovat pokyny rozhodčího, sportovního ředitele a zástupce pořadatele. - Chovat se v prostorách konání soutěže ukázněně - Na žádost rozhodčího nebo sportovního ředitele soutěže prokázat svou totožnost. Vedoucí družstva má právo: - Jménem družstva vystupovat a podávat námitky a protesty. - Být přítomen zápisu, vážení a losování soutěže v souladu s dispozicemi sportovního ředitele soutěže a hlavního rozhodčího. - Nahlížet (se svolením sportovního ředitele nebo hlavního rozhodčího) do soutěžních tabulek a vyžadovat informace o průběhu soutěže. Strana 10 (celkem 34)

11 2 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 2.1 SYSTÉM SOUTĚŽE - Všechny mistrovské soutěže proběhnou systémem k.o. s dvojitou repasáží, pokud rozpis nestanoví jinak. Pokud by v hmotnostní kategorii startovalo 6 a méně závodníků, utkají se tito systémem každý s každým. - Při účasti 2 závodníků v hmotnostní kategorii bude vítěz určen systémem na 2 vítězné zápasy, získá titul a bude udělena zlatá a stříbrná medaile. Titul však může být udělen, pokud jsou oba závodníci z jiného oddílu/klubu. - Závodníci startující v mistrovských soutěžích musejí být nositelé nejméně 5.KYU - Pořad soutěže je stanoven SŘJ čl ÚHRADA - Účastníci soutěží startují na vlastní náklady. - Pořadatel hradí náklady na technické uspořádání soutěže a všechny finanční náležitosti delegovaným rozhodčím a činovníkům podle ustanovení platné ekonomické směrnice ČSJu a dohody o uspořádání mistrovské soutěže. 2.3 PŘIHLÁŠKY, UZÁVĚRKY, VYDÁNÍ STARTOVNÍ LISTINY Na základě redukovaného rankingu z výsledků kvalifikačních turnajů provede STK ČSJu uzávěrku a vydá startovní listinu. TERMÍNY, UZÁVĚRKY PŘIHLÁŠEK A VYDÁNÍ STARTOVNÍ LISTINY a) Na soutěže otevřené se startovní listiny nevydávají. Pokud tak stanovuje rozpis, musí závodníky přihlásit příslušný administrátor klubu pomocí elektronického systému přihlášek, a to ve stanoveném termínu. Pořadatel mistrovské soutěže a soutěží Českého poháru má právo účtovat nepřihlášenému závodníku zvýšené startovné o 50 % ceny základního startovného. b) Do startovních listin budou zařazeni závodníci dle níže uvedených pravidel. c) Zařazení závodníků ve startovních listinách do hmotnostních kategorií je orientační. Na soutěži mohou startovat v hmotnostní kategorii, která odpovídá jejich hmotnosti při vážení před soutěží. d) Startovní listina bude zveřejněna v příslušném termínu na internetových stránkách ČSJu. OTEVŘENÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE MČR žen MČR mužů viz. rozpis soutěže MČR juniorů a juniorek MČR dorostenek PČR starších žákyň Strana 11 (celkem 34)

12 UZAVŘENÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE MČR dorostenců PČR starších žáků PČR mladších žáků a žákyň - Na základě pořadí v redukovaném ranking listu ze soutěží Českého poháru bude při mistrovských soutěžích prováděno nasazení prvních čtyř závodnic a závodníků (mimo kategorii mladších žáků a žákyň). Prvotní nasazení má právo provést dle svého zvážení trenér reprezentace příslušné kategorie (pro kategorii starších žáků toto právo přísluší trenéru dorostenecké reprezentace). - V kategorii mladších žáků a žákyň může nasazení dle redukovaného ranking listu provést sportovní ředitel soutěže, pouze pokud je to možné. 2.4 ROZPISY TURNAJŮ Rozpisy uvedené v tomto dokumentu jsou informativní. Směrodatný rozpis soutěže bude vydán na svazových stránkách Strana 12 (celkem 34)

13 3 SYSTÉM POSTUPU NA UZAVŘENÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE PČR mladších žáků a žákyň Na uzavřený PČR mladších žáků a žákyň postupují závodníci v každé hmotnostní kategorii dle pořadí v redukovaném ranking listu. Počet postupujících v jednotlivých vahách je v níže uvedené tabulce. Na základě tohoto klíče zpracuje sportovní ředitel ČSJu (SŘ ČSJu) startovní listinu. SŘ ČSJu má právo tuto startovní listinu upravit dle změn v RRL. PČR starších žáků Na uzavřený PČR starších žáků postupují závodníci v každé hmotnostní kategorii dle pořadí v redukovaném ranking listu. Počet postupujících v jednotlivých vahách je v níže uvedené tabulce. Na základě tohoto klíče zpracuje sportovní ředitel ČSJu (SŘ ČSJu) startovní listinu. SŘ ČSJu má právo tuto startovní listinu upravit dle změn v RRL. MČR dorostenců Na uzavřený MČR dorostu postupují závodníci v každé hmotnostní kategorii dle pořadí v redukovaném ranking listu. Počet postupujících v jednotlivých vahách je v níže uvedené tabulce. Na základě tohoto klíče zpracuje sportovní ředitel ČSJu (SŘ ČSJu) startovní listinu. SŘ ČSJu má právo tuto startovní listinu upravit dle změn v RRL. Dále na uzavřenou soutěž MČR postupují finalisté PČR starších žáků a žákyň daného roku (pokud splňují podmínku startu ve vyšší věkové kategorii. v souladu se SŘJ čl. 14.2). MČR mužů Na MČR mužů postupují závodníci, kteří v roce 2015 získali na kvalifikační soutěži Českého poháru alespoň jeden bod. Na základě tohoto klíče zpracuje sportovní ředitel ČSJu (SŘ ČSJu) startovní listinu. SŘ ČSJu má právo tuto startovní listinu upravit dle změn v RRL. Dále na MČR mužů postupují finalisté MČR juniorů a juniorek (pokud splňují podmínku startu ve vyšší věkové kategorii. v souladu se SŘJ čl. 14.2). Divoké karty Divoké karty jsou možné pouze pro MČR mužů. Tuto divokou kartu získá závodník úhradou 700,- Kč při registraci na MČR mužů. K této divoké kartě je závodník ještě povinen uhradit běžné startovné, stanovené Rozpisem mistrovských soutěží, tj. 300,- Kč. Počet postupujících z RL v jednotlivých vahách: Dorostenci * St. žáci Mladší žáci Mladší žákyně Váha RL Váha RL Váha RL Váha RL 46 kg 6 34 kg 6 27 kg 6 28 kg 6 50 kg 8 38 kg 8 30 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg 8 66 kg kg kg kg 6 73 kg kg kg kg kg 12 * + 2 finalisté PČR starších žáků 2015 v každé váze Strana 13 (celkem 34)

14 4 RANKING LIST - Pro všechny věkové kategorie je v průběhu roku vytvářen ranking list (dále RL). Bodování je prováděno za umístění a vítězná utkání z těchto soutěží: Vybraných mezinárodních soutěží Kvalifikačních soutěž Českého poháru 4.1 SYSTÉM BODOVÁNÍ - Závodník je bodován za: umístění na bodované příčce (za podmínky alespoň jednoho vyhraného utkání ve výše uvedených soutěžích) vítězné utkání ve výše uvedených soutěžích - Bodování jednotlivce na kvalifikačních soutěžích je absolutní a není limitující, v jaké hmotnostní kategorii bude závodník startovat. To znamená, že závodník může v ranking listu bodovat v několika hmotnostních kategoriích. - Body z jednotlivých postupových soutěží se budou v každé hmotnostní kategorii sčítat. - Pořadí pro postup na mistrovské soutěže je tvořeno z tzv. redukovaného RL (dále RRL). Tento RRL je tvořen tak, že po skončení všech kvalifikačních turnajů se danému závodníku sečtou všechny získané body a započtou se do váhové kategorie, ve které závodník startoval na poslední bodované soutěži nebo do vyšší váhové kategorie (u žactva a dorostu). - Do 14 dnů od konání poslední kvalifikační soutěže správce ranking listu (SŘ ČSJu) zveřejní ranking list na webových stránkách ČSJu v konečné podobě. - RRL pro jednotlivé věkové kategorie bude neměnný 7 dnů před mistrovskou soutěží PČR mladších žáků a žákyň, starších žáků a MČR mužů a dorostenců. - Na základě konečného pořadí v RRL bude SŘ ČSJu vytvořena startovní listina pro mistrovskou soutěž. - V případě, že závodník/ce splňující start na uzavřeném MČR dorostenců, PČR starších žáků, mladších žáků a žákyň nebude moci z nějakého důvodu startovat, zůstává toto místo neobsazeno. - Ranking list pro všechny kategorie je veřejně dostupný na svazovém webu. 4.2 SYSTÉM BODOVÁNÍ PRO RANKING LIST Pořadí Český pohár 1. místo 10 bodů 2. místo 8 bodů 3. místo 6 bodů 4. místo 5 bodů 5. místo 4 body 6. místo 3 body 7. místo 2 body Vyhrané utkání 1 bod Mezinárodní turnaje Bodování stanoví trenéři RD Strana 14 (celkem 34)

15 5 ČESKÝ POHÁR - NEMISTROVSKÉ KVALIFIKAČNÍ CELOSTÁTNÍ SOUTĚŽE 5.1 SOUTĚŽE ČESKÉHO POHÁRU Soutěže Českého poháru (dále jen ČP) jsou kvalifikační soutěže. Z výsledků těchto soutěží jsou závodníkům přiřazeny body do ranking listu. RL má nominační charakter pro postup na uzavřené MČR mužů (viz. rozpis soutěže), dorostenců, PČR starších a mladších žáků a žákyň (účast na mistrovských soutěží ČR pro ženy, juniory a juniorky, dorostenky a starší žákyně je otevřená). 7. únor USK Praha - Muži a ženy únor 1.JC Baník Ostrava Junioři a juniorky, dorostenci a dorostenky, starší a mladší žáci a žákyně březen JK Jablonec Junioři a juniorky, dorostenci a dorostenky, starší a mladší žáci a žákyně 21. březen 1.JC Baník Ostrava - Muži a ženy 13. červen VC Jičín - Muži a ženy 25. duben VTŽ Chomutov Krajská družstva starších žáků a žákyň 13. červen VTŽ Chomutov Dorostenci a dorostenky, starší a mladší žáci a žákyně září SKKP Brno Muži a ženy, dorostenci a dorostenky, starší a mladší žáci a žákyně 3. říjen PRO Sport Teplice Dorostenci a dorostenky, starší a mladší žáci a žákyně 5.2 SYSTÉM SOUTĚŽE - Všechny vybrané soutěže proběhnou systémem K.O. s dvojitou repasáží. Pokud by v hmotnostní kategorii startovalo 6 a méně závodníků, utkají se tito závodníci každý s každým. Při účasti 2 závodníků v hmotnostní kategorii, bude vítěz určen systémem na 2 vítězné zápasy. Pořad soutěže je stanoven SŘJ čl V soutěžích ČP bude pravidlo Zlaté skóre uplatněno dle platných pravidel juda. - Na soutěžích ČP mají reprezentační trenéři právo nasazovat vybrané závodníky i bez ohledu na pořadí závodníků v RL. - Závodníci startující v kvalifikačních soutěžích musejí být nositelé nejméně 5.KYU 5.3 TECHNICKÉ USTANOVENÍ SOUTĚŽE Soutěže Českého poháru podléhají podmínkám stanovenými sportovním ředitelem ČSJu 5.4 ÚHRADA Závodníci startují na vlastní náklady. Náklady na technické uspořádání hradí pořadatel. Pořadatel hradí náklady delegovaným rozhodčím a delegovaným členů STK. Strana 15 (celkem 34)

16 6 INFORMATIVNÍ ÚDAJE K SOUTĚŽÍM JEDNOTLIVCŮ Všeobecná ustanovení Pořadatel: PRO Sport Teplice Datum konání: 4. říjen 2015 neděle MISTROVSTVÍ ČR - MUŽI A ŽENY Otevřená soutěž Místo konání: Nová sportovní hala, Na stínadlech 3280, Teplice Ředitel soutěže: Václav Prokeš, tel , vaclavprokes@seznam.cz Přihlášky: Pro kategorii mužů bude vydána startovní listina Ubytování: Možné objednat do 28. září 2015 na Hotel Panorama, panorama-hotel@volny.cz nebo telefonicky: Informace: Na adrese ředitele soutěže Technické ustanovení Časový pořad: 8:00 9:30 - prezentace a vážení 9: losování 10:00 zahajovací ceremoniál 10:30 zahájení soutěže Hm. Kategorie: muži: -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg, -100kg, +100kg ženy: -48kg, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, -78kg, +78kg Startovné: 300,- Kč, Divoká karta: 700,- Kč (pro závodníky, kteří nejsou uvedeni v RL 2015) Startují: Závodníci - muži, kteří v roce 2015 získali na soutěžích ČP alespoň jeden bod do RL, získávají právo startu při úhradě startovného 300,- Kč. Závodníci, kteří nebyli v r bodováni v RL, mají právo startu při úhradě startovného a zakoupení Divoké karty. Dále junioři finalisté MČR juniorů (start ve vyšší věkové kategorii dle SŘJ) Na MČR mužů a žen mohou startovat dorostenci a dorostenky, které v daném roce dovrší 16-ti let a jsou nositeli nejméně 2.KYU Soutěž je otevřená pro ženy, juniorky a dorostenky dle SŘJ Podmínky účasti: Platný doklad dle SŘ čl. 7. Poznámka: Soutěž proběhne na 3 tatami Prvně čtení závodníci musí nastoupit v bílém kimonu, druhý čtený závodník nastupuje v modrém kimonu. Pro soutěž bude vydán samostatný rozpis! Strana 16 (celkem 34)

17 Všeobecné ustanovení MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR VETERÁNŮ A KATA MUŽI A ŽENY Pořadatel: Sokol Praha Vršovice Datum konání: 14. Listopad Veteráni Technické ustanovení 15. Listopad KATA Časový pořad: 8:00 9:30 - prezentace a vážení 9: losování 10:00 zahajovací ceremoniál 10:30 zahájení soutěže Startovné: 300,-Kč (nepřihlášení závodníci 450,- Kč) Startují: muži a ženy ve věkových kategoriích daných zvláštním rozpisem Pro soutěž bude vydán samostatný rozpis! Strana 17 (celkem 34)

18 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY JUNIORŮ A JUNIOREK otevřená soutěž Všeobecná ustanovení Pořadatel: VTŽ Chomutov Datum konání: 26. duben 2015 neděle Místo konání: Městská sportovní hala Chomutov Ředitel soutěže: Václav Šimek,, tel: Přihlášky: Přihlášení elektronicky na do do 23:00 hod. Ubytování: do nebo telefon: Technická ustanovení Časový pořad: Neděle :00 9:30 - prezentace a vážení 9: losování 10:00 zahajovací ceremoniál 10:30 zahájení soutěže Hm. Kategorie: junioři: -55kg, -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, -90kg, -100kg, +100kg juniorky: -44kg, -48kg, -52kg, -57kg, -63kg, -70kg, -78kg, +78kg Hlavní rozhodčí: dle delegace KR Startovné: 300,-Kč (nepřihlášení závodníci 450,- Kč) Předpis: Soutěží se podle platných pravidel, soutěžního řádu a tohoto rozpisu. Startují: Junioři ročník , dorostenci dle SŘJ Juniorky ročník , dorostenky dle SŘJ Podmínky účasti: Platný doklad dle SŘ čl. 7. Poznámka: Soutěž proběhne na 3 tatami Prvně čtení závodníci musí nastoupit v bílém kimonu, druhý čtený závodník nastupuje v modrém kimonu. Pro soutěž bude vydán samostatný rozpis! Strana 18 (celkem 34)

19 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DOROSTENCŮ A DOROSTENEK - uzavřená soutěž pro dorostence Všeobecná ustanovení Pořadatel: Sport Judo Litoměřice Datum konání: 7. listopad 2015 sobota Místo konání: Sportovní hala Ředitel soutěže: Václav Červín Ubytování: Závazné objednávky adresu ředitele do na adresu ředitele soutěže Informace: Na adrese ředitele soutěže Technická ustanovení Časový pořad: 8:00 9:30 - prezentace a vážení 9: losování 10:00 zahajovací ceremoniál 10:30 zahájení soutěže Hm. Kategorie: Dorostenci: -46,-50, -55, -60, -66, -73, -81, -90, +90kg Dorostenky: -44, -48, -52, -57, -63, -70, +70 kg Startovné: 250,-Kč Startují: Na základě konečného pořadí v RRL dorostenci ročník a finalisté z PČR starších žáků (splňující start ve vyšší věkové kategorii dle SŘJ). Dorostenky ročník a finalistky z PČR starších žákyň (splňující start ve vyšší věkové kategorii dle SŘJ) Podmínky účasti: Platný doklad dle SŘ čl. 7. Poznámka: Soutěž proběhne na 3 tatami Pro soutěž bude vydán samostatný rozpis! Strana 19 (celkem 34)

20 Všeobecná ustanovení PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY STARŠÍ ŽÁCI A ŽÁKYNĚ uzavřená soutěž pro starší žáky Pořadatel: SKP Judo Jičín Datum konání: 24. říjen 2015 sobota Místo konání: sportovní hala Jičín Ředitel soutěže: Josef Letošník, Jičín, Kosmonautů 833 Tel/Fax: , letošník.judojicin@tiscali.cz Startují: Pro kategorii starších žáků bude vydána startovní listina. Starší žákyně se přihlásí elektronicky na do do 23 hod. Ubytování: Možné objednat do na adresu ředitele soutěže Informace: Na adrese ředitele soutěže Technická ustanovení Časový pořad: 8:00 9:30 - prezentace a vážení 9: losování 10:00 zahajovací ceremoniál 10:30 zahájení soutěže Hm. Kategorie: Žáci starší: -34, -38, -42, -46, -50, -55, -60, -66, -73, +73kg Žákyně starší: -36, -40, -44, -48, -52, -57, -63, +63 kg Startovné: 250,-Kč Startují: Starší žáci (ročník ) uvedení na startovní listině vydané na základě konečného pořadí v RRL. Starší žákyně ročník Podmínky účasti: Platný doklad dle SŘ čl. 7. Poznámka: Soutěž proběhne na 4 tatami Strana 20 (celkem 34)

21 Všeobecná ustanovení PŘEBOR ČESKÉ REPUBLIKY MLADŠÍ ŽÁCI A ŽÁKYNĚ Uzavřená soutěž Pořadatel: 1.JC Baník Ostrava, J. Misky 71/11, Ostrava Datum konání: 21. listopad 2015 sobota Místo konání: Sportovní hala SAREZA, Hrušovská 20, Ostrava - Přívoz, GPS: 49 51'6.12" N, 18 16'58.4" E Ředitel soutěže: Roman Martínek, kontakt: romanmartinek@1jcbo.cz Přihlášky: bude vydána startovní listina na Informace: Na adrese ředitele soutěže Technická ustanovení Časový pořad: 8:00 9:30 - prezentace a vážení 9: losování 10:00 zahajovací ceremoniál 10:30 zahájení soutěže Hm. Kategorie: Žáci mladší: -27, -30, -34, -38, -42, -46, -50, -55, -60, +60kg Žákyně mladší: -28, -32, -36, -40, -44, -48, -52, -57, +57kg Startovné: 250,- Kč Startují: Mladší žáci a žákyně ročník uvedení na startovní listině vydané na základě konečného pořadí v RRL. Podmínky účasti: Platný doklad dle SŘ čl. 7. Poznámka: Soutěž proběhne na 4 tatami Strana 21 (celkem 34)

22 7 USTANOVENÍ PRO DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE DRUŽSTEV 7.1 DLOUHODOBÉ SOUTĚŽE - Nadnárodní soutěž družstev mužů Interliga mužů - - Mistrovství ČR družstev mužů - EXTRALIGA mužů - I. liga družstev mužů + kvalifikace - Mistrovství ČR družstev dorostenců - Dorostenecká liga + kvalifikace 7.2 SYSTÉM SOUTĚŽE EXTRALIGA - 2 jarní kola, 1 podzimní Play Off, sestupové a barážové kolo - Do Play Off postupují prvá 2 družstva z jarní části - Do sestupového 4 družstva z jarní části, která se umístí na místě - Do barážového kola sestupují 2 družstva, která se v sestupové skupině umístí na místě - v EXL 2016 startují družstva, která se v barážovém kole umístí na 1-2 místě - 5 váhových kategorií I.liga mužů - 2 jarní kola, 2 podzimní - Sestupová skupina (4 družstev) do barážového kola sestupují poslední 2 družstva - 7 váhových kategorií, 1 cizinec (mimo barážové kolo) - Barážové kolo (4 družstva 2x EXL, 2x I.liga) v I.lize 2016 startují družstva, která se v barážovém kole umístí na 3-4 místě, 5 váhových kategorií, bez cizince INTERLIGA MUŽŮ - dlouhodobá soutěž, která pro 6 družstev z ČR, SR a Polska proběhne turnajovým způsobem. - Startují: USK Praha a Sokol Praha Vršovice - Pro soutěž Interligy je vydán samostatný rozpis. Strana 22 (celkem 34)

Systém EXTRALIGY MUŽI 2017

Systém EXTRALIGY MUŽI 2017 SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE ČSJU ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION Roman Kalous Mobil: +420 602 273 617 Email: kalous@czechjudo.cz Skype: roman.kalous Zátopkova 100/2 160 17 Praha 6-Strahov Czech Republic

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2015

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2015 ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2015 Zpracoval: Roman KALOUS sportovní ředitel ČSJu Vydání ze dne 18.3.2015 schváleno VV 17.3.2015 1 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE

Více

na poradu STK ČSJu a zástupců oddílů - klubů zařazených do dlouhodobých mistrovských soutěží v roce 2015.

na poradu STK ČSJu a zástupců oddílů - klubů zařazených do dlouhodobých mistrovských soutěží v roce 2015. P O Z V Á N K A na poradu STK ČSJu a zástupců oddílů - klubů zařazených do dlouhodobých mistrovských soutěží v roce 2015. Porada se uskuteční v pátek 30. ledna 2015 ve 18:00 hodin v Olomouci na Fakultě

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2014

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2014 ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2014 Zpracoval: Roman KALOUS sportovní ředitel ČSJu Vydání ze dne 7.3.2014 1 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE ČSJU... 4 1.1 Pořadatel...

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2016

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2016 ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2016 Zpracoval: Roman KALOUS sportovní ředitel ČSJu Vydání 2 ze dne 2.3.2016 schváleno VV 9.2.2016 1 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE

Více

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2018

ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2018 ROZPIS MISTROVSKÝCH, DLOUHODOBÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2018 Zpracoval: Roman KALOUS sportovní ředitel ČSJu Vydání 1 ze dne 30.1.2018 schváleno VV 30.1.2018 1 USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE

Více

na poradu STK ČSJu a zástupců oddílů-klubů zařazených do dlouhodobých mistrovských soutěží v roce 2012.

na poradu STK ČSJu a zástupců oddílů-klubů zařazených do dlouhodobých mistrovských soutěží v roce 2012. P O Z V Á N K A na poradu STK ČSJu a zástupců oddílů-klubů zařazených do dlouhodobých mistrovských soutěží v roce. Porada se uskuteční v úterý 17. ledna v 11:00 hod. v Praze 6 - Strahov, Atletická 100/2,

Více

Schváleno VV dne Vydání: 1

Schváleno VV dne Vydání: 1 ROZPIS MISTROVSKÝCH A KVALIFIKAČNÍCH SOUTĚŽÍ 2010 Obsah: 1. USTANOVENÍ PRO VŠECHNY MISTROVSKÉ SOUTĚŽE ČSJu 2. USTANOVENÍ PRO VŠECHNY SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 3. ČESKÝ POHÁR - NEMISTROVSKÉ KVALIFIKAČNÍ CELOSTÁTNÍ

Více

MEZINÁRODNÍ DLOUHODOBÁ SOUTĚŽ DRUŽTEV 2014

MEZINÁRODNÍ DLOUHODOBÁ SOUTĚŽ DRUŽTEV 2014 MEZINÁRODNÍ DLOUHODOBÁ SOUTĚŽ DRUŽTEV 2014 Obsah 1. CHARAKTERISTIKA SOUTĚŽE... 2 2. HLAVNÍ POŘADATEL A ŘEDITEL INTERLIGY... 2 3. SYSTÉM SOUTĚŽE... 2 4. SLOŽENÍ DRUŽSTEV... 2 5. POŘADÍ UTKÁNÍ DRUŽSTEV...

Více

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace:www.jablonecjudocup.

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace:www.jablonecjudocup. Judo mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP 25.-26.-27.3.2017 U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou Informace:www.jablonecjudocup.cz Velká cena Jablonce nad Nisou Český pohár - Mladších a starších žáků

Více

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace:

Judo. mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou. Informace: Judo mezinárodní turnaj ČESKÝ POHÁR a JUDO CAMP 17.-18.-19.3.2018 U13,U15,U18,U21 JABLONEC nad Nisou Informace:www.jablonecjudocup.cz Velká cena Jablonce nad Nisou Český pohár - Mladších a starších žáků

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018

Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 Extraliga, součást České bowlingové ligy 2017/2018 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Vypisovatel Česká bowlingová asociace (dále jen ČBA) Zátopkova 100/2, p. s. 40, 160 17 Praha 6 Strahov 2. Vedoucí soutěže Předseda

Více

Přestupní řád ČSJu. Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní řád z 18.10.2012) ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION

Přestupní řád ČSJu. Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní řád z 18.10.2012) ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION Zátopkova 100/2 box 40 160 17 Praha 6-Strahov Czech Republic tel.: +420-2-33355280, fax:+420-2-57214265 Přestupní řád ČSJu Platný od 9.12.2012 Nahrazuje Přestupní

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

ROZPIS JEDNORÁZOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS

ROZPIS JEDNORÁZOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS ROZPIS JEDNORÁZOVÝCH SOUTĚŽÍ ČNS 2016 Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Výkonný výbor ČNS Platnost: rok 2016 Obsah: 1 SPOLEČNÁ USTANOVENÍ...4 1.1 PŮSOBNOST ROZPISU...4 1.2 NADŘÍZENÉ A SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY...4

Více

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY CZECH CYCLING FEDERATION FEDERATION TCHEQUE DE CYCLISME Nad Hliníkem 4/1186, 150 00 Praha 5 Motol http://www.ceskysvazcyklistiky.cz Phone: 252 219 006 Fax: 252 210 373 IČO: 49626281

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2018 2019 Aktualizace 01. 07. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018

ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 PŘÍLOHA ČÍSLO 3 ROZPISY POHÁRŮ DOSPĚLÝCH A ŽÁKŮ 58. ROČNÍK POHÁRU ÚSTECKÉHO KFS VE FOTBALE DOSPĚLÝCH 2018 Článek 1 - Řízení soutěže Pohár ÚKFS ve fotbale dospělých doplňuje mistrovské soutěže dospělých

Více

Středočeský badmintonový svaz vypisuje Oblastní přebor družstev dospělých pro rok 2018/2019

Středočeský badmintonový svaz vypisuje Oblastní přebor družstev dospělých pro rok 2018/2019 Středočeský badmintonový svaz, z.s nám.17.listopadu 493/4, Benátky n/j 29471, IČ:01382551 ROZPIS SOUTĚŽÍ NA SEZÓNU 2018-2019 Středočeský badmintonový svaz vypisuje Oblastní přebor družstev dospělých pro

Více

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS

Okresní nohejbalový svaz Praha západ. Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS Okresní nohejbalový svaz Praha západ Okresní soutěž a přebor mužů v nohejbale Praha - západ 2015 ROZPIS 1. Předpis Hraje se dle platných Pravidel nohejbalu, Soutěžního řádu, tohoto rozpisu a jeho případných

Více

Soutěžní řád. Krajské a regionální svazy mohou upravit. Závazné předpisy. včetně aktualizace poslední

Soutěžní řád. Krajské a regionální svazy mohou upravit. Závazné předpisy. včetně aktualizace poslední Soutěžní řád ČAST Soutěžní řád včetně aktualizace poslední 5. 5. 2016 Soutěžní řád je soubor předpisů pro organizování, řízení a vyhodnocování soutěží stolního tenisu. Obsah: 1. Všeobecná a technická ustanovení

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Z Á S A D Y R O Z P I S U

Z Á S A D Y R O Z P I S U Český volejbalový svaz Sportovně technická komise Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6, stk@cvf.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2018 jednotlivců

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2018 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2018 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí 10. prosince 2017 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR

Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 žen a mužů. ROZPIS pro účastníky z ČR Mistrovství Evropy Veteránu 2008 jednotlivců a družstev 2008 ROZPIS pro účastníky z ČR 1. Technické informace Jednotlivci 1.1. DATUM Soutěž se koná 13., 14. a 15. listopadu 2008. 1.2. MÍSTO Sportovní hala

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 16. května Liberec Sokol Hradec Králové 2. kolo 30. května Nové Město nad Metují 3. kolo 13.

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SÁLOVÉ CYKLISTIKY KOLOVÁ KRASOJÍZDA Platnost od 1.1.2007 1 SÁLOVÁ CYKLISTIKA V sálové cyklistice jsou tyto mistrovské a pohárové disciplíny: 1) Kolová

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú /0600

Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú /0600 Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, 160 70 Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú. 1716905504/0600 Dokument je průběžně aktualizován! R O Z P I S turnajů o titul Mistr České republiky sezóny 2015/2016

Více

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů

Sportovní klub Kuželky Vrchlabí. 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Sportovní klub Kuželky Vrchlabí 22. ročník Vrchlabské ligy kuželkářů Vrchlabí 2015 2016 Místo: Pořadatel: kuželna Vrchlabí SKK Vrchlabí Hrací termíny: říjen 2015 duben 2016 Hrací dny: čtvrtek, sobota,

Více

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH 2013/2014

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH 2013/2014 ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH 2013/2014 a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. Liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.liga Účastníci: a)

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020

STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 STŘEDOČESKÁ OPEN TOUR MLÁDEŽE VE STOLNÍM TENISE 2019/2020 www.stcstolnitenis.cz 1. Řízení soutěží Soutěže řídí Středočeský svaz stolního tenisu (dále jen STSST) prostřednictvím své Komise rozhodčích (dále

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ SOUTĚŽNÍ ŘÁD soutěží sekce orientačního běhu Českého svazu orientačních sportů I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1 Soutěžní řád soutěží sekce orientačního běhu (dále SŘ) stanovuje podmínky mistrovských a dlouhodobých

Více

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2019 jednotlivců

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2019 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2019 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí 30. listopadu 2018 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2015-2016 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Senioři 60+ Místo konání: Přerov Datum: 5. 6. května 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatelé Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Spartak Přerov 2. Termíny

Více

Soutěžní řád Českého svazu karate

Soutěžní řád Českého svazu karate ČESKÝ SVAZ KARATE SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE stk@czechkarate.cz www.czechkarate.cz www.karaterec.com Směrnice STK ČSKe č. 1/2014 Soutěžní řád Českého svazu karate Obsah Část první... - 3 - Úvodní ustanovení

Více

Česká kuželkářská asociace. Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Muži Jihlava Datum: 19. února 2012 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá KK PSJ Jihlava 2) Termín Neděle 19. února 2012 3) Místo konání

Více

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2014/2015

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2014/2015 ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2014/2015 a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.liga Účastníci :

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Dorostenci Místo konání: České Velenice Datum: 28. 29. dubna 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Lokomotiva České Velenice

Více

Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři / Senioři 60+ Žirovnice Datum: 27. ledna 2018 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá KK Slavoj Žirovnice 2) Termín Sobota

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2015 MUŽI 120 HS 2.1. 2015 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel: z pověření VV PlKKSu uspořádá TJ Sokol Kdyně 2. Datum a místo: Sobota

Více

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 Karviná 20. 05. 2014 PROPOZICE Mistrovství ČR starších žáků pro soutěžní ročník 2013/2014 (Finálový turnaj žákovské ligy) 1. Pořadatel: z pověření ČSH oddíl

Více

Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017

Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017 V Brně dne 7. 5. 2016 Kvalifikační turnaje o II. ligu žen 2016/2017 P R O P O Z I C E, Zátopkova 100/2, P.O.Box 40, 160 17 Praha 6, IČ: 539 929, sekretář: Zdeněk Soukup tel.: +420 721 820 755, e-mail:

Více

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Kategorie: Muži Místo konání: Třebíč Datum: 2. února 2014 Všeobecná ustanovení 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Třebíč 2) Termín

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Juniorky Místo konání: Aš Datum: 29. 30. dubna 2017 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá Kuželky Aš

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Muži Místo konání: Valašské Meziříčí Datum: 4. 5. května 2019 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatelé Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Valašské Meziříčí 2.

Více

Směrnice o Centrální evidenci ČSJu

Směrnice o Centrální evidenci ČSJu ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION Zátopkova 100/2 box 40 160 17 Praha 6-Strahov Czech Republic tel.: +420-2-33355280, fax:+420-2-57214265 Směrnice o Centrální evidenci ČSJu Platná od 9.12.2012 (Nahrazuje

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2015 Vydala STK ÚKAS ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této

Více

Mistrovství České republiky seniorek Rozpis soutěže. A. Všeobecná ustanovení

Mistrovství České republiky seniorek Rozpis soutěže. A. Všeobecná ustanovení Mistrovství České republiky seniorek 2016 A. Všeobecná ustanovení Rozpis soutěže 1. Vyhlašovatel soutěže: Český volejbalový svaz, Zátopkova 100/2, PS40, 160 00 Praha 6, tel: 257 215 269, e-mail: cvf@cvf.cz,

Více

DOSPĚLÝCH. České Budějovice

DOSPĚLÝCH. České Budějovice JIHOČESKÝ KRAJSKÝ KUŽELKÁŘSKÝ SVAZ ROZPIS JIHOČESKÉ KRAJSKÉ SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH 2018 2019 České Budějovice 13.05.2018 http://kuzelkakraj.webnode.cz/ 1 Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěží: Všechny soutěže

Více

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11

Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ. sezóna 2010-11 Systém soutěží a klasifikační řád ČASQ sezóna 2010-11 1. SOUTĚŽE JEDNOTLIVCŮ 1A. SOUTĚŽE DOSPĚLÝCH SOUTĚŽE MUŽŮ SOUTĚŽE ŽEN 1B. SOUTĚŽE MASTERS 1C. SOUTĚŽE VE ČTYŘHŘE 1D. SOUTĚŽE JUNIORŮ 2.SOUTĚŽE DRUŽSTEV

Více

Soutěžní řád MTBO ČSOS je majitelem marketingových, reklamních a televizních práv všech sportovních akcí zařazených do soutěží dle čl. 1.3.

Soutěžní řád MTBO ČSOS je majitelem marketingových, reklamních a televizních práv všech sportovních akcí zařazených do soutěží dle čl. 1.3. 1. Základní ustanovení Soutěžní řád MTBO 1.1. Soutěžní řád soutěží ČSOS v MTBO (SŘ) stanovuje podmínky pořádání mistrovských a dlouhodobých soutěží v MTBO na území České republiky a sportovních akcí do

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Kategorie: Ženy Místo konání: Vracov Datum: 6. 7. května 2017 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Sokol Vracov

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Žirovnice Datum: 28. ledna 2017 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá KK Slavoj Žirovnice 2) Termín Sobota 28. ledna 2017 3) Místo

Více

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Vydala STK ÚKAS Halová termínová listina ÚKAS 2011 Základní ustanovení ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ a) závodí se podle

Více

Rygle 23, Brno SOUTĚŽNÍ ŘÁD

Rygle 23, Brno SOUTĚŽNÍ ŘÁD SOUTĚŽNÍ ŘÁD Český svaz karate goju ryu vzhledem k potřebě sjednocení a zkvalitnění systému soutěží v ČR vydává tento materiál, který je pro soutěže závazný. Struktura soutěží a postupové klíče vyplývají

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu V. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 2. - 3. 10. 2010 Turnaj se bude konat

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři Kamenice nad Lipou Datum: 26. ledna 2019 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá TJ Slovan Kamenice nad Lipou 2) Termín

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2018 MUŽI 120 HS V Plzni 2.1. 2018 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel : z pověření VV PlKKSu uspořádá SK Škoda VS Plzeň 2. Datum a

Více

a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.

a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I. ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2016/2017 a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.liga Účastníci :

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Muži Místo konání: Rokycany Datum: 5. 6. května 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatelé Z pověření VV ČKA uspořádá SKK Rokycany 2. Termíny 5. 6. května

Více

vydávají ROZPIS Divize AS Poděbrady / Praha

vydávají ROZPIS Divize AS Poděbrady / Praha Středočeský krajský kuželkářský svaz a Pražský kuželkářský svaz vydávají ROZPIS Divize AS 2018-2019 Poděbrady / Praha Všeobecná ustanovení 1. Řízení: Řídí Výkonné výbory SKKS a PKS prostřednictvím Sportovně-technické

Více

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2017 jednotlivců

Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. mistrovství Pardubického kraje 2017 jednotlivců Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS mistrovství Pardubického kraje 2017 jednotlivců Sportovně technická komise PKKS Ústí nad Orlicí 27. listopadu 2016 http://kuzelkypk.czechian.net/ 1 (1) Vypisovatel

Více

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ

PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ PŘEDPIS DLOUHODOBÉ MISTROVSKÉ SOUTĚŽE 2018 KOMISE NOHEJBALU ROKYCANY ČESKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ 1 2 Komise nohejbalu Rokycany Český nohejbalový svaz Jiráskova 214/I, 337 01 Rokycany ------------------------------------------

Více

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST

Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST Rozpis 33. ročníku Bodovacích turnajů mládeže JmSST 2018-2019 1. Pořadatel BTM: Jihomoravský svaz stolního tenisu 2. Pořadatelé jednotlivých turnajů: Z řad oddílů stolního tenisu JmSST na základě přihlášek

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2018 ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této brožury, b) pořadatelem

Více

Podmínkou startu na MPK je účast na MDO absolvování celého startu 60/100/120 HS! Kuželny pro MDO 2019 v daných kategoriích:

Podmínkou startu na MPK je účast na MDO absolvování celého startu 60/100/120 HS! Kuželny pro MDO 2019 v daných kategoriích: Mistrovství jednotlivců pro rok 2019 (05. 01. 2019). Pro kategorie mužů a seniorů je níže uvedený postupový klíč. Ostatní kategorie jsou bez omezení startujících, což je podmíněno nahlášením závazných

Více

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2019 MUŽI 120 HS V Plzni

Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2019 MUŽI 120 HS V Plzni Plzeňský Krajský Kuželkářský Svaz Rozpis Mistrovství Plzeňského Kraje 2019 MUŽI 120 HS V Plzni 2. 1. 2019 Všeobecná ustanovení: 1. Pořadatel: z pověření VV PlKKSu uspořádá SKK Rokycany 2. Datum a místo:

Více

Soutěžní komise SK HVL Prostějov

Soutěžní komise SK HVL Prostějov S K H A N Á C K Á V O L E J B A L O V Á L II G A P R O S T Ě J O V ROZPIS Hanácké volejbalové ligy 2011/2012 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N ÍÍ :: 1. Řízení soutěží Soutěž vyhlašuje Výbor SK HVL Prostějov

Více

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DÍVKY

KRAJSKÉ SOUTĚŽE DÍVKY R O Z P I S KRAJSKÉ SOUTĚŽE DÍVKY a CHLAPCI Starší žákyně, mladší žákyně, žáci Soutěžní období 2014-2015 Karlovarský krajský volejbalový svaz Gorkého 280, 356 01 Sokolov, tel. 352 604 629 e-mail: javurek@cvf.cz

Více

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK

SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101. pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK SKB Český Krumlov Chvalšinská 111, P.O.BOX 94, Český Krumlov 38101 pořádá z pověření STK Českého badmintonového svazu IV. ROČNÍK CELOSTÁTNÍHO TURNAJE kategorie U11 24. - 25. 10. 2009 Turnaj je pořádán

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. Podmínkou účasti na sportovních soutěžích řízených ČSKe je z hlediska závodníka splnění těchto náležitostí:

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. Podmínkou účasti na sportovních soutěžích řízených ČSKe je z hlediska závodníka splnění těchto náležitostí: Atletická 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 - Strahov Tel.: 220513608 Fax : 220513608 E-mail : cske@volny.cz SOUTĚŽNÍ ŘÁD Český svaz karate vzhledem k potřebě sjednocení a zkvalitnění systému soutěží v ČR vydává

Více

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014)

HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) HERNÍ ŘÁD MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V CURLINGU MUŽŮ A ŽEN (Schváleno VH 31. 5. 2014) 1. Systém soutěže Mistrovství České republiky mužů a žen (dále jen MČR) je dlouhodobou soutěží, v níž jsou týmy rozděleny

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2018 2019 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

TJ Slavia Hradec Králové B

TJ Slavia Hradec Králové B ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2017/2018 a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.liga Účastníci :

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje 1. Řídící orgán: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže ve stolním tenise 2018-2019 Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své Komise mládeže

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: II. liga JM oblasti /2014

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: II. liga JM oblasti /2014 Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: II. liga JM oblasti - 2013/2014 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů ČBaS.

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Kategorie: Senioři Kamenice nad Lipou Datum: 26. ledna 2019 1) Pořadatel Z pověření KKS Vysočina uspořádá TJ Slovan Kamenice nad Lipou 2) Termín

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE www.kuzelky.cz Kategorie: Seniorky Místo konání: Kroměříž Datum: 5. 6. května 2018 Všeobecná ustanovení 1. Pořadatelé Z pověření VV ČKA uspořádá KK Kroměříž 2. Termín 5. 6. května

Více

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Generální partner Českého svazu cyklistiky ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Základní charakteristika Český pohár mužů 2019 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23

Více

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga

Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga Rozpis soutěže smíšených družstev dospělých: IV.liga IV. liga JM oblasti 2014/2015 Hraje se podle posledního vydání pravidel badmintonu s výjimkou ustanovení tohoto rozpisu podle sportovních dokumentů

Více

MISTROVSTVÍ PRAHY DRUŽSTEV

MISTROVSTVÍ PRAHY DRUŽSTEV Pražský kuželkářský svaz vydává R O Z P I S MISTROVSTVÍ PRAHY DRUŽSTEV 2019/2020 PRAHA 15. 5. 2019 I. Všeobecná ustanovení: 1. Řízení Řídí Sportovně technická komise PKS (dále jen STK PKS). 2. Pořadatel

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2017 M L Á D E Ž Aktualizace 20.1.2017 OBSAH: ADRESÁŘ ČLENŮ VÝKONNÉHO VÝBORU JČBAS :... 3 VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ... 4 KRAJSKÝ PŘEBOR JEDNOTLIVCŮ KATEGORIE

Více