TJ Sokol Maršovice TJ SOKOL JENIŠOVICE B Okresní přebor II. třída 18. kolo Středa 20. května 2015 od 17:30 hodin Rozhodčí: Albl, Pánek M.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TJ Sokol Maršovice TJ SOKOL JENIŠOVICE B Okresní přebor II. třída 18. kolo Středa 20. května 2015 od 17:30 hodin Rozhodčí: Albl, Pánek M."

Transkript

1 TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A Spartak Rokytnice nad Jizerou I. B třída východ 24. kolo Neděle 17. května 2015 od 17:00 hodin Rozhodčí: Rympler, Bukvička, Dytrt TJ Sokol Maršovice TJ SOKOL JENIŠOVICE B Okresní přebor II. třída 18. kolo Středa 20. května 2015 od 17:30 hodin Rozhodčí: Albl, Pánek M., Balatka

2 I.B TŘÍDA VÝCHOD 22. KOLO TJ SOKOL JENIŠOVICE A - TJ Sokol Plavy 2:1 (2:0) Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, diktovali jsme tempo hry, byli aktivnější a lépe kombinovali. Brzo jsme se také dostali do vedení, když Vavřichova nepříliš tvrdá střela prošla za záda hostujícího gólmana. Za 10 minut jsme již vedli o dvě branky, když se Míra probíjel přes 3 soupeřovi zadáky, kteří ho nedokázali zastavit jinak, než za cenu faulu v pokutovém území. Sám si vzal míč a penaltu bezpečně proměnil. Po této brance však Plavy nesložili zbraně a hru vyrovnali. Dokonce mohli i snížit, ale Sytarčík ve dvou gólových situacích naši branku trefi t nedokázal. Druhý poločas jsme neodehráli moc dobře. Do šancí jsme se prakticky nedostali a snažili se udržet své vedení. To se nám nakonec podařilo, i přesto, že Sytarčík využil nedorozumění obrany s Prokopcem a dokopl míč do prázdné branky. Další situace již Plavy nevyužili a tak si připisujeme na jaře další vítězství. Sestava: Prokopec (5) Pekař (6), Prkno (6), Bubák (6), Rác (6) Hradecký (7), Bernard (6), Bangha (6), Resl (5) Randák (6), Vavřich (7) střídání: --- Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Petra Randáka: V tomto zápase můžu hráče pochválit pouze za prvních dvacet minut, ve kterých jsme vstřelili obě branky. Za stavu 2:1 jsme přestali úplně hrát a můžeme být rádi, že jsme výsledek nakonec udrželi. Přesto jsme získali tři body a to se počítá. Výsledky 22. kola: Ž. Brod B Mšeno B 9:3 (7:1), H. Branná - Smržovka 2:1 (0:0), Pěnčín - Držkov 0:5 (0:1), Rovensko Jilemnce 1:1 (1:0), Zásada - Rokytnice 2:0 (2:0), Rychnov - V. Hamry B 0:1 (0:0)

3 I.B TŘÍDA VÝCHOD 23. KOLO TJ Sokol Držkov - TJ SOKOL JENIŠOVICE A 1:3 (1:0) Jelikož se nám na jaře daří, tak jsme nejeli do Držkova - druhého mužstva tabulky, jen tak na výlet. Chtěli jsme získat body, abychom zase v tabulce o něco poskočili. V prvním poločase nás domácí herně lehce přehrávali, ale přesto jsme se do první šance dostali my. Na centr Randáka si na přední tyči naběhl Bernard, ale bohužel ho nedokázal dostat do soupeřovic svatyně. Celý poločas jsme následně statečně odolávali náletům domácích, ale přesto jsme po jednom závaru inkasovali, když se prosadil domácí Vaníček. 1:0 skončili i první poločas. Do druhé půle jsme naskočili lépe a byli jsme domácím minimálně rovnocenným partnerem. Naše hra také brzo přinesla ovoce po tvrdém souboji ve vápně, když se míč odrazil k volnému Banghovi, který neměl problém již trefi t prázdnou bránu. Po necelé čtvrthodině jsme se dokonce dostali do vedení, když skvěle hrající Vích obral o míč domácího Vágnera, posunul ho Bernardovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. I nadále byla hra vyrovnaná, ale do sítě jsme se trefi li již jen my a to po přetažené standardce, když Vavřich vrátil míč před bránu a Prkno zúročil své zkušenosti ve vápně. Domácí se na obrat již nezmohli a tak si vezeme domů další 3 body. Sestava: Prokopec (8) Prkno (8), Pekař (8), Bubák (8), Drahoňovský (8) Resl (6), Bernard (7), Bangha (8), Vích (9) Randák M. (7), Vavřich (7) střídání: Hradecký (7) Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Petra Randáka: Hráče musím pochválit zejména za výkon v druhém poločase. Tam jsme prokázali svou kvalitu a zúročili své jarní výkony a zkušenosti. První poločas měl rezervy, kterým jsme se, díky bohu, v druhém vyvarovali. Jsem moc rád, že mančaft na jaře tak pěkně šlape a budu doufat, že nám to vydrží i do budoucna. Za celkový předváděný jarní výkon můžu hráče jen pochválit. Výsledky 23. kola: Smržovka Rychnov 2:5 (0:2), Rovensko Ž. Brod 4:2 (3:1), Plavy Mšeno 6:1 (5:1), Rokytnice - Pěnčín 1:5 (0:4), Jilemnice H. Braná 1:1 (1:1), V. Hamry Zásada 5:0 hráči Zásady nenastoupili

4 II.TŘÍDA 16. KOLO TJ SOKOL JENIŠOVICE B SK Malá Skála 2:2 (0:1) PK 4:3 Na našem hřišti jsme přivítali celek Malé Skály, s kterým jsme utrpěli na podzim debakl 6:0. Od začátku zápasu byl soupeř lepším týmem. Naše chyba na středu obrany vedla k brankové příležitosti soupeře, který ji také dokázal využít, když vyběhnuvšího Gombára hostující Kotrba lehce přehodil. Naši borci se snažili otupit sílu soupeře ve středu pole a čekali na svoji šanci. Po krásném vysunutí Kočího se nám naskytla šance na vyrovnání, ale hráč, který většinou přidá kličku navíc, to tentokrát řešil střelou a trefi l jen brankáře. Poločasových 0:1 bylo zasloužené, protože M. Skála byla lepším mužstvem. Druhý poločas už byl z naší strany lepší. Postupně jsme vyrovnali hru, ale nedařilo se nám vytvořit si brankové příležitosti. Hosté se do šance nedostávali vůbec. V 72. minutě však došlo ke kuriózní situaci, když hostující Šída ve snaze odkopnout míč, ho zvedl do výše a míč s pomocí větru letěl do naší šibenice. Gombár zachoval klidnou hlavu a včasným návratem vyrazil na roh. Branka však byla maloskalským souzena, neboť si Rosenbaum srazil do vlastní branky soupeřův roh - 0:2. Při jalové snaze ohrozit soupeřovu branku, to vypadalo na poklidný závěr, který si třetí tým tabulky už pohlídá. V 87. minutě se však povedla našim borcům krásná akce. Randák zatáhl míč po levém křídle, nacentroval ho na osamoceného Bernarda, který akci vyšperkoval přihrávkou na zcela volného Bangu, který míč uklidil do prázdné branky. Za tuto akci by se nemusel stydět ani ligový mančaft. Do konce už moc nezbývalo, ale naši soupeře zapresovali, z čehož vyplynul rohový kop. Hostující brankář následný roh sice vyrazil, ale ten se dostal pouze k volnému Vodhánělovi a jeho šťastná střela (pokud se to střelou dá nazývat) skončila s pomocí břevna v síti - 2:2. Podruhé se tak v této sezóně kopaly penalty, které rozhodují o druhém bodu (jako v hokeji) a vývoj byl následující: Gombár chytil, Vodháněl proměnil 1:0. Soupeř proměnil, Imlauf proměnil 2:1. Soupeř proměnil, Kočí nedal 2:2. Soupeř proměnil, Randák proměnil 3:3. Gombár chytil, ale následně přestřelil. Nakonec Banga proměnil a poslední penaltu Gombár chytil. Sestava: Gombár (7) Vodháněl (8), Svoboda (8), Schmidt (8), Preisler J. (8) Aron (7), Kočí (6), Rosembaum (8), Rác (7) Imlauf (7), Randák (6) střídání: Bangha (7), Bernard (8) Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min.

5 Slovy trenéra Miroslava Bočoka: Soupeř měl svoji kvalitu, ale jelikož jsme docela brzy inkasovali, tak se hosté uklidnili a přestali hrát svoji hru. Dobře pracoval střed zálohy a Skaláci sami přiznali, že měli problémy s kombinací. V závěru se k nám přiklonilo štěstí a výborný Gombár nám vychytal penalty. Výsledky 16. kola: Radčice Kokonín 1:2 (1:0), Lučany Tanvald 2:0 (2:0), Maršovice Zásada B 5:0 (2:0), Albrechtice Držkov B 6:2 (2:2), Rádlo Hodkovice 9:0 (4:0)

6

7

8 II.TŘÍDA 17. KOLO TJ SOKOL JENIŠOVICE B Lučany nad Nisou 2:1 (2:0) Druhý domácí zápas hráli naši proti omlazeným Lučanům. Začátek byl z naší strany již tradičně ospalý, ale brzy jsme se dostali do hry. Soupeř měl sice v úvodu tlak, ale k přímému ohrožení se nedostal. Ve 23. minutě zahrával Randák přímý kop, jehož centr po nedorozumění hostů v obraně skončil až v síti. Tato skutečnost nalila našim více síly a hra se přelévala na obě strany. Ve 29. minutě se navíc dostal odražený balón ke Stanikovi a ten krásnou střelou zvýšil na 2:0, což byl i poločasový výsledek. Hosté byli očividně zaskočeni, když vývoj zápasu nebyl podle jejich představ a ambicí. Druhý poločas začal dobře rozehraným přímým kopem hostů a Dítě vrátil Lučany zpět do hry. Přesto to byli naši, kteří měli více ze hry a mohli vedení navýšit. Po průniku Vavřicha se pískal pokutový kop, ale zachránce z minulého kola Vodháněl, ho lajdácky neproměnil. V 89. minutě ještě Lučany zahrozili ze standardky, ale to bylo vše, na co se zmohli, a tak bereme další 3 body, čímž jsme poskočili v tabulce o pozici nahoru. Sestava: Bočok (5) Preisler J. (7), Preisler T. (6), Vodháněl (6), Resl (9) Kočí (5), Bernard (8), Aron (6), Imlauf (8) Randák (8), Strnad S. (9) střídání: Rác (5), Vavřich (6) Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Miroslava Bočoka: Z Lučan jsme měli respekt. V úvodu byli lepší, rychlejší, ale postupně jsme se jim vyrovnali. Těší mě, že jsme se nenechali v závěru zatlačit a vítězství udrželi aktivní hrou. Poděkování patří i výpomoci hráčů áčka, kteří měli v nohách velice těžký zápas v Držkově. Výsledky 17. kola: Hodkovice B Albrechtice 1:7 (0:5), M. Skála - Maršovice 5:4 (1:2), Zásada B Rádlo 3:1 (2:1), M. Skála Lučany 3:7 (3:2), Držkov B Radčice 6:2 (1:2)

9 II.TŘÍDA 13. KOLO DOHRÁVKA TJ Sokol Držkov B - TJ SOKOL JENIŠOVICE B 2:2 (1:1) PK 6:5 Souboj dvou tradičních soupeřů, se dohrával ve středu 13. května. Hřiště bylo po víkendové bitvě áček v dobrém stavu. Oba týmy z důvodu různých absencí nastoupily posíleny o hráče z A týmu, což přidalo na kvalitě. Bylo k vidění velice kvalitní utkání, které i přes nasazení bylo odehráno v klidu, bez excesů, a hráči se fotbalem bavili. Změny v naší sestavě způsobily chyby v bránění, které vyústily v naše časté přečíslování a čistý štít jsme často zachraňovali až hokejovým padáním do střel. Naše ofenzíva zahájila zápas dosti vlažně a tak bylo překvapením, když se naši borci ujali vedení. Kočí po krásném vysunutí středem hřiště rozesmutněl domácího brankáře, a to povedenou střelou, která po obloučku skončila v jeho síti. Domácí se hnali za vyrovnáním a to se jim povedlo v závěru poločasu. Když jejich časté střely nenacházely svůj cíl, vyrovnal náš Svoboda, který si, ve snaze vystihnout přihrávku soupeře, míč nešťastně nasměroval do vlastní sítě. Poločas tak skončil nerozhodným výsledkem. Druhou půli jsme byli už vyrovnaným soupeřem. Hra měla spád, Byli to však domácí, kteří se hlavičkou v 79. minutě ujali vedení - 2:1. V závěru zápasu však Ferda výborně zatáhl míč do vápna, kde našel Hradeckého, a ten se nemýlil. Podruhé za sebou jsme tak o druhém bodu rozhodovali v rozstřelu. Imlauf, Randák, Bočok, Resl a Aron proměnili, ale soupeř se také nemýlil, a tak se pokračovalo šestou sérií. Imlaufovi však jeho druhý pokus nesedl a tak si druhý bod připsali domácí. Sestava: Prokopec (6) Svoboda (6), Bernard (9), Resl (7), Strnad J. (7) Kočí (7), Randák (8), Rác (6), Imlauf (7) Hradecký (6), Pekař (6) střídání: Aron (7), Bočok nehodnocen Hodnocení 1-10 bodů, 1 nejhorší výkon, 10 nejlepší výkon. Hráč musí odehrát alespoň 30 min. Slovy trenéra Miroslava Bočoka: Byl to dobrý zápas, který si kluci užili a tak to má být. V první půli nevyšel tah s Pekařem na hrotu, ale v druhé půli už na stoperu předvedl standart. Mladší hráči toho tentokrát hodně naběhali, ale kolikrát to nebylo ku prospěchu věci. Bodovali jsme potřetí za sebou což je asi náš rekord v této soutěži. Horší to bude v sobotu to asi nedáme dohromady ani celou jedenáctku. Dohrávka 13. kola: Zásada B Lučany n/n 1:4 (1:1)

10 Naše Áčko se v neděli dne od 17:00 hodin představí na hřišti V. Hamrů B. Výjimečně v neděli od 17:00 hodin se doma utká s týmem Smržovky. Béčko se v domácím prostředí dne od 17:00 hodin představí s týmem Rádla. Závěrem bychom chtěli popřát našemu útočníkovi a nejlepšímu střelci soutěže Mírovi Vavřichovi a jeho ženě hodně štěstí, lásky a úspěchů na společné cestě životem, kterou po dlouhodobé známosti formálně spojili v pátek na zámku Sychrov. Takže Míro a Petro, AŤ SE VÁM SPOLU ŽIJE KRÁSNĚ A NIC VÁS NEROZDĚLÍ, to vše přejí hráči, funkcionáři a fanoušci jenišovické kopané.

11 I.B třída východ Rk. Tým Záp Skóre Body (Prav) 1. Pěnčín : ( 24) 2. Držkov : ( 11) 3. Rovensko : ( 8) 4. Plavy : ( 1) 5. Jenišovice : ( 1) 6. Smržovka : ( 1) 7. Mšeno B : ( -1) 8. V. Hamry B : ( -6) 9. H. Branná : ( -3) 10. Jilemnice : (-10) 11. Rokytnice : ( -7) 12. Ž. Brod B : (-10) 13. Zásada : (-11) 14. Rychnov : (-20) Okresní přebor - II.třída Rk. Tým Záp Skóre Body (Prav) 1. Albrechtice : ( 13) 2. Maršovice : ( 12) 3. Malá Skála : ( 7) 4. Držkov B : ( 1) 5. Kokonín : ( 4) 6. Lučany : ( 3) 7. Tanvald : ( -2) 8. Jenišovice B : ( -6) 9. Rádlo : ( -5) 10. Radčice : ( -9) 11. Zásada B : (-11) 12. Hodkovice B : (-17)

12 Hlavní partneři TJ SOKOL JENIŠOVICE Jiří Preisler JEŘÁBNICKÉ PRÁCE autojeřáb T815, AD-28; T148, AD-160 AUTODOPRAVA AVIA - kontejner 5-11 m 3 + UNC 750 Sídlo rmy, garáže: Jenišovice - Steblík 528 tel.+fax: , mobil: , preisler@cbox.cz, Rádi uvítáme další sponzory. V případě, že máte zájem o nějakou formu spolupráce s naším klubem, kontaktujte Davida Svobodu, tel.: Děkujeme všem sponzorům a fanouškům za podporu v ročníku TJ SOKOL JENIŠOVICE Bulletin: Leoš Bernard, foto: David Svoboda Číslo 47,

TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N.

TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N. TJ SOKOL JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A FK Jiskra Mšeno Jablonec n. N. I. B t ída východ 8. kolo Sobota 27. zá í 2014 od 16:30 hodin Rozhod í: Bukvi ka, OFS JN TJ Lu any nad Nisou TJ SOKOL JENIŠOVICE

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Sokol Bulovka I. B třída západ 24. kolo Sobota 21. května 2016 od 17:00 hodin Rozhodčí: Jirák Jiří - Šůma Josef, Chwiedziuk Dominik TJ SOKOL JENIŠOVICE B

Více

FC ATAX JENIŠOVICE SK CAMEL Jablonec nad Nisou

FC ATAX JENIŠOVICE SK CAMEL Jablonec nad Nisou FC ATAX A JENIŠOVICE FC ATAX JENIŠOVICE SK CAMEL Jablonec nad Nisou Okresní přebor II.třída 16. kolo Sobota 14. dubna 2012 od 16:30 hodin Hlavní rozhodčí: Asistent 1: Asistent 2: Josef Šoun Ondřej Mihálik

Více

FC ATAX JENIŠOVICE B Jiskra Tanvald. FC ATAX JENIŠOVICE A FC Víchová

FC ATAX JENIŠOVICE B Jiskra Tanvald. FC ATAX JENIŠOVICE A FC Víchová FC ATAX JENIŠOVICE FC ATAX JENIŠOVICE B Jiskra Tanvald Okresní p ebor II. t ída 2. kolo (1. kolo se dohrává) Sobota 18. srpna 2012 od 17:00 hodin FC ATAX JENIŠOVICE A FC Víchová I. B t ída východ 2. kolo

Více

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Slovan Hrádek nad Nisou I. B třída západ 18. kolo Sobota 9. dubna 2016 od 16:30 hodin Rozhodčí: Maruška Radek - Čuřík Tomáš,

TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Slovan Hrádek nad Nisou I. B třída západ 18. kolo Sobota 9. dubna 2016 od 16:30 hodin Rozhodčí: Maruška Radek - Čuřík Tomáš, TJ SOKOL O JENIŠOVICE TJ SOKOL JENIŠOVICE A TJ Slovan Hrádek nad Nisou I. B třída západ 18. kolo Sobota 9. dubna 2016 od 16:30 hodin Rozhodčí: Maruška Radek - Čuřík Tomáš, Patrman Petr I.B TŘÍDA ZÁPAD

Více

ROMA Jablonec n. N. FC ATAX JENIŠOVICE B

ROMA Jablonec n. N. FC ATAX JENIŠOVICE B FC ATAX A JENIŠOVICE FC ATAX JENIŠOVICE A Sokol Kokonín A Okresní přebor II.třída 22. kolo Sobota 26. května 2012 od 17:00 hodin ROMA Jablonec n. N. FC ATAX JENIŠOVICE B Okresní soutěž III.třída 22. kolo

Více

HC Desná HC Tanvald 1 : 3

HC Desná HC Tanvald 1 : 3 6. 1.2001-ZS Jablonec nad Nisou HC Desná HC 1 : 3 První zápas nové série vyšel lépe u. Desná měla sice mírnější převahu, ale střelecky se jí vůbec nedařilo. hrál dobře v obraně a když nějaká střela prošla

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TEČOVICE A 16.KVĚTNA 2015 1 Pěkné sobotní odpoledne všem hráčům, funkcionářům a hlavně fanouškům. Tímto bychom chtěli přivítat hosty z Tečovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK SLAVOJ VYŠEHRAD Datum: sobota 25. 8. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 3 Rozhodčí: Duchoň, Štefan, Hasíková Delegát: Wencl

Více

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2)

Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Kompletní výsledky KP ml.dorostu 16. kolo 19.11.2011 Blatná : Slavia Č. Budějovice 2 : 2 (0 : 2) Předehrávka jarní části sezóny se nám vydařila a nad soupeřem z horních pater tabulky jsme zaslouženě bodovali.

Více

Město Touškov - Nýřany

Město Touškov - Nýřany TJ SOKOL MĚSTO TOUŠKOV Sportovní zpravodaj Vydání č. 11 20.5.2005 Cena zpravodaje Cena zpravodaje vč. vstupu 15 Kč 25 Kč Vážený fotbalový fanoušku, vítáme tě na dalším domácím utkání. Minulý týden jsme

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL SEHRADICE A FC KOSTELEC 4.KVĚTNA 2013 1 Ve svém druhém jarním utkání před domácími fanoušky vyzvou Sehradice mužstvo z Kostelce. Tímto všechny vítáme a přejeme příjemné fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ

TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ TJ SOKOL SEHRADICE FK MLADCOVÁ 28.ŘÍJNA 2017 1 Dnes se na domácí půdě odehraje v podstatě derby utkání. Za hosty z Mladcové nastupuje až 8 hráčů, jež ještě nedávno oblékali dres Sehradic. Jsou jimi třeba

Více

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h

www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE - FK NERATOVICE BÝŠKOVICE Datum: sobota 10. 11. 2012 Výkop: 10:15h Sezóna: 2012/2013 Soutěž: divize B Kolo: 14 Rozhodčí: Šmakal, Kubr, Teuber Delegát:

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY TJ SOKOL SEHRADICE A TJ OSVĚTIMANY 5.DUBNA 2014 1 Vítáme všechny fanoušky kvalitní kopané na prvním jarním domácím utkání. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: ŘIHÁK Pavel MICHALEC Radek KOTAČKA Rostislav

Více

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan

MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ MLADŠÍ PŘÍPRAVKA - 20. KOLO SOKOL LOCHKOV FC TEMPO PRAHA SOBOTA 2.6.2012 OD 13.30 Hlavní rozhodčí: Jandus Milan Vstupné 25,- Kč, tento program platí zároveň jako vstupenka na fotbalové utkání. MISTROVSKÉ FOTBALOVÉ UTKÁNÍ I.B TŘÍDA SKUPINA A - 24. KOLO SOKOL LOCHKOV FC ZLIČÍN B SOBOTA 2.6.2012 OD 10.30 Hlavní rozhodčí:

Více

TJ Sokol Všemina. Archiv článků JARO 2013. Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna

TJ Sokol Všemina. Archiv článků JARO 2013. Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna TJ Sokol Všemina Archiv článků JARO 2013 Texty: David Řepa Úprava: Lukáš Turna Neděle 3. února: Lípa - Všemina 4:1 (1:0). Branka: Michal Burša. Zimní přípravné zápasy Neděle 10. února: Paseky - Všemina

Více

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT

FK LOVOSICE ESKÝ LEV NEŠT LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ www.fklovosice.cz FK LOVOSICE FK ČESKÝ LEV NEŠTĚMICE Datum: Sobota 17.04. 2010 Výkop: 10:15h Sezóna: 2009/2010 Soutěž: krajský přebor Kolo: 21 Rozhodčí: Sabo., Šťastný, Hlinka Delegát:

Více

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B

I.B-sk. B 7.KOLO č.4 / TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE FC TVD SLAVIČÍN B 19.ZÁŘÍ 2015 1 Dnes vítáme na našem hřišti hráče rezervy divizního Slavičína. Vítáme samozřejmě i domácí borce a hlavně diváky a přejeme všem, nechť si užijí fotbalové

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice

Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice X Soutěžní ročník 2015/2016 1. kolo Pražského přeboru Sobota, 15. srpna 2015 v 17:00 ABC Braník TJ Sokol Královice Nejbližší zápasy našeho týmu Kolo Datum Soupeř Čas 1 Sobota 22.08.2015 Řepy - Muži B 10:30

Více

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15

FC Tempo Praha. Pátek v 10:15 Pátek 30.3. v 10:15 FC Tempo Praha Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítám na 19. kole Pražské teplárenské přeboru. Máme za sebou první tři kola, ve kterých jsme bohužel nezískali ani bod. Věřím, že

Více

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A

I.B-sk. B 17.KOLO č.9 / TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TEČOVICE A 17.DUBNA 2016 1 Při druhém domácím utkání vítáme v Sehradicích hosty z Tečovic. Všem fanouškům přejeme ty nejlepší fotbalové zážitky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí:

Více

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV

TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV TJ SOKOL SEHRADICE TJ SOKOL TLUMAČOV 3.ŘÍJNA 2015 1 V minulém kole jsme sehráli utkání s druhým týmem tabulky. Nyní přivítáme na svém hřišti tým ze třetí pozice, ale o to pro Sehradice nepříjemnější. Vítáme

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea

EVROPSKÁ LIGA DCL 2017 Úterý v 11:00 hodin hřiště Terpsithea Úterý 2. 5. 2017 v 11:00 hodin hřiště Terpsithea SKN BRNO ASKPN PIRAEUS 2 : 0 (1 : 0) Branky: 24 Jakub Matyáš, 67 Adam Papoušek Žlutá karta: 27 Martin Susedka, 59 Jan Dvořáček SKN BRNO: Mikula Daniel Zeman

Více

Barvy dresů Článek 23 RS LKFS: A1A Krajský přebor

Barvy dresů Článek 23 RS LKFS: A1A Krajský přebor Barvy dresů Článek 23 RS LKFS: 1.Hostující družstvo v soutěžích dospělých musí respektovat tradiční barvy dresů domácího klubu uvedené v RS LKFS a na webových stránkách LKFS, případně upřesněné úřední

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0)

TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Dětmarovice 1:2 (0:0) V případě vítězství v nedělním utkání se mohli naši fotbalisté po dlouhé době odpoutat ze dna tabulky KP, avšak velmi potřebné vítězství bohužel neuhráli. Nesmírně

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011

Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Ze sportovních a společenských akcí na hřišti TJ Příloha č. 4 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z prvního jarního utkání fotbalistů TJ Ludgeřovice v krajské soutěži I.A třídy Konalo se na domácím hřišti

Více

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B

LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ. sezóna: 2016/ ročník: 9 - číslo: 10 - datum: FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B LHOTECKÝ FOTBALOVÝ ZPRAVODAJ - ročník 9 - číslo - datum FK DLOUHÁ LHOTA X SK BENÁTKY NAD JIZEROU B cena Kč slosovatelná vstupenka č. Dnešní soupeř SK BENÁTKY NAD JIZEROU B Historické názvy 9-948 SK Benátky

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A FC MALENOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE A FC MALENOVICE TJ SOKOL SEHRADICE A FC MALENOVICE 27.ZÁŘÍ 2014 1 Ve čtvrtém domácím utkání vítáme na našem hřišti mužstvo Malenovic. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: ŠEVČÍK Igor MINARČÍK Michal FIŠERA Konečná bilance

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TLUMAČOV

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TLUMAČOV TJ SOKOL SEHRADICE A TJ SOKOL TLUMAČOV 31.KVĚTNA 2013 1 Vítáme všechny fanoušky kopané na teprve třetím utkání jara před domácími fanoušky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Historie vzájemných utkání: 2011/2012:

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 7. vydání - jaro

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 7. vydání - jaro Jílovský fotbalový zpravodaj Sezóna 2014/2015 7. vydání - jaro Soupeř A týmu je SK Votice Sponzor dnešního utkání je ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ Škarvada Přemysl 27. kol FC Jílové SK Votice Počátek historie votické

Více

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE

SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE FSN 2007 FOTBAL 31. března 2007 SKN PLZEŇ SSK VÍTKOVICE 5 : 3 (2 : 2) 1. dubna 2007 SKN BRNO SKN HRADEC KRÁLOVÉ 1 : 0 (0 : 0) 14. dubna 2007 SSK VÍTKOVICE SKN HRADEC KRÁLOVÉ 2 : 2 (2 : 1) 14. dubna 2007

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

Tabulka I.A třídy sk. B

Tabulka I.A třídy sk. B Vážení diváci, dovolte mi abych Vás prostřednictvím zpravodaje přivítal v areálu Sokola Sezimovo Ústí, při sledování posledního mistrovského utkání našeho A mužstva mužů v této sezóně. Poslední kolo I.A

Více

Okresní přebor Kroměříž: Lídr z Mrlínku na jaře válí a zvýšil náskok

Okresní přebor Kroměříž: Lídr z Mrlínku na jaře válí a zvýšil náskok Okresní přebor Kroměříž: Lídr z Mrlínku na jaře válí a zvýšil náskok Kroměřížsko Nejlepší formu v jarní části v rámci Okresního přeboru OFS Kroměříž prokazájí fotbalisté Mrlínku. Po páté výhře za sebou,

Více

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14.

SK Zápy MFK Chrudim. TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00. srdečně u nás vítáme: SK Zápy B TJ Sokol Hrusice sobota 14. zápský bulletin FORTUNA ČFL sezona 2017-2018 SK Zápy MFK Chrudim TeletníkArena středa 11. dubna 2018 od 17:00 srdečně u nás vítáme: hlavní rozhodčí: Zadinová Olga asistent: Matoušek Lukáš asistent: Hocek

Více

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1)

TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) 1 TJ Sokol Kobeřice SK Beskyd Čeladná 1:2 (1:1) Naši hráči A mužstva si neporadili ani s nováčkem soutěže. Naši se sice ujali vedení Zdeňkem Kryštofem brankou ze 13. minuty, kdy po faulu na Oberherra kopal

Více

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ

Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Výsledkový zpravodaj Sokola Blovice č.1/07 Sokol Blovice vs VS PLZEŇ Utkání 16. kola I.A třídy 31. března 2007 od 16:30 hod Hl.rozhodčí: Krauz asistenti: Komanec, Rys delegát: ----- Tabulka Program 16.

Více

FK Dynamo Spartak Kaplice B

FK Dynamo Spartak Kaplice B zpravodaj FK Dynama Vyšší Brod Neděle 12. 10. 2008, 16 00 10. kolo I. B třídy skupiny A FK Dynamo Spartak Kaplice B V minulém kole jsme prolomili velmi dlouhou sérii zápasů, ve které jsme nebyli schopni

Více

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE

TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE TJ SOKOL SEHRADICE FC MALENOVICE 17.ŘÍJNA 2015 1 Opět vítáme na svém hřišti soupeře z čela tabulky. Diváci si i dnes určitě přijdou na své a uvidí spoustu skvělých fotbalových momentů. Vítáme v Sehradicích

Více

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži

Zápis o utkání mistrák - družstvo : muži Soupeř: K.Újezd B Dne : Neděle 21/9/08 Začátek od: 16/30 7kolo Sraz v hod: Hebík Š. 1 Výsledek : 2/0 Poločas: 2/0 Branky : Kříž Jan,Ćaloun Jiří Čaloun 2 Doprava 1auto 2 auto 3 auto 4 auto 5 auto Vzdálenost

Více

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL

TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ HORA ODDÍL FOTBAL www.tjsvetlahora.cz AKTUÁLNÍ SPONZOŘI pro rok 2012: Ročník 8. Číslo 2. OKRESNÍ PŘEBOR FOTBALOVÉ ASOCIACE ČR Soutěžní ročník 2012/2013 TJ HORNÍ BENEŠOV TJ SVĚTLÁ

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SK Kostelní Lhota sobota 2. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: SK Kostelní Lhota V dnešním zápase se střetneme s celkem z Kostelní Lhoty, kterému aktuální

Více

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE

TJ SOKOL SRUBY. Cena 10 Kč DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE. Kompletní info z fotbalového klubu. -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE DNEŠNÍ SOUPEŘ- TJ BOŘÍKOVICE TJ SOKOL SRUBY Kompletní info z fotbalového klubu Sezóna 2013-2014 -Dnešní soupeř TJ BOŘÍKOVICE -Tabulka a přehled nadcházejících utkání -Mistrovská utkání Semanín a D.Dobrouč

Více

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka)

A.F.C. HUMPOLEC. HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) A.F.C. HUMPOLEC POŘÁDÁ HALOVÝ FOTBALOVÝ TURNAJ přípravek - ročník 2005 a ml. (mladší přípravka) pořadatel: fotbalový klub A.F.C. HUMPOLEC Kdy: turnaj v neděli 22.12.2013 od 8.30 hod.- 15.00 hod. Startovné:

Více

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV

UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV SPANILÁ MERUNA a PATRON UTKÁNÍ: BOHUMIL MLČOCH VODO, TOPO, PLYN TOVAČOV uvádí zápas 5. kola I. B třídy, skupiny A soutěžní ročník 2019/2020, PODZIM 2019 TJ SOKOL TOVAČOV versus SOKOL KOVALOVICE NEDĚLE

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice Místo konání: Sportovní hala TJ Turnov, Skálova ulice (blízko náměstí v Turnově). GPS souřadnice: 50 35 28.32 N, 15

Více

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0)

Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) 1 Háj ve Slezsku - TJ Sokol Kobeřice 3:0 (2:0) Důležité utkání dvou soupeřů ze spodní poloviny tabulky vyznělo lépe pro domácí fotbalisty. Bohužel se nám v tomto utkání vůbec nevyvedl začátek, který rozhodl.

Více

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS

SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS SOUTĚŽ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK ZLÍNSKÉHO KFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na polovině fotbalového hřiště rozděleného na dvě minihřiště 24x34m.Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující

Více

Spartak Strašice KFI ČR 1 : Spartak Rychnov u Jablonce - KFI ČR 1:11

Spartak Strašice KFI ČR 1 : Spartak Rychnov u Jablonce - KFI ČR 1:11 10.6.2016 Spartak Strašice KFI ČR 1 : 4 (penalty 2:4) celkem 3:8 Hrálo se při příležitosti 90 let fotbalu ve Strašicích a soupeřem internacionálů bylo ambiciosní mužstvo hrající o postup do krajských soutěží.

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 6. vydání - jaro

Jílovský fotbalový zpravodaj. Sezóna 2014/2015. 6. vydání - jaro Jílovský fotbalový zpravodaj Sezóna 2014/2015 6. vydání - jaro Soupeř A týmu je SK 05 Zavidov Sponzor dnešního utkání je Country klub u Čudy 25. Kolo FC Jílové SK 05 Zavidov V roce 1995 byl založen v

Více

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour

Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Pravidla malé kopané turnajů SlaviaTour Článek I. Počet hráčů 1. Hraje se systémem 4+1, tj. 4 hráči v poli a brankář. Brankář je od ostatních hráčů barevně odlišen. 2. Obdrží-li hráč žlutou nebo červenou

Více

Dorant Cup 2014. Propozice

Dorant Cup 2014. Propozice Dorant Cup 2014 Letos pořádáme v pořadí již 3. ročník vánočního či chcete-li mikulášského turnaje Dorant Cup 2014. V minulých ročnících se nám podařilo uspořádat kvalitní turnaje a letos na to opět chceme

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 1.6.2016 Šestým kolem pokračovala Klatovská KAPITOL liga 2016 v malé kopané. Vedoucí tým první ligy, tým Fireballs měl cestu za ziskem třech bodů v tomto kole celkem pohodlnou, neboť se mu

Více

SFL 1. kolo - chlapci

SFL 1. kolo - chlapci V úterý 10. 11. 2009 sehrála naše škola 1. kolo středoškolské futsalové ligy. Do skupiny nám los přidělil staré známé střední školy z Kladna - SPŠS a OA a rovněž i SPŠ. Čtveřici nově doplnila SSEŠ Vinohradská

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 7.12.2014 MIKULÁŠSKÝ halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Jičín,, FA Petra Voříška Děčín, TJ Sokol

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs. HC Žabonosy 20.2.2016 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte na dalším domácím mistrovském

Více

30/08/09 SK Slavoj Pozdeň Sokol Hrdlív 6 : 3 ( 4 : 1 )

30/08/09 SK Slavoj Pozdeň Sokol Hrdlív 6 : 3 ( 4 : 1 ) 30/08/09 SK Slavoj Pozdeň Sokol Hrdlív 6 : 3 ( 4 : 1 ) Sestava: Hamáček - Beneš, Havelka, Procházka, Belšán Hadrika (75.Gönzöl), Štěpánek M., Šlajchrt, Matušů M. (52.Konečný) Cífka Tomáš, Cífka Míra Branky:

Více

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota , začátek v 17:00

TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota , začátek v 17:00 TJ SOKOL VŠEJANY Fotbalový zpravodaj TJ Všejany SS Ostrá B sobota 16. 5. 2015, začátek v 17:00 Dnešní soupeř: Sportovní sdružení Ostrá B Dnešním soupeřem nám je rezervá Ostré. Hosté hrají v okresním přeboru

Více

Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko)

Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko) 1 Polanka - TJ Sokol Kobeřice (zdroj Region Opavsko) Fotbalisté Kobeřic to myslí se záchranou v krajském přeboru vážné. Po smolné domácí remíze s Českým Těšínem nyní vyloupili Polanku, takže se svému nedělnímu

Více

Mansfeld Nedvěd (Konečný), Král (Matušů), Štěpánek Petr, Beneš Štěpánek M., Landeska, Cífka Miroslav, Cífka Michal Cífka Tomáš, Erba (Kvasnica)

Mansfeld Nedvěd (Konečný), Král (Matušů), Štěpánek Petr, Beneš Štěpánek M., Landeska, Cífka Miroslav, Cífka Michal Cífka Tomáš, Erba (Kvasnica) 07/09/2008 SK Slavoj Pozdeň SKM Slavia Bratronicko 5:1 (0:1) Mansfeld Nedvěd (Konečný), Král (Matušů), Štěpánek Petr, Beneš Štěpánek M., Landeska, Cífka Miroslav, Cífka Michal Cífka Tomáš, Erba (Kvasnica)

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek)

Celkově: Pochvala všem hráčům za bojovný výkon plný herního nasazení. Střelci: 2x Tovara (1x Kořínek), 1x Kořínek (Štefan), 1x Štefan (Kořínek) USK Slavie Ústí n/l FBC Liberec 5:4 (2:3, 1:1, 2:0) Tento zápas ukázal, jak se dá prohrát vítězný zápas. Drtivý nástup, 23s 1:0, po té ústí otočilo na 1:2, aby naši hráči přes velký nápor otočili na 3:2.

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v neděli 9.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: FK BAUMIT Jablonec A,B, SK Junior Teplice,

Více

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova

AR1: KRUTINA Radek z Chomutova ZPRAVODAJ SK STRÁŢOV Sokol STAŇKOV HR : ŠIMEK František z Manětína AR1: KRUTINA Radek z Chomutova AR2: CHRAMOSTA DS : HAJŠMAN Pavel z Tlučné Neděle 23.5. 2010 16:00 1 1. A TŘÍDA EUROFOOTBAL DERBY SKONČILY

Více

Počasí fotbalu moc nepřálo

Počasí fotbalu moc nepřálo 1 Počasí fotbalu moc nepřálo Krajský přebor pokračoval jen pěti zápasy, další tři musely být kvůli nepříznivému počasí a hlavně terénu odloženy. Nehrál ani vedoucí celek, Petřkovice, který i přes tuto

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.6 22.6.2018 Předposledním jarním kolem utkání v základní části pokračovala o minulém víkendu Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané. Ve skupině A jsou jistými postupujícími do finálové skupiny

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

Jílovský fotbalový zpravodaj

Jílovský fotbalový zpravodaj Jílovský fotbalový zpravodaj 5/2012 Děkujeme všem sponzorům!! Soupeř A týmu AFK Sokol Semice! Sponzor dnešního utkání je ECO SUN. Pivnice Hřiště Dan Hyťha zemní práce... AFK Sokol Semice První oddíl kopané

Více

Okresní část Poháru ČMFS Podzim : M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2)

Okresní část Poháru ČMFS Podzim : M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2) Okresní část Poháru ČMFS 2006 30.07.2006: M: 1. FC Bojanov - TJ Bítovany 1:5 (1:2) Podzim 2006 2. kolo: D: 26.08.2006: 1. FC Bojanov - Skuteč 3:3 (0:3). Střelci gólů: Čejgl 2x, Rybička 1x, ŽK: Kofroň.

Více

CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro

CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory Pro CHMEL CUP FOTBALOVÝ TURNAJ, ROČNÍK NAROZENÍ 2002 A MLADŠÍ ŽATEC 10. 1. 2010 Propozice a organizační pokyny I. Základní informace o turnaji mladších přípravek, ročník narození po 1. 1. 2002 Datum a čas:

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A

TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A TJ SOKOL SEHRADICE A TJ KAŠAVA A 1.ZÁŘÍ 2012 1 Vítáme v Sehradicích hráče, funkcionáře a diváky z Kašavy. Samozřejmě vítáme i fandy domácího mužstva. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Trocha historie vzájemných

Více

TJ SOKOL SEHRADICE A FC TVD SLAVIČÍN B

TJ SOKOL SEHRADICE A FC TVD SLAVIČÍN B TJ SOKOL SEHRADICE A FC TVD SLAVIČÍN B 30.KVĚTNA 2015 1 Vítáme na sobotním fotbalovém utkání I.B třídy všechny fanoušky. ZAOSTŘENO NA DNEŠNÍ UTKÁNÍ Rozhodčí: KUBÍČEK Michal DOLEŽAL Radim VESELÝ Michal

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádal v neděli 30.11.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2007 a mladší Účastníci turnaje: Jablonec A,B,C, FA Petra Voříška Děčín, FC Hradec Králové, FK Mladá Boleslav,

Více

AFK Slavoj Podolí. Sobota v 10:45

AFK Slavoj Podolí. Sobota v 10:45 AFK Slavoj Podolí Sobota 3.11. 2018 v 10:45 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 13. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám podařilo získat tři body. Do dnešního utkání nastupujeme

Více

ZPRAVODAJ č

ZPRAVODAJ č ZPRAVODAJ č.12 3.10.2018 Klatovská KAPITOL liga 2018 v malé kopané měla na programu další kolo nadstavbové části soutěže. Ve finálové skupině kráčí za letošním vítězstvím po pátém kole dva celky a oba

Více

MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE. vs. START JIHLAVA

MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE. vs. START JIHLAVA HLAVNÍ PARTNEŘI SK DFO PARDUBICE MĚSTO PARDUBICE I. CELOSTÁTNÍ FOTBALOVÁ LIGA ŽEN SK DFO PARDUBICE vs. START JIHLAVA Sobota 6. 6. 2009 ve 13:00 Letní stadion Pardubice. Juniorky od 15:30. Vážení sportovní

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY

PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY PROPOZICE HALOVÉHO TURNAJE OFS TŘEBÍČ PRO MLADŠÍ ŽÁKY Pořadatel : KTM OFS Třebíč Místo : Městská sportovní hala TJ Spartak Třebíč Termín : sobota 16.2. 2013 Sraz účastníků : skupina,,kraj - 8.00 hod.,

Více

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA

FK LOVOSICE FK TATRAN KADA www.fklovosice.cz LOVOSICKÝ ZPRAVODAJ FK LOVOSICE FK TATRAN KADAŇ Datum: Sobota 28.05. 2011 Výkop: 10:15h Sezóna: 2010/2011 Soutěž: krajský přebor Kolo: 27 Rozhodčí: Zubr, Živnůstka, Zvonař Delegát: Kropáč

Více

FK Jablonec Občanské sdružení

FK Jablonec Občanské sdružení FK Jablonec Občanské sdružení pořádá v sobotu 11.2.2012 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2002 a mladší Účastníci turnaje: FA Petra Voříška Děčín, FK Mladá Boleslav, FC Slovan Liberec, SK

Více

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS

SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS SOUTĚŽ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK OFS HRACÍ PLOCHA Hraje se na minihřišti o rozměrech 26 x 42m. Vymezení hřiště je pomocí nízkých met barevně odlišených v místech vymezující pokutové území a půlku hřiště. Pokutové

Více

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS

Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Ústecký krajský fotbalový svaz PROPOZICE SOUTĚŽE 4. ročníku Zimní halové ligy mladších žáků ÚKFS Pořadatel: KM Ústeckého KFS LISTOPAD 2018 AŽ LEDEN 2019 PROPOZICE ZIMNÍ HALOVÉ LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ ÚKFS 2017/18

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

Kraus Matušů, Cífka Míra, Štěpánek, Kratochvíl Gönzöl, Zahradník, Cífka Milan Sachl, Brádka (50.Zelenka), Ševčík

Kraus Matušů, Cífka Míra, Štěpánek, Kratochvíl Gönzöl, Zahradník, Cífka Milan Sachl, Brádka (50.Zelenka), Ševčík 28/08/11 SK Slavoj Pozdeň Baník Švermov 4 : 2 ( 2 : 0 ) Kraus Matušů, Cífka Míra, Štěpánek, Kratochvíl Gönzöl, Zahradník, Cífka Milan Sachl, Brádka (50.Zelenka), Ševčík 20., 54. a 89. Milan Cífka, 32.

Více

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017

HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 HALOVÝ TURNAJ OFS TŘEBÍČ STARŠÍ ŽÁCI ZIMNÍ LIGA 2017 Propozice turnaje Pořadatel Sekretář turnaje Místo KM + STK OFS Třebíč Vrzáček Josef tel. : 723 985 596 email: vrzacekj@seznam.cz TŘEBÍČ hala TJ Spartak

Více

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Pořadatel: GRANDSPORT Fotbal o. s. ve spolupráci s FK Duklou Praha Termín: Sobota 20. 2. 2010 Kategorie: Hráči narození 1. 1. 2002 a mladší Místo konání: Sportovní areál HAMR,

Více

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA

Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Turnaj o pohár FK DUKLY PRAHA Pořadatel: GRANDSPORT Fotbal o. s. ve spolupráci s FK Duklou Praha Termín: Sobota 6. 2. 2010 Kategorie: Hráči narození 1. 1. 2002 a mladší Místo konání: Sportovní areál HAMR,

Více