Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení"

Transkript

1 Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období konaného dne 27. dubna 2015 od 16:00 do 18:02 hodin v zasedací místnosti v sídle Městského úřadu Chlumec, Krušnohorská 39, Chlumec. Usnesení č. 1/4Z/2015 Ověřovatelé zápisu určuje ověřovateli zápisu z 3. zasedání ZM Mgr. Petra Dušánka a Ing. Petra Boháče. Usnesení č. 2/4Z/2015 Schválení programu schvaluje 1. Určení zapisovatele, zvolení ověřovatelů zápisu 2. Schválení programu zasedání 3. Kontrola usnesení ZM 4. Volba člena Rady města Chlumec 5. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání se stavebním odpadem na území města Chlumec 6. Změna v odměňování zastupitelů Města Chlumec 7. Změna v odměňování místostarosty města Chlumec 8. Hospodaření města k Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o věcném břemeni služebnosti svádění vody na p.p.č. 844/6 v k.ú. Chlumec u Chabařovic 10. Vedení přestupkové agendy obce Telnice 11. Zachování limitů těžby uhlí v severních Čechách 12. Příspěvek o.s. Levil - dokončení obnovy historické studny ve Střížovicích 13. Rozpočtová opatření č. 2-4/ Ukončení pořizování Změny č. 6 ÚPnSÚ Chlumec 15. Informace starosty města (dopravní obslužnost) 16. Návrhy, dotazy, připomínky a podněty obyvatel města 17. Návrhy, dotazy, připomínky a podněty členů zastupitelstva Usnesení č. 3/4Z/2015 Kontrola usnesení bere na vědomí kontrolu usnesení ZM ve volebním období k termínu konání tohoto ZM. Strana 1 (celkem 6)

2 Usnesení č. 4/4Z/2015 Volba člena rady města Chlumec volí členem Rady města Chlumec Ing. Petra Boháče. Usnesení č. 5/4Z/2015 Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání se stavebním odpadem na území města Chlumec A) doporučuje vydat obecně závaznou vyhlášku č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města Chlumec. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, obecně závaznou vyhlášku dle bodu A) tohoto usnesení vyhlásit. Termín: Usnesení č. 5/4Z/2015 Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání se stavebním odpadem na území města Chlumec A) vydává obecně závaznou vyhlášku č. 2/2015 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území města Chlumec. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, obecně závaznou vyhlášku dle bodu A) tohoto usnesení vyhlásit. Termín: Usnesení č. 6/4Z/2015 Změna v odměňování zastupitelů Města Chlumec zvýšení měsíčních odměn neuvolněným členům zastupitelstva města, které jsou vypláceny jako souběh odměn za jednotlivé funkce, pouze s jedním příplatkem podle počtu obyvatel, od na maximální výši dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 37/2003 Sb., v platném znění. Strana 2 (celkem 6)

3 Město Chlumec Jaroslavě Olyšarové, referent finančního odboru, odměny dle bodu A) tohoto usnesení vyplácet. Usnesení č. 7/4Z/2015 Změna v odměňování místostarosty Města Chlumec poskytování měsíční odměny, jako souběh odměny neuvolněnému místostarostovi ve výši 7.772,- Kč, odměny za výkon člena Redakční rady CHZ ve výši 1.159,- Kč, odměny za výkon člena Komise pro územní rozvoj města ve výši 1.159,- Kč a příplatek podle počtu obyvatel ve výši 269,- Kč, celkem od ve výši ,- Kč. Jaroslavě Olyšarové, referentce finančního odboru, odměny dle bodu A) tohoto usnesení od vyplácet. Usnesení č. 8/4Z/2015 Hospodaření města k bere na vědomí hospodaření města k : 1. náklady: ,87 Kč, výnosy: ,71 Kč 2. příjmy: ,79 Kč, výdaje: ,74 Kč, financování: ,54 Kč. Usnesení č. 9/4Z/2015 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o věcném břemeni služebnosti svádění vody na p.p.č. 844/6 v k.ú. Chlumec u Chabařovic Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o věcném břemeni služebnosti svádění vody, mezi stranou budoucí povinnou tj. Povodí Ohře, státní podnik (IČ ) a stranou budoucí oprávněnou tj. Městem Chlumec (IČ ), spočívající v umístění a provozu zavlažovacího a drenážního zařízení k odvádění vody ze sportoviště do koryta vodního toku v délce 3,15 m v rámci realizace stavby Úprava a zavlažování fotbalového hřiště v Chlumci pro p.p.č. 844/6 v k.ú. Chlumec u Chabařovic, za jednorázovou cenu ve výši 500 Kč bez DPH. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o věcném břemeni služebnosti svádění vody na p.p.č. 844/6 k.ú. Chlumec u Chabařovic dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít. Termín: po obdržení čistopisu smlouvy Strana 3 (celkem 6)

4 Usnesení č. 10/4Z/2015 Vedení přestupkové agendy obce Telnice převod přestupkové agendy z Obce Telnice (IČ ) na Město Chlumec. B) zplnomocňuje radu města projednat a uzavřít veřejnoprávní smlouvu ve smyslu bodu A) tohoto usnesení. Usnesení č. 11/4Z/2015 Zachování limitů těžby uhlí v severních Čechách A) konstatuje, že s ohledem na zdraví obyvatel města, na snahu regionu ustupovat od těžkého průmyslu a zbavit se image průmyslově přetížené oblasti a na celosvětové úsilí zmírnit člověkem způsobenou změnu klimatu, se staví proti zvažovanému prolomení územních limitů těžby hnědého uhlí v Severočeské hnědouhelné pánvi. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, informovat o usnesení dle bodu A) Zastupitelstvo města Chabařovice. Termín: Usnesení č. 12/4Z/2015 Příspěvek o.s. Levil - dokončení obnovy historické studny ve Střížovicích příspěvek o.s. LEVIL na dokončení obnovy historické studny ve Střížovicích ve výši Kč s tím, že příspěvek bude poskytnut dle novelizovaných pravidel zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních samosprávných celků, platných od Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, zajistit vyplacení příspěvku dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 13/4Z/2015 Rozpočtová opatření č. 2 4/2015 rozpočtová opatření č. 2 4/2015 ve výši Kč. Strana 4 (celkem 6)

5 Město Chlumec Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, zapracovat schválená rozpočtová opatření do účetnictví města. Termín: do Usnesení č. 14/4Z/2015 Ukončení pořizování Změny č. 6 Územního plánu sídelního útvaru obce Chlumec ZM se seznámilo s návrhem a důvody ukončení procesu pořízení Změny č. 6 ÚPNSÚ Chlumec a po projednání A) rozhodlo o ukončení procesu pořízení Změny č. 6 Územního plánu sídelního útvaru obce Chlumec. Ing. Renatě Kašpárkové, určené zastupitelce pro spolupráci s pořizovatelem územně plánovací dokumentace, předložit zpracovateli ÚP Chlumec (Ing. Václav Jetel) podněty občanů, jež byly podkladem pro zadání změny č. 6 ÚPNSÚ Chlumec a které nejsou v rozporu se stanovisky dotčených orgánů či v rozporu s nadřazenými dokumentacemi a Politikou územního rozvoje ČR, k zapracování do projednávaného ÚP Chlumec. Termín: C) ukládá radě města v souvislosti s ukončením procesu pořízení Změny č. 6 ÚPNSÚ Chlumec právní cestou dořešit vzájemné vypořádání smluvních vztahů uzavřených mezi městem Chlumec a občany a městem Chlumec a Ateliérem Charvát s.r.o. Termín: D) ukládá Jitce Šimicové, vedoucí stavebního odboru, seznámit žadatele o pořízení změny č. 6 ÚPNSÚ Chlumec s usnesením zastupitelstva města Chlumec. Termín: Strana 5 (celkem 6)

6 PRŮŠA JIRÁSEK ZETTLITZER KAŠPÁRKOVÁ DUŠÁNEK HERZINA TŘEŠTÍK MAXA PREISSLEROVÁ SRNKOVÁ BOHÁČ HENZL BOHÁČKOVÁ MELICHER SLAVÍK Hlasování zastupitelů o jednotlivých usneseních: 4. zasedání ZM usnesení č. 1 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 2 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 3 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 4 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 5 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 6 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 7 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 8 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 9 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 10 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 11 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N usnesení č. 12 pro pro pro pro pro N N N N N pro pro pro N N pro zastupitel hlasoval pro návrh usnesení proti zastupitel hlasoval proti návrhu usnesení 0 zastupitel byl hlasování přítomen, ale nehlasoval pro ani proti návrhu (zdržel se hlasování) N zastupitel nebyl při hlasování fyzicky přítomen V Chlumci dne Ing. Roman Zettlitzer v. r. starosta města Strana 6 (celkem 6)

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 22. června 2016 od 16:00 do 18:15 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení ze 2. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.11.2010 od 17:00 do 19:30 hodin v kanceláři starosty v sídle obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Rada města Chlumec. Usnesení

Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 5. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 15.01.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/5R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 17. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 24.06.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/17R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě Obec Starý Mateřov Zastupitelstvo Obce Starý Mateřov Výpis usnesení z: Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Starý Mateřov, konaného dne 17. prosince 2014, od 18:00 hodin v obecním sále na obecním úřadě

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 22. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 30.12.2013 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 22. zasedání

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 41. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/41R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 70. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.08.2013 od 15:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 10. 12. 2018 Č.j.: 29933/2018 66/2018 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi schvaluje

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 47. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 17.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/47R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 71. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.06.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/71R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.01.2017 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2017 Schválení

Více

Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice

Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice Usnesení č. 3 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 19. prosince 2018 v sále KD Vedrovice Zapisovatel: Anna Snášelová Ověřovatelé: Zelníček Zdeněk, Žďárský Václav Přítomni: Becha

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce Omluveni: 2 členové zastupitelstva obce (paní Antošová, Ing. Betka) Neomluveni: 0 člen zastupitelstva obce

Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce Omluveni: 2 členové zastupitelstva obce (paní Antošová, Ing. Betka) Neomluveni: 0 člen zastupitelstva obce Zápis a usnesení 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na pondělí dne 26. 10. 2015 v 17 hodin

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 44. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 22.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/44R/2016

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 10. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 05.01.2011 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 10. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/12/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 5 Přítomni: Šidlová, Dušek, Maryška, Plaček, Šebela, Niedermertl,

Více

U S N E S E N Í ze 3. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

U S N E S E N Í ze 3. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. U S N E S E N Í ze 3. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 26.1.2015 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu

Více

Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Jablonné v Podještědí č. 2 ze dne od 17:00 hodin ve Společenském centru města

Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Jablonné v Podještědí č. 2 ze dne od 17:00 hodin ve Společenském centru města 1 Usnesení z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Jablonné v Podještědí č. 2 ze dne 26. 11. 2014 od 17:00 hodin ve Společenském centru města Č.j. OVV/3670/2014 Počet listů dokumentu 4 Usnesení ZM č.

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného , volební období

Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného , volební období Obec Přestanov USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného 20.11.2017, volební období 2014-2018 (Usnesení č.181-198/2017) 1. 181/2017 Program jednání zastupitelstva obce Přestanov A)

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Novotný M,. Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing. Mikulášek M., ing. Opustil J., Fabiánek J., Švancara R., Slezáková M., Němec L., Nečas M.

Novotný M,. Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing. Mikulášek M., ing. Opustil J., Fabiánek J., Švancara R., Slezáková M., Němec L., Nečas M. Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva obce Vavřinec, které se konalo dne 29. listopadu 217, ve Víceúčelové budově ve Veselici, se začátkem v 19. hod. Přítomni: Novotný M,. Jarůšek M., ing. Kakáč Z., ing.

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, ověřovatelů zápisu

Více

U S N E S E N Í. z 20. jednání Zastupitelstva obce Velké Březno,

U S N E S E N Í. z 20. jednání Zastupitelstva obce Velké Březno, U S N E S E N Í z 20. jednání Zastupitelstva obce Velké Březno, které se konalo dne 15. 3. 2017 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Velkém Březně Jednání se účastnilo 12 z 15 zastupitelů,

Více

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Zápis. z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 2. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 10.12. 2018 v 16:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení

U s n e s e n í z a s t u p i t e l s t v a o b c e L i b a v s k é Ú d o l í. Usnesení Usnesení z 8. zasedání (řádného) zastupitelstva Obce Libavské Údolí konaného dne 18.02.2016 v zasedací síni Obecního úřadu od 17.00 hod. 149/16 Zastupitelstvo obce Libavské Údolí schvaluje následující

Více

Z Á P I S ZE ČTRNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S ZE ČTRNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S ZE ČTRNÁCTÉHO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 8.3.2012 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 23.1.2015 od 18:00 hodin Miroslava Štveráková,

Více

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018

Město Hlinsko. Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Město Hlinsko Výpis z usnesení zi. zasedání Zastupitelstva města Hlinska konaného dne 13. prosince 2018 Zastupitelstvo města Hlinska usnesením Č.: ZM/1 bere na vědomí:. zprávu o činnosti Rady města Hlinska

Více

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis č. 13. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin Počet stran dokumentu: 7 Zápis č. 13 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 11.12.2016 od 17:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Martin Vojta, Jana Mrázová, Jaroslava

Více

Výpis usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 15.9.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 15.9.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 27. zasedání

Více

Hlasování č. 1 pro 7 proti 0 zdržel se 0. Bod č. 2 Kontrola plnění úkolu z minulého zasedání Zastupitelstva obce

Hlasování č. 1 pro 7 proti 0 zdržel se 0. Bod č. 2 Kontrola plnění úkolu z minulého zasedání Zastupitelstva obce Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 15. zasedání

Více

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 28.12.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 6 členů

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis č. 7/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč

Zápis č. 7/2015. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč Zápis č. 7/2015 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 17. prosince 2015 v obřadní místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 7. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2015 proběhlo

Více

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky

Zápis č. 9/2015. ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne v zasedací místnosti OÚ Věžky Zápis č. 9/2015 ze zasedání členů zastupitelstva obce Věžky konaného dne 22.12.2015 v zasedací místnosti OÚ Věžky Zasedání začalo v 19:05 hodin a bylo ukončeno v 19:45 hodin. Přítomni obecní zastupitelé

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 10. 9. 2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová,

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 3/ 2019

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 3/ 2019 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 3/ 2019 konaného dne 11. června 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 15/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 15/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva Obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 18.12.2017, zápis č. 15/2014-2018 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin

P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kobylech. Program: 1/ Zahájení, schválení programu,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Arafa, Štecher, Dušek, Plaček,

Více

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová

11. Projednání žádosti o směnu a odkup pozemků dle geometrického plánu, č /2013 K. Pochopová ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Tuchoměřice č. 7/2015, které se konalo dne 1. 4. 2015 od 18.00 v budově OÚ v Tuchoměřicích Přítomni: J. Radostný, L. Csermelyiová, K. Böhm, J. Vöröšová, B. Švanda,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 12. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 14. 12. 2007 od

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 9/2017 1/5 Zápis č. 9/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 20.12.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Zuzana

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.01.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice

Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice Pozvánka na 5. zasedání Zastupitelstva města Žlutice Termín a místo konání: pondělí 25. března 2019 od 18 hodin v Kulturním domě Žlutice Vážené dámy, Vážení pánové! Zveme všechny občany na 5. zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 13.12.2011 Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod.

Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod. Zápis a usnesení 40. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE konaného dne 19.5.2014 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Miroslav Nogol, Jan Ondraczka, Roman Pientok, Petr Riedel, Petra Szczuková, Jindřich

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice

z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Strana 1 (celkem 5) USNESENÍ Č. 12/2009 z 12. zasedání Zastupitelstva města Modřice (dále jen ZMM ), konaného dne 15. června 2009 v 18 hodin v zasedací síni modřické radnice Starosta Ing. Josef Šiška konstatuje,

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 27. 1. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 15 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Vajdák, Zicha, Novotná,

Více

Zápis č. 6/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 21. listopadu 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 6/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 21. listopadu 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 6/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 21. listopadu 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha )

Obec Bítovany. Zastupitelstvo obce SCHVALUJE : 1. Program zasedání. ( viz Příloha ) Obec Bítovany Usnesení č. 15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 14.12.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Přítomni : Čechlovská Jana, RNDr. Mohl Jiří, Sehnalová Hana, Dvořáková Olga, Procházková

Více

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27)

U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č.2/9 2/27) U S N E S E N Í z 2. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 16. 12. 2014. (Usnesení č.2/9 2/27) (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) Č. j. ST/3411/2014/51.2

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis z 58. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 4.12. 2017 v 15:00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: Ing.

Více

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ

Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne v zasedací místnosti OÚ Soupis přijatých usnesení z 6. zasedání zastupitelstva obce Litvínovice, konaného dne 3.6.2015 v zasedací místnosti OÚ (upraven v souvislosti se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) přítomni

Více

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne 26.2.2014 v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 23. zasedání

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 20. 4. 2015 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis č. 19. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 17:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis č. 19 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 12.12.2017 od 17:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Bc. Stanislav Falář, Jana Mrázová, Stanislav Falář, Milada

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

- 0309/RMOb-Pro/1418/30

- 0309/RMOb-Pro/1418/30 30. schůze rady městského obvodu konané dne 08.02.2016 čís. 0303/RMOb-Pro/1418/30-0309/RMOb-Pro/1418/30 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 56. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 23.11.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/56R/2016

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Svépravice č. 1/2015 ze dne 1.2.2015 1/2015 Čas zahájení zasedání : 19:00 Čas ukončení zasedání : 21:00 Přítomni : Milan Čapek, Ing. Václav Hlom, Václav Bendl, Dušan

Více

Město Velké Bílovice PSČ , okres Břeclav

Město Velké Bílovice PSČ , okres Břeclav Město Velké Bílovice PSČ 691 02, okres Břeclav U s n e s e n í z 13. zasedání Zastupitelstva města Velké Bílovice, konaného dne 23. listopadu 2016 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Velkých Bílovicích

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 17. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.12.2017 203/17/ZM/2017 Změna č.13 územního plánu Vrchlabí - doplněné pořízení Z13-2

Více

Zápis č. 5. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 5. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 8 Zápis č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 23.04.2015 od 18:00 hodin Přítomni: Zapisovatel: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Jana Mrázová, Milada Podlešáková,

Více

Obec Vlastibořice, Vlastibořice 23, Sychrov, IČO: , tel. a fax:

Obec Vlastibořice, Vlastibořice 23, Sychrov, IČO: , tel. a fax: Obec Vlastibořice, Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov, IČO: 671878, tel. a fax: 485146025 e-mail: ouvlastiborice@c-mail.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice ze dne 24.11.2010 Přítomni: viz

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 4 / 2015, které se konalo dne 29. 4. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

U S N E S E N Í. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice

U S N E S E N Í. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva obce Bystřice, konaného dne 24. 4. 2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bystřice Zastupitelstvo obce Bystřice po projednání předložených návrhů přijalo

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Vilémov č.p. 172

Vilémov č.p. 172 OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a

Více

Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov

Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Zápis a usnesení 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 25. 2. 2015 v 17 hodin v

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 08. 2019 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: -. Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více