Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy"

Transkript

1 Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/ / UCHAZEČ VYŘIZUJE: Jakub Derynk TELEFON: derynk@doksy.com DATUM: Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách a vnitřní směrnice č. 04/2012 města Doksy Zásady a postupy pro zadávání veřejných zakázek Město Doksy zastoupené Městským úřadem Doksy, Odborem rozvoje a majetku, Vás ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách a vnitřní směrnice Města Doksy k zadávání veřejných zakázek, vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Regenerace panelového sídliště Pražská, Doksy, VI. etapa projektová příprava A. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky: Předmětem plnění této veřejné zakázky malého rozsahu na služby je vypracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí, pro stavební povolení a pro provádění stavby Regenerace panelového sídliště Pražská, Doksy, VI. etapa a poskytnutí dalších výkonů a služeb, které souvisejí s projednáním a prováděním této projektové dokumentace, tj. včetně výkonu inženýrské činnosti a autorského dozoru. Službami se pro potřeby této zadávací dokumentace rozumí poskytování takových odborných a souvisejících výkonů, které vedou k naplnění záměru a účelu veřejné zakázky dle této zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění jsou tyto služby: a) Projektová dokumentace pro územní řízení s předcházející jednoduchou studií (DÚR) b) Projektová dokumentace pro stavební povolení (DSP) c) Inženýrská činnost včetně zajištění pravomocného územního rozhodnutí nebo veřejnoprávní smlouvy, pravomocných stavebních povolení nebo veřejnoprávní smlouvy, povolení ke kácení dřevin a povolení speciálních stavebních úřadů a vodoprávních úřadů d) Geodetické zaměření terénu e) Dendrologický průzkum f) Plán BOZP ve smyslu nařízení vlády č. 591/2006 Sb. a zákona č. 309/2006 Sb. (DSP a DPS) g) Účast na veřejných zasedáních s obyvateli sídliště Pražská a pracovních jednáních se zástupci města Doksy h) Projektová dokumentace pro provádění stavby (DPS) i) Výkon autorského dozoru při realizaci stavby vpředpokládané časové náročnosti max. 50 hodin Předmět plnění bude realizován v souladu s příslušnými právními předpisy, příslušnými technickými normami a těmito zadávacími podmínkami. Projektová dokumentace pro provádění stavby bude obsahovat všechny potřebné náležitosti zadávací dokumentace dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, a souvisejících předpisů (vyhláška č. 230/20013 Sb. a další), tak aby na jejím základě mohlo být provedeno zadávací řízení na dodavatele stavby.

2 B. Rozsah plnění: Předmětem plnění je řešení regenerace veřejného prostranství panelového sídliště Pražská, podrobněji specifikovaného dokumentací Projekt regenerace panelového sídliště Pražská (autor: Ing. arch. Radmila Vraníková, datum 01/2009, aktualizace pro rok 2014) jako 7. ETAPA a 8. ETAPA (dále jako území - viz příloha č. 5 výzvy). Navrženo bude komplexní architektonicky jednoduché, účelné a bezbariérové řešení daného území, včetně urbanistické a architektonické vazby na okolí a sadových úprav. Detailně budou v rámci VI. etapy řešeny tyto úpravy území na sídlišti Pražská tj. : - výstavba nových komunikací, parkovišť a parkovacích stání na území - úprava komunikací, parkovišť a parkovacích stání na území - rekonstrukce / výměna veřejného osvětlení a dopravního značení v celém řešeném území - úprava a výsadba městské zeleně (dendrologický průzkum a návrh vhodných úprav jako zatravnění, výsadby, kácení, arboristické úpravy aj. musí být dodržena ČSN Technologie vegetačních úprav v krajině - Ochrana stromů, porostů a vegetačních ploch při stavebních pracích, část projektové dokumentace týkající se veřejné zeleně musí být zpracována odborným zahradním architektem a schválen pracovníkem města odpovědným za veřejnou zeleň) - komplexní řešení městského mobiliáře s návazností na mobiliář instalovaný v rámci předchozích etap regenerace sídliště Navrženými úpravami budou dotčeny výlučně pozemky ve vlastnictví města Doksy. Projektová dokumentace pro provádění stavby bude zpracována včetně zapracování změn a připomínek vzešlých z územního a stavebního řízení. Ve všech stupních projektové dokumentace bude návrh koordinován s autorkou projektu Projekt regenerace panelového sídliště Pražská Ing. arch. Radmilou Vraníkovou a bude odsouhlasen zadavatelem. Před předáním dokončeného díla proběhne protokolární odsouhlasení projektu zadavatelem. Jednoduchá studie bude předána v počtu 2 vyhotovení a 1 elektronickém vyhotovení. Projektová dokumentace pro účely územního rozhodnutí včetně propočtu nákladů na realizaci bude předána v počtu 4 tištěných vyhotovení a 1 elektronickém vyhotovení. Projektová dokumentace pro účely stavebního povolení včetně položkového rozpočtu bude předána v počtu 4 tištěných vyhotovení a 1 elektronickém vyhotovení. Projektová dokumentace pro provádění stavby včetně soupisu stavebních prací, dodávek a služeb (výkazu výměr) bude předána v 6 tištěných vyhotovení a 1 elektronickém vyhotovení. Projektová dokumentace v elektronickém vyhotovení bude předána na nosiči elektronických informací ve formátu *.pdf, položkové rozpočty a výkazy výměr budou předány v editovatelném formátu *.xls. C. Termín a místo plnění: Termín zahájení prací je: Termín dokončení prací DUR a DSP je: Termín dokončení prací DPS: Dokončením prací DUR a DSP se rozumí zajištění pravomocného územního rozhodnutí a stavebního povolení. Termín zahájení a ukončení autorského dozoru je dán dobou realizace vlastní stavby.

3 Zadavatel stanoví termín ukončení plnění DUR a DSP s ohledem na nutnost schválení projektové dokumentace zastupitelstvem města a přípravu dotační žádosti do programu MMR. Místem plnění, tj. místem předání všech stupňů projektové dokumentace a pravomocných rozhodnutí správních úřadů je Městský úřad Doksy, odbor rozvoje a majetku, Náměstí Republiky 193, Doksy. D. Prohlídka místa plnění a dodatečné informace: Zadavatel v souvislosti s plněním předmětu veřejné zakázky nepředpokládá prohlídku místa plnění. Uchazeč je oprávněn po zadavateli požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Případné dotazy mohou uchazeči uplatnit nejpozději do , hod. písemně na adrese zadavatele, případně elektronickou poštou na. Zadavatel uveřejní dodatečné informace na internetových stránkách města Doksy. E. Poskytování zadávací dokumentace: Zadavatel poskytne zadávací dokumentaci veřejné zakázky na základě písemné žádosti doručené nejpozději do uplynutí lhůty pro podání nabídek. Žádost lze podat osobně na adrese zadavatele, prostřednictvím držitele poštovní licence či elektronickou poštou. Zadávací dokumentace bude rovněž v elektronické podobě k dispozici na webových stránkách města ( sekce Veřejné zakázky). F. Předpokládaná hodnota zakázky: Kč bez DPH G. Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů uchazeče: K hodnocení bude přijata nabídka uchazeče, který splní následující kvalifikační předpoklady a ve své nabídce doloží: 1. Základní kvalifikační předpoklady: Zadavatel požaduje prokázání základních kvalifikačních předpokladů v rozsahu 53 odst. 1, písm. a) až k) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Splnění základních kvalifikačních předpokladů doloží uchazeč originálem čestného prohlášení (vzor čestného prohlášení je přílohou č. 2 této výzvy). 2. Profesní kvalifikační předpoklady: - výpis obchodního rejstříku, je-li v tomto rejstříku zapsán, nebo výpis z jiné obdobné evidence - oprávnění k podnikání v příslušném oboru živnostenské oprávnění vztahující se k předmětu plnění veřejné zakázky - osvědčení o autorizaci v oboru dopravních staveb vydané Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě dle zákona ČNR č. 360/1992 Sb. 3. Technické kvalifikační předpoklady: Seznam min. 3 významných zakázek odpovídajících předmětu plnění a realizovaných uchazečem v posledních 3 letech s finančním objemem projektovaných rozpočtových nákladů minimálně 5 mil. Kč bez DPH na každou z nich s uvedením názvu akce, jejího rozsahu, doby plnění, názvu investora a jména zástupce investora s uvedením ového nebo telefonického kontaktu k ověření referencí (formou originálu čestného prohlášení). Doklady uvedené v bodu 2 mohou být v nabídce doloženy v prosté kopii. Doklady uvedené v bodu 1 a 3 budou v nabídce doloženy originálem, datovaným a podepsaným oprávněnou osobou.

4 Nedoložení kteréhokoli z výše uvedených dokladů bude mít za následek vyloučení uchazeče z dalšího hodnocení. H. Další zadavatelem požadované doklady: Uchazeč ve své nabídce doloží originál čestného prohlášení o bezdlužnosti vůči zadavateli. V případě, že uchazeč má vúmyslu zadat část předmětu plnění veřejné zakázky subdodavatelům, doloží ve své nabídce seznam předpokládaných subdodavatelů podílejících se na plnění předmětu plnění viz příloha č. 4 výzvy. Pokud uchazeč nemá v úmyslu využít subdodavatelů, nahradí výše uvedený seznam originálem čestného prohlášení, které bude obsahovat informaci, že uchazeč k plnění zakázky nevyužije žádných subdodavatelů. Zadavatel požaduje, aby uchazeč v nabídce předložil prohlášení, že souhlasí se zveřejněním základních údajů o podané nabídce a se zveřejněním celého znění smlouvy včetně všech případných dodatků, pokud s ním bude smlouva uzavřena na základě výsledku zadávacího řízení. I. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny: Cena předmětu veřejné zakázky musí být zpracována pro rozsah uvedený v této výzvě a bude stanovena v české měně jako celková cena bez DPH a celková cena včetně DPH (viz. příloha č.1 krycí list nabídky). Uchazeč doloží výpočet ceny projektových prací v členění dle požadovaných stupňů projektové dokumentace zpracovaný ve struktuře dle krycího listu nabídky a návrhu smlouvy o dílo. Celková nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná a bude zpracována tak, aby obsahovala veškeré práce a činnosti nutné k provedení předmětu zakázky. Zadavatel nepřipouští variantní nabídky. J. Smluvní a platební podmínky: Smluvní a platební podmínky zadavatele jsou uvedeny v závazném návrhu smlouvy, která je nedílnou součástí této výzvy jako příloha č. 3. Uchazeč do návrhu smlouvy doplní své identifikační a kontaktní údaje a cenu za dílo. Odchýlení od smluvních a platebních podmínek zadavatele se nepřipouští a bude mít za následek vyloučení uchazeče z účasti v zadávacím řízení. K. Požadovaný obsah nabídky: Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě, podepsána uchazečem či osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Bude odevzdána ve vytištěné, pevně spojené podobě tak, aby bylo zabráněno ztrátě či výměně jednotlivých listů nabídky. Veškeré části nabídky budou tvořit jeden celek. Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy. Nabídka bude předložena v jednom originálním vyhotovení. Nabídka bude zpracována v následující struktuře: - Krycí list nabídky příloha č. 1 této výzvy - Doklady prokazující splnění kvalifikačních předpokladů dle bodu G) výzvy - Návrh smlouvy o dílo podepsaný uchazečem či osobou oprávněnou jednat za uchazeče L. Lhůta, způsob a místo pro podání nabídky: Lhůta pro podání nabídky končí dne v hod. Nabídky se podávají osobně v podatelně Městského úřadu Doksy, náměstí Republiky 193, Doksy, nebo se zasílají na uvedenou adresu zadavatele tak, aby byly na tuto adresu doručeny nejpozději do konce lhůty k podání nabídek.

5 Nabídky se podávají v uzavřených obálkách opatřených na přelepu razítkem uchazeče nebo napsaným názvem uchazeče a označených názvem zakázky a nápisem NABÍDKA NEOTVÍRAT. Obálky neoznačené či označené v rozporu s těmito pokyny nebudou zadavatelem otevřeny a budou ze zadávacího řízení vyloučeny! Nabídky doručené po termínu pro podání nabídek nebudou zadavatelem hodnoceny. M. Hodnocení nabídek: Nabídky budou hodnoceny podle jediného kritéria a tím je výše celkové nabídkové ceny v Kč s DPH. Na základě výběru nejvhodnější nabídky v tomto zadávacím řízení a v souladu s usnesením Rady města Doksy bude s vybraným uchazečem uzavřena smlouva o dílo. Oznámení o výběru nejvhodnější nabídky bude oznámeno uchazečům prostřednictvím webových stránek zadavatele. N. Další podmínky a práva zadavatele: Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu zadávacího řízení toto řízení zrušit nebo odmítnout všechny předložené nabídky, a to i bez udání důvodu. Uchazeči předávají své nabídky bezplatně, z jejich předání nemohou vůči zadavateli uplatňovat žádné nároky včetně nároku na jejich vrácení s výjimkou vzorků vložených do nabídek. Zadavatel si v případě mimořádně nízké nabídkové ceny ve vztahu k předmětu plnění veřejné zakázky vyhrazuje právo postupu dle 77 zákona o veřejných zakázkách. Zadavatel si vyhrazuje právo změnit, případně upřesnit zadávací podmínky. Zadavatel si vyhrazuje právo upravit rozsah zakázky v průběhu realizace, pokud to bude z technických důvodů nezbytné. Zadavatel nepřipouští podání nabídek na dílčí plnění. Veškeré údaje uvedené v nabídce budou ke dni podání nabídky platné. Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu, po kterou bude uchazeč svou nabídkou vázán, a která počíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí doručením oznámení o výběru nejvhodnější nabídky, nejpozději však dne Zadavatel si vyhrazuje právo kontroly správnosti údajů uvedených v nabídce ve veřejně přístupných registrech. V případě jakékoli změny v poměrech vybraného uchazeče týkajících se prokázané kvalifikace, k nimž dojde v období od uzavření smlouvy o dílo do doby splnění veřejné zakázky, je uchazeč povinen každou takovou změnu nejpozději do 5 pracovních dnů ode dne, kdy nastala, oznámit písemně zadavateli. Zadavatel si vyhrazuje právo veškerou korespondenci s uchazeči doručovat prostřednictvím webových stránek města ( sekce Veřejné zakázky), přičemž písemnost se považuje za doručenou dnem zveřejnění na webových stránkách. O. Identifikační údaje zadavatele: Město Doksy se sídlem: Náměstí Republiky 193, Doksy, IČ: zastoupené ve věcech smluvních Ing. Evou Burešovou, starostkou města

6 Kontaktní osoba ve věcech administrace veřejné zakázky je Mgr. Jakub Derynk, tel , ,. Ing. Jiří Samšiňák v.r. Vedoucí odboru rozvoje a majetku Přílohy: Příloha č. 1 Vzor krycího listu nabídky Příloha č. 2 Vzor čestného prohlášení Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 4 Seznam subdodavatelů Příloha č. 5 Projekt Ing. arch. Vraníkové, aktualizace pro rok 2014

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 21258 /2015 MUCL/17167/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce VZMR II. kategorie zadávaná dle metodiky OPŽP Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Název veřejné

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 49844 /2015 MUCL/41181/2015 Vyřizuje: Ing. Jana

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa 91.1/V/10 Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 35283/2015 MUCL/28733/2015 Vyřizuje: Ing.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 277 908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info Váš dopis ze dne: Vaše značka (čj.): Naše čj.: Naše sp. zn.:

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/ /2016 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Jakub Derynk TELEFON: 487 882 427 775 972 359 E-MAIL: derynk@doksy.com

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská

Projektová příprava projektu Kulturní centrum kino Varšava, č. p. 285 v Liberci I, ul. Frýdlantská S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor právní a veřejných zakázek náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č.80883 /2014 MUCL/161013/2014 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Město Týniště nad Orlicí vyhlašuje výzvu k podání cenové nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č. p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 61165/2015 MUCL/50900/2015 Vyřizuje: Ing. Jana Försterová Telefon:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče k předložení

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby,,rekonstrukce sokolovny Horažďovice město Horažďovice Mírové náměstí

Více

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín

Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a provedení související inženýrské činnosti stavby Rekonstrukce obecního domu čp. 69 Komušín město Horažďovice

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 50476/2015 MUCL/41712/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa 91.1/V/10 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.:

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

"Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací"

Rumburk - rekonstrukce povrchů místních komunikací Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, se sídlem Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 p. Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA

DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ OTEVŘENÁ VÝZVA DOKUMENTACE K ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH Z MINISTERSTVA PRO MÍSTNÍ ROZVOJ Zadávání zakázek mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORŽP/8000/2013/1022/2012/med Dne 25.09.2013 Projektová dokumentace na rekonstrukci radnice ve Šluknově Identifikační údaje zadavatele: Město Šluknov nám. Míru 1 407

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/007136/2019/MAJ/Bla Ing. Blahout 383 700 325 13.2.2019 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/25316/2018/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 4150/2018 Tel: 465514246 Poč. listů: 7 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 2.8.2018 Poč. lis. př.:

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

Popis předmětu zakázky: v uzavřené a neporušené obálce a musí být označena Neotvírat! VŘ Tisk a distribuce metodické publikace pro učitele a označením

Popis předmětu zakázky: v uzavřené a neporušené obálce a musí být označena Neotvírat! VŘ Tisk a distribuce metodické publikace pro učitele a označením Čj. ČŠIG-815/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-106/14-G40 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno 46/14/10 zhotovitelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky:

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Výzva k podání nabídky. Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky. Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Obec Dřevčice Na Výsluní - stavba nové větve veřejného osvětlení v ulici U pole Zadávací podmínky Veřejný zadavatel: Obec Dřevčice sídlo:

Více

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

Výzva k podání nabídky. Dokumentace pro provádění stavby Regenerace PS Pod Hůrkou, Klatovy ETAPA DVĚ

Výzva k podání nabídky. Dokumentace pro provádění stavby Regenerace PS Pod Hůrkou, Klatovy ETAPA DVĚ Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu na služby mimo režim zákona č. 134/2016 Sb. Dokumentace pro provádění stavby Regenerace PS Pod Hůrkou, Klatovy ETAPA DVĚ Zadavatel: město Klatovy,

Více

Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí

Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí Město Turnov Městský úřad Turnov odbor životního prostředí Antonína Dvořáka 335 511 22 Turnov VÁŠ DOPIS/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA TURNOV DNE OZP/16/889/KOR ING. MALÁ/481 366 152 23.3.2016 h.mala@mu.turnov.cz

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 625/2012 MUCL/496/2012 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Evidenční číslo zadavatele: 2/2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Evidenční číslo zadavatele: 2/2014 Mateřská škola Děčín VI, Klostermannova 1474/11, příspěvková organizace Klostermannova 1474/11, 405 02 Děčín VI profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/profile_display_336.html zřizovatel: Statutární

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 22. 11. 2017 (PD pro ÚR (DÚR), PD pro SP (DSP) A PROVÁDĚCÍ DOKUMENTACE (DPS) Výběrové řízení na služby zakázka malého rozsahu Nejedná se o zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Parkoviště nad kinem ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Parkoviště nad kinem Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice Jednající:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 5094/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Jakýkoliv postup či úkon zadavatele učiněný v tomto výběrovém řízení

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KRAJE VYSOČINA Číslo zakázky: Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Datum vyhlášení zakázky:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/25753-15/dagm ORRI/3510-2015 V Rumburku dne 27.07.2015 Projektová dokumentace na akci Rekonstrukce

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Dle zákona č. 134/2016 sb., o veřejných zakázkách (dále jen "ZVZ") dále jen "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE" k zakázce malého rozsahu Název zakázky: "Dodávka osiva kukuřice" Identifikační údaje

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel město Lovosice, vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016, uchazeče k podání nabídky na stavební práce na akci s názvem: Lovosice, ul. Prokopa

Více

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY MĚSTO HRANICE ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY Poptávka k podání nabídky Zakázka Splaškové kanalizační přípojky Hranice II Lhotka projektové dokumentace a inženýrská činnost Zadavatel

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa odbor sociálních věcí a zdravotnictví náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 80796/2014 MUCL/160944/2014 Vyřizuje: Alena Kuthanová Telefon:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. "Revitalizace centra obce Střítež"

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK. Revitalizace centra obce Střítež VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÝCH NABÍDEK pro ostatní zakázku malého rozsahu na stavební práce v rámci projektu CZ.1.10/4.1.00/03.00600 "Revitalizace centra obce Střítež" Výzva k podání cenových nabídek byla zpracována

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO

Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO Zpracoval: Odbor sociálních věcí Brno, červen, 2018 Stránka 1 z 5 Zadávací dokumentace 1. Předmět zakázky a předmět plnění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Chodník v obci Zašová Luhy Jedná se o zakázku malého rozsahu zadávanou mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona). Zadavatel

Více

Projektová dokumentace Galerie Muzyka

Projektová dokumentace Galerie Muzyka O B E C P L A V Y okres Jablonec n.nisou, kraj Liberecký IČ: 00 262 510 468 46 Plavy 186 483 398 124 775 238 242 mailto: obec@ plavy.cz www.plavy.cz IDDS: sgabjgp v Plavech dne 28.6.2019 čj. 211/2019/PL

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor

Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, Příbor Město Příbor náměstí Sigmunda Freuda 19, 742 58 Příbor Písemná výzva k podání nabídky včetně Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle Směrnice rady města č. 2/2015 k zadávání

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. "Úlehla - pravá, Bučovice" - nová výzva

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Úlehla - pravá, Bučovice - nová výzva ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU "Úlehla - pravá, Bučovice" - nová výzva Identifikace zadavatele: Název: Město Bučovice Sídlo: Jiráskova 502, 685 01 Bučovice

Více

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa

ZUŠ Hranice Výměna svítidel umělého osvětlení I. etapa MĚSTO HRANICE Odbor školství, kultury a tělovýchovy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.:... VYŘIZUJE BC. KATEŘINA ŠVÁČKOVÁ TEL.: 581 828 112 FAX: 581 828 650 E-MAIL: katerina.svackova@mesto-hranice.cz DATUM:

Více

Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866

Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866 Město Nalžovské Hory Nalžovské Hory 104 341 01 Nalžovské Hory IČ:00255866 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. zadavatel město Lovosice vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016 uchazeče k podání nabídky na služby s názvem:

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. zadavatel město Lovosice vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016 uchazeče k podání nabídky na služby s názvem: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY zadavatel město Lovosice vyzývá v souladu se směrnicí rady města č. 1/2016 uchazeče k podání nabídky na služby s názvem: Informační a dohledový systém autobusového nádraží Lovosice

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030

Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 Město Rabí Rabí 57 342 01 Sušice IČ:00256030 v souladu s ustanovením 12 odst.6, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (mimo režim

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více