KVĚTNA 2013 AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "23. 24. KVĚTNA 2013 AQUAPALACE HOTEL PRAGUE"

Transkript

1 2013 T O N E J L E P Š Í A N I C J I N É H O KVĚTNA 2013 AQUAPALACE HOTEL PRAGUE P U R E P R E M I U M F O R M U L A

2 Vítejte! Jaroslav Smíšek group manager Změny, které jsme představili v koncepci kongresu EASTLOG v loňském roce, stejně jako ty, které představujeme nyní pro ročník 2013, odrážejí aktuální potřeby logistického trhu, a to jak v rovině informační (zaměření na konkrétní a aktuální témata pro logistiky výrobní i obchodní sféry), tak i z hlediska přínosu akce pro její sponzory. EASTLOG se může pochlubit stále rostoucí oblibou mezi logistiky výrobních a obchodních fi rem, jejichž počet neustále stoupá v ročníku 2012 přes 150 těchto logistiků, což je více jak 42 % z celkové účasti kongresu! Tím je EASTLOG na středoevropském trhu zcela jedinečnou akcí. Prostorové změny uspořádání kongresu přinesly daleko intenzivnější kontakt mezi partnery a jejich cílovou skupinou. Abychom podpořily obchodní přínos akce pro její partnery, představili jsme sekci SAVELOG, kdy z pozice organizátora akce pořádáme pro partnery kongresu intenzivní desetiminutová setkání s potenciálními klienty. Na celkem 120 setkání partneři kongresu získali nové kontakty na potenciální klienty. S cílem přilákat další cílovou skupinu logistiků jsme přidali workshop o obalových řešeních pro logistiku PACKLOG. Jeho úspěch předčil naše očekávání zhruba 100 jeho účastníků bylo velmi spokojeno. A ZNOVU JSME POUŽILI SÍTO: NEAKTUÁLNÍ ČÁSTI KONČÍ, NOVÉ SEKCE ZAUJMOU JEJICH MÍSTO. I letos přicházejí změny a novinky. Výraznější zaměření na logistiky z oblasti výroby podpoří zcela nový workshop PRODLOG, který pomůže logistikům výrobních fi rem optimalizovat logistickou podporu svých produkčních aktivit. Připravena bude i nová sekce PHARMALOG specializovaná na logistiku ve zdravotnictví a distribuci léčiv. Po několika letech pauzy se vrací seminář pro HR manažery logistických fi rem nově nazvaný HRLOG. Chybět samozřejmě nebude tradičně silný záběr na retail a FMCG. Moderní nástroje na zprostředkování kontaktů ve spojení s vysokou účastí logistiků z výrobních a obchodních fi rem stejně jako přítomnost top managementu logistických společností vytváří z kongresu EASTLOG ideální akci pro prezentaci fi rmy a hledání nových obchodních příležitostí. Těšíme se na vaši aktivní účast na kongresu EASTLOG 2013!

3 EASTLOG 2012 v číslech 430 DELEGÁTŮ KONGRESU EASTLOG 350 HOSTŮ LOGISTICKÉHO BUSINESS MIXERU 26 ŘEČNÍKŮ 18 ODBORNÝCH PŘEDNÁŠEK, PŘÍPADOVÝCH STUDIÍ A TRENDŮ 2 4 PANELOVÉ DISKUZE EXKLUZIVNÍ LOGISTICKÁ CENTRA NAVŠTÍVENA STRUKTURA ÚČASTNÍKŮ výrobní a obchodní firmy dodavatelé služeb a vybavení pro logistiku logistické firmy organizace, instituce a školy 120 DELEGÁTŮ SEKCE TRANSLOG 100 DELEGÁTŮ SEKCE PACKLOG POZICE ÚČASTNÍKŮ Z VÝROBNÍCH A OBCHODNÍCH FIREM supply chain manager / ředitel logistiky analytici a projektoví manažeři nákupčí řízení provozu / obaly doprava / distribuce manažeři distribučních center a skladů ostatní 120 SCHŮZEK SE USKUTEČNILO V RÁMCI AKCE SAVELOG = 120 ORGANIZOVANÝCH SETKÁNÍ PARTNERŮ AKCE S POTENCIÁLNÍMI KLIENTY 1 OCENĚNÍ CENA NÁJEMCŮ LOGISTICKÝ PARK ROKU 2012 HODNOCENO SKUTEČNÝMI NÁJEMCI LOGISTICKÝCH PARKŮ!

4 TRENDLOG TRENDLOG klíčoví přednášející z České republiky a zahraničí, logistické trendy, exkluzivní případové studie osvědčených projektů, jež přinášejí cenné informace z praxe, nikoli však formou samoúčelného PR, které potenciální klienty spíše odradí. TRENDLOG 2013 se bude věnovat hlavním trendům v logistice a supply chain managementu. Tradičně nevynechá oblast maloobchodní distibuce. PRODLOG Efektivita výroby je do značné míry závislá na logistické podpoře, kterou dostává. Efektivní řízení zásob komponent a materiálu patří mezi důležitá témata stejně jako optimalizované systémy pro zásobování výrobní linek či efektivní a bezpečná manipulace s materiálem ve výrobním prostoru. NOVÉ PRODLOG Nový workshop věnovaný logistické podpoře výroby se bude věnovat efektivitě logistiky ve výrobních podnicích se zaměřením jak na větší, tak i na střední a menší výrobní firmy. PACKLOG Optimální obalové řešení pomáhá výrazně snížit náklady a zvýšit efektivitu všech článků zapojených v dodavatelském řetězci. Držet krok s vývojem obalových technologií není snadné, ještě těžší je pak zvolit pro daný typ výrobku a logistického systému pro jeho distribuci nejvhodnější obalové řešení. PACKLOG půldenní fórum zaměřené na obalová řešení a technologie doprovází výstava nových typů obalů a obalových systémů pro logistiku. Praktické ukázky obalových řešení poskytnou inspiraci jak zefektivnit logistiku firem; účastníci fóra současně získají přehled o globálních a lokálních trendech v oblasti transportních obalů.

5 SAVELOG Každá firma usiluje o optimalizaci logistiky a dopravy. Úspory budou patřit do agendy firem v celém roce Přitom si nikdo nemůže dovolit ztrácet čas se zkoumáním nabídek řešení, která nemusí být pro jeho firmu a firemní procesy vhodná. Uživatelé logistických služeb a produktů jsou sice ochotni vyslechnout si návrhy dodavatelů, ale chtějí mít jistotu, že se jim investovaný čas vyplatí. SAVELOG to jsou desetiminutová speed dating setkání v rámci kongresu EASTLOG 2013 zprostředkovaná na přání klienta na základě nabídky dodavatelů. Motivací uživatelů logistických služeb k účasti na akci SAVELOG bude možnost časově nenáročnou formou získat několik zajímavých tipů, jak ve svých logistických procesech uspořit. Celý speed dating proces bude aktivně řízen organizátory kongresu. Ideální místo pro setkání zákazníků a dodavatelů na neutrální půdě, kde obě strany rychle zjistí, zda má smysl rozvinout jednání do konkrétnější podoby. NOVÉ 2013 SEELOG Vidět fungování logistického centra na vlastní oči, osahat si logistické procesy to je zkušenost, kterou nenahradí sebelepší přednáška. Možnost navštívit moderní logistická zázemí předních hráčů na trhu znamená pro většinu logistických profesionálů ten nejbohatší zdroj inspirace. Pro dodavatele logistických služeb je to zároveň nejlepší způsob, jak získat potenciální nové klienty: formou prohlídky vlastního logistického centra představit přednosti svých logistických řešení. SEELOG jeden z nejpopulárnějších bodů programu kongresu EASTLOG, návštěvy logistických center. Účastníci mají na výběr z několika exkurzí konaných během druhého kongresového dne, na kterých se seznámí s logistickými procesy vybraných společností.

6 PHARMALOG Logistika nemocnic a distribuce léčiv jsou světy tak trochu samy pro sebe. Procesy jsou zde výrazně orientovány na přesnost, rychlost a okamžitou reakci. Přitom se však neztrácí orientace na efektivitu, ba naopak. Odhalte specifika zdravotnické logistiky na novém workshopu kongresu EASTLOG. NOVÉ PHARMALOG nový workshop orientovaný na logistiku ve zdravotnictví. Cílovými skupinami jsou jak management distributorů a výrobců léčiv, tak i lidé zodpovědní za logistiku velkých nemocnic. HRLOG Vše je v lidech říká se. A je to pravda i v logistice. Kvalita zaměstnanců a jejich efektivní management rozhoduje o úspěchu či prohře. Specifika řízení lidských zdrojů v logistice jsou daná požadavky oboru časový stres, nutnost uspokojit požadavky klienta, silná role IT atd. Seminář HRLOG vracející se po přestávce na půdu kongresu EASTLOG otevře aktuální témata lidských zdrojů v logistice. HRLOG seminář zejména pro HR manažery logistických společností, ale i pro všechny logistické manažery, kteří se intenzivně zabývají problematikou lidských zdrojů. NOVÉ LOGISTICKÝ BUSINESS MIXER Je to o kontaktech, o vztazích, řekne každý obchodník. A proto existuje velká neformální párty logistiků Logistický Business Mixer. A proto je tak úspěšná. Po zajímavém konferenčním dni je na čase trochu povolit, uvolnit se a ubrat na formálnosti rozhovorů. Nejen bohatým občerstvením, tradičně přátelskou atmosférou, ale také zábavním programem vytváří Logistický Business Mixer podhoubí pro úspěšný networking a mnoho nových kontaktů. Logistický Business Mixer neformální setkání pro 350 logistiků. Pohodová atmosféra příjemného večera přináší skvělou příležitost ukázat přívětivou, ale zároveň profesionální tvář vaší společnosti.

7 EASTLOG 2013 TRENDLOG sekce věnovaná hlavním trendům v logistice a supply chain managementu odpolední blok sekce TRENDLOG bude věnován logistice ve výrobních podnicích PRO ROK 2013 NOVÉ PROSTORY: AQUAPALACE HOTEL PRAGUE moderní konferenční prostory velká koncentrace účastníků v prostoru určeném pro stánky partnerů uzavřený prostor pro klidná jednání v rámci sekce SAVELOG Logistický Business Mixer se odehraje v nádherné velké restauraci přímo v hotelu AQUAPALACE skvěle přístupný čtyřhvězdičkový hotel na okraji Prahy bezplatné parkování, pro účastníky zajištěná kyvadlová doprava ze stanice metra Opatov SAVELOG to jsou desetiminutová speed dating setkání v rámci kongresu EASTLOG 2013 zprostředkovaná na přání klienta na základě nabídky dodavatelů ZLATÍ PARTNEŘI 3 Ï ,5 Ï 2 STŘÍBRNÍ PARTNEŘI BRONZOVÍ PARTNEŘI Ï 2 2,5 Ï 2 HRLOG 5 3,5 Ï 2 CATERING 4 půldenní seminář zejména pro HR manažery logistických společností, ale i pro všechny logistické manažery, kteří se intenzivně zabývají problematikou lidských zdrojů PHARMALOG nový půldenní workshop orientovaný na logistiku ve zdravotnictví PACKLOG půldenní fórum zaměřené na obalová řešení a technologie doprovází výstava nových typů obalů a obalových systémů pro logistiku PRODLOG nový půldenní workshop věnovaný logistické podpoře výroby se zaměřením jak na větší, tak i na střední a menší výrobní firmy ŠATNA 6 7 2,5 Ï 1,5 2,5 Ï 1,5 3 Ï 2 LOBBY 3 OBĚD 4 Ï 2 2,5 Ï 2 2,5 Ï 2 2,5 Ï Ï 3,3 REGISTRACE VSTUP DO HOTELU

8 Akce organizovaná skupinou KVĚTNA 2013 AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 2013 KOMUNIKACE KONGRESU EASTLOG je každoročně podpořen v mnoha odborných periodikách s různým zaměřením v tuzemsku, na Slovensku, na webových portálech orientovaných na logistiku, ekonomiku, automobilový průmysl, strojírenství, elektrotechniku, FMCG a maloobchod, obalové hospodářství a IT technologie. Mezi hlavní mediální partnery z oblasti oborových tištěných periodik patří Systémy Logistiky CZ/SK, Zboží & Prodej, Svět balení, Dopravní noviny, Development news, IT Systems, Truck & Business, Svět průmyslu a další. 30 mediálních partnerů 55 uveřejněných PR zpráv 50 inzercí a newsletterů Důkladné pozorování trhu, nepřetržitý proces inovace, precizní organizační práce, nemilosrdný výběr jen toho nejlepšího a nezávislého obsahu, koncepce obohacená každým rokem, neustále prosívaná nabídka pro logistické profesionály... TO NEJLEPŠÍ A NIC JINÉHO května 2013 INFORMACE A REZERVACE: LUCIE BATALOVÁ, , KONTAKT: Lucie Batalová project manager Tel.: GSM: lucie.batalova@atoz.cz Akce organizovaná skupinou

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

EASTLOG 2014 17. ROČNÍK, 29. 30.5., PRAHA AKCE, CO SE NEBOJÍ KOUSNOUT DO ŽIVÉHO

EASTLOG 2014 17. ROČNÍK, 29. 30.5., PRAHA AKCE, CO SE NEBOJÍ KOUSNOUT DO ŽIVÉHO EASTLOG 2014 AKCE, CO SE NEBOJÍ KOUSNOUT DO ŽIVÉHO 17. ROČNÍK, 29. 30.5., PRAHA krádeže, právo, technologie, ochrana... BEZPEČNOSTNÍ PROBLEMATIKA V LOGISTICE a také: EFEKTIVITA SUPPLY CHAIN V RETAILU A

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

6. prosince 2016 PVA EXPO PRAHA

6. prosince 2016 PVA EXPO PRAHA města žijí s námi ZÁŠTITU NAD PROJEKTEM PŘIJALI: 6. prosince 2016 Mgr. Adriana Krnáčová, MBA primátorka hlavního města Prahy Prof. Dr. Ing. Miroslav Svítek, Dr. h. c. děkan Dopravní fakulty ČVUT JUDr.

Více

si Vás dovoluje pozvat na seminář Principy a nástroje Průmyslu 4.0 a jejich vliv na údržbu. I servis může být SMART 4. a 5. června 2019 Ostrava

si Vás dovoluje pozvat na seminář Principy a nástroje Průmyslu 4.0 a jejich vliv na údržbu. I servis může být SMART 4. a 5. června 2019 Ostrava ČESKÁ SPOLEČNOST PRO ÚDRŽBU Kamýcká 872, 165 00 Praha Suchdol ve spolupráci se společností ABB s.r.o. K Zyfu 929, Ostrava-Hrabová GPS: 49.757527, 18.265032 si Vás dovoluje pozvat na seminář Principy a

Více

LOGISTIKA HYBNÁ SÍLA SVĚTOVÉHO OBCHODU A GLOBÁLNÍ SPOLUPRÁCE

LOGISTIKA HYBNÁ SÍLA SVĚTOVÉHO OBCHODU A GLOBÁLNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÁ LOGISTICKÁ ASOCIACE člen ELA ve spolupráci s akciovou společností pořádají pod záštitou místopředsedy vlády a ministra dopravy Milana Šimonovského X. MEZINÁRODNÍ LOGISTICKOU KONFERENCI LOGISTIKA

Více

Co je Tour de Fleet? Pořadatelem Tour de Fleet 2018 je vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnost Konverso, s.r.o.

Co je Tour de Fleet? Pořadatelem Tour de Fleet 2018 je vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnost Konverso, s.r.o. Tour de Fleet 2018 2/13 Co je Tour de Fleet? Tour de Fleet je tradiční celostátní turné událostí zaměřených na informační a komerční podporu fleet managementu v České republice. Sestává z outdoor a indoor

Více

INFORMACE O festivalu

INFORMACE O festivalu INFORMACE O festivalu ÚVODNÍ SLOVO 6. května 2016 proběhne v prostorách kina Lucerna již 5. ročník festivalu Česká inovace. V tento den se kino a přilehlé prostory promění v jednu velkou inovační akci,

Více

VIII. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI INTENZIVNÍ MEDICÍNY. 11. 13. června 2014, Clarion Congress Hotel, Ostrava www.csimkongres.cz NABÍDKA PRO SPONZORY

VIII. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI INTENZIVNÍ MEDICÍNY. 11. 13. června 2014, Clarion Congress Hotel, Ostrava www.csimkongres.cz NABÍDKA PRO SPONZORY VIII. KONGRES ČESKÉ SPOLEČNOSTI INTENZIVNÍ MEDICÍNY www.csimkongres.cz NABÍDKA PRO SPONZORY ÚVODNÍ SLOVO Vážení přátelé, poprvé hostí Ostrava celostátní Kongres intenzivní medicíny. Přesto není v tomto

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Dodavatelský logistický řetězec a globální standardy GS1 Tomáš Martoch

Dodavatelský logistický řetězec a globální standardy GS1 Tomáš Martoch Dodavatelský logistický řetězec a globální standardy GS1 Tomáš Martoch Senior Business Development Manager GS1 Czech Republic AGENDA Klíčové potřeby sektoru transport a logistika (T&L) Přínosy využívání

Více

Vážení přátelé povrcháři,

Vážení přátelé povrcháři, Vážení přátelé povrcháři, Centrum pro povrchové úpravy si Vás dovoluje pozvat na 7. Mezinárodní odborný seminář Progresivní a netradiční technologie povrchových úprav, kde se tradičně setkávají povrcháři

Více

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C

Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ. www.simplesystem.cz. Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C Nákup zboží kategorie C SNADNO & EFEKTIVNĚ www.simplesystem.cz Nákupní platforma B2B pro zboží kategorie C 2 Nakupujte zboží kategorie C snadno rychle & transparentně 3 Fakta, která vás přesvědčí: Nákupní

Více

Nabídka pro partnery

Nabídka pro partnery 40. České a Slovenské endoskopické dny 19. Endoskopický den IKEM Hands on kurzy 16. 5. 2018 Praha, Konferenční centrum City 17. - 18. 5. Nabídka pro partnery Partnerské pozice PLATINOVÝ PARTNER 180 000

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

NABÍDKA K ÚČASTI. www.invex.cz 6. 9. 10. 2008

NABÍDKA K ÚČASTI. www.invex.cz 6. 9. 10. 2008 Konference zaměřená na aktuální trendy a inovativní řešení v oblasti podnikových informačních systémů NABÍDKA K ÚČASTI 18. mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání 6.

Více

Sekretariát kongresu: GUARANT International spol. s r.o. Opletalova 22, 110 00 Praha 1

Sekretariát kongresu: GUARANT International spol. s r.o. Opletalova 22, 110 00 Praha 1 NABÍDKA PRO PARTNERY A VYSTAVOVATELE Sekretariát kongresu: GUARANT International spol. s r.o. Opletalova 22, 110 00 Praha 1 Kontakt: Renata Somolová tel. + 420 284 001 424, fax: + 420 284 001 448, e-mail

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE FONIATRICKÁ INTERVENCE V DĚTSKÉM VĚKU

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE FONIATRICKÁ INTERVENCE V DĚTSKÉM VĚKU INFORMACE PRO E Vážení, ve dnech 6. - 8. června 2019 pořádá MUDr. Jan Adam a společnost Macadam s r.o. 17. Česko slovenský foniatrický kongres a XXX. Dny Evy Sedláčkové. Foniatrický kongres patří mezi

Více

Sponzorská nabídka Partnerství s čsarim na rok Prague Congress Centre

Sponzorská nabídka Partnerství s čsarim na rok Prague Congress Centre Sponzorská nabídka Partnerství s čsarim na rok 2018 XXV. 3. 5. 10. 2018 Prague Congress Centre XXV. 3. 5. 10. 2018 Prague Congress Centre PLATINOVÝ PARTNER 295 000, Kč Plnění v rámci kongresu: Sympozium

Více

HLAVNÍ PARTNERSKÉ KATEGORIE

HLAVNÍ PARTNERSKÉ KATEGORIE 38. PRACOVNÍ DNY DĚTSKÉ NEFROLOGIE, 23. 24. ČERVNA 2017, ČESKÝ KRUMLOV Vážení obchodní partneři, dovolujeme si Vás oslovit s pozváním k účasti na konferenci 38. pracovní dny dětské nefrologie. Součástí

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

základní FAkTA CO Je PROFeSSIOnAL COMPUTInG? CíLOVÁ SkUPInA DISTRIBUCe

základní FAkTA CO Je PROFeSSIOnAL COMPUTInG? CíLOVÁ SkUPInA DISTRIBUCe 6 CO Je PROFeSSIOnAL COMPUTInG? základní FAkTA IT časopis pro uživatele ze segmentu enterprise, midrange a SMB. Zabývá se potřebami a nákupními zvyklostmi těchto uživatelů, zveřejňuje redakční články,

Více

ADVANCED ENGINEERING

ADVANCED ENGINEERING Veletrh se koná každoročně a pod jednou střechou nabízí prestižní expozici z oblastí průmyslu automobilového, leteckého, kompozitního a zpracování kovů, a to tak, aby na sebe jednotlivé oblasti vzájemně

Více

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice

Modelový návrh komunikačního plánu. pro školní rok 2020/2021. Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice Modelový návrh komunikačního plánu pro školní rok 2020/2021 Střední průmyslová škola průkopnická, Pokrokovice červen 2019 1. Hodnocení hlavních komunikačních a motivačních aktivit SPŠ průkopnické Webové

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Odborná konference určená ředitelům škol a pedagogům, ICT koordinátorům a prezentacím komerčních firem nabízejících řešení pro školy. Obchodní nabídka pro partnery projektu Přednáškový sál v pavilonu G2

Více

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o.

Pavel Vlk SIT TRAVEL s.r.o. 1991 2013 91 013 Cestovní kancelář SIT TRAVEL v současnosti zajišťuje servis pro více než 40 předních firem a institucí. To spolu s dvacetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru zaručuje profesionální servis

Více

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ

PREMIUM DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ DISKUSNÍ A SPOLEČENSKÉ SETKÁVÁNÍ STAKEHOLDERŮ BYZNYSOVÝCH ODVĚTVÍ ELITNÍ BYZNYS KOMUNITA E15 PREMIUM Prestižní setkávání nad důležitými tématy, které hýbou byznysem a veřejným děním, trendy, jaká budoucnost

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Ergonomie a humanizace práce

Ergonomie a humanizace práce konference 25.-26. května 2016 Ergonomie a humanizace práce Prof. Ing. Václav Cempírek, Ph.D. Prezident České logistické asociace, o. s. Pod Výtopnou 367 186 00 Praha 8 Karlín Univerzita Pardubice Dopravní

Více

POZVÁNKA NA KONFEREN CI A VELETRH BIOMED ISRAEL 2017

POZVÁNKA NA KONFEREN CI A VELETRH BIOMED ISRAEL 2017 POZVÁNKA NA KONFEREN CI A VELETRH BIOMED ISRAEL 2017 The 16th Life Sciences & Technology Week David InterContinental Tel Aviv, Israel 23. - 25. 5. 2017 1. Organizace akce Česko-izraelská smíšená obchodní

Více

Vysočina Convention Bureau

Vysočina Convention Bureau Příloha č. 1 Výroční zprávy Vysočina Tourism, příspěvkové organizace za rok 2018 Vysočina Convention Bureau Zpráva o činnosti za rok 2018 Vysočina Convention Bureau (dále také VCB ) je regionální kanceláří

Více

ERSTE PREMIER Trophy Business & Friendly Regatta

ERSTE PREMIER Trophy Business & Friendly Regatta Pro partnery akce ERSTE PREMIER Trophy Business & Friendly Regatta Biograd n/m Chorvatsko 25. 28. 5. 2014 Partnerský projekt ERSTE Premier Trophy Admiral s Regatta je jachtařská regata, která nabízí skvělé

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ. NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ V PARDUBICÍCH Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. pololetí 2016 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z KONFERENCE OČEKÁVANÝ VÝVOJ REALITNÍHO TRHU A DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z KONFERENCE OČEKÁVANÝ VÝVOJ REALITNÍHO TRHU A DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Z KONFERENCE OČEKÁVANÝ VÝVOJ REALITNÍHO TRHU A DEVELOPERSKÝCH PROJEKTŮ Datum: 5. 12. 2012 Místo: Hotel Holiday Inn, Brno Pořadatel: Konference s.r.o. Odborný garant: Doc. Ing. Stanislav

Více

MEDIAKIT 2015 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL. www.elogistika.info

MEDIAKIT 2015 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL. www.elogistika.info MEDIAKIT 2015 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL www.elogistika.info LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL PŘINÁŠÍME ZPRÁVY DO ČECH Nezávislý portál plný informací a společenských událostí pro všechny, kdo přicházejí

Více

Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací

Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací Mapování inovačních příležitostí ve firmách shrnutí potřeb firem v oblasti řízení inovací Jiří Vavřínek a tým, Enterprise Europe Network,Technologické centrum AV ČR 5.12.2018, Praha Mapování inovačních

Více

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Obsah 1. ABB 1 2. Alfmeier HR 2 3. Alfmeier Lean 3 4. Amazon 4 5. JHV-ENGINEERING s.r.o 5 6. ŠKODA 6 1. ABB Program workshopu v provozu

Více

Partnerství, sponzoring APO

Partnerství, sponzoring APO Partnerství, sponzoring Co je Asociace profesionálních obchodníků () je nezávislá nezisková organizace sdružující členy, kteří se profesionálně zabývají obchodní činností v roli obchodníků, manažerů nebo

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

- je důležité, aby byl výrobek dostupný ve správném množství na správném místě a v době, kdy jej zákazník požaduje

- je důležité, aby byl výrobek dostupný ve správném množství na správném místě a v době, kdy jej zákazník požaduje Otázka: Distribuce - prodejní cesty Předmět: Obchodní činnosti Přidal(a): Markéta Distribuce jako součást marketingového mixu - distribuční mix je jednou ze základních složek marketingového mixu - spojuje

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2019 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 1. POLOLETÍ 2017 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

Od ledna 2011...Roky přípravy. Oslovte restaurace snadno

Od ledna 2011...Roky přípravy. Oslovte restaurace snadno www.praguedining.cz Organizování nezapomenutelné a úspěšné akce je více, než hosté odcházející s plným žaludkem. Najít to správné místo je složité a časově náročné. PragueDining.cz poskytuje zdarma službu,

Více

listopadu 2016

listopadu 2016 Pardubice, Dům Hudby, Sukova síň, Sukova tř. 1260 9. 10. listopadu 2016 Hana Moulisová Tel.: 467 003 210, Fax: 467 003 119 GMS: 731 341 247 E-mail: moulisova@stapro.cz http://www.stapro.cz - Uvedení loga

Více

MEDIAKIT 2019 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL. member of

MEDIAKIT 2019 LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL.   member of MEDIAKIT 2019 member of LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL www.elogistika.info LOGISTICKÝ ZPRAVODAJSKÝ PORTÁL PŘINÁŠÍME ZPRÁVY DO ČECH Nezávislý portál plný informací a společenských událostí pro všechny,

Více

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG

VIP denní turnaj, 12. 6. 2014, Golf Resort Karlštejn. Závěrečná zpráva. Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG Závěrečná zpráva Golfový turnaj předních zástupců českého retailu a FMCG 12. června 2014 Golf Resort Karlštejn 1. a 2. devítka 1 P a g e Obsah Základní údaje... 3 Účastníci... 3 Partneři... 4 Informace

Více

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace KOORDINÁTOR ODBORNÉHO PROGRAMU: Bc. Lenka Šeflová PROGRAMOVÝ VÝBOR: Markéta Koutná MUDr.

Více

Kamenný obchod versus / a / nebo E-commerce? Marta Nováková prezidentka 9. listopadu 2016

Kamenný obchod versus / a / nebo E-commerce? Marta Nováková prezidentka 9. listopadu 2016 Kamenný obchod versus / a / nebo E-commerce? Marta Nováková prezidentka 9. listopadu 2016 KDO JE SOCR? Druhý největší zaměstnavatelský svaz v ČR (26 let existence) Nezávislé a dobrovolné sdružení asociací,

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím pokladní systém Pokladní systém UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme lidem

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme TUBE 2016 Mezinárodní odborný veletrh trubek, rour a potrubních systémů Místo konání: Výstaviště Düsseldorf, Německo Datum konání: 4. 8. dubna 2016 Obor: výroba a zpracování

Více

Přehled programu Anglické vesničky Angloville

Přehled programu Anglické vesničky Angloville Přehled programu Anglické vesničky Angloville Kdo jsme? Náš cíl: překonání limitu tradiční výuky jazyků INTENZIVNÍ V Angloville pobytových kurzech účastníci hovoří anglicky téměř nepřetržitě, a to nejen

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

Rue du Trône, 60 1050 Brussels (Belgium) www.bohemiaeuplanners.eu www.facebook.com/bohemiaeuplanners

Rue du Trône, 60 1050 Brussels (Belgium) www.bohemiaeuplanners.eu www.facebook.com/bohemiaeuplanners Staň se Lektorem pro projekty z komunitárních programů EU ve svém regionu! modifikace intenzivní verze pro lektory Proč je dobré znát Brusel? Hlavním cílem tohoto projektu je vyškolení LEKTORŮ, kteří díky

Více

10. 11. 6. 2014 PRAHA, ANDEL S HOTEL POZVÁNKA. Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5 CMYK 98-24-1-3 PANTONE 7461 C CMYK 52-0-1-0 PANTONE 297 C

10. 11. 6. 2014 PRAHA, ANDEL S HOTEL POZVÁNKA. Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5 CMYK 98-24-1-3 PANTONE 7461 C CMYK 52-0-1-0 PANTONE 297 C POZVÁNKA CMYK 98-24-1-3 PANTONE 7461 C CMYK 52-0-1-0 PANTONE 297 C CMYK 0-0-0-100 PANTONE Process Blac 10. 11. 6. 2014 PRAHA, ANDEL S HOTEL Stroupežnického 21, 150 00 Praha 5 CMYK 0-0-0-30 40 % PANTONE

Více

blízko, rychle, pohodlně

blízko, rychle, pohodlně STRATEGIE STRATEGIE STRATEGIE vize Žabka vstupuje do ČR s novým typem prodejen convenience je tu pro vás blízko, rychle, pohodlně convenience definice 1. Velikost a otevírací doba: Velikost prodejní plochy

Více

Nabídka pro vystavovatele. Více informací najdete na

Nabídka pro vystavovatele. Více informací najdete na Nabídka pro vystavovatele Více informací najdete na www.festivalexportu.cz Sdružení CzechInno Jsme tvůrci unikátní soustavy projektů na podporu inovačního podnikání Propojujeme podnikatele, veřejnou správu,

Více

Partnerský certifikační program MB-Secure

Partnerský certifikační program MB-Secure Partnerský certifikační program MB-Secure Co je partnerský program MB-Secure Program MB-Secure je certifikační partnerský program výrobce Honeywell Security Group pro systémové integrátory a instalační

Více

T E Z E K. na téma: Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve sledovaném podniku

T E Z E K. na téma: Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve sledovaném podniku Č E S K Á Z E M Ě D Ě L S K Á U N I V E R Z I T A V P R A Z E FAKULTA PROVOZNĚ EKONOMICKÁ T E Z E K D I P L O M O V É P R Á C I na téma: Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve sledovaném podniku Vypracovala:

Více

Nabídka k účasti na. 6. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě PARTNERSTVÍ

Nabídka k účasti na. 6. ročníku největší nezávislé tradingové akce. ve střední Evropě PARTNERSTVÍ Nabídka k účasti na 6. ročníku největší nezávislé tradingové akce ve střední Evropě PARTNERSTVÍ Plánovaný rozsah: 2 dny Termín: 29. - 30. duben 2016 Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Vážení

Více

VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ - EFEKTIVNÍ NÁKUP

VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ - EFEKTIVNÍ NÁKUP Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ PROGRAM VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ - EFEKTIVNÍ NÁKUP Výběrové řízení je základní proces nákupu, který rozhoduje krátkodobě i dlouhodobě

Více

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE Ing. Jiří Nosek Sector Leader Financial Services & Digital Technology Praha, hotel Boscolo Prague, 3.10.2012 GfK 2012 CFO

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme EXPO MONGOLIA 2015 Mezinárodní veletrh se zaměřením na těžbu a stavebnictví Místo konání: Buyant Ukhaa Sportpalace, Ulánbátar, Mongolsko Datum konání: 23.-25. března 2015

Více

Nové přínosy ve zkoumání mysli zákazníka

Nové přínosy ve zkoumání mysli zákazníka Nové přínosy ve zkoumání mysli zákazníka Optimalizace e-shopu pomocí T-Groups Případová studie ukazující přínos poznatků z klinické psychologie pro inovace GfK Czech 1 Základní popis projektu Pozadí Společnost

Více

Co obnáší práce píáristy. Vladimír Komjati Alžběta Pavlínová PR Klub

Co obnáší práce píáristy. Vladimír Komjati Alžběta Pavlínová PR Klub Co obnáší práce píáristy Vladimír Komjati Alžběta Pavlínová PR Klub PR klub Profesní sdružení profesionálů z oboru Public Relations PR manažeři in-house Agenturní pracovníci Freelanceři Konzultanti Další

Více

Jak dát vědět zákazníkům o svých výrobcích a službách. Věra Staňková

Jak dát vědět zákazníkům o svých výrobcích a službách. Věra Staňková Jak dát vědět zákazníkům o svých výrobcích a službách Věra Staňková Hlavní motto Když neděláte marketing, stane se něco hrozného, totiž NIC Víte, kam směřujete? Kdo nezná přístav, do kterého se chce plavit,

Více

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace ZÁŠTITU UDĚLILA: Česká internistická společnost ČLS JEP ODBORNÝ GARANT: prof. MUDr.

Více

POZVÁNKA 27. konference prosince 2019 Hotel Galant Mikulov

POZVÁNKA 27. konference prosince 2019 Hotel Galant Mikulov POZVÁNKA 27. konference 10. - 11. prosince Hotel Galant Mikulov Vážení obchodní přátelé, kolegyně a kolegové, dovolujeme si Vás pozvat k účasti na již 27. mezinárodní konferenci HYDROIZOLACE, která se

Více

LISTOPAD 2015 MĚSÍC KVALITY V ČR KVALITA EMOCE INSPIRACE

LISTOPAD 2015 MĚSÍC KVALITY V ČR KVALITA EMOCE INSPIRACE LISTOPAD 2015 MĚSÍC KVALITY V ČR KVALITA EMOCE INSPIRACE MEZINÁRODNÍ KONFERENCE GALAVEČER S ČESKOU KVALITOU KONFERENCE VÍTĚZŮ CEN ZA KVALITU NÁRODNÍ CENY KVALITY ČR A CSR zřizovatel Rady kvality ČR Záštitu

Více

Nabídka služeb. Nabídka služeb

Nabídka služeb. Nabídka služeb Nabídka služeb VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ 13. BŘEZNA 2018 AULA VŠB - TU OSTRAVA Nabídka služeb CO JE KARIÉRA PLUS? Kariéra PLUS je veletrh pracovních příležitostí pro studenty a absolventy vysokých

Více

B2B marketing fórum Jak získat nové klienty a udržet stávající v B2B

B2B marketing fórum Jak získat nové klienty a udržet stávající v B2B Pozvánka na konferenci B2B marketing fórum Jak získat nové klienty a udržet stávající v B2B Kdy: 7. - 8.2.2013 Kde: Hustopeče u Brna, hotel Rustikal Hlavní organizátor: Partneři a spoluorganizátoři: B2B

Více

Staňte se předmětem touhy!

Staňte se předmětem touhy! O naše produkty je mezi zákazníky velký zájem Chtějí pro nás pracovat výjimeční zaměstnanci Daří se nám stále vytvářet úspěšné projekty Staňte se předmětem touhy! 13. ročník konference o podnikovém řízení

Více

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ.

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 18. 10. 2016 - Radotínská 69/34, Praha PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti pořádání eventů Oborové B2B setkání event manažerů,

Více

Waste to Energy 2018 Energetické využití odpadu

Waste to Energy 2018 Energetické využití odpadu 10. mezinárodní odborná konference Waste to Energy 2018 Energetické využití odpadu 22. - 23. 3. 2018 Clarion Congress Hotel Prague Organizátor: w2e.afpconference.com 10. mezinárodní odborná konference

Více

20. 10. 2010, Konferenční centrum CITY, Praha 4. Závěrečná zpráva z konference

20. 10. 2010, Konferenční centrum CITY, Praha 4. Závěrečná zpráva z konference 20. 10. 2010, Konferenční centrum CITY, Praha 4 Závěrečná zpráva z konference Datum: 20. 10. 2010 Místo: Konferenční centrum CITY, Praha 4 Pořadatel: DCD Publishing, vydavatel časopisu Reseller Magazine

Více

úterý , středa Clarion Congress Hotel Prague Vysočany

úterý , středa Clarion Congress Hotel Prague Vysočany Organizace HealthCare Institute si Vás dovoluje srdečně pozvat na odbornou konferenci úterý 28.11.2016, středa 29.11.2017 - Clarion Congress Hotel Prague Vysočany Akce se koná pod záštitou: Ing. Andrej

Více

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace MÍSTO KONÁNÍ: Regionální centrum Olomouc, Jeremenkova 40b POŘADATELÉ: Urologická klinika

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Unikátní projekt v ČR na podporu efektivity komunikace se zákazníkem

Unikátní projekt v ČR na podporu efektivity komunikace se zákazníkem Unikátní projekt v ČR na podporu efektivity komunikace se zákazníkem Ročník 2010/11 garant a pořadatel projektu společnost win-win institute Zaměření Specializace Marketingová komunikace Vytváření komunikačních

Více

XXVIII. Konference. České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP

XXVIII. Konference. České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP XXVIII. Konference Sekce perinatální medicíny České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP 6. 8. 4. 2011 Kongresové centrum Parkhotelu Plzeň I. INFORMACE Pořadatelé: Sekce perinatální medicíny

Více

ZAMĚSTNANECKÁ ATRAKTIVITA ANEB JAK PROPAGOVAT ZAMĚSTNAVATELE A PRACOVNÍ POZICE NA INTERNETU Jednoduše, prakticky, s co nejnižšími náklady

ZAMĚSTNANECKÁ ATRAKTIVITA ANEB JAK PROPAGOVAT ZAMĚSTNAVATELE A PRACOVNÍ POZICE NA INTERNETU Jednoduše, prakticky, s co nejnižšími náklady Pro Centre s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu Tel. 606628873 NABÍZÍME VÁM VZDĚLÁVACÍ WORKSHOP ZAMĚSTNANECKÁ ATRAKTIVITA ANEB JAK PROPAGOVAT ZAMĚSTNAVATELE A PRACOVNÍ POZICE NA INTERNETU Jednoduše, prakticky,

Více

Řízení zásob pomocí předpovídání prodejů

Řízení zásob pomocí předpovídání prodejů Řízení zásob pomocí předpovídání prodejů 18.09.2012 Radek Hartman, Daniel Mašek I 18.9.2012 U&SLUNO a.s. I Sadová 28 I 702 00 Ostrava I u-sluno@u-sluno.cz I www.u-sluno.cz OBSAH A CÍLE PREZENTACE Proč

Více

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka

Nabídka pro vystavovatele. Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Nabídka pro vystavovatele Základní informace Programové zaměření Výstavní plocha Obchodní nabídka Základní informace MÍSTO KONÁNÍ: KONGRESOVÉ CENTRUM BABYLON, Liberec POŘADATELÉ: Česká společnost alergologie

Více

Informace pro partnery konference

Informace pro partnery konference 5. Celostátní konference všeobecných sester a radiologických asistentů katetrizačních sálů s mezinárodní účastí 25. - 26. října 2018 Informace pro partnery konference Vážená paní ředitelko, vážený pane

Více

Trade Marketing Management. Ing. Robert Sýkora, MHA Corporate Affairs Director GlaxoSmithKline

Trade Marketing Management. Ing. Robert Sýkora, MHA Corporate Affairs Director GlaxoSmithKline Trade Marketing Management Ing. Robert Sýkora, MHA Corporate Affairs Director GlaxoSmithKline 2 Obsah vystoupení Základní pojmy Kompetence pozice Trade Marketing Manager a činnost celého oddělení Zařazení

Více

X. OSTRAVSKÉ TRAUMATOLOGICKÉ DNY

X. OSTRAVSKÉ TRAUMATOLOGICKÉ DNY Česká společnost pro úrazovou chirurgii ČLS JEP Česká chirurgická společnost ČLS JEP POUZP Čech, Moravy a Slezska při FN Ostrava Traumatologické centrum FN Ostrava Chirurgická klinika FN Ostrava pořádají

Více

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce:

DIVADLO NA ŠANTOVCE. Benefity Divadla na Šantovce: NABÍDKA PRO FIRMY DIVADLO NA ŠANTOVCE Divadlo na Šantovce vám nabízí jedinečný multifunkční prostor, který je ideální k pořádání firemních akcí, prezentací, školení, koncertů a dalších tematických eventů

Více

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů.

Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Zefektivnění provozu pomocí vertikálních skladovacích systémů. Miroslav Opát SKLADOVÁNÍ CELNÍ SLUŽBY PŘEPRAVA O NÁS PST CLC (ČLEN MITSUI-SOKO GROUP) JE SPOLEHLIVÝ DODAVATEL SKLADOVACÍCH, CELNÍCH A PŘEPRAVNÍCH

Více

ADVANCED ENGINEERING UK 2016

ADVANCED ENGINEERING UK 2016 POMÁHÁME VÁM ZVÍTĚZIT NA ZAHRANIČNÍCH TRZÍCH ADVANCED ENGINEERING UK 2016 sektor automobilový, letecký, kompozitní, zpracování kovů, elektroniky Veletrh ADVANCED ENGINEERING se koná každoročně a pod jednou

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více