POZVÁNKA. na 12. zasedání Zastupitelstva obce Slatina, které se uskuteční ve středu dne v hodin v sále Kulturního domu ve Slatině.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "POZVÁNKA. na 12. zasedání Zastupitelstva obce Slatina, které se uskuteční ve středu dne 24. 6. 2009 v 18.00 hodin v sále Kulturního domu ve Slatině."

Transkript

1 Vážení občané, přijměte pozvání na zasedání zastupitelstva, které se uskuteční ve středu 24. června. Za období od posledního zasedání se dost věcí změnilo. Byly přiděleny různé dotace, proběhla kontrola v lesích, byly provedeny některé stavební akce. Pro ty, kteří nebudou na zasedání zastupitelstva, tak uvádím, že se podařilo získat dotace na štěpkovač, který je již objednán a bude v nejbližší době dodán pro naši potřebu. Dále jsme získali dotace na opravu fasády kulturního domu. S opravou balkonu již bylo započato. Byl tím omezen vstup do ordinace lékaře, ale práce pokračují rychle. Další úspěšně získané jsou dotace na opravu kapliček v obci (takže i ty se letos objeví v novém kabátu ), na pěstební práce v lesích a na zřízení Czech Pointu, kde probíhá výběrové řízení. Od by toto zařízení mělo sloužit i u nás včetně tak mediálně známých datových schránek. Opět bylo v řádném termínu požádáno a dotace z fondu EU na opravu prostranství před KD. To jsou výsledky našeho snažení v získávání dotací. Z vlastních zdrojů bylo opraveno sociální zařízení v kulturním domě. Nové obklady i dlažba jistě přidají na kulturnosti prostředí. Nově byla položena dlažba na chodbě a pánském WC v restauraci, bylo upraveno sociální zařízení pro personál restaurace, byly zpevněny základy a rozšířen vjezd na lokalitu Langrová louka. Ještě před opravou fasády KD proběhla výměna zbývajících dřevěných oken za okna plastová. Vybrali jsme firmu na nové zpracování lesního hospodářského plánu. Z kulturních akcí jsme zorganizovali návštěvu divadelního představení v Bílovci, oslavy Dne matek, odehrála se dvě utkání v kopané, která připravili hasiči a která vždy dopadla pro Slatinu dobře. Organizování staronového stavění máje a rovněž i kácení se ujala dechová hudba. Škola připravila Cestu pohádkovým lesem, proběhla soutěž hasičů, návštěva bazénu v Kravařích, připravuje se vítání občánků a setkání s jubilanty. Jsme spoluautory knihy Moravskoslezský kraj, která byla slavnostně pokřtěna na Moravskoslezském hradě v Ostravě. Čeká nás vybudování nové infrastruktury k RD Langrová louka, kdy požádáme o úvěr. Tak jak jsme slíbili, je prováděn svoz biologického odpadu již 2x týdně, bohužel občas je v těchto kontejnerech například kamení nebo hlína a jsou problémy s vývozem. Z úřadu práce jsme přijali pět nezaměstnaných. Byl veliký problém vybrat lidi ochotné a schopné pracovat, proto jsme museli přijmout i nezaměstnané z okolních obcí. Jsou plně využiti na údržbě zeleně a také v lesích.

2 Někteří občané se dotazovali, zda je možno nějakým způsobem regulovat stav koček v obci. Po konzultaci s veterinární správou je toto samozřejmě možné kastrací, ale za úplatu a hlavně se souhlasem majitelů těchto zvířat. Vážení spoluobčané, přeji všem příjemné letní dny, sportovní i kulturní vyžití a dětem samozřejmě sluníčkové prázdniny. POZVÁNKA LUDĚK MÍČEK starosta obce na 12. zasedání Zastupitelstva obce Slatina, které se uskuteční ve středu dne v hodin v sále Kulturního domu ve Slatině. Program: 1. Zahájení a volba komisí 2. Zadání změny č. 2 územního plánu obce Slatina 3. Zpráva o výsledku hospodaření obce za rok Odkup pozemku 5. Různé 6. Usnesení a závěr ODVOZ DOMOVNÍHO ODPADU VE III. ČTVRTLETÍ 2009 (ČERVENEC - ZÁŘÍ) Odvoz bude organizován SLUMBI Bílovec vždy každé sudé úterý. Upozorňujeme občany, že popelnicové nádoby je nutné po svozu schovat zpět a nenechávat na chodnících nebo komunikacích. Svozová firma má za to, že popelnice je připravena k vývozu a vyveze ji i tehdy, pokud není plná a vývoz není potřeba. INFORMACE A SDĚLENÍ Platba za domovní odpad a poplatek za psy je splatný do konce června Opět je možnost se přihlásit do pořadníku na palivové dříví, tzv. dvojky. Cena je stejná - 500,-Kč/m3, maximálně pro jeden rodinný domek 2 m3, bez ohledu, kolik rodin v něm žije. Přihlásit se můžete od 3. srpna 2009 od hodin na obecním úřadě ve Slatině (osobně nebo telefonicky).

3 ŠKOLSTVÍ Je tady opět ten krásný měsíc- měsíc červen. Školáci jej milují, protože se už školní rok blíží svému konci a děti čekají dva měsíce bezstarostného prázdninového života. Naopak rodičům přibudou starosti, jak své děti během prázdnin zabavit a zaměstnat. Než však tato doba nastane, je třeba přežít období opakování a zkoušení učiva, aby závěrečné hodnocení celoroční školní práce dopadlo co nejlépe. Letos školu opustí 7 žáků 4. ročníku a budou ve školní docházce pokračovat na ZŠ Komenského v Bílovci. Do prvního ročníku nastoupí v září 8 dětí. Také kapacita MŠ je pro školní rok 2009/2010 zcela naplněna a školku bude navštěvovat 25 dětí ze Slatiny a Nového Světa. V dubnu děti ZŠ dokončily plavecký výcvik a získaly plavecké vysvědčení. V květnu děti ze školky a školy vystoupily v kulturním domě na oslavách Dne matek s kulturním programem, který nacvičily pod vedením svých učitelek. V květnu jsme společně s dětmi mateřské školy uskutečnili školní výlet na Hukvaldy a do Bartošovic na záchrannou stanici zvířat. Počasí nám přálo a děti se vrátily unavené, ale spokojené. První červnovou sobotu proběhla již tradiční Cesta pohádkovým lesem. Počasí si s námi zahrávalo, ale nakonec vydrželo a déšť přišel až večer. Letos byla rekordní účast dětí -přes 90, což je pro nás velmi potěšující a svědčí o tom, že se akce dětem i rodičům líbí. (fotografie z Pohádkového lesa najdete na webu obce) Děkuji tímto všem účinkujícím pohádkovým bytostem, sponzorům a paní učitelce Daně Míčkové, která celou trasu připravila. A nakonec rozloučení se školním rokem, táborák a spaní ve škole. Přeji všem dětem příjemné a krásné prázdniny, zaměstnancům školy klidnou dovolenou a v září opět hurá do školy! PODĚKOVÁNÍ MGR. LIBUŠE KOTALOVÁ ředitelka ZŠ a MŠ Slatina U příležitosti Dne dětí jsme opět již tradičně uspořádali Cestu pohádkovým lesem. Celkem bylo připraveno 10 stanovišť, kde děti a v mnoha případech i rodiče našli zábavu, ale také poučení i malou odměnu.

4 Děkujeme všem účinkujícím, kteří si v mnoha případech sami kupovali jednotlivé odměny pro děti a vlastními silami, umem i dovedností připravili své masky. Díky patří také sponzorům, kteří pomohli škole s dárky. Celkem akci navštívilo 95 dětí, které měly kytičku a plnily jednotlivé úkoly, ostatní přítomné jsme nepočítali, ale ukázalo se, že nás navštívily děti ze širokého okolí. Těšíme se a zveme všechny již na příští rok. Za kolektiv ZŠ a MŠ Slatina DANA MÍČKOVÁ Milé pohádkové postavičky a vy všichni, kteří jste Pohádkový les pro naše děti přichystali, chci vám poděkovat za sobotní den 6. června, udělali jste dětem i nám rodičům velikou radost. Byli jsme nadšení z Vodníka a víly, kteří rozdávali domácí kapříky, Asterixe a Obelixe, z Růženky a jejího prince v šípkovém zámku, ze Shreka s Fionou a Shrečátkem v bažině, z Trautenberka a hajného, od kterých Anče a Kuba trochu utekli, zato nám dali ochutnat koření, taky z Indiánů, z Křemílka a Vochomůrky s jedinečnou kuličkovou disciplínou, ze Sněhurky se sedmi trpaslíky, která nabízela stylově jablíčko a z Budulínka s babičkou, dědečkem a liškou. Pohádkovým lesem prošlo téměř 100 dětí, a přesto jste nás všechny vítali s úsměvem. Musím říct, že když děti odcházely od táboráku s bříšky plnými dobrot a párečků, které od vás dostaly, povídaly si o tom, jak se těší na příští rok. A já se těším taky a spolu s ostatními rodiči, kteří byli spokojeni jako já, ještě jednou děkuji, GABRIELA MARTINÁSKOVÁ NA PRÁZDNINY BEZPEČNĚ Prázdniny a s nimi spousta zaslouženého volného času pro děti. A aby děti tento svůj volný čas využily bezpečně a ve zdraví, je hlavně na rodičích, aby svým ratolestem připomněli pravidla, jak se mají chovat nejen v přírodě, ale i doma a to hlavně v případě, že se pohybují bez přítomnosti dospělých osob. Důležité jsou např. zásady pro rozdělávání ohně nejen na vyhrazeném tábořišti: oheň rozdělávat nejlépe vždy za přítomnosti dospělé osoby nikdy nezapalovat oheň v blízkosti lesa (50 m) nikdy nerozdělávat oheň za extrémního počasí, např. za silného větru nebo extrémního sucha nikdy neponechávat oheň bez dozoru

5 mít k dispozici dostatečné množství vlastní vody k uhašení ohně pro případ, že je oheň rozdělán v místě, kde není žádný vodní zdroj nenechávat mladší sourozence a kamarády, aby si hráli nebo seděli v blízkosti ohně (nebezpečí vznícení šatstva) do ohně niky neházet jakékoliv výbušné předměty (zábavná pyrotechnika, nádoby od sprejů apod.) oheň neroznášet po okolí (např. na zapálené větvi) oheň vždy pečlivě uhasit dostatečným množstvím vody a ujistit se, že nehrozí jeho samovolné rozhoření Ale nejen oheň je příčinou zásahu hasičů. Děti se rovněž na svých prázdninových toulkách přírodou často dostanou do blízkosti okrajů skal nebo různých jeskyní a opuštěných štol, ve městech pak na ně čekají lákadla ve formě lešení, komínů, kanalizace apod., kde hrozí nebezpečí pádu, závalu, ztráty orientace nebo zaklínění v úzkých prostorách. Rovněž před hrátkami v takovýchto místech by měli rodiče své děti důrazně varovat. Velkou letní nástrahou je i koupání na řekách a různých přírodních koupalištích. Skákání do vody, kdy neznáme její hloubku a přeceňování plaveckých schopností je pravidelnou příčinou prázdninových tragédií. Rodiče, nezapomínejte, že nejenom v přírodě čekají na vaše děti různé nástrahy. Neponechávejte zbytečně v dosahu dětí zápalky, zapalovače, zábavnou pyrotechniku, svíčky nebo různé chemické přípravky. Upozorněte děti na bezpečné chování i u vás doma. Plynové a elektrické sporáky a jiné elektrické spotřebiče nejsou určeny ke hraní a k pokusům a experimentům! Připomeňte dětem, že při odchodu z domu nesmí zapomenout klíče a dále překontrolovat všechny spotřebiče (sporák, světla, žehlička, varná konvice apod.), ověřit si, zda jsou zavřená okna a že jsou uzavřeny všechny vodovodní kohoutky. Více na webu hasici.obecslatina.cz JUBILANTI VE II. ČTVRTLETÍ 2009 PASEKOVÁ Marie PIKOVÁ Dagmar LINDOVSKÁ Marie BITTNER Zdeněk Blahopřejeme oslavencům a přejeme do dalších let mnoho zdraví a životní pohody.

6 ŠIROKOÚHLÉ KINO SLATINA Muzikál ze střední 3 - maturitní ročník Film se promítá: v 19:00, vstupné 40,- Kč Monstra vs. Vetřelci Film se promítá: v 19:00, vstupné 40,- Kč Terminátor: Salvation Film se promítá: v 19:00, vstupné 40,- Kč Andělé a démoni Film se promítá: v 19:00, vstupné 40,- Kč Noc v muzeu 2 Film se promítá: v 19:00, vstupné 40,- Kč Harry Potter a princ dvojí krve Film se promítá: v 18:30, vstupné 40,- Kč Hannah Montana Film se promítá: v 18:30, vstupné 40,- Kč Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů Film se promítá: v 18:30, vstupné 40,- Kč Aktuální program kina naleznete na webu obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce Vážení spoluobčané, tak nám zase uběhl školní rok a většinou se těšíme na prázdniny, léto, sluníčko a volné dny. Příroda se opět projevila ve své kráse a jaro určitě patří k těm nejkrásnějším obdobím v

Více

ČERVENEC / SRPEN 2018

ČERVENEC / SRPEN 2018 ČERVENEC / SRPEN 2018 Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu tel.: 554 742 024, 554 742 021 e-mail: ou.vaclavov@cbox.cz ou.vaclavov@tiscali.cz http://www.vaclavovubruntalu.cz

Více

Dnes se dozvíte: Informace Obecního úřadu Co se děje v Mateřské škole Informace HZS MSK Informace sportovního výboru Reklama

Dnes se dozvíte: Informace Obecního úřadu Co se děje v Mateřské škole Informace HZS MSK Informace sportovního výboru Reklama Kateřinský zpravodaj červenec 2013 Obec Kateřinice Dnes se dozvíte: Informace Obecního úřadu Co se děje v Mateřské škole Informace HZS MSK Informace sportovního výboru Reklama 1 Usnesení z 23. zasedání

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám ten rok opět rychle uběhl. Někomu bylo veseleji, někomu se už zase tolik nedařilo. Všem ale dává konec roku možnost ohlédnout se zpět, říci, co bylo dobré, co se povedlo, co

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OB

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OB OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY červen srpen 2016 Divadelní představení Jak Kuba učil čerty zpívat Tuto pohádku nastudoval ženklavský ochotnický divadelní soubor Pomněnka

Více

ČERVENEC/SRPEN 2012. Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu

ČERVENEC/SRPEN 2012. Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu ČERVENEC/SRPEN 2012 Vydává: Obecní úřad Václavov u Bruntálu Horní Václavov 69 793 41 Václavov u Bruntálu tel.: 554 742 024, fax: 554 742 021 e-mail: ou.vaclavov@cbox.cz INFORMACE Z OBCE MUDr.Černá Marie

Více

Trnavský občasník VÝSLEDKY POODERSKÉHO KOŠTOVÁNÍ RECENZE DIVADELNÍHO PŘEDSTAVENÍ

Trnavský občasník VÝSLEDKY POODERSKÉHO KOŠTOVÁNÍ RECENZE DIVADELNÍHO PŘEDSTAVENÍ Trnavský občasník červen 2013 V dnešním čísle najdete: Pooderské koštování Recenze divadelního představení Usnesení ZO Včelařský kroužek Česká pošta Důležité kontakty Jízdní řády Čas prázdnin Jubilanti

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce Vážení spoluobčané, jsme krátce v podzimních dnech letošního roku. Pokud počasí dovolí, čekají nás práce na zahrádce, úklid listí a samozřejmě sběr ovoce a dalších výpěstků. Lehce také v tomto období již

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce Vážení spoluobčané, i když letošní zima byla skoro jarní, vítám vás všechny na našich stránkách v tomto už opravdu jarním období. Zima letos opět moc neřádila, ale i tak na silnicích zůstalo dosti nepořádku,

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce

LUDĚK MÍČEK starosta obce Vážení spoluobčané, dovolte, abych Vás všechny pozdravil na stránkách našeho zpravodaje. Zima nám utekla a myslím si, že ke spokojenosti nás všech. Naše nově zakoupena sněžná fréza vyjela jednou, ale alespoň

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2009

V Ř E S K O V Á K květen 2009 V Ř E S K O V Á K květen 2009 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v úvodním slovu vás chci pochválit za dovoz dřevního odpadu ke spálení. Tentokrát se tam nacházel skutečně jen spalitelný odpad. Věřím, že

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkné ubíhá, opět je tady skoro léto, doba dovolených, prázdnin, klidu, odpočinku a hlavně sluníčka. Vrátím se ale k uplynulé době, kdy proběhlo několik akcí a to nejen společenských.

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci

Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Z kulturních a společenských akcí na Vrablovci Příloha č. 3 kroniky obce Ludgeřovice za rok 2011 Z 3. zasedání Zastupitelstva obce Ludgeřovice Konalo se 16. března 2011 v restauraci Na Vrablovci. Přítomno

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, tak nám to pěkně uběhlo. Dětem skončily prázdniny, nám ostatním zase dny volna a odpočinku. Především srpen se povedl, opět byla plně využita naše upravená požární nádrž, nezahálelo

Více

2. Místem konání voleb do Evropského parlamentu ve volebním okrsku - obec Lichnov je volební místnost - sál kulturního zařízení, čp.

2. Místem konání voleb do Evropského parlamentu ve volebním okrsku - obec Lichnov je volební místnost - sál kulturního zařízení, čp. INFORMACE OBECNÍHO ÚŘADU Z jednání rady obce (RO) 49. jednání rady obce dne 27.dubna 2009 RO schválila ponechání ceny vodného u odběratelů z vodovodu v majetku obce na stávající výši 17,- Kč/m 3 v souladu

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK Starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, blíží se vánoční svátky, čas klidu a pohody, nejkrásnější období v roce. Rok nám zase rychle uběhl, začíná předvánoční shon, na který všichni rádi nadávají, ale vlastně se na něj velice

Více

Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018

Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018 OHRADA Vítejte na veřejné schůzi s vedením města Bílovce 28. února 2018 Veřejná schůze s občany Ohrady Program: středa 28. února 2018 Statistika Osadní výbor Ohrada Společenské a kulturní vyžití Investice

Více

Leden 1 Po Nový rok Den

Leden 1 Po Nový rok Den Leden 1 Po Nový rok Den obnovy sam. českého státu 2 Út Vývoz papíru 3 St Zahájení vyučování po vánočních prázdninách 4 Čt 5 Pá 6 So 7 Ne 8 Po 9 Út Vývoz popelnic a plastů 10 St 11 Čt 12 Pá 13 So Muzikálové

Více

Vážení čtenáři, ráda bych využila příležitosti se v tomto článku poohlédnout za posledním měsícem školního roku a celým uplynulým školním rokem.

Vážení čtenáři, ráda bych využila příležitosti se v tomto článku poohlédnout za posledním měsícem školního roku a celým uplynulým školním rokem. Vážení čtenáři, ráda bych využila příležitosti se v tomto článku poohlédnout za posledním měsícem školního roku a celým uplynulým školním rokem. Náš červnový program byl opravdu nabitý... prací, akcemi,

Více

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É INFORMACE PRO OBČANY srpen září 2016 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Oznamujeme občanům, že od 1. 9. 2016 bude opět otevřena obecní restaurace u KD s otevírací

Více

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy:

Zpravodaj obce. Poplatky za psy v roce 2015 Připomínáme všem občanům, že do 31. května 2015 je potřeba na OÚ uhradit poplatky za naše psy: Zpravodaj obce MIKOLAJICE Březen 2015 Váţení a milí občané, v tomto vydání obecního zpravodaje Vám opět přinášíme důležité informace o dění v obci Mikolajice. Také se v několika řádcích ohlédneme za již

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, Přeji Vám všem pěkný a klidný den. Opět před zasedáním zastupitelstva obce se můžete krátce seznámit s děním v obci a některými záležitostmi, které se naší obce týkají. Mnohé z Vás

Více

Úvodem. Zasedání zastupitelstva obce. Vážení občané, vážení čtenáři,

Úvodem. Zasedání zastupitelstva obce. Vážení občané, vážení čtenáři, Číslo 3 2015 1 Úvodem Vážení občané, vážení čtenáři, Letos se naposled setkáváme na stránkách našeho občasníku. Není to dlouho, co jsme pročítali stránky podzimního čísla a už je tady zimní vydání. Podzim

Více

Z p r a v o d a j. Obce Životice u Nového Jičína

Z p r a v o d a j. Obce Životice u Nového Jičína Ročník 2018 Z p r a v o d a j Obce Životice u Nového Jičína číslo 2 duben červen 2018 Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych Vám popřál hezké prožití dovolených a dětem hodně sluníčka a odpočinku od školních

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Váţení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Váţení spoluobčané, Váţení spoluobčané, vítejte na stránkách našeho zpravodaje. Letní dny snad dorazily uţ i k nám a všichni se určitě rádi pomazlíme se slunečními paprsky. Tráva bujně roste, zahrádky jsou upravené, kafíčko

Více

Iva a Honza Šnajderovi

Iva a Honza Šnajderovi B U L L E T I N 12/2015 Vážení rodiče, milí přátelé, dostalo se k Vám první číslo našeho malého bulletinu. Rádi bychom Vás informovali co je ve Filia klubu a Filiánku nového. Filia klub působí v Brně již

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012

Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Zpravodaj Základní školy speciální DČCE a Střediska Světlo ve Vrchlabí Září 2012 Slavnostní zahájení 3.9. Jičín město pohádky Růžovo-oranžový den Krakonošův trojboj 13.9. Jičín - město pohádky Na tento

Více

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1

VÝPRAVY A AKCE KMENE. Strá nká 1 Kmen Ťapáč Liga lesní moudrosti Zázvorkova 1999, Praha 13 - Lužiny www.tapac.webnode.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA KMENE ŤAPÁČ ROK 2014 Tento dokument obsahuje výroční zprávu kmene Ťapáč za uplynulý rok. Jsou zde

Více

Výsledky výchovy a vzdělání

Výsledky výchovy a vzdělání MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy a) Základní škola a mateřská škola Bzenec Odloučené pracoviště MŠ I Bzenec, Olšovská 1299 b)

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

STRANA 7 MŠ: Sluníčkové podzimní zpravodajství Podzim už rozvěsil zlaté listí, vítr je lehounce houpá. Kdo chodí mezi nás do školky, ten brzy pozná, že není na hry, zábavu a učení skoupá. Adaptace nově

Více

************************************************************* Usnesení z 42. jednání Rady obce Lichnov, konaného dne

************************************************************* Usnesení z 42. jednání Rady obce Lichnov, konaného dne Informace z Obecního úřadu Lichnov ************************************************************* Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Lichnov ze dne 16.6.2016 4/9 Zastupitelstvo obce vzalo na vědomí

Více

Časopis naší Mateřinky

Časopis naší Mateřinky Časopis naší Mateřinky Září Prosinec 2014 Co nového u nás v mateřince, aneb je tu další školní rok Začal nový školní rok a i v naší školce se udály mnohé změny. Podařilo se nám pořídit novou Interaktivní

Více

Rozpočet po 3. rozpočtovém opatření Příjmy Výdaje Saldo P a V

Rozpočet po 3. rozpočtovém opatření Příjmy Výdaje Saldo P a V Ve středu 1. června 2016 se konalo na zámku v Bartošovicích 10. zasedání zastupitelstva obce Bartošovice, které po projednání přijalo usnesení, ze kterého uvádíme výpis: Vzalo na vědomí: Kontrolu plnění

Více

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země

JARO JE TADY! Komise životního prostředí obce Jiříkovice vyhlašuje 3. JARNÍ ÚKLID OBCE JIŘÍKOVICE. Akce bude probíhat v rámci mezinárodního Dne Země Zpravodaj obce Jiříkovice 2/2013 JARO JE TADY! Milí spoluobčané, jaro už je v plném proudu. Proto mi dovolte pozvat vás na 3. jarní úklid obce a další akce s tím související. A zároveň vás také zvu na

Více

V Ř E S K O V Á K červen 2008

V Ř E S K O V Á K červen 2008 V Ř E S K O V Á K červen 2008 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,v minulém čísle Vřeskováka jsme chtěli upozornit na nevhodné parkování vozidel v naší obci. Musím konstatovat, že situace se vůbec nezměnila

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ ŽENKLAVSKÝ KULTURNÍ ZPRAVODAJ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J DUBEN - ČERVEN 2014 VYNÁŠENÍ ZIMY POCHOVÁNÍ BASY INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. Příjmy a výdaje obce za svoz odpadů

Více

Informace, zajímavosti, kultura

Informace, zajímavosti, kultura Dubečský zpravodaj 9/2006 (96) Informace, zajímavosti, kultura Vážení občané, Po prázdninách a dovolených se opět setkáváme na stránkách místního časopisu, ve kterém přinášíme další zajímavosti i postřehy

Více

Obecní zpravodaj 1/2015. Ouběnice, Chaloupky, Ostrov. Kaplička v Ouběnicích s novými vchodovými dveřmi

Obecní zpravodaj 1/2015. Ouběnice, Chaloupky, Ostrov. Kaplička v Ouběnicích s novými vchodovými dveřmi Obecní zpravodaj Ouběnice, Chaloupky, Ostrov 1/2015 Kaplička v Ouběnicích s novými vchodovými dveřmi Úvodní slovo Vážení občané, dostáváte do rukou první výtisk zpravodaje o činnosti zastupitelstva obce

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát

Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát Hodnocení akcí za měsíc červen 2016 Oslavy Mezinárodního dne dětí natřikrát V měsíci červnu jsme měli možnost hned 3x oslavit Den dětí. Poprvé se tomu tak stalo 1. 6. ve venkovních prostorách ZŠ Daneta.

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ

MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ Základní údaje o zařízení: - název: Mateřská škola Poteč, příspěvková organizace - adresa: Mateřská škola Poteč, Poteč č.12, 766 01 Valašské klobouky - IČO: 71005641 - telefon: 577321702

Více

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013

V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 V Ř E S K O V Á K prosinec 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, nastal čas se ohlédnout a zhodnotit rok 2013. Myslím, že se nám podařilo splnit úkol, kterým byla největší investiční akce v historii obce.

Více

T R N A V S K Ý občasník

T R N A V S K Ý občasník T R N A V S K Ý občasník OBSAH: Knihovna Myslivecké odpoledne Oznámení o ZO Kompostéry Sbírka oblečení Poděkování Prevence do každé rodiny Děti a léto Začala motorkářská sezóna Recept měsíce KNIHOVNA červen

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, začal advent, doba jarmarků, rozsvěcení vánočních stromů, koncertů a krásné vánoční nálady. Nenechejte si toto období nikým pokazit, ba naopak, prožijte ho v klidu, pohodě, odpočinku

Více

Domanínský zpravodaj červen - červenec 2013, číslo 84

Domanínský zpravodaj červen - červenec 2013, číslo 84 červen - červenec 2013, číslo 84 OBSAH: Informace z jednání zastupitelstva obce... 1 Informace z obecního úřadu... 1 Příspěvky od občanů... 2 Víte, že... 3 Kultura a sport... 8 Informace z jednání zastupitelstva

Více

Plán akcí ve školním roce 2011 2012

Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Na školní rok 2011 2012 bylo do mateřské školy zapsáno 25 dětí (11 chlapců a 14 dívek) z toho 6 dětí z Jiříkovic, 15 dětí z Radňovic, 2 z Maršovic a 2 děti z Nové Vsi.

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček duben 2018 Naše velikonoční výzdoba. Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Informace o platbě

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce

LUDĚK MÍČEK Starosta obce Vážení spoluobčané, není to tak dávno, kdy jsme se společně sešli na prosincovém zasedání zastupitelstva. Tři měsíce uběhly jako voda a plánujeme další setkání. V prosinci jsme všichni volali po sněhu

Více

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely

Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Albrechtícek Měsíčník MŠ Albrechtická, Praha Kbely Jako každý rok, i letos byl květen měsícem výletů a akcí. Každá třída si svoje celodenní výlety plánuje sama, jedna akce však byla pro všechny děti společná,

Více

Ročník XXXIV DÁREK K NAROZENINÁM

Ročník XXXIV DÁREK K NAROZENINÁM Ročník XXXIV Vydává město Železnice Z obsahu: - Číslo 4/2015 DÁREK K NAROZENINÁM Dárek k narozeninám Z jednání orgánů města Zprávy z městského úřadu Slovo nové ředitelky Masarykovy ZŠ Co se chystá v knihovné

Více

ZŠ a MŠ Lipová. Přípravka pro předškoláky: strana 1. okres Prostějov, příspěvková organizace

ZŠ a MŠ Lipová. Přípravka pro předškoláky: strana 1. okres Prostějov, příspěvková organizace strana 1 Přípravka pro předškoláky: Přípravka pro předškoláky v lipovské základní škole letos proběhla třikrát, naposled 10. 5. 2016. Předškoláci procvičili grafomotoriku, matematické i jazykové dovednosti,

Více

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků.

1. září Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. 1. září 2011 Dne 1. září 2011 nastoupilo do prvních tříd naší školy 47 žáků. Den bezpečnosti Zumba Ekocentrum Čapí hnízdo Dne 21. září 2011 byly čtvrté třídy na exkurzi v Ekocentru Čapí hnízdo. Hlavní

Více

OKENSKÝ ZPRAVODAJ ČERVEN 2015

OKENSKÝ ZPRAVODAJ ČERVEN 2015 OKENSKÝ ZPRAVODAJ ČERVEN 2015 VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA NAŠÍ OBCE SE KONALO 17.6. 2015: Zastupitelé schválili následující usnesení:. Usn. č. 80/2015 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění záměru

Více

Červenec prázdninový provoz

Červenec prázdninový provoz Červenec prázdninový provoz Začínají týdny zaslouženého odpočinku dovolená. Sluníčko vysílá hřejivé paprsky na všechny strany. Počasí vskutku odpovídá letnímu času. V SPR se vyhodnocují pololetní výsledky,

Více

P O Z V Á N K A 2/2018

P O Z V Á N K A 2/2018 . 2/2018 P O Z V Á N K A Na veřejné zasedání zastupitelstva obce Morašice, které se uskuteční dne 22.června 2018 v hospodě VE DVOŘE od 18.00 hod. s následujícím programem: 1. Účetní závěrka obce za rok

Více

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce

Na obecním úřadě vám pomůžeme zřídit datovou schránku Odpadové hospodářství obce Obyvatelstvo K 31.12.2013 žilo v obci 349 obyvatel. Tříkrálová sbírka V Tříkrálové sbírce 2014 se v obci vybrala částka 5.007,- Kč. Všem občanům, kteří přispěli děkujeme. Poděkování patří také dětským

Více

Nejdříve krátké ohlédnutí za akcemi z konce kalendářního roku.

Nejdříve krátké ohlédnutí za akcemi z konce kalendářního roku. Základní škola Ořech a její KFOŠ Nejdříve krátké ohlédnutí za akcemi z konce kalendářního roku. V pondělí 17. prosince to ráno s naším vánočním výletem do Prahy nevypadalo moc dobře. Pršelo. Vyjeli jsme

Více

Naší mateřské škole se říká:

Naší mateřské škole se říká: Naší mateřské škole se říká: Každá třída má svojí barevnou kombinaci, se kterou ladí výmalba tříd, barevné dekorace a doplňky. Barvě tříd odpovídají i pytle v šatnách na ukládání osobních věcí. U každé

Více

POPIS TÁBOROVÉ ZÁKLADNY KOLČAVA

POPIS TÁBOROVÉ ZÁKLADNY KOLČAVA POPIS TÁBOROVÉ ZÁKLADNY KOLČAVA Táborová základna Kolčava se nachází v Jihočeském kraji, ve strakonickém okrese, na louce mezi obcemi Zvotoky a Strašice, které jsou vzdálené každá cca 1,5 km. Autem je

Více

Zeon PDF Driver Trial

Zeon PDF Driver Trial Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 1 3/2006 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Slovo starosty 1.2. Sdělení OÚ 1.3. Poplatek za odvoz popelnic 1.4. Poplatek ze psů

Více

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové

obce Krajková Zpravodaj listopad - prosinec 2015 Advent v Krajkové Zpravodaj listopad - prosinec 2015 obce Krajková Advent v Krajkové Období před Štědrým dnem je v naší obci tradičně doprovázeno akcemi pořádanými kulturní komisí. Zdobení perníčků perníčkování proběhlo

Více

Program Infokanálu Hukvaldy od 13. 9.

Program Infokanálu Hukvaldy od 13. 9. INFOKANÁL HUKVALDY Program Infokanálu Hukvaldy od 13. 9. Vysílání Janáček 12/2010 od 1:00,5:00,9:00,13:00,17:00,21:00 hodin Vysílání TV Mikroregiony 33/2010 od 2:00,6:00,10:00,14:00,18:00,22:00 hodin Den

Více

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016

Životický portál. Od 25. dubna do 1. května 2016 Životický portál Od 25. dubna do 1. května 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 Oznámení

Více

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE

DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE Obec Vinaře DOTAZNÍKOVÉ ŠETŘENÍ PRO TVORBU PROGRAMU ROZVOJE OBCÍ VINAŘE a VINICE Vážení spoluobčané, Zastupitelstvo obce v současné době zpracovává Program rozvoje obce, ve kterém chce stanovit priority

Více

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015

Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 Rozpočet obce Bernartice nad Odrou na rok 2015 PŘÍJMY Kč Rozpočtová skladba oddíl položka Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 1 900 000 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze samostatně výdělečné

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

KURANĎÁČEK č. 38. květen 2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRAHA 5 BARRANDOV KURANDOVÉ 669. Pracujeme v programu

KURANĎÁČEK č. 38. květen 2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRAHA 5 BARRANDOV KURANDOVÉ 669. Pracujeme v programu KURANĎÁČEK č. 38 květen 2015 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRAHA 5 BARRANDOV KURANDOVÉ 669 Pracujeme v programu www.mskurandove.cz info@mskurandove.cz Tel: 251 819 468, 724 341 771 Fax: 251 814 39 Vážení rodiče, ve dnech

Více

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Rozsvícení vánočního stromku. Brigáda- Podzimní úklid Horní Hbity

Rozsvícení vánočního stromku. Brigáda- Podzimní úklid Horní Hbity 4/2013 Vážení a milí čtenáři, vítám Vás u dalšího čísla našeho Zpravodaje, které uzavírá již jeho třetí kompletní ročník. Předvánoční období plné shonu máme již téměř za sebou a čekají nás svátky, které

Více

Rozloučení se školkou- přípravy, zahradní hrátky, spaní

Rozloučení se školkou- přípravy, zahradní hrátky, spaní Úkoly předškoláčka, jsou pro nás hračka.. Než půjdu do školy -" minimum předškoláka". Vyzkoušejte si Předškoláci převzato www.predskolaci.cz Písničky a říkanky ze školky Další říkadla, popěvky... na doma

Více

V Ř E S K O V Á K květen 2003

V Ř E S K O V Á K květen 2003 V Ř E S K O V Á K květen 2003 Úvodní slovo Vážení spoluobčané,začínáte číst již páté číslo našeho Vřeskováka. Když říkám našeho mám na mysli to, že spousta vás vítá vydávání tohoto listu ( záporné odezvy

Více

Březen 2014. Příloha ZŠ a MŠ Stehelčeves, www.skolastehelceves.cz. Školní ples

Březen 2014. Příloha ZŠ a MŠ Stehelčeves, www.skolastehelceves.cz. Školní ples Březen 2014 Příloha ZŠ a MŠ Stehelčeves, www.skolastehelceves.cz Školní ples Tak trochu jinak jsme letos pojali školní ples, který se konal ve stylu hudby 80. a 90. let. O zahájení se postaraly děti z

Více

LUDĚK MÍČEK Starosta obce

LUDĚK MÍČEK Starosta obce Vážení spoluobčané, jistě se již všichni těšíme na dny volna a dovolených a především na krásné letní počasí, které všem už chybí. V uplynulém období se podařilo udělat kus práce v našich lesích. Bylo

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení občané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení občané, Vážení občané, Tak nám zima ukázala, že opravdu ještě umí trošku zazlobit a potrápit. Ale popravdě řečeno, k zimě sníh patří a že občas není někomu po chuti, že před ním je větší hromada než naproti u

Více

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce

1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim občanům. zastupitelstvo obce ÚSTECKÝ ZPRAVODAJ Březen (obecní čtvrtletník líbilo a registrace: nestíhali MK jsme ČR dolévat E 19788) do várnice s kohoutkem 1/2013 1/2012 3/2011 Veselé velikonoce, bohatou pomlázku přejeme všem našim

Více

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY

Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY OBECNÍ ÚŘAD ŽENKLAVA VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K É ZPRÁVY PRO OBČANY prosinec 2017 INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU Vážení spoluobčané, blíží se konec roku 2017 a s ním i čas skládání účtů z práce ZO a OÚ. Rok

Více

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění

Newsletter Základní školy německo-českého porozumění Newsletter Základní školy německo-českého porozumění 12/2015 Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během listopadu, a plán práce na prosinec 2015. Reminiscence

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

TATOBITSKÝ INFORMÁČEK PROSINEC 2008

TATOBITSKÝ INFORMÁČEK PROSINEC 2008 TATOBITSKÝ INFORMÁČEK PROSINEC 2008 OBECNÍ ÚŘAD PŘEJE VŠEM SVÝM SPOLUOBČANŮM VESELÉ VÁNOCE, DO NOVÉHO ROKU HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ, LÁSKY, PRACOVNÍ A RODINNÉ POHODY! Po sněhu půjdu čistém bílém, hru v srdci

Více

Co nás čeká v měsíci BŘEZNU?

Co nás čeká v měsíci BŘEZNU? Co nás čeká v měsíci BŘEZNU? 8.3. bowling v Ústí nad Orlicí projekt Kniha je náš kamarád, každý z nás ji má moc rád 15.3. návštěva knihovny v Kostelci nad Orlicí 18.3. Matematický klokan pro 2. 5. Ročník

Více

Co nás čeká v listopadu: Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk XX. ročník Motýlek v KDK

Co nás čeká v listopadu: Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk XX. ročník Motýlek v KDK Co nás čeká v listopadu: 3.11. Zavírání pohádkové zahrady na téma Človíček a pravěk 7.11. XX. ročník Motýlek v KDK 8.11. Obora Hukvaldy 9.11. Ukázková hodina pro rodiče u předškolních dětí 11.11. Exkurze

Více

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013

OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ V NOVÉM ROCE 2013 sudkovský zpravodaj Číslo 3/2012 Vydává Obecní úřad Sudkov www.sudkov.zabrezsko.cz OBECNÍ ÚŘAD SUDKOV PŘEJE VŠEM OBČANŮ PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČNÍCH, MNOHO ÚSPĚCHŮ V OSOBNÍM ŽIVOTĚ A HLAVNĚ ZDRAVÍ

Více

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA

07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA Blzecký občasník 07 / 2015 ZPRÁVY ZE ZASTUPITELSTVA V neděli 20.9.2015 na svém zasedání zastupitelstvo obce schválilo poukázání částky 14 688,- Kč Dobrovolnému svazku obcí Blanicko Otavského regionu za

Více

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309

JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 JE TADY JARO 2013 evidenční číslo: MK ČR E 15309 Vyhlášení veřejné sbírky na rekonstrukci ROZHLEDNY NA KŘÍŽKÁCH Účelem sbírky je záchrana a zhodnocení tohoto místa pro současné i příští generace a z tohoto

Více

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané,

ZPRAVODAJ PF Vážení spoluobčané, 1/2018 S T E H E L Č E V S K Ý ZPRAVODAJ Vážení spoluobčané, dovolte nám, abychom Vám všem popřáli úspěšný a klidný nový rok 2018, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti ve Vašem osobním i profesním životě.

Více

ROČNÍK XXII ČERVENEC SRPEN 2013

ROČNÍK XXII ČERVENEC SRPEN 2013 www.strazpr.cz ROČNÍK XXII ČERVENEC SRPEN 2013 cena 6 Kč - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - varta červenec srpen 2013 - - - - - - - - - - - - - - - - červenec srpen 2013 - - - - - - - - - - -

Více

Co připravujeme na rok 2010...

Co připravujeme na rok 2010... Leden 2010 OBEC PASEKA Co připravujeme na rok 2010... Prioritou v letošním roce je získání dotace na půdní vestavbu učeben cizího jazyka a počítačové učebny v naší ZŠ. O zafinancování této akce se snažíme

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 31. 1. 2011

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 31. 1. 2011 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 31. 1. 2011 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 8- Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

KRÁSNÉ SLUNEČNÉ PRÁZDNINY!!!

KRÁSNÉ SLUNEČNÉ PRÁZDNINY!!! KRÁSNÉ SLUNEČNÉ PRÁZDNINY!!! fotografie najdete na http://deticky1.rajce.idnes.cz Jako každým rokem, tak i letos, proběhlo loučení s předškolními dětmi. Nejdříve byly pasování na školáky, poté si s rodiči

Více

časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice

časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice ze školy i mateřinky časopis vydávají žáci a pedagogický sbor ZŠ a MŠ Těškovice 13. ČÍSLO duben 2018 Ve čtvrtek 15. března se v naší škole uskutečnila soutěž o nejkrásnější písemný projev. Žáci byli rozděleni

Více

ZÁVIŠAN. Obecní úřad informuje. Zasedání zastupitelstva obce. Volby do Evropského parlamentu. Uzávěra silnice Závišice - Borovec

ZÁVIŠAN. Obecní úřad informuje. Zasedání zastupitelstva obce. Volby do Evropského parlamentu. Uzávěra silnice Závišice - Borovec ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E / Č E R V E N 2 0 0 9 C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Zasedání zastupitelstva obce Starosta obce Závišice svolává zasedání zastupitelstva obce, které

Více

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015

USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015 USNESENÍ 9. zasedání Zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 23.9.2015 Zastupitelstvo obce Dolní Domaslavice schvaluje - program 9. zasedání - ověřovatele zápisu: M. Chrobočková, M. Junga -

Více

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh?

Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? LEDEN: CESTA DO VESMÍRU 1. týden: Vítáme nový rok Symboly štěstí ( kominíček ), příchod tří králů, jak pokračoval vánoční příběh? 2. týden: Výcvikové středisko kosmonautů Naše planeta má problémy, vysychají

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2004

V Ř E S K O V Á K duben 2004 V Ř E S K O V Á K duben 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v minulém čísle Vřeskováka byl vložen anketní lístek se žádostí o vaši pomoc při stanovení priorit v rozvoji obce. Rovněž jsme vás žádali o

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2005

V Ř E S K O V Á K listopad 2005 V Ř E S K O V Á K listopad 2005 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, na stránkách Vřeskováka jsme vás několikrát vyzývali, aby jste nám posílali náměty a připomínky. Jsem rád, když nějaký dopis přijde. Co

Více