Zápis. ze zasedání Zastupitelstva městyse Velké Poříčí. ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. ze zasedání Zastupitelstva městyse Velké Poříčí. ze dne 14. 10. 2013"

Transkript

1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Velké Poříčí ze dne Místo: sál Obecního domu Přítomni: dle prezenční listiny Omluveni: Ing. Hana Lelková, Pavel Jurišta Ověřovatelé: Martin Vlček, Jan Pašťálka Zapisovatel: Josef Vondra Pan starosta zahájil v 16:33 hodin zasedání zastupitelstva, přivítal přítomné a konstatoval, že zastupitelstvo je usnášení schopné. Zasedání bylo řádně svoláno. Program: 1. Kontrola usnesení 2. Rozpočtová změna 3. Změna ÚP č Majetkoprávní úkony 5. Informace o stavebních akcích 6. Diskuze Pan starosta navrhl doplnění bodů jednání a jejich zařazení za bod č. 2 Rozpočtová změna 7. Zrušení vyhlášky obce Velké Poříčí z o vytvoření a využití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území obce Velké Poříčí a zrušení fondu městyse 8. Směrnice o požadavcích na schvalování účetních závěrek dle vyhlášky 220/2013 Sb. Městyse Velké Poříčí ZM schvaluje program jednání zastupitelstva rozšířený o body a ověřovatele zápisu. 1. Kontrola usnesení 4/13/18 mandátní smlouva s firmou Ingeniring Trutnov Pan starosta informoval o stavu jednání s firmou Ingeniring Trutnov. Dne byla firmě zaslána informace o aktuálním stavu ve věci auditu s rekapitulací všech kroků, které byly doposud uskutečněny. Administrátor veřejné zakázky byl vyzván ke schůzce v jednání o náhradě škody, kterou potvrdil. Uskuteční se ve středu 23. října 2013.

2 4/13/23 restaurace Obecní dům Pan starosta informoval, že na základě záměru pronájmu byla novou provozovatelkou restaurace Obecní dům vybrána paní Dana Turinská ze Žďárek. Byla podepsána smlouva o nájmu nebytových prostor od Pan Prouza se dotázal na podnikatelský záměr paní Turinské. Pan starosta jeho otázku zodpověděl. 4/13/ let školy Pan starosta informoval o průběhu oslav, které proběhly důstojně s hojnou účastí. K dispozici jsou almanachy. Pan Prouza upozornil na nesrovnalosti v seznamech absolventů škol. Pan starosta odpověděl, že almanach je záležitostí základní školy. Paní Mitysková navrhla, aby se základní škola k neúplným seznamům vyjádřila a veřejnosti je vysvětlila, např. ve Zpravodaji. 4/13/27 biologický odpad Pan starosta informoval o záměru firmy Arboristika (p. Šofr) pronajmout si pozemek p. č. 546/1 v k. ú. Velké Poříčí, na kterém by pod kontrolou skladovala a též likvidovala dřevní odpad. Pozemek by byl oplocený s tím, že by byl pro občany otevřen cca 3 x v týdnu za přítomnosti obsluhy. Tím by občané měli i nadále možnost zde biologický odpad odkládat a Městysi by odpadly nepříjemnosti s černou skládkou. Do budoucna by zde mohla být zřízena kompostárna dle platných zákonů a norem ČR. RM schválila záměr pronájmu pozemku p. č. 546/1 o výměře m 2. Pan Prouza se dotázal, zda bude ukládání pro občany zpoplatněno. Pan starosta odpověděl, že bude bez poplatků, pouze bude nutno respektovat otevírací dobu areálu. ZM schvaluje pronájem pozemku č. 546/1 v k. ú. Velké Poříčí společnosti Okrasné zahrady arboristika, s. r. o. od Pozemek bude využíván za účelem skladování a zpracování dřevní hmoty za cenu 1,40 Kč/m 2 za rok s roční výpovědní lhůtou. 4/13/28 Dům čp. 79 Pan starosta informoval, že stavební úřad MěÚ Hronov provedl v čp. 79 prohlídku. V současné době je s majitelem objektu p. M. A. vedeno stavební řízení. Výstavba bytového domu je dle vyjádření pana A. také ve stavebním řízení a po vydání stavebního povolení počítá s výstavbou. A. dále odstranili z pozemku Městyse oplocení a všechny uskladněné materiály. Potvrdili, že počítají se zahájením výstavby nového domu v roce 2014.

3 2. Rozpočtová změna Rozpočtové opatření č. 3 Informace o chybě v programu KEO-W Paní Zimová podala vysvětlení k chybě v účetním programu. Na minulých jednáních zastupitelstva docházelo ke změnám v názvech rozpočtových úprav. Měnily se názvy v souladu s účetním programem. Bohužel se v programu vyskytla chyba, která je v této době řeší. Musíme proto přijmout další vysvětlení s tím, že nadále již bude vše v pořádku. Vysvětlení k bodu 3 zápisu z změna rozpočtu č. 3 k usnesení ZM schvaluje opravu názvu a textu v zápisu projednávaného bodu jednání zastupitelstva a příslušného usnesení 3/13/14 následovně: původní název Rozpočtové opatření č. 2 nahrazen textem Změna rozpisu č. 1. Při kontrole závazných ukazatelů v září bylo zjištěno, že tzv. změna rozpisu ve výši Kč není zahrnuta do změn a z firmy Alis s. r. o. Česká Lípa, která je tvůrce programu KEO-W nám bylo řečeno, že měli v programu na zpracování rozpočtových opatření a změn chybu a že vlastně změna rozpisu byla správně ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ č. 2, jak bylo původně schváleno a změněno. Takže, abychom stále neměnili usnesení, budeme pokračovat v číselné řadě s tím, že rozpočtové opatření č. 3 je vlastně 4. změna rozpočtu a změna rozpisu musela být pro účely zapracování do rozpočtu dodatečně v programu označena jenom slovy Rozpočtové opatření, tzn. bez čísla. informaci týkající se chyby v programu KEO-W v I. pololetí t. r. na zastupitelstvu ve výši Kč při zpracování druhé rozpočtové změny, která byla chybně vedena jako změna rozpisu č. 1. RO č. 3: Paní Zimová seznámila zastupitele s návrhem již čtvrté úpravy rozpočtu, která má za následek změny některých závazných ukazatelů i změny rozpisu rozpočtu v některých paragrafech. Bude se jednat o Rozpočtové opatření č. 3. Rozpočtová změna bude spočívat ve zvýšení příjmů a výdajů (ZU 363x ) o dotace z Úřadu práce pro další tři pracovníky veřejně prospěšných prací do konce tohoto roku dle podepsané smlouvy ve výši 44 tis. Kč. Další změna závazného ukazatele je v části financování, kterou zvyšujeme o 40 tis. Kč (prakticky se jedná o mínusovou položku 8124 financování, která se zvyšuje z tis. Kč na tis. Kč. Jedná se o splátky jistin SFRB z nízkoúročeného úvěru na opravy bytového domu čp. 561 na náměstí, která proběhne j listopadu a prosinci t. r. Změna závazných ukazatelů je dále ve výdajové části, která se v důsledku financování celkově povyšuje pouze o 4 tis. Kč, aby rozpočet byl vyrovnaný /příjmy +44 tis., výdaje 4 tis. a financování (tj. rovněž výdaj z rozpočtu s opač. Znaménkem) 40 tis. Kč, což dohromady je 44 tis. Kč/. Prakticky se snižuje závazný ukazatel 361x Rozvoj bydlení a bytového hospodářství o 306 tis. Kč ve prospěch závazného ukazatele 52xx Civilní připravenost na krizové stavy o 211 tis. Kč na akci Protipovodňová opatření na Metuji - rozhlas, 40 tis. Kč je na splátky jistiny SFRB do kapitoly financování, 5 tis. na posílení 4350 DPS a 50 tis. ve prospěch ZU Ostatní neinv. transfery tělovýchově (viz další body jednání).

4 Rozpis ukazatelů navrhujeme změnit s ohledem na skutečnost u 5512 Požární ochrana (nákup oděvů a ochranných pomůcek na úkor ostatních ušetřených položek), změna u závazného ukazatele 221x Pozemní komunikace opravy a udržování, změna u 33xx Kultura, církve a sdělovací prostředky, konkrétně u 3314 knihovna, změna u ZU 43xx Soc. služby a pomoc a společné činnosti v sociál. zabezpečení a politice zaměstnanosti a v ZU 61xx Státní moc, státní správa, územní samospráva a politické strany. Návrh na usnesení: ZM schvaluje rozpočtové opatření č Zrušení vyhlášky Paní Zimová podala informaci, že dne byl městysi doručen dopis SFRB Praha týkající se Potvrzení o splacení závazku vzniklého z titulu nízkoúročeného úvěru na opravy a modernizace bytového fondu, poskytnutého v roce K byl uhrazen již druhý úvěr ve výši 740 tis. Kč a zároveň došlo k zániku zástavního práva k nájmům z nebytových prostor papírnictví, kadeřnictví a pedikúra, prodej a oprava kol a zdravotního střediska. Vzhledem k těmto okolnostech navrhujeme zrušit obecně závaznou vyhlášku obce Velké Poříčí o vytvoření a využití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území obce Velké Poříčí, schválenou v tehdejším obecním zastupitelstvu dne Touto vyhláškou byl vytvořen Fond rozvoje bydlení obce na peněžním účtu u KB a. s. Náchod č. ú /0100, který již není třeba nadále tvořit a vést o něm účet. Občané, kteří čerpali tento nízkoúročený úvěr na opravy svých nemovitostí, mají své úhrady jistiny a úroků zaplaceny již k Návrh na usnesení: ZM schvaluje zrušení vyhlášky obce Velké Poříčí o vytvoření a využití účelových prostředků Fondu rozvoje bydlení na území obce Velké Poříčí ze dne a tím i fondu městyse. 4. Směrnice o požadavcích na schvalování účetních závěrek Paní Zimová podala informaci, že od je účinná vyhláška 220/2013 Sb. o požadavcích na schvalování účetních závěrek některých vybraných účetních jednotek. Kromě jiných institucí se vztahuje i na územní samosprávné celky, tedy obec a příspěvkové organizace. V souvislosti s touto vyhláškou byla zpracována směrnice o požadavcích na schvalování účetních závěrek u PO, která byla projednána a schválena v radě městyse, která je zřizovatelem PO a v zastupitelstvu je nutné projednat Směrnici o požadavcích na schvalování účetních závěrek Městyse Velké Poříčí, která je přílohou tohoto zápisu. Na základě této směrnice se bude zastupitelstvo v průběhu roku vyjadřovat k účetnictví městyse a finanční situaci, aby pak průběh schvalování účetní závěrky za rok probíhal bez komplikací.

5 S finanční situací a potřebnými výkazy budete seznámeni v prosincovém zastupitelstvu, neboť v současné době probíhají uzávěrkové práce a výkazy nejsou kompletní. Návrh na usnesení: ZM schvaluje Směrnici o požadavcích na schvalování účetních závěrek Městyse Velké Poříčí. 5. Změna Územního plánu č. 4 Pan Vondra informoval zastupitele, že po konzultaci s pořizovatelem Územního plánu Velkého Poříčí, Městským úřadem Náchod, odborem výstavby a územního plánování je s ohledem na stav projednávání změny č. 3 možné přistoupit k vyhlášení pořízení změny č. 4 Územního plánu. Příjem jednotlivých žádostí je doporučen na minimálně 3 měsíce. Informace o vyhlášení pořízení změny č. 4 pro občany a majitele pozemků ve Velkém Poříčí budou zveřejněny na webových stránkách obce, úřední desce a ve Zpravodaji. Pan starosta upozornil, že zastupitelstvo má ve své pravomoci zvážit zařazení jednotlivých žádostí do návrhu zadání změny č. 4 a zastupitelé musí jednotlivé žádosti řádně zvážit. Dále připomenul, že jednotlivé žádosti mohou být podmíněny úhradou nákladů na pořízení změny. ZM schvaluje pořízení změny č. 4 Územního plánu Velké Poříčí. ZM schvaluje Ing. Josefa Krále určeným zastupitelem pro pořízení změny č. 4 Územního plánu Velké Poříčí. 6. Majetkoprávní úkony Paní místostarostka informovala o majetkovém vypořádání pozemků pod stavbou chodníku v ulici Žďárecká. Na základě Smlouvy o výpůjčce pozemku pod stavbou chodníku v ulici Žďárecká žádáme Krajský úřad Královéhradeckého kraje cestou Správy silnic o bezúplatný převod části pozemku pod stavbou p. č. 1553/8, výměra 147 m 2. Dále je třeba vykoupit tyto pozemky: p. č. 1717, výměra 14 m 2 ; p. č. 199/3, výměra 2 m 2 a p. č. 199/4, výměra 13 m 2 ; p. č. 197/2, výměra 2 m 2 ; p. č. 199/5, výměra 7 m 2 ; p. č. 201/5, výměra 1 m 2 ; p. č. 201/6, výměra 6 m 2 a p. č. 201/7, výměra 1 m 2. Návrh na usnesení: ZM schvaluje bezúplatný převod (přijetí daru) pozemku p. č. 1553/8 o výměře 147 m 2 (ostatní plocha - silnice) v k. ú. a obci Velké Poříčí, okr. Náchod, odděleného z pozemku p. č.

6 1553 (ostatní plocha silnice, o původní výměře m²) GP č /2013 pro rozdělení pozemku ze dne (není dosud zapsán v katastru nemovitostí) z majetku Královéhradeckého kraje do vlastnictví městyse Velké Poříčí a zároveň souhlasí s uzavřením darovací smlouvy. Jedná se o pozemek pod stavbou chodník v obci v ulici Žďárecká. ZM schvaluje výkup pozemků p. č. 1717, výměra 14 m 2 ; p. č. 199/3, výměra 2 m 2 a p. č. 199/4, výměra 13 m 2 za cenu 100,- Kč/m 2 od pana M. C. ZM schvaluje výkup pozemku p. č. 197/2, výměra 2 m 2 za cenu 100,- Kč/m 2 od p. N. a p. S. ZM schvaluje výkup pozemku p. č. 199/5, výměra 7 m 2 od p. K. a pí K. za cenu 100,- Kč/m 2. ZM schvaluje výkup pozemku p. č. 201/5, výměra 1 m 2 od pí K. za cenu 100,- Kč/m 2. ZM schvaluje výkup pozemku p. č. 201/6, výměra 6 m 2 od p. F. za cenu 100,- Kč/m 2. ZM schvaluje výkup pozemku p. č. 201/7, výměra 1 m 2 od pí N. za cenu 100,- Kč/m Informace o stavebních akcích Pan Vondra seznámil zastupitele s přípravou a realizací stavebních investičních akcí: 5.1. Převod investorství akce Kanalizace U Staré pošty Rábův Důl, Velké Poříčí Na základě žádosti Rady městyse Velké Poříčí Představenstvo společnosti VAK, a. s. Náchod projednalo a schválilo převod investorství akce Kanalizace U Staré pošty Rábův Důl, Velké Poříčí, objekt SO-01 Kanalizační stoka. Po schválení Smlouvy o převodu investorské činnosti a předání potřebných dokumentů provede VAK a. s. Náchod výběrové řízení na

7 dodavatele akce. Na vysoutěženou cenu bude Zastupitelstvu městyse Velké Poříčí poté předložena ke schválení smlouva o půjčce se splatností 5 let. ZM schvaluje Smlouvu o převzetí investorské činnosti akce Kanalizace U Staré pošty Rábův Důl, Velké Poříčí, objekt SO-01 Kanalizační stoka se společností VAK, a. s. Náchod, IČ , Kladská 1521, Náchod Regenerace zeleně Dodavatelská firma dokončuje výsadby a akce bude dokončena do podle uzavřené SoD. Následně nás čeká zajištění udržitelnosti projektu, to znamená péče o vysazenou a ošetřenou zeleň. Zajištění můžeme provést buď vlastní silou - park ve školce předat do péče Mateřské škole a park u kostela provádět vlastními pracovníky. Toto řešení by znamenalo pro MŠ navýšení pracovního úvazku správce MŠ (cca 200 tis Kč), nákup potřebné techniky, zajišťování odborných prořezů firmou. Druhou možností je uzavřít smlouvu na údržbu a ošetřování zeleně dle projektu přímo s odbornou firmou. Dodavatelská firma Okrasné zahrady arboristika, s. r. o., IČ , Žďárky 69 předložila cenovou nabídku na údržbu parku v MŠ ve výši ,- Kč a na park u kostela ve výši ,- Kč. Dle zákona o VZ nesmí hodnota uzavřené SoD přesáhnout částku tis Kč. SoD by tak byla uzavřena na 5 let s výpovědní dobou 1 rok. Pan starosta doplnil, že RM navrhuje zajištění prací odbornou firmou. K přednesenému návrhu proběhla diskuze všech přítomných zastupitelů. V průběhu projednávání tohoto bodu se v dostavil pan Šulitka. Po ukončení diskuze vyzval pan starosta zastupitele k předložení protinávrhu usnesení navrženého v dokumentech k jednání a zveřejněném na projekci. Protinávrh nebyl podán. ZM schvaluje zajištění udržitelnosti projektu CZ.1.02/6.5.00/ Regenerace zeleně ve Velkém Poříčí zajištěním smluvního vztahu s odbornou firmou. Pro 8 hlasů, proti 3 hlasy, 2 hlasy se zdržují, schváleno Zastupitelstvo městyse schvaluje uzavření smlouvy na zajištění údržby ploch vybudovaných v rámci projektu CZ.1.02/6.5.00/ Regenerace zeleně ve Velkém Poříčí s firmou Okrasné zahrady arboristika, s. r. o., IČ , Žďárky 69, po dobu pěti let. Pro 8 hlasů, proti 1 hlas, 4 hlasy se zdržují, schváleno 5.3. Protipovodňová opatření městyse Velké Poříčí a obce Česká Metuje Dodavatelská firma dokončuje montáž rozhlasů na sloupech VO a ČEZ. V tomto týdnu zahájí montáž rozhlasové ústředny a prvků výstražného systému. Akce bude dokončena do podle uzavřené SoD.

8 informaci o průběhu akce Protipovodňová opatření městyse Velké Poříčí a obce Česká Metuje Veřejné osvětlení Uličky Dodavatelská firma SIGNALBAU a. s. Přerov provedla vytyčení inženýrských sítí a na jejich základě došlo k upřesnění tras vedení NN a VO. Dodavatel informoval dotčené majitele nemovitostí o zahájení prací, které má proběhnout v pondělí Akce bude dokončena do podle uzavřené SoD. informaci o průběhu akce Veřejné osvětlení Uličky. 8. Diskuze 8.1. Žádost TJ Pan starosta seznámil zastupitele s žádostí TJ Velké Poříčí o přidělení příspěvku na činnost mládežnických družstev v roce TJ se dostala vzhledem k počtu družstev do finanční tísně. Také chce budovat zavlažovací zařízení. Bylo by možné uvolnit z prostředků městyse, které jsou poskytovány ze sázkových her. Tyto mají být přednostně určeny na sport v obcích. V roce 2013 Městys zatím obdržel cca 85 tis. Kč. Navrhovaná částka 50 tis. Kč. RM doporučuje poskytnutí daru TJ Velké Poříčí ve výši 50 tis. Kč pro rok 2013 na činnost mládežnických mužstev kopané. Pan Vlček krátce seznámil přítomné s činností družstev mládeže. Návrh n usnesení: ZM schvaluje dar pro TJ Velké Poříčí ve výši ,- Kč na činnost mládeže v roce Pro 13 hlasů, schváleno 8.2. Žádost paní L. B. Pan Josef Vondra seznámil zastupitele se žádostí paní B. o úhradě nákladů na plastová okna, která zakoupila od původních nájemců bytu v čp K žádosti doložila certifikáty, které dokládají vlastnosti oken. Stávající plastová okna jsou zahrnuta v PD na rekonstrukci oken i v energetickém auditu čp Jejich ponechání bylo uvedeno i v žádosti o úvěr SFRB. Jako

9 podklad pro výpočet úhrady jsou ceny ze SoD na rekonstrukci čp RM doporučuje ZM schválit uzavření smlouvy s paní L. B. na úhradu nákladů na výměnu plastových oken. ZM schvaluje uzavření smlouvy s paní L. B., Náměstí 561, Velké Poříčí na úhradu nákladů na výměnu plastových oken bytu v čp. 561 v částce ,- Kč. Pro 13 hlasů, schváleno 8.3. Informace p. Drapače Pan Drapač seznámil zastupitele se záměrem výstavby oplocení pozemků pod kostelem a tím se souvisejícím záměrem směny pozemků v této lokalitě. Pan starosta připomněl projednávání a následné usnesení z minulého zastupitelstva, kdy jsou uvažované pozemky v majetku městyse předmětem dotačního projektu revitalizace zeleně a do jeho ukončení a proplacení by se s pozemky nemělo manipulovat. O možné směně pozemků, případně pronájmu, se dá uvažovat v příštím roce. Vyzval zastupitele, aby zvážili návrh pana Drapače. Ten ve svém návrhu směn pozemků umožňuje např. sáňkování dětí. Pan Drapač po proběhlé diskuzi konstatoval, že zváží odložení výstavby plotu do doby ukončení projektu zeleně a do rozhodnutí zastupitelstva Připomínky zastupitelů a občanů: - p. Drapač upozorňuje na nedokončenou opravu komunikace u chodníku v ul. Školní. Pan starosta uznal, že se jedná o rest z doby realizace víceúčelového hřiště. Tato oprava bude zahrnuta do oprav komunikací v roce p. Bartoš upozornil na překop komunikace u čp. 481 a dále upozornil na skladování materiálu na pozemku před lávkou u Prokopů - p. Pašťálka navrhl úpravu plochy za hasičskou zbrojnicí pro ledové kluziště - p. Drapač a pí Nováková nesouhlasí s osazením obrub na tuto navrženou plochu a navrhují výrobu dřevěných mantinelů, Městys zajistí nivelitu plochy - p. Slíva zrekapituloval situaci okolo své žádosti o výstavbu chodníku u čp. 602, kterou RM opakovaně zamítla. Navrhl výstavbu zpevněné plochy. Pan starosta pana Slívu vyzval k osobnímu jednání na úřadě městyse. - p. Prouza upozornil na nutnost posečení trávy v průlehu - p. Prouza vyzval vedení městyse k připomínání Povodí Labe, a. s. o nutnosti údržby vybudovaných protipovodňových opatření - p. Prouza upozornil na špatný stav komunikace u čp. 481 po výstavbě protipovodňových opatření. Bude upozorněn správce komunikace. - p. Prouza upozornil na skládkování a parkování u areálu firmy CES-EKO. Městys důrazně upozorní majitele. Parkování na křižovatce bude řešeno s MP Náchod. - p. Slíva upozornil na nevhodně umístěné stojany na kola u Obecního domu. Pan starosta uznal připomínku a slíbil nápravu. - p. Slíva upozornil na stav cestičky podél řeky od lávky u Glücků k areálu SŠ. Pan Vondra informoval, že se v této uličce bude pokládat nový kabel NN. Poté se bude řešit. - p. Slíva navrhuje zpřístupnit veřejnosti fotbalové hřiště. Pan starosta a pan Vlček argumentovali tím, že ani mužstva TJ nemohou pokaždé hřiště využívat. Plocha se musí

10 vzhledem k velkému počtu mužstev šetřit. Každý může využít hřiště v Olšině nebo za školou. - p. Slíva navrhuje vyčištění koryta řeky Metuje od staré školy do Hronova. Odpověď připravuje se další etapa protipovodňových opatření. - p. Slíva upozornil na uvádění zkratek v zápisech z RM a ZM ve zpravodaji, je to podle jeho názoru pro občany nesrozumitelné. Odpověď nesmí se uvádět jména. Pro příště se budou informace ze ZM a RM pro občany upravovat a vybírat tak, aby byly srozumitelnější. - p. Krmaš upozornil na zeleň v zatáčce u mostu u Prokopů, která je překážkou ve výhledu. Schůze skončila v hodin. Zapsala: Vondra Josef Ing. Josef Král starosta městyse Ověřili: Velké Poříčí

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne

Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne Zápis z Veřejné schůze zastupitelstva obce Předslavice ze dne 19.12.2014 1. Zahájení Schůze zahájena v 18:05 Přítomni: 8 zastupitelů omluven Pavel Maroušek. Doloženo prezenční listinou v příloze zápisu.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 24/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 19. 12. 2013 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 7 členů ZO +

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 1/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.2.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.2.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne

ZÁPIS č. 11/2017. Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne ZÁPIS č. 11/2017 Z jednání Obecního zastupitelstva obce Třebotov ze dne 14. 12. 2017 Přítomni: Lucie Crlíková, Veronika Černá, Marek Jaroušek, Igor Kormunda, Jitka Šůrová, Marek Veselý Omluveni: Zdeněk

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Zápis č. 3/2015 z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne 22. 09. 2015 v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Přítomni: 11 členů ZM dle prezenční listiny Omluveni: Jan Berka, Karel Vrbka,

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Syrovátka na rok 2014 ( 17 zákona č. 250 / 2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014 ( údaje

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne

Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne Zápis a Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Úherce ze dne 15.4.2018 termín: místo: přítomni: 15.4.2018 v 16.00 hodin Obecní úřad Úherce dle prezenční listiny Program 2. zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne. 18.4.2012 v kulturním domě ve Vlastibořicích. OBEC VLASTIBOŘICE Vlastibořice 23, 463 44 Sychrov info@vlastiborice.cz www.vlastiborice.cz Tel.:485 146 025 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Vlastibořice, konaného dne 18.4.2012 v kulturním domě ve

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva městyse Velké Poříčí. ze dne 8. 10. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva městyse Velké Poříčí. ze dne 8. 10. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Velké Poříčí ze dne 8. 10. 2012 Místo: Přítomni: Ověřovatelé: Zapisovatelka: sál Obecního domu dle prezenční listiny - 15 zastupitelů (p. Drapač, ing. Krmaš přišli

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Žernov ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Žernov ze dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Žernov ze dne 10. 4. 2017 Přítomni dle prezenční listiny. Omluveni Eliška Hamáčková a Josef Čapek Zahájení zasedání v 18.05 hod., zasedání bylo ukončeno v 19.30

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 7/2012 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 19.12. 2012 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

Závěrečný účet za rok 2013

Závěrečný účet za rok 2013 Město Police nad Metují Závěrečný účet za rok Město Police nad Metují, IČ 00272949, podle 17, odst. 6, zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů a zákona č. 128/2000 Sb. o obcích

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2015 ze dne 14. 1. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 14. 1. 2015 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 30. 12. 2010, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Mgr. Josef Šťourač, ing. Zdeňka Daňková, Bedřich Zeman, Milan Mazel, ing. Radek Kašík

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 13 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 12. 12. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 23 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 26. 6. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne

Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 1 Usnesení - 3. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 23.4.2019. Přítomni: Jana Kuthanová, Renata Festová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Vojtěch Jonáš, Martin Snížek

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 18:00 Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 19.12.2016 v 18:00 Ve Studené dne 20.12.2016 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 Program

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS Z 31. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU

ZÁPIS Z 31. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU ZÁPIS Z 31. SCHŮZE KONTROLNÍHO VÝBORU Datum konání: 19.06. 2017 Místo konání: OÚ Přerov nad Labem Začátek schůze: 18.00 hodin Konec schůze: 19.30 hodin Přítomni: L. Kodešová, M. Kadeřávková, J. Koutská

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017

Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 Účetní jednotka: Obec Veselá IČ: 00259195 Sídlo: Veselá č.p.69, 33701 Rokycany Závěrečný účet obce VESELÁ za rok 2017 ( 17 zákona č. 250/2000Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov

Obec Horní Maršov. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Obec Horní Maršov Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2018, konaného dne 19. 6. 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Horní Maršov Jednání zahájil: Ing. Pavel Mrázek Přítomno: 9 členů

Více

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015

Obec Milíře IČ: Milíře čp Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 Obec Milíře IČ: 00573639 Milíře čp. 140 347 01 Tachov Závěrečný účet obce Milíře za rok 2015 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů v platném znění k 31. 12. 2015 1

Více

Rozpočet MĚSTYSE NEDVĚDICE na rok 2015

Rozpočet MĚSTYSE NEDVĚDICE na rok 2015 Rozpočet MĚSTYSE NEDVĚDICE na rok 2015 Příjmy Účel SU AU pol. ZJ N Z UZ orj. org Příjmy Daňové příjmy- prostř. FÚ Daň z příjmů FO ze z.č. a funkčních p. 231 0 1111 2 900,0 Daň z příjmů FO za sam.výd.činnosti

Více

Zápis č. 7/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 7/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 7/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.5.2013 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Aron Jiří, Němec František,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Městský úřad Morkovice-Slížany Náměstí 29, 768 33 Morkovice-Slížany

Městský úřad Morkovice-Slížany Náměstí 29, 768 33 Morkovice-Slížany Městský úřad Morkovice-Slížany Náměstí 29, 768 33 Morkovice-Slížany Informace o konání zasedání zastupitelstva, podaná v souladu s ustanovením 93 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 15.6.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: - zapisovatel: Fr. Mach - ověřovatelé zápis: J. Soukal,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 13/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 4.2.2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172

Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Obec Kramolna Zastupitelstvo Zápis č. XX ze zasedání Zastupitelstva obce Kramolna, konaného dne 15. března 2017 Místo jednání: Obecní úřad Kramolna čp. 172 Hodina zahájení: 17:05 hodin Hodina ukončení:

Více

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral

ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013. Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral ZÁPIS z 21. zasedání finančního výboru ze dne 2. 12. 2013 Přítomni: Peštuková, Buchta, Švubová, Kubíček, Vysloužil, Zaoral Nepřítomni: Slavík - rezignace Hosté: Peitlová, Frenštátská, Vinklerová Zapisovatel:

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách

Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne v hod na Obecním úřadě v Nupakách Z Á P I S č. 9 ze zasedání zastupitelstva Obce Nupaky konaného dne 2. 9. 2015 v 19.00 hod na Obecním úřadě v Nupakách Přítomni: Řezáč, Chmelíček, Kabeláč, Mráz, Míka, Hnát, Gilík, Vačkář, Málková Přítomno

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Holín v zasedací místnosti Obecního úřadu v Holíně dne 8. prosince 2011 Jednání zastupitelstva obce zahájil a řídil starosta. V úvodu uvedl, že jednání zastupitelstva

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 3 konaného dne 25. února 2015 Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu a sčitatele

Více

Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2013

Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2013 Návrh rozpočtu města Krupka na rok 2013 Do jednání zastupitelstva města Krupka je předložen zpracovaný návrh rozpočtu města na rok 2013, který byl zpracován v souladu s 11 zákona číslo 250/2000 Sb., o

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu.

Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zápis č. 10 ze zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 11. 11. 2011 ve Služátkách čp. 8 - místnost obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 11. 2011 v 19.00 hod. Počet přítomných členů dle

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013.

U S N E S E N Í. Usn. č. R 1321/03-13 Rada města po projednání schvaluje organizační zajištění zasedání Zastupitelstva města Kojetína dne 26.03.2013. U S N E S E N Í z 61. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. března 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018

ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 ROZPOČET MĚSTA ŠLUKNOV NA ROK 2018 Obsah: 1. Úhrnná bilance příjmů a výdajů rozpočtu 2. Příjmy rozpočtu 3. Výdaje rozpočtu 4. sociálního fondu 5. ekologického fondu 6. Závazné ukazatele rozpočtu Zpracovala:

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 20.12.2017 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu.

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 9. 12. 2015 v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zastupitelstvo města Přerova

Zastupitelstvo města Přerova Pořadové číslo: 23/4.2.8 Zastupitelstvo města Přerova Přerov 16.4.2014 Předloha pro 23. jednání Zastupitelstva města Přerova, které se uskuteční dne 28. 4. 2014 Předkladatel: Zpracovatel: MICHAL ZÁCHA

Více

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti

Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Zápis č. 4/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 8. listopadu 2017 od 17:30 hodin v krizové místnosti Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova:

Více

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod.

Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Z á p i s ze 47. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 9.6. 2010 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19.40 hod. Přítomni: K. Baka, Ing. J. Bednář, V. Černý, Ing. E. Klašková, V. Mátl,

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis číslo 11 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 23. 2. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 11 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 23. 2. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 11 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 23. 2. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více