Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku"

Transkript

1

2 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 17 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

21

22 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

23

24 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

25

26

27 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 2 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

28

29 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

30

31

32 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 2 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

33

34

35 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 2 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

36 22 Spr Protokol sepsany u Okresniho soudu v Klatovech dne v souladu s bodem 8 Elhku 11. pfechodnych ustanoveni z&. E Sb. Okresni soud v Klatovech s odkazem na citovanc z&onnc ustanoveni pfedava JUDr. Dalimilu Mikovi, LLM., soudnimu exekutorovi Klatovy, se sidlem Za Berinkem 836, Klatovy, nhsledujici spisy, v nichi by1 nafizen vfkon rozhodnuti prodejem movivch veci a v jehoi provad6ni s ohledem na zmenu zaona Sb., obeansk6ho soudniho fadu, nelze po pokraeovat prostfednictvim soudu: Pof. 5. Spisova znaeka: Ceskf Krumlov Okresni sprava soc. zabezpeeeni C. Krurnlov Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Strakonice Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy FinanEni Gad Sugice VSeobecna zdravotni pojigt'ovna Plzefi Okresni sprirva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprirva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy ZdenEk Nova Petr Vestfal Vaclav Picka Milan Hout ZdenEk NovAk David Suba Josef BuEok ZdenEk Nova Marie Kyselovi Le Huu Thuong Josef Rend1 ZdenEk Nova D-PERFECT s.r.0. ZdenEk Hradecky Phan Van Thanh Zdeiika Kkkova Eva RubaSovA Miroslav NEmec Silvestr iitnik Silvestr iitnik Silvestr iitnik Michal Kostrouch Marek Prudik Vaclav And51 Iva Kratochvilova Filip Makula KvEta Samkova Vhclav M 1 Miroslav Kratochvil Silvestr zit&

37 (2) druha strana protokolu sepsankho u Okresniho soudu v Klatovech dne v souladu s bodem 8 Elanku 11. pfechodnjrch ustanoveni a. E Sb. Pof. E. Spisovd znaeka: ~Eastnik fizenilopravnen$: ~Eastnik fizenilpovinn$: Okresni sprava soc. zabezpeeeni Svitavy Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Oborova zdravotni pojigt'ovna Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy MEstskf Uad Sugice Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Tachov Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeeeni Tachov Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeeeni Tachov MEstskf Gad Sugice MCsto KdynC AUTOPEL, s.r.0. Miroslav Kratochvil ZbynEk Miljr Radek NEmec Vladimir Dugek Silvestr iitnik Silvestr iitnik Stefan MurgoS Radek Bureg Silvestr iitnik Filip Makula TERMOVAC s.r.0. Vaclav And51 Ale3 Navrhtil Iva Kratochvilova Sergiy Blaginin Jitka Bartkovb Ale3 Svoboda Josef KovaE Miroslav Kratochvil Josef KovaE Iva Kratochvilov6 Miroslav Kratochvil Miroslav Kratochvil Iva Kratochvilov~ Josef KovAC Aneta Beranova Rudolf.Janov a soudni exekutor shora uvedend spisy p P e b i r. PPedhi i pfevzeti spish shora uvedenfch stvrzuji Okresni soud v Klatovech, zast. pfedsedou soudu Mgr. Martinem MatCjiEkem a JUDr. Dalimil Mika, LLM, soudni exekutor Exekutorskdho ufadu Klatovy, svmi podpisy.... *. Mgr* E)(EKUTOR K~ U hd KLATOVY m. -M,

38 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 2 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

39 Protokol 22 Spr sepsany u Okresniho soudu v Klatovech dne v souladu s bodem 8 Clanku 11. pfechodnych ustanoveni z&. E Sb. Okresni soud v Klatovech s odkazem na citovanc z&onn6 ustanoveni pi edava JUDr. Dalimilu Mikovi, LLM., soudnimu exekutorovi Exekutorsk6ho Gadu Klatovy, se sidlem Za Berankem 836, Klatovy, nisledujici spisy, v nichi by1 nafizen A) ekon rozhodnuti prodejem movitfch veci a v jehoi provad6ni s ohledem na mcnu zhkona 6. 99/1963 Sb., obeanskcho soudniho fadu, nelze po pokraeovat prostfednictvim soudu: Pof. C. Spisova znaeka: ~Eastnik i.izenilopravnenir: ~Eastnik Eizenilpovinn9: 19 E Jiii Hor& 19 E JOKA Klatovy 19 E Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Vlastimil Holovsky 19 E 509/2011 Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Marek Vlk 19 E 540/2011 Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy DOPIMA s.r E Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy David KrejEi 19 E 610/2011 Okresni sprhva soc. zabezpeceni Klatovy LukaS Stroleny 19 E Mirka TouSova 19 E 109/2012 Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Helena Slehoferovk 19 E Roman Frank 19 E Petr JanouSek 19 E 231/2012 MEsto KromEiii Pavlina ieleznikovh 19 E Thi Xuan Gianova 19 E Jitka Sadlikova 19 E Okresni sprkva soc. zabezpeeeni Klatovy Pavol Novik 19 E 348/2012 Soiia JareSova 19 E David Hilse 19 E Sofia JareSova 19 E Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Alena Koinarova 19 E Mestsky m ad SuSice Radek Koinar 20 E Martin Sivik 20 E Vaclav Brejcha (veetn6 sepsanych movitfch veci odebranych povinnkmu ve veci vedenk pod sp.zn. 20 E , a to: 1 ks poeitacovc klavesnice zn. Chicony, scriovc Eislo B 1 ks tiskha se skenerem zn. HP Deskjet F 2180, scriovc Eislo SIN CN78C3R14X vcetn6 napajeciho zdroje 1 ks PC monitor 17" zn. ASUS, s6riovc Cislo 83LMTF veetn& napajeciho zdroje 1 ks strolni PC barvy stiibrnoeern6 bez v9r.e. a jincho oznaeeni vcetn8 napajeciho zdroj e)

40 dmha strana protokolu sepsankho u Okresniho soudu v Klatovech dne v souladu s bodem 8 Elanku 11. pfechodnych ustanoveni zhk. E. 396/2012 Sb. Pol. C. Spisova znaeka: ~Eastnik lizenilopr~vn~n.rj: ~Eastnik fizeni/povinn.rj: Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni soud v Domailicich Okresni sprhva soc. zabezpeeeni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Okresni sprava soc. zabezpeeeni Sokolov Okresni sprava soc. zabezpeceni Klatovy Mestsky Gad SuSice Okresni sprava soc. zabezpeeeni Klatovy Roman PiStek RenC Cihlhf Stanislav Kotrch Antonin Kouba NV TRANS s.r.0. Antonin Kouba LuboS VoraEek Petr Simek Michal Kadelabek Robin Taut ROLISTAV s.r.0. Stanislav Zronek Petr Simek Vaclav Lane Martin Pantok Stanislav Simek JiEi KrakovEik Petr Simek Ladislav Holy B) vfkon rozhodnuti srazkami ze rnzdy, v jehoi provadgni s ohledem na zmenu zakona E Sb., obeanskcho soudniho fadu, rovngi nelze po pokraeovat prostlednictvim soudu: Po?. C. Spisova znacka: ~Eastnik fizeni/opravnen+: ~Eastnik fizeni/povinn$: Okresni soud id'iir nad Skavou VZP CR Okresni soud Strakonice Okresni soud Domailice VZP CR Okresni soud Strakonice Zdravotni pojist'ovna METAL-ALIANCE Okresni soud Praha-vychod Okresni soud Pisek Okresni soud Chomutov Miroslav Klaus Petr Spoutil Vlastimil Soukup Martin Lacko Stefan Selsky Martin Havif Jana Mickova Huu Loi Tran Josef Suba Jili Cernoch

41 tfeti strana protokolu sepsancho u Okresniho soudu v Klatovech dne v souladu s bodem 8 Cl&u 11. pfechodnych ustanoveni z&. E Sb. a soudni exekutor shora uvedenc spisy p f e b i r a. PEedAni i pfevzeti spisd shora uvedenqch stvrzuji Okresni soud vklatovech, zast. pfedsedou soudu Mgr. Martinem MatEijiCkem a JUDr. Dalimil Mika, LLM, soudni exekutor ExekutorskCho Gadu Klatovy, sv@i podpisy.

42 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 3 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

43 Sp. zn. soudu: 12 E Protokol o pfedzini spisu soudnimu exekutorovi Okresni soud v Prachaticich ve v6ci jkonu rozhodnuti proti Vgeobecna zdravotni pojimovna Ceskk republiky, Orlickd , , Praha 3 povinnkmu: Roman Prochbka nar , Kti.5 11,383 01, Prachatice pfedal soudnimu exekutorovi JUDr. Dalimilu Mikovi, Exekutorslj hfad Klatovy dne 3. q.20- v souladu s bodem 8 El. I1 pfechodnych ustanoveni zhkona E Sb., kteljm se m&ni zkkon E Sb., obeanslj soudni fad, spis vedeny pod spisovou znackou 12 E V Prachaticich dne 7- $.?Q~x 45q Mgr. Milada Tfiblo ii KLATOVY

44 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

45

46 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

47

48 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 1 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

49

50

51

52 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem , že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby elektronické, se shoduje s obsahem dokumentu, jehož převedením vznikl. Vstup v listinné podobě se skládá z 3 listů (stránek textu). Zjišťovací prvek: bez zjišťovacího prvku Tato doložka byla vyhotovena aplikací zákona č. 300/2008 Sb. a dle vyhlášky č. 193/2009 Sb. prostřednictvím elektronické aplikace systému kontaktních míst veřejné správy. Ověřující osoba: Soudní exekutor JUDr. Dalimil Mika, LL.M. dne Tuto skutečnost můžete ověřit v úložišti ověřovacích doložek ( ) Autorizovanou konverzí dokumentu se nepotvrzuje správnost a pravdivost údajů obsažených v dokumentu a jejich soulad s právními předpisy.

Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 61753910-28769-140623150234, že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby

Více

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí:

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí: Toto rozhodnutí ze dne 04.12.2012, č.j. 120 EX 48346/12-14, nabylo právní moci dne 28.12.2012. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní exekutor, dne 11.01.2013. Číslo

Více

Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 60867995-52137-140602112212, že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby

Více

B D ABCDEFB E EB B FB E B B B B E EB B E B B F B

B D ABCDEFB E EB B FB E B B B B E EB B E B B F B Toto rozhodnutí ze dne 11.01.2016, č.j. 085 EX 14048/15-11, nabylo právní moci dne 24.03.2016.Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 06.05.2016.Datum doložky provedení

Více

Jméno, příjmení a podpis osoby, která autorizovanou konverzi dokumentu provedla: Mgr. Marcel Kubis

Jméno, příjmení a podpis osoby, která autorizovanou konverzi dokumentu provedla: Mgr. Marcel Kubis Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 59316073-27874-140417091347, že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby

Více

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí:

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí: Toto rozhodnutí ze dne 27.05.2009, č.j. 120 EX 2496/09-21, nabylo právní moci dne 19.05.2012 a je vykonatelné dne 19.05.2012. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní

Více

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 68051533-174507-141220083713 že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné podobě do podoby

Více

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org)

Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 62748065-24623-140721142753 že tento dokument,

Více

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí:

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí: Toto rozhodnutí ze dne 26.01.2007, č.j. 120 EX 5347/06-5, nabylo právní moci dne 05.10.2007. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní exekutor, dne 04.03.2013. Sp. zn.

Více

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z Toto rozhodnutí ze dne 09.04.2014, č.j. 120 EX 4240/14-19, nabylo právní moci dne 10.04.2014.Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní exekutor, dne 15.04.2014. E X E

Více

Protokol o předání spisů soudnímu exekutorovi:

Protokol o předání spisů soudnímu exekutorovi: Protokol o předání spisů soudnímu exekutorovi: Okresní soudu v Nymburce předal dne 23. října 2013 soudnímu exekutorovi Mgr. Tomáši Pospíchalovi, Exekutorský úřad Nymburk, se sídlem 28. října 1474/20, 288

Více

Protokol o předání spisů soudnímu exekutorovi:

Protokol o předání spisů soudnímu exekutorovi: Protokol o předání spisů soudnímu exekutorovi: Okresní soudu v Nymburce předal dne 23. října 2013 soudnímu exekutorovi Mgr. Tomáši Pospíchalovi, Exekutorský úřad Nymburk, se sídlem 28. října 1474/20, 288

Více

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z Číslo jednací: 120 EX 4002/13-33 v. s. oprávněný: 3710212263 Toto rozhodnutí ze dne 19.02.2014, č.j. 120 EX 4002/13-33, nabylo právní moci dne 20.02.2014.Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil

Více

120 EX 1001/10-104 U S N E S E N Í

120 EX 1001/10-104 U S N E S E N Í Toto rozhodnutí ze dne 24.09.2012, č.j. 120 EX 1001/10-104, nabylo právní moci dne 12.10.2012. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní exekutor, dne 21.11.2012. Číslo

Více

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z Toto rozhodnutí ze dne 04.07.2011, č.j. 131 EX 987/11-26, nabylo právní moci dne 12.07.2011 a je vykonatelné dne 12.07.2011. Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor Mgr. Petr Polanský, dne

Více

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ. t a k t o: S poukazem na ustanovení 49 odst. 1 písm. f) Exekučního řádu se nařizuje exekuce prodejem nemovité věci s příslušenstvím:

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ. t a k t o: S poukazem na ustanovení 49 odst. 1 písm. f) Exekučního řádu se nařizuje exekuce prodejem nemovité věci s příslušenstvím: Toto rozhodnutí ze dne 10.10.2017, č.j. 180 EX 3089/15-74, nabylo právní moci dne 13.10.2017.Připojení doložky právní moci provedl Mgr. Zuzana Sobíšková, soudní exekutor, dne 14.11.2017.Datum doložky provedení

Více

Příloha č. 1. Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou

Příloha č. 1. Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou Příloha č. 1 - Výpočet hodnoty nemovitosti porovnávací metodou Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitosti RD Velké Přílepy porovnávací metodou

Více

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ. t a k t o: S poukazem na ustanovení 49 odst. 1 písm. f) Exekučního řádu se nařizuje exekuce prodejem nemovité věci s příslušenstvím:

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ. t a k t o: S poukazem na ustanovení 49 odst. 1 písm. f) Exekučního řádu se nařizuje exekuce prodejem nemovité věci s příslušenstvím: Toto rozhodnutí ze dne 27.10.2017, č.j. 180 EX 4208/17-23, nabylo právní moci dne 20.11.2017.Připojení doložky právní moci provedl Mgr. Zuzana Sobíšková, soudní exekutor, dne 04.01.2018.Datum doložky provedení

Více

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ. t a k t o: S poukazem na ustanovení 49 odst. 1 písm. f) Exekučního řádu se nařizuje exekuce prodejem nemovité věci s příslušenstvím:

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ. t a k t o: S poukazem na ustanovení 49 odst. 1 písm. f) Exekučního řádu se nařizuje exekuce prodejem nemovité věci s příslušenstvím: Toto rozhodnutí ze dne 12.02.2018, č.j. 180 EX 194/18-19, nabylo právní moci dne 23.02.2018.Připojení doložky právní moci provedl Mgr. Zuzana Sobíšková, soudní exekutor, dne 02.07.2018.Datum doložky provedení

Více

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z Toto rozhodnutí ze dne 20.09.2013, č.j. 131 EX 9633/12-35, nabylo právní moci dne 11.11.2013. Připojení doložky právní moci provedl Mgr. Petr Polanský, dne 13.11.2013. Exekutorský úřad Liberec Voroněžská

Více

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z Toto rozhodnutí ze dne 27.04.2012, č.j. 085 EX 4158/12-22, nabylo právní moci dne 05.12.2012. Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 15.02.2013. Číslo jednací:

Více

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z

E X E K U Č N Í P Ř Í K A Z Toto rozhodnutí ze dne 21.08.2012, č.j. 085 EX 7958/12-25, nabylo právní moci dne 19.09.2012. Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 15.11.2012. Číslo jednací:

Více

U S N E S E N Í VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

U S N E S E N Í VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Toto rozhodnutí ze dne 29.10.2009, č.j. 085 EX 571/08-205, nabylo právní moci dne 24.11.2009.Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 22.04.2016. U S N E S E N Í

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K U o provedení elektronické dražby nemovitosti

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K U o provedení elektronické dražby nemovitosti Toto rozhodnutí ze dne 04.01.2012, č.j. 120 EX 3814/08-73, nabylo právní moci dne 18.02.2012 a je vykonatelné dne 18.02.2012. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní

Více

Příloha č. 1. Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou

Příloha č. 1. Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitostí porovnávací metodou Příloha č. 1 - Výpočet hodnoty nemovitosti porovnávací metodou Příloha č. 1 Výpočet hodnoty nemovitosti rozestavěného RD, včetně pozemků a příslušenství

Více

Znalecký posudek č. 3640/2012

Znalecký posudek č. 3640/2012 Znalecký posudek č. 3640/2012 o ceně obvyklé - pozemku parcelní číslo 328/2, zapsaného v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Plzeňský kraj, okres Klatovy, obec Švihov, katastrální území

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku

USNESENÍ. Dražební vyhlášku Toto rozhodnutí ze dne 22.03.2012, č.j. 067 EX 3425/10-73, nabylo právní moci dne 18.04.2012 a je vykonatelné dne 18.04.2012. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní

Více

Znalecký posudek č. ZP-2732

Znalecký posudek č. ZP-2732 Znalecký posudek č. ZP-2732 o ceně obvyklé pozemku parc. č. 249/10 ( orná půda ) v kat. území Suchodol, obec Suchodol, okres Příbram, zapsáno na LV 122. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

Znalecký posudek č. 857

Znalecký posudek č. 857 Znalecký posudek č. 857 o ceně obvyklé pozemek parc. č. 1712 ( ostatní plocha ) v kat. území Velká Veleň, obec Děčín, okres Děčín, zapsáno na LV 101. Objednatel posudku: JUDr. Milan Suchánek Exekutorský

Více

DODATEK Č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU

DODATEK Č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU DODATEK Č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU č. 1691 421 / 2012 dle Usnesení č.j. 067 EX 1556/03-72 a dle dodatečné žádosti objednavatele Objednavatel: Exekutorský úřad Praha 5 JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní

Více

n o v ý č a s a m í s t o d r a ž e b n í h o j e d n á n í (elektronické dražby)

n o v ý č a s a m í s t o d r a ž e b n í h o j e d n á n í (elektronické dražby) Číslo jednací: 120 EX 2124/13-185 v. s. oprávněný: 7904065928 č.j. oprávněný: U S N E S E N Í JUDr. Dalimil Mika, LL. M., soudní exekutor, Exekutorský úřad Klatovy se sídlem Za Beránkem 836, 339 01 Klatovy,

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku

USNESENÍ. Dražební vyhlášku Toto rozhodnutí ze dne 06.08.2014, č.j. 067 EX 4850/12-120, nabylo právní moci dne 03.09.2014.Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní exekutor, dne 05.09.2014. USNESENÍ

Více

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ K PROVEDENÍ EXEKUCE PRODEJEM NEMOVITÝCH VĚCÍ ,19

EXEKUČNÍ PŘÍKAZ K PROVEDENÍ EXEKUCE PRODEJEM NEMOVITÝCH VĚCÍ ,19 Toto rozhodnutí ze dne 26.07.2018, č.j. 085 EX 3734/18-23, nabylo právní moci dne 11.09.2018.Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 02.10.2018.Datum doložky provedení

Více

Protokol o pfedanf spisu soudnimu cxekutorovi

Protokol o pfedanf spisu soudnimu cxekutorovi Sp. zn. soudu: 25 H 361/2011 Protokol o pfedanf spisu soudnimu cxekutorovi Okresni soud v Jihlave ve veci vykonu rozhodnuti opravneneho Okresni sprava socialniho zabczpcceni Jihlava, Wolkerova 4448/37,

Více

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Toto rozhodnutí ze dne 09.06.2011, č.j. 085 EX 2297/09-139, nabylo právní moci dne 04.11.2011.Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 09.06.2015. U S N E S E N Í

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých věcí

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých věcí Číslo jednací: 120 EX 15787/12-252 v. s. oprávněný: 10017906 č.j. oprávněný: 10017906 U S N E S E N Í JUDr. Dalimil Mika, LL.M., soudní exekutor, Exekutorský úřad Klatovy se sídlem Za Beránkem 836, 339

Více

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo jednací: 085 EX 1187/09-170 U s n e s e n í o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, Exekutorský úřad Praha 9 se sídlem Pod Pekárnami 245/10, 190

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 11.05.2015

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 11.05.2015 Strana 1 z 7 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 11.05.2015 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. 1. Volba zapisovatele, ověřovatele a programu ANO 2. 2. Schválení účetní

Více

0998.0076709590 Ověřovací doložka konverze do dokumentu obsaženého v datové zprávě Ověřuji pod pořadovým číslem 47345388-23777-130506152412, že tento dokument, který vznikl převedením vstupu v listinné

Více

U S N E S E N Í. vydává. U S N E S E N Í O N A Ř Í Z E N Í D A L Š Í H O D R A Ž E B N Í H O J E D N Á N Í ( e l e k t r o n i c k á d r a ž b a )

U S N E S E N Í. vydává. U S N E S E N Í O N A Ř Í Z E N Í D A L Š Í H O D R A Ž E B N Í H O J E D N Á N Í ( e l e k t r o n i c k á d r a ž b a ) Toto rozhodnutí ze dne 29.04.2016, č.j. 124 EX 7149/12-174, nabylo právní moci dne 01.06.2016.Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Ondřej Mareš, LL.M., dne 09.06.2016. U S N E S

Více

vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitosti

vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitosti Číslojednací: 120 EX 22814/12-69 v.s.oprávněný:4321032o95 USNESENÍ JUDr. Dalimil Mika, LL. M., soudní exekutor, Exekutorský úřad Klatovy se sídlem Za Beránkem 836, 339 01 Klatovy, pověřený provedením exekuce

Více

DODATEK Č. 2 KE ZNALECKÉMU POSUDKU

DODATEK Č. 2 KE ZNALECKÉMU POSUDKU DODATEK Č. 2 KE ZNALECKÉMU POSUDKU č. 1691 421 / 2012 dle Usnesení č.j. 067 EX 1556/03-72 a dle dodatečné žádosti objednavatele Objednavatel: Exekutorský úřad Praha 5 JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní

Více

Hráč TJ Dynama ČESKÉ BUDĚJOVICE dostal od povolení (viz níže) na hostování do oddílu Kuželky Borovany.

Hráč TJ Dynama ČESKÉ BUDĚJOVICE dostal od povolení (viz níže) na hostování do oddílu Kuželky Borovany. Hráč TJ Dynama ČESKÉ BUDĚJOVICE dostal od 11.3.2019 povolení (viz níže) na hostování do oddílu Kuželky Borovany. Jelikož po této době hrál ještě stále za Dynamo Č. B. - musím anulovat jeho výsledky. 203

Více

U s n e s e n í o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

U s n e s e n í o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Toto rozhodnutí ze dne 04.04.2013, č.j. 085 EX 6439/11-166, nabylo právní moci dne 26.04.2013. Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 30.05.2013. U s n e s e n

Více

Mgr. Luděk Němec, soudní exekutor

Mgr. Luděk Němec, soudní exekutor ; Exekutorský úřad Karlovy Vary Mgr. Luděk Němec, soudní exekutor Usnesení o odročení dražebního jednání č.j. 55 EX 49/05-539 Soudní exekutor Exekutorského úřadu Karlovy Vary Mgr. Luděk Němec pověřený

Více

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo jednací: 085 EX 5100/14-134 U s n e s e n í o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, Exekutorský úřad Praha 9 se sídlem Pod Pekárnami 245/10, 190

Více

Oznámení o přihlášených pohledávkách do dražby

Oznámení o přihlášených pohledávkách do dražby Č. j. 099 EX 6916/14-222 Oznámení o přihlášených pohledávkách do dražby Soudní exekutor JUDr. Ivo Luhan, Exekutorský úřad Praha 1, se sídlem Karlovo nám. 17, 120 00 Praha 2, pověřený opatřením Obvodního

Více

U S N E S E N Í. proti. povinnému : Dana Rokoszová, bytem Pjanovova 1656/7, Ostrava, PSČ: 700 30, nar.: 06.02.1970. vydává tuto

U S N E S E N Í. proti. povinnému : Dana Rokoszová, bytem Pjanovova 1656/7, Ostrava, PSČ: 700 30, nar.: 06.02.1970. vydává tuto EXEKUTORSKÝ ÚŘAD OSTRAVA S o u d n í e x e k u t o r J U D r. V l a s t i m i l P O R O S T L Ý S t o j a n o v o n á m. 7 / 8 7 3, 7 0 9 0 0 O s t r a v a M a r i á n s k é H o r y T e l. / fax : + 4

Více

U S N E S E N Í. vydává D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K U ( o e l e k t r o n i c k é d r a ž b ě )

U S N E S E N Í. vydává D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K U ( o e l e k t r o n i c k é d r a ž b ě ) Toto rozhodnutí ze dne 07.08.2017, č.j. 124 EX 29326/11-172, nabylo právní moci dne 31.08.2017.Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Ondřej Mareš, LL.M., dne 21.09.2017. U S N E S

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

Věc: Vyjádření k žádosti o udělení souhlasu s řešením úpadku oddlužením

Věc: Vyjádření k žádosti o udělení souhlasu s řešením úpadku oddlužením VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky Regionální pobočka Ostrava, pobočka pro Moravskoslezský, Olomoucký a Zlínský kraj adresa pro doručování: Hliníky

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :35:02

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :35:02 A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor B Nemovitosti Pozemky Parcela Výměra[m2] Druh pozemku Způsob využití Způsob ochrany St. 5 383 zastavěná plocha a nádvoří Součástí je stavba: Kadešice, č.p. 6, bydlení

Více

U s n e s e n í o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

U s n e s e n í o nařízení dražebního jednání - elektronická dražba VEŘEJNÁ DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Toto rozhodnutí ze dne 07.06.2013, č.j. 085 EX 1230/10-235, nabylo právní moci dne 23.07.2013. Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 01.08.2013. U s n e s e n

Více

Identifikační číslo Částka Připsána dne Z účtu č. Jméno Variabilní symbol Bankou poskytnuté další identifikanty Poznámka Ex Datum identifikace

Identifikační číslo Částka Připsána dne Z účtu č. Jméno Variabilní symbol Bankou poskytnuté další identifikanty Poznámka Ex Datum identifikace Identifikační číslo Částka Připsána dne Z účtu č. Jméno Variabilní symbol Bankou poskytnuté další identifikanty Poznámka Ex Datum identifikace Soudní exekutor oznamuje, že neidentifikovatelné platby došlé

Více

MSPH 99 INS 20147/2014-A-9. & ( & )*+, --./* S pozdravem. advokátní koncipient AK JUDr. Josefa Kešnera Lukavecká 1732.

MSPH 99 INS 20147/2014-A-9. & ( & )*+, --./* S pozdravem. advokátní koncipient AK JUDr. Josefa Kešnera Lukavecká 1732. MSPH 99 INS 20147/2014-A-9! " # $%! & & ( & )*+, --./* 0123450123 S pozdravem 0JU (YD 3DYOtþNRYi advokátní koncipient AK JUDr. Josefa Kešnera Lukavecká 1732 +RUQt 3RþHUQLFH 193 00 Praha 9 ' %' & Ověřovací

Více

Znalecký posudek. 1840/2010

Znalecký posudek. 1840/2010 Znalecký posudek. 1840/2010 o cen nemovitosti - pozemku. parc. 562/10 v kat. úz. Benátecká Vrutice, obec Milovice, okres Nymburk. Objednatel posudku: Ú el posudku: JUDr. Ond ej Mareš Exekutorský ú ad Litom

Více

6 C 14/2009-21 P L A T E B N Í R O Z K A Z Okresní soud v vprávn žalobce: proti žalované: Hulín o 48.222,00 t a k t o : I. Soud ukládá žalované zaplatila žalobci a) pohledávku ve výši 48.222,00 se smluvním

Více

Sdělení k výzvě soudu

Sdělení k výzvě soudu MSPH 79 INS 25551/2014-A-9 Městský soud v Praze Spálená 6/2 120 00 Praha 2 ------------------------------------------elektronickým podáním ke sp. zn. MSPH 79 INS 25551/2014 V Praze dne 13. listopadu 2014

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 16784615

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 16784615 ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 16784615 NEMOVITÁ VĚC: o ceně pozemku p.č.801/9, 808/1, 808/4 ve zjednodušené evidenci v obci Svitávka, k.ú.svitávka, okres Blansko. Katastrální údaje : Kraj Jihomoravský,

Více

VYPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTI ojcazujici stav evidovany k datu :47:35

VYPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTI ojcazujici stav evidovany k datu :47:35 .Vyhd, 5 Most Kat.uzemi: 686573 Lom u Mostu VYPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTI ojcazujici stav evidovany k datu 18. 07. 2014 09:47:35 pfistupem do katastru nemovitosti pro u6ei ov^fenf vystupu z informadnlho

Více

NÁVRH NA ZAHÁJENÍ INSOLVENČNÍHO ŘÍZENÍ

NÁVRH NA ZAHÁJENÍ INSOLVENČNÍHO ŘÍZENÍ Česká spořitelna, a.s. Tým právní vymáhání retailových pohledávek Odbor restrukturalizace a vymáhání retailových klientů Pracoviště Ostrava Krajskému soudu v Ostravě Havlíčkovo nábřeží 34 728 81 Ostrava

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Sokol Písek A - KK Lokomotiva Tábor 5:3 2497-2440 (6:6) 11.03. TJ Loko České Budějovice B - TJ Sokol Chotoviny B 3:5 2499-2500 (3,5:8,5) 14.03. TJ Dynamo Č. Budějovice A - TJ Fezko Strakonice 6:2 2512-2399

Více

SPOLEČNÁ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ

SPOLEČNÁ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MSPH 99 INS 13122/2013 - A-25 SPOLEČNÁ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ Veveří č. 46, 602 00 Brno JUDr. Vladimír Hodboď, CSc. - advokát Mgr. Marta Hubková - advokát Mgr. Petr Pařil advokát Mgr. Jakub Kratochvíl advokátní

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku (o elektronické dražbě)

USNESENÍ. Dražební vyhlášku (o elektronické dražbě) USNESENÍ č.j.: 067 EX 7563/10-206 Soudní exekutor JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., Evropská 663/132, 160 00 Praha 6, pověřený provedením exekuce usnesením č. j. 34 EXE 102/2011-40 ze dne 1.2.2011, které

Více

5: (6:6) TJ

5: (6:6) TJ TJ Fezko Strakonice - TJ Loko České Budějovice 5:3 2626-2566 06.12. TJ Spartak Soběslav A - TJ Sokol Chotoviny B 6:2 2458-2381 06.12. TJ Sokol Písek A - TJ Dynamo Č. Budějovice 5:3 2444-2435 06.12. TJ

Více

C2 start. 2 TJ Klatovy 2 SK VS ČB. 3 TJ Klatovy. 3 Raft klub Troja TJ Kaučuk Kralupy 3 SK Hubertus KV TJ Kaučuk Kralupy 3 Roztoky. 3 TJ Kaučuk Kralupy

C2 start. 2 TJ Klatovy 2 SK VS ČB. 3 TJ Klatovy. 3 Raft klub Troja TJ Kaučuk Kralupy 3 SK Hubertus KV TJ Kaučuk Kralupy 3 Roztoky. 3 TJ Kaučuk Kralupy K1M start 1 Vondra Jan 012037 88 1 Dukla 2 Grossmann Petr 039047 74 2 Loko Plzeň 3 vm Pechlát Hynek 042019 71 2 KVS Sušice 4 vm Šindelář Pavel 039055 70 2 Loko Plzeň 5 Báča Milan 010020 73 2 SK VS Karbo

Více

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí:

Exekuční příkaz. exekuční příkaz k provedení exekuce prodejem nemovitostí: Toto rozhodnutí ze dne 17.01.2013, č.j. 120 EX 53871/12-22, nabylo právní moci dne 29.01.2013. Připojení doložky právní moci provedl JUDr. Dalimil Mika, LL.M., v.r. soudní exekutor, dne 05.02.2013. Číslo

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č / dle Usnesení č.j. 067 EX 24546/16-57

ZNALECKÝ POSUDEK. č / dle Usnesení č.j. 067 EX 24546/16-57 ZNALECKÝ POSUDEK č. 5118 212 / 2018 dle Usnesení č.j. 067 EX 24546/16-57 Objednavatel: Exekutorský úřad Praha 5 JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní exekutor Sídlo: Evropská 663/132, 160 00 Praha 6 IČ:

Více

B. A 1: (3,5:8,5) TJ

B. A 1: (3,5:8,5) TJ KK Lokomotiva Tábor - TJ Loko České Budějovice B 2:6 2695-2712 (4:8) 21.03. TJ Sokol Soběnov A - TJ Nová Ves u Č. B. A 1:7 2534-2604 (3,5:8,5) 21.03. TJ Sokol Písek A - TJ Sokol Nové Hrady A 6:2 2541-2408

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých v cí

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých v cí Číslo jednací: 120 EX 10141/12-102 v. s. oprávn ný: 4555310103 č.j. oprávn ný: 4555310103 U S N E S E N Í JUDr. Dalimil Mika, LL.M., soudní exekutor, Exekutorský ú ad Klatovy se sídlem Za Beránkem 836,

Více

vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých věcí

vydává DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých věcí twt{_ sun/mir Číslo jednací: 120 EX 35734/10-72 v. s. oprávněný: 3015743 č.j. oprávněný: 3015743 USNESENÍ JUDr. Dalimil Mika, LL. M, soudní exekutor, Exekutorský úřad Klatovy se sídlem Za Beránkem 836,

Více

Objednavatel: Exekutorský úřad Praha 5 JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní exekutor Sídlo: Evropská 663/132, 160 00 Praha 6 IČ: 49720821

Objednavatel: Exekutorský úřad Praha 5 JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní exekutor Sídlo: Evropská 663/132, 160 00 Praha 6 IČ: 49720821 DODATEK č. 1 KE ZNALECKÉMU POSUDKU č. 321 264 / 2010 dle Usnesení č.j. 067 EX 3936/08-59 a dle dodatečné žádosti objednavatele Objednavatel: Exekutorský úřad Praha 5 JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., soudní

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS KK Lokomotiva Tábor - TJ Blatná 1:7 2422-2555 (4,5:7,5) 01.02. TJ Kunžak C - TJ Centropen Dačice C 5:3 2602-2599 (6:6) 01.02. TJ Fezko Strakonice - TJ Centropen Dačice G 8:0 2521-2377 (12:0) 01.02. TJ

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Sokol Chotoviny B - TJ Loko České Budějovice B 2:6 2425-2448 (6:6) 22.11. TJ Fezko Strakonice - TJ Dynamo České Budějovice 7:1 2501-2394 (9,5:2,5) 22.11. TJ Spartak Soběslav A - TJ Kunžak A 8:0 2462-2330

Více

tel: , tel., fax: , mobil: www:

tel: , tel., fax: , mobil: www: Toto rozhodnutí ze dne 29.09.2006, č.j. 085 EX 1716/06-25, nabylo právní moci dne 30.09.2013. Připojení doložky právní moci provedl Soudní exekutor JUDr. Milan Suchánek, dne 02.10.2013. Exekutorský úřad

Více

- TJ 8: (9:3) TJ - 4: (7:5) TJ

- TJ 8: (9:3) TJ - 4: (7:5) TJ KK Lokomotiva Tábor - TJ Centropen Dačice G 6:2 2505-2399 (8:4) 01.03. TJ Centropen Dačice C - TJ Sokol Slavonice 7:1 2673-2529 (8:4) 01.03. TJ Blatná - TJ Loko České Velenice 1:7 2545-2568 (4:8) 01.03.

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Blatná C - TJ Centropen Dačice G 6:2 2514-2455 (9:3) 25.11. TJ Fezko Strakonice - TJ Centropen Dačice C 3:5 2326-2349 (6:6) 25.11. TJ Nové Hrady B - TJ Sokol Chýnov 0:8 2372-2464 (3:9) 25.11. KK Český

Více

- KK 7: (11:1) TJ - TJ 2: (6:6) TJ - TJ 6: (8:4) TJ - TJ

- KK 7: (11:1) TJ - TJ 2: (6:6) TJ - TJ 6: (8:4) TJ - TJ Kuželky Borovany - KK Lokomotiva Tábor 7:1 2479-2143 (11:1) 22.02. TJ Sokol Chýnov - TJ Jiskra Nová Bystřice 2:6 2356-2393 (6:6) 22.02. TJ Spartak Trhové Sviny - TJ Fezko Strakonice 6:2 2540-2423 (8:4)

Více

- TJ 6: (6:6) TJ

- TJ 6: (6:6) TJ TJ Jiskra Nová Bystřice - TJ Sokol Slavonice 3:5 2470-2511 (5,5:6,5) 05.02. TJ Sokol Chýnov - KK Lokomotiva Tábor 6:2 2548-2404 (7:5) 08.02. TJ Spartak Trhové Sviny - Kuželky Borovany 1:7 2375-2458 (3:9)

Více

1KLM. Tabulka celkem: Tabulka doma: Tabulka venku: Tabulka podzim:

1KLM. Tabulka celkem: Tabulka doma: Tabulka venku: Tabulka podzim: Tabulka celkem: 1KLM družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Husovice 22 16 1 5 117,5:58,5 (303,0:225,0) 3463 33 2248 1215 11,0 2. Rokycany 22 14 1 7 109,5:66,5 (297,0:231,0)

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate SVAZ KARATE PLZEŇSKÉHO KRAJE Paroubkova 535, 344 01 Domažlice Ing. Zdeněk Kubalík předseda STK E-mail: kubalikz@email.cz Výsledková listina KBS v karate Název: V. ročník Chodského poháru Datum konání:

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Silon Sezimovo Ústí B - TJ Blatná C 1:7 2500-2594 (4:8) 02.12. TJ Lokomotiva České Velenice - TJ Kunžak 6:2 2750-2629 02.12. TJ Sokol Písek - TJ Sokol Slavonice 4,5:3,5 2462-2404 02.12. TJ Sokol Chýnov

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Blatná C - TJ Fezko Strakonice 3:5 2444-2496 (5:7) 13.01. TJ Centropen Dačice G - TJ Nové Hrady B 7:1 2519-2318 (10:2) 13.01. TJ Centropen Dačice C - KK Český Krumlov B 2:6 2370-2548 (4:8) 13.01. TJ

Více

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov.

Výherci Velká letní. Kolo Firstbike. Jiří Svoboda, Olomouc. Familyboardy. Jarmila Kapustová, Brumov Radka Barnová, Chomutov. Velké letní soutěže se účastnilo přes 4000 soutěžících. Bohužel ne všichni si řádně přečetli pravidla a proto museli být z losování vyřazeni. Nicméně většina soutěžících odpověděla správně na všech 15

Více

TJ - KK 7: (9:3) TJ 6: (7:5) TJ - TJ

TJ - KK 7: (9:3) TJ 6: (7:5) TJ - TJ TJ Jiskra Nová Bystřice - KK Lokomotiva Tábor 7:1 2649-2500 (9:3) 08.03. Kuželky Borovany - TJ Fezko Strakonice 6:2 2477-2366 (7:5) 08.03. TJ Sokol Chýnov - TJ Kunžak C 5:3 2445-2351 (7:5) 08.03. TJ Spartak

Více

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21.

Stafeta. Čas Pořadí (sekundy kluci ) 18.16 36 14.06 5 15.73 22. Pořadí holky 16.06 15 13.78 4 13.22 1 16.17 28 20.16 40 15.95 14 14.26 9 21. Stafeta BĚH MLADŠÍ Jméno dítě Ackermann Lukáš Adamová Alena Adolt David Bareš Štěpán Bendáková Klára Boček Jáchym Čáp Sebastian Čechrák Tomáš Černá Anežka Dvořáková Apolena Elvy David Fiala Jakub Filgasová

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku (o elektronické dražbě)

USNESENÍ. Dražební vyhlášku (o elektronické dražbě) USNESENÍ č.j.: 067 EX 14953/15-64 Soudní exekutor JUDr. Juraj Podkonický, Ph.D., Evropská 663/132, 160 00 Praha 6, pověřený provedením exekuce usnesením č. j. 34 EXE 5540/2015-12 ze dne 22.9.2015, které

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých v cí

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKU o provedení elektronické dražby nemovitých v cí Číslo jednací: 120 EX 36799/11-141 v. s. oprávn ný: č.j. oprávn ný: 0254EX4311 U S N E S E N Í JUDr. Dalimil Mika, LL.M., soudní exekutor, Exekutorský ú ad Klatovy se sídlem Za Beránkem 836, 339 01 Klatovy,

Více

OP - skupina B 4. kolo

OP - skupina B 4. kolo OP - skupina B 4. kolo TJ Kovostroj Dín C - TJ Union Dín B 1:5 1568-1597 (3:5) 09.10. TJ Lovosice B - KK Hvzda Trnovany C 5,5:0,5 1573-1476 (5,5:2,5) 09.10. Sokol Roudnice nad Labem B - SKK Bílina B 1:5

Více

Žebříček mužů - RSST Kutná Hora /2015

Žebříček mužů - RSST Kutná Hora /2015 1. Miffek Daniel 1976 SKC Zruč nad Sázavou 3.liga 91,67% 2. Herout František 1990 SKC Zruč nad Sázavou 3.liga 72,60% 2. N Nevřela Daniel 1973 SKC Zruč nad Sázavou 3.liga 60,00% 3. Uher Petr 1972 SKC Zruč

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Lokomotiva České Velenice - TJ Blatná C 4:4 2755-2753 (6:6) 20.01. TJ Silon Sezimovo Ústí B - TJ Sokol Písek 6:2 2586-2420 (7:5) 20.01. TJ Kunžak - TJ Sokol Chýnov 6:2 2448-2349 (7:5) 20.01. TJ Centropen

Více

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012

Přestupní karta hasičů pro vyšší kola ročníku 2012 P L Z E Ň S K Ý povolen za okres / kraj ne Valečková Štěpánka Domažlice/Plzeňský Plzeň-jih/Plzeňský Růžková Pavla Domažlice/Plzeňský Plzeňs-sever/Plzeňský Kacerovská Kristýna Domažlice/Plzeňský Klatovy/Plzeňský

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Centropen Dačice C - TJ Kunžak 7:1 2568-2429 (9:3) 20.03. TJ Centropen Dačice G - TJ Blatná C nedošel zápis 24.03. TJ Centropen Dačice C - TJ Fezko Strakonice 3:5 2465-2474 (6:6) 24.03. TJ Sokol Chýnov

Více

Individuální členové SPŘ, kteří souhlasili se zveřejněním kontaktů

Individuální členové SPŘ, kteří souhlasili se zveřejněním kontaktů Individuální členové SPŘ, kteří souhlasili se zveřejněním kontaktů Členské 1 2 Doc. Ing. Hačkajlová Ludmila, CSc. Praha hackajlova(at)fsv.cvut.cz 2 4 Ing. Krátký Jiří Pardubice jiri.kratky(at)centrum.cz

Více

Znalecký posudek č. ZP-4732

Znalecký posudek č. ZP-4732 Znalecký posudek č. ZP-4732 o ceně obvyklé na - stavbě (budova) č.e. 296, způsob využití: rod.rekr, pozemek st. parc. č. 317/11 ( zastavěná plocha a nádvoří ), pozemek parc.č. 317/33 ( ostatní plocha )

Více

NÁVRH NA ZAHÁJENÍ INSOLVENČNÍHO ŘÍZENÍ

NÁVRH NA ZAHÁJENÍ INSOLVENČNÍHO ŘÍZENÍ Česká spořitelna, a.s. Tým právní vymáhání retailových pohledávek Odbor restrukturalizace a vymáhání retailových klientů Pracoviště Ostrava Krajskému soudu v Ostravě Havlíčkovo nábřeží 34 728 81 Ostrava

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu :55:02 A Okres: Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor B Nemovitosti Pozemky Parcela Výměra[m2] Druh pozemku Způsob využití Způsob ochrany St. 927 19 zastavěná plocha a nádvoří Součástí je stavba: bez čp/če,

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Tabulka celkem: družstvo záp výh rem proh skore sety průměr body plné dorážka chyby 1. Soběnov B B 26 25 0 1 164,5:43,5 (209,5:102,5) 2414 50 1678 736 43,3 2. Borovany A A 26 24

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Termín: pondělí 1. 6. 2009 dopoledne Petra Zuzana Svobodová (4.A) Český jazyk a literatura 7:30 7:45 Mgr. Libuše Kovářová / Mgr. Andrea Zadinová / Anglický jazyk 8:30 8:45 Mgr. Silvie Průchová / Mgr. Diana

Více

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS

zpracoval: František Vašíček předseda STK JhčKS TJ Centropen Dačice C - TJ Centropen Dačice G 6,5:1,5 2624-2501 (7:5) 15.01. TJ Spartak Trhové Sviny - KK Lokomotiva Tábor 7:1 2409-2292 (8:4) 18.01. TJ Loko České Velenice - TJ Sokol Chýnov 7,5:0,5 2921-2646

Více