SMLOUVU O VYTVOŘENÍ UMĚLECKÉHO VÝKONU A POSKYTNUTÍ LICENCE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVU O VYTVOŘENÍ UMĚLECKÉHO VÝKONU A POSKYTNUTÍ LICENCE"

Transkript

1 příloha č.10 Pan/í... r.č.:... bytem:... (dále jen Herec ) a divadlo / jméno:... sídlo:... IČ:...DIČ:... jejímž jménem jedná:... (dále jen Nabyvatel ) na straně druhé uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku podle zákona č. 121/2000 Sb. o právu autorském, právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon) tuto: SMLOUVU O VYTVOŘENÍ UMĚLECKÉHO VÝKONU A POSKYTNUTÍ LICENCE Článek I Vymezení pojmů 1.1. Inscenací se pro účely této smlouvy rozumí divadelní představení dramatického díla s názvem...,autor..., v němž budou společně užita následující autorská díla a umělecké výkony: režie:..., výtvarník scény:..., výtvarník kostýmů:... (dále jen Inscenace ) Uměleckým výkonem se pro účely této smlouvy rozumí ve smyslu 67 odst.1 autorského zákona výkon Herce, tj. nastudování a opakované vytváření (provádění,ztvárnění a realizace) herecké role s názvem..., a to v rámci Inscenace uvedené v odst.1 (dále jen Umělecký výkon ). Článek II Předmět a účel smlouvy 2.1. Herec se touto smlouvou zavazuje vytvořit pro Nabyvatele Umělecký výkon v Inscenaci... v rámci běžného repertoáru divadla. Herec současně uděluje Nabyvateli oprávnění (licenci) k výkonu práva užít Umělecký výkon v rozsahu a za podmínek dále stanovených touto smlouvou Nabyvatel se zavazuje zaplatit Herci za vytvoření Uměleckého výkonu, za poskytnutí licence k výkonu práva užít Umělecký výkon a za plnění souvisejících povinností dle této smlouvy odměnu dále stanovenou. Strana 1 (celkem 8)

2 2.3. Účelem této smlouvy je uskutečnění uměleckého výkonu a získání příslušné licence. Článek III Nastudování Uměleckého výkonu 3.1. Herec se zavazuje k nastudování Uměleckého výkonu v termínu od...do Nabyvatel se zavazuje na svůj náklad vytvořit potřebné předpoklady pro nastudování Uměleckého výkonu a zajistit po materiální, organizační a personální stránce přípravu a zázemí k nastudování Uměleckého výkonu Nabyvatel je povinen seznámit Herce s předpisy o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci a o požární ochraně a s pracovním řádem NDB Nabyvatel se zavazuje po dobu uvedenou v odst respektovat již existující závazky Herce sdělené Nabyvateli při podpisu této smlouvy Herec se zavazuje po dobu vytváření Výkonu v době dle odst.3.1. tohoto článku řídit časovými a místními dispozicemi Nabyvatele dle níže uvedeného pracovního harmonogramu zkoušek (dále jen Harmonogram ): zkoušky na zkušebně od... jevištní zkoušky od... ověřovací zkouška... hlavní zkoušky... generální zkoušky... premiéra... Přesné termíny jednotlivých zkoušek dle Harmonogramu (datum, čas zahájení a ukončení zkoušek) budou upřesněny po vzájemné dohodě Nositele práv a Nabyvatelem v písemné formě s podpisem obou smluvních stran, a to nejpozději 1 (jeden) týden před příslušnou zkouškou Herec je povinen účastnit se zkoušek dokonale připraven s požadovanou znalostí textu, hereckých akcí a ve fyzické kondici potřebné pro řádné nastudování Uměleckého výkonu. Nemůže-li se Herec zúčastnit se závažných důvodů zkoušek a jiných povinností souvisejících, je povinen o tom neprodleně informovat pověřeného pracovníka Nabyvatele a řádně doložit důvod své nepřítomnosti. Závažným důvodem se rozumí důvody způsobený vyšší mocí a důvody, které Herec nemohl předvídat ani jim zabránit např.nemoc, úraz apod. Případnou nemoc musí doložit písemným potvrzením lékaře Nabyvatel je oprávněn dobu nastudování Uměleckého výkonu uvedenou v odst prodloužit, budou-li to vyžadovat okolnosti přípravy Inscenace, je však povinen vyžádat si souhlas Herce. Herec se zavazuje takový souhlas Nabyvateli bez vážných důvodů neodepřít. V případě prodloužení doby nastudování Uměleckého výkonu Herec Nabyvateli sdělí své závazky v takto prodlouženém období. Nabyvatel je povinen tyto závazky respektovat při sjednávání termínů zkoušek a jiných souvisejících povinností Na zkouškách mohou být přítomny jiné osoby než účinkující výkonní umělci, inscenační tým a zaměstnanci či zástupce Nabyvatele pouze se souhlasem Herce. Herec souhlasí s tím, aby poslední generální zkouška byla veřejná. Strana 2 (celkem 8)

3 Článek IV Vytváření Uměleckého výkonu 4.1. Herec se zavazuje opakovaně vytvářet Umělecký výkon při živém divadelním provozování Inscenace, a to v období od data premiéry dne... až do derniéry v konkrétních termínech dále sjednaných Vytváření Uměleckého výkonu dle odst platí pro živé divadelní provozování Inscenace na scéně... i pro hostování s Inscenací v jiných divadlech Smluvní strany se dohodly, že první představení (premiéra) Inscenace se bude konat dne..., druhé představení ( druhá premiéra) se bude konat dne... Další repríza se bude konat dne Termíny repríz Inscenace budou upřesněny po vzájemné dohodě obou smluvních stran, a to vždy nejpozději 3 kalendářní měsíce před kalendářním měsícem, ve kterém se mají reprízy Inscenace pořádat Herec je povinen účastnit se představení Inscenace (premiéry, repríz, derniéry) ve sjednaných termínech dokonale připraven s požadovanou znalostí textu, hereckých akcí a ve fyzické kondici potřebné pro řádné vytváření Uměleckého výkonu Nemůže-li se Herec zúčastnit se závažných důvodů představení Inscenace (premiéry, repríz, derniéry) a jiných souvisejících povinností, je povinen o tom neprodleně informovat pověřeného pracovníka Nabyvatele a řádně doložit důvod své nepřítomnosti. Závažným důvodem se rozumí důvody způsobený vyšší mocí a důvody, které Herec nemohl předvídat ani jim zabránit např.nemoc, úraz apod. Případnou nemoc musí doložit písemným potvrzením lékaře. Článek V Licence 5.1. Herec poskytuje Nabyvateli touto smlouvou oprávnění (licenci) k výkonu práva užít Umělecký výkon sdělováním výkonu veřejnosti jeho živým divadelním provozováním. Tuto licenci Herec Nabyvateli poskytuje jako licenci výhradní, na dobu od premiéry dne...do derniéry Herec poskytuje Nabyvateli touto smlouvou oprávnění (licenci) k výkonu práva užít Umělecký výkon k zaznamenání části Uměleckého výkonu při kterémkoli představením konaném podle této smlouvy na zvukový či zvukově obrazový záznam v délce maximálně 6 minut, a to výhradně pro účely propagace Inscenace. Záznam části Uměleckého výkonu dle předchozí věty podléhá schválení Herce. Herec se zavazuje tento souhlas bez vážných důvodů neodepřít Herec poskytuje Nabyvateli touto smlouvou oprávnění (licenci) k výkonu práva užít Umělecký výkon zaznamenáním části Uměleckého výkonu na fotografický záznam a užitím takového záznamu pro účely reklamních tiskovin (plakátů, letáků apod.) jeho tiskovým rozmnožováním, rozšiřováním a vystavováním v rámci propagace Inscenace a to vždy po odsouhlasení Hercem.herec se zavazuje bez vážných důvodů tento souhlas neodepřít. Strana 3 (celkem 8)

4 5.4. Licenci dle odst a 5.3. poskytuje Herec Nabyvateli jako nevýhradní, v rozsahu množstevním a územním neomezeném, po dobu licence dle odst Nabyvatel není oprávněn oprávnění tvořící součást licence poskytnout třetí osobě (podlicenci) vyjma případu hostování s Inscenací na jiné divadelní scéně,kdy bude pořadatelem představení jiná osoba než Nabyvatel Nabyvatel je povinen licenci využít Užití Uměleckého výkonu nad rámec licence poskytnuté touto smlouvou lze jen na základě uzavření zvláštní smlouvy Herec se zavazuje, že po dobu trvání licence podle odst nevytvoří pro třetí osobu Umělecký výkon ztvárněním téže herecké role při inscenaci téže divadelní hry Zákonná zpravodajská licence: Obě strany berou na vědomí, že na tuto smlouvu se vztahuje ustanovení 34 odst.1b) autorského zákona s tím, že do autorského práva nezasahuje ten, kdo v odůvodněné míře dílo užije při zpravodajství o aktuální události. Článek VI Odměna a platební podmínky 6.1. Nabyvatel je povinen zaplatit Herci odměnu za vytvoření Uměleckého výkonu, za poskytnutí licence a plnění souvisejících povinností dle této smlouvy...,-kč (slovy:... korun českých) za každé představení Inscenace, ve kterém Herec vytvoří Umělecký výkon Za účast na zkouškách a plnění souvisejících povinností dle této smlouvy Inscenace náleží Herci odměna ve výši...-kč (slovy:...korun českých) Nabyvatel uhradí Herci paušální náhradu nákladů souvisejících s dopravou Herce po dobu platnosti této smlouvy v celkové výši...,-kč (slovy...korun českých) Kromě odměny dle odst a 6.2. má Herec právo na 4 ks režijních vstupenek na premiéru Inscenace a na 2 ks režijních vstupenek na každé představení Inscenace Bude-li konkrétní představení zrušeno ze strany Nabyvatele v termínu po hod. toho kterého dne před začátkem představení nebo v průběhu představení, má Herec právo na odměnu ve výši 50 % odměny za takové představení, přestože v něm Umělecký výkon nevytvořil, resp. nedokončil Odměna podle odst a 6.5. bude splatná v souhrnu jednou měsíčně, a to do 15. dne kalendářního měsíce následujícího po kalendářním měsíci, za který se poskytuje. Odměna bude splatná bezhotovostním převodem na účet Herce č.:..., vedený u Odměna podle odst.6.2. bude vyplacena ve dvou splátkách. 1.splátka odměny ve výši...-kč bude splatná nejpozději do 5 (pěti) dnů po zahájení zkoušení na účet Herce uvedený v odst.6.6.této smlouvy, 2.splátka ve výši...-kč bude splatná nejpozději první pracovní den po premiéře,tj. dne...na účet Herce uvedený v odst.6.6.této smlouvy Paušální náhrada nákladů souvisejících s dopravou podle odst bude vyplacena ve dvou splátkách. 1.splátka ve výši...-kč bude splatná na účet Herce uvedený v odst.6.6.této smlouvy nejpozději do 5 (pěti) dnů po zahájení zkoušení, 2.splátka ve výši Strana 4 (celkem 8)

5 ...Kč bude splatná na účet Herce uvedený v odst.6.6.této smlouvy nejpozději první pracovní den po premiéře,tj. dne Pro případ prodlení s platbou odměny dle tohoto článku sjednávají smluvní strany smluvní pokutu ve výši...% z dlužné částky za každý den prodlení. Článek VII Scénář 7.1. Nabyvatel je povinen předat Herci scénář nejpozději dne Nabyvatel je povinen předat Herci scénář v takové podobě, aby Herec mohl nastudovat a vytvořit v rámci Inscenace Umělecký výkon. Ćlánek VIII Program Inscenace a jiný propagační materiál Inscenace 8.1. Nabyvatel se zavazuje, že bude jak v programu Inscenace, tak na jiných tiskovinách či nosičích týkajících se Inscenace zhotovené dle této smlouvy uvádět jméno a příjmení Herce obvyklým způsobem Herec má právo na 2 ks bezplatných výtisků tohoto programu Inscenace. Článek IX Osobnostní práva 9.1. Herec tímto uděluje v souladu s 12 zákona č. 40/1964 Sb. ve znění pozdějších předpisů (občanský zákoník) svolení Nabyvateli užít jeho jména, pořídit a užít jeho podobizny a jiných osobnostních atributů pro účely propagace Inscenace zejména k otištění v programu představení Inscenace Svolení podle odst platí po dobu poskytnuté licence dle této smlouvy. Článek X Zvláštní ujednání Nabyvatel se zavazuje, že po dobu nastudování Uměleckého výkonu a po dobu vytváření Uměleckého výkonu až do derniéry, zajistí dle této smlouvy v rámci Inscenace přiměřenou ochranu proti neoprávněným zásahům třetích osob do osobnostních práv Herce Nabyvatel se zavazuje zajistit v době nezbytné přítomnosti Herce ubytování Herec je povinen se zúčastnit propagačních akcí na podporu Inscenace v rozumné míře, tj. zejména tiskových konferencí, poskytování rozhovorů a to dle dohody s Nabyvatelem. Strana 5 (celkem 8)

6 Článek XI Odstoupení od smlouvy Nesplní-li Herec z vlastního zavinění některou z povinností stanovených touto smlouvou ani v dodatečné přiměřené lhůtě Nabyvatelem poskytnuté a znamená-li toto nesplnění povinnosti podstatné porušení smlouvy, má Nabyvatel právo od smlouvy odstoupit a žádat od Herce náhradu vzniklé škody Vzniknou-li na straně Herce během vytváření Uměleckého výkonu překážky, které by mohly ohrozit plnění povinností stanovených touto smlouvou a které byly způsobeny okolnostmi, které Herec nezavinil, je Herec je povinen bez odkladu o tom uvědomit Nabyvatele. Nabyvatel má právo od této smlouvy odstoupit, pokud Herec nesplní povinnost ani v dodatečně přiměřené lhůtě poskytnuté ze strany Nabyvatele a znamená toto nesplnění povinnosti podstatné porušení této smlouvy Nesplní-li Nabyvatel některou z povinností stanovených touto smlouvou ani v dodatečně přiměřené lhůtě poskytnuté Hercem a znamená-li nesplnění této povinnosti podstatné porušení této smlouvy, má Herec právo od této smlouvy odstoupit a žádat od Nabyvatele náhradu vzniklé škody V případě odstoupení od smlouvy dle odst a tohoto článku má Herec nárok na poměrnou část odměny jemu náležející v závislosti na vytvořený Umělecký výkon a poskytnutí licence ke dni odstoupení od smlouvy, splatnou nejpozději do 14 dnů ode dne zániku této smlouvy V případě, že je Herec povinen nahradit Nabyvateli vzniklou škodu, je Nabyvatel oprávněn započíst náhradu škody proti odměně, kterou je povinen Herci podle této smlouvy zaplatit Odstoupením od smlouvy dle tohoto článku smlouva zaniká s účinností od doručení písemného projevu vůle od smlouvy odstoupit druhé smluvní straně Ćlánek XII Prohlášení smluvních stran Smluvní strany této smlouvy prohlašují, že mohou uzavřít tuto smlouvu a že jsou schopny konat a plnit dle této smlouvy. Strany této smlouvy se zavazují, že neučiní žádné právní úkony, ze kterých by vznikly nebo mohly vzniknout závazky v rozporu s touto smlouvou či jejím plněním, anebo by tuto smlouvu obcházely V případě škody vzniklé jedné ze smluvních stran z titulu pozdního nebo neodůvodněného oznámení nebo zanedbání jiné povinnosti vyplývající z této smlouvy druhou smluvní stranou, nese náhradu škody ta smluvní strana, která škodu zavinila. Strana 6 (celkem 8)

7 Článek XIII Osobní údaje V souladu se Zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění se obě smluvní strany dohodly, že na základě uděleného souhlasu režiséra bude Nabyvatel zpracovávat poskytnutá data obsažená v této smlouvě pro účely personální činnosti a pro plnění úkolů uložených zákonem, a to po dobu nezbytně nutnou k zajištění práv a povinností plynoucích z této smlouvy. Článek XIV Závěrečná ustanovení Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech s právní silou originálu, z nichž po jednom obdrží Herec a Nabyvatel Veškeré změny a doplňky této smlouvy musí být provedeny v písemné formě a podepsány oběma smluvními stranami Tato smlouva se řídí platnými právními předpisy České republiky, zejména autorským zákonem a občanským zákoníkem Veškeré spory vzniklé mezi smluvními stranami v souvislosti s touto smlouvou budou řešeny především smírnou cestou, jinak je domluvena příslušnost soudů České republiky Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami. V dne.. V dne... za Nabyvatele za Herce Strana 7 (celkem 8)

8 Strana 8 (celkem 8)

Smlouva s hostujícím režisérem příloha č.7

Smlouva s hostujícím režisérem příloha č.7 Smlouva s hostujícím režisérem příloha č.7 Pan/í... r.č.:... bytem:... (dále jen Režisér ) a divadlo / jméno:... sídlo:... IČ:...DIČ:... jejímž jménem jedná:... (dále jen Nabyvatel ) spolu uzavřeli podle

Více

Komorní scéna Aréna, příspěvková organizace Všeobecné smluvní podmínky VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

Komorní scéna Aréna, příspěvková organizace Všeobecné smluvní podmínky VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Komorní scény Aréna, příspěvkové organizace, se sídlem 28. října 289/2, Ostrava Moravská Ostrava, PSČ 701 85, IČ: 00845035 I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto všeobecné smluvní

Více

Licenční smlouva a smlouva o postoupení práv

Licenční smlouva a smlouva o postoupení práv Licenční smlouva a smlouva o postoupení práv uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) a zákona č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech souvisejících

Více

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) LICENČNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 (Firma či jméno a příjmení): sídlo či trvalé bydliště:

Více

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:...

Licenční smlouva. Varianta A (fyzická osoba) Jméno a příjmení, RČ:... Bydliště:... Licenční smlouva kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 14a zák. č. 106/1999 Sb. ( zákon o svobodném přístupu k informacím ) a ust. 2358 a násl. a 2371 a násl zák. č. 89/2012 Sb. ( občanský

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č.

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO. Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídky NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Smlouva o dílo na zpracování Aktualizace Programu rozvoje územního obvodu Zlínského kraje do roku 2020 č. D/xxxx/2016/STR uzavřená níže uvedeného

Více

LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS

LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS Text smlouvy pro účely veřejné soutěže odsouhlasil: LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS kterou podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi (dále jen uživatel ) a (dále jen poskytovatel ) I. Předmět smlouvy Předmětem této smlouvy je poskytování služeb, kterými se

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Název právnické / fyzické osoby: zapsaná v se sídlem: tel.: fax:

Název právnické / fyzické osoby: zapsaná v se sídlem: tel.: fax: OSA Ochranný svaz autorský pro práva k dílům hudebním, z.s. se sídlem v Praze 6, Československé armády 20, PSČ: 160 56 IČ: 63839997, DIČ: CZ63839997 zapsán ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Legenda smluvního vzoru

Legenda smluvního vzoru Legenda smluvního vzoru Text psaný kurzivou se užívá tam, kde z uvedených variant je třeba jednu zvolit a ostatní vyškrtnout. Text psaný šedou barvou se užívá u ustanovení, jejichž uvedení ve Smlouvě doporučujeme,

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SYNCHRONIZAČNÍ LICENCE. Číslo smlouvy: 2057

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SYNCHRONIZAČNÍ LICENCE. Číslo smlouvy: 2057 ! im Ml: l! I -! ;i I 11! Ideri! : f"".-, 't!i! jmoravskoslezský KRA_ - KK/\TkY ) ČÍSLO SMLOUVY (DODATKU) OSA por. CISÍP Ar. os uzavřená mezi těmito smluvními stranami: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ SYNCHRONIZAČNÍ

Více

1. Předmět a účel Rámcové licenční smlouvy

1. Předmět a účel Rámcové licenční smlouvy Veřejná vysoká škola adresa vč. PSČ jejímž jménem jedná (dále jen Nabyvatel ) a.. rodné číslo:.. adresa.. (dále jen Autor nebo Výkonný umělec ) uzavírají Rámcovou licenční smlouvu o užití školních děl

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Zastoupené: Mgr. art Mariánom Chudovským, generálním ředitelem SND Doc. Romanom Polákom, ředitelem Činohry SND /dále jen SND/ uzavírají tuto

Zastoupené: Mgr. art Mariánom Chudovským, generálním ředitelem SND Doc. Romanom Polákom, ředitelem Činohry SND /dále jen SND/ uzavírají tuto Č.j.: Slovenské národné divadlo sídlo: Pribinova 17, 819 01 Bratislava, Slovenská republika IČO: 00 164 763 IČ pro DPH: SK 2020829954 Č.Ú.: SK 48 8180 0000 0070 0006 9886 SWIFT: SPSR SKBA Zastoupené: Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č.

SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. SMLOUVA O PODNIKATELSKÉM ÚVĚRU č. I. Smluvní strany CreditKasa s.r.o., IČO 048 23 541, se sídlem Hradecká 2526/3, Praha 3, Vinohrady, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku se v souladu s příslušnými ustanoveními občanského zákoníku Č. 89/2012 Sb. v platném znění

Níže uvedeného dne, měsíce a roku se v souladu s příslušnými ustanoveními občanského zákoníku Č. 89/2012 Sb. v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku se v souladu s příslušnými ustanoveními občanského zákoníku Č. 89/2012 Sb. v platném znění 1. Obchodní firma: Sídlo: IČ: DIČ: Zastoupená: Bankovní spojení: číslo účtu:

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

LICENČNÍ SMLOUVA I. ÚČEL SMLOUVY

LICENČNÍ SMLOUVA I. ÚČEL SMLOUVY LICENČNÍ SMLOUVA k předmětům chráněným právem duševního vlastnictví, zejména autorským právem a právem průmyslového vlastnictví, uzavřená dle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA KONTROLNÍ KOMISE Bytové družstvo Ohradní 1344/51, se sídlem Praha 4, Ohradní 1344/51, PSČ 140 00, IČ: 266 90 934, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze

Více

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Smlouva o dílo kterou podle ustanovení 536 a následujících obchodního zákoníku, níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo:

Více

Smlouva o výkonu funkce člena představenstva

Smlouva o výkonu funkce člena představenstva Smlouva o výkonu funkce člena představenstva uzavřená dle ustanovení 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, v platném znění Smluvní strany icom Vision Holding, a.s. IČO 24729353 se

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

I. Smluvní strany. PKS Okna a.s. Brněnská 126/38, Žďár nad Sázavou 1, Žďár nad Sázavou Ing. Petrem Pejchalem, předsedou představenstva

I. Smluvní strany. PKS Okna a.s. Brněnská 126/38, Žďár nad Sázavou 1, Žďár nad Sázavou Ing. Petrem Pejchalem, předsedou představenstva RK-18-2018-04, př. 1 počet stran: 6 Podlicenční smlouva uzavřená na základě dohody smluvních stran nikoliv na úkor ochrany kterékoliv ze smluvních stran podle ustanovení 2371 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Jméno a příjmení. Datum narození:. Rodné číslo. Adresa trvalého bydliště. Adresa pro doručování (je-li odlišná od trvalého bydliště):

Jméno a příjmení. Datum narození:. Rodné číslo. Adresa trvalého bydliště. Adresa pro doručování (je-li odlišná od trvalého bydliště): , IČ 292 10 607, sídlem Otrokovice, Moravní 958, PSČ 765 02, zastoupena Rudolfem Kozlem, jednatelem společnosti Tel.:. Email:.. (dále také jako Nezávislý správce práv ) a Jméno a příjmení. Datum narození:.

Více

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice

Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské knihovny v Pardubicích rekonstrukce pavilonu č.2, bývalého objektu SOU Ohrazenice SMLOUVA O DÍLO (uzavřená dle. 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění) číslo smlouvy objednatele: 201305 číslo smlouvy zhotovitele:. na Dodávku a montáž regálového systému pro Depozitář Krajské

Více

Příloha A Seznam ověřovatelských míst 1/2. 1 9 0 0 0 P r a h a 9, t e l. 2 6 6 7 2 1 3 7 8, 3 7 0, 3 7 6, 3 8 2

Příloha A Seznam ověřovatelských míst 1/2. 1 9 0 0 0 P r a h a 9, t e l. 2 6 6 7 2 1 3 7 8, 3 7 0, 3 7 6, 3 8 2 SEZN AM PŘÍLOH P ř í l o h a A S e z n a m o v ě ř o v a t e l s k ý c h m í s t P ř í l o h a B C e n í k s l u ž e b H o s p o d á ř s k é k o m o r y Č e s k é r e p u b l i k y P ř í l o h a C P o

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY Uzavřená v souladu s ustanovením 59 a násl. Zákona č. 90/2012 o obchodních korporacích, v platném znění mezi Společností Výstaviště České Budějovice a.s.,

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 989/2016. č. 911 ze dne Smlouva o dílo - prezentační publikace o Praze 3

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 989/2016. č. 911 ze dne Smlouva o dílo - prezentační publikace o Praze 3 č.j.: 989/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 911 ze dne 06.12.2016 Smlouva o dílo - prezentační publikace o Praze 3 Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. III. 1.

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 zastoupená starostkou Soňou Černou (dále jen objednatel ) a (dále jen zhotovitel ) uzavřeli níže psaného

Více

SMLOUVA O DÍLO SERVISNÍ SMLOUVA č.

SMLOUVA O DÍLO SERVISNÍ SMLOUVA č. SMLOUVA O DÍLO SERVISNÍ SMLOUVA č. - NÁVRH Uzavřená podle 536 a následujících Obchodního zák. č. 513/1991 Sb. ve znění platných změn a doplňků mezi stranami: I. SMLUVNY STRANY Objednatel: Společenství

Více

Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů

Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů Příloha č. 2: Výpis z obchodního rejstříku - FK Dukla Praha a.s. Příloha č. 3: Vzorová smlouva o reklamě Společnost FK DUKLA Praha a.s. se sídlem Praha 6, Dejvice,

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE ČLENA DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanovením 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, v platném znění (dále jen ZOK ) mezi společností Výstaviště České

Více

Článek I Smluvní strany

Článek I Smluvní strany Příloha č. 1 Návrh kupní smlouvy K U P N Í S M L O U V A uzavřená podle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Článek I Smluvní strany Kupující:

Více

Do# <*o:

Do# <*o: PÍ) JSMOČÁ v v v KTiAJ KRA Jí:; v* ý ř >.a d Do#

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA 1/2015

RÁMCOVÁ SMLOUVA 1/2015 Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli RÁMCOVÁ SMLOUVA 1/2015 a Pavel Novotný, nar. trvale bytem Skuteč, Melicharova 754, PSČ 593 73 (dále jen poskytovatel na straně jedné) tuto rámcovou smlouvu: (dále

Více

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č..

SMLOUVA O ÚVĚRU. uzavřeli níže uvedeného dne podle 497 a násl. obchodního zákoníku a v souladu se zákonem č. 145/2010 Sb. tuto. smlouvu o úvěru č.. SMLOUVA O ÚVĚRU č. Obchodní společnost HK Investment s.r.o., IČ 28806573 se sídlem Hradec Králové, Velké náměstí 162/5, PSČ 500 03 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže uvedeného dne, měsíce a roku

KUPNÍ SMLOUVA. Níže uvedeného dne, měsíce a roku KUPNÍ SMLOUVA Níže uvedeného dne, měsíce a roku 1. Národní institut dětí a mládeže a školské zařízení pro zájmové vzdělávání (dále jen NIDM ) se sídlem Sámova ulice č. 677/3, Praha 10 - Vršovice, PSČ 101

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE MÍSTOPŘEDSEDY DOZORČÍ RADY uzavřená v souladu s ustanovením 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních korporacích, v platném znění (dále jen ZOK ) mezi společností Výstaviště

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Archeologické centrum Olomouc, příspěvková organizace, Olomouc, ul. Karolíny Světlé 2a SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany

Archeologické centrum Olomouc, příspěvková organizace, Olomouc, ul. Karolíny Světlé 2a SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany Archeologické centrum Olomouc, příspěvková organizace, 779 00 Olomouc, ul. Karolíny Světlé 2a 1.1. Objednatel : SMLOUVA O DÍLO 1. Smluvní strany Archeologické centrum Olomouc, příspěvková organizace se

Více

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY

PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY SMLOUVA I. SMLUVNÍ STRANY PŘÍLOHA Č. 2: KUPNÍ SMLOUVA OBCHODNÍ PODMÍNKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá tyto obchodní podmínky, které jsou vypracovány ve formě a struktuře návrhu smlouvy o zajištění služeb.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1038/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 963 ze dne 25.11.2014 Smlouva o dílo - kniha "Praha 3 známá neznámá" Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í I 1. smlouvu

Více

Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka

Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a podle 37p odst. 1 a 2 a 37h odst. 1, písm. c) zákona č. 185/2001 Sb.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1005/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 926 ze dne 06.12.2016 Pořádání výstav uměleckých děl v galerii Toyen - suterénní prostory Informačního centra Praha 3 Rada městské

Více

OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY

OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY PŘÍLOHA Č. 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY A. Obecné požadavky k návrhu smlouvy Uchazeč předloží v nabídce návrh smlouvy (dále jen smlouva ) v listinné podobě, který přiloží k originálu

Více

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře

Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Smlouva o pozáručním servisu a technické podpoře Ev.č. Software602 a.s.: Ev.č. Organizace: SUPP/FFSaFP/Písek/0606/2016 1. Článek Smluvní strany Společnost: Software602 a.s. se sídlem: Hornokrčská 15, 140

Více

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

REZERVAČNÍ SMLOUVA. mezi. [Jméno budoucího prodávajícího] [Jméno budoucího kupujícího]

REZERVAČNÍ SMLOUVA. mezi. [Jméno budoucího prodávajícího] [Jméno budoucího kupujícího] Tato smlouva byla připravena advokáty z webu dostupnyadvokat.cz. Jedná se o obecný vzor a slouží pouze k informativním účelům. Každý právní případ je jedinečný, nedoporučujeme využívat tuto smlouvu bez

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva )

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva ) 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) podnikatele Pavla Hrubého, IČ: 034 90 947, se sídlem Lhotákova

Více

SMLOUVU o vytvoření uměleckého výkonu a udělení výhradní licence k jeho užití. Čl. I Předmět smlouvy

SMLOUVU o vytvoření uměleckého výkonu a udělení výhradní licence k jeho užití. Čl. I Předmět smlouvy Moonlight Production, spol. s r. o. IČ: 039 24 068 DIČ: CZ 039 24 068 sídlem: Biskupský dvůr 2095/8, Nové Město, 110 00 Praha 1 (dále jen producent ) a. narozen: bytem zastoupen: (dále jen umělec ) spolu

Více

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi:

TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: Smlouva o zápůjčce TATO SMOLUVA O ZÁPŮJČCE (dále jen Smlouva ) uzavřená mezi: COOL CREDIT, s.r.o., se sídlem Na Příkopě 988/31, Staré Město, 110 00 Praha 1, IČO: 021 12 621, zapsanou v obchodním rejstříku

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli

Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli Smlouva o poskytování sociální služby - osobní asistence, na dobu neurčitou kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli I. Smluvní strany Jméno a příjmení: datum narození: trvalé bydliště: PSČ: v

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě Všeobecné obchodní podmínky společnosti Shean s.r.o. k Servisní smlouvě I.Úvodní ustanovení 1. Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním

Více

Smlouva o poskytování předškolní výchovy

Smlouva o poskytování předškolní výchovy Smlouva o poskytování předškolní výchovy Poskytovatel Základní škola a mateřská škola KLAS s.r.o. IČ: 46577742 Obchodní rejstřík vedený Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 21769 Ministerstvo

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 380/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 359 ze dne 21.05.2014,,Strategie využití celostátních operačních programů na období 2014-2020" Rada městské části I. s c h v a

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace Dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů dotace (dále jen smlouva ) uzavírají

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. Obchodní firma/název/ jméno a příjmení Identifikační číslo sídlem/místem podnikání/ bytem zastoupená

MANDÁTNÍ SMLOUVA. Obchodní firma/název/ jméno a příjmení Identifikační číslo sídlem/místem podnikání/ bytem zastoupená MANDÁTNÍ SMLOUVA Collect Partner s.r.o. Na Florenci 1686/9 110 00 Praha 1 IČO: 290 52 149 zastoupená: Liborem Prokopem pobočka a korespondenční adresa Hradec Králové ČSA 287 502 16 Hradec Králové bankovní

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0368/2016/OÚRaSŘ)

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0368/2016/OÚRaSŘ) *MMFMP006HGEF* Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace (číslo smlouvy ) uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní

Více

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb

smlouva o marketingovém partnerství a zprostředkování v oblasti poskytování ubytovacích služeb Smluvní strany Poskytovatel : Sky club Brumlovka s.r.o. se sídlem : Vyskočilova 2, Praha 4, PSČ 140 00 korespondenční adresa : Na Příkopě 25, Praha 1, PSČ 110 00 DIČ : CZ47120479 Zapsaný : v OR vedeném

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem!"

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem! PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem!" 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže s názvem Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým

Více

17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l

17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l OBEC KOROZLUKY Došlo: 19. 02. 2015 Smlouva o poskytnutí dotace C.;.: 5q 17P;~t.II: I~~_~'Ui1(l z Fondu Hospodářské a sociální rady Mostecka, z. s. na podporu projektů vyhlášené pro členy HSRM dne 13. 1.

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU JIHOMORAVSKÉHO KRAJE NA ROZVOJ PODNIKATELSKÉHO PROJEKTU Smluvní strany: 1. Jihomoravský kraj zastoupený: Ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje

Více

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání

Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část. Smlouva o poskytování vzdělávání Příloha č. 3 dokumentace výběrového řízení - Návrh Smlouvy o poskytování vzdělávání 1. dílčí část Smlouva o poskytování vzdělávání I. SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel Název: Česká republika Národní úřad pro

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla. II. Postup zhotovení díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh Čj.: MULA 11601/2015 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: 0 Spisový znak: 56.12 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace - návrh z rozpočtu města Lanškroun uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Smlouva o uskutečnění programu celoživotního vzdělávání program na výkon povolání

Smlouva o uskutečnění programu celoživotního vzdělávání program na výkon povolání , Smlouva o uskutečnění programu celoživotního vzdělávání program na výkon povolání Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta se sídlem zastoupená děkanem fakulty prof. PaedDr. Michalem Nedělkou, Dr. (dále

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více