TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 15. Přítomni: Carbol, Orszulik, Benda, Tomala, Boháček, Hladký, Šuch, Hikl, Vorel

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 15. Přítomni: Carbol, Orszulik, Benda, Tomala, Boháček, Hladký, Šuch, Hikl, Vorel"

Transkript

1 TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 15 Přítomni: Carbol, Orszulik, Benda, Tomala, Boháček, Hladký, Šuch, Hikl, Vorel 15. Připomínky z jednání TPK č. 15 konané dne U starších Varií málo svítí světlomety Na střeisku DTO požadujeme zákaz odstavování vozů na kolej 1 až 3 - nejsou osvětlené. Odstavovat vozy tam mají zaměstnanci dílen. Proběhne jednání s vedoucím střediska Na vozy KT8 se začaly montovat levé roletky, budou i na ostatních vozech, budou se měnit staré roletky na čelním okně za nové? Nahrávání vozů na středisku DTO je problematické ( často se vozy nenahrají). Problém byl již řešen na provozní komisi ( bod Špatně nahraná data ve vozidlech na Křivé, naposled 11/ ), ale zůstal bez odpovědi. Dálkové nahrávání se neustále prověřuje a řeší. Bude se zjišťovat aktuální stav. Pokud nastane situace, že vůz není nahrán, měl by být připraven na výjezd ( v pohotovosti ) vůz náhradní Terminál Hranečník při výjezdu ze smyčky ve směru na NH a do nástupní zastávky, nejde vidět přijíždějící vozidla (trolejbus, autobus ), je možnost dodání zrcadla? Bude svoláno jednání Šlo by zařídit osvětlení výhybky na NH jižní bráně? Ne - pořízení osvětlení by bylo příliš nákladné Při spojování vozů ve vozovně Moravská Ostrava zajistit, aby lepší vozy byly jako první v soupravě. Pokud se objeví špatné zapojení napíše se to jako závada. Následně se bude řešit Vysypávání smyček štěrkem, kvůli výstupu z tramvají ( výstup do velké hloubky ). Bude svoláno jednání Příprava mokrých hadrů na letní provoz.

2 Bude řešeno Chybí značka Dej přednost v jízdě ve směru od zastávky Palkovského na Hulváckou. Bude provedeno šetření, kde značku umístit nejlépe dle D Smyčka Hlavní nádraží - žádost o posunutí levé stopy trochu víc doleva ( možnost lepšího průjezdu ). Stejná žádost i pro smyčku Hulváky. Připomínkuje: Carbol Na Hlavním nádraží se prověří stav. Na smyčce Hulváky nemůžeme s trolejí hýbat, smyčka není naše. Možná by šlo upravit dopravní značení prověří se stav Validátory se při přistavení do nástupní zastávky neodblokují. Připomínkuje: Carbol Validátory se v pauze uspí a při příjezdu do nástupní zastávky a otevření dveří se okamžitě aktivují pokud ne, jedná se o závadu, kterou je nutné zapsat. Všechny závady se řeší s dodavatelskou firmou Žádost o úpravu signalizace použití tlačítka STOP v přístrojové desce vozů CNG. Signalizace nepřetržitě píská. Požadujeme pouze pípnutí Některé vozy CNG mají možnost přepravovat dva invalidní vozíky dodat piktogramy., Benda, Albrecht Piktogramy pro přepravu dvou invalidních vozíků se řeší Lze montovat autorádia do vozů CNG. Ano, lze. 14. Připomínky z jednání TPK č. 14 konané dne Je možnost dalšího použití klimatizací z vozů, které budou likvidovány? Možnost se prověří. Možnost dalšího použití klimatizací z vozů, které budou likvidovány je a bude realizována Vrata (1,2,3) na hale DTR nejsou pravidelně udržována.myčka stále neopravena. Připomínkuje: Tkoč Základní údržbu vrat si provádí uživatel sám. Větší opravy provádí správce majetku ( nutno napsat HelpDesk). Bude provedena kontrola a oprava vrat. Myčka bude opravena po doručení a zhodnocení cenových nabídek oslovených firem. Na vratech budou prováděny pravidelné kontroly a údržba. Myčka se již začala opravovat.

3 14.3. Ve vozovně Křivá je nefunkční sodobar i aquamat. Připomínkuje: Protivínský Bude provedena kontrola popř. oprava sodobaru. Sodobary jsou již zastaralé a pokud nepůjdou opravit, postupně se budou nahrazovat aquamaty. Sodobar opraven Odborová organizace nesouhlasí s umisťování smetáků do kabin řidičů autobusů z hygienických důvodů, toto potvrdil také odborový inspektor BP. Připomínkuje: Protivínský Odpovídal: Hladký Smetáky jsou umístěné správně vzadu za sedačkou. Nemůže dojít k ohrožení zdraví řidiče ani k znečištění stejnokroje. Stejným způsobem se dodají držáky na smetáky i do všech vozů Solaris. S nesouhlasem odborové organizace bude seznámeno vedení společnosti. Po prošetření hygienických norem a norem BOZP se došlo k závěru, že umístění smetáků v kabinách řidičů autobusů tyto normy neporušují. Montáž uchycení smetáků do kabin řidičů autobusů bude pokračovat Šikmá parkovací místa v Martinově jsou úzká ( od 3000 mm po 3500 mm ). Bude prošetřeno. Šikmá parkovací místa byla opravena ( s následkem nižšího počtu parkovacích míst) U nových vozů CNG chybí odvětrávání z vozu a venkovní zrcátko na viditelnost pravé obliny. Tyto vozy byly takto vyrobeny a dodány. Ve specifikaci toto nebylo uvedeno. Prověří se možnosti. Ventilace je nastavena tak, že přední ventilátor vzduch nasává do vozu a zadní ventilátor odsává vzduch z vozu ven. Zrcátko lze seřídit tak, aby šla oblina vidět U nových vozů CNG kurzovky osňují silně svítí a odrážejí se v předním okně. Projedná se z výrobcem intenzita světla kurzovky. Do vybraných vozů bude na vyzkoušení nainstalován nový program na snížení intenzity osvětlení kurzovky U nových vozů CNG je doba signalizace zavírání dveří dlouhá. Podle předpisu musí být doba signalizace 3 vteřiny. Pokud je delší, prověří se stav. U většiny vozů je již doba nastavena na 3 vteřiny, ostatní se řeší. Pokud se v některém voze objeví doba delší, je nutné to zapsat jako závadu U nových vozů CNG vadí trezorky v odkládacím prostoru dveří nedostatek místa pro tašku. Trezorky byly požadovány ve specifikaci vozů. Přímo na směně bylo prověřeno, že je v odkládacím prostoru dveří dost místa na běžnou tašku. Trezorky se musí ponechat na místě po dobu udržitelnosti vozů (ROP), tj. pět let.

4 U nových vozů CNG nejsou boční roletky přes celou šířku okna. Prošetří se stav. Šířka roletky je dána konstrukcí vozidla a je v takové šířce, aby šlo vidět do zpětného zrcátka U nových vozů CNG se střešní okna otevírají manuálně - jsou vysoko a nejde na ně dosáhnout. Střešní okna jdou otevřít bez nutnosti akrobatických schopností. Prověří se u výrobce možnost výměny madel střešních oken. Výrobce jinou variantu madel na otevírání střešních oken nemá, žádnou úpravu nelze provést. Pokud praxe ukáže, že manipulace s pokopy představuje riziko ohrožení zdraví, což se v současné době nedomníváme, budou na zavírání vyrobeny háčky Oděvní sklad nefunguje jak by měl, je nutné rychlé řešení. Připomínkuje: Tořová Úkol: Vorel Probíhají jednání s firmou a připravuje se konečné řešení. Jednání s firmou bylo úspěšné. Objednávky se nyní již průběžně řeší a dodávají. Sklad bude fungovat tři dny v týdnu i v odpoledních hodinách. Začíná se naskladňovat i nový druh obuvi, dle požadavků řidičů. Je nutné, aby si řidiči své objednávky vyzvedli do 30 dnů od doručení, kvůli omezeným skladovým prostorům Potravinový automat Autic na DTP je vadný zasekává se. S firmou Autic jsou stále problémy. Odpovídal: Hladký Připravuje se řešení Ing. Kubíčková realizuje anketu spokojenosti. Na základě neustálých problémů a ankety spokojenosti, proběhlo s firmou Autic jednání, kde se stanovily přesné podmínky, které musí firma Autic plnit. Pokud nedojde ke zlepšení služeb ze strany firmy Autic, bude vypsáno výběrové řízení na novou firmu Do vozů T6, KT8, Trio a Vario dodat ventilátory. Budou prověřeny možnosti. Ventilátory se objednají a dodají do vozů Žádost o dodání klimatizací na starší vozy Vario v rámci prohlídek. Budou prověřeny možnosti. Byly zjištěny možnosti montáže klimatizací na starší vozy Vario. Vzhledem k vysoké ceně jedné montáže ( cca ,-Kč bez DPH ), se klimatizace na starší vozy dodávat nebudou. Vozy bez klimatizací se budou zapojovat do souprav jako druhé vozy. Montáž pravého bočního otevíracího okna nelze provést, byl by to zásah do konstrukce vozidla. U vozů T3 se možnosti prověří Chybí boční okno na starších vozech T6. Odpovídal: Tomala Jediný vůz, který nemá boční okno je zapojen v soupravě jako druhý vůz. Pokud je vozů více, zváží se možnosti.

5 13. Připomínky z jednání TPK č. 13 konané dne U starých typů Solarisů vadí řidiči ve výhledu terminál nového odbavovacího systému umístěný na středním svislém madle uprostřed předních dveří. Bylo ověřeno a fotodokumentací doloženo, že validátor je ve výhledu. Údržba prověří technické možnosti úpravy uchycení validátoru. Umístění validátoru bude upraveno tak, aby nebránil řidiči ve výhledu Velký počet tramvají z Křivé stále nemá opojeno původní odporové ovládání výhybek (např. vůz 1035); požadavek na odpojení dříve, než teprve při velké prohlídce vozu v Martinově. Stav bude ještě prošetřen. Většina vozů je již upravena, zbytek vozů bude upraven v nejbližším období. 12. Připomínky z jednání TPK č. 12 konané dne Žádost o umístění samolepky Nestůjte řidiči ve výhledu na dveře kabiny řidiče pod samolepku Doplňkový prodej jízdenek. Připomínkuje: p. Maloušová Úkol: Ing. Hladký Bylo potvrzeno a fotodokumentací doloženo, že samolepky jsou zastíněny validátorem. Samolepky se budou postupně přelepovat možno vypustit ze sledování Na vozy LF a KT8 vyrobit stínítka proti slunci na tachografy. Připomínkuje: p. Hikl Úkol: Ing. Tomala Dle správce vozidel je svítivost displejů regulovatelná a dostatečná i při slunečném počasí, dle všech ostatních účastníků komise je stínítko potřeba zůstává v řešení. 10. Připomínky z jednání TPK č. 10 konané dne Špatné označení vozů Astra piktogramy kočárku a vozíku na karoserii. Připomínkuje: p. Hikl Úkol: Ing. Tomala, Ing Albrecht Nesprávné piktogramy zůstávají stále beze změny a způsobují nepříjemnosti s cestujícími. Zůstává v řešení.

6 10.6. Vůz 1653 má nesprávně vylepen piktogram vozíku u 2. a 3. dveří, obdobně jsou nesprávně polepeny vozy Připomínkuje: p. Hikl Úkol: Ing. Tomala, Ing Albrecht Nesprávné piktogramy zůstávají stále beze změny a způsobují nepříjemnosti s cestujícími. Zůstává v řešení. V Ostravě zapsal Pryszcz

TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 16

TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 16 TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE 4.2. 2016 Zápis č. 16 Přítomni: Carbol, Orszulik, Benda, Tomala, Boháček, Hladký, Smital, Hikl, Vorel, Maloušová, Bortlíček 16. Připomínky z jednání TPK č. 16 konané dne 4.2.2016

Více

TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 11

TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 11 TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE 5.2. 2015 Zápis č. 11 Přítomni: Hladký, Hikl, Maloušová, Tomala, Benda, Boháček, Maceček 11. Připomínky z jednání TPK č. 11 konané dne 5.2.2015 11.1. Kvalita úklidu kabin vozů

Více

TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 32. Přítomni: Hladký, Tomala, Boháček, Fabián, Žaluda, Ochman, Orszulik, Hikl, Grecula

TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 32. Přítomni: Hladký, Tomala, Boháček, Fabián, Žaluda, Ochman, Orszulik, Hikl, Grecula TECHNICKO - PROVOZNÍ KOMISE 7. 3. 2019 Zápis č. 32 Přítomni: Hladký, Tomala, Boháček, Fabián, Žaluda, Ochman, Orszulik, Hikl, Grecula 26. Připomínky z jednání TPK č. 25 konané dne 4.1.2018 26.4. Hlášení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Zjednodušené podlimitní řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení Otevřené řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákona ) Předmět veřejné zakázky Dodávka městského nízkopodlažního

Více

POVINNÉ OZNAČENÍ VOZŮ

POVINNÉ OZNAČENÍ VOZŮ POVINNÉ OZNAČENÍ VOZŮ Tramvaj T3 přední a, pes apod.) Tramvaj KT8 přední a, 2 ks levý a 2 ks pravý bok 2 ks levý a 2 ks pravý bok karosérie u dveří (nástup, výstup, kočárek, pes apod.) okno u dveří Tramvaj

Více

Cena za odstranění folií nebo pouze nástřik zpět: 38 500.- (krátké vozy) 46 000.- (kloubové a dlouhé vozy)

Cena za odstranění folií nebo pouze nástřik zpět: 38 500.- (krátké vozy) 46 000.- (kloubové a dlouhé vozy) CELOVOZOVÁ REKLAMA Tramvaje 1. rok 2. rok 3. a další roky T3 125 000.- 115 000.- 105 000.- Souprava 2 x T3 220 000.- 208 000.- 195 000.- Astra (nízkopodlažní) 180 000.- 160 000.- 140 000.- Trio (nízkopodlažní)*

Více

CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJE - BEZ POLEPU OKEN

CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJE - BEZ POLEPU OKEN CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJE - BEZ POLEPU OKEN 1. rok 2. rok 3. rok zhotovení KT8 330 000 Kč 300 000 Kč 270 000 Kč 150 000 Kč K2 nebo Vario dlouhé 200 000 Kč 180 000 Kč 160 000 Kč 105 000 Kč T3 nebo Vario

Více

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 12. 2012 Zápis č. 44

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 12. 2012 Zápis č. 44 Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 12. 2012 Zápis č. 44 Přítomni: Ing. Hladký, Ing. Chovanec, Kurtas, Fister, Ing. Meczner, Carbol, Maloušová, Pokorný, Franek. 31. Připomínky

Více

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 1. 11. 2012 Zápis č. 43

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 1. 11. 2012 Zápis č. 43 Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 1. 11. 2012 Zápis č. 43 Přítomni: Ing. Hladký, Huvar, Kurtas, Fister, Ing. Meczner, Carbol, Maloušová, Pokorný, Franek. 31. Připomínky

Více

Technické závady vozu 14 T. Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 (spolupráce na voze)

Technické závady vozu 14 T. Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 (spolupráce na voze) Technické závady vozu 14 T Zpracovali: 1 Tomášek Tomáš 225023 Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 (spolupráce na voze) Obsah: Seznam jističů 3 Manipulace s vozem 4 ČERVENÉ ZÁVADY Porucha pohonu (porucha tachografu)

Více

ZÁZNAM. Ing. John přivítal všechny účastníky jednání, omluvil nepřítomnost předsedy OST Ing. Prokeše a popřál účastníkům úspěšné jednání OS TRAM.

ZÁZNAM. Ing. John přivítal všechny účastníky jednání, omluvil nepřítomnost předsedy OST Ing. Prokeše a popřál účastníkům úspěšné jednání OS TRAM. Drahobejlova 6/2215, 190 00 Praha 9 ODBORNÁ SKUPINA T R A M V A J E SDP-ČR ZÁZNAM ze 41. zasedání odborné skupiny TRAMVAJE při SDP ČR, konaného ve dnech 20. 21. DUBNA 2011 v hotelu Angelo hotel Pilsen

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

Polep v bílém pruhu po celé délce obou boků a na zádi vozu (autobusy i na dveřích) Rozšíření grafiky nad zadní a boční okna: 1 rok 10 000 Kč

Polep v bílém pruhu po celé délce obou boků a na zádi vozu (autobusy i na dveřích) Rozšíření grafiky nad zadní a boční okna: 1 rok 10 000 Kč CELOVOZOVÁ REKLAMA Pronájem 1. rok 2. rok 3. rok Odstranění Výroba od TRAMVAJE T3 150 000 140 000 130 000 20 000 od 50 000 Souprava 2 x T3 265 000 255 000 245 000 40 000 od 100 000 ASTRA 190 000 180 000

Více

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi 4x4 diesel TDI CR DPF 4x4 Ambition (125kW) Pneumatiky sezóní.

ODBORNÝ POSUDEK T Škoda - Superb II Combi 4x4 diesel TDI CR DPF 4x4 Ambition (125kW) Pneumatiky sezóní. Eurotax Glass's V závětří 1478 /6, 170 00 Praha 7 IČ: 26448335, DIČ: CZ26448335 Tel.: +420724278208 ODBORNÝ POSUDEK Číslo smlouvy: 769176 RZ: 7T61331 VIN: TMBLF73T0C9048379 V provozu od: 1.3.2012 První

Více

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Model Kangoo představuje know-how a náročnost

Více

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 5. 9. 2013 Zápis č. 51

Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152. DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 5. 9. 2013 Zápis č. 51 Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 5. 9. 2013 Zápis č. 51 Přítomni: Ing. Hladký, Huvar, Ing. Meczner, Fiala, Bortlíček, Carbol, Maloušová, Pokorný, Řezníčková, Protivínský.

Více

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA. DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch a vozidel

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA. DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch a vozidel DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch a vozidel CELOVOZOVÁ REKLAMA TRAMVAJE 1. rok 2. rok 3. rok Odstranění Výroba od T3 150 000 140 000 130 000 20 000 40 000 Souprava T3 265 000 255 000 245 000 40 000 80

Více

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch a vozidel CELOVOZOVÁ REKLAMA TRAMVAJE T3 Souprava T3 Astra Vario Trio AUTOBUSY kloub AUTOBUSY VČETNĚ OKEN kloub 1. rok 1 265 000 1 000 1 000 165 000 2. rok 1 000 255 000

Více

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM

DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM 1 DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM ---------------------------------------------------- Klientské číslo: Jméno a přímení: Telefon: Email: Informace o vozidle Tovární značka: Model: Datum 1. registr.

Více

TECHNICKÉ ZÁVADY VOZU T6A5

TECHNICKÉ ZÁVADY VOZU T6A5 TECHNICKÉ ZÁVADY VOZU T5 Zpracovali: Tůma Marek 222 938 Kos Jan 1726 Tomášek Tomáš 225023 Obsah: Seznam pojistek 600V v odpojovači OTZ 3 Seznam jističů a pojistek 24V u vozů ev. č. 8601-8680 4 Seznam jističů

Více

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO

FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO FORMULÁŘ PRO MAPOVÁNÍ PŘÍSTUPNOSTI OBJEKTŮ DLE MKPO 8. ZŠ STOLIŇSKÁ NOVÁ BUDOVA VSTUP HLAVNÍ Vyhrazené parkovací stání počet: - přístup od VPS ke vstupu do objektu: - Přístup ke vstupu obtížný povrch sklon

Více

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY

VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY VÁŠ PRŮVODCE PNEUMATIKY PNEUMATIKY: ZÁKLADNÍ PRVEK BEZPEČNOSTI Pneumatiky jsou jediným spojením automobilu s vozovkou. Kontaktní plocha pneumatik odpovídá přibližně velikosti dlaně, proto je nezbytné kontrolovat

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PNEUMATIKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... VÝBĚR PNEUMATIK Rozměr pneumatik stejně jako váhový a rychlostní index jsou výrobcem propočítány tak, aby zaručovaly maximální bezpečnost a pohodlí na cestách.

Více

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA Transportation

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA Transportation ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA Transportation 19.06.2013 Jednopodlažní soupravy RegioPanter výroba, zkoušky a provoz SKUPINA ŠKODA TRANSPORTATION TRANSPORTATION GROUP ŠKODA TRANSPORTATION a.s. ŠKODA

Více

Dopravní podnik hlavního města Prahy, akciová společnost oddělení Výcvik a vzdělávání Tramvaje SOUBOR TESTOVÝCH OTÁZEK ZKOUŠKA D 9 - PRŮVODČÍ

Dopravní podnik hlavního města Prahy, akciová společnost oddělení Výcvik a vzdělávání Tramvaje SOUBOR TESTOVÝCH OTÁZEK ZKOUŠKA D 9 - PRŮVODČÍ Dopravní podnik hlavního města Prahy, akciová společnost 120030 oddělení Výcvik a vzdělávání Tramvaje SOUBOR TESTOVÝCH OTÁZEK ZKOUŠKA D 9 - PRŮVODČÍ 2/5 1. Vlakvedoucím, který je nadřízen ostatním pracovníkům

Více

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO PROVOZOVATELE NOSIČE VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB, VÝMĚNNÉ NÁSTAVBY SPOLEČNOSTI DUCOM, S. R. O.

BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO PROVOZOVATELE NOSIČE VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB, VÝMĚNNÉ NÁSTAVBY SPOLEČNOSTI DUCOM, S. R. O. BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO PROVOZOVATELE NOSIČE VÝMĚNNÝCH NÁSTAVEB, VÝMĚNNÉ NÁSTAVBY SPOLEČNOSTI DUCOM, S. R. O. Zpracoval: DUCOM spol. s r. o. Verze: 1.01 Tyto bezpečnostní pokyny jsou nedílnou součástí

Více

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA. DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch

CELOVOZOVÁ REKLAMA VELKOPLOŠNÁ PÁSOVÁ REKLAMA. DPMO, a.s. Ceník reklamních ploch CELOVOZOVÁ REKLAMA TRAMVAJE 1. rok 2. rok 3. rok Odstranění Výroba od T3 150 000 140 000 130 000 20 000 40 000 Souprava T3 265 000 255 000 245 000 40 000 80 000 Astra 160 000 150 000 140 000 28 000 60

Více

Kupní smlouva. Prodávající. (dále jen prodávající )

Kupní smlouva. Prodávající. (dále jen prodávající ) Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi níže uvedenými smluvními stranami: Prodávající (dále jen prodávající

Více

Mechanik kabiny, karoserie a příslušenství nákladních vozidel a autobusů (kód: H)

Mechanik kabiny, karoserie a příslušenství nákladních vozidel a autobusů (kód: H) Mechanik kabiny, karoserie a příslušenství nákladních vozidel a autobusů (kód: 23-092-H) Autorizující orgán: Ministerstvo průmyslu a obchodu Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba (kód: 23)

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE

DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE DOPRAVNÍ PODNIK OSTRAVA a.s. Odbor Technologie dopravy, Poděbradova 494/2, 701 71 Ostrava Mor. Ostrava, tel. 59 740 1152,fax: 59 740 1095, e-mail: ddrlik@dpo.cz DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 16.6.2008 Zápis

Více

Manuál jednotného vzhledu vozidel Pražské integrované dopravy

Manuál jednotného vzhledu vozidel Pražské integrované dopravy Manuál jednotného vzhledu vozidel Pražské integrované dopravy ROPID (Regionální organizátor pražské integrované dopravy) verze platná od: 1. 1. 2016 autor: Lukáš Kubálek Obsah 1. Úvod 2. Barvy 3. Doplňování

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Nabídková cena pronájmu reklamních ploch Reklama vně vozidla

Nabídková cena pronájmu reklamních ploch Reklama vně vozidla 1. Samolepky standardní Nabídková cena pronájmu reklamních ploch Reklama vně vozidla Období nájmu 1 měsíc 2 měsíce 3 měsíce 4 měsíce 5 měsíců 6 měsíců 1 rok za 1 m2 1 400,- 2 700,- 4 000,- 5 100,- 6 400,-

Více

Příloha č. 3 Technická specifikace

Příloha č. 3 Technická specifikace Příloha č. 3 Technická specifikace k veřejné zakázce: Dodávka sanitních vozidel pro Krajskou zdravotní a.s. Rámcová smlouva - II Specifikace podvozku 1 Dodávkový typ Motor vznětový, min. 1900 cm 2 3 s

Více

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY CELOPLOŠNÁ REKLAMA NA KLOUBOVÝCH VOZECH MHD 01 Jedná se o kompletní celopolep vozidla mimo okenní části. 1. rok 105.000,- 2. rok 98.000,- 3. rok 90.000,- Lak zpět do barev MHD: 75.000,- CELOPLOŠNÁ REKLAMA

Více

Odbor Technologie dopravy tel DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 46

Odbor Technologie dopravy tel DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 46 Odbor Technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 7. 2. 2013 Zápis č. 46 Přítomni: Ing. Hladký, Huvar, Fister, Ing. Meczner, Bortlíček, Carbol, Maloušová, Pokorný. 31. Připomínky z jednání

Více

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů

Zadání veřejné zakázky. Dodávka motorového vozidla pro přepravu vozíčkářů Zadání veřejné zakázky Zadavatel: Domov u fontány zastoupený Mgr. Danuší Fomiczewovou, ředitelkou Domova u fontány Libušina 1060, 535 16 Přelouč IČ 711 76 225 Předmět veřejné zakázky malého rozsahu mimo

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20171010 VIN VF30E9HZH9S133800 Jméno a příjmení Fair Play Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka Peugeot Model vozu 5008 RZ

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ PRODEJ VOZIDEL 20. 10. 2016 26. 10. 2016 (12:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

Více

Objekt Juliska zahrnuje kromě sportoviště část pracovišť náležících k fakultě strojní (FS).

Objekt Juliska zahrnuje kromě sportoviště část pracovišť náležících k fakultě strojní (FS). Objekt částečně přístupný* ÚSTAV TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU ČVUT (ÚTVS ČVUT) Sportovní centrum JULISKA Pod Juliskou 4, 160 00 Praha 6 - Dejvice Tel.: 224 351 824, 224 351 820 (vrátnice provoz 21 07h) Web:

Více

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA TRANSPORTATION. Schopnost a vůle dělat věci dobře a k všestrannému prospěchu je určující pro to, co děláme.

ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA TRANSPORTATION. Schopnost a vůle dělat věci dobře a k všestrannému prospěchu je určující pro to, co děláme. ŠKODA VAGONKA a.s. člen skupiny ŠKODA TRANSPORTATION Schopnost a vůle dělat věci dobře a k všestrannému prospěchu je určující pro to, co děláme. JEDNOPODLAŽNÍ REGIONÁLNÍ SOUPRAVY PRO ČESKÉ DRÁHY ŘEŠENÍ

Více

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD

TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ LINKOVÉ AUTOBUSOVÉ DOPRAVY V OLOMOUCKÉM KRAJI PRO VYSOUTĚŽENÉ OBLASTI OD 1. 1. 2018 1. STANDARDY VYBAVENÍ VOZIDEL 1.1 Základní požadavky na vozidla a jejich vybavení

Více

CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJ, TROLEJBUS

CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJ, TROLEJBUS CELOPLOŠNÁ REKLAMA - TRAMVAJ, TROLEJBUS lak nebo fólie T3 T6 - TRAMVAJE 1. rok 2. rok 3. rok 330 000 Kč 300 000 Kč 270 000 Kč zhotovení 200 000 Kč 180 000 Kč 160 000 Kč T3 nebo T6 - jeden vůz 170 000 Kč

Více

Operativní leasing automobilů

Operativní leasing automobilů Město Bílina Břežánká 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu zadávané ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek

Více

Objekt částečně přístupný*

Objekt částečně přístupný* Objekt částečně přístupný* FAKULTA JADERNÁ A FYZIKÁLNĚ INŽENÝRSKÁ (FJFI) budova BŘEHOVÁ Břehová 7, 115 19 Praha 1 Tel.: 224 358 310 (tel. Ústředna FJFI) Web: http://www.fjfi.cvut.cz/desktopdefault.aspx

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 0 6 / 2 0 1 3

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 0 6 / 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ C E N Í K Y 0 6 / 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V BRNĚ BRNO Statutární město Brno včetně obsluhovaného území leží na 230 km 2 s 405 000 obyvatel. MHD s celkovou délkou

Více

CENÍK REKLAMNÍCH SLUŽEB DPmML, a.s.

CENÍK REKLAMNÍCH SLUŽEB DPmML, a.s. CENÍK REKLAMNÍCH SLUŽEB DPmML, a.s. platný od 1. ledna 2019 NABÍZÍME PROVOZOVÁNÍ: reklamních letáků ve vnitřním prostoru vozidel MHD (formátu A4, A3) reklamní fólie QUEEN SIZE doporučený formát o rozměrech

Více

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem

Celkové zhodnocení stavu vozidla technikem DOKUMENTACE K VOZU PO KONTROLE TECHNIKEM....... Klientské číslo 20170929 VIN WDD2040011A402074 Jméno a příjmení Fair Play Auto Telefon Email Informace o vozidle Tovární značka MercedesBenz Model vozu C

Více

Objekt nepřístupný* VSTUP GPS: 50 4'34.468"N, 14 25'8.537"E

Objekt nepřístupný* VSTUP GPS: 50 4'34.468N, 14 25'8.537E Objekt nepřístupný* SPRÁVA ÚČELOVÝCH ZAŘÍZENÍ (SÚZ) VÝDEJNA Karlovo náměstí Karlovo náměstí 13, 121 35 Praha 3 - Nové Město Tel.: 224 357 339 Web: http://www.suz.cvut.cz/menzy/vydejna-karlovonamesti GPS:

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 2 0 1 3

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ C E N Í K Y 2 0 1 3 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V BRNĚ BRNO Statutární město Brno včetně obsluhovaného území leží na 230 km 2 s 405 000 obyvatel. MHD s celkovou délkou

Více

CENÍK REKLAMNÍCH SLUŽEB DPmML, a.s.

CENÍK REKLAMNÍCH SLUŽEB DPmML, a.s. CENÍK REKLAMNÍCH SLUŽEB DPmML, a.s. platný od 1. května 2015 NABÍZÍME PROVOZOVÁNÍ: reklamních letáků ve vnitřním prostoru vozidel MHD (formátu A4, A3) reklamní fólie QUEEN SIZE doporučený formát o rozměrech

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

odbor technologie dopravy tel DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 80

odbor technologie dopravy tel DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 80 odbor technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 8. 9. 2016 Zápis č. 80 Přítomni: Carbol, Fiala, Hikl, Ing. Hladký, Kuchař, Kurtas, Maloušová, Ing. Meczner, Orszulik, Ing. Vaverka 66.

Více

Objekt A je nepřístupný* Objekt B je přístupný* VSTUP INTERIÉR

Objekt A je nepřístupný* Objekt B je přístupný* VSTUP INTERIÉR Objekt A je nepřístupný* Objekt B je přístupný* FAKULTA DOPRAVNÍ (FD) budova HORSKÁ (Albertov) Horská 3, 128 03 Praha 2 Tel.: 224 890 111 (budova Horská ) Web: http://www.fd.cvut.cz/ GPS: 50 4'3.007"N,

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (15:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (15:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL PRODEJ VOZIDEL 22. 8. 2016 29. 8. 2016 (15:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL Vozidlo bude

Více

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 1 0 / 2 0 1 2

REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 1 0 / 2 0 1 2 REKLAMA V MĚSTSKÉ DOPRAVĚ B R N O C E N Í K Y 1 0 / 2 0 1 2 REKLAMA V MĚSTSKÉ HROMADNÉ DOPRAVĚ V BRNĚ Statutární město Brno včetně obsluhovaného území leží na 230 km 2 s 405 000 obyvatel. MHD s celkovou

Více

Úvod ceník 2013 Ostrava

Úvod ceník 2013 Ostrava Ceník 203 Ostrava Úvod ceník 203 Ostrava Úvod Rencar Praha, a.s. patří společně se společnostmi JCDecaux, Městský mobiliář, Avenir, Europlakat a CLV ČR do celosvětové skupiny JCDecaux. JCDecaux je celosvětovým

Více

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR

DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT TOTO JE POUZE VZOR VZOR DOKUMENTACE K VOZU CERTIFIKÁT VZOR Klient: Klientské číslo: 14017734 Jméno a přímení: Telefon: Email: Blanka Uličná 604 000 XXX b.ulicna@neeistuje.aa Za AUTOTÝM zpracoval: Jméno a přímení: Telefon: Email:

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Předmět veřejné zakázky: Osobní automobil I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov, spol. s r. o. Sídlo: Chebská 1939,

Více

Technické posouzení. lůžkového výtahu. Stavba: Dům s pečovatelskou službou. Adresa: Masarykovo náměstí č.p. 650 Kopřivnice.

Technické posouzení. lůžkového výtahu. Stavba: Dům s pečovatelskou službou. Adresa: Masarykovo náměstí č.p. 650 Kopřivnice. Technické posouzení lůžkového výtahu Stavba: Dům s pečovatelskou službou Adresa: Masarykovo náměstí č.p. 650 Kopřivnice Investor: Město Kopřivnice Štefánikova 1163 742 21 Kopřivnice Strana 1 (celkem 5)

Více

DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST ODDĚLENÍ VÝCVIK A VZDĚLÁVÁNÍ - TRAMVAJE PALUBNÍ POČÍTAČ. u č e b n í p o m ů c k a

DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST ODDĚLENÍ VÝCVIK A VZDĚLÁVÁNÍ - TRAMVAJE PALUBNÍ POČÍTAČ. u č e b n í p o m ů c k a DOPRAVNÍ PODNIK HL. M. PRAHY, AKCIOVÁ SPOLEČNOST ODDĚLENÍ VÝCVIK A VZDĚLÁVÁNÍ - TRAMVAJE PALUBNÍ POČÍTAČ APEX u č e b n í p o m ů c k a s r p e n 2 0 0 9 2 ZAPNUTÍ POČÍTAČE Po zapnutí řízení tramvajového

Více

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC

(uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC (uvedené ceny jsou bez DPH) MERCEDES BENZ SPRINTER 519 CDI BLUETEC Motor - 2987cm3 (OM 642 DE30LA) Převodovka manuální 6-ti stupňová Výkon - 140 kw / 190 koní Barva ČERNÁ METALÍZA Emisní norma EURO 6 Celková

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ PRODEJ VOZIDEL 16.11. 2016 23.11. 2016 (12:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části

TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části Příloha č. 5 k č. j. PPR-7556-59/ČJ-2013-990640 Počet listů: 5 TECHNICKÁ SPECIFIKACE 3. vymezené části 1.) TECHNICKÝ POPIS Model: Autobus do 30 osob komerční Provedení: Autobus pro 16 osob se speciálními

Více

odbor technologie dopravy tel DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 81

odbor technologie dopravy tel DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE Zápis č. 81 odbor technologie dopravy tel. 59 740 1152 DOPRAVNĚ PROVOZNÍ KOMISE 6. 10. 2016 Zápis č. 81 Přítomni: Bortlíček, Fluksa, Fober, Hikl, Ing. Hladký, Kuchař, Kurtas, Maloušová, Ing. Meczner, Smital, Ing.

Více

AUTO-KLIMA Bohemia s. r. o.

AUTO-KLIMA Bohemia s. r. o. Přepravní chlazení ALEX Original TRCH2000 s topením (Chladící výkon při 0 C = 2686W ) - pohon od motoru vozidla - střešní zapuštěná kondenzační jednotka, - bez el. přípojky, s topením do + 10 C - motorová

Více

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV

Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Příloha č. 1.1. (Část 1. VZ) Specifikace předmětu veřejné zakázky 1 Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLNÍ UCHAZEČ] - benzinový motor - typ B-SUV Typ vozidla Motor zážehový obsah 1350-2000 cm

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ PRODEJ VOZIDEL 22.2. 2017 27.2. 2017 (12:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (12:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ PRODEJ VOZIDEL 08.12 2016 14.12 2016 (12:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL A MECHANISMŮ

Více

Řešení dopravy v klidu v lokalitě Škvárovna a v ulici Za Pilou v Českém Brodě. Město Český Brod. Závěrečná zpráva

Řešení dopravy v klidu v lokalitě Škvárovna a v ulici Za Pilou v Českém Brodě. Město Český Brod. Závěrečná zpráva Řešení dopravy v klidu v lokalitě Škvárovna a v ulici Za Pilou v Českém Brodě Město Český Brod Závěrečná zpráva HaskoningDHV Czech Republic, spol. s r.o. září 2018 Obsah ÚVODNÍ KAPITOLA... 3 1.1 DŮVODY

Více

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel. zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadávací dokumentace na zakázku: Nákup osobních vozidel zadávanou podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Vymezení předmětu zakázky: Předmětem zakázky je dodávka čtyř nových

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

PŘÍLOHA Č. 5 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH STANDARDY KVALITY (TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ DOPRAVY)

PŘÍLOHA Č. 5 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH STANDARDY KVALITY (TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ DOPRAVY) PŘÍLOHA Č. 5 SMLOUVY O VEŘEJNÝCH SLUŽBÁCH V PŘEPRAVĚ CESTUJÍCÍCH STANDARDY KVALITY (TECHNICKÉ A PROVOZNÍ STANDARDY VEŘEJNÉ DOPRAVY) (u požadavků uváděných v těchto Standardech kvality se jedná o minimální

Více

- 2/34 - Číslo protokolu: demo-ls-1142 Datum prohlídky: P.č. Poškozený díl Druh poškození Způsob opravy (opatření)

- 2/34 - Číslo protokolu: demo-ls-1142 Datum prohlídky: P.č. Poškozený díl Druh poškození Způsob opravy (opatření) SEZNAM POŠKOZENÍ - 2/34 - P.č. Poškozený díl Druh poškození Způsob opravy (opatření) Exteriér (vnější prostor) 1 Čelní sklo Štěp Vyměnit 2 Přední část vozidla Poškození od odletujícího kamení Opravit 3

Více

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (15:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL

PRODEJ VOZIDEL AUKCE (15:00) VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL PRODEJ VOZIDEL 1. 8. 2016 8. 8. 2016 (15:00) VÍTKOVICE Doprava, a.s. se sídlem na ulici 1. máje 3302/102a, 703 00 Ostrava vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRODEJ VYŘAZENÝCH MOTOROVÝCH VOZIDEL Vozidlo bude

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Cena jízdného i časová platnost jízdenky se bude odvíjet od počtu tarifních jednic.

Cena jízdného i časová platnost jízdenky se bude odvíjet od počtu tarifních jednic. Integrace VDV s MHD Tento dokument slouží jako podklad pro integraci městských hromadných doprav (MHD) na území Kraje Vysočina do integrovaného dopravního systému Veřejná doprava Vysočiny (VDV). Obecné

Více

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4D OBSAH SOUPRAVY

PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-4D OBSAH SOUPRAVY PARKOVACÍ ASISTENT FBSN-D OBSAH SOUPRAVY ZAPOJENÍ VE VOZE 5 7 x x 8 x x 9 žlutý 5 5 x MUTE 6 5 R 0 5 5 7 x x x 6 0 x M 98UV FBSN-D 5 5 0 6 černo- +/V hnědý šedo-červený MUTE R INSTALACE SENZORŮ H = 500

Více

- 1/15 Číslo protokolu: demo-ls-1175

- 1/15 Číslo protokolu: demo-ls-1175 - 1/15 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 4.12.2018 5.12.2018 Leasingová

Více

AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI

AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI AUTOBUS TEDOM C12 D DO PROVOZU MĚSTSKÉ DOPRAVY V MLADÉ BOLESLAVI O společnosti TEDOM Výroba autobusů je jednou z klíčových aktivit holdingu TEDOM. Historicky nejmladší činnost navazuje na koupi výroby

Více

Výzkum dopravní bezpečnosti

Výzkum dopravní bezpečnosti Výzkum dopravní bezpečnosti Ing: Karel Mulač Škoda Auto, TK/25 14.1.2011 Tento materiál vznikl jako součást projektu In-TECH 2, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.

Více

Manuál Systém pro řízení výstražných signalizačních světel pro hasiče

Manuál Systém pro řízení výstražných signalizačních světel pro hasiče Manuál Systém pro řízení výstražných signalizačních světel pro hasiče Verze: v1.04 Ing. Stanislav Saska - 1 - Obsah: Úvod... 3 Bezpečnostní instrukce... 3 Bezpečnost práce a záruky výrobce... 3 Popis systému

Více

příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů

příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů příloha č. 2 vybrané technické parametry a požadovaná nabídková dokumentace na nákup dvounápravových a kloubových CNG autobusů Zadávací podmínky autobusu pro Brno kloub příloha 2 strana 1/6 1.7.2016 Dokument

Více

Objekt E částečně přístupný* SOUBOR JE VE FÁZI ZPRACOVÁNÍ.

Objekt E částečně přístupný* SOUBOR JE VE FÁZI ZPRACOVÁNÍ. Objekt E částečně přístupný* / Objekt G nepřístupný* FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ (FEL) Karlovo náměstí objekty E, G Karlovo náměstí 13, 121 35 Praha 3 - Nové Město Tel.: 224 351 111 (telefonní ústředna ČVUT)

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

- 1/19 Číslo protokolu: demo-ls-1487

- 1/19 Číslo protokolu: demo-ls-1487 - 1/19 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: Datum prohlídky: 25.03.2019 28.03.2019 Leasingová

Více

1/14 Číslo protokolu: demo ls 170 Datum prohlídky:

1/14 Číslo protokolu: demo ls 170 Datum prohlídky: 1/14 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 RZ: 4L52359 Tovární značka (výrobce): Peugeot Obchodní označení: 208 Výrobní číslo

Více

V budově Břehová se nachází detašované pracoviště Ústřední knihovny ČVUT pro FJFI.

V budově Břehová se nachází detašované pracoviště Ústřední knihovny ČVUT pro FJFI. Knihovna částečně přístupná* LOKÁLNÍ KNIHOVNA na fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské (FJFI) budova BŘEHOVÁ Břehová 7, 115 19 Praha 1 GPS: 50 5'27.736"N, 14 24'58.714"E Tel. knihovny: 22435-8305, 22435-8340

Více

- 1/30 - Číslo protokolu: demo-ls-1432

- 1/30 - Číslo protokolu: demo-ls-1432 - 1/30 - DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 INFORMACE O VOZIDLE Datum objednávky: 5.03.2019 Leasingová smlouva: Datum prohlídky:

Více

Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel

Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel Příloha č. 7 Podrobné požadavky na kvalitu a vybavení vozidel Článek Technické požadavky Vozidla určená k plnění zakázky musí splňovat alespoň následující požadavky: Vozidlo musí být ke dni zahájení provozu

Více

Objekty částečně přístupné*

Objekty částečně přístupné* Objekty částečně přístupné* FAKULTA JADERNÁ A FYZIKÁLNĚ INŽENÝRSKÁ (FJFI) budovy HOLEŠOVIČKY (laboratoře + 6. NP v katedrovém objektu) V Holešovičkách 2, 180 00 Praha 8 Tel.: 224 358 310 (tel. ústředna

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Koncová světla. Provedení. Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel:

Koncová světla. Provedení. Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel: Podle objednané specifikace vozidla je vozidlo dodáno s jednou z následujících možností koncových světel: Další informace získáte od prodejce Scania. Kompletní kompaktní 7dílné koncové světlo LED světlo

Více