ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne"

Transkript

1 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo bylo řádně svoláno a je usnášení schopné. Přítomni: Květa Němcová, Ing. Aleš Šorf, Josef Profous, František Vavřička, Ing. Ivan Vergner, Jana Pechová, Libuše Řeháčková, Mgr. Oldřich Poul Omluvena: Ing. Hana Kunášková Hosté: Ing. Vokoun, Ing. Merenus Starostka navrhla určit ověřovateli zápisu Mgr.Oldřicha Poula a Ing. Ivana Vergnera. K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Zastupitelstvo obce určuje ověřovateli zápisu Mgr. Oldřicha Poula a Ing. Ivana Vergnera Usnesení č. 1/2017: zastupitelstvo obce určuje ověřovateli zápisu Mgr. Oldřicha Poula a Ing. Ivana Vergnera Starostka provedla kontrolu usnesení z minulého zasedání a seznámila přítomné s návrhem programu. K návrhu programu nebyly vzneseny návrhy na doplnění. Zastupitelstvo obce schvaluje následující program: 1. Platba faktury za rekonstrukci ZŠ-položky nezapočítané do rekapitulace prací 2. Smlouva o dílo na zimní údržbu ZD Vysočina Zbýšov 3. Žádost o pronájem části pozemku č. parcely 420/14 v k.ú. Opatovice 4. Žádost o odvodnění pronajatého pozemku č. parcely 215/5 v k.ú. Krchlebská Lhota 5. Žádost o projednání připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet 6. Žádosti o přijetí do pracovního poměru na veřejně prospěšné práce 7. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu provést stavbu Chlum obnova NN, úprava TS 8. Žádost o přípravu vodovodní přípojky v k.ú. Damírov 9. Nařízení vlády č. 414/2016 o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev 10.Finanční příspěvek Mas Lípa pro venkov 11.Schválení konceptů retrospektivních zápisů do kroniky obce Zbýšov za roky 2000,2001,2002 a ČEZ Distribuce smlouva o uzavření budoucí smlouvy 13.Žádost o pracovní místo správce Autokempu ve Zbýšově 14.Finanční příspěvek pro pořádání společenského plesu pro Mikroregion Čáslavsko 15.Prodej, směna a nákup pozemků v k.ú. Zbýšov 16.Jmenování členů komise pro výběrové řízení 17.Vyčlenění prostor pro řešení krizových situací

2 18.Žádost o finanční příspěvek na dětský karneval Usnesení č. 2/2017: zastupitelstvo obce schvaluje program zastupitelstva. 1. Platba faktury za rekonstrukci ZŠ-položky nezapočítané do rekapitulace prací Na jednání zastupitelstva obce byl přizván zástupce projektanta Ing. Vokoun a Ing. Merenus- majitel firmy, která prováděla stavební práce při rekonstrukci základní školy, z důvodu objasnění platby faktury za položky, které nebyly započítané do rekapitulace prací. Zastupitelstvo obce schvaluje vystavení opravného daňového dokladu od firmy Ing. Merenus, Čáslav na částku ,- Kč včetně DPH. Usnesení č. 3/2017: zastupitelstvo obce schvaluje vystavení opravného daňového dokladu od firmy Ing. Merenus, Čáslav na částku ,- Kč včetně DPH. 2. Smlouva o dílo na zimní údržbu ZD Vysočina Zbýšov Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o dílo č. 3/2017 zhotovitel ZD Vysočina Zbýšov, na provádění zimní údržby pro obec Zbýšov. Usnesení č. 4/2017: zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o dílo č. 3/2017 zhotovitel ZD Vysočina Zbýšov, na provádění zimní údržby pro obec Zbýšov. 3. Žádost o pronájem části pozemku č. parcely 420/14 v k.ú. Opatovice Starostka předložila zastupitelstvu obce žádost od XXXX, Opatovice, o pronájem části pozemku č. parcely 420/14 v k.ú. Opatovice, pro účely parkování vozidel a skladování dřeva. Zastupitelstvo obce schvaluje pronájem části pozemku č. parcely 420/14 v k.ú. Opatovice Výsledek hlasování: pro 0 proti 7 zdrželi se 1 Návrh unesení nebyl přijat. 4. Žádost o odvodnění pronajatého pozemku č. parcely 215/5 v k.ú. Krchlebská Lhota Starostka předložila zastupitelstvu obce žádost od Martina Vavřiny, Krchlebská Lhota o provedení odvodnění pronajatého pozemku č. parcely 215/5 v k.ú. Krchlebská Lhota. Zastupitelstvo obce schvaluje žádost o provedení odvodnění pronajatého pozemku č. parcely 215/5 v k.ú. Krchlebská Lhtota. Výsledek hlasování: pro 0 proti 5 zdrželi se Žádost o projednání připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet Starostka předložila zastupitelstvu obce žádost od Spolku Lungta, Praha 1 o projednání připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet Zastupitelstvo obce schvaluje připojení se k mezinárodní kampani Vlajka pro Tibet.

3 Výsledek hlasování: pro 0 proti 8 zdrželi se 0 6. Žádosti o přijetí do pracovního poměru na veřejně prospěšné práce Starostka předložila zastupitelstvu obce osm žádostí o přijetí do pracovního poměru na veřejně prospěšné práce. Žádosti budou uspokojovány na základě poskytnutých finančních příspěvků od úřadu práce. Zastupitelstvo obce bere na vědomí. 7. Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouva o právu provést stavbu Chlum obnova NN, úprava TS Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IE /VB043b Chlum, obec,obnova NN-úprava TS, knn, NN, dem.nn.( výměna vzdušného vedení za nové zemní kabelové vedení, výstavba nových přípojkových pilířů) Usnesení č.5/2017:zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IE /VB043b a č. IE /VB023 Chlum, obec,obnova NN-úprava TS, knn, NN, dem.nn.( výměna vzdušného vedení za nové zemní kabelové vedení, výstavba nových přípojkových pilířů) 8. Žádost o přípravu vodovodní přípojky v k.ú. Damírov Starostka předložila zastupitelstvu obce žádost o přípravu vodovodní přípojky pro objekt č. evidenční 1001 v k.ú. Damírov. Zastupitelstvo obce schvaluje zpracování projektové dokumentace pro zřízení vodovodní přípojky do rekreačního objektu č. evidenční 1001 v k.ú. Damírov Výsledek hlasování: pro 0 proti 8 zdrželi se 0 9. Nařízení vlády č. 414/2016 o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev Starostka předložila zastupitelstvu obce návrh na zvýšení měsíčních odměn podle nařízení vlády č. 414/2016. Zastupitelstvo obce schvaluje zvýšení měsíčních odměn podle nařízení vlády č. 414, ze dne 28. listopadu 2016, kterým se mění nařízení vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev, ve znění pozdějších předpisů. Výsledek hlasování: pro 0 proti 8 zdrželi se Finanční příspěvek Mas Lípa pro venkov Zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek ve výši 6,-Kč/obyvatele pro spolek Lípa pro venkov, z.s.zbraslavice. Členský příspěvek pro obec Zbýšov činí 3.786,-Kč.

4 Usnesení č.6/2017: zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek ve výši 6,- Kč/obyvatele pro spolek Lípa pro venkov, z.s.zbraslavice. Členský příspěvek pro obec Zbýšov činí 3.786,-Kč. 11.Schválení konceptů retrospektivních zápisů do kroniky obce Zbýšov za roky 2000,2001,2002 a 2003 Zastupitelstvo obce schvaluje retrospektivní zápisy do kroniky obce Zbýšov za roky 2000, 2001, 2002 a Výsledek hlasování: pro- 5 proti 0 zdrželi se - 3 Usnesení č.7/2017: zastupitelstvo obce schvaluje retrospektivní zápisy do kroniky obce Zbýšov za roky 2000, 2001, 2002 a ČEZ Distribuce smlouva o uzavření budoucí smlouvy Zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o připojení odběrného elektrického zařízení na pozemku č. parcely 1026 v k.ú. Březí u Šebestěnic. (montáž kabelového svodu po bet.stožáru ukončeného v pojistkové skříni-napojení na ATS Zbudovice) Usnesení č.8/2017: zastupitelstvo obce schvaluje Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o připojení odběrného elektrického zařízení na pozemku č. parcely 1026 v k.ú. Březí u Šebestěnic. (montáž kabelového svodu po bet. stožáru ukončeného v pojistkové skříni-napojení na ATS Zbudovice) 13.Žádost o pracovní místo správce Autokempu ve Zbýšově Starostka předložila zastupitelstvu obce žádost o pracovní místo správce autokempu od I.Profousové, Březí. Zastupitelstvo obce schvaluje, aby místo správce Autokempu ve Zbýšově vykonávala I. Profousová, Březí v termínu od Usnesení č.9/2017: zastupitelstvo obce schvaluje, aby místo správce Autokempu ve Zbýšově vykonávala I. Profousová, Březí v termínu od Finanční příspěvek pro pořádání společenského plesu pro Mikroregion Čáslavsko Zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek ve výši 2.000,- Kč pro pořádání společenského plesu pro Mikroregion Čáslavsko, který se bude konat od 20,oo hod. v sále Hotelu Grand v Čáslavi. Usnesení č. 10/2017: zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek ve výši 2.000,- Kč pro pořádání společenského plesu pro Mikroregion Čáslavsko, který se bude konat od 20,oo hod. v sále Hotelu Grand v Čáslavi.

5 15.Prodej, směna a nákup pozemků v k.ú. Zbýšov Starostka informovala zastupitelstvo obce, že v sedmdesátých letech minulého století nedošlo v souvislosti s prodejem pozemků pro výstavbu rodinných domků k vytýčení hranic jednotlivých parcel v terénu. Z tohoto důvodu musel být vypracován geometrický plán a provedena směna pozemků a prodej, aby mohli jednotliví vlastníci užívat svoje parcely tak, jak jsou oploceny. a) zastupitelstvo obce schvaluje prodej pozemku č. parcely 4/21 o výměře 54 m2 za 1,-Kč manželům Bohumíru a Marii Barochovým Zbýšov, dále prodej pozemku č. parcely 4/22 o výměře 36 m2 za 1,-Kč J. Lebedové, Zbýšov. b)zastupitelstvo obce schvaluje směnu pozemků č. parcely 4/27 o výměře 35 m2 za pozemek č.parcely 4/31 o výměře 8 m2 pro Květoslavu, Michala a Romanu Komárkovi Zbýšov,dále směnu pozemků č. parcely 4/19 o výměře 74 m2 za pozemek č.parcely 4/30 o výměře 25 m2 pro MUDr. Dušana Radu a Mgr.Šárku Radovou, Dolní Bučice. c)zastupitelstvo obce schvaluje nákup pozemku č.parcely 4/20 o výměře 146 m2 za 1,-Kč od manželů Jaroslava a Ludmily Břinčilových, Zbýšov. Usnesení č.11/2017: a) zastupitelstvo obce schvaluje prodej pozemku č. parcely 4/21 o výměře 54 m2 za 1,-Kč manželům Bohumíru a Marii Barochovým Zbýšov, dále prodej pozemku č. parcely 4/22 o výměře 36 m2 za 1,-Kč J. Lebedové, Zbýšov. b)zastupitelstvo obce schvaluje směnu pozemků č. parcely 4/27 o výměře 35 m2 za pozemek č.parcely 4/31 o výměře 8 m2 pro Květoslavu, Michala a Romanu Komárkovi Zbýšov,dále směnu pozemků č. parcely 4/19 o výměře 74 m2 za pozemek č.parcely 4/30 o výměře 25 m2 pro MUDr. Dušana Radu a Mgr.Šárku Radovou, Dolní Bučice. c)zastupitelstvo obce schvaluje nákup pozemku č.parcely 4/20 o výměře 146 m2 za 1,-Kč od manželů Jaroslava a Ludmily Břinčilových, Zbýšov. 16.Jmenování členů komise pro výběrové řízení Starostka sdělila zastupitelstvu obce, že pro výběrové řízení Obnova rybníka v k.ú. Damírov nepřišlo dostatečné množství nabídek. Zastupitelstvo obce schvaluje zrušit výběrové řízení na akci Obnova rybníka v k.ú. Damírov. Usnesení č. 12/2017: zastupitelstvo obce schvaluje zrušit výběrové řízení na akci Obnova rybníka v k.ú. Damírov. 17.Vyčlenění prostor pro řešení krizových situací Starostka informovala zastupitelstvo obce o nočním požáru chaty č. ev. 05 v k.ú. Opatovice (Strouhalovi), kdy bylo z podnětu bezpečnostních složek třeba zajistit ubytování pro 4 osoby po dobu nezbytně nutnou. Jelikož obec nedisponuje volnými prostory, zastupitelstvo obce pověřuje starostku k vyčlenění místa pro tyto nenadálé krizové situace.

6 18.Žádost o finanční příspěvek na dětský karneval Zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek ve výši 5.000,-Kč pro ZŠ a MŠ Zbýšov pro pořádání dětského karnevalu, který se bude konat v budově bývalé civilní obrany ve Zbýšově. Usnesení č. 13/2017: zastupitelstvo obce schvaluje finanční příspěvek ve výši 5.000,-Kč pro ZŠ a MŠ Zbýšov pro pořádání dětského karnevalu, který se bude konat v budově bývalé civilní obrany ve Zbýšově. Schůze ukončena ve 20,10 hod. Příští zasedání zastupitelstva obce se bude konat ve čtvrtek místostarosta obce Zbýšov starostka obce Zbýšov Ověřovatelé zápisu: Mgr. Oldřich Poul Ing. Ivan Vergner Zapsala: Jana Pechová

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 27.10.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 26.1.2016 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 18.8.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 18.8.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 18.8.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 15.9.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 22.10.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov,

ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, ZÁPIS z 5. schůze Zastupitelstva obce Provodov, konané dne 2.2.2015 v 19 hodin v kulturním domě Provodov Přítomní zastupitelé: Ing. Marek Prachař, Alfons Slovák DiS., Mgr. Jana Černá, Petra Družbová, Mgr.

Více

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ ZE 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 30. 1. 2019, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 7.2.2014 Č.j.:OZ 35-1/2014 Ověřovatelé zápisu: Jana Starinská, Václav Chval Zápis provedl: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Petr Havel, Václav

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 4/2015 Usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 4/2015, které se uskutečnilo dne 01.10. 2015 od 17.00 hod., na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově. Usnesení č.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014

Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Zastupitelstvo obce Úbislavice Zápis z 27. veřejného zasedání dne 10.2.2014 Program: 1. Volba předsedajícího 2. Schválení programu 3. Volba ověřovatelů zápisu 4. Kontrola úkolů z minulého zasedání 5. Prodej

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Michal

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 30.1.2017 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 29. 1. 2019 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 3/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 3/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 9. 6. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Zapisovatel:

Více

zapis ze zasedani Zastupitelstva obce Zbysov, konaneho dne 26.2.2015

zapis ze zasedani Zastupitelstva obce Zbysov, konaneho dne 26.2.2015 zapis ze zasedani Zastupitelstva obce Zbysov, konaneho dne 26.2.2015 Zased6nf Zastupitelstva obce Zbysov bylo zah6jeno starostkou Kvetou Nemcovou v 18,00 hodin na Obecnfm urade ve Zbysove. Onesni zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice, č.12/2007, které se konalo dne 18.12.2007 Přítomni: 9 Omluveni: 2 ( Havránková, Pokorný) Hosté: p. 0 Zahájení Starostka obce přivítala členy

Více

ZÁ P I S č. 2/2017 z veřejného jednání zastupitelstva obce Konojedy ze dne od 19 hodin

ZÁ P I S č. 2/2017 z veřejného jednání zastupitelstva obce Konojedy ze dne od 19 hodin ZÁ P I S č. 2/2017 z veřejného jednání zastupitelstva obce Konojedy ze dne 14.02.2017 od 19 hodin Přítomni: V. Kopecká, A. Molinari, Ing. J. Neužilová, J. Strejček, V. Volavka Omluveni: M. Růžičková Zasedání

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.9.2012 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 21. 2. 2017 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno.

1.) Schválení programu zasedání ZO, stanovení ověřovatelů zápisu Návrh usnesení : Usnesení č. 4/2017/1 bylo schváleno. Usnesení 4/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice, konaného dne 6.12.2017.2017 v 17,00 hodin v Radvanicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 16. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 10. 02. 2016 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Zapisovatel: Ověřovatelé zápisu: Obecní

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 13 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 13 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 13 / 2016, které se konalo dne 15. 8. 2016 Přítomni : Omluveni: Hosté

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 1/2014 Usnesení z jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 1/2014, které se uskutečnilo dne 27.02.2014 od 17.00 hod. na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově. Usnesení č. 1/01/2014

Více

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne v na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 14 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 13. 7. 2011 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/1426/16/KY Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne 8. 11. 2010 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce p. Petr Hlaváček jako předsedající zahájil

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014

Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Zápis z 37. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 02. 2014 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Jan Dvořák, Hana Halamová,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 26.6.2017 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Martin Kružík, Kristýna Havířová,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 35. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 35. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 27.6.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 11/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.12.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech

Zápis. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Zápis zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 10. 11. 2014 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Polních Voděradech Přítomni: Slavomír Lahoda Musil Jaroslav Botoš Jozef Dočkal Pavel

Více

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 6. 8. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 6. 8. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 6. 8. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 4/2014. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 4/2014. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 4/2014 ze zasedání ZO Malotice ze dne 10. 9. 2014 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Ladislav Jirkovská Radka, Kallaschová Bohumila, Kaše Jiří, Mgr. Klímová

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 1/2017 konaného dne 26. 1. 2017 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1, zákona o obcích

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 18/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 2.2.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 48. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 7.1. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis č. 3/2018. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 6. února 2018 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 3/2018. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 6. února 2018 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 3/2018 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 6. února 2018 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 3. zasedání

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 27.12.2017 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 4/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 24.04.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:11 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 25.10. 2017 od 19:00 hod. listů:11 Přítomno 8 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Zejda Josef, Mařan Břetislav, Vykysalová Dita, Kovalčík

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 15. září 2016 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo ve 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin.

Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne v 19:00 hodin. Zápis 15/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Hradčany ze dne 8. 2. 2016 v 19:00 hodin. Přítomno: 7 zastupitelů Omluveni: Hosté: Občanů: 1 Program : 1. Zahájení 2. Smlouvy E.On věcná břemena 3. Rozpočet

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva 5/2010 ze dne 20.09.2010 konaného na Obecním úřadě ve Slapech

Zápis ze zasedání zastupitelstva 5/2010 ze dne 20.09.2010 konaného na Obecním úřadě ve Slapech Zápis ze zasedání zastupitelstva 5/2010 ze dne 20.09.2010 konaného na Obecním úřadě ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil, Jan Vebr, František Domes, Vratislav Adam, Ivan Kotrč,

Více

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a

Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 14:00 hodin. 1) Pouť v Trhových Svinech ve dnech 17. a Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 04. 02. 2019 od 14:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka, Mgr. Miroslav Majer p. Aleš Fajtl

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 20. 1. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : p. Petrželka 1)

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne 27.12.2011, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 3.11.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 16.11.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č.16 ze zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse

Zápis č.16 ze zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse Zápis č.16 ze zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov konaného dne 16. 12. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Jan Pejcha, Mgr. Roman Pacetti, Libor Doležal, Monika Vacková, Jaroslav Zavřel,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10.01.2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích.

Zápis č. 5/2013. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice. konaného dne v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Zápis č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Bohuslavice konaného dne 16. 9. 2013 v kanceláři starosty obecního úřadu Bohuslavicích. Přítomni : Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil, Hladíková Jana,

Více

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p.

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 22.12.2014 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice č.p. 197 Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:04 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:04 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.01. 2018, od 17:04 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 12.03.2013, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 12.03.2013, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 12.03.2013, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,00 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 2 / 2017 ze dne 22. 2. 2017 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 22. 2. 2017 v 19:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 15.10.2015, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z 18. veřejného zasedání OZ dne v restauraci U Jíšů

Zápis z 18. veřejného zasedání OZ dne v restauraci U Jíšů Zápis z 18. veřejného zasedání OZ dne 13. 12. 2017 v restauraci U Jíšů Zahájeno v 19:04 hodin Přítomni: Prexl, Voráček, Johánek, Kotlan, Frančík Omluven: Plánička 1) Zahájení s odkazem na ustanovení 92

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 26. 4. 2016 Přítomní: P. Vaňásek, J. Dědina, R. Douda, Ing. Ivana Soldánová, L. Chytra, Mgr. V. Sokolová, Mgr. Lucie Skořepová Omluvení:

Více

Zápis č. 1/2017. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v Domečku ve Lhotkách

Zápis č. 1/2017. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v Domečku ve Lhotkách Zápis č. 1/2017 ze zasedání ZO Malotice ze dne 20.2. 2017 od 19:00 hod., v Domečku ve Lhotkách. Přítomni: Tereza, Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Král Jiří, Mgr. Klímová

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 34 Datum: 20.08.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 20.08.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 20.7. 2015, zahájeno v 18,00 hod., ukončeno ve 20,15 hod Přítomni: 9 Hosté: Slavomíra Vacardová, Kateřina Šabatová, Mgr. Josef Kozlovský, Renata Skrbková, Lucia Franková,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 2-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 12. 02. 2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 31.10.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 31.10.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 23. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 31.10.2013 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Kružík

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září /2016/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. září 2016 07/2016/ZM I. ZM bere na vědomí: 07.2016/16ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod.

Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne v hod. Zápis a usnesení 39. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE SMILOVICE dne 16. 10. 2017 v 16 30 hod. PŘÍTOMNI zastupitelé: Jindřich Mackowski, Tomáš Kubala, Petr Riedel, Roman Pientok, Michaela Zuczková, Jan Ondraczka

Více

Zápis Č. 2/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis Č. 2/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis Č. 2/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 7. 3. 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Usnesení č. 6/2018/2 bylo schváleno.

Usnesení č. 6/2018/2 bylo schváleno. Usnesení 6/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Úžice, konaného dne 22.11.2018 v 18,00 hodin v Radvanicích -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 18. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis ze 18. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis ze 18. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 12.9.2018 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Ing. Radka Formánková starostka, Lumír Konečný místostarosta, MUDr. Petr Fila radní, Jan

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více