TECHNICKÉ PŘEDPISY KATEGORIE 2T

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÉ PŘEDPISY KATEGORIE 2T"

Transkript

1 TECHNICKÉ PŘEDPISY KATEGORIE 2T Tyto Technické řády jsou výhradně určena pro potřeby Agentury WildMotors.cz, k omezením a změnám homologovaného motocyklu v zájmu zachování bezpečí jezdců. Všechno, co NENÍ SCHVÁLENÉ a PŘEDEPSANÉ v tomto PŘEDPISU je PŘÍSNĚ ZAKÁZANÉ. Motocykly musí být homologovány pouze původním výrobcem. Většina úprav je povolena z bezpečnostních důvodů. Všechny motocykly musí splňovat v každém ohledu se všemi požadavky na silniční závody. Vzhled motocyklu ze všech stran musí odpovídat homologovanému tvaru (jak byl původně produkován výrobcem) HMOTNOST Minimální hmotnost motocyklu je stanovena na 110 kg bez oleje a paliva. V jakékoli době konání závodu nesmí být hmotnost celého motocyklu (včetně nádrže) nižší než minimální stanovená hmotnost. Neexistuje žádná tolerance k minimální hmotnosti. Během závěrečné kontroly na konci závodu, budou vybrané motocykly váženy ve stavu, v jakém dokončily závod a zavedený hmotnostní limit musí být splněn v tomto stavu. Během tréninků a kvalifikací, mohou být jezdci požádáni, aby předložily svůj motocykl ke kontrole hmotnosti. Ve všech případech musí jezdec tomuto požadavku vyhovět PALIVA, OLEJE, CHLADICÍ KAPALINY a) Všechny motory musí pracovat na normální bezolovnatý benzín s maximálním obsahem olova 0,005 g / l (bezolovnatý) a maximální MON 90. b) Jedinou povolenou chladicí kapalinou motoru je voda nebo voda ve směsi s ethylalkoholem. c) Použití olejů je bez omezení. Všechny položky neuvedené v následujících článcích musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem pro homologovaný motocykl RÁM A ZADNÍ KYVNÁ VIDLICE a) Rám musí zůstat takový, jak byl zhotoven výrobcem pro homologovaný motocykl. b) Boky rámu mohou být chráněny ochrannými prvky vyrobenými z plastu nebo kompozitního materiálu. c) Všechny motocykly musí uvádět identifikační číslo výrobců vozidel na rámu karoserie (VIN). d) Držáky motoru musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem pro homologovaný motocykl. e) Zadní kyvná vidlice musí zůstat taková, jak byla zhotovena výrobcem pro homologovaný motocykl. f) Nepoužívané úchyty a držáky mohou být odstraněny na základě žádosti hlavního technického komisaře, když se předpokládá, že mohou být nebezpečné.

2 g) Šroubované příslušenství k zadnímu pomocnému rámu může být odstraněno. h) Barva rámu není omezena, ale úpravy rámového tělesa nebo kyvné vidlice nejsou povoleny. i) Je dovoleno odstranit vrchní uchycení motoru spojující válec k rámu motocyklu PŘEDNÍ VIDLICE a) Konstrukce vidlice (vřeteno, podpěry, můstky, stonek, atd.), Musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem pro homologovaný motocykl. b) Standardní původní vnitřní části vidlice mohou být upraveny. c) Náhrada tlumičové sady / kazety nebo ventily mohou být instalovány, ale vnější vzhled vidlice musí zůstat jako homologované. d) Uzávěry vidlic mohou být upraveny nebo změněny pro přidání předpětí pružiny / komprese. e) Výška a poloha přední vidlice ve vztahu k rámu je free. f) Horní a spodní vidlicové úchyty (můstek vidlice) musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem pro homologovaný motocykl. g) Tlumiče řízení mohou být přidány nebo nahrazeny. h) Tlumič řízení nemůže působit jako zámek řízení omezení zdvihu ZADNÍ VIDLICE a) Každá část zadní vidlice musí zůstat taková, jak byla zhotovena výrobcem pro homologovaný motocykl (včetně otočného čepu a zadní osy). b) Napínák řetězu může být upraven tak, že lze trvale připevnit zadní podpěru brzdového třmenu svařováním, vrtáním nebo pomocí závitových vložek. c) Z bezpečnostních důvodů je povinné používat kryt řetězu vyrobený z plastu nebo pevného materiálu, namontovaný takovým způsobem, aby se zabránilo možnému zásahu mezi spodní část řetězu a řetězový pohon zadního kola ZADNÍ TLUMIČ a) Zadní pružící jednotka může být upravena nebo nahrazena. b) Původní uchycení k rámu a zadní vidlici (kyvnému rameni) musí být použita a zavěšení zadních kol musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem z homologovaného motocyklu KOLA a) Kola musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem v době prodeje do obchodní sítě pro homologovaný motocykl. b) Snímač rychlosti může být odstraněn a nahrazen rozpěrkou. c) Změny upevňovacích bodů pro přední a zadní brzdové třmeny nejsou povoleny. d) Distanční vložky mohou být změněny. e) V případě, že původní návrh obsahuje tlumící jednotky pro zadní kolo, musí zůstat, jak byly původně vyráběny pro homologovaný motocykl. f) Průměr kola a šířka ráfku musí zůstat, jak byl původně homologovaný.

3 1.7. BRZDY a) Je dovoleno používat přední a zadní brzdový kotouč od jiného výrobce, než jak tomu bylo při homologaci motocyklu. b) Brzdový kotouč musí být ze stejného materiálu, jako homologovaný. c) Vnější a vnitřní průměr kotouče musí zůstat stejný jako homologovaný. d) Tloušťka brzdového kotouče může být zvýšena o 20%, ale původní brzdové třmeny musí být použity bez jakýchkoliv modifikací. e) Způsob upevnění musí zůstat stejný jako na homologovaném motocyklu. f) Přední kotouče mohou být vyrobeny plovoucí, s použitím originálních upevňovacích bodů. g) Přední a zadní brzdové třmeny musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem pro homologovaný motocykl. h) Držák zadního brzdového třmenu lze namontovat "pevně" na kyvnou vidlici, ale držák si musí zachovat stejné body upevnění jako na homologovaném motocyklu. Modifikace těchto částí je povoleno. i) Přední a zadní hlavní brzdový válec musí zůstat takové, jak byly zhotoveny výrobcem pro homologovaný motocykl. j) Přední a zadní nádržka brzdové kapaliny může být změněna. k) Přední a zadní brzdové potrubí může být nahrazeno. Rozdělení předních brzdových hadic pro oba přední brzdové třmeny musí být nad dolním můstkem vidlice (spodní můstek vidlice). l) "Quick" (nebo "suché brzda") konektory do brzdového potrubí jsou povoleny. m) Přední a zadní brzdové destičky mohou být změněny. Zajišťovací kolíky brzdových destiček mohou být upraveny. n) Přídavné vzduchové sběrače nebo kanály nejsou povoleny PNEUMATIKY a) Pneumatiky mohou být použity vzorkové i hladké (slick). Pneumatiky musí mít DOT a nebo E značku. b) Mokré pneu mohou být použity pouze v závodě nebo tréninku, které jsou prohlášeny za "mokré" ředitelem závodu. c) Mokré pneumatiky nepotřebují mít DOT nebo E známku. Nicméně, tyto pneumatiky musí být označeny jako "Ne pro dálniční použití" nebo "NHS". d) Použití nahříváků pneumatik je povoleno STUPAČKY NOŽNÍ OVLÁDÁNÍ a) Nožní ovladače můžou být přemístěny, ale musí být zachováno uchycení do původních montážních bodů. b) Opěrky nohou mohou být buď pevné nebo sklápěcí, který musí obsahovat zařízení, které je vrátí do normální polohy. c) Na konci musí mít stupačky alespoň 8 mm zaoblený poloměr. d) Pevné kovové stupačky musí mít koncovou zátku, která je trvale pevná, vyrobená z plastu, hliníku, teflonu nebo ekvivalentního typu materiálu (minimální poloměr 8mm).

4 e) Povrch stupačky musí být navrženy tak, aby dosaženo co nejširší oblasti pro kontakt s nohou. Hlavní technický komisař má právo odmítnout jakoukoli stupačku, která nesplňuje tyto bezpečnostní cíle ŘÍDÍTKA - RUČNÍ OVLÁDÁNÍ a) Řídítka mohou být nahrazena (toto nezahrnuje hlavní brzdový válec). b) Řídítka a ovládací prvky mohou být přemístěny. c) Plynová rukojeť a spojené kabely a lanka mohou být upraveny nebo nahrazeny. d) Spojková a brzdová páka může být vyměněna za repliku. e) Vypínače mohou být změněny, ale spínač zastavení motoru musí být umístěn na řídítkách KAPOTÁŽE a) Kapotáže a blatníky mohou být nahrazeny přesným duplikátem původních dílů. b) Celková velikost a rozměry musí být stejné jako původní díly. c) Větrný štítek může být nahrazen duplikátem z průhledného materiálu. Výška je jako originál s tolerancí + 40 mm na svislé vzdálenosti od do horní vidlice mostu. d) Původní kombinace přístrojů / kapotáže mohou být nahrazeny. Všechny ostatní držáky kapotáže mohou být změněny nebo nahrazeny. e) Původní běh proudu vzduchu mezi kapotáží a vzduchovým filtrem musí zůstat jako homologovaný. Pletiva / plastové mřížky na vstupu do přívodu vzduchu v přední části kapotáže mohou být odebrány. f) Spodní část kapotáže musí být konstruována tak, aby zadržela v případě poruchy motoru alespoň polovina z celkového objemu oleje a chladicí kapaliny motoru používaného v motoru (minimálně 2 litry). g) Spodní část kapotáže musí mít zabudovaný systém otevírání o průměru 25 mm v přední spodní části. Tyto otvory musí zůstat uzavřeny v suchých podmínkách a musí být otevřeny pouze v mokrých podmínkách závodu podle prohlášení ředitele závodu. h) Všechny exponované hrany musí být zaobleny PALIVOVÁ NÁDRŽ a) Plnící otvory palivové nádrže mohou být změněny nebo nahrazeny za obdobná zařízení montovaná na homologovaném motocyklu. Odvzdušňovací ventil palivové nádrže musí zůstat takový, jaký byl zhotoven výrobcem pro homologovaný motocykl. b) Boky palivové nádrži mohou být pokryty ochrannou částí z kompozitního materiálu. Tyto chrániče se musí kopírovat tvar palivové nádrže. c) Všechny palivové nádrže musí být zcela vyplněny pěnou typu "Explosafe " SEDADLO a) Sedadlo může být změněno, ale je zakázáno použití uhlíkových vláken a kevlaru, pokud nejsou přítomny na homologovaném motocyklu. b) Vzhled z obou stran musí odpovídat homologovanému tvaru.

5 2.5. KABELOVÝ SVAZEK Původní kabelové svazky mohou být modifikovány, tak jak je uvedeno níže: Nevyužité svazky pro: přívod proudu do směrových světel, houkačka, kontakt zapalování a atd, může být odpojen nebo odstraněn ELEKTRICKÁ ZAŘÍZENÍ a) Dispozice jednotlivých prvků mohou být přemístěny. b) Elektrické prvky na řídítkách mohou být odstraněny. Spínač ovládání motoru musí být zachován. c) Elektronická řídicí jednotka (ECU) je free. d) Mechanismy, které by mohly umožnit intervence s cílem změnit palivovou mapu nebo časování zapalování během závodu nejsou povoleny. e) Okruh baterie může být vypnut v průběhu závodu. f) Odstranění startéru je povoleno. V elektrickém zařízení je povoleno odstranit relativní elektrické vedení spolu se všemi těmi částmi, které umožňují provoz a aktivaci, včetně setrvačníku převodovky. g) Motocykl by měl být vybaven spínačem (pádovým čidlem), který v případě pádu (havárie) - vypne hlavní elektrický obvod VZDUCHOVÝ FILTR a) Vzduchový filtr může být odstraněn, airbox může být odstraněn či použit zcela nebo částečně při zachování původních dílů. b) Je to umožněno přidat do filtračního boxu případné odvětrání karburátoru a palivové nádrže. c) Je to umožněno měnit části originálního filtru boxu tak, že může sloužit jako dopravník vzduchu KARBURÁTORY a) Je dovoleno používat karburátory homologované pro nový model motocyklu ve všech starších modelech stejné značky. b) Maximální průměr karburátoru ve Venturi sekci musí být 28 mm. c) Karburátorové trysky a jehly mohou být nahrazeny. d) Kontrolní otvory se nesmí měnit. e) Elektronické nebo mechanické zařízení při studeném startu (sytič) musí zůstat nainstalován, ale může být deaktivován. f) Počet a tloušťka ventilových desek je free. g) Zátky mohou být modifikovány, odstraněny nebo nahrazeny. h) Je dovoleno používat jakékoliv kompletní sací ventily. i) Je dovoleno provádět jakékoli úpravy původního sacího potrubí MAZACÍ A CHLADICÍ SYSTÉM a) Systém mazání je free.

6 b) Je to umožněno odstranit olej - benzín mixer a všechny jeho části. c) Uzávěr chladiče je free, můžete odstranit expanzní nádrž. d) Dopravník vzduchu pod spodní deskou vidlice může být upraven nebo nahrazen. e) Vyjmutí termostatický ventil je povoleno. f) Instalace teploměru vody je povoleno VÁLCE A HLAVY VÁLCŮ Žádné úpravy kromě níže uvedených nejsou povoleny. a) Válce nelze nahradit a musí zůstat původní. b) Počet válců musí zůstat jako originál. c) Velikost, tvar výfukového kanálu a vstupní otvory jsou free. d) Zploštění válce je dovoleno za předpokladu, že mez kompresního poměru zůstává nezměněna, je povoleno instalovat antidetonační kroužek jakéhokoliv materiálu na stejném válci. e) Hlavy válců: Kompresní poměr nesmí přesáhnout hodnotu 13, 5: 1. Měření objemu spalovací komory se provádí pomocí válce ve svislé poloze (bez zapalovací svíčky) a pístu v horní úvrati. Olej s třídou viskozity SAE 10W se nalije do otvoru zapalovací svíčky do spalovací komory, až dosáhne posledního závitu a tento objem musí být nejméně 12,3 cm³. f) Vložky hlavy válců se mohou používat jakýkoliv, s jakýmkoliv tvarem spalovací komory. g) Píst může být původní nebo jakýkoliv z dostupného trhu s náhradními díly, ale musí být stejného rozměru jako u homologovaného, aby byly zachovány původní parametry. h) Vrtání a zdvih je uveden na homologačním seznamu KLIKOVÁ HŘÍDEL / KLIKOVÁ SKŘÍŇ A VŠECHNY OSTATNÍ MOTOROVÉ ČÁSTI a) Setrvačník a klikový hřídel musí být stejné jako původní. b) Kloubní plochy klikové skříně mohou být obrobeny, ale kliková skříň musí zůstat v původním stavu bez jakýchkoliv modifikací. c) Spojovací tyč může být zaměněna se všemi dostupnými na trhu s náhradními díly, ale délka musí být stejná jako u původní. d) Obnovit sedla ložisek klikového hřídele instalací pouzder z hliníku nebo bronzu je povoleno. Tyto průchodky musí mít válcový tvar a maximální průměr 70 mm. e) Ložiska musí zůstat původního typu. f) Úpravy a odlehčování není povoleno SPOJKA A PŘEVODOVKA a) Žádné úpravy nejsou povoleny. b) Pouze lamely mohou být změněny, ale jejich počet musí zůstat dle původního provedení. c) Spojkové pružiny mohou být změněny. d) Není dovoleno měnit spojkový systém. Spojka musí zůstat stejná jako u standardního homologovaného modelu. e) Konečný pohon (hnací a poháněné ozubené kolo, řetěz) je free. f) Je dovoleno používat jakékoliv pastorky i řetěz.

7 3.3. VÝFUKOVÝ SYSTÉM a) Výfukový systém může být nahrazen. b) Mezní hodnota hluku pro kategorii 2T bude 96 db / A při 7000 otáčkách za minutu s tolerancí + 3 db. c) Umístění tlumiče výfuku musí zůstat jako v původní verzi. d) Výfukové potrubí a tlumiče titanu a uhlíku jsou povoleny. e) Z bezpečnostních důvodů musí být vysunutý okraj výfukové koncovky zaoblený a nesmí mít žádné ostré hrany SPONY A ŠROUBY a) Standardní upevňovací prvky mohou být nahrazeny upevňovacími prvky libovolného materiálu a designu, ale nesmí být použit spojovací materiál z titanu. Síla a konstrukce musí být rovna nebo větší než u standardního spojovacího prvku, který se nahrazuje. b) Spojovací prvky musí být vrtány pro upevnění bezpečnostním drátem, ale záměrné modifikace pro úsporu hmotnosti nejsou povoleny. c) Upevňovací prvky kapotáže / karoserie mohou být změněny na rychloupínací. d) Hliníkové upevňovací prvky mohou být použity pouze v nenosných místech NÁSLEDUJÍCÍ POLOŽKY MOHOU BÝT ZMĚNĚNY NEBO NAHRAZENY ZA OBDOBNÁ ZAŘÍZENÍ MONTOVANÁ NA HOMOLOGOVANÉHO MOTOCYKLU. a) Může být použit jakýkoliv typ mazání, brzdové kapaliny a oleje do tlumičů. b) Může být použit jakýkoliv typ zapalovací svíčky. c) Jakékoliv vnitřní trubice a hadice. d) Závaží na vyvážení kola mohou být vyřazeny, změněny nebo přidány. e) Těsnění a těsnící materiály (s výjimkou vložky válců). f) Malované vnější povrchové úpravy a obtisky NÁSLEDUJÍCÍ POLOŽKY MOHOU BÝT ODSTRANĚNY a) Přístroje a nástroje palubní konzoly a související kabely. b) Skříňka na nářadí. c) Tachometr. d) Rychloměr e) Ventilátor chladiče a elektroinstalace. f) Kryt řetězu, pokud není začleněn do zadního blatníku NÁSLEDUJÍCÍ POLOŽKY MUSÍ BÝT ODSTRANĚNY a) Přední světlomety, zadní lampy a směrová světla. Otvory po nich musí být zakryty vhodnými materiály. b) Zpětná zrcátka. c) SPZ držák. d) Nosné háky zavazadel a nosné háky helem. e) Opěrky nohou spolujezdce.

8 f) Madla a držáky pro spolujezdce. g) Centrální a boční stojany musí být odstraněny (pevné konzoly musí zůstat) NÁSLEDUJÍCÍ POLOŽKY MUSÍ BÝT ZMĚNĚNA a) Motocykly musí být vybaveny funkčním vypínačem zapalování namontovaném alespoň na jedné straně řídítek (v dosahu ruky), který je schopna zastavit běžící motor. b) Škrticí klapky kontroly musí být samouzavírací.

TECHNICKÉ PŘEDPISY 250 SPORTPRODUCTION Národní předpis (2013) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, Praha 1 Federace motocy

TECHNICKÉ PŘEDPISY 250 SPORTPRODUCTION Národní předpis (2013) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, Praha 1 Federace motocy FEDERACE MOTOCYKLOÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY 250 SPORTPRODUCTION 2013 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2013 TECHNICKÉ PŘEDPISY 250 SPORTPRODUCTION Národní předpis (2013) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR,

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS 2014 www.autoklub.cz 1 Verze 2014 TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS www.autoklub.cz 2 Verze 2014 01 TECHNICKÝ PŘEDPIS JAWA 50 RS 02 Specifikace

Více

Technické předpisy kategorie. Twin 650

Technické předpisy kategorie. Twin 650 Technické předpisy kategorie Twin 650 Motocykly musí splňovat všeobecné technické předpisy tech.řádů AČR pro silniční závody. Cokoliv,není předepsané,a povolené v těchto předpisech,je zakázané! Tento předpis

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO PŘEBOR ČR 2013 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2013 TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO PŘEBOR ČR Národní předpis Vycházející z předpisu UEM RR06 (2013) Federace

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP JAWA 50 RS

TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP JAWA 50 RS TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP JAWA 50 RS Národní předpis 2018 FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR FMS AČR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP 2014 www.autoklub.cz 1 Verze 2014 TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP www.autoklub.cz 2 Verze 2014 01 TECHNICKÝ PŘEDPIS JAWA 50 GP 02 Specifikace

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR Národní předpis (2008) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické předpisy

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR 2013 www.autoklub.cz 0 Verze 2013 TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR Národní předpis (2013) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR 2011 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2011 TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR Národní předpis (2011) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS 2014 www.autoklub.cz 1 Verze 2014 TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 RS www.autoklub.cz 2 Verze 2014 01 TECHNICKÝ PŘEDPIS JAWA 50 RS 02 Specifikace

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR 70 ROOKIE SKÚTR EXPERT

TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR 70 ROOKIE SKÚTR EXPERT TECHNICKÉ PŘEDPISY SKÚTR 70 ROOKIE SKÚTR EXPERT Národní předpis 2016 Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP EVROPA 70 MINI GP ŽÁCI Národní předpis (2009) Federace motocyklového sportu AČR FMS ACR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní

Více

ČLÁNEK 260-D PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T

ČLÁNEK 260-D PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T ČLÁNEK 260-D - 2018 PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T Článek 260 (pro vozy typu R3) se použije pro vozy skupin R3D a R3T, s výjimkou článků uvedených dále: 01-3 103-1 Zdvihový objem RALLYE 3 R3T Benzín RALLYE

Více

ASK AČR Registrační list motoru

ASK AČR Registrační list motoru ASK AČR Registrační list motoru Registrační list č.: M/01/08 Platné od: 01.01.2008 Platné do: 31.12.2010 1. Všeobecné 1.1 Výrobce: IAME spa - ZINGONIA (ITALY) 1.2 Obchodní označení -(Typ/model): PARILLA

Více

HLAVNÍ NOVINKY. Nová kinematika. Přepracovaná elektrická část. Lepší rozložení váhy. Optimalizace motoru. Úplně nový rám.

HLAVNÍ NOVINKY. Nová kinematika. Přepracovaná elektrická část. Lepší rozložení váhy. Optimalizace motoru. Úplně nový rám. TECHNICKÉ INFORMACE HLAVNÍ NOVINKY Nová kinematika Lepší rozložení váhy Úplně nový rám Nová ergonomie Vylepšené jízdní vlastnosti Přepracovaná elektrická část Optimalizace motoru Velký úhel zatáčení Redukce

Více

Rozpad dílů. rotační kypřič K-60

Rozpad dílů. rotační kypřič K-60 Rozpad dílů rotační kypřič K-60 Hlava válce 1 380020070-0001 šroub s límcem 4 2 120230083-0001 víčko ventilové 1 3 120250032-0001 těsnění ventilového víčka 1 4 270960014-0001 svíčka zapalovací F7TC 1 5

Více

FEDERACE MOTOCYKLOÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP 2013 WWW.AUTOKLUB.CZ 0 2013 TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP 50 MINI GP 80 JUNIOR MINI GP 80 Národní předpis (2013) Federace motocyklového sportu AČR

Více

Článek 254 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY (SK. N)

Článek 254 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY (SK. N) Článek 254-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO PRODUKČNÍ VOZY (SKUPINA N) 1. DEFINICE Cestovní vozy vyráběné ve velkých sériích. 2. HOMOLOGACE Tato vozidla musí být vyrobena nejméně v 2 500 identických kusech

Více

L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Pro rok 2013 je vypsáno Mistrovství České republiky a Česká Trofej JUNIOR v automobilovém slalomu. 1.1.2 Mistrovství ČR se mohou

Více

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP

FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP 2014 www.autoklub.cz 1 Verze 2014 TECHNICKÉ PŘEDPISY JAWA 50 GP www.autoklub.cz 2 Verze 2014 01 TECHNICKÝ PŘEDPIS JAWA 50 GP 02 Specifikace

Více

Škoda Fabia 1,2 44 kw

Škoda Fabia 1,2 44 kw Škoda Fabia 1,2 44 kw Subkritérium A1: Práce Práce (bez materiálu) Poznámka kontrola vozu: zjištění závady/ servisní prohlídka prohlédnutí vozu, ať už za účelem zjištění závady před opravou či servisní

Více

L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM

L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM L. AUTOMOBILOVÝ SLALOM 1. ŘÁD MISTROVSTVÍ ČR 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Pro rok 2015 je vypsáno Mistrovství České republiky a Česká Trofej JUNIOR v automobilovém slalomu. 1.1.2 Mistrovství ČR se mohou

Více

Obsah. Systém AV, trubka rukojeti Systém AV, Přední trubková rukojeť Záchranářská pila Nástroje, zvláštní příslušenství Číslo stroje Utahovací momenty

Obsah. Systém AV, trubka rukojeti Systém AV, Přední trubková rukojeť Záchranářská pila Nástroje, zvláštní příslušenství Číslo stroje Utahovací momenty 0-08-CZ-PL-RUS Obsah MS 6, MS 6 C Kliková skříň Válec, tlumič výfuku Olejové čerpado, spojka Řetězová brzda, Zařízení pro napínání řetězu Víko řetězky Zapalování Zapalování M-Tronic Startovací zařízení

Více

01 Motor s krytem 02 Čerpadlo 12 03 Rozvaděč 04 Rozvod pohonných hmot 05 Benzínová nádrž 06 Vývěva s ovládáním 07 Vývěva 12 08 Chlazení motoru 09

01 Motor s krytem 02 Čerpadlo 12 03 Rozvaděč 04 Rozvod pohonných hmot 05 Benzínová nádrž 06 Vývěva s ovládáním 07 Vývěva 12 08 Chlazení motoru 09 01 Motor s krytem 02 Čerpadlo 12 03 Rozvaděč 04 Rozvod pohonných hmot 05 Benzínová nádrž 06 Vývěva s ovládáním 07 Vývěva 12 08 Chlazení motoru 09 Chladič 10 Čistič 11 Zapalování - úplné 12 Přístrojová

Více

MOTOR JIKOV GH 1509, GH 1511

MOTOR JIKOV GH 1509, GH 1511 MOTOR JIKOV GH 1509, GH 1511 Vladimír Bernklau 1509,1511 Kliková skříň, vačka JIKOV 4 TAKT Katalog číslo 40/Verze 1/Strana 2 1509,1511 Kliková skříň, vačka 1 5171711 TRUBKA 2 1 2 7461121 DRŽÁK 2 1 3 1512583

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI MOTO Národní předpis 2016 FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR FMS AČR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické předpisy

Více

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do

http://www.workshopdata.com/printmaintenance.do Stránka č. 1 z 5 Údaje o zákazníkovi: Jméno: Poštovní Kód: : : SPZ: Stav najetých kilometrů: Vysvětlující ikony: Kód OE Dodatečná Práce OK Dokončeno Potřebuje výměnu/opravu * Mohou být potřebné náhradní

Více

Konstrukce a technická data traktorů Zetor

Konstrukce a technická data traktorů Zetor 2. kapitola Konstrukce a technická data traktorů Zetor Konstrukční charakteristika traktoru Zetor 15 Traktor Zetor 15 se vyráběl ve Zbrojovce Brno v letech 1948 1949 a stal se tak v pořadí druhým sériově

Více

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25

Obsah. Kapitola 1B Běžná údržba a opravy naftové modely... 41. Kapitola 1A Běžná údržba a opravy benzínové modely... 25 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Demontáž a výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování

Více

Ceník vyráběných součástí:

Ceník vyráběných součástí: Ceník vyráběných součástí: dne 20.2.2014 Vyzvedněte si vždy aktuální ceník. Typ stroje Obj.kód Cena Katalogové Množství JAWA 175 villiers Kč číslo kříž stupaček - stojan kříž stupaček komplet 0103 600

Více

TATRA Nabídka náhradních dílů mopas a.s., Holešov

TATRA Nabídka náhradních dílů mopas a.s., Holešov JKPOV Název skladové položky Cena/ks Cena/ks bez DPH vč. 20% DPH 336 140 211 SKRIN POMOCNÉHO POHONU 1 390,00 1 668,00 344 239 733 ROZPĚRKA 440,00 528,00 336 210 320 KUŽEL SYNCHRONIZACE 1 057,82 1 269,38

Více

273-521-010-903 Gufero standard G 38x 72x12 40-46 273-521-012-103 Gufero standard G 40x 72x12 40-46 311-159-904-200 Matice 6hr.samojist.

273-521-010-903 Gufero standard G 38x 72x12 40-46 273-521-012-103 Gufero standard G 40x 72x12 40-46 311-159-904-200 Matice 6hr.samojist. Holerit Název 7--00-90 Gufero standard G 8x 7x 0-7--0-0 Gufero standard G 0x 7x 0- -9-90-00 Matice hr.samojist. Zn 8G S M 0x, --70- Ložisko kuličkové řadé 7 ANC --080-000 Ložisko kuličkové řadé 08 0-7-070-000

Více

PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2012

PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2012 PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2012 MOTOR PARILLA GAZELLE 60cc KÓD POZICE Prodejní cena - Kč ### Popis položky MOTOR PARILLA GAZELLE 60 ccm - FREE K - TAG MOTOR PARILLA

Více

SESTAVA MOTORU VERNER - 1400

SESTAVA MOTORU VERNER - 1400 SESTAVA MOTORU VERNER - 1400 SESTAVA MOTORU VERNER - 1400-24 - SESTAVA MOTORU VERNER - 1400 OBSAH Sestava 1. Kliková hřídel... 26 2. Uložení klikové hřídele... 27 3. Polovina bloku - přední... 28 4. Rozvod

Více

KATALOG DÍLŮ MOTORU VERNER - 1400

KATALOG DÍLŮ MOTORU VERNER - 1400 KATALOG DÍLŮ MOTORU VERNER - 1400-63 - OBSAH 1. Díly řadyvm... 65 1. Díly řadyvk... 72 1. Díly řadyvs... 78-64 - VM VM-01-01 polovina bloku přední VM-01-02 polovina bloku zadní VM-01-03 kryt bloku přední

Více

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2017 (3)

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2017 (3) 01-2017 CZ-PL-RUS Obsah MS 650 4 Kliková skříň 6 Válec, tlumič výfuku 8 Olejové čerpado, zařízení pro napínání řetězu 10 Spojka, řetězka 12 Systém AV 14 Víko řetězky 17 Zapalování 19 Startovací zařízení

Více

TL 2000 Sting Sport Ilustrovaný katalog náhradních dílů ILUSTROVANÝ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ TL 2000. Sting Sport

TL 2000 Sting Sport Ilustrovaný katalog náhradních dílů ILUSTROVANÝ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ TL 2000. Sting Sport ILUSTROVANÝ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ TL 2000 Sting Sport Číslování kapitol k a p i t o l a - 0 1 - k a p i t o l a - 0 2 - k a p i t o l a - 0 3 - k a p i t o l a - 0 4 - k a p i t o l a - 0 5 - k a p i

Více

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů

Obsah Orientace v knize Zapalovací svíčky Popis vozidla Vložka vzduchového fi ltru Kontrola opotřebení zadních brzdových čelistí a bubnů Prelims Obsah 5 Obsah Orientace v knize... 10 Popis vozidla... 11 Bezpečnostní pokyny... 12 Opravy během jízdy... 13 Nouzové startování... 14 Výměna kola... 15 Hledání netěsností... 16 Odtahování vozidla...

Více

PŘÍČNÝ SKLÁDAČ A STOHOVAČ. PRŮMYSLOVÝ SKLÁDACÍ A STOHOVACÍ STROJ S VKLÁDACÍ ŠÍŘKOU: 2500 mm 3200 mm

PŘÍČNÝ SKLÁDAČ A STOHOVAČ. PRŮMYSLOVÝ SKLÁDACÍ A STOHOVACÍ STROJ S VKLÁDACÍ ŠÍŘKOU: 2500 mm 3200 mm PŘÍČNÝ SKLÁDAČ A STOHOVAČ PRŮMYSLOVÝ SKLÁDACÍ A STOHOVACÍ STROJ S VKLÁDACÍ ŠÍŘKOU: 2500 mm 3200 mm KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ КАТАЛОГ ЗАПАСНЫХ ЧАСТЕЙ KATALOG CZĘŚCI ZAMIENNYCH KATALÓG NÁHRADNÝCH DIELOV 508120

Více

W 2118 D D D D D D D D E Y D D D4053 1

W 2118 D D D D D D D D E Y D D D4053 1 W 2118 1 W 2118.11 D4051 1 2 Přední náprava D4052 1 3 Rotační lišta D3580 1 4 Páka zvedání D0861 1 5 Náboj D0354 1 6 Převodová skříň D3536 1 7 Převodová skříň D3536 1 8 Elektrovýzbroj D4002 1 9 Sedadlo

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY. MINI GP Stock (Honda 100)

TECHNICKÉ PŘEDPISY. MINI GP Stock (Honda 100) TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP Stock (Honda 100) Národní předpis 2017 FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR FMS AČR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového sportu AČR schválila a vydala Národní technické

Více

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2)

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 02-2018-CZ-PL-RUS Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 27.08.2018 Obsah MS 260, MS 260 C 4 Kliková skříň 6 Válec, tlumič výfuku 9 Olejové čerpadlo 13 Spojka, řetězka 16 Řetězová brzda 19

Více

Článek 286-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO VYLEPŠENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T3)

Článek 286-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO VYLEPŠENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T3) Článek 286-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO VYLEPŠENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T3) Pozemní vozidla s jedním motorem s mechanickým pohonem na zemi, se 4 až 8 koly (pokud má vůz více než 4 kola, je třeba schválení

Více

Obsah. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2)

Obsah. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 0-08-CZ-PL-RUS Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 08 () Obsah MS 66, MS 66 C Kliková skříň Kliková skříň, Víko řetězky (Přední trubková rukojeť) Víko řetězky Válec, tlumič výfuku Olejové čerpado,

Více

ROZPAD DÍLŮ. Petr Halík BG Technik cs, a.s

ROZPAD DÍLŮ. Petr Halík BG Technik cs, a.s ROZPAD DÍLŮ Petr Halík BG Technik cs, a.s. 3.2.2016 1-3 Obr.1 Pozice Obj. č. Objednací kód Název dílu Počet dílu v stroji 1-1 2000609002 Držák pití 1 1-2 3152050102 Ochrana plastu 1,3m 1-3 3131080105 Láhev

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Řetězový dopravník NTVS-4-1(MV3-025) tabulka č. 8675 3605 258675.00 Řetěz dopravníku komplet 5 537 Kč 48,00 kg 3608 258675.01 Náhradní řetěz samostatný 1 352 Kč 12,00 kg 3612 258675.02 Lišta

Více

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13

Základní technický popis...10. Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Obsah Úvodem...9 Základní technický popis...10 Škoda Felicia se představuje...10 Homologace a identifikace vozidla...12 Identifikace podle čísla motoru...13 Údržba a kontrola technického stavu...14 Pravidelná

Více

LKE ENGINES R12 60 ccm KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2013

LKE ENGINES R12 60 ccm KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2013 KATALOG A CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ 2013 MOTOR Prodejní cena - Kč KÓD POZICE B.10.004.D Popis položky Motor LKE R12 - kompletní bez DPH 40 289,25 včetně DPH 48 750,00 VÁLEC A HLAVA VÁLCE 1 1 2 3 4 4 4 11

Více

Ceník ND pro UNC 060,061,Locust 750

Ceník ND pro UNC 060,061,Locust 750 Ceník ND pro UNC 060,061,Locust 750 Kat.číslo Název 34-07-009-2 sahara 34-07-026-2 pouzdro 34-07-040-2 koleno 34-09-000-3 Převodovka kompl.p 34-09-500-3 Převodovka kompl.l 34-09-001-3 Pastorek kompletní

Více

Pokyny k objednávání náhradních dílů Tento katalog obsahuje seznam náhradních dílů a jejich sestavení do montážních skupin. Katalog je uspořádán tak,

Pokyny k objednávání náhradních dílů Tento katalog obsahuje seznam náhradních dílů a jejich sestavení do montážních skupin. Katalog je uspořádán tak, ŽACÍ STROJ W1513 W1525 W1518 Seznam dílů LEDEN 2004 WISCONSIN Eng. CZ, Vrahovická 41, 796 02 PROSTĚJOV, Tel: 582 401 915 Fax: 582 401 919 E-mail: info@wisconsineng.cz www.wisconsineng.cz www.sekamtravu.cz

Více

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2)

Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 02-2018-CZ-PL-RUS Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 25.07.2018 Obsah MS 461 4 Kliková skříň, klikový hřídel 6 Válec, tlumič výfuku 9 Olejové čerpado, spojka 11 Ochranný kryt ruky, řetězová

Více

Obsah 1. Spalovací motor... 11 2. Opravy a údržba motoru... 93

Obsah 1. Spalovací motor... 11 2. Opravy a údržba motoru... 93 Obsah 1. Spalovací motor... 11 1.1. Princip funkce spalovacího motoru... 11 1.1.1. Čtyřdobý motor... 14 1.1.2. Dvoudobý motor... 16 1.1.3. Rozdíly mezi dvoudobými a čtyřdobými motory... 18 1.1.4. Jedno-

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

NÁRODNÍ TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO JEDNOSEDADLOVÁ HISTORICKÁ VOZIDLA

NÁRODNÍ TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO JEDNOSEDADLOVÁ HISTORICKÁ VOZIDLA NÁRODNÍ TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO JEDNOSEDADLOVÁ HISTORICKÁ VOZIDLA A. PŘEDPIS PRO FORMULI ŠKODA (FŠ) a) TECHNICKÝ PŘEDPIS PRO FŠ (1970 1987) VÝTAH MTX Formule ŠKODA (FŠ) jsou jednomístné závodní automobily,

Více

ČLÁNEK 260-D PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T

ČLÁNEK 260-D PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T ČLÁNEK 260-D - 2014 PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T Článek 260 (pro vozy typu R3) se použije pro vozy skupin R3D a R3T, s výjimkou článků uvedených dále: 01-3 103.1 Zdvihový objem RALLYE 3 R3T Benzín RALLYE

Více

NABÍDKA NOVÝCH ND PV3S

NABÍDKA NOVÝCH ND PV3S 1 102794820 TĚSNĚNÍ DVEŘÍ DELŠÍ ks 105 Kč 2 102922000 SVĚTLO SMĚROVÉ ORANŽOVÉ ks 80 Kč 3 111920200 SKLO SVĚTLOMETU KRYCÍ 9170 ks 100 Kč 4 193913000 SKŘÍŇKA SPÍNACÍ ks 130 Kč 5 193922085 PŘERUŠOVAČ MAGNETICKÝ

Více

Schémata elektrických obvodů

Schémata elektrických obvodů Schémata elektrických obvodů Schémata elektrických obvodů Číslo linie napájení Elektrický obvod 30 Propojení s kladným pólem akumulátorové baterie 31 Kostra 15, 15a Propojení s kladným pólem akumulátorové

Více

Náhradní díly na TRABANT Stanislav Gráf tel: 775 978 907

Náhradní díly na TRABANT Stanislav Gráf tel: 775 978 907 Název dílu Počet kusů Kusová cena (Kč.) Celková cena (Kč.) 1 Relátka 3 160 480 2 Kohouty k nádrži 2 50 100 3 Spojky úplné 2 350 700 4 Obložení ke spojce 4 40 160 5 Skla zadní svítilny 6 30 180 6 Zadní

Více

List1. Obj.číslo Název Cena s DPH SIM070251 Manžeta přední vidlice 67,00 Kč SIM152400 Kontakt neutrálu 120,00 Kč SIM161750 Nabíjecí ústr.12v 42W 2.

List1. Obj.číslo Název Cena s DPH SIM070251 Manžeta přední vidlice 67,00 Kč SIM152400 Kontakt neutrálu 120,00 Kč SIM161750 Nabíjecí ústr.12v 42W 2. Obj.číslo Název Cena s DPH SIM070251 Manžeta přední vidlice 67,00 Kč SIM152400 Kontakt neutrálu 120,00 Kč SIM161750 Nabíjecí ústr.12v 42W 2.5A 1 924,00 Kč SIM162100 Soukolí náhonu otáčkoměru 273,00 Kč

Více

Katalog náhradních dílů IGLAND 60

Katalog náhradních dílů IGLAND 60 IGLAND 0 Výrobce: IGLAND A.S., Roresanden 09 N Grimstad, Norway Telefon: +7 7 00 Telefax: +7 7 0 Approved Revised: Issued: 0.0.0 P/N: 90 F:\DELEKAT\VINSJ\0\delekatalog 0.DOC Dovozce : IG-LES, s.r.o. J.Tomáška

Více

VÝPRODEJ VYBRANÝCH ZÁSOB ORIGINÁLNÍCH ND PRO SPALOVACÍ MOTORY TEDOM-LIAZ NABÍDKA Č. 007-NZ-2012 (SKLAD J87)

VÝPRODEJ VYBRANÝCH ZÁSOB ORIGINÁLNÍCH ND PRO SPALOVACÍ MOTORY TEDOM-LIAZ NABÍDKA Č. 007-NZ-2012 (SKLAD J87) J87 10357 AKUMULÁTOR PLYNU ÚPLNÝ ( tlakovaný ) 442176812405 7681240 5 290 2 J87 14408 AKUMULÁTOR PLYNU ÚPLNÝ ( tlakovaný ) 44217681234 7681234 6 844 7 J87 10010 ČELO BLOKU MOTORU 442110140035 1014003 2

Více

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu

Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Autodata Online 3 CZ Ukázky z programu Česká on-line verze technických údajů pro servis osobních a lehkých užitkových automobilů - zážehové i vznětové motory od roku výroby 1970. SERVIS Servisní plány

Více

Obsah. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2)

Obsah. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2018 (2) 0-08-CZ-PL-RUS Obsah Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 08 () Obsah MS, MS C Kliková skříň Válec, tlumič výfuku Olejové čerpado, spojka Řetězová brzda Zapalování, kabelový svazek Startovací zařízení Těleso

Více

J. RALLYCROSS 1. ŘÁD MEZINÁRODNÍHO MISTROVSTVÍ

J. RALLYCROSS 1. ŘÁD MEZINÁRODNÍHO MISTROVSTVÍ J. RALLYCROSS 1. ŘÁD MEZINÁRODNÍHO MISTROVSTVÍ 1.1 Všeobecná ustanovení 1.1.1 Pro rok 2014 je v rallycrossu vypsáno Mezinárodní mistrovství ČR, kterého se může zúčastnit soutěžící a jezdci s platnou národní

Více

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 10,70 13, Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM)

SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU. 8 10,70 13, Šroub IMBUS M6x60 mm (utahovací moment 10 NM) ROTAX KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, STARTER, KRYT ŘETĚZU POČET KS Prodejní cena - Kč bez DPH včetně DPH 1-2 295913 Skříň motoru - kompletní 1 10 669,40 12 910,00 2 632010 Centrážní pouzdro

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

ČLÁNEK 260-D PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T

ČLÁNEK 260-D PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T ČLÁNEK 260-D - 2012 PŘEDPISY PRO VOZY R3D a R3T Článek 260 (pro vozy typu R3) se použije pro vozy skupin R3D a R3T, s výjimkou článků uvedených dále: 01-3 103.1 Zdvihový objem RALLYE 3 R3T Benzín RALLYE

Více

PEVNÉ DÍLY MOTORU Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město

PEVNÉ DÍLY MOTORU Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město CZ.1.07/1.5.00/34.1007 Ing. Radek Opravil III/2 Inovace a zkvalitnění výuky

Více

UTAHOVACÍ MOMENTY ZAVĚŠENÍ MOTORU

UTAHOVACÍ MOMENTY ZAVĚŠENÍ MOTORU UTAHOVACÍ MOMENTY ZAVĚŠENÍ MOTORU Motory : HFX KFV NFU NFS (dan.m) A = HFX KFV B = NFU Pravý závěs motoru (1) : 6 ± 0,4 (2) : 6 ± 0,6 (3) : 4,5 ± 0,4 Táhlo záchytu reakce (4) : 6 ± 0,6 (5) : 6 ± 0,6 (6)

Více

Popis VIN... 12. Kontrola bloku motoru... 21 Opravy a renovace bloku motoru... 22 Mazací kanály... 22

Popis VIN... 12. Kontrola bloku motoru... 21 Opravy a renovace bloku motoru... 22 Mazací kanály... 22 Obsah Seznámení s vozidlem......................................................... 11 Hlavní součásti vozidla........................................................... 11 Identifikace a vy bavení vozidla.....................................................

Více

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg

Fortschritt E 302. náhradní díly pro mačkač. (E 301) 4,00 kg Orig.číslo Číslo SOKO Název ND / použití u: MOcena Kč/ks Obr. Váha skupina - tabulka č. 02 4131771912 302002.12 Pružina nekompletní skupina - Hnací kolo 1 195 Kč (E 303) 3,00 kg tabulka č. 03 4131771535

Více

Technické předpisy Berg Cup 2007

Technické předpisy Berg Cup 2007 Technické předpisy Berg Cup 2007 1. Klasifikace, definice a obecná pravidla Závodů se mohou zúčastnit čtyřkolová dvoustopá vozidla poháněná spalovacím motorem rozdělená do následujících skupin a tříd:

Více

CENÍK. 7 000-10 000 Kč. Leštění hliníkových dílů Páčky na řidítka. Motocyklové díly JAWA 500-02. Benzínový kohoutek. Třecí tlumič sedla

CENÍK. 7 000-10 000 Kč. Leštění hliníkových dílů Páčky na řidítka. Motocyklové díly JAWA 500-02. Benzínový kohoutek. Třecí tlumič sedla CENÍK Motocyklové nádrže Jawa 500 OHC Jawa Pérák Jawa Kývačka Jawa Panelka Jawa ČZ Stadion Manet Jawa Robot Jawa Spec. 175,250 Jawa Villiers Jawa 350 OHV, SV Jawa Duplex Jawa Rumpál Ariel BSA PUCH Leštění

Více

1. 1. 2015 RKHA VŠEOBECNÉ PRAVIDLA A POVINNOSTI POSÁDEK. Podrobné upřesnění v TP RKHA Petr Lemmons Šulc

1. 1. 2015 RKHA VŠEOBECNÉ PRAVIDLA A POVINNOSTI POSÁDEK. Podrobné upřesnění v TP RKHA Petr Lemmons Šulc 1. 1. 2015 RKHA VŠEOBECNÉ PRAVIDLA A POVINNOSTI POSÁDEK Podrobné upřesnění v TP RKHA Petr Lemmons Šulc Všeobecné povinnosti posádek V prostoru startu a průběhu jízdy po rychlostní zkoušce jsou jezdec a

Více

Katalog výroby od 1.9.2014

Katalog výroby od 1.9.2014 Katalog výroby od 1.9.2014 Výroba: vyroba@tkmoto.cz Telefon výroba: 733 689 983 Popis výrobku Obrázek Skl. číslo Jawa pérák Krytka zadního kola, surová 0001 Krytka zadního kola, chrom 0002 Krytka předního

Více

Katalog náhradních dílů IGLAND 55

Katalog náhradních dílů IGLAND 55 Katalog náhradních dílů IGLAND IG LES, s.r.o. J. Tomáška 7 0 ROKYCANY Tel.: +0 0 9 Fax: +0 0 9 Email: vacovsky@igland.cz www.igland.cz, www.igles.cz IGLAND AS Roresanden 09 N Grimstad, Norway Phone + 7

Více

Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015

Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015 Tabulka nepotřebných zásob autoúdržby k 23. 2. 2015 č. artiklu artikl počet kusů cena Kč / ks bez DPH 301069 Ventilátor alternátoru avie 2 36,89 73,78 301076 Relé alternátoru s uhlíkem 28V 1 286,63 286,63

Více

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky!

PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! PŘI OBJEDNÁVÁNÍ JE NUTNÉ UVÁDĚT REGISTRAČNÍ ČÍSLO Na toto zboží se nevztahují běžné reklamační podmínky! Fotka Registrační číslo Název Cena bez DPH 110.080.56 Tryska 56 SHA 15 110.080.68 Tryska 68 SHA

Více

VM 125 M 02/B. Výměna oleje v převodovce: 0,5 l, dop. výrobce: AUTOMATIK TRANSMISSION DEXTRON III

VM 125 M 02/B. Výměna oleje v převodovce: 0,5 l, dop. výrobce: AUTOMATIK TRANSMISSION DEXTRON III VÝROBCE: Vladimír Vácha VM MOTOR Sedláčkova 2570 397 01 Písek Tel.: 382 215 434 Fax: 382 215 434 E-mail: vmmotor@iol.cz Web.: www.vmmotor.com Technické informace: Utahování šroubů a matek motoru VM 125

Více

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!!

www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! www.saab-servis.cz info@saab-servis.cz tel/fax: 474 332 302 s.r.o.!!! výprodej skladových zásob!!! ceny platí do vyprodání skladových zásob kulový čep 8993339 85.301 260 102 rejdový čep 7372170 85.624

Více

Pravidla Slováckého Fechtl cupu 2019

Pravidla Slováckého Fechtl cupu 2019 Pravidla Slováckého Fechtl cupu 2019 Organizace Závod začíná: registrací jezdce zaplacením startovného, jehož výši stanovuje pořadatel podpisem prohlášení o odpovědnosti závodníka. Před započetím povinných

Více

UTAHOVACÍ MOMENTY MOTOR

UTAHOVACÍ MOMENTY MOTOR Hlava válců (dan.m) 1 Šroub sacího potrubí (*) 1,3 ± 0,2 2 Šroub odlučovače oleje (*) 1,3 ± 0,2 3 4 Šroub skříní uložení vačkových hřídelů (*) Závrtný šroub skříní uložení vačkových hřídelů (*) 0,5 ± 0,1

Více

CENA v Kč za kus. 40,00 Kč. 45,00 Kč 45,00 Kč. 40,00 Kč. 250,00 Kč. Lanko spojky J 550, 555, 05

CENA v Kč za kus. 40,00 Kč. 45,00 Kč 45,00 Kč. 40,00 Kč. 250,00 Kč. Lanko spojky J 550, 555, 05 NÁZEV CENA v Kč za kus BOWDENY KUSOVÉ Lanko plynové J 550,555,05 Lanko plynové J 20-23 rychlopal Lanko plynové J 125-350 šnek Lanko plyn rychlopal st.typ Lanko plyn rychlopal nový typ Lanko plyn Babeta

Více

KATALOG + CENÍK 2018 NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK 2018 NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK 208 NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 25 MAX evo 25 JUNIOR MAX evo 25 MINI MAX evo 25 MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: ROTAX - Kapitola POZICE KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA,

Více

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK 207 NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 25 MAX evo 25 JUNIOR MAX evo 25 MINI MAX evo 25 MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: ROTAX - Kapitola SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, POHON E-STARTERU, KRYT

Více

Jawa 50 typ 550. rok výroby 1955-1958

Jawa 50 typ 550. rok výroby 1955-1958 Jawa 50 typ 550. rok výroby 1955-1958 1 Motor ležatý dvoudobý jednoválec Chlazení vzduchem Ø 38 mm 44 mm ový objem 49,8 cm 3 Kompresní poměr 6,6 : 1 Největší výkon 1,5k (1,1 kw)/5000 ot/min. Rozvod pístem

Více

NáŘaDí PrO autoservisy

NáŘaDí PrO autoservisy NáŘaDí PrO autoservisy DílENSKé vybavení...176 výměna OlEjE/filtrŮ...180 výměna SvíčEK...182 SErviS motoru...184 SErviS BrZD...186 SErviS tlumičů PérOváNí...187 SErviS KOl...188 NáŘaDí PrO KarOSáŘE...190

Více

SKA0002 - AVC Čadca, a.s. výprodej

SKA0002 - AVC Čadca, a.s. výprodej SKA000 - AVC Čadca, a.s. výprodej platnost ceníku od 8..0 do vyprodání zásob 0600 Skříň spojky T8 Tatra Kód Skarab: 06 SKP: 0000 Obch.č.: 00 0600 Skříň spojky Tatra Kód Skarab: 8 SKP: 0080 Obch.č.: 00

Více

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP JUNIOR 50 MINI GP JUNIOR 100 MINI GP 80 JUNIOR MINI GP 80

TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP JUNIOR 50 MINI GP JUNIOR 100 MINI GP 80 JUNIOR MINI GP 80 TECHNICKÉ PŘEDPISY MINI GP JUNIOR 50 MINI GP JUNIOR 100 MINI GP 80 JUNIOR MINI GP 80 Národní předpis 2016 FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU AČR FMS AČR, Opletalova 29, 110 00 Praha 1 Federace motocyklového

Více

Konzola řazení s pákou, táhlem a kloubem

Konzola řazení s pákou, táhlem a kloubem Konzola řazení s pákou, táhlem a kloubem 1 Konzola řazení s pákou, táhlem a kloubem 1. 10-143-7296 Úplná konzola páky do 13. série 1 110-512420 1. 10-207-7296 Úplná konzola páky s pouzdry od 14. série

Více

ZÁPIS Z KOMISE SLALOMU

ZÁPIS Z KOMISE SLALOMU (15:00, 28. 11. 2014, Brno Rohlenka) ZÁPIS Z KOMISE SLALOMU Přítomni: Jan Regner člen komise AS Antonín Červenka člen komise AS Ladislav Machoň člen komise AS Hosté: Dušan Šurýn pořadatel nového slalomu

Více

Table of contents. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2016 (2)

Table of contents. Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 2016 (2) 0-206 CZ-PL-RUS Table of contents Copyright ANDREAS STIHL AG & Co. KG 206 (2) 20.07.206 Table of contents MS 26, MS 26 C Kliková skříň Válec, tlumič výfuku Olejové čerpado, spojka Řetězová brzda Zařízení

Více

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK 2017 NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK 07 NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 5 5 5 5 MAX evo JUNIOR MAX evo MINI MAX evo MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: - ### R959 SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA, POHON E-STARTERU, KRYT ŘETĚZU Prodejní

Více

ROTAX MOJO MAX Challenge Technické předpisy 2013 Příloha pro 125 Mini MAX a 125 Micro MAX Verze ze dne 10.12.2012

ROTAX MOJO MAX Challenge Technické předpisy 2013 Příloha pro 125 Mini MAX a 125 Micro MAX Verze ze dne 10.12.2012 ROTAX MOJO MAX Challenge Technické předpisy 2013 Příloha pro 125 Mini MAX a 125 Micro MAX Verze ze dne 10.12.2012 9.5 Technická specifikace (v rámci pečeti motoru) pro motokárové motory ROTAX 125 Mini

Více

KATALOG + CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ

KATALOG + CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ KATALOG + CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ pro motory: 25 MAX evo 25 JUNIOR MAX evo 25 MINI MAX evo 25 MICRO MAX evo výhradní zástupce pro ČR: ROTAX - Kapitola POZICE KÓD Popis položky SKŘÍŇ MOTORU, VODNÍ PUMPA,

Více

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE

CHARAKTERISTICKÉ ÚDAJE CHECKLIST Mobilní jeřáb s teleskopickým výložníkem na kolovém podvozku. hodnocení technického stavu OBECNÉ ÚDAJE Druh zkoušky: Místo provedení: Datum: Obsluha: IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výrobce: Typ: Výrobní

Více

PRODEJNÍ CENA (PO SLEVĚ) Kč/ks DOSTUPNÉ MNOŽSTVÍ

PRODEJNÍ CENA (PO SLEVĚ) Kč/ks DOSTUPNÉ MNOŽSTVÍ OBJ. ČÍSLO NÁZEV ZBOŽÍ DOSTUPNÉ MNOŽSTVÍ PRODEJNÍ CENA (PO SLEVĚ) Kč/ks E24216100018000 VÝZTUHA 11 138,40 E24216170000000 KRYT NOŽNÍHO ŘÍZENÍ L 6 1 091,60 E24216180000000 KRYT NOŽNÍHO ŘÍZENÍ P 6 657,00

Více

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137

1/18 Číslo Expertízy: csobl crg 1137 1/18 DEKRA CZ a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 ÚDAJE O VOZIDLE RZ: 3AP6499 Tovární

Více

Článek ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO UPRAVENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T1)

Článek ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO UPRAVENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T1) Článek 285-2016 - ZVLÁŠTNÍ PŘEDPISY PRO UPRAVENÉ TERÉNNÍ VOZY (SKUPINA T1) Pozemní vozidlo s jedním motorem s mechanickým pohonem na zemi, se 4 až 8 koly (pokud má vůz více než 4 kola, je požadováno schválení

Více

3. Montáž rozvodového mechanismu motoru Škoda 1.3i

3. Montáž rozvodového mechanismu motoru Škoda 1.3i 3. Montáž rozvodového mechanismu motoru Škoda 1.3i Lukáš Buřval, Pavel Klaus, Petr Tomčík Tuto akci podpořil Regionální koordinátor pro popularizaci technických a přírodovědných oborů v Moravskoslezském

Více