Coder Systém. GWF Coder počítadlo ideálně kombinuje výhody elektroniky a mechanického počítadla.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Coder Systém. GWF Coder počítadlo ideálně kombinuje výhody elektroniky a mechanického počítadla."

Transkript

1 ŠVÝCARSKÉ ŘEŠENÍ Coder Systém Digitální dostupnost původních výsledků měření GWF Coder počítadlo ideálně kombinuje výhody elektroniky a mechanického počítadla. GWF Coder počítadla s datovým rozhraním jsou připravena pro automatický dálkový nebo přímý odečet dat v digitální podobě z mechanického počítadla. Jsou bez údržbové, protože nemají baterii, či jiný externí zdroj napájení. Funkční principy GWF Coder systému V Coder systému jsou jednotlivé válečky mechanického počítala snímány opto-elektronicky. Z tohoto důvodu mají všechny válečky tři otvory, které se liší délkou a jsou řazeny asymetricky. Pět světelných paprsků snímá pozice otvorů a určí nastavení počítadla. Mezipolohy jsou také přesně určeny. Odečet polohy počítadla je poté zaznamenán do datového souboru, který je po té přenesen jako součást předdefinovaného protokolu via elektrické rozhraní. Tento funkční princip byl patentován GWF. Mimo stavu počítadla, procesor poskytuje další data o měření jako součást datového souboru: Médium Voda/plyn Stav počítadla...m 3 Výr. číslo měřidla... Datum výroby... Světlost a velikost měřidla DN../G... Výhody GWF Coder systému Životnost měřidla je dána cyklem oprav a ověřování a není systémem Coder ovlivněna. Neexistuje baterie, tudíž není třeba ji vyměňovat. Coder systém nemá vliv na přesnost měřidla (hodnoty Qmin nejsou ovlivněny bezkontaktní technologií). Optický odečet polohy válečků počítadla. Plug & Play. Není třeba programovat měřidla komplikovanými parametry vzhledem k tomu, že všechny měřidla jsou předprogramována. Žádné impulsy se nemohou ztratit při výpadku proudu. Chyby konfigurace nemohou nastat během opravy měřidel. Vizuální odečet měřidla je vždy možný a slouží jako kontrola. Možnost digitálního dálkového odečtu dat. Odzkoušené mechanické počítadlo s elektronickým rozhraním, s 1,5 m připojovacím kabelem. Malé tření opto-elektronického modulu. Bezkontaktní zjišťování polohy počítadla je důvodem větší spolehlivosti a bezchybnosti. Garantovaná korelace mezi elektronickým odečtem a stavem počítadla. Také dostupný se stupněm krytí IP68 (odolný proti zatopení), sklíčko počítadla hermeticky uzavřeno.

2 Schválení a standardy Aby byla garantována nejvyšší flexibilita rozhraní, hardware je umístěn na samostatné kartě, která umožňuje individuální aplikace. Coder systém nyní podporuje tři různá rozhraní: Fyzické: SCR (Systém pro komunikaci a odečet měřidla) M-Bus EN (EN ) Sensus (firemní rozhraní) Aplikace (Protokoly): IEC Mode A (IEC 1107, ZVEI) M-Bus EN (EN ) Sensus (firemní rozhraní) Provozní místa a použití vhodné pro Coder měřidla Místa s obtížným odečtem - měřící šachty, které by mohly být zaplaveny - měřící místa s častým odečtem - místa, která jsou přístupná pouze s povolením majitele objektu - nepřístupná místa (banky, ambasády, vojenská zařízení) Automatický elektronický dálkový odečet nebo přímý odečet s Hand Held počítačem nebo pevnou sítí - otevřené protokoly GWF Coder umožňují uživatelům používat integrované zařízení od výrobců, kteří používají tyto rozhraní Elektrická kompatibilita měřidel - vzhledem ke kompatibilitě rozhraní a protokolu Coder s elektroměry, může být použit stejný zúčtovací a řídící software. Toto je zajímavé hlavně pro multiutility (voda, plyn, el. energie) M-Bus kompatibilita (EN 13757) Coder měřidlo může být také integrováno do M-Bus systému díky vzájemné kompatibilitě. Technologie odečtu Vodoměry s GWF Coder technologií jsou ideální pro budoucí upgrade umožňující dálkové nebo přímé odečty jako: - mobilní dálkový nebo přímý odečet pomocí kabelů spojených induktivním rozhraním (touch pad) - mobilní odečet pomocí CS-rozhraní - mobilní rádiový odečet díky GWF rádio modulu - pevná síť nebo dálkový odečet s PLC technologií pomocí nízko napěťové technologie - dálkový odečet pomocí M-Bus systému - bezdrátová pevná síť nebo dálkový odečet měřidel (rádio, GSM apod.) - Všechny systémy/technologie pro bezdrátový nebo kabelový dálkový nebo přímý odečet elektroměrů Mobilní odečet měřidel - odečet pomocí Pocket PC Pevná síť nebo dálkový odečet měřidel - dálkový odečet např. s PLC, PSTN, Ethernet, rádio apod. nebo přímo na měřícím místě do zúčtovacího nebo řídícího systému, databáze, serveru nebo M-Bus systému.

3 GWF Read Mobile 2.0 Mobilní řešení odečtu měřidla Použití: Mobilní odečet dat měřidla z vodoměrů a plynoměrů pro účely fakturace Prvky: snadné ovládání odečty měřidla jsou automaticky korelovány a uloženy v čase odečtu automatická verifikace spotřeby (kontrola plausibility) v čase odečtu účinný rozsah rádia 250 měřidel do 30 minut rádio měřidlo v montážní šachtě může být odečteno z projíždějícího auta žádný manuální transfer dat není nutný kompletní integrace do existujícího IT prostředí provozní sekvence jsou urychleny a administrativní náklady jsou podstatně sníženy fakturace v reálném čase GWF Read Mobile 2.0 S pomocí GWF Read Mobile, mobilního dálkového odečtu, jsou vodoměry a plynoměry odečteny spolehlivě a efektivně. V kombinaci s nástěnným modulem a rádiovým modulem GWF coder jsou odečty měření přeneseny bez vstupu na místo měření a jsou přiřazeny zákazníkovi ručně. Relevantní zákaznická data jsou přenesena pomocí GWF Read Mobile jednoduše ze zúčtovacího systému a načtena znovu po odečtu. Vystavení faktury probíhá v reálném čase bez jakýchkoliv zdržení. Všechna data vytváří nepřerušený datový řetězec manuální transfer dat není nadále nutný. S použitím uživatelsky přívětivého rozhraní je SW jednoduše použitelný a po krátkém zaškolení může být velmi efektivně využíván. GWF Read mobile je určen převážně pro malé a střední distribuční závody. Komponenty PC Software Datový management GWF Read mobile PC software funguje jako rozhraní mezi fakturačním systémem a mobilním odečtem. Integrované funkce import/ export umožňují jednoduchou, rychlou a bezpečnou výměnu dat mezi různými fakturačními systémy. Software PC zjednodušuje a podporuje administraci odečtů a výběr měřidel. Obsah měřících dat může být prozkoumán před exportem do fakturačního softwaru. Data z odečtů pro fakturaci mohou být také exportována např. do souboru Microsoft Excel pro údržbu měřidel. Mobilní odečtové zařízení Pocket PC Je možné zachycení dat z počítadla pomocí Pocket PC. Sledováním cesty v Pocket PC jsou měřidla odečtena dle struktury. Již odečtená měřidla jsou označena grafickým symbolem obsluha má tedy kdykoliv přehled o průběhu procesu. Měřidla s rádiovým modulem mohou být pohodlně odečtena osobou, která bude procházet či pojíždět kolem, výsledky jsou uloženy v Pocket PC a automaticky přiřazeny k zákazníkovi. S induktivním nástěnným modulem a CL propojením, mohou být měřidla odečtena multifunkční mobilní odečtovou hlavou CAB-04. Měřidla bez AMRT připojení mohou být také odečtena manuálně zápisem výsledků do zařízení.

4 Mobilní odečtové zařízení CAB-04 Měřidla s coder systémem s induktivním nástěnným modulem jsou účinně a spolehlivě odčítány zařízením CAB-04. Odečtové zařízení má integrované induktivní rozhranní, které je přímo na nástěnném modulu. Data měřidla jsou předávána CAB-04 přímo přes Bluetooth do mobilního odečtového zařízení. Zařízení může být vybaveno pro odečet měřidel s coderem s CL připojením. Rádio přijímač RRB 868 Encoder měřidlo připojené k PRIOS rádiovému modulu může být odečteno rádio přijímačem 868 tzn., že data mohou být získána z projíždějícího vozidla. Rádio přijímač získává data z rádiového modulu a posílá je přímo přes Bluetooth připojení do mobilního odečtového zařízení. Odečty měřidel jsou přiřazeny jednotlivým zákazníkům a uloženy. S rádio přijímačem RRB 868 a GWF Read Mobile software je možné odečíst až 250 měřidel do 30 minut. Použití: GWF Read Mobile pro odčítání na těžko přístupných místech. Těžko přístupná měřidla v domech a bytech mohou být odečtena s minimálním úsilím. To je další výhoda spolu se spolehlivostí a rychlostí odečtu. Poznámka: GWF nabízí specificky pro odečty měřidel v montážních šachtách stupeň krytí IP 68, odolnost proti zatopení jak počítadlo s coderem, tak rádio modul mohou být zaplaveny bez rizika poškození. GWF Read Mobile Odečet z nástěnného panelu Měřidlo s coderem na induktivním nástěnném modulu umožňuje odečet bez narušení majetku vlastníka. Data z měřidla jsou pak automaticky přiřazena k zákazníkovi. Odečtové zařízení měřidla potom přeposílá data bezdrátově přes Bluetooth na mobilní odečtové zařízení. Rezidenční dálkový odečet M-Bus Prostřednictvím jednoduché a levné sběrnice mohou být odečtena data z plynoměrů, vodoměrů a elektroměrů a zaslána do centrálního sběru dat k dalšímu zpracování. Technická data Aplikace GWF Read Mobile 2.0 Prvky: Typy odečtů: Jazyky: Odečet trasy - Základ pro fakturaci dat Funkce Najdi a Filtr Status rozhraní a grafické znázornění průběhu Náhodné čtení Mezisoučty Automatické ukládání měřených dat Zálohování na SD paměťovou kartu Microsoft Excel export pro zpracování dat Induktivní odečet Nástěnný panel Rádiový odečet (na přání) Rádio modul CL-rozhraní - Nástěnný modul Manuální odečet - Měřidla bez coder připojení Administrace až 20 odečtových zařízení a 50 tras, max. 500 měřidel na trase Německy/francouzsky/anglicky

5 Data pro fakturaci: Export/Import: Rozhraní: Tocar, Norti, Info Service další formáty na přání PC Software management dat Systémové požadavky: Windows 2000, Windows XP Service Pack 2 50 MB Hard Disk Min. rozlišení 1024 x 768 pixelů Microsoft Excel (pro přímý export) CD-ROM USB nebo RS 232 rozhraní Mobilní odečet Pocket PC Systémové požadavky: Operační systém Microsoft Mobile MB paměti Bluetooth rozhraní s Widcomm ovladačem (sériové zapojení) SD paměťová karta záloha dat Kapacita baterie 2880 mah Datový řetězec Fakturační data Plánování trasy Administrace Příprava dat GWF ReadMobile 2.0 Příprava dat Odečet Pocket PC Sběr dat Induktivní Rádio CL

6 GWF coder počítadlo pro studenou a teplou vodu Použití: Automatický mobilní odečet nebo odečet z pevné sítě dat pro fakturaci. Kabelový nebo rádiový odečet z míst s obtížným přístupem. - montážní šachty, které mohou být zaplaveny - obchodní a průmyslové měření - rezervoáry - banky, vojenská zařízení atp. IEC GWF coder Datové soubory Příklad datového souboru: Médium: voda/plyn Stav počítadla: m 3 Číslo počítadla: Datum výroby plynoměru: Velikost měřidla: DN 15 / G 4 Technologie odečtu: Vodoměry s technologií coder jsou ideální pro budoucí upgrady na dálkové nebo přímé odečty: Administrace Mobilní/lokální odpočet GWF coder počítadlo Pevná síť Administrace Pošta Rádio Telefon El. síť Manuální PSTN (analog) Indukční GSM Rádio Internet

7 Mobilní odečet: Pevná síť: Mobilní dálkový nebo přímý odečet pomocí kabelů spojených s induktivním rozhraním (touch pad). Mobilní odečet pomocí drátového dálkově instalovaného CS rozhraní. Mobilní rádiový odečet GWF rádio modulem. Dálkový odečet systémem M-Bus. Všechny systémy/technologie pro bezdrátový nebo kabelově propojený, dálkový nebo přímý odečet elektroměrů. Pevná síť nebo dálkový odečet měřidel PLC technologií v nízko napěťové elektrické síti. Pevný nebo dálkový odečet kabelovým propojením Bezdrátová pevná síť nebo dálkový odečet (Rádio, GSM apod.) Varianty počítadla coder Domovní vodoměry Průmyslové vodoměry Domovní plynoměry Průmyslové plynoměry GWF s.r.o. Pardubická 327, P.O.BOX Chrudim gwf@gwf.cz tel.: , fax.: mobil:

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Držitel certifikátu ISO 9001:2009 Člen Asociace montážních firem Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Použití Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SHARKY 775 je moderní mikroprocesorový přístroj určený k fakturačnímu

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

systémy pro DÁLKOVÉ ODEČTY od společnosti SUEZ připraveni na revoluci zdrojů

systémy pro DÁLKOVÉ ODEČTY od společnosti SUEZ připraveni na revoluci zdrojů systémy pro DÁLKOVÉ ODEČTY od společnosti SUEZ připraveni na revoluci zdrojů PODPORA DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE MĚST A OBCÍ» od měření po služby» nová generace SMART sítí pro průmyslový internet věcí CO PŘINÁŠÍ

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby

Electricity Meters Residential. Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Electricity Meters Residential Landis+Gyr E350 (ZMF/ZFF/ZCF100 S2) Flexibilní modularita Spolehlivost a zaměření na budoucí potřeby Rozšiřitelnost pro budoucí funkce Rozšiřitelnost pro budoucí komunikační

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 Řešení energetické správy podniků Měření a Regulace průběhu spotřeby energií (elektřina, plyn, voda, teplo, ) Kalkulace nákladů na provoz, výrobu a rezerv. kapacitu

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Deska sběru dat Uživatelská příručka Vydání 2.1 Počet stran: 8 1 Obsah: 1 Úvod... 3 2 Obchodní informace... 3 2.1 Příslušenství... 3 2.2 Informace o výrobci... 3 3 Popis zařízení... 4 3.1 Popis funkce...

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

On-line datový list MEAC SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MEAC SYSTÉMY CEMS On-line datový list MEAC A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. MEAC Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické

Více

Crouzet em4. Products Elektrické stroje Automatizační moduly

Crouzet em4. Products Elektrické stroje Automatizační moduly Products Elektrické stroje Automatizační moduly Crouzet em4 3G, GPRS nebo Ethernet Alarmy nebo záznamy dat Přesné analogové vstupy / výstupy Vzdálený přístup 1 / 6 Popis/Funkce Crouzet Automation na trh

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

Ultrazvukový kompaktní měřič

Ultrazvukový kompaktní měřič Ultrazvukový Technické kompaktní informace měřič pro montáž a provoz Ultrazvukový kompaktní měřič Změny vyhrazeny. Technické údaje všeobecné Ultrazvukový kompaktní měřič energie pro měření spotřeby energie

Více

Měřič. krouticího momentu /06/04/v1

Měřič. krouticího momentu /06/04/v1 Měřič krouticího momentu 2019/06/04/v1 DataTouch 3 - Analyzátor dat Datový analyzátor Data Touch 3 umožňuje kontrolu kvality, ktera se stává účinnou, rychlou a snadnou. S možností kombinování s různými

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

Návod k obsluze [CZ] VMS 08 Heineken. Řídící jednotka pro přesné měření spotřeby nápojů. Verze: 1.1 Datum: 28.2.2011 Vypracoval: Vilímek

Návod k obsluze [CZ] VMS 08 Heineken. Řídící jednotka pro přesné měření spotřeby nápojů. Verze: 1.1 Datum: 28.2.2011 Vypracoval: Vilímek Návod k obsluze [CZ] VMS 08 Heineken Řídící jednotka pro přesné měření spotřeby nápojů Verze: 1.1 Datum: 28.2.2011 Vypracoval: Vilímek Charakteristika systému VMS08 je mikroprocesorem řízená jednotka určená

Více

GRYF Výrobce měřicích přístrojů. Elektronické měřicí přístroje. pro měření elektrochemických a fyzikálních veličin

GRYF Výrobce měřicích přístrojů. Elektronické měřicí přístroje. pro měření elektrochemických a fyzikálních veličin Elektronické měřicí přístroje pro měření elektrochemických a fyzikálních veličin pro monitorování životního prostředí pro řízení technologických procesů HB, spol. s r. o., Čechova 314, 580 01 Havlíčkův

Více

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje

E35C. Komunikační modul Pro domácnosti. AD-FU/CU/GU verze 4.0. Technické údaje Komunikační modul Pro domácnosti AD-FU/CU/GU verze 4.0 E35C Technické údaje Komunikační moduly E35C AD-xU verze 4.0 zajišťují komunikaci TCP/IP prostřednictvím mobilní sítě 2G/3G mezi měřidly E350 a centrálním

Více

Nové možnosti dálkových odečtů vodoměrů

Nové možnosti dálkových odečtů vodoměrů Nové možnosti dálkových odečtů vodoměrů Ing. Lubomír Macek, CSc., MBA Aquion, s.r.o. Praha Abstrakt Dálkové odečty vodoměrů patří mezi blízkou budoucnost v oblasti odečtů odběru vody u zákazníků. Provozovatelé

Více

HLEDÁTE TO SPRÁVNÉ SPOJENÍ.

HLEDÁTE TO SPRÁVNÉ SPOJENÍ. MarConnect. Zpracování měřených dat HLEDÁTE TO SPRÁVNÉ SPOJENÍ. VYTVOŘÍ JEJ MARCONNET. Nejaktuálnější informace k produktům MARCONNECT naleznete na našich webových stránkách: www.tm-technik.cz Naše nové

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

Technické informace pro montáž a provoz

Technické informace pro montáž a provoz Technické informace pro montáž a provoz Změny a tiskové chyby vyhrazeny. Ultrazvukový kompaktní měřič HEATsonic CZ Platné od 05/09/2018 Ultrazvukový kompaktní měřič energie pro měření spotřeby energie

Více

Měřící světelné zábrany SST/R 02

Měřící světelné zábrany SST/R 02 Měřící světelné zábrany dosah 0-10m výšky 300 1980mm krytí IP 67 velký výběr měřících funkcí vhodné i do prašného prostředí Popis dosah 0 10m aktivní výšky 225 1920mm rozestupy paprsků 5, 10, nebo 20mm

Více

Mikropilot pro SmVaK. Cíle mikropilotu. Zadání mikropilotu

Mikropilot pro SmVaK. Cíle mikropilotu. Zadání mikropilotu Mikropilot pro SmVaK Ke konci června 2016 společnost Solidus Tech s.r.o. realizovala pilotní projekt pro vzdálený odečet vodoměrů společnost SMVAK. Pilot byl realizovaný za podpory společnosti OVOD, spol.

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

MarConnect. Připojení USB Ready

MarConnect. Připojení USB Ready - 11-2 MarConnect. Připojení USB Ready N o v é f l e x i b i l n í ro z h r a n í M a r C o n n e c t o d společnosti Mahr. K jednoduchému přenosu dat do počítače a k rychlému a univerzálnímu vybudování

Více

G.1. VODOMĚRY DOMOVNÍ 123 G.2. VODOMĚRY PRŮMYSLOVÉ 124 G.3. PŘÍSLUŠENSTVÍ K VODOMĚRŮM 127

G.1. VODOMĚRY DOMOVNÍ 123 G.2. VODOMĚRY PRŮMYSLOVÉ 124 G.3. PŘÍSLUŠENSTVÍ K VODOMĚRŮM 127 G. VODOMĚRY G.1. VODOMĚRY DOMOVNÍ 123 G.2. VODOMĚRY PRŮMYSLOVÉ 124 G.3. PŘÍSLUŠENSTVÍ K VODOMĚRŮM 127 121 122 DOMOVNÍ VODOMĚRY MN QN Vícevtokový mokroběžný vodoměr na studenou vodu do 40 C, PN16, do polohy

Více

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496

Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 Název projektu: Moderní škola Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0467 Název klíčové aktivity: V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných

Více

dostali jsme na Vás kontakt od p. Šťastného z vedlejšího domu v Bartákově 40, kde jste realizovali instalaci měřičů tepla.

dostali jsme na Vás kontakt od p. Šťastného z vedlejšího domu v Bartákově 40, kde jste realizovali instalaci měřičů tepla. Dobrý den, 2014 dostali jsme na Vás kontakt od p. Šťastného z vedlejšího domu v Bartákově 40, kde jste realizovali instalaci měřičů tepla. Jsme prakticky totožný dům. Měli bychom zájem o stejnou realizaci,

Více

Mobilní focení, snímání čárového kódu a NFC s automatickým ukládáním dat

Mobilní focení, snímání čárového kódu a NFC s automatickým ukládáním dat Mobilní focení, snímání čárového kódu a NFC s automatickým ukládáním dat LG Systems nabízí zařízení, které slouží pro pořizování fotodokumentace, přičemž jsou snímané scény automaticky ukládány i s informacemi

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

SONOMETER TM 500 Ultrazvukový kompaktní měřič tepla

SONOMETER TM 500 Ultrazvukový kompaktní měřič tepla SONOMETER TM 500 Ultrazvukový kompaktní měřič tepla Popis/použití S certifikátem MID Č.: DE-13-MI004-PTB011 SONOMETER 500 je ultrazvukový, statický, kompaktní měřič tepla navržený pro aplikace vytápění

Více

Vzdálené ovládání flotily strojů/zařízení z jednoho místa. Zabezpečená platforma a připojení. Automatická synchronizace času a lokalizace na mapě

Vzdálené ovládání flotily strojů/zařízení z jednoho místa. Zabezpečená platforma a připojení. Automatická synchronizace času a lokalizace na mapě remote PLC 2016 Volba správného typu Možnosti komunikace em4 remote Nejvyšší model nano-plc, které s využitím nástrojů pro vzdálenou správu em4 web a em4 app umožní vstoupit aplikacím do světa Internetu

Více

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití Univerzální vážící terminál GX10 pro GRAVEX - GX 10 je zcela nový vysoce precizní vážící systém určený především pro průmyslové aplikace podléhající obchodnímu vážení dle normy E ČS 45501:2015. Systém

Více

Elektroměry Elektroměry pro rozvodné a přenosové sítě. Landis+Gyr E880 ZMQ802. Jak měřit energii, když napětí a proud již nejsou analogovými hodnotami

Elektroměry Elektroměry pro rozvodné a přenosové sítě. Landis+Gyr E880 ZMQ802. Jak měřit energii, když napětí a proud již nejsou analogovými hodnotami Elektroměry Elektroměry pro rozvodné a přenosové sítě Landis+Gyr E880 ZMQ802 Jak měřit energii, když napětí a proud již nejsou analogovými hodnotami V souladu s tradicí poskytování špičkových inovací v

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

PCTV Hybrid Pro Stick Hardware

PCTV Hybrid Pro Stick Hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware Uživatelská příručka CZ Březen 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Všechna práva vyhrazena. Žádná část tohoto manuálu nesmí být použita bez písemného

Více

On-line datový list TDC-E100R2 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-E100R2 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-E100R2 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí Příkon Rozměry pláště

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 99 96 35 Zkrácený návod k obsluze

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 99 96 35 Zkrácený návod k obsluze NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 99 96 35 Zkrácený návod k obsluze Toto stanici musí mít každý, kdo má problémy s připojením určitých periférií (například s klávesnicí) a nemá svůj notebook (počítač) vybaven příslušnými

Více

M-Bus Master MultiPort 250D DATOVÝ LIST

M-Bus Master MultiPort 250D DATOVÝ LIST M-Bus Master MultiPort 250D Vzdálené odečítání jednotkou M-Bus Až 250 měřidel na jednotku M-Bus Master, prostřednictvím kaskádování lze do systému zahrnout až 1 250 měřičů Podpora primárního, sekundárního

Více

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY

On-line datový list TDC-B100 TDC SYSTÉMY KOMUNIKAČNÍ BRÁNY On-line datový list TDC-B100 TDC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Kategorie produktů Úlohy Integrovaná karta SIM Výstup alarmu Mechanika/elektrika Napájecí napětí

Více

Metodika testů pro zařízení LZZ

Metodika testů pro zařízení LZZ LOKALIZAČNÍ A ZÁZNAMOVÁ ZAŘÍZENÍ Příloha č. 10 k Č.j.: PPR-24824-9/ČJ-2013-990640 Metodika testů pro zařízení LZZ Prováděné testy jsou seskupeny do následujících kategorií: 1. Kontrola dokumentace základní

Více

vážení za jízdy a automatické pokutování

vážení za jízdy a automatické pokutování vážení za jízdy a automatické pokutování CrossWIM DYNAMICKÉ VÁŽENÍ VOZIDEL SE SYSTÉMEM AUTOMATICKÉHO POKUTOVÁNÍ CERTIFIKOVÁN JAKO STANOVENÉ MĚŘIDLO Vážení vozidel za jízdy a automatické pokutování CrossWIM

Více

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D.

B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. B P L U S T V a. s. Obecně technické informace pro digitální bezdrátový obecní rozhlas DBOR-D. Obsah Výhody systému DBOR-D...3 Popis systému DBOR-D...3 Popis jednotlivých částí systému DBOR-D...4 Bytový

Více

Administrační systém ústředen MD-110

Administrační systém ústředen MD-110 SAS MD-110 Administrační systém ústředen MD-110 SAS MD-110 Administrační systém ústředen MD-110 Efektivní systém administrace poboček a parametrů ústředen Ericsson MD110 s přímou vazbou na telefonní seznam

Více

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE

TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE TEST ZÁKLADY IT, HARDWARE SOFTWARE 5. třídy, verze 12/2018 1. Kdy se objevily první počítače? a) 20. století b) 18. století c) 17. století 2. Co znamená zkratka PC? a) Print Calculator (kalkulačka s tiskovým

Více

Řízení procesu a dokumentace

Řízení procesu a dokumentace 36 Řízení procesu a dokumentace 37 Řízení procesu a dokumentace Ovládací jednotky Ovládací jednotky Nabertherm přesvědčují svým intuitivním ovládáním a nadčasovým designem. Ovládání provádí centrální otočný

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

Název zařízení / sestavy:

Název zařízení / sestavy: Počet sestav: 10 Bateriový systém na napájení měřícího zařízení Sestava musí obsahovat 4 baterie, 2 skříně na baterie,2 nabíječky akumulátorů a 1 solární panel. Nabíječky a baterie slouží k dobíjení venkovních

Více

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Hotel Čertousy, Praha, 11. 5. 2011 Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Jindřich Miler Snímače čárových kódů Argox Ruční CCD snímač AS-8000, Ruční bezdrátový CCD snímač AS-8020

Více

Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod

Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod Registrační číslo projektu : Číslo DUM : CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_32_INOVACE_04.12 Tématická oblast : Inovace a zkvalitnění výuky

Více

Bezdrátový systém pro dálkové odečítání

Bezdrátový systém pro dálkové odečítání 2 870 Siemeca AMR Bezdrátový systém pro dálkové odečítání Tento katalogový list obsahuje základní informace o radiovém systému Siemeca AMR. Zde získáte celkový přehled o jednotlivých komponentech včetně

Více

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 je snadno použitelný přístroj ke zaznamenávání teploty ve vypalovací peci, ideální pro

Více

Obsah. O autorovi 11 Předmluva 13 Zpětná vazba od čtenářů 14 Errata 14

Obsah. O autorovi 11 Předmluva 13 Zpětná vazba od čtenářů 14 Errata 14 Obsah O autorovi 11 Předmluva 13 Zpětná vazba od čtenářů 14 Errata 14 KAPITOLA 1 Úvod k počítači Raspberry Pi 15 Hardware 16 Mikroprocesor Broadcom 2835 / grafický procesor 16 Paměť 18 Konektory počítače

Více

LMCP-7H - OPTOKON aplikace pro bojová vozidla

LMCP-7H - OPTOKON aplikace pro bojová vozidla LMCP-7H - OPTOKON aplikace pro bojová vozidla Společnost OPTOKON vyvinula komplexní řešení pro systém C4ISR, který poskytuje služby C2 od úrovně roty až po prapor. Toto řešení umožňuje plnou interoperabilitu

Více

Technické informace pro montáž a provoz. Technické informace pro montáž a provoz. econtrol - Inteligentní komunikace pro bytové stanice.

Technické informace pro montáž a provoz. Technické informace pro montáž a provoz. econtrol - Inteligentní komunikace pro bytové stanice. Technické informace pro montáž a provoz econtrol - Inteligentní komunikace pro bytové stanice LOGOaktiv Systém umožňující vzdálené řízení, konfiguraci a dohled bytových stanic LOGOaktiv včetně vzdálených

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 3.3.2010 Verze: 1.4 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu

Část 1. Technická specifikace. Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu příloha č. 1 k PPR-15689-2/ČJ-2013-990656 Část 1 Technická specifikace Posílení ochrany demokratické společnosti proti terorismu a extremismu Předmět Veřejné zakázky: Řešení pro dodání speciálního SW pro

Více

Inthouse Systems s.r.o. Specifikace. Inthouse App a Inthouse Studio pro Siemens Climatix 6XX. Verze software 1.X. Revize dokumentu 6

Inthouse Systems s.r.o. Specifikace. Inthouse App a Inthouse Studio pro Siemens Climatix 6XX. Verze software 1.X. Revize dokumentu 6 Inthouse Systems s.r.o. Specifikace Inthouse App a Inthouse Studio pro Siemens Climatix 6XX Verze software 1.X Revize dokumentu 6 Datum 4. 11. 2016 Obsah Obsah 1 Úvod 2 Základní přehled systému 2 Inthouse

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

RS 250 1 250 300, 2 400 9 600 232, RS 485, USB, GSM/GPRS

RS 250 1 250 300, 2 400 9 600 232, RS 485, USB, GSM/GPRS Vzdálené vyčítání jednotkou M Bus Až 250 měřidel na jednotku M Bus Master, prostřednictvím kaskádování lze do systému zahrnout až 1 250 měřidel Podpora primárního, sekundárního a rozšířeného adresování,

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A (interní objednací kód) Funkcionalita / program. Sestava PC-A-01 Sestava PC-A-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Systémová platforma Zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows aktuální verze dostupné

Více

verze GORDIC spol. s r. o.

verze GORDIC spol. s r. o. Compatibility List verze 01.1 199-01 GORDIC spol. s r. o. Obsah 1 Obsah 1 Úvodní informace Podporované databázové systémy Klientské prostředí Webový aplikační server Kancelářský software Úložiště souborů

Více

Základní deska (motherboard, mainboard)

Základní deska (motherboard, mainboard) Základní deska (motherboard, mainboard) Jedná se o desku velkou cca 30 x 25 cm s plošnými spoji s množstvím konektorů a slotů připravených pro vložení konkrétních komponent (operační paměť, procesor, grafická

Více

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 1 CHARAKTERISTIKA VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Veřejná zakázka Poskytování služeb outsourcingu Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s., sídlem: Český Krumlov, Horní Brána 429, PSČ 381 27 IČ: 260 95 149 DIČ:

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Elektroměry Pro rozvodné a přenosové sítě. Elektroměr. Landis+Gyr E850 ZMQ200. Vyšší efektivita založená na vysoké přesnosti a funkcionalitě

Elektroměry Pro rozvodné a přenosové sítě. Elektroměr. Landis+Gyr E850 ZMQ200. Vyšší efektivita založená na vysoké přesnosti a funkcionalitě Elektroměry Pro rozvodné a přenosové sítě Elektroměr Landis+Gyr E850 ZMQ200 Vyšší efektivita založená na vysoké přesnosti a funkcionalitě Elektroměr Landis+Gyr E850 (ZMQ200) je naším nejnovějším elektroměrem

Více

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě

Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě Technická specifikace: MĚÚ Nové Město na Moravě - pevný disk - RAID SERVER - 1ks HDD RAID do serveru Formát 3,5" interní Serial ATA III Kapacita disku min. 1 000 GB (1 TB) Rychlost čtení min. 128 MB/s

Více

WFC... WFH... Elektronický vodoměr. Siemens Building Technologies HVAC Products VOLUTRON 2 - SIEMECA

WFC... WFH... Elektronický vodoměr. Siemens Building Technologies HVAC Products VOLUTRON 2 - SIEMECA 5 341 VOLUTRON 2 - SIEMECA Elektronický vodoměr WFC... WFH... Elektronické vodoměry nezávislé na síťovém napájení k měření spotřeby studené a teplé vody. Ukládání a zobrazení kumulovaných hodnot spotřeby

Více

Přesné kompaktní měřiče tepla Maddalena

Přesné kompaktní měřiče tepla Maddalena Přesné kompaktní měřiče tepla Maddalena ve více variantách Řešení pro: Vladimír Stránský Maddalena CZ s.r.o., tel.: 494 377 22, email: info@maddalena.cz, web: www.maddalena.cz /7 .Kompaktní měřiče tepla

Více

Implementace smart meteringu ve skupině Veolia

Implementace smart meteringu ve skupině Veolia Implementace smart meteringu ve skupině Veolia Ing. Petr Sýkora, Ph.D., Pražské vodovody a kanalizace, a.s., Ing. David Hájek, IoT.water s.r.o., Ing. Petr Maximilián, Solutions and Services, a.s., Ing.

Více

HMI. Operátorské panely a dotykové displeje

HMI. Operátorské panely a dotykové displeje Operátorské panely a dotykové displeje Popis systému Popis HMI Struktura a koncept univerzální využití. Dotykové displeje jsou vybaveny operačním a integrovaným PLC-CPU je ideálním zařízením pro malé řidicí

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10 HMI panel UniStream USP-070-B10, USP-104-B10, USP-156-B10 HMI panely UniStream tvoří základ HMI + PLC kontrolérů typu all-in-one. Ty lze snadno sestavit nacvaknutím CPU UniStream a jednoho nebo více Uni-I/O,

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Přístupové systémy Your Keeper

Přístupové systémy Your Keeper Přístupové systémy Your Keeper 1. Bez monitoringu průjezdu Vjezd a výjezd pomocí bezkontaktních karet SBC500/1000 (KP500) Řídící jednotka (KP500) Závora SBC007 (správa jednotky SBC) Paměťová jednotka SBC500/1000

Více

LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev

LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev LEPTOSKOPY jsou již několik desetiletí osvědčené přístroje pro nedestruktivní měření tloušťky nanesených vrstev na kovech magnetoinduktivní metodou (EN ISO 2178)

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu

Více

Vestavné technologie

Vestavné technologie Vestavné technologie Stále častěji skloňovaný termín výpočetní techniky, který si zasluhuje samostatnou pozornost. Příčiny rozmachu Potřeba zvyšování efektivity práce Potřeba komunikace, řízení a sběru

Více

HLEDÁTE TO SPRÁVNÉ A UNIVERZÁLNÍ SPOJENÍ. VYTVOŘÍ JEJ MARCONNECT.

HLEDÁTE TO SPRÁVNÉ A UNIVERZÁLNÍ SPOJENÍ. VYTVOŘÍ JEJ MARCONNECT. - HLEDÁTE TO SPRÁVNÉ A UNIVERZÁLNÍ SPOJENÍ. VYTVOŘÍ JEJ MARCONNECT. Nejaktuálnější informace k produktům MARCONNECT naleznete na našich webových stránkách: www.mahr.cz, WebCode 213 Naše nové digitální

Více

Vysílací modul ECT-16

Vysílací modul ECT-16 Vysílací modul ECT-16 Přenos signálů po datové síti ETHERNET nebo RS485 Monitorování stavu provozu, poruch, limitních hodnot Dálkové připojení elektroměrů, plynoměrů, vodoměrů, Zobrazení dějů a ruční ovládání

Více

TESA HITS. Maximálně precizní a vysoce kvalitní měřicí přístroje za nejlepší ceny. HexagonMI.com TESAtechnology.com

TESA HITS. Maximálně precizní a vysoce kvalitní měřicí přístroje za nejlepší ceny. HexagonMI.com TESAtechnology.com TESA HITS Verze CZ-EUR Maximálně precizní a vysoce kvalitní měřicí přístroje za nejlepší ceny Platnost do 30.06.2019 - Ceny bez DPH HexagonMI.com TESAtechnology.com 79 125 00530094 00530319 TESA TWIN-CAL

Více

Hardware Skladba počítače. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35

Hardware Skladba počítače. Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35 Hardware Skladba počítače Mgr. Lukáš Provazník ZŠ praktická a ZŠ speciální Lomnice nad Popelkou DUM č.: VY_3.2_INOVACE_1LP_35 Počítač Zařízení pro zpracováni dat (v souborech text, hudba, video) Počítačová

Více

E35C. AD-FE/CE, verze 4.0. Technická data. Komunikační modul pro domácnosti

E35C. AD-FE/CE, verze 4.0. Technická data. Komunikační modul pro domácnosti Komunikační modul pro domácnosti AD-FE/CE, verze 4.0 E35C Technická data Komunikační moduly E35C AD-FE verze 4.0 zajišťují komunikaci TCP/IP přes Ethernet mezi měřidly E350 a centrálním systémem. Pomocí

Více

Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS

Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS Systém monitorování rozvaděčů- RAMOS říjen 2017 Tomáš Kratochvíl Key Account Manager O SPOLEČNOSTI Založena v roce 1998 Česká společnost s českým kapitálem Sídlo: Praha, Česká republika cca 400 zaměstnanců

Více

KOMPONENTA PANELVIEW

KOMPONENTA PANELVIEW KOMPONENTA PANELVIEW ŘEŠENÍ UŽIVATELSKÉHO ROZHRANÍ HMI NA ÚROVNI KOMPONENT KOMPONENTA PANELVIEW Pokud potřebujete základní komponentu s přidanou hodnotou, ale za nižší cenu, prohlédněte si řadu komponent

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend.  leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend www.macte.cz leden 2015 instalace ve 46 zemích světa významní zákazníci teritoriální zákazníci potenciální zákazníci www.macte.cz 2 reference

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A Funkcionalita / program. vybavení Sestava PCW-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Sestava PCW-01 Systémová platforma zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows XP Prof.(compatibility list), aktuální

Více

Michal Andrejčák, Klub uživatelů ŘS MicroSCADA, Hotel Omnia Janské Lázně, SDM600 Stručný popis a reference.

Michal Andrejčák, Klub uživatelů ŘS MicroSCADA, Hotel Omnia Janské Lázně, SDM600 Stručný popis a reference. Michal Andrejčák, Klub uživatelů ŘS MicroSCADA, Hotel Omnia Janské Lázně, 19.-20.10.2016 Stručný popis a reference Slide 1 Agenda Vlastnosti Reference Stadtwerken München Reference ČEZ distribuce, a.s.

Více

ZPA Smart Energy a.s. Rozúčtování spotřeby energie v komerčních budovách

ZPA Smart Energy a.s. Rozúčtování spotřeby energie v komerčních budovách ZPA Smart Energy a.s. Rozúčtování spotřeby energie v komerčních budovách Komerční budovy jako lokální distribuční soustavy V komerčních budovách je typicky skupina nezávislých koncových spotřebitelů (pronajímatelé)

Více