MONTÁŽ SPECIALIZOVANÉ ELEKTROTECHNIKY A ELEKTRONIKY. Praha,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MONTÁŽ SPECIALIZOVANÉ ELEKTROTECHNIKY A ELEKTRONIKY. Praha,"

Transkript

1 MONTÁŽ SPECIALIZOVANÉ ELEKTROTECHNIKY A ELEKTRONIKY Praha,

2 O FIRMĚ ZÁKLADNÍ INFORMACE Společnost FLECK-CS Elektroengineering, spol. s r. o. byla založena 21. srpna 1991 v Praze panem Wilhelmem Fleckem. Je součástí mezinárodního koncernu Fleck OST HOLDING Gesellschaft m. b. H. ORGANIZAČNÍ STRUKTURA FLECK-CS Elektroengineering Hornoměcholupská 518/ Praha 10 Česká republika

3 O FIRMĚ ZÁKLADNÍ INFORMACE Fleck-CS Elektroengineering již přes 20 let realizuje v České republice a na Slovensku komplexní dodávky silnoproudých a slaboproudých technologií, řídicích systémů a technického zajištění budov (vytápění, klimatizace, vzduchotechnika, sanitární zařízení). Důraz práce společnosti je položen na specializované práce a objekty zvláštního určení. V plné míře využívá know-how a zkušeností specialistů své mateřské firmy a dbá na kvalitu poskytovaných služeb a řešení, což odpovídá jejímu cílovému segmentu (státní sektor, infrastruktura, letiště, instituce, objekty zvláštního určení). K tomu používá kvalitní komponenty a technologie předních evropských a světových výrobců. NAŠI PARTNEŘI

4 O FIRMĚ KOMPETENCE Fleck-CS je spolehlivým, seriózním a kompetentním obchodním partnerem, jehož nejdůležitějším aktivem jsou kvalifikovaní zaměstnanci. Prioritou je kvalita poskytovaných služeb a dodávaných produktů - společnost byla jednou z prvních, která v České republice zavedla systém řízení kvality ISO dle norem ČSN EN 9001 : 2009 ČSN EN : 2005 ČSN OHSAS : 2008 ČSN ISO/IEC : Již dlouhá léta drží Fleck-CS oprávnění NBÚ (stupeň VYHRAZENÉ) ÚCL TIČR do 35kV (v objektech třídy A i B OVL) OVL MO Certifikát Úřadu pro obrannou standardizaci, katalogizaci a státní ověřování jakosti a mnoho dalších.

5 O FIRMĚ CERTIFIKACE

6 O FIRMĚ POLITIKA KVALITY Jakost jakékoliv naší činnosti, rozsah a kvalita poskytovaných služeb a úroveň jednání s obchodními partnery je vizitkou naší Společnosti. Každý pracovník chápe kvalitu jako prioritní parametr. Hlavním kritériem naší práce je spokojenost zákazníka. Chceme upevňovat důvěru zákazníků ve firmu FLECK-CS Elektroengineering, spol. s r.o. nejen jako dodavatelé, ale i jako spolehlivý partner při řešení jejich problémů a v technickém poradenství. Požadavky a nároky zákazníků musí být plně uspokojeny dodávkami spolehlivých výrobků a navazující montážní činností ve vyhovujících termínech. 4. Každá dodávka a montáž musí v místě určení vytvořit doporučení pro další obchod orientovaný na naši Společnost. 5. Dosažení těchto cílů bude určováno našimi zdroji, fungující vnitřní organizací, vzájemnou spoluprací a postojem každého pracovníka ke kvalitě, jasně zřetelným v jeho práci. 6. Efektivnost systému managementu kvality budeme trvale zlepšovat. 7. Dodržování relevantních právních a jiných požadavků je samozřejmým požadavkem jak v činnosti celé Společnosti, tak jejího každého zaměstnance. Nad rámec těchto stanovených požadavků dosahuje Společnost neustálé zlepšování svého environmentálního profilu a to především prostřednictvím environmentálních cílů. Přitom klade důraz zvláště na prevenci znečištění životního prostředí.

7 O FIRMĚ POLITIKA KVALITY Všichni zaměstnanci společnosti a smluvně vázaní dodavatelé si uvědomují individuální odpovědnost a řídí se postupy integrovaného systému řízení tak, aby byl zachován proces zajišťování bezpečnosti informací na potřebné úrovni z hlediska jejich důvěrnosti, integrity a dostupnosti, a aby byly respektovány relevantní zákonné, regulatorní a smluvní požadavky. Udržujeme integritu informací prostřednictvím ochrany proti neoprávněným změnám. Zajišťujeme, aby informace byly chráněny proti neautorizovanému přístupu. Udržujeme důvěrnost informací. Vytváříme podmínky pro školení ohledně informační bezpečnosti všem zaměstnancům společnosti FLECK-CS Elektroengineering, spol. s r.o.. Marek ŠLEGL jednatel společnosti

8 PRODUKTY A SLUŽBY SLABOPROUDÉ SYSTÉMY EPS Elektrická požární signalizace EZS Elektronická zabezpečovací signalizace ACS Přístupové systémy CCTV Kamerové bezpečnostní systémy PA Ozvučovací systémy a evakuační rozhlas Telefonní rozvody Strukturované kabeláže (OPTO kabeláže) CO2 Detekce plynů SILNOPROUDÁ ZAŘÍZENÍ Dodávky a montáže VN a NN zařízení (rozvaděče VN, NN, komplet trafostanice) Pokládky VN a NN kabelů, včetně spojkování Instalace osvětlení (venkovní, vnitřní), vč. LED MĚŘENÍ A REGULACE Radarové měření hladin s využitím kompenzace odměření tlaku a teploty v nádržích Kompletní dodávky MaR pro zázemí, ovládání budov STAVEBNÍ PRÁCE Výkopové práce Bourací práce Protlaky Stavby menšího charakteru (trafostanice atd.)

9 REFERENCE DOPRAVA Pražské METRO - vlaková zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - systémy elektrické požární signalizace osvětlení V pražském metru firma uplatňuje zkušenosti svých rakouských kolegů z Fleck OST - Holding GmbH. Vídeňská podzemní dráha je jednou z jejích nejvýznamnějších referencí. CIVILNÍ A ARMÁDNÍ LETIŠTĚ ČR - světelná zabezpečovací zařízení vzletových a přistávacích drah, pojezdových drah a přibližovacích soustav - zařízení pro řízení a monitorování transformačních stanic progresivním počítačovým systémem FLECK-CS se už řadu let podílí na modernizaci a technickém zajištění českých mezinárodních a regionálních letišť. ČESKÉ DRÁHY - kamerové systémy - osvětlení FLECK-CS již v roce 2006 navrhla a zrealizovala dohledový kamerový systém v tehdy začínající IP technologii pro depo kolejových vozidel.

10 REFERENCE PROVOZNÍ OBJEKTY BAXTER BIO SCIENCE CZECH VÝROBA MEDICÍNSKÝCH A ZDRAVOTNICKÝCH PRODUKTŮ A VAKCÍN Výrobní závod společnosti Baxter Bio Science je důležitou a velmi rozsáhlou referencí firmy Fleck nejen v České republice, ale také v Rakousku. - diesel agregáty instalace, napojení, dálkové ovládání - trafostanice instalace vč. dálkového ovládání - vzduchotechnika instalace, montáž - kontejnerové městečko - kompletní elektroinstalace, datová kabeláž, EPS, hromosvody - veřejné osvětlení řízení úspory energie - stavební práce SPORTOVNÍ HALA PRAHA LETŇANY HALA PRO ŠERMÍŘE A BADMINTON Osvětlení ve sportovní hale podléhá vysokým nárokům v hale trénují vrcholoví reprezentanti České republiky. - osvětlení haly - elektroinstalace

11 REFERENCE PRAŽSKÉ METRO FLECK CS realizoval pro pražské metro systém vlakového zabezpečovacího zařízení LZA, je také je jedním z kvalifikovaných dodavatelů kamerového zařízení pro dohled nástupišť, prostorů eskalátorů a vestibulů. Společnost je od samého začátku nositelem nových technologií a technického řešení pro METRO PRAHA, přičemž využívá know how a bohaté zkušenosti své mateřské firmy FLECK-OST z vídeňské podzemní dráhy.

12 REFERENCE PRAŽSKÉ METRO Naše společnost realizovala v roce 2015 ve stanicích metra Anděl a Můstek stavbu na klíč. Jednalo se o Středisko dopravních informací (tzv. SDI Dopravního podniku hl. města Prahy). Kromě elektromontážních prací a dodávek elektromateriálu firma zajistila kompletní vybavení nábytkem a vitrín vyráběných na míru dle požadavků investora.

13 REFERENCE PRAŽSKÉ METRO Zkušenosti v oblasti kamerových systémů mohla firma využít při realizaci jednoho z dispečerských pracovišť.

14 REFERENCE CIVILNÍ A ARMÁDNÍ LETIŠTĚ ČR FLECK CS je dodavatelem světelných zabezpečovacích zařízení vzletových a přistávacích drah, pojezdových drah a přibližovacích soustav a zařízení pro řízení a monitorování transformačních stanic progresivním počítačovým systémem. Firma má rozhodující podíl na modernizaci mezinárodního letiště VÁCLAVA HAVLA (Letiště Ruzyně) v rámci bezobslužného řízení světelného zabezpečovacího zařízení VPD III.B podle mezinárodního předpisu ICAO. Na základě dosavadních realizovaných instalací v oblasti civilních a vojenských letišť získala oprávnění ÚCL. Nejen pražské letiště, ale také Karlovy Vary, Ostrava-Mošnov, Čáslav, Pardubice a několik heliportů patří do referencí společnosti.

15 REFERENCE ČESKÉ DRÁHY FLECK CS jako jedna z prvních montážních firem zrealizovala na klíč již v roce 2006 projekt KAMEROVÝ SYSTÉM pro DEPO KOLEJOVÝCH VOZIDEL PRAHA. Celý systém je navržen v IP technologii. Zařízení bylo nasazeno na stávající počítačovou síť. Dohledová pracoviště vznikla z vybraných PC stanic.

16 REFERENCE FLECK-CS Elektroengineering v roce 2014 zabezpečil několik objektů v královéhradeckém kraji kamerovým systémem (CCTV), přístupovým systémem (ACS) a elektronickou zabezpečovací signalizací (EZS).

17 REFERENCE BAXTER BIO SCIENCE CZECH Výrobní závod jedné z významných farmaceutických společností Baxter Bio Science Inc, dceřiná společnost Baxter Czech spol. s r. o. je jedním z nejzajímavějších a nejrozsáhlejších realizovaných projektů společnosti FLECK-CS. Extrémně silný důraz byl kladen na čistotu provedení, bezpečnost a minimalizaci rizik.

18 REFERENCE VÍCEÚČELOVÁ SPORTOVNÍ HALA LETŇANY Investor svou zvýšenou pozornost kladl na intenzitu osvětlení a jeho výhřevnost.

19 REALITY PRONÁJEM PROSTOR PRO PODNIKÁNÍ KANCELÁŘE Areál společnosti Fleck-CS se nachází v ulici Hornoměcholupská, na Praze 10. Na adresu je dobrá dopravní dostupnost. 3 minuty chůze od provozovny jezdí MHD BUS 125, 175, 183. Na Háje /trasa C/ nebo Skalku /trasa A/ se dostanete bez přestupu za min. Nájezd na hlavní pražskou tepnu Průmyslová je vzdálen 1 km, nájezd na Jižní spojku 3,6 km. 3 minuty trvá chůze na pobočku České pošty, v okolí jsou restaurace a prodejny potravin. Obchodní centra Europark Štěrboholy, Fashion arena nebo Interspar Hostivař jsou na dosah. Když nabízíme kancelář, snažíme se zájemci vyjít maximálně vstříc, proto vyhovíme i drobným technickým úpravám. Kanceláře předáváme do užívání vždy čisté a po technické stránce v naprostém pořádku. Ke kancelářím nabízíme též parkovací místo, společné prostory se sociálním zázemím a kuchyňkou a skladové prostory. Na adrese je možné zřídit si sídlo firmy. Celý objekt je zabezpečen bezpečnostními slaboproudými systémy. Umět poskytnout internet nebo telefonní linku je samozřejmé.

20 REALITY PRONÁJEM PROSTOR PRO PODNIKÁNÍ KONFERENČNÍ MÍSTNOST Popis a technické vybavení prostor k pronájmu se nachází v hlavní budově areálu společnosti FLECK-CS Elektroengineering, spol. s. r. o. celková kapacita sálu je 20 osob, velikost 36,7 m 2 v salonku je k dispozici dataprojektor, promítací plátno, flipchart, bezdrátové připojení na internet technologií Wi-Fi, univerzální notebook, kopírka, tiskárna zajišťujeme cateringové služby možnost bezproblémového parkování v přilehlých ulicích bez vyhrazených modrých zón pro rezidenty Základní cena za pronájem sálu zahrnuje přípravu akce, orientační systém, technickou podporu, úklidové služby, základní coffee break Kontakt pro více informací: Eva Možná, správa nemovitostí Tel.: mozna@fleck-cs.cz

21 KONTAKTY ADRESY PROVOZOVEN FLECK-CS Elektroengineering, spol. s r. o. FLECK OST-HOLDING GmbH Sídlo a poštovní adresa: Hornoměcholupská 518/ Praha 10 Tel.: Fax: info@fleck-cs.cz WEB: Sídlo a poštovní adresa: Wienerbergstrasse 25b 1100 Wien Tel.: +43 (0) Fax: +43 (0) office@fleck.at WEB: IČ: DIČ: CZ

PREZENTACE. FLECK CS Elektroengineeringspol. s r.o., Hornoměcholupská 68, Praha 10-102 00

PREZENTACE. FLECK CS Elektroengineeringspol. s r.o., Hornoměcholupská 68, Praha 10-102 00 PREZENTACE Naše vize 1. Naše přední pozice na trhu České republiky v oblasti elektrotechniky,silnoproudých aslaboproudých instalací, řídicích systémů, elektrické instrumentace a technického zabezpečení

Více

PREZENTACE SPOLEČNOSTI

PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI FLECK CS Elektroengineering, spol.s r.o., Hornoměcholupská 68, Praha 10-102 00 I Tel.: 267 19 9 911 E-mail: info@fleck-cs.cz I WWW: www.fleck-cs.cz NAŠE VIZE 1. Naše významná pozice

Více

COFELY a.s. Technologie budov Prezentace společnosti

COFELY a.s. Technologie budov Prezentace společnosti COFELY a.s. Technologie budov Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti ARiS

Více

BUDOUCNOST VE SVĚTĚ ELEKTRICKÝCH TECHNOLOGIÍ

BUDOUCNOST VE SVĚTĚ ELEKTRICKÝCH TECHNOLOGIÍ BUDOUCNOST VE SVĚTĚ ELEKTRICKÝCH TECHNOLOGIÍ Vize firmy Cílem společnosti je poskytnout generálním dodavatelům, stavebním společnostem a společnostem zabývajících se pozemním stavitelstvím, organizační

Více

K A M E R O V É S Y S T É M Y

K A M E R O V É S Y S T É M Y KAMEROVÉ SYSTÉMY V segmentu kamerových systémů jsme v roce 2012 udělali výrazný krok vpřed. Díky akvizici společnosti KH servis s více než 20 lety zkušeností jsme zkvalitnili služby a rozšířili své možnosti.

Více

STRUČNÉ PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A REFERENCE

STRUČNÉ PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A REFERENCE STUČNÉ PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI A EFEENCE KONTAKT Stakohome Network s.r.o. Aloisovská 934/8, 198 00 Praha 9 Hloubětín Tel.: 226 517 522 Fax: 226 517 379 Mobil: 776 780373, 776 780378 E-mail: konopasek@stakohome.cz,

Více

ASDŘ -T Oprava povelového a signalizačního kabelu ve stanici metra Stodůlky - převedení všech povelů a signálů do nové skříně ASDŘ-T a úprava SW

ASDŘ -T Oprava povelového a signalizačního kabelu ve stanici metra Stodůlky - převedení všech povelů a signálů do nové skříně ASDŘ-T a úprava SW METRO PRAHA Technická pomoc při haváriích a opravách ASDŘ-T (v realizaci) rámcová smlouva oprava a odstraňování havárií HW a SW automatického systému dispečerského řízení technologie ve stanicích metra

Více

LUMEN Servisní s.r.o.

LUMEN Servisní s.r.o. Servisní s.r.o. Servisní s.r.o. Servisní s.r.o. byl založen v roce 2014 a je součástí skupiny Holding a.s., jejíž historie či historie jejích dceřiných společností se datuje od roku 1990. Role Servisní

Více

Změna systému ohřevu teplé užitkové vody ve stanici LUKA (2014) doplnění řídicího systému ASDŘ-T, kabeláž pro návaznost na NN rozvody a technologii

Změna systému ohřevu teplé užitkové vody ve stanici LUKA (2014) doplnění řídicího systému ASDŘ-T, kabeláž pro návaznost na NN rozvody a technologii ASDŘ-E a ASDŘ-O - Licence GlobalCare Cimplicita (v realizaci - 2015-2017) instalace upgrade licenčních SW ASDŘ energetiky a osvětlení ve stanicích metra a energetickém dispečinku metra, technická podpora

Více

Strukturovaná kabeláž (SSK)

Strukturovaná kabeláž (SSK) Strukturovaná kabeláž (SSK) 1) Stručný popis současného stavu SSK včetně přehledu dostupné dokumentace (přehled tras, zapojení, schémata apod.). - dokumentace roku 2000 - kabeláž v provedení Cat 5e - v

Více

SYSTÉMOVÁ ŘEŠENÍ V PRŮMYSLU. Ing.Libor Nosek Ing.Zbyněk Mačka

SYSTÉMOVÁ ŘEŠENÍ V PRŮMYSLU. Ing.Libor Nosek Ing.Zbyněk Mačka SYSTÉMOVÁ ŘEŠENÍ V PRŮMYSLU Ing.Libor Nosek Ing.Zbyněk Mačka Historie společnosti 1991 Založení společnosti 6 zaměstnanců zaměřených na údržbu analyzátorů a chromatografů v chemickém průmyslu 1992 Nové

Více

ENGIE Services a.s. Servis a údržba

ENGIE Services a.s. Servis a údržba ENGIE Services a.s. Servis a údržba ENGIE Světová jednička v oblasti energetiky, technické infrastruktury a energetických služeb 69,9 mld obrat v 2015 154.950 zaměstnanců 70 zemí V České republice 1,7

Více

KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ ŠETRNÁ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ ŠETRNÁ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ ŠETRNÁ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ KDO JSME Předsedou představenstva a generálním ředitelem společnosti Cofely v ČR je Vladimír Říha. Je zkušeným manažerem v oblasti energetiky,

Více

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě.

EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Úvod EBM, s.r.o. Brno působí na českém trhu od roku 1994. Zabýváme se projekční, dodavatelskou, servisní a provozní činností v investiční výstavbě. Poskytujeme komplexní služby pro architekty, investory,

Více

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE

BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉMY A TECHNOLOGIE I ta sebemodernější technologie se neobejde bez součinnosti s člověkem. Právě tato spolupráce zajistí to nejoptimálnější řešení. Výsledkem bezpečnostního posouzení je

Více

Výroční zpráva 2014/2015

Výroční zpráva 2014/2015 Výroční zpráva 2014/2015 OBSAH 1. Úvodní slovo. 3 strana 2. Profil společnosti 4 3. Podnikatelská činnost. 5 4. Certifikáty 7 5. Významné události 8 6. Zpráva o vztazích... 10 7. Zpráva nezávislého auditora..

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI, REFERENCE

PROFIL SPOLEČNOSTI, REFERENCE PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI VÝBĚR Z REFERENCÍ STAVIMEHALY.CZ GCO plus, spol. s.r.o. 1/6 Profil firmy Společnost GCO plus, spol. s r. o. byla založena roce 1993. Hlavním předmětem podnikání společnosti je stavební

Více

PARTNER V OBLASTI VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ

PARTNER V OBLASTI VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ www.prvnielektro.cz PARTNER V OBLASTI VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ Systémy pro čerpání, přečerpávání a čištění průmyslových a odpadních vod Odvodňování rozsáhlých ploch První Elektro, a.s. specialista na elektrotechnologie

Více

Představení společností AŽD Praha s.r.o. a Balkan SAST EOOD. Ing. Lubomír Gabryš jednatel společnosti Balkan SAST EOOD

Představení společností AŽD Praha s.r.o. a Balkan SAST EOOD. Ing. Lubomír Gabryš jednatel společnosti Balkan SAST EOOD Představení společností AŽD Praha s.r.o. a Balkan SAST EOOD Ing. Lubomír Gabryš jednatel společnosti Balkan SAST EOOD Charakteristika společnosti O společnosti Přední český dodavatel kontrolních, řídících,

Více

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Organizace Krajský úřad Libereckého kraje IČ 70891508 Datum vyplnění 30.9.2011 Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Vážená paní, vážený pane, naše společnost, INCOMA GfK, která se specializuje

Více

JEDNO Z NEJVĚTŠÍCH ČESKÝCH DATACENTER

JEDNO Z NEJVĚTŠÍCH ČESKÝCH DATACENTER JEDNO Z NEJVĚTŠÍCH ČESKÝCH DATACENTER zdvojený přívod elektrické energie stále chlazení naddimenzovanou klimatizací N+1 3x1 MW diesel agregát uzamykatelné racky SUPERHOSTING O NÁS UMÍSTĚNÍ DATACENTRA LOKALIZACE

Více

1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 2/6

1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 2/6 1592 Skladovací hala Tenza Technická zpráva elektro strana 1/6 REVIZE DATUM POPIS REVIZE ZPRACOVAL PODPIS Zpracovatel: Hlavní inženýr projektu: Ing. Dostál Švec Odpovědný projektant: Kontrola úplnosti:

Více

VAŠE ŘEŠENÍ PRO PRŮMYSL

VAŠE ŘEŠENÍ PRO PRŮMYSL 2016 VAŠE ŘEŠENÍ PRO PRŮMYSL Sídlo společnosti Manag a. s. v Kolíně Úvodní slovo Společnost Manag je známa v průmyslovém prostředí jako spolehlivý dodavatel v oblasti dodávek, montáží a inženýrských služeb

Více

Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010

Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010 Technologický seminář Simac Technik ČR, a.s. Praha, 21.4. 2010 Petr Kolda Petr.kolda@simac.cz 1 Program 9.00 Představení společnosti Simac TECHINIK ČR a.s. 9.15 Unified Fabric konsolidace sítí v datových

Více

nabídka 04.indd :31:58

nabídka 04.indd :31:58 nabídka 04.indd 1 6.12.2016 15:31:58 nabídka 04.indd 2 6.12.2016 15:32:00 Představení developera Společnost doma a.s. má několikaletou zkušenost s výstavbou bytů a také komerčních projektů. Nabízíme kompletní

Více

Katalog externích služeb

Katalog externích služeb Služba č. 1 Servis ICT a BS Strukturovaná kabeláž Záruční a pozáruční servis strukturované kabeláže Počítačové sítě WAN Záruční a pozáruční servis WAN (WAN je počítačová síť, která pokrývá rozsáhlou plochu

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

Technická zpráva. Rekonstrukce strukturované kabeláže ve staré hale. Dopravní podnik města Pardubic, Teplého 2141, Pardubice

Technická zpráva. Rekonstrukce strukturované kabeláže ve staré hale. Dopravní podnik města Pardubic, Teplého 2141, Pardubice Technická zpráva Akce: Rekonstrukce strukturované kabeláže ve staré hale Místo: Pardubice Investor:, Teplého 2141, 532 20 Pardubice Profese: Univerzální kabelážní systém Stupeň: Dokumentace k provedení

Více

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy

Informační memorandum k nemovitosti. Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Informační memorandum k nemovitosti Skladová hala nájem nemovitosti Říčany u Prahy Obsah 1) POPIS NEMOVITOSTI.. 3 A) ADRESA. 3 B) PŘEDMĚT NÁJMU.. 3 C) POPIS LOKALITY. 3 D) DOPRAVNÍ SITUACE.. 3 E) POPIS

Více

PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE

PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE PRAHA 10 ZAHRADNÍ MĚSTO PARK ZAHRADNÍ MĚSTO NEBYTOVÉ PROSTORY K PRODEJI A K PRONÁJMU V PRAZE Lokalita Bytový areál Park Zahradní Město se nachází v ulici Švehlova v Praze 10 na Zahradním Městě. Moderní

Více

Posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení. Statutární město Karlovy Vary

Posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení. Statutární město Karlovy Vary Posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím řízení Zadavatel Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Dodavatel: Statutární město Karlovy Vary Zajištění konektivity a pořízení vybavení odborných

Více

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize:

D.1.4.7 Zařízení silnoproudé a slaboproudé elektrotechniky. Měřítko: Formát: P. kopií: Č. kopie: Archivní číslo: Revize: Navrhl Kontroloval Schválil Datum Status Předmět revize R. Paier R. Paier M. Semanský 12 / 214 Dokumentace pro vydání společného ÚR a SP Stavba Laboratoř HFPJ - RF Místo stavby Na Slovance 1999/2, 182

Více

Průmyslové stavby Bytové stavby Stavby občanské vybavenosti Vodohospodářské a inženýrské stavby Dřevěné konstrukce se styčníkovými deskami

Průmyslové stavby Bytové stavby Stavby občanské vybavenosti Vodohospodářské a inženýrské stavby Dřevěné konstrukce se styčníkovými deskami Červen 2012 Profil společnosti Hlavní obory činnosti Zemědělské stavby Průmyslové stavby Bytové stavby Stavby občanské vybavenosti Vodohospodářské a inženýrské stavby Dřevěné konstrukce se styčníkovými

Více

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb

Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Organizace Český telekomunikační úřad IČ 70106975 Datum vyplnění 6. 10. 2011 Dotazník k využití nevýrobních činností / služeb Vážená paní, vážený pane, naše společnost, INCOMA GfK, která se specializuje

Více

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava

Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava Exkluzivní pronájem kancelářských prostor v centru Ostravy Hrabákova 1, Moravská Ostrava +420 605 836 713 info@casadeoro.cz Administrativní budova Hrabákova 1 Moravská Ostrava Poloha: Dostupnost: Typ objektu:

Více

Odborný seminář pro zástupce obcí a měst k zabezpečení majetku. www.betacontrol.cz

Odborný seminář pro zástupce obcí a měst k zabezpečení majetku. www.betacontrol.cz Odborný seminář pro zástupce obcí a měst k zabezpečení majetku Karlovy Vary, 15.5.2013 Ing. Jiří Janich Obsah prezentace I. Představení společnosti Beta Control s.r.o. II. Systém Bezpečný dům III. Reference

Více

Ovocný trh 11 Praha 1

Ovocný trh 11 Praha 1 Popis a lokalita: Budova tohoto centra se nachází na jedné z nejlepších adres v Praze na Ovocném trhu v srdci Starého města pražského, v bezprostřední blízkosti Stavovského divadla, paláce Myslbek, Karolina,

Více

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1 Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 2 Vývoj Od roku 1997 se společnost ZEPRIS specializuje na pokládku potrubí. V současnosti se spektrum naší činnosti

Více

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti

INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti INFORMACE O ZAVEDENÉM SYSTÉMU KVALITY dle normy ČSN EN ISO 9001:2009 ve společnosti Obsah: 1) Adresa společnosti 2) Historie firmy 3) Rozsah systému kvality 4) Systém managementu kvality 5) Povinnosti

Více

Výroční zpráva 2017/2018

Výroční zpráva 2017/2018 Výroční zpráva 2017/2018 OBSAH 1. Úvodní slovo. 3 strana 2. Profil společnosti 4 3. Podnikatelská činnost. 5 4. Certifikáty 7 5. Významné události 8 6. Zpráva o vztazích... 10 7. Zpráva nezávislého auditora..

Více

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016

Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Nabídka kancelářských prostor v areálu Letiště Václava Havla Praha Prosinec 2016 Str. 1 PŘEHLED BUDOV Vybrané budovy jsou umístěny ve dvou lokalitách, budova APC v blízkosti Terminálu 1 a 2 (areál Sever),

Více

Projekty a reference

Projekty a reference Projekty a reference Energetické centrum Globus Ostrava - jedinečná realizace ostrovního provozu v Evropě V rámci smluvního vztahu s developerskou společností Praha West Investment, k.s., dceřinou společností

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

REFERENCE Z KLÍČOVÝCH OBLASTÍ PROJEKTOVÝCH APLIKACÍ SPOLEČNOSTI PRVNÍ ELEKTRO, a.s.

REFERENCE Z KLÍČOVÝCH OBLASTÍ PROJEKTOVÝCH APLIKACÍ SPOLEČNOSTI PRVNÍ ELEKTRO, a.s. REFERENCE Z KLÍČOVÝCH OBLASTÍ PROJEKTOVÝCH APLIKACÍ SPOLEČNOSTI PRVNÍ ELEKTRO, a.s. Kontakt: První Elektro, a.s. Bezručova 4174 430 01 Chomutov Tel. +420 474 699 260 Fax: +420 474 699 268 e-mail: prvnielektro@prvnielektro.cz

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Založení a charakteristika společnosti:

PROFIL SPOLEČNOSTI. Založení a charakteristika společnosti: AGA Letiště s.r.o. PROFIL SPOLEČNOSTI Založení a charakteristika společnosti: Společnost AGA-Letiště s.r.o. byla založena pracovníky bývalého Vojenského projektového ústavu Praha z ateliéru specializovaného

Více

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín METROPOLE Praha 5 Zličín Poslední etapa bytů u metra Zličín Nově dokončené byty v nejprodávanější lokalitě v Praze V blízkosti velké obchodně-zábavní centrum Efektivní úsporné domy NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY

Více

ABB S. R. O., POWER GRIDS, 03/2017 Centrum pro automatizaci energetických soustav

ABB S. R. O., POWER GRIDS, 03/2017 Centrum pro automatizaci energetických soustav ABB S. R. O., POWER GRIDS, 03/2017 Centrum pro automatizaci energetických soustav ABB Divize a portfolio produktů a služeb Energetika Robotika a pohony Elektrotechnické výrobky Průmyslová automatizace

Více

POPIS MULTIFUNKČNÍHO AREÁLU HRADEC KRÁLOVÉ Výrobní areál strojírenského charakteru - MTH Hradec Králové Koutníkova č.p. 171, 501 01 Hradec Králové

POPIS MULTIFUNKČNÍHO AREÁLU HRADEC KRÁLOVÉ Výrobní areál strojírenského charakteru - MTH Hradec Králové Koutníkova č.p. 171, 501 01 Hradec Králové POPIS MULTIFUNKČNÍHO AREÁLU HRADEC KRÁLOVÉ Výrobní areál strojírenského charakteru - MTH Hradec Králové Koutníkova č.p. 171, 501 01 Hradec Králové Vlastník: MTH Areály s.r.o. se sídlem Praha 4, Nusle,

Více

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN

METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN METROPOLE PRAHA 5 ZLIČÍN POSLEDNÍ DOKONČENÝ BYT U METRA ZLIČÍN NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY V PRAZE Dlouhodobě nejprodávanější bytová lokalita v hlavním městě. To je Metropole na pražském Zličíně. Jeden z nejrozsáhlejších

Více

Provozování a servis fotovoltaických elektráren

Provozování a servis fotovoltaických elektráren WWW..CZ Provozování a servis fotovoltaických elektráren ÚVOD Elektromontážní a servisní společnost a.s. byla založena v roce 1991 v Českých Budějovicích jako regionální jihočeská firma. V současné době

Více

KONTAKT. www.jimi.cz. Complete solutions in electrical engineering, electronics and security systems

KONTAKT. www.jimi.cz. Complete solutions in electrical engineering, electronics and security systems SÍDLO SPOLEČNOSTI JIMI CZ, a.s., Butovická 296/14, 158 00 Praha 5 Tel.: +420 235 510 876 Fax: +420 235 510 890 KONTAKT POBOČKA VYŠKOV JIMI CZ, a.s., Kroměřížská 11, 682 01 Vyškov Tel.: +420 517 350 204

Více

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům

Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům Inteligentní elektroinstalace Ego-n Vzorový rozpočet pro rodinný dům ABB s.r.o. Elektro-Praga Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové uživatele

Více

Výroční zpráva 2016/2017

Výroční zpráva 2016/2017 Výroční zpráva 2016/2017 OBSAH 1. Úvodní slovo. 3 strana 2. Profil společnosti 4 3. Podnikatelská činnost. 5 4. Certifikáty 7 5. Významné události 8 6. Zpráva o vztazích... 11 7. Zpráva nezávislého auditora..

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY:

VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: Antala Staška 510/38, Praha 4 Kontaktní osoba: Tomáš Fremund Mobil: +420 601 569 489 E-mail: tfremund@eastbuilding.cz Web: www.eastbuilding.cz VOLNÉ KANCELÁŘSKÉ PROSTORY: 411 m2 2. patro, vstup z recepce

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Zvýšení kvality a efektivnosti systému transportu vzorků biologického materiálu ve FN Plzeň

Zvýšení kvality a efektivnosti systému transportu vzorků biologického materiálu ve FN Plzeň Zvýšení kvality a efektivnosti systému transportu vzorků biologického materiálu ve FN Plzeň Plzeň, 11.6.2014 Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj. Šance pro

Více

Výroční zpráva 2015/2016

Výroční zpráva 2015/2016 Výroční zpráva 2015/2016 OBSAH 1. Úvodní slovo. 3 strana 2. Profil společnosti 4 3. Podnikatelská činnost. 5 4. Certifikáty 7 5. Významné události 8 6. Zpráva o vztazích... 10 7. Zpráva nezávislého auditora..

Více

EMS - Systém environmentálního managementu. Jiří Vavřínek CENIA

EMS - Systém environmentálního managementu. Jiří Vavřínek CENIA EMS - Systém environmentálního managementu Jiří Vavřínek CENIA Osnova Použití normy a přínosy Demingůvcyklus (PDCA) Hlavní principy a prvky EMS / ISO 14001 Zainteresované strany Požadavky na management/ekology

Více

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům

Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům Vzorový rozpočet inteligentní elektroinstalace Ego-n pro rodinný dům 05/2007 RD Olymp; G servis s.r.o., Třebíč Půdorysy: 1.NP Přízemí Úvod Účelem tohoto vzorového orientačního rozpočtu je seznámit investory/koncové

Více

SALTEK s.r.o. Drážďanská 85 400 07 Ústí nad Labem Česká republika. SALTEK s.r.o. Drážďanská 85 400 07 Ústí nad Labem Česká republika

SALTEK s.r.o. Drážďanská 85 400 07 Ústí nad Labem Česká republika. SALTEK s.r.o. Drážďanská 85 400 07 Ústí nad Labem Česká republika SALTEK s.r.o. je česká společnost specializující se na vývoj a výrobu přepěťových ochran. Nabízí ucelený sortiment svodičů bleskových proudů a přepěťových ochran typů 1 až 3 podle ČSN EN 61643-11 a přepěťové

Více

e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/

e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/ Adresa společnosti: Poláškova 100/3 716 00 Ostrava IČO: 25879081 DIČ: CZ25879081 Tel:(+420) 602-561-821 Tel./fax:(+420) 596-232-485 e-mail: info@spektrummorava.cz http://www.spektrummorava.cz/ O SPOLEČNOSTI

Více

Integrace, inteligence a realita trhu teorie a praxe

Integrace, inteligence a realita trhu teorie a praxe Integrace, inteligence a realita trhu teorie a praxe www.orsec.cz orsec@orsec.cz Poplachové systémy a legislativa - základní rámec / zařazení Poplachové systémy a legislativa - základní rámec / zařazení

Více

DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012

DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012 DONAUCHEM s.r.o. Za Žoskou 377 288 02 Nymburk ZPRÁVA O VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ, BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ ZA ROK 2012 Obsah Prohlášení o přijetí a dodržování principů RC 3 Úvod 4 Životní prostředí

Více

POSVIŤME SI NA ÚSPORY

POSVIŤME SI NA ÚSPORY POSVIŤME SI NA ÚSPORY O firmě JE OBEČNĚ ZNÁMO, ŽE SVĚTLO JE PODSTATOU VŠEHO ŽIVÉHO A MÁ VLIV NA KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA. SVĚTLO PŘÍMO OVLIVŇUJE NAŠE ZDRAVÍ, NÁLADU A JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ NAŠEHO KDODENNÍHO

Více

Integrace slaboproudých systémů inteligentních budov. Production of intrinsically safe equipment

Integrace slaboproudých systémů inteligentních budov. Production of intrinsically safe equipment Integrace slaboproudých systémů inteligentních budov Production of intrinsically safe equipment Typické řešení z 90. let Zabezpečovací systém propojený UTP kabely 1 EZS Dominus protokol Přístupový systém

Více

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM

Břeclav - Národních hrdinů 3127/7. +420 224 217 217 Knight Frank, Václavské náměstí 3, 110 00 Praha 1 www.knightfrank.com INFORMAČNÍ MEMORANDUM INFORMAČNÍ MEMORANDUM Břeclav - Národních hrdinů 3127/7 Reprezentativní administrativní budova v centru Břeclavi Celková výměra podlahových ploch cca 6 200 m² Garážové stání až pro 3 osobní automobily

Více

RADOM, s.r.o. Pardubice Czech Republic

RADOM, s.r.o. Pardubice Czech Republic Member of AŽD Group RADOM, s.r.o. Pardubice Czech Republic RADOM, s.r.o., Jiřího Potůčka 259, 530 09 Pardubice, Czech Republic Jaroslav Hokeš jaroslav.hokes@radom.eu Komunikační část systému MAV s podporou

Více

Gradua-CEGOS, s.r.o. člen skupiny Cegos MANAŽER BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI

Gradua-CEGOS, s.r.o. člen skupiny Cegos MANAŽER BOZP PŘEHLED POŽADOVANÝCH ZNALOSTÍ K HODNOCENÍ ZPŮSOBILOSTI Gradua-CEGOS, s.r.o. člen skupiny Cegos Gradua-CEGOS, s.r.o., certifikační orgán pro certifikaci osob č. 3005 akreditovaný Českým institutem pro akreditaci, o.p.s. podle ČSN EN ISO/IEC 17024 MANAŽER BOZP

Více

Montáž MaR techniky v ČR i zahraničí ENERGOSERVICE CZ s.r.o. Dodavky měřicí a regulační techniky Komenského 398. Představení firmy:

Montáž MaR techniky v ČR i zahraničí ENERGOSERVICE CZ s.r.o. Dodavky měřicí a regulační techniky Komenského 398. Představení firmy: Představení firmy: Firma ENERGOSERVICE CZ byla založena na jaře roku 2005 s cílem nabídnout kvalitní práci a zkušenosti pracovníků s dlouholetou tradicí a praxí v oboru. V současné době se zabýváme dodávkami

Více

Připojování dobíjení elektrobusů

Připojování dobíjení elektrobusů ČEZ ESCO, A.S. Připojování dobíjení elektrobusů Konference Elektrické autobusy pro město 2018 21.11.2018 MARTIN MACHEK, MANAŽER ROZVOJE JSME VÝZNAMNÝM HRÁČEM NA TRHU ENERGETICKÝCH ÚSPOR 15 dceřiných společností

Více

1. Politika integrovaného systému řízení

1. Politika integrovaného systému řízení 1. Politika integrovaného systému řízení V rámci svého integrovaného systému řízení (IMS) deklaruje společnost AARON GROUP spol. s r.o. jednotný způsob vedení a řízení organizace, který splňuje požadavky

Více

Druhy SSHZ: Mlhová stabilní hasicí zařízení (MHZ); Sprejová stabilní hasicí zařízení (RHZ); Pěnová stabilní hasicí zařízení (FHZ);

Druhy SSHZ: Mlhová stabilní hasicí zařízení (MHZ); Sprejová stabilní hasicí zařízení (RHZ); Pěnová stabilní hasicí zařízení (FHZ); Ing. Martin Bebčák SSHZ Samočinné stabilní hasicí zařízení slouží k uhašení, potlačení popř. uvedení požáru pod kontrolu na základě automatického či jiného zjištění požáru, tak aby likvidace tohoto požáru

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady vyrůstá v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen

Více

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A

INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A INFORMAČNÍ MEMORANDUM Vyškov, ul. Palánek 374/1A Celková plocha budovy 2.697 m 2 Celková plocha pozemků 1.963 m 2 7 parkovacích míst v podzemní garáži K dispozici až 200 parkovacích míst u budovy Volná

Více

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. TECHNICKÁ ZPRÁVA

HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. TECHNICKÁ ZPRÁVA HUTNÍ PROJEKT OSTRAVA a.s. držitel certifikátu ISO 9001a ISO 14001 TECHNICKÁ ZPRÁVA Objednatel Stavba SO Díl objektu Stupeň : VÍTKOVICE ARÉNA a.s. : Stavební úpravy v hale ČEZ ARÉNA : 001 Výtahy jihozápadní

Více

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.4 - SK, EKV, DS)

Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.4 - SK, EKV, DS) Technická zpráva Slaboproudé elektroinstalace (05.4 - SK, EKV, DS) 1 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE 3 1.1 STAVEBNÍK (INVESTOR) 3 1.2 OBJEDNATEL 3 1.3 ZPRACOVATEL PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE (PROJEKTANT) 3 1.4 ZÁKLADNÍ

Více

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení

D Dokumentace objektů a technických a technologických zařízení AZ PROJECT spol. s r.o. projektová a inženýrská kancelář Plynárenská 830 280 02 Kolín IV tel. 321 728 755, e-mail kadlecek@azproject.cz Stavebník : MĚSTO KOLÍN, KARLOVO NÁMĚSTÍ 78, 280 12 KOLÍN I Stavba

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Zadavatel: Město Litvínov Sídlo: Městský úřad Litvínov,

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

Úspory elektrické energie v osvětlení

Úspory elektrické energie v osvětlení Úspory elektrické energie v osvětlení Ochrana přírody a uvážená spotřeba energie Klíčovým úkolem dneška je najít řešení pro efektivní a zároveň úsporné využití elektrické energie. V tomto chceme být Vaši

Více

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE

KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE KOMERČNÍ AREÁL HUSOVA 2153, HOŘICE PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ A KANCELÁŘE 1/18 PLOCHA Celková plocha areálu 16 122 m 2 : o zastavěná plocha 7 351 m 2 (která poskytuje využitelnou podlahovou plochu k pronájmu

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA ESL ELEKTRO SLABOPROUD IO541 K10, K20, K30

TECHNICKÁ ZPRÁVA ESL ELEKTRO SLABOPROUD IO541 K10, K20, K30 TECHNICKÁ ZPRÁVA ESL ELEKTRO SLABOPROUD IO541 K10, K20, K30 Název: UniMec II. Etapa Stupeň TD: Dokumentace pro Provedení Stavby DPS Zodpovědný projektant: Lukáš Vostracký Vypracoval: Ing. Tomáš Horský,

Více

Schindler SERVIS Výtahy a eskalátory

Schindler SERVIS Výtahy a eskalátory Schindler SERVIS Výtahy a eskalátory Přepravíme každý den 1 miliardu lidí po celém světě Přepravíme Vás bezpečně Okamžitě reagujeme Odborně a profesionálně Odpovědně 24 hodinový servis, vlastní dispečink

Více

Kolejové napojení Letiště Václava Havla Praha. 06.06.2013 Trendy evropské dopravy

Kolejové napojení Letiště Václava Havla Praha. 06.06.2013 Trendy evropské dopravy Kolejové napojení Letiště Václava Havla Praha 06.06.2013 Trendy evropské dopravy KOLEJOVÉ NAPOJENÍ 1. Výkony Letiště Václava Havla Praha 2. Spojení letiště se spádovou oblastí 3. Analýza okolních letišť

Více

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM

TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY PODROBNĚJŠÍ INFORMACE K PŘEDMĚTNÝM POZEMKŮM VŘ č. 123 Příloha č. 1 Oznámení Technické a jiné podmínky po umístění budovy trvalé stavby v oblasti SEVER; Podrobnější informace k předmětným pozemkům TECHNICKÉ PODMÍNKY PRO UMÍSTĚNÍ BUDOVY TRVALÉ STAVBY

Více

Technická zpráva MĚŘENÍ A REGULACE. Výměna VZT jednotky Pošta, Běchyňská 638, Praha 9 - Letňany

Technická zpráva MĚŘENÍ A REGULACE. Výměna VZT jednotky Pošta, Běchyňská 638, Praha 9 - Letňany MĚŘENÍ A REGULACE Výměna VZT jednotky Pošta, Běchyňská 638, Praha 9 - Letňany V Praze: 05/2017 1/6 2/6 Obsah : 1) Úvod 2) Podklady pro zpracování projektu 3) Popis stávajícího stavu 4) Požadavky na návrh

Více

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU

KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU KOMERČNÍ AREÁL NÁCHODSKÁ 118, JAROMĚŘ PROSTORY PRO SKLADOVÁNÍ, VÝROBU A VÝSTAVBU 1/26 HISTORIE Areál byl postaven roku 1928 jako přádelna bavlněné česané příze. V roce 1974 byl celý objekt kompletně stavebně

Více

ÚVOD : POUŽITÉ PODKLADY: Stavební výkresy v měřítku 1:100 Předpisy a normy ČSN Prohlídka na místě stavby Požadavky uživatele TECHNICKÉ ÚDAJE:

ÚVOD : POUŽITÉ PODKLADY: Stavební výkresy v měřítku 1:100 Předpisy a normy ČSN Prohlídka na místě stavby Požadavky uživatele TECHNICKÉ ÚDAJE: ÚVOD : Projekt pro stavební povolení řeší opravu elektroinstalace silnoproudu pro objekt 1.ZŠ Most pavilon tělocvičny. Jedná se o část tělocvičny, včetně připojených prostor. Projekt řeší instalaci osvětlení

Více

ZPRÁVA O PROHLÍDCE. Riziková zpráva_strana 1 (celkem 7) Riziková zpráva INFORMACE O SUBJEKTU Firma, adresa:

ZPRÁVA O PROHLÍDCE. Riziková zpráva_strana 1 (celkem 7) Riziková zpráva INFORMACE O SUBJEKTU Firma, adresa: ZPRÁVA O PROHLÍDCE 1. INFORMACE O SUBJEKTU 1.1. Firma, adresa: Název klienta Přesná adresa klienta Komenského 1077, 357 35 Chodov 1.2. převažující činnosti dle výpisu z obchodního rejstříku bo zřizovací

Více

Oznámení o zahájení územního řízení veřejnou vyhláškou a pozvání k veřejnému ústnímu jednání

Oznámení o zahájení územního řízení veřejnou vyhláškou a pozvání k veřejnému ústnímu jednání Městský úřad Bor Odbor výstavby a územního plánování, nám. Republiky čp. 1, 348 02 Bor Č. jednací : 41/2009/OVÚP/3 v Boru dne 19.1.2009 Vyřizuje : Říha Telefon : 374 756 128 E-mail : ovup@mubor.cz Účastníci

Více

Skalní 1088, Hranice. parc.č. 3197, 1051/3, k.ú. Hranice

Skalní 1088, Hranice. parc.č. 3197, 1051/3, k.ú. Hranice Název: Investor: CIDEM Hranice, a.s. Skalní 1088, 753 01 Hranice Místo stavby: parc.č. 3197, 1051/3, k.ú. Hranice Část projektu: D.1.4.2 Zařízení silnoproudé elektrotechniky včetně bleskosvodů Vypracoval:

Více

COFELY a.s. Energetická infrastruktura Prezentace společnosti

COFELY a.s. Energetická infrastruktura Prezentace společnosti COFELY a.s. Energetická infrastruktura Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti

Více

Základní informace. Hasicí technika

Základní informace. Hasicí technika TECHNICKÁ OCHRANA OBJEKTŮ Základní informace Projekce a montáž RHZ, SHZ, GHZ a MHZ Hasicí technika Projekce a realizace slaboproudých zařízení Požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci Základní

Více

SC 10 Příjemné prostředí pro výkon práce i obsluhu klientů úřadu. Iveta Pekárková

SC 10 Příjemné prostředí pro výkon práce i obsluhu klientů úřadu. Iveta Pekárková SC 10 Příjemné prostředí pro výkon práce i obsluhu klientů úřadu Iveta Pekárková 1 / 27.10.2016 Představení odboru služeb MHMP Odbor služeb MHMP (SLU) je dle platného Organizačního řádu MHMP zařazen do

Více

Technická zpráva. Rekonstrukce strukturované kabeláže v hale těžké údržby autobusů. Dopravní podnik města Pardubic, Teplého 2141, Pardubice

Technická zpráva. Rekonstrukce strukturované kabeláže v hale těžké údržby autobusů. Dopravní podnik města Pardubic, Teplého 2141, Pardubice Technická zpráva Akce: Rekonstrukce strukturované kabeláže v hale těžké údržby autobusů Místo: Pardubice Investor:, Teplého 2141, 532 20 Pardubice Profese: Univerzální kabelážní systém Stupeň: Dokumentace

Více

Kompletním IT Počítačové sítě Servery Počítačové stanice Tiskárny Docházkové systémy Kamerové systémy Zabezpečovací systémy

Kompletním IT Počítačové sítě Servery Počítačové stanice Tiskárny Docházkové systémy Kamerové systémy Zabezpečovací systémy Kompletním IT Počítačové sítě Servery Počítačové stanice Tiskárny Docházkové systémy Kamerové systémy Zabezpečovací systémy 2. 3. 4. 5.-6. 7. 8. 9. 10-12. 13. Obsah obsah o nás služby reference technologie

Více

D 1.4g.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA

D 1.4g.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA Změny dispozice 2NP budovy C Část: D.1.4g Silnoproudá elektrotechnika Stupeň : Dokumentace pro provedení stavby D 1.4g.01 TECHNICKÁ ZPRÁVA BRNO prosinec 2015 strana 1. Předmět projektu 3 2. Použité podklady

Více

butterfly a living work

butterfly a living work a living work FACT SHEET lokalita Adresa: GPS: Pozice vůči městu: Pernerova, Praha 8, 180 00, CZ 50 05 31.3 N 14 27 27.6 E velmi blízko centra Prahy, cca 5 minut autem nebo MHD pronajímatelná plocha Celkem:

Více