Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne"

Transkript

1 1 Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne Dne , v 18,30 hod.,v kanceláři BD NATURA se uskutečnila schůze PBDNP s tímto programem : 1. Stav v realizaci usnesení z poslední schůze PBDNP ze dne Plnění usnesení z poslední členské schůze BDNP Zpráva o ukončení projektu : Výměna krytin PVC v objektu BDNP 2.2. Informace o výměně PVC ve spojovacích chodbách objektu 2.3. Příprava členské schůze BDNP 2.4. Příprava mimořádné splátky úvěru u Sberbank k Různé 3.1. Informace o stavu hospodaření a finančních prostředků BDNP k Stanovisko k zámyslu stavebního úřadu u vybudování podzemních kontejnerů na tříděný odpad v prostoru před objektem BDNP. 4. Žádosti družstevníků 5. Přijetí usnesení závěr. Usnesení schůze Představenstva Bytového družstva BDN Poznaňská ze dne Představenstvo BD NATURA Poznaňská, na své schůzi dne schválené body programu s těmito závěry : projednalo 1. Stav v realizaci usnesení z poslední schůze představenstva BDNP ze dne : Představenstvo konstatuje, že úkoly z usnesení poslední schůze představenstva ze dne jsou průběžně plněny ( viz. příloha č. 3 ). 2. Plnění usnesení z poslední členské schůze BDNP ze dne Zpráva o ukončení projektu Výměna krytin PVC v objektu BDNP Představenstvo projednalo a schvaluje zprávu o ukončení projektu Výměna krytin PVC v objektu BDNP ( příloha č. 4 ). Představenstvo oceňuje, že projekt byl realizován ve vysoké kvalitě, v souladu s časovým harmonogramem. Celková cena projektu ve výši ,- Kč nebyla překročena. V souladu s přijatým platebním režimem podle smlouvy o dílo, byla dodavateli díla, dvěma zálohovými fakturami uhrazena částka ,- Kč. Zbývající doplatek ceny projektu ve výši ,- Kč bude uhrazen na základě závěrečné faktury v druhé polovině roku 2017, nejpozději do Tím jsou vytvořeny velice příznivé podmínky pro realizaci dalších projektů v rámci BDNP v první polovině roku 2017.

2 Za úspěšné řízení a zvládnutí projektu Výměna krytin PVC v objektu BDNP zejména za vytvoření finančně výhodného režimu úhrady projektu, představenstvo, v souladu se smlouvou o výkonu funkce člena představenstva BDNP, čl. V. bod. 2 a čl. 58 Stanov BDNP, uděluje zvláštní odměnu : Dr.Stanislav Pohořal ,- Kč JUDr. Milan Peml 7 000,- Kč p. Jan Kryštof 7 000,- Kč Zvláštní odměnu vyplatit z prostředků na fond oprav Představenstvo ukládá zajistit úhradu doplatku ceny za projekt ve výši ,- Kč, proti závěrečné faktuře v druhé polovině roku O provedení úhrady informovat představenstvo BDNP na nejbližší schůzi. Pohořal, Říčařová Projekt : Rekonstrukce bytových zvonků Představenstvo BDNP bere na vědomí, že bylo splněno usnesení SPBDNP ze dne a dokončena rekonstrukce bytových zvonků a úprava vchodových dveří do chodbiček před byty po provedení pokládky nových dlaždic v objektu Poznaňská 443 a Poznaňská Představenstvo posoudilo zároveň informaci předsedy představenstva o pokračujících komplikacích se zprovozněním bytových zvonků v části bytů v objektu Poznaňská 445. Na základě zjištění odborníků je přetrvávající příčinou porušení centrálních rozvodů zvonkových kabelů do jednotlivých poschodí. Představenstvo ukládá zajistit výměnu centrálních rozvodů zvonkových kabelů v tomto objektu. Představenstvo ukládá předložit zprávu o zprovoznění bytových zvonků v Poznaňská 445 na lednové schůzi představenstva. Pohořal, Kryštof Stav poškození střechy objektu a opatření k dalšímu postupu Představenstvo bere na vědomí informaci odborné komise o opatřeních spojených se zjištěním stavu poškození střechy objektu v souvislosti s krupobitím v měsíci červenu 2016 a ukládá předložit celkový návrh na opravu střechy v roce 2017 na příští schůzi představenstva BDNP Pohořal,Peml,Kryštof Do Průběžná informace o výměně PVC ve spojovacích chodbách. Představenstvo bere na vědomí průběžnou informaci o zahájení díla na projektu : Výměna PVC ve spojovacích chodbách. Představenstvo ukládá podat zprávu o provedení projektu na prosincové SPBDNP.. Pohořal, Peml, Kryštof Stav nedoplatků a řešení jejich úhrad v rámci BD Natura Poznaňská.

3 3 Představenstvo bere na vědomí průběžnou informaci o stavu nedoplatků a způsobu jejich likvidace podle usnesení z SPBDNP Úkol pokračuje Příprava členské schůze BDNP dne Představenstvo BDNP projednalo a schvaluje Plán přípravy členské schůze dne ( příloha č. 5 ), pozvánku na ČS a ukládá zajistit potřebné ohlášení členské schůze i informačního setkání dne Stav připravenosti členské schůze zkontrolovat na prosincové SPBDNP Pohořal Příprava mimořádné splátky úvěru u Sberbak Představenstvo BDNP schvaluje opatření k přípravě a provedení mimořádné splátky úvěru u Sberbank CZ, a.s. k termínu zejména : Oznámení zájemců o provedení mimořádné splátky do Převod peněz na mimořádnou splátku na účet BDNP do Zpracování požadovaných dokumentů v souvislosti s mimořádnou splátkou do O provedení mimořádné splátky a následných opatřeních podat zprávu na SPBDNP Pohořal,Říčařová Různé 3.1. Informace o stavu hospodaření a finančních prostředků k termínu Představenstvo BDNP bere na vědomí výsledky hospodaření BDNP za měsíc říjen Stav na běžném účtu k činí : ,91 Kč Představenstvo schvaluje výkazy projektů a souhlasí s provedením finančních náhrad za měsíc říjen 2016 takto : Projekt : Opatření podle plánu rozvoje BDNP 9 400,- Kč Projekt : Správní činnosti , -Kč 3.3. Stanovisko k zámyslu stavebního úřadu MČ Praha 8 o vybudování podzemních kontejnerů na tříděný odpad v prostoru před objektem v majetku BDNP Představenstvo projednalo stanovisko zpracované předsedou a místopředsedou BDNP k oznámení MČ Praha 8 o zahájení územního řízení a vyslovuje souhlas s tímto odmítavým stanoviskem k umístění podzemních kontejnerů na tříděný odpad bezprostředně před objektem našeho obytného domu. Představenstvo ukládá : Umožnit družstevníkům seznámení se s těmito dokumenty a stanoviskem představenstva umístěním na www. stránky a dále v rámci přípravy na členskou schůzi BDNP Ke konečnému dořešení celé situace využít Asociaci bytových družstev a SVJ v ulici Poznaňská O průběhu celé situace informovat představenstvo a členskou schůzi BDNP.

4 4 Pohořal 3.4. Výměna měřičů tepla RTN v bytech V souladu s usnesením členské schůze a Investičním plánem se uskuteční v lednu 2017 výměna měřidel tepla v objektu BDNP. Na základě dlouhodobé smlouvy o spolupráci výměnu měřidel a likvidaci starých měřidel provede společnost Therm s.r.o.. Představenstvo BDNP schvaluje provedení výměny měřidel za nová, s radiovým odečtem stavu podle cenové nabídky firmy Therm s.r.o. ( příloha č. 8 ) ve výši ,- Kč. Představenstvo ukládá Podepsat potřebné obchodní dokumenty s firmou Therm s.r.o. a dojednat organizační otázky spojené s výměnou měřidel v měsíci lednu. O dalším postupu průběžně informovat představenstvo BDNP. Pohořal, Peml, Kryštof 3.5. Zápis ze schůze Kontrolní komise BDNP ze dne Představenstvo se seznámilo se zápisem o jednání Kontrolní komise BDNP ze dne Žádosti družstevníků 4.1. pí. Jana Matzke, byt č. 10, Poznaňská žádost o prodloužení termínu stavební úpravy kuchyně. Představenstvo projednalo žádost ( příloha č. 9 ) a souhlasí s prodloužením termínu na stavební úpravy kuchyně v předmětném bytě do Představenstvo pověřuje stavebním dozorem p.kryštofa O výsledku provedených úprav podat informaci na SPBDNP v měsíci lednu Přijetí usnesení - závěr Usnesení bylo schváleno všemi hlasy přítomných členů představenstva BDNP ve všech bodech.. Termín příští schůze představenstva - čtvrtek 8.prosince 2016 v 18,30 hod V Praze, Za správnost Dr. Stanislav Pohořal Zapisovatel Mgr.Dagmar Wagenknechtová Přílohy :

5 1. Prezenční listina účastníků SPBDNP 1 list 2. Pozvánka na schůzi Představenstva BDNP - 1 list 3. Realizace usnesení z poslední SPBDNP listy 4. Zpráva o ukončení projektu Výměna krytin 1 list 5. Plán přípravy ČS BDNP pozvánka 3 listy 6. Výkaz projektu :Opatření plánu rozvoje BDNP list 7. Výkaz projektu : Správní činnosti 1 list 8. Cenová nabídka Therm s.r.o. 2 listy 9. Žádost pí.matzke o prodloužení termínu 2 listy 10. Zápis o jednání KK listy 11. Podzemní kontejnery námitky BDNP 9 listů 5

6 Usnesení schůze Představenstva Bytového družstva BDN Poznaňská ze dne Stav v realizaci Představenstvo BD NATURA Poznaňská, na své schůzi dne projednalo schválené body programu s těmito závěry : 1. Stav v realizaci usnesení z poslední schůze představenstva BDNP ze dne : Představenstvo konstatuje, že úkoly z usnesení poslední schůze představenstva ze dne jsou průběžně plněny ( viz. příloha č. 3 ). 2. Plnění usnesení z poslední členské schůze BDNP ze dne Průběžná informace o projektu Výměna krytin PVC v objektu BDNP Představenstvo bere na vědomí informaci předsedy BDNP o stavu realizace projektu a konstatuje, že projekt probíhá v souladu se schváleným časovým plánem. V současné době je prováděna pokládka dlaždic v objektu Poznaňská 443 /17, která bude ukončena nejpozději do Do budou odstraněny závady zjištěné určenou komisí PBDNP.Tím bude celý projekt ukončen. Představenstvo ukládá odborné komisi pokračovat v organizaci prací, v souladu se smlouvou o dílo s cílem dokončit pokládku dlaždic ve všech vchodech objektu Poznaňská 443,444,445 k termínu Závěrečnou zprávu o ukončení projektu předložit na příští schůzi představenstva Pohořal + komise Projekt byl úspěšně, v souladu se smlouvou o dílo ukončen. Podrobněji v samostatné zprávě.

7 2.2. Projekt : Rekonstrukce bytových zvonků V souladu s usnesením SPBDNP ze dne pokračuje rekonstrukce bytových zvonků a úprava vchodových dveří do chodbiček před byty po provedení pokládky nových dlaždic. K termínu byla dokončena rekonstrukce v objektu Poznaňská 444 / 15. Představenstvo bere na vědomí informaci o ukončení rekonstrukce zvonků a úpravy dveří v objektu Poznaňská 444/ 15 a o provádění rekonstrukce zvonků a dveří v Poznaňská 443/17. Představenstvo ukládá předložit závěrečnou zprávu o ukončení projektu na příští schůzi PBDNP. Pohořal, Stav poškození střechy objektu a opatření k dalšímu postupu Představenstvo bere na vědomí informaci odborné komise o opatřeních spojených se zjištěním stavu poškození střechy objektu v souvislosti s krupobitím v měsíci červenu Představenstvo oceňuje, že se podařilo úspěšně provést přípravu podkladů, dokumentace a jednání s likvidátorem Pojišťovny Kooperativa a.s.. Dále, že byla provedena kompletní údržba celé střechy objektu, včetně čištění průduchů a všech použitých dlaždic na zatížení střešní folie, v době státního svátku Představenstvo ukládá pokračovat v realizaci usnesení z poslední SPBDNP a předložit ke : Pohořal,Peml,Kry štof Do Dodavatel díla na výměnu PVC ve spojovacích chodbách. Představenstvo schvaluje návrh výběrové komise na dodavatele díla projektu : Výměna PVC ve spojovacích chodbách a souhlasí,aby dodavatel díla se stala Fy Klempířství Chlum. Představenstvo bere na vědomí, že s uvedenou firmou byla podepsaná Smlouva o dílo k zajištění provedení díla a dodržení harmonogramu prací v návaznosti na Projekt pokračuje z důvodu, že k odstranění hlavní příčiny závad na zvoncích v objektu Poznaňská 445/13 je skutečnost, že jsou na několika místech přerušeny hlavní zvonkové kabely a je třeba provést jejich celkovou výměnu. Probíhá jednání s pojišťovnou o možné výši náhrady za poškozenou střechu. Projekt byl zahájen dne strhnutím starého PVC ve spojovacích chodbách, nákupem a dovozem potřebného materiálu dne Projekt pokračuje v souladu se smlouvou o dílo.

8 ukončení pokládky dlaždic v objektu. Představenstvo ukládá komisi organizovat realizaci projektu a kontrolu prací v souladu s položkovým návrhem. Průběžnou informaci o stavu přípravy projektu podat na příští SPBDNP. Pohořal, Peml, Kryštof Stav nedoplatků a řešení jejich úhrad v rámci BD Natura Poznaňská. Představenstvo bere na vědomí průběžnou informaci o stavu nedoplatků a způsobu jejich likvidace podle usnesení z SPBDNP Úkol pokračuje. Aktuální stav je zpracováván k péčí správní firmy. Podklady budou použity pro jednání členské schůze a předloženy na příští SPBDNP. 3. Různé 3.1. Informace o stavu hospodaření a finančních prostředků k termínu Představenstvo BDNP bere na vědomí výsledky hospodaření BDNP za měsíc srpen Stav na běžném účtu k činí : ,38 Kč Představenstvo schvaluje výkazy projektů a souhlasí s provedením finančních náhrad za měsíc srpen 2016 takto : Projekt : Opatření podle plánu rozvoje BDNP ,- Kč Projekt : Správní činnosti 3 000, -Kč 3.3. Zahájení přípravy podzimní členské schůze BDNP V souladu se Stanovami BDNP představenstvo BDNP rozhodlo o svolání podzimní členské schůze družstva na konec listopadu začátek prosince Představenstvo ukládá : a) Zajistit vhodný termín pro pronájem sálu v KD Krakov Pohořal,Říčařová b) Předložit plán přípravy ČS Pohořal Po dohodě s KD Krakov je termín na provedení členské schůze BDNP v 17,30 hod.

9 6 4. Žádosti družstevníků 4.1. p.jan Kryštof, byt č. 6, Poznaňská žádost o souhlas s provedením stavební úpravy kuchyně. Představenstvo projednalo žádost p.kryštofa a souhlasí s provedením stavební úpravy kuchyně v předmětném bytě v termínu do Představenstvo pověřuje stavebním dozorem JUDr.Pemla..O výsledku provedených úprav podat informaci na SPBDNP v měsíci prosinci Projekt pokračuje Přijetí usnesení - závěr Usnesení bylo schváleno všemi hlasy přítomných členů představenstva BDNP ve všech bodech.. Termín příští schůze představenstva - čtvrtek 10. listopadu V Praze, v 18,30 hod

10 Zpráva o ukončení projektu : Výměna krytin PVC za dlaždice. Na základě usnesení členské schůze BDNP ze dne a SPBDNP ze dne byl realizován projekt : Výměna krytin PVC za keramické dlaždice. Za přípravu a provedení projektu odpovídala pracovní komise představenstva BDNP ve složení : Předseda : Dr.Stanislav Pohořal Členové : JUDr. Milan Peml,p.Jan Kryštof Na základě návrhu komise byla k provedení projektu schválen představenstvem BDNP firma Martin Rychlý. Tato firma splnila podmínky Smlouvy o dílo v plném rozsahu zejména : Byl dodržen časový harmonogram a pro jednotlivé etapy projektu a pro realizaci projektu jako celku. Byla dodržena všechna kvalitativní kritéria pro jednotlivé druhy prací. I přes dílčí vícepráce nebyl překročen smluvně dohodnutý finanční limit. Pracovní komise, po celou dobu realizace projektu prováděla dílčí kontroly, vytvářela podmínky pro práci pokladačů, včas informovala nájemníky o plánovaném postupu prací, řešila ojedinělé překážky, které vznikaly v jednotlivých vchodech. Zvláštní ocenění zaslouží nejenom fakt kvalitního a včasného splnění projektu ale především výhodné finanční podmínky, které komise zajistila. Jedná se zejména o dosažení významných úspor. Jestliže v nabídkovém řízení renomovaná pokladačská firma nabídla celkovou cenu za provedení předmětného díla ,- Kč ( viz dokumentace výběrového řízení ), pak dojednaná a podepsaná výsledná cena za dílo ve výši ,- Kč. představuje úsporu celkem ,- Kč. Podstatnou skutečností je, že podle smlouvy o dílo bude 45 % dohodnuté ceny, tj ,- Kč uhrazeno v druhé polovině roku 2017,nejpozději do Představenstvo má tedy k dispozici pro financování dalších oprav a investičních akcí na 12 kalendářních měsíců téměř ,- Kč. Toto finanční schéma, které v zájmu obou dvou smluvních stran vypracoval předseda představenstva, se ukazuje jako výhodné neboť umožňuje efektivně s velkou úsporou zaangažovat firmy, které nejsou plátci 21 % DPH. Hodnocený projekt byl, v souladu se Smlouvou o dílo, úspěšně a včas, k termínu , splněn. O předání díla byl zpracován a podepsán předávací protokol se všemi náležitostmi. Provedené dílo podléhá záruce v trvání 24 měsíců, V Praze, dne Zpracoval : Dr. Stanislav Pohořal Bytové družstvo NATURA Poznaňská, Poznaňská 443/17, PRAHA 8, PSČ , IČ : ,obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 7516, Tel: , , horten@seznam.cz ID DS pa5szs9, Sberbank CZ,a.s.,Na Pankráci 1724/129, Praha 4, č.ú / 6800

11 BDNP Příloha č. : Plán přípravy členské schůze dne 14. prosince 2016 Cíl : 1. Vyhodnotit stav v realizaci úkolů z poslední členské schůze s důrazem na splnění úkolů podle plánu investic na rok Upřesnění rámcového plánu investic pro Schválit plán incvestic a oprav pro rok 2017 Dokumenty pro schválení na členské schůzi : 1. Zpráva o činnosti od poslední členské schůze 2. Zpráva kontrolní komise od poslední členské schůze 3. Usnesení. Orgány pro řízení a zabezpečení členské schůze - návrh : Řídící schůze : Organizace a zabezpečení schůze : Dr. Pohořal pí. Říčařová, p.kryštof Zapisovatel : Mgr.Wagenknechtová,pí.Malá Návrhová komise : JUDr.Peml členové : JUDr.Križek pí.svrčinová ověřovatelé zápisu : p.trlla,p.kryštof

12 BDNP Členská schůze 14. prosince KD Krakov ( 17,00-21,00 ) Organizační příprava Příloha č. Úkol - opatření odpovídá termín součinnost poznámka A. Organizační zabezpečení ČS 1 Seznamy družstevníků po jednotlivých vchodech pro prezentaci Říčařová Prezentace Říčařová Kryštof Vytištění a evidence volebních lístků Říčařová Příprava zápisu z jednání ČS Malá Wagenknechtová 4 Kontrola a příprava sálu + počítač Kryštof Příprava zprávy o přítomných členech družstva na ČS Wagnknechto14.6. Říčařová B. Příprava dokumentů pro vlastní jednání ČS 1. Zahájení - úvodní skovo, Pohořal Zpráva představenstva o činnosti družstva od poslední členské schůze. Pohořal vytisknout a zveřejnit Zpráva kontrolní komise o činnosti od poslední členské schůze. Križek vytisknpout a zveřejnit Různé Pohořal Diskuze Malá Zpráva o stavu přítomných členů družstva na členské schůzi. Wagenknecht Příprava usnesení z členské schůze Pohořal Peml návrhová komise 8. Závěr členské schůze BD NATURA Poznaňská Pohořal Informační setkání před ČS BDNP Pohořal,Peml předsataven. kancelář BDNP C. Zpracování závěrů a vyhodnocení ČS BDNP Zápis z ČS Malá WagenknechtoProjednat na SPBDNP Vyhodnocení ČS a přijetí závěrů pro realizaci unsesení Pohořal 5.1. Malá Schváleno Za správnost :

13 BDNP Pracovní výkaz o realizaci projektu : Příloha č. : Projekt : Opatření podle plánu rozvoje BDNP 2016 říjen Zahájení : ukončení plán : Ührada bude provedena z fondu oprav účastníci projektu- náhrada za prac.činnost pracovní činnosti k realizaci projektu termín hod. Pohořal Peml Říčařová Malá Wagenk. Križek Trlla Kryštof celkem poznámka 1. Projekt : Dlaždice 1.1. Závěrečná kontrola díla průb a 200 Kč /hod 1.2. kontrola odstranění nedostatků 19., a 300 Kč / hod Přejímka díla,protokoly a 300 Kč / hod. 2. Stavební dozor - Sirovátková a 200 Kč /hod 3. Stavební dozor Brož a 200 Kč /hod Pracovní činnosti k realizaci projektu byly vykonány nad rámec funkčních povinností členů orgánů a správce BD NATURA Poznaňská. Schváleno schůzí představenstva BDNP dne Za správnost Dr.Stanislav Pohořal

14 Pracovní výkaz o realizaci projektu : Správní činnosti Příloha : Projekt : Zpracování dokumentů Zahájení : ukončení Pracovní výkaz termín hod. Pohořal Peml Říčařová Malá Wagenk. Svrčinová Kryštof celkem poznámka 1 Zpracování dokumentace pro posilovnu a 200 Kč / hod. 2. Podzemní kontejnery stanovisko a 300 Kč / hod Analýza stavu a 300 Kč / hod studium dokumentů na MČ Praha a 300 Kč / hod konzultace se sousedním BD a SVJ a 300 Kč / hod zpracování stanoviska a 400 Kč /hod připomínky a úpravy a 400 Kč /hod Dopracovní konečného stanoviska a 400 Kč /hod. 3. Průběžná kontrola stavu dlužníků, a 300 Kč / hod Zpracoval Dr.Stanislav Pohořal Schváleno schůzí představenstva BDNP dne

15 CENOVÁ NABÍDKA pro bytový dům: na dodávku a montáž rozdělovačů topných nákladů ( RTN ) certifikováno pro použití v EU typ B-Meters dálkový odečet 1. Předmět nabídky Položka počet/ks cena /ks celkem Dodávka RTN B-Meters Kč Kč Montážní práce včetně materiálu Kč Kč VRN Kč Kč Celkem DPH 15% Celkem s DPH Kč Kč Kč Cena za výměnu RTN je za standartní montáž, v případě ztížené výměny bude účtována cena dle skutečně provedených prací. Poznaňská Praha 8 2. Realizace Realizace bude probíhat dle předem vypracovaného a vzájemně odsouhlaseného harmonogramu, který bude oznámen na vývěsce v domě nejpozději 7dnů před zahájením montážních prací. V rámci realizace je plánován jeden náhradní termín, který je započten v ceně. V případě nepřítomnosti příjemce služeb, dotčených prostor ani v náhradním termínu, budou náklady spojené s opakovanou návštěvou účtovány nad rámec ujednání smlouvy včetně nákladů na cestovné. 3. Montážní práce budou prováděny podle stanového technologického postupu: demontáž starého RTN, dodávka a montáž nového RTN vystavení montážního protokolu s uvedením všech sledovaných údajů spotřeby RTN potvrzeného příjemcem služeb. Plánovaná doba na výměnu: leden Záruční podmínky Na dodávku a montáž RTN je poskytnuta záruka 24 měsíců.v případě uzavření servisní smlouvy na rozúčtování nákladů je záruka po celou dobu životnosti RTN 10 let ode dne montáže. Záruka se nevztahuje na závady způsobené poškozením RTN ze strany příjemce služeb. Odstraňování závad v záruční době je zdarma. Odstraňování závad, které nesplňují podmínky záruky, bude prováděno na základě dílčí objednávky v hodinové sazbě 290,00 Kč za montážní práce a náklady na dopravu v ceně 450,- Kč/výjezd 5. Platební podmínky Závěrečná fakturace bude provedena na základě předložených protokolů o montáži RTN potvrzených příjemci služeb a protokolu o předání a převzetí díla. Splatnost daňových dokladů je 14 dnů ode dne doručení V Praze dne: Ing. Ladislav Č i h á k jednatel společnosti Vyřizuje: Viktor Pešek Tel.: tel: therm@cmail.cz provozovna: Krocínovská 3/ Praha 6 IČ: DIČ:CZ sídlo: V rovinách Praha 4 zapsáno v: OR MěS soudu V Praze oddíl C vložka 85583

16 ELEKTRONICKÝ ROZDĚLOVAČ TOPNÝCH NÁKLADŮ B-Meters Hydroclima DÁLKOVÝ ODEČET BEZ VSTUPU DO BYTU tel: provozovna: Krocínovská 3/ Praha 6 IČ: DIČ:CZ sídlo: V rovinách Praha 4 zapsáno v: OR MěS soudu V Praze oddíl C vložka 85583

17 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, Praha 8 Spis. zn.: MCP /2016/OV.Váv Praha, dne Č.jedn.: MCP /2016 Bohnice/p 827/99 Vyřizuje: Ing. arch. Eva Vávrová OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ Městská část Praha 8, IČO , Zenklova 35/1, Praha 8-Libeň, kterou zastupuje ABCD Studio, s.r.o., IČ , Paříkova 11a/910, Praha 9-Vysočany (dále jen "žadatel") podal dne žádost o vydání územního rozhodnutí o umístění stavby: "Výstavba 29 ks podzemních kontejnerů tříděného odpadu na území MČ Praha 8- I. etapa, stavební objekt SO 28, Bohnice, Poznaňská" Praha, Bohnice, Poznaňská na pozemku parc. č. 827/99 v katastrálním území Bohnice. Uvedeným dnem bylo zahájeno územní řízení. Žádost byla doplněna dne Popis navrhované stavby: Jedná se o umístění sestavy čtyř podzemních kontejnerů (označených jako SO 28) na pozemek parc.č. 827/99 v k.ú. Bohnice. Kontejnery budou sloužit k ukládání tříděného odpadu. Kontejnery jsou navrženy jako náhrada za současně využívané nadzemní kontejnery; umístěním stavby bude navýšena kapacita stanoviště kontejnerů a dojde k zlepšení estetických hodnot dané lokality. Navrhované půdorysné rozměry sestavy čtyř kontejnerů budou max. 2 x 1,6 x 3,1 m. Umístění stavby podzemních kontejnerů vyvolá přeložku vedení veřejného osvětlení na pozemku parc.č. 827/99 v k.ú. Bohnice o délce cca 32 m. Veřejné osvětlení je ve správě společnosti ELTODO - CITELUM s.r.o. Úřad městské části Praha 8, odbor územního rozvoje a výstavby, jako stavební úřad příslušný podle 13 odst.1 písm. c/ zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "stavební zákon") a podle vyhlášky č.55/2000 Sb. hl.m.prahy, kterou se vydává Statut hl.m.prahy, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "stavební úřad") oznamuje podle 87 odst. 1 stavebního zákona zahájení územního řízení, ve kterém upouští od ústního jednání. Dotčené orgány mohou uplatnit závazná stanoviska a účastníci řízení své námitky do 15 dnů od doručení tohoto oznámení. K později uplatněným závazným stanoviskům, námitkám nebude přihlédnuto. Účastníci řízení mohou nahlížet do podkladů rozhodnutí (Úřad městské části Praha 8, odbor územního rozvoje a výstavby, úřední dny pondělí 8-12, hodin, středa 8-12, hodin v kanceláři č. 238 u Ing. arch. Evy Vávrové). Pracoviště: U Meteoru 6, Praha 8 tel.sekretariát: tel. referent: , Eva.Vavrova@praha8.cz

18 Č.j. MCP /2016 str. 2 Poučení: Závazná stanoviska, která mohou dotčené orgány uplatňovat podle 4 odst. 4, a námitky účastníků řízení musí být uplatněny nejpozději při ústním jednání, případně při veřejném ústním jednání, při kterém musí být nejpozději uplatněny také připomínky veřejnosti, jinak se k nim nepřihlíží. Jestliže dojde k upuštění od ústního jednání, musí být závazná stanoviska dotčených orgánů podle 4 odst. 4 a námitky účastníků řízení uplatněny ve stanovené lhůtě, jinak se k nim nepřihlíží. Účastníci jsou oprávněni navrhovat důkazy a činit jiné návrhy po celou dobu řízení až do vydání rozhodnutí. Účastníci mají právo vyjádřit v řízení své stanovisko. Účastníci se mohou před vydáním rozhodnutí vyjádřit k podkladům rozhodnutí, popřípadě navrhnout jejich doplnění. K závazným stanoviskům a námitkám k věcem, o kterých bylo rozhodnuto při vydání územního nebo regulačního plánu, se nepřihlíží. Účastník řízení ve svých námitkách uvede skutečnosti, které zakládají jeho postavení jako účastníka řízení, a důvody podání námitek. K námitkám, které překračují rozsah stanovený v 89 odst. 4 stavebního zákona, se nepřihlíží. Obec uplatňuje v územním řízení námitky k ochraně zájmů obce a zájmů občanů obce. Osoba, která je účastníkem řízení podle 85 odst. 2 písm. a) a b) stavebního zákona, může uplatňovat námitky proti projednávanému záměru v rozsahu, jakým je její právo přímo dotčeno. Osoba, která je účastníkem řízení podle 85 odst. 2 písm. c) stavebního zákona, může v územním řízení uplatňovat námitky pouze v rozsahu, v jakém je projednávaným záměrem dotčen veřejný zájem, jehož ochranou se podle zvláštního právního předpisu zabývá. K námitkám, které nesplňují uvedené požadavky, se nepřihlíží. Pověřený zaměstnanec stavebního úřadu je podle 172 odst. 1 stavebního zákona oprávněn při plnění úkolů vstupovat na cizí pozemky, stavby a do staveb s vědomím jejich vlastníků při zjišťování stavu stavby a pozemku nebo opatřování důkazů a dalších podkladů pro vydání správního rozhodnutí nebo opatření. Stavební úřad může podle 173 odst. 1 stavebního zákona uložit pořádkovou pokutu do Kč tomu, kdo závažným způsobem ztěžuje postup v řízení anebo plnění úkolů podle 172 odst. 1 stavebního zákona tím, že znemožňuje oprávněné úřední osobě nebo osobě jí přizvané vstup na svůj pozemek nebo stavbu. Nechá-li se některý z účastníků zastupovat, předloží jeho zástupce písemnou plnou moc. Účastník nebo jeho zástupce je povinen předložit na výzvu oprávněné úřední osoby průkaz totožnosti. Průkazem totožnosti se rozumí doklad, který je veřejnou listinou, v němž je uvedeno jméno a příjmení, datum narození a místo trvalého pobytu, popřípadě bydliště mimo území České republiky a z něhož je patrná i podoba, popřípadě jiný údaj umožňující správnímu orgánu identifikovat osobu, která doklad předkládá, jako jeho oprávněného držitele. Každý, kdo činí úkony jménem právnické osoby, musí prokázat své oprávnění. V téže věci může za právnickou osobu současně činit úkony jen jedna osoba. Ing. Pavel Kryštof vedoucí odboru územního rozvoje a výstavby Pracoviště: U Meteoru 6, Praha 8 tel.sekretariát: tel. referent: , Eva.Vavrova@praha8.cz

19 Č.j. MCP /2016 str. 3 Obdrží: Doporučeně do vlastních rukou: 1. ABCD Studio, s.r.o., IDDS: 6tzdgb6 Doporučeně do vlastních rukou: 2. Obec hl.m.praha, zastoupená Institutem plánování a rozvoje hlavního města Prahy, IDDS: c2zmahu 3. Městská část Praha 8, OKS ÚMČ Praha 8, Zenklova č.p. 1/35, Libeň, Praha 8 Doporučeně do vlastních rukou: 4. Bytové družstvo NATURA Poznaňská, IDDS: pa5szs9 5. ELTODO-CITELUM, s.r.o., IDDS: k3h3xq2 6. Česká telekomunikační infrastruktura a.s., IDDS: qa7425t 7. Dial Telecom, a.s., IDDS: p4vdqdt 8. Pražská vodohospodářská společnost a.s., IDDS: a75fsn2 9. Pražské vodovody a kanalizace, a.s., IDDS: ec9fspf 10. Dopravní podnik hl.m. Prahy, a.s., Svodná komise, IDDS: fhidrk6 11. Ministerstvo obrany, sekce ekonomická a majetková, IDDS: hjyaavk 12. PREdistribuce, a.s., IDDS: vgsfsr3 13. UPC Česká republika, s.r.o., IDDS: 4hds44f 14. Technická správa komunikací hl. m. Prahy, Řásnovka č.p. 770/8, Praha 1-Staré Město Doporučeně: 15. Hasičský záchranný sbor hlavního města Prahy, IDDS: jm9aa6j 16. Hygienická stanice hl.m.prahy, IDDS: zpqai2i 17. MHMP, odbor dopravních agend, IDDS: 48ia97h 18. MHMP, odbor ochrany prostředí, IDDS: 48ia97h 19. MHMP, odbor památkové péče, IDDS: 48ia97h 20. MHMP, odbor územního rozvoje, IDDS: 48ia97h 21. ÚMČ Praha 8, odbor dopravy, Zenklova č.p. 1/35, Praha 8-Libeň 22. ÚMČ Praha 8, odbor územ. rozv. a výstavby, vodopráv. úřad, Zenklova č.p. 1/35, Praha ÚMČ Praha 8, odbor život. prostředí a speciál. projektů, Zenklova č.p. 1/35, Praha 8-Libeň 24. MHMP odbor "Kancelář ředitele Magistrátu", oddělení krizového managementu, IDDS: 48ia97h 25. Policie ČR - Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy, IDDS: rkiai5y Obyčejně: 26. Institut plánování a rozvoje hl. m. Prahy - oddělení tematických dat, pí. Faktorová, IDDS: c2zmahu Co: spis, evidence, referent Za správnost vyhotovení odpovídá Ing. arch. Eva Vávrová. Pracoviště: U Meteoru 6, Praha 8 tel.sekretariát: tel. referent: , Eva.Vavrova@praha8.cz

20 1 Bytové družstvo Natura Poznaňská, Poznaňská 443/ 17, Praha 8 Spis.zn.: MCP /2016/OV.Váv Č.jedn.: MCP /2016 Praha, dne Námitky k podání územního rozhodnutí o umístění stavby : Výstavba 28 ks podzemních kontejnerů tříděného odpadu na území MČ Praha 8.- I. etapa, Stavební objekt SO 28, Bohnice, Poznaňská. Na pozemku parc. č. 827/ 99 v katastrálním území Bohnice. Bytové družstvo Natura Poznaňská je vlastníkem objektu Poznaňská 443,444,445 ( dále jen vlastník ) a uživatelem plochy před samotným objektem část. parcela 827/99 ( dále jen předmětná plocha ), která je podle předloženého návrhu zamýšlena na výstavbu a umístění podzemních kontejnerů pro tříděný odpad. Vlastník obdržel oznámení o zahájení územního řízení od MČ P8 ve čtvrtek, dne a v nejkratším možném termínu,v pondělí dne , se seznámil s dokumentací k projektu na odboru územního rozvoje a výstavby MČ Praha 8. Na základě zjištěných poznatků vlastník, jehož se případné umístění stavby v bezprostřední blízkosti vchodů do objektu v majetku BD Natura Poznaňská ( dále jen dotčený objekt ) s kapacitou 99 bytů a nebytových prostor, ve kterých je ubytováno více jak 300 obyvatel, jako účastník řízení vznáší tyto námitky : 1. Obecné vymezení stavby Z předložené dokumentace je zřejmé, že autoři v přístupu k velice prospěšnému tématu - ukládání a likvidace tříděného odpadu v ulici Poznaňská přistupují nesystémově, odtrženě od reality a potřeb této komodity jako celku. Neberou do úvahy, že objekty oboustranně ulice Poznaňská představují okolo obyvatel. Neřeší tento problém komplexně pro celou ulici a jednotlivé obytné domy. Nezohledňují skutečnost, že ulice Poznaňská patří k nejdelším a nejhustěji obydleným ulicím v rámci sídliště Bohnice. Likvidaci tříděného odpadu v tak rozsáhlé komoditě je třeba provádět nejenom ve spodní části ulice, ale také ve vrchní a prostřední části. Bohužel jakým způsobem bude řešeno třídění a ukládání odpadu v celé délce ulice není ani v náznaku ukázáno. Negativně se v tomto přístupu odráží, že nebylo provedeno odpovědné místní šetření za účasti představitelů vlastníků bytových objektů a hlavních uživatelů infrastruktury v ulici Poznaňská ( Lodžská ). Předložená stavební dokumentace ani v náznaku neřeší dopady stavby na životní podmínky obyvatel dotčeného objektu. Bytové družstvo NATURA Poznaňská, Poznaňská 443/17, PRAHA 8, PSČ , IČ : ,obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 7516, Tel: , , horten@seznam.cz ID DS pa5szs9, Sberbank CZ,a.s.,Na Pankráci 1724/129, Praha 4, č.ú / 6800

21 Při navrhování umístění stavby není vzata v úvahu celková složitá dopravní situace v ulici Poznaňská, zejména problémy s parkováním a s přístupem k bytovým objektům. Samotná stavba je orientována do nejsložitějšího dopravního prostoru v ulici Poznaňská Není zohledněna otázka umístění kontejnerů na komunální odpad a technických podmínek pro zajištění jejich pravidelného odvozu Z dokumentace není jasné proč je třeba měnit dosavadní místo pro ukládání a třídění odpadu - nadzemní kontejnery v úpatí ulice Poznaňská do ulice Lodžské v prostoru před zastávkou autobusu parcela č. 827 / 262. Toto místo od zahájení třídění odpadu, po několik let velice dobře slouží pro obyvatele bytových objektů v dolní části ulice Poznaňská a Poznaňská za zákrutou (Lodžská ) parcely 827/ / 31. Je velice vhodné a dopravně zcela dostupné pro příjezd těžkých vozidel k naložení roztříděného odpadu. Je bezprostředně umístěno u hlavní komunikace Lodžská, v dostatečně širokém prostoru, nevyžaduje zvláštní stavební úpravy, není třeba provádět přeložky elektrického vedení, je umístěno v optimální vzdálenosti od obytných objektů a nenarušuje životní prostředí Není pravdivé tvrzení uváděné v úvodním odstavci popisu navrhované stavby, že umístěním podzemních kontejnerů v prostoru před objektem vlastníka dojde ke zlepšení estetických hodnot. Naopak, bude vážně poškozena celková estetická hodnota celého prostoru před bytovým objektem vlastníka. Umístění kontejnerů na odpad do bezprostřední blízkosti vchodů u dotčeného objektu je značně necitlivé, neodpovídá základním požadavkům na hygienu a povede k výraznému zhoršení životního prostředí. 2. Technické podmínky pro stavbu Základním technickým problémem pro umístění podzemních kontejnerů je skutečnost, že podle zákresu minimálně polovina projektovaného umístění kontejnerů je velice obtížně realizovatelná z důvodů podzemních garáží umístěných bezprostředně pod zeminou a asfaltem. Tyto podzemní garáže jsou vybudovány jako vestavěná stavba pod dotčeným objektem a pod objektem obchodního střediska BILLA. Hranice podzemních garáží je vyznačena na přiloženém plánku zelenou čarou. ( příloha č. 1 ) Uvedený stav neumožňuje vyhloubit jakýkoliv prostor pro úložiště odpadů minimálně u poloviny plánovaných kontejnerů. Případné budování betonové desky by mohlo vážně poškodit a narušit statiku vestavěné stavby podzemních garáží. Podzemní garáže a objekty v nich umístěné jsou v plném provozu 2.2. Není pravdou, že plánované umístění kontejnerů vyžaduje pouze přeložku vedení pro elektrické osvětlení. Autoři projektu neberou do úvahy že předmětný prostor křižují podzemní inženýrské sítě pro objekt vlastníka a pro obchodní středisko BILLA ( jsou vedeny pod objektem vlastníka v pokračování do střediska BILLA ) - hlavní přívod elektrického proudu, kanalizace, teplá a studená voda, nově položené optokabely apod. Případné provedení těchto přeložek bude nejenom technicky a finančně náročné, ale vážně ohrozí bytový provoz v dotčeném objektu a v obchodním středisku BILLA. Bytové družstvo NATURA Poznaňská, Poznaňská 443/17, PRAHA 8, PSČ , IČ : ,obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 7516, Tel: , , horten@seznam.cz ID DS pa5szs9, Sberbank CZ,a.s.,Na Pankráci 1724/129, Praha 4, č.ú / 6800

22 3 3. Zajištění bezpečnosti. Životní prostředí.doprava Případné umístění stavby vážně zkomplikuje možnost příjezdu k jednotlivým vchodům Poznaňská 443,444,445 pro vozidla hasičů, zdravotní záchranné služby, bezpečnosti apod. K dotčenému objektu se nelze dopravit jiným způsobem než přes stávající předmětnou plochu z ulice Poznaňská. Současná praxe je taková, že vedení družstva se neustále snaží o zajištění vjezdu na předmětnou plochu, nejenom pro složky Integrovaného záchranného systému ČR, ale také zabezpečení dovozu různého materiálu pro stavební úpravy a opravy v rámci celého objektu a jednotlivých bytů, dovozu stravy pro skupinu starých občanů, pro přepravu osob se sníženou pohyblivostí apod.. Vybudováním podzemních kontejnerů s příslušenstvím se tato situace výrazně zhorší Zvýšené bezpečnostní riziko v Poznaňské ulici představuje doprava v ulici a parkování.. Kritickým místem z hlediska průjezdu ulicí Poznaňská je právě prostor před pravoúhlou zatáčkou, tj. v místech nájezdu na plánované umístění stavby podzemních kontejnerů. Těžko si lze představit, jak v tomto zúženém průjezdu s obtížným nájezdem, při poměrně velké frekvenci provozu v ulici Poznaňská se budou střídat a zajíždět těžká nákladní vozidla přijíždějící k nakládce a odvozu jednotlivých druhů vytříděného odpadu Zároveň je třeba vzít do úvahy obtížnost vjezdu těchto vozidel na předmětnou plochu vzhledem k tomu, že vjezd je neustále zablokován parkujícími vozidly. V uvedeném místě má vlastník také umístěny kontejnery na směsný komunální odpad pro potřebu obyvatel dotčeného objektu, které z hygienických a prostorových důvodů nelze umístit jinam. Musí být dostupné pro pracovníky odvozu odpadů( frekvence odvozu je 3 x týdně ) Případné umístění podzemních kontejneru dále zhorší životní prostředí obyvatel dotčeného objektu. Jeho obsluha dále navýší hlučnost okolo objektu, která již dnes je značná v důsledku nepřetržitého provozu nákladních vozidel zajíždějících a vyjíždějících do velkoskladu BILLA, v bezprostřední blízkosti dotčeného objektu Zavedením stacionárního stanoviště odpadů uprostřed předmětné plochy a v bezprostřední blízkosti vchodů do obytného objektu bude mít bezesporu vážné a negativní dopady v oblasti hygieny a pořádku. Poznatky a ohlasy obyvatel z Prahy 9 z míst, kde jsou již aplikovány tyto podzemní kontejnery na tříděný odpad vyjadřují především stížnosti na jejich provoz a udržování. Upozorňují na veřejných sítích, že komfortní využívání těchto kontejnerů předpokládá, že jejich uživatelé stlačí odpad tak, aby se do kontejneru vešlo co nejvíce odpadu a nebyl blokován vstupní otvor. To se bohužel neděje. Nesprávně stlačený odpad brání ostatním v dalším použití kontejneru. V důsledku tohoto přístupu se okolo kontejnerů hromadí igelitky s odpadem a volně ložený odpad, který dlouhodobě nikdo neuklízí. Při plánované kapacitě kontejnerů a s ohledem na tyto i další komplikace je zřejmé, že realizace stavby v předmětném prostoru bude znamenat vytvoření smetiště bezprostředně před vchody do obytných objektů vlastníka, legalizaci nepořádku a ve svém důsledku další vážné omezení životních podmínek obyvatel dotčeného objektu i ostatních objektů v ulici Poznaňská. V neposlední řadě to bude mít za následek negativní dopad na estetiku celého prostoru. Bytové družstvo NATURA Poznaňská, Poznaňská 443/17, PRAHA 8, PSČ , IČ : ,obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 7516, Tel: , , horten@seznam.cz ID DS pa5szs9, Sberbank CZ,a.s.,Na Pankráci 1724/129, Praha 4, č.ú / 6800

23 Dotčený objekt již dnes je předmětem zájmu bezdomovců, kteří se shromažďují okolo obchodního střediska BILLA a jeho velkoskladu, které se nacházejí v bezprostřední blízkosti předmětného objektu ( vzadu a bočně ) a snaží se proniknout do objektu vlastníka. Skutečnost, že bude vybudována rozsáhlá skládka odpadu, byť tříděného, bezprostředně před vchody do objektu vlastníka dává vzniknout nové inspiraci pro bezdomovce k návštěvám se snahou získat zde možné prostředky na obohacení. Tím se zdvojnásobí intenzita pobytu bezdomovců okolo objektu vlastníka.vytvoří se tak zvýšené bezpečností riziko pro obyvatele objektu a hlavně pro děti Předmětný prostor má aktuálně a dlouhodobě mimořádný význam pro akc,které požádá bytové družstvo v kooperaci s ostatními bytovými družstvy v ulici Poznaňská, v zájmu prohloubení společenské sounáležitosti občanů s ulice Poznaňská a s okolí. Jde mimo jiné o to, že na tomto prostoru se každoročně, u příležitosti Dne dětí, provádí celá řada akcí pro děti a mládež. Uvedené akce získaly široký ohlas. Umístěním stavby budou všechny tyto a další společenské akce podobného druhu zlikvidovány. Závěr návrhy na další postup. Představitel vlastníka je zároveň předsedou Asociace bytových družstev a SVJ v ulici Poznaňská. Oznámení o zahájení územního řízení projednal s ostatními předsedy bytových družstev a SVJ. Společně jsme se shodli, že je třeba na jedné straně ocenit iniciativu vedení MČ Praha 8 směřující k dosažení lepších podmínek pro třídění odpadu. Zároveň však je třeba vyslovit zásadní výhrady k přístupu v realizaci tohoto prospěšného cíle ze strany autorů. Kritika se zejména týká nesystémového přístupu v řešení uvedeného úkolu v ulici Poznaňská ( Lodžská ). Na základě konzultací s ostatnímu představiteli vlastníků bytových objektů v ulici Poznaňská a po posouzení všech aspektů a dostupných informací navrhujeme odpovědným orgánům Městské části Praha 8 přijmout tyto závěry a návrhy pro další postup : 1. Přistoupit komplexně k řešení záměru na zlepšení podmínek pro třídění a skladování odpadu v ulici Poznaňská. S využitím Asociace BD a SVJ Poznaňská provést odpovědné šetření, zpracovat a předložit k posouzení kompletní návrh na výstavbu podzemních kontejnerů na tříděný odpad ve vhodných lokalitách, k pokrytí potřeb v ulici Poznaňská, při respektování složitostí a rizik v této ulici. 2. S ohledem na technická a další vážná rizika a překážky Bytové družstvo Natura Poznaňská nesouhlasí s umístěním stavby a navrhuje zrušit předložený návrh na umístění a realizaci stavby podzemních kontejnerů na tříděný odpad na parcele 827/ Navrhujeme realizovat výstavbu stanoviště podzemních kontejnerů pro spodní část ulice Poznaňská a část ulice Lodžská ( Poznaňská ) ve stávajícím, dlouhodobě pro tento účel využívaném prostoru Křižovatka chodníků Poznaňská- Lodžská, před zastávkou autobusu, parcela č. 827 / 262 v ulici Lodžská v základní variantě. Ve Bytové družstvo NATURA Poznaňská, Poznaňská 443/17, PRAHA 8, PSČ , IČ : ,obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 7516, Tel: , , horten@seznam.cz ID DS pa5szs9, Sberbank CZ,a.s.,Na Pankráci 1724/129, Praha 4, č.ú / 6800

24 5 druhé variantě doporučujeme vystavět toto stanoviště kontejnerů v prostoru parcely č. 827 /53 před výměníkem na úpatí ulice Poznaňská. Obě varianty mají daleko optimálnější podmínky jak co do dopravní obslužnosti, tak i co do vhodné vzdálenosti od obytných domů. 4. Pro vrchní část ulice Poznaňská navrhujeme vybudovat stanoviště podzemních kontejnerů pro tříděný odpad na parcele č. 827/290, která v části přiléhající k parcele 827/68 je pro uvedený účel velice vhodná. Předložené návrhy byly konzultovány s představiteli BD a SVJ v ulici Poznaňská. Chceme ujistiti vedení MČ Praha 8 i autory projektu, že jsme připraveni, po solidním projednání potřeb ulice Poznaňská vyjít maximálně vstříc v nalezení optimálního řešení pro kompletní vybudování systému na třídění odpadu a jeho uložení v našich podmínkách. Zpracoval : Dr.Stanislav Pohořal Předseda představenstva BD Natura Poznaňská Předseda Asociace BD a SVJ Poznaňská JUDr. Milan Peml Místopředseda představenstva BD Natura Poznaňská Příloha : Zákres hranice podzemních garáží 1 list Bytové družstvo NATURA Poznaňská, Poznaňská 443/17, PRAHA 8, PSČ , IČ : ,obchodní rejstřík vedený Městským soudem v Praze, oddíl Dr, vložka 7516, Tel: , , horten@seznam.cz ID DS pa5szs9, Sberbank CZ,a.s.,Na Pankráci 1724/129, Praha 4, č.ú / 6800

25

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 1 Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 6.10. 2016. Dne 6.10.2016, v 18,30 hod.,v kanceláři BD NATURA se uskutečnila schůze PBDNP s tímto programem : 1. Stav v realizaci

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - Odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 093024/2016/OV.Pet Praha, dne 14.7.2017 Č.jedn.: MCP8 096329/2017 Dolní Chabry/p

Více

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 1 Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 7. 1. 2016. V souladu s plánem BDNP se dne 7.ledna 2016, v 18,30 hod. v kanceláři BD NATURA uskutečnila SPBDNP s tímto programem

Více

Usnesení schůze Představenstva Bytového družstva BDN Poznaňská ze dne 4.dubna 2013.

Usnesení schůze Představenstva Bytového družstva BDN Poznaňská ze dne 4.dubna 2013. 1 Usnesení schůze Představenstva Bytového družstva BDN Poznaňská ze dne 4.dubna 2013. Účast : Představenstvo : Dr.Stanislav Pohořal, JUDr. Milan Peml, Mgr. Dagmar Wagenknechtová, p. Robert Pošvář,. Pí.

Více

SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ

SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - Odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 171874/2014/OV.Pet Praha, dne 16.4.2018 Č.jedn.: MCP8 090621/2018 Karlín/p 693/27

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Ocelíkova 672/1, 149 41 Praha 415 48385903 Odbor výstavby, Vidimova 1325, Praha 4, Telefon: 267 902 111 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O POVOLENÍ VÝJIMKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O POVOLENÍ VÝJIMKY ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 179108/2013HA/Me MMHK/189241/2013 Jana Melichárková oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu 495 707

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/081363/2013 ST2/Pel MMHK/131032/2013 ST2/Pel Pavel Pelant 495707883 pavel.pelant@mmhk.cz DATUM: 23. července 2013

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - Odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 165798/2014/OV.Doh,Suk,Váv Praha, dne 4.12.2017 Č.jedn.: MCP8 184978/2017 Troja/p

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu Komenského náměstí 61, Mladá Boleslav OZNÁMENÍ

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu Komenského náměstí 61, Mladá Boleslav OZNÁMENÍ SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 2.8.2016 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu Komenského náměstí 61, 293 01 Mladá Boleslav OStRM/29949/2016/LELO

Více

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 4.prosince 2014.

Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 4.prosince 2014. 1 Zápis o schůzi Představenstva Bytového družstva NATURA Poznaňská, ze dne 4.prosince 2014. V souladu s plánem BDNP se dne 4.12.2014 v 18,30 hod. v kanceláři BD NATURA, uskutečnila SPBDNP s tímto programem

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O POVOLENÍ VÝJIMKY

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O POVOLENÍ VÝJIMKY ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 015983/2015/HA/ZB MMHK/019926/2015 Ing. Michaela Zbirovská oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 028183/2015/HA/Lo MMHK/048282/2015 Iva Loskotová oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu 495 707 638

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - Odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 171874/2014/OV.Pet Praha, dne 3.10.2017 Č.jedn.: MCP8 128474/2017 Karlín/p 693/27

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby Pod Městem 624, 542 32 ÚPICE SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: S-252/2014/Pos Úp-2668/2014 Lenka Posdienová 499 859 077 stavebni.odbor@upice.cz

Více

S00BX0175IMT. MAGISTRÁT MĚSTA PARDUBIC STAVEBNÍ ÚŘAD Štrossova 44, Pardubice V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ

S00BX0175IMT. MAGISTRÁT MĚSTA PARDUBIC STAVEBNÍ ÚŘAD Štrossova 44, Pardubice V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ MAGISTRÁT MĚSTA PARDUBIC STAVEBNÍ ÚŘAD Štrossova 44, Pardubice 53021 Sp. zn.: SÚ 64980/2017/Bo Č.j.: MmP 71621/2017 Pardubice, dne 10.11.2017 Vyřizuje: Bobková Jana, tel.:+420466859161 oprávněná úřední

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby M Ě S T S K Ý Ú Ř A D Ú P I C E odbor výstavby Pod Městem 624, 542 32 ÚPICE SPIS. ZN.: Č.J.: OPRÁVNĚNÁ ÚŘEDNÍ OSOBA: TEL.: E-MAIL: S-117/2018/Ruc Úp-1839/2018/RL/ Bc. Libuše Rückerová 499 859 067 stavebni.odbor@upice.cz

Více

Městská část Praha 7 Úřad městské části stavební úřad nábř. Kpt. Jaroše Praha 7

Městská část Praha 7 Úřad městské části stavební úřad nábř. Kpt. Jaroše Praha 7 Městská část Praha 7 Úřad městské části stavební úřad nábř. Kpt. Jaroše 1000 170 00 Praha 7 NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA PRAHA/DATUM SZ: MČ P7 071737/2017/SU/Val Ing. arch. Andrea Valná / 22014 4271 6.3.2018

Více

SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ

SDĚLENÍ SEZNÁMENÍ S PODKLADY ROZHODNUTÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI - Odbor územního rozvoje a výstavby - Zenklova 35, 180 48 Praha 8 Spis. zn.: MCP8 172173/2014/OV.Pet Praha, dne 25.6.2018 Č.jedn.: MCP8 156216/2018 Karlín/p 767/4

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby. Benešova 295, Nýřany

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby. Benešova 295, Nýřany M Ě S T S K Ý Ú Ř A D N Ý Ř A N Y odbor výstavby Benešova 295, 330 23 Nýřany Spis. zn..: OV-Ška/11578/2016 Nýřany, dne 27.7.2016 Č.J.: OV-Ška/21250/2016 Vyřizuje: Ivana Škardová Telefon: 377 832 321 Fax:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV0660/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 2.4.2012

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2268/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 24.10.2012

Více

Městský úřad Polná odbor výstavby a ŽP

Městský úřad Polná odbor výstavby a ŽP Městský úřad Polná odbor výstavby a ŽP SPIS. ZN.: MUPL/7798/2018-S DATUM: 28.12.2018 Č.J.: MUPL/ 8178/2018 Ing. arch. Martina Pavlasová, VYŘIZUJE: Ph.D. TEL.: 567 559 251 E-MAIL: Martina.Pavlasova@mu-polna.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor výstavby nám. ČSA 3, PSČ 551 33 OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor výstavby nám. ČSA 3, PSČ 551 33 OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD JAROMĚŘ Odbor výstavby nám. ČSA 3, PSČ 551 33 SPIS. ZN.: VÝST-430/2013-Va Č.J.: PDMUJA 2501/2013 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 29.01.2013 Jana Vágnerová 491 847 255 vagnerova@jaromer-josefov.cz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 226578/2013/HA/Lo MMHK/010171/2014 Iva Loskotová oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu 495 707 638

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O VÝJIMCE, ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ O SPOJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A ŘÍZENÍ O VÝJIMCE, ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE STAVEBNÍ ÚŘAD ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA S.z.: SMUMV1423/2011/výst/Ho Č.j.: MUMV1435/2011/výst/Ho VYŘIZUJE / LINKA Dagmar Holubová / 381 201 917

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2308/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 22.11.2012

Více

Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, POHOŘELICE Odbor územního plánování a stavební úřad

Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, POHOŘELICE Odbor územního plánování a stavební úřad Městský úřad Pohořelice, Vídeňská 699, 691 23 POHOŘELICE Odbor územního plánování a stavební úřad Vaše zn.: ze dne Č.j.: MUPO-3153/2017/SU/SOP Spis. zn.: SZ MUPO 7811/2016 Vyřizuje: Mgr. Pavel Šotnar Telefon:

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2266/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 30.10.2012

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2483/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 30.11.2012

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O VYDÁNÍ ZMĚNY ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ STAVEBNÍ ÚŘAD, MÁCOVA 3, 621 00 BRNO VÁŠ DOPIS ČJ.: ZE DNE: NAŠE SP.ZN.: NAŠE ČJ.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 07.06.2017 S-MCBIVA 01133/17/7 Ing. Daniela Vašková 541 226 697 stavebniurad@ivanovice.brno.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY

MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY Spis. zn. (č.j.): MeRo/9609/OST/15 May V Rokycanech: 25.1.2016 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

Více

ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 11.2.2015 NAŠE ZN.: 026595/2015/HA/Ba NAŠE Č.j.: MMHK/050032/2015 VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: Petra Baková oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu

Více

OPRAVA OZNÁMENÍ. V Novém Městě nad Metují, dne

OPRAVA OZNÁMENÍ. V Novém Městě nad Metují, dne V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Nové Město nad Metují odbor výstavby a regionálního rozvoje náměstí Republiky 6, 549 01 Nové Město nad Metují, tel. 491 419 611, fax. 491 419 623 Spis.zn.: Výst.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 6 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 6 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 6 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR VÝSTAVBY Č.J.: MCP6 017556/2011 SPIS. ZN.: SZ MCP6 005777/2011/OV/Ko Značka: P-2015/Dej Vyřizuje: Ing. Mojmír Kondr Kontaktní spojení: 220 189 871 / mkondr@praha6.cz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE Č.j.: MUMV214/2011/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 11.2.2011

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A Městský úřad Nové Město nad Metují Odbor výstavby a regionálního rozvoje náměstí Republiky 6, 549 01 Nové Město nad Metují, tel. 491 419 611, fax. 491 419 623 Spis. zn.: Č.j.:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2797/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 25.9.2013

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV2803/2012/výst/Ad Ing. František Adam / 381 201 917 21.5.2013

Více

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Pekařská 2, 412 01 Litoměřice SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0036850/17/Ho MULTM/0042497/17/SÚ/JHo Hohenberger 416 916 135 Jiri.hohenberger@litomerice.cz

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Odbor výstavby a územního plánování Č. j.: VÚP/9867-2013/1654-2013/mrk Spis. a skart. znak: 328.3 A Počet příloh:

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Obecní úřad Pernink - stavební úřad

Obecní úřad Pernink - stavební úřad Obecní úřad Pernink - stavební úřad ul. T.G.Masaryka 1, 362 36 Pernink email : stavebni@pernink.eu tel: 353 892 221 Lukáš Putz Lípa č.p.107 362 34 Merklín Vaše zn. : naše č.j. : vyřizuje : datum : 1029/81/14/Pa

Více

Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, Chrast

Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, Chrast Váš dopis ze dne: 10.01.2019 Vaše značka: - Městský úřad Chrast Náměstí č.p. 1, 538 51 Chrast Odbor výstavby a životního prostředí stavební úřad Č.j.: Č.spisu: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listu: Počet

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: S MUMV1119/2011/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 16.9.2011

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A NAŘÍZENÍ VEŘEJNÉHO ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A NAŘÍZENÍ VEŘEJNÉHO ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 01 Náchod, ID DS: gmtbqhx odbor výstavby a územního plánování odloučené pracoviště Palachova 1303, Náchod, tel.: 491 405 111 Spis.zn.: 15494/2012/VÝST/P/,

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O ZMĚNĚ STAVBY PŘED DOKONČENÍM

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ŘÍZENÍ O ZMĚNĚ STAVBY PŘED DOKONČENÍM Dle rozdělovníku MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 17 ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI ODBOR VÝSTAVBY Vaše značka: Číslo jednací: ÚMČP17 006008/2018/VYS/Ha Spisová značka: S-ÚMČP17 008885/2017 Oprávněná úřední osoba: Jindřiška Havlíková

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, Hrádek nad Nisou Odbor stavební a životního prostředí

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, Hrádek nad Nisou Odbor stavební a životního prostředí MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Č.j.: 7329/2014- SŘ-858/2014/RAM V Hrádku nad Nisou dne 5.11.2014 Spis.č.: SP /2013 Vyřizuje: Ing. Milan Rada E-mail: rada.milan@muhradek.cz

Více

ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ. ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ (dle 144 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb.)

ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ. ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ (dle 144 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb.) ODBOR HLAVNÍHO ARCHITEKTA VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: 050829/2015/HA/Vo MMHK/072591/2015 Eva Voříšková oprávněná úřední osoba na úseku stavebního úřadu 495 707 636

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Městský úřad Jablonné nad Orlicí odbor výstavby a ŽP nám. 5. května čp. 4, Jablonné nad Orlicí VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Městský úřad Jablonné nad Orlicí odbor výstavby a ŽP nám. 5. května čp. 4, Jablonné nad Orlicí VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Městský úřad Jablonné nad Orlicí odbor výstavby a ŽP nám. 5. května čp. 4, 561 64 Jablonné nad Orlicí Č.j.: JA/VÝST/3670/2018/Se Spis. zn.: JA/VÝST/3638/2018/Se/11-B/18 Počet stran: 5 Počet příloh/listů

Více

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město

MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město MAGISTRÁT MĚSTA HAVÍŘOVA Odbor: stavební a silniční správní úřad Svornosti 2/86, 736 01 Havířov - Město VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ZNAČKA SPISU: SSSÚ/96197/Dre/2012 (SSSÚ/96196/Dre/2012) ČÍSLO JEDNACÍ: SSSÚ/96197/2012-4

Více

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438

Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Městský úřad Kraslice - Odbor územního plánování, stavebního úřadu a památkové péče 358 20 Kraslice, nám. 28. října 1438 Spis.zn.: Č.j.: Vyřizuje: Tel.: 566/09/SÚ/Ran 2531/09/SÚ Ranglová 352 370 433, 352

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MěÚP 1187/2010/Hli - 1 - Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX001T2NS VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 1.3.2010 SPIS. ZNAČKA: 146/2010/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ:

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Městský úřad Vimperk Odbor výstavby a územního plánování Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk OZNÁMENÍ

Městský úřad Vimperk Odbor výstavby a územního plánování Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk OZNÁMENÍ Městský úřad Vimperk Odbor výstavby a územního plánování Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: VÚP 6231/2012-Jan VUP 21526/13-JAN-6231/2012 Marie Janoušková 388 459

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX0022VNF VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 17.12.2010 SPIS. ZNAČKA: 10/2011/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP/65/2011/Hli VYŘIZUJE:

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ *MUKHSP04530044 * MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 odbor životního prostředí sídlo odboru: Radnická 178, Kutná Hora tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 364,

Více

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad

Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad Městský úřad Petřvald Gen. Svobody 511, 735 41 Petřvald Odbor výstavby a ŽP stavební úřad MUPTX00264BW VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: 4.3.2011 SPIS. ZNAČKA: 154/2011/VaŽP/Hli ČÍSLO JEDNACÍ: MěÚP/1229/2011/Hli

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE OZNÁMENÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD MLADÁ VOŽICE S T A V E B N Í Ú Ř A D ŽIŽKOVO NÁMĚSTÍ č.p. 80, 391 43 MLADÁ VOŽICE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA MLADÁ VOŽICE S.z.: SMUMV1919/2012/výst/Ho Dagmar Holubová / 381 201 917 10.9.2012

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

ODBOR STAVEBNÍ V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K VEŘEJNÉMU ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: NAŠE Č.j.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SZ MMHK/148312/2012 ST2/Več MMHK/173931/2012 ST2/Več Ing. arch. Petr Večeřa 495 707 884 petr.vecera@mmhk.cz DLE ROZDĚLOVNÍKU

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje OZNÁMENÍ

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje OZNÁMENÍ ** M Ě S T S K Ý Ú Ř A D I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice odbor regionálního rozvoje Č.j.: S-MI 17714/2013-SÚ-Co-4 tel/fax: 546419460, 546451525 V Ivančicích dne Vyřizuje: Ing.

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: SU/10708/2014 Za Zachová Pavla 386804030 zachovap@c-budejovice.cz 7.1.

Viz rozdělovník: Značka: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Datum: SU/10708/2014 Za Zachová Pavla 386804030 zachovap@c-budejovice.cz 7.1. Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í úřad n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Městský úřad Turnov stavební úřad

Městský úřad Turnov stavební úřad Městský úřad Turnov stavební úřad Antonína Dvořáka 335, 511 01 Turnov SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/880/19/HOZ SU/19/3395/HOI Hozdecká 481 366 302 i.hozdecka@mu.turnov.cz DATUM: 28.6.2019

Více

OZNÁMENÍ. ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ Veřejná vyhláška

OZNÁMENÍ. ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ Veřejná vyhláška MĚSTSKÝ ÚŘAD JESENÍK Odbor stavebního úřadu a územního plánování Č.j. dokumentu: MJ/15203/2016/OSUUP/Š Jeseník 23.03.2016 Sp. značka: MJ/12647/2016 (Uvádějte vždy v korespondenci) Oprávněná úřední osoba

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, Sokolov

MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, Sokolov MĚSTSKÝ ÚŘAD SOKOLOV Rokycanova 1929, 356 01 Sokolov Odbor stavební a územního plánování ČÍSLO SPISU: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SUP/100205/2018/MAVO MUSO/111938/2018/OSÚP/MAVO

Více

M Ě S T S K Y Ú Ř A D v Hrádku nad Nisou

M Ě S T S K Y Ú Ř A D v Hrádku nad Nisou M Ě S T S K Y Ú Ř A D v Hrádku nad Nisou odbor stavební a životního prostředí Horní náměstí 73 463 34 Hrádek nad Nisou Č.j.: OSŽP 367 /2017-LII V Hrádku nad Nisou dne 16.1.2017 SŘSP 65/16 + UR 90/16 Vyřizuje:

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1 / 1 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ

Magistrát města České Budějovice OZNÁMENÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

ÚMČ P /2018/OST/JSo 37935/2018/OST/JSo Ing. Jiří Sobota OZNÁMENÍ

ÚMČ P /2018/OST/JSo 37935/2018/OST/JSo Ing. Jiří Sobota OZNÁMENÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 15 - ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI Boloňská 478/1, 109 00 Praha 10 ODBOR STAVEBNÍ VÁŠ DOPIS ZN.: Čj.: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: ÚMČ P15 60530/2018/OST/JSo 37935/2018/OST/JSo Ing. Jiří

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Odbor výstavby a územního plánování Naše č.j.: MH/13478/2018 Spisová značka: MH/09560/2018/OVÚP/Pa Dle rozdělovníku Vyřizuje: Panušková Telefon: 371 430 543 E-mail:

Více

Městský úřad Králův Dvůr

Městský úřad Králův Dvůr Městský úřad Králův Dvůr Stavební úřad Králův Dvůr, náměstí Míru 139, 267 01 Králův Dvůr tel./fax.: 311 652 030 / 311 636 181, e-mail: bibova.su@seznam.cz Sp.zn. Č.j.: MEKD-Výst./4649/2015/B VYST-B/5019/2015

Více

Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy

Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy Městský úřad Dolní Benešov odbor výstavby a dopravy C.j.: Výst.28/10/Roš. Dolní Benešov, dne 17.4. 2010 Vyřizuje : Ing. Rošíková Tel. : 553 651 285 Č. spisu: 520/2010 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ

Více

Oznámení o zahájení vodoprávního řízení a pozvánka k ústnímu jednání Veřejná vyhláška

Oznámení o zahájení vodoprávního řízení a pozvánka k ústnímu jednání Veřejná vyhláška ODBOR VODNÍHO A LESNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ A ZEMĚDĚLSTVÍ ODDĚLENÍ STÁTNÍ SPRÁVY VODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: MMB/0474615/2017 SPIS ZN.: OVLHZ/MMB/0452745/2017

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ BEZ ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ SPOLEČNÉHO ÚZEMNÍHO A STAVEBNÍHO ŘÍZENÍ BEZ ÚSTNÍHO JEDNÁNÍ Městský úřad Holešov Odbor investic Město Holešov Masarykova 628 769 17 Holešov IČO: 00287172 Číslo jednací: HOL-19303/2019/ISÚ/rs Spisová zn.: 4635/2019 Počet stran: 5 Počet příloh: 0 Oprávněná úřední

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ MAGISTRÁT MĚSTA MOSTU Radniční 1/2, 434 69 Most ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD NAŠE ZN.: OSÚ/108985/2018/JŠ Č. J.: MmM/023788/2019/OSÚ/JŠ VYŘIZUJE: oprávněná úřední osoba - Jiřina Šédlová TEL.: 476 448 238 IP TEL.:

Více

Městský úřad Králův Dvůr

Městský úřad Králův Dvůr Městský úřad Králův Dvůr Stavební úřad Králův Dvůr, náměstí Míru 139, 267 01 Králův Dvůr tel./fax.: 311 652 038 / 311 636 033, e-mail: havelkova.su@seznam.cz Sp.zn. Č.j.: MEKD-Výst./3376/2017/Hv VYST-Hv/3720/2017

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, Hrádek nad Nisou

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, Hrádek nad Nisou MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Č.j.: 7429/2017- SŘ-976/2017/RAM V Hrádku nad Nisou dne 24.10.2017 Spis.č.: SP 976/2017 Vyřizuje: Ing. Milan Rada E-mail: rada.milan@muhradek.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí

MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní Valašské Meziříčí MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ Soudní 1221 757 01 Valašské Meziříčí www.valasskemezirici.cz ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ A STAVEBNÍHO ŘÁDU Martin Posad Zahájenka č.p. 616 Krhová 756 63 Valašské Meziříčí 3

Více

Žadatel: Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, Stavební správa západ, IČO Sokolovská č.p. 278/ Praha 9.

Žadatel: Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, Stavební správa západ, IČO Sokolovská č.p. 278/ Praha 9. Městský úřad Krupka odbor územního plánování a stavebního řádu Mariánské nám. 32, 417 42 Krupka 1 tel: 417 861 253 fax: 417 861 309 Č.j.: OÚPASŘ/14953-2018 / 1380-2018/Jích. Krupka, dne 21. listopadu 2018

Více

Oznámení o zahájení územního řízení, pozvání k ústnímu jednání veřejná vyhláška

Oznámení o zahájení územního řízení, pozvání k ústnímu jednání veřejná vyhláška Úřad městyse Zlonice - stavební úřad Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice, tel. 312 591 123, ISDS: 2npb7ae Vyřizuje: Ing. Petr Sklenička Zlonice dne 27. 6. 2018 o.zlonice@email.cz Oznámení o zahájení

Více

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ

OZNÁMENÍ ZAHÁJENÍ ÚZEMNÍHO ŘÍZENÍ A POZVÁNÍ K ÚSTNÍMU JEDNÁNÍ Mírové náměstí 1, 341 01 Horažďovice Odbor výstavby a územního plánování Naše č.j.: MH/14156/2018 Spisová značka: MH/07931/2018/OVÚP/Pa Dle rozdělovníku Vyřizuje: Panušková Telefon: 371 430 543 E-mail:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 Úřad městské části, Antala Staška 2059/80b, Praha 4 odbor stavební OZNÁMENÍ

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 Úřad městské části, Antala Staška 2059/80b, Praha 4 odbor stavební OZNÁMENÍ MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 Úřad městské části, Antala Staška 2059/80b, 140 46 Praha 4 odbor stavební SPIS. ZN.: P4/100119/17/OST/JIZA V Praze dne 8.3.2019 Č.J.: P4/013654/19/OST/JIZA Oprávněná úřední osoba:

Více