MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni' urad Husovo namesti 183, Chabarovice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni' urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice"

Transkript

1 MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni' urad Husovo namesti 183, Chabarovice Ci'slo spisu: C.J.: Vyfizuje: Tel.: Datum: / /SU/ /12/R/dub Dubska r L OLE ROZDELOVNIKU n Rozhodnuti Vyrok Mestsky ufad Chabarovice, odbor stavebni ufad jako stavebni ufad pfislusny podle ust. 13 odst. 1 pism. g) a ust. 190 odst. 1 zakona c. 183/2006 Sb., o uzemnim planovani a stavebnim fadu, ve zneni platnych pfedpisu (dale jen "stavebni zdkon"), vydava k zadosti na vydani rozhodnuti o umisteni stavby a stavebniho povoleni na stavbu,,ul Chabarovice Petri 216/17-knn" kterou podala dne ^ pravnicka osoba CEZ Distribuce a.s. Teplicka 874/ Decin, Decin IV - Podmokly, 1C: , kterou zastupuje na zaklade pine moci ze dne spolecnost ENERGON Dobfis, s.r.o. se sidlem Zizkova 1547, Dobfis 1C: (dale Jen stavebnik), I. Vydava podle ust. 79 a 92 stavebniho zakona a 9 vyhlasky /2006 Sb., o podrobnejsi liprave lizemniho n'zeni, vefejnopravni smlouvy a uzemniho opatfeni rozhodnuti o umisteni stavby,,ul Chabarovice Petri 216/17-knn" Druh a ii el umist'ovane stavby:,,ul Chabarovice Petri 216/17 - knn". Pfipojeni parcely 216/17. Ze stavajici pojistkove jistici skfine SSIOO 3xl60A vybudovane die projektu IV umistene na p.p.c". 216/15 bude vyvedeno nove kabelove vedeni AYKY-J 3x , ktere bude pokracovat v pozemku p.c. 216/15 podel pozemku 216/25 smerem k pfijezdove brane do arealu IdealPark s.r.o.. Dale bude novy AYKY-J 3x pokracovat pfes vjezd a podel stavajiciho oploceni p.c. 216/15 az do nove vybudovane pripojkove skrine SSIOO 3x 160A umistene v oploceni na p.c". 216/15 v blizkosti p.c. 216/25. Nova SSIOO bude umistena tak, aby byla volne pfistupna z vefejne uzivaneho mista. Stavbou bude dotcena pozemkovd parcela: cislo 216/15 (ostatni plocha), katastralni uzemi Chabarovice. Urceniprostoroveho feseni stavby: Kabelove vedeni je umist'ovano v arealu firmy IdealParks.r.o. se sidlem Banov 34, Usti nad Labem - Strazky. Celkova delka svodu kabeloveho vedeni NN 0,4 kv 2x AYKY-J 3x mm2 je 80m.

2 Stanovi podminky pro umisteni stavby: I. Stavba bude umistena v souladu spfedlozenou projektovou dokumentaci zpracovanou spolecnosti ENERGON Dobfis, s.r.o. Prumyslova 1665, Dobfis, 1C: , odpovedny projektant Ing. Roman Sramek, autorizovany inzenyr pro technologicka zar. staveb CKAIT tak, jak je zakresleno v situaci v mefitku 1:500 na podklade katastralni mapy, schvalene stavebnim ufadem ve sloucenem uzemnim a stavebnim fizeni. Dokumentace stavby je nedilnou soucasti tohoto rozhodnuti pro stavebnika, stavebni lifad. Pfipadne zmeny nesmi byt provedeny bez pfedchoziho povoleni stavebniho ufadu. Vyrok o ndmitkdch ucastniku fizeni k umisteni stavby nebyly ze strany ucastniku fizeni vzneseny zadne namitky II. podle ust. 115 stavebniho zakona a 5 a 6 vyhlasky, c. 526/2006 Sb. kterou se provadeji nektera ustanoveni stavebniho zakona ve vecech stavebniho fadu vydava stavebni povoleni na stavbu,,ul Chabafovice Petri 216/17-knn" Druh a ucel povolovane stavby:,,ul Chabafovice Petri 216/17 - knn". Pfipojeni parcely 216/17. Ze stavajici pojistkove jistici skfine SSIOO 3xl60A vybudovane die projektu IV umistene na p.p.c. 216/15 bude vyvedeno nove kabelove vedeni AYKY-J 3x , ktere bude pokracovat v pozemku p.c. 216/15 podel pozemku 216/25 smerem k pffjezdove brane do arealu IdealPark s.r.o.. Dale bude novy AYKY-J 3x pokracovat pfes vjezd a podel stavajiciho oploceni p.c. 216/15 az do nove vybudovane pfipojkove skfine SSIOO 3x 160A umistene v oploceni na p.c. 216/15 v blizkosti p.c. 216/25. Nova SSIOO bude umistena tak, aby byla volne pfistupna z vefejne uzivaneho mista. Pozemek na kterent se stavba yovoluje:: cislo 216/15, katastralni lizemi Chabafovice. Pro provedeni stavbv se stanovi tyto podminky: 1. Stavebnik ma za povinnost nahlasit stavebnimu ufadu termin zahajeni stavby, nazev a sidlo stavebniho podnikatele, ktery bude stavbu provadet, vcetne jmena pracovnika, ktery je odpovedny za vedeni realizace stavby. 2. Pfed zahajenim stavby je nutno zajistit vytyceni podzemnich zafizeni pfislusnymi spravci v terenu, v prubehu praci respektovat jejich pozadavky a pfed zakrytim kfizeni pozadat o souhlas se zahozem. Zhotovitel bude respektovat ochranna pasma, kfizeni CSN u jednotlivych siti technicke infrastruktury 3. Stavba bude dokoncena nejpozdeji do 2 let od nabyti pravni moci tohoto rozhodnuti.

3 4. Pfed zahajenim stavby bude na viditelnem miste na stavenisti umfsten stftek,,stavba POVOLENA", ktery obdrzi stavebnik po nabyti pravni moci tohoto rozhodnuti. Stitek musi byt chranen pfed povetrnostnimi vlivy, aby udaje na nem uvedene zustaly citelne a musi byt ponechan na miste stavby do doby vydani kolaudacniho souhlasu. 5. Na stavbe bude veden stavebni denik, ktery bude na vyzadani k dispozici stavebnimu ufadu a bude pfedlozen pfi zaverecne kontrolni prohlidce stavby. Pfi provddeni stavby musibyt dodrzeny pozadavky dotcenych orsdnu a sprdvcu inzenyrskych siti: 6. CEZ Distribuce, a.s. ze dne zn. c > v pfipade, ze uvazovana akce nebo cinnost zasahne do ochranneho pasma nadzemnich vedeni nebo trafostanic, popf. bude po vytyceni zjisteno, ze zasahuje do ochranneho pasma podzemnich vedeni, je nutne podat spolecnosti CEZ Distribuce a.s. Zadost o souhlas s cinnosti a umistenim stavby v ochrannem pasmu elektrickeho zafizeni (formulaf je k dispozici na v casti Formulafe /Cinnosti v ochrannych pasmech).upozoriiujeme Vas rovnez, ze vzajmovem uzemi se muze nachazet energeticke zafizeni, ktere neni vmajetku spolecnosti CEZ Distribuce, a.s.. 7. Severoceskych vodovodu a kanalizaci, a.s. ze dne zn.5. TPCS/Kof/ Telefonica Czech Republic, a.s. ze dne c.j /11 9. Muzea mesta Usti nad Labem ze dne c.j. A/73/2011 a c.j. A/24/2012 ze dne Magistratu mesta Usti nad Labem, odbor uzemniho planovani a spravy majetku ze dne zn.c. OUPS-PP/268/ Spravy a udrzby silnic Usteckeho kraje ze dne zn.c. 200/ RWE Distribucni slusby, s.r.o. ze dne zn.c RWE Distribucni sluzby ze dne zn.c TETA s.r.o. ze dne Magistratu mesta Usti nad Labem, odbor zivotniho prostfedi ze dne c.j. MM/OZP/OOS/V-12342/7243 8/2011/Zad 16. Krajskeho ufadu, odboru dopravy ze dne c.j. 5046/DS/ Krajskeho feditelstvi Policie UK, DI Usti nad Labem ze dne c.j. KRPU-75737/CJ Po ukonceni stavby stavebnik pfedlozi stavebnimu ufadu pisemnou zadost o vydani kolaudacniho souhlasu v souladu s ust. 122 stavebniho zakona. Zadost bude dolozena podle ust. 12 vyhlasky c. 526/2006 Sb., kterou se provadeji nektera ustanoveni stavebniho zakona zejmena platnymi atesty pouzitych materialu, doklady o zneskodneni odpadu nebo ulozeni odpadu vzniklych behem provadeni stavby. 19. Stavebnik v dostatecnem predstihu ohlasi SU tato nize uvedene faze vystavby za ucelem provedeni kontrolni prohlidky stavby: po provedeni zemnich praci dokonceni stavby - uvedeni povrchu dotcenych pozemku do puvodniho stavu 20. Stavebni povoleni je zavazne i pro pravni nastupce ucastniku fizeni. Vyhodnocenindmitek a yripominek ucastmku fizeni: V prubehu spojeneho uzemniho a stavebniho fizeni nebyly ucastniky fizeni uplatneny zadne pfipominky ani namitky. Ucastnici fizeni se nevyjadfili ani k podkladum rozhodnuti.

4 UZastnid fizenina nez se vztahuje rozhodnuti sprdvniho orsdnu: CEZ Distribuce a.s. Teplicka 874/ Deem, Decin IV - Podmokly, 1C: , kterou zastupuje na zaklade pine moci ze dne spolecnost ENERGON Dobfis, s.r.o. se sidlem Zizkova 1547, Dobfis 1C: Vzhledem k tomu, ze vyroky tohoto rozhodnuti vydaneho ve spojenem fizeni se vzajemne podminuji, stavebni ufad ve smyslu ust. 74 odst. 1 spravniho fadu stanovi, ze vyrokova cast rozhodnuti, vztahujici se ke stavebnimu povoleni stavby nenabude vykonatelnosti nej drive dnem, kdy se stane pravomocnou vyrokova cast rozhodnuti o umisteni stavby. Oduvodneni: Mestsky ufad Chabafovice, odbor stavebni ufad, jako pfislusny stavebni ufad obdrzel zadost na vydani rozhodnuti o umisteni stavby a stavebniho povoleni na stavbu,,ul Chabafovice Petri 216/17-knn", kterou podala dne spolecnost CEZ Distribuce a.s. Teplicka 874/ De&n, Decin IV - Podmokly, kterou zastupuje na zaklade pine moci ze dne spolecnost ENERGON Dobfis, s.r.o. se sidlem Zizkova 1547, Dobfis. Spolu s zadostni obdrzel stavebni ufad dne zadost o spojeni obou fizeni. Uvedena fizeni stavebni ufad podle ust. 78 odst. 1 stavebniho zakona usnesenim ze dne c.j. 806/SU/154/12/dub spojil a podle ust. 140 odst. 1 a 4 zakona c. 500/2004 Sb. spravni fad, je zalozil do spisu. Opatfenim ze dne pod c.j /SU/l /12/dub/ZahR stavebni ufad oznamil zahajeni spojeneho uzemniho a stavebniho fizeni podle ust. 87 odst. 1 a ust. 112 odst. 1 stavebniho zakona dotcenym organum a vsem znamym ucastnikum fizeni a k projednani zadosti nafidil vefejne ustni jednani na den , ze ktereho byl pofizen protokol. Ve stanovenem terminu nebyly vzneseny namitky ucastniku fizeni. Stavebni ufad pfezkoumal pfedlozenou zadost z hledisek uvedenych v ust. 86 a 111 stavebniho zakona, posoudil shromazdena stanoviska a zjistil, ze projektova dokumentace pro uzemni a stavebni fizeni byla zpracovana osobou s pfislusnou autorizaci. Stavebni ufad zajistil vzajemny soulad pfedlozenych stanovisek dotcenych organu vyzadovanych zvlastnimi pfedpisy a zahrnul je do podminek tohoto rozhodnuti. Stavebni ufad dale zjistil, ze projektova dokumentace stavby splnuje obecne technicke pozadavky na vystavbu a ze uskutecnenim stavby nejsou ohrozeny vefejne zajmy ani nepfimefene omezena ci ohrozena prava a opravnene zajmy ucastniku fizeni. Stanoveni okruhu ucastniku fizeni: Pfi vymezovani okruhu ucastniku fizeni dospel stavebni ufad k zameru, ze pravni postaveni licastnika fizeni vsouladu sust. 85 a 109 SZ v danem pfipade pfislusi vedle zadatele a obce, na jejimz uzemi ma byt pozadovany zam^r uskutecnen pouze vlastnikum pozemku (a stavbam na nich), na kterych ma byt pozadovany zamer uskutecnen, a dale osobam, ktere maji vlastnicke nebo jine vecne pravo k sousednim pozemkum a stavbam na nich) a vlastnikum nebo spravcum technicke a dopravni infrastruktury dotcenych pfedmetnou stavbou. Vlastnictvi ani jina prava k dalsim (vzdalenejsim) nemovitostem nemohou byt timto rozhodnutim pfimo dotcena.

5 Kzddosti byly dolozeny tyto podklady a vyjddfeni: > projektovd dokumentace, kterou vypracovala spolecnost ENERGON Dobfis, s.r.o. Prumyslovd 1665, Dobfis, 1C: , odpovedny projektant Ing. Roman Srdmek, autorizovany inzenyr pro technologickd zaf. staveb CKAIT > plnd moc evid.c.0179/2010 ze dm pro ENERGON Dobfis, s.r.o. Prumyslovd 1665, 26301Dobfis > plnd moc pro Ing. Martina Brotdnka, Dis. ze dne , ktery zastupuje spolecnost ENERGON Dobfis, s.r.o. > kopie katastrdlni mapy v mefitku 1:2000 > tiskovy vystup informativniho charakteru - Informace o parceldch KN > CEZ Distribuce, a.s. ze dne c.j > Mestskeho ufadu Chabafovice ze dne c.j. 2705a/SU/USN RM-79/11 > Severoceskych vodovodu a kanalizaci a.s. Pfitkovskd 1689, Teplice ze dne zn.c. TPCS/Kof/ > Telefonica Czech Republic, a.s. ze dne c.j /11 > Archeologickeho ustavu AVCR Praha ze dne c.j. 5961/11 > Muzeum mesta Usti nad Labem ze dne c.j. A/73/2011 > Magistral mesta Usti n.l, odbor UPa SM ze dne zn.c.oups-pp/268/11 > Sprdva a udrzba silnic UK, p.o. Ruskd 260, Dubi3 ze dne! zn.c. 200/11 > RWEDistribucnisluzby, s.r.o., ze dne zn.c > RWE Distribucni sluzby, s.r.o., ze dne zn.c > TeliaSonera International Carrier Czech Republic a.s. ze dne zn.c zastoupend spolecnostisitel, spol. s.r.o.teta s.r.o. > TETA s.r.o. Klisskd 977/77 Usti nad Labem ze dne > Magistral mesta Usti nad Labem, odbor ZP ze dne spis zn. MM/OZP/OOS/V /72438/2011/Zad ^ Ustecky kraj, odbor dopravy a silnicniho hospoddfstvi ze dne c.j. 5046/DS/2011 > Policie Ceske republiky, KR Policie Usteckeho kraje, DI Usti nad Labem ze dne c.j. KRPU /CJ > CEZICTServices, a.s. Zbojnicka 16, Decin 4, ze dne zn.c. P1A > SZDC, Sprdva dopravni cesty Usti nad Labem ze dne c.j. 647/11-SDC UNL-411/Ko > Magistral mesta Usti nad Labem, OUPaSMze dne c.j. MM/OUPSM/OUP/378/2012 > UPC Ceskd republika a.s., Zdvisova 5, Praha 4 ze dne zn.c. Al454/2012 > Muzeum mesta Usti nad Labem ze dne c.j. A/24/2012 > stanovisko k realizaci stavby IdealParks.r.o. ze dne Pro pfedmetnou stavbu byly uzavfenv tyto smlouvy: > Smlouva o uzavfeni budouci smlouvy o zfizeni vecneho bfemene c. IV /1 ze dne (povinny - IdealPark s.r.o. x oprdvneny CEZ Distribuce a.s. kpozemku 215/15 k.u. Chabafovice) Pouceni o odvolani Proti tomuto rozhodnuti mohou ucastnici fizeni podat odvolani do 15 dnu ode dne dorudeni ke Krajskemu ufadu Usteckeho kraje, odboru uzemniho pianovani a stavebniho fadu, prostfednictvim zdejsiho stavebniho ufadu. Lhuta pro podani odvolani se pocita ode dne nasledujiciho po doruceni pisemneho vyhotoveni rozhodnuti, nejpozdeji vsak po uplynuti desateho dne ode dne, kdy bylo nedorucene a ulozene rozhodnuti pfipraveno k vyzvednuti.

6 Odvolani se podava s potfebnym poctem stejnopisu tak, aby jeden stejnopis zustal spravnimu organu a aby kazdy ucastnik dostal jeden stejnopis. Nepoda-li ucastnik potfebny pocet stejnopisu, vyhotovi je spravni organ na naklady ucastnika. Stavebni povoleni pozbyva podle ust. 115 odst. 4 stavebniho zakona platnosti, jestlize stavba nebyla zahajena do 2 let ode dne, kdy toto rozhodnuti nabylo pravni moci. Dobu platnosti stavebniho povoleni muze Stavebni ufad podle ust. 115 odst. 4 prodlouzit na oduvodnenou zadost stavebnika podanou pfed jejim uplynutim. Podanim zadosti se stavi b^h Ihuty platnosti stavebniho povoleni. Ing. Marketa Kombercova vedouci odboru Stavebni ufad Toto oznameni bude vyveseno po dobu 15 dnu na ufedni desce Mestskeho ufadu Chabafovice a na internetovych strankach MestU Chabafovice vyveseno sejmuto Datum, apodpis opravnene osoby, potvrzujici vyveseni Datum, apodpis oprdvnene osoby, potvrzujici sejmuti Spravni poplatek byl vymefen podle ust. 2, odst. 1, zakona c. 634/2004 Sb., zakona o sprdvnich poplatdch, polozka c. 17 odst. 1. pism. i) sazebniku poplatku, ktery tvofi pfilohu k tomuto zdkonu, ve vysi 3000,- Kc a byl uhrazen. Pfilohapro stavebnika: - ovefend dokumentace stavby - stitek "Stavbapovolena " s uvedenim udaju die ust. 7 vyhl. c. 526/2006 Sb., kterou se provddeji nekterd ustanoveni stavebniho zakona bude pfeddnpo nabytipravni moci

7 RozdSlovnik: U&istnici fizeni die ust. 85 odst. 1 pfsm. a), b) - na dodejku. pfip. do datove schranky ENERGON DobfiS, s.r.o., Prumyslova 1665, DobfiS - DS Mfisto Chabafovice, Husovo namssti 183, Chabafovice - osobns UEastnici fizeni a spr vci siti die ust. 85 odst. 2 pism. a), b), c) - vefejnou yyhlaskou IdealPark s.r.o. Banov 34, Usti nad Labem, ic: CEZ Distribuce, a. s., Teplicka 874, D^ein SeveroCesk^ vodovody a kanalizace, a.s., Pfitkovska 1689, Teplice Telefonica O2 Czech Republic, a.s., Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 Muzeum mssta Usti nad Labem, Masarykova 1000/3, Usti nad Labem RWE Distribucni sluzby s.r.o., Plynarenska 499/1, Brno SITEL, spol. s.r.o., Nad Elektrarnou 1526/45, Praha 10, Praha TETA s.r.o., KliSska 977/77, Usti nad Labem Sprava a udrzba silnic Usteck6ho kraje, pfispevkova organizace, Ruska 260, Dubi 3 CEZ ICT Services, a.s., poskytovani siti, Zbojnicka 16, D6cm IV Sprava zeleznicni dopravnf cesty, SDC Usti nad Labem, ZelezniCafska 1386/31, Usti nad Labem RWE GasNet, s.r.o., KliSska 940, Usti n.l. UPC Ceska republika, a.s., ZaviSova 5, Praha 4 Ceske Radiokomunikace a.s., U Nakladoveho nadrazi3144, Praha 3 Dotcene organv - na dodejku, pfip. do datove schranky Magistrat m6sta Usti nad Labem, OZP, Velka Hradebni 8, Usti n.l. Magistral mgsta Usti n.l., OUP a SM, Velka Hradebni 8, Usti n.l. Krajske feditelstvi Policie Usteckeho kraje, Dopravni inspektorat UL, Horova 5, Usti nad Labem Krajsky lifad, Velka Hradebni 3118/48, Usti nad Labem, odbor dopravy a SH llcastnici fizeni die ust. 109 odst. 1 SZ - na dodejku. pfip. do datove schranky ENERGON DobfiS, s.r.o., Prumyslova 1665, DobfiS - DS IdealPark s.r.o. Banov 34, Usti nad Labem, ic: CEZ Distribuce, a. s., Teplicka 874, D«in Severodeske vodovody a kanalizace, a.s., Pfitkovska 1689, Teplice Telef6nica 02 Czech Republic, a.s, Za Brumlovkou 266/2, Praha 4 Muzeum mgsta Usti nad Labem, Masarykova 1000/3, Usti nad Labem RWE Distribucni sluzby s.r.o, Plynarenska 499/1, Brno SITEL, spol. s.r.o, Nad Elektrarnou 1526/45, Praha 10, Praha TETA s.r.o., KliSska 977/77, Usti nad Labem Sprava a udrzba silnic Usteckeho kraje, pfispevkova organizace, Ruska 260, Dubi 3 CEZ ICT Services, a.s, poskytovani siti, Zbojnicka 16, DgCin IV Sprdva zeleznicni dopravni cesty, SDC Usti nad Labem, ZelezniCafskd 1386/31, Usti nad Labem RWE GasNet, s.r.o, KliSska 940, Usti n.l. UPC Ceska republika, a.s, ZaviSova 5, Praha 4 Cesk< Radiokomunikace a.s, U Nakladoveho nadrazi3144, Praha 3 Doteene organv - na dodeiku. prip. do datove schranky Magistrat mlsta Usti nad Labem, OZP, Velka Hradebni 8, Usti n.l. Magistrat mgsta Usti n.l, OUP a SM, Velka Hradebni 8, Usti n.l. Krajske feditelstvi Policie Usteckeho kraje, Dopravni inspektorat UL, Horova 5, Usti nad Labem Krajsky lifad, Velka Hradebni 3118/48, Usti nad Labem, odbor dopravy a SH

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice r r v MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice 6'slo spisu: C.J.: Vyrizuje: Tel.: E-mail: Datum: 15.5.2012 015/2012 982-983/SU/183-184/12/R/dub Dubska 475 225

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice spis. C.J.: Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 027/2012 3226/SU/542/12/R/dub Dubskd 475 225 460 dubska@chabarovice.cz 7.11.2012

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 993-994/SU/188-189/12 Franzova 475 225 460 franzova@chabarovice.cz 29.3.2012 r L OLE ROZDELOVNIKU

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice. Vefejna vyhlaska ROZHODNUTI uzemni rozhodnuti

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice. Vefejna vyhlaska ROZHODNUTI uzemni rozhodnuti r r v MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice spis c. C.J.: vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 025/2012 Dubska 475 225 460 dubska@chabarovice.cz 22.1.2013 r L OLE

Více

HOROVICE Palackeho namesti 2 ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI 268 01 Horovice ROZHODNUTI

HOROVICE Palackeho namesti 2 ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI 268 01 Horovice ROZHODNUTI MESTSKY URAD Mestsky urad Horovice HOROVICE Palackeho namesti 2 ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI 268 01 Horovice nasezn.: S-MUHO/5860/2013/DH Obcc Zajccov cj.: MUHO/10832/2013 ICO 00234044 vyfizuje:

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni' urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice. r ~i. Vefejna vyhlaska ROZHODNUTI uzemni rozhodnuti

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni' urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice. r ~i. Vefejna vyhlaska ROZHODNUTI uzemni rozhodnuti MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni' urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice spis. C.J.: Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 001/2013 3959/SU/645/12-13/UR/dub Dubska 475 225 460 dubska@chabarovice.cz

Více

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.:

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.: MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, 430 28 Chomutov Tel.: 474 637 111 V Chomutově 5.6.2015 MMCH/57903/2015/Kam SZ MMCH/09460/2015/4 Telefon:474 637 265 e-mail:

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebnf urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebnf urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice r r v MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebnf urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice 6'slo spisu: C.].: Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 12.6.2012 012/2012 Dubska 475 225 460 dubska@chabarovice.cz r

Více

HOROVICE Palackeho namesti 2 ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI 268 01 Horovice ROZHODNUTI

HOROVICE Palackeho namesti 2 ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI 268 01 Horovice ROZHODNUTI MESTSKY URAD Mestsky ufad Horovice HOROVICE Palackeho namesti 2 ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI 268 01 Horovice nase zn.: S-MUHO/17373/2013/DH Obec Zajecov cj.: MUHO/21508/2013 ICO 00234044 vyfizuje:

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namestf 183, 403 17 Chabarovice Cj, Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 2819/SU/418/11/R Dubska 475 225 460 dubska@chabarovice.cz 4.11.2011 r L OLE ROZDELOVNIKU

Více

Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ

Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Obecní úřad Velké Březno STAVEBNÍ ÚŘAD Děčínská 211, 403 23 Velké Březno Č.J.: Č. SPISU VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ/356/2012 SÚ/48/12/Dan Daniela Křížová 475 228 340 krizova@velke-brezno.cz DATUM: 15.2.2012

Více

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.:

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.: MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, 430 28 Chomutov Tel.: 474 637 111 V Chomutově dne: 28.8.2014 MMCH/94856/2014/Kam SZ MMCH/72080/2014/3 Telefon:474 637 265

Více

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností

R O Z H O D N U T Í. Obec Leština, IČO , Leština 87, Proseč u Skutče, zastoupená společností Obecní úřad v Proseči Hospodářsko-správní odbor Proseč 18, 539 44 Proseč u Skutče Č.j. 499-4/2010-330/R V Proseči dne 1.3.2011 Vyřizuje: Bc. Pavel Raba Tel. 469321246 Žadatel: V E Ř E J N Á V Y H L Á Š

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 26.10.2011 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293

Více

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU

ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ VEŘEJNOU VYHLÁŠKOU OBECNÍ ÚŘAD KYSELKA STAVEBNÍ ÚŘAD Se sídlem: Kyselka 118, 362 72 Kyselka Spisový znak: 330 Archiv.znak: V/ 5 Váš dopis zn.: Naše značka: Výst. 65/10_SP Kyselka dne : 9.8.2010 ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ POVOLENÍ

Více

^ ^3-03-20/U. MESTSKY URAD VSETIN odbor zivotniho prostfedi VERE JNA VYHIA KA^'^-~I^~ ROZHODNUTI

^ ^3-03-20/U. MESTSKY URAD VSETIN odbor zivotniho prostfedi VERE JNA VYHIA KA^'^-~I^~ ROZHODNUTI MESTSKY URAD VSETIN odbor zivotniho prostfedi SPIS. ZN.: MUVS-S 558/2012 OZP/Nov C.J.: MUVS 7606/2012 VYRIZUJE: Novotna Milena, ing. TEL.: 571491709 E-MAIL: milena.novotna@mestovsetin.cz DATUM: 21.3.2012

Více

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň.

R O Z H O D N U T Í. S t a v b a o b s a h u j e: Komunikace, chodník, vjezdy, zeleň. Č.j.: MBE 18781/2010/VÝST-Čp V Berouně dne 14. července 2010 Spis zn.: 602/2010/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í Městský úřad Beroun, odbor

Více

PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově

PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově PROTOKOL z ústního jednání ze dne 24.2.2011 v kanceláři Obecního úřadu v Kořenově Přítomni : zplnomocněný zástupce stavebníka Desing 4 ing. Švejdová obec Kořenov sl. Slavíková SÚ Desná pí. Koukalová Předmětem

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebnf urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebnf urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice r r v MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebnf urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice C.J.: Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 2821/SU/419/ll/dub Dubska 475 225 460 dubska@chabarovice.cz 26.9.2011 r L

Více

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

ROZHODNUTÍ. ú z e m n í r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Úřad městyse Suchdol nad Odrou Komenského 318, 742 01 Suchdol n.o. - stavební úřad - pracoviště Suchdol n.o. - tel.: 556 770 107, fax.: 556 713 210, e-mail: stavebni.urad@suchdol-nad-odrou.cz Sp.zn.: 1158/2015/Gr

Více

Mestský úrad Bnlšperk

Mestský úrad Bnlšperk Mestský úrad Bnlšperk K Námestí 22, 739 44 Brušperk stavební úrad c.j. : SÚ/328/549/2007/Br vyrizuje: Eliška Brožová datum: 2007-05-16 Kamil Cížek Lenka Cížková 73945 Frycovice 412 ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Mestský

Více

Městský úřad Dolní Bousov

Městský úřad Dolní Bousov Městský úřad Dolní Bousov STAVEBNÍ ÚŘAD 1. STUPNĚ nám.t.g.masaryka 1, 294 04 Dolní Bousov te1.326396176, fax 326 396301 stavebni1@dolni-bousov.cz Spis. zn.: Č.j.: Vyřizuje: MUDB/0220/12/Kr MUDB/ I029/

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1173/2012 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1173/2012 Milín, dne: 12.11.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L

Více

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.:

MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, Chomutov Tel.: MAGISTRÁT MĚSTA CHOMUTOVA odbor dopravních a správních činností Zborovská 4602, 430 28 Chomutov Tel.: 474 637 111 V Chomutově 25.8.2016 MMCH/86022/2016/Kam SZ MMCH/62768/2016/3 Telefon:474 637 265 e-mail:

Více

Mestský úrad Stráž pod Ralskem odbor výstavby Nám. 5. kvetna55,47127 Stráž pod Ralskem

Mestský úrad Stráž pod Ralskem odbor výstavby Nám. 5. kvetna55,47127 Stráž pod Ralskem r Mestský úrad Stráž pod Ralskem odbor výstavby Nám. 5. kvetna55,47127 Stráž pod Ralskem C.j:MUSPRJ3996/2008 Stráž pod Ralskem, dne: 27.10.2008 Sp.zn: 263/08-328.3 Pocet listu dokumentu/príloh: 2/1 Vyrizuje:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst.1953/1954/12-Z V Nové Bystřici dne 19.7.2012 Č.j.:

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín 1-1512/2011 Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1512/2011 Milín, dne: 9.1.2012 Vyřizuje: Renata Melicharová E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn. (č.j.): 3998/OST/12 Pol V Rokycanech:28.6.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 5253/OST/12

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, Chabarovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, Chabarovice MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni urad Husovo namesti 183, 403 17 Chabarovice C.j.: 367-368/SU/68-69/12/dub Vyfizuje: Dubska Tel.: 475 225 460 OLE ROZDELOVNIKU E-mail: dubska@chabarovice.cz Datum:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HOSTIVICE Odbor správní Husovo nám. 13, Hostivice

MĚSTSKÝ ÚŘAD HOSTIVICE Odbor správní Husovo nám. 13, Hostivice MĚSTSKÝ ÚŘAD HOSTIVICE Odbor správní Husovo nám. 13, 253 80 Hostivice Vyřizuje: P. Studničková Tel: 220397162 E-mail: studnickova@hostivice.eu Spis.zn: 12672/16/Spr. Naše č.j.: 00031/17/Spr. Datum: 2.1.2017

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1674/1676/2012 Milín, dne: 15.3.2013 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z

Více

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y

Obecní úřad Petrovice stavební úřad Petrovice ROZHODNUTÍ. veřejná vyhláška. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y Obecní úřad Petrovice stavební úřad 262 55 Petrovice Č.j.: 1277/11/St. Petrovice, dne 22.7.2011 Vyřizuje: Jan Studený, tel. : 318 856 306, 603 112 695, e-mail: staveb.petrovice@gmail.com, IČO: 27232425

Více

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Pekařská 2, 412 01 Litoměřice SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0037562/17/Be MULTM/0067331/17/SÚ/LBe ing. Bezděka 416916138 libor.bezdeka@litomerice.cz

Více

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel

Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov, tel Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov, tel.554 697 111 Č.j. Mukrn/201422982/DO/SH/Va Krnov dne 26. 6. 2014 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni ufad Husovo namesti 183, Chabafovice ROZHODNUTI UZEMNI ROZHODNUTI

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni ufad Husovo namesti 183, Chabafovice ROZHODNUTI UZEMNI ROZHODNUTI MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni ufad Husovo namesti 183, 403 17 Chabafovice C.j, Vyfizuje: Tel.: E-mail: Datum: 3630/SU/582/11 Ing. Kombercova 475 225 460 kombercova@chabarovice.cz 8.2.2012 r ~i

Více

VERE JNA VYHLASKA UZEMNIROZHODNUTI

VERE JNA VYHLASKA UZEMNIROZHODNUTI MESTSKY URAD VSETIN Odbor uzemniho planovani, stavebniho fadu a dopravy C.J.: MUVS-S 12034/2009/OUPSR-330/Hm-6 28.12.2009 Vyfizuje: Ing. Hriia VERE JNA VYHLASKA UZEMNIROZHODNUTI Mestsky ufad Vsetin, odbor

Více

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni ufad Husovo namesti 183, 403 17 Chabafovice

MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni ufad Husovo namesti 183, 403 17 Chabafovice MESTSKY URAD CHABAROVICE odbor stavebni ufad Husovo namesti 183, 403 17 Chabafovice C.J.: Vyrizuje: Tel.: E-mail: Datum: 2731/SU/402/ll/dub Dubska 475 225 460 dubska@chabarovice.cz 24.10.2011 r L OLE ROZDELOVNIKU

Více

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í

Výst.1233/2008 Všetaty dne: vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í Ú ř a d m ě s t y s e V š e t a t y odbor výstavby a ÚP 277 16 Všetaty Výst.1233/2008 Všetaty dne: 25.11.2008 vyřizuje :Lenka Drábová Rejnartová VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad městyse

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Vaše č.j.

Vaše č.j. l OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE l- STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615

Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Ú ř a d m ě s t y s e Z l o n i c e - s t a v e b n í ú ř a d Náměstí Pod Lipami čp. 29, 273 71 Zlonice 312 591 123, 724 188 400, fax 312 591 615 Č.j.: 667-211/15 Zlonice dne 18.6.2015 Vyřizuje: František

Více

H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, H A B R Y tel.: fax:

H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, H A B R Y tel.: fax: M Ě S T S K Ý Ú Ř A D H A B R Y stavební úřad Žižkovo náměstí č.p. 66, 582 81 H A B R Y tel.:569 441 217 fax: 569 441 229 e-mail: habry@iol.cz www.habry.cz Č.j.výst.328.3/47/2012 V Habrech dne 12.března

Více

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny

2390210hoh. Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad ROZHODNUTÍ. Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Městský úřad Trhové Sviny Stavební úřad Žižkovo náměstí 32, 374 17 Trhové Sviny Č.j. : Výst. 19456/92-F/2010/H Trhové Sviny, dne 13.8.2010 Vyřizuje : Jana Kokejlová 23902/10/Hoh Telefon : 386 301 426 E.ON

Více

r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn. (č.j.): 3676/OST/12 Vág V Rokycanech: 28.6.2012 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany 5533/OST/12

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Husovo nám čp.83 50315 Nechanice SZ 270/2010/OV, č.j. 269/2010,270/2010 Nechanice, 6. 8. 2010 Oprávněná úřední osoba: Dana Rollová tel. 498

Více

ROZHODNUTI. UZEMNI ROZHODNUTi

ROZHODNUTI. UZEMNI ROZHODNUTi MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI Mestsky lifad Horovice Palackeho namesti 2 26801 Horovice nasezn.: S-MUHO/1278/2012/STR cj.:muho7 5507/2012 vyfizuje: Marek Strejc datum: 12.3.2012

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ STAVEBNÍ ÚŘAD nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov Vaše žádosti ze dne: 06.06.2012 Naše č. j.: OSÚ/5865/2012/791/2012/mib Spis. a skart. znak: 328.3-A/5 Vyřizuje: Blanka Michnová Telefon: 412

Více

ROZHODNUTI MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDJ. Mestsky lifad Hofovice Palackeho namesti Hofovice

ROZHODNUTI MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDJ. Mestsky lifad Hofovice Palackeho namesti Hofovice MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDJ Mestsky lifad Hofovice Palackeho namesti 2 26801 Hofovice nasezn.: S-MUHO/19487/2010//WEI cj.:muho/30640/2010 vyfizuje: Romana Weidlingova datum:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V N O V É B Y S T Ř I C I ODBOR VÝSTAVBY oddělení životního prostředí Mírové náměstí č.p. 58, 378 33 Nová Bystřice Spis. zn.: Výst. 4210/4211/11-Z V Nové Bystřici dne 9.11.2011 Č.j.:

Více

URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD. Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE ROZHODNUTI

URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD. Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE ROZHODNUTI Obecní úřad Buková u Příbramě Došlo:.ev./ 4)/3 Číslo jednací: ~., v v URAD MESTYSE JINCE STAVEBNÍ ÚŘAD v Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE telefon: 318692151 fax: 318 692 516 e-mail: stavebni.urad@jince.cz

Více

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí

Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Městský úřad Nechanice - odbor výstavby a životního prostředí Husovo nám čp.83 50315 Nechanice č.j. 546/1309/2009, 547/1310/2009 Nechanice, 23.12. 2009 Oprávněná úřední osoba: Dana Rollová tel. 498 773820,e-mail:

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í. Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování SEDLČANY Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 21.3.2011 Telefon: 318 822 742, linka 141 R O Z H O D N U T Í Dne 10.2.2011 podala paní Martina Firstová,

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování M Ě S T S K Ý Ú Ř A D P O D Ě B R A D Y Odbor výstavby a územního plánování Jiřího náměstí 20, 290 31 Poděbrady I tel. 325 600 270, fax. 325 614 486, e-mail: vystavba@mesto-podebrady.cz Č.j.: 0032278/VUP/2016/JZí

Více

OBECNí ÚŘAD LOBENDAVA

OBECNí ÚŘAD LOBENDAVA MĚSTSKÝ ÚŘAD ŠLUKNOV STAVEBNí ÚŘAD nám. Míru 1, pošt. přihrádka 18, 407 77 Šluknov OBECNí ÚŘAD LOBENDAVA došlo dne,ft. 'to II č.j.,/ 1ft/ 41 R. 5/'1 Cli J5~ Vaše žádost ze dne:14.03.2011 Naše č. j.: SU/1915/2011/295/2011/vrn

Více

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí

Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí Městský úřad, stavební úřad Náměstí Míru 1, 407 22 Benešov nad Ploučnicí SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SÚ-4225/2014/Ko MUBN-4789/2014/jk Jana Košková 412 589 818 jana.koskova@benesovnpl.cz DATUM:

Více

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD -

OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - OBECNÍ ÚŘAD VÝPRACHTICE - STAVEBNÍ ÚŘAD - tel: 465391132 č.p. 3 e-mail: stavebniurad@obec-vyprachtice.cz 561 34 Výprachtice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ROZHODNUTÍ: vydává povolení

ROZHODNUTÍ: vydává povolení Městský úřad Klatovy Spisová zn.: ZN/ŽP/382/15 Č.j.: ŽP/3296/14/Le Vyřizuje: Lenerová Tel.: 376 347 382 E-mail: ilenerova@mukt.cz Datum: 19.5.2015 Odbor životního prostředí dle rozdělovníku Povolení k

Více

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín

Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Obecní úřad Milín, stavební úřad 11. května 27, Milín Č.j: 1682/2012 Milín, dne: 23.5.2013 Vyřizuje: Soňa Poláková E-mail: sumilin@volny.cz Telefon: 318 691 173 V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O

Více

ROZHODNUTI. Mestsky urad Hofovice Palackeho namesti Horovice MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI

ROZHODNUTI. Mestsky urad Hofovice Palackeho namesti Horovice MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI Mestsky urad Hofovice Palackeho namesti 2 26801 Horovice nase zn.: S-MUHO/11083/2011/STR cj.:muho/l 5522/2011 vyfizuje: Marek Strejc datum: 13.6.2011

Více

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška

ROZHODNUTÍ Veřejná vyhláška Č.j.: Výst./43970/2011/Ty (MURA/52451/2011) Vyřizuje: Václava Tyčová Tel: 313 259 148 Výroková část: MĚSTSKÝ ÚŘAD RAKOVNÍK odbor výstavby a investic Husovo nám. 27, Rakovník Telef. ústř.: 313 259 111 Fax:313

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 stavební úřad tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: stavebni@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz V Kutné Hoře dne:

Více

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška

R O Z H O D N U T Í veřejná vyhláška M ě s t s k ý ú ř a d Š l a p a n i c e pracoviště Brno, Opuštěná 9/2, 656 70 Brno ODBOR VÝSTAVBY stavební úřad Oprávněná úřední osoba: Ing.Marie Kozáková,tel.533 304 557 e-mail.: kozakova@slapanice.cz

Více

OSTRAVA!!! Usneseni. Magistral mesta Ostravy utvar hlavniho architekta a stavebniho fadu. SMO/416760/14/UHAaSR/Lk S-SMO/148256/12/Sprav

OSTRAVA!!! Usneseni. Magistral mesta Ostravy utvar hlavniho architekta a stavebniho fadu. SMO/416760/14/UHAaSR/Lk S-SMO/148256/12/Sprav Magistral mesta Ostravy utvar hlavniho architekta a stavebniho fadu VaSe znafcka: Ze dne: C.J.: Sp. zn.: Vyfizuje: Telefon: E-mail: Datum: Vypraveno: SMO/416760/14/UHAaSR/Lk S-SMO/148256/12/Sprav Luskova

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÁ KAMENICE. Územní rozhodnutí

MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÁ KAMENICE. Územní rozhodnutí MĚSTSKÝ ÚŘAD ČESKÁ KAMENICE STAVEBNÍ ÚŘAD Náměstí Míru 219, 407 21 Česká Kamenice Česká Kamenice, dne 26. března 2012 Oprávněná úřední osoba: Eva Břečková Tel.: 412 709 647 E-mail.: e.breckova@ceska-kamenice.cz

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice Viz

Více

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín

ROZHODNUTÍ. Veřejnou vyhláškou. Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ uvádějte vždy při písemném styku Vyřizuje: Jindřich Budín Městský úřad Staňkov odbor výstavby, náměstí T.G. Masaryka 35, PSČ 345 61 Staňkov telefon: 379 410 272 fax: 379 492 125 email: podatelna@mestostankov.cz IČO 253766 Spis. zn.: 990/2012/SÚ Č.j.: CJ 1254/2012/SÚ

Více

Městský úřad Jesenice stavební odbor

Městský úřad Jesenice stavební odbor Městský úřad Jesenice stavební odbor Mírové náměstí 368, 270 33 Jesenice u Rakovníka Č.j.: Výst./2540/11/M Vyřizuje: Makovský Počet listů dokumentu: 3 Tel: 313 599 214 (328) V Jesenici 19.3.2012 Stavebník:

Více

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í

R O Z H O D N U T Í. ú z e m n í r o z h o d n u t í Městský úřad Sedlčany odbor výstavby a územního plánování 264 01 SEDLČANY Č.j: V Sedlčanech dne: 16.1.2013 Vyřizuje: Petr Lomoz Telefon: 318 822 742, linka 241 R O Z H O D N U T Í Dne 30.11.2012 podala

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD KUTNÁ HORA Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, IČ: 00236195 stavební úřad se sídlem: Radnická 178, Kutná Hora tel.: 327 710 111*, fax: 327 710 106 e-mail: stavebni@kutnahora.cz, www.mu.kutnahora.cz

Více

ROZHODNUTI. MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDt. Mestsky ufad Hofovice Palackeho naniesti Hofovice

ROZHODNUTI. MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDt. Mestsky ufad Hofovice Palackeho naniesti Hofovice MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDt Mestsky ufad Hofovice Palackeho naniesti 2 26801 Hofovice nase zn.: S-MUHO/10073/2011//WEI cj.:muho/14684/2011 vyfizuje: Romana Weidlingova datum:

Více

Městský úřad Cáslav. odbor výstavby a regionálního rozvoje. Nám. Jana Žižky z Trocnova 1, Čáslav

Městský úřad Cáslav. odbor výstavby a regionálního rozvoje. Nám. Jana Žižky z Trocnova 1, Čáslav v Městský úřad Cáslav odbor výstavby a regionálního rozvoje Nám. Jana Žižky z Trocnova 1, 286 01 Čáslav Č.j.: SV 15208112sp. zn. 2489/2012-ku Čáslav, dne 17. září 2012 Vyřizuje: Mgr. Klára Kuperová, referent

Více

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í

Městský úřad Krnov. odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, Krnov VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Krnov odbor dopravy a silničního hospodářství Hlavní náměstí č. 1, 794 01 Krnov Č.j.: KRNODO-1424/2017 vagr Sp.zn.: DO-163082016-vagr Krnov dne 5. 1. 2017 Vyřizuje: Vágner Radomír VEŘEJNÁ

Více

Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad

Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad Obecní úřad Dolní Kralovice stavební úřad 257 68 Dolní Kralovice, tel. 317 856 364 e-mail:stavebniuraddk@tiscali.cz Č.j.: Vyřizuje: Výst./82/891/2012 Jindřiška Kadlečková Dolní Kralovice dne 31.7.2012

Více

Odbor výstavby - oddělení územ B6fw.áI-A+--' --- M t k' r~'b ~,- I 1, es s y ura'l:~f. usm!.t;;-. ~;-;. Sl'. 711.

Odbor výstavby - oddělení územ B6fw.áI-A+--' --- M t k' r~'b ~,- I 1, es s y ura'l:~f. usm!.t;;-. ~;-;. Sl'. 711. Statutární město KLADNO Magistrát města Kladna Odbor výstavby - oddělení územ B6fw.áI-A+--' --- MESn::) C:r.:: i.i~ulfn fj1f 4 1------... ;.j. tj ADRESA PRACOVIŠTĚ: Magistrát města Kladna Odbor výstavby

Více

ROZHODNUTI. stavebni povoleni. Otmice - knn pro c.k. 204/38, p. Jirkovsky

ROZHODNUTI. stavebni povoleni. Otmice - knn pro c.k. 204/38, p. Jirkovsky MESTSKY URAD HOROVICE ODBOR VYSTAVBY A ZIVOTNIHO PROSTREDI Mestsky iifad Hofovice Patackeho namesti 2 26801 Hofovice nasezn.: S-MUHO/13249/2011/STR cj.:muho/19285/2011 vyfizuje: Marek Strejc datum: 27.7.2011

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-40841/2018 vagr DO-56692018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

S T A V E B N Í P O V O L E N Í

S T A V E B N Í P O V O L E N Í MĚSTSKÝ ÚŘAD KRNOV ODBOR DOPRAVY A SILNIČNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ HLAVNÍ NÁMĚSTÍ 96/1 794 01 KRNOV Váš dopis zn.: Ze dne: Naše čj.: Naše sp. zn.: KRNODO-35733/2018 vagr DO-41452018-vagr 330.1 V/5 Vágner Radomír

Více

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN odbor stavební úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín IV

MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN odbor stavební úřad Mírové nám. 1175/5, Děčín IV MAGISTRÁT MĚSTA DĚČÍN odbor stavební úřad Mírové nám. 1175/5, 405 38 Děčín IV Číslo jednací: OSU/98686/2014/ed Spisová zn.: OSU/84277/2014 Vyřizuje: Eva Dudková Telefon: 412 591 252 e-mail: stavebni@mmdecin.cz

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, :

MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, Zliv, : MĚSTSKÝ ÚŘAD ZLIV odbor výstavby Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv, 387 001 192 : mu.zliv@sendme.cz, http://www.zliv.cz čj: 1763/12/Kr/roz Zliv, dne 27.11.2012 Vyřizuje: Král VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA Rozhodnutí Územní

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE

MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE MĚSTSKÝ ÚŘAD PŘEŠTICE ODBOR SPRÁVNÍ A DOPRAVNÍ MASARYKOVO NÁMĚSTÍ 107 334 01 PŘEŠTICE Číslo jednací: PR-OSD-SED/10354/2016 Přeštice, dne 19. dubna 2016 Tel.: E-mail: 377 332 473 sedlackova@prestice-mesto.cz

Více

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012

MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18. VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ č. 210/2012 *mujcx00fa5ff* MUJCX00FA5FF Městský úřad Jičín - Stavební úřad 506 01 Jičín, Žižkovo náměstí 18 Č.j.: MuJc/2012/24707/SU/Ves Jičín, dne 19.9.2012 Spisová značka: Výst. 2012/17982/Ve Oprávněná úřední osoba:

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor výstavby a životního prostředí

MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor výstavby a životního prostředí MĚSTSKÝ ÚŘAD NEPOMUK Odbor výstavby a životního prostředí Náměstí Augustina Němejce 63, 335 01 Nepomuk, Plzeňský kraj Tel.: 371 519 711 Fax: 371 519 755 IČO: 00256986 e-mail: podatelna@urad-nepomuk.cz

Více

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad

Městský úřad Litoměřice Stavební úřad Městský úřad Litoměřice Stavební úřad SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: SU/0030081/11/Ho 0043279/11/SÚ/JHo Hohenberger 416 916 135 jiri.hohenberger@litomerice.cz DATUM: 18.5.2011 ROZHODNUTÍ Výroková

Více

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV

MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV SPIS. ZN.: Č.J.: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: 20.6.2012 MAGISTRÁT MĚSTA MLADÁ BOLESLAV Odbor stavební a rozvoje města oddělení stavebního úřadu a úřadu územního plánování Komenského náměstí 61, 293 49

Více

ÚŘAD MĚSTYSE JINCE. Csl. dělostřelců JINCE ROZHODNUTI

ÚŘAD MĚSTYSE JINCE. Csl. dělostřelců JINCE ROZHODNUTI Obecní úřad Buková u Příbramě Došlo: :. :; /t1/...!. Č(slo jednacf: ÚŘAD MĚSTYSE JINCE,, v STAVEBNI URAD v Csl. dělostřelců 172 26223 JINCE telefon: 318692151 Spi.zn.: 2279/12rrů Čj.: 365/13rrů fax: 318

Více

R O Z H O D N U T Í V EŘEJN Á V Y H L Á Š K A

R O Z H O D N U T Í V EŘEJN Á V Y H L Á Š K A Č.j.: MBE 25158/2010/VÝST-Čp V Berouně dne 29. června 2010 Spis zn.: 872/2010/VÝST Vyřizuje: Miroslava Čepelová, tel.: 311654254, e-mail.: vyst7@muberoun.cz R O Z H O D N U T Í V EŘEJN Á V Y H L Á Š K

Více

hran nastupisf a trakcni stozary osazene svitidly VO. 74 0 432 27 tj cca mezi kfizovatkou ul. Nadrazni x Ceskobratrska a ul.

hran nastupisf a trakcni stozary osazene svitidly VO. 74 0 432 27 tj cca mezi kfizovatkou ul. Nadrazni x Ceskobratrska a ul. odbor vnltrnlch * -; Magistral mesta Ostravy odbor stavebne spravni VaSe znacka: Ze dne: C.J.: Sp. zn.: Vyrizuje: Telefon: E-mail: SMO/074272/14/Sprav./Kral S-SMO/447858/13/Sprav Krai Pavel, Ing. +420

Více

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

R O Z H O D N U T Í. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Spis. zn.: 5169/OST/10 Kal V Rokycanech: 30.8.2010 Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo nám. 1 Střed 337 01 Rokycany 7968/OST/10 Klára Kalinová

Více

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í

o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í M Ě S T S K Ý Ú Ř A D V P O B Ě Ž O V I C Í C H o d b o r v ý s t a v b y a ž i v o t n í h o p r o s t ř e d í * náměstí Míru č.p. 47, 345 22 Poběžovice ( 379 497 877, 379 497 281-2 e mail: stavebni@pobezovice.cz

Více

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. přístavba rekreační chaty

ROZHODNUTÍ. r o z h o d n u t í o u m í s t ě n í s t a v b y. přístavba rekreační chaty Spis.zn.: 17922/SÚ/13/No Karlovy Vary, dne 20.2.2014 Č.j.: 2186/SÚ/14 Vyřizuje: Nožková Květoslava, linka 502 Spisový znak: 328.3 Skartační znak: A/5 ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad územního plánování a

Více

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ

Magistrát města České Budějovice ROZHODNUTÍ 0Magistrát města České Budějovice S t a ve b n í ú ř a d n á m. Přemysla Ot a ka r a II, č. 1, 2 Magistrát města České Budějovice Ing. Vlastislav Eliáš Stavební úřad Kněžská 19 370 92 České Budějovice

Více

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í. Borek Lipiny kabelové vedení nn pro výst. 18 RD

ROZHODNUTÍ. s t a v e b n í p o v o l e n í. Borek Lipiny kabelové vedení nn pro výst. 18 RD Ú ř a d m ě s t y s e V š e t a t y odbor výstavby a ÚP 277 16 Všetaty čj. Výst. 491/2008 Všetaty dne 16. 5. 2008 VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ROZHODNUTÍ Výroková část: Úřad městyse Všetaty, odbor výstavby a ÚP, jako

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Lhota u Vsetína - kanalizace prodloužení 03 MĚSTSKÝ ÚŘAD VSETÍN Odbor územního plánování, stavebního řádu a dopravy Č.j.: MUVS-S 8223/2009/OÚPSŘ-328/Va-13 6.11.2009 Vyřizuje: Valentová Věra VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA ÚZEMNÍ ROZHODNUTÍ Městský úřad Vsetín,

Více

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ

Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno ROZHODNUTÍ Úřad městyse Březno stavební úřad Březno č.p. 13, 294 06 Březno Č.j.: OÚ/STAV/508/10/17 Březno 8.10.2010 Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Jaroslav Hruška 326 399 732 326 399 180 brezno.su@brezno.cz ROZHODNUTÍ

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í. č. I/26/2009. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í. č. I/26/2009. r o z h o d n u t í o u m í s tění stavby Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel.: 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2210/09-3877/2009-588/HH Rousínov, dne 24. srpna 2009 Oprávněná úřední

Více

Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, Ždírec nad Doubravou ROZHODNUTÍ

Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, Ždírec nad Doubravou ROZHODNUTÍ Městský úřad Ždírec nad Doubravou Stavební úřad Školní 500, 582 63 Ždírec nad Doubravou NAŠE ZNAČKA: MŽ/1157/2013 6 118/2013/S P VYŘIZUJE: Zdeněk Pleva TELEFON: 569 694 436 E MAIL: pleva.z@zdirec.cz DATUM:

Více

Městský úřad Potštát stavební úřad

Městský úřad Potštát stavební úřad Č.j.: Vyřizuje: SÚ-6-30/12-Pa Passinger René Při písemném styku uvádějte č.j. Tel: 581/694025 Městský úřad Potštát stavební úřad Zámecká 1, 753 62 Potštát V Potštátě dne 5.3.2012 ROZHODNUTÍ Výroková část:

Více

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor

M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor M Ě S T S K Ý Ú Ř A D K D Y N Ě stavební odbor Náměstí čp. 1, 345 06 Kdyně Naše značka: 291/12/V/Pa Ve Kdyni, dne 11.10.2012 Vyřizuje: E-mail: Palečková, 379 413 528 paleckova@radnice.kdyne.cz Výroková

Více

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í

V E Ř E J N Á V Y H L Á Š K A R O Z H O D N U T Í S T A V E B N Í P O V O L E N Í Městský úřad Frýdek-Místek, Radniční č.p. 1148, Frýdek, 738 22 Frýdek-Místek stavební úřad Č.j.: SÚ/1764/06/Jo Frýdek-Místek 7. června 2006 Vyřizuje:Ing. Jonas Č. tel. 558609250 E-mail: jonas.richard@frydekmistek.cz

Více