ewrc.cz Zatímco loni ses stal šampiónem MMČR, letos se ti velký mistrák tolik nevydařil. Kde vidíš hlavní příčiny?

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ewrc.cz Zatímco loni ses stal šampiónem MMČR, letos se ti velký mistrák tolik nevydařil. Kde vidíš hlavní příčiny?"

Transkript

1 Valda: Jsem zvyklý jednat na rovinu! Autor: Vlastimil Resl, :07 Dva domácí tituly v absolutním pořadí vybojoval v posledních dvou sezónách Pavel Valoušek. Zatímco loni dominoval Mezinárodnímu mistrovství České republiky, letos nenašel přemožitele v šampionátu sprintrally. Cesta k prvenství však rozhodně nebyla snadná. V úvodních dvou sprintech vyřadily otrokovického pilota z první pozice technické závady, Třebíč pak vynechal kvůli zraněním, utrpěným při vážné nehodě na Barum Rally. Start s ještě nedoléčenými zlomeninami v závěrečných podnicích je důkazem jeho obrovské vůle a statečnosti. V posledních dvou letech jsi vystřídal oba špičkové speciály S2000. Můžeš Škodu Fabia a Peugeot 207 zkusit porovnat? V čem jsou jejich největší rozdíly? Jak se ti spolupracovalo s týmem Kronos? Je pravda, že mám zkušenost s těmito vozy na nejlepší úrovni. Auta jsou srovnatelná. Fabia je generačně mladší a tak má automaticky malinko výhodu. To je jasné. Thierry (Neuville, pozn. autora) však ukázal schopnost peugeotu škodovku porážet. Jinak tým Kronos je naprostá špička a poskytl nám skvělé servisní zázemí. Celému týmu za to moc děkuji. Zatímco loni ses stal šampiónem MMČR, letos se ti velký mistrák tolik nevydařil. Kde vidíš hlavní příčiny? Hlavní příčiny se hledají těžko. Sport je velmi nevyzpytatelný. Jednou se daří a podruhé ne. My se neustále pohybujeme na hranici rizika a stoprocentní hranice rychlosti. Nedokončená soutěž někdy znamená ztrátu mistrovských nadějí. V našem šampionátu panuje velká konkurence. Není prostor taktizovat a už vůbec ne chybovat. Člověk musí jet hodně rychle a přitom bez chyb. A to není úplně

2 jednoduché. Okolností, ovlivňujících výsledek, je mnoho. Na Barum Rally jsi těžce havaroval. Byla to nejvážnější nehoda tvé dosavadní kariéry? Jak bys zpětně zhodnotil její příčinu? Dalo by se říci, že to byla má nejtěžší havárie v životě. Jsem rád, že se nic vážnějšího nestalo a to hlavně Zdendovi. To bych asi nepřežil. Příčina se mi hodnotí velmi těžce. Dostali jsme lehký smyk, jaký řeším naprosto standardně desetkrát za rychlostku. Vypadalo to, že jsem ho normálně zvládl. Na konci zatáčky jsem však nad autem ztratil kontrolu. Nevím proč a nepamatuji si to. Události byly velmi rychlé. Při nehodě jsi utrpěl zlomeniny zápěstí a klíční kosti. Jaké byly tvé první myšlenky? Můžeš popsat průběh rekonvalescence? Věřil jsi, že se stihneš vrátit za volant soutěžního vozu ještě v této sezóně? Moje první myšlenky byly, aby byl Zdenda v pořádku. Když jsem v nemocnici viděl problémy mnoha pacientů, přemýšlel jsem, proč vlastně závodíme. Že vlastně vše okolo je malicherné, když člověk najednou řeší takovéto věci. Člověk rychle získá na věci jiný pohled a začne vše hodnotit jinak. Průběh rekonvalescence nebyl jednoduchý. Navíc klíční kost jsem si zlomil až po dvou dnech v nemocnici. Když jsem se večer chtěl otočit na posteli a přitáhl jsem se za ručku, klíček praskl. Neskutečný zvuk a bolest. Navíc po týdnu druhé ruky v sádře mi ji lámali a znova sádrovali. Takže nic příjemného. Potom mě čekala operace téže ruky, kde mi do ní doktoři implantovali drát. Nevěřil jsem už ve včasný návrat na trať. Jeden sprint nám už utekl a naděje se rozplývaly. Ale snažil jsem se dělat vše proto, aby to vyšlo. Účast na posledních dvou sprintech byla nutná. Sádru mi sundali v pondělí odpoledne a také vytáhli drát. No a v pátek už jsem seděl v závodním autě před Rally Jeseníky. Nebylo to jednoduché, protože jsem ruku skoro nemohl použít. Ještěže fabia WRC měla řazení na volantu. Vše jsem obsloužil pravou rukou a levou se jen přidržoval. Ale byl to ukrutný boj. Jsem rád, že jsme to díky Bohu zvládli.

3 Také tvůj spolujezdec Zdeněk Hrůza utrpěl při nehodě zranění. Jak rychle se zotavil on? Co pro tebe vlastně dlouholetá spolupráce se Zdeňkem znamená? Ano. Také Zdenda utrpěl zranění, což mě samozřejmě velmi mrzí. Měl naražená záda, konkrétně kostrč. To jsou velmi bolestivá zranění. Jsem rád, že to zvládl a rozběhal. Jsme parťáci a jeden druhému důvěřujeme. Moc mě to těší, protože si myslím, že jsme super tým. Naše spolupráce pro mě znamená mnoho. Daleko úspěšněji pro tebe skončila sprinterská sezóna. Jak vysoko stavíš tento titul ve tvé dosavadní kariéře? Věřil jsi v něj i po odstoupeních z první pozice na úvodních dvou podnicích a posléze vynechané Třebíči? Nakolik tě handicapovala nedoléčená zranění v posledních dvou podnicích? Bylo velmi těžké doufat, že se to podaří. Ale přesto jsme pořád věřili. A to jak týmu Karla Trněného, tak našemu autu a také nám samotným. Museli jsme bojovat a držet se hesla: Co Tě nezabije, to Tě posílí. A povedlo se. Přiznávám, že to nebylo jednoduché. Měli jsme proti sobě mnoho kvalitních soupeřů a já i jim děkuji za perfektní konfrontaci. Úroveň sprintů je velká. Musí se tam jet jiným stylem, než ve velkém mistráku. Po neúspěšné Barum Rally je tento titul moc potěšující. Jsme za něj moc a moc rádi.

4 Sprinty jsi absolvoval za volantem fabie WRC. Fanoušci jistě mají dosud v živé paměti tvé fantastické výkony s corollou a focusem ve zlaté éře WRC. Co pro tebe osobně možnost pravidelných startů s WRC znamenala? Můžeš tuto techniku porovnat s S2000 či N4? Osobně na zlatou éru vozů WRC vzpomínám velmi rád. Bylo super, že jsme letos mohli startovat ve dvou šampionátech a ve sprintech s vozem specifikace WRC. Po tolika letech pro mě bylo jisté novum oprášit styl pro tuto techniku pro pravidelnou celoroční účast. Navíc jsme se těmito starty chtěli udržet v kondici pro velký mistrák. Řídit auto WRC je oproti vozu S2000 diametrálně rozdílné. I když je wéercéčko výkonnější, tak v mnoha momentech je S2000 díky podvozku a obratnosti rychlejší. S2000 je pro rychlou jízdu také daleko obtížněji řiditelné, protože pilot nad jízdou musí daleko více přemýšlet. Ale pokud do toho jezdec opravdu jde, je to asi větší zážitek než s WRC. Každopádně je to skutečně úplně o něčem jiném. Ve sprintech proběhlo několik změn designu. Kdo je vymýšlel a co znamenaly? Který ti osobně přišel nejvydařenější? To je pravda a jsem za tuto image velmi rád. Všechen náš design nějak souvisel s činností nebo aktivitami našeho hlavního partnera firmy DELIMAX a.s. Je vidět, že firma opravu používá designu ke skutečné propagaci a image své společnosti a to je moc dobře. Myslím si, že s tímto jevem se už nikde jinde nesetkáte. Za mnoha nápady a motivy stál osobně pan Jan Varmuža a moc si vážím toho, že tím takto žije. Já mu za toto všechno moc děkuji. Velmi se mi líbil bílo-černý design, související s omezenou edicí podnikových kamiónů.

5 Na Českém Krumlově neunikly mé pozornosti týmové hostesky, nabízející k ochutnání produkty společnosti Delimax. Proběhly podobné akce i na jiných soutěžích, případně jaké? S jakým se setkaly ohlasem? Takovéto akce probíhaly i na jiných závodech. Třeba na Podkopné Lhotě, kde jsme měli design grilmanie, griloval náš pan šéfkuchař Peťa Samsonek maso. To se nabízelo kolemjdoucím. Maso se dalo vzít třeba i s podnikovými omáčkami, které měly velký úspěch. Za podobné akce jsem velmi rád a myslím, že v nich budeme pokračovat. Je to super, protože se dělá opravdová propagace produktům firmy DELIMAX. Na tratě se letos vrátil tvůj lancer a sprinty s ním absolvovala posádka Petr Leher Jiří Skořepa. Jak jsi se vzájemnou spoluprací a jejich výkony spokojen? Ano. Letos závodil ve sprintech i můj lancer připravovaný týmem R. A. M. racing activities pana Michala Mládka. Myslím, že šlo o vydařenou spolupráci. Auto až na pár problémů celý rok fungovalo dobře a to i díky super přípravě Aleše Homolky, kterému velmi děkuji. Pokud jsem měl jen trochu času, snažil jsem se klukům maximálně poradit. Přiznávám však, že to se mnou neměli jednoduché. Jsem zvyklý jednat na rovinu a otevřeně říkat, co cítím. A přestože jeli s mým autem, nesnažil jsem se je plácat po zádech a pochlebovat. Tak tomu je u jiných nájemců aut a oni samotní pak svého klienta za zády pomluví, jak špatně jede. Pokud se mi na jízdě či čemkoliv jiném něco nelíbilo, řekl jsem to. Měl jsem zájem, aby se kluci někam posunuli a aby moje auto jelo rychle.

6 Vím o tobě, že jsi vždy pozorně sledoval i vycházející talenty a boje v nižších třídách. Kteří z mladých pilotů tě v poslední době zaujali? To souhlasí. Vždy jsem sledoval naše nástupce. Vždy jsem toužil, aby z naší země vzešel nějaký super pilot, schopný prosadit na nejvyšší úrovni. Měl jsem určité kandidáty a tipy. Vždy jsem se naprosto automaticky snažil pomoci nebo poradit, pokud o to měl někdo zájem. A navíc naprosto nekomerčně. Záleží mi na tom, aby tady vyrůstali dobří mladí jezdci. Jenže všude je nějaký problém. Někteří jsou velmi dobří a už teď pěkně řídí auto. Jenomže to není všechno. Problémem některých jsou chybějící finance. U dalších zase peníze nejsou problém, ale jsou tam jiné nepříliš šťastné věci. Upřímně je mi smutno, když vidím mladého nadějného kluka hezky ovládat auto, ale tím to končí. Tak jen pevně věřím, že třeba nakonec někoho naše malá republika mít bude. V minulosti jsi několik let působil v mistrovství světa v kategoriích PWRC a JWRC. Jak na tuto dobu vzpomínáš? Co ti tyto starty daly? Udržuješ kontakt s někým s tehdejších soupeřů či členů týmu? Na tuto dobu vzpomínám velmi rád. Byla pro mě a nás všechny zatěžkávající zkouškou. Tím myslím vstup do mistrovství světa. A to nejen po stránce jezdecké, ale i organizační a finanční. Myslím si, že starty na náročných soutěžích mi daly hodně moc. Moc rád na to vše vzpomínám, i když to byla taková naše éra, kdy se nám sportovně moc nedařilo. S některými jezdci a týmovými techniky jsem v malém kontaktu. Ted jsem na Pražském sprintu mluvil a vzpomínal s P. G. Anderssonem. Tvůj rallyový program byl letos velmi pestrý. Čemu se věnuješ, když ti přece jen nějaký volný čas vyjde? Jsi stále velkým příznivcem moderních komunikačních technologií? Určitě máš mnoho fanoušků a také fanynek. Kontaktují tě hodně po mailu či facebooku? Svůj volný čas se snažím vyplnit hlavně jakýmkoliv sportem. Rád jdu na tenis, také chodím tu a tam s klukama hrát fotbalový turnaj. Hodně se s kamarádem Tomem Smolíkem věnujeme spinningu.

7 Mám také nějakou přípravu. Ano jsem fanda PC a také veškeré komunikace, která mi vezme nějaký čas. Někdy na dotazy ani nestíhám odpovídat a jsem ve velkém skluzu, za což se velmi omlouvám. Letošní boje o mistrovské body jsou minulostí. Máš už plány na sezónu následující? Plány na další rok usilovně řešíme. Myslím si, že budeme mít brzy úplně jasno. Teď je jistý náš start na Jänneru. Ještě je však jedna neznámá v podobě auta. Tak se necháme překvapit.

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři

Martin Hudec ze dvou kol na čtyři Martin Hudec ze dvou kol na čtyři 1. Kdy a jak jste se dostal od motocyklových soutěží k automobilovým? K autům jsem se dostal díky kamarádovi od motorek, který si zkusil jet sprint na Hondě a když jsem

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 7. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 5. 11. 2011 13:24 Jelikož doba a pokrok jdou nezadržitelně kupředu, což obzvláště v motorsportu platí dvojnásob, tak sezóna 2004 se

Více

ewrc.cz Evropský šampionát je v posledních letech trochu ve stínu mistrovství světa a IRC. V čem vidíš jeho pozitiva či negativa?

ewrc.cz Evropský šampionát je v posledních letech trochu ve stínu mistrovství světa a IRC. V čem vidíš jeho pozitiva či negativa? Evropský úspěch mi život nezměnil Autor: Vlastimil Resl, 11. 1. 2011 08:12 Rok 2010 byl nejúspěšnějším v dosavadní kariéře Jana Škalouda. Přes své mládí již velmi zkušený spolujezdec vybojoval společně

Více

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz

Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2. ewrc.cz Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 2 Autor: Martin Agnus Bobek, 17. 10. 2005 00:00 Pavel Janeba: Od vozu Škoda Favorit k Fabii WRC - 1. díl Mistrovství světa v rally jsme od roku 1999 absolvovali

Více

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc

Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Zkusil jsem to podržet a bylo to moc Autor: Vlastimil Resl, 9. 9. 2008 20:57 Přestože posádka PCD Racing Josef Čermák Anna Maťková vstoupila do pačejovské soutěže velmi dobře a usadila se v čele třídy

Více

Spodní prádlo od Martiny Škardové

Spodní prádlo od Martiny Škardové Spodní prádlo od Martiny Škardové Autor: Vlastimil Resl, 21. 10. 2008 15:40 Mladá západočeská spolujezdkyně Martina Škardová se po absenci na Rally Jeseníky vrátí ve Vsetíně na horké sedadlo vedle Honzy

Více

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem

Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Martin Vlček se snaží jezdit s rozumem Autor: Petr Sabotage Medřík, 22. 11. 2009 17:01 Přestože je Ostravsko jen něco málo přes 100 kilometrů vzdáleno mecce rallysportu Zlínu, posádek z této oblasti startujících

Více

Michalík poprvé v první desítce i za volantem

Michalík poprvé v první desítce i za volantem Michalík poprvé v první desítce i za volantem Autor: Miroslav Vebr, 19. 1. 2009 12:36 Romana Michalíka si motoristická veřejnost spojuje hlavně s úzkými řidítky. S motorkami v terénu dosáhl Palič mnoha

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 17 Autor: Standa standak Komínek, 15. 7. 2008 13:34 Druhým vozem Škoda Fabia WRC, který si svoji premiéru odbyl na Německé rally 2005, byl vůz s pořadovým číslem

Více

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3

Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Filip Schovánek odpovídá na dotazy - 3 Autor: Martin Agnus Bobek, 5. 4. 2006 00:00Filip Schovánek před odjezdem do dějiště Rally Korzika odpověděl na všechny dotazy návštěvníků ewrc.cz. Jelikož měl Filip

Více

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou

Bleskovka s... Inessou Tushkanovou Bleskovka s... Inessou Tushkanovou (Text: Marek Felt, foto: archiv jezdce) Dnes jsme vyzpovídali čtyřiadvacetiletou Inessu Tushkanovou. Tato ukrajinská závodnice, žijící však v Moskvě, se účastní rallyového

Více

Rozhovor s ewrc Hvězdou rally Pavlem Valouškem

Rozhovor s ewrc Hvězdou rally Pavlem Valouškem Rozhovor s ewrc Hvězdou rally Pavlem Valouškem Autor: Redakce, 3. 3. 2008 17:10 I v letošním roce pokračuje redakce ewrc v tradici vyhlašování Sheron ewrc Hvězdy rally. První soutěží sezóny 2008 byla rakouská

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 3. RC Rallye Český Krumlov 2013. Volný závod ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 3. RC Rallye Český Krumlov 2013 Volný závod OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo 9. Seznamovací jízdy 10.

Více

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC?

Dotazníky vyplnili - podle kategorií: Jak se Vám celkově líbil etapový závod SPAC? Vyhodnocení dotazníku k etapovému závodu SPAC (Velká cena FORCE) Dotazník vyplnilo 53 závodníků, někteří neodpověděli na všechny otázky. Dotazníky vyplnili - podle kategorií: 16 11 9 6 4 3 2 2 A B C D

Více

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín ZPRAVODAJ AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín 1 VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ VSETÍN VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Zatímco letos zařadili sestavovatelé motoristického kalendáře Valašskou rally na druhé místo harmonogramu

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil

Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( https://www.lf2.cuni.cz) Bojuji pro radost, ne o život Karel Musil seriál rozhovorů s našimi úspěšnými sportovci Vracíme se s dalším pokračováním

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne díl Autor: Jiří Seliger, :48 Fotky žloutnou, vzpomínky ne... - 8. díl Autor: Jiří Seliger, 31. 3. 2014 19:48 Nedávno přibyly na ewrc-results.com výsledky Rallye Toužim 1979 a já jsem si vzpomněl, že jsme tuto rallye také jeli. Začal

Více

ewrc.cz Foto: Martin Bobek ewrc.cz

ewrc.cz Foto: Martin Bobek ewrc.cz Filip Schovánek představuje zajímavý produkt Autor: Martin Agnus Bobek, 7. 5. 2005 00:00 Filip Schovánek patří přes svůj poměrně nízký věk mezi nejzkušenější spolujezdce. Jeho jméno je spjato se jménem

Více

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017

ETICKÝ KOMPAS 2016/2017 Bylo to super! Skvělá lektorka, skvělé aktivity. Doporučuji. Velmi se mi líbily obě etické dílny. Přidala bych tam ještě nějaké hry. Paní Dana byla velmi sympatická a legrační. Nejvíce mě zaujaly Předsudky.

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl

Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl Z historie vozu Škoda Octavia WRC - 4. díl Autor: Jakub "kuře" Kura, 14. 10. 2011 09:38 Sezóna 2002 znamenala pro Škodu Motorsport první kompletní sezónu ve světovém šampionátu. Do ní vstupovala s druhou

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ JAN ČERNÝ SPORTOVNÍ CÍLE PRO 2016 - Umístění v top 3 šampionátu absolutně - Snížení ztráty na vítěze soutěže (s/km) - Boj o vítězství

Více

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6

Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6 Historie vozů Škoda Fabia WRC - vůz č. 6 Autor: Standa standak Komínek, 8. 3. 2008 08:07 Škoda Fabia WRC s označením 06 a původní registrační značkou 3S3 1947 je podle počtu svých startů nejvíce využívanou

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

Mikula show

Mikula show 1 308,0 m po 1 308,0 m 1. 1:30,28 0:00,00 1 1. 01:30,28 00:00,00 2. 30 Honza Petr 1:36,03 0:05,75 2 2. 30 Honza Petr 01:36,03 00:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 0:00,00 0:05,75 0 Porsche 911 / XRAY T2 00:00,00

Více

Tajemství rallyového navigátora https://www./cs/zivotni-styl/sport/motorsport-cs/tajemstvirallyoveho-navigatora/ Jak moc může spolujezdec při rallye ovlivnit výsledný čas? Jak přesně vzniká itinerář a

Více

Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Alessandro Ferrari TM a Bonver Pavel Tvrdý Roman Heirich, Zdeněk Gottvald Miroslav Ševela

Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Alessandro Ferrari TM a Bonver Pavel Tvrdý Roman Heirich, Zdeněk Gottvald Miroslav Ševela Czech & Slovak TM Racing photo day Slušovice Bylo to už před dvěmi týdny, v sobotu 2.4., ale ke zpracování načerpaného materiálu jsem se dostal až nyní... Dovozce značky TM Racing do České a Slovenské

Více

ewrc.cz Když někam jedu, tak musím jet vleže. Na boku na zadních sedačkách. Ale snažím se nikam moc nejezdit, ať podpořím zdárnou léčbu.

ewrc.cz Když někam jedu, tak musím jet vleže. Na boku na zadních sedačkách. Ale snažím se nikam moc nejezdit, ať podpořím zdárnou léčbu. Michal Ernst se uzdravuje Autor: Petr Sabotage Medřík, 15. 11. 2009 17:05V sobotu tomu bylo 3 týdny, kdy se v průběhu Wurth Partr Sprintrally Vsetín rozletěla do médií zpráva Nepříjemné zranění spolujezdce

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 úspěšně odstartoval na Valašce Premiérové snažení společnosti Opel C&S, českého zastoupení automobilky Opel, a promotéra XTG motorsport při debutu XTG Opel ADAM Cup 2015 výrazně

Více

V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky

V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky V Drnovicích při ME vyhrávaly i české posádky Druhý závod Mistrovství Evropy v truck trialu se jel v Drnovicích u Lysic. Do zdolávání náročných terénů v pískovně firmy SEDOS se pustilo 22 převážně dvoučlenných

Více

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017

ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ. 7. RC Rallye Český Krumlov ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 ZVLÁŠTNÍ USTANOVENÍ 7. RC Rallye Český Krumlov 2017 13. ÚAMK RC Rally Cup Český Krumlov 2017 OBSAH: 1. Úvod 2. Organizace 3. Program 4. Přihlášky 5. Pojištění 6. Reklama a označení 7. Pneumatiky 8. Palivo

Více

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007

Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Preview Impromat Rallysprint Kopná 2007 Autor: Martin Rasghan Raška, 27. 6. 2007 00:00 V okolí Slušovic se v sobotu odehrají další souboje o body do našlapaného sprintového mistrovství. Jak se stalo pomalu

Více

Rally na pětníku. Naplno přes horizont

Rally na pětníku. Naplno přes horizont Naplno přes horizont Rally na pětníku Pětník, to bývala drobounká mince, která kdysi měla svoji hodnotu. Když se v těch časech mluvilo o rally na pětníku, byla řeč o kompaktní soutěži, která se točila

Více

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU Strouhal Martin Student 2.D Martin je na naší škole něco přes rok a půl, přesto toho již stihl hodně. V roce 2014 se stal druhým nejlepším studentem

Více

ewrc.cz Foto: Petr Frýba

ewrc.cz Foto: Petr Frýba Profil nejen spolujezdce: Rudolf Kouřil Autor: Vlastimil Resl, 18. 7. 2007 00:00 Rudolf Kouřil patří k našim nejzkušenějším spolujezdcům. V posledních letech je také ředitelem nádherné a velmi ambiciózní

Více

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC Když jsem zjistil, že se do naší školy hlásí loňský vítěz Silového čtyřboje ZŠ Pavel ŠVEC ze Základní školy v Židlochovicích, který před rokem v naší tělocvičně dokázal udělat

Více

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ Obsah MILOST Milost je projevem Boží lásky k nám. 1. Máš přednost 9 2. Veliká bouřka 13 3. Žena u studny 17 4. Snídaně s Ježíšem 21 UCTÍVÁNÍ Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. 5. Kdykoli

Více

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27

ewrc.cz Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, :27 Mistr třídy 9 René Dohnal přezbrojuje Autor: Miroslav Vebr, 13. 1. 2016 12:27 Kunovický René Dohnal začal jezdit rally v roce 2011. Již v následující sezoně získal absolutně 2. místo ve třídě 10 ve sprintech.

Více

Když bude delší než mají ostatní tak se bude mít snahu převrátit ale nakonec i tento problém se jim podařilo vyřešit. Jak? No musí být o dost širší

Když bude delší než mají ostatní tak se bude mít snahu převrátit ale nakonec i tento problém se jim podařilo vyřešit. Jak? No musí být o dost širší Super Rudolf. V jedné staré továrně,kde vyrábějí všelijaká speciální vozidla jako jsou náklaďáky,cisterny,kombajny a různé jiné velké stroje dostaly jednu nečekanou zvláštní objednávku.tato objednávka

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

Rali Vinho da Madeira

Rali Vinho da Madeira Úspěšný start Jandíka na Madeiře Autor: Zdeněk Weiser, 3. 8. 2004 00:00 Rali Vinho da Madeira Pátým dílem mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla Rally madeirského vína na stejnojmenném ostrově

Více

Prezentace sportovce

Prezentace sportovce Prezentace sportovce Ondřej Vostatek / člen juniorské reprezentace AČR FIM CEV Repsol 2019 - Moto 3 FIM CEV Repsol 2018 - ETC CEV RFME 2018 - Pre-moto 3 1 podium FIM CEV Repsol 2017 - ETC CEV RFME 2017

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE REPREZENTANT ČR, MISTR ČR A MISTR EVROPY JAN ČERNÝ JAN ČERNÝ SPORTOVNÍ CÍLE PRO 2016 - Umístění v top 3 šampionátu absolutně - Snížení ztráty na vítěze soutěže (s/km) - Boj o vítězství

Více

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-27. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-27 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 5 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

IV. RC RALLY TÁBOR

IV. RC RALLY TÁBOR vůz penalty ztáta 1 322,5 m po 1 322,5 m 1. 2 Karel Griessl 1:38,88 0:00,00 1 1. 2 Karel Griessl 01:38,88 00:00,00 Peugeot 206 WRC / XRAY T1 FK05 0:00,00 0:00,00 Peugeot 206 WRC / XRAY T1 FK05 00:00,00

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ?

CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? CO NÁM PÍŠÍ NAŠE AU PAIR KONKRÉTNĚ? Jana Milá Agenturo Jano! Posílám Ti vánoční pozdrav s přáním krásného a klidného prožití vánočních svátků z kraje nádherných jezer, honosných zámků, cihlových

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

Jak ABA honila Cipíska po lese na Trojáku

Jak ABA honila Cipíska po lese na Trojáku Jak ABA honila Cipíska po lese na Trojáku Autor: Vlastimil Resl, 18. 9. 2008 21:19 Nešťastným zakončením letošní smolné sezóny posádky Michal Fiala Tomáš Heidenreich byla těžká havárie na trati nejdelší

Více

Zuzana Pospíšilová Ilustrace Eva Rémišová. Hravá autoškola

Zuzana Pospíšilová Ilustrace Eva Rémišová. Hravá autoškola Zuzana Pospíšilová Ilustrace Eva Rémišová Hravá autoškola Zuzana Pospíšilová Ilustrace Eva Rémišová Hravá autoškola Upozornění pro čtenáře a uživatele této knihy Všechna práva vyhrazena. Žádná část této

Více

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5

Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 Mistrovství ČR ve Sprintrally 2 0 0 5 r a c i n g t e a m AGROTEC racing team se v roce 2005 zúčastnil seriálu: Mistrovství ČR ve Sprintrally dle následujícího kalendáře. TERMÍN KONÁNÍ NÁZEV PODNIKU 11.-12.

Více

Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem.

Martin Čenda Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Čendova RZtka Autor: Jakub Malina, 4. 9. 2016 10:24 Martin "Čenda" Vodehnal, jméno, které si většina rally fanoušků spojí s rozevlátým stylem jízdy se vším, co má čtyři kola a ovládá se to volantem. Jako

Více

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková v loňském roce jsem se zúčastnila projektu "ŠANCE PRO DĚČÍNSKO", který měl zvýšit možnosti mého uplatnění na trhu práce. Po úspěšném ukončení dvou vzdělávacích modulů tohoto projektu jsem získala certifikáty

Více

ALBATROS MaS ve skole_ _cz.indd :30:45

ALBATROS MaS ve skole_ _cz.indd :30:45 ALBATROS Miloš Macourek Adolf Born Mach a Šebestová ve škole Mach a Šebestová ve škole MILOŠ MACOUREK ADOLF BORN Albatros Miloš Macourek heir, 1982 Illustrations Adolf Born, 1982 ISBN 978-80-00-02867-5

Více

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992.

ewrc.cz Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, :21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Fotky žloutnou, vzpomínky ne... Autor: Jiří Seliger, 7. 9. 2010 10:21 Skutečná příhoda mých přátel ze Švédska při Rallye Bohemia 1992. Před mnoha roky k nám na rallye jezdili soutěžáci ze Švédska a já

Více

ewrc.cz Čtenářská fotosoutěž - poradna II. Autor: Libor Jungvirt, 30. 6. 2006 00:00

ewrc.cz Čtenářská fotosoutěž - poradna II. Autor: Libor Jungvirt, 30. 6. 2006 00:00 Čtenářská fotosoutěž - poradna II. Autor: Libor Jungvirt, 30. 6. 2006 00:00 Čas letí velice rychle a i mne tak trochu dostihl. Před časem jsem vám slíbil pokračování fotoškoly a nyní se už radši ani nechci

Více

Elektronický měsíčník klubu Every Day Tuning. Číslo 4, Ročník 1. (2008)

Elektronický měsíčník klubu Every Day Tuning. Číslo 4, Ročník 1. (2008) Elektronický měsíčník klubu Every Day Tuning Číslo 4, Ročník 1. (2008) 1 Slovo úvodem Duben bude pro náš klub, hlavně pro mě osobně zlomovým měsícem. Po 14 měsících se budu muset s klubem rozloučit ve

Více

Co jsou silniční motocyklové závody?

Co jsou silniční motocyklové závody? PARTNERSKÁ NABÍDKA PRO ROK 2012 Co jsou silniční motocyklové závody? Je to druh motocyklového sportu, při kterém se jezdí na automotodromech s asfaltovým povrchem pro tento sport předem určených. Před

Více

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín

Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín Školení pořadatelů a činovníků rally 22. 2. 2014, Zlín F automobilové rally NSŘ FAS AČR Stanislav Kafka Pro rok 2014 jsou v rally vypsána tyto mistrovství: Mezinárodní mistrovství ČR Mistrovství ČR ve

Více

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje?

Přečti si můj příběh uvnitř. Co přijde příště? MOJE RODINA SE MĚNÍ. Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Co přijde příště? Přečti si můj příběh uvnitř MOJE RODINA SE MĚNÍ Mrkni dovnitř na rady dalších mladých lidí Proč se to děje? Proč se to děje? Existuje řada důvodů, proč se někteří rodiče rozejdou. Obvykle

Více

Prezentace sportovce

Prezentace sportovce Prezentace sportovce Ondřej Vostatek / člen juniorské reprezentace AČR Účast na FIM CEV Repsol 2017-18 Účast na CEV RFME 2016-18 Mistr Evropy 2015 Dvojnásobný Mistr Německa Několikanásobný Mistr ČR Základní

Více

RSC Rock Solid Club solid rock pevná skála

RSC Rock Solid Club solid rock pevná skála 1 Čau děcka, já jsem Janka a jsem členem RSC klubu a chci vás s ním trochu seznámit. Zkratka RSC znamená Rock Solid Club a solid rock znamená v angličtině pevná skála. Každé úterý se scházíme u vás na

Více

ewrc.cz Jak jsme byli na F1... Autor: Vlastimil Resl, :00

ewrc.cz Jak jsme byli na F1... Autor: Vlastimil Resl, :00 Jak jsme byli na F1... Autor: Vlastimil Resl, 5. 6. 2007 00:00 Přeštičtí soutěžáci Robert Vodička a Pavel Dobiš jsou tak velkými fanoušky motoristického sportu, že bez něj nevydrželi ani v přestávce mezi

Více

Manažerem talentů. 1. kapitola

Manažerem talentů. 1. kapitola 1. kapitola Manažerem talentů Mám neodbytný pocit, že se v Čechách snad nenajde člověk, který by se domníval, že na výchově automobilových talentů se dá něco vydělat, neřku-li zbohatnout. Leda, že by z

Více

Dan Zpěvák: Mám opět velkou chuť závodit

Dan Zpěvák: Mám opět velkou chuť závodit Dan Zpěvák: Mám opět velkou chuť závodit Autor: Jakub "kuře" Kura, 11. 11. 2013 16:00Návraty za volant po delší pauze nebývají v rally nejobvyklejším jevem, ale jedním příkladem toho, že se tak děje je

Více

Růžová víla jde do města

Růžová víla jde do města Růžová víla jde do města V Růžovém lese žila s maminkou, tatínkem a dědečkem v malé chaloupce Růžová víla. Jednoho dne se procházela po kraji lesa a zasněně hleděla na nedaleké město. Jakpak to tam asi

Více

Ale jak to, že nás má tolik stát život s Pánem který dává spasení zdarma, který za nás - jak víme - cele zaplatil svým životem?

Ale jak to, že nás má tolik stát život s Pánem který dává spasení zdarma, který za nás - jak víme - cele zaplatil svým životem? Mt 13, 44-46 Podobenství o Království. Zvláštní obrazy, které PJ používal aby lidi přivedl k podstatě věci. Tentokrát o pokladu a perle které člověka stojí všechno co má. Chceme-li porozumět Ježíšovu sdělení,

Více

Problematika odborné praxe v oboru všeobecná sestra na pracovištích intenzivní péče zkušenosti z 3. LF UK

Problematika odborné praxe v oboru všeobecná sestra na pracovištích intenzivní péče zkušenosti z 3. LF UK Problematika odborné praxe v oboru všeobecná sestra na pracovištích intenzivní péče zkušenosti z 3. LF UK Marie Zvoníčková Jana Holubová Ústav ošetřovatelství 3. LF UK Praha Kdo jsou naši studenti? Kdo

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

Věra Pečenková: Za největší úspěch...

Věra Pečenková: Za největší úspěch... Věra Pečenková: Za největší úspěch... Autor: Pavel Vydra, 10. 11. 2015 19:22 Do konce devadesátých let nebylo v české rally vůbec obvyklé, aby za volanty soutěžních vozů seděly ženy pár se jich našlo,

Více

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil

Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV. Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil Výroční zpráva spolku MOPED TEAM TLUMAČOV 2017 Výroční zprávu zpracoval: Petr Vystrčil 30. 12. 2017 Účel a poslání spolku: Spolek MOPED TEAM TLUMAČOV vznikl v roce 2015 za účelem pořádání sportovních a

Více

IV. ICE Apple Rally 2013

IV. ICE Apple Rally 2013 Seznam všech aktivních RZ IV. ICE Apple Rally 2013 Délka 1599.0m Index Název RZ Stav Čas startu 1 Euro RC Rally Challenge Dokončená 26.12 14:31 2 OZC Zlaté Jablko Dokončená 26.12 14:56 3 Euro RC Rally

Více

Návštěva. 2 vyučovací hodiny 4.ročník 4letého gymnázia vstup do tématu kooperativní vyučování metody dramatické výchovy

Návštěva. 2 vyučovací hodiny 4.ročník 4letého gymnázia vstup do tématu kooperativní vyučování metody dramatické výchovy Návštěva 2 vyučovací hodiny 4.ročník 4letého gymnázia vstup do tématu kooperativní vyučování metody dramatické výchovy 1. Co si s sebou vezmete na dalekou cestu? Psaní seznamů Max.5min 2. Kam jedeme? báseň

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH

NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH NABÍDKA PRO PREZENTACI VAŠÍ FIRMY NA MISTROVSTVÍ ČR V AUTOMOBILOVÝCH SOUTĚŽÍCH Stručná charakteristika soutěže: soutěž seriálu mistrovství ČR v automobilových rally centrum soutěže v Okříškách cca 10 km

Více

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST

PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST PRAVIDLA NEXT RC RALLY CHAMPIONSHIP 2017 ORGANIZAČNÍ ČÁST 1. Pořadatel šampionátu, pořadatel soutěže Pořadateli šampionátu jsou pořadatelé jednotlivých soutěží. Pořadatelé šampionátu určují pravidla a

Více

ewrc.cz Profil jezdce: Jan Jakubec Autor: Vlastimil Resl, :21

ewrc.cz Profil jezdce: Jan Jakubec Autor: Vlastimil Resl, :21 Profil jezdce: Jan Jakubec Autor: Vlastimil Resl, 20. 1. 2008 15:21 Pražský pilot Jan Jakubec má za sebou velmi úspěšný rok. Stal se vítězem třídy N2 v MČR rallye a jeho fotbalová Slavia se po delší době

Více

Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky

Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky Barum Czech Rally Zlín: ADAMy opanovaly dvoukolky Vrchol české sezony evropská Barum Czech Rally Zlín dopadl pro značku Opel, zejména pro modely ADAM R2, parádně. Vozy německé automobilky obsadily čelní

Více

9_AB_tabulky. Jak odhaduješ časovou náročnost absolventské práce? týden až dva týdny asi měsíc více jak měsíc

9_AB_tabulky. Jak odhaduješ časovou náročnost absolventské práce? týden až dva týdny asi měsíc více jak měsíc 9_AB_tabulky 9.A a 9.B 214 2 Jak odhaduješ časovou náročnost absolventské práce? týden až dva týdny asi měsíc více jak měsíc Mají AP význam pro rozvoj žáka 9. třídy? ano nevím ne Uvítal jsi, žes mohl na

Více

ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor.

ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor. P C ro letošní sezonu jsme vytvořily nový mezinárodní tým ve složení Eva Vykydalová jako jezdec a Natali Krupichkova jako navigátor. hceme na sobě pracovat a zdokonalovat se. Důležitým faktorem v soutězích

Více

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Leden 2012 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií.........1 Sportovní dopoledne..........2 INFO ze ZŠ a MŠ v nemocnici..3-4

Více

ewrc.cz foto Tomáš Poleník

ewrc.cz foto Tomáš Poleník Ždímeme Houbu Autor: Vlastimil Resl, 31. 12. 2010 13:41 Netradiční sezónu má za sebou půvabná spolujezdkyně Martina Škardová. Poprvé ve své kariéře totiž navigovala místo Jana Sýkory jiného Honzu Dohnala.

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

Výborně! Těším se na setkání

Výborně! Těším se na setkání Výborně! Těším se na setkání zítra! Ahoj, jmenuji se Sema! Přišla jsem do Maďarska před několika měsíci, před nedávnem jsem začala řídit křesťanské společenství, které jsme založili s mými krajany. 143

Více

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49

Násedlovice - review Pátek, 27 Duben :49 Násedlovice Průběžné třetí místo udržela sudoměřická vrchařská stáj v seriálu Liqui Moly Berg Cup 2012. Tým REC získal v součtu jednotlivých jezdců v týmové trofeji pětapadesát bodů ze šedesáti možných.

Více

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE

NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE NEVŠEDNÍ VÍKEND U TOMÁŠE 25. 28. 9.2017 Ač moje léto každoročně není naplněno, až na výjimku žádným programem, srpen 2017 byl, dá se říci plný. Alespoň jeho víkendy. Známý z parku Hvězda Tomáš Š., kterého

Více

Volný čas a sportování

Volný čas a sportování Volný čas a sportování Žáci 7. tříd ZŠ a 2. ročníků osmiletých gymnázií (2012) Tento dotazník je součástí výzkumu, který právě provádí studenti sociologie Fakulty sociálních věd UK v Praze. Zajímá nás,

Více

Vyhodnocení dotazníku pro studenty za rok 2011

Vyhodnocení dotazníku pro studenty za rok 2011 Vyhodnocení dotazníku pro studenty za rok 2011 V průběhu roku 2011 mělo v týmu Hnízdo souvislou nebo průběžnou praxi 13 studentů. Během měsíce ledna se zúčastnili studenti FSS OSU jednodenní praxe v týmu

Více

Antonína Panenku. kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu. Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb. 19. a 20.

Antonína Panenku. kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu. Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb. 19. a 20. VOLTE ČÍSLO 8 Antonína Panenku kandidáta hnutí NEZÁVISLÍ PRO PRAHU 10 do Senátu Dejte Antonínu Panenkovi hlas v 1. kole senátních voleb 19. a 20. září 2014 Dovolte mi představit Vám mé oblasti zájmu, pro

Více

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška

Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Pohárové ADAMy čeká na Bohemii náročná zkouška Letos již po dvaačtyřicáté zamíří soutěžní posádky do Mladé Boleslavi, kde se ve dnech 10. 12. července uskuteční Rally Bohemia. Tato soutěž bude započítávána

Více

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Je to už hodně let, co padlo rozhodnutí jet alespoň jednou za rok podívat se na světovou rally. Už od prvního Německa jsme se bavili,

Více

poznejbibli biblické příběhy pro děti

poznejbibli biblické příběhy pro děti Vyplň následující údaje Věk: Datum narození: Jméno: Adresa: Vedoucí skupiny: 1. Příběh: Slepec vidí poznejbibli biblické příběhy pro děti Přečti si: Lukáš 18,35-43 Klíčový verš: Lukáš 18,43 Požádej někoho,

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka Výsluňský plátek LISTOPAD Připravily: Anička, Jarka a Katka Z obsahu: Fotbalový turnaj osmiček Zamířeno do: 7.C- rozhovor s Martinem Gebellem I učitelé jsou jen lidé - rozhovor s panem ředitelem Jiřím

Více

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team

ewrc.cz Pro rychlou orientaci můžete kliknout přímo na odkazy s jednotlivými RZ Foto: OMV Peugeot Norway World Rally Team Rally Cyprus ONLINE - III. etapa Autor: Redakce, 24. 9. 00:00 Oficiální stránky zde Časový harmonogram: zde Seznam přihlášených posádek: zde Výsledky: zde Splity: zde Diskuze k soutěži: I. etapa online

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2011 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, dovolte,abychom Vás seznámili se sportovními výsledky týmu a taktéž s reklamní činnosti v uplynulé

Více