MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Tepelné koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města: 1. dokument Studie Tepelné koncepce města Písek vypracovaný dne společností SEVEn Energy s.r.o. a) projednalo b) jiné usnesení.; 2. dokument Plán odpadového hospodářství města Písek vypracovaný v listopadu 2016 společností ISES, s.r.o. a) projednalo b) jiné usnesení.; 3. dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním dalšího materiálového využívání odpadů a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 4. dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním energetického využívání odpadů ZEVO a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 5. (ne) doporučuje společnosti Teplárna Písek, a.s. budoucí řešení krytí tepelných potřeb města včetně ekologizace zdroje ve variantách 1,2;

2 6. v návaznosti na environmentální cíle města a naplňování evropské legislativy (ne) doporučuje Představenstvu společnosti Teplárna Písek, a.s., snížení výkonu výtopny Samoty na hodnotu do 20 MW a zahájení přípravy pro investiční akci přechod výtopny Samoty na palivo zemní plyn, včetně bezodkladného podání žádosti o získání finanční podpory na tuto investici; 7. záměr poskytnutí půjčky do max. výše 50 mil. Kč na dobu max. 60 měsíců společnosti Teplárna Písek, a.s., za účelem realizace investic vyplývajících z dokumentu Studie Tepelné koncepce města Písek a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje Návrh předkládá JUDr. Josef Knot, MBA 1. místostarosta Ing. Václav Filip, vedoucí odboru Návrh zpracoval Ing. Bc. Jan Venclík vedoucí oddělení rozvoje stránka 2 (celkem 12)

3 Obsah: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE A. STRUČNÉ ODŮVODNĚNÍ POTŘEBY VZNIKU PLÁNŮ TEPELNÁ KONCEPCE MĚSTA PÍSEK A PLÁNU ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ GENEZE POTŘEB PLÁNŮ V SOULADU S USNESENÍMI Z RM/ZM ČINNOST EXPERTNÍ PRACOVNÍ SKUPINY SCHVÁLENÍ DODAVATELE TEPELNÉ KONCEPCE MĚSTA PÍSEK VÝBĚR DODAVATELE PLÁNU ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ... 8 B. PŮSOBNOST A DOBA PLATNOSTI TEPELNÉ KONCEPCE MĚSTA PÍSEK A PLÁNU ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ OBCE... 9 C. STANOVISKO EXPERTNÍ PRACOVNÍ SKUPINY... 9 Důvodová zpráva: A. STRUČNÉ ODŮVODNĚNÍ POTŘEBY VZNIKU PLÁNŮ TEPELNÁ KONCEPCE MĚSTA PÍSEK A PLÁNU ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ 1. GENEZE POTŘEB PLÁNŮ V SOULADU S USNESENÍMI Z RM/ZM ZM dne projednalo informační materiál o záměru volby strategie společnosti Teplárna Písek, a.s. Zastupiteli bylo přijato usnesení č. 84/15, kde v bodu 3. vyzývá představenstvo společnosti k podání sdělení vysvětlujícího investiční záměr ekologizace. U s n e s e n í č. 84/15 Zastupitelstvo města 1. projednalo informaci o záměru strategie zvolené společností Teplárna Písek, a.s., pro zajištění plnění emisních limitů znečišťujících látek ve lhůtách dle směrnic EU. 2. projednalo informaci o zájmu strategického partnera o vstup do společnosti Teplárna Písek, a.s., mimo jiné za účelem zajištění plnění emisních limitů znečišťujících látek ve lhůtách dle směrnic EU. Tato informace bude neprodleně předána představenstvu a.s. 3. vyzývá představenstvo Teplárny Písek, a.s. v novém personálním složení po nejbližší valné hromadě, aby nejpozději do městu Písek sdělilo a podrobně zdůvodnilo, co je po městu Písek v souvislosti s ekologizací Teplárny podle předpisů EU jako s investiční akcí požadováno s podrobným zdůvodněním takových požadavků a předložením záruk za návratnost investice a sociální únosnost cen tepla a TUV v období splácení (odpisování) této investice. Zodpovídá: Bc. V. Filip Dne ZM projednalo předmětný materiál týkající se ekologizace provozu, investiční akce, společnosti Teplárna Písek, a.s. Bylo přijato usnesení č. 236/15: U s n e s e n í č. 263/15 Zastupitelstvo města 1. bere na vědomí zprávu Informace o současné situaci v Teplárně Písek, a.s. a jednání Představenstva společnosti dne 8. července 2015 dle obdržené písemnosti ze dne , doručené na město Písek dne stránka 3 (celkem 12)

4 2. bere na vědomí poskytnuté informace o plánované potřebě investic ve společnosti Teplárna Písek, a. s., dle obdržené písemnosti Usnesení zastupitelstva 84/2015 ze dne , doručené na město Písek dne , a písemnosti Zápis z jednání představenstva Teplárny Písek, a.s. č. 11/2015 ze dne (mimořádné jednání), doručené na město Písek dne bere na vědomí poskytnuté informace z jednání představenstva společnosti Teplárna Písek, a. s. ze dne , doložené formou zápisu z jednání představenstva společnosti č. 12/2015, doručené na město Písek dne Zodpovídá: Ing. V. Filip Dne RM na svém zasedání projednala materiál Schválení návrhu postupu vypracování Tepelné koncepce města Písek a postupu vypracování Koncepce odpadového hospodářství města Písek, uložila odboru investic a rozvoje vypracování těchto studií a následně pověřila 1. místostarostu předložením jmenování členů v nově ustanovené expertní pracovní skupině k projednání v ZM, včetně návrhu časového harmonogramu dalšího postupu, a vydala usnesení č. 72/16: U s n e s e n í č. 72/16 Rada města: 1. bere na vědomí informace ke studii možností Energetického využití odpadů (dále jen EVO), stanovisko Dozorčí rady spol. Teplárna Písek, a.s. a odpověď předsedy představenstva společnosti k plánovaným investicím ekologizace zdrojů teplárny a EVO; 2. doporučuje ZM projednat materiál a uložit odboru investic a rozvoje zajistit vypracování dokumentu Tepelná koncepce města Písek a uložit odboru životního prostředí zajistit vypracování dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek, které se stanou podkladovou součástí strategie energetického rozvoje města Písek, s uložením radě města zadat podnět k zahájení výběru zpracovatele těchto dokumentů; 3. pověřuje jednatele/ředitele společnosti Lesy města Písku s.r.o. zajištěním analýzy dostupnosti suroviny (biomasa) a jejích závazných dodávek v rámci projektu EVO formou variantních řešení po dobu návratnosti projektu, a to dle informačních dispozic poskytnutých vedoucím odboru životního prostředí, s návazností na dokument Koncepce odpadového hospodářství města Písek (po projednání a schválení návrhu postupu ZM); 4. pověřuje 1. místostarostu ustanovit expertní pracovní skupinu pro EVO, tepelné a odpadové hospodářství na území města Písku, která bude spolupracovat na dokumentech Tepelná koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek a předložit jmenování jejích členů k projednání v ZM, včetně návrhu časového harmonogramu dalšího postupu. Zodpovídá: Ing. V. Filip stránka 4 (celkem 12)

5 ZM dne projednalo postup vypracování Tepelné koncepce města Písek a postupu vypracování Koncepce odpadového hospodářství města Písek a ustanovilo expertní pracovní skupinu (dále jen EPS), která bude spolupracovat na tvorbě odborných dokumentů. U s n e s e n í č. 59/16 Zastupitelstvo města: 1. bere na vědomí informace ke studii možností Energetického využití odpadů (dále jen EVO), stanovisko Dozorčí rady spol. Teplárna Písek, a.s. a odpověď předsedy představenstva společnosti k plánovaným investicím ekologizace zdrojů teplárny a EVO; 2. ukládá odboru investic a rozvoje zajistit vypracování dokumentu Tepelná koncepce města Písek, odboru životního prostředí zajistit vypracování dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek, které se stanou podkladovou součástí strategie energetického rozvoje města Písek, dále ukládá radě města připravit podmínky výběrového řízení na zpracovatele těchto dokumentů; 3. schvaluje ustanovení expertní pracovní skupiny pro EVO, tepelné a odpadové hospodářství na území města Písku, která bude spolupracovat na dokumentech Tepelná koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek a pověřuje 1. místostarostu jmenováním jejích členů dle předloženého návrhu s doplněním: Ing. J. Šimoník, Ing. J. Žlábek, M. Anděl. 4. bere na vědomí návrh časového harmonogramu dalšího postupu. Zodpovídá: Ing. V. Filip 2. ČINNOST EXPERTNÍ PRACOVNÍ SKUPINY EPS v průběhu roku 2016 zasedala v těchto termínech: zasedání; projednání návrhu volby a volba předsedy EPS (role předsedy EPS jakožto koordinátora, význam spolupráce všech členů EPS), vypracování osnovy / kritérií zadávacích podmínek pro VŘ, společné projednání; zasedání; Projednání podnětů a doplnění k osnově a stanovení limitních zadávacích podmínek k VŘ Tepelná koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek ; Projednání návrhu vypracování společného zadání osnovy a stanovení limitních zadávacích podmínek k VŘ Tepelná koncepce města Písek a Koncepce odpadového hospodářství města Písek Usnesení č. 1/2016 ze dne Expertní pracovní skupina: - doporučuje RM schválit znění zadávacích podmínek pro vypracování dokumentu Tepelná koncepce města Písek odděleně od zadávacích podmínek pro vypracování dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek, a to zejména z ekonomických a časových důvodů plynoucích v případě zadání podmínek pro obě tyto koncepce ve sloučeném poptávkovém řízení. Hlasování: PRO: 12 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 stránka 5 (celkem 12)

6 Projednání návrhu zajištění dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek Usnesení č. 2/2016 ze dne Expertní pracovní skupina: - doporučuje RM/ZM schválit materiál za účelem zajištění dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek předložený odborem ŽP města Písek, tj. finančního krytí formou rozpočtové změny; - doporučuje RM schválit materiál za účelem zajištění dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek předložený odborem ŽP města Písek, tj. schválení zadávacích podmínek pro vypracování dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek, vznikne-li potřeba podání zadání veřejné zakázky malého rozsahu s předpokládanou hodnotou nad 200 tis. Kč u dodávek a služeb. Hlasování: PRO: 12 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 Projednání návrhu nominace členů hodnotící komise pro tepelnou koncepci města Písek Usnesení č. 3/2016 ze dne Expertní pracovní skupina: - navrhuje RM nominaci členů hodnotící komise VŘ Tepelná koncepce města Písek ve složení: 1. Ing. Filip Václav, 2. JUDr. Knot Josef, MBA, 3. Ing. Bc. Krejča Miroslav, CSc. (náhradník JUDr. Veselý Ondřej), 4. JUDr. Průša Luboš, 5. Ing. Šatra Miloslav - navrhuje RM rozhodnout o způsobu zadání veřejné zakázky v zadávacím řízení jednací řízení bez uveřejnění; výběr nejvhodnější nabídky ze třech nejlépe hodnocených nabídek. Hlasování: PRO: 12 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: zasedání; Prezentace metodiky zpracování plánu tepelné koncepce města Písek ; a) Přítomní zástupci Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostravy se ujali slova, přítomným předložili prezentační materiály za Výzkumné energetické centrum, byl dále promítán a v tištěné podobě byl přítomným členům předložen text Návrh realizace předmětu plnění doplnění = metodika zpracování plánu TeKo. b) Do zasedací místnosti byli sekretářem EPS dále pozvání zástupci společnosti SEVEn Energy s.r.o. ve složení Ing. Bohuslav Málek, CSc., senior Consultant, Ing. Voříšek Tomáš, technický ředitel, Ing. Gustav Kodl, zástupce ředitele regionální pobočky zasedání; Projednání úvodní analýzy; zasedání; Projednání navržených řešení; zasedání; Projednání předběžných výsledků studie. Jednotlivá zasedání EPS byla konána dle předpokládaného časového harmonogramu, který byl vypracován počátkem roku Mezioborové personální zastoupení členů EPS se ukázalo jako přínosné, odborné diskuse zástupců organizací a vedoucích odborů umožnilo nalezení vhodných variantních řešení. Zejména důležitým prvkem jednání členů bylo rozhodnutí o odděleném zadání zpracování dokumentu Tepelná koncepce města Písek a dokumentu Koncepce odpadového hospodářství města Písek, avšak při zachování vzájemné provázanosti. stránka 6 (celkem 12)

7 Prezenční listina účastí členů EPS je doložena v samostatné příloze (Příloha č. 2), samotná účast členů skupiny byla nadprůměrná, odborné zastoupení členů v EPS a aktivní účast členů EPS lze taktéž vyhodnotit pozitivně. Zasedání EPS v průběhu roku 2017: Zasedání roku 2017, 7. zasedání celkově ( ); závěrečné projednání dokumentu studie Tepelná koncepce města Písek. Přítomným členům pracovní skupiny, pozvaným zastupitelům města Písek, zástupcům společnosti Teplárna Písek, a.s., byly zpracovatelem koncepce, společností SEVEn Energy s.r.o. poskytnuty informace zejména k navrženým variantám ekologizace, informace k výsledkům ekonomického a ekologického hodnocení dle jednotlivých variant, byly předneseny závěry a posouzení jednotlivých variant rozvoje společnosti Teplárna Písek, a.s., a dále byly uvedeny vize a strategické cíle, a to jak pro společnost Teplárna Písek, a.s., tak pro město Písek. 3. SCHVÁLENÍ DODAVATELE TEPELNÉ KONCEPCE MĚSTA PÍSEK Dne RM schválila (č. usnesení 335/16) návrh zadání veřejné zakázky Tepelná koncepce města Písek a dne RM schválila (č. usnesení 481/16) dodavatele této VZ: U s n e s e n í č. 481/16 Rada města 1. schvaluje uchazeče SEVEn Energy s.r.o., Americká 17, Praha 2, IČO za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria ekonomická výhodnost nabídky hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Tepelná koncepce města Písek. 2. schvaluje uchazeče Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava, Výzkumné energetické centrum, 17. listopadu 15/2172, Ostrava Poruba, IČO jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Zodpovídá: Ing. V. Filip Tepelná koncepce města Písek Dokument Tepelná koncepce města Písek byla městu Písek zhotovitelem SEVEn Energy s.r.o. předána v rozsahu a čase dle podmínek zadávací dokumentace, tj. dne Dne byl tento dokument (Příloha č. 1) projednán na jednání statutárních orgánů společnosti Teplárna Písek, a.s., a to pouze v nutném rozsahu, tedy bez technických, ekonomických a jiných dat, která podléhají obchodnímu tajemství. Členové představenstva a dozorčí rady pozitivně ohodnotili zpracování studie, přehlednost, jednotlivá variantní řešení, varianty dalšího rozvoje systému zásobování teplem a návrh optimální strategie, především formulace dlouhodobé vize, cílů a konkrétních opatření. stránka 7 (celkem 12)

8 4. VÝBĚR DODAVATELE PLÁNU ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ Zpracovatel Plánu odpadového hospodářství města Písek byl vybrán prostřednictvím odboru životního prostředí města Písek na základě vnitřního výběrového řízení odboru dle předem stanovených multikriteriálních podmínek (např. celková cena konečná vč. všech nákladů, dodací lhůta, časový harmonogram, pravidelnost informování o průběhu provádění díla, četnost koordinačních schůzek, technické řešení, počet členů týmu, minimální požadované zkušenosti vedoucího projektu a ostatních členů týmu, reference dodavatele ve stejném oboru, doložení oprávnění, znalost souvisejících norem, předpisů, vyhlášek a dokumentů místních/krajských, aj.). Koncepce odpadového hospodářství města Písek Předložený Plán odpadového hospodářství města Písku 1 (dále jen plán či POH, Příloha č. 3) potvrzuje správně nastoupenou cestu města Písku při nakládání s komunálními odpady vznikajícími na území obce. Jednoznačně pozitivní jsou výsledky dosažené ve sběru využitelných složek komunálního odpadu, a to nejen papíru, plastu a skla, ale i biologicky rozložitelného odpadu (BRO) a biologicky rozložitelného komunálního odpadu (BRKO). Dosažené výsledky jsou významně nad celorepublikovým průměrem a podmínky pro další zvýšení třídění se za mírných finančních prostředků dají úspěšně rozvíjet. Tím je myšleno především rozšíření počtu míst, kam mohou občané odkládat druhotné suroviny snížením tzv. donáškové vzdálenosti, což motivuje občany k třídění. Obdobným způsobem plán poukazuje na rozšíření počtu nádob na sběr biologicky rozložitelných odpadů. Plán pozitivně hodnotí počty sběrných dvorů, které město Písek má (sedm), včetně plánované modernizace sběrného dvora Svatý Václav. Plán rovněž navrhuje pokračovat v možnosti rozšíření počtu podzemních kontejnerů až na počet 30 stanovišť, čímž by došlo ke zvýšení celkové kapacity nádob a ke snížení četnosti vyvážení. Podzemní kontejnery jsou občany pozitivně přijímány. Plán poukazuje na nedořešené nakládání se směsným komunálním odpadem (SKO) především v návaznosti na nemožnost od roku 2024 skládkovat neupravený SKO. Přestože město Písek má SKO na úrovni kg/obyvatele, což je cca polovina průměru ČR, je zde stále prostor pro možnost dalšího využití využitelných složek z tohoto SKO. Doporučení je takovýto odpad podrobit spíše dalšímu materiálovému využití, než připravovat jeho energetické využití. Z toho vyplývá, že město Písek by se nemělo zabývat otázkou výstavby zařízení pro energetické využití odpadu (ZEVO), o kterém se začínalo hovořit při zpracování tepelné koncepce města Písku. Absence legislativy (nový zákon o odpadech), nestanovená výše poplatku za uložení odpadu na skládce, upřednostňování materiálového využití před energetickým využitím a nemožnost získat dotace na ZEVO jasně stanovují, že možnost výstavby ZEVO v Písku je nereálná. Z těchto důvodů i POH města Písku se kloní k možnosti buď samo, nebo ve spolupráci s třetí osobou, řešit další stupeň třídění odpadu, a to výstavbou třídící linky SKO. Všechny návrhy k dosažení cílů, a to nejen pro město Písek, ale daných krajem či vládou ČR jsou obsaženy ve směrné části POH města Písku. Krajský úřad Jihočeského kraje, odbor životního prostředí, zemědělství a lesnictví, dne vydal Vyjádření k návrhu Plánu odpadového hospodářství Města Písek, kterým sděluje, že předložený návrh Města Písek je zpracován v souladu s Obecně závaznou vyhláškou Jihočeského kraje č. 1/2016 ze dne , kterou se vyhlašuje závazná část Plánu odpadového hospodářství Jihočeského kraje a nejsou k němu žádné připomínky ani návrhy na jeho úpravu či doplnění (Příloha č. 4). 1 Z obdržených podkladů odboru Životního prostředí města Písek stránka 8 (celkem 12)

9 B. PŮSOBNOST A DOBA PLATNOSTI TEPELNÉ KONCEPCE MĚSTA PÍSEK A PLÁNU ODPADOVÉHO HOSPODÁŘSTVÍ OBCE Platnost dokumentu Tepelná koncepce města Písek není stanovena lhůtou platnosti, je však přímo odvislá od naplňování plánů rozvoje společnosti Teplárna Písek, a.s., které musí být v souladu s legislativními změnami (ekologizace provozu) vztahujícími se k období let 2022, POH obce je zpracován na dobu 5 let, je platný od data zpracování a schválení v Zastupitelstvu města. Tento POH musí být změněn při každé zásadní změně podmínek, na jejichž základě byl zpracován, a to nejpozději do 6 měsíců od změny podmínek. Pro zastupitele města Písek je k dispozici kompletní znění dokumentu Studie Tepelná koncepce města Písku, vypracované ke dni , k nahlédnutí na odboru investic a rozvoje města Písek. C. STANOVISKO EXPERTNÍ PRACOVNÍ SKUPINY V závěru řádného jednání EPS dne přítomní členové formulovali tato usnesení: 1. dokument Studie Tepelné koncepce města Písek vypracovaný dne společností SEVEn Energy s.r.o. projednala; 2. dokument Plán odpadového hospodářství města Písek vypracovaný v listopadu 2016 společností ISES, s.r.o. projednala; 3. doporučuje Zastupitelstvu města schválit dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním dalšího materiálového využívání odpadů; 4. navrhuje Zastupitelstvu města doporučit společnosti Teplárna Písek, a.s. budoucí řešení krytí tepelných potřeb města včetně ekologizace zdroje ve variantách 1,2; 5. v návaznosti na environmentální cíle města a naplňování evropské legislativy navrhuje Zastupitelstvu města doporučit Představenstvu společnosti Teplárna Písek, a.s. snížení výkonu výtopny Samoty na hodnotu do 20 MW a zahájení přípravy pro investiční akci přechod výtopny Samoty na palivo zemní plyn, včetně bezodkladného podání žádosti o získání finanční podpory na tuto investici. Hlasování: PRO: 7 PROTI: 0 ZDRŽEL SE: 0 stránka 9 (celkem 12)

10 Ve výše uvedené věci přijala Rada města dne následující: U s n e s e n í č. 88/17 Rada města: 1. projednala dokument Studie Tepelné koncepce města Písek vypracovaný dne společností SEVEn Energy s. r. o. 2. projednala dokument Plán odpadového hospodářství města Písek vypracovaný v listopadu 2016 společností ISES, s. r. o. 3. doporučuje Zastupitelstvu města schválit dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním dalšího materiálového využívání odpadů; 4. nedoporučuje Zastupitelstvu města schválit dokument Plán odpadového hospodářství města Písek, včetně zajištění podmínek pro plnění cílů daných směrnou částí plánu s preferováním energetického využívání odpadů ZEVO; 5. navrhuje Zastupitelstvu města doporučit společnosti Teplárna Písek, a. s. budoucí řešení krytí tepelných potřeb města včetně ekologizace zdroje ve variantách 1,2; 6. v návaznosti na environmentální cíle města a naplňování evropské legislativy navrhuje Zastupitelstvu města doporučit Představenstvu společnosti Teplárna Písek, a. s. snížení výkonu výtopny Samoty na hodnotu do 20 MW a zahájení přípravy pro investiční akci přechod výtopny Samoty na palivo zemní plyn, včetně bezodkladného podání žádosti o získání finanční podpory na tuto investici; 7. doporučuje Zastupitelstvu města poskytnout společnosti Teplárna Písek, a.s. půjčku do max. výše 50 mil. Kč na dobu max. 60 měsíců za účelem realizace investic vyplývajících z dokumentu Studie Tepelné koncepce města Písek. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje usnesení: Zastupitelstvo města 1. a) projednalo; 2. a) projednalo; 3. a) schvaluje 4. c) neschvaluje 5. doporučuje 6. doporučuje 7. a) schvaluje Vztah k rozpočtu: V případě schválení poskytnutí půjčky společnosti Teplárna Písek, a.s. - není kryto rozpočtem města Pískem bude součástí rozpočtů města v dalších letech. --- Způsob určení ceny: stránka 10 (celkem 12)

11 Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., zákon o obcích, ve znění pozdějších předpisů - 84 Vztah ke strategickému plánu a územnímu plánu: V souladu se strategickým plánem a tvorbou koncepce rozvoje města Písku do roku 2025, vazba na další koncepční dokumenty pro rozvoj městské infrastruktury. Přílohy: Příloha č. 1 výběr z dokumentu Studie Tepelná koncepce města Písek, , SAMOSTATNĚ Příloha č. 2 Přehled prezence členů EPS v r. 2016, SAMOSTATNĚ Příloha č. 3 Plán odpadového hospodářství z 11/2016, SAMOSTATNĚ Příloha č. 4 Vyjádření KÚ JčK, odboru ŽPZL, ze dne k POH stránka 11 (celkem 12)

12 Příloha č. 4 Vyjádření KÚ JčK, odboru ŽPZL, ze dne k POH stránka 12 (celkem 12)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 17.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek stanovení dalšího postupu NÁVRH USNESENÍ 1/ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ 1. Vklad jedné poloviny dotřiďovací linky odpadů z majetku města Písek

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 30.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Taipejská deklarace ke Smart City NÁVRH USNESENÍ Rada města: deklaraci Chytré

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Společná deklarace o spolupráci na rozvoji a implementaci konceptu

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 06.04.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o výpůjčce motorového vozidla, spolupráce mezi ACR auto, a.s. a Městem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 01.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyrozumění o doporučení projektu Rozvoj Smart City Písek k podpoře,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul. Výbor pro rozvoj a investice města V Písku dne 27.04.2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání, které se konalo dne 22.04.2016 od 12:00 hodin v zasedací místnosti č. 215, městského úřadu Písek, Budovcova ul.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zřízení organizační složky města Písek Smart Písek, podpořený projekt

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 12.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.01.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh Obecně závazné vyhlášky č. x/2016, kterou se mění Obecně závazná vyhláška

Více

Plán odpadového hospodářství Moravskoslezského kraje pro období

Plán odpadového hospodářství Moravskoslezského kraje pro období Plán odpadového hospodářství Moravskoslezského kraje pro období 2016-2026 Zpracoval(a): Zpracoval: Mgr. Daniel Havlík Datum: 19. 4. 2016 Základní informace souhlasné stanovisko SEA vydáno MŽP dne 22. prosince

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor vnitřních věcí, Domovní a bytová správa Písek 13.07.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.07.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Nákup nových osobních elektromobilů

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Personální zajištění organizační složky Smart Písek v rámci projektu Smart City

Více

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 7/2016

ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 7/2016 ZÁPIS Z RADY DSO ŠLAPANICKO č. 7/2016 konané dne 23. 5. 2016 v 15:30 Místo konání: zasedací sál MěÚ Šlapanice, Opuštěná 9/2, Brno Program: 1. Zahájení a schválení programu 2. Určení termínu Valné hromady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 29.03.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 6.4.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení technického dozoru stavby Úpravna vody Písek. NÁVRH USNESENÍ 1/ Rada

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 01.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Memoranda o vzájemné spolupráci (strategické partnerství) v aktivitách v oblasti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ DO RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Sběrný dvůr Svatý Václav, Písek - dodatek ke smlouvě o dílo č. 1. NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 08.08.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.08.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o nájmu dopravního prostředku a marketingové spolupráci mezi

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 02.12.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce. NÁVRH

Více

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o.

VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. V Písku dne 27.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti VEŘEJNÉ SLUŽBY PÍSEK s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Zastupitel města Písek 1.8.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.8.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyhlášení místního referenda NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1) rozhoduje o vyhlášení

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.03.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vytvoření pilotního energetického portálu města Písek v rámci projektu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor životního prostředí V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh opatření pro vyrovnání rozdílu mezi příjmy a výdaji na systém odpadového

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 31.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o finanční podporu prostřednictvím Operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE V Písku dne 27.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Valná hromada společnosti Městské služby Písek s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada města jako valná hromada společnosti

Více

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ekoltes Hranice; Odbor finanční; Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ekoltes Hranice; Odbor finanční; Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 22. 3. 2018 Bod programu: 5 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Ekoltes Hranice; Odbor finanční; Odbor správy majetku

Více

S O U B O R U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady Jihočeského kraje dne

S O U B O R U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady Jihočeského kraje dne S O U B O R U S N E S E N Í z 1. schůze Rady Jihočeského kraje dne 7. 1. 2003 Program: 1. Zpráva o plnění usnesení Rady Jihočeského kraje Usnesení č. 1/2003/RK 2. Návrh na zřízení komise Usnesení č. 2/2003/RK

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Plavecký bazén Písek - Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo na vypracování projektové

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 27.10.2016 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení expozice Po stopách ilustrace NÁVRH USNESENÍ 1. Rada města a)

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 10.09.2013 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Směna pozemků s Českou poštou s.p. NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 28. června 2013. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 20.03.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.09.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dofinancování projektu Výstavba umělého osvětlení hlavního hřiště v

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje

Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Dne: Zasedání Zastupitelstva Ústeckého kraje Bod programu: 25. 4. 2016 15 Věc: Výkon zakladatelských funkcí Ústeckého kraje ke společnosti Krajská zdravotní, a.s. Důvod předložení: Zvýšení majetkové účasti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor životního prostředí V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na určení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce sportovní stezky Na

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H.

Šaroun M., Žilka L., Ing. Štefanová Z., Ing. Končický Milan, Šafka P., Janáček S, Havlíčková H. Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 14.3.2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.30 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor výstavby a územního plánování V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Územní plán Písek - informace o podáních učiněných na základě výzvy

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Vnitřní předpis č. 18/07 VNITŘNÍ PŘEDPIS. č. 18/07. vydaný Radou města Přerova

Vnitřní předpis č. 18/07 VNITŘNÍ PŘEDPIS. č. 18/07. vydaný Radou města Přerova VNITŘNÍ PŘEDPIS č. 18/07 vydaný Radou města Přerova ZÁSADY POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU A TVORBY REGISTRU AKCÍ Rada města Přerova po projednání vydává tento vnitřní předpis ČLÁNEK

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 04.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti Územní studie veřejné infrastruktury v Písku

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 28.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Uspořádání vnitrobloku Gregorova ulice NÁVRH USNESENÍ

Více

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ Kancelář úřadu tel ,

Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ Kancelář úřadu tel , Město MILOVICE nám. 30. června 508, Milovice - Mladá, PSČ 289 23 Kancelář úřadu tel. 325 57 00, e-mail: meu@mesto-milovice.cz Zápis z jednání Rady města Milovice č. 40/206 konaného dne 8. 2. 206 od 6:30

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 16.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 26.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření smlouvy o poskytování právních služeb NÁVRH USNESENÍ Rada města

Více

Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje na období

Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje na období Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje na období 2016-2025 1 Účel POH Středočeského kraje Plán odpadového hospodářství Středočeského kraje (POH SK) je zpracován na základě 43 zákona č. 185/2001

Více

Informace o přijatých usneseních z 61. schůze Rady města Rumburk. konané dne 28. července 2016

Informace o přijatých usneseních z 61. schůze Rady města Rumburk. konané dne 28. července 2016 Informace o přijatých usneseních z 61. schůze Rady města Rumburk, konané dne 28. července 2016 1. Schválení programu Usnesení č. 1033/2016 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 61.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Kancelář úřadu V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o vypovězení pojistných smluv Teplárnou Písek, a.s. doplnění podkladů NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 02.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení majetku nepřevzatého Centrem kultury p.o. Písek NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 14.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny členů dozorčí rady a správní rady Sladovny Písek, o.p.s. NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 184/2014. č. 160 ze dne 10.03.2014 Směrnice o postupu při zadávání veřejných zakázek

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 184/2014. č. 160 ze dne 10.03.2014 Směrnice o postupu při zadávání veřejných zakázek č.j.: 184/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 160 ze dne 10.03.2014 Směrnice o postupu při zadávání veřejných zakázek Rada městské části I. r u š í II. 1. Směrnici k zadávání

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 15.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Snížení minimální kupní ceny při prodeji pozemku st. parc. č. 590, jehož

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 13.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zadání analýzy podporující aktivity eculture města Písek a regionu Písecka a

Více

Z á p i s. ze schůze Rady města Kuřimi č. 32/2016 konané dne

Z á p i s. ze schůze Rady města Kuřimi č. 32/2016 konané dne Z á p i s ze schůze Rady města Kuřimi č. 32/2016 konané dne 6. 10. 2016 Přítomni: Mgr. Ing. Drago Sukalovský starosta PaedDr. David Holman - místostarosta, Mgr. Ladislav Ambrož, Bc. Jan Vlček členové rady

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 21.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemků a staveb U Honzíčka v k.ú. Písek NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 05.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Realizace projektu Protipovodňová opatření města Písek levý břeh Otavy,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 30.11.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.12.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok : 1) Základní

Více

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2

Dispozice s majetkem města výpůjčka části pozemku č. parcely 280/26 v k. ú. České Budějovice 6 o celkové výměře m 2 KP-RM/64/2019/Z/1 ZÁPIS z 1. schůze Rady města České Budějovice konané dne 7. 1. 2019 od 12:40 hodin v zasedací místnosti č. dv. 103 magistrátu města, nám. Přemysla Otakara II. 1/1 Přítomni: JUDr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku V Písku dne 03.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh zadání veřejné zakázky: Dodání stroje na úpravu ledové plochy zimního stadionu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Z Á P I S č. 13/2018

Z Á P I S č. 13/2018 Z Á P I S č. 13/2018 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 23. 5. 2018 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Vladimír Urbánek, Doc. Ing. Vít Penížek, Ph.D., František Hudek, Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor RIMM V Písku dne: 21. 10. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení Dodatku č. 1 ke Smlouvě o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 09.03.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce Švantlovy ulice - investice do majetku města NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Viktor Pokorný, odbor školství, kultury a sportu Ing. Dana Štefanová, odbor rozvojových projektů

S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C. Viktor Pokorný, odbor školství, kultury a sportu Ing. Dana Štefanová, odbor rozvojových projektů S T A T U T Á R N Í MĚSTO L I B E R E C 10. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 11. 2009 Bod pořadu jednání: Věc: Přijetí dotace Ministerstva financí ČR ve výši 19,210 mil Kč na akci Objekt základní

Více

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE

INFORMATIVNÍ VÝPIS Z USNESENÍ RADY MĚSTA JESENICE číslo 50/2017 ze dne 28. 11. 2017 Usnesení číslo 766/17-R50 ze dne 28. 11. 2017 schvaluje program zasedání Rady města Jesenice č. 50/2017, který je nedílnou součástí tohoto usnesení. Usnesení číslo 767/17-R50

Více

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání:

Z á p i s. členové výboru (viz. prezenční listina) viz. prezenční listina. Program jednání: Z á p i s z 4. jednání výboru pro životní prostředí a zemědělství Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 29. 5. 2013 od 14,00 hodin RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové, zasedací místnost

Více

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 31 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 2.12.2014 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: Petra Pelikánová účetní městyse Program jednání:

Více

S T O S T L IBE M Ě C. vedoucí. pitel. Poznámka: Předkládá: dle přílohy. oddělení. telefon:

S T O S T L IBE M Ě C. vedoucí. pitel. Poznámka: Předkládá: dle přílohy. oddělení. telefon: S T A T U T Á R N Í L IBE RE M Ě C S T O 2. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 2. 2015 Bod pořadu jednání: Schválení postupuu pořizování nového územního plánu Liberec Zpracoval: odbor, oddělení: telefon:

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku dne: 13.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31. 01. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10. 02. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejná zakázka Audit příspěvkové organizace Domovní a bytová

Více

KRYCÍ LIST VNITROORGANIZAČNÍHO PŘEDPISU MĚSTA BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Č. OP 8/2012

KRYCÍ LIST VNITROORGANIZAČNÍHO PŘEDPISU MĚSTA BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Č. OP 8/2012 MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Městský úřad v Bystřici pod Hostýnem, Masarykovo nám. 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem tel.: + 420 573 501 911, fax: + 420 573 501 968, http://www.mubph.cz, e-mail:posta@mubph.cz

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 6. 2006 č. 7/06 Čl. 1 Předmět

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 20.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje objektů bývalých Otavských kasáren společnosti Seniorský

Více

Územní plán Čelákovic

Územní plán Čelákovic Zastupitelstvo města Čelákovic V Čelákovicích dne 27. 11. 2014 Podkladový materiál předkládá Ing. Petr Studnička, místostarosta II Podkladový materiál zpracoval/a Ing. Kateřina Kandlová, referent odboru

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

USNESENÍ z 1. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. listopadu 2014 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 1. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. listopadu 2014 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 1. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. listopadu 2014 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/1/2014 Schválení programu 1. schůze Rady města Uničova

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Poř. č.:49.02 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zodpovídá: odbor kontroly Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 13.12.2006 Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013

ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 ze 126. schůze Rady města Rumburk, konané dne 8. srpna 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1959/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 126. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček

Program zasedání : ostatní : pan Josef Krátký, p. Josef Futera, p. Jaroslav Ondráček Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 13.3.2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výkupy majetku do vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. září 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA číslo jednání: 13/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 11. 3. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Pavel Zlámal, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 6/2015 konaného dne

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 6/2015 konaného dne Zápis z jednání č. 6/2015 konaného dne 24. 11. 2015 Přítomni: 1. Jiří Uchytil (místopředseda) 7. Ivo Rohovský (předseda) 2. František Kučera 8. Vladimír Mareček 3. Jiří Svoboda 9. Jiří Pykal 4. Josef Matějek

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne 15. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.09. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Financování rekonstrukce domů č.p. 1467, č.p. 1468, nábřeží 1. máje

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 55

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 55 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 55 DNE: 12.12.2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 883/2016/taj NÁZEV: Novelizace Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu hrazených z finančních prostředků města Žďáru nad Sázavou

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 26.11.2014 v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více