ZÁPIS č. 05/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:30 h v zasedací místnosti č. 215, Budovcova 207, Písek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 05/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:30 h v zasedací místnosti č. 215, Budovcova 207, Písek"

Transkript

1 Komise pro partnerské vztahy a cestovní ruch V Písku dne ZÁPIS č. 05/2013 z jednání, které se konalo dne od 14:30 h v zasedací místnosti č. 215, Budovcova 207, Písek Přítomni Mgr. Tomáš Poskočil, Ing. Josef Zeman, Robin Mikušiak, Mgr. Iva Kocmanová, Ing. arch. Petra Trambová, Václava Lorencová - sekretář Omluveni DiS., Roman Ondřich, Vlasta Slavová, Michal Talián, Mgr. Magdalena Myslivcová Hosté Ing. Marie Cibulková, Ing. Karolína Bočková, Bc. Lucie Holá PROGRAM 1. Projekce filmu Obrázky z města nad Otavou - nabídka FAMO 2. Aktuální informace z KDM 3. Návrh změny provozní doby Informačního centra 4. Exteriérová výstava 2014 a její zaměření 5. Partnerské vztahy 2014 návrh aktivit 6. Možnosti spolupráce spolků s partnerskými městy 7. Různé JEDNÁNÍ Jednání vedl z důvodu nepřítomnosti předsedkyně komise Vlasty Slavové její zástupce Mgr. Tomáš Poskočil. Komise byla usnášeníschopná a navržený program byl doplněn o bod Projekce filmu Obrázky z města nad Otavou nabídka FAMO a poté odsouhlasen. Ad 1) Projekce filmu Obrázky z města nad Otavou - nabídka FAMO Mgr. Poskočil předal slovo panu Kinskému, který představil animovaný film z průřezu historie města Písku. Po zhlédnutí filmu proběhla diskuze s pozitivními i negativními názory na vliv projektu pro cestovní ruch. Na jedné straně členové komise kladně hodnotili scénář, režii a kvalitu ilustrace, na druhé straně vyslovil člen komise R. Mikušiak obavu, že pro nepísecké

2 návštěvníky bude film příliš komplikovaný a nebude pochopen. Dále členové komise vyslovili politování, že film nebyl dokončen dříve a nemohl posloužit k prezentaci výročí založení města. Přesto došlo ke shodě, že film je nadčasový a může sloužit k prezentaci Písku i do budoucna. Komise doporučuje radě města využití filmu Obrázky z města nad Otavou z produkce FAMO za účelem propagace města a vzdělávání dětí a mládeže. Dále doporučuje jednat s FAMO o podmínkách a šíři poskytnutí. Pro: 5 Proti: 0 Zdržel se: 0 Závěr: Usnesení bylo přijato. Ad 2) Aktuální informace z KDM Paní Ing. Karolínou Bočkovou byla promítnuta prezentace o dosavadní činnosti promoakce KDM za druhé pololetí. Dále paní Ing. Bočková přiblížila komisi plánovanou činnost KDM, jejíž prioritou bude navýšit návštěvnost města, a to především pomocí propagace na internetu. Téma, na které se bude KDM příští rok zaměřovat zní: Aktivní Písek cykloaktivity, horolezectví, jezdectví, tanec a jiné aktivity. Po prezentaci si krátce vzal slovo Mgr. Poskočil, který zkritizoval práci KDM, kterou shledává jako nedostatečnou zvláště v oblasti tištěných a propagačních materiálů, a adresně k člence Rady města Ing. arch. Trambové vznesl osobní doporučení zvážit smysluplnost a akceschopnost současné podoby KDM. Komise vzala informace z KDM na vědomí. K bodu 2. nebylo přijato žádné usnesení. Ad 3) Návrh změny provozní doby Informačního centra Ing. Cibulková seznámila komisi se žádostí paní ředitelky Sladovny MgA. Dobiášové o změnu provozní doby Informačního centra. Komisi byl také předložen rozbor návštěvnosti IC v členění na jednotlivé dny za rok 2012 a k Z důvodů optimalizace nákladů ředitelka Sladovny požaduje upravit přílohu Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost týkající se minimální provozní doby infocentra. Změna se týká pouze období mimo sezonu (říjen duben), a to místo stávající uvedené provozní doby od pondělí do soboty na provozní dobu od úterý do neděle 9 až 17 h. Důvodem je, aby s ohledem na zvyšující se návštěvnost Sladovny bylo vyčleněno pondělí jako sanitární den a Sladovna by tak zůstala pro veřejnost celá uzavřená. Na dané téma proběhla krátká diskuse, většina členů komise považuje tuto žádost za opodstatněnou. Proti se postavil pouze Mgr. Poskočil, který vyslovil přesvědčení, že s ohledem na personální možnosti Sladovny a KDM je v jejich silách udržet otvírací dobu po celý týden a být k dispozici návštěvníkům a občanům města každodenně. Komise doporučuje mimo sezonní provoz Informačního centra od úterý do neděle 9 až 17 h. Pro: 4 Proti: 1 Zdržel se: 0 Závěr: Usnesení nebylo přijato, neboť není v souladu s čl. 2 (4) Jednacího řádu pro činnost komise rady města. stránka 2 (celkem 5)

3 Ad 4) Exteriérová výstava 2014 a její zaměření Ing. Cibulková podala informaci o proběhlých jednáních týkajících se tématu exteriérové výstavy v roce Záměr výstavy s pracovním názvem Písek za císaře pána " je koncipován tak, aby zaujal místní občany i turisty. Během diskuse na dané téma se člen komise R. Mikušiak pozastavoval nad nekultivovaným vzhledem stojanů. Zároveň doporučoval zvážit přesun výstavy do prostoru nově zrekonstruovaného pravého mostního předmostí. V podobném duchu se vyslovil i člen komise Ing. Josef Zeman, který navrhoval jako novou vhodnou lokalitu výlepový prostor pro politické strany na náměstí. Člen komise Mgr. Poskočil doporučoval výstavu více zacílit na oslavu výročí 100 let od začátku 1. Světové války a počátku Švejkovy anabáze tak, aby byla výstava společně se sochami z Písku (na téma postav ze Švejka) a Švejkovou padesátkou součástí oslav významného jubilea. Komise vzala na vědomí informace z OŠK ohledně zaměření exteriérové výstavy. Komise doporučuje v dalších letech zvážit kultivovanější vzhled stojanů a další možnosti umístění exteriérové výstavy. Pro: 5 Proti: 0 Zdržel se: 0 Závěr: Usnesení bylo přijato. Ad 5) Partnerské vztahy 2014 návrh aktivit Ing. Cibulková seznámila komisi s připravovanými aktivitami v oblasti partnerských vztahů, které pro potřeby zpracovala Ing. Kučerová. Podrobnější informace jsou uvedeny v příloze č. 1 tohoto zápisu. Komise vzala na vědomí informace týkající se partnerských vztahů. K bodu 5. nebylo přijato žádné usnesení. Ad 6) Možnosti spolupráce spolků s partnerskými městy Ing. Cibulková informovala komisi o úkolu z porady vedoucích, podnítit vznik uskupení podporujících partnerství, resp. zapojení spolků na spolupráci s dalšími partnerskými městy (Lemvig, Caerphilly, Veľký Krtíš). S ohledem na plnění termínu úkolu z porady vedoucích, požádáno o náměty do sekretáři komise. V současné době funguje úzká spolupráce mezi Společností pro česko-německou spolupráci o.s. a partnerskými městy Wetzlar, Deggendorf a mezi Prácheňskou uměleckou besedou a Smiltene. Ing. Cibulková vznesla politování nad ochladnutím spolupráce s partnerským městem Caerphilly, ke kterému došlo z důvodu změny pracovníků Velšského města. Vyjádřila přesvědčení, že oslavy 20. let spolupráce s Caerphilly konané v příštím roce snad poměry změní k lepšímu. K bodu 6. nebylo přijato žádné usnesení. Ad 7) Různé a) Informace o schůzce s pořadateli akcí Ing. Cibulková informovala komisi o průběhu schůzky s pořadateli akcí. Hlavním tématem schůzky bylo představit činnost KDM, kolizní kalendář, příprava nového webu. Dále bylo diskutováno o nedostatečných výlepových plochách v centru města. K podobnému tématu se vyjadřoval již na minulém jednání komise člen komise R. Mikušiak, který kritizoval práci CK v oblasti výlepových služeb. Členové komise kladně hodnotili připravovanou změnu stránka 3 (celkem 5)

4 poměru výlepové plochy ve prospěch pořadatelů akcí na trojhranech umístěných v centru města. b) Granty na podporu cestovního ruchu Ing. arch. Petra Trambová doporučila upravit rozpětí bodového hodnocení žádostí. Bude aktuální u dalšího vyhlášení grantového programu. Pan Robin Mikušiak navrhl přesun alokované částky z grantového programu na podporu kultury do programu na podporu cestovního ruchu. Argumentoval výsledkem letošního rozdělování grantů v obou oblastech, kde oproti jiným rokům nebyla alokovaná částka v oblasti kultury vyčerpána a bude se vypisovat další výzva, zatímco v oblasti cestovního ruchu bylo naopak několik zájemců neuspokojeno, ačkoliv předložili kvalitní projekt. K bodu 7. nebylo přijato žádné usnesení, členové komise se budou danými podněty zabývat na dalších jednáních. Další řádné jednání komise se uskuteční od 14:30 h. Jednání bylo ukončeno v 17:40 h. Ověřovatel zápisu Mgr. Tomáš Poskočil Zapsal Václava Lorencová stránka 4 (celkem 5)

5 Příloha č. 1 Rámec aktivit v oblasti partnerských vztahů města Písku pro rok 2014 Podklad pro jednání komise pro partnerské vztahy a cestovní ruch dne Landesgartenschau Deggendorf 2014 Město Písek: po celou dobu výstavy ( ) prezentace formou soch z písku (předpoklad Švejk + Putimská brána) v areálu LGS, umístění propagačních materiálů města v pavilonu turistické prezentace Město Písek: prezentace města Písku o víkendu vystoupení souborů (Sonitus, Sborissimo, Mažoretky, Louisiana, Písečan, Písecký komorní orchestr, Wind Q); prodej suvenýrů (JHK, Přátelé Kamenného mostu), dotazníkové šetření (KDM) apod. Další organizátoři: spoluúčast na výstavě fotografií Ochsenfest Wetzlar Město Písek: vystavovatelská účast, návštěva starosty Písku Výročí 20 let spolupráce s Caerphilly polovina dubna návštěva studentů z Walesu v Bechyni, aktivity také v Písku (street art, informační bannery apod.) Friends of Pisek obvykle přijíždějí v srpnu na Mezinárodní folklorní festival podzim možná návštěva Caerphilly Community Choir v Písku secvičení gospelové mše se sborem Sborissimo termíny oficiálních návštěv zatím neřešeny, Caerphilly avizuje silné škrty ve svém rozpočtu a nejistotu financování rozsáhlejších oslav z jejich strany návrhy aktivit k výročí jsou vítány Aktivity podpořené z grantového programu na podporu cestovního ruchu Společnost pro česko-německou spolupráci o.s.: 1. Cyklus výměnných kulturních akcí partnerských měst 2. Cyklus setkání občanů a spolků partnerských měst 3. Cyklus akcí pro děti, mládež a seniory partnerských měst Prácheňské muzeum - spolupráce a výměny muzeí Wetzlar, Deggendorf Loutkový spolek Nitka Písecké pověsti pro děti z Velkého Krtíše FS Písečan regionální festival Smiltene Záměr starosty Písku podnítit vznik uskupení podporujících partnerství zatím funguje: Wetzlar, Deggendorf (Společnost pro česko-německou spolupráci o.s.), Smiltene (Prácheňská umělecká beseda) nezaštítěno zůstává: Lemvig, Caerphilly, Veľký Krtíš Edita Kučerová, stránka 5 (celkem 5)

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne 12. 4. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Bc. Blanka Žánová, Jaroslav Král, Ing. Jiří Haspeklo, Mgr. Viktor Liška, Lubomír Kocman, RNDr. Ladislav

Více

Členové výboru zvolili ověřovatelem zápisu z tohoto zasedání Ing. Karla Grabeina Procházku.

Členové výboru zvolili ověřovatelem zápisu z tohoto zasedání Ing. Karla Grabeina Procházku. Zápis z 7. řádného zasedání Výboru pro kulturu, památkovou péči, výstavnictví, cestovní ruch a zahraniční vztahy ZHMP, konaného dne 3.6.2015 ve 13:00 hodin Přítomni: členové - MgA. Eliška Kaplický Fuchsová

Více

Z Á P I S z 5. jednání Komise kulturní, památkové péče a architektury konané dne

Z Á P I S z 5. jednání Komise kulturní, památkové péče a architektury konané dne Z Á P I S z 5. jednání Komise kulturní, památkové péče a architektury konané dne 19. 2. 2019 Dne 19. 2. 2019 se uskutečnilo jednání Komise kulturní, památkové péče a architektury zřízené Radou města Karlovy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 06.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouvy o dílo s pískosochaři NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. udělení výjimky z

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 754/2016 č.j.: 754/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 692 ze dne 26.09.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 1/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 1/2017 konaného dne Zápis z jednání č. 1/2017 konaného dne 20. 1. 2017 Přítomni: 1. Petr Krčál 8. Jiří Hormandl 2. Marie Bohuslavová 9. Pavla Krejzlová 3. Pavla Kučerová 10. Kamil Vejvoda 4. Petr Běhunek 11. Drahoslav Oulehla

Více

Zápis č. 3 z jednání Komise pro cestovní ruch, kulturu a památky. Rady města Přerova ze dne 13. března 2019

Zápis č. 3 z jednání Komise pro cestovní ruch, kulturu a památky. Rady města Přerova ze dne 13. března 2019 Zápis č. 3 z jednání Komise pro cestovní ruch, kulturu a památky Rady města Přerova ze dne 13. března 2019 Přítomni: Nepřítomni: Lada Galová předsedkyně Otakar Bujnoch Jiří Lapáček Omluveni: Lubomír Dostál

Více

Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 5 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 25. 5. 2016 Místo

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 10. 2013 v 14 00 hodin Restaurace Obecní Dům v obci Sepekov Přítomni: Hroch Pavel, Tollinger Jindřich, Ing. Čunát Miroslav, Ing. Málek Bohumil, Souhrada

Více

Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání

Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání Komise kulturní (KK) Rady města Rožnov pod Radhoštěm Zápis č. 3 DOTAČNÍ KOMISE, 2. jednání Datum zasedání komise: 18. 3. 2019 Místo zasedání: Velká zasedací místnost MěÚ Rožnov pod Radhoštěm Předsedající:

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod.

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. ZÁPIS z 2. jednání. Výboru finančního ZHMP konaného dne ve 14:00 hod. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 2. jednání Výboru finančního ZHMP konaného dne 25. 2. 2019 ve 14:00 hod. Malá zasedací místnost Rady HMP, Nová radnice, Mariánské nám. 2,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 259 ze dne Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 č.j.: 961/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 259 ze dne 20.12.2016 Poskytnutí dotací mimo vyhlášené dotační programy 2016 Zastupitelstvo městské části I. b e r e

Více

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis z 16. Valné hromady Místní akční skupiny Svitava z. s. konané dne 4. května 2017 v zasedací místnosti budovy Mze ČR, pracoviště SZIF, Olomoucká 26, Svitavy Na svolání Valné hromady se Rada spolku

Více

Z á p i s. Omluveni: Vladimír Pejřil, JUDr. Libuše Růčková, PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Program jednání:

Z á p i s. Omluveni: Vladimír Pejřil, JUDr. Libuše Růčková, PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. Program jednání: Z á p i s z 33. jednání Výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 10. listopadu 2011 od 13 hodin v budově Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 33/2014, konané dne 22. prosince 2014 Schůzi Rady města zahájil v 08:10 hodin Bc. Jiří Dospíšil starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 27. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 15. 12. 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita Hradec Králové Přítomni: JUDr.

Více

ZÁPIS 2 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne

ZÁPIS 2 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne ZÁPIS 2 ze zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje, ze dne 19. 2. 2019 Přítomni: Omluveni: Hosté: PhDr. Hana Maierová, Miroslav Boreš, Ing. Jaroslav

Více

Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 18. 02. 2016 Místo jednání:

Více

ZÁPIS Z 2. KULATÉHO STOLU MAS OTEVŘENÉ ZAHRADY JIČÍNSKA z. s.

ZÁPIS Z 2. KULATÉHO STOLU MAS OTEVŘENÉ ZAHRADY JIČÍNSKA z. s. ZÁPIS Z 2. KULATÉHO STOLU MAS OTEVŘENÉ ZAHRADY JIČÍNSKA z. s. V RÁMCI PROJEKTU OP LZZ MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE OBCÍ PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ Název MAS: Otevřené zahrady Jičínska z. s. Místo konání:

Více

Zápis ze zasedání komise kultury č. 2/2015 dne konané od 14:00 hodin v Uhříněveském muzeu

Zápis ze zasedání komise kultury č. 2/2015 dne konané od 14:00 hodin v Uhříněveském muzeu Zápis ze zasedání komise kultury č. 2/2015 dne 12. 3. 2015 konané od 14:00 hodin v Uhříněveském muzeu Přítomni: Mgr. J. Rothová, V. Čepičková, Mgr. E. Hráská - Blahynková, DiS., Ing. M. Klich, J. Šubertová,

Více

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části

Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Komise pro sociální politiku a zdravotnictví RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 1 z jednání Komise pro sociální politiku a zdravotnictví rady městské části Datum jednání: 7. 1. 2015 Místo

Více

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny

M STO CHEB KOMISE PRO NÁRODNOSTNÍ MENŠINY RADY M STA CHEBU. Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 18184/2018 26.02.2018 Zápis a usnesení z 1. schůze komise pro národnostní menšiny Datum a hodina zahájení schůze: 21.02.2018, 15:30 hod. Místo konání schůze: budova MěÚ,

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 1. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. ledna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č.

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda Mgr. Jana Kostelecká

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č.

Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č. Zápis ze 3. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 09.03.2015 od 17:00 do 19:30 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda PhDr. Richard

Více

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce.

Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2014 konaného dne 7. 4. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Kyselce. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČO: 00254762 Č. j. 79/2014 Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 917/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 917/2016 č.j.: 917/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 846 ze dne 16.11.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

list 1 Zápis z jednání Kulturní komise ze dne Místo konání: kancelář pana starosty, budova radnice Jírova 2, Brno-Líšeň Přítomni - přítomno

list 1 Zápis z jednání Kulturní komise ze dne Místo konání: kancelář pana starosty, budova radnice Jírova 2, Brno-Líšeň Přítomni - přítomno list 1 Zápis z jednání Kulturní komise ze dne 4.3.2015 Místo konání: kancelář pana starosty, budova radnice Jírova 2, Brno-Líšeň Přítomni - přítomno 11 členů, viz příloha č.1 prezenční listina, přítomní

Více

Zápis č. 30 z jednání Komise pro cestovní ruch a kulturu. Rady města Přerova ze dne 10. října 2017

Zápis č. 30 z jednání Komise pro cestovní ruch a kulturu. Rady města Přerova ze dne 10. října 2017 Zápis č. 30 z jednání Komise pro cestovní ruch a kulturu Rady města Přerova ze dne 10. října 2017 Přítomni: Marta Jandová - předsedkyně Bohuslav Přidal Omluveni: Rudolf Neuls Jaroslav Sklař Jana Kosturová

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s ze 4. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. dubna 2013 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis z řádného jednání komise pro kulturu č. 4/2016

Zápis z řádného jednání komise pro kulturu č. 4/2016 4/2016 Komise pro kulturu Rady města Úvaly Termín 16.3.2016 Zápis z řádného jednání komise pro kulturu č. 4/2016 Místo : Pražská 267, zasedací místnost MěÚ Rozdělovník : J. Horová, M. Rydvalová, A. Janurová,

Více

Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a

Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a Zápis z jednání Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti volného času dětí a mládeže konaného dne 7. a 14. 3. 2012 7. 3. 2012 Přítomni: předseda Ing. Jiří Nouza členové JUDr. Helena Chudomelová,

Více

Zápis z 8. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2017, ze dne od do h v místnosti č.

Zápis z 8. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2017, ze dne od do h v místnosti č. Zápis z 8. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2017, ze dne 31.07.2017 od 17.05 do 18.05 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: MgA. Veronika Musilová Kyrianova Přítomni: Bc.

Více

Zápis z 1. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2018, ze dne od do h v místnosti č.

Zápis z 1. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2018, ze dne od do h v místnosti č. Zápis z 1. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2018, ze dne 17.01.2018 od 17.10 do 17.35 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: Mgr. Daniel Soukup, Ph.D. - předseda Mgr. Marcela

Více

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne

Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne Zápis z 1. jednání Sociální a zdravotní komise a komunitní plánování sociálních služeb konané dne 17.12.2018 Přítomni členové komise: Mgr. Monika Čermáková, JUDr. Věra Havlíčková, Vladimír Hejnic, PhDr.

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě

o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Zápis o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové Mýto konaného dne 30. srpna 2006 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Grešlovém Mýtě Starosta zahájil 27. zasedání Zastupitelstva obce Grešlové

Více

Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 2. 6. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková, Vlastimil Krejčí, Radka

Více

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku

Zápis z jednání představenstva Svazku obcí Milevska dne od 8:00 v Milevsku Přítomni: pí Honzíková, p. Třeštík, p. Maksa, p. Češka, pí Dolejšková, p. Souhrada, p. Hroch Omluveni: pí Bambuškarová, pí Kašparová Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 608/2017. č. 576 ze dne Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy č.j.: 608/2017 Rada městské části U S N E S E N Í č. 576 ze dne 11.09.2017 Poskytnutí dotace mimo vyhlášené dotační programy Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. 1. doporučení Výboru pro dotační

Více

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV)

ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) ZÁPIS Č. 1 Z JEDNÁNÍ VÝBORU PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZMČ PRAHA 3 (dále také Výbor, nebo DV) Datum jednání: 19. 2. 2019 Místo jednání: zasedací místnost č. 218, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Začátek jednání: Konec

Více

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek Zápis z 14. jednání Výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 5. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti N2.903 v RegioCentru Nový pivovar

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 04.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací 2017 kultura a cestovní ruch NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 9. května 2016 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu

Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Zápis z ustavující schůze Řídícího výboru projektu Místní akční plán II rozvoje vzdělávání ORP Bystřice nad Pernštejnem Datum konání: 27. března 2018 Místo konání: zasedací místnost Městského úřadu Bystřice

Více

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu

dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu 1. Schválení programu jednání a ověřovatele zápisu HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zápis z jednání Přítomni dle prezenční listiny, která je součástí tohoto zápisu Věc Zápis z mimořádného jednání Komise Rady hl. m. Prahy pro prevenci kriminality a pro udělování grantů

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Ustavující zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 1/2018 dne 29. října 2018 Místo konání: Sál restaurace, Ostředek 43 Začátek zasedání: 17:40 hod Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel

Více

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Odbor sociálních věcí a zdravotnictví nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 01 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15664/2016 Počet listů dokumentu: 5 Počet listů příloh: Spisový znak: 101.2.2

Více

Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne v Jihlavě

Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne v Jihlavě Zápis z 18. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, konaném dne 22. 4. 2009 v Jihlavě Program zasedání: 1. Schválení návrhu programu jednání 2. Schválení ověřovatelů zápisu 3. Zpráva

Více

Prezentace výtvarnice Josefíny Jonášové, i prezentace předsedkyně CID Marie Petrželové, byly zařazeny do programu jednání KKVČ.

Prezentace výtvarnice Josefíny Jonášové, i prezentace předsedkyně CID Marie Petrželové, byly zařazeny do programu jednání KKVČ. ZÁPIS č. 4/ KKVČ RMČ z jednání komise Rady Městské části Praha 8 pro kulturu a volný čas (KKVČ RMČ), které se uskutečnilo v úterý 30. června 2015 v místnosti č. 2 Libeňského zámku (15:30 17:20) 1) Informace

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ, MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE, CESTOVNÍHO RUCHU A PR MĚSTA ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ, MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE, CESTOVNÍHO RUCHU A PR MĚSTA ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE 12.2.2016 Zápis a usnesení z 13. schůze Výboru zahraničních vztahů, meziobecní spolupráce, cestovního ruchu a PR města Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení schůze:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 324 ze dne 03.06.2019 Doporučení Komise pro sociální politiku Rady městské části Praha 3 ze dne 20. 5. 2019 Rada městské části I. b e r e n a

Více

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KONTROLNÍ VÝBOR ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 39737/2015 05.05.2015 Zápis a usnesení z 5. jednání kontrolního výboru Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 5.5.2015 v 15:33 hod. Místo konání jednání:

Více

Z á p i s. Jednání výboru se zúčastnili členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje

Z á p i s. Jednání výboru se zúčastnili členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje Z á p i s z 20. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 21. května 2015 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Čapka 9-N2.903 Krajského

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. K bodu 1 Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 10. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. ledna 2014 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Karla Poláčka 9-P1.905 Krajského

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, Mgr. Jitka Košťálová, Ing. Zdeněk Urban, MVDr. Pavel Bělobrádek, PhD. Z á p i s z 3. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 4. 3. 2013 od 14,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing. Petr

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 970/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 970/2016 č.j.: 970/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 895 ze dne 06.12.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007.

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. 1 Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn, konaného dne 6.listopadu 2007. Starosta (předsedající) Martin Hájek zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Holštejn (dále jen zastupitelstvo

Více

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č.

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č. kultura I.výzva opatření 2 GRANTY - Podpora živé kultury Tabulka č. 1 3319 Org. 5412/1 alokace 1 800 000 Kč 5412/1/01 ACTIVE time 5412/1/02 Divadlo Continuo Kurzy vaření pro děti z dětského domova Písek

Více

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku

Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Komise sociální V Písku dne 03.09.2015 Z Á P I S č. 04/2015 z jednání, které se konalo dne 02.09.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 v budově Budovcova 207 v Písku Přítomni Ing. Petr Hladík,

Více

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17.

Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. Parlament České republiky POSLANECKÁ SNĚMOVNA 2012 6. volební období Z Á P I S volebního výboru z 18. schůze konané dne 17. května 2012 Přítomni: posl. W. Bartoš, J. Besser, P. Gazdík, O. Chaloupka, V.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 28.1.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Ing. Tomáš Vileta Omluveni: Bc. Eva Machová,

Více

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 18.10.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Úvodem starosta přivítal přítomné

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM Z á p i s z valné hromady SOTM, konané dne 17.prosince 2012 v 17.00hod. v zasedací místnosti sídla SOTM Proseč ====================================================== Přítomni: Hosté : Program: dle prezenční

Více

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016

ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 ZÁPIS z 53. zasedání Akademického senátu Filozofické fakulty UHK, konaného dne 2. května 2016 čj. DFF/184/16 Přítomni: členové AS FF UHK dle přiložené prezenční listiny Omluven: Bc. Tomáš Tázlar Hosté:

Více

Zápis z jednání komise školství 3. zasedání

Zápis z jednání komise školství 3. zasedání Zápis z jednání komise školství 3. zasedání Termín a místo zasedání: úterý 14. 4. 2015 od 17:00, malá zasedací místnost radnice Přítomni členové: Kolečkář - předseda, Chaloupková, Kolářová, Mendel, Sosíková,

Více

ZÁPIS č. 2 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny, cizince a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne

ZÁPIS č. 2 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny, cizince a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne ZÁPIS č. 2 ze zasedání Komise pro národnostní menšiny, cizince a sociální začleňování Rady Libereckého kraje ze dne 5. 6. 2017 Přítomni na jednání: - viz prezenční listina, která je přílohou tohoto zápisu

Více

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání

Z á p i s. Zahájení a schválení závazného programu jednání, volba ověřovatele zápisu a schválení účasti hostů na jednání Z á p i s z 25. jednání výboru pro výchovu, vzdělávání a zaměstnanost Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. prosince 2015 od 11:00 hodin v restauraci Mexita v Hradci Králové, Velké náměstí

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 664/2016

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 664/2016 č.j.: 664/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 605 ze dne 31.08.2016 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu v Domě s pečovatelskou službou Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m

Více

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise sociální a pro oblast protidrogové politiky Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání č. 7/2017 konaného dne 13. 10. 2017 Přítomni: 1. Petr Krčál (předseda) 8. Zdeňka Marková 2. Marie Bohuslavová 9. Pavla Krejzlová 3. Pavla Kučerová 10. Kamil Vejvoda 4. Petr Běhunek 11.

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

POZVÁNKA JIHOMĚSTSKÁ MAJETKOVÁ. na jednání dozorčí rady. 14. února 2017 od 16:30 hod

POZVÁNKA JIHOMĚSTSKÁ MAJETKOVÁ. na jednání dozorčí rady. 14. února 2017 od 16:30 hod JIHOMĚSTSKÁ MAJETKOVÁ POZVÁNKA na jednání dozorčí rady Vážení kolegové, dovolují si Vám oznámit, že jako předseda dozorčí rady obchodní společnosti Jihoměstská majetková a.s. svolávám v souladu se stanovami

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 726/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 665 ze dne 12.09.2016 Doporučení komise pro sociální politiku a zdravotnictví Rady městské části Praha 3 Rada městské části I.

Více

Zápis z jednání. Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví a protidrogové prevence. Petr Dolínek

Zápis z jednání. Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví a protidrogové prevence. Petr Dolínek HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Zápis z jednání Pro Přítomni Komise Rady HMP pro udělování grantů v oblasti zdravotnictví a protidrogové prevence Ing. Radek Lacko, doc. Ing. Mgr. Martin

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. Zastupitelstvo hl. m. Prahy. Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hl. m. Prahy Finanční výbor Zastupitelstva hl. m. Prahy Zápis z jednání Finančního výboru ZHMP konaného 7. 9. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny: přítomno 7 z 9 členů

Více

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007

Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Zápis z 5. zasedání školské rady 15. 10. 2007 Přítomni: L. Curylo, D. Kaniová, J. Kavala, M. Kracík, M. Pišková, M. Vavroš, J. Vejpustková Omluveni: L. Pospíšil, R. Zapletalová Hosté: A. Balnar, ředitel

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 6. 6. 2016 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE

Hosté: Mgr.Šmíd ředitel školy Mgr. Jan Čižinský starosta Klára Cibulková předsedkyně Školské rady ZŠ TGM, Ortenovo nám. Usnášení schopná: ANO - NE Zápis z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání ZMČ Praha 7, (dále jen VVV ZMČ P7) konaného dne 2. 3. 2016 od 17.00 do 19.15 hod. v ZŠ TGM, Ortenovo náměstí, Praha 7 Seznam členů výboru: David Večeřa

Více

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR FINANČNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis z jednání Výboru finančního (FV) Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 1. 6. 2015 Místo jednání: Zasedací místnost č.

Více

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM

Přítomni. 26 členů zastupitelstva města (dle prezenční listiny) PROGRAM Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva města, které se konalo v neděli 9. listopadu 2014 od 15:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o výsledku jednání hodnotící komise Programu pro poskytování dotací

Více

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 6/2015 konaného dne

Zápis z jednání Komise pro zemědělství a životní prostředí Rady Kraje Vysočina č. 6/2015 konaného dne Zápis z jednání č. 6/2015 konaného dne 24. 11. 2015 Přítomni: 1. Jiří Uchytil (místopředseda) 7. Ivo Rohovský (předseda) 2. František Kučera 8. Vladimír Mareček 3. Jiří Svoboda 9. Jiří Pykal 4. Josef Matějek

Více

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 23. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 26.10.2012 od 19.00 hodin do 20.51 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Pavel Bartuška,

Více

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost "C"

Městská část Praha 11. Zápis č.18. z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne ÚMČ Praha 11, zasedací místnost C Městská část Praha 11 Zápis č.18 z jednání dopravní a bezpečnostní komise, konaného dne 08.12.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Usnášeníschopnost: Datum příštího jednání: Místo

Více

ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00

ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00 STUDENTSKÁ KOMORA AKADEMICKÉHO SENÁTU FAKULTY STAVEBNÍ VYSOKÉHO UČENÍ TECHNICKÉHO V BRNĚ ZÁPIS Z 6. ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ SK AS FAST VUT V BRNĚ KONANÉHO DNE 25. 2. 2015 V 15:00 Program jednání: 1. Zahájení...

Více

Zápis z jednání Valné hromady Svazku obcí Milevska konané dne od 16:00 v Milevsku

Zápis z jednání Valné hromady Svazku obcí Milevska konané dne od 16:00 v Milevsku Přítomno: 19 Omluveno: 6 Program: 1) Zahájení, prezence 2) Jmenování zapisovatele a ověřovatele zápisu 3) Schválení programu jednání 4) Prezentace hostů - Ing. Karel Ondrášek (daňový poradce KDP) - JUDr.

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě v Havlíčkově Brodě Datum konání: 3. října 2018 od 10:30 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 4.7.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015

Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Zápis z jednání Komise školské, pro děti, mládež a rodinu Rady města Tišnova ze dne 18. 6. 2015 Začátek: 16.00 hodin Ukončení: 17.30 hodin Přítomni: L. Borková, B. Bauer, J. Konečná, L. Šmardová, P. Kappelová,

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing.

Z á p i s. Omluveni: JUDr. Miroslav Antl, MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA, JUDr. PhDr. Zdeněk Ondráček, Ph.D., Ing. Z á p i s ze 7. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 18. 11 2013 od 14:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Ing. Vladimír Derner, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2014 ze dne 10. 12. 2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Bc. Josef Tuček, Iva Blažková, Kateřina Teplá, Hana Popková, Ing. Marta

Více