MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o výsledku jednání hodnotící komise Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva. NÁVRH USNESENÍ Rada města projednala informaci o výsledku jednání hodnotící komise s návrhy na poskytnutí dotací z Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce výzva: I. opatření 1 - Zlatý fond města Písek 1. Mezinárodní folklorní festival Písek pro Folklorní soubor PÍSEČAN, Roháčova 258, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku ve výši Kč 2. Cool v plotě pro Meziprostor, Pražská 298, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku ve výši Kč 3. Hudba a divadlo klubová scéna 2017 pro Pod čarou, Pražská 163, Písek, IČO , ve výši Kč, bez navržené víceleté podpory do roku 4. Big air in the city pro Prostor pro všechny o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost byla v souladu s pravidly vyřazena z důvodu zaslání žádosti po stanoveném termínu II. opatření 2 - Velké projekty 1. Neobyčejný festival loutkových divadel pro Loutkový Nitka, Bakaláře 43/6, Písek, IČO , ve výši Kč 2. Otevřené brány kostelů na Písecku pro YES o.s., Erbenova 1547, Písek, IČO , ve výši Kč 3. Švejkova padesátka 2017 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČO , ve výši Kč

2 4. Duhové divadlo mezinárodní přehlídka divadelních představení waldorfských škol pro W sdružení Písek z.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO , ve výši Kč 5. OMČR Otevřené mistrovství ČR v Line dance pro Taneční country soubor Louisiana, Putim 59, Písek, IČO , ve výši Kč 6. Bohemia JazzFest 2017 pro Bohemia JazzFest, o.p.s., obecně prospěšná společnost, Pařížská 203/19, Praha Josefov, IČO , ve výši Kč 7. Slavnosti piva Písek pro Prostor pro všechny o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , ve výši Kč 8. Písecké kulturní léto pro Centrum kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO , ve výši Kč a stanovení náhradníkem s částkou Kč 9. Adrenalinové putování Pískem pro LezeTop s.r.o., U Vodárny 1506, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 10. Svatomartinská neděle na Kamenném mostě pro Přátelé Kamenného mostu Písek, třída Národní svobody 158/9, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 11. Let s Dance taneční pohár pro Taneční centrum Z.I.P., Lipova alej 1807, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 12. Setkání mladých lezeckých nadějí v Písku pro LezeTop, s.r.o., U Vodárny 1503, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 13. Uspořádání mezinárodní konference Hands On! International v Písku pro Západočeské muzeum v Plzni, Kopeckého sady 2, Plzeň, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 14. Řeka čaruje pro Prostor pro všechny, o.s., Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 15. Otavský motoráček 2017 pro KŽC Doprava, s.r.o., Meinlinova 336, Praha 9, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 16. Písecké maškary 2017 pro Ekologické centrum Elektrárna královského města Písku, o.p.s., U Vodárny 934, Písek, IČO , bez dotace, stanovení náhradníkem s částkou Kč 17. Songfest.cz 2017 Vítání roku kohouta pro Feng-yün Song. z.s., Mazovská 477, Praha 8, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů 18. Thrash Nightmare Písek pro Jiřího Žáka, OSVČ, Tyršova 1329, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů stránka 2 (celkem 11)

3 19. Řeka čaruje pro Prostor pro všechny, o.s.,, Komenského 87/16, Písek, IČO , bez dotace, protože žádost byla v souladu s pravidly vyřazena z důvodu zaslání stejné žádosti 2x III. opatření 3 Celoroční činnost 1. Celoroční činnost dětského folklorního souboru Písečánek pro DFS Písečánek, Dr. M. Horákové 1641, Písek, IČO , ve výši Kč 2. Koncertní činnost Píseckého komorního orchestru v roce 2017 pro Sdružení Píseckého komorního orchestru, Jeronýmova 410, Písek, IČO , ve výši Kč 3. Hudba má schopnost uzdravovat pro Sonitus Písek, z.s., Čížová 152, Čížová, IČO , ve výši Kč 4. Zkušebny.com-volnočasové kulturní centrum pro děti a mládež pro Občanské sdružení Kultura pro mládež, z.s., Orebitská 5, Praha 3, IČO , bez dotace, protože žádost nezískala potřebný minimální počet bodů 5. Prácheňská scéna 2017 pro Divadelní Prácheňská scéna v Písku, Tylova 68, Písek, IČO , ve výši Kč 6. Pohlazení pohádkou pro W sdružení Písek, z.s., Dr. M. Horákové 1720, Písek, IČO , ve výši Kč a víceletou podporu do roku ve výši Kč 7. Kamenný most žije pro Přátelé Kamenného mostu Písek, Tř. Národní svobody 158, Písek, IČO , ve výši Kč 8. Udržení živé dechové hudby, nácvik a veřejná prezentace pro Spolek Dechová hudba města Písek, Třída Přátelství 1999, Písek, IČO , ve výši Kč a doporučuje zastupitelstvu města navržené výše dotací ke schválení. Mgr. Eva Vanžurová starostka Návrh předkládá Ing. Marie Cibulková vedoucí odboru Bc. Jana Bauerová Návrh zpracoval stránka 3 (celkem 11)

4 Důvodová zpráva: Dne schválila rada města usnesením č. 319/16 pravidla Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2017 pro 1. výzvu (dále jen Pravidla), která přispívají v rámci dostupných finančních prostředků k naplnění strategických cílů plánu rozvoje kultury a cestovního ruchu formou konkrétních opatření: 1 ZLATÝ FOND MĚSTA PÍSEK Prestižní projekty ve městě Písek 2 VELKÉ PROJEKTY Projekty velkého rozsahu, festivaly a krátkodobé cykly akcí 3 CELOROČNÍ ČINNOST Podpora neziskových zájmových kulturních organizací 1. výzva k předkládání žádostí o dotaci do programu VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA DO ROKU byla zveřejněna dne s termínem ukončení zveřejnění dne K datu uzávěrky příjmu žádostí tj. do bylo v rámci všech tří opatření doručeno celkem 30 žádostí. Další jedna žádost byla doručena až po závěrečném termínu dne V první fázi posoudil administrátor programu Bc. Jana Bauerová (odbor školství a kultury) úplnost formální tj. prvotní věcnou správnost a vhodnost žadatelů. 1. K odstranění zjištěných formálních nedostatků bylo vyzváno 6 žadatelů, kteří obratem sjednali nápravu (Pravidla čl. 8, odst ). 2. Administrátorem byla z důvodů chybně vyčíslené možné výše požadované dotace (Pravidla čl. 6, odst. 6.3.) opravena částka neuznatelných nákladů u těchto žádostí: Žádost 5712/1/14 Taneční centrum Z.I.P. Písek odečten neuznatelný náklad na odměny ve výši Kč Žádost 5712/1/05 Feng-yün Song z.s. - odečten překročený limit na ubytování ve výši Kč. 3. Při posouzení efektivnosti jednotlivých rozpočtů u všech projektů byly hodnotící komisí sníženy tyto rozpočty dotace u žádostí: Žádost 5712/1/17 YES o.s. o 10 tis. Kč sníženy náklady dotisk brožury Žádost 5712/1/03 EKOLOGICKÉ CENTRUM ELEKTRÁRNA KRÁLOVSKÉHO MĚSTA o.p.s. - o 70 tis. Kč sníženy náklady na billboardy, které nejsou pro konání akce přímo nutným výdajem a náklady uvedené v žádosti navíc neodpovídají cenové úrovni v místě a čase obvyklé Žádost 5712/1/16 W sdružení Písek z.s. - o Kč sníženy náklady na účetní práce, dopravu a lektora; komise pořadateli doporučuje zvážit posílení vícezdrojového financování akce např. výběr přiměřeného vstupného alespoň v rámci workshopů a zvýšení spoluúčasti účastníků akce na cestovních nákladech Žádost 5712/1/15 Taneční country soubor Louisiana o 8 tis. Kč sníženy náklady na kancelářské potřeby Žádost 5712/1/01 Bohemia JazzFest o.p.s. o 120 tis. Kč sníženy náklady na technické zajištění a produkci na cenovou úroveň v místě a čase obvyklou Žádost 5712/1/12 Prostor pro všechny o.s. o 65 tis. Kč sníženy mzdové náklady a náklady na technické zajištění na cenovou úroveň v místě a čase obvyklou Žádost 5712/1/04 EKOLOGICKÉ CENTRUM ELEKTRÁRNA KRÁLOVSKÉHO MĚSTA o.p.s. - o 50 tis. Kč sníženy náklady na billboardy, které nejsou pro konání akce přímo nutným výdajem a náklady uvedené v žádosti navíc neodpovídají cenové úrovni v místě a čase obvyklé. stránka 4 (celkem 11)

5 4. Pro možnost podjatosti byl Jiří Hladký byl vyloučen z možnosti bodování u žádosti: 5712/1/17 YES o.s. Otevřené brány kostelů na Písecku 5712/1/13 Přátelé Kamenného mostu Písek Svatomartinská neděle na Kamenném mostě 5713/1/07 Přátelé Kamenného mostu Písek Kamenný most žije. Ve druhé fázi hodnotící komise, jmenovaná dne usnesením rady města č. 320/16, provedla dne hodnocení jednotlivých projektů po finanční a obsahové kvalitě. Během jednání byla dána možnost všem žadatelům v opatření 1 a 2, aby představili svůj projekt komisi přímo na jednání. Předsedkyní hodnotící komise byla zvolena Mgr. Ivana Očásková. Komise pracovala ve složení: 1. Mgr. Ivana Očásková - předsedkyně komise pro partnerské vztahy a CR 2. Jiří Hladký - předseda kulturní komise a zastupitel města 3. Bc. Daniel Turek - specialista z řad odborné veřejnosti 4. Dana Kalistová, DiS. - specialista z řad odborné veřejnosti 5. Mgr. Tomáš Ouředník - specialista z řad odborné veřejnosti 6. Ing. Edita Kučerová - odbor školství a kultury 7. Bc. Jana Bauerová - odbor školství a kultury a administrátor programu Závěrem členové hodnotící komise jednohlasně stanovili konečné body jednotlivým žádostem a výsledkem je předkládaný návrh vybraných projektů doporučených k udělení dotace. Administrátor programu návrh hodnotící komise zpracoval do přiložených tabulek č Opatření 1 ZLATÝ FOND MĚSTA PÍSEK (s možností žádat o víceletou podporu) - alokace Kč - posouzeny 4 žádosti, vyřazena 1 a ke schválení doporučeny 3 žádosti - 3 žádosti se týkaly víceleté podpory, která byla u 2 žádostí navržena v požadované výši až do roku. Hodnotící tabulka č Vyřazené žádosti - celkem 1, žadatel zaslal svoji žádost po datu uzávěrky (Pravidla čl. 8, odst. 8.2.a). 2. Doporučené žádosti ke schválení pro rok celkem 3, navržená výše dotace činí celkem Kč (žádosti jsou v návrhu řazeny podle úspěšnosti bodového hodnocení a u poslední žádosti dochází ke krácení dotace o částku, která již přesahovala alokaci v opatření). 3. Víceletá podpora doporučeno ke schválení celkem 2 žádosti s navrhovanou výší dotace do roku celkem ve výši Kč. (Obsahová úroveň zpracování třetí žádosti není pro účely víceleté podpory dostatečná např. není jasněji specifikován záměr projektu pro další léta.) 4. Náhradníci se v opatření 1 nestanovují. V opatření 1 byla vyčerpána celá alokovaná částka. Opatření 2 VELKÉ PROJEKTY (bez možnosti žádat o víceletou podporu) - alokace Kč - posouzeno 19 žádostí, vyřazena 1 žádost a ke schválení doporučeno 8 žádostí, 8 žadatelů je doporučeno jako náhradník, 2 žádosti nezískaly potřebný počet bodů stránka 5 (celkem 11)

6 Hodnotící tabulka č Vyřazené žádosti - celkem 1, žadatel zaslal 2x stejnou žádost (Pravidla čl. 8, odst. 8.2.d). 2. Žádosti nedoporučené ke schválení dotace celkem 2, nesplnily podmínku minimálního počtu získaných bodů pro doporučení žádosti ke schválení orgánům města (Pravidla čl. 8, odst. 8.5.), která činí 65 bodů a dotace jim nebyla v souladu s Pravidly navržena, odůvodnění komise je uvedeno v přiložené tabulce. 3. Doporučené žádosti ke schválení pro rok celkem 8, navržená výše dotací činí celkem Kč (žádosti jsou v návrhu řazeny podle úspěšnosti bodového hodnocení a u poslední žádosti dochází ke krácení dotace o částku, která již přesahovala alokaci v opatření). 4. Komise stanovila celkem 8 náhradníků. V případě, že žadatelé tuto možnost odmítnou, doporučuje jim hodnotící komise podat novou žádost o dotaci v další vyhlášené programové výzvě. V opatření 2 byla vyčerpána celá alokovaná částka. Opatření 3 CELOROČNÍ ČINNOST (s možností žádat o víceletou podporu) - alokace Kč - posouzeno 8 žádostí, ke schválení doporučeno 7 žádostí - 1 žádost se týkala víceleté podpory, která byla komisí navržena ve výši Kč až do roku. Hodnotící tabulka č Doporučené žádosti ke schválení pro rok celkem 7, navržená výše dotací činí celkem Kč (výše požadovaných dotací byla vyšší než alokovaná částka, komise tedy postupovala způsobem krácení dotací formou váženého průměru). 2. Víceletá podpora celkem 1 žádost s navrhovanou výší dotace do roku celkem ve výši Kč. 3. Náhradníci se v opatření 3 nestanovují. V opatření 3 byla vyčerpána celá alokovaná částka. Doporučení zpracovatele: Návrhy dotací z programu pro podporu kultury a cestovního ruchu jsou v souladu se Zásadami a Pravidly pro danou výzvu. Odbor školství a kultury doporučuje jejich přidělení dle návrhu hodnotící komise. Vztah k rozpočtu: Alokovaná částka je kryta rozpočtem kapitoly 716 kultura. Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/200 Sb., 85, písm. c), o obcích ve znění pozdějších předpisů Zákon č. 250/2000 Sb., 10a o rozpočtových pravidlech, ve znění pozdějších předpisů Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Návrh Pravidel publicity je v souladu se Strategickým plánem města Písek do roku 2025, prioritní oblast Atraktivita města. Přílohy: Hodnotící tabulka stránka 6 (celkem 11)

7 Příloha Tabulka č. 1-3 navržených dotací 1. výzva 2017 pro informaci Tabulka č výzva - VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA DO ROKU HODNOTÍCÍ TABULKA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA DNE Opatření 1 (5711)- ZLATÝ FOND MĚSTA PÍSEK Celková alokace: Kč K rozdělení po odečtu víceleté podpory z r Kč ČÍSELNÝ KÓD ŽÁDOSTI ŽADATEL PRÁVNÍ FORMA NÁZEV PROJEKTU POŽADAVEK NA VÍCELETOU PODPORU TERMÍN KONÁNÍ Zahájení Ukončení rok 2017 VYŘAZENO NEBO NÍZKÝ POČET BODŮ OD HODNOTÍCÍ KOMISE CELKEM BODŮ Minimální požadovaná výše dotace je Kč-maximální Kč VÍCELETÁ PODPORA MAXIMÁLNĚ DO KONCE ROKU ODŮVODNĚNÍ KOMISE POKUD PROJEKT NEDOSÁHL 65 BODŮ/JINÉ KRÁCENÍ CELKOVÉ NÁKLADY PROJEKTU UVEDENÉ ŽADATELEM V KČ POŽADOVANÁ VÝŠE DOTACE ŽADATELEM V KČ KRÁCENO HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ NEUZNATELNÝ VÝDAJ NEBO SNÍŽENÝ ROZPOČET HODNOTÍCÍ KOMISÍ POŽADOVANÁ VÝŠE DOTACE PO ÚPRAVĚ HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ VÝSLEDNÁ NAVRŽENÁ DOTACE HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ NAVRŽENÁ DOTACE V % NAVRŽENÁ VÍCELETÁ PODPORA DO ROKU V KČ 5711/1/01 Folklorní soubor PÍSEČAN, Mezinárodní folklorní festival Písek ANO , ,0% /1/02 Meziprostor Cool v plotě ANO , ,0% /1/03 Pod čarou Hudba a divadlo - klubová scéna 2017 ANO ,0 5711/1/04 Prostor pro všechny o.s. Big air in the city ANO 0,0 Kráceno v důsledku vyčerpání alokované částky o Kč VYŘAZENO, žádost obdržena po datu uzávěrky-dle Pravidel čl.viii, odst. 8.2.a) ,2% Není - nebyl jasněji specifikován záměr projektu pro další léta ,0% /1/05 COHIBA MUSICA, o.s. ADVENT V PÍSKU ANO , ,0% /1/06 Společnost amatérské divadlo a svět, z.s. Šrámkův Písek ANO , ,0% /1/07 Taneční country soubor LOUISIANA CZECH OPEN - kvalifikační soutěž pro MS v Line dance ANO , ,0% /1/08 Folklorní soubor PÍSEČAN, Mezinárodní folklorní festival Písek 2016 ANO , odmítli schválenou víceletou podporu 500 tis. Kč - 0-0,0% Byla podána žádost nová Celkem x x 1 232, ,2% poznámka: nevyčerpáno - Kč takto označený řádek se týká vyřazené žádosti schválená

8 stránka 2 (celkem 11) 1. výzva - VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA DO ROKU HODNOTÍCÍ TABULKA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA DNE Opatření 2 (5712) - VELKÉ AKCE Celková alokace: Kč Minimální požadovaná výše dotace činí Kč - maximální Kč NENÍ MOŽNÁ VÍCELETÁ PODPORA Tabulka č. 2 ČÍSELNÝ KÓD ŽÁDOSTI ŽADATEL PRÁVNÍ FORMA NÁZEV PROJEKTU TERMÍN KONÁNÍ Zahájení Ukončení rok 2017 VYŘAZENO NEBO NÍZKÝ POČET BODŮ OD HODNOTÍCÍ KOMISE CELKEM BODŮ ODDŮVODNĚNÍ KOMISE POKUD PROJEKT NEDOSÁHL 65 BODŮ CELKOVÉ NÁKLADY PROJEKTU UVEDENÉ ŽADATELEM V KČ POŽADOVANÁ VÝŠE DOTACE ŽADATELEM V KČ KRÁCENO HODNOTÍCÍ KOMISÍ - DŮVOD NEUZNATELNÝ VÝDAJ SNÍŽENÝ ROZPOČET DOTACE HODNOTÍCÍ KOMISÍ POŽADOVANÁ VÝŠE DOTACE PO ÚPRAVĚ HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ VÝSLEDNÁ NAVRŽENÁ DOTACE HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ NAVRŽENÁ DOTACE V % 5712/1/09 Loutkový Nitka Neobyčejný festival loutkových divadel , ,0% 5712/1/17 YES o.s. OTEVŘENÉ BRÁNY KOSTELŮ NA PÍSECKU , Krácen dotisk brožury o 10 tis. Kč ,1% 5712/1/03 EKOLOGICKÉ CENTRUM - ELEKTRÁRNA KRÁLOVSKÉHO MĚSTA, o.p.s. obecně prospěšná společnost Švejkova padesátka , Kráceno o částku na bilboardy, které nejsou pro konání akce přímo nutným výdajem a náklady uvedené v žádosti neodpovídají cenové úrovni v místě a čase obvyklé ,5% 5712/1/16 W sdružení Písek z.s. Duhové divadlo-mezinárodní přehlídka divadelních představení waldorfských škol , Kráceny mzd. nákl. účetní o Kč,doprava 50 tis. Kč, lektor-diváci Kč. Doporučuje se zvážit posílení vícezdroj.financ. např. přiměř. vstupné na workshopy a zvýšení spoluúčasti účastníků na cest. nákladech ,3% 5712/1/15 Taneční country soubor LOUISIANA OMČR - Otevřené mistrovství ČR v Line dance , Kráceno o částku na kancelářské potřeby - mají dotaci na činnost ,2% 5712/1/01 Bohemia JazzFest, o.p.s. obecně prospěšná společnost Bohemia JazzFest , Posouzena vyváženost kulturní nabídky a kráceno technické zajištění o 40 tis. Kč a zajištění produkce o 80 tis. Kč tj. na cenovou úroveň v místě a čase obvyklou ,4% 5712/1/12 Prostor pro všechny o.s. Slavnosti piva Písek , Kráceny mzdové náklady o 60 tis. Kč a technické zabezpečení o 5 tis. Kč, náklady sníženy na cenovou úroveň v místě a čase obvyklou ,8% 5712/1/02 Centrum kultury města Písek příspěvková organizace Písecké kulturní léto , Kráceno v důsledku vyčerpání alokované částky o Kč ,1%

9 stránka 3 (celkem 11) 5712/1/07 LezeTop s.r.o. společnost s ručením omezeným Setkání mladých lezeckých nadějí v Písku ,7 náhradník, v případě že bude toto odmítnuto, doporučuje komise žádat v další programové výzvě ,0% 5712/1/18 Západočeské muzeum v Plzni, příspěvková organizace příspěvková organizace Uspořádání mezinárodní konference Hands On! International v Písku ,7 náhradník, v případě že bude toto odmítnuto, doporučuje komise žádat v další programové výzvě Komise doporučuje zvážit náklady na dopravu vlakem, jiná doprava by mohla být efektivnější ,0% 5712/1/10 Prostor pro všechny o.s. Řeka čaruje ,3 náhradník, v případě že bude toto odmítnuto, doporučuje komise žádat v další programové výzvě ,0% 5712/1/06 KŽC Doprava, s.r.o. společnost s ručením omezeným OTAVSKÝ MOTORÁČEK ,3 náhradník, v případě že bude toto odmítnuto, doporučuje komise žádat v další programové výzvě ,0% 5712/1/04 EKOLOGICKÉ CENTRUM - ELEKTRÁRNA KRÁLOVSKÉHO MĚSTA, o.p.s. obecně prospěšná společnost Písecké maškary ,7 5712/1/05 Feng-yün Song, z.s. Songfest.cz Vítání roku kohouta /1/19 Žák Jiří OSVČ Thrash Nightmare Písek /1/11 Prostor pro všechny o.s. Řeka čaruje ANO ANO ANO 62,0 37,7 0,0 náhradník, v případě že bude toto odmítnuto, doporučuje komise žádat v další programové výzvě Projekt nezískal potřebný počet bodů, komise doporučuje najít jiný zdroj financování Projekt nezískal potřebný počet bodů, komise doporučuje najít jiný zdroj financování VYŘAZENO, žádost obdržena 2x-dle Pravidel čl.viii, odst. 8.2.d) Kráceno o částku na bilboardy, které nejsou pro konání akce přímo nutným výdajem a náklady uvedené v žádosti neodpovídají cenové úrovni v místě a čase obvyklé ,0% Dle pravidel - překročen limit na ubytování ,0% Kompletně chybí podrobný popis akce a podrobný rozpočet ,0% ,0% Celkem x x , ,6% poznámka: nevyčerpáno - Kč takto označený řádek se týká vyřazené žádosti

10 stránka 4 (celkem 11) 1. výzva - VÍCELETÁ DOTAČNÍ PODPORA DO ROKU HODNOTÍCÍ TABULKA PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA DNE Opatření 3 (5713) - CELOROČNÍ ČINNOST Celková alokace: Kč K rozdělení po odečtu víceleté podpory z r ČÍSELNÝ KÓD ŽÁDOSTI ŽADATEL PRÁVNÍ FORMA Kč NÁZEV PROJEKTU POŽADAVEK NA VÍCELETOU PODPORU VYŘAZENO NEBO NÍZKÝ POČET BODŮ OD HODNOTÍCÍ KOMISE CELKEM BODŮ Tabulka č. 3 Minimální požadovaná výše dotace činí Kč - maximální Kč VÍCELETÁ PODPORA MAXIMÁLNĚ DO KONCE ROKU ODDŮVODNĚNÍ KOMISE POKUD PROJEKT NEDOSÁHL 65 BODŮ CELKOVÉ NÁKLADY PROJEKTU UVEDENÉ ŽADATELEM V KČ POŽADOVANÁ VÝŠE DOTACE ŽADATELEM V KČ KRÁCENO HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ NEUZNATELNÝ VÝDAJ NEBO SNÍŽENÝ ROZPOČET HODNOTÍCÍ KOMISÍ POŽADOVANÁ VÝŠE DOTACE PO ÚPRAVĚ HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ VÝSLEDNÁ NAVRŽENÁ DOTACE HODNOTÍCÍ KOMISÍ V KČ NAVRŽENÁ DOTACE V % NAVRŽENÁ VÍCELETÁ PODPORA DO ROKU V KČ 5713/1/01 DFS Písečánek Celoroční činnost dětského folklorního souboru Písečánek , ,0% /1/02 Sdružení Píseckého komorního orchestru Koncertní činnost Píseckého komorního orchestru v roce , ,6% /1/03 Sonitus Písek, z.s. Hudba má schopnost uzdravovat , ,4% /1/04 Občanské sdružení Kultura pro mládež, z.s. Zkusebny.com-volnočasové kulturní centrum pro děti a mládež - ANO 59,7 Projekt nezískal potřebný počet bodů, komise doporučuje najít jiný zdroj financování ,0% /1/05 Divadelní - Prácheňská scéna v Písku Prácheňská scéna , ,3% /1/06 W sdružení Písek z.s. Pohlazení pohádkou ANO - 75, ,4% /1/07 Přátelé Kamenného mostu Písek Kamenný most žije , ,4% /1/08 Spolek Dechová hudba města Písku Udržení živé dechové hudby, nácvik a veřejná prezentace , ,0% -

11 stránka 5 (celkem 11) 5713/1/09 Folklorní soubor Písečan Činnost Písečanu ANO - 0,0 5713/1/10 HORIZONT, o.s. Galerie HORIZONT ANO - 0, ,0% ,0% /1/11 Loutkový Nitka Pojďme s Nitkou objevovat tajemný svět pohádek ANO - 0, ,0% /1/12 Pod čarou z.s. Činnost Divadla Pod čarou ANO - 0, ,0% /1/13 Taneční country soubor LOUISIANA TCS Louisiana - činnost ANO - 0, ,0% /1/14 Taneční soubor Z.I.P. Písek ZIPáci v roce ANO - 0,0 5713/1/15 Tělocvičná jednota Sokol Písek Akce Skupiny TeriFoto Sokola Písek ANO - 0, ,0% ,0% /1/16 VLASTENECKO DOBROČINNÁ SDRUŽENÁ OBEC BARÁČNÍKŮ VITORAZ PÍSEK Činnost Vlastenecko dobročinné Sdružené obce Baráčníků VITORAZ Písek ANO - 0, ,0% Celkem 1 595, ,8% poznámka: nevyčerpáno - Kč schválená

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 04.05.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.05.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací 2017 kultura a cestovní ruch NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č.

Tabulka č. 1. Grantový program na podporu kultury - rok 2014 kultura I.výzva. GRANTY - Podpora živé kultury. Granty kultura 2014 Příloha č. kultura I.výzva opatření 2 GRANTY - Podpora živé kultury Tabulka č. 1 3319 Org. 5412/1 alokace 1 800 000 Kč 5412/1/01 ACTIVE time 5412/1/02 Divadlo Continuo Kurzy vaření pro děti z dětského domova Písek

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 01.12.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Volnočasové aktivity přehled čerpání příspěvků v roce 2014 NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 26.01.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.02.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 31.05.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 07.12.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 13.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení dokladu o zajištění finančního krytí projektu Město Písek

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 01.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení záměru předložení žádosti o poskytnutí podpory v rámci dotačního programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 12.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 29.02.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu Zastupitelstvo města Písek (dále jen zastupitelstvo města ) se na svém zasedání dne 01.12.2016 usneslo vydat v

Více

Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2018

Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2018 Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2018 Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2018 (dále jen program) zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2017

Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2017 Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2017 Dotační program města Strakonice na podporu kultury v roce 2017 (dále jen program) zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 22.09.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dotace z programu Záštita starostky - 2. výzva NÁVRH USNESENÍ Rada města I. vzorovou

Více

ZM_02 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD

ZM_02 MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD MĚSTO TRUTNOV - MĚSTSKÝ ÚŘAD NÁVRH NA USNESENÍ Datum projednání v PV 12. 04. 2016 Zpracoval Bc. Lenka Švecová, DiS. odbor Datum projednání v RM 18. 04. 2016 finanční Datum projednání v ZM 25. 04. 2016

Více

Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice

Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice Program upravuje poskytování dotací v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č.

Více

Pravidla pro poskytování programových dotací

Pravidla pro poskytování programových dotací Pravidla pro poskytování programových dotací Program SPOLUPRÁCE města Valašské Klobouky na rok 2017 1 Program Spolupráce města Valašské Klobouky pro rok 2017 je platný pro kalendářní rok 2017. 1. Základní

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 22.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o čerpání dotací na podporu kulturních aktivit/akcí, na podporu volnočasových

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 24.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 14.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny členů dozorčí rady a správní rady Sladovny Písek, o.p.s. NÁVRH USNESENÍ

Více

SBÍRKA VNITŘNÍCH PŘEDPISŮ MAGISTRÁTU MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE

SBÍRKA VNITŘNÍCH PŘEDPISŮ MAGISTRÁTU MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE Rok 2013 SBÍRKA VNITŘNÍCH PŘEDPISŮ MAGISTRÁTU MĚSTA ČESKÉ BUDĚJOVICE SMĚRNICE 6/2013 Rady města České Budějovice ze dne 20. 11. 2013 Poskytování dotací z rozpočtu statutárního města České Budějovice Vydává

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 30.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTYSE MOHELNO

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTYSE MOHELNO PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTYSE MOHELNO ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Cíl úpravy (1) Tato pravidla upravují jednotný postup pro poskytování finančních prostředků formou dotace z

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 01.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ MIMOŘÁDNÉ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyrozumění o doporučení projektu Rozvoj Smart City Písek k podpoře,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Centrum kultury města Písek V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05. 05. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a doplnění ceníku z RM 14.01.2016 do ceníku pronájmů a služeb a do

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o likvidaci Centra kultury Písek o.p.s. NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 V Písku dne: 05.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Centrum kultury města Písek V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna a doplnění ceníku z RM 14.01. 2016 do ceníku pronájmů a služeb Centra

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 V Písku dne: 14.11.2016 Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská

Více

Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019

Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019 Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019 I. Název dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019. II. Vyhlašovatel

Více

Informace pro žadatele a příjemce Podpora komunitního života na venkově pro rok 2019

Informace pro žadatele a příjemce Podpora komunitního života na venkově pro rok 2019 Informace pro žadatele a příjemce Podpora komunitního života na venkově pro rok 2019 1. Informace o podpoře projektů Podpora komunitního života na venkově pro území MAS Český sever je financována z Programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 24.04.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.05.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výjimky z vyhlášky NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 29.09.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 08.10.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí finančních darů pro Základní

Více

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby

Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Dotační program MO Plzeň 1 na rok 2016 pro oblast sportu, tělovýchovy, volnočasových aktivit a kultury určený pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro sport, mládež a kulturu Dotační programy

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 07.11.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.11.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Přijetí daru pro Základní školu Svobodná a Mateřskou školu Písek, Dr. M. Horákové

Více

Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019

Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019 Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019 I. Název dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019. II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 10. 6. 2015 věc: Poskytnutí dotací v oblasti kultury a rozpočtové opatření OŠKSS dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval: Bc. Klára Bayerová, referentka

Více

3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 25.03.2014 Bod pořadu jednání: 19. Název : Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 44/14 úprava kapitoly 91707 - Transfery odboru kultury, památkové péče

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 23. 6. 2016 Bod pořadu jednání: Vyhlášení programu 6.2 dílčího Sportovního fondu pro 2. kolo roku 2016 Stručný obsah: Předmětem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 04.01.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na rozpočtová opatření rozpočtové změny NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města

Více

Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit pro rok 2017

Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit pro rok 2017 Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit pro rok Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola E. Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 Základní škola J. K. Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 V Písku dne: 19.11.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018

Více

VÝZVA DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Kutná Hora pro rok 2019

VÝZVA DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Kutná Hora pro rok 2019 VÝZVA DOTAČNÍ PROGRAM Podpora sportu, kultury a volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Kutná Hora pro rok 2019 Schváleno usnesením RM Kutná Hora č. 523/18 Čl. 1 Úvod 1.1 Dotační program Podpora

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU SOCIÁLNÍCH SLUŽEB, PRORODINNÝCH AKTIVIT a VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT Ev. č. 02/2015 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. RmM/1139/21/2015 ze dne

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ z rozpočtu města Žlutice v oblasti kultury, sportu a společenského života Zastupitelstvo města Žlutice (dále jen zastupitelstvo města) se usneslo na těchto Pravidlech pro

Více

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: K bodu 2. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 20. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 16. 12. 2014 od 12:30 hodin v restauraci Hotelu Vacek Pod věží Hradec Králové

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na pořádání krajských a vyšších kol postupových soutěží a přehlídek pro děti a mládež

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na pořádání krajských a vyšších kol postupových soutěží a přehlídek pro děti a mládež Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na pořádání krajských a vyšších kol postupových soutěží a přehlídek pro děti a mládež ze dne 17. 12. 2014 č. 13/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 20. 6. 2018 bod programu: 8 věc: Poskytnutí víceletých dotací v oblasti kultury 2019-2020 důvod předložení: Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích zpracoval: Bc.

Více

Program finanční podpory poskytování sociálních služeb v Olomouckém kraji ZVLÁŠTNÍ ČÁST

Program finanční podpory poskytování sociálních služeb v Olomouckém kraji ZVLÁŠTNÍ ČÁST Program finanční podpory poskytování sociálních služeb v Olomouckém kraji ZVLÁŠTNÍ ČÁST Podprogram č. 2 Dotace z rozpočtu Olomouckého kraje určená na poskytování sociálních služeb nestátními neziskovými

Více

č. 2 Návrh na poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu MČ Praha 10 dle

č. 2 Návrh na poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu MČ Praha 10 dle Rada m. č. Praha 10 14. zasedání Zastupitelstva m. č. Praha dne 20. 2. 2017 Návrh na poskytnutí finančních prostředků z rozpočtu MČ Praha 10 dle vyhlášených programů pro rok 2017 s tematickým zaměřením

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA ČESKÝ KRUMLOV ČÁST PRVNÍ ÚVODNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Cíl úpravy (1) Tato pravidla upravují jednotný postup pro poskytování finančních prostředků formou dotace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.01.2016 2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky

Více

Program pro poskytování dotací z rozpočtu Města Broumova v roce 2017

Program pro poskytování dotací z rozpočtu Města Broumova v roce 2017 Program pro poskytování dotací z rozpočtu Města Broumova v roce 2017 Článek 1 Účel, na který mohou být peněžní prostředky poskytnuty Dotace je určena na podporu projektů se zaměřením na veřejně prospěšnou

Více

DOTAČNÍ PROGRAM. národnostních menšin a integrace cizinců v Mostě

DOTAČNÍ PROGRAM. národnostních menšin a integrace cizinců v Mostě STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU aktivit příslušníků národnostních menšin a integrace cizinců v Mostě Ev. č. 04/2015 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. RmM/1215/22/2015 ze

Více

GRANTOVÝ DOTAČNÍ PROGRAM MAS Český les, z. s. pro poskytování finančních příspěvků v oblasti kultury a volnočasových aktivit.

GRANTOVÝ DOTAČNÍ PROGRAM MAS Český les, z. s. pro poskytování finančních příspěvků v oblasti kultury a volnočasových aktivit. GRANTOVÝ DOTAČNÍ PROGRAM MAS Český les, z. s. pro poskytování finančních příspěvků v oblasti kultury a volnočasových aktivit Bavíme sami sebe poskytnutý z dotačního titulu PODPORA MÍSTNÍCH AKČNÍCH SKUPIN

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 15.11.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 01.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zřízení organizační složky města Písek Smart Písek, podpořený projekt

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391 Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova

Více

MĚSTO VARNSDORF GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2015

MĚSTO VARNSDORF GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2015 MĚSTO VARNSDORF GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2015 Schváleno: Radou města Varnsdorf dne 27.11.2014 usnesením č. 414/2014 1 Grantový program města Varnsdorf pro rok 2015 (zásady pro poskytování

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 51 DNE: 17. 10. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 814/2016/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení dotačního programu Prezentace Žďáru nad Sázavou v zahraničí 2017 ANOTACE: Vyhlášení dotačního programu města

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 4. 9. 2014 Bod programu: 21 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Vlasta Zapatová

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 19. 2. 2015 Bod programu: 20 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 03.12.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.12.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Modulární pumptrack na Jiráskově nábřeží NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. přípravu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU PRORODINNÝCH A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT A PROGRAMŮ PREVENCE SOCIÁLNÍHO VYLOUČENÍ Ev. č. 01/2018 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. 3823/67/2018

Více

Důvodová zpráva Statutární město Jablonec nad Nisou pravidelně podporuje činnost subjektů z oblasti sportu, kultury, sociálních věcí a zdravotnictví prostřednictvím dotací z rozpočtu města. Jednotlivé

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466 a Základní škola Tomáše Šobra a Mateřská škola Písek, Šobrova 2070 V Písku dne: 22.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU PRORODINNÝCH A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT Ev. č. 01/2017 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. RmM/2714/46/2017 ze dne 26. 1. 2017 Obsah 1. ZÁKLADNÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 25.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 27.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Aktualizace seznamu investičních priorit v rámci Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání

Více

Z á z n a m z jednání Rady regionu dne v 16:00 hodin, kancelář SORP, Velké nám. 1, I. p. napravo

Z á z n a m z jednání Rady regionu dne v 16:00 hodin, kancelář SORP, Velké nám. 1, I. p. napravo Z á z n a m z jednání Rady regionu dne 29. 8. 2011 v 16:00 hodin, kancelář SORP, Velké nám. 1, I. p. napravo Přítomni: Omluveni: Jaroslav Němejc, Bc. Zdeněk Herout, Ing. Miroslav Sládek, JUDr. Ondřej Veselý,

Více

Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 určené pro fyzické a právnické osoby

Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 určené pro fyzické a právnické osoby Dotační programy MO Plzeň 1 na rok 2016 určené pro fyzické a právnické osoby Žádosti posuzuje Komise pro poskytování dotací z rozpočtu MO Plzeň 1 Dotační programy neinvestiční splňují obecně prospěšný

Více

Program na podporu sportovních aktivit v roce 2016

Program na podporu sportovních aktivit v roce 2016 Program na podporu sportovních aktivit v roce 2016 1. Název programu Program na podporu sportovních aktivit v rámci Městského obvodu Pardubice II v roce 2016. 2. Jednotlivé dotační tituly V dalších bodec

Více

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání výběrového orgánu (Výběrová komise) organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti se sídlem Komenského náměstí 17,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném

Více

Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016

Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016 Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016 1. Název programu Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016 v oblasti - taneční - hudební - divadelní - přednáškové

Více

Dotační program města Tovačov pro rok 2018

Dotační program města Tovačov pro rok 2018 Dotační program města Tovačov pro rok 2018 Poskytnutí dotace I. Základní ustanovení 1. Dotační program města Tovačov vychází z ustanovení zákona o obcích č. 128/2000 Sb. a zákona o rozpočtových pravidlech

Více

Pravidla Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2016 1. výzva

Pravidla Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2016 1. výzva Pravidla Programu pro poskytování dotací města Písek na podporu kultury a cestovního ruchu v roce 2016 1. výzva Rada města Písek se na svém zasedání dne 25.06.2015 usnesla vydat v souladu s ustanovením

Více

Hodnotící kritéria programu RRC/05/2019

Hodnotící kritéria programu RRC/05/2019 Hodnotící kritéria programu RRC/05/2019 Podpora obnovy a rozvoje venkova Moravskoslezského kraje 2019 (dále jen program ) (Schváleno usnesením rady kraje č.../. ze dne...... 2018) Žádosti o podporu budou

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost

Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost U S N E S E N Í Společného monitorovacího výboru operačních programů Praha Adaptabilita a Praha Konkurenceschopnost číslo 3 ze dne 5. prosince 2007 ke Kritériím pro výběr projektů Operačního programu Praha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 V Písku dne: 05.10.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného

Více

Město Rokytnice nad Jizerou

Město Rokytnice nad Jizerou Město Rokytnice nad Jizerou ZÁSADY PRO POSKYTOVÁNÍ FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ (GRANTŮ) Z ROZPOČTU MĚSTA ROKYTNICE NAD JIZEROU na kulturní a sportovní akce, volnočasové aktivity, vzdělávání, činnost zájmových

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na pořádání mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách. ze dne

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na pořádání mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách. ze dne Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro poskytování dotací na pořádání mistrovství ČR, Evropy a světa ve sportovních disciplínách ze dne 17. 12. 2014 č. 11/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) Pravidla

Více

Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit pro rok 2018

Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit pro rok 2018 Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových aktivit pro rok 2018 Dotační program města Strakonice na podporu tělovýchovy, sportu a ostatních volnočasových

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2015 Smlouvy o poskytnutí a zajištění

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 06.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouvy o dílo s pískosochaři NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. udělení výjimky z

Více

6 Sportovní fond. Vyhlášení programů k předkládání žádostí o dotaci IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DÍLČÍHO FONDU

6 Sportovní fond. Vyhlášení programů k předkládání žádostí o dotaci IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DÍLČÍHO FONDU Sportovní fond Vyhlášení programů k předkládání žádostí o dotaci IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DÍLČÍHO FONDU Číslo a název dílčího fondu 6 Sportovní fond Správce programů dílčího fondu Odbor cestovního ruchu, kultury

Více

Program podpory volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Český Krumlov na rok 2011.

Program podpory volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Český Krumlov na rok 2011. 1. Základní rámec Programu 1.1. Název programu Program podpory volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Český Krumlov na rok 2011. 1.2. Zdůvodnění Programu Tento Program je zaměřen na podporu činnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12. 2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ veřejný Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku

Více

Vyhlášení výzvy na podání žádostí do programů pro poskytování dotací z rozpočtu Města Frýdlant na rok 2019

Vyhlášení výzvy na podání žádostí do programů pro poskytování dotací z rozpočtu Města Frýdlant na rok 2019 Vyhlášení výzvy na podání žádostí do programů pro poskytování dotací z rozpočtu Města Frýdlant na rok 2019 1. Účel programů je finanční podpora nekomerčních spolků v oblasti: tělovýchova a sport kulturní

Více

Formální náležitosti Programů

Formální náležitosti Programů Příloha č.1 Formální náležitosti Programů 1. Základní rámec Programu 1.1. Název programu Program podpory volnočasových aktivit dětí a mládeže ve městě Český Krumlov na rok 2010. 1.2. Zdůvodnění Programu

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

DOTAČNÍ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2019

DOTAČNÍ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2019 MĚSTO VARNSDORF DOTAČNÍ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2019 Schváleno: Radou města Varnsdorf dne 20.09.2018 usnesením č. 405/2018/1 1 Dotační program města Varnsdorf pro rok 2019 (zásady pro poskytování

Více