Zápis. z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady"

Transkript

1 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 85. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková, František Brendl, Jiří Rozinek, Jindřich Tauber, Jaroslav Mojžíš, Vítězslav Novohradský, Jan Němec, Libor Slezák Michal Zitko, tajemník MmP Nataša Hradní, tiskový úsek Leoš Martínek, interní audit Zdeněk Semorád, vedoucí kanceláře primátora Omluveni: Michal Koláček, Josef Kubát, Milan Košař I. Schválení programu schůze Program 85. řádné schůze rady města byl schválen takto: (pro 7) - na žádost předkladatelů byly zprávy č. 4, 14, 15 a 22 staženy 1. Dotace z programu podpory ve zdravotní oblasti P: Jakub Rychtecký, předseda komise pro sociální a zdravotní věci Z: Iva Kamenická, odbor školství, kultury a sportu 2. Dotace z Programu podpory kultury P: Jiří Razskazov, předseda kulturní komise Z: Iva Kamenická, odbor školství, kultury a sportu 3. Pravidla pro poskytování dotací z programu podpory kultury pro rok změna P: Jiří Razskazov, předseda kulturní komise Z: Iva Kamenická, odbor školství, kultury a sportu 4. STAŽENO 5. NEOBSAZENO 6. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů P: Jiří Čáň, vedoucí odboru majetku a investic 85. řádná schůze dne Strana 1 (celkem 29)

2 Z: Karolína Vopršalová, odbor majetku a investic Jiří Čáň, vedoucí odboru majetku a investic 7. I. změna rozpočtu na rok 2014 P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru Renata Hochmanová, odbor ekonomický 8. IPRM sídliště Dukla a Višňovka (RMZ2013) P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Petra Harišová, kancelář primátora 9. IPRM "Přitažlivé město" P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Kateřina Sedláčková, kancelář primátora 10. Platba z rezervy rady, rezervy primátorky a rezerv náměstků P: Jiří Rozinek, náměstek primátorky Z: Miroslav Verner, odbor ekonomický Václav Brož, vedoucí ekonomického odboru 11. Volba přísedících Okresního soudu v Pardubicích P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Z: Irena Málková, kancelář tajemníka 12. Veřejnoprávní smlouva P: Petr Kramář, vedoucí odboru správních agend Z: Petr Kramář, vedoucí odboru správních agend 13. Kontrolní zpráva o plnění usnesení RmP ke dni P: Alexandr Krejčíř, předseda kontrolního výboru Z: Lucie Pavlová, kancelář primátora 14. STAŽENO 15. STAŽENO 16. Doporučení vybraných žadatelů k nájmu bytů v majetku obce P: Michal Koláček, náměstek primátorky Z: Kateřina Sapárová, odbor majetku a investic 17. Dotace z Programu podpory cestovního ruchu P: Jan Němec, člen rady města Z: Petra Šnejdrová, odbor školství, kultury a sportu 18. Darování sochy z majetku města P: Michal Koláček, náměstek primátorky Z: Jana Koblížková, odbor majetku a investic 19. Dotace na opravy a úpravy bytových jednotek P: Michal Koláček, náměstek primátorky 85. řádná schůze dne Strana 2 (celkem 29)

3 Z: Martin Pilař, odbor majetku a investic Hana Laňarová, odbor majetku a investic 20. Dotace z Programu podpory bezbariérovosti P: František Brendl, náměstek primátorky Z: Petra Šnejdrová, odbor školství, kultury a sportu 21. Žádost o udělení záštity a finanční podpory náměstkyně hejtmana Pardubického kraje na akci Sportovní hry mateřských škol 2014 P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Petra Šnejdrová, odbor školství, kultury a sportu 22. STAŽENO 23. Vyhlášení konkursů na vedoucí pracovní místa ředitelů/ ředitelek 8 mateřských škol, 5 základních škol, 1 základní umělecké školy a 1 domu dětí a mládeže zřizovaných statutárním městem Pardubice P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Iveta Skládalová, odbor školství, kultury a sportu Helena Šicová, odbor školství, kultury a sportu Tomáš Zelený, odbor školství, kultury a sportu 24. Podání žádosti o dotaci na projekt Konsolidace IT a nové služby technologického centra ORP Pardubice P: František Brendl, náměstek primátorky Z: Blanka Doležalová, kancelář primátora 25. Dotace z Programu podpory sportu P: František Brendl, náměstek primátorky Z: Kazimír Svoboda, odbor školství, kultury a sportu 26. Nová koncepce uspořádání města Pardubice P: František Brendl, náměstek primátorky Z: František Brendl, náměstek primátorky 27. Odůvodnění veřejných zakázek P: Jindřich Tauber, náměstek primátorky Z: Karolína Vopršalová, odbor majetku a investic 28. Stanovení celkového počtu zaměstnanců MmP P: Michal Zitko, tajemník magistrátu Z: Michal Zitko, tajemník magistrátu 29. Územní energetická koncepce pro města Hradec Králové a Pardubice P: Jan Němec, člen rady města Z: Jan Němec, člen rady města 30. Diskuse Informativní zprávy: Pomoc Ukrajině P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic 85. řádná schůze dne Strana 3 (celkem 29)

4 Z: Tomáš Cabrnoch, kancelář primátora Strategický plán rozvoje města P: Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic Jaroslav Mojžíš, předseda komise pro strategii Z: Blanka Doležalová, kancelář primátora Na stůl členové rady obdrželi: - dodatek ke zprávě č. 6 Rozhodnutí zadavatele výběru nejvhodnější dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách II. Informace primátorky a náměstků o činnosti a jednáních v období mezi radami Přiloženo k zápisu jako písemný materiál. Informace o činnostech byly vzaty na vědomí. (pro 8) III. Schválení usnesení z 84. mimořádné schůze RmP a jmenování ověřovatelů z 85. řádné schůze RmP Usnesení z předešlé 84. mimořádné schůze Rady města Pardubic byla s c h v á l e n a. Ověřovateli zápisu z 85. řádné schůze RmP byli jmenováni: Jiří Rozinek Jaroslav Mojžíš IV. Pořadí projednávaných zpráv 1. Dotace z programu podpory ve zdravotní oblasti Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5844/2014 (pro 8) p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory ve zdravotní oblasti subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 1 této zprávy, a to ve výši uvedené ve sloupci "Navrhované prostředky". 85. řádná schůze dne Strana 4 (celkem 29)

5 Návrh č. 2 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, zdrž.0, proti 8) p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory ve zdravotní oblasti subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 2 této zprávy. 2. Dotace z Programu podpory kultury Zpravodaj: Jiří Razskazov, předseda kulturní komise - okomentoval předložený materiál - vznesl požadavek, aby finanční příspěvky na významné každoroční akce nebyly čerpány z kulturního fondu, a to z důvodu toho, aby v něm byl dostatek finanční prostředků na ostatní akce menšího rozsahu. reagoval náměstek Brendl- tento problém již konzultoval s ekonomickým odborem a měl by být napraven v rámci II. změny rozpočtu pro rok řešena otázka příspěvku na akci Pardubická vinařská noc - náměstek Brendl podal nový návrh na usnesení viz nepřijatý návrh na usn. č. 5, následná diskuse se pak týkala především tohoto nového Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5845/2014 (pro 7) Zastupitelstvu města Pardubic schválení poskytnutí dotací z programu podpory kultury subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 1 této zprávy, a to ve výši uvedené ve sloupci "Navrhované prostředky". Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5846/2014 (pro 7) p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory kultury subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 2 této zprávy, a to ve výši uvedené ve sloupci "Navrhované prostředky". Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5847/2014 (pro 7) Zastupitelstvu města Pardubic schválit přesun finančních prostředků ve výdajové části rozpočtu města Pardubic na rok 2014 v celkové výši ,00 Kč z položky Program podpory kultury 85. řádná schůze dne Strana 5 (celkem 29)

6 (správce rozpočtové kapitoly 1734-OŠKS) na dotace na kulturní akce subjektům uvedeným v příloze návrhu usnesení č. 3. Návrh č. 4 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, zdrž.0, proti 7) p o s k y t n u t í d o t a c e z programu podpory kultury subjektům uvedeným v tabulce, která je přílohou návrhu usnesení č. 4 této zprávy. Návrh č. 5 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 3, zdrž.3, proti 0) N a v r h u j e upravit článek II; odstavec 13 v dotační smlouvě s provozovatelem Letního kina o doplnění věty: Příjemce dotace se zavazuje, že v rámci projektu dle článku II, odst. 1 nebudou propagovány žádné politické strany a hnutí. 3. Pravidla pro poskytování dotací z programu podpory kultury pro rok 2014-změna Přijaté usnesení č. 5848/2014 (pro 8) Pravidla pro poskytování dotací z Programu podpory kultury pro rok 2014, která jsou přílohou návrhu usnesení. 4. STAŽENO 5. NEOBSAZENO 85. řádná schůze dne Strana 6 (celkem 29)

7 6. Rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky dle 81 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zpravodaj: Štěpánka Fraňková, primátorka města - uvedla zprávu a okomentovala dodatečně předložené usnesení na stůl Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5849/2014 (pro 8) R o z h o d l a dodatečně podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o udělení výjimky z vnitřního předpisu zadavatele - Zadávacího řádu veřejných zakázek - týkající se nezveřejnění výzvy k podání nabídky na profilu zadavatele po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek v rámci zadávání veřejné zakázky malého rozsahu "Zpracování průkazů energetické náročnosti budov (MŠ a ZŠ výběr I. etapa)", ve smyslu zápisu č. 6/2014 z porady primátorky ze dne V rámci zadávání této veřejné zakázky malého rozsahu budou zadavatelem vyzváni k podání nabídky min. 3 dodavatelé. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5850/2014 (pro 8) R o z h o d l a rozhodla podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Dodávka osobního automobilu Škoda Superb" dodavateli Autocentrum BARTH a.s., Pardubice, IČ: , s nabídkovou cenou dosaženou v rámci e-aukce ve výši ,-- Kč bez DPH. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5851/2014 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v rámci veřejné zakázky "Lesopark na Dukle - dětské dopravní hřiště" zadávané v otevřeném zadávacím řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, že nejvhodnější nabídkou, na základě výsledku hodnocení nabídek hodnotící komisí, je nabídka uchazeče Gardenline s.r.o., Litoměřice, IČ: , s nabídkovou cenou ,36 Kč bez DPH, druhý v pořadí se umístil uchazeč Sdružení pro Lesopark na Dukle - vedoucí účastník sdružení SK-EKO Systems s.r.o., Pardubice, IČ: a účastníkem sdružení Kulant cz s.r.o., Pardubice, IČ: , s nabídkovou cenou ,10 Kč bez DPH, třetí v pořadí se umístil uchazeč INSTAV Hlinsko a.s., Hlinsko, IČ: , s nabídkovou cenou ,-- Kč bez DPH. 85. řádná schůze dne Strana 7 (celkem 29)

8 Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 5852/2014 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Distribuce Radničního zpravodaje do poštovních schránek příp. na místa k tomu určená" dodavateli Česká distribuční, a.s., IČ: , s cenou distribuce ve výši 0,43 Kč bez DPH/1 ks. radničního zpravodaje. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Jedná se o přímé zadání, jehož odůvodnění je uvedeno v důvodové zprávě k usnesení. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 5853/2014 (pro 8) podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, v rámci zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Distribuce Radničního zpravodaje do poštovních schránek příp. na místa k tomu určená" dodavateli Česká distribuční, a.s., IČ: , s cenou distribuce ve výši 0,43 Kč bez DPH/1 ks. radničního zpravodaje, text smlouvy, která bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce. Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 5854/2014 (pro 8) R o z h o d l a podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o zadání veřejné zakázky malého rozsahu "Dodávka renovovaných tonerových kazet pro Magistrát města Pardubic v období do " dodavateli TONERSYSTEM s.r.o., Ostrava, IČ: , s předpokládanou nabídkovou cenou ve výši ,-- Kč za rok (nabídková cena na základě předpokládané poptávky vyjádřené na základě spotřeby minulých let). Návrh č. 7 Přijaté usnesení č. 5855/2014 (pro 8) R o z h o d l a dodatečně podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, o udělení výjimky z vnitřního předpisu zadavatele - Zadávacího řádu veřejných zakázek - týkající se nezveřejnění výzvy k podání nabídky na profilu zadavatele po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek v rámci zadávání veřejné zakázky malého rozsahu "Pěší zóna - Třída Míru - Sladkovského" - právní pomoc při realizaci investiční akce, ve smyslu usnesení RmP č. 5764/2014 ze dne V rámci zadávání této veřejné zakázky malého rozsahu budou zadavatelem vyzváni k podání nabídky min. 3 dodavatelé. 85. řádná schůze dne Strana 8 (celkem 29)

9 7. I. změna rozpočtu na rok 2014 Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátorky - předložené návrhy na usnesení okomentoval a požádal o stažení návrhu na usnesení č. 13 Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5856/2014 (pro 8) přesuny finančních prostředků v rozpočtu města Pardubic na rok 2014, které jsou v kompetenci RmP a jsou uvedeny v příloze tohoto materiálu. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5857/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit I. změnu rozpočtu města Pardubic na rok 2014 včetně přesunů finančních prostředků v jeho kompetenci a změny závazných ukazatelů, které jsou součástí přílohy tohoto usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5858/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit zapojení nevyčerpaných finančních prostředků z roku 2013 do rozpočtu na rok 2014 ve výši Kč 1 000,0 tis. z položky "Odvod z VHP" a zároveň jednorázové zvýšení pokrytí výdajové položky "Program podpory bezbariérovosti" (správce Odbor školství, kultury a sportu) ve stejné výši. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 5859/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit poskytnutí bezúročné zápůjčky ve výši Kč ,0 tis. TJ Sokol Pardubice I., se splatností do na předfinancování dotačního projektu III. etapy modernizace Sportovního areálu TJ Sokol Pardubice I. Finanční prostředky budou rozpočtově vyčleněny z kontokorentního úvěru (správce Ekonomický odbor). Žádost o poskytnutí zápůjčky a návrh smlouvy o zápůjčce je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 5860/2014 (pro 8) 85. řádná schůze dne Strana 9 (celkem 29)

10 Zastupitelstvu města Pardubic schválit poskytnutí bezúročné zápůjčky ve výši Kč 400,0 tis. se splatností do TJ Synthesia Pardubice na předfinancování PD projektu rekonstrukce areálu loděnice oddílu kanoistiky TJ Synthesia, IČO , v parku Na Špici, který má synergický efekt k projektu IPRM Revitalizace parku Na Špici. Finanční prostředky budou rozpočtově vyčleněny z kontokorentního úvěru (správce Ekonomický odbor). Žádost o poskytnutí zápůjčky a návrh smlouvy jsou přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 5861/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit úpravu koeficientu financování položky "Program podpory v sociální oblasti" z 0,67 % na 2 % a to od rozpočtu města Pardubic na rok 2015 a zároveň sloučení položek "Program podpory v sociální oblasti", "Prostředky na nájemné při programu podpory v sociální oblasti" a "Program podpory služeb sociální prevence" (správce Odbor sociálních věcí). Jedná se 2 % z daňových příjmů města - třída 1 (bez odvodů z vybraných činností položky 1351 a 1355). Návrh č. 7 Přijaté usnesení č. 5862/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit úpravu koeficientu financování položky "Program podpory sportu (vazba na příjmy z VHP)" z 16 % na 35 % a to od rozpočtu města Pardubic na rok Jedná se o vazbu na příjem odvodu finančních prostředků z výherních hracích přístrojů (rozpočtová položka 1355). Návrh č. 8 Přijaté usnesení č. 5863/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit snížení výdajové části rozpočtu ve výši Kč 5 000,0 tis. položka "Finanční prostředky z VHP - podíl MO" (správce Ekonomický odbor) a zároveň snížení příjmové části rozpočtu položka 12. Daň z přidané hodnoty - transfery prostředků z VHP na MO a to: MO I - Střed ve výši Kč 2 132,0 tis., MO II - Polabiny ve výši Kč 947,1 tis., MO III - Studánka ve výši Kč 771,9 tis., MO IV - Pardubičky ve výši Kč 147,9 tis., MO V - Dukla ve výši Kč 828,1 tis., MO VI - Svítkov ve výši Kč 43,7 tis. a MO VII - Rosice n/l ve výši Kč 129,3 tis. Návrh č. 9 Přijaté usnesení č. 5864/2014 (pro 8) 85. řádná schůze dne Strana 10 (celkem 29)

11 Zastupitelstvu města Pardubic schválit snížení příjmové části rozpočtu ve výši Kč 90,0 tis. o transfer finančních prostředků na MO IV - Pardubičky na realizaci akce Rybníček a zároveň snížení výdajové části rozpočtu položka Obecná rezerva (správce Ekonomický odbor). Návrh č. 10 Přijaté usnesení č. 5865/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit zvýšení příjmové části rozpočtu ve výši Kč 197,3 tis. o příjem dobropisované částky za vrácený modul SW Ginis - Přestupky (OSA) a zároveň zvýšení výdajové části rozpočtu položka Výpočetní technika (správce Odbor informačních technologií) ve stejné výši. Návrh č. 11 Přijaté usnesení č. 5866/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit zapojení nevyčerpaných finančních prostředků z roku 2013 ve výši Kč 125,0 tis. a zároveň pokrytí položky "Bezbariérové prvky zastávky MHD Slovany točna - PD" ve stejné výši (správce Odbor majetku a investic). Návrh č. 12 Přijaté usnesení č. 5867/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit přesun finančních prostředků ve výdajové části rozpočtu ve výši Kč 500,0 tis. z položky "Provoz MmP" (správce Kancelář tajemníka) na položku "Gorkého odvlhčení budovy" (správce Odbor majetku a investic). Návrh č. 14 Přijaté usnesení č. 5868/2014 (pro 8) I. Zastupitelstvu města Pardubic schválit přesun finančních prostředků v příjmové části rozpočtu ve výši Kč 300,0 tis. z položky 23 "Předpokládaná výše dotace - Výkon činnosti JKM" na položku 41 "Dotace MPO - Výkon činnosti JKM" ve stejné výši. II. Zastupitelstvu města Pardubic schválit zvýšení příjmové části rozpočtu ve výši Kč 300,0 tis. položka 41 "Dotace MPO - Výkon činnosti JKM" a zároveň zvýšení výdajové části rozpočtu položka "Výkon činnosti JKM - dotace" (správce Kancelář tajemníka) ve stejné výši. Celková výše přijaté 85. řádná schůze dne Strana 11 (celkem 29)

12 dotace činí Kč 600,0 tis. Návrh č. 15 Přijaté usnesení č. 5869/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit Přesun finančních prostředků v příjmové části rozpočtu ve výši Kč 2 044,0 tis. z položky 23 "předpokládaný příjem od ÚP - státní příspěvek na výkon pěstounské péče" na položku 41 "ÚP - státní příspěvek na výkon pěstounské péče". Návrh č. 16 Přijaté usnesení č. 5870/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit zvýšení příjmové části rozpočtu ve výši Kč 2 005,9 tis. o příjem investiční dotace na akci IPRM Dukla ( fáze) a zároveň zvýšení výdajové části rozpočtu položka "Finanční podíl města na očekávaných dotacích" (správce Odbor majetku a investic) ve stejné výši. Návrh č. 13 Stažený návrh na usnesení Zastupitelstvu města Pardubic schválit Zapojení nevyčerpaných finančních prostředků z VHP z roku 2013 ve výši Kč 200,0 tis. a zároveň pokrytí položky "Dotace Cinema Time - Pardubické letní kino" (správce Odbor školství, kultury a sportu) ve stejné výši. Celková výše dotace tak bude činit Kč 600,0 tis. 8. IPRM sídliště Dukla a Višňovka (RMZ2013) Zpravodaj: Jiří Rozinek, náměstek primátorky - okomentoval zprávu a upozornil na změnu v příloze důvodové zprávy, kterou následně členové rady obdrželi v písemné podobě Přijaté usnesení č. 5871/2014 (pro 8) 85. řádná schůze dne Strana 12 (celkem 29)

13 Zastupitelstvo města Pardubic I. změny IPRM, které vychází z potřeb a zkušeností města s dosavadní realizace IPRM či pokynů Ministerstva pro místní rozvoj ČR - Řídící orgán Integrovaného operačního programu (dále jen "MMR ČR"). Jedná se o tyto změny: a) přepočet celkových způsobilých výdajů IPRM na základě vyhlášeného kurzu (dle smlouvy je stanoveno v EUR, částka v Kč je orientační) b) aktualizace finančního plánu II. U k l á d á manažerovi IPRM sídliště Dukla a Višňovka výše uvedené změny řádně zpracovat do dokumentu IPRM v souladu s pokyny MMR ČR III. roční monitorovací zprávu o postupu a realizaci IPRM, jejíž součástí jsou změny IPRM. 9. IPRM "Přitažlivé město" Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5872/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit Oznámení o změně č. 15 Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město", které je uvedeno v příloze č. 1 a tvoří nedílnou součást usnesení a jehož předmětem je změna finančního a časového harmonogramu. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5873/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit roční zprávu o postupu realizace Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město" č. 05 za období od do , která je uvedena v příloze č. 2 a tvoří nedílnou součást usnesení. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5874/2014 (pro 8) I. Zastupitelstvu města Pardubic zrušit usnesení číslo 1548Z/2013 ze dne ve znění: Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje Smlouvu o účasti projektu "III. etapa Modernizace 85. řádná schůze dne Strana 13 (celkem 29)

14 sportovního areálu T. J. Sokol Pardubice I" v Integrovaném plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město". Smlouva je uvedena v příloze č. 3 a tvoří nedílnou součást usnesení. II. Zastupitelstvu města Pardubic schválit Smlouvu o účasti projektu "III. etapa Modernizace sportovního areálu T. J. Sokol Pardubice I" v Integrovaném plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město". Smlouva je uvedena v příloze č. 3 a tvoří nedílnou součást usnesení. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 5875/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí dotace č. PU/1252/S na realizaci dílčího projektu "Revitalizace Tyršových sadů" v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město". Smlouva o poskytnutí dotace je přílohou č. 4 tohoto usnesení. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 5876/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit Smlouvu o poskytnutí dotace č. PU/1273/S na realizaci dílčího projektu "Revitalizace parku Na Špici" v rámci Integrovaného plánu rozvoje města Pardubic "Přitažlivé město". Smlouva o poskytnutí dotace je přílohou č. 5 tohoto usnesení. Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 5877/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic vzít na vědomí informace ze 46. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Severovýchod, které se konalo dne Platba z rezervy rady, rezervy primátorky a rezerv náměstků. Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5878/2014 (pro 8) 85. řádná schůze dne Strana 14 (celkem 29)

15 na návrh porady vedení dne 17. února 2014 přesun finančních prostředků ve výši Kč na kapitolu 414 (Kancelář primátora), na položku "reprefond - dary", na zajištění cen do tomboly "Pardubického plesu". Bude převedeno 7,0 tis. Kč z rezervy paní primátorky a 5,0 tis. Kč z rezervy každého náměstka. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5879/2014 (pro 8) na návrh porady vedení dne úhradu nákladů na reprezentaci a zajištění účasti týmu Magistrátu města Pardubice a Městské policie na hokejovém turnaji v Nizozemsku ve dnech , ve výši 10,0 tis. Kč z rezervy rady. Organizačně zajistí Ing. Miroslav Čada. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5880/2014 (pro 8) na návrh porady vedení dne 17. února 2014 poskytnutí dotace z rezervy rady **** ve výši 67,0 tis. Kč jako třetiny vyhlášené prémie pro mistra a mistryni České republiky v běhu při Pardubickém vinařském půlmaratonu (Kč 33,5 tis. pro každého) Podmínkou pro vyplacení finančních prostředků je dosažení stanovených časů (1,03:00 pro mistra ČR a 1,12:50 pro mistryni ČR). V případě, že stanovené časy nebudou dosaženy, finanční prostředky budou vráceny do rezervy rady. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 5881/2014 (pro 8) na návrh porady vedení dne 13. ledna 2014 poskytnutí dotace paní **** na sportovní vybavení a podporu její činnosti, ve výši 7,0 tis. Kč z rezervy pana náměstka Brendla. 11. Volba přísedících Okresního soudu v Pardubicích Přijaté usnesení č. 5882/2014 (pro 8) 85. řádná schůze dne Strana 15 (celkem 29)

16 Zastupitelstvo města Pardubic V o l í do funkce přísedících Okresního soud v Pardubicích pro volební období osoby uvedené v příloze tohoto usnesení. Příloha usnesení není z důvodu ochrany osobních údajů na webových stránkách města zveřejněna. 12. Veřejnoprávní smlouva Přijaté usnesení č. 5883/2014 (pro 8) uzavření veřejnoprávní smlouvy o výkonu agendy správního řízení o zrušení údaje o místu trvalého pobytu s obcí Ráby, IČ: , ve znění dle přílohy tohoto usnesení. 13. Kontrolní zpráva o plnění usnesení RmP ke dni Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5884/2014 (pro 8) v evidenci plnění usnesení ponechat usnesení č.: 1512/ II; 1846/2011; 1852/2011; 4480/ II; 4488/2013; 4490/ II; 4761/ II; 5440/2013. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5885/2014 (pro 8) v evidenci plnění usnesení vyřadit ze sledování usnesení č.: 4481/2009; 3877/2013; 4577/ II; 4782/2013; 4986/2013; 4987/2013; 4988/2013; 4989/2013; 5052/ III; 5128/2013; 5129/2013; 5130/2013; 5131/2013; 5132/2013; 5133/2013; 5134/2013; 5135/2013; 5168/ II; 5172/2013; 5173/2013; 5174/2013; 5175/2013; 5176/2013; 5177/2013; 5178/2013; 5179/2013; 5180/2013; 5181/2013; 5182/2013; 5183/2013; 5184/2013; 5185/2013; 5186/2013; 5187/2013; 5188/2013; 5190/ I; 5195/2013; 5196/2013; 5197/2013; 5198/2013; 85. řádná schůze dne Strana 16 (celkem 29)

17 5199/2013; 5206/2013; 5233/ II; 5339/2013; 5340/2013-1, 2, 3; 5341/ II; 5342/2013; 5343/2013; 5344/2013; 5345/2013; 5346/2013; 5347/2013; 5348/2013-1, 2; 5349/2013; 5350/2013; 5351/2013; 5352/2013-1, 2; 5353/2013; 5354/2013; 5355/2013; 5356/2013; 5358/2013; 5359/ II; 5360/ II; 5362/ II; 5431/2013; 5432/2013; 5439/2013; 5445/2013-1, 2; 5448/2013-1, 2; 5498/ STAŽENO 15. STAŽENO 16. Doporučení vybraných žadatelů k nájmu bytů v majetku obce Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5886/2014 (pro 8) poskytnutí obecního bytu č. 76, o velikosti jedné místnosti (25,94 m 2 ), v domě čp. 513, ul. Bělehradská, Pardubice, do nájmu právnické osobě - Komorní filharmonie Pardubice, IČ: , se sídlem Sukova tř. 1260, Pardubice, PSČ , na dobu určitou - do , za nájemné ve výši 90,86 Kč/m 2 /1měsíc. Z.: Ing. Ivana Srbová T.: Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5887/2014 (pro 8) poskytnutí obecního bytu č. **** o velikosti 2+1 (66,20 m 2 ), v domě čp. ****, ul. ****, Pardubice, do nájmu paní ****, na dobu určitou - po dobu trvání pracovního poměru ke statutárnímu městu Pardubice - ****, nejdéle však do , za nájemné ve výši **** Kč/m 2 /1 měsíc. Z.: Ing. Ivana Srbová T.: Návrh č řádná schůze dne Strana 17 (celkem 29)

18 Přijaté usnesení č. 5888/2014 (pro 8) I. B e r e n a v ě d o m í ukončení nájmu bytů k : - byt č. 19 o velikosti jedné místnosti, v domě čp. 2731, ul. Sokolovská, Pardubice, - byt č. 21 o velikosti 1+1, v domě čp. 2731, ul. Sokolovská, Pardubice, - byt č. 30 o velikosti jedné místnosti, v domě čp. 2731, ul. Sokolovská, Pardubice, kde nájemcem je dosud právnická osoba - Basketbalový klub Pardubice o.s., IČ: , se sídlem V Ráji 311, Pardubice, zastoupený panem Mgr. Milanem Majerem, předsedou klubu. II. poskytnutí obecních bytů: - byt č. 19 o velikosti jedné místnosti, v domě čp. 2731, ul. Sokolovská, Pardubice, - byt č. 21 o velikosti 1+1, v domě čp. 2731, ul. Sokolovská, Pardubice, - byt č. 30 o velikosti jedné místnosti, v domě čp. 2731, ul. Sokolovská, Pardubice, do nájmu právnické osobě - BK Pardubice a.s., IČ: , se sídlem V Ráji 311, Pardubice, zastoupená panem Pavlem Starou, předsedou představenstva. Nájemní smlouvy budou uzavřeny na dobu určitou - od do za nájemné ve výši 90,86 Kč/m 2 /1 měsíc. Z.: Ing. Ivana Srbová T.: Dotace z Programu podpory cestovního ruchu Zpravodaj: Jan Němec, člen rady města - vysvětlil projekt Pardubice turistům vstříc jedná se o záměr nabídnout cestovním agenturám balíček pro cestující letadlem do Pardubic, aby měli zájem zůstat ve městě a nevyužívat letiště pouze pro transport - podal informaci o půjčovně kol v Pardubicích Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5889/2014 (pro 8) poskytnutí dotací z Programu podpory cestovního ruchu dle přílohy návrhu usnesení č. 1. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5890/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit poskytnutí dotací dle přílohy návrhu usnesení č. 2. Návrh č řádná schůze dne Strana 18 (celkem 29)

19 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 0, zdrž.0, proti 8) poskytnutí dotací z Programu podpory cestovního ruchu dle přílohy návrhu usnesení č Darování sochy z majetku města Přijaté usnesení č. 5891/2014 (pro 8) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje darování sochy Vítězství z majetku města dle přiložené darovací smlouvy, která je přílohou tohoto usnesení. 19. Dotace na opravy a úpravy bytových jednotek Přijaté usnesení č. 5892/2014 (pro 8) Zastupitelstvu města Pardubic schválit poskytnutí účelové finanční dotace na opravy a úpravy bytových jednotek žadatelům uvedeným v příloze č. 1 tohoto usnesení. Příloha usnesení není z důvodu ochrany osobních údajů na webových stránkách města zveřejněna. 20. Dotace z Programu podpory bezbariérovosti Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5893/2014 (pro 8) p o s k y t n u t í d o t a c e 85. řádná schůze dne Strana 19 (celkem 29)

20 z Programu podpory bezbariérovosti Kulturnímu centru Pardubice, náměstí Republiky 1, Pardubice, IČ 85286, ve výši Kč na nákup kompenzačních pomůcek pro nedoslýchavé v Turistickém informačním centru. Podrobný popis projektu je přílohou návrhu usnesení č. 1. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5894/2014 (pro 8) p o s k y t n u t í d o t a c e z Programu podpory bezbariérovosti TyfloCentru Pardubice, o.p.s., nábřeží Závodu míru 1961, Pardubice, IČ , ve výši Kč na podporu bezbariérovosti z hlediska osob se zrakovým postižením. Podrobný popis projektu je přílohou návrhu usnesení č. 2. Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5895/2014 (pro 8) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje poskytnutí dotace z Programu podpory bezbariérovosti Dopravnímu podniku města Pardubic a.s. ve výši Kč na vybavení vozidel městské hromadné dopravy informačním systémem TYFLOSET pro osoby se sníženou schopností orientace a pohybu. Podrobný popis projektu je přílohou návrhu usnesení č. 3. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 5896/2014 (pro 8) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje poskytnutí dotace z Programu podpory bezbariérovosti Pardubické krajské nemocnici, a.s. ve výši Kč na nákup zdravotnického vybavení pro bezpečnou manipulaci s handicapovanými pacienty. Podrobný popis projektu je přílohou návrhu usnesení č. 4. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 5897/2014 (pro 8) Zastupitelstvu přijmout následující usnesení: Zastupitelstvo město Pardubic schvaluje poskytnutí dotace z Programu podpory bezbariérovsti České abilympijské asociaci, o.s. ve výši Kč na podporu projektu Poradenské a konzultační středisko bezbariérovosti. Podrobný popis projektu je přílohou návrhu usnesení č řádná schůze dne Strana 20 (celkem 29)

21 21. Žádost o udělení záštity a finanční podpory náměstkyně hejtmana Pardubického kraje na akci Sportovní hry mateřských škol 2014 Přijaté usnesení č. 5898/2014 (pro 8) podání žádosti o udělení záštity náměstkyně hejtmana Pardubického kraje Ing. Jany Pernicové a finanční podpory na podporu projektu Sportovní hry mateřských škol Pořadatelem akce a konečným příjemcem dotace je Dům dětí a mládeže ALFA Pardubice - Polabiny, Družby 334, Pardubice, IČ Žádost o poskytnutí záštity a finanční podpory včetně rozpočtu je přílohou tohoto návrhu usnesení. 22. STAŽENO 23. Vyhlášení konkursů na vedoucí pracovní místa ředitelů/ ředitelek 8 mateřských škol, 5 základních škol, 1 základní umělecké školy a 1 domu dětí a mládeže zřizovaných statutárním městem Pardubice Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5899/2014 (pro 8) V y h l a š u j e konkursy na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky 8 mateřských škol zřizovaných statutárním městem Pardubice, dle návrhů, které jsou přílohami č. 1-8 tohoto usnesení. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5900/2014 (pro 8) V y h l a š u j e konkursy na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky základních škol zřizovaných statutárním městem Pardubice, dle návrhů, které jsou přílohami č. 1-5 tohoto usnesení. 85. řádná schůze dne Strana 21 (celkem 29)

22 Návrh č. 3 Přijaté usnesení č. 5901/2014 (pro 8) V y h l a š u j e konkurs na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Základní umělecké školy Pardubice-Polabiny, Lonkova 510 dle návrhu, který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 4 Přijaté usnesení č. 5902/2014 (pro 8) V y h l a š u j e konkurs na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky Domu dětí a mládeže BETA Pardubice dle návrhu, který je přílohou tohoto usnesení. Návrh č. 5 Přijaté usnesení č. 5903/2014 (pro 8) J m e n u j e členy konkursních komisí pro konkursní řízení na vedoucí pracovní místo ředitele/ředitelky škol a školských zařízení dle návrhů, které jsou přílohami č. 1 a č. 2 tohoto usnesení. Návrh č. 6 Přijaté usnesení č. 5904/2014 (pro 8) P o v ě ř u j e Helenu Šicovou, pracovnici oddělení školství odboru školství kultury a sportu MmP, funkcí tajemníka konkursních komisí pro mateřské školy, Mgr. Tomáše Zeleného, pracovníka oddělení školství odboru školství kultury a sportu MmP, funkcí tajemníka konkursních komisí pro základní školy, Ing. Ivetu Skládalovou, pracovnici odboru školství, kultury a sportu MmP, funkcí tajemnice konkursních komisí pro základní uměleckou školu a dům dětí a mládeže. Návrh č. 7 Přijaté usnesení č. 5905/2014 (pro 8) U d ě l u j e konkursním komisím pravomoc přizvat v případě potřeby ke konkursnímu řízení odborníky s hlasem poradním, kteří nejsou členy těchto komisí. Přílohy usnesení jsou zveřejněné na webových stránkách města v rubrice volná místa. 85. řádná schůze dne Strana 22 (celkem 29)

23 24. Podání žádosti o dotaci na projekt Konsolidace IT a nové služby technologického centra ORP Pardubice Přijaté usnesení č. 5906/2014 (pro 8) I. Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje podání žádosti o dotaci na projekt "Konsolidace IT a nové služby technologického centra ORP Pardubice" z Integrovaného operačního programu, prioritní osa 2, oblast podpory: 2.1 Zavádění ICT v územní veřejné správě, která může dosáhnout až 85% způsobilých výdajů. Celkové odhadované náklady na projekt činí cca tis. Kč., z toho studie proveditelnosti cca 300 tis. Kč. V rozpočtu roku 2014 jsou tyto finanční prostředky zařazeny pod kapitolu OIT - položka výpočetní technika. II. Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje v případě přidělení dotace z Integrovavného operačního programu na projekt "Konsolidace IT a nové služby technologického centra ORP Pardubice" financování ve výši 15% v rámci způsobilých výdajů a 100% nezpůsobilých výdajů. 25. Dotace z Programu podpory sportu Přijaté usnesení č. 5907/2014 (pro 8) zastupitelstvu města schválit dotace z Programu podpory sportu uvedené v tabulce č. 1, která je přílohou tohoto usnesení. 26. Nová koncepce uspořádání města Pardubice Zpravodaj: František Brendl, náměstek primátorky - sdělil, že v praxi je model, který je navržen v předložených materiálech, účinný - následná diskuse se týkala problematiky zrušení MO 85. řádná schůze dne Strana 23 (celkem 29)

24 Návrh č. 1 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice I, a to ke dni Návrh č. 2 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice II, a to ke dni Návrh č. 3 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice III, a to ke dni Návrh č. 4 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice IV, a to ke dni Návrh č. 5 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice V, a to ke dni Návrh č řádná schůze dne Strana 24 (celkem 29)

25 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice VI, a to ke dni Návrh č. 7 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice VII, a to ke dni Návrh č. 8 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zrušení Městského obvodu Pardubice VIII, a to ke dni Návrh č. 9 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic souhlasí s členěním statutárního města Pardubice na 27 místních částí dle přílohy č. 1. Návrh č. 10 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje zřízení komisí místních částí ve smyslu důvodové zprávy a příloh č. 2-4 této zprávy s účinností od Návrh č. 11 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) 85. řádná schůze dne Strana 25 (celkem 29)

26 Zastupitelstvo města Pardubic ukládá upravit obecně závaznou vyhlášku č. 12/2006, kterou se vydává Statut města Pardubic, ve znění pozdějších změn, a to s účinností ke dni Z: MUDr. Štěpánka Fraňková, primátorka města Pardubic. Návrh č. 12 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 1, zdrž. 3) doporučuje Zastupitelstvo města Pardubic ukládá tajemníkovi magistrátu předložit na jednání zastupitelstva města návrh potřebných organizačních opatření a postupů, vyplývajících z návrhů usnesení T: Odůvodnění veřejných zakázek Zpravodaj: Jindřich Tauber, náměstek primátorky - náměstek Brendl okomentoval návrh usnesení týkající se Tyršových sadů uvedl, že v minulém týdnu zasedala ve věci zrušení soutěže rozkladová komise, do této doby však nejsou známy výsledky jejího jednání. Připustil možnost vypsání nového výběrového řízení. Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5908/2014 (pro 7, proti 0, zdrž. 1) I. Zastupitelstvo města Pardubic ruší usnesení ZmP č Z/2013 ze dne II. Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, odůvodnění veřejné zakázky "Stavební úpravy ul. Gorkého v úseku ul. ČS armády - Jana Palacha a ul. Rožkova v úseku ul. Teplého - Staňkova", odůvodnění veřejné zakázky tvoří přílohu tohoto usnesení. Návrh č. 1 Níže uvedený návrh na usnesení nebyl přijat (pro 4, proti 2, zdrž. 2) 85. řádná schůze dne Strana 26 (celkem 29)

27 Zastupitelstvo města Pardubic schvaluje podle zákona č. 128/2000 Sb. a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších předpisů, odůvodnění veřejné zakázky "Revitalizace Tyršových sadů a revitalizace podzámeckého biotopu", odůvodnění veřejné zakázky tvoří přílohu tohoto usnesení. 28. Stanovení celkového počtu zaměstnanců MmP Přijaté usnesení č. 5909/2014 (pro 8) S t a n o v u j e v souladu s 102, odst. 2, písm. j) zákona o obcích celkový počet zaměstnanců zařazených do Magistrátu města Pardubic na 359, a to s účinností od Do tohoto celkového počtu se nezapočítávají zaměstnanci na mateřské a rodičovské dovolené, zaměstnanci, kteří zastupují za dlouhodobě nemocné a zaměstnanci, kteří mají uzavřenou dohodu o pracích konaných mimo pracovní poměr. 29. Územní energetická koncepce pro města Hradec Králové a Pardubice Návrh č. 1 Přijaté usnesení č. 5910/2014 (pro 8) R u š í usnesení č. RM/5713/2014 ze dne Návrh č. 2 Přijaté usnesení č. 5911/2014 (pro 8) zadávací podmínky uvedené ve Výzvě k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu s názvem "Územní energetická koncepce pro města Hradec Králové a Pardubice", které jsou přílohou tohoto usnesení. 85. řádná schůze dne Strana 27 (celkem 29)

28 30. Diskuse - paní primátorka upozornila na informativní zprávu Pomoc Ukrajině - náměstek Tauber přečetl od architekta Waltera, týkající se zakreslení nákresu ranveje do stávajícího projektu Třídy Míru - pan Němec detailně promítl zakreslení ranveje a poukázal na to, že by neznamenalo kolizi s dopravním značením. Požádal náměstka Taubera, aby pan architekt Walter vyslovil v této věci konkrétní stanovisko. - paní primátorka v souvislosti s promítaným materiálem podala informaci o anonymním udání, které bylo doručeno radě Severovýchod, a která se jím bude dále zabývat - Z. Semorád, vedoucí KP informoval o programu společné schůze Rady města Pardubic a Rady města Hradec Králové, která se koná dne paní primátorka reagovala na dotaz pan Mojžíše týkající se komunikace s poslanci na jednání s nimi se řešila problematiku týkající se letiště Pardubice, splavnosti Labe a výstavby přístaviště Schůze byla ukončena v 11:00 hodin Jména jsou uváděna bez titulů Pardubice Zpracovala: Nikola Jiráková (Organizační oddělení MmP) Originál zápisu včetně všech příloh, které podléhají ochraně osobních údajů a nemohou být na webových stránkách města zveřejněny, je možné občanům města Pardubic poskytnout na organizačním odd. MmP, Pernštýnské nám. 1. Ověřovatelé:. Jiří R o z i n e k Jaroslav M o j ž í š Štěpánka F r a ň k o v á, v.r. primátorka města 85. řádná schůze dne Strana 28 (celkem 29)

29 85. řádná schůze dne Strana 29 (celkem 29)

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 2. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.11.2014 od 08:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 16. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 04.05.2015 od 9:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni:

Více

Hlasovani 33.txt. XXXIII. zasedání ZmP dne předsedá: Fraňková Štěpánka HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :03:05 00.

Hlasovani 33.txt. XXXIII. zasedání ZmP dne předsedá: Fraňková Štěpánka HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO :03:05 00. HLASOVÁNÍ č. 1 - SCHVÁLENO 11.3.2014 14:03:05 00. Úvod Tauber Jindřich ČSSD 2 Nehlasoval 7 Nehlasoval Beneš Petr SPP 16 Nehlasoval Lejhanec Jiří ODS 27 Nehlasoval Pardubáci 30 Pro Pro: 27 (69%) Proti:

Více

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města

Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 51. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.06.2016 od 15:30 hodin v zasedací místnosti rady města Přítomni:

Více

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXV. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 04.04.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin

Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 8:00 hodin Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 18.06.2019 od 8:00 hodin v kanceláři náměstka P. Kvaše, třída

Více

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města

Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Pozvánka na 68. řádnou schůzi Rady města Pardubic, která se koná dne 23.01.2017 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady města Jména

Více

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice

Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 10:00 hodin. ve společenském sále radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 8. mimořádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.02.2019 od 10:00 hodin ve společenském sále radnice Pardubice

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z I. ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 21.11.2014 od 15:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 12.4.2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 72. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 22. 12. 2009 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 51. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27. 1. 2009 od 11 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zápis. z XXXIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXXIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXXIII. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 11.03.2014 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 30. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 24. 1. 2012 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis ze 111. mimořádné schůze RmP, která se konala dne 28.06.2018 od 14:00 hodin v jednací místnosti v bytě č. 4, tř. Míru 90, Pardubice

Více

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXX. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 9.12.2013 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 2. mimořádné. zasedání zastupitelstva města dne: 2. 8. 2012 Bod pořadu jednání: Věc: Schválení Dodatku č.2 ke Smlouvě o poskytnutí dotace č. LB/1092/S na projekt

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 4. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 14. 12. 2010 od 10:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 59. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 19. 5. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z X. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 12. 10. 2011 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Více

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám.

Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne ve Společenském sále radnice, Pernštýnské nám. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Z á p i s z 2. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice I, které se konalo dne 18. 12. 2018

Více

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 76. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 11. 12. 2017 v kanceláři

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 17:00 hodin. ve společenském sále budovy radnice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 19.11.2018 od 17:00 hodin ve společenském sále budovy

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 26. 9. 2013 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 5 Statutárního města Liberec na rok 2013 Zpracoval: odbor,

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Usnesení. Češkova 22, Pardubice Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 2. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 17. prosince 2014 v salonku DK

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 20. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 6. 9. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, Pardubice

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, Pardubice Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI kancelář úřadu Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení ze 17. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh rozpočtového opatření č. 3C) statutárního města Liberec na rok 2015 Zpracoval: odbor,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 25. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 228/2018 rozpočtové opatření č. 5/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna 2014

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna 2014 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 1. schůze rady města konané dne 7. ledna

Více

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z III. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 18.12.2014 od 16:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr podání žádosti o dotaci z 30. výzvy z Integrovaného regionálního operačního

Více

Zápis. z 64. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 64. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 64. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 23.4.2013 od 9:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení

Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V. Úřadu městského obvodu Pardubice V. Češkova 22, Pardubice. Usnesení Statutární město Pardubice městský obvod Pardubice V Úřad městského obvodu Pardubice V Češkova 22, 530 02 Pardubice Usnesení z 27. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z IX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 20. 9. 2011 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení ze 42. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. března 2017 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

U s n e s e n í. 1. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 1/17-23/17

U s n e s e n í. 1. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne Usnesení č. 1/17-23/17 Statutární město Ústí nad Labem Magistrát města Ústí nad Labem U s n e s e n í 1. jednání Rady města Ústí nad Labem, konané dne 9. 1. 2017 Usnesení č. 1/17-23/17 ==================================================================

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 2. řádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 29. listopadu 2018 v zasedací místnosti ÚMO Pardubice

Více

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 056/14 z Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 056/14 z Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení. USNESENÍ z 71. řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne 24. 2. 2014 od 8.00 hod, v zasedací místnosti č. 13 na radnici, nám. 1. máje v Chomutově. Usnesení RaMěst č. 056/14 z

Více

ZÁPIS. - Jakub Horáček, Krajský úřad - Ing. David Sventek, MBA, Úřad Regionální rady

ZÁPIS. - Jakub Horáček, Krajský úřad - Ing. David Sventek, MBA, Úřad Regionální rady ZÁPIS z 63. zasedání Výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 24. července 2012 vzasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení jednání v

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 17. května 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 128/2017 převod peněžitých prostředků ve výši 154.687,00 Kč z rezervního fondu do fondu investic

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis ze 46. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

z 79.řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne od 10:00 hod., v zasedací místnost č.13

z 79.řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne od 10:00 hod., v zasedací místnost č.13 USNESENÍ z 79.řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne 19. 2. 2018 od 10:00 hod., v zasedací místnost č.13 Usnesení RaMěst č. 119/18 z 19. 2. 2018 Kontrola plnění usnesení bere

Více

Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 56. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 12. 12. 2016 v kanceláři

Více

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice

Zápis. z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy radnice Pardubice , Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z XXVI. zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 07.05.2013 od 14:00 hodin ve Společenském sále budovy

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 9 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor finanční Ing. Vladimír Zemek Ing. Petra Birnbaumová

Více

Příloha k zápisu ze 7. jednání RMO Pardubice II dne 7.3.2007 přehled usnesení

Příloha k zápisu ze 7. jednání RMO Pardubice II dne 7.3.2007 přehled usnesení Městský obvod Pardubice II Příloha k zápisu ze 7. jednání RMO Pardubice II dne 7.3.2007 přehled usnesení 1. Program ZMO Pardubice II dne 29.3. 2007 Usnesení č. 75 navrhuje program zasedání ZMO Pardubice

Více

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne

Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne Přítomni: Zápis z jednání Finančního výboru Zastupitelstva Kraje Vysočina č. 3/2018 konaného dne 10. 5. 2018 1. Rudolf Chloupek 6. Miroslav Houška (předseda) 2. Jaromír Pařík 7. František Bradáč 3. Ladislav

Více

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 29. 4. 2019 UR/64/1/2019 Program 64. schůze Rady Olomouckého kraje 2. s c h v a l u j e předložený program 64. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 61. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 9. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 17. 3. 2011 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 33. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 2. 2012 od 16:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze 13. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 10. 5. 2011 od 11:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Zápis. z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis. z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 19. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 08.06.2015 od 09:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Martin

Více

Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady

Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 83. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 27.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení ze 71. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 2. 10. 2017 v kanceláři

Více

Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 59. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 30. 1. 2017 v kanceláři

Více

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19. 12. 2016 UR/4/1/2016 Program 4. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í program 4. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 19.

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 8. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 02.12.2015 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Bc. Hana Nevrlá, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS. Mandátová komise: Mgr. Kateřina Čechová PRO:

Více

29. VÝPIS Z USNESENÍ

29. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 29. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 09.10.2007 876/2007 29. RM V ruší Vnitřní předpis MěÚ č. 20/2004 Směrnice pro čerpání finančních prostředků

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z XXIX. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27. 10. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis ze XXXI. řádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 8. 12. 2009 od 14:00 hodin ve Společenském sále

Více

Usnesení 49. mimořádné schůze rady města konané dne čís /RMm1014/ /RMm1014/49. Usnesení. Statutární město Ostrava rada města

Usnesení 49. mimořádné schůze rady města konané dne čís /RMm1014/ /RMm1014/49. Usnesení. Statutární město Ostrava rada města 49. mimořádné schůze rady města konané dne 08.07.2014 čís. 10428/RMm1014/49-10437/RMm1014/49 Ing. Jiří Hrabina náměstek primátora Ing. Tomáš Petřík náměstek primátora Strana 1/11 Přehled usnesení rady

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 17. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP

Z á p i s. z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Z á p i s z 22. jednání Rady hlavního města Prahy, které se konalo v pátek dne 31. května 2013 od 10.00 hodin v Nové zasedací síni Rady HMP Předsedající : I. náměstek primátora hl.m. Prahy RNDr. Tomáš

Více

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp.

z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. U s n e s e n í z 19. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 13.12.2017 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 19/1.1 Program

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 57. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 21. 4. 2009 od 12:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Jaroslav

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 37. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 14. prosince 2016 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice

Statutární město Brno Rada městské části Brno - Židenice Statutární město Brno Příloha k zápisu 79. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 14.11.2005 U S N E S E N Í 79. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 79/2005 zasedání Rady MČ Brno

Více

Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty

Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne v kanceláři starosty Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice I U Divadla 828, 530 02 PARDUBICE Přehled usnesení z 28. schůze Rady městského obvodu Pardubice I, která se konala dne 7. 12. 2015 v kanceláři

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

Usnesení 47. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2012

Usnesení 47. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2012 Usnesení 47. schůze Rady městského obvodu Radvanice a Bartovice konané dne 5. prosince 2012 Rada městského obvodu Radvanice a Bartovice: Číslo Obsah usnesení 1108/47/12 1. schvaluje program 47. schůze

Více

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSVA MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 17. 2. 2011 USNESENÍ Č. 30/2011 Majetkoprávní operace I. Prodej pozemků 1. Zastupitelstvo města prodej nemovitosti: pozemek p.č. 851/2,

Více

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis

Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora. Zápis Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z VI. mimořádného zasedání Zastupitelstva města Pardubic, které se konalo dne 27.04.2015 od 16:00 hodin ve Společenském sále

Více

Zápis. z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici

Zápis. z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Kancelář primátora Zápis z 11. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 02.03.2015 od 9:30 hodin v Hotelu Kraskov, v Třemošnici Přítomni:

Více

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou,

Usnesení. schvaluje legislativní kroky ke zřízení městské policie města Němčice nad Hanou, Usnesení ze 111. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 11.06.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61)

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61) - 1 - U S N E S E N Í z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května 2017 (č. 813/61 827/61) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka Omluveni : Mgr.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 57. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 10.1.2013 od 16:30 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 9. zasedání zastupitelstva města,

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení ze 7. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA ODBOR KANCELÁŘE MAGISTRÁTU Zápis z 5. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 11. 1. 2011 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 4. 2016 Bod pořadu jednání: Aktualizace indikativního seznamu projektů IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci

Více

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1.

USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne Předložil: Ladislav Okleštěk, hejtman Olomouckého kraje Bod programu: 1. USNESENÍ z 50. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 17. 9. 2018 UR/50/1/2018 Program 50. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 50. schůze Rady Olomouckého kraje

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 14. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA

STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA STATUTÁRNÍ MĚSTO PARDUBICE MAGISTRÁT MĚSTA KANCELÁŘ PRIMÁTORA Zápis z 32. řádné schůze Rady města Pardubic, která se konala dne 7. 2. 2012 od 14:00 hodin v zasedací místnosti rady Přítomni: Štěpánka Fraňková,

Více

Rada města Pardubic, dne 21. ledna 2019

Rada města Pardubic, dne 21. ledna 2019 Statutární město Pardubice Magistrát města Pardubic Odbor ekonomický 25, dne 21. ledna 2019 Předkladatel: Zpracovatel: Organizační jednotka: Konzultováno: Mazuch Jan, náměstek primátora Brož Václav, vedoucí

Více

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr.

Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Ing. Josef Železný, Ing. Václav Brodec, RNDr. František Wohlmuth, Ing. Vladimír Trafina, Mgr. Město Ostrov Usnesení z 23. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 18. srpna 2014 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven:

Více

POZVÁNÍ na 32. zasedání zastupitelstva města, které se uskuteční dne 31. ledna 2018 v 9.00 hodin v zasedací síni č. 306 Radnice města Ostravy

POZVÁNÍ na 32. zasedání zastupitelstva města, které se uskuteční dne 31. ledna 2018 v 9.00 hodin v zasedací síni č. 306 Radnice města Ostravy POZVÁNÍ na 32. zasedání zastupitelstva města, které se uskuteční dne 31. ledna 2018 v 9.00 hodin v zasedací síni č. 306 Radnice města Ostravy ČASOVÝ ROZVRH: 9.00 hod. - zahájení Ing. Tomáš Macura, MBA,

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Usnesení z 1. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Z á p i s č. 19 z 19. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne

Z á p i s č. 19 z 19. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne Z á p i s č. 19 z 19. mimořádného zasedání Rady Libereckého kraje konaného dne 25. 11. 2013 Přítomno: Omluveni: Ověřovatelé: Zapisovatelka: 8 členů rady kraje (dle přiložené prezenční listiny), Mgr. René

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května /2014/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 5. května 2014 4/2014/ZM I. ZM bere na vědomí: 4.2014/10ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ.

Host: p. Mgr. Cibulka, člen Zastupitelstva městské části Praha 8 (ZMČ) a uvolněný předseda finančního výboru ZMČ. Z á p i s ze 7. schůze Rady městské části Praha 8, konané ve středu dne 9. ledna 2019 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 2 Úřadu městské části Praha 8 Přítomni: pp. Gros; Mgr. Tatranský, Mgr. Ludková,

Více

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení

Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V. Usnesení Městský obvod statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice V Usnesení z 60. mimořádného jednání Rady městského obvodu Pardubice V, které se konalo dne 27. června 2018 v salonku DK Dukla Přítomni:

Více